Kontrak mistral ditindakake miturut rencana

101
Kontrak mistral ditindakake miturut rencana


Rusia lan Prancis wis ngrampungake kewajiban kontrak kanggo mbangun loro operator helikopter kelas Mistral kanggo Angkatan Laut Rusia, ujare juru bicara Rosoboronexport Vyacheslav Davidenko.ROSTECH".

Miturut dheweke, ora ana dokumen sing ditampa dening perusahaan sing ana hubungane karo proposal saka klompok anggota kongres Amerika kanggo tuku kapal kasebut kanggo NATO.

"Ahli kongres Amerika aja lali manawa kapal-kapal iki dibangun ora mung dening Prancis, nanging uga dening pembuat kapal Rusia. Buritan Mistral, kaya sing sampeyan ngerteni, digawe ing Galangan Kapal Baltik ing St. Petersburg, "Vyacheslav Davidenko ngutip agensi Interfax.

Dheweke uga ujar manawa kru operator helikopter kelas Mistral ing minggu ngarep bakal pindhah menyang kapal latihan Smolny menyang Saint-Nazaire Prancis supaya bisa nguwasani operator helikopter langsung ing papan kasebut.

Sadurungé, sekelompok anggota kongres AS njaluk Sekretaris Jenderal NATO Anders Fogh Rasmussen kanggo tuku utawa nyewa operator helikopter Mistral sing dibangun dening Prancis kanggo Rusia. Tuku kasebut, miturut anggota kongres, bisa dadi "sinyal sing kuat kanggo Presiden Vladimir Putin," tulis RIA "News".

Operator helikopter universal Mistral bisa nindakake patang tugas bebarengan: nampa helikopter, unit militèr landing ing darat, lan uga dadi pusat komando, rumah sakit ngambang. Rosoboronexport lan perusahaan Prancis DCNS nandatangani kontrak kanggo pambangunan rong operator helikopter pisanan ing Juni 2011. Dikarepake yen kapal pisanan "Vladivostok" bakal mlebu layanan karo Rusia armada ing 2014, kaloro, "Sevastopol" - ing 2015.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    101 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +6
      31 May 2014
      kanggo kula, pilihan sing paling apik kanggo njupuk mistrals iki, lan padha bali dhuwit kanggo kita lan mbayar paukuman. iku mung bakal gaib. borjuis sing dikutuk ora bakal wani nindakake iki
      1. + 13
        31 May 2014
        Kutipan saka buzuke
        , lan kita bali dhuwit lan mbayar paukuman.


        Kanggo kita, sapa iki? Pangguna forum? Banjur aku FOR sedulur
        1. Komentar wis dibusak.
        2. +1
          31 May 2014
          kita - iki Rusia. lan walkie-talkie ing sepur waja
          1. +8
            31 May 2014
            Kutipan saka buzuke
            lan walkie-talkie ing sepur waja


            lan Sepur waja ing cadangan? Dheweke bakal ngethok setengah maneh, apa sampeyan nuduhake? Lan "Rusia" dieja karo ibukutha ...
            1. AVG
              +3
              31 May 2014
              Ayo padha nebus lan nyumbang, siji menyang Latvia, sing nomer loro kanggo Estonia, kanggo nguatake kemampuan pertahanan pungkasan. nglirik
              1. +1
                31 May 2014
                Lan Balts, tinimbang helikopter, bakal nglengkapi kothak garasi ing kana. Koperasi garasi bakal mbukak kanggo 1,2 lard. Pira regane papan parkir?
              2. +2
                31 May 2014
                Kutipan saka avg
                Ayo padha nebus lan nyumbang, siji menyang Latvia, sing nomer loro kanggo Estonia, kanggo nguatake kemampuan pertahanan pungkasan. nglirik

                ....lan rusak lengkap....
                Aku ora kelingan sing ngomong
                "Apa sampeyan pengin ngrusak negara cilik?
                Menehi dheweke kapal perang ... "
                Soko kaya iki, secara harfiah.
                Gerakan strategis sing apik! ya
                1. +1
                  31 May 2014
                  Iku misale jek dudu kapal perang, nanging kapal induk.
                2. +2
                  31 May 2014
                  Dadi aku mikir yen Ukraina kudu sujud kanggo kasunyatan sing kita disimpen dheweke saka perlu kanggo njaga armada gedhe lan infrastruktur. "Jas iki dudu kanggo Senka" ...
            2. +1
              31 May 2014
              Mung supaya ora "nyawang", yen kriya iki wis nyetel untu ing pinggiran.
      2. -7
        31 May 2014
        kok menehi minangka jembatan liwat Selat Kerch kanggo nggunakake nglirik
        1. 0
          31 May 2014
          luwih tepat minangka ferry, mesthi, yen ambane ngidini ana ngguyu
          1. + 23
            31 May 2014
            Kutipan saka genabukin
            genabukin Dina iki, 07:06 ↑
            kok menehi minangka jembatan liwat Selat Kerch kanggo nggunakake

            Kutipan saka marder4
            marder4 Dina iki, 07:47 ↑ Anyar
            luwih tepat minangka ferry, mesthi, yen ambane ngidini ana

            *************************
            Sawijining wong pinter nggambarake Mistral kaya ing ngisor iki:

            "Ora angel kanggo nyalin teknologi perakitan, nanging mbangun infrastruktur utawa nganyari sing wis ana wis dadi masalah kanggo Federasi Rusia lan mbah putri bakal biaya akeh. Lan teknologi utama Mistral - listrik, elektronik lan pos komando - ing Federasi Rusia, kanthi kabeh
            kepinginan saka dhengkul ora mbangun ing taun-taun sing bakal teka."
            - Mistral ora mung BDK, lan kita ora duwe apa-apa kaya ing Federasi Rusia lan ing USSR (uga, bisa uga ing tingkat mock-ups).

