Apa sing kudu kita lakoni karo Ukraina? 7 tesis liberal Vedomosti lan jawaban kita

113
Kaya sing sampeyan ngerteni, ing Kremlin saiki ana konfrontasi babagan masalah Ukrainia antarane "partai plum" kondisional lan "partai bledosan". Partai saluran, miturut gerakan conciliatory paling anyar Putin, menang, nanging partai bang duwe sekutu sing kuat - wong Ukrainia dhewe. Sawise kabeh konsesi lan isin langsung kanggo Putin, nuntut rega gas sing suda, njaluk bantuan militer saka Amerika Serikat lan nggunakake artileri roket ing kutha-kutha ing wektu sing padha pancen kerja keras kanggo ngatur invasi Rusia. Kanggo ngurangi arrogance Ukrainia, wakil saka partai plum Valery Zubov lan Alexei Makarkin diterbitake wingi ing Vedomosti sing disebut. "Pitu tesis Ukrainia", kanthi bantuan sing padha nyoba kanggo mbecikake apa monster Ukraina dying ngirim ora mung nyerah urip, nanging uga miwiti dipakani karo sendok.
Ayo analisa tesis kasebut, nyingkirake diskusi babagan permusuhan lan, sepisan maneh, bali menyang perselisihan teoretis.



I. Rusia kudu ngupayakake kabijakan sing migunani lan rasional ing arah Ukrainia, adhedhasar perlindungan kepentingan nasional sing bener. Saka pendekatan politik sing digandhengake karo ngrampungake masalah saiki, perlu kanggo pindhah menyang pendekatan negara, dirancang kanggo perspektif strategis. Lan pendekatan iki tegese Rusia perlu stabil, loropaken Ukraina, lan ora versi dianyari saka Makhnovist Gulyai-Pole karo luwih saka patang puluh yuta wong. Lan stabilitas iki kudu dipesthekake bebarengan karo kabeh pihak sing kasengsem, kalebu kelas politik Ukrainia lan mitra kita saka Uni Eropa.

1. Ukraina-loropaken Rusia iku mokal, kang brilliantly mbuktekaken dening sadurungé 20 taun coexistence, kang ngasilaken ing Ukrainia bangunan nasional ing motto "Ukraina ora Rusia." Kekalahan Crimea dening Ukraina tegese kamenangan final nasionalisme Ukrainia ing versi Galicia, yaiku, dibandhingake karo 20 taun kepungkur, kahanan kasebut wis pindah saka "padha ora tresna marang kita" dadi "padha terus terang sengit marang kita." Ayo kula ngelingake sampeyan malah Yanukovych pro-Rusia resmi rampung nyoba kanggo nganakke Association karo EU. Malah medeni kanggo mbayangno apa sing bakal ditindakake para pamimpin Ukrainia saiki, sawise Crimea lan Donbass: Poroshenko wiwit mrentah kanthi panyuwunan bantuan militer AS, lan iki mung kembang, "pangucap, dongeng bakal ana ing ngarep."

Tesis kontra: Ukraina minangka tatanan negara musuhan kanggo kita, sawise mundhut saka Crimea lan perang sipil, dadi struktur immanently anti-Rusia. Tugas politik agung Rusia yaiku divisi Ukraina dadi sawetara wilayah sing dikuwasani dening kita kanthi panyerepan sabanjure. Ora ana "Ukraina sing ramah Rusia" sing wis ana lan ora bisa ana.

2. Ukraina ora bisa stabil, amarga kasusun saka Kulon lan Timur, sing nduweni pangerten sing beda-beda ing jaman kepungkur, saiki lan mangsa ngarep. Orane banget Ukraina ing wangun saiki dooms negara iki kanggo kahanan kang ora tetep permanen, lan Rusia kanggo sampah telas sumber daya kanggo Balance lam Ukrainia langgeng. Stabilitas Ukraina mung bisa dipesthekake kanthi dibagi dadi paling ora telung wilayah (East-Center-West): nalika njaga wates saiki, Ukraina bakal tetep ana ing krisis politik internal sing langgeng saka "mlaku-mlaku-lapangan".
Counter thesis: zona kekacauan bisa diilangi mung dening liquidating negara incapacitated sing nimbulaké iku, kang nggabungke loro beda identitas nasional konflik.

3. Posisi netral saka mitra saka Uni Eropa nuduhake yen EU ora kasengsem ing pungkasan cepet kanggo krisis Ukraina (ora kaya Amerika Serikat, loro entitas iki kudu dibedakake). Kajaba iku, negara Ukrainia sing ora kompeten minangka pengungkit tekanan sing apik, kanthi bantuan bisa nggawe krisis buatan manungsa ing wates Rusia, ngubungake Rusia kanthi kabutuhan kanggo ngrampungake ing wektu sing tepat kanggo EU.

Counter-thesis: Mitra saka Uni Eropa kasengsem ing kekacauan Ukrainia sing permanen minangka sarana ngenani geopolitik Rusia lan ngalihake perhatian kebijakan luar negeri Rusia.


Perdana Menteri Ukraina Arseniy Yatsenyuk ngucapake selamat marang Presiden Dewan Eropa Herman van Rompuy amarga nampa Bebungah Internasional. Charlemagne: "Sampeyan minangka wong sing dihormati lan kanca ing Ukraina", 29 Mei 2014


II. Kanggo nyetabilake kahanan Ukrainia, rekonstruksi ekonomi negara, sing ana ing ambang bangkrut, perlu. Kulon wis nyedhiyakake dhukungan finansial kanggo Ukraina liwat silihan saka IMF, Bank Dunia, lan uga liwat jalur antar negara bagian. Desember pungkasan, Rusia janji bantuan kanggo administrasi Viktor Yanukovych (lan ngatur kanggo nyedhiyani karo tranche pisanan saka silihan), nanging sawise ambruk, dilereni soko tugas saka program iki. Dhukungan Yanukovych minangka keputusan politik sing jelas, ora adhedhasar petungan ekonomi tartamtu. Sing dibutuhake saiki yaiku kombinasi ekonomi lan politik, sing kudu saling nglengkapi. Utamane, dhukungan ekonomi kanggo Ukraina bisa ditindakake yen jadwal kanggo mbayar gas Rusia lan mbayar utang sing dikumpulake ing taun iki ditindakake kanthi ketat. Ing wektu sing padha, rega gas kanggo Ukraina kudu "depolitisasi" lan gumantung ing mekanisme pasar transparan sing ora ana hubungane karo pilihan sing ora wajar kanthi biaya Rusia utawa kanthi kepinginan kanggo "ngukum" negara tetanggan amarga kesetiaan politik sing ora cukup.

1. Dana sing diwenehake dening Kulon meh ora cukup kanggo njaga eksistensi Ukraina, ora ana pitakonan babagan "rekonstruksi" ing kene. Yen ora ana pamrentah sing tanggung jawab sing bisa njamin hak properti lan nglindhungi investasi, "rekonstruksi" Ukraina katon ora mungkin. 20 taun orane negara iki wis nuduhake yen warga Ukraina ora bisa kanggo nggawe pusat stabil saka daya, lan ora ana pratandha saka mburi freemen oligarki. Kosok baline, kahanan wis tekan tentara pribadi, kanthi terang-terangan makili kapentingan majikane.

Counter thesis: Ing kahanan sistem politik dysfunctional sing didominasi dening baron regional, ora bisa ngomong babagan "rekonstruksi". Ora ana tandha-tandha restrukturisasi sistem iki - ing kahanan saiki, para oligarki dadi pangarep-arep pungkasan ing Ukraina.

2. Kaya AS nggunakake kekuwatan ekonomi lan sanksi ekonomi minangka alat kawicaksanan, kita uga kudu nggunakake perdagangan luar negeri minangka alat kanggo ningkatake kapentingan kebijakan luar negeri kanthi ngukum negara-negara sing ora setya marang kita. Nalika perang "klasik" ilang, perang dagang dadi alat utama kanggo ngetrapake kekarepane marang pusat kekuwatan asing.

Counter-thesis: Rega gas ora bisa "depolitisasi", pirembagan babagan iki minangka upaya kanggo nyingkirake Rusia saka salah sawijining instrumen pengaruh non-kekerasan utama.

III. Faktor politik ing hubungan Rusia-Ukraina kudu disambungake karo kabutuhan kanggo ngurmati hak asasi manungsa dhasar. Apa sing ora bisa digayuh ing kahanan Ukrainia modern tanpa desentralisasi nyata lan kabijakan basa sing njupuk kapentingan kabeh kelompok ètnis sing manggon ing negara kasebut. Kamungkinan menehi status resmi kanggo basa Rusia dening panguwasa lokal lan regional ing Kidul-Wétan kudu ditanggulangi sacara konstitusional supaya ora ana godaan kanggo mbatalake status kasebut sajrone voting ing Verkhovna Rada.

Ana perlu kanggo renunciation saka panganiaya lan dialog mbangun antarane kabeh pasukan sosial-politik saka negara, makili kabeh wilayah sawijining.

1. Pak Poroshenko, minangka presiden "moderat", wis ngumumake yen Ukraina bakal tetep dadi negara terpusat kesatuan, lan ora ana kekuwatan penting (kaya pemilihan gubernur) sing bakal didelegasikan menyang wilayah kasebut. Kabeh pirembagan babagan "desentralisasi" yaiku manilovisme, ngrusak kabijakan nyata saka panguwasa Ukraina. Kajaba iku, panemu politik panguwasa ora penting: taruhan ing unitarisme minangka garis strategis sing ora owah saka kelas politik Ukrainia.

Counter thesis: Ora ana presiden Ukrainia sing bakal setuju karo desentralisasi kekuwatan sing nyata, sing ana gandhengane karo ambruk negara.

2. Status konstitusional saka basa Rusia iku mokal: dipeksa Ukrainization mung pangarep-arep Ukraina kanggo mbangun bangsa Ukrainia homogen. Menehi status konstitusional kanggo basa Rusia bakal bertentangan karo garis strategis menyang Ukrainisasi Timur lan pungkasane bakal mungkasi rencana kanggo nggawe siji bangsa Ukraina.

Counter-thesis: Ing nggawe kabijakan, kita kudu nerusake saka kasunyatan manawa Ukraina ora bakal nyerahake Ukrainisasi sing dipeksa lan penindasan identitas nasional Rusia.

3. Bapak Poroshenko sampun ngendika bilih ATO badhe nglajengaken ngantos dumugi pungkasan. Non-kekerasan, uga dialog karo kelompok bersenjata, ora dianggep minangka prinsip.

Counter-thesis: Sanadyan panguwasa anyar utawa lawas Ukrainia wara-wara renunciation saka nggunakake pasukan, kang ndadekake rembugan bab "rembugan" meaningless.


Serangan dening tentara Ukraina ing bangunan omah ing Slovyansk, 29 Mei 2014

IV. Pilihan saka mitra Ukraina Rusia kudu ati-ati: negara gedhe, miturut definisi, temenan dadi picky. Siji bisa takon pitakonan logis: contone, apa pejabat korup sing wis mlayu saka negarane dhewe, ngendi padha diuripake dening loro wong lan elit, bisa ditampa lan njanjeni partners kanggo Rusia. Utawa luwih becik kanggo nangani radikal sing diluncurake, nguripake konfrontasi sipil ing Rusia dhewe ing musim gugur 1993. Jawaban kasebut cetha: loro-lorone ora bisa ngandelake dhukungan umum sing amba, lan identifikasi karo wong-wong mau kebak karusakan politik lan reputasi kanggo Rusia.

1. Masalah Yanukovych ora malah dheweke mlayu saka negara, nanging dheweke minangka presiden anti-Rusia, kaya kabeh presiden liyane ing Ukraina. Pilihane amarga ora ana tokoh politik utama ing Ukraina sing siap makili kepentingan Rusia. Ing wacana Ukrainia, iku pancen normal kanggo makili kapentingan EU, nanging makili kapentingan Rusia katon minangka pengkhianatan nasional.
Counter-thesis: Kanthi pengawetan negara Ukrainia, tokoh-tokoh sing pantes ora bakal katon ing kono, siap kanggo makili kapentingan kita. Amarga Rusia ora kuwat banget marang negara Ukrainia, malah politikus sing paling karismatik, sing wis ngumumake hubungane karo Rusia, bakal langsung dipinggirkan lan dibuwang menyang ghetto politik.

2. Radikal ing semangat 1993, gelut ing Timur, minangka konsekuensi logis saka kabijakan Rusia sing ora campur tangan ing urusan internal Ukraina. Gerakan Rusia ditinggalake kanggo nasibe lan dikembangake dhewe, luwih-luwih, ing kahanan tekanan lan tekanan saka negara Ukrainia, sing njamin marginalisasi.

Counter-thesis: Yen Rusia pengin duwe aktor politik moderat ing Ukraina sing bisa dadi dialog, Rusia kudu langsung mbuwang atusan yuta dolar kanggo konstruksi politik ing saindhenging Ukraina.

V. Tunduk marang kritik sing cetha lan adil babagan manifestasi nyata xenophobia lan neo-fascism ing masyarakat Ukrainia (kanthi pangerten sing jelas yen masalah kasebut minangka ciri saka akeh negara, kalebu Rusia dhewe), ora bisa ditrima nggunakake interpretasi sing wiyar lan sewenang-wenang sing nyinggung Wong Ukraina, nggawa perselisihan antarane Rusia lan Ukrainia. Argumentasi nyerang babagan basa Ukrainia, simbol negara, budaya lan tradhisi, gagasan Ukraina minangka negara sing mung ana amarga misunderstanding sajarah utawa kekarepan ala mungsuh Rusia, kudu dadi marginal ing pendapat umum, morally dikutuk dening loro. negara lan masyarakat. Belarus ngetung mudhun kedaulatan crita wiwit 1991. Sapa sing mangu-mangu yen iki negara mapan? Yagene, banjur, mamang babagan prospek kasebut kanggo Ukraina, sing menehi asal-usul negara kanggo Belarus lan Rusia?

