Gass guyon. Anyar ing politik donya

179
Siji mung bisa melas kanggo Pak Ettinger. Komisioner Energi Eropa sing wani ngerti ing ngendi dheweke wis rampung. Luwih tepate, apa.

Sawise kabeh, mung seminggu kepungkur pidato kasebut jelas anti-Rusia. Lan Ukraina ora duwe utang kaya sing dikandhakake Gazprom, lan rega gas kanggo Eropa kudu direvisi lan digawe seragam, lan paket energi katelu wajib kanggo aplikasi menyang Rusia.

Lan dumadakan - giliran.

"Ukraina kudu ngumumake dina iki yen dheweke bakal nggawe utawa wis mbayar mudhun, kontribusi sing signifikan, telung digit, multimillion-dollar, supaya jelas yen dheweke wis siyap kanggo mbayar utang," ujare Oettinger ing a Wawancara 30 Mei karo stasiun radio Jerman Deutschlandfunk, nambahake, "sing nampa gas kudu mbayar."

"Ukraina wajib mbayar Rusia kanggo pasokan gas, tagihan (kanggo gas) ana ing meja lan kudu dibayar," ujare Komisioner Eropa ing stasiun radio.

Ettinger nyathet ing wicara sing "rega gas antarane 200 lan 400 dolar" saben ewu meter kubik bakal cocok kanggo mutusake masalah regejegan liwat pembayaran Ukraina kanggo Penyetor bahan bakar Russian. Komisioner Eropa nyebutake tokoh iki "umum kanggo pasar Uni Eropa" lan nambahake yen tagihan kasebut kudu dibayar dening Kiev, sanajan kabeh tuduhan sing bisa ditindakake marang Moskow.

Alesan kanggo owah-owahan jantung sing katon dening Komisioner Eropa wis jelas. Apa sing ditindakake Mas Prodan lan kanca-kancane saiki gawe kagete Eropa. Iki ora malah standar pindho, iki soko anyar ing politik donya.

Cetha yen Amerika Serikat minangka legislator standar ganda. Kita ngomong siji bab lan nindakake soko temen beda. Kabeh wong wis biasa. Nanging murid kudu luwih maju tinimbang guru. Lan pimpinan Ukrainia kanthi jelas mutusake kanggo ngalahake guru kasebut.

Ing konferensi pers sawise rapat liyane sing ora kasil babagan gas, Ettinger katon rada kaget. Inggih, carane bisa: ing rembugan kita ngomong siji bab, ing konferensi pers liyane, nalika bali katelu, nanging ing kasunyatan soko sing ora pas karo statements ing kabeh? Sinau, Departemen Negara, lan cemburu.

Iku wiwit esuke ing Eropah: Ukraina wis nandang gerah saka leash lan ora arep ngendi wong Eropah seneng. Apik banget, bener? Koyone sing mbayar nelpon tune. Lan musik iku prasaja: gas. Ing standar sing dibutuhake lan tanpa masalah. Mulane padha menehi dhuwit marang aku. Sing, kita nyathet, bakal cukup kanggo mbayar kabeh utang gas Ukraina. Nanging sayang. Panggunaan liyane wis ditemokake kanggo dhuwit saka Eropah, lan Rusia ora seneng karo apa sing isih ana. Nanging, masalah ...

Dadi apa masalahe? Yagene Ukraina, sing kepengin banget gabung karo kulawarga Eropa, dumadakan wiwit ora nggatekake kulawarga iki? Napa Pak Poroshenko, sing banget nyengkuyung integrasi Eropa, dumadakan njupuk wektu "kanggo mriksa" dokumen babagan integrasi Eropa? Apa dheweke ora entuk akses nalika dadi menteri Yanukovych? Gojag-gajeg.

Yagene, sawise nampa dhuwit saka Eropa, Ukraina terus ing dalan kanggo konfrontasi karo Rusia babagan masalah gas? Sawise kabeh, malah Ettinger saiki ngerti yen Rusia bisa uga njupuk posisi sing angel lan mateni pipa menyang Ukraina.

Iku prasaja. Kepiye carane njupuk, kaya sing dibutuhake, akeh sing bakal dijupuk saka pipa iki. Ing beyo saka kulawarga Eropah. Yaiku, nyolong gas Eropa. Lan posisi Ukraina nggegirisi. Eropa ora bakal bisa nindakake apa-apa karo dheweke. Amarga South Stream beku ing kabeh cara, lan Nord Stream ora kanggo kabeh wong.

Apa sing isih ana? Bener, Kang Mulia AS. Lan gas shale, sing dijanjekake bakal banjir Eropa. Nanging wis jelas yen Amerika Serikat, kaya sing diomongake siji lan liyane, bakal terus ditindakake. Mulane, mangsa sing nyenengake bakal teka.

Sing jelas kepentingane geng Prodan saiki akting. Lan kenapa dheweke sinau apa sing ditonton kabeh wong saiki? Kaping pisanan, amarga Negara pengin kaya ngono. Lan Negara-negara ora peduli karo kabeh masalah Eropa. Dheweke main kertu gas, lan nganti saiki wis sukses banget: tanpa menehi Ukraina dolar siji, dheweke wiwit nyesek Eropa.

Ngapa ora? Sing durjana wis diutus. Sayange, iki Rusia maneh.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

179 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Blondie
    + 52
    2 2014 Juni
    Ha! ngguyu Saiki ngatur dhewe! Iku misale jek kula ing 6 sasi EU mung bakal bisa kanggo komunikasi karo Kiev nggunakake saru lol
    1. + 21
      2 2014 Juni
      Suwe banget. Winter diwiwiti ing 4!!!
      1. Blondie
        +4
        2 2014 Juni
        tegese sabar bakal entek lol
        1. Bodrov
          + 16
          2 2014 Juni
          Aku rumangsa yen ing musim dingin ing Eropa rega pemanas bakal mundhak banget, lan kompor potbelly bakal bali menyang mode)))
          Sampeyan bisa entuk dhuwit apik saka iki ...
          1. +7
            2 2014 Juni
            Kutipan: Bodrov
            Aku rumangsa yen ing musim dingin ing Eropa rega pemanas bakal mundhak banget, lan kompor potbelly bakal bali menyang mode)))


            Perusahaan industri ora bisa disimpen kanthi kompor potbelly, minangka konsumen utama listrik lan gas.
            1. +5
              2 2014 Juni
              Kita bakal nyedhiyakake pelet, yen serbuk gergaji kita ngrusak lingkungan ngguyu
            2. +6
              2 2014 Juni
              Kutipan saka Dym71
              Perusahaan industri ora bisa disimpen kanthi kompor potbelly, minangka konsumen utama listrik lan gas.

