Minangka Jenderal Kulchitsky nggambarake perang karo Rusia: "Kita bakal udan sampeyan ing jamban. Lan ing wilayah sampeyan uga"

313
Kematian Jenderal Pengawal Nasional Kulchitsky nyebabake minat jurnalistik lan maca babagan materi majalah Expert tanggal 17 Maret taun iki. Alesan kanggo kapentingan iki yaiku ngemot wawancara karo Kulchitsky. Nalika nerbitake wawancara kasebut, wartawan Marina Akhmedova nggunakake istilah "perwira" lan ora ngumumake jeneng mburi responden, lan sawise tiwas Kulchitsky dheweke ngumumake yen dheweke minangka salah sawijining karakter utama ing crita kasebut.

Minangka Jenderal Kulchitsky nggambarake perang karo Rusia: "Kita bakal udan sampeyan ing jamban. Lan ing wilayah sampeyan uga"


Ing ngisor iki sawetara kutipan saka artikel Marina Akhmedova ing majalah kasebut "Pakar Online" tanggal 17 Maret 2014 - statement saka prajurit Ukrainia dhuwur:

Ukrainia kabèh padha manunggal kanthi nyatané yèn présidhèné iku tukang ngapusi lan bodho. Ya, kita njaga para penipu iki ... Pancen angel banget kanggo nindakake tugas kita. Nanging aku ngadeg kanggo hukum. Aku ngerti yen kita ora duwe siji pimpinan, lan kita ora bakal milih presiden anyar kanthi XNUMX% voting. Dadi ora ana cara liya ...


Putin saiki duwe rating dhuwur amarga dheweke ngunggahake tentara. Tentara saiki nggawe gambar kanggo dheweke. Nanging ora suwe, peringkat presiden sampeyan bakal mudhun banget. Ukrainians sing warriors apik. Iku angel ngomong taktik sing bakal kita pilih. Perang apa wae apik. Saupama prajurit kita tetep urip, lan prajuritmu padha tiwas. Kita mesthi ora bakal perang ing tandhing, nanging kita bakal udan sampeyan ing jamban. Lan ing wilayah sampeyan uga. Kabeh dana bakal digunakake. Stasiun sampeyan bakal ambruk.

Lan yen sesuk kudu perang, aku bakal perang. Yen sampeyan mikir yen boot Rusia bakal mlaku-mlaku ing Ukraina, banjur ... ora bakal mlaku. Yen sampeyan tiba-tiba nganggep Crimea dadi Rusia, aku ora ngilangi manawa kegiatan teroris ing njero lemah bakal diwiwiti ing kana.


Elingi: Sergey Kulchitsky, sing mikir babagan "stasiun bakal bledosan", lan carane dheweke bakal "udan" kita "ing jamban", ing sawijining wektu lulus saka Sekolah Militer Suvorov lan Komando Tinggi Timur Jauh, njabat ing Korps Marinir. Sawise runtuh USSR, dheweke pindhah menyang Ukraina. Nalika sampeyan bisa ndeleng, "brainwashing" saka serviceman ing cara Ukrainia ing sawetara taun kepungkur wis rampung sawijining proyek.
  • kanca sekelas.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

313 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Andrenaline
    + 60
    30 May 2014
    Aja katon udan ngguyu
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. + 32
            30 May 2014
            Asu - asu mati!
            1. + 19
              30 May 2014
              arep ngomong opo? "Benderovskaya karo seret".
              Media Ukraina sing whining lan "mbeta snot" iki "patriot".
              Lan yen cangkang pierced "bolongan" ing rumah sakit anak ing Slavyansk, ora masalah. "Chuche lo", apa sampeyan ora weruh ngendi padha njupuk? Aku ngremehake..
              1. + 26
                30 May 2014
                RPG Sopan - Cara paling apik kanggo ngresiki hawa ing DPR.
                1. oenaraevskija
                  +5
                  31 May 2014
                  MANPADS paling apik
                  1. GARNET-19
                    + 10
                    1 2014 Juni
                    Kutipan saka: oenaraevskija
                    MANPADS paling apik

                    Cara sing paling apik lan paling gampang kanggo mateni helikopter yaiku ing lemah:
                    PTR, "UTYOS", ATGM, RPG, PKM (BZ utawa mung kartrid waja-tindik), malah AGS-17 (sawetara hits ing unit daya) pungkasane mung ngobong (pitakonan babagan carane nyedhaki sing dilindhungi). peralatan tetep mbukak, nanging para profesional kerja saka kadohan kanthi target) ...
                    Iku angel ngalahake helikopter ing udhara, nanging luwih nguntungake kanggo numpes tenaga kerja, lan transfer kasebut utamane ditindakake dening pasukan khusus (utawa penjaga Nazi sing berpengalaman lan hardened) lan personel komando ...
                    Dene "kepribadian" almarhum iki dudu pejabat,
                    salah siji saka ideologists Russophobia ing "tentara" Ukraina lan
                    Ana dalan kanggo dheweke, lan ing kana bakal padha takon marang nalika bakal goreng ing NERAKA!
                    Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
                    1. +1
                      1 2014 Juni
                      Nah, amarga dheweke tiba tanpa popok, dheweke mesthi ora sopan.
                  2. Komentar wis dibusak.
            2. Ujin61
              + 16
              30 May 2014
              ORA NGANDENG ORA BAN BIT!
            3. genn57
              +4
              31 May 2014
              Aku setuju mati titah ala lan kabeh Bandera
            4. Nikita_Pilot
              +2
              1 2014 Juni
              Suwe-suwe tak pikir-pikir isih pira, jebule malah nasibe miris.
        2. +1
          30 May 2014
          Vylerdysh, lokhodu, perwira-ballast politik ing tentara, padha digunakake daya muspra, kang bakal nggawa keuntungan liyane kanggo milisi urip.
          1. + 20
            30 May 2014
            Quote: ldimon
            Lokhod, perwira-ballast politik ing tentara, nggunakake tuduhan kasebut kanthi sia-sia, mesthine bakal nggawa keuntungan liyane kanggo milisi urip.
            Ora muspra ... jenderal iki minangka wakil komandan Pengawal Nasional Ukraina kanggo pertempuran lan latihan khusus ... Dadi, "biaya" digunakake ora muspra.
            1. +1
              31 May 2014
              Penggawean njijiki petugas loro nol sekaligus .... Ngaco kaya pembajak MIG menyang Jepang ...
              1. s1n7t
                +3
                1 2014 Juni
                Apa "petugas loro nol"?! Aku ora ngelingi wong-wong mau ing USSR. Aku elinga nang endi wae jamban ditunjuk kaya ngono ngguyu Inggih, lan kanthi biaya "ngamuk" - sampeyan ora bisa ndeleng jiwa, sawise kabeh. Elingi Vlasov, Penkovsky, lan pira saka pangkat sing luwih murah sing ora kuwat utawa rakus dhuwit / kekuwatan? Ana apa - sekretaris pertama panitia daerah "ngamuk"! Srakah dhuwit lan srakah kuwasa! Ing lemah ing roh, iku manifests dhewe cepet utawa mengko.
          2. s1n7t
            +2
            1 2014 Juni
            Kampanye, dheweke ora dadi tentara, dimon? hi Lulus ujian, banjur sampeyan bakal mbantah, sengit pejabat politik ngguyu
            1. zavesa01
              0
              2 2014 Juni
              Kutipan: s1n7t
              pejabat anti politik

              Apa sampeyan amatir? Petugas politik iku Ballast!!! Tutuk ditutup - materiel ing asli. Kekacauan ing tentara wiwit nalika komisaris diganti dening perwira politik. Bedane yaiku komisaris mimpin kanggo awake dhewe, lan pejabat politik dikirim menyang perang. nglirik
              PS. Ya, kita ora seneng karo dheweke ing Angkatan Laut. aran
              1. s1n7t
                0
                3 2014 Juni
                Hm! Lagu kasebut: "Zampoliti, instruktur politik, nanging isih - komisaris", yaiku, yen sampeyan ora ngerti, aja ngomong.
                Kekacoan ing tentara ora gumantung ing perwira politik utawa komandan, iku gumantung ing kawicaksanan militer negara.
                Mbokmenawa, dheweke cemburu banget marang perwira politik ing angkatan laut? ngguyu Perasaan ora sopan iki meri, ala. Ing tentara sing aku njabat, ZKHR minangka bagean integral saka unit kasebut, kaya perwira liyane, kanthi tugas khusus dhewe, sing ora ana wong liya sing bisa ngatasi.
                Aku ora amatir, nanging profesional - ing sasi, amarga saiki "pence".
        3. +8
          30 May 2014
          Iki tembung saka publicist. Langsung jelas yen dheweke kepengin katon kaya akeh politisi ing Ukraina. Lemak ukroine, pahlawan lemak lan omong kosong liyane. Dheweke wis suwe lali apa tegese dadi perwira lan apa tegese berjuang kanthi nyata. Yen kabeh wong ing kono kaya ngono, para milisi bakal ngremuk sanajan tanpa bantuan kita.
        4. + 12
          30 May 2014
          Lan kanthi cara kasebut, Yanukovych menehi jenderal marang dheweke. Sing:
          Présidhèn kuwi tukang ngapusi lan bodho. Ya, kita njaga para penipu iki ... Pancen angel banget kanggo nindakake tugas kita.
        5. gfnhbjnrf
          +9
          30 May 2014
          Mesthi, iki dudu petugas, kulit.
          1. +3
            30 May 2014
            saiki bangkai wis bosok
          2. +7
            30 May 2014
            Apa negara kuwi lan jenderal.
            1. GARNET-19
              +1
              1 2014 Juni
              Kutipan saka yankeegohome
              Apa negara kuwi lan jenderal.