1. Ekonomi sosialis Belarus urip mung liwat kerjasama ekonomi super-preferensial karo Rusia. Belarus minangka peninggalan sosialis ing abad kaping XNUMX, kaya Korea Lor, lan, kaya Korea Lor, bakal cepet-cepet ngadhepi proses adaptasi sing nglarani lan transisi menyang kasunyatan ing donya modern. Kajaba iku, kaya DPRK, Belarus minangka bagean saka negara gedhe sing ora nduweni makna ekonomi, politik, utawa budaya ing eksistensi independen. Penyatuan maneh Korea Lor karo Korea, lan Belarus karo Rusia minangka akibat sing ora bisa dihindari saka proses politik sing alami.

Tesis kontra: Kaya Ukraina, Belarus minangka tatanan negara sing digawe sacara artifisial dening Bolshevik, ngetokake silihan lan sumber daya saka Rusia kanthi ancaman pindhah menyang kamp Barat. Kaya Ukraina, Belarus kudu dibuwang, lan eksperimen Bolshevik kanggo pamisah rakyat Rusia kudu diumumake minangka kejahatan marang manungsa.

2. Ukraina tenan ana minangka asil saka misunderstanding sajarah lan bakal ala saka mungsuh Rusia, lan mulane identitas nasional Ukraina bakal tansah anti-Rusia. Pemusnahan identitas iki lan negara Ukrainia minangka bagean saka strategi gedhe Rusia. Pengawetan Ukraina lan perluasan identitas nasional Ukraina minangka strategi gedhe saka mungsuh Rusia, sing nyoba nggawe Polandia kapindho ing sisih kita. Marginal lan dikutuk umum kudu dadi panemu yen negara sing wis ngalami krisis politik lan ekonomi permanen sajrone 20 taun, ing prinsip, nduweni hak kanggo ana. Pelestarian identitas Ukraina lan Ukraina ora manusiawi, uga pengawetan Korea Lor sing wis kasebut.

Tesis kontra: Identitas nasional Ukraina lan Ukraina mung bisa dibela dening mungsuh Rusia, lan mungsuh sing wis ilang sisa-sisa humanisme lan hak asasi manungsa: ora ana wong liya sing bakal mbela DPRK. Negara Gagal kudu dibongkar, lan populasi kudu ngalami program rehabilitasi psikologis lan ekonomi, bali menyang lapangan budaya Rusia lan melu kebangkitan ekonomi sing sregep kanthi bantuan investasi lan teknologi Rusia. Panyengkuyung saka pengawetan negara Ponggawa, mired ing perang sipil, diumumake outcasts karo morally dikutuk, anti-manungsa, anti-liberal.


Kepala nasionalis ekspatriat Ukraina Barack Obama: "Rusia, nglanggar integritas teritorial Ukraina, ana ing sisih sejarah sing salah", 3 Maret 2014

VI. Nyeri kanggo masyarakat Ukrainia, topik "Crimean" kudu kalebu ing "protokol perselisihan" ing hubungan antarane negara kita. Sampeyan kudu dingerteni kanthi jelas yen Rusia ora bakal nolak ngakoni Crimea minangka wilayahe, mula Ukraina ora pengin ngakoni kasunyatan kasebut. Mbok menawa perselisihan Rusia-Ukraina bisa dikurangi dening generasi sing bakal teka yen topik wates antar negara dadi kurang akut amarga proses integrasi donya (kaya sing kedadeyan, contone, karo Alsace ing hubungan Franco-Jerman). Nanging, masyarakat Rusia lan Ukraina butuh keberanian kanggo ngerteni manawa beda-beda kasebut ora dadi alangan sing ora bisa diatasi kanggo dialog lan interaksi babagan masalah liyane.

1. Minangka asil pangolahan integrasi global, Ukraina mung bisa dadi satelit EU, sing mung bakal nambah nesu Crimean, lan EU bakal nggunakake masalah Crimean kanggo meksa Rusia. Ing kasus parsing Ukraina dadi bagean, masalah Crimean bakal ilang dhewe. Aku uga wani ngelingake sampeyan yen masalah karo Alsace ora dibusak dening perjanjian cinta, nanging amarga Jerman kalah ing perang donya, lan Berlin dadi reruntuhan.

Tesis counter: Ukraina wis ditemtokake kanggo nggabungake karo EU, sing bakal ngowahi masalah Crimean dadi masalah kebijakan luar negeri gaman marang Rusia. Mung karusakan saka negara Ukrainia bisa mbusak Jeksa Agung bisa ngetokake saka Crimea.

VII. Kawicaksanan Rusia ing arah Ukrainia ngirim ora menehi impulses negatif, nanging positif kanggo hubungan negara kita karo Kulon. Kerjasama kanggo nyetabilake kahanan politik lan ekonomi Ukrainia bisa ngidini Rusia ora metu saka tren global, ora dadi mitra junior China, negara sing, miturut definisi, ora duwe sekutu permanen, nanging mung kapentingan tartamtu sing ora tansah. pas karo Rusia. Ngatasi krisis ekonomi internal sing saya akeh mbutuhake sumber daya luwih akeh tinimbang sing kasedhiya kanggo Rusia dhewe. Lan mulane, mung kemitraan internasional lan pemugaran saling percaya sing bisa ngidini negara kita ngatasi tantangan sistemik lan ngindhari skenario sedih sing kita kenal saka dekade Soviet pungkasan.

1. Ora ana bukti yen Barat kepengin nyetabilake Ukraina lan Ukraina sing stabil bakal nggawa dheweke malah entuk manfaat sing paling cilik. Mundur terus-terusan Putin ing kabeh bidang ora ana pengaruh marang sikap keras Amerika Serikat, sing kanthi jelas mutusake nggunakake Ukraina minangka medan perang karo Rusia. Dadi mitra junior China pancen elek, nanging cara sing luwih apik kanggo dadi mitra junior AS? Nyerah Ukraina, ngakoni hak Barat kanggo ngganti elit politik ing lingkungan pengaruh tradisional kita kanthi kawicaksanan dhewe tegese nemokake dhewe ing lingkungan geopolitik, ing dering negara-negara penyangga sing musuhan karo kita, sing pimpinane ngarahake menyang Kulon (lan tokoh pro-Rusia disapu dening Maidans). Ing kawontenan ingkang kados makatên punika, pancènipun namung kêdah sujud dhatêng Tiongkok supados njagi saora-orane turahan kamardikan.

Counter-thesis: Pengawetan Ukraina bakal nyumbang kanggo nggawe sabuk negara buffer musuhan ing saindhenging Rusia, sing bakal kanthi otomatis siksa kita salah siji kanggo nyerah menyang Kulon, utawa kanggo marriage unequal karo China minangka pangarep-arep pungkasan kanggo ngreksa remnants saka kadhaulatan. Karusakan Ukraina bakal nuduhake yen kita bisa moderat cedhak ing luar negeri miturut kawicaksanan kita, lan perang proxy ora ana gunane. Kulon tansah dibedakake dening pragmatisme - yen teknologi isolasi geopolitik mungsuh liwat owah-owahan rezim sing ramah bisa digunakake, mula bakal digunakake kanggo watesan.

2. Kemitraan internasional ora bisa dibangun kanggo nggawe kekacauan ing cedhak luar negeri, sing banjur digunakake minangka instrumen tekanan ing perdagangan lan investasi internasional ("sanksi", lsp.). Iki ora kemitraan, iki extortion lan racketeering. Solusi pungkasan saka masalah Ukrainia bakal nggawe dhasar sing kuat kanggo hubungan karo Kulon, kanthi jelas nuduhake manawa game ing mburi layar ora nggawa apa-apa sing apik.

Counter-thesis: Solusi kanggo krisis Ukraina ing sih kita bakal ngiyataken kapercayan saka Kulon. Solusi saka krisis Ukrainia ing sih saka Kulon bakal numpes remnants saka kapercayan lan mimpin kanggo seri saka krisis anyar ing prinsip "iki bisa rampung."

Ayo ngringkes: Ukraina ana, lan bakal anti-Rusia, iki ing desain asli. Uga ing desain asli Ukraina - kahanan kang ora tetep politik, anjog kanggo inefficiency kolosal saka negara lan ekonomi. Mitra Eropa kita wis ngeksploitasi lan bakal terus ngeksploitasi fitur-fitur kasebut ing Ukraina, digunakake kanggo nggawe kekacauan sing digawe manungsa ing tapel wates kita, sing bakal ngalihake perhatian lan sumber daya kita, kanthi efektif ngalangi inisiatif kebijakan luar negeri kita. Tugas strategis Rusia yaiku ngrusak negara Ukrainia lan penempatan ing kontrol Rusia langsung ing sebagian besar wilayah Ukrainia supaya pungkasane nyetabilake bagean iki ing tapel wates Rusia lan nggambarake pengaruh kita menyang Eropa Tengah.

23 taun hubungan antarane Rusia lan Ukraina, sing rampung karo perang sipil ing Donbass lan transformasi mbukak saka Ukraina menyang republik oligarki, cetha nuduhake yen ana apa-apa liyane kanggo ngenteni lan ora ana alesan kanggo. Kejahatan geopolitik wis dadi pembantaian terbuka, lan pimpinan Federasi Rusia, sing ngidini iki ing watese, tanggung jawab pribadi kanggo saben pati ing tangan militer Ukrainia, nuduhake kelemahane, indecision lan ora bisa mbela kepentingan utama, provokasi. owah-owahan luwih ing rezim loropaken lan mundur total saka kontrol Russian saka papan CIS.

Zona sing ora bisa mabur ing sisih wétan Ukraina, ndhukung pemberontak karo wong lan senjata liwat koridor permanen ing tapel wates, pambangunan struktur politik sing penting ing saindhenging wilayah Ukrainia, ngatur perang pemberontak ing wilayah Ukraina liyane, nyabotase infrastruktur informasi Ukrainia, nyeponsori obahe wong Romania, Hungaria lan Rusyn - iki minangka tumindak minimal sing dibutuhake saka Rusia.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

113 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. dmitrij.blyuz
    -13
    31 May 2014
    Sawise kabeh konsesi lan isin banget kanggo Putin.-- Ukraina ora bakal dadi duweke maneh. Padha ngiyanati Slavs. Putin minangka agresor kanggo wong-wong mau. sing ora perlu dadi ilusi.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Andrenaline
      +2
      31 May 2014
      Aja nindakake apa-apa - dheweke bakal "nindakake" kabeh kanggo kita am
      1. Komentar wis dibusak.
      2. GARNET-19
        +5
        31 May 2014
        Kutipan saka Andrenaline
        Aja nindakake apa-apa - dheweke bakal "nindakake" kabeh kanggo kita am

        Lan sampeyan kudu nindakake kaya iki:
      3. 0
        31 May 2014
        Ora ana sing bakal nindakake apa-apa kanggo sampeyan. Lan ora tau nindakake.
    3. RUSIA AGUNG
      + 20
      31 May 2014
      Kutipan saka: dmitrij.blyuz
      Sawise kabeh konsesi lan isin banget kanggo Putin.-- Ukraina ora bakal dadi duweke maneh. Padha ngiyanati Slavs. Putin minangka agresor kanggo wong-wong mau. sing ora perlu dadi ilusi.

      Negara-negara kaya ngono ora suwe, Ukraina ora bakal dadi pengecualian. Kabeh politikus iki mung kudu dipasang ing gantungan, politikus Ukraina ora cocog kanggo liya, sawetara sing duwe otak, Komunis bubar, saiki ora ana sing sober. sing kiwa.
      1. mad
        + 37
        31 May 2014
        Quote: RUSIA AGUNG
        Negara kasebut ora tahan suwe, Ukraina ora bakal dadi pangecualian.
      2. dmitrij.blyuz
        + 17
        31 May 2014
        Negara-negara kasebut ora tahan suwe,Mesthi wae, yen ana ing jejere wates! ngguyu Spesialis negara Rusia! Saka 2.45, bab banget. Inggih, kanggo wektu iki, sopan! Lan iki, sayangé kanggo potensial kita, ora iklan!
      3. dmitrij.blyuz
        +5
        31 May 2014
        Kelalen? Utawa mung kanggo ngidoni scum iki?
        1. +5
          31 May 2014
          Kutipan saka: dmitrij.blyuz
          Kelalen? Utawa mung kanggo ngidoni scum iki?

          Delengen sapa sing mlaku ing latar mburi cedhak Lyashok ... Lyashok, dheweke wis teka kanggo sampeyan ... siyap ...
          1. Komentar wis dibusak.
          2. GARNET-19
            +3
            31 May 2014
            Cepet utawa mengko bakal teka kanggo wong-wong mau, kaya ing film:

            DOA P @ DAL, Mbayar wis cedhak!
            SECARA PRIBADI, AKU MUSUH KANG KEHILANGAN PULSA, KARENA KESALAHAN IKI MANGGO PERANG KARO AKU ING KAKASUS!
            MATI wae...
            kiamat junti...
            lali lan ngukum Nazi ...
            mati pengkhianat bangsa!