              Napa Ukraina butuh industri yen pasar Rusia ditutup?
              1. 0
                2 2014 Juni
                Ya, bisa uga bakal nyedhiyakake bantalan menyang Polandia.
              2. + 39
                2 2014 Juni
                Ungkapan anyar: "Pembersih jamban Eropa ing ngarep ora mbutuhake industri abot ing prinsip. Penting kanggo wong-wong mau yen Eropa ora kehabisan.
                1. +1
                  4 2014 Juni
                  Ukraina apa wae sing pungkasane "oops," nanging ora Eropa.

                  "pragmatisme" Ukrainia - mbales dendam liwat mutilasi - iku persis apa sing ora ana integrator Eropa Brussels. Saiki padha bisa seneng ... endlessly seneng. Hello Barroso.
              3. +3
                2 2014 Juni
                Kutipan saka Setra
                Napa Ukraina butuh industri yen pasar Rusia ditutup?


                Komentarku babagan kompor potbelly lan musim dingin ing Eropa, nanging ing industri Ukrainia, kajaba industri sing mbebayani lan ekstraktif, siji bisa, sayangé, mungkasi, paling ora ana ing junta - ora ana eksekutif bisnis ing kana, mung "komandan." ", plakat-fly.
                1. +1
                  4 2014 Juni
                  Kutipan saka Dym71
                  mung "komandan", omong kosong.

                  Entuk matur nuwun saka Ukrainia:

                  "Kepala Pentagon Chuck Hagel ketemu ing Brussels dina Selasa karo tumindak Menteri Pertahanan Ukraina Mikhail Koval, sing dheweke matur nuwun "amarga profesionalisme dheweke mbela negara," lapor Departemen Pertahanan AS.
                  RIA News


                  Ana 10 kaping luwih saka wong-wong mau ing cedhak Slavyansk, lan peralatan karo pesawat lan howitzers, nanging kabeh padha - nganti kutha razed menyang lemah, lan wis rampung!
            3. 242339
              -1
              4 2014 Juni
              Ora bakal ana borjuis. Bakal ana pasokan gas tanpa gangguan kanggo wektu sing beda-beda. Politik, ing tembung.
            4. 0
              4 2014 Juni
              Lan kanggo pedunung lokal, kayu bakar bakal dadi sugih.
          2. +1
            2 2014 Juni
            Lan miwiti nyedhiyakake kayu bakar !!!
          3. +3
            2 2014 Juni
            lan kompor potbelly bakal bali menyang fashion

            Dadi wong-wong mau uga bakal menyang Rusia kanggo kayu ... Ora akeh sing duwe, maneh sayuran ijo bakal mbantah banget.
            1. waf
              waf
              + 20
              2 2014 Juni
              Kutipan saka Wedmak
              Dadi dheweke uga bakal pindhah menyang Rusia kanggo kayu.


              hi Denis ombenan Ora ana sing bakal lunga menyang papan liya. lan kita ... bakal nyuplai kabeh kaya bocah cilik lan kanthi syarat sing bisa ditampa!
              Yen sampeyan pengin "ngentekake" apa wae sing dikarepake, dina iki kita, sawise nampa handout ing wangun 786 lyams, ora bakal ngenalake pambayaran sadurunge. Bakal ana postponement liyane, maneh sawetara jenis rembugan lan terus saka umume free Penyetor gas? nglirik
              1. +6
                2 2014 Juni
                Halo
                Yen sampeyan pengin "ngentekake" apa wae sing dikarepake, dina iki kita, sawise nampa handout ing wangun 786 lyams, ora bakal ngenalake pambayaran sadurunge.

                Wis telat... wis dipindah tanggal 9. Nanging ayo lali babagan kasunyatan manawa Ukrainia ora bakal entuk rega ing ngisor $ 300? Aku ora weruh alesan kanggo diskon.
                1. waf
                  waf
                  +6
                  2 2014 Juni
                  Kutipan saka Wedmak
                  telat...


                  Ya ... wong tuwa, nanging meh mesthi bener nglirik

                  Kutipan saka Wedmak
                  Nanging ayo lali babagan kasunyatan manawa Ukrainia ora bakal entuk rega ing ngisor $ 300?


                  Ukara sing ora bener - kudune kaya mangkene - ayo lali babagan kasunyatan kasebut KITA ora bakal nampa diumumake dening wong-wong mau (kanthi bener ekonomi) 485!!! wassat
                  Sawise kabeh, sampeyan ora bakal mbantah yen saiki fasis entuk kabeh ... gratis, i.e. praktis lan tenan FREE ? wassat
                  Lan fasis bakal entuk duweke..iku 100 kilogram...lan bakal menehi ganti rugi ora kanthi rega nanging kanthi nambah tarif Transit, lan ora ana pengadilan Stockholm sing bakal nylametake kita. wassat
                  1. +8
                    2 2014 Juni
                    Kutipan saka waf
                    Lan fasis bakal entuk duweke..iku 100 kilogram...lan bakal menehi ganti rugi ora kanthi rega nanging kanthi nambah tarif Transit, lan ora ana pengadilan Stockholm sing bakal nylametake kita.

                    Bapak-bapak, kanca-kanca...
                    Lha kowe ki opo tenan... meramal nang ampas kopi?
                    Ayo Novak lan Miller duwe sirah.
                    Lan nalika kita nemokake asil lelang, kita bakal ngrembug ... hi
                    1. waf
                      waf
                      +4
                      2 2014 Juni
                      Kutipan saka: stalkerwalker
                      Lha kowe ki opo tenan... meramal nang ampas kopi?