            Mistral yaiku:
            - kapal kanthi otomatis, kru - 180 wong.
            - 16 helikopter
            - rumah sakit hiper-modern 750 sq.m., bisa ditambahi karo hangar helikopter kanthi modular. Nganti 100 l / s staf medis, kalebu nganti 12 ahli bedah. Tingkat rata-rata kutha Eropa saben 40 ewu pedunung.
            - kapal Perancis "kabeh-listrik" pisanan.
            - station wagon sebagian dibangun miturut standar Eropah sipil
            - kapal printah, karo amphitheater ageng 900 sq.m, server kuat, 160 kiriman komputer kabel, 6 jaringan ADSL, komunikasi satelit lan bis info ageng. Kabeh iki ngidini sampeyan nggunakake Mistral minangka kapal komando utama,
            kang sirah lan pundak ndhuwur AV ing iki lan bisa printah ora mung tatanan angkatan laut (AV, kapal selam nuklir, AUG), nanging uga pos printah utama kanggo operasi senjata gabungan, lan kanggo sasi.
            - Dhukungan logistik minimal, langkah gedhe sing maju ing tingkat kenyamanan kru, komando, lan pasukan, sing ngidini sampeyan ngerti potensial kanggo 5000 jam layanan terus-terusan, yaiku.
            210 dina setahun, bisa ditambah nganti 350 dina yen perlu!

            Lan siji liyane… kabeh wong utawa akeh wis krungu bab orane paket kesepakatan. Iki nalika siji kontrak mbutuhake pangujan saka akeh kontrak liyane. Dadi - perjanjian tuku Mistral minangka paket sing bakal ngidini Rusia entuk sah akeh teknologi Barat, lan malah kanthi ijin kanggo para desainer kita sinau, nyilih lan ngolah !!!"
            1. -10
              31 May 2014
              Iki kabeh apik banget lan apik banget, nanging pangopènan trough sing meh ora dilindhungi, meh emas kanthi ngisi teknologi dhuwur bakal biaya sen. Aja lali NATO nyuwil kerjasama karo kita lan suku cadang sing padha kanggo ngisi iki, kita wis ngumbah awake dhewe karo nangis pait, aku wis meneng babagan suku cadang kanggo sasis. Tambah ton minyak tanah aviation sing mlaku. Lan saiki, tuan-tuan, gawe kesimpulan apa palung iki dibutuhake utawa ora.
              1. 0
                31 May 2014
                Quote: YUBORG
                Iki kabeh apik banget lan apik banget, nanging pangopènan trough sing meh ora dilindhungi, meh emas kanthi ngisi teknologi dhuwur bakal biaya sen.


                Kajaba iku, ditambahake kanggo njaga kapal iki, amarga. dheweke ora bisa mbela awake dhewe.
                1. + 11
                  31 May 2014
                  Kutipan saka: mamont5
                  Kajaba iku, ditambahake kanggo njaga kapal iki, amarga. dheweke ora bisa mbela awake dhewe.


                  Nanging BDK Rusia saiki ora perlu dijaga, mula apa? Iki dudu perusak utawa BOD, kapal pendarat, kaya sing dingerteni, duwe fungsi sing beda-beda ...
                2. +1
                  31 May 2014
                  Kok akeh sing kontra???
              2. +1
                31 May 2014
                Ana sampeyan malah kudu pour lenga Perancis, nyoba kanggo tuku (lenga) sak sanksi.
                1. -1
                  1 2014 Juni
                  Kutipan: Patriot.ru.
                  tuku (lenga) nalika sanksi.


                  ayo mangan margarin ngguyu
              3. 0
                31 May 2014
                Quote: YUBORG
                ton saka aviation kerosene kang lumaku.

                Iki opo-opo??? Lampu minyak tanah ing gubugmu !!
            2. +1
              31 May 2014
              ... persetujuan tuku Mistral minangka paket sing bakal ngidini Rusia entuk sah teknologi Barat kanthi sah

              Lan sapa sing ujar manawa teknologi Barat luwih apik tinimbang teknologi domestik? Yen kita njupuk cabang paling dhuwur-tech ing industri pertahanan - aviation, kosmonautika, roket lan tank bangunan, ing kauntungan saka Kulon ora ketok. Bab liya yaiku kanthi basis produksi sing bobrok, luwih murah lan luwih cepet kanggo tuku barang tinimbang miwiti saka awal. Nanging cepet utawa mengko sampeyan kudu miwiti wae.
              1. +1
                31 May 2014
                Quote: Behemoth
                Nanging cepet utawa mengko sampeyan kudu miwiti wae.


                ...lan penguatan saiki dibutuhake, lan luwih cepet luwih apik ...
              2. -1
                31 May 2014
                Miwiti ala - pungkasane pinter!
            3. +2
              31 May 2014
              Seien Semenych, pembangkit listrik tenaga nuklir dibangun nganggo dhuwit iki, sing, ing kapercayanku, luwih relevan. lan wong pinter sing njlèntrèhaké mistral bisa kadhaptar ing atusan lan ewu. ora, supaya ana awu ekstra.
              1. +2
                31 May 2014
                Yen sampeyan bisa nemokake buruh sing bakal teka kanggo Sevmash lan akeh kontraktor kanggo mbangun. Dhuwit minangka alat, dudu solusi kanggo kabeh masalah, lan kapal selam nuklir wis dibangun kanthi kecepatan maksimal.
                1. 0
                  31 May 2014
                  Kutipan saka Dart2027
                  Yen sampeyan bisa nemokake buruh sing bakal teka kanggo Sevmash lan akeh kontraktor kanggo mbangun. Dhuwit minangka alat, dudu solusi kanggo kabeh masalah, lan kapal selam nuklir wis dibangun kanthi kecepatan maksimal.

                  lan durung, ora siji wong pinter cetha diterangno kanggo kula, ing ngarsane saka massa masalah mencet, perlu kanggo mistrals kodhok ing armada Rusia. Aku isih yakin, supaya wong-wong mau mbalekake rampasan, lan nempelake wong-wong mistral ing bokonge.
                  1. +1
                    31 May 2014
                    Kabeh iku prasaja. Yen kita nolak, kita kudu mbayar denda. Lan padha nolak - padha mbayar. Persetujuan iki rampung ing Serdyukov. Katentuan kasebut cetha lan tepat. Nolak zapadlo - kelangan dhuwit. Ayo padha dadi. ing pungkasan, ayo ndeleng, "apa sing nggawe sampeyan luwih ala tinimbang kita")
                  2. -1
                    31 May 2014
                    Aku mung gumun - kok isih ora ADMIRAL?
                  3. 0
                    3 2014 Juni
                    Kapal kebangkrutan dibutuhake, nanging pancen ana ing posisi nomer loro sawise kapal serang (fregat, penghancur, kapal selam nuklir). Nanging pramila luwih apik kanggo mbangun apa sing luwih penting, lan paratroopers bisa dipesen. Miturut cara, ing USSR ana pendekatan padha - BDK dibangun ing Polandia, lan ing galangan kapal "Sarychi", "Atlantov", etc. Umumé, ora ana sing anyar.
                2. 0
                  31 May 2014
                  Kutipan saka Dart2027
                  Yen sampeyan bisa nemokake buruh sing bakal teka ing Sevmash

                  Aku pengin nambah, ora mung buruh, nanging SPECIALISTS! Supaya kapal ora tenggelam..
              2. +1
                31 May 2014
                Kutipan: Panikovsky
                , supaya ana awu ekstra.