            1. 0
              31 May 2014
              IT'S TIME kanggo kawentar konsep "Bet".
              Wis wayahe.
        2. 0
          31 May 2014
          "Anak lan putu kita manggon ing kene" - nanging apa queers duwe anak?
        3. 0
          31 May 2014
          Inggih rampung! Lan aja lali mbayar tagihan! ngguyu
          Kita bakal nemtokake dhewe, nanging kita ora bakal pindhah menyang Amerika kanggo saran "petang".
          Good luck lol
        4. 0
          1 2014 Juni
          Tampilake apa sabanjure karo pati? am
      4. +5
        31 May 2014
        Quote: RUSIA AGUNG
        Negara-negara kaya ngono ora suwe, Ukraina ora bakal dadi pengecualian. Kabeh politikus iki mung kudu dipasang ing gantungan, politikus Ukraina ora cocog kanggo liya, sawetara sing duwe otak, Komunis bubar, saiki ora ana sing sober. sing kiwa.

        Aku bungah amarga ana wong sing bisa ngerti lan nampa apa sing ditulis ing artikel kasebut! Wong-wong sing ngerti lan nampa iku patriot sejati saka Donya Rusia; sing mangertos, nanging soko ngalangi wong-wong mau saka nrima minangka bebener - kajaba kanggo sampeyan, ora ana siji bakal mbukak mata, nyoba kanggo "urip" apa penulis wis nyatakake karo kabeh sing ...; sing ora ngerti, nanging mung ana sing "koyone" (alas, aku weruh ana sawetara) - kasus sing angel ... Ora perlu ngomong babagan mungsuh - "minus" kabeh anggota (utawa - apa wae sing ana - bokong) saka kantor editor saka "ibu kuping" wis disetel.
        1. 0
          1 2014 Juni
          Ya, iki minangka indikator - mayoritas patriot, tegese masyarakat gedhe. Lan kolom kaping 5 (sing penting ing kekuwatan politik) ana ing negara apa wae - sanajan ing China.


          Iki kira-kira kolom kaping 5 ing China.
          http://topwar.ru/48712-pyataya-kolonna-kitaya.html
      5. +4
        31 May 2014
        Quote: RUSIA AGUNG
        Negara kasebut ora tahan suwe, Ukraina ora bakal dadi pangecualian.

        dheweke pancene ora bakal nyeret nganti suwe yen ora ana sponsor sing tugase kanggo njaga "karusakan sing dikontrol" ing jejere kita kanthi maksimal ...
        Lan apa maneh, yen salah siji saka laba-laba paling galak saka urco-politik menang dening mangan liyane (Yarosh, contone), banjur sponsor bakal nang lan mundhakaken Fuhrer anyar kanggo perang karo Rusia. Dadi ora perlu "tentrem" lan nyoba - ngremukake reptil ing sarang - tugas kita!
      6. 0
        31 May 2014
        Quote: RUSSIA AGUNG
        Kutipan saka: dmitrij.blyuz
        Sawise kabeh konsesi lan isin banget kanggo Putin.-- Ukraina ora bakal dadi duweke maneh. Padha ngiyanati Slavs. Putin minangka agresor kanggo wong-wong mau. sing ora perlu dadi ilusi.

        Negara-negara kasebut ora butuh wektu suwe, Ukraina ora bakal dadi pangecualian. Kabeh politisi kasebut mung kudu dilebokake ing gantungan ...

        Inggih, kok dadi ngelak getih, kita ora Amerika, kita wong beradab, ing zona khusus kita (kanggo maniacs lan teroris dihukum urip) "traktor driver" (Raduev) bosen ... Senajan, yen Ukrainians piyambak nyumerepi Kyiv "pemimpin", aku Aku ora njaluk upset.
      7. 0
        1 2014 Juni
        Quote: RUSIA AGUNG
        Kabeh politisi iki mung kudu dilebokake ing gantungan

        Sampeyan apikan, loman. Mung humanis. Nanging aku mikir - kanggo saham, banjur kanggo kuwi bakal manungsa.
    4. + 10
      31 May 2014
      "Kita wis mungkasi diskusi karo mungsuh
      Kita bakal tangi maneh kanthi rasa sedhih.
      Rusia, Ukraina, Belarus -
      Suku Slavia telung pahlawan! "(Zh. Bichevskaya)
      1. + 17
        31 May 2014
        Lan apa sampeyan bisa nindakake.
        Nazi nyerang kutha-kutha, lan registrasi militèr lan kantor pendaftaran militer kutha-kutha kasebut ngirim surat panggilan menyang warga supaya disusun dadi Pengawal Nasional.
        Penambang lan metallurgists mbajak kanggo oligarki sing sponsor pasukan Kyiv kanggo matèni wong-wong mau.
        Populasi ing kutha-kutha sing diubengi, amarga welas asih, menehi panganan marang milisi, lan ing njaba "ring" populasi, saka perasaan sing padha, menehi panganan kanggo Nazi lan Banderlog sing luwe.
        Umume, saiki, ing DPR lan LPR, nyata multi-daya.
        Wong-wong sing bebarengan digunakake kanggo Kyiv lan kanggo tatanan anyar, padha nransfer pajak kanggo Kyiv, sing milisi, sing National Guard pindhah bebas nang wilayah mbrontak ....
        Wonge meneng...
        Lan Novorossiya ora duwe kekuwatan lan sarana kanggo ngontrol utawa njupuk kabeh kekuwatan menyang tangane dhewe.
        1. GARNET-19
          0
          31 May 2014
          Syka iki bener lan ora ana sing luwih kuwat tinimbang iku, nanging Nazi pengin numpes sampeyan, lan ora setya marang sampeyan, lan pemahaman cethek iki minangka kesalahan sampeyan. Lan sampeyan kudu lumpuh lan numpes telek iki, supaya wong liya ora bakal biasa lan ora pengin mbaleni "eksploitasi" iki!
          Mung nyerang lan nyerang, saka narik-munggah saka mburi kebon menyang bali pengkhianat menyang ghouls lan telek-crusts, lan ora tega, nanging mung pati, lam lan karusakan ....
        2. Komentar wis dibusak.
    5. +9
      31 May 2014
      Kutipan saka: dmitrij.blyuz
      Ukraina ora bakal dadi duweke maneh, dheweke ngiyanati wong Slavia.
      Sampeyan duwe soko karo sabab lan akibat sesambetan ora tengen! Kayane 23 taun kepungkur dheweke "ninggalake" sedulur-sedulur Slavia. Lan Yeltsin nindakake, dudu Putin. Lan Ukraina wis "ora duwe" kanggo 23 taun. Lan ora ana presiden tunggal Ukraina sajrone 23 taun babagan Rusia (kalebu Yanukovych)! Lan apa konsesi lan isin Putin? Mbuwang tembung iku gampang, nanging nyoba kanggo mbenerake! Rong generasi wong sing sengit marang Rusia wis diwasa ing Ukraina, mula sapa sing kudu dadi "kita"?
      1. zali
        0
        31 May 2014
        Iki muddied malah dening Bolsheviks, digawe SSR Ukrainia, lan banjur Belovezhsky pengkhianat ing Motherland.
        Mulane, generasi anyar wis dadi Ukrainianized, apa iki bisa diganti?
      2. dmitrij.blyuz
        0
        1 2014 Juni
        Lan apa konsesi lan isin Putin?Persis, ngendi tembungku babagan iki?
    6. + 15
      31 May 2014
      Kirimi kabeh tesis "pesta plum" menyang tujuane, yaiku. menyang selokan. Ora ana maneh negara kaya Ukraina, ana sisih kidul-wétan sing kapisah lan ana dill Nazi, nyoba numpes wong Rusia ing sisih wétan ing mburi mburi Kulon. Lan iki wis kabukten, lan prezik anyar Poroshenko wis dikonfirmasi kabeh, wis mutusake kanggo ngresiki Kidul-Wétan sadurunge "aksesi". Ora ana konsesi. Obrolan mung bisa ditindakake karo Novorossiya.
    7. +9
      31 May 2014
      Aku eling kowe mung kudu langsung nulungi DPR, malah kandha kaya Amerika, mung bodho nyediakake senjata MANPADS, waja, seragam, jatah garing kanthi cara ora sopan, aku uga yakin yen kelompok subversif. kudu bisa, sampeyan kudu njupuk iki m.r.a.z.. b, numpes kabeh peralatan pertempuran-siap karo PC30, lan supaya partai iki liberal sing nyoba kanggo nggabungake DPR ngerti yen padha ngganggu mlebu pasukan. banjur bantuan saka Rusia ora bakal bisa ngganggu, aku iki minangka minimal sing kudu ditindakake dening PDB lan ora ana sing ngomong yen dheweke bocor DPR!
    8. Nikita_Pilot
      0
      31 May 2014
      Sawisé Perang Donya II, spesialis kita wisuh wong Bondera, mung saiki padha dicemplungke menyang go * nanging maneh. Durung kabeh wis ilang, nanging kita bisa kalah. Kita kudu perang kanggo apa isih karo dendam lan wani. Lan Gusti Allah ndeleng kita ora ngiyanati cita-cita lan gambar.
    9. mihasik
      +4
      31 May 2014
      Sawise kabeh konsesi lan isin banget kanggo Putin.-- Ukraina ora bakal dadi duweke maneh. Padha ngiyanati Slavs. Putin minangka agresor kanggo wong-wong mau. sing ora perlu dadi ilusi.

      Ing asas, kabeh wis bola. Delengen negara kita. Kita sengit marang negara kita dhewe ing taun 90-an lan nyawang Kulon kanthi hawa nepsu, kaya wong Ukrainia sengit marang kita saiki lan katon ing EU. Kita uga duwe kegilaan massa, lan ora ana gunane kanggo mbuktekake manawa ora bisa ngilangi sistem sing ana kekuwatane banget. Ora ana sing ngrungokake. Apa dheweke langsung menehi sampeyan commie utawa GKChPist (ora ngelingake sampeyan)? Miturut cara, monumen dibongkar kanthi cara sing padha! Wis ora kelingan!? Kabeh jajak pendapat "vore" gendheng! Merdika iku kurang ajar! Apa sing dikarepake saka wong-wong mau? Yen Ukrainia, contone, Wilayah Krasnodar, dijupuk saka Rusia lan ambruk (ora ketompo carane)! Apa sampeyan bakal tresna wong-wong mau? Aku ora duwe apa-apa marang Crimea. Crimea tansah dadi kita, iki minangka conto. Sawise kabeh, ing dina iku ora luwih apik ing negara kita, mung bandit saka kabeh loreng padha taxi ing panggonan Nazi! Lan ing Ukraina, iki kedadeyan maneh lan ing skala paling gedhe - pertandhingan gangster ing eselon ndhuwur! Lan iki minangka motivasi utama kanggo kabeh perang iki lan perebutan kekuwatan. Padha kudu edan, terjun sirah menyang telek, nglelebke ing paling ngisor, kaya kita ing 90s. Nalika iku otak wiwit ngresiki. Nanging iki mbutuhake wektu. Lan suwene ... Sayange yen wong biasa sing duwe otak normal, kaya biasane, dheweke dadi sing pertama mlebu ing gilingan daging.
      1. +3
        31 May 2014
        mihasik (2) SU ...rasional gandum ana. hi
      2. +3
        31 May 2014
        Lan asil saka bacchanalia 23 taun iki? Ya, ana uga nasionalis ing Rusia. Partai apa sing diwakili ing Angkatan Bersenjata? Ya, monumen kasebut dibongkar. Lan ing ngendi monumen Jenderal Vlasov didegake? Lan nalika prajurite diwenehi pahlawan Rusia? Ya - ana konflik etnis. Lan ing ngendi wong Rusia ngobong dheweke urip ing kamera?
        Ya, kita kabeh miwiti kanthi cara sing padha. Nanging dheweke tuwuh dadi beda!
      3. +2
        1 2014 Juni
        Ing taun 90-an, Ukraina ora ana ing Mars lan ora ana ing ngimpi lethargic. Padha sampurna weruh, lan kadhangkala melu ing proses sing njupuk Panggonan ing negara kita. Mulane, kanggo ngomong yen dheweke kudu ngliwati kabeh lan dadi edan, kaya nawarake rake kaping pirang-pirang. Dheweke ora kudu biasa nyolong ing saindenging negara sajrone 23 taun, mula ora bakal ana masalah saiki. Lan nalika sampeyan mbangun posisi urip ing rasa iri lan angkara sing asale saka iku, banjur Nazi lan liya-liyane metu, negara bakal rusak. Ora karo sing padha miwiti, ora karo apa padha arep lan bakal mungkasi.
      4. dmitrij.blyuz
        +1
        1 2014 Juni
        Kita sengit marang negara kita ing taun 90-an lan nyawang Barat kanthi hawa nepsuSampeyan, mbok menawa. Kita, kayane, dudu kelas sampeyan. Lan ing taun 90-an kita ora katon ing sisih kulon. Nanging kita lagi nyiapake. Lan Alhamdulillah sing ora kelakon. .
        1. mihasik
          0
          1 2014 Juni
          Kita sengit marang negara kita ing taun 90-an lan nyawang Barat kanthi hawa nepsu. Sampeyan, mbok menawa, kita, kayane, dudu kelas sampeyan. Lan ing taun 90-an kita ora nyawang Kulon. Nanging kita wis siyap-siyap.

