Pejabat dhuwur ana ing kapal Mi-8 sing tabrakan

63
Pejabat dhuwur ana ing kapal Mi-8 sing tabrakan


Ana 8 wong ing Helikopter Mi-19 sing tabrakan ing wilayah Murmansk. Saka jumlah kasebut, limang kru lan 14 penumpang. Penyelamat lan tim investigasi lagi makarya ing lokasi, miturut Departemen regional Kementerian Dalam Negeri. Antarane penumpang ana pejabat dhuwur saka wilayah Murmansk lan Leningrad, uga direktur umum perusahaan Apat.

Polisi ujar manawa ana wong loro sing slamet. Padha dirawat ing rumah sakit. Panelusuran kanggo penumpang lan kru liyane terus.

Miturut data awal, kahanan cuaca sing ora apik bisa dadi penyebab kacilakan kasebut. Kesalahan pilot ing kahanan cuaca sing angel uga ora dikecualekake.

Helikopter Mi-8 saka maskapai SPARK ambruk ing cedhak desa Vostochnoye Munozero, ing banyu tlaga.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

63 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
    1. +4
      1 Juni 2014 10:52
      Kehilangan berat.. Nuwun sewu..
      1. +7
        1 Juni 2014 10:59
        Nerbitake dhaptar penumpang sing nabrak ing helikopter wilayah Murmansk


        Ing kacilakan Mi-8 ing wilayah Murmansk, pejabat tinggi pemerintah wilayah Murmansk lan manajemen Apat OJSC mabur. Situs web Blogger51 nerbitake dhaptar wong-wong sing ana ing kapal nalika kacilakan helikopter.

        kru:

        1. Tovpenko Alexey - komandan kru

        2. Igor Nasteko - pilot kaping 2

        3. Sergey Medvedev - mekanik pesawat

        4. Mikhail Brender - teknisi

        5. Volkov Gennady - teknisi

        Penumpang:

        1. Aleksey Albertovich Smirnov - Menteri Sumber Daya Alam lan Ekologi Wilayah Murmansk;

        2. Stepchenko Alexander Anatolyevich - Wakil Direktur Pembangunan Daerah Institut Kehutanan St.

        3. Kiselev Alexander Valentinovich - direktur Avit-service LLC;

        4. Nikitin Konstantin Vladimirovich - Wakil Direktur Jenderal JSC "Apatit";

        5. Aleksey Veniaminovich Grigoriev - Direktur Umum JSC Apait;

        6. Polikanov Vasily Nikolaevich - karyawan JSC "Apatit";

        7. Babkin Valentin Borisovich; - kepala bandara Apatity

        8. Skomorokhov Sergey Ivanovich - Wakil Gubernur Wilayah Murmansk;

        9. Alexander Alkhimchikov - Wakil Menteri Sumber Daya Alam lan Ekologi - Kepala Departemen Kehutanan lan Perburuan Wilayah Murmansk;

        10. Verenikin Oleg Anatolyevich - Kepala Departemen Kehutanan ing Distrik Federal Lor-Kulon;

        11. Volkov Denis Igorevich - Wakil Direktur LLC "Luga-les";

        12. Zvonar Andrey Yurievich - kepala administrasi kutha Kirovsk;

        13. Kuptsov Valeriy Nikolaevich - Kepala Dokter OJSC "Girvas", anak perusahaan saka OJSC "Apatit".

        Miturut publikasi kasebut, delegasi status pejabat lan manajer kasebut bisa digandhengake karo kunjungan Vladimir Putin menyang wilayah Murmansk ing awal Juni - overflight saka wilayah Taman Nasional Khibiny sing bakal teka. Miturut sumber liyane, helikopter kasebut nggawa penumpang menyang pusat rekreasi Apatity OJSC, nanging nganti saiki, amarga alasan sing ora dingerteni, ora tekan tujuane, tiba ing tlaga.

        Saiki, operasi telusuran lan nylametake lagi ditindakake ing situs sing diduga kacilakan helikopter kasebut. Iku melu 96 wong, kalebu 3 penyelam. 18 peralatan, uga investigasi lan gugus tugas polisi.

        Miturut RIA Novosti, penyelamat bisa nemokake loro sing slamet. Dheweke wis digawa menyang rumah sakit Kandalaksha. Penumpang helikopter Alexander Stepchenko ngalami fraktur mbukak ing sikil kiwa, kondisine stabil, nalika Valery Kuptsov ngalami fraktur tertutup ing sikil tengen, kondisine cukup parah.


        Liyane: http://severpost.ru/read/8381/
        1. +2
          1 Juni 2014 11:04
          Bumi kanggo wong-wong mau Down!
          1. +1
            1 Juni 2014 11:16
            Quote: MIKHAN
            Kapitunan abot.. Nuwun sewu.

            Kutipan saka asar
            Bumi kanggo wong-wong mau Down!