                      Dear Ilyich ..... "ramalan" apa sing bisa ana ... prasaja kaya ... SEBENAR !!!

                      Yen sampeyan duwe bensin, sampeyan ora duwe dhuwit ... mung kanggo klasik. ombenan
                      1. 11111mail.ru
                        0
                        2 2014 Juni
                        Kutipan saka waf
                        Isuk-isuk yo iso, tapi duwite didelok"

                        Ana sing menehi inspirasi kanggo aku ... mungkin sesuk, nanging kaki dhisik ...
                    2. +9
                      2 2014 Juni
                      Kutipan saka: stalkerwalker
                      Lan nalika kita nemokake asil lelang, kita bakal ngrembug ...

                      Ora bakal ana sing kudu dirembug. Yen Ukraina ngeyel ing cara, banjur Rusia bakal "ngawut-awut" rampung.
                      "Gazprom" nundha rezim prabayar kanggo Ukraina nganti 9 Juni
                      Ekonomi lan bisnis 2 Juni, 10:53 ITAR-TASS
                      "Introduksi saka rezim prabayar bakal gumantung ing mbayar maneh ing kebak utang kanggo gas dikirim sadurunge April 1," ngandika kepala perusahaan, Alexey Miller.
                      "Ukraina wis mbayar tranche pisanan kanggo pasokan gas. Dina iki $ 786 yuta wis disimpen ing akun Gazprom. We welcome wiwitan pambayaran utang dening Ukraina lan nundha regime prepayment kanggo Juni 9. Introduksi saka rezim prepayment bakal gumantung ing mbayar maneh utang kanggo gas sing dikirim sadurunge 1 April kanthi jumlah $ 2,237 milyar, bagean sing dibayar dina iki, lan saka kemajuan pembayaran kanggo pangiriman ing April lan Mei. Pembayaran kanggo Mei kudu ditindakake sadurunge 9 Juni, "ujare .>

                      Ukraina mbuwang balung menyang Moskow lan katon kaya Miller bakal ngulu. Yen kedadeyan kasebut lan Moskow nampa handout iki, kabeh kabijakan "Ukraina" ora ana gunane. Sampeyan ora bisa menehi. Sampeyan kudu ngadeg ing lemah. Junta ora gelem mbayar bensin kanthi lengkap miturut prajanjèn, supaya dituku kayu bakar. Lan gas kudu diwenehake mung menyang Eropa. Banjur, yen Poroshenko pengin kaya ngono, mula dheweke nyolong wong Eropa. Masalah lan "graters" ana ing sisih kita.
                      1. +1
                        2 2014 Juni
                        Masalah lan "graters" ana ing sisih kita.

                        Dheweke bakal nyatakake kita guilty, apa sampeyan mangu-mangu?
                      2. gsg955
                        +3
                        3 2014 Juni
                        Aku setuju banget karo sampeyan, Ukrainians gedhe mung ing nyolong.
                  2. +1
                    2 2014 Juni
                    Proposal sing salah - mesthine kaya mangkene - ayo lali yen OURS ora bakal nampa 485 sing diumumake (dibenerake kanthi ekonomi) !!!

                    Yen kita nimbang minangka jumlah net, Aku setuju, iku dipercaya, wiwit faktor nyandhet utama, sistem transportasi gas, teka menyang muter. Paling kamungkinan, dheweke bakal entuk diskon, nanging aku ora mikir regane kurang saka 300.
                    Sawise kabeh, sampeyan ora bakal mbantah yen saiki fasis entuk kabeh ... gratis, i.e. praktis lan tenan FREE ?

                    Aku ora bakal, nanging diarani rada beda. Ora kanggo apa-apa, nanging padha nyolong. Lan ing wektu sing padha isih nyoba ndhikte istilah. Nanging padha mbayar bagean saka utang, kang tegese ana dhuwit. Anggere fasis lagi kuwasa, padha bakal narik metu trik kuwi, pocketing dhuwit. Nanging ing sawijining dina, dheweke bakal adoh banget lan bakal mbayar maneh.
                    lan dheweke bakal menehi ganti rugi ora kanthi rega nanging kanthi nambah tarif kanggo Transit, banjur ora ana pengadilan Stockholm sing bakal nylametake kita.

                    Aku uga mangu-mangu, apa alasan kanggo ngunggahake tarif?

                    Ing mratelakake panemume, kita mung kudu ngrampungake pipelines bypass lan ngirim gas liwat. Uni Eropa beku proyek kasebut, hehe, nanging saiki lagi ngadhepi kasunyatan sing atos ing ngadhepi Ukraina. Ing rapat pribadi. Lan misale jek sing mripat wong wis wiwit kedutan.
                2. +1
                  2 2014 Juni
                  Aku kira minimal 350
                3. Nistha Aku
                  0
                  3 2014 Juni
                  368......ik
              2. +2
                2 2014 Juni
                lan aku ora bakal mbantah !!! Anggere LADIES lan perusahaan ing setir, iku bakal dadi!
            2. Komentar wis dibusak.
            3. +1
              4 2014 Juni
              Kutipan saka Wedmak
              Dadi wong-wong mau uga bakal menyang Rusia kanggo kayu ... Ora akeh sing duwe, maneh sayuran ijo bakal mbantah banget.