          Apa aku nulis sing ora nganggo basa Rusia utawa sampeyan ora maca? Mangga maca nganti pungkasan sadurunge mlumpat menyang kesimpulan. Aku malah ora njaluk sampeyan nganalisa.
    10. +3
      31 May 2014
      [quote = dmitrij.blyuz] Sawise kabeh konsesi lan isin langsung kanggo Putin --- Ukraina ora bakal dadi duweke maneh, Slavs dikhianati, Putin minangka aggressor kanggo wong-wong mau. wong bodho Dmitry, aku ora sijine minus amarga ketoke immaturity lan inexperience ... (sanajan jurusan) nanging ing umum, saran - aja mbuwang tembung sing sampeyan ora bisa njawab, sampeyan ketoke salah siji sing pancene pengin ngirim pasukan lan entuk akeh taun wasir ... hi
      1. dmitrij.blyuz
        0
        1 2014 Juni
        Dmitry, aku ora sijine minus amarga ketoke immaturity lan inexperience ... (sanajan jurusan) nanging ing umum, saran - aja mbuwang tembung sing sampeyan ora bisa njawab, sampeyan ketoke salah siji sing pancen pengin ngirim pasukan lan entuk akeh taun wasir gedhe ... hiYurich! Ya, minus tanpa ndeleng. Sing dakkarepake ora penting. Mung ora pasukan ing Ukraina. Kene sampeyan salah. Lan babagan immaturity, uga. hi Lan, omong-omong, babagan Putin, aku njlentrehake, ora mung kanggo sampeyan: QUOTE FROM THE ARTICLE!
    11. +1
      31 May 2014
      Kabeh 23 taun iki, Outskirts wis ora duwe kita, ora perlu duwe khayalan sethithik babagan iki, kabeh wektu iki, yen ora kanthi terang-terangan, banjur ing mburi kita padha ngapusi kita ing kahanan iki. kita kudu kuwatir babagan Timur Kidul lan bantuan ora langsung, lan liwat negara liya kudu dikuatake.
    12. 0
      31 May 2014
      Kutipan saka: dmitrij.blyuz
      Sawise kabeh konsesi lan isin banget kanggo Putin.-- Ukraina ora bakal dadi duweke maneh. Padha ngiyanati Slavs. Putin minangka agresor kanggo wong-wong mau. sing ora perlu dadi ilusi.

      Apa sampeyan mikir yen "pesta plum" ora mung bisa, nanging wis menang? Apa sampeyan ngusulake kanthi malu lipat tangan lan mung grundelan ing pawon, ngenteni pemilihan sabanjure? Lan apa sampeyan ngarep-arep yen sawise nguras Ukraina menyang Kulon, Nazi lan oligarki bakal ditinggalake kanthi pilihan? Ya, mesthine bakal ninggalake, kaya Ukraina - salah siji kapitulasi creeping, utawa "Maidan" ing Moskow, uga kanthi nyerah, nanging luwih cepet.
      Pindhah menyang ... "Censor" lan tegur Putin ing kana, entuk akeh sing seneng.
      1. dmitrij.blyuz
        0
        1 2014 Juni
        Apa sampeyan mikir yen "pesta plum" ora mung bisa, nanging wis menang? Andrey! Apa sampeyan? Apa kabeh wong ing situs kasebut gumun utawa apa? Sampeyan ora perlu maca artikel sadurunge komentar? Utawa kabeh wong tiba-tiba buta huruf? Ing kasus iki, deleng dhewe. Pinter banget.Ayo, sampeyan lagi ing ... "Censor"Adhuh, iki dalan kanggo sampeyan.
    13. +1
      31 May 2014
      Kutipan saka: dmitrij.blyuz
      Sawise kabeh konsesi lan isin banget kanggo Putin.-- Ukraina ora bakal dadi duweke maneh. Padha ngiyanati Slavs. Putin minangka agresor kanggo wong-wong mau. sing ora perlu dadi ilusi.

      apa isin lan apa konsesi lan sapa Rusia kudu nyimpen dill kanggo 23 taun ngombe lan mangan lan saiki bantuan bengok-bengok
      1. dmitrij.blyuz
        0
        1 2014 Juni
        Badan liyane! Kanggo ditutup ing ngisor palka -:Sawise kabeh konsesi lan isin langsung kanggo Putin.- WACANA ARTIKEL, PINTER! KUTIPAN SAKA. Para kekasih, nyudhuk nyamuk.
        1. 0
          1 2014 Juni
          Lan yen sampeyan njupuk kutipan ing tanda petik - uga, supaya dadi cetha yen tembung kasebut dudu sampeyan. Banjur aku uga sijine minus, banjur aku katon - lan iki kutipan !!! sedulur


          "Sawise kabeh konsesi lan isin langsung kanggo Putin." --- Ukraina ora bakal dadi duweke maneh, padha ngiyanati Slav, Putin minangka aggressor kanggo wong-wong mau.
    14. Erg
      -1
      1 2014 Juni
      Banget hard lan terus maju. ngurmati. Wong-wong "dipecat" kanthi minus. Aku ngarepake Putin nindakake perkara sing padha prajurit
  2. +7
    31 May 2014
    Yen goal tartamtu wis disetel ing hubungan kanggo Ukraina, iku perlu kanggo ajeg nepaki apa diwènèhaké dening rencana tumindak. Ing mratelakake panemume, tumindak paling apik kanggo Rusia yaiku aneksasi wilayah, kajaba Galicia, supaya dheweke muter menyang EU minangka wanita sing ditahan.
  3. + 13
    31 May 2014
    Tugas kita yaiku kanggo ndhukung wong-wong Rusia persaudaraan. Iki kudu cukup. Ing sawijining wektu, kita ndhukung wong Vietnam, Siria, Serbia lan liya-liyane. Nanging saiki wis teka kanggo wong Rusia. Sampeyan perlu kanggo ndhukung Rusia saka genosida ing Ukraina.
    1. +4
      31 May 2014
      Quote: Dhewe
      Sampeyan perlu kanggo ndhukung Rusia saka genosida ing Ukraina.

      Inggih, bab pembantaian, iku piye wae kuwat ing babagan ... Yen mung amarga iku Rusia sing "udan" saka Karachun tengen Slavyansk.
      Ana perang sipil...ora nganggep kewarganegaraan.

      Kutipan saka: dmitrij.blyuz
      isin banget kanggo Putin

      ... ora duwe.
      Mungkin akeh perkara sing ora kaya sing dikarepake, nanging Putin dudu presiden wong Rusia, nanging presiden Rusia. Lan sumpah kanggo negara, lan tumindak ing kapentingan - FIRST OF ALL - Rusia.
      Aku rumangsa bisa mlebu ing Ukraina ing wiwitan ... saiki mung siji-sijine cara kanggo tumindak yaiku tumindak kaya sing ditindakake. Mbukak wates lan bantuan ....
      1. dmitrij.blyuz
        0
        1 2014 Juni
        Sergey! hi Aku mbukak akun kanggo kabodhoan lan ora nggatekake sing ana ing situs kasebut. Aku ora bakal nyetak maneh. Deleng ing ndhuwur.
    2. MG42
      +9
      31 May 2014
      Quote: Dhewe
      Tugas kita yaiku kanggo ndhukung wong-wong Rusia persaudaraan. Sampeyan perlu kanggo ndhukung Rusia saka genosida ing Ukraina.

      Paling ora siji foto utawa video saka Rusia luwih seger tinimbang rapat umum kanggo ndhukung Novorossia. Lan ngendi?
      Dadi PDB bisa kanthi tenang tetep meneng.
      Ya, akeh sing ungu, mung akeh sing peduli ing Internet.
      1. avt
        + 14
        31 May 2014
        Kutipan: MG42
        Paling ora siji foto utawa video saka Rusia luwih seger tinimbang rapat umum kanggo ndhukung Novorossia. Lan ngendi?

        Apa rally iki kanggo sampeyan!??? Nyuwun Cut koridor menyang tapel wates, nampa sukarelawan qualified lan Managers spesialis kanggo netepake struktur administratif lan ekonomi. wilayah Ukrainia liyane, sabotase saka infrastruktur informasi Ukraina "----- iki bener nyatet ing artikel, Aku mung bakal nambah sing struktur kudu digawe minangka Novorossiysk gedhe-gedhe. Kanthi gati kanggo artikel. Aku ora ngerti apa jenis diggers theses sijine nerusake ing analisis silit, nanging omong kosong langka! Iku kabeh Kuchma kudu marang nalika nyekel gada hetman, lan saiki Sepur wis ninggalake lan ora ana sing bakal mbangun miturut anyar gedhe-Ukraina, uga artificially, kaya Bolsheviks sawise sipil, kanggo nggawe bangsa Ukrainia siro menyang desa ing Galician, versi bestial. 1991 "saka wayahe madegé, biasa-biasa wae pro..ga garwane para pemimpin sing mimpin dheweke suwene 23 taun lan ora bisa bali maneh. Saiki apotheosis pungkasan saka retribusi kanggo kabeh omong kosong Ukrainia Agung iki wis teka, seneng utawa ora, nanging iki kasunyatan medis. Siji-sijine pilihan yaiku nggawe Novorossia lan Kievan Rus kanthi cabang Banderlogostan kanthi ibukutha ing Leonberg, sampeyan isih bisa nransfer menyang Polandia menyang EU. Miturut pilihan liyane, sepur kasebut lunga.
        1. MG42
          +1
          31 May 2014
          Ya wis ora ana koridor, wayahe mudhun kahyangan, wingi 100 milisi bersenjata apik nyoba nembus koridor kuwi, penjaga perbatasan disebut SU-25 lan bmd nyopir.
          Nglawan tentara biasa sing bakal nggunakake RZSO, tank, benteng, lan penerbangan ing lapangan, dheweke ora bakal tahan.
          Iki bravado ing bandara Donetsk biaya dadi luwih ana lan ageng. Aku ora ngerti pasukan khusus, saiki akeh sing palsu, nanging mayit ing kamar mayat Donetsk dibuwang karo koridor, iki dudu palsu, awak ana ing ndhuwur saben liyane.
          1. +3
            31 May 2014
            Babagan tank Oplot kanthi luwih rinci, ana pira? - siji? Lan babagan tuwuh. SWAT pun.
            Ya, iku ora comme il faut marang tentara biasa, nanging ana tentara biasa kuwi? Utawa dheweke siap perang karo rakyat?
            Konyol malah ngomong babagan kahanan teknologi. Babagan tuwuh pasukan khusus, ora ana siji bakal drive kanggo rojo pati. Yen dheweke ana, mula ora ana pesawat utawa helikopter sing mabur. Amarga padha bakal wis dijupuk mudhun ing Panggonan pisanan. Ya, lan spesialis duwe tugas liyane kanggo mbela bandara tanpa alesan.
            1. MG42
              +1
              31 May 2014
              Kutipan: Phantom Revolution
              Lan babagan tuwuh. SWAT pun.

              Ya, jelas yen dheweke ana kanthi pribadi
              Kasunyatan = bab wangkal
              Foto kasebut minangka atap bandara Donetsk, pejuang kasebut tiwas, mula foto kasebut isih katon.
              [tengah][/kiwa]




              Fighter ing sisih tengen adoh
              1. +1
                31 May 2014
                Dear sampeyan, ngendi kasunyatan? Foto? Spetsnaz?) Jujur, para spesialis ora mikir babagan gambar kasebut lan ngunggah, kepiye carane ngucapake akibat kanggo spesialis lan kulawargane bakal dadi sedhih banget. Mulane padha nganggo topeng.

                Polisi dadi pasukan khusus? Nah, banjur aku ora ngerti sapa sing bakal dianggep wajib militer.

                Ana sukarelawan, nanging pasukan khusus ora dibebasake kanthi pribadi. Spetsnaz dudu unit sing dakkarepake utawa ora. Ing foto kasebut, wong Abkhazia lan Chechen, cendhak, Internasional. Bisa uga mantan militer, nanging ora aktif.
                1. MG42
                  +3
                  31 May 2014
                  Kutipan: Phantom Revolution
                  Dear sampeyan kita

                  ayo ora purgen
                  Kutipan: Phantom Revolution
                  Polisi dadi pasukan khusus?

                  Ing Federasi Rusia ora ana pasukan khusus ing Kamentrian Dalam Negeri ??? kajaba polisi kerusuhan, sampeyan Rusia, sampeyan kudu ngerti apa jenis loreng ana.
                  kita duwe akeh, contone, pasukan khusus saka Kementerian Dalam Negeri kayata Berkut, Macan Tutul, Macan, Sokol, Omega, etc.
                  Kutipan: Phantom Revolution
                  . Ing foto kasebut, wong Abkhazia lan Chechen, cendhak, Internasional. Bisa uga mantan militer, nanging ora aktif.

                  Mungkin ya, bisa uga ora, karo garpu pitcher ing banyu. sawetara malah mbantah kasunyatan sing ana karo kita.
                  1. 0
                    31 May 2014
                    Kutipan: MG42
                    Ing Federasi Rusia ora ana pasukan khusus ing Kamentrian Dalam Negeri ??? kajaba polisi kerusuhan, sampeyan Rusia, sampeyan kudu ngerti apa jenis loreng ana.
                    kita duwe akeh, contone, pasukan khusus saka Kementerian Dalam Negeri kayata Berkut, Macan Tutul, Macan, Sokol, Omega, etc.

