Review militèr

Letnan Jenderal Markitan: AS pengin ngebom Rusia kanggo Ukraina

111
Letnan Jenderal Markitan: AS pengin ngebom Rusia kanggo Ukraina


Washington bakal tumindak luwih keras marang Moskow sing ana hubungane karo acara ing Ukraina yen Rusia ora duwe nuklir strategis. gaman, miturut Akademi Militer Pasukan Rudal Strategis, dheweke nglaporake "News".

"Aku bangga yen kita duwe komandan Pasukan Roket sing, tanpa wedi akibat, njupuk posisi sing kuat, njaga lan nggawe kahanan, njamin keamanan Pasukan Roket ing tingkat sing bisa ditindakake Rusia. mbayangno yen dina iki , karo acara saiki ing Ukraina, kita ora bakal duwe pasukan nuklir strategis lan Pasukan Rudal Strategis sing siap tempur, "Interfax ngutip tembung Profesor Akademi Militer Angkatan Rudal Strategis, pensiunan Letnan Jenderal Remus Marchitan, ngandika. dening dheweke ing presentation saka bukunipun "Pencipta lan amatir".

Jenderal Markitan setuju karo kancane, pensiunan letnan jenderal Anany Politsy, guru ing akademi kasebut. Ngomentari acara ing saindhenging Ukraina, dheweke kandha: "Kedadeyan kasebut ora cocog karo skenario AS. Kebanggaan dheweke lara banget, lan minangka pembalasan, dheweke seneng banget ngukum Rusia kanthi cara sing mbukak, nganti bom miturut skenario Yugoslavia, nanging ora bisa nindakake iki.
111 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. VNP1958PVN
    VNP1958PVN 31 Mei 2014 06:26
    + 31
    Ya, bisa uga ora kanggo kabeh Ukraina, nanging kanggo Crimea, mesthine, dheweke wis nuduhake papan parkir ing kana, nanging ing kene dadi bummer. ngguyu
    1. Lantau
      Lantau 31 Mei 2014 06:55
      + 19
      Kita duwe jawaban!
      1. kot28.ru
        kot28.ru 31 Mei 2014 07:02
        +5
        Tembung emas!!! apik
    2. kode3001
      kode3001 31 Mei 2014 07:17
      + 43
      Dheweke ora mbayangake nalika ujar yen ora ana senjata nuklir, pikirake Yankees lan takon dhewe, kepiye sampeyan bakal ditendhang dening ZOP RUSIA kanggo apa sing sampeyan lakoni ing jagad iki. dudu kita, nanging sampeyan disimpen dening senjata nuklir, sampeyan sengsara karo demokrasi liberal sampeyan, prajurit sampeyan setengah homo, liyane kriminal, lan sampeyan ujar manawa sampeyan bisa ngukum prajurit Rusia, tembung sampeyan mung mesem. wong bodho ngguyu
      1. Warung_kopi
        Warung_kopi 31 Mei 2014 07:29
        + 14
        Kaya sing dikandhakake, tangan mati tekan sampeyan, yen ana, Yankees)))
      2. Tentara1
        Tentara1 31 Mei 2014 10:40
        +8
        Kutipan saka: kod3001
        Dheweke ora mbayangake nalika ujar yen ora ana senjata nuklir, pikirake Yankees lan takon dhewe, kepiye sampeyan bakal ditendhang dening ZOP RUSIA kanggo apa sing sampeyan lakoni ing jagad iki. dudu kita, nanging sampeyan disimpen dening senjata nuklir, sampeyan sengsara karo demokrasi liberal sampeyan, prajurit sampeyan setengah homo, liyane kriminal, lan sampeyan ujar manawa sampeyan bisa ngukum prajurit Rusia, tembung sampeyan mung mesem. wong bodho ngguyu

        +++++++++++++++ Dibusak saka ilat. Mungkin wong kita ngomong iki kanthi sengaja kanggo misinformasi NATO, ujar manawa ora ana senjata nuklir, kita ora duwe apa-apa. Aku ora seneng nalika padha ngremehake mungsuh, nanging overestimate wong, lan malah ngremehake tentara sepuluh kaping ora profesional. Rusia, yen ana wong sing lali, iku sawijining negara gedhe kanthi potensi industri sing gedhe banget, sing ora bisa dipisahake karo kompleks industri militer, kanthi tentara sing kuat (aku ora bakal ngomong sing paling kuat, amarga ing jaman tentrem iku angel ngerti apa dadi luwih kuat) kanthi potensial pertahanan sing pancen ora bisa dibayangake kanggo akeh, sing ing siji urutan dadi nyerang. Lan sing utama yaiku wong sing manggon ing negara iki. Lan sawise kabeh iki, sawetara penggemar pati wurst bakal ngancam kita? Ayo kabeh iki ditulis ing kertas, aku bakal nyerah. Padha tangi lan kabeh. Ing kene padha nglipur awake dhewe.
        1. wulan 702
          wulan 702 31 Mei 2014 16:18
          0
          Patriotisme sing mbuwang topi lan hooray iku gampang lan prasaja, nanging ayo dideleng kanthi ati-ati ing pihak sing perang, mula ayo ndeleng jumlah wong ing Eropa mung 800 yuta ing AS saka 300 nganti 500 yuta, ing Rusia 142 yuta .. Ora ketompo carane kurang kualitas manungsa sumber daya saka Kulon punika stupidly sepuluh kaping luwih, potensial industri, malah ing dina USSR, ana 3-5 kaping luwih murah tinimbang ing donya Kulon, lan saiki, sawise 25 taun. liberalisme, Aku everyone mangerténi, iku mung minangka cetha sing saiki kanggo nyelehake mungsuh ing brink saka asor iku cukup kanggo numpes infrastruktur industri sawijining, lan iki Enterprises, pembangkit listrik tenaga nuklir, pembangkit listrik tenaga air, pembangkit listrik termal, jembatan, dalan, komplek gudang, lan kabeh negara ing Zaman Batu. sampeyan ngomong sapa sing bakal ngidini? Lan adhedhasar angka sing bisa ditemokake ing domain umum, dadi cetha yen mungsuh, sing wis nandhang kapitunan abot, bakal entuk gol, kabeh struktur angkatan bersenjata Barat wis diasah kanggo iki, uga, bakal ilang. 70-80% pesawat, 60% pilot, 100% rudal jelajah, 30-40% armada .. kita bakal kelangan kabeh, lan sing paling penting, dheweke bakal mulihake kabeh, ora, amarga industri kita bakal numpes, lan padha bakal nandhang sangsara losses suntingan, utamané jaban rangkah, saka ngendi Serat kuwi, maneh, saka Alignment saka pasukan .. Dadi mung senjata Nuklir mung Angkatan Rudal Strategis lan komponen liyane saka triad atom wis menehi kita tentrem relatif kanggo pirang-pirang dekade.
          1. pasta
            pasta 31 Mei 2014 17:31
            +9
            Aku pengin ngelingake sampeyan babagan effeminacy sing kuat ing Kulon lan geyropa, lan utamane para staf. padha ora tau nampa pangan ing wilayah, nyatane, krisis Karibia ora njedhul saka kemungkinan penyebaran prajurit rolas ing Kuba, nanging saka IMPOSSIBILITY kanggo nyegat wong-wong mau, lan asor INEVITABLE saka wilayah negara sing ora saiki. perang ing wilayahe. Aku pengin ngelingake sampeyan babagan banjir ing negara-negara (bencana ngipi elek) lan banjir ing negara kita (jancok sampeyan, aku ora bakal ngungsi ternakku ora dipangan) apa sampeyan ngrasakake bedane? misil banget pisanan sing mabur kanggo wong-wong mau - kanggo negara, rudal banget pisanan kanggo kita (Gusti Allah, mesthi) bakal nimbulaké kepinginan kanggo luh tenggorokan saka mungsuh. beda mentalitas sanadyan
            1. Bersaglieri
              Bersaglieri 31 Mei 2014 20:45
              0
              Aja ngremehake mungsuh sing potensial, Makarka.
          2. angarchanin
            angarchanin 31 Mei 2014 20:28
            -1
            Apa sampeyan kabeh gelut miturut skenario perang kepungkur? Ayo kula ngelingake sampeyan sawetara episode sing melu militer kita: Hongaria-59; Cekoslowakia-68; Afghanistan-79; Yugoslavia; Syria-13 (nalika ngluncurake rudal). Lan aja lali ndeleng komentar para ahli militer Barat babagan acara kasebut.
          3. campursari
            campursari 1 Juni 2014 15:13
            +1
            Ana 500 yuta ing Eropah, lan 304 yuta ing AS, lan kita duwe 804 yuta saka 142 yuta, supaya rasio marang siji kita meh 6 wong mungsuh. Lan saiki ayo elinga crita Alexander Agung nglawan Raja Darius, rasio ana ing endi wae 1 nganti 10 ora kanggo wong Makedonia lan dheweke menang perang. Kaya sing sampeyan ngerteni, jumlah ora mesthi kabeh. 2 argumentasi, sawetara rolas bom nuklir bakal cukup kanggo Eropa kanggo tiba ing Zaman Batu, lan nyatane kita ora duwe apa-apa kanggo ngebom lan wilayah kasebut gedhe. 3 ora cetha, nanging ing panemuku argumentasi utama ora ing sih saka Kulon, sing elinga Irak dadi ana nalika Irak wiwit mbela piyambak sethitik dening sethitik, carane akeh langsung nilar saka wedi amers, amarga kita wis ora ana ngendi wae. kanggo mbukak
        2. sgazeev
          sgazeev 31 Mei 2014 19:10
          0
          Kita ora bakal menehi tutup kasur minangka "pelanggaran", luwih becik dikubur nganggo bubuk Snickers. ngguyu lan diencerke karo Coca-Cola saka McDonald's Crimean ing dalan Bulava 1
    3. Geisenberg
      Geisenberg 31 Mei 2014 07:53
      +4
      Kutipan: VNP1958PVN
      Ya, bisa uga ora kanggo kabeh Ukraina, nanging kanggo Crimea, mesthine, dheweke wis nuduhake papan parkir ing kana, nanging ing kene dadi bummer. ngguyu