              Mung wong-wong sing kudu negor alas dhewe. Lan ing jaket quilted. Lan ing njaga.
          4. R-2
            R-2
            +2
            2 2014 Juni
            Ora, paling kamungkinan, "wedhus Rusia" bakal dadi fashion ing Eropah - slab asbes karo tatu spiral lan disambungake menyang jaringan.
          5. +1
            2 2014 Juni
            Apa sampeyan nawakake kanggo ngedol kayu bakar tinimbang bensin?
          6. 0
            2 2014 Juni
            'Kompor perut bakal bali menyang mode'. Ing Geyrop bakal disebut "Maidanki", kaya ing Maidan - mobil karo panas lan soot.
          7. 0
            2 2014 Juni
            ayo padha tuku vodka ... biasane diobong wae ... mbok menawa bakal digunakake ... kanca-kanca.
          8. cutsolia
            0
            4 2014 Juni
            Industri pertahanan kita kudu melu lan nggawe kompor weteng kanggo ekspor.
          9. 0
            4 2014 Juni
            Lan banjur bakal ngucapake tembung "jaket quilted" kanthi katresnan lan pangarep-arep kanggo anget. Lan kita bisa mikir babagan apa sing bakal diwenehake - jaket gas utawa quilted.
      2. +1
        2 2014 Juni
        3!!2!!!1!!Z A K R U C H I V A Y!!!!
        1. Komentar wis dibusak.
      3. 16101955
        0
        2 2014 Juni
        Ing Ukraina, Gaza kebak sartir...
    2. 0
      2 2014 Juni
      Ing nem sasi, rolas panguasa bakal diganti ana, lan saben drawbar bakal narik ing arah dhewe. Nganti kepala saiki diuripake kanggo ngawula minangka conto ilustrasi, EU bakal nangis lan groin kanggo dangu. recourse
      1. +2
        2 2014 Juni
        Kutipan saka wolf7
        nangis lan moan EU kanggo dangu

        Ya wis suwe banget. Nganti matiku. Penyakit EU wis adoh banget, ora tanpa bantuan saka Amerika Serikat. Ora ana pemulihan saka penyakit kasebut. Gangrene gas - pembantu ing yuesei - bakal ngrampungake dheweke. Sing ana "gambits Crimean", Amerika lan Inggris siap kanggo kurban Eropah supaya ora ilang posisi ing donya. Dwarf Eropa bakal ngadhepi ontran-ontran bebarengan, huru-hara karo Muslim ing Prancis, kudeta fasis ing Yunani, mlarat ing Italia, lan influx saka pengungsi ing Swiss. Jerman lan Polandia bakal tetep stabil. Inggih, banjur kabeh wong ngerti - Jerman ndhuwur kabeh lan Drang nach Osten, lan karo Polandia (saka Mozh kanggo Mozh) utawa saka Polandia - wektu bakal ngomong. Spiral sejarah...
    3. waf
      waf
      +6
      2 2014 Juni
      Quote: pirang
      Saiki ngatur dhewe!


      Nu-nu wassat Aku malah ora bakal nyimpen popcorn ... amarga ... asile wis dikenal suwe ... kita bakal "dijupuk" maneh. bakal ana penundaan liyane "ancaman sing diduga kanggo ngenalake prabayar" wassat lan "ngiyup" sing tenang babagan netepi syarat kontrak lan contrition ... ay-yay-yay ... carane ala ongs.
      Ing sawetoro wektu, pasokan gas maksimal bakal terus lan kanggo sapa????

      Dhek wingi. ana program masterpiece dening V. Solovyov lan mung ing topik iki, salah siji sing diundang ngandika mangkono ..... NATA nyuplai Piglet karo kabeh (senjata. pasokan. nenek. tentara bayaran), lan Putin ... gas gratis wassat
      Sing. ing loro-lorone duka .......... DPR lan LPR Nyuwun

      Menarik apa sing bakal dikandhakake para penggemar nggawe "KU". yen dheweke maneh wiwit nandhang "ancaman" lan ora ngenalake prabayar sesuk, kaya sing "diumumake kanthi banter" nangis ????
      1. +2
        2 2014 Juni
        NATA nyedhiyakake Piglet karo kabeh (senjata. persediaan. nenek. tentara bayaran)

        Ya, pasokan iki ora katon. Padha ngirim jatah, sawetara atus kendaraan waja ... prajurit Ukraina kasil ngedol loro-lorone.
        lan Putin ... free gas

        Aku iki gas bakal entek banget. Aku ora gumantung ing raos sedulur, etc., Aku mung ngandika saka posisi bisnis. Kaya ngono, ora ana sing nyuplai apa-apa.
        1. waf
          waf
          +2
          2 2014 Juni
          Kutipan saka Wedmak

          Ya, pasokan iki ora katon. Padha ngirim jatah, sawetara atus kendaraan waja ... prajurit Ukraina kasil ngedol loro-lorone.


          Denis...nuduhake foto Kamaz karo wong mati lan tatu utawa sampeyan ndeleng dhewe?

          Iki mung saka penulis lagu - Yesaul ... "walet mabur" ... nanging nyatane, muga-muga sampeyan ndeleng dhewe.
          Lan sampeyan mikir sing mung drive, mabur lan shoots kaya iki???

          Kutipan saka Wedmak

          Aku iki gas bakal entek banget. Aku ora gumantung ing raos sedulur, etc., Aku mung ngandika saka posisi bisnis. Kaya ngono, ora ana sing nyuplai apa-apa.


          Sampeyan mbantah dhewe ... maca maneh sing sampeyan tulis ...."..saka perspektif bisnis" keprungu (ora banget "kandel" ... diwenehi tandha wassat
          1. +1
            2 2014 Juni
            Denis...nuduhake foto Kamaz karo wong mati lan tatu utawa sampeyan ndeleng dhewe?

            Apa sampeyan ndeleng kepiye intelijen sing dibutuhake kanggo ngrusak truk Kamaz karo wong sing tatu nyopir tanpa tutup?
            Lan sampeyan mikir sing mung drive, mabur lan shoots kaya iki???