                    Ana pasukan khusus ing Federasi Rusia, nanging aja nganti kabeh dadi kacau.
                    Elang emas, kaya sing dakmangerteni, mirip karo polisi huru-hara kita, kaya pasukan khusus, nanging nyebar utamane kanthi kekuwatan fisik. Ayo dadi beda, tanpa boltology.
                    Apa sampeyan ndeleng pasuryan para pejuang alpha akting? Yen ana ing kana, mesthine dudu sing ana ing foto kasebut. Utawa, saliyane Chechens, sing posing ing foto, ora ana pasukan khusus liyane?) Kanggo nindakake iki, padha milih tampilan, ing panggonan database.
                    Kutipan: MG42
                    Mungkin ya, bisa uga ora, karo garpu pitcher ing banyu. sawetara malah mbantah kasunyatan sing ana karo kita.

                    Aku ora ngerti, ing YouTube kira-kira 3 minggu ana video karo perang Abkhazia, mantan utawa karyawan saiki ora ngerti. Padha ora ndhelikake ngarsane.
                2. +1
                  31 May 2014
                  Kutipan: Phantom Revolution
                  Bisa uga mantan militer, nanging ora aktif.

                  dipecat ing perjalanan bisnis ...
                  1. 0
                    31 May 2014
                    Kutipan: Rus2012
                    dipecat ing perjalanan bisnis ...

                    Polisi, ya. Minangka sukarelawan, nanging ora pasukan khusus. Ya, lan luwih saka inisiatif dhewe. Kanggo subtleties kasebut, wong-wong sing katon Slavic luwih kerep ditemokake supaya ora katon banget.
          2. avt
            +5
            31 May 2014
            Kutipan: MG42
            Ya wis ora ana koridor, wayahe mudhun kahyangan, wingi 100 milisi bersenjata apik nyoba nembus koridor kuwi, penjaga perbatasan disebut SU-25 lan bmd nyopir.

            Kaping pisanan, sukarelawan ora entuk roh suci, sing nomer loro, aku wis ujar lan bakal mbaleni, saliyane pejuang bersenjata, sampeyan kudu ngrancang operasi kanthi bener. Inggih, sampeyan ora bisa nyimpen parashnikov kanggo wong bodho! Utamane sing "ijo" aku ora ngerti rincian perang ing tapel wates, nanging yen bisa, aku takon marang para panyerang pitakonan. obyek? Saliyane aviation, pasukan lan sarana sing ing wektu cendhak, ing singsot saka outpost, bakal teka kanggo ndhukung? para penjaga tapel wates? Apa padha nyiyapake ambushes kanthi cara sing bisa ditindakake, utawa pendekatan sing ditambang? Utawa maneh, kaya ing bandara, kita nyopir kanggo ngomong babagan nyerah, uga, tembung demi tembung, lan kita lunga? gumantung marang perencanaan operasi lan manajemen perang sing kompeten. Inggih, Grach teka, dadi apa? Saiki, yen kontak langsung karo mungsuh, ing ngendi dheweke bakal njupuk? Carane ngarahake dheweke Lan BMD, kaya waja, ing ambush minangka peti mati lengkap.rute ambush, iku.
            1. MG42
              +4
              31 May 2014
              Kutipan saka avt
              Kaping pisanan, sukarelawan ora mlebu ing roh suci.

              Aku setuju.
              1st cara bribery saka penjaga wates, padha uga wong lan pengin mangan apik.
              Dheweke nggawe tampilan perang, nanging iki luwih angel.
              2nd way terobosan wengi.
              Nanging kanggo njaga koridor iki sawayah-wayah, kudu nggawe garis ngarep ing sawah, kanggo nggali trenches, i.e. perang lengkap, nanging tanpa dhukungan saka Federasi Rusia zona langsung lan ora mabur, iki isih peta sethitik dening aviation, artileri, etc.
              Ing Slavyansk, ora ana serangan langsung amarga kutha, nanging RZSO ngidini sampeyan nyampur kabeh karo lemah kanthi nggarap alun-alun.
              1. avt
                +7
                31 May 2014
                Kutipan: MG42
                Nanging kanggo njaga koridor iki sawayah-wayah, iku kanggo nggawe garis ngarep ing lapangan, kanggo nggali trenches, i.e. perang kabeh-metu

                Ora, uga, ora perlu kanggo mbela diri kanggo nglengkapi tapel wates karo trenches ing profil lengkap! Cukup kanggo nembak pos-pos perbatasan, ora akeh, lan ora ana sing ngganti, iki, saiki, garnisun cilik lan pos papriksan kanggo warga sipil, lan kanthi wates mbukak, sampeyan bisa' t mbukak sawise saben mobil dening bidang, lan malah karo turntables. Lan sampeyan bisa ngobong minyak tanah, lan mbebayani. Delengen, pira KPVT sing wis digawa, luwih adhem tinimbang DShK, malah "Buaya" bisu. Ing Afghanistan, iki wis kedadeyan.
                Kutipan: russ69
                Sing iki operasi tutup diakoni dening kabeh pihak.

                Banjur uga rampung! apik Nanging pos-pos njaba isih nembak mudhun lan ninggalake wates mbukak.
          3. +3
            31 May 2014
            Kutipan: MG42
            wiwit wingi, 100 milisi bersenjata apik nyoba nembus koridor kaya ngono, para penjaga tapel wates disebut SU-25 lan bmd nyopir.

            Dadi, milisi mung ngalangi penjaga tapel wates, lan ing wektu kasebut ana kolom ing pinggir. Pekerjaan rampung wingi...
            Sing iki operasi tutup diakoni dening kabeh pihak.
            Nanging mecah liwat koridor permanen lan tetep iku isih angel. Kanggo nindakake iki, sampeyan butuh kekuatan liyane ...
          4. +2
            31 May 2014
            Kutipan: MG42
            nanging ora bakal ana koridor, wayahe mudhun kahyangan, wingi 100 milisi bersenjata apik nyoba nembus koridor kasebut, penjaga perbatasan disebut SU-25 lan bmd nyopir.

            lan sampeyan ora maca sing
            Paprangan ing pos tapel wates Dyakovo dadi sukses
            Sawisé permusuhan aktif ing pos papriksan suda, pernyataan Layanan Perbatasan Negara Ukraina ngetutake manawa serangan kasebut ditindakake "kanggo ngalihake pasukan Layanan Perbatasan Negara lan ATO kanggo ngeterake senjata utawa teroris ing arah liya."

            Sisih Ukrainia uga nglapurake yen sawise tekane bala bantuan ing BRDM, para panyerang wedi lan cepet-cepet mundur, "njupuk mortir karo wong-wong mau" (!) Rincian sing khas banget. Minangka asil saka perang, pengawal tapel wates ngumumake papat tatu.

            Miturut informasi sing ora diverifikasi, sajrone konflik sing ngganggu, sawetara truk Kamaz kanthi gaman abot lan sukarelawan bisa ngliwati tapel wates.

            sumber - http://rusvesna.su/news/1401492141
      2. +7
        31 May 2014
        Kutipan: MG42
        Paling ora siji foto utawa video saka Rusia luwih seger tinimbang rapat umum kanggo ndhukung Novorossia. Lan ngendi?

        25 Mei, Peter - bakal cocog karo sampeyan?
        1. MG42
          +5
          31 May 2014
          Quote: lelikas
          25 Mei, Peter - bakal cocog karo sampeyan?

          Kanggo St Petersburg, nganti 40 wong sing kumpul kanggo piket akeh. Pira wong sing ana luwih saka 5 yuta?
          Iku dudu rapat umum, nanging piket. Nanging luwih apik mesthi saka pasukan sofa.
          1. +2
            31 May 2014
            Kutipan: MG42
            Kanggo St Petersburg, nganti 40 wong sing kumpul kanggo piket akeh. Pira wong sing ana luwih saka 5 yuta?
            Iku dudu rapat umum, nanging piket. Nanging luwih apik mesthi saka pasukan sofa.

            Evano carane - Lan carane akeh wong ing wilayah - lan carane akeh perang ing milisi ???
            Para penambang mogok lan mangkat kerja, junta njupuk batu bara. Apa kita pindhah menyang rapat umum? Ana pasukan sofa ing loro-lorone tapel wates.
            1. MG42
              +1
              31 May 2014
              Quote: lelikas
              Ana pasukan sofa ing loro-lorone tapel wates.

              Lan ya, kita duwe paling akeh.
              Nanging kok adoh-adoh, apa sampeyan dhewe wis tau melu acara kuwi paling ora sepisan? Utawa malah ora kaya ing kutha sampeyan ana paling ora siji rapat umum sing padha yen sampeyan dudu saka St.
              Aku wis kene lan luwih saka sapisan wiwit Maret, Aku wis dibukak saperangan rolas acara lan wis ing musuh karo maydauns lokal, nanging ora aman kanggo kita gludhug.
              Padha wanted kanggo Pack siji saka rapat umum pungkasan ing Kharkov mung kanggo prasaja 30 cm kelet ing cilik.
              Wong lanang saka puluhan sing paling aktif isih dikunjara, lan kanggo separatisme nganti 15 taun, langit ana ing kandhang miturut hukum anyar.
              Lan ing Rusia ora ana sing bakal narik kawigaten sampeyan kanggo ndhukung Novorossia, lan luwih-luwih, dheweke ora bakal nyelehake sampeyan ing pusat tahanan pra-sidhang, ora ana sing bisa dibandhingake.
              1. MG42
                +4
                31 May 2014
                Iki kaya Anti-Maidan ing St. Petersburg, ing tangan siji iku kuat nanging mung sawetara.
                50 menit ngadeg, ngenteni panah, ora ana sing teka, sampeyan bisa bubar bisnis, bisnis..

                Lan wong kita ngadeg luwih suwe, lan DPR lan LPR ora ana watese.
                1. 0
                  31 May 2014
                  Kutipan: MG42
                  Lan wong kita ngadeg luwih suwe ing wektu,

                  Mungkin kene kabeh masalah dumunung - wong ngadeg ..... nanging kita kudu nindakake soko.
                  Lan kanthi cara - rapat umum pungkasan ing Kharkov - padha karo minggu kepungkur,,,,,
                  Ya, lan ora ana jutaan wong ing kana..
                  1. MG42
                    +1
                    1 2014 Juni
                    Quote: lelikas
                    Mungkin iki kabeh masalah - wong ngadeg

                    Dadi wis ana sawetara rapat umum. Welasan, 2 tangkapan Administrasi Negara Daerah, 1 panangkepan panitia eksekutif kutha 4 tawuran gedhe-gedhe karo sayap tengen, ana korban, ora kabeh ditampilake ing kana.
                    Lan ing komputer, kepala bokong karo polisi kene, master njupuk Administrasi Negara Regional, uga, njupuk iku, Avakov wis diwulang dening pengalaman, ndadekke bus ing proporsi kanggo jumlah demonstran, lan uga cadangan saka Pengawal Nasional. Coba liwat alangan iki.

                    Ya, malah dijupuk, nanging tetep bangunan? Ing cendhak, aku wis nulis akeh babagan Kharkov ing kiriman kepungkur. Wong-wong uga duwe rapat umum sing bodho.
              2. +1
                31 May 2014
                Kutipan: MG42
                Nanging kok adoh-adoh, apa sampeyan dhewe wis tau melu acara kuwi paling ora sepisan? Utawa malah ora kaya ing kutha sampeyan ana paling ora siji rapat umum sing padha yen sampeyan dudu saka St.
                Aku wis kene lan luwih saka sapisan wiwit Maret, Aku wis dibukak saperangan rolas acara lan wis ing musuh karo maydauns lokal, nanging ora aman kanggo kita gludhug.

                Aku bakal mangsuli kanthi gampang (mugi-mugi ora langsung dibusak) -
      3. +4
        31 May 2014
        Rally dibutuhake nalika ana wong sing kudu yakin. Lan ing kene kabeh "kanggo", kajaba Makarevich lan landak karo dheweke. Kahanan revolusioner ora bisa digawe kanthi artifisial. Ukraina njupuk dhewe, minangka komentar konfirmasi. Etnis Rusia lan Ukrainians njupuk ing padha CITIZENS saka Ukraina. Nanging yen penambang sing nganggo basa Rusia mung pengin ngenteni "kabeh gangguan cilik iki," mula paling ora kabeh Rusia ing tapel wates menyang rapat umum - penambang ora bakal buzz. Lan kanggo pindhah menyang seagull karo loro utawa telu brigade landing bakal bali kabeh ing 2004. Lan padha ora bakal nolak, nanging uga ora nambah katresnan sedulur. Kita ora perang karo Ukraina, nanging langsung karo Amerika Serikat ing lemah Ukrainia. Lan sampeyan kudu perang ana supaya sampeyan ora sijine dhewe.
  4. MG42
    +1
    31 May 2014
    Ukraina ana, lan bakal anti-Rusia, iki ing desain asli. Uga ing desain asli Ukraina

    Faktor NATO uga bakal ditambahake ing kene.
    Cukup yen Presiden Poroshenko sing mentas kapilih njaluk bantuan militer langsung saka AS lan ujar manawa Ukraina ora bakal nampa mundhut Crimea.
    Kasunyatan yen EU ngelingi kemungkinan tuku gas ing tapel wates Ukraina karo Federasi Rusia, lan ora ing tapel wates EU, tandha bagean ekonomi asosiasi kasebut ing wulan Juni, lan uga Füle ngumumake prospek saka Anggota Ukraina ing EU. Delegasi Pentagon mabur menyang Kyiv minggu ngarep.
    Dadi kabeh bakal ana ing tapel wates kidul-kulon Rusia.