            Kudu ngenteni asil operasi nggoleki lan ngluwari.
          2. 0
            1 Juni 2014 12:33
            Kutipan saka asar


            Ya, sampeyan ngubur awal, ana sing isih urip lan ilang
        2. +5
          1 Juni 2014 13:05
          Kita lunga kanggo ngombe ... kaya biasane ...
          1. avt
            + 10
            1 Juni 2014 15:37
            Kutipan saka: vezunchik
            Kita lunga kanggo ngombe ... kaya biasane ...

            Ya - kanggo mancing, lan ing mobil sing isih ana 70 jam kerja sadurunge overhaul, utawa decommissioning Nyuwun Nanging Nashalki! Padha diputer roulette Russian anyar, mutusaké sing padha langgeng. Dheweke dudu sing sepisanan. Umume, para panggedhe anyar mesthi ora kanca karo sirahe lan nganggep awake dhewe luwih saka pancegahan safety - keturunan saka Immortal Duncan Mac Louds. Lan ing kene, bummer lan kerak kaya ngono ora mbantu, kaya gambar saka PDB. .
          2. +8
            1 Juni 2014 20:07
            Ya, "fitur fishing Russian." Aku elinga sawetara taun kepungkur, birokrasi "pamburu" kanggo argali uga tabrakan ing turntable a. Sayange pilot, wong kepeksa.
        3. +9
          1 Juni 2014 14:13
          Napa jeneng kru tanpa patronim????? Apa ora sopan!!!!!! Kita ana ing RUSIA lan umume kita nyeluk jeneng lengkap jenenge Patronymic !!!!!!!!
          -------------------------------------------------- ----------------------
          Turut bela sungkawa kanggo keluarga korban, seda gawe kabeh wong padha ............
          1. rks5317
            + 11
            1 Juni 2014 14:48
            Amarga (miturut konsep lan konsep pelacur saka pena) kru minangka abdi .. njupuk OWNERS menyang ACARA (ndeleng komposisi minangka hodgepodge sing ora bisa dingerteni) lan ora pantes diarani patronymic .. .
            1. montigoma1ru
              +5
              1 Juni 2014 20:38
              Kru, mesthi, sayangé, wong dipeksa nanging ora wedhus iki mabur mung kanggo booze liyane.
        4. +2
          1 Juni 2014 17:32
          Kutipan saka Apollon.
          . Miturut sumber liyane, helikopter kasebut nggawa penumpang menyang pusat rekreasi Apatity OJSC, nanging nganti saiki, amarga alasan sing ora dingerteni, ora tekan tujuane, tiba ing tlaga.

          Luwih cedhak karo bebener. Dina libur... Lokasi kecelakaan...
      2. -3
        1 Juni 2014 15:06
        Carane junta gelut!
    2. +2
      1 Juni 2014 10:58
      Aku ora ngerti sampeyan, munggah menyang dunghill menyang laler sampah?
      Aku malah disdain kanggo pindhah menyang perverts iki!
    3. + 17
      1 Juni 2014 11:05
      Ing Ekho Moskvy padha guyon babagan ANY tragedi ing Rusia. Apa kacilakan pesawat ing Kazan utawa serangan teroris ing Volgograd. Sepira angel kanggo wong-wong mau manggon ing Rusia sing ora asli, ing antarane wong-wong sing disengiti lan disengiti ..
      1. dmitrij.blyuz
        0
        1 Juni 2014 13:01
        Bencana ora bisa dimengerteni. Pilot kudu ahli ing bidange. Dheweke mabur ing rute iki luwih saka sepisan. Aku ora ngandel yen pedhut ngganggu. Pilot helikopter pancen wong sing rapi. Tragedi karo Lebed? Senajan mung sethithik. beda ing kono.
      2. 0
        1 Juni 2014 13:07
        Amerika kanthi terang-terangan nyeponsori .. nanging ana sing ngalangi supaya ora ditutup. Aku heran sapa???
  2. +1
    1 Juni 2014 11:01
    Apes, meh ing saben wilayah utawa wilayah ana kasus sing padha, sing ora bisa ditindakake kanthi kenceng, nanging sayange wong ... kasusahan wis teka ing omahe wong .... tembung ora bisa mbantu. ...
    1. +5
      1 Juni 2014 11:22
      Dadi, sapa sing bakal njupuk panguwasa "ing kontrol sing ketat (deleng posisi). "Raja" lokal dhewe "mrentah" kaya sing dikarepake ing wilayahe.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +6
      1 Juni 2014 11:39
      Anggota forum, pejabat ... lan dikontrol?

      Ing kabeh kacilakan helikopter, dheweke uga kudu disalahake
      Dheweke bakal nyalahake "faktor manungsa" - ing pilot

      Nanging wong-wong isih getun - sedhih banget ing kulawarga, lan luwih saka siji kulawarga
  3. 0
    1 Juni 2014 11:05
    Kanggo saben "kumandhang" ana tembok beton!
    1. GARNET-19
      0
      1 Juni 2014 11:18
      Kutipan saka asar
      Kanggo saben "kumandhang" ana tembok beton!

