Kru unit tank Distrik Militer Tengah ngormati karakteristik tank T-72B3 sing ditingkatake.

17
Kru unit tank Distrik Militer Tengah ngormati karakteristik tank T-72B3 sing ditingkatake.


kru tank formasi lan unit Distrik Militer Tengah (TsVO) ngrampungake latihan maneh kanggo tank T-72B3 sing ditingkatake. Kelas dianakake ing papan latihan Staratel saka Research and Production Corporation Uralvagonzavod (wilayah Sverdlovsk).

Tankers nyathet paningkatan sing signifikan ing kinerja nyopir kendaraan tempur anyar. Saka 2 nganti 9 Juni, dheweke bakal melu kompetisi biathlon tank tingkat distrik, sing bakal ditindakake ing papan latihan Chebarkul.

Tank T-72B3 nduweni sistem kontrol sasis digital sing nyedhiyakake kontrol otomatis saka operasi pembangkit listrik, transmisi lan mode pindah gear otomatis. Tank kasebut dilengkapi sistem target lan kontrol geni anyar, uga piranti nonton video sing luwih apik.

"Kendharaan dadi luwih trep kanggo digunakake, luwih akurat nalika nyopir lan nyopir. Sopir wis dadi luwih bisa ngatasi alangan, "ujare komandan platoon brigade tank, Letnan Senior Artur Orlov.

Spesialis layanan lapis baja saka Distrik Militer Tengah nyathet yen tenaga mesin tambah 330 tenaga kuda lan tekan 1130 hp.

Personil militer saka Distrik Militer Tengah sinau peralatan anyar ing kelas teori lan praktis ing sangisore pengawasan perancang lan penguji. Ing pawulangan nyopir, padha ngasah katrampilan kanggo ngatasi jembatan trek, ford, selokan anti-tank lan alangan liyane, uga nembak saka bedhil mesin NSVT.

Hak kanggo sinau tank anyar dipikolehi dening perwira lan prajurit sing menang kompetisi kualifikasi ing biathlon tank ing formasi lan unit militer Distrik Militer Tengah.

Dinas Pers Kabupaten Militer Pusat
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    17 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +5
      31 May 2014
      nggih, ayo dideleng.. ayo dideleng! hi
      1. +2
        31 May 2014
        Umumé, kabeh anyar - lawas lali! USSR ngerti carane nggawe tank! Reserved kanggo akèh taun. Dukun cilik - iki tank modern anyar kanggo sampeyan. Tukang senjata Rusia minangka kamulyan Rusia! apik
    2. +1
      31 May 2014
      Hak kanggo sinau tank anyar dipikolehi dening perwira lan prajurit sing menang kompetisi kualifikasi ing biathlon tank ing formasi lan unit militer Distrik Militer Tengah.
      Iki isih ala, mung selektif, sing paling apik saka sing paling apik, nanging perlu sing massively.
      Lan ing kene ana foto, kaya ngono utawa ana sawetara kemajuan ing pertahanan sing luwih apik?
      1. AVG
        0
        31 May 2014
        "Kendharaan dadi luwih trep kanggo digunakake, luwih akurat nalika nyopir lan nyopir. Sopir wis dadi luwih bisa ngatasi alangan, "ujare komandan platoon brigade tank, Letnan Senior Artur Orlov.

        - Ya, Artur Orlov, wektune sampeyan mrentah perusahaan!
        Panglima brigade mangsuli petugas. ya
      2. +2
        31 May 2014
        Iki isih ala, mung selektif, sing paling apik saka sing paling apik, nanging perlu sing massively.


        Aku yakin iki mung wiwitan. Mbukak model anyar saka peralatan ing lapangan, ngevaluasi wong. Sabanjure - modernisasi amba saka armada tank adhedhasar T-72.
      3. +1
        31 May 2014
        Kutipan saka: svp67
        Lan ing kene ana foto, kaya ngono utawa ana sawetara kemajuan ing pertahanan sing luwih apik?