    Paling kamungkinan, ora sanksi saka Kulon sing wedi Putin ana, kayata persetujuan kayata ora raids kanggo Crimea, lan Rusia ora menek menyang daratan Ukraina.
    1. + 10
      31 May 2014
      Lan apa keuntungan praktis saka rapat umum iki, sampeyan bakal weruh ing layar sing wong Rusia ora indifferent lan nesu karo apa wis kedados ing Ukraina, lan ing expanses jembar Internet sampeyan ndeleng kathah, banget CARING Rusia. . Nalika kudeta dumadi lan aku wiwit ngetutake apa sing kedadeyan ing Crimea, aku entuk siji situs Ukrainia, saka apa sing aku waca babagan Rusia lan Rusia, rambutku ngadeg ing pungkasan, aku ngakoni, aku meh sengit kabeh Ukrainians, lan saiki. , Sasampunipun kedadosan ing Timur, kula sadhar bilih wonten tiyang Ukrainia, lan wonten tiyang Ukrainia ingkang boten purun manut angger-angger ingkang dipuntindakaken dening junta lan pak. Pracayaa, aku ora bakal menehi tandha kanggo kabeh wong, nanging kanthi pribadi aku pengin pertumpahan getih ing Ukraina mandheg sanalika bisa, lan aku ngarep-arep yen iki bakal kedadeyan. Nyuwun pangapunten babagan kebingungan, nanging aku nulis saka ati.
      1. MG42
        +4
        31 May 2014
        Kutipan: B.T.V.
        Pracayaa, aku ora bakal menehi tandha kanggo kabeh wong, nanging kanthi pribadi aku pengin pertumpahan getih ing Ukraina mandheg sanalika bisa, lan aku ngarep-arep yen iki bakal kedadeyan. Nyuwun pangapunten babagan kebingungan, nanging aku nulis saka ati.

        Matur nuwun kanggo dhukungan Tatiana +
      2. +2
        31 May 2014
        Ora ana bantuan praktis saka rapat umum, nanging dhukungan moral dibutuhake lan tegese banget! Nanging ketoke saka Kremlin padha menehi prentah supaya meneng kabeh, mula kita meneng, kita pura-pura ora ana kedadeyan ing Nvorossia. ing kita kabeh!
    2. -16
      31 May 2014
      Ana pilihan liyane - Putin ditekan, dhuwit ditemokake lan ora cilik, ing Swiss, kabeh dadi salah sawise Presiden Swiss ngunjungi kita.
      1. -9
        31 May 2014
        Aku ngenteni luwih saka sawetara minus. Kanggo sing ngunggahake minus, pitakonane, apa sampeyan pancene mikir yen Putin pancen tanpa cacad lan jujur ​​​​nganti ora ana sing bisa ditekan? Aku rumangsa salah.
        1. +4
          31 May 2014
          Kilo-11
          Secara pribadi, aku percaya yen dheweke duwe apa-apa, dheweke ora bakal narik Rusia metu saka selokan lan ora bakal mlebu konfrontasi sing mbukak antarane Amerika Serikat lan Eropa lan ora mung satelit, sing kurang ajar nyuwil game tatanan donya kanggo sawetara. . Lan wiwit nalika kita padha teetering ing pojok ambruk lengkap.
          Apa sampeyan pancen naif banget yen sampeyan mikir yen Putin, duwe sumber daya negara kaya Rusia, ora bisa nutupi mung siji, luwih-luwih bokong pribadine?
          Inggih, sampeyan menehi .... :))) Sampeyan kerep ngrungokake crita paling jujur ​​saka demagogues paling jujur ​​babagan dhuwit Putin ... comrades cetha weruh pribadi carane ing wayah wengi Putin menek liwat pager Bank Central karo tas dhuwit , lan nyeret Kulon .... lan mburi balunge katon surem dening esuke layung sing munggah ing negara sing mabur menyang tartarrara ... pengawal wates - niht schissn! Dheweke mung ndhelikake brauzette saka sampeyan, lan langsung bali. Frau Merkel ngidini kula! :)))
          Sumber-sumber sing bener iki bakal ngandhani babagan liya, sampeyan, sing paling penting, nyumerepi kuping luwih akeh. :)))
          1. +1
            31 May 2014
            Sampeyan naif! Wong gemblung ngerti yen ora ana sing nggawa dhuwit ing wayah wengi liwat pager utawa tapel wates. Ana cara liyane sing kondhang. saka Swiss. Mungkin ora perlu ngomong yen kita bakal nglindhungi kabeh wong, yen ana, wong percaya lan saiki duwe apa sing kita duwe. Miturut cara, padha pracaya ora mung ing njaba Federasi Rusia, nanging uga ing Rusia. Mungkin ora ana saluran, mesthi, nanging ing paling kasepen andhap asor saiki. Apa iki bisa mimpin kanggo, mikir dhewe. Lan nyumerepi kuping dhewe, RTR bakal pitutur marang kowe bab liyane.
            1. 0
              1 2014 Juni
              Kilo-11
              :))) Sampeyan ora ana tandhingane! :))) Inggih, yen durrrak mangertos, mula sampeyan ngerti yen Putin ora ngobong dhuwit liwat pager ing tas ... lan dheweke uga ora ngresiki bedhil karo bata ....
              Lan kanggo sampeyan, minangka ahli babagan kabeh cara nyolong liyane sing dikenal dening wong pisanan saka negara (aku ora bakal ngomong sing contone), mesthine kudu jelas yen sanajan critane wong-wong sing nyoba ngrusak kita kabeh. ngatur Maidan bener .... banjur karo keterlibatan sumber daya saka negara paling kuat Rusia, adoh saka pungkasan ing syarat-syarat kapabilitas layanan khusus, kamungkinan meksa ing wong pisanan bakal nol . ... Nanging sampeyan ora ngerti ... sampeyan wis dadi lengkap ... sing ... bayi .... :) ))
              Allusions khayal sampeyan kanggo Swiss, saluran - kita bakal dianggep minangka upaya melas kanggo nolak wong sing ora ngerti apa sing diomongake ... kaya sing padha krungu ...
              Inggih, babagan RTR ..... dadi kasunyatan manawa aku nonton edisi Minggu lan sawetara proyek dokumenter ora nuduhake manawa buta huruf lengkap lan idaman ora nalar sing aneh kanggo sumber informasi sing dibentuk dening mungsuh nyata negara kita bisa dibenerake. . ..
              Dadi, kuping elf babagan sampeyan .... apes. :)))
              1. -3
                1 2014 Juni
                Hamlo bazaar, diiseni propaganda pemerintah.
        2. +3
          31 May 2014
          Matur nuwun kanggo kabeh kontra, Aku ngerti kasunyatan sing angel kanggo ngadhepi, nanging perlu lan perlu, minangka pengalaman nuduhake, perang kudu mandheg ing mburi pager omah, lan ora perang ing omah, lan luwih fasisme. lan apa sing nunggu pemerintah kita?! ana ing Dagestan?
        3. -2
          31 May 2014
          Ora, mesthine dudu wedhus. Nanging Pétrus Agung mung dadi raja. Panjenenganipun mbengkongaken wong, nanging ninggalake Rusia gedhe.
      2. Nikita_Pilot
        +3
        31 May 2014
        Lan saiki mbantah. VVP ora duwe akun ing luar negeri, hukum nglarang sing ditandatangani dhewe. Lan sanajan ana, meh ora bisa ditemokake, amarga VVP ora bakal nulis akun kasebut ing paspor liyane, mula bakal meh ora dadi paspor Rusia, ana akeh sekretaris sing bisa nransfer rampasan kanthi cepet menyang akun liyane ing bank liya (contone, "Bank Rusia, VTB").
    3. 0
      31 May 2014
      minangka panglipur, kita bisa ngubur piglet ing Crimea, bebarengan karo terwelu, ngamuk, timoshka. senajan aku ora pengin ngrusak lingkungan, nanging kita bakal nemokake panggonan sing langgeng
  5. RUSIA AGUNG
    +2
    31 May 2014
    Apa sing kudu kita lakoni karo Ukraina?

    Nuwun sewu, apa? Makhluk iki nguji kesabaran.
  6. +2
    31 May 2014
    Ukraina ana, lan bakal anti-Rusia, iki ing desain asli.
    Omong kosong lan kabeh iki jenenge cuci otak..
  7. Komentar wis dibusak.
  8. retur
    +6
    31 May 2014
    Yegor nindakake sing paling apik. Lan sawise kabeh maneh kenek tandha. Teks apik banget. Mugi sing kuwasa maca.
  9. + 23
    31 May 2014
    Nalika para saxon edan akeh banyu, ora ana negara ing ndonya sing ora setuju karo kabijakan, ora ndilat bokonge, duwe sumber daya alam, utawa manggoni posisi geografis sing migunani kanggo wong Saxon sing ora sopan lan ing wektu sing padha ora dilat. bokong, BISA ana tentrem, TANPA wedi ANY REVOLUSI!!! am
    1. vlrosch
      +1
      31 May 2014
      Lalat tansah ditarik menyang telek.
    2. vlrosch
      +1
      31 May 2014
      Lalat tansah ditarik menyang telek.
    3. 0
      2 2014 Juni
      Lan apa demokrasi ing Vietnam! Malah disiram nganggo napalm karo jeruk
  10. +4
    31 May 2014
    Aku kanthi hormat njaluk ngapura marang kabeh wong kanggo offtopic.
    SW. Admin, kneading cedhak Slavyansk wis diwiwiti maneh. Dheweke ngomong babagan 7 helikopter junta sing melu.
    (http://anti-maidan.com/?attempt=1).
    Mangga gawe topik sing cocog. matur nuwun. hi
  11. talnax7
    0
    31 May 2014
    Pakar Egor Prosvirin? Lukomorye bungah
  12. +7
    31 May 2014
    Carthage kudu dirusak! am
  13. komrad.klim
    +1
    31 May 2014
    Tema kasebut cetha. Mutant - Ukraina (minangka entitas negara) iku ala kanggo peradaban!
  14. +2
    31 May 2014
    statements liberalis wis dawa ngadeg piyambak, kalebu kasunyatan sing padha asring pass off angen-angen, ayo sijine iku entheng, padha ora mung ngapusi, nanging uga nyoba kanggo matak bayangan kanggo wong-wong sing ora setuju karo wong-wong mau lan padu karo mungsuh, thanks kanggo Yegor. kanggo mbandingaken wishes saka "partai" liberal lan kapentingan Rusia
  15. 0
    31 May 2014
    Nanging misale jek kula Ukraina bakal bali kanthi sirah sing salah, cepet utawa mengko wong bakal ngerti lan nolak Euro-Westernisme, aku mikir getih Slavs bakal mengaruhi ....
    1. +3
      31 May 2014
      Kutipan saka: dimdimich71
      Nanging misale jek kula Ukraina bakal bali kanthi sirah sing salah, cepet utawa mengko wong bakal ngerti lan nolak Euro-Westernisme, aku mikir getih Slavs bakal mengaruhi ....

      Wah, aku ora ngerti, aku ora ngerti ...
      Kanthi brainwashing lan rewritten sajarah muda mung kanggo perang karo kita. Ing Ukraina, "persaudaraan" lan mung ana ing generasi lawas
    2. +1
      31 May 2014
      lan padha tansah nyusup yen ana pitik jago nusuk ing bokong, banjur ngianati jamur madu,
      Bequeathed wis dening Monomakh: "Hubungi Allah ngalang-alangi! Kanthi telung - Yahudi, Khokhl lan Lyakh." Wong Yahudi iku licik, sanadyan wuta; Puffy Lyakh - luwih elek tinimbang bl ** lan, Khokhol - bakal mangan roti karo sampeyan, Lan banjur bakal ngrusak sampeyan ing sup "(c)." Khokhols "T.G. Shevchenko 1851.
  16. Alexander61
    -8
    31 May 2014
    Putin meneng amarga siji alesan sing gampang - dheweke ora duwe apa-apa. Lan dheweke isin ...
    1. +2
      31 May 2014
      Alexander61
      Nganti saiki, Putin tansah duwe apa-apa, lan kanthi cara sing mungsuh ora bisa ngomong apa-apa.
      Nganti saiki, Putin wis mbuktekake kanthi tumindak manawa dheweke bisa ngrusak rencana mungsuh kita tanpa ngomong apa-apa, mung kanthi menehi pukulan sing ketat ing wektu sing tepat. Bisa nemtokake, gerakan sing ora dikarepke kanggo mungsuh (lan kanggo dhewe).
      Pramila kasepenipun ngganggu para lawan kita.
      Lan tangise yen dheweke bocor wong tansah ngiringi kabeh tumindake ... sing khas - tangisan tobat saka wong-wong sing njerit, ana sing ora tau krungu. Padha mung njupuk ambegan lan miwiti bengok-bengok bab sabanjure. Apa sampeyan salah siji saka iku? :)))
    2. +2
      31 May 2014
      Kutipan: Aleksandr61
      Putin meneng amarga siji alesan sing gampang - dheweke ora duwe apa-apa. Lan dheweke isin ...

      Lebokno? isin?? Wis suwe ora maca fantasi kaya iki ...
  17. 0
    31 May 2014
    Putin wis menang konflik iki, Ukrainians wis mbuwang Pindos crests, lan kita isih kudu nggawe sawetara kontak karo Iran lan India, lan nyiapake kanggo pemisahan lan utawa federalization saka Ukraina, siji saka loro, nanging loro-lorone ing sih kita.
  18. +5
    31 May 2014
    Aku maca artikel lan aku duwe pribadine pamisah. Siji setengah saka aku pancene pengin wong lanang sing wis dilatih kanggo pungkasane menehi pasuryan saka mburu ing pasuryan. Lan setengah liyane mikir: 1. Junta ora krungu kita lan terus nindakake pembantaian.
    2.OSCE, UN, modestly kusam mripate.
    3. Amerika Serikat kanthi brazenly, mbukak provokasi mlebu pasukan.
    Pitakonan: apa sing bakal diwiwiti yen Rusia resmi miwiti permusuhan?!
    1. +6
      31 May 2014
      Kutipan: B.T.V.
      Pitakonan: apa sing bakal diwiwiti yen Rusia resmi miwiti permusuhan?!