      Aku bakal nambah bar lan bunks ...
      Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
    2. Komentar wis dibusak.
  4. +1
    1 Juni 2014 11:11
    Perlu kanggo "ngresiki" pemasok suku cadang lan bahan bakar, lan masang petugas khusus menyang teknisi, lan ora bakal ana kacilakan, aku mikir ing kasus iki - dudu "faktor manungsa" saka MI-8 - a helikopter dipercaya lan ulet.
    Sialan wong. Lebed, Evdokimov .. ya, pira..
    1. 11111mail.ru
      +2
      1 Juni 2014 17:29
      Kutipan: Barracuda
      angsa,Evdokimov..ya pira.

      Aku ngelingi Evdokimov "nyopir" ing mobil (162? km., nyusul mobil sing ngiwa).
    2. rks5317
      +1
      1 Juni 2014 17:37
      Perbandingan sampeyan ora bener- 1) Swan ngremehake pakurmatan lan pakurmatan Rusia ing Khasavyurt ") Gaer Evdokimov seda amarga mabuk - tinimbang tangi esuk lan nyopir kanthi kacepetan normal, dheweke fermentasi dina sadurunge lan . .ora bisa tangi ing wektu lan aku marang driver, DRIVE ... Aku ngidini ... Lan iki apa ijin iki mimpin kanggo drive ing kacepetan 197.5 km saben jam ... Ing Rusia, kanggo informasi, akeh wong sing pantes mati, tinimbang sing sampeyan jenenge ...
    3. avt
      +4
      1 Juni 2014 19:05
      Kutipan: Barracuda
      Pemasok suku cadang lan bahan bakar kudu "diresiki", lan dipasang ing teknisi petugas khusus,

      Ya, isih mrentahake petugas khusus sadurunge penerbangan kanggo nyumet sing diarani penumpang VIP kanthi pecut, supaya kru kasebut ora nggawe laku cabul!
      Kutipan: 11111mail.ru
      Aku elinga Evdokimov ing mobil "kulo"

      Lan klompok wedhus dhuwur mabur kanggo njupuk wedhus gunung ing gunung, nalika siji wedhus nandur bedhil ing kokpit menyang kamar mesin baling-baling, lan gubernur Sakhalin nyimpang saka rute - kang wanted kanggo ndeleng geyser ing Kamchatka, miber. menyang kondisi cuaca lan tabrakan, liyane mabur ngubengi sanatorium Baikal ing helikopter ", ing wektu sing padha aku pengin nggawe kanca karo bruwang liwat ngarsane," minangka asil, aku dadi kanca karo wit, nanging akeh polisi mabuk karo pesawat "pengawasan" ing An2, kang padha looking for nang endi wae karo psychics nalika padha ndharat jejere rawa. Padha ilang atine saka daya lan ilang gisik, padha mutusaké sing ana crusts lan nimbang Gusti Allah dening jenggot.Nanging ing kasus iki, Gusti Allah mesthi ora fraer lan ora Pengadilan Basmanny, kang wedhus urip, sing dijupuk ing wedhus saka Red Book, tak mati sawise rumah sakit, kanggo zaher kuwi bobot kebak ing sesuai karo apa iya.
  5. +9
    1 Juni 2014 11:11
    kanggo wong-wong mau, omah iku panggonan sing mbayar..
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +1
      1 Juni 2014 12:25
      lan pacar utama Novodvorskaya
    4. 0
      1 Juni 2014 13:16
      Ibu GlavVred.
    5. +1
      1 Juni 2014 13:59
      Aku ngusulake ngganti jeneng "gema Moskow" dadi "ngangkat Amerika" ...
      1. 11111mail.ru
        0
        1 Juni 2014 17:31
        Kutipan: GDP
        "gema Moskow" dadi "narik Amerika".

        "Washington kentut" ...
      2. 0
        1 Juni 2014 19:03
        Kutipan: GDP
        Aku ngusulake ngganti jeneng "gema Moskow" dadi "ngangkat Amerika" ...

        Wis suwe jenenge: "kuping Matsi"
    6. Komentar wis dibusak.
  6. +1
    1 Juni 2014 11:13
    Daftar serius.. Muga-muga iki dudu kejahatan lan sabotase.. Sepisan maneh, bela sungkawa kanggo kulawarga korban.. hi
    1. Aleksey Albertovich Smirnov - Menteri Sumber Daya Alam lan Ekologi Wilayah Murmansk;

    2. Stepchenko Alexander Anatolyevich - Wakil Direktur Pembangunan Daerah Institut Kehutanan St.

    3. Kiselev Alexander Valentinovich - direktur Avit-service LLC;

    4. Nikitin Konstantin Vladimirovich - Wakil Direktur Jenderal JSC "Apatit";

    5. Aleksey Veniaminovich Grigoriev - Direktur Umum JSC Apait;

    6. Polikanov Vasily Nikolaevich - karyawan JSC "Apatit";

    7. Babkin Valentin Borisovich; - kepala bandara Apatity

    8. Skomorokhov Sergey Ivanovich - Wakil Gubernur Wilayah Murmansk;

    9. Alexander Alkhimchikov - Wakil Menteri Sumber Daya Alam lan Ekologi - Kepala Departemen Kehutanan lan Perburuan Wilayah Murmansk;