                ..lan bakal ana awu, lan poplar ... yen mung ora ana tunggul hi

                Z.Y. Pira "Abu" sing dibangun? Ya, lan siji ora dadi alangan kanggo liyane, utamane amarga dudu babagan dhuwit, nanging babagan kapasitas ...
            4. -2
              31 May 2014
              Mungkin kita ora butuh Mistral iki, dheweke nglawan pribumi. Nanging kita ora nglawan dheweke, kajaba Georgia.
            5. -1
              31 May 2014
              Dhukungan lengkap kanggo pikirane lan ing wektu sing padha "kita butuh dheweke" - paradoks! Kadhangkala aku mung mikir babagan ketidakjelasan sawetara komentator.
      3. znour
        +8
        31 May 2014
        Nanging aku maca marine kene, ing topvar, lagi nunggu Mistrals.
        1. -3
          31 May 2014
          znour, jawaban kanggo siji pitakonan, sawise pecah kabeh hubungan lan kerjasama, sing bakal ndandani carats iki? Ngendi kanggo njaluk spare parts lan saka sapa? Saka Prancis? Lan padha wis bejat mati kabeh kontrak militèr lan kerjasama, kajaba iki, lan iki amarga padha ora duwe dhuwit kanggo ganti rugi lan bali saka dhuwit mbayar, lan sareh, padha yakin yen Federasi Rusia ora bakal bisa. kanggo ngawula tanpa bantuan saka Prancis.
          1. -1
            31 May 2014
            Kanggo kabeh optimis, aku menehi saran supaya maca luwih apik lan luwih akeh, lan aja nonton warta sing apik ing saluran pertama. http://army-news.ru/2011/01/mistral-dlya-rossii/ maca, Mungkin isih ngganti semangat kanggo kapal karo dubious malah seaworthy properti.
            1. -1
              31 May 2014
              Sarkozy ngandika: "Mistral" minangka operator helikopter sing bakal digawe kanggo Rusia tanpa peralatan militer, yen didol, sistem elektronik lan komputer bakal dicabut. Ora jelas kepiye carane bisa ngedol Mistral tanpa teknologi modern, kenapa perlu banget?
              1. +1
                31 May 2014
                Inggih, pisanan, sampeyan bisa ngomong apa wae sing dikarepake lan sapa wae sing seneng. Putin, uga, kanggo kabeh wong yen militer kita ora ana ing Crimea, kajaba kanggo wong-wong sing kudu ana ing kontrak kasebut. Lan kaping pindho, apa sampeyan mikir yen Rusia wis ketinggalan ing elektronika, cybernetics lan pemrograman lan sajrone kepungkur, ujare 14 taun, ora ana sing ditindakake babagan iki? Yen padha tuku tanpa stuffing elektronik, padha duwe pikirane dhewe.
            2. 0
              31 May 2014
              Quote: YUBORG
              Kanggo kabeh optimis, aku menehi saran supaya maca luwih apik lan luwih akeh

              Lan aku menehi saran supaya sampeyan mikir kanthi sirah!
          2. +1
            31 May 2014
            Quote: YUBORG
            lan kapindho, kita yakin yen Federasi Rusia ora bakal bisa ngladeni wong-wong mau tanpa bantuan Prancis.


            Apa kita nglayani kabeh Mercedes ing dealer resmi?
          3. 0
            31 May 2014
            Quote: YUBORG
            Lan dheweke wis ngilangi kabeh kontrak lan kerjasama militer

            Kanggo dangu? Aku ora krungu apa-apa..
          4. +1
            1 2014 Juni
            kesehatan
            saiki rusak, sesuk kumpul maneh...
          5. +1
            1 2014 Juni
            kesehatan
            saiki rusak, sesuk kumpul maneh...
        2. 0
          31 May 2014
          Ana Iveks, lagi wiwit rusak, nanging ora ana suku cadang. Lan kapal ora mesin, kabeh wis thukul-up kene.
          1. 0
            31 May 2014
            Quote: YUBORG
            Ana Iveks, lagi wiwit rusak, nanging ora ana suku cadang.

            Sapa sing ngomong??? Apa spare parts sing dibutuhake?
        3. -1
          31 May 2014
          Kutipan saka: znour
          Nanging aku maca marine kene, ing topvar, lagi nunggu Mistrals.

          Sapa sing bakal ngrungokake, saka sofa kanthi pamindahan tambah ???
      4. GCU
        +4
        31 May 2014
        Kutipan saka buzuke
        kanggo kula, pilihan sing paling apik kanggo njupuk mistrals iki, lan padha bali dhuwit kanggo kita lan mbayar paukuman. iku mung bakal gaib. borjuis sing dikutuk ora bakal wani nindakake iki

        Ya, wong Prancis uga ngerti yen yen salah langkah kanggo nyenengake Amerika Serikat, mula dheweke bakal kelangan luwih akeh tinimbang sing bakal ditindakake saiki, lan Amerika, kaya biasane, bakal tetep ana ing sisih ngarep !!! kabeh, krisis ing sesambetan kelakon lan pass, nanging sampeyan tansah pengin mangan !!!
        1. EKT
          +2
          31 May 2014
          Ing kabeh prakara iki, braids Amérika paling praktis. Yen padha duwe prinsip, mula dheweke dhewe bakal tuku Mistral. Ora, dheweke maneh pengin mindhah kabeh menyang Eropa. Aku wonder apa Psaki mikir bab iki, Mugi rauh bakal maneh menehi metu masterpiece liyane.
      5. 0
        31 May 2014
        Kutipan saka buzuke
        minangka kanggo kula - supaya pilihan sing paling apik kanggo wong-wong mau kanggo njupuk mistrals iki