      Serangan udara wengi ing kutha Karachun, banjur ing benteng Izyum, ing lapangan udara adhedhasar pesawat serbu, ing wayah esuk bakal ana kebingungan lan kebingungan, histeria ing media.
      1. dmitrij.blyuz
        +7
        31 May 2014
        Negosiasi-bakal.Kaping pisanan ditembak-perbudakan.Storm-pati!in pref!
        1. dmitrij.blyuz
          +6
          31 May 2014
          Nyekel! Sampeyan pemain minus sing ora dingerteni!
        2. 0
          31 May 2014
          Kutipan saka: dmitrij.blyuz
          Negosiasi-bakal. Tembakan-perbudakan pertamaku. Serangan-mati! Apa maneh sing bisa dikarepake saka PDB?


          Ya ... Dadi langsung lan bajingan kabeh ..., saka kasunyatan sing sawise ngaso dawa lan migunani, minangka aturan, muddy liyane "ora dingerteni" nderek
      2. 0
        31 May 2014
        Lan dheweke ora pengin menek maneh!
    2. Komentar wis dibusak.
    3. 0
      31 May 2014
      lan salib abang wis shrunken nang endi wae, anak ora bisa dijupuk metu saka shelling. salib abang ngendi?
  19. +3
    31 May 2014
    Miturut Yeltsin, kanggo nyerahake minangka kidul, iki akeh banget - Ukraina - iki kita ...
    1. dmitrij.blyuz
      +2
      31 May 2014
      Ora ana Ukraina karo kita. Dadi piye wae. Yen ana, kita bakal rake akeh masalah ing gulu karo banderlogs iki.
  20. +3
    31 May 2014
    Ahli strategi...Aku bakal nulis apa sing kudu ditindakake karo Dagestan. Lan karo Ukraina, ora ana sing kudu ditindakake. Yen padha wiwit usaha kanggo Rusia, lan malah karo senjata ing tangan, lan ora mlayu saka iku, iku tandha apik, iku kudu bantuan.
  21. dmitrij.blyuz
    +1
    31 May 2014
    Saiki Dagestan wiwit ngganggu kita karo abreks. Peluru durung ketemu kabeh wong.
  22. zol1
    +2
    31 May 2014
    Pengawal tapel wates Ukraina ora nglilani bis karo 38 pengungsi saka Slovyansk menyang Rusia. Antarane pengungsi ana bayi, ngandika sumber ing pamaréntahan wilayah Rostov.


    Kita kudu tumindak lan ora nesu! Perlu nggawe koridor kanggo nyedhiyakake bantuan kamanungsan, kanggo mundur saka pengungsi lan menehi pitulung karo sukarelawan bersenjata! Wis wayahe nyedaki reptil, sesuk bisa uga wis telat!
  23. +2
    31 May 2014
    UKRAINE iku murni tanah RUSIA lan wong sing kudu bali menyang omah. Ora ana wong Ukrainia, ana wong Rusia sing difitnah lan bingung ing tanahe dhewe dening pengkhianat lan wong asing lan negara musuh liyane. Kabeh mungsuh lan pengkhianat sing kerja kanggo wong-wong mau kudu ditumpes lan ditundhung metu saka negara. Lan UKRAINE kudu dadi bagéan saka RUSIA ing basis saka wilayah RUSSIA, lan ora liya. Kita duwe siji negara lan siji MOTHERLAND - RUSIA. ombenan
  24. +6
    31 May 2014
    Yen Putin kalah ing sisih wetan Ukraina, dheweke bakal kelangan integritas Rusia dhewe. kekirangan minangka perkara paling awon kanggo Rusia ing tahap iki, nanging kamenangan sing jelas bakal mbantu mulihake tatanan ing Kaukasus lan nyawiji kabeh wong Rusia, kalebu Kaukasus.
  25. +4
    31 May 2014
    Aku ngira kita nandhang kekalahan gedhe ing perjuangan ing pinggiran 23 taun kepungkur. Ya, lan Rusia banjur ana ing pinggir. Delengen pemuda Ukrainia. Padha sengit marang Rusia. Saiki dadi modis kanggo wong-wong mau kanggo ngolok-olok Rusia, sajrone 23 taun dheweke wis didorong menyang dheweke yen kita ora kanca. Rusia disalahake kanggo kabeh masalah sing (iku ono gunane kanggo pamaréntah sawijining). Maneh, propaganda wis rampung tugase. Aku butuh wektu kanggo ndeleng kabeh "pesona" integrasi euro. Iku pendapat pribadi. Lan sing paling menarik yaiku sepira aku ora nganalisa kepiye carane aku ora weruh paling ora skenario kira-kira kanggo metu saka telek iki kanggo Ukraina. Ya, ora bakal gampang kanggo Putin ngatasi masalah iki. Aku bakal ngrampungake lan razrulit kahanan iki kanggo ala Obama.
  26. +9
    31 May 2014
    Oligarki Poroshenko lenggah ing kursi presiden, ing kursi walikota Kyiv - warga Jerman Klitschko ... Benya Kolomoisky karo paspor Israel keuangan Nazi-Pravosekov ... Ukraina ora bisa dimangerteni karo pikiran ...

    PS: Aku ora ngandel maneh Ukraina. Dheweke ora bakal dadi sekutu kita. Lan sanajan "ajaib" kedadeyan lan Ukraina dumadakan, amarga sawetara alasan ekonomi (mung wiwit keluwen), "reconcile" karo Rusia, aku bakal tansah ngerti yen iki mung kanggo kepentingan pribadi lan ora liya. Sing negara iki bisa ngiyanati, nusuk ing mburi ing sembarang wektu. IMHO
    1. +3
      31 May 2014
      Mung ana siji jawaban - lan ora mung
      1. Dracula
        0
        1 2014 Juni
        Sapa sing bodho? Sing gelut, utawa sing main?
    2. zali
      +1
      31 May 2014
      sampeyan kudu ngganti ndhuwur miturut omongane uwong "Ukrainia"
  27. +3
    31 May 2014
    Artikel saka "Sip" minangka tansah kanggo titik. Pancen, ora ana sing kudu ditindakake babagan Ukraina. Sanalika ana, bakal ana masalah lan ora ana cara kanggo ndandani, amarga inti saka eksistensi kasebut yaiku Russophobia lan oposisi Rusia. Dadi kabeh iku salahe dhewe.
  28. +3
    31 May 2014
    Kutipan saka: dmitrij.blyuz
    Negara-negara kasebut ora tahan suwe,Mesthi wae, yen ana ing jejere wates! ngguyu Spesialis negara Rusia! Saka 2.45, bab banget. Inggih, kanggo wektu iki, sopan! Lan iki, sayangé kanggo potensial kita, ora iklan!

    A clip apik, nanging iringan musik iku Amérika, Aku bakal ngganti kanggo kita, Russian, native!
  29. +2
    31 May 2014
    Yen Rusia kepengin duwe aktor politik moderat ing Ukraina karo kang dialog bisa, Rusia kudu langsung miwiti mbuwang atusan yuta dolar ing construction politik saindhenging Ukraina ... Zona No-fly liwat Ukraina wétan, ndhukung pemberontak karo wong lan senjata liwat. koridor permanen ing tapel wates, urgent bangunan politik ing saindhenging wilayah Ukrainia, ngatur kraman ing wilayah Ukraina liyane, sabotaging infrastruktur informasi Ukraina, sponsor gerakan saka Romania, Hungaria lan Ruthenians.
    Iku ketok sing pangolahan ndhuwur wiwit gain momentum, uga, kajaba zona ora-fly lan nyeponsori nat non-Rusia. obahe. Artikel sing relevan banget, plus!
  30. Tanechka-pinter
    +5
    31 May 2014
    Artikel kasebut dadi arsip lan sukses kanggo sing maca kanthi pemahaman. Matur nuwun kanggo penulis.
    Iku angel kanggo overestimate regane. Ditata metu kanggo nuduhake kabeh convexity saka masalah. Nanging nyatane, dina iki neo-kolonisasi Ukraina ing pasuryan, kang nglarani kanggo iku amarga lampiran sajarah kanggo Rusia lan semangat Russian gawan ing wong Ukraina.
    Perlu dimangerteni manawa ing jagad iki proses kolonisasi sawetara negara dening negara liya ora ilang ing endi wae. Lan intine yaiku "pengurus" sing kuwasa (raja feodal, tsar, presiden, parlemen) bener-bener nyerahake kepentingan nasional rakyat lan negara, sumber daya negara kanggo ngganti kesejahteraan pribadi, amarga ora bisa. ngrampungake masalah negarane dhewe, lan mulane kontrol eksternal dadi trep banget. Prinsip-prinsip kasebut uga diandharake dening K. Marx. Iki kedadeyan saiki ing Ukraina - wis ngliwati tahap persiapan. Inggih, apa sing kudu ditindakake Rusia - pisanan, elinga yen Ukraina minangka negara sing berdaulat lan ngupayakake kepentingan negara kanthi pribadi lan aja lali yen ing "game" karo Amerika Serikat, kabeh cara apik. Sampeyan kudu tansah eling yen Amerika Serikat bisa tansah nglirwaaken kewajiban ing sembarang wektu utawa nempel piso ing mburi yen sampeyan mbalikke. Lan kawicaksanan ing saindhenging donya dianggo miturut prinsip "mungsuh kudu diantemi dhisik, banjur diremehake, lan mung banjur diukum." Sawise Yanukovych rawuh Poroshenko - lan padha ateges sedulur kembar. Saben bangsa pantes dadi panguwasa - nanging mung ing Ukraina mambu "Rus", sing tegese "seni" isih bakal murub saka "percikan" - lan nalika Rusia wiwit mati kaya ing Stalingrad, iku bakal angel. mandheg, iki dituduhake dening acara ing bandara Donetsk. Eropa butuh nganyari lan wis diwiwiti karo Parlemen Eropa - lan ana sing wedi
  31. -5
    31 May 2014
    Ora artikel, nanging liberal babble, mbenerake bener saka tumindak junta ing kidul-wétan Ukraina. Ora ana tembung babagan kapentingan geyropy, Amerika Serikat, babagan oligarki lan perane ing krisis Ukrainia. Kabeh burem lan kesimpulane luwih becik Rusia meneng ing klambi lan nonton carane Novorosov dipateni. Lan mung ing asil artikel kasebut dituduhake yen Ukraina ing wangun saiki kanthi tampilan neo-Nazi bakal terus-terusan digunakake dening Kulon kanggo pengaruhe Rusia, lan mulane nyegah nggawe Ukraina kasebut nganti penaklukan.
  32. Vlad Gor
    +7
    31 May 2014
    Rendhem batch saluran ing jamban lan saluran menyang jamban. duka
    1. 0
      1 2014 Juni
      Kok teles, kirim menyang panggonan sing dituju, menyang saluran!
  33. RUSIA AGUNG
    +3
    31 May 2014
    Padha ngobong wong urip.
    Medeni jaman Nazi wis bali.
    Nanging, fasisme kudu disimpen:
    Tank kumpul, muni meriam.
    Gendéra Rusia ing cakrawala.
    ndedongaa, mungsuh!
    Tentara Rusia ing Maret!


    Kita bakal sijine bayonet ing sampeyan.
    Kita bakal ngarahake muzzles tank.
    Kita bakal nutupi langit nganggo timah.
    Kita bakal ngubur sampeyan urip!
    1. +1
      31 May 2014
      Quote: RUSIA AGUNG
      Kita bakal ngarahake muzzles tank.

      Para pujangga ing saindenging jagad padha gemeteran....
      Dielingake kanthi jelas -
      Lenin minangka pahlawan proletar kita,
      Ayo padha nyelehake patung sampeyan ing alun-alun.
      Sampeyan nggulingaké kraton kraton iku
      Lan dheweke dadi sikil ing pegawe.
  34. +2
    31 May 2014
    Pak Prosvirin; 1-marang Lukashenka ing mripate apa sing sampeyan tulis babagan Belarus, aku mikir paling ora bakal mangan sampeyan kanthi telek. pengin ninggalake negara kita
  35. +3
    31 May 2014
    Inggih, apa kita kabeh bisa congratulate, yen ing Kremlin ana partai "saluran", utawa, luwih gampang, kolom kaping lima, banjur ing mangsa cedhak kita bakal duwe wektu kahanan kang ora tetep dhewe lan bisa uga perang sipil. kita malah ora nglakoni.Dasar, kabeh Putin fronts, pengawal, united meneng, ora protes, meneng, ora ana go-ahead saka Kremlin. Ya, Gusti Allah hakim Pak Putin!
  36. -2
    31 May 2014
    penulis artikel ora saka kulawarga ungulate dening sembarang kasempatan?
    1. +1
      31 May 2014
      penulis artikel iku nggoleki, lan sikilmu mambu ora enak. sampeyan salah siji ora sopan, utawa sampeyan duwe jamur (lidermophytosis).
  37. wef
    +2
    31 May 2014
    Quote: fly fishing
    A clip apik, nanging iringan musik iku Amérika, Aku bakal ngganti kanggo kita, Russian, native!