      Kanggo kabeh, kanggo kabeh: D sampeyan ora bisa ngganti - padha ngerti dening ngarsane saben sen ing kanthong wong liya. Salajengipun. Amerika Serikat minangka viper sing tansah pengin ngebom sapa wae. Kanggo nanggepi, atas jenenge kabeh rakyatku, aku pengin nyatakake yen Federasi Rusia uga pengin ngebom Amerika Serikat, paling ora kanggo pembantaian jutaan wong India lan kanggo perdagangan budak. Mulane, aku bakal menehi saran marang pensiunan Amerika kanggo babysit putu lan mabuk ing booze nalika nerangake atine kanggo njupuk ing wong, lan driji iku pemicu.
      1. alexey056
        alexey056 31 Mei 2014 08:36
        +7
        Aku bakal nyuwek-nyuwek kanggo wong Serbia
        1. dalan sutra0026
          dalan sutra0026 31 Mei 2014 10:13
          +7
          Luwe ibu baptis Fox menek menyang Taman;
          Ing kono, anggur padha abang.
          Mripat lan untune gosip padha murub;
          Lan sikat jus, kaya yacht, diobong;
          Mung alangan, padha nggantung dhuwur:
          Endi lan kepiye carane dheweke teka,
          Sanadyan mripat ndeleng
          Ya, untune kesel.
    4. Sith Gusti
      Sith Gusti 31 Mei 2014 12:42
      +6
      Jenderal Amerika ngelingi senjata nuklir. Lan lali babagan pertahanan udara? Yen ana jenderal kaya ngono, aku malah ora ngerti apa seneng utawa susah.

      Operasi nglawan Irak ing taun 2003 nglibatake 2500 pesawat, kalebu 500 tanker lan AWACS, lan pesawat perang elektronik.
      Ing rong menit pisanan sawise sinyal, 40 Tomahawks kenek target. Lan total, kira-kira 300 unit diprodhuksi sajrone operasi kasebut.

      Nanging, kanthi kabeh serangan udara lan daya rudal, Koalisi bisa ilang 20 pesawat lan 86 helikopter, lan 13 Tomahawks uga ditembak.

      Lan ing kene nglawan Rusia kanthi pertahanan udara sing akeh macem-macem modifikasi lan pesawat tempur. Jendral ngomong apa?
      1. Boa constrictor KAA
        Boa constrictor KAA 31 Mei 2014 15:04
        +2
        Quote: Gusti saka Sith
        Jendral ngomong apa?
        Profesor (ketoke kepala departemen) saka Akademi Pasukan Rudal Strategis dijenengi sawise. Peter Agung nyiram buku. Lan supaya ing wusana dheweke presentation dheweke banter (sing diidini penonton) ngendika
        ... "kondisi sing dilestarekake lan digawe, njamin keamanan Pasukan Roket ing tingkat sing bisa ditindakake Rusia kanggo njaga. Coba bayangake yen dina iki, kanthi acara saiki ing Ukraina, kita ora bakal duwe pasukan nuklir strategis lan pertempuran- siap tujuan strategis Pasukan Roket"

        Nyatane, dheweke negesake pentinge cabang Angkatan Bersenjata RF iki kanggo njamin keamanan negara. Mekaten.

        Minangka pelengkap. Profesor kasebut kudu miwiti rencana "Mokal" Churchill lan luwih menyang arahan Dewan Keamanan No. Lan pranyata acara ing Ukraina ing aktualisasi topik kasebut dilebokake ing konteks pamikiran utama penulis.
      2. 77 bob 1973
        77 bob 1973 31 Mei 2014 15:53
        +2
        Sing, Amerika ora kurang wedi sistem pertahanan udhara saka serangan nuklir retaliatory.
      3. Geisenberg
        Geisenberg 31 Mei 2014 23:21
        +2
        Quote: Gusti saka Sith
        Lan ing kene nglawan Rusia kanthi pertahanan udara sing akeh macem-macem modifikasi lan pesawat tempur. Jendral ngomong apa?


        Populisme iku banyu murni ... siaran amarga pemilih kepengin, nanging ora cukup pemilih kanggo kabeh wong.
      4. campursari
        campursari 1 Juni 2014 15:17
        +1
        uga, contone, nalika, sawise Perang Donya II, Amerika Serikat ngrancang kanggo nyelehake 2000 bom nuklir ing USSR, padha samesthine sing mung 10% saka aviation bakal break liwat nimbali udhara saka USSR lan liyane bakal dijupuk mudhun. , lan kahanan iki ora nemen ketegangan wong
    5. yushh
      yushh 31 Mei 2014 17:26
      +1
      Seperti kata pepatah: "Ora ala yen pengin, ala ora pengin" :)
    6. voldmis
      voldmis 31 Mei 2014 19:56
      +1
      AS pengin ngebom Rusia kanggo Ukraina


      Ngimpi ora ala
  2. AleksPol
    AleksPol 31 Mei 2014 06:28
    +9
    Rocketmen sing apik. Nanging luwih becik yen kabeh tentara Rusia diwedeni lan diajeni. Kasur.n.i.ki seneng gelut karo wong ringkih.
    1. Geisenberg
      Geisenberg 31 Mei 2014 07:54
      +9
      Kutipan saka AleksPol
      Rocketmen sing apik. Nanging luwih becik yen kabeh tentara Rusia diwedeni lan diajeni. Kasur.n.i.ki seneng gelut karo wong ringkih.