        Ing kene, kanthi pribadi, sampeyan - apa sing kudu sampeyan lakoni karo Angkatan Laut Rusia kanggo ngadili - apa kita butuh kapal kasebut utawa ora ??? Bazaar iki ngelingake aku marang para agitator ing tong minyak ing taun pitulas lan "TURUN!" saka akeh prajurit, mantan petani! Apa kita bisa mbubarake Staf Umum, Admiralty lan ngpenjara sampeyan?
    2. +3
      31 May 2014
      Apa gelombang tangan sampeyan ing kene - saiki kita kudu modernisasi, nambah lan dioperasikake ing Segara Ireng ing basa asli Sevastopol ing kahanan kita! Lan supaya dheweke nglangi ora adoh saka SE Ukraina!
      1. + 15
        31 May 2014
        Kutipan saka taseka
        Apa gelombang tangan sampeyan ing kene - saiki kita kudu modernisasi, nambah lan dioperasikake ing Segara Ireng ing basa asli Sevastopol ing kahanan kita! Lan supaya dheweke nglangi ora adoh saka SE Ukraina!

        Owah-owahan sing ditindakake dening Prancis kanthi panyuwunan saka pihak Rusia:

        1. Komposisi wesi baja kanggo lambung kapal bener-bener diganti dadi kelas es, sing ngidini bisa digunakake ing garis lintang lor, kalebu ing kahanan es sing angel.
        2. Ing dhuwur saka UDC wis tambah, wiwit docks internal kapal wis diowahi kanggo mooring helikopter luwih gedhe saka jinis Ka-28 lan Ka-52K.
        3. Desain kapal nyedhiyakake papan kanggo instalasi senjata tambahan lan, utamane, sistem pertahanan udara kanggo ngusir serangan udara, uga senjata artileri kanthi cepet lan instalasi otomatis kaliber gedhe kanggo ngusir serangan saka segara. Nguatake senjata bakal ngidini panggunaan UDC ing segara dhuwur kanthi kurang ngiringan kapal penjaga permukaan. (Miturut informasi tanggal 7.5.2014 Mei XNUMX, keputusan kanggo nguatake senjata protèktif lan serangan saka DVKD Vladivostok lan Sevastopol Rusia durung digawe.)
        Tinimbang sistem komunikasi satelit Syratsuse Prancis sing wis lawas, Mistral Rusia pisanan bakal dilengkapi sistem Centaur domestik.
        1. -5
          31 May 2014
          Kutipan: Siberian Wulu

          2. Ing dhuwur saka UDC wis tambah, wiwit docks internal kapal wis diowahi kanggo mooring helikopter luwih gedhe saka jinis Ka-28 lan Ka-52K.

          Apa sampeyan malah mikir babagan apa sing sampeyan tulis? wong bodho . Bakal menarik kanggo ndeleng carane helikopter bakal moor ing kamar dock ngguyu .
          1. +4
            31 May 2014
            Kutipan saka BIGLESHIY
            Kutipan: Siberian Wulu

            2. Ing dhuwur saka UDC wis tambah, wiwit docks internal kapal wis diowahi kanggo mooring helikopter luwih gedhe saka jinis Ka-28 lan Ka-52K.

            Apa sampeyan malah mikir babagan apa sing sampeyan tulis? wong bodho . Bakal menarik kanggo ndeleng carane helikopter bakal moor ing kamar dock ngguyu .

            bener
            Kutipan: Siberian Wulu
            Wulu Siberian
            tengen ... mooring minangka sakumpulan langkah kanggo ngamanake penerbangan ing dek utawa ing hangar kapal.
            1. +2
              31 May 2014
              Kutipan saka PSih2097
              Kutipan saka BIGLESHIY
              Kutipan: Siberian Wulu

              2. Ing dhuwur saka UDC wis tambah, wiwit docks internal kapal wis diowahi kanggo mooring helikopter luwih gedhe saka jinis Ka-28 lan Ka-52K.

              Apa sampeyan malah mikir babagan apa sing sampeyan tulis? wong bodho . Bakal menarik kanggo ndeleng carane helikopter bakal moor ing kamar dock ngguyu .

              bener
              Kutipan: Siberian Wulu
              Wulu Siberian
              tengen ... mooring minangka sakumpulan langkah kanggo ngamanake penerbangan ing dek utawa ing hangar kapal.

              Ing hangar utawa ing dek, nanging ora ing DOCK!!! Kanggo nulis, sampeyan kudu duwe gagasan babagan apa sing sampeyan tulis (hangar, dek lan dermaga iku macem-macem). Mulane, sinau bagean matematika, maca literatur teknis lan entuk minus.
              PS Aku ora menehi minus kanggo Hairy amarga ora ngerti, nanging aku menehi sampeyan ora akeh amarga sampeyan menehi kula, nanging amarga sampeyan, ora ngerti subyek, nyoba kanggo mbantah karo sing ngerti. luwih apik tinimbang sampeyan.Isin karo Comrade Marshal.
              1. 0
                1 2014 Juni
                Kutipan saka BIGLESHIY
                Paling ora mikir apa sing sampeyan tulis. Bakal menarik kanggo ndeleng carane helikopter bakal moor ing kamar dock

                Ing endi aku nulis yen helikopter bakal ditambatake ing kamar dock?
                Iki ditulis:
                Kutipan: Siberian Wulu
                2. Ing dhuwur saka UDC wis tambah, wiwit docks internal kapal wis diowahi kanggo mooring helikopter luwih gedhe saka jinis Ka-28 lan Ka-52K.

                Sembarang wong awam ngerti apa sing dadi taruhan. Nanging mesthi ora kanggo connoisseur terminologi laut kaya sampeyan. hi
      2. +1
        31 May 2014
        Dikenal yen nglangi, nanging kapal-kapal kasebut lunga. hi
    3. +1
      31 May 2014
      "Miturut dheweke, ora ana dokumen sing ditampa dening perusahaan sing ana hubungane karo proposal klompok anggota kongres AS kanggo tuku kapal kasebut kanggo NATO."
    4. +8
      31 May 2014
      Kapal kita bakal, aku ora mangu. Kanthi sawetara kekurangan, kapal kasebut apik.
    5. +8
      31 May 2014
      Kasur ing kasusahan. Nalika loot menang liwat ala! nglirik
    6. +2
      31 May 2014
      Tuku kasebut, miturut anggota kongres, bisa dadi "sinyal kuwat kanggo Presiden Vladimir Putin"
      Lan sinyal apa iku ... Kaya-kaya PDB sadurunge ora ngerti karo sapa, utawa apa, sing ditangani ...
      1. +3
        31 May 2014
        Kutipan saka: svp67
        Lan sinyal apa iku ... Kaya-kaya PDB sadurunge ora ngerti karo sapa, utawa apa, sing ditangani ...