              Ukraina dipimpin déning junta - kaya negara!
              para pengawal Nazi Ukraina ing kepala "jenderal" kuwi minangka pewaris batalyon "Nachtigal" lan divisi SS "Galicia", lan kabeh mau, kaya sing sadurunge lan Banderlasts modern, bakal nandhang nasib sing padha!
              1. +1
                1 2014 Juni
                Bobot lan ukuran tata letak negara))
              2. equitologist
                0
                2 2014 Juni
                Yen, kaya ing taun 1947, Amerika Serikat ora ngayomi dheweke ing omah, banjur bakal manggon ing Kanada! Ngendi kabeh "roh jahat" iki cepet-cepet menyang Ukraina maneh sawise ambruk USSR!
            2. Komentar wis dibusak.
        6. +6
          30 May 2014
          Kutipan saka: punk
          iku medeni sing iki apa pejabat ngandika, senajan apa jenis petugas iku

          Persis, saka ngendi karakter kasebut teka?
          Kayane korps perwira iku elit negara, balung putih (aku dhewe wong sipil). Mula saka iku, sikep masyarakat kudu kaya marang para priyayi, ing pangerti kang becik. Nanging korps perwira kasebut uga kudu kalebu mekanisme kanggo ngenali lan ngusir sub-sedulur kaya Kulchitsky ...
          1. zavesa01
            0
            2 2014 Juni
            ya wis. Mung biyen, para perwira sing ngrusak kehormatane dipecat, saiki padha lunga. ngguyu
        7. + 11
          30 May 2014
          Aku setuju, iku medeni ... Lair ing USSR lan teka iki ... am
          1. +7
            30 May 2014
            Sing paling awon yaiku dheweke ora mung siji-sijine perwira ing kana, sing lulus saka sekolah militèr tilas USSR, otak dheweke grimaced banget.
            1. +7
              1 2014 Juni
              Kutipan: Sergey777
              Sing paling awon yaiku dheweke ora mung siji-sijine perwira ing kana, sing lulus saka sekolah militèr tilas USSR, otak dheweke grimaced banget.

              Nalika dadi tentara (DMB 82-84), dheweke asring main ing hotel perwira. Ing antarane kita ana perwira, Dnieper Kh--ly (Zaporozhye, Dnepropetrovsk, Poltava). Dadi, sawise kaca kaping telu, dheweke kanthi tradisional miwiti lagu wedhus: "Ukraina sugih, kita duwe kabeh. Nanging Uni (Muscovites) ngrampok, mangan kabeh lemak kita, ngombe kabeh vodka, bajingan kabeh bocah-bocah wadon. Iku ora nyenengake kanggo ngrungokake omong kosong iki, kita mandheg ngundang dheweke. Dadi padha duwe ing getih lan kanggo wektu sing suwe banget.
              1. +2
                1 2014 Juni
                luwih dhisik. Kita bakal ngrampungake. Kita bakal nampa minangka gaster ing Yamal. Kanggo dalan mangsa.
                1. 0
                  1 2014 Juni
                  ing pungkasan taun seket, angkatan bersenjata wis dibusak saka perwira militer. Dheweke wedi marang Yudas-Nikitushka-Khrushchev, kanthi bantuan, sawise kabeh, dheweke bisa ngalahake kekuwatan lan wedi banget marang kekuwatan lan solidaritas.
                  Nanging ing wektu sing padha, ing wektu sing padha, padha direkrut pelamar gedhe kanggo sekolah militèr ing saindhenging negara. Kajaba iku, tesis utama kampanye ing registrasi militer lan kantor enlistment yaiku - "sampeyan ora bakal mlebu universitas kanthi sertifikat lan ora ngarep-arep, yen ora, sampeyan bakal rampung sekolah, diploma teknik ing aplikasi, 25 taun bakal ganti lan kanthi pensiun sing apik kanggo urip gratis." Ora perlu kanggo nerangake apa kontingen massive saka "perwira" mbuwang menyang tentara.
                  Perwira-perwira sing ngunggahake tentara lan angkatan laut menyang tingkat syarat modern, menehi kesehatan lan urip dhewe ing jeneng kepentingan Motherland, ing ndhuwur ora ditrapake.
                  1. sven93
                    0
                    2 2014 Juni
                    ... stunned ... pikiran hard langka babagan karir pasca-Soviet ..
        8. +3
          30 May 2014
          Kulchitsky...mayor general... kelalen sinau neng endi, apa sing diwulang....Petugas???? Sayange wis mati ... Ora ngerti sapa sing urip ....
        9. oenaraevskija
          +2
          31 May 2014
          Dheweke ngiyanati wong-wong mau (USSR) - sing sumpah. Ing kana dheweke sayang
        10. +2
          1 2014 Juni
          Maxim tilar donya, lan (istilah dhasar saka mat Russian, denoting zakar lanang) karo wong. Lan aja ngarani bajingan iki minangka petugas.
        11. 0
          2 2014 Juni
          Iku medeni sing ngandika pejabat SOVIET. Ing forum "USVU" lan "DVOKU" ing Odnoklassniki, dheweke dikutuk mung amarga dheweke mung ngiyanati rakyate, ora ngerti babagan wawancara iki.
      2. + 11
        30 May 2014
        Nasib iku ironis.
        1. GARNET-19
          +2
          1 2014 Juni
          Kutipan saka Welly
          Nasib iku ironis.

          LAN Adil!
        2. Komentar wis dibusak.
      3. +2
        30 May 2014
        Duh bajingan!!!
      4. Vlad Gor
        +3
        31 May 2014
        Jendral kanthi otak pribadi. lol
        1. zavesa01
          0
          2 2014 Juni
          Kutipan: Vlad Gor
          Jendral kanthi otak pribadi.

          Aja nganggep prajurit minangka Idiot. Elinga apa sing diomongake Napoleon.
          Aja ngremehake pakurmatan Prajurit asring Ndhuwur pakurmatan perwira. am
      5. +2
        1 2014 Juni
        Dadi dheweke, sawise kabeh, ̶m̶a̶ts̶o̶y̶ keselak cookie Departemen Luar Negeri ...
      6. Asam sulfat
        0
        1 2014 Juni
        Aku seneng ambune lemak goreng ing wayah esuk ya
      7. 0
        1 2014 Juni
        Kareben tuku popok rumiyin, banjur dilebokake ing awake dhewe
    2. Byv
      + 64
      30 May 2014
      Saiki, mbokmenawa, dheweke ngrancang serangan teroris bebarengan karo Bily. Lan Maskhadov karo Khattab minangka konsultan.
      1. + 14
        30 May 2014
        Kutipan saka BYV
        Saiki, mbokmenawa, dheweke ngrancang serangan teroris bebarengan karo Bily.

        Mbokmenawa wektu wis teka kanggo nerbitake poster karo kabeh "pahlawan" Maidan ing pigura lan manawa kanggo masang tandha abang.
        Bakal luwih becik nggambar salib sing kandel ing "udan" sabanjure ing aspirasi.
      2. +4
        30 May 2014
        Kutipan saka BYV
        Saiki, mbokmenawa, dheweke ngrancang serangan teroris bebarengan karo Bily. Lan Maskhadov karo Khattab minangka konsultan.

        Ing kana, misale jek, Wahhabi njanjeni para pelaku bom bunuh diri yen ing donya sabanjure bakal duwe prawan sing ayu .. Ing kene, kampanye Maskhadov lan Basaev, prawan Kulchitsky bakal dadi eseman
      3. +2
        30 May 2014
        Kutipan saka BYV
        Saiki, mbokmenawa, dheweke ngrancang serangan teroris bebarengan karo Bily. Lan Maskhadov karo Khattab minangka konsultan.

        Muga-muga korbane padha suwuk ana ing kono, ora cukup kanggo ngrusak langit
      4. mellehova
        +3
        30 May 2014
        Ora-o-o... Maskhadov, Khattab lan perwira nyoba njupuk pistol, bedhil mesin, piso saka Sasha...
      5. 0
        1 2014 Juni
        Stsukashvili bakal ngirim dasi favorit menyang panguburan!
    3. + 53
      30 May 2014
      Janjine "nyemplung ing jamban" lan netepi janji iku hak prerogatif saka siji Wong Agung. Asmane wis misuwur banget kanggo disebut.)
      Iki mung plagiat sing sedhih.
      1. + 26
        30 May 2014
        Satemene sliramu, wong srigala rumaos, dipateni, nanging ana ing wilayahe, ora pantes diucap kaya adat. sad
        1. +5
          30 May 2014
          Kutipan saka: sgazeev
          werewolf
          Apik banget akurat! hi Kabeh wektu, wiwit taun 90-an, aku nganggep Khokhlofitsers sing sumpah kaping 2 minangka pengkhianat ..... Yen dheweke meksa aku sumpah maneh ing Rusia, mesthine aku bakal lunga ... kontrak. sad
          1. +5
            30 May 2014
            Kutipan: 311
            Yen ing Rusia dheweke meksa aku sumpah maneh, mesthine aku bakal lunga ..

            Sampeyan ora piyambak!Akeh kita sing mutusake yen sumpah kaping pindho minangka pengkhianatan! Nanging ana sing sumpah kaping pirang-pirang! Pitakonan yaiku kepiye bedane karo pengkhianat!
            1. +5
              30 May 2014
              Kanggo kula, iki wis ora dadi pitakonan kanggo dangu - NOTHING !!! Luwih tepate, kanggoku wong-wong iku PENGKHIANAT! Dene sayektosipun kula mboten piyambak, kula ugi mangertos ...... Ngaturaken sugeng riyadi, salah satunggal! hi
            2. + 15
              30 May 2014
              UGVTKU dibubarake ing taun 1991 ... Padha ditransfer menyang Kharkov GVTKU - kursus letnan ... Padha nyuwil kabeh buzz - Edtsin, Kuchma, lan sapiturute Ing Februari 1992, padha marang kita - sumpah setya marang Ukraina! Ing taun 1988, aku sumpah setya marang warga USSR ing LENIN Square ing Ulyanovsk !!!! Kabeh!Aku ora bakal sumpah marang wong liya!!! Lan wong-wong saka Ukraina sumpah ..... Saiki padha nelpon kula occupier ... Senajan aku wis ora ngiyanati sapa liwat taun, ora kaya wong-wong mau .. Saiki aku kolonel saka Departemen Dalam Negeri.
              1. maca
                0
                1 2014 Juni
                Respect!!!
              2. 0
                2 2014 Juni
                Aku njabat ing UVVTU. Aku ora ngerti kenapa aku nulis ... Iku mung apik kanggo ketemu wong ing Internet. sing uga sumpah ing tanah kelairan Lenin!
            3. +2
              31 May 2014
              Persis! Padha sumpah setya kanggo Motherland sapisan. Kabeh pengkhianatan sakteruse!
            4. Komentar wis dibusak.
            5. +1
              1 2014 Juni
              Bapak-bapak, sampeyan lagi ngomong apa? Ukraina lan kamulyan (dudu kategori fisiologis saka sawetara individu, nanging ngormati lan ngurmati dhiri saka manungsa minangka kategori moral) minangka antonim.
          2. CPA
            +4
            30 May 2014
            Kutipan: 311
            Aku nganggep wong sing sumpah kaping pindho minangka pengkhianat ....