    10. Verenikin Oleg Anatolyevich - Kepala Departemen Kehutanan ing Distrik Federal Lor-Kulon;

    11. Volkov Denis Igorevich - Wakil Direktur LLC "Luga-les";

    12. Zvonar Andrey Yurievich - kepala administrasi kutha Kirovsk;

    13. Kuptsov Valeriy Nikolaevich - Kepala Dokter OJSC "Girvas", anak perusahaan saka OJSC "Apatit".
    1. +1
      1 Juni 2014 11:37
      Quote: MIKHAN
      Muga-muga iki dudu kejahatan lan sabotase


      Aku ngira iku kondisi cuaca sing ala, kesalahan kru utawa kondisi teknis sing ora nyenengake sadurunge penerbangan. Ing kasus apa wae, sampeyan kudu golek helikopter lan banjur kerja komisi khusus.
      1. +2
        1 Juni 2014 11:48
        Kutipan saka Apollon.
        Aku yakin kahanan cuaca sing ala, kesalahan kru utawa kondisi teknis sing ora kepenak sadurunge mangkat

        Kabeh sing sampeyan ucapake bisa uga. Nanging jumlah penumpang ing Mi-8 ora ngganggu sapa? Iku misale jek kanggo kula kakehan, plus kahanan cuaca ala.
        1. +5
          1 Juni 2014 11:52
          Kutipan saka Sirocco.
          Kutipan saka Apollon.
          Aku yakin kahanan cuaca sing ala, kesalahan kru utawa kondisi teknis sing ora kepenak sadurunge mangkat
          Kabeh sing sampeyan ucapake bisa uga. Nanging jumlah penumpang ing Mi-8 ora ngganggu sapa? Iku misale jek kanggo kula kakehan, plus kahanan cuaca ala.

          Statistik kasar saka tragedi lan kedadean ngandika sing 80% saka kabeh kacilakan tiba ing faktor manungsa (pangopènan, Manajemen peralatan). About 15% - Kanggo hardware. Kanggo force majeure cuaca - ora luwih saka 1%. hi
        2. +1
          1 Juni 2014 13:06
          Kutipan saka Sirocco.
          Kabeh sing sampeyan ucapake bisa uga. Nanging jumlah penumpang ing Mi-8 ora ngganggu sapa? Iku misale jek kanggo kula kakehan, plus kahanan cuaca ala.

          Versi penumpang saka mi-8p bisa nampung wong 28. Yen versi penumpang, mula kakehan ora kalebu.
        3. 11111mail.ru
          +1
          1 Juni 2014 17:37
          Kutipan saka Sirocco.
          Nanging jumlah penumpang ing Mi-8 ora ngganggu sapa? Aku rumangsa kakehan

          18 wong x 100 kg = 1 t 800 kg. Sampeyan ora bisa ngomong kanthi jumlah wong. Senajan karo bagasi ekstra padha bisa duwe pusat banget mburi, karo kabeh jalaran sabanjuré.
    2. Werna
      +1
      1 Juni 2014 22:17
      1st ngendi dhaftar kru, utawa isih urip?
      2, kok aku ora melas marang dheweke? Apa ana wong sing kuwasa normal?
  7. +2
    1 Juni 2014 11:19
    Mesakke WONG!!!Bumi wis TURUN...Mugi-mugi mboten mabur Mburu...!!!
    1. mazhnikof.Niko
      0
      1 Juni 2014 11:36
      Quote: armageddon
      Muga-muga dheweke ora mabur kanggo HUNT ... !!!