        Kampanye, Rusia utawa Prancis ora ngerti yen "ayunan" kasebut bakal diwiwiti ing Ukraina.
    7. +4
      31 May 2014
      Amerov, ketoke wiwit cilik padha diwulang kanggo ngrusak wong liya sing ora ana ...
    8. 0
      31 May 2014
      Dhuwur, infèksi .... Apa ora muter?
      1. +3
        31 May 2014
        Kutipan saka Jovanni
        Dhuwur, infèksi .... Apa ora muter?


        Kudune ora ngguyu
    9. +2
      31 May 2014
      Lan ing sisih ngisor kaping pindho. Ing ekonomi kita, Mistral bakal pas.


      Kutipan saka Jovanni
      Dhuwur, infèksi .... Apa ora muter?
    10. 3vs
      +2
      31 May 2014
      Ya, dheweke pancen elek.
      Dhuwur curiga.
      Ora bakal keprungu ing ombak gedhe.
      Mungkin para profesional bisa ngomong apa-apa kanggo dheweke?
      1. +9
        31 May 2014
        Iki minangka khayalan, telung Prancis durung diuripake nglirik (foto Vladivostok bisa diklik).



      2. Komentar wis dibusak.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. +3
        31 May 2014
        Ing gelombang apa wae ora bakal muter. Sing utama ing kene dudu dhuwure prau, nanging lokasi pusat gravitasi. Lan cedhak karo Vladivostok ing ngisor tingkat banyu, yaiku carane stabilitas bisa diraih. Kapal sing luwih dhuwur uga nglayar ing samodra.
      5. Metal Bro
        +1
        31 May 2014
        Kapal perang lan bakal muter saka gelombang ing siji ukara ora bisa digunakake) Dheweke uga duwe syarat 90 derajat kanggo ngapusi lan tangi maneh, bisa uga luwih. Bener yen aku salah.
      6. 0
        31 May 2014
        Kutipan: 3vs
        Ora bakal keprungu ing ombak gedhe.

        Aku isih njaluk ngapura, muzchina ora nggawe wong ngguyu !!
      7. +1
        1 2014 Juni
        Kutipan: 3vs
        Ora bakal keprungu ing ombak gedhe.
        Mungkin para profesional bisa ngomong apa-apa kanggo dheweke?

        Kanggo paraphrase ekspresi kasebut, kita bisa ngomong "apa sing dibangun wong liya, sing bisa ditindakake nguripake"... basa
        Nanging mung ing dimensi kasebut, dhuwur gelombang ora ana hubungane - cukup kanggo njaga dalan (utawa ngadeg / mabur "nyabrang" gelombang.
        Nanging sampeyan bisa sijine iku ing Papan, digunakake sampeyan bisa "overkill" ing banyu saka gropyokan utama. Nanging kanggo iki, akeh faktor kudu konvergen.
        Ballasting salah, kesalahan ing lashing utawa loading kargo, khusus. tumit nalika sawetara pakaryan, angin kenceng (kanthi angin onboard) utawa liyane ...

        Aku ora ngomong babagan ukuran superliner segara. Nanging malah ing wong-wong mau kadhangkala ana "kapten Francesco Schettino".
        Tuladha Costa Concordia... belay

        Google babagan "Blue Marlin" ("Blue Marlin"). Ana siji ing jembaré samodra. Kene sawetara foto -

        1


        2


        3
        1. +4
          1 2014 Juni
          Kutipan saka ptah
          Nanging mung ing dimensi kasebut, dhuwur gelombang ora ana hubungane - cukup kanggo njaga dalan (utawa ngadeg / mabur "nyabrang" gelombang.

          Masalah stabilitas kapal (stabilitas - kemampuan kapal bali menyang posisi asline ing pengaruh faktor eksternal) sing paling penting.
          Persiapan kapal kanggo lelungan sing bakal teka diwiwiti kanthi masalah stabilitas.
          Lan mung force majeure sing bisa nyebabake akibat negatif, kayata faktor manungsa. Lan nalika loro faktor iki nambah munggah, output punika Titanic, platform Okhotskaya, etc. hi
          Lan sampeyan uga kudu nggatekake kekuwatan longitudinal, kekuatan lokal - lan kita lunga ... sedulur
    11. +2
      31 May 2014
      Lho, ora apa-apa.....Iku mesthi luwih apik tinimbang bolongan donat.
    12. Taltsetl
      +4
      31 May 2014
      Aku percaya manawa kapal-kapal kasebut ora dibangun dening wong bodho, lan proyek kasebut kalebu nilai stabilitas sing optimal, kosong lan diisi kanthi lengkap. Iki kanggo pitakonan apa struktur iki bakal muter liwat ing gelombang
    13. +2
      31 May 2014
      Dhuwit wis dibayar, mula barang-barange dadi duweke. Apa obrolan liyane sing bisa ana ing wektu sing padha. Toppers kasur mung pengin ngrusak kita nang endi wae. Nanging ora ing endi wae dheweke bisa sukses, kita ngarep-arep manawa iki uga kedadeyan ing wektu iki.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +1
        31 May 2014
        Interlocutor uga nyathet yen usulan para senator bisa ditindakake kanthi teoritis - NATO bisa tuku kapal saka Rusia sawise rampung.

        "Pelanggan kapal kasebut yaiku Rusia, kita mbayar Prancis, Amerika Serikat mung bisa tuku kapal kasebut saka kita," ujare interlocutor kasebut. - Kontrak lagi dileksanakake. Kajaba iku, ing tanggal 18 Juni, anggota kru mangsa bakal mangkat menyang Prancis, sing bakal dilatih kanggo nggarap Mistral. Kabeh iki ana ing grafik, ora ana owah-owahan.