            Nanging babagan Berkutovtsy, sing dadi OMON?Lan yen kita mulihake Uni, carane dadi karo sumpah.Endi Motherland, ana sumpah.
            1. +2
              30 May 2014
              lan apa sumpah Berkutovtsy? Lan kita bakal mulihake Uni - pitakonan ora kanggo kula - Aku sumpah setya marang nglirik ngguyu Aku mbaleni, mbok menawa ... - ana kontrak, muga-muga ana wong sing pinter ... supaya ora "membobol dhengkul". iku siji!!!
              1. CPA
                +2
                30 May 2014
                Kutipan: 311
                lan apa sumpah Berkutovtsy?

                Dina iki, nalika nampa tali bahu.
                Kutipan: 311
                Lan kita bakal mulihake Uni - pitakonan ora kanggo kula - Aku sumpah setya marang

                Lan ing kene aku, Federasi Rusia.
                Kutipan: 311
                Ya, sing aku yakin: Sumpah, kaya Tanah Air, iku siji !!!

                Saenipun - ya, lan kanthi wicaksana, yen. Ing sawetoro wektu - "liwat dhengkul"
                1. +2
                  30 May 2014
                  Sampeyan ndeleng, apa sing menehi hasil - Aku mikir yen iki minangka pilihan saben wong. Aku seneng banget kanggo sampeyan yen, sawise sumpah setya marang Rusia, sampeyan njabat, lan ora "ngadeg kanker" kaya aku .... Mangkene carane sampeyan bisa mikir (wis lair ing Ukraina, sinau ing sekolah ing Rusia, nglampahi preian ing kene, plus Armenia, Kazakhstan, Uzbekistan, lan sapiturute, duwe sederek "mubeng" sawise lulus saka institusi pendidikan sing luwih dhuwur ing Ukraina. lan porsi ing Rusia cedhak Murmansk) njawab pitakonan - siap -apa sampeyan perang karo ... Gusti Allah ngalang-alangi sampeyan pilihan kuwi! Lan miturut kontrak, aku nindakake tugasku ... misale jek apik .. eseman Iki nggawe aku sedih ...
                  1. CPA
                    +1
                    30 May 2014
                    Umumé, apik banget yen ora ngganti sumpah, sampeyan ora bakal iri karo posisi sampeyan, muga-muga kabeh sadulurku apik. mandheg maksimal ing kompetisi. Nanging urip bisa nggawe sampeyan berjuang kanggo ... karo sapa wae. Lan kanggo layanan sampeyan hi
              2. +2
                31 May 2014
                Injih pak! Tanah kelairan iku siji! prajurit
            2. zavesa01
              0
              2 2014 Juni
              Kutipan: KPA
              yen kita mulihake Uni, carane dadi karo sumpah

              "Aku sumpah nganti ambegan pungkasan kanggo ngabdi marang Umatku, muga-muga aku nandhang paukuman sing abot, gething umum lan nistha wong sing kerja."
              Yen ana sing ngelingi. nglirik Apa sing arep sampeyan lakoni.
      2. +3
        30 May 2014
        Kutipan saka yush
        Janjine "nyemplung ing jamban" lan netepi janji iku hak prerogatif saka siji Wong Agung. Asmane wis misuwur banget kanggo disebut.)
        Iki mung plagiat sing sedhih.

        Lan kabeh padha poke! Gas, lsp. Saiki padha wiwit manuk beo!
      3. +2
        30 May 2014
        Sayange aku telat gabung ... Pikiran pisanan sawise maca sing aku duwe sampeyan.
        Aku uga bakal nambah:
        - jancok kowe...
        (Eh, klasik iku abadi).
      4. 0
        31 May 2014
        mbokmenawa mabur kanggo kerak lan ora metu saka Papan
    4. + 22
      30 May 2014
      Kanggo paraphrase buku sing paling populer (Kitab Suci): dalan menyang neraka wis diaspal karo tumindak ala! Ana sampeyan lan Yudas sing dikasihi!
      Lan Rusia Agung ana lan bakal, ora kaya Amerika lan dill !!! Pati kanggo fasisme! Kamenangan bakal dadi milik kita!
      1. + 16
        30 May 2014
        Sepatune, mesthi, ora bakal nginjak tanah sapa wae ...
        Yudas iku karier. am
      2. + 11
        30 May 2014
        Ora gumun yen padha rendhem aneh kuwi..!
        1. + 17
          30 May 2014
          Aku wonder nalika padha scraped wong mati Sisa saka helikopter, apa BOOTS ketemu wong? Lha wong-wong sing mestine ngidak-idak....
        2. + 18
          30 May 2014
          Quote: MIKHAN
          Ora gumun yen padha rendhem aneh kuwi..!

          Wingi, MG42 kandha, aja gumunggung amarga seda, yen aku wingi maca iki, aku ora bakal bungah, nanging mung tuku sampanye botol lan ngrayakake kasus kasebut. Dheweke ora beda karo McCain.
          1. +5
            30 May 2014
            Alexander Romanov (2) EN "Wingi MG42 ujar manawa wong ora kudu seneng-seneng amarga mati ..."
            --------------------------------------------------
            Kowe ndhisiki aku. Aku mung nggoleki apa sing ditulis MG42 wingi. Nanging, aku bakal ngutip tulisane kanthi lengkap:

            Iki isih jenderal militer, marinir Dewan Federasi USSR ing jaman biyen, lan dudu tikus mburi, wong militer, mungsuh, mati, ayo luwih ngajeni, ora Banderlog = nari ing balung lan ora pravosek mati lan ora fasis. Dheweke ana ing sisih liya barikade.

            Wingi aku nesu karo iki, lan ora mung aku, nanging dina iki kabeh wis dilebokake ing panggonane, G.A.D iki entuk dhewe! Aku mung ora ngerti carane MG42 padha ora bisa ngerti jenis apa iku lan nyoba kanggo ngalahake metu luh kanggo wong ing tembung dhewe ...
            1. MG42
              -2
              30 May 2014
              Kutipan: MG42
              Iki isih jenderal militèr, marinir Dewan Federasi USSR ing jaman kepungkur, lan dudu tikus mburi, wong militèr tiwas, mungsuh, ayo luwih ngajeni, dudu banderlog = jogèd balung lan ora pravosek mati lan dudu fasis. Dheweke ana ing sisih liya saka barikade.

              Ya, iki tembungku ing kutipan, liyane saka sampeyan.
              Aku ora ngerti babagan <<ngombé ing jamban>> wingi, apa? Iki minangka plagiarisme saka PDB.
              Iki dheweke ing hood. Ora saben jenderal mlaku ing garis ngarep kanthi garis-garis.
              Babagan <<kanggo ngilangi luh>> saka sampeyan, wah, aku ora ngerti, sampeyan pancen rawan banget ..lol
              Carane kudu nalar yen dheweke MUNGSUH ing sisih liya saka barikade?
              1. PiP
                + 12
                30 May 2014
                Punika gambaran saka "pahlawan" -http://news.bigmir.net/ukraine/820258-General-Kul-chickij--vos
                pominanija-o-pogibshem-komandire
                Ana foto kanthi rekaman layanan, patang taun komandan peleton, lan banjur ngliwati komandan kompi langsung menyang kastil komandan ODSHB !!! Banjur NSh!!! Sial "bakat" dheweke katon banget. Inggih, sampeyan ndeleng, "dituntun" lan "takon" ... Lan banjur karir ing Angkatan Bersenjata Ukraina
                1. MG42
                  +1
                  30 May 2014
                  Kutipan saka PiP
                  Punika gambaran saka "pahlawan" -http://news.bigmir.net/ukraine/820258-General-Kul-chickij--vos

                  pominanija-o-pogibshem-komandire


                  matur nuwun. link ngrampungake gambar prajurit
                2. +8
                  30 May 2014
                  Kutipan saka PiP
                  banjur ngliwati komandan kompi langsung menyang kastil komandan ODSHB !!! Banjur NSH!!!

                  Nah ngono nglirik "Sampeyan ora bisa nundhung aku, kirim aku kanggo promosi" nglirik
                3. + 12
                  31 May 2014
                  Khokhol ngadeg ing jabatane. Dheweke weruh wong teka. bengok-bengok:
                  - Ngenteni, sing teka?
                  Swara:
                  - Ya, iki aku, ibumu.
                  puncake:
                  - Stop, aku bakal njupuk!
                  Swara:
                  - Aja ditembak, iki aku, ibumu.
                  Khokhol tembak...
                  Sewulan kliwat. Crest bali ing tugas. Nyeluk kulit lan ngandika:
                  - Mungkin folder kasebut bakal teka ...
                4. +1
                  1 2014 Juni
                  Shitlink. Kenapa sampeyan posting sampah iki?
              2. +8
                30 May 2014
                Aku nyimpang saka aturan, nanging aku ngritik ...
                Ya, iku pancene ala karo Garda Nasional, lan dheweke pancen dadi penyelenggara proses pendidikan sing ala, yen dheweke mabur minangka penembak ing meja putar ... iki dudu urusan umum. Iki wis tekan...
                Lan iki minangka BODO, CRAVING KARIR sing ora sehat katon jelas.
                Ing taun 1992, Kulchitsky bali menyang Ukraina. “Aku ora gelem budhal, aku pancen petugas sing apik. Aku dikirim kaping telu kanggo nampa gelar awal, lan kaping telu aku ditolak. Apa sampeyan ngerti kenapa? Amarga aku wong Ukraina,” jlentrehe.