            Ora dhewe, mesthi. Nanging kasunyatan sing prajurit Ukrainia hammering adoh ing kutha saka ndhuwur lan ora wani mudhun lan rampung "operasi" nuduhake yen padha ora duwe kekuatan lan kabisan kanggo nindakake iki.
            Dheweke ilang 4 turntable !!! Kita kelangan akeh kendaraan lan kendaraan tempur infanteri !!! Lan iki senadyan resistance sluggish saka milisi, dumadi saka luwih saka setengah saka sipil, nyekeli AKs ing tangan kanggo pisanan. Aku pengin krungu pendapat sampeyan babagan perkara iki.
            Sampeyan mbantah dhewe ... maca maneh apa sing sampeyan tulis ........ saka perspektif bisnis "

            Kenging punapa? Kabeh disambungake kanthi rapet ing kene - bisnis lan politik. Nalika politik bisa nggawe "hadiah", bisnis ora mungkin nggawe loman.
      2. Eugene1
        +1
        2 2014 Juni
        ... lan maneh 333 "Cina" bebaya! Kita maca dongeng "The Cat and the Cook" - guess sapa kucing lan sapa sing masak?
      3. Komentar wis dibusak.
    4. MUD
      +3
      2 2014 Juni
      Maneh, junta diambungi bokong, tutup tap ditundha nganti 9 Juni.
    5. 0
      2 2014 Juni
      Ing 6 sasi, wong Eropa bakal ngidoni paket energi lan tumindak miturut kahanan!
    6. 0
      2 2014 Juni
      Lan padha ora nyipta apa-apa sing anyar. Busana HAMLO ing Armani, iku bakal tetep HAMLO.
    7. +1
      2 2014 Juni
      pirang 9 18
      Ha, ing Ukraina ana Deuce maneh; siji Présidhèn diusir sacara ilegal, Presiden kapindho dipilih sacara ilegal hi
    8. Komentar wis dibusak.
    9. formasi
      +1
      3 2014 Juni
      wong lanang! Aku ora sabar ngenteni Taun Anyar! )))))
    10. 0
      3 2014 Juni
      Quote: pirang
      EU mung bakal bisa komunikasi karo Kiev nggunakake saru

      Aku pracaya yen Kyiv bakal ngirim EU "kanggo ibu" malah sadurungé. Poroshenko minangka anak didik Amerika Serikat, lan Amerika Serikat wis nyuarakan posisine (Nulandovskoe - Jancok EU!). Ikhlas.
    11. +5
      3 2014 Juni
      Iku misale jek kula utawa sampeyan pancene ora keno? Masalah iki ora dadi masalah antarane Ukraina lan EU, nanging masalah antarane AS lan EU.
      Kabeh jinis Yatsenyuks, Porashenkos lan Tyagniboks liyane minangka parsleys fairground karo tangan Amérika ing .ope. Kang twirls mau kaya sing dikarepake. Sing. apa Kyiv ngandika apa Departemen Negara Amérika ngandika ... Iku ora Kyiv sing mlengkung EU, iku Washington sing njupuk kauntungan saka donya lawas.
      Gedung Putih, kanthi bluster Kyiv, nyoba miwiti perang gas lan kanthi mangkono ngunggahake rega gas dadi 500-600 dolar saben ewu meter kubik. Mangkono, nggawe bathi (yaiku, nyimpen) industri shale lan ngusir Gazprom saka geyropa ...
      Iku ora pribadi - mung bisnis. Kabeh kerusuhan ing Ukraina mung redistribusi pasar liyane. nglirik
      1. Nistha Aku
        0
        3 2014 Juni
        Konsumen utama yaiku Jerman, lan ana Nord Stream, AS mung bakal bisa nyedhiyakake negara Baltik karo Pshek, banjur ora luwih awal saka 3-5 taun, South Stream bakal diluncurake luwih cepet.
    12. +1
      3 2014 Juni
      Nanging aku mikir yen ora perlu nggawe diskon. Iki minangka subsidi kanggo bandit lan pembunuh. Lan tinimbang menehi subsidi lapisan musuhan (lan Kyiv ora bakal menehi diskon ing sisih kidul-wétan) ing sisih kulon Ukraina, luwih becik kita nggunakake diskon 100 dolar iki kanggo tuku peralatan ing industri pertahanan. Yen sampeyan pengin menyang Eropa, BAYAR ING EROPA!
    13. 0
      3 2014 Juni
      KITA KUDU LUWIH KERAS KARO BUDAK AMERIKA INI... SENDIRI GAS SEDULUR, YO IKI SING NGENE.
    14. Rake
      0
      4 2014 Juni
      Rusia isih bakal disalahake. Mula, kita kudu njaluk dhuwit kanthi kasar. Dhuwit underpaid, kanthi idin tacit saka bajingan saka Gazprom - tragedi Donetsk, Slovyansk, dipakani nasionalis, mbayar pasukan punitive, etc.
    15. 0
      4 2014 Juni
      Yagene ora ana sing mangsuli kanggo ngobong kabeh RUSIA?
  2. + 21
    2 2014 Juni
    Mateni gas lan mung banjur rembugan.
  3. +6
    2 2014 Juni
    )) hmm, butuh wektu sing suwe kanggo tekan Eropa ... Lan ora suwe - musim gugur ... banjur musim dingin.. keprungu
  4. +4
    2 2014 Juni
    Geyrope ora duwe wektu kanggo ngguyu saka badut ing ndhuwur Kyiv gedhe Departemen Negara, mangsa mung watara sudhut ...
  5. + 12
    2 2014 Juni
    TODAY Rusia bakal nuduhake apa wis EGGS!!! Dienteni jam 24.00, opo maneh kesel ngomong...
    1. +1
      2 2014 Juni
      lan apa sing bakal kelakon ing 24,00?
      1. avt
        +5
        2 2014 Juni
        Kutipan saka agfa
        TODAY Rusia bakal nuduhake apa wis EGGS!!! Dienteni jam 24.00, opo maneh kesel ngomong...

        Kutipan saka Jrvin
        lan apa sing bakal kelakon ing 24,00?

        Lan kene kita, ngenteni kanggo mangerteni. Yen Miller ora peduli lan manawa dheweke nemokake "metode" ing EU babagan PDB. Yen tetep janji, bakal ana peringatan "gas" sing ditembak ing udara, sing ing sadawane lintasan rumit bakal nyerang Kiev ing sirah.
        1. waf
          waf
          +2
          2 2014 Juni
          Kutipan saka avt
          Lan kita ngenteni kanggo mangerteni


          Kanthi hormat, nanging ... naif sampeyan ... mung apik tenan ... apa mesiu? WHO???
    2. +3
      2 2014 Juni
      Kutipan saka agfa
      TODAY Rusia bakal nuduhake apa wis EGGS!!! Dienteni jam 24.00, opo maneh kesel ngomong...