      Ya, mburu sansaya mbebayani, nanging wong-wong mesthi kesel.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. PENGEMIS
      +3
      1 Juni 2014 12:36
      Kanggo mancing, kayata, ing pusat rekreasi JSC "APATIT"
    4. +3
      1 Juni 2014 13:59
      Ora mburu. Luwih kaya mancing. Sayange, ora kanggo dhuwit pribadi. Muga-muga Marina Vasilievna Kovtun (iki gubernur kita, sing ora ngerti) bakal nggawe kesimpulan. Kasus kaya mengkono, sayangé, ora diisolasi. Departure "ing ijo", i.e. tanpa mriksa lsp. Nanging informasi iki durung diverifikasi.
      1. PENGEMIS
        0
        1 Juni 2014 21:13
        Dheweke wis nyatakake dheweke minangka profesional sing penting lan ganti rugi 2000000.
  8. +6
    1 Juni 2014 11:45
    Ing mburu, kabeh wong padha, ora mateni kewan kutub, tegese bakal ana ing tundra! lan wong-wong sing mburu saka helikopter - ana kuburan ing tundra, sayangé kanggo pilot, padha dipeksa wong.
    Tak delok peta, ya ana papan sing dicawisake!
  9. angin prahara
    0
    1 Juni 2014 11:45
    Kapan gema reged iki bakal ditutupi? Apa sing lagi nunggu? Njupuk lisensi! Lan jancok .. kanggo kabeh nangis saka liberal! Iku kolom kaping lima!
  10. +2
    1 Juni 2014 11:48
    Turut bela sungkawa kanggo kulawarga korban. Kabeh padha, ora ketompo carane nuwun, teknologi kadhangkala gagal.
  11. +4
    1 Juni 2014 11:50
    Ora mabur mburu, iwak salmon mabur ing Kali Terek, kancane kudu bali saka Pana nganggo papan iki, Dideleng saka beban, bisa uga ana kakehan, dheweke njupuk akeh sampah ing kana. , lan cuaca ora penting ..
    Ngaso kanthi tentrem.
  12. + 12
    1 Juni 2014 11:54
    Ya, sampeyan bisa ndeleng ing peta ngendi dheweke mabur !!!! Padha miber menyang cadangan kanggo mburu lan fishing,! tundra iku kuburan kanggo wong-wong mau snickering t.va.ryam!
    sampeyan bisa downvote!
    1. Vladya
      +5
      1 Juni 2014 12:04
      Kita mabur ing akhir minggu, mandheg njupuk kewan. Sayange pejabat perusahaan lokal. Pilot saiki ..
    2. +3
      1 Juni 2014 12:15
      Lha kok minus ora ana cadangane, kali-kali iku milik peternakan kolektif "Dawn of Communism", peternakan kolektif adol lisensi resmi, helikopter resmi njupuk menyang kono, wah, sampeyan ora seneng pejabat,
      Nah, babagan cadangan, kenapa histeria?
      1. 0
        1 Juni 2014 14:54
        tujuan pungkasan ing pitakonan.
    3. PENGEMIS
      0
      1 Juni 2014 12:40
      Aku ndhukung! Rusia wis dibusak saka mungsuh saka wong! Aku sungkawa karo kulawarga kru
    4. PENGEMIS
      0
      1 Juni 2014 14:06
      Falcons wis mbukak! Sayange kanggo pilot .., padha mabur ing kayu bakar, padha ngumumake yen sumber daya motor tetep ing jaga kanggo jam 70. Nanging kepiye dhuwit dhuwit setuju kanggo mabur ing sampah iki? nangis
  13. +1
    1 Juni 2014 11:57
    Kayane helihunter sabanjure .. wis suwe ora..
    1. +4
      1 Juni 2014 12:05
      Ojo golek kucing ireng.........
      Sapa wae bisa resmi nyewa helikopter, ora larang banget kanggo blumbang, lan lisensi sedina (buntut) ora luwih saka 500 rubel. diverifikasi.
      Lan dheweke mabur ora saka lemak, dalan sing paling apik, nyopir 60 km-8 jam.
  14. +6
    1 Juni 2014 11:57
    Kacilakan kasebut bakal terus nganti dheweke mbatalake salah sawijining undang-undang sing paling bodho sing diwenehake Medvedev minangka presiden

    Hukum Federal Federasi Rusia tanggal 26 Desember 2008 N 294-FZ
    "Ing pangayoman hak entitas legal lan pengusaha individu ing ngleksanani kontrol negara (pengawasan) lan kontrol kotamadya"