                Ing Armada Pasifik BV ana Pavel Nikolaevich Gaponenko, kepala staf batalyon - wong Ukraina sing dadi Pahlawan Federasi Rusia, anumerta ... kepiye dheweke ndeleng mripate saiki ...
                1. MG42
                  +3
                  30 May 2014
                  Kutipan saka: svp67
                  Ya, pancen ala banget karo Garda Nasional

                  Wingi, Menteri Pertahanan Ukraina ngakoni yen ora ana rotasi Angkatan Bersenjata ing zona ATO >>
                  1. +2
                    30 May 2014
                    Kutipan: MG42
                    Wingi, Menteri Pertahanan Ukraina ngakoni yen ora ana rotasi Angkatan Bersenjata ing zona ATO

                    Sing dikarepake.
                    Nanging padha pengin mundhakaken gedhe kanggo gaji ... lan aku bakal seneng yen conscripts dibusak saka ing kono. Yen ngono, aku ora bakal melas banget marang dheweke....
                  2. 0
                    30 May 2014
                    Wingi, Menteri Pertahanan Ukraina ngakoni yen ora ana rotasi Angkatan Bersenjata ing zona ATO
                    Mung ora warga Kuzmuk dadi pinter!!! Sawise kabeh, dheweke lan Kuchma wiwit numpes Tentara
                    1. +1
                      31 May 2014
                      Banjur dheweke percaya yen dheweke mulihake tentara wassat
                  3. 0
                    30 May 2014
                    Wingi, Menteri Pertahanan Ukraina ngakoni yen ora ana rotasi Angkatan Bersenjata ing zona ATO
                    Mung ora warga Kuzmuk dadi pinter!!! Sawise kabeh, dheweke lan Kuchma wiwit numpes Tentara
                  4. Komentar wis dibusak.
                  5. Komentar wis dibusak.
                  6. +1
                    31 May 2014
                    Loro wong biasa lan ala ing siji video - Kuzmuk lan Koval. Sing siji nggawa Angkatan Bersenjata menyang pegangan, sing siji ora bisa nylametake kamulyan kanthi ngirim menyang junta. Banjur dicritakake marang anak putu, jarene jamane kaya ngono.
                  7. 0
                    31 May 2014
                    Liyane, padha Pasha Mercedes. am
                2. +1
                  31 May 2014
                  Kutipan saka: svp67
                  Ing Armada Pasifik BV ana Pavel Nikolaevich Gaponenko, kepala staf batalyon - wong Ukraina sing dadi Pahlawan Federasi Rusia, anumerta ... kepiye dheweke ndeleng mripate saiki ...

                  Ora ono. Dheweke dikirim menyang alamat sing beda-beda.
                3. 0
                  31 May 2014
                  Dheweke ndhelik saka komandhanmu. Umumé, pranyata Gusti Allah ora fraer, ndeleng kabeh.
                4. 0
                  31 May 2014
                  Dheweke mung ora nolak kaya ngono ... Ketoke grobage ana ing OO ...
              3. +5
                30 May 2014
                Kanggo MG42(2)UA
                Sing paling apik sing bisa ditindakake yaiku STOP! Nanging sampeyan terus kaya iki. Kayane ora ana sing NGGAKUNG sampeyan. Aku mung SENENG ngomong bab liyane karo sampeyan! Lan U.R.O.D iki entuk apa sing PATUT!
                1. MG42
                  -4
                  30 May 2014
                  Kutipan saka alexdol
                  Sing paling apik sing bisa ditindakake yaiku STOP!

                  Wingi aku ora nanggepi serangan sampeyan, yen aku ora nyebutake kaping pindho ing wangun sing luwih ora sopan saiki, aku ora bakal nanggepi.
                  Kutipan saka alexdol
                  Nanging sampeyan tetep kaya iki

                  Ya, aku duwe pendapat dhewe.
                  Kutipan saka alexdol
                  Kayane ora ana sing NGGAKUNG sampeyan

                  nglirik
                  Kutipan saka alexdol
                  Aku mung SENENG ngomong apa-apa karo sampeyan

                  Demi Allah! kita wis tau ngomong sadurunge, iku ora mundhut gedhe, ana kesempatan gedhe ora kanggo nyabrang luwih >>> Darurat. hi
              4. Igor Gor
                0
                30 May 2014
                Iki dudu perwira tempur, ki dudu perwira lan jenderal uga - iki en-fasis
              5. Komentar wis dibusak.
              6. +9
                30 May 2014
                Mesthi, sampeyan ora perlu gumunggung, sanajan mungsuh mati, nanging uga ora pantes diwutahake luh baya.MG-42, iki dudu cacad kanggo sampeyan, nanging panemuku. jenderal militer, dheweke dadi peserta. Ing operasi punitive marang wong saka DPR, Slavs padha kaya awake dhewe. Brigadenführer saka pasukan SS Ukraina, sing sing! Lan aku mikir sing wis brainwashed, supaya ngomong, dawa sadurunge ambruk Uni lan Uni emergence saka Ukraina minangka negara kanggo ketemu tokoh-tokoh kuwi sing, sak wektu Uni, metu saka dalan ing ngarepe panguwasa, lan nalika Uni ambruk padha pisanan rush kanggo ngawula ing Ukraina, utamané kanggo ideologi. Alasan. Kira-kira setaun mengko aku ketemu wong-wong kaya ngono, dheweke ora gelem nganggo basa Rusia.
              7. +2
                30 May 2014
                Kutipan: MG42
                Iki dheweke ing hood. Ora saben jenderal mlaku ing garis ngarep kanthi garis-garis.

                Jendral mabur mburu.
                Kutipan: MG42
                Piyé carané nèk dhèwèké dadi MUSUH ing sisih liya barricades?

                Luwih becik ngrungokake prajurit sing prasaja tinimbang ngrungokake mayit iki.
                1. zavesa01
                  0
                  2 2014 Juni
                  Kutipan: Alexander Romanov
                  Luwih becik ngrungokake prajurit sing prasaja tinimbang ngrungokake mayit iki

                  Bravo. Prajurit kasebut nduweni bebener dhewe. Parit. Ya, iku prasaja lan kasar, nanging pancen bener.
              8. +5
                31 May 2014
                Iku dudu duweke, iku urusane jenderal kanggo mlaku ing garis ngarep.
                Iki nuduhake yen dheweke ora tuwuh dadi jenderal minangka organizer perang utawa minangka spesialis militer. Ya, dheweke bisa sumpah setya marang wong liya, kedadeyan kasebut. TAPI nembak wong - nuwun sewu. Mula, dheweke entuk apa sing pantes.
              9. +7
                31 May 2014
                Sergey (MG42), dina iki sampeyan duwe kesempatan kanggo maca statements iki "umum" kayata:
                Lan sapa sing pengin sumpah anyar saben dina?
                - Lan kanggo sapa sampeyan pengin ... Yen sampeyan pengin - daya sing. Apa sampeyan pengin iki. Sesuk liyane bakal teka - aku bakal menehi liyane. Ingkang utama yaiku supaya ora padha karo sing sadurunge. Aku wis suwe ora duwe prinsip.

                "Kabeh sarana bakal digunakake. Stasiun sampeyan bakal ambruk.

                Inggih, kandhani Putin sampeyan, supaya dheweke nggawe hubungan mesra karo kita. Yen ora, sumur sampeyan bakal diracun. Kita bakal pour sawetara reged menyang sumber banyu kanggo sampeyan. Kita bakal ngilangi sampeyan ing jamban. Aku bakal nindakake iku. Aku bakal matèni kowé ing getih kadhemen. Aku bakal ngirim pejuang, aku ora bakal lunga dhewe."

                Lan sampeyan isih terus percaya yen pernyataan kasebut pantes dadi pejabat?
                1. +3
                  31 May 2014
                  Iki minangka pratelan saka "perwira" sing wis ilang kehormatan perwira bebarengan karo prinsip (yen ana). MG 42 (julukan apik, ketoke nuduhake "tingkat geni" kanggo nulis kiriman lan komentar) bisa uga mratelakake panemume sing mati iku salah siji apik utawa boten. Nanging wong Kulchitsky tilar donya sadurunge dipateni ... Ana sing urip nganggo tali bahu. Ora nurani, ora ana pakurmatan, ora ana prinsip, ora wani ngakoni degradasi.
                  1. +2
                    1 2014 Juni
                    Nanging wong Kulchitsky seda sadurunge dipateni ...

                    Sayange, ana liyane lan liyane palsu kuwi saben taun.
                2. zavesa01
                  0
                  2 2014 Juni
                  Kutipan: Rostov
                  - Lan kanggo sapa sampeyan pengin ... Yen sampeyan pengin - daya sing. Apa sampeyan pengin iki. Sesuk liyane bakal teka - aku bakal menehi liyane. Ingkang utama yaiku supaya ora padha karo sing sadurunge. Aku wis suwe ora duwe prinsip.

                  Setuju banget karo sampeyan. "Kanggo bekti marang Rakyat, Tanah Air lan Pamrentahan" Iku ing urutan iki !!!!
              10. -1
                1 2014 Juni
                Apa nuduhake badut ing situs serius? ngguyu
            2. -1
              30 May 2014
              Kutipan saka alexdol
              Wingi aku nesu karo iki, lan ora mung aku, nanging dina iki kabeh wis dilebokake ing panggonane, G.A.D iki entuk dhewe! Aku mung ora bisa ngerti carane MG42 padha ora bisa ngerti jenis apa iku lan nyoba kanggo ngalahake metu luh kanggo wong ing tembung dhewe ..

              Jujur, kita pancen nesu nalika mungsuh kita moyoki wong mati, kenapa sampeyan pengin dadi padha karo dheweke? Iku ora kanggo apa-apa sing wong Rusia wis ngandika: "Babagan mati, utawa apik, utawa NOTHING."
              Dadi luwih becik aku meneng wae...
              1. +1
                1 2014 Juni
                svp67
                Ora wonder wong Rusia duwe paribasan: "Babagan wong mati, utawa apik, utawa ora ana apa-apa"


                Sampeyan ora bener!
                Ukara jangkepe kaya mangkene: "Babagan wong mati iku apik utawa ora liya kajaba sing bener"
      3. +2
        30 May 2014
        apik

        Kutipan: Veles75
        Dalan menyang neraka wis diaspal karo tumindak ala! Ana sampeyan lan Yudas sing dikasihi!


        Petugas??? Ora bakal moralitas minangka gelar sing pantes kanggo wong.

        Kutipan: Evgen Suslov
        Dheweke wis suwe lali apa tegese dadi pejabat
      4. zavesa01
        0
        2 2014 Juni
        Kutipan: Veles75
        Dalan menyang neraka wis diaspal karo tumindak ala!

        niat apik aran
    5. Komentar wis dibusak.
    6. +8
      30 May 2014
      Hmm ... Nduwe Grenade FASIS!!!
      1. 0
        30 May 2014
        Nanging yen dideleng saka jeneng mburi, dheweke minangka Kutub
        1. +1
          31 May 2014
          Lan Berezovsky, Khodorkovsky, Kolomeisky ...
    7. + 10
      30 May 2014
      siji terus ngancam Sashko saiki feed cacing, lan sampeyan Feed.
    8. Sinara70
      +5
      30 May 2014
      Lan apik yen dheweke dipukul !!!!!
      Babagan wong mati..apik opo ora!!!!
      Aku bakal meneng.!!!!
    9. Komentar wis dibusak.
      1. MG42
        +3
        30 May 2014
        Kutipan saka Sinara70
        Babagan wong mati..apik opo ora!!!!
        Aku bakal meneng.!!!!