        Minangka sisih lan buritan menara padha "dilindhungi" dening kothak, padha tetep, Amarga ora ana ZPU kontrol mbatalake, iku ora, amarga ora ana KAZ, ora katon. Sisih awak lan buritan uga ditinggal tanpa perlindungan.
    3. Dimych saka Vanino
      0
      31 May 2014
      Saben uwong mesthi ngaco nganti B3 ... obrolan liyane .... nanging rolas, malah satus ... ora bakal nggawe cuaca.
      1. +2
        31 May 2014
        Kutipan: Dimych saka Vanino
        Saben uwong mesthi ngaco nganti B3 ... obrolan liyane .... nanging rolas, malah satus ... ora bakal nggawe cuaca.


        Ora langsung, mesthi, nanging aku bakal nyoba nyetel kabeh menyang tingkat sing dibutuhake. Sawise kabeh, sanajan Armata teka, 72nd kudu muter peran utama ing pasukan kanggo dangu.
    4. 0
      31 May 2014
      Kanca lawas luwih apik tinimbang loro sing anyar?! lol
      Modernisasi luwih murah tinimbang mbangun sing anyar, lan yen karakteristik kasebut cocog karo standar, mula kenapa ora.
      Kajaba iku, kita isih bakal duwe tank anyar!
    5. +1
      31 May 2014
      Aku rada adoh saka topik, nanging apa sing ora ditindakake T-90 kanggo tentara kita?
      1. +1
        31 May 2014
        Kutipan saka: sv68
        Aku rada adoh saka topik, nanging apa sing ora ditindakake T-90 kanggo tentara kita?

        t-90 kaping pindho luwih larang tinimbang upgrade t-72b ...
    6. Georgic
      +1
      31 May 2014
      Padha mung nggunakake Soviet lawas, och. wiwitan apik, siji bisa ngomong ing sambungan karo kahanan internasional angel. Sampeyan bisa ngelingi kaputusan kanggo bali menyang layanan satus utawa loro MiG-31s, papat bagéyan kapal selam titanium, loro cruisers nuklir Orlan-kelas. isih ngumumake dhewe, entuk reputasi minangka senjata Rusia sing bisa dipercaya, lan "wong tuwa" sing dimodernisasi miturut teknologi modern bakal tetep apik.
    7. 0
      31 May 2014
      Nalika Armata teka, supaya pejuang kita ngalih menyang kendaraan generasi anyar. Modernisasi bisa ngganti akeh karakteristik mesin, nanging konsep dhasar isih ora bisa diganti.
    8. +3
      31 May 2014
      Tank T-72B3 nduweni sistem kontrol sasis digital sing nyedhiyakake kontrol otomatis saka operasi pembangkit listrik, transmisi lan mode pindah gear otomatis.

      Sapa sing bisa nerangake iki?
      Piye wae aku ora weruh nalika mlebu T-72B3 ...
      Mungkin aku ora weruh ...
      Nyuwun

      Spesialis layanan lapis baja saka Distrik Militer Tengah nyathet yen tenaga mesin tambah 330 tenaga kuda lan tekan 1130 hp.

      Iki dudu B-92, nanging luwih cepet.
      Lan nalika padha uncalan kulawarga V-72-3 (V-46) ing T-6B84 lan wiwit nginstal mesin anyar?
      Nyuwun
      Nganyari upgrade anyar?

      Miturut cara, nalika nginstal engine anyar, transmisi uga serius nganyari: Guitar, BKP, Radiator lan kopling penggemar. Kira-kira kaya ing T-72BA.
      .........................

      Lan kanggo Native Mazuta - GOOD LUCK ing nguwasani teknologi.
      apik
      1. +2
        31 May 2014
        Wartawan bali bebarengan! Kita ngomong babagan tank sing dimodernisasi kanggo biathlon
        1. 0
          1 2014 Juni
          Kutipan saka Patton5
          Kita ngomong babagan tank sing dimodernisasi kanggo biathlon

          Matur nuwun Victor
          Dadi apa sampeyan ... T-72B3M.
          ngguyu
          "sport" tegese ...
          Oh inggih.
          Heh, aku ngenteni peralatan liyane kanggo ... bagean LINEAR.
    9. +1
      31 May 2014
      Tank apik kanggo Tentara kita !!! Nanging kabeh padha, kita ngarepake "Armata" supaya pupu belang-belang pipis ing piyambak.
    10. asdick72
      0
      7 2014 Juni
      Ing prinsip, sawetara jinis perbaikan kanggo nambah kothak DZ tambahan bisa dipasang dening DIVISI REPAIR.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"