      Luwih tepat yen dheweke perang mung karo sing ora bisa nglawan.
      1. kode3001
        kode3001 31 Mei 2014 08:29
        +7
        Lan luwih-luwih, ora perang, numpes bangsa sing saya ringkih, ora duwe kaluputan lan kamulyan, bodho ngobong kabeh urip, lan njarah-rayah barang-barang sing aji.
        1. afen
          afen 31 Mei 2014 14:43
          +1
          Carane akeh padha duwe ing umum karo Garda Nasional?!
      2. voldmis
        voldmis 31 Mei 2014 14:09
        0
        Luwih tepat yen dheweke perang mung karo sing ora bisa nglawan.


        Jackals... World Jackals
    2. Tentara1
      Tentara1 31 Mei 2014 10:54
      0
      Kutipan saka AleksPol
      Rocketmen sing apik. Nanging luwih becik yen kabeh tentara Rusia diwedeni lan diajeni. Kasur.n.i.ki seneng gelut karo wong ringkih.

      Pracayaa, dheweke wedi, nanging ora bakal ngakoni. Ora ana sing ngerti manawa iki minangka makhluk sing sithik sing bisa ngetrapake sanksi lan ngirim astronot menyang kita, kanthi brazenly mbangun stasiun gps lan nglarang glonass. Dheweke mung nglawan wong sing ringkih. Senjata nuklir uga nylametake negara kita saka masalah internal. Mbayangno ing awal nineties tentara Rusia, nyatane pecahan ageng saka Soviet siji, bisa nangkep Bulan, nanging padha meh ora wedi iku banjur, ana lam ing negara, sing bakal menehi dhawuh, nanging wong isih bisa. pencet tombol, pramila kita ora duwe kontingen peacekeeping. Sanadyan ing ngarepe ancaman gedhe, aku mikir negara, wong biasa, bakal nglumpukake lan ngrusak sapa wae. Saiki, alhamdulillah, kahanan wis beda. Rusia nyadari yen wis wayahe mandheg dadi defensif lan tumindak kaya negara adidaya. Nanging Markitan nganggep awake dhewe iki wong Papua lan mung ngerti carane mencet tombol peluncuran ICBM
      1. Boa constrictor KAA
        Boa constrictor KAA 31 Mei 2014 15:28
        +3
        Kutipan saka Tentara1
        Nanging Markitan nganggep awake dhewe iki wong Papua lan mung ngerti carane mencet tombol peluncuran ICBM

        tembung Profesor Akademi Militer Angkatan Rudal Strategis, pensiunan Letnan Jenderal Remus Marchitan, ujar ing presentasi bukune "Pencipta lan Amatir".
        padha darmabakti kanggo Panglima Pasukan Rudal Strategis negara. Dheweke mesthi duwe pendapat sing dhuwur babagan dheweke, lan, aku kudu ujar, kanthi bener. Dheweke ora ngomong apa-apa babagan wong Rusia kaya babagan pencipta ICBM, sistem peringatan dini lan sistem Pasukan Rudal Strategis dhewe, nanging aku uga duwe pendapat sing dhuwur marang kanca-kancane.
        Ing kabeh kemungkinan kowe padha kesasar nganggo asmane, nanging ora saben wong bisa dadi Ivanov, Subbotin lan Grechko.
        Kadhang uga ana Markitan, Yangeli, Miles, lsp. Rusia - negara gedhe - wis dadi omah kaloro kanggo akeh wong apik sing males kabecikan karo kebecikan, setya nglayani fatherland anyar. Lan kanggo "wong non-Rusia" sing lair ing Rusia, dadi tanah air kanthi hak lair.
    3. skrgar
      skrgar 31 Mei 2014 11:50
      +2
      Kutipan saka AleksPol
      Rocketmen sing apik. Nanging luwih becik yen kabeh tentara Rusia diwedeni lan diajeni. Kasur.n.i.ki seneng gelut karo wong ringkih.

      Nglawan wong sing ringkih, dheweke "ngrusak" awake dhewe.. Wis ewonan taun wis dikenal, sanajan ing sparring, seni bela diri, malah dadi klompok.. Yen sampeyan wiwit gelut karo mungsuh kaping pindho luwih lemah.. dadi ping sepuluh.. wis ping pirang-pirang.. Mula ora ana satriya nganti suwe.
  3. Semyon Semenych
    Semyon Semenych 31 Mei 2014 06:29
    +4
    ... nanging ora bisa, senjata nuklir kita ana ing dalan ...

    ... bajingan iku kabeh sing, kajaba negara, duwe senjata nuklir. Dheweke ngganggu mbangun masa depan sing cerah ... Dheweke dhewe ...
  4. Arh
    Arh 31 Mei 2014 06:31
    +7
    Usus iku tipis, pusar bakal mbukak, kasur bakal njawab kabeh kaya Nazi sapisan !!!)))
    1. MBA78
      MBA78 31 Mei 2014 10:27
      +3
      ing milenium kaping 3 tanpa amerika
  5. mig31
    mig31 31 Mei 2014 06:33
    +3
    Kaya hydra kasur, wriggling, nyoba nyengat Rusia, lan tangane cendhak, lan pikirane jenderal ora adoh, dadi-dadi - dheweke barked menyang booth ...
    1. Boa constrictor KAA
      Boa constrictor KAA 31 Mei 2014 15:44
      +5
      Nicholas! Ya, sampeyan wis ngirim lambang penerbangan! Aku bisa maca artikel kanthi luwih ati-ati, lan ora kanggo seneng!
      "Profesor Akademi Militer Angkatan Rudal Strategis, pensiunan Letnan Jenderal Remus Marchitan, ngandika ing presentasi bukune "Pencipta lan Amatir".ngalembana Panglima Pasukan Rudal Strategis, kicked, casually, Serikat. Banjur nyiyapake meja ing kesempatan publikasi bukune, menehi tanda tangan kanggo para pamireng sing ngucapke matur nuwun lan menehi hadiah penulis marang prentah sing luwih dhuwur kanthi tembung matur nuwun kanggo bantuan kanggo nulis karya. KABEH! Dheweke ora ndhelik ing endi wae lan ora menek menyang stan! Dheweke dadi jenderal sing dihormati lan dihormati! Miturut judhul, paling ora kepala departemen, utawa mungkin wakil kepala akademi ...
      Nanging tembung sampeyan mung bisa dingerteni nalika kita ndeleng saka sisih Amerika! Mungkin...???
  6. Itson
    Itson 31 Mei 2014 06:34
    +3
    Aku dhewe ora ana hubungane karo Pasukan Rudal Strategis, nanging aku bangga yen anakku sing mbarep njabat kanthi cepet ing Pasukan Rudal Strategis (ing Perm ZATO) Lan lagu kanggo dheweke [media=http://teksty-pesenok. ru/rus-cheburashka/tekst-pesni- slow-rocket-u
    plyvayut-v-dal/1947917/]
  7. andrey
    andrey 31 Mei 2014 06:35
    + 10
    Aku ora ngerti apa iku bener utawa ora, nanging aku maca kaya sing, lan nang endi wae sing ana prasasti ing ngleboke menyang papriksan lemah: "1941 ngirim ora bola!" opo wae iku bener... hi
    1. kosmos111
      kosmos111 31 Mei 2014 06:55
      +8
      Quote: Andrey Yurievich
      : "1941 ora kena dibaleni maneh!"