    Anthem saka Rusia dileksanakake dening "Lube".
    [media=<iframe%20width="720"%20height="405"%20src="/
    /rutube.ru/play/embed/1937857"%20frameborder="0"%20webkitAllowFul
    lLayar%20mozallowfullscreen%20allowfullscreen> ]

    PS. Kanggo kapentingan, aku ngrungokake versi rock saka lagu-lagu Rusia lan Ukraina.
    Kaya sing diomongake pelawak Jerman, "nalika ngrungokake lagu kebangsaan Ukraina, aku rumangsa kaya ana ing panguburan"
  38. 0
    31 May 2014
    Kutipan saka: sv68
    burping menyang nasionalis Eropah lan sing pengin ninggalake negara kita

    Saka heartburn belching. Luwih becik alami, kanthi defecation, yaiku.
    Ndandani karo telek sore.
  39. +2
    31 May 2014
    Apa sing kudu ditindakake? Miwiti pendanaan Maidan anyar)
  40. +1
    31 May 2014
    mung ana siji cara metu! zona larangan mabur .. nanging iki ana perang ing Kremlin ... para liberal nolak ...
    1. 0
      1 2014 Juni
      Ketoke, wektu wis teka kanggo ngresiki Kremlin saka "liberal", banjur masalah karo Ukraina bakal dirampungake, utamane wiwit wulan Juni Rusia bakal mimpin Dewan Keamanan PBB.
  41. -1
    31 May 2014
    Artikel kasebut gedhe lan bodho! Isin banget yen pimpinan kita mikir kanthi cara sing padha. Operasi militèr bakal suar kaping pindho, mbok menawa malah karo "Grads" lan mati, amarga lack dhuwit, keluwen lan unwillingness kanggo nglawan peserta piyambak. Mercenaries bakal tetep, sing kudu kasebut kanthi teliti, lan angel squeezed metu saka wilayah, lan banjur mbangun negara kanthi cepet lan efisien. Lan Rusia kudu nulungi wong-wong mau, lan ora ngetung pirang-pirang wong sing dibuang, lan pira sing ora. Swara wektu, liyane saka wilayah wétan uga bakal digambar kanggo wong-wong mau, nanging bakal mengko, nalika Gagal ekonomi negara bakal katon kanggo pungkasan paling bodho siswa Kyiv.
  42. ayu
    0
    31 May 2014
    Rincian nggegirisi perang ing bandara Donetsk saka lambe saka peserta saka DPR - maneh penembak jitu nembak ing loro-lorone, sanadyan wektu iki loro, paling, wadon wadon, penembak jitu - siji saka bumblebee, kalebu, ngatur kanggo dikirim. menyang neraka, nanging wong-wong ilang akeh ...

  43. +3
    31 May 2014
    Aku ngerti kabeh, nanging meneng - kaya kucing omong kosong ing ngisor amben - apa pancen cocog karo tenaga nuklir? Yen mung uler, utawa Kementerian Luar Negeri bakal bang? Nyuwun
  44. -3
    31 May 2014
    apa karo ukraine? nanging boten. ngirim dheweke kanggo jancok lan kabeh. Wong Rusia, menyang Rusia, lan wong Eropa ora duwe omah ing kyivi. iku apik lan mulyo ana, maneh Maidan, Klitschko, Bandera, Yatsenyuk karo Timoshenko, conkhvets bakal menehi Roshen. Gusti Allah, nanging Banderlog Eropah. pantes kamardikan, ayo padha seneng.
    1. Komentar wis dibusak.
  45. +2
    31 May 2014
    Kutipan saka: dmitrij.blyuz
    Sawise kabeh konsesi lan isin banget kanggo Putin.-- Ukraina ora bakal dadi duweke maneh. Padha ngiyanati Slavs. Putin minangka agresor kanggo wong-wong mau. sing ora perlu dadi ilusi.


    Dadi, supaya Ukraina ngliwati kabeh bunderan neraka, supaya padha ngerti apa sing diunggahake dhewe, lan aku dhewe nglawan prajurit kita sing mati ing kono.
    1. +1
      31 May 2014
      tengen, njupuk Rusia metu saka ana, lan supaya liyane bisa lan makmur, digunakake mung nyuwun dhuwit ing kabeh sudhut, nyolong lan nuduh Rusia idiocy lan worthlessness dhewe.
  46. pasta
    +2
    31 May 2014
    Iki tesis omong kosong liberal. Padha mambu ngiyanati KEPENTINGAN RUSIA. saka saben individu lan kabeh bebarengan. Tresna, sampeyan ora bisa ninggalake minangka. tandha wacan kudu persis. Pitulung kanggo negara mbukak musuhan ndadékaké kanggo asosiasi helper karo ram bodho, lan sapi awis ing wektu sing padha. Rusia wis mangan Ukraina kanggo 23 taun. Dadi apa? apa sing mimpin kanggo? TO apa kita duwe SAIKI. yen kita terus Feed dheweke, kita bakal terus duwe masalah sing padha saiki.
    1. +1
      1 2014 Juni
      Tesis, sampeyan bener, omong kosong liberal, nanging komentar penulis nganti titik banget. Sawise kabeh, awal penulis negesake yen penulis "opus" iki minangka "partai plum", utawa luwih, iki mungsuh saka GDP lan kita uga!
  47. -1
    31 May 2014
    Ing babagan Ukraina, mung siji sing dibutuhake - aja nganti ana sing nyerang wilayah kasebut! zona fly liwat Libya digawe tanpa persetujuan PBB - apa aku kudu ngenteni persetujuan iki?
    1. RUSIA AGUNG
      -1
      31 May 2014
      Quote: antiyankes
      Ing babagan Ukraina, mung siji sing dibutuhake - aja nganti ana sing nyerang wilayah kasebut! zona fly liwat Libya digawe tanpa persetujuan PBB - apa aku kudu ngenteni persetujuan iki?

      Kita ora kudu padha karo para penjahat saka Kulon iki, sanajan PBB minangka mbucal (miturut wong Barat), kita kudu ora tenggelam ing tingkat kasebut.
      1. zali
        +1
        31 May 2014
        Ngenteni Rusia diturunake ing Donbass uga ora dadi pilihan.
      2. +1
        1 2014 Juni
        Kita kudu ora katon munggah kanggo kriminal iki saka kulon.

        Kita ora kudu nggoleki wong-wong mau, nanging kita kudu sinau saka wong-wong mau. Zona larangan mabur yaiku pangembangane, sing migunani kanggo nglindhungi warga sipil saka pembunuh nganggo seragam militer. Kita, adhedhasar preseden, bisa digunakake kanthi gampang kanggo nglindhungi wong. Ora ana dhukungan udara, kabeh operasi lemah bakal mudhun.
  48. Melnik
    -2
    31 May 2014
    Lan aku pracaya marang sedulur Ukraina. We nursed wong-wong mau kanggo dangu banget, infantilism punika basis saka mentalitas Ukrainia. Saiki bakal tekan wong-wong mau, negara bakal ambruk, kaya Polandia, lan ora ana kang bakal bantuan.
    1. +2
      31 May 2014
      dadi, wuh. Melnik, babagan perasaan sedulur. Kene aku duwe adhine ing Rusia, lan aku fraternally raked kanggo dheweke saka kothak iki. Kene kabeh reeks saka Russophobia liwat lan liwat, Aku wara-wara iki karo tanggung jawab lengkap. 23 taun, wiwit kamardikan babagan Rusia utawa bab-bab sing ora becik utawa perkara-perkara sing ora becik lan kedadeyan-kedadeyan liyane sing ora becik. Panguwasa lokal minangka pribumi ing pangertèn sing lengkap lan paling ala. Ora usah diomongke karo dheweke. Sampeyan kudu ngomong miturut prinsip - sampeyan ngresiki sepatuku, sampeyan entuk ruble, ora, bintang menyang Eropa, wong sing ora duwe omah.
  49. Dracula
    +2
    1 2014 Juni
    Playing goyim marang saben liyane iku pastime favorit saka wulune gedhe-gedhe. Iku luwih apik kanggo kabeh Slavs kanggo nyawiji lan mencet * Dneprozhidovsk *
  50. 0
    1 2014 Juni
    Apa ana sing ragu yen ana wong sing pro-Kulon ing pimpinan ndhuwur? Ing kantor presiden, ing kementerian? Akeh sing saka 90s. wong Chubais lan co ...
  51. 0
    1 2014 Juni
    Mung politik lan ora tembung babagan ekonomi, nanging aturan perang historis. Aku dudu ahli ekonomi, nanging sistem transportasi gas Ukrainia lan janjian putrane Biden menyang perusahaan gas katon kanthi mripat langsung - ngethok Eropa saka gas Rusia lan "sapa sing bakal njupuk ayunan ing gas Biden?", Ora siji bakal squeeze metu perusahaan. Lan ing Slavyansk ana gas shale. Lan kapindho: kenapa kita butuh Ukraina lan tanah sing durung dikembangake? Liyane bab industri ALL Novorossia, nanging kabeh wis outdated lan mbutuhake modernisasi (saka media). Kanthi latar mburi inflasi lan kemiskinan rakyat, jeblugan sosial (utawa kaya ngono) kudu kedadeyan; Krimea sing makmur minangka conto kegagalan politisi Ukrainia, lan mung banjur kita kudu pindhah lan cepet banget. Lan milisi bakal katon, lan pimpinan anyar, lan senjata, lan bisa uga dadi financier.
  52. 0
    1 2014 Juni
    Artikel iku politik, ora ana analisis ekonomi! Ekonomi mimpin politik, ora liya!
  53. 0
    1 2014 Juni
    Mung ana siji jawaban sing wicaksana kanggo pitakonan "apa sing kudu dilakoni karo Ukraina". Apa
    kabeh bisa (lan mokal) kanggo ngilangi "negara-negara
    hadiah."
  54. 0
    1 2014 Juni
    Tujuan strategis Rusia yaiku kanggo numpes negara Ukrainia lan nempatake sebagian besar wilayah Ukraina ing kontrol langsung Rusia supaya pungkasane nyetabilake bagean iki ing tapel wates Rusia lan nggambarake pengaruh kita menyang Eropa Tengah.

    Mulane kita kudu ngirim pasukan menyang Ukraina, lan ora kanggo nyimpen crests.
  55. 0
    2 2014 Juni
    Aturan sing aku dhewe wis netepi kanggo bab 20 taun, lan mulang anakku: kasengsem ora mung apa ngandika, nanging uga sing ngandika. Penulis artikel kasebut, Yegor Prosvirnin, minangka tukang bejat lan fasis. Administrasi situs, apa sampeyan ngerti sapa sing diidini ing sumber kasebut? Apa, sampeyan ora ngerti kabeh? Apa aku kudu nerangake karo kuotasi ekstensif saka statements kanggo gamblang? Apa sampeyan ngerti pernyataane babagan 22 Juni 1941? Dadi, pindhah menyang "Sputnik lan Pogrom", temokake ana artikel E. Prosvirnin "22 Juni - Day of Vengeance", lan "seneng" gaya sastra lan mesthine alesan penulis. Sapa wae sing ora duwe kalbu bisa nikmati iki. Artikel iki wis lawas.

    Iki sing anyar: ing 3 Februari 2014, E. Prosvirnin menehi wawancara menyang "Hromadske.tv"

    "Wingi aku ngobrol karo Sektor Kanan lan nyimpulake yen wong sing luwih radikal, wong sing luwih cedhak karo barikade, luwih sithik keluhan marang Rusia. Nalika aku mlaku-mlaku ing sadawane Euromaidan, vuiko Carpathian sing umure 40 taun kanthi kumis abu-abu sing kaya mangkene menehi aku kabeh, dawa, gedhe banget babagan mentalitas budak saka wong Rusia. Nalika aku wiwit komunikasi langsung karo militan enom sing mbuwang koktail Molotov wiwit wiwitan lan sing menehi wawancara nganggo topeng (kita bakal duwe video ing kana mengko), dheweke ujar manawa ora ana keluhan babagan Rusia, sing ana ing antarane. yaiku wong Rusia sing teka saka Moskow kanggo mbantu dheweke nglawan Yanukovych, yen dheweke nglawan Putin ing Moskow, dheweke bakal teka nulungi kita ... iki wong-wong sing ana ing barricades. A vuyko 40-taun-lawas sing ora teka cedhak barikades, kang wis filosofi ana, kang duwe filosofi bab dheweke, sing ngganggu wong ana, etc. Tegese, aku nyimpulake yen luwih akeh wong sing melu kekerasan ing dalan revolusioner sing nyata, luwih akeh toleransi sing diduweni. Perjuangan bebarengan karo Yanukovych, ayo ngomong, ndadekake kita luwih cedhak.

    E. Prosvirnin minangka provokator. Panjenenganipun ngandika siji bab kanggo pamirsa patriotik, lan soko temen beda, diametrically ngelawan, kanggo pirsawan liberal. Menapa malih, piyambakipun dumunung ing pamirsa patriotik, nanging kanthi tulus, kanthi terang-terangan "nyatakake awake dhewe" ing liberal. Temokake foto dheweke ing Internet, ing ngendi dheweke ngrangkul K. Sobchak lan S. Belkovsky, ora angel, dheweke ora ndhelikake. E. Prsvirnin ngandhani wong-wong mau carane dheweke pinter ngapusi "nyedhot" saka situs web Military Review.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"