        Wakil Rosoboronexport uga ngelingi yen Rusia wis nampa kabeh dokumentasi sing dibutuhake kanggo pambangunan kapal sing padha.


        http://izvestia.ru/news/571706
    14. +4
      31 May 2014
      Nalika dheweke kurang tenaga lan dites, ora bakal lara yen dheweke ngunjungi Suriah.
      1. +4
        31 May 2014
        Inggih, ya, iku kanggo apa. Kapal kasebut bisa didebat. Nanging ora ana wong, sawise kabeh, nulis dheweke ing operator pesawat serangan. Iki minangka kapal kanggo perang intensitas rendah. Kanggo nunjukake kehadiran militer. Utawa minangka rumah sakit ing panggonan "tengen". Kita meh ora duwe kapal kaya ngono, lan kebutuhane akeh.
      2. +2
        31 May 2014
        Iku misale jek kula sing maneuvers karo cruiser lan kapal selam ... ora babras

        ing Teluk Meksiko
    15. +2
      31 May 2014
      "Mistral" ora bakal ngganggu kita. Lan Prancis ora pengin nolak ngedol kita. Politik iku politik, nanging dhuwit luwih penting kanggo wong-wong mau.
    16. +1
      31 May 2014
      Kuwi tegesé ngarep-arep marang paman. Wong sawise kabeh di-push liwat pesenan, mbayar. Lan saiki kanggo sawetara wektu kita, banjur sampeyan. Sampeyan kudu pesen ing omah, ora ketompo carane akeh wong sing kerja lan ora bakal menehi alesan kanggo obamka
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +1
        31 May 2014
        Lan wong bakal entuk apa sing kudu ditindakake. Paling ora ing "kunci" kanggo nggawa. Ya, lan kita bakal duwe dokumentasi teknis.
    17. +3
      31 May 2014
      Ya, ayo padha! Pemilik normal bakal butuh kabeh.
    18. 0
      31 May 2014
      "Mistral" mung cocok kanggo operasi militer marang republik gedhang lan pulo. Jarak K-52 maks-450 km. Tegese, Mistral kudu cedhak banget karo garis pantai supaya bisa nggunakake helikopter kanggo operasi serangan. Yen operator pesawat ing posisi ngluwihi tekan paling jinis senjata, banjur Mistral minangka target kebak helikopter. Bener bisa digunakake minangka tongkang kanggo transfer helikopter, contone, saka wilayah Segara Ireng menyang Tartus.
      1. +5
        31 May 2014
        Lan saka BDK, kebangkrutan digawe (medeni kanggo mbayangno) langsung ing pesisir. Adhedhasar logika sampeyan, iki minangka target sing kebak peralatan lan pasukan.
      2. +3
        31 May 2014
        Yen sampeyan ngetutake logika sampeyan, Tank tunggal minangka target sing diiseni amunisi sing mbledhos, sing bisa dirusak dening wong-wong sing duwe jenggot RPG, lan malah saka 30 meter menyang buritan.
        Mistral dudu "Star Death", ora ngrusak planet, nanging nduweni fungsi dhewe minangka bagian saka tatanan militer. IMHO.
      3. +2
        31 May 2014
        Kutipan saka coolvoldik
        "Mistral" mung cocok kanggo operasi militer marang republik gedhang lan pulo. Jarak K-52 maks-450 km. Tegese, "Mistral" kudu cedhak karo garis pantai supaya bisa nggunakake helikopter kanggo operasi serangan.

        Lan apa sing ngalangi sampeyan saka hanging PTB menyang turntable?
    19. +4
      31 May 2014
      Sing penting multifungsi. Ora bakal nganggur. Lan apik kanggo mulang.
    20. +1
      31 May 2014
      Kutipan: Semyon Semenych
      Sawijining wong pinter nggambarake Mistral kaya ing ngisor iki:

      "Ora angel kanggo nyalin teknologi perakitan, nanging mbangun infrastruktur utawa nganyari sing wis ana wis dadi masalah kanggo Federasi Rusia lan mbah putri bakal biaya akeh. Lan teknologi utama Mistral - listrik, elektronik lan pos komando - ing Federasi Rusia, kanthi kabeh
      kepinginan saka dhengkul ora mbangun ing taun-taun sing bakal teka."
      - Mistral ora mung BDK, lan kita ora duwe apa-apa kaya ing Federasi Rusia lan ing USSR (uga, bisa uga ing tingkat mock-ups).



      Mistral yaiku:
      - kapal kanthi otomatis, kru - 180 wong.
      - 16 helikopter
      - rumah sakit hiper-modern 750 sq.m., bisa ditambahi karo hangar helikopter kanthi modular. Nganti 100 l / s staf medis, kalebu nganti 12 ahli bedah. Tingkat rata-rata kutha Eropa saben 40 ewu pedunung.
      - kapal Perancis "kabeh-listrik" pisanan.
      - station wagon sebagian dibangun miturut standar Eropah sipil
      - kapal printah, karo amphitheater ageng 900 sq.m, server kuat, 160 kiriman komputer kabel, 6 jaringan ADSL, komunikasi satelit lan bis info ageng. Kabeh iki ngidini sampeyan nggunakake Mistral minangka kapal komando utama,
      kang sirah lan pundak ndhuwur AV ing iki lan bisa printah ora mung tatanan angkatan laut (AV, kapal selam nuklir, AUG), nanging uga pos printah utama kanggo operasi senjata gabungan, lan kanggo sasi.
      - Dhukungan logistik minimal, langkah gedhe sing maju ing tingkat kenyamanan kru, komando, lan pasukan, sing ngidini sampeyan ngerti potensial kanggo 5000 jam layanan terus-terusan, yaiku.
      210 dina setahun, bisa ditambah nganti 350 dina yen perlu!

      Lan siji liyane… kabeh wong utawa akeh wis krungu bab orane paket kesepakatan. Iki nalika siji kontrak mbutuhake pangujan saka akeh kontrak liyane. Dadi - perjanjian tuku Mistral minangka paket sing bakal ngidini Rusia entuk sah akeh teknologi Barat, lan malah kanthi ijin kanggo para desainer kita sinau, nyilih lan ngolah !!!"


      .... proyek hyper duper super euro ....
      "Server kuat, 160 kiriman komputer kabel, 6 jaringan ADSL, komunikasi satelit lan bus info ageng." - koyo sing manager saka toko Eldorado wrote)
      Spesialis kita mbangun pembangkit listrik tenaga nuklir ing macem-macem negara, yaiku, proyek luwih rumit tinimbang Mistral.
      1. +2
        31 May 2014
        NPP lan UDC iku rada beda. Kita mesthi bisa mbangun pembangkit listrik tenaga nuklir, nanging kapal jinis iki ora dibangun.
      2. UFO
        +5
        31 May 2014
        Quote: Jumuwah
        Spesialis kita mbangun pembangkit listrik tenaga nuklir ing macem-macem negara, yaiku, proyek luwih rumit tinimbang Mistral.