      Bener !!!!
      nanging rudal, jarak menengah lan cendhak, mbangun pass (Inggris duwe China, Prancis)))))
      RSD-10 "Pioneer""
      1. Bersaglieri
        Bersaglieri 31 Mei 2014 20:43
        +2
        Foto ora nuduhake launcher RSD-10, nanging launcher RSD "Speed" (apa sing kudu diganti "Pioneer" saka pertengahan 90s yen Perjanjian INF durung diratifikasi). Miturut cara, peluncur Courier ICBM (tambahan cilik kanggo Topol) katon kaya iki
      2. dmitrij.blyuz
        dmitrij.blyuz 31 Mei 2014 21:07
        0
        Ing iringan musik.
        1. Paul Sibert
          Paul Sibert 1 Juni 2014 13:45
          0
          MAKOM Rebo .. bakal !!!
      3. Sukhoi_T-50
        Sukhoi_T-50 1 Juni 2014 14:19
        0
        Supaya kita duwe RSD.RS-26 disebut
  8. A1L9E4K9S
    A1L9E4K9S 31 Mei 2014 06:35
    +6
    Aku pengin nyuntikake lan nyuntikake, nanging ibu ora mrentah! Pin..burung hantu sengit marang Rusia, nganti keroting untu, kaya-kaya dipoyoki. Gusti Allah maringi Rusia karo senjata nuklir lan padha wedi banget apa bisa kelakon yen sampeyan mundhakaken buntut ing Rusia.
    1. Evgeniy.
      Evgeniy. 31 Mei 2014 11:40
      +4
      Gusti Allah endowed Rusia karo wong bakat sing nggawe senjata nuklir
      1. Max_Kokyhin
        Max_Kokyhin 1 Juni 2014 06:46
        0
        ya wis! Pinter tenan! Ayo ndeleng apa maneh sing bisa kita pikirake !!!
    2. Aydar
      Aydar 31 Mei 2014 11:59
      +4
      Ora "Gusti Allah" nanging Stalin karo Lavrenty Pavlovich.
  9. taseka
    taseka 31 Mei 2014 06:39
    +4
    Minangka Panglima Tertinggi kita ngandika - "Mung rong negara ing donya duwe TRIAD pasukan nuklir!"
  10. vjatsergey
    vjatsergey 31 Mei 2014 06:40
    +7
    ya, iku ora brainer sing padha bakal teka kanggo dibagi Rusia menyang bêsik dawa ago, mung titik ora wesi lan padha njaluk pipis nanggepi, iki mung mandheg wong.
  11. Egoza
    Egoza 31 Mei 2014 06:41
    + 16
    Sing kepengin akeh bakal entuk sethithik! Lan iku bisa lan kosok balene - kanggo wong-wong sing "banget ngelak" iku apik banget kanggo nelpon ing untu supaya padha ora pengin mbukak cangkeme ing Rusia kanggo sisa urip!
    1. MBA78
      MBA78 31 Mei 2014 10:29
      +1
      supaya ing tembe padha bisa urip siji gaji kaya kita urip ing jaman kepungkur
  12. bom.77
    bom.77 31 Mei 2014 06:43
    +6
    Aku ora ngelingi presiden Amerika sing ngendi, sawise euforia ambruk USSR, panemu kasebut menang ing elit Amerika yen Rusia ora bisa dianggep, mula presiden iki ujar "Anggere Rusia duwe 20000. hulu ledak nuklir, iki bakal dadi negara pisanan sing bakal dianggep"! Biaya Saiki ora akeh, nanging sing ana cukup kanggo kabeh wong!
  13. plotnikov561956
    plotnikov561956 31 Mei 2014 06:49
    +1
    Dheweke ngetung ... nangis lan asu ajag nangis ing stan ..
  14. Semyon Semenych
    Semyon Semenych 31 Mei 2014 06:52
    +8
    Bener, kanggo Ukraina kudu dibom ...
    1. 0255
      0255 31 Mei 2014 07:22
      +5
      Ora mung kanggo Ukraina.
      1. Semyon Semenych
        Semyon Semenych 31 Mei 2014 07:37
        +2
        Kutipan: 0255
        Ora mung kanggo Ukraina.


        Kanggo Ukraina kanthi kapisah ...
  15. kot28.ru
    kot28.ru 31 Mei 2014 06:53
    + 10
    Saxon sing ora sopan wis pengin ngebom RUSIA wiwit Perang Donya II, nanging Wishlist durung berkembang karo dheweke !!! ngguyuKita uga duwe soko! prajurit
    1. bom.77
      bom.77 31 Mei 2014 07:34
      0
      Aku ngetung saka gambar (yen radius karusakan 50 km) pira biaya sing dibutuhake kanggo Amerika Serikat kanggo nutupi kabeh wilayah lan entuk 1200 biaya ...
      1. kot28.ru
        kot28.ru 31 Mei 2014 08:53
        +3
        R 36 Voyevoda, dheweke Iblis, bisa nggawa hulu ledak monoblock, 25 megaton TNT! Iki wis suda, nanging ana udakara 70 peluncur kanthi misil MIRVed, kekuwatane rada kurang - lan iki mung babagan Voyevoda. Lan ana uga akeh liyane menarik!!!
        1. bom.77
          bom.77 31 Mei 2014 09:20
          0
          Lan pira gubernur nggawa MIRV, yen 10, banjur 70 rudal bakal nutupi kabeh sisih kidul Amerika Serikat kanthi awu nuklir padhet ....
          1. kot28.ru
            kot28.ru 31 Mei 2014 09:31
            +2
            Maksimum 10 hulu ledak sing bisa ditargetake individu, apa sing isih ana, mung sawetara sing ngerti, nanging misil iki sing paling diwedeni Amerika! persetujuan karo negara-negara !! Saiki gubernur ditambah karo Poplar Yarsy Stiletto, kayane durung ngethok kabeh, umume, ora bakal cukup, ditambah rudal ing kapal selam !! prajurit
            1. bom.77
              bom.77 31 Mei 2014 11:10
              0
              Kutipan: kot28.ru
              Maksimum 10 hulu ledak sing bisa ditargetake individu, apa sing isih ana, mung sawetara sing ngerti, nanging misil iki sing paling diwedeni Amerika! persetujuan karo negara-negara !! Saiki gubernur ditambah karo Poplar Yarsy Stiletto, kayane durung ngethok kabeh, umume, ora bakal cukup, ditambah rudal ing kapal selam !!
              Inggih, apik, banjur kabeh "mitra" bakal cukup, yen ana. hi
            2. Sukhoi_T-50
              Sukhoi_T-50 1 Juni 2014 14:23
              0
              BZHRK bakal dibalekake. Voivode (Setan) bakal diganti karo Sarmat (10 hulu ledak x 1,5 Mt). Rudal ing kapal selam, mesthine. Dadi kabeh OK eseman
              1. dmitrij.blyuz
                dmitrij.blyuz 1 Juni 2014 17:02
                0
                Inggih, BZHRK ora bakal dibalekake, nanging ditindakake kanthi cara anyar, ngandelake masa lalu. Stiletto bakal menehi dalan kanggo misil anyar, lan babagan jumlah hulu ledak Sarmat lan kekuwatane!
                1. Sukhoi_T-50
                  Sukhoi_T-50 12 Juni 2014 12:49
                  0
                  Oh ya, gawe cara anyar, nuwun sewu. Sing ngerti, stiletto bakal diganti "Yars" (bisa uga). banjur jumlah hulu ledak kudu padha.
    2. Semyon Semenych
      Semyon Semenych 31 Mei 2014 09:11
      +2
      Ing radius iki, ora ana sing bakal urip tanpa bunker, lan swasana ati bakal saya suwe saya suwe ...
  16. svp67
    svp67 31 Mei 2014 06:54
    +4
    "Iki kedadeyan yen acara kasebut ora miturut skenario AS. Kesombongane banget lara, lan minangka pembalasan, dheweke seneng banget ngukum Rusia kanthi cara demonstratif, nganti pamboman miturut skenario Yugoslavia, nanging padha. ora bisa nindakake iki, senjata nuklir kita ana ing dalan."
    Hurray kanggo sekutu Rusia - Pasukan Rudal Strategis !!!
  17. Komentar wis dibusak.
  18. kot28.ru
    kot28.ru 31 Mei 2014 07:04
    + 14
    Kutipan: kot28.ru
    Kita nglindhungi donya, kita nglindhungi donya, lan nuklir ..uy tetep kanggo sapa wae sing pengin !!! ngguyu
    1. Saka Tver
      Saka Tver 1 Juni 2014 12:17
      +1
      Peta politik anyar ing jagad iki! apik
  19. cormorant
    cormorant 31 Mei 2014 07:09
    +4
    Washington bakal tumindak luwih angel marang Moskow ing hubungane karo acara ing Ukraina yen Rusia ora duwe senjata nuklir strategis.