    Nglarang inspeksi maneh luwih saka sepisan saben telung taun.
    Dina iki, institusi negara sing sadurunge bisa nindakake pencegahan darurat lan fungsi kontrol liyane wis ilang hak mriksa.
    Iki ditindakake kanggo adaptasi pasar Rusia kanggo aksesi WTO. Lan padha ngadopsi hukum miturut slogan perang nglawan korupsi.
    Miturut cara, miturut hukum iki:
    1. Perusahaan anyar ora tundhuk verifikasi sajrone telung taun saka tanggal registrasi.
    2. Cek disetujoni kanggo taun ngarep sadurunge 1 November taun saiki (wong sing dipriksa diwenehi kabar)
    3. Yen ana pemeriksaan sing ora dijadwalake, jaksa kudu ngelingake wong sing dipriksa seminggu sadurunge!
    Mangkene asil kanggo 7 taun, pirang-pirang kacilakan lan kacilakan: kebakaran, tiba, kacilakan, karusakan, kabeh disambungake karo pelanggaran operasi, safety, pelanggaran konstruksi, desain, lsp.
    1. PENGEMIS
      +5
      1 Juni 2014 12:46
      Aku kelingan pabrik keju Omsk, panggonane bajingan adus susu, yen dideleng saka kahanan sing ora sehat, cek durung nate ditindakake, nanging kudune kaya ing pawon susu.
    2. +1
      1 Juni 2014 12:54
      Lan aku ndhukung hukum, amarga ing laku aku ngerti apa iki mriksa. Lan ora perlu kanggo nglindhungi panguwasa peraturan. Dheweke isih wong lanang.
      1. PENGEMIS
        +3
        1 Juni 2014 13:07
        Pitakonan kasebut bisa didebat, mesthine, nanging sampeyan kudu ngakoni manawa kanggo entuk bathi, bisnis kasebut siyap nindakake kabeh supaya bisa nyuda biaya proses lan entuk bathi. Bisa ngrekam mriksa saka wiwitan nganti rampung kanthi ngrekam video
  15. 0
    1 Juni 2014 12:00
    Ora jelas saka pesen kasebut, apa dheweke mati utawa ora, amarga padha nggoleki liyane.
  16. +3
    1 Juni 2014 12:20
    Ana siji pitakonan menarik: apa wakil direktur OOO (bener ZAO) Luga-les, kang dumunung ing wilayah Leningrad, lan ora malah ing Luga dhewe, nanging ing desa Navolok (pantai Lake Cheremenets)? Lan umume, pengalaman kasebut nyatakake yen akeh wong sing pangkat dhuwur dikumpulake ing sak panggonan, mula faktor manungsa mesthi melu. Menapa malih, iku rampung disengojo lan khusus diarahake.
    1. cutsolia
      0
      2 Juni 2014 02:54
      Paling kamungkinan, mung siji wong saka perusahaan iki nyegah saka kebangkrutan liyane - padha sijine bebarengan
  17. +4
    1 Juni 2014 12:27
    Nderek belasungkawa kanggo kru lan kulawarga. Bubar, bencana kuwi wis dadi, sayangé, tradisional. Pejabat rumangsa kaya setengah dewa, ora percaya yen hukum fisika lan keabadian ora tundhuk marang dheweke!
    PS Aku pancene pengin dadi salah, nanging tragedi bola ngomong ing sih saka ngelawan.
  18. +1
    1 Juni 2014 12:39
    Kutipan saka Palladium900
    Ing Ekho Moskvy padha guyon babagan ANY tragedi ing Rusia. Apa kacilakan pesawat ing Kazan utawa serangan teroris ing Volgograd. Sepira angel kanggo wong-wong mau manggon ing Rusia sing ora asli, ing antarane wong-wong sing disengiti lan disengiti ..

    Bener!!!Wong mati, ora preduli posisi apa sing dicekel, sing pertama, iki warga negara kita, lan sawetara media jijik dhewe!
  19. PENGEMIS
    +3
    1 Juni 2014 12:55
    Dheweke mabur ngombe vodka, ngethok anggaran lan ndemek bocah-bocah wadon
  20. +6
    1 Juni 2014 13:06
    Sugeng bela sungkawa kanggo kulawarga lan kanca-kanca. Nanging ana pitakonan - kok akeh pejabat dhuwur ing siji helikopter maneh? Ing dina sabtu bengi padha lunga menyang ngendi? Apa ora kanggo mancing? Telung taun kepungkur (2011), helikopter Mi-171 karo pejabat dhuwur, sing tabrakan ing Altai tanggal 9 Januari, tabrakan nalika mburu kewan sing kadhaptar ing Red Book. Mobil karo pemburu VIP nabrak nalika nyiapake kanggo numpak wedhus gunung sing dipateni. Ing kasus bencana wingi, miturut versi resmi, pejabat mabur liwat wilayah Taman Nasional Khibiny sing digambarake. Lan apa, panggonan uga dilindhungi undhang-undhang, taman, tlaga lan nyenengake liyane. Iku bakal luwih apik kanggo pindhah ing UAZ, iku luwih dipercaya.
    1. PENGEMIS
      0
      1 Juni 2014 13:18
      apik Aku mung ora bisa sijine +
  21. +2
    1 Juni 2014 13:06
    Padha miber, temenan, ora kanggo karya. Wiwit dina Setu nganti Minggu, ing wilayah sing dilindhungi, para panggedhe mung bisa liburan-santai, mbenerake kesehatane sing goyah. Lan kanthi cara, penerbangan helikopter ora murah. Ana pedhut ing saubengé, ora ana sing katon, nanging kudu mancing. Bisa uga dheweke ngganggu manajemen kapal.
    Aku ora kaget yen ngono.
    1. +3
      1 Juni 2014 13:21
      Lan kanthi cara, penerbangan helikopter ora murah
      saka 200 rubel
      Padha miber, temenan, ora kanggo karya. Wiwit dina Setu nganti Minggu, ing wilayah sing dilindhungi, para panggedhe mung bisa santai-santai, mbenerake kesehatane sing goyah.
      Apa sing diomongake, dheweke ora ngrasakake awake dhewe, dheweke mikir babagan Rusia! Kok bisa santai aja...
  22. -1
    1 Juni 2014 13:11
    "Ajeg tegang. Kaya biasane, wong Ukrainia ngeculake Semyonovka karo howitzers. Banjur, minangka pembalasan, kita ngangkat siji mortir ing jembatan Krasnolimansky menyang udhara. Bebarengan karo pitungan. Maneh padha wedi karo badai. Kita siyap maneh. Nanging Aku duwe kesan yen dheweke milih "serangan" ing wayah sore, supaya kita bisa lungguh ing wayah wengi lan ngenteni dheweke ing pertahanan, amarga dheweke dhewe wedi perang ing wayah wengi.
    Babagan serangan bisa: "8 turntables miber kanggo Karachun. Paling kamungkinan - sawetara jenis" tamu bentenaken ". Dadi apa wae bisa kelakon."
    Strelkov
    1. +2
      1 Juni 2014 14:20
      opo hubungane iki???? Ana thread kapisah kanggo iki! ojo campur asem karo seger!!!
  23. +1
    1 Juni 2014 13:21
    Kula bela sungkawa dhumateng kulawarga para korban. Kangge, aku pengin Wigati sing saluran RBC (soko aku ora kaya iku liyane lan liyane) nuduhake laporan bab kacilakan saka Mi-8 near Murmansk kanggo sawetara jinis muter ngilingake kula saka acara sing kedaden nem sasi kepungkur. , nalika "raja" ing Timur Jauh kaya padha tenan mburu wedhus ing gunung saka helikopter lan plunged glathi menyang rocks .. kok RBC kelingan topik sing? bajingan-zhurnalyugi diwenehi tandha yen delegasi iki uga mabur kanggo mburu kanggo mancing ?? utawa mung ulcer ing bagean RBC .. umume bajingan))
    1. Metal Bro
      +2
      1 Juni 2014 14:51
      padha nindakake perkara sing bener, perlu kanggo nutupi aktivitas birokrat sing luwih akeh, sing diidini kabeh. Bubar, siji ditembak nalika mburu, dheweke mutusake kanggo nuduhake kekuwatane kanthi ngalahake para pamburu lan njupuk mangsa. Lan bener. Lan iku tega kanggo pamburu, saiki padha soldered ing paling wegah
  24. +2
    1 Juni 2014 13:21
    Kutipan saka Apollon.
    Quote: MIKHAN
    Muga-muga iki dudu kejahatan lan sabotase