        Ya, lan dheweke uga mabur menyang angkasa lan nggawa turu ing punuk. wassat
        UDC kelas iki dibutuhake banget. Iki wis tau kedaden.
        Sapa sing peduli, mundhakake komentar babagan "Mistral" sajrone 3 taun kepungkur - dheweke malah nerangake manawa dheweke butuh! nglirik
      3. +1
        31 May 2014
        Apa sing sampeyan nggodha? Kanggo pitenah master, nanging kanggo mbangun (ora ing kertas) soko padha ing utawa rong taun weakly ??? Pembicara kasebut minangka "kolom kaping lima", lan bisa uga luwih elek!
    21. + 14
      31 May 2014
      Quote: YUBORG
      nanging banget pangopènan iki kurang dilindhungi, meh Golden trough karo dhuwur-tech Isi bakal biaya kita Penny. Aja lali NATO nyuwil kerjasama karo kita lan suku cadang sing padha kanggo ngisi iki, kita wis ngumbah awake dhewe karo nangis pait, aku wis meneng babagan suku cadang kanggo sasis. Tambah ton minyak tanah aviation sing mlaku. Lan saiki nggawe kesimpulan, tuan-tuan, apa sampeyan butuh palung iki utawa ora

      Sawetara "ahli" bakal ngapusi mudhun, nempel ing bumi ing mburi kerikil, ora bisa ngunggahake sirahe tanpa dhukungan udara, tanpa kemampuan kanggo ngilangi tatu lan "kadhemen", mesthine bakal nyanyi kanthi beda. Inggih, suwene sampeyan bakal ngetung ing ton saka palung minyak tanah, lan ora ing urip manungsa?
      Aku kanggo MISTRALS.
      -nyedhiyakake dhukungan udara sing cedhak karo Marinir ing zona pendaratan
      - nyedhiyakake karya ing cadangan lan mburi mungsuh
      - menehi kesempatan kanggo ngevakuasi sing tatu dening helikopter LANGSUNG menyang RUMAH SAKIT, ing ngendi perawatan medis sing mumpuni bakal diwenehake, lan njupuk wong mati.
      - bakal nggawa amunisi, banyu, grub, bahan bakar kanggo peralatan ndharat.
      -helikopter mesthi cedhak - pangkalan ngambang bakal nyedhiyakake bahan bakar lan amunisi, lan sampeyan ora kudu ngenteni nganti teka saka lapangan terbang sing adoh.
      - iki minangka pos komando sing koordinasi tumindak kabeh pasukan sing kasedhiya - artileri angkatan laut, pasukan pendaratan, helikopter ing kapal
      -Kapan obrolan liar babagan keamanan operator helikopter mandheg? Sapa sing bakal ngirim kapal iki tanpa tutup ing pelayaran solo bangga kanggo perang ing gisik mungsuh?
      Ngapunten, nanging kita wis entuk telpon kanggo perang karo siji Kalash ing tangan kita lan manggon ing guwa. Sinau ngitung urip sampeyan kanthi ati-ati, utawa apa wae ...
      KESIMPULAN - padha dibutuhake, lan pisanan kanggo wong-wong sing pindhah ing kebangkrutan, ing pesisir manca, lan ora kanggo wong-wong sing ngilangke clono dowo ing sofa konco keyboard.
      1. +4
        31 May 2014
        Kutipan: ROD VDVshny
        Sawetara "ahli" bakal turu, nempel ing bumi ing mburi kerikil, ora bisa ngangkat sirahe tanpa dhukungan udara,

        Tembung emas.
      2. -2
        31 May 2014
        Ya, kanggo nenek kaya ngono, bisa uga nggawe prau kanthi lepas landas vertikal lan akses menyang orbit Bumi. Dadi aja kuwatir ana x,, u, deleng karakteristik kinerja troughs iki, lan mbandhingake. Aku ora mikir sing "blumbang paddling" iku gunsmiths gedhe.
        1. 0
          1 2014 Juni
          Tank pisanan kita disalin saka Renault. Jaket quilted - blumbang paddling... Ugh!
    22. -2
      31 May 2014
      Iki minangka asil saka kabeh "mitra" Kulon sawise njerit Krimea !!! Dhuwit aturan donya Kulon iki - dhuwit lan debauchery (saka Eurovision, lan lobi biru).
    23. krang
      0
      31 May 2014
      Seneng ndeleng. Maskapai pesawat Rusia pisanan.
    24. +1
      31 May 2014
      Kutipan: DMB87
      Lan saka BDK, kebangkrutan digawe (medeni kanggo mbayangno) langsung ing pesisir. Adhedhasar logika sampeyan, iki minangka target sing kebak peralatan lan pasukan.

      Kapal kebangkrutan gedhe ing zona samudra dimaksudake kanggo transportasi menyang pesisir sing ora dilengkapi kanthi kemiringan cilik ing ngisor pasukan pendaratan kanthi peralatan militer ... Kaluwihan kapal pendarat kalebu kesederhanaan struktural, biaya murah lan efisiensi operasi. Kapal kasebut ora dimaksudake kanggo operasi amfibi kanthi serangan ing pesisir sing dikubengi.
      Kayane aku mangsuli omonganmu sing "pinter".
      1. 0
        1 2014 Juni
        Kapal kasebut ora dimaksudake kanggo operasi amfibi kanthi serangan ing pesisir sing dikubengi.


    25. 0
      31 May 2014
      Iku ora luwih apik yen troughs iki dijupuk dening Amerika utawa enem sing. Napa ... Rusia mbutuhake wong-wong mau?
      1. -3
        31 May 2014
        Quote: Saka Petrovsky
        Napa ... Rusia mbutuhake wong-wong mau?