        Logika. Mungsuh mati ana lan dalan tegese.
        1. +1
          1 2014 Juni
          Mungsuh iku Amerika saiki, Nazi 75 taun kepungkur, Prancis satus taun kepungkur, Jepang, Turki, Mongol, lan liya-liyane, lan liya-liyane. Lan scum iki lair ing antarane kita, gedhe, sinau, makarya ing antarane kita. Lan sawise kabeh iki, sing karo kang tansaya munggah, sinau, ngombe, pungkasanipun dadi mung boot Russian? Dheweke ora narik gelar MUSUH, dheweke cilik.
          Iki aku dadi babagan dheweke "ora ana apa-apa"
    10. +3
      30 May 2014
      Iki wis ana ing WC, kaya cesspool mbanyoni kabeh
    11. Rasul
      +5
      30 May 2014
      Nalika dheweke urip, dheweke uga mati ... kaya telek.
    12. +1
      30 May 2014
      Kutipan saka Andrenaline
      Aja katon udan

      Wis ngamuk abang... Ojo ngomong gop...
    13. +2
      30 May 2014
      Sarujuk! Ora bakal ana maneh "basah ing jamban". Sétan dhéwé bakal digodhog ing kawah kanggo dosané.
    14. +3
      30 May 2014
      ing siji wektu dheweke lulus saka Sekolah Suvorov lan Komando Tinggi Timur Jauh, njabat ing Korps Marinir


      Aku ora ngerti carane "wong" iki ora bisa tresna Motherland banget. Iki disgrace sekolah Suvorov lan tentara USSR. Ora ana tembung...
      1. +1
        31 May 2014
        Utawa Mungkin padha dipilih khusus kanggo tentara Ukraina? Banjur ora ana sing kudu kaget. Ngelingi uga kasunyatan sing ing Ukraina kanggo 23 taun pahlawan pengkhianat kaya Mazepa lan Bandera. Apa tingkat moral tentara kuwi hi
    15. +2
      31 May 2014
      tapi disiram dewe, sayange ora ono nang wc..
    16. khromin111
      +1
      1 2014 Juni
      asu rabid kudu ditembak.Asu iku mati asu. pungkasan logis kanggo ngiyanati pindho.
  2. + 10
    30 May 2014
    Dijawab.
    1. +6
      30 May 2014
      grunted.
  3. +5
    30 May 2014
    moral.
  4. + 10
    30 May 2014
    "brainwashing" saka serviceman ing cara Ukrainia liwat sawetara taun kepungkur wis rampung sawijining proyek.


    Ing pangertèn fisik! Arang panas kanggo sampeyan ing neraka, "bro"!
    1. + 16
      30 May 2014
      Iku angel kanggo wong normal kanggo dicuci otak nganti kaya ngono. Wiwitane, jiwa Yuda iku
      1. RAF
        +2
        30 May 2014
        Apa wong tuwa, bocah-bocah kuwi!
  5. +5
    30 May 2014
    aneh, was...
  6. + 26
    30 May 2014
    Carane Jendral Kulchitsky panginten babagan perang karo Rusia
    Aku wis mikir babagan iki ... Ana pemikir liyane - jeneng Avakov. Wektu kanggo nemtokake dheweke uga ... ing klasik ...
    1. + 22
      30 May 2014
      Quote: pensiunan
      Carane Jendral Kulchitsky panginten babagan perang karo Rusia
      Aku wis mikir babagan iki ... Ana pemikir liyane - jeneng Avakov. Wektu kanggo nemtokake dheweke uga ... ing klasik ...
      - pisanan, parubia, sing freak gundul karo katon shaitanic ... Secara pribadi, aku bakal suffocate, alon-alon kaya sing, lan aku bakal katon ing mripatku carane urip reged kang wis ninggalake saka kono. Aku bakal nindakake padha karo Kalomoisky am
      1. +3
        30 May 2014
        Quote: tuwa
        Secara pribadi, aku bakal suffocate

        Aku adol tiket
      2. +1
        30 May 2014
        Quote: tuwa
        Aku bakal nindakake padha karo Kalomoisky

        Gulu iki lemu, sampeyan ora bisa mbungkus!
        Butuh selendang Berezovsky keprungu
    2. +4
      30 May 2014
      .Ana siji liyane pamikir - jeneng Avakov. Wektu kanggo nemtokake dheweke uga ... ing klasik ...
      Apa karo wong liya? yaytsenyukh, trupchinov lan potroshenko? Lan aja lali!
      1. +4
        30 May 2014
        Kutipan saka: jktu66
        yaytsenyukh, trupchinov lan potroshenko? Lan aja lali!

        Inggih ... Aku ora bakal nelpon wong mikir ora ... Iki bisa ditindakake kanthi cara sing prasaja - dichlorvos ...
      2. +4
        30 May 2014
        jktu66
        Kanthi gati kanggo pelamar sing wis dituduhake kanggo tali, tembung saka siji film Soviet paling cocok -: "Wanita sepi !!! Kita kabeh bakal pindhah!" Umumé, muga-muga ora bakal lali sapa wae ... sanajan bakal angel - padha mlayu, zarrrazy, cepet ... :)))
    3. RAF
      +3
      30 May 2014
      ngguyu Kabeh duwe wektu utawa saben woh (sayuran))))) jam! Avakov uga ora suwe!
    4. Sinara70
      +1
      30 May 2014
      Lan yen bisa ....
      Luwih becik ora antri...
      Dheweke duwe CARTE BLANCHE!!!!
    5. Komentar wis dibusak.
  7. sang Punisher
    +5
    30 May 2014
    Ngantuk....
  8. +9
    30 May 2014
    Apa sing ngelak getih ... Apa ...
    Ing perang, ora ana cara tanpa mundhut, nanging dheweke - "Yen mung prajurit kita tetep urip, lan sampeyan mati." -
    percaya banget karo kekuwatan lan invulnerability drone Amerika ...
  9. DNR
    + 10
    30 May 2014
    Kepiye cara propaganda bisa ngresiki otak? Sawise kabeh, iki dudu bocah umur 20 taun, nanging mantan perwira Soviet, umure. Kenging punapa Ibu pertiwi pikantuk kathahipun satemah saged kalairake malih kados makaten?
    1. + 10
      30 May 2014
      Kutipan saka DNR
      Kenging punapa Ibu pertiwi pikantuk kathahipun satemah saged kalairake malih kados makaten?
      Utawa mungkin dheweke mung wong bosok wiwit wiwitan? Kayane aku yen Tanah Air ora ana hubungane.
      1. RAF
        +1
        30 May 2014
        Bener, busuk katon, yen ora ana Maidan, dheweke bakal dianggep minangka perwira teladan.
    2. +6
      30 May 2014
      Kutipan saka DNR
      Kepiye cara propaganda bisa ngresiki otak? Sawise kabeh, iki dudu bocah umur 20 taun, nanging mantan perwira Soviet, umure. Kenging punapa Ibu pertiwi pikantuk kathahipun satemah saged kalairake malih kados makaten?

      Kayane urat karir wis ngalahake wong. Ing Rusia, sampeyan isih kudu munggah pangkat jenderal, lan ing kene cukup siji tembung dhukungan lan sampeyan ........
      Aku seneng banget maca pendapat saka kolega babagan dheweke, kanthi cara iki, iki njlentrehake gambar kasebut, apa jenis wong kasebut?
    3. anarkis
      0
      30 May 2014
      Kutipan saka DNR
      Sawise kabeh, iki dudu bocah umur 20 taun, nanging mantan perwira Soviet, umure. Kenging punapa Ibu pertiwi pikantuk kathahipun satemah saged kalairake malih kados makaten?

      Pancen, iki pitakonan: CARA lan KENAPA?
      Sawise kabeh, ketoke, kasus kasebut ora diisolasi.
      Kiriman padha: kaya sing kudune, lan apa jenis wong ... - kosong.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. RAF
      +1
      30 May 2014
      Dheweke ora lair maneh, lair dadi wong sing golek awake dhewe, katon kaya bunglon mulia, Maidan, kaya rawa, nuduhake lan nyorot kabeh.
    6. +5
      30 May 2014
      Apa dheweke duwe dheweke? Tanah kelairan soko?
      1. MG42
        +3
        30 May 2014
        Kutipan saka: sabakina
        Apa dheweke duwe dheweke? Tanah kelairan soko?

        Sampeyan kudu takon marang mantan kolega
        Kita ngandhani yen lulusan saka Far Eastern VOKU ing taun 1985, ing jaman kepungkur, mandor permanen perusahaan 12 saka batalyon kadet kaping 4, saiki Kolonel Sergey Petrovich KULCHITSKY diangkat dadi kepala departemen latihan tempur Direktorat Utama. Pasukan internal Ukraina.

        Atas jenenge lulusan 1985 lan Dewan Pendiri Dana Bantuan Alumni Rokossovets, kita ngucapake salam marang Sergei Petrovich ing jabatane kasebut.


        http://rokossovec.ru/news/pozdravljaem_s_naznacheniem/2012-09-12-80-987
        1. nachprod 92
          +2
          30 May 2014
          Tembung kunci - "ing jaman kepungkur, mandor permanen kompi 12 saka batalyon kadet kaping 4," . Mandorku (bajingan iku) saka kadet uga saka wong Kulon, mung ora duwe wektu kanggo ninggalake (mbucal).
          1. +3
            30 May 2014
            Aku ora kelingan kepiye paribasan, ho ..l tanpa lencana, aku ora ngelingi maneh, wong Ukraina, aku ora ngerti kenapa, tansah kesusu dadi mandor utawa komandan departemen.
            1. +1
              31 May 2014
              Lan ing pemotong roti uga, utawa menyang gudang panganan)) 0
          2. +1
            31 May 2014
            Ing sekolahku uga, mandor perusahaan kasebut saka Ukraina kulon. Aku ora bakal ngomong babagan kabisan mental, nanging bajingan kasebut kondhang.
            1. +4
              31 May 2014
              ... lambang tanpa pita, apa ... tanpa plug ...
    7. 0
      30 May 2014
      rampog mripat lan jiwa beku ...
    8. +5
      30 May 2014
      Kutipan saka DNR
      mantan perwira Soviet, umur. Kenging punapa Ibu pertiwi pikantuk kathahipun satemah saged kalairake malih kados makaten?