    yen mbahku duwe jenggot mesthi dadi simbah
    1. Vorodis_vA
      Vorodis_vA 31 Mei 2014 11:31
      +1
      ora mesthi ... lan ana bukti langsung babagan iki ... gee ..
      1. afen
        afen 31 Mei 2014 14:47
        +2
        Conchita dudu mbah kakung, nanging IT, lan putu kuwi ora duwe
  20. kondor-espada
    kondor-espada 31 Mei 2014 07:10
    +3
    Kutipan saka arh
    Usus iku tipis, pusar bakal mbukak, kasur bakal njawab kabeh kaya Nazi sapisan !!!)))

    Amerika Serikat sing ngluncurake perang ing jagad iki, yaiku Amerika Serikat sing ndhukung lan ngakoni teroris lan ekstremis ing saindenging jagad, Amerika Serikat sing ndhukung nggulingake pamrentah sing sah lan nggawa kekuwatan. pamaréntah pro-Amerika, iku salah Amerika Serikat sing atusan ewu wong sipil mati ing saindhenging donya. . USA !
  21. talnax7
    talnax7 31 Mei 2014 07:14
    0
    Matur nuwun marang Gusti Allah amarga manungsa duwe senjata nuklir
  22. kartalovkolya
    kartalovkolya 31 Mei 2014 07:41
    +3
    Ora mung senjata nuklir, nanging uga pertahanan udara sing kuat banget kanggo "koboi panas" (luwih becik yen dheweke nindakake perkara sing biasa - angon sapi, mula ora, dheweke diidak-idak ing pervachi)! Nyuwun sewu!
  23. Grumpy
    Grumpy 31 Mei 2014 07:42
    +5
    Kutipan: kormoran
    yen mbahku duwe jenggot mesthi dadi simbah


    Ora, dheweke bakal dadi Conchita ngguyu
  24. gelembung5
    gelembung5 31 Mei 2014 07:54
    +3
    duka Amerika Serikat minangka negara sing ora sopan, rabble saka kabeh ndonya
    1. MBA78
      MBA78 31 Mei 2014 10:32
      0
      bener, iki krim saka kabeh ndonya ... mung krim iki mouldy
      1. Boa constrictor KAA
        Boa constrictor KAA 31 Mei 2014 16:08
        +1
        Kutipan: MBA78
        bener iku krim bumi.
        Apa sing mbok maksud yaiku... uh... SHIT!? paling dhisik.
        Kutipan: MBA78
        mung krim iki wis mouldy
        lan banjur padha ngumbara lan metu saka tong menyang wilayah liyane, nyebar miasma "shitokrasi".
        Ya, mantan metropolis --GB sing kudu disalahake! Nanging donya ora dadi luwih apik tinimbang iki.
        Mulane, kanca-kanca sing dikasihi, wektune kanggo pesen saluran pembuangan!
        "Setan" ketoke ora bakal duwe wektu, nanging "Yarsy" bisa teka karo "Mace" lan ngresiki otak clogged pedunung saka pin.dosia. Salah siji alam ngrungokake aspirasi yuta, lan Yolluston bakal ngrampungake crita iki lair ora sah, mantan subyek Inggris. AMIN!
  25. tukang sinyal
    tukang sinyal 31 Mei 2014 07:55
    +5
    Lan sapa sing bakal mangu-mangu yen kedadeyan miturut skenario Yugoslavia. Dadine padha kentut amarga nesu, amarga ana paukuman saka swarga sing digantung ing sirahe saka sisih kita.
  26. avant-garde
    avant-garde 31 Mei 2014 07:57
    +3


    supaya padha ora mung wedi rudal lan katon ing saluran sing!
  27. avia1991
    avia1991 31 Mei 2014 07:59
    +3
    Gusti paringi kelancaran usaha ini..
    Maksudku, bisa uga ana wong lanang sing atap nyuwek ing kasur. Prilaku obamka sajrone pidato ing West Point nuduhake iki - kethek jelas urip ing "realitas ilusi"!
    1. MBA78
      MBA78 31 Mei 2014 10:40
      +5
      wiwit menara (2001) nyebul otak sing metu saka karya, millennium 3rd wiwit mbusak saka memori.
      1. avia1991
        avia1991 31 Mei 2014 13:03
        0
        Kutipan: MBA78
        wiwit im towers (2001) nyebul otak ora bisa

        Plus!)))) Analogi sing apik! .. Utamane yen sampeyan ngelingi film saka salah sawijining Sutradara Barat (!), sing meh dibuktekake manawa serangan kasebut diatur dening layanan khusus amers dhewe, supaya bisa goyangake. negara lan ngetokake anggaran anyar "kanggo perang nglawan terorisme" ..
  28. Taltsetl
    Taltsetl 31 Mei 2014 08:22
    +3
    Amerika lali yen nalika Rusia mbantu dheweke ing perang Anglo-Amerika ...
  29. Apik
    Apik 31 Mei 2014 08:23
    +1
    AS pengin ngebom Rusia kanggo Ukraina

    Wishlist supaya shove dhewe ing bokong.
  30. kot28.ru
    kot28.ru 31 Mei 2014 08:55
    +3
    Kutipan saka: Coffee_time
    Kaya sing dikandhakake, tangan mati tekan sampeyan, yen ana, Yankees)))