      Penutupan kudu kedadeyan sesuk, 3 Juni ing 10:00 wektu Moskow.

      Punika counter:

      https://www.arewethere.yt/---/9726.htm#.U4wSNp9oEtC
      1. avt
        +4
        2 2014 Juni
        Kutipan saka: Tor Hummer
        Penutupan kudu kedadeyan sesuk, 3 Juni ing 10:00 wektu Moskow.

        Punika counter:

        Nyuwun Dhuwit teka ing Gazprom - katelu saka utang, shutdown ditundha nganti 9 Juni, negosiasi terus. Hmmm .... ing tangan liyane, yen bodho ngidak-idak nganggo bor, dheweke bisa dituduh tekanan politik kanthi gas. tutup, kang wis blackmailing kita kanggo dangu, lan ora pengin rembugan. Ya, lan akeh gumantung ing EU, sawise kabeh, padha nampa gas ing tapel wates lan, yen padha pengin, padha bakal nang ing dhuwit ora saka Ukrainians, nanging saka kita, minangka "intractable" negotiators, lan ana jumlah. ora lusuh lan nyatane bisa ngedhunake jaminan sosial kanggo kita. Oke, proposal ditampa lan ditolak, 09/06 wis cedhak, limang dina cuaca ala, ayo ngenteni.
        1. +3
          2 2014 Juni
          Sayange yen dheweke nggawe konsesi maneh. Suwene sampeyan bisa nandhang iki, amarga dheweke bakal dadi ora sopan!?
          1. waf
            waf
            +2
            2 2014 Juni
            Kutipan saka Wedmak
            Sayange yen dheweke nggawe konsesi maneh. Suwene sampeyan bisa nandhang iki, amarga dheweke bakal dadi ora sopan!?


            Eh...aku ora duwe wektu kanggo "debat" karo sampeyan!Lan carane tahan ... Aku wis nulis ing ndhuwur ... KABEH URIP utawa SELAMANYA OPO !!! prajurit

            Nanging para "patriot urious" wis wiwit nulis "alasan" ... iki ora kaya sing kita pikirake. Sing paling dhuwur ngerti kabeh. Apa sing kudu ditindakake lan kepiye.

            Lan aku ngerti - rembugan kanthi cepet karo sekutu lan nyiapake perang kanggo Crimea !!! prajurit
            Nanging kenapa Presiden kita nindakake kabeh iki??? Aku ora ngerti kabeh ... Nyuwun
            1. +6
              2 2014 Juni
              Ana siji gedhe TAPI kene. Gas diwenehake menyang Eropa liwat Ukraina. Sing masalah. Lan mulane ana konsesi, transfer lan negosiasi tanpa wates. Kita bisa Cut mati gas kanggo Ukraina, nanging kita ora bisa kanggo Eropah, padha mbayar.
              Sanalika kita ngilangi volume kanggo Ukraina, dheweke bakal langsung nyolong, ninggalake Eropa tanpa bahan bakar. Dheweke ora peduli. Dheweke ngontrol sistem transportasi gas. Lan Rusia bakal nyatakake kanggo nyalahke kanggo non-supply gas. Lan kanggo alesan banget prasaja - iku duwe bathi. Apa sampeyan bisa njupuk saka Ukraina mlarat? ora ana apa-apa! Ing kana wis ana perang. Nanging owah-owahan tanggung jawab iku ing urutan saka iku kanggo Kulon.
              Dadi Putin kudu mikir kanthi serius sadurunge njupuk langkah sabanjure, kabeh wis nyambung banget.
              1. waf
                waf
                +2
                2 2014 Juni
                Kutipan saka Wedmak
                Ana siji gedhe TAPI kene.


                Denis..iki alesan "busuk"...aja nyebut jeneng sing kondhang wassat
                1. ora ngalangi.
                2. dheweke bakal nyolong.. iki masalah balapan homo sing menehi panganan para fasis iki. Aku uga bakal ngajokake tuntutan hukum marang Baroza lan EU amarga ngganggu pambangunan South Stream.
                3. Saiki fasis gumantung ing budaya gay luwih saka tau ... amarga padha pengin nang endi wae, supaya carane bisa mbayangno sing padha bakal nyolong saka wong-wong sing spoon-feed?
                kula nyuwun.
                Rusia wis dadi priori guilty wiwit pisanan muncul lan bakal tansah dadi, amarga ... dheweke terus-terusan kaya balung ing tenggorokan Gay-Ropa lan Amers!!!

                Minangka kanggo "mikir" Presiden Putin ... Aku ora bakal ninggalake komentar.

                Apa sing kudu dijupuk saka Ukraina sing mlarat? Kekayaan intelektual, budak, lan celengan gas serpih, kanthi bantuan kasebut bakal ngracun ekologi negara kita.
                Pira GMO sampeyan bisa nyebar? wassat
                Apa sampeyan ngerti apa "kaendahan" saka GMSH? Iku infèksi sing banget saged reproduksi dhewe lan bebas nyebar menyang crops liyane, kalebu kanggo kita, lan banjur ana aturan WTO. Dheweke nyolong lan dituntut.
                sejarah ngerti akeh conto utawa sampeyan mikir. sing gawe saka GMOs ... nindakake karo driji?
                1. 0
                  2 2014 Juni
                  iki masalah saka lomba gay, kang panganan iki fasis.

                  ii....
                  Rusia wis dadi priori guilty wiwit pisanan muncul lan bakal tansah dadi, amarga ... dheweke terus-terusan kaya balung ing tenggorokan Gay-Ropa lan Amers!!!

                  ngandika bener, padha bakal mindhah kabeh alangan marang kita - kaya kita ora bisa teka menyang persetujuan.
                  Saiki fasis gumantung ing budaya gay luwih saka tau ... amarga padha pengin nang endi wae, supaya carane sampeyan bisa mbayangno sing padha bakal nyolong saka sing sendok-feed wong?

                  Ya, mripat negosiator EU wis twitching sawise babak pisanan negosiasi. Dheweke ngerti ing ngendi dheweke. Dadi kita isih ana ing ireng, pitakonan yaiku suwene EU bakal nahan omong kosong sing diomongake Naftogaz.
                  Kekayaan intelektual, budak, lan celengan gas serpih, kanthi bantuan kasebut bakal ngracun ekologi negara kita.