    Kayane kahanan cuaca sing ora apik, kesalahan kru, utawa kondisi teknis sing ora nyenengake sadurunge penerbangan, ing kasus apa wae, sampeyan kudu golek helikopter lan banjur kerja komisi khusus.

    Ora ana hubungane karo kru, lan kahanan cuaca lan kondisi teknis normal. Iki minangka divisi anyar saka OJSC Apait lan perusahaan liyane sing beroperasi ing macem-macem pratandha. Ndhuwur wis dibusak, saiki kabeh bakal pindhah menyang tangan liyane sing perlu.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +1
      1 Juni 2014 17:23
      Data cuaca kanggo wilayah Murmansk ing 12-00 wektu lokal: +4 , angin -8 m / s, mendhung, udan. Apa sing mancing? Kanggo wong-wong kuwi, kabeh wis kejiret ing pemukiman pribadi lan bathhouse digawe panas. Lan malah luwih, cuaca ora kanggo "review" saka tanah.
  25. MUD
    0
    1 Juni 2014 13:23
    Ana sing sedhih, nanging wis ana sing nggosok-gosok tangane, ngenteni kenaikan pangkat utawa nuduhake jabatan, kanthi raine sungkan.
  26. +3
    1 Juni 2014 13:49
    Iki wektu kanggo nasionalisasi ALL maskapai Rusia. AEROFLOT (ora modern, lawas, Soviet!)
  27. 0
    1 Juni 2014 14:12
    Kutipan saka: vezunchik
    Kita lunga kanggo ngombe ... kaya biasane ...

    Utawa bocah-bocah wadon ...