    Sistem, paling kamungkinan, tetep operasional, padha disebut tangan mati ing sisih kulon, lan supaya-Perimeter!
  31. Pikirane Raksasa
    Pikirane Raksasa 31 Mei 2014 08:55
    +1
    Dheweke ndeleng mripat, nanging ora duwe untu. Kasur mung cukup pikiran kanggo pengin bombard.
  32. petrT
    petrT 31 Mei 2014 09:24
    +4
    Ing kene, mesthine ora mbebayani kanggo ngimpi, lan sanajan kita ora duwe potensi nuklir, pertahanan udara bakal nindakake akeh sing bisa mabur. Potensi nuklir Rusia duwe soko kanggo nambani mungsuh. Mbok menawa kita kalah karo Amerika ing sawetara cara, nanging kita mesthi unggul ing sawetara cara. saka pamboman USSR, Amerika bakal teka menyang Khan.
    1. Boa constrictor KAA
      Boa constrictor KAA 31 Mei 2014 16:17
      +2
      Kutipan saka: petrT
      Bom pisanan senjata nuklir menyang Jepang,nanging pisanan padha pengin gasp ing Rusia,
      Nanging iki wis menarik! Yen bisa, luwih rinci, lan, yen ora nggawe angel, kanthi link menyang sumber ...
      Yen sampeyan dhewe minangka penulis, aja isin - anggota forum bakal ngormati penerbangan pamikiran lan kabisan extrasensory!
  33. teknolux
    teknolux 31 Mei 2014 09:59
    +9
    Ing salah sawijining rapat Vladimir Putin karo Klub Valdai, Presiden Rusia ditakoni: "Dheweke ujar manawa sampeyan bisa numpes Amerika Serikat sajrone setengah jam." Putin mikir sawetara detik lan mangsuli:

    - Bener luwih cepet.
  34. -sh-
    -sh- 31 Mei 2014 10:04
    +2
    Lan dheweke ora bakal ngilangi titik?)
    1. MBA78
      MBA78 31 Mei 2014 10:34
      +1
      wis bubar ing 2001
  35. ed65b
    ed65b 31 Mei 2014 10:11
    + 17
    Bubar maca
    We are paling selektif, roundest lan paling gedhe nerds ing donya!

    - Aku asli saka Ukraina. Mula, aku duwe hak ngomong.

    Inggih, crests, kita bisa congratulate dhéwé! Kabeh sing kedaden ing negara - saka awal Maidan kanggo janjian saka Amerika minangka vassal - presiden billionaire Poroshenko, ing syarat-syarat tingkat cretinism, adoh ngluwihi malah Psaki incomparable! Wiwit saiki, kita dadi sing pertama ing bisnis iki, lan ora siji psaki, nanging siji wanita Ukrainia dadi unit pangukuran kanggo cretinism.

    Ing slogan apa Poroshenko-Yatsenyuks nggawa kita wong Ukrainia menyang Maidan? Mudhun kanthi kekuwatan pejabat sing korup, ora ana oligarki sing kuwasa, ora ana wong - kekuwatan rakyat, wakil rakyat sing jujur ​​ing pamrentahan, Ukraina - pisanan, tujuan kita yaiku asosiasi karo EU, lsp.

    Apa sing sampeyan entuk ing pungkasan? Korban sing kejut. Ora ana Yanukovych sing kuwasa. Kabeh wong liya ana ing papan! Kabeh pejabat sing korupsi tetep kuwasa! Saka persetujuan ekonomi karo EU, pamaréntah anyar-lawas nolak, supaya ora duwe saingan lan ora ngidini prices murah kanggo barang diprodhuksi dening oligarki ing kuwasa.

    Kanggo pisanan ing sajarah, Kyiv dipimpin déning intelektual invalid, kang pidato malah psikiater kaget! Ing latar mburi, malah Lenya Kosmos (mantan kepala SBU Leonid Chernovetsky. - NewsBalt) katon kaya dokter ilmu ...
    Ukraina wis numpes. Crimea wis ilang. Novorossiya lunga. Paling elek kabeh perang pecah ing negara - sipil. Yen sadurunge Maidan anak didik oligarki dadi presiden, banjur oligarki dadi prezik! Ekonomi pungkasane ambruk lan para oligarki bakal njupuk sisa-sisane kanthi sen. Sisa saka Ukraina wis ilang malah kamardikan ilusi. Ing tangan siji, Washington karo administrasi njaba sawijining. Ing sisih liya, Uni Eropa, sing butuh papan kanggo mbuwang sampah supaya bisa njaga ekonomi. Ing kaping telu, Rusia kanthi sumber energi lan ancaman kanggo nutup pasar, tanpa Ukraina ditinggalake ing peti mati.

    Warga crests, kita wis mbayar lan terus mbayar karo getih wong kanggo perbudakan kita dening oligarki, mundhut malah pengaruh formal saka wong ing panguwasa, penjajahan negara.
    Wektu seram nunggu kita ing November iki!

    Nanging sing paling awon kanggo kita yaiku yen wis rampung ngudud karo Rusia, kita wis kelangan hak kanggo pendhudhukan nasional sing paling disenengi - ngeluh babagan akeh sing angel lan njaluk bantuan! Kita ora duwe hak maneh kanggo ngadeg kanthi tangan sing kabuka, sing ora ana wong liya sing bakal menehi apa-apa saka rasa jijik. Freebie ora sumunar maneh kanggo kita!
    Kita kepengin dadi bangsa sing menang, nanging kita dadi bangsa lara kusta kanthi kretinisme.

    Ing ngendi bangsa lan bangsa liya duwe otak, kita mung duwe kapercayan yen Putin kudu disalahake kanggo kabeh! Nanging iki ora nggawe luwih gampang kanggo kita. Iki mung nggawe luwih gampang kanggo oligarki sing wis dadi budak, budak lan terus ngrampog kita, sing ngrusak nesu kita saka awake dhewe menyang Kremlin.

    We are paling selektif, roundest lan paling gedhe nerds ing donya! Kita bangga karo juara donya kita, warga Ukraina!

    Kita terus mlumpat ing rake lan bengok: sapa sing ora mlumpat, sing ...

    Alexander Zhilin
  36. Poveraler53
    Poveraler53 31 Mei 2014 10:20
    +5
    Krisis ing Ukraina iki "disiapake" dening Amerika, supaya iku pisanan ing baris kanggo mbales ... Lan sampeyan bisa "nyoba" kanggo bom kita sapisan, wektu pungkasan ing gesang ...
  37. Ivan 63
    Ivan 63 31 Mei 2014 10:28
    +7
    Obrolan kanggo bocah-bocah sekolah - yen ora ana Pasukan Rudal Strategis, mula USSR ora bakal ana ing wektu sing suwe lan pitakonan babagan Ukraina lan Rusia ora bakal muncul (lan pengkhianat kaya humpbacks ora bakal dibutuhake). Nanging motif penulis bisa dingerteni - kanggo nandheske pentinge penting kanggo Rusia saka pasukan nuklir strategis lan tentara lan angkatan laut. Aku pribadi disentuh dening rantings liberal saka macem-macem jinis babagan misi kemanusiaan negara, negara murni fasis.
  38. Victor-M
    Victor-M 31 Mei 2014 11:11
    +6
    Inggih, crests, kita bisa congratulate dhéwé!