                  Um.. apa jenis intellectual property ana ing kulon Ukraina? Apa iki Benderites utawa apa? nglirik Ayo padha lunga, supaya padha njupuk. Simpenan gas shale tetep ana ing sisih wétan lan kidul lan saiki ora bisa dijupuk kanthi gampang.
                  Infeksi iki bisa reproduksi dhewe lan bebas nyebar menyang tanduran liya, kalebu kita, lan iki aturan WTO.

                  Um... kowe yakin? Yen memori sandi saka sekolah serves kula tengen, hibrida asring ora saged reproduksi sawijining. Nanging umume, dheweke luwih tahan kanggo penyakit lan iklim. Ora perlu nggawe monster sing luar biasa saka rekayasa genetika.
              2. avt
                0
                2 2014 Juni
                Kutipan saka Wedmak
                Kita bisa Cut mati gas kanggo Ukraina, nanging kita ora bisa kanggo Eropah, padha mbayar.
                Sanalika kita ngilangi volume kanggo Ukraina, dheweke bakal langsung nyolong, ninggalake Eropa tanpa bahan bakar.

                Apa wis kedaden sak mati pisanan, nalika Miller solemnly mateni tutup ing layar televisi. Akibaté, Ykry banjur nampa silihan saka kita kanggo mbayar utang kita, kaya Ssynukovich sadurunge nggulingaké 3 yard.
                Kutipan saka Wedmak
                Dadi Putin kudu mikir kanthi serius sadurunge njupuk langkah sabanjure

                Luwih tepat, kita kudu setuju karo EU; ing kasunyatan, miturut syarat kontrak, bisa menehi paukuman amarga kekurangan pasokan gas. Dadi selaras karo formalitas hukum lan telat ing pedhot minangka kasunyatan objektif. Kita resmi melu "sengketa antarane entitas ekonomi" karo Ukraina, sing kudune ora ana hubungane karo acara ing Novorossiya. nangis ,sedih nanging bener. Pertempuran sing padha karo makna lokal antarane VTB Kostina lan Taruta sukses - properti Taruta dicekel ora mung ing Siprus, nanging uga ing Virginia. Game kasebut terus. Game kasebut diterusake kanggo Eropa ing negosiasi gas antarane kita lan amers, ora kanggo Ukraina. , mung kandhang, sing paling akeh dikuwasani dening Amerika.
        2. +1
          2 2014 Juni
          Ayo ngenteni, pitakonan apa jenis trik Ukraina bakal muter saiki supaya ora kanggo menehi adoh liyane. Kontrak wis ditandatangani lan ditrapake.
          1. waf
            waf
            +4
            2 2014 Juni
            Kutipan saka Wedmak
            Ayo ngenteni, pitakonan apa jenis trik Ukraina bakal muter saiki supaya ora kanggo menehi adoh liyane. Kontrak wis ditandatangani lan ditrapake.


            1. Ora ana feints, kabeh tumindak mung miturut instruksi Banana lan UssSAKI wassat

            2. Kabeh sengketa kontrak mung liwat PENGADILAN (Muga-muga sampeyan ngerti yen ana persis sing padha..... "pengadilan paling manusiawi ing donya" - Aku nerjemahake ... persis cara sing padha nari menyang swara saka wong sing pesen) wassat

            Saiki kanthi kapisah kanggo feints:

            1. Gazprom nyedhiyakake 114 yuta meter kubik saben dina....nganti tanggal 9 (saiki, pira?
            Lan maneh gratis lol

            2. Diskon kanggo Lithuania .... 50 Baku saben 1000 meter kubik.

            Sawetara jenis biasa sedulur -patriot" metu karo mutiara "babagan properti nasional" lol
            Nanging dheweke ora nemtokake ... wong apa? Dill, Lithuania utawa wong liya?
            Kanggo sawetara alasan aku ora weruh diskon kanggo kita apa wae ... Mungkin aku kudu ngganti kaca tingal, yen ora ... Aku ora weruh utawa ora weruh ... carane urip wis dadi apik amarga ... kabeh perusahaan lan perusahaan negara metu ing ndhuwur babagan produksi ... "warisan nasional" lol
            Iki sing diarani ... FINTS
            1. 0
              2 2014 Juni
              Aku njaluk ngapura, aku bakal ngrembug luwih lanjut, menarik banget, nanging aku kudu ninggalake bisnis.
              Aku nerjemahake ... kaya dheweke njoget karo irama wong sing pesen

              Ayo padha nari, nanging nalika EU lara saka trompet iki, sampeyan ndeleng, dheweke bakal ngirim wong sing pesen ... menyang neraka, wis ana kemajuan.
        3. Eugene1
          +1
          2 2014 Juni
          Endi DENDA lan DUKA kanggo telat mbayar? Yen aku ora mbayar cuaca ...!
    3. +1
      2 2014 Juni
      Ora 24.00, nanging 10.00 ing 3 Juni.
      1. 0
        2 2014 Juni
        Ora 24.00, nanging 10.00 ing 3 Juni.
        Kamentrian Energi Federasi Rusia: Rusia nampa $786,4 yuta saka Ukraina kanggo mbayar utang gas
        Kamentrian kasebut nglaporake yen ana rong pembayaran, sing tujuane yaiku pembayaran kanggo Februari lan Maret 2014.
        Minangka ITAR-TASS sadurunge dilaporake, ing Februari lan Maret 2014, Naftogaz milih 1,64 milyar meter kubik lan 1,8 milyar meter kubik gas, masing-masing, kanthi rega $ 268,5 saben 1 ewu meter kubik.
        Sadurunge, Gazprom meksa mbayar utang $ 2 milyar kanggo pasokan gas, sing diakoni para pihak minangka ora bisa dibantah, ing pungkasan minggu kepungkur.
        Dina Senin, negosiasi bakal diterusake ing Brussels babagan utang Naftogaz lan skema pembayaran maneh, rega gas lan kemungkinan Natfogaz ngalih menyang rezim sing wis ana sadurunge tanpa prabayar.
        Minangka Gazprom sadurunge nyatakake, yen ing pungkasan 2 Juni akun Gazprom ora nampa pembayaran advance kanggo volume Juni, banjur saka 3 Juni perusahaan Rusia bakal mbatesi pasokan gas menyang Ukraina.
        Ukraina mbantah rega kanggo pasokan sing ora dibayar
    4. waf
      waf
      +2
      2 2014 Juni
      Kutipan saka agfa
      TODAY Rusia bakal nuduhake apa wis EGGS!!!