        Telpon Kementerian Pertahanan utawa mlebu kelas siji, yen sampeyan sinau kanthi apik, sampeyan bakal dadi pinter! Sukses !!!
    26. 0
      1 2014 Juni
      Napa Rusia mbutuhake gudang ngambang iki? Bahan bakar lan pelumas dikonsumsi kanthi ora bisa diukur, lan macem-macem macem-macem sanajan ing papan parkir, ora jelas kanggo transportasi sapa lan ing ngendi (ora ana koloni, ora ana pangkalan manca lan ora dikarepake), kahanan kanggo basis ing armada kita ora cocok banget kanggo wong-wong mau. Kabeh mupangat kanggo mbangun "Mistrals" yaiku nglereni adonan!
    27. 0
      1 2014 Juni
      Balt bakal dadi nakal, pangopènan kapal kasebut ora murah. Negara-negara kaya Rusia utawa China bakal narik. China malah ora butuh wong-wong mau. Dheweke butuh operator pesawat. Kita uga ora butuh wong-wong mau. Kanggo iki denyuzhki 3,5 frigates.
      1. +1
        1 2014 Juni
        Quote: golok
        Kanggo iki denyuzhki 3,5 frigates.

        Lan pinten vodka? Vodka luwih apik - wis ana, lan 3.5 frigat isih kudu dibangun! Kanthi vodka sampeyan bisa njagong kanthi tulus, ngomong babagan urusan saben dinane.
    28. +2
      1 2014 Juni
      Perwira angkatan laut Rusia sing teka ing kutha Saint-Nazaire Prancis kanggo sinau cara ngoperasikake kapal pendarat universal (UDC) jinis Mistral wis miwiti latihan.

      Iki dilaporake menyang koresponden ARMS-TASS dening wakil kompleks industri militer sing melu program kanggo pambangunan rong UDC kanggo Angkatan Laut Rusia. Miturut dheweke, kabeh petugas sing teka dipérang dadi 42 kelompok miturut spesialisasi sing kudu dikuasai.

      Ing wiwitan wulan Juni, pangkalan ngambang Rusia tambahan bakal teka ing Saint-Nazaire, ing ngendi kru loro UDC "Vladivostok" lan "Sevastopol" bakal ana, sing dumadi saka 400 pelaut. Kru iki bakal sinau ing Prancis nalika musim panas lan banjur nggawe transisi ing kapal pisanan "Vladivostok" saka Saint-Nazaire menyang Kronstadt.

      voenvesti.ru
    29. 0
      1 2014 Juni

      Jangkoan kompleks anti-kapal pesisir luwih gedhe tinimbang jangkauan Mistral.(Helikopter)
    30. 0
      3 2014 Juni
      Miturut sumber web Prancis lemamouth.blogspot.fr, panguwasa AS ora gelem nampa ing New York kapal pendaratan universal Prancis L 9013 Mistral, sing mesthine bakal teka ing kono kanggo bagean Amerika saka perayaan kanggo ngrayakake ulang tahun kaping 70 taun. Pendaratan Sekutu ing Normandia tanggal 6 Juni 1944. 6 Juni dianggep minangka "Hari Persahabatan Amerika-Perancis."

      Pamrentah AS ora resmi menehi tandha manawa ora dikarepake kapal saka jinis sing dibangun Prancis kanggo Rusia teka ing New York, sanajan ana krisis ing Ukraina. Bubar, pamaréntah AS wis sijine tekanan kuwat ing Paris kanggo meksa Prancis kanggo mbatalake kontrak 2011 kanggo construction saka loro kapal kelas Mistral kanggo Angkatan Laut Rusia.

      Akibaté, UDC Mistral, ketoke, bakal pindhah kanggo ngrameke 6. Juni ing port liyane ing US East Coast - mbokmenawa, ing pangkalan angkatan laut Norfolk. Mung fregat Prancis F 710 La Fayette sing ngiringi Mistral bakal menyang New York.

      Ing foto: Kapal serbu amfibi Prancis L 9013 Mistral ninggalake Brest kanggo lelungan sing dawa, sajrone, antara liya, direncanakake ngunjungi New York kanggo perayaan tanggal 6 Juni 2014. 12.03.2014/XNUMX/XNUMX (c) brunoh / www.shipspotting.com

      bmpd.livejournal.com
    31. +1
      4 2014 Juni
      Foto liyane saka ekstrem Vladivostok menyang segara:



    32. +1
      5 2014 Juni
      Cabang STX France ing kutha Prancis Lorian arep nyiapake papat kapal pendarat kanggo transfer menyang Angkatan Laut Rusia ing wulan Oktober, dirancang kanggo kapal dermaga sing nggawa helikopter landing (DVKD) saka jinis Mistral-Vladivostok, dibangun kanthi urutan. saka Angkatan Laut Rusia ing galangan kapal STX ing September - Nazere, Interfax-AVN dilaporake dina Rebo ing perusahaan

      "Kaping pisanan saka papat prau saiki lagi rampung ngambang, transfer kabeh papat bakal ditindakake sadurunge Oktober, nalika DVKD-1 kudu ninggalake Saint-Nazaire lan pindhah menyang Rusia," ujare sumber agensi kasebut.

      Miturut dheweke, kanggo Rusia, pembuat kapal Prancis wis nyiapake versi kapal pendarat sing luwih apik, sing nduweni ciri sing luwih maju tinimbang "sadulur" Prancis, sing sadurunge diwenehake kanggo DVKD jinis Mistral Prancis.

      Padha beda-beda malah ing jeneng. Kapal Prancis diarani CTM (chaland de transported materialel), Rusia - CTM NG (chaland de transported materiel de nouvelle generation). Rong tembung pungkasan ing jeneng kapal Rusia, diterjemahake saka basa Prancis, nuduhake yen kita ngomong babagan kapal "generasi anyar".

      Senadyan kasunyatan manawa kabeh prau digawe miturut konsep sing padha, prau Rusia luwih gedhe tinimbang ukuran Prancis: sing dawane 27 meter lan ambane 7 meter, dene sing terakhir duwe angka sing padha 23 lan 6 meter.

      Inovasi liyane saka "Rusia" iku dilengkapi karo loro ramps: gandhewo lan buritan, kang menehi kesempatan luwih kanggo maneuvering. Kapal jinis CTM NG bakal luwih apik dicocogake kanggo operasi ing kondisi pitching kuwat, lan kacepetan bakal nganti 20 knots - kaping pindho minangka akeh saka "Prancis".

      DVKD-1 Vladivostok saiki lagi ngalami uji coba laut. Dianggep yen tanggal 16 Juni, penarikan bagian buritan DVKD-2 Sevastopol menyang Prancis bakal diwiwiti.

      vpk-news.ru
      Foto - Le CTM NG russe (© MER ET MARINE - VINCENT GROIZELEAU)




    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"