    Pancen, ing "gentlemen" - Ukrainians mengkono soko salah, lan misale jek sing apa wae sing padha dhewe nindakake, kabeh liwat sak panggonan, liwat bokong.
    1. Padha menyang Maidan karo slogans marang oligarki ing kuwasa, asil - oligarki teka.
    2. Dheweke lunga menyang Maidan kanthi slogan-slogan kanggo Ukraina sing merdika, minangka asil, wakil (penasihat) saka Kulon, utamane Amerika Serikat, manggoni posisi penting ing saben badan pamaréntahan.
    3. Padha lunga menyang Maidan karo slogans kanggo Ukraina united, asil Crimea kiwa lan South-East godhong.
    4. Dheweke lunga menyang Maidan kanthi slogan "Ukraina kanggo Eropa", asile njaluk Uni Eropa nundha integrasi Eropa kanggo wektu sing ora ditemtokake.
    Apa sabanjure? Mungkin iki wektu kanggo mandheg lan mikir?
    ngguyu
  39. kot28.ru
    kot28.ru 31 Mei 2014 11:13
    +1
    Mungkin kita nyinggung wong kanthi sia-sia, ngeculake 15 megaton, lan saiki bumi wis kobong lan leleh ing ngendi Washington biyen !!! ngguyu ngguyu ngguyu
    1. sapi
      sapi 31 Mei 2014 14:32
      +5
      Nanging lagu kasebut ora mungkasi ana, kita bakal mbangun TPA anyar, kita bakal mbukak kabeh sing isih ana ing gerbong biru.
  40. mamont5
    mamont5 31 Mei 2014 11:18
    +1
    "... nanging dheweke ora bisa nindakake, senjata nuklir kita ana ing dalan."
    Ya, lan pertahanan udara kita kanthi pertahanan rudal uga.
  41. cerbuk6155
    cerbuk6155 31 Mei 2014 11:45
    +2
    Iki maneh mbuktekake yen Amerika Serikat mung nyerang negara-negara sing lemah lan ora bisa dipercaya. Yen kita numpes rudal Nuklir kita kanthi jeneng, kaya-kaya, Perdamaian ing bumi, Rusia mesthi bakal disirnakake ing bumi bebarengan karo wong-wong, lan negara liya (SYRIA, Korea Utara, VENEZUELA, lsp.) . Lan sing njaluk nyuda utawa ngrusak Angkatan Bersenjata kita, utamane Angkatan Nuklir, yaiku mungsuh lan mateni mayuta-yuta wong, lan (wong-wong) kasebut kudu dieksekusi sacara umum kanthi siaran ing televisi. Lan ora nggawe konsesi menyang AS lan EUROPE. Lan yen dheweke pengin Perang lan dudu Perdamaian, mula dheweke bakal entuk kapan wae yen pengin. Dadi marang wong-wong mau. Lan kabeh wong sing njaluk karusakan saka RUSIA kudu diusir saka negara karo rampasan properti, lan para pemimpin sing arrogant kudu digantung. Lan saben wong sing nentang kudu diasingake lan disirnakake minangka mungsuh saka Kamanungsan, amarga dheweke, ndhelikake topeng (kabecikan), pengin nyirnakake atusan yuta wong, supaya bisa ngrampog, ngrudopekso, ngoceh lan mateni liyane tanpa hukuman. Tumor Kanker iki kudu dipotong supaya wong bisa urip. prajurit
  42. kot28.ru
    kot28.ru 31 Mei 2014 11:49
    0
    Wiwit tanggal 1 Juni 2013, Pasukan Rudal Strategis duweni 395 sistem rudal sing bisa nggawa 1303 hulu ledak nuklir, kalebu 58 rudal berat R-36MUTTKh lan R-36M2 (SS-18, Setan), 70 rudal UR-100N UTTH Stiletto -19), 171 sistem lemah seluler RT-2PM "Topol" (SS-25), 60 kompleks RT-2PM2 "Topol-M" berbasis silo (SS-27), 18 kompleks seluler RT-2PM2 "Topol-M" (SS-27) [14] lan 18 komplek seluler RS-24 "Yars". Data saka wiki, pasukan nuklir strategis Federasi Rusia, mula aku rada salah babagan 70 rudal kelas Voyevoda, nanging iki luwih saka cukup kanggo kabeh Saxon sing ora sopan. Iki mung unit lemah, tanpa penerbangan lan armada!!! ngguyu
  43. Sing sabar
    Sing sabar 31 Mei 2014 13:32
    -7
    Pak Makirtan, panjenengan menika tiyang ingkang ciyut lan balabol. Lha kok goroh blas tenan? Apa sampeyan pengin nambah dodolan buku? Utawa entuk popularitas murah? Apa sampeyan wis mutusake menyang kongres? Wis akeh basa
    Ananias! Ora ana tembung! negatif Kita duwe replenishment liyane ing resimen provokator. Kepiye kabeh sedulurmu ngimpi ngebom karpet Rusia! Iku wektu kanggo introduce artikel kanggo ... pain am Yagene Vesti menehi pendapat saka loro aneh lawas iki? Apa sing penting?
    Minangka wong sing sethitik menowo karo kasunyatan politik Matrasia, Aku arep kanggo njamin nonton dihormati saka VO sing padha duwe "rencana" kuwi mung ing kaca koran kuning lan ing kepala sawetara schizoids McCain-jinis. Aja kesusu karo omong kosong iki ombenan
    1. Nemo778
      Nemo778 31 Mei 2014 16:19
      +3
      Dear Tolerast! Sadurunge sampeyan nemoni wong sing pantes, maca artikel kasebut kanthi teliti!

      Letnan Jenderal
      MARKITAN
      Remus Vasilievich
      1. Sing sabar
        Sing sabar 31 Mei 2014 16:35
        -3
        Aku njaluk ngapura marang wong sing pantes. Nanging dheweke pancen salah. Panemune yaiku panemu saka wong militer sing wis dilatih kabeh urip kanggo ngusir agresi saka Kulon sing bosok. Ora ana sing bakal mikir ngebom kita. Lan dudu babagan Pasukan Rudal Strategis. Ora perlu dadi kaya sawetara "hawks plucked jaban rangkah." Utamane kanggo wong sing kaya ngono.
        Sampeyan plus.
    2. Boa constrictor KAA
      Boa constrictor KAA 31 Mei 2014 16:43
      +3
      Quote: Sabar
      Pak Makirtan, panjenengan menika tiyang ingkang ciyut lan balabol. Kok kowe ngapusi blas tenan? Apa sampeyan pengin nambah dodolan buku? Utawa entuk popularitas murah? Apa sampeyan wis mutusake menyang kongres?