      Aku, babagan kabeh aib iki ing Ukraina, elinga kanthi jeneng kabeh perusahaan kita ing sekolah lan nyoba kanggo mbayangno: kang saka fellow Ukrainians bisa perang ing sisih liyane?
      30 taun wis liwati wiwit lulus (kaya Kulchitsky), nanging kesimpulan nguciwani - aku makili meh kabeh wong sing ora saka South-East, yen ora ing Maidan, banjur ing tentara Ukraina.
      Sedhih, nanging yen wis dadi kanca, dheweke nuduhake bungkusan, nyeret saben liyane ing pawai paksa ...
      1. +1
        30 May 2014
        Sial, nanging wiwit lulus ana siji kaya sing, iku ora maneh serves stsu.ko, nanging dheweke lenggah ing Kyiv, sings songs kuwi ...... Liyane aku ngerti bab, paling "netral" ... ..... ..... malah ing Frankivsk ....
    9. 0
      30 May 2014
      Kutipan saka DNR
      mantan perwira Soviet,

      Iki alasanmu! Ora ana mantan perwira! Aku duwe pakurmatan!
    10. zavesa01
      0
      2 2014 Juni
      Kutipan saka DNR
      Tanah kelairan entuk

      Tanah kelairan ora bisa tekan, ora bisa apik utawa ala. Sampeyan mung kudu LOVE dheweke.
  10. +3
    30 May 2014
    plagiat lan teroris !!!. perasaan sing diomongake Basayev. dheweke mesthi ana ing Chechnya kanthi ngalahake
  11. + 29
    30 May 2014
    Mesthi, iku dosa kanggo ngomong kuwi, nanging asu Umum Kulchitsky (ora nglanggar asu kanggo comparison) canine pati !!! Penghargaan ketemu pahlawan.
    1. +1
      31 May 2014
      Aja ngremehake asu ... Asu iku kanca paling apik kanggo wong ... "Ngandelake asu nganti pungkasan, - ing wong wadon nganti kasempatan pisanan ... "A.S. Pushkin.
  12. Andrenaline
    + 21
    30 May 2014
    Ukrainians sing warriors apik.

    Inggih, sepisanan - ora apik kaya sing wis ditampilake
    Lan kapindho, prajurit ora mateni bocah wadon lan wong tuwa
    Dadi kabeh wis rampung. dudu Kratoning Swarga kanggo kowé, lan bumi dadia bara kanggo kowé. am
    1. +2
      30 May 2014
      Kutipan saka Andrenaline
      Inggih, sepisanan - ora apik kaya sing wis ditampilake

      Iku ora worth iku, sing carane nambani mungsuh. Ing Donetsk, dheweke jelas nuduhake yen dheweke bisa perang ...
      Lan isih ana cukup "jenderal" ...
    2. -2
      30 May 2014
      Kutipan saka Andrenaline
      Ukrainians sing warriors apik.

      lan perang apik iku punishers ala.
      1. 0
        31 May 2014
        menehi kritik dening reviews opo prajurit apik iku punishers apik Nyuwun kampanye Bendera minus lol
  13. +3
    30 May 2014
    lagi ngomong 1-0 ing sih kita
  14. Admin 54
    +9
    30 May 2014
    lan ing siji wektu nampa pendidikan Russian. PASKUD. kanggo ndeleng malah stinger dibukak ngerti ngendi dheweke mabur.
    1. +7
      30 May 2014
      Kutipan saka Admin 54
      malah stinger dibukak ngerti ngendi dheweke mabur.

      Ya, ing dalan, aku uga wedi banget yen ilang ...
  15. Komentar wis dibusak.
    1. +3
      30 May 2014
      Jambul tanpa tali, kaya adus tanpa colokan, seneng mrentah, nanging ahli strategi.......
  16. + 11
    30 May 2014
    Lan iki ngandika dening mantan perwira USSR. C.M.O isin.
  17. +5
    30 May 2014
    Krasovets langsung; saiki mbuktekake "mova" sampeyan menyang cacing. Kanggo Caesar - Caesar. Waos kanggo untu. Mung sethithik, paling ora saka pitungan: siji nganti satus, bakal adil.
  18. +5
    30 May 2014
    Nah, yen dheweke janji, mula kudu ngeculake kertas jamban kanthi pasuryan pimpinan militer iki lan supaya dheweke teles kita kabeh ing jamban.
  19. +7
    30 May 2014
    Nazi sing apik yaiku Nazi sing mati. Salo ora kanggo rasa liyane, apa sumelang. apik
  20. + 30
    30 May 2014
    mlumpat ... lan ora manggon ing jamban.
    1. +5
      30 May 2014
      Kutipan: ROD VDVshny
      ... lan ora manggon ing jamban.

      Iku misale jek kula sing kabeh sing kiwa saka dheweke bisa kakubur ing tank WC. Sia-sia dheweke kelingan WC nalika iku. Rantai logis acara ditutup.
    2. +2
      30 May 2014
      Kutipan: ROD VDVshny
      mlumpat ... lan ora manggon ing jamban.


      Luwih tepate DOULYBALS! Wong mesem liyane kudu mikir sakdurunge mesem... Sayange, isih akeh sing kari.
    3. +1
      30 May 2014
      Kutipan: ROD VDVshny
      mlumpat ... lan ora manggon ing jamban.


      nguyuh tanpa tekan jamban.
    4. 0
      31 May 2014
      Kanggo bisa udan ing jamban, sampeyan kudu dadi kolonel FSB, lan dudu jenderal Ukraina.
  21. Admin 54
    + 12
    30 May 2014
    Yen ora langsung mati ing meja putar, nanging diobong nalika tiba, mula ana keadilan ing jagad iki.
  22. + 12
    30 May 2014
    Sayange yen dheweke biyen dadi wong Soviet, nanging dadi kewan sing paling njijiki. Nanging retribusi ngluwihi dheweke, ngluwihi paukuman saka Gusti Allah ing pasuryan saka milisi sing dijupuk mudhun helikopter iki. Dheweke arep perang karo Rusia, nanging dheweke mateni wong-wong sing ora duwe senjata ing Ukraina.
  23. +3
    30 May 2014
    Asu - asu mati!
    1. + 12
      30 May 2014
      Nah, ojo lali, Babai bakal teka, atur kabeh ...

  24. +2
    30 May 2014
    Ana dheweke dear! Ora bali! Ing pepeteng! duka
  25. +3
    30 May 2014
    ... nuwun sewu, saiki wis ora ana sing ngudhunake kita ing jamban. ngguyu Feed cacing "prajurit".
  26. +2
    30 May 2014
    Lha, sapa sing mateni sapa? "wet" diputer metu
  27. +2
    30 May 2014
    Bajingan dadi teles. Nasib kaya mengkono bakal karo kabeh wong wetters.
  28. +4
    30 May 2014
    Penghargaan kasebut nemokake pahlawan. Ing kono dalane. Ora tepak tega - sikap marang penjajah Nazi nalika Perang Donya II malah luwih apik tinimbang marang non-manungsa iki - aja njupuk tawanan kuwi, numpes wong kejam (umum, malah ora sinau sajarah, utawa sengaja misrepresents). - Crimea ora bakal dadi Ukrainia).
  29. +4
    30 May 2014
    Piye carane dheweke kudu udan otak lan ing jamban sing sengit marang kita. Dheweke gedhe karo kita, sinau karo kita. Kepiye carane wong dadi karo kita. Kanca, kulawarga, tanggane. Apa dheweke? Ora ana sing suci kanggo Tanah Air. .Gusti Allah paring paukuman marang Panjenengané amarga iki kabèh.
    1. +5
      30 May 2014
      Kapethik saka: mira.36
      Iki carane iku perlu kanggo teles otak

      Sampeyan bisa ngapusi bocah, nanging ing kasus iki, esensi bosok dicethakaké ana ing jiwane!
  30. +3
    30 May 2014
    Liyane freaks kuwi bakal direndhem. Udhara bakal luwih resik.
  31. +4
    30 May 2014
    Sepisan maneh aku yakin yen TEMBUNG ITU MATERIAL!!!
    Aja ndhudhuk bolongan kanggo wong liya, utawa sampeyan bakal tiba dhewe ...
    IKI AKU!!!! ngguyu
  32. +5
    30 May 2014
    Quote: fly fishing
    ... nuwun sewu, saiki wis ora ana sing ngudhunake kita ing jamban. Feed cacing "prajurit".

    aja kandha ... nang endi wae ing panggonan sing padha ing setir lan kanca kelasku ... S.Ts.U.K.A. duka
  33. +1
    30 May 2014
    nanging kita bakal teles sampeyan ing jamban

    plagiat...
  34. +3
    30 May 2014
    Heeh heeh!!!! Senajan iki ora ngormati fasis lifeless, nanging Pan Kulchitsky pantes malah dening kasunyatan sing perang, bajingan, marang sipil ing Slavyansk, marang anak. Kamulyan asu teka marang dheweke.
  35. +1
    30 May 2014
    Sapa sing sabanjure? Etung kanthi urut!
    1. +1
      30 May 2014
      Kita kudu njupuk taruhan! Menehi kula tote! wassat wassat sedulur
  36. +4
    30 May 2014
    Kene, siji nit dadi kurang!!! Looking forward kanggo sabanjure !!!
  37. +2
    30 May 2014
    Inggih, ing umum, kanggo nelpon iku "petugas", sanajan ing tandha petik, ilat ora nguripake, nanging tangan ditulis, nanging aku kudu. Aku ngelingi siji kartun babagan teremok, ing ngendi Misha ngina wong loro, diarani geng lan banjur geng, nanging ora ana obrolan karo bandit. Sayange dheweke ora bakal weruh carane boots saka para pembela saka Kidul-Wétan bakal lumaku ing Maret menang, lan malah yen perang kita teka kanggo ngluwari, banjur apa sing bakal menek saka sak panggonan. x * yaroshi lan askroshenko lan wong wadon kalach lan kabeh perusahaan supaya padha ndhudhuk kuburan dhewe. MATI PARA FASIS!
  38. +1
    30 May 2014
    Mati, lan asu ora nguyuh ...
  39. +5
    30 May 2014
    Kepiye kedadeyan yen Timur Jauh Rusia dumadakan dadi Nazi Ukrainia, lan mbokmenawa sanak keluarga lan wong tuwa manggon ing Rusia - ora jelas! Lan wong iki (apa wong?) arep teles sederek lan kanca-kanca, kelas ing sartirs. Gusti Allah mirsani kabeh, aku mesakake marang sanak-sedulure, ngisin-isini sirahe.
    1. +6
      30 May 2014
      Aku njabat ing Kazakhstan (1977-1979) Bagian sing unik! Kovalenko, awal markas Rudenko, kepala KP Zubko. Sersan ing perusahaan, Demidenko, Pavlenko, Maistrenko, Lyubenko. Lan aku ngelingi salawas-lawase! "Knocks kaya lambang" "Crest tanpa pita, apa sertifikat tanpa printing"
  40. +5
    30 May 2014
    Kutipan saka IFreedman
    Ukrainians sing warriors apik. Iku angel ngomong taktik sing bakal kita pilih. Perang apa wae apik. Saupama prajurit kita tetep urip, lan prajuritmu padha tiwas. Kita mesthi ora bakal perang ing tandhing, nanging kita bakal udan sampeyan ing jamban. Lan ing wilayah sampeyan uga. Kabeh dana bakal digunakake. Stasiun sampeyan bakal ambruk.