  28. Nikita_Pilot
    +1
    1 Juni 2014 14:54
    Helikopter karo pejabat sing numpak kapal luwih kerep nabrak tinimbang wong biasa.
    1. +2
      1 Juni 2014 15:52
      Amarga warga biasa ora bisa mbayar jinis transportasi iki! opo
      1. Nikita_Pilot
        0
        1 Juni 2014 17:58
        Aku setuju banget. Kaya bisnise wis nyabrang dalan kanggo wong ...
    2. PENGEMIS
      0
      1 Juni 2014 21:22
      wong biasa ora duwe dhuwit kanggo numpak turntable ngguyu
  29. +5
    1 Juni 2014 15:46
    Meh kabeh manajemen pabrik Apat (pamimpin donya ing produksi fosfat lan pupuk) ana ing helikopter. Kalebu gen anyar. direktur Grigoriev. Tilas sing ditunjuk Guryev (oligarki, pemilik Apatit) ditarik metu saka Cherepovets saka kepala bagean. Ing sawetara (2-3) taun, dheweke ngrusak tanduran kasebut. dheweke diutus akeh pengamat saka Moskow, sing ndadékaké tanduran kasebut dicopot, sing jumlahé ditemtokake dening jumlah pengamat. Kepiye sampeyan seneng - sawise kepala situs ing "azot" Cherepovets - direktur umum perusahaan kelas donya? Urutan pisanan sing ditunjuk anyar yaiku supaya mbangun dheweke ing mangsa panas (musim semi) sawijining pondhok ing desa "yatim piatu". Garwane dhawuh supaya sopir dipecat, Gen. direktur kanggo nolak kanggo njupuk dheweke mubeng kutha. dipecat.
    Wong aneh iki pungkasane dibusak. Direktur anyar (karo pengalaman kerja, kawruh) gelut meh sanalika sawise janjian.
    Aku kudu ngomong, "apatite" - brainchild saka USSR. Lan dheweke kerja kanthi sampurna tanpa oligarki. Saiki tanduran kasebut ana ing sisih lan ing kutha sing padha (ing lapangan sing padha) cantor ("Akron") wis mbangun tanduran liya - "stream rusa".
    Sampeyan ngomong - omong kosong. Aku bakal ngomong - iki ekonomi para panguwasa kita. Wektu maling lan wong awam.
    1. 0
      1 Juni 2014 16:07
      Perang perusahaan saka oligarki?
      Miturut cara, dering - nganti saiki, luwih saka 10 taun, yaiku Ch. engineer saka padha "apatite".
  30. +1
    1 Juni 2014 16:17
    Apa aku ora katon ing mripatku, utawa topik "Ana pejabat dhuwur ing pesawat Mi-8 sing kacilakan" utawa "Echo of Moscow" lan liya-liyane ... belay nyatane, kru kasebut sayang banget yen dheweke bakal nggantung kabeh asu sing wis mati ...
    1. cutsolia
      0
      2 Juni 2014 03:00
      Ing kasus kaya mengkono, pilot tansah disalahake, lan panggedhe putih lan alus.
  31. +3
    1 Juni 2014 16:36
    "Kulawarga para korban bakal dibayar 2 yuta rubel saben." Iku dudu penerbangan sing dijadwalake, tiket ora didol - lan mulane asuransi. Ing biaya sapa? Lan kenapa? Menarik, ta?
    1. PENGEMIS
      0
      1 Juni 2014 21:25
      Sithik wektu kanggo njupuk.
  32. +1
    1 Juni 2014 17:31
    Lha kaya biyasane wong-wong padha ngumpul mlaku-mlaku bebas saka njero ati, mula padha mlaku-mlaku, saka buruh biasa lan wong tani, ora ana sing nguwatirake. mung kanggo awake dhewe.
  33. 0
    1 Juni 2014 17:35
    Murni kita!!! Pilot utawa cuaca sing disalahake !!!, apa sing bodho. Dheweke wis nyelidiki pirang-pirang taun supaya bisa nenangake pendapat umum, lan banjur dadi ilat ... / kepiye pesawat kasebut nabrak Perm, pilot mabuk ing busur / yen sampeyan ngirim versi, banjur mbecikake.
  34. Komentar wis dibusak.
  35. Komentar wis dibusak.
  36. +1
    1 Juni 2014 18:40
    Aku maca ing warta wong lanang miber kanggo nyiapake Putin kang fishing, kang riko wis samesthine ing mangsa cedhak "Rosbalt" warta agensi, dina iki ing 16-00.
    Melas wong lanang. Muga-muga bumi ayem tentrem kanggo dheweke....
  37. -1
    1 Juni 2014 19:04
    Kanggo maca sampeyan, ora tetes simpati Apa bedane saiki, sapa sing apik lan sing ala.
    1. +2
      1 Juni 2014 21:20
      Hah, ngerti nalika aku nguripake lan nindakake pipo 6 dina minggu lan drive 90g Niva, lan wakil comrade saka distrik H nglampahi setengah dina nang endi wae, utawa turu ing kantor (ing reception padha ngandika ora ing panggonan) lan nyopir jaguar 2013...
      Aku isih kudu simpati karo dheweke??? Nalika dheweke urip saka dhuwit kita dhewe..
    2. PENGEMIS
      0
      1 Juni 2014 21:29
      Aku ora duwe karep kanggo wong-wong mau negatif
  38. +1
    1 Juni 2014 23:10
    Sayange kanggo kru, nanging sing kuwasa kanggo mancing lan mburu, kanggo denyushki wong. Gratis.
  39. +1
    2 Juni 2014 00:46
    Ana sing nulis kanggo aku, yen ora, aku ora bakal menet tombol kasebut saiki.
    1. 0
      2 Juni 2014 02:55
      Aku ngerti tenan sampeyan.
  40. 0
    2 Juni 2014 02:55
    Nanging iki pancen wis dikukus. Inggih, "pidato paling apik Zhirinovsky 1" pancen nyaranake dhewe - ing ngendi dheweke ujar manawa ing Rusia, kabeh tiba, kabeh njeblug lan metu saka rel lan kabeh sing ana ing semangat iki. ??? Iki-ora ateges-ora kudu diumumake ing media-tegese-ora kudu kaya iki.Lha, mbok menawa iki wis cukup kanggo kedadeyan ing Rusia? Apa sing ditindakake para pekerja, spesialis, badan kontrol lan inspeksi?
  41. 0
    2 Juni 2014 10:39
    Pilot bakal nylametake negara kita saka korupsi?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"