      Alim Mikhailovich! Bali menyang wiwitan utas, waca artikel kasebut kanthi teliti - lan SHAME YOUR IS-MOV!
      Nyatane, ora mandheg paling ora siji, malah LETEN JENDERAL PNS saka Angkatan Bersenjata RF, dadi anggota kongres Amerika!
      Lan apa yen nelpon PROFESOR boobies - iki mbokmenawa saka jaman mahasiswa, minangka mbales kanggo "sial"!?
      Quote: Sabar
      == Ananias! Ora ana tembung!
      1. Sing sabar
        Sing sabar 31 Mei 2014 17:11
        0
        Kawula sampun matur, nyuwun pangapunten bilih anggen kula nyinggung jendral ingkang kinurmatan. Congressmen aku nelpon anggota Duma kita eseman Ing kecukupan, dheweke ana ing endi wae ing tingkat sing padha.
        Ora ana kegagalan sing diamati. Profesor, ya - ana boobies langka. Nanging kita padha ora tanpa cacat. Biaya pendidikan tinggi modern, sampeyan ngerti.
        Isin, iku banget atos ombenan
        Mung kesel kabeh iki histeria lan fueling musuhan ing media am "Amerika Serikat pengin ngebom Rusia kanggo Ukraina" - uga, ing ngendi kabodhoan kuwi apik? negatif
    3. Kotvov
      Kotvov 1 Juni 2014 19:23
      0
      Nanging apa rencana kanggo ngrusak USSR ing 50s? Penyebaran rudal ing Turki ing 60s? Ketoke koran kuning wrote? Dadi sampeyan ngapusi.
  44. YUBORG
    YUBORG 31 Mei 2014 14:17
    +2
    Mesthi wae administrasi Gedung Putih saiki wis miwiti pamboman kasebut! Nanging kabeh komik saka kahanan dumunung ing kasunyatan sing padha ora duwe apa-apa. Kabeh arsenal pastoralists mung Bunch mbebayani, radioaktif scrap metal, mbebayani ing inti, mung kanggo Amerika dhewe. Sawise kabeh, ora ana siji saka 400 ICBM sing ana sing bisa ngatasi sistem pertahanan rudal Rusia. Lan rudal nuklir jelajah sing adhedhasar dinosaurus B-52 bakal dirusak nalika nyedhaki, lan tanpa ninggalake pesawat kasebut. Mulane Amerika nyuwek-nyuwek rambute saka moshne, sing, saliyane saka imposition sanksi, padha ora bisa menehi taek kanggo Rusia maneh. Putin mangertos iki banget, lan mulane tumindak kaya iki, quietly mencet EU. Lan aku mikir dheweke bakal nyepelekake dheweke. Lan kanggo Amerika, nanging sing mbutuhake, tanpa petrodollar. Kajaba iku, cadangan minyak shale ing Amerika Serikat mudhun 96% sajrone seminggu. Miturut cara, cadangan gas uga ora gedhe.
    1. Boa constrictor KAA
      Boa constrictor KAA 31 Mei 2014 17:08
      +3
      Quote: YUBORG
      Sawise kabeh, ora ana siji saka 400 ICBM sing ana sing bisa ngatasi sistem pertahanan rudal Rusia. Lan rudal nuklir jelajah sing adhedhasar dinosaurus B-52 bakal dirusak nalika nyedhaki, lan tanpa ninggalake pesawat kasebut.

      Yuri! sampeyan nggawe kesalahan gedhe kanthi ngremehake kemungkinan AS! Wong bener ngomong: SIMPLICITY iku awon tinimbang maling!
      Ora ketompo carane akeh wong pengin, Yusers tetep dina iki nomer 1 daya militèr karo kabeh jalaran sabanjuré. Lan ekonomi No.. 1 - banget.
      Ya, kita bisa nyebabake karusakan sing ora bisa ditampa, utawa malah ngubur. Nanging "iki bakal dadi perang pungkasan kita" kanggo peradaban bumi.
      Nganti saiki, ora ana sing bisa "ngebom" tenaga nuklir apa wae kanthi impunitas. Anggota staf lan anggota klub nuklir liyane ngerti iki. Mula, Amerika nindakake perkara-perkara sing ora becik kanthi tiba-tiba, luwih akeh mburu revolusi warna (tukang kebon, sialan!)
      Saiki negara-negara ngupayakake kauntungan teknologi, kanggo jinis senjata anyar adhedhasar prinsip tumindak fisik anyar. Yen kita ketinggalan, bisa uga ora ana wektune. Ing endi garis ngarep saiki, lan ora ana ing B-52H sing wis lawas. Yen sampeyan pengin luwih spesifik, priksa konsep "Serangan Global Instan". Yen sampeyan ora gawe uwong yakin, mlebu minangka sukarelawan ing batalyon Vostok, sampeyan isih duwe apa-apa kanggo ilang. Aku nyoba, dheweke ora njupuk - aku wis tuwa banget.
      1. Sing sabar
        Sing sabar 31 Mei 2014 17:34
        +1
        Sampeyan pinter lan bener babagan akeh perkara. Nyekel plus. Babagan pertahanan rudal kita - apa mung pertahanan rudal ing Moskow? Utawa aku salah?
        1. Kotvov
          Kotvov 1 Juni 2014 19:26
          0
          aja lali s-400. bebener isih ora cukup, nanging iki uga sistem pertahanan rudal.
  45. afen
    afen 31 Mei 2014 14:41
    -1
    Aku bangga yen dina iki kita duwe senjata strategis sing paling apik! Amerika digawa lunga dening orientasi angkatan bersenjata kanggo nglawan militan
    1. Boa constrictor KAA
      Boa constrictor KAA 31 Mei 2014 17:19
      +3
      Kutipan saka afcn
      Amerika digawa lunga dening orientasi angkatan bersenjata kanggo nglawan militan

      Wong-wong mau sing nyurung kita, lan dheweke dhewe ngembangake drone tempur lan railguns. Rudal hipersonik lan gaman balok, kapal induk lan kapal selam paling anyar diikat. Amerika saiki minangka siji-sijine negara ing donya sing duwe pesawat generasi kaping 5 ing layanan. Liyane, kalebu kita, mung ngembangake. Sampeyan bisa nerusake, nanging aku iki cukup kanggo nuduhake duplicity saka Yankees. Kanggo ngrusak otak mungsuh iku taktik favorit saka belang. Ing kawitan kita padha seduced dening songs iki bab utama. Nanging banjur "intelijen kacarita kanthi akurat," lan aku kudu ketegangan kaya wong diwasa supaya bisa terus. Sanajan padha sengit banget ...
      Dadi "ora kabeh gampang banget," kaya sing diarani radio Armenia!
  46. Zomanus
    Zomanus 31 Mei 2014 16:19
    +1
    Ya, senjata nuklir ora kabeh. Isih butuh wong sing mesthi bakal ngetrapake yen ana darurat. Dadi roti sing kuat kudu dianggep minangka salah sawijining faktor keamanan kita.
  47. pvv113
    pvv113 31 Mei 2014 19:13
    +6
    Jenderal Markitan setuju karo kancane, pensiunan Letnan Jenderal Ananiy Politsy, guru akademi

    Iku angel ngomong apa-apa anyar babagan Amerika sawise Mikhail Zadornov ngandika:
    - Padha BODO!!!
    1. Sing sabar
      Sing sabar 31 Mei 2014 19:26
      +1
      Amerika bisa diarani beda: licik, praktis, manteb ing ati, arrogant, wicaksana, unprincipled ... Dhaptar ora telas. Nanging ora BODO. Maksudku kepemimpinane. Misha Hello! ombenan
  48. sgazeev
    sgazeev 31 Mei 2014 19:33
    0
    Amerika duwe pitakonan.
  49. Rus62
    Rus62 31 Mei 2014 21:19
    0
    Yen mbah duwe kontol mesthi mbah
  50. mark2
    mark2 31 Mei 2014 21:52
    +1
    Apik banget yen Rusia duwe lan isih duwe ilmuwan lan desainer sing apik, lan uga ana ing antarane pejabat maling akeh sing ngelingi perlindungan!
    Rusia bisa uga ora dadi negara sing paling disenengi, miturut rating Kulon, nanging kita manggon ing kono. KITA uga pengin langit langit ndhuwur sirah, mundhakaken anak, manggon lan mati ing negara kita kanthi tentrem lan harmoni. Lan aku bungah yen wong-wong ing jaman biyen, saiki lan mbesuk bisa kerja lan bakal terus kerja kanggo ningkatake pertahanan, lan sing paling penting, dheweke ngerti sebabe iki perlu: kanggo tentrem, kanggo langit ing ndhuwur sirahe, ibu, kanggo bapak, kanggo anak lanang, kanggo putri, supaya terus kaya iki ing salawas-lawase!