    Iki dudu prajurit, iki teroris.
  41. +4
    30 May 2014
    Lan uga penulis sing padha: "Inggih, kandhani marang Putin, supaya dheweke nggawe hubungan mesra karo kita. Yen ora, sumur sampeyan bakal diracun. Kita bakal pour sawetara reged menyang sumber banyu kanggo sampeyan. Kita bakal ngilangi sampeyan ing jamban. Aku bakal nindakake iku. Aku bakal matèni kowé ing getih kadhemen. Aku bakal ngirim pejuang, aku ora bakal lunga dhewe. Sampeyan ora jujur. Nalika sampeyan ujar manawa sampeyan menehi Krimea, sampeyan meneng yen sampeyan nampa wilayah Belgorod minangka imbalan.

    Tembung kasebut, sing diakoni dening Marina Akhmedova, penulis materi "Trisula Seribu Langit» hi , diterbitake ing pertengahan Maret ing jurnal Expert, diucapake dening Mayor Jenderal Sergei Kulchitsky.
    1. ded10041948
      0
      2 2014 Juni
      "Aku bakal ngirim pejuang, aku ora bakal lunga dhewe."

      Ing tembung iki - jawaban kanggo kabeh pitakonan.
  42. +2
    30 May 2014
    Nah, sing "rendhem ing jamban"!
    1. 0
      30 May 2014
      Ya, ayo saiki. Senajan sampeyan pengin banget lan mayit scum iki mung ing cesspool kanggo kompos
  43. +1
    30 May 2014
    Kabar saka seri diwiwiti ing esuk madhouse. Kulchitsky iki lan nedonatsgvardiya bakal ngilangi bodho. Menapa malih, Kadyrov njanjeni partisan non-combatant kasebut kanggo ngatur "urip sing nyenengake."
  44. +2
    30 May 2014
    Pati asu kanggo asu. Aja ndhudhuk bolongan kanggo wong liya - sampeyan dhewe bakal tiba. Siji rot ing Ukraina wis dadi kurang.
  45. SuperStarley
    +3
    30 May 2014
    Ora tega kanggo bajingan sing ngladeni ing UA! Iki rupane sejatine. Ora ana panangkaran. Aku ngerti langsung. Kanca-kanca kelasku dadi tentara iki. Prajurit SE, OJO DIJAWAB PEGAWAI!!! Ana 100% makhluk kasebut.
  46. +1
    30 May 2014
    Asu - asu mati!
  47. +1
    30 May 2014
    Muga-muga dheweke sabanjure sawise Muzychko lan Mykola am
  48. kosmonot
    +2
    30 May 2014
    Gusti mirsani kabeh. Kanggo saben tembung ing kene kita bakal menehi jawaban ana. Sinau piwulang dhewe. Wong pinter sinau saka kesalahane wong liya.
  49. irat
    + 21
    30 May 2014
    Maret ndhukung SE ing SERBIA! SE getihen lan nekat njerit njaluk tulung! Napa ora ana pawai protes ing Rusia? Sapa sing ngganggu?
    1. +4
      30 May 2014
      Kutipan saka irat
      Maret ndhukung SE ing SERBIA! SE getihen lan nekat njerit njaluk tulung! Napa ora ana pawai protes ing Rusia? Sapa sing ngganggu?

      Siji, ora ana prentah saka ndhuwur, lan liyane ing forum nyatakake nesu ...
    2. +2
      31 May 2014
      Lan apa sing dibutuhake? Sedulur-sedulur? Kita perang kanggo dheweke. Saiki ayo para sedulur iki nuduhake. Ora kabeh wektu kanggo ndhelikake ing mburine Rusia lan ing wektu sing padha nyurung dheweke menyang Uni Eropa lan NATO, Kita ora percaya maneh, sedulur.
  50. +7
    30 May 2014
    Prajurit sing apik? Sa adoh aku ngelingi, padha perang apik mung karo populasi sipil minangka bagéan saka pasukan punitive.
    1. anarkis
      +4
      30 May 2014
      Kutipan saka Ymato88
      Prajurit sing apik? Sa adoh aku ngelingi, padha perang apik mung karo populasi sipil minangka bagéan saka pasukan punitive.


      Eling eling.

      Dhaptar Mint Pahlawan USSR nalika Perang Patriotik Agung
      Jumlah Pahlawan Jumlah wong sing manggon ing USSR ing taun 1939 Ewu wong saben Pahlawan USSR
      Rusia 7998 99591520 12452
      Ukrainia 2021 28111007 13909



      НWong USSR ing Perang Patriotik Agung
      Nomer kewarganegaraan ing USSR taun 1939. Jumlah personel militer sing mati% ing populasi USSR ing taun 1939. % saka jumlah total tentara mati
      Rusia 99.591.520 5.756.000 58,39% 66,40% 5,78%
      Ukraina 28.111.007 1.377.400 16,48% 15,89% 4,90%
      Pranala http://www.ethnoinfo.ru/narody-sssr-v-vojne/314-stati
      http://www.aq-mecit.com.ua/articles_heroes_Soviet_Union.html

      Lan poster aneh: mambu latensi.
    2. 0
      31 May 2014
      + 100% Setuju
  51. +2
    30 May 2014
    Umumé, aku ndeleng foto umum iki, supaya bisa ngomong - wong sing dibuang khas. Miturut statements ing tingkat saka komandan perusahaan-battalion, lan malah banjur karo gangguan. Inggih, apa lan carane padha diwulang ... Cetha yen ing kahanan iki kabeh jinis sampah metu. Iku menarik kanggo krungu umpan balik saka kanca-kanca ing sekolah. Kanggo umum, pernyataan kasebut jelas ora bener sacara politik. Kanggo tembung teroris - dalan langsung menyang neraka!
    1. +2
      30 May 2014
      Paskuda! Dheweke ngusapi sikile ing spanduk kamulyane unit lan sekolah sing dheweke njabat lan sinau! Dheweke ngiyanati kabeh sing suci sing ditanam ing prajurit kita wiwit cilik. Dhèwèké ngulungaké aku kanggo sepotong manis lan telung puluh dhuwit salaka. Diobong ing neraka!
  52. vedross
    +8
    30 May 2014
    Brainwashing ora ana hubungane. Kulchitsky minangka mungsuh Rus wiwit lair. Kasunyatan bilih piyambakipun sinau lan njabat ing USSR ora ateges apa-apa. Akeh makhluk lair lan sinau ing USSR, padha Kravchuk lan Kuchma lan Gorbachev.
  53. AX
    +2
    30 May 2014
    Sayange aku sinau THIS ing DVOKU ... Aku wong asli ...
  54. wanderer_032
    0
    30 May 2014
    Iku misale jek sing sing tetep kanggo ngawula non-manungsa Nazi mbayangno piyambak minangka MacLeods. wong bodho
    Sampeyan kudu nonton film Western kurang, digunakake fraught. ya
  55. +2
    30 May 2014
    Ora ana utek... Dadi ora ana sing kudu dicuci.
  56. 0
    30 May 2014
    wetted, wetted.
  57. +5
    30 May 2014
    Quote: Raksasa Pikiran
    Sayange yen dheweke biyen dadi wong Soviet, nanging dadi kewan sing paling njijiki. Nanging retribusi ngluwihi dheweke, ngluwihi paukuman saka Gusti Allah ing pasuryan saka milisi sing dijupuk mudhun helikopter iki. Dheweke arep perang karo Rusia, nanging dheweke mateni wong-wong sing ora duwe senjata ing Ukraina.
  58. +1
    30 May 2014
    Sawise tembung "Ukrainians sing warriors apik,"Sampeyan ora kudu maca liyane, iku wis jenis lucu. Aku bakal nyritakake babagan crita-crita para garwa lawas babagan pirang-pirang wong Ukrainia sing wani mlayu menyang Siberia lan Ural nalika Perang Dunia II. Lan liyane roti panggang kanggo Jerman. Cukup, ing sajarah 1000 taun wilayahe dhewe ora tau mardika, mung Rusia perang kanggo tanah kaya prajurit. Pangecualian yaiku 5-7%.
  59. +1
    30 May 2014
    Sing apik yaiku saiki dheweke ora nguyuh nanging mung meneng wae
  60. +2
    30 May 2014
    OFFICER HONOR - iki dudu babagan sampeyan, perwira lan jenderal Ukrop! Ngebom bangsamu dhewe nganggo montor mabur, mortir lan meriam iku ora kaya perwira. Sampeyan bisa kasebut EXECUTIONERS lan KILLERS, lan sampeyan ora kudu takon babagan kehormatan sampeyan. Lan isih padha matèni kowé lan bakal terus nyirnakaké kowé, amarga kowé wis nglawan bangsamu. Lan kaya sing diucapake: "Kamenangan bakal dadi milik kita, amarga kasus kita pancen bener!"
  61. +3
    30 May 2014
    Muzychko, Kulchitsky, Mugi Yarosh lan Tyagnibok sabanjuré ing dhaftar.
  62. +3
    30 May 2014
    Sapa wae sing marani kita ing jamban kanthi ora sopan ... kita bakal ngumbah dheweke! ngguyu
  63. +3
    30 May 2014
    Thanks kanggo wong sing ndamel nit iki menyang lemah. Mangkono, dheweke nylametake getihe bangsa kita saka macem-macem bangsa, sing bakal diwutahake dening Yudas iki.
  64. 0
    30 May 2014
    Nah, saiki wis jelas kepiye dheweke dadi jenderal.
  65. 0
    30 May 2014
    Nalika bali, supaya nanggapi, utawa kanggo paraphrase pangeran kita ora lali, Sapa sing mikir Rusia nganggo pedhang bakal mati dening pedhang!
  66. Komentar wis dibusak.
  67. 0
    30 May 2014
    KAMBUNG!!!
  68. 0
    30 May 2014
    Suwene wis padha mrodhuksi psychos minangka jenderal ana? Utawa, gritting untu nalika njaga crooks, kang dadi edan karo bungahe nembak ing kutha?
  69. RAF
    +1
    30 May 2014
    Kulchitsky minangka Banderaite rabid, asu lan asu mati! Dheweke lan liyane kaya dheweke bakal diobong ing neraka ing salawas-lawase!!!
  70. +1
    30 May 2014
    Vadim wis mati, kanggo neraka karo wong keprungu
  71. +1
    30 May 2014
    Dheweke mati, dheweke mung ngremehake pangkat perwira.
  72. +1
    30 May 2014
    siji perang sadurunge perang ... iku uga menarik sing nalika Crimea dicaplok, demonstrasi ing saindhenging negara ... TV nuduhake iku ... lan saiki ing kidul-wétan Ukraina, dening cara, wong padha mati lan sepi ... kok menarik? Apa iku pancene nuduhake karo Crimea?
  73. vladi68
    +1
    30 May 2014
    Tambah ***** umum!!!
  74. 0
    30 May 2014
    Ana uga sing bakal nindakake apa-apa kanggo dhuwit apik lan uga
  75. 0
    30 May 2014
    Inggih, kula petugas. Iki judhul sing penting. Iki wong-wong sing kanggo Motherland karo dodo, marang kabeh rabble - kanggo mburi. Lan iki???? Plagiat, ora luwih. Iku Putin sing ngandika, "Patèni kabeh wong ing jamban." Matèni mungsuhmu. lan ora wong, nanging iki smeared lan padha f---u karo driji. A lack nyata pendidikan, sanajan dheweke isih njabat ing USSR. Ya, kaya sing dikandhakake, "Saben kulawarga duwe wedhus ireng." Ing kono dheweke duweke. Utamane sawise nembak karo bedhil mesin ing meja putar .... Aku malah ora pengin melas, sanajan dheweke bisa uga wong sing apik, nanging ..... maca ing ndhuwur.
  76. 0
    30 May 2014
    Wong kaya iki, ing taun nineties, lali bab pakurmatan saka perwira, bab sumpah, inflamed tresna marang tanah air, cepet-cepet kanggo nyekeli ing distribusi daddies lan loreng. YUDAS.
  77. +3
    30 May 2014
    Padha ing sartires, lan malah ing wilayah kita padha arep udan kita, kang menehi kritik dening statements almarhum Umum Kulchitsky (kang isih tumpukan cilik saka omong kosong), lan kita uga ora bisa mateni gas kanggo wong-wong mau. Ing mratelakake panemume, iku cukup kanggo Feed fasis, lan malah ing beyo kita.
  78. +2
    30 May 2014
    Kulchitsky, ana uga siji saka SBU, mantan anggota Alfa, Mentri Koval, katon apa mengkono kanggo wong sing nerak sumpah, Kulchitsky burned, supaya wong liya.
  79. +1
    30 May 2014
    Lan kabeh sing ditinggalake jenderal mung tumpukan omong kosong. Aja ndhudhuk bolongan kanggo wong liya.
  80. 0
    30 May 2014
    Jendral ora sinau kanthi apik. Iku tansah kaya iki - murid-murid sing paling dhuwur munggah dadi prentah, lan siswa sing apik banget mimpin pasukan ing lapangan sing ora bisa ditanduri ... Nganti perang diwiwiti.
  81. +2
    30 May 2014
    Aku wis rampung muter biola ...
  82. +2
    30 May 2014
    mula dheweke tekan omah, saiki nasibe kanggo wong-wong liyane minangka peringatan yen ora bisa lolos saka nasib lan jawaban bakal diwenehake kanggo kejahatan.
  83. +2
    30 May 2014
    Ing jaman Soviet, wong-wong kaya Kulchitsky minangka perencana. Dheweke ngenggoni posisi komando nganti cilik. Padha chopping. Padha kari sih. Lan sawise putsch 1991, kabeh wong mlayu menyang Square minangka siji. Saiki ALL wong sing mlayu wis dadi Banderlogs langsung. Oportunis gemuk. Ngganti. Ora ana iman!
  84. Maximus ora
    +2
    30 May 2014
    Adem lan oke.
  85. cheetah2014
    +2
    30 May 2014
    Kanggo pipis langgeng
  86. +1
    30 May 2014
    Saiki "moocher" iki bakal garing ing neraka salawas-lawase ...
  87. +1
    30 May 2014
    Aku udan dhewe! Rusia isih urip lan sehat, lan mesthi bakal kaya ngono, nanging Mochilov ditinggal karo mayit sing mambu!
  88. +1
    30 May 2014
    Dheweke dudu prajurit; ana sing kurang ngukum ing Ukraina.
  89. Detlokka
    +1
    30 May 2014
    Apa ana tambahan anyar ing jagading wong mati maneh? Saiki jenderal duwe kuwatir liyane, dheweke kudu dibagi Neraka dadi telu, bebarengan karo Hitler lan Bandera.
  90. +1
    30 May 2014
    Ana siji bab sing aku ora ngerti.
    Dhuwit apa sing sampeyan butuhake kanggo marinir Rusia dadi Bandera nit?
    Sanajan dheweke dudu Marinir, dheweke dadi sadulur lan tukang ngobrol.
    Sing persis apa nasib wis disimpen kanggo dheweke.

    Sayange, amarga dheweke bisa dadi wong sing sopan, nglayani Tanah Air kanthi jujur ​​...
    1. 0
      30 May 2014
      Ora, dheweke mung "screamer" ... lan karo tembung "b..." dheweke mlumpat dhuwur banget!
  91. +3
    30 May 2014
    Ukrainia kabèh padha manunggal kanthi nyatané yèn présidhèné iku tukang ngapusi lan bodho. Ya, kita njaga para penipu iki ... Pancen angel banget kanggo nindakake tugas kita. Nanging aku ngadeg kanggo hukum. Aku ngerti yen kita ora duwe siji pimpinan, lan kita ora bakal milih presiden anyar kanthi XNUMX% voting. Dadi ora ana cara liya ...
    - dheweke kabeh bener, nanging dheweke melu junta.
    Putin saiki duwe rating dhuwur amarga dheweke wis ngunggahake tentara. Tentara saiki nggawe gambar kanggo dheweke. ( Apa lumaku mubeng ) Nanging ora suwe, peringkat presiden sampeyan bakal mudhun banget. Ukrainians sing warriors apik. (padha prajurit lan dudu teroris ) Iku angel ngomong taktik apa sing bakal kita pilih. Ing perang, sapa wae sing apik. Yen prajurit kita tetep urip lan prajuritmu mati. Kita mesthi ora bakal perang tandhing. (pengecut spesifik) , nanging kita bakal teles sampeyan ing jamban. Lan ing wilayah sampeyan uga. Kabeh cara bakal digunakake. Stasiun sampeyan bakal ambruk. (Rayuan teroris alam)
    kasus angel wong bodho
    Lan yen sesuk aku kudu gelut, aku bakal perang. wong ngandika wong iya. Yen sampeyan mikir yen boot Rusia bakal mlaku ngliwati Ukraina, banjur ... ora bakal mlaku. Bener, kita ngalih menyang boots ankle. Yen sampeyan tiba-tiba nganggep Crimea dadi Rusia, aku ora nolak yen kegiatan teroris lemah bakal diwiwiti ing kana. uga, teroris alam
    lan kita kudu nglawan terorisme.
    prajurit
    P.S. Pasien iki mbantah kanthi pirang-pirang cara, aku gumun kepiye carane bisa ngumbah otak. hi
  92. 0
    30 May 2014
    Minus siji.
  93. 0
    30 May 2014
    Ayo dheweke mabur, ing kana dheweke duweke.
  94. anarkis
    0
    30 May 2014
    KAJUTAN

    Ing mburi, wartawan tartamtu ngubungake pangarang frasa tartamtu kanggo wong sing wis mati.
    Ora ana bukti pangarang.
    Frasa sing diomongake ora ana hubungane karo fakta sing diucapake ing biografi.
    Kosakata (primitif) lan irah-irahan ora ana gandheng cenenge.
    Wong lanang wis mati, tegese ora bisa mangsuli.
  95. bda
    bda
    0
    30 May 2014
    Kutipan saka Cherdak
    Mbokmenawa wektu wis teka kanggo nerbitake poster karo kabeh "pahlawan" Maidan ing pigura lan manawa kanggo masang tandha abang.
    Bakal luwih becik nggambar salib sing kandel ing "udan" sabanjure ing aspirasi.


    Uga "pahlawan" kita saka kolom kaping lima, sing bebarengan karo Maidan ing galeri iki, lan mangan dasi - sing bisa uga muncul ing crosshairs wong apik, amarga wis dadi modis kanggo loom ing "Kamardikan". Alun-alun”.
  96. Atol
    0
    30 May 2014
    Iku simbolis yen asu gila iki mati saka senjata Rusia. Yen sampeyan pracaya marang Slavic-Aryan Vedas, banjur padha ngomong yen pengkhianat Rus ora bakal diapura, ora ana Gusti Yesus bakal bantuan, nyawa bakal disintegrated.
  97. 0
    30 May 2014
    Kaya sing dikandhakake, wong mati iku apik utawa ora. Saiki, mesthi, kita bisa ngomong yen Pak Kulchitsky, nalika isih dadi kadet, iku dutiful lan patriotik, nanging saiki wis thukul ing tingkat tali bahu jenderal - g.o.v.n.o lengkap. Kuwi sing ditinggal. Ora ana tembung Ortodoks kanggo kasus iki.
  98. tokin1959
    0
    30 May 2014
    Lan ing wilayah sampeyan uga. Kabeh cara bakal digunakake. Stasiun sampeyan bakal ambruk.


    Yen sampeyan tiba-tiba nganggep Crimea dadi Rusia, aku ora nolak yen kegiatan teroris lemah bakal diwiwiti ing kana.


    Sayange dheweke mati prematur.
    Terorisme ing kene minangka ukuman urip.
    lan ing tangan liyane - kanggo nyekel wong kuwi lan nulis kasus pidana - nanging wong kaya Kulchitsky ora worth sheets saka kertas kang kasus pidana dicithak ing wong.
    Penembake sing cetha nggawe urip luwih gampang kanggo penyidik ​​kita.
  99. 0
    30 May 2014
    kanjeng nabi... sampun mumbul-mumbul ing wajan ing neraka
  100. 0
    30 May 2014
    kanjeng nabi... sampun mumbul-mumbul ing wajan ing neraka

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"