      Lali wae...kaya ngimpi elek!!! prajurit
      1. 0
        2 2014 Juni
        Lan iki sing pungkasan:
        Gazprom nundha keputusan kanggo ngenalake rezim prabayar karo Ukraina nganti 9 Juni, kepala Gazprom Alexey Miller marang wartawan.
        "Ukraina mbayar tranche pisanan kanggo pasokan gas. Dina iki, $786 yuta wis disimpen ing akun Gazprom. Kita nampani wiwitan pambayaran utang dening Ukraina lan nundha rezim prabayar nganti 9 Juni. Introduksi saka rezim prabayar bakal gumantung ing mbayar maneh lengkap utang kanggo gas dikirim sadurunge April 1 ing jumlah $ 2,237 milyar, bagean kang wis mbayar dina iki, lan ing kemajuan ing pembayaran kanggo Penyetor ing April lan Mei. Pembayaran Mei kudu ditindakake sadurunge tanggal 9 Juni," ujare.

        Supaya...
    5. MUD
      +1
      2 2014 Juni
      Ketoke ora. Sawise maneh, mateni tap ditundha nganti 9 Juni.
      1. +1
        2 2014 Juni
        Dheweke mung ngece sapa? Ing Ukraina, bisa uga ana jenis "pedhang Damocles". Dhuwit sing diperes metu mesthi ora bakal digunakake kanggo ndhukung perang ing Kidul-Wétan, lan iku wis apik.
  6. +5
    2 2014 Juni
    Sawise kabeh, malah Ettinger saiki ngerti yen Rusia bisa uga njupuk posisi sing angel lan mateni pipa menyang Ukraina.


    Ya, sing kudu dilakoni, mateni gas lan aja nguripake nganti saben sen bali. Dheweke bakal njagong tanpa gas lan dadi luwih wicaksana.
    1. +5
      2 2014 Juni
      Kutipan: Afinogen
      Sawise kabeh, malah Ettinger saiki ngerti yen Rusia bisa uga njupuk posisi sing angel lan mateni pipa menyang Ukraina.


      Ya, sing kudu dilakoni, mateni gas lan aja nguripake nganti saben sen bali. Dheweke bakal njagong tanpa gas lan dadi luwih wicaksana.
      ....
      .... Kajaba iku, ana informasi babagan kapentingan gedhe Jepang ing gas Rusia (ing latar mburi kontrak rampung karo China) ... Japs uga pengin pipa gas kanthi throughput 20 meter kubik lemak saben taun ... Yen ora, wong mlarat wis bosen lungguh ing LNG impor (luwih larang tinimbang Rusia) ... Umume, macan Asia ngocok..
      1. 0
        2 2014 Juni
        Yen ora, wong miskin bosen lungguh ing LNG impor (luwih larang tinimbang Rusia)
        Lan padha nganggo basa Rusia, kanthi cara. Iki kok wong kita ora pengin ngluwihi pipa kanggo wong-wong mau. Miller ujar manawa sampeyan mbuwang pipa menyang Jepang, kabeh struktur sing digawe kanggo pasokan LNG bakal layu ... hi
      2. 0
        2 2014 Juni
        Ana gupuh ing Australia amarga warta iki, gas bakal larang dibandhingake gas Rusia lan Jepang mung mandheg njupuk. Saiki aku ngerti kenapa Australia ndhukung sanksi kasebut.
  7. +5
    2 2014 Juni
    Yen kabeh dadi kaya iki, mangsa ngarep kita bakal ngece. Nanging, cadangan gas wis kurang saka sing dibutuhake. Lan yen pipa diblokir sesuk, aku pancene ngarep-arep yen dheweke ora bakal nyeret maneh, kesenengan bakal diwiwiti ing 10 am wektu Moskow. Kita nyedhiyakake bir lan roach.
    1. +4
      2 2014 Juni
      Kutipan saka Wedmak
      Yen kabeh dadi kaya iki, mangsa ngarep kita bakal ngece. Nanging, cadangan gas wis kurang saka sing dibutuhake. Lan yen pipa diblokir sesuk, aku pancene ngarep-arep yen dheweke ora bakal nyeret maneh, kesenengan bakal diwiwiti ing 10 am wektu Moskow. Kita nyedhiyakake bir lan roach.

      Sayange, wong Ukrainia wis ngompa volume gas sing nyengsemake menyang fasilitas panyimpenan gas lan iki bakal tahan suwe.
      1. 0
        2 2014 Juni
        lan iki bakal tahan suwe

        Iku bisa uga cukup kanggo wong-wong mau, nanging aku ora yakin babagan "kanggo wektu sing suwe." Nanging Eropa uga butuh, lan yen gas Ukraina dipotong, mung gas Eropa sing bakal mlebu pipa. Kesenengan bakal diwiwiti nalika persediaan entek lan kontrak ora rampung.
      2. 0
        2 2014 Juni
        Kutipan saka: Tor Hummer
        Kutipan saka Wedmak
        Yen kabeh dadi kaya iki, mangsa ngarep kita bakal ngece. Nanging, cadangan gas wis kurang saka sing dibutuhake. Lan yen pipa diblokir sesuk, aku pancene ngarep-arep yen dheweke ora bakal nyeret maneh, kesenengan bakal diwiwiti ing 10 am wektu Moskow. Kita nyedhiyakake bir lan roach.

        Sayange, wong Ukrainia wis ngompa volume gas sing nyengsemake menyang fasilitas panyimpenan gas lan iki bakal tahan suwe.

        Nanging aku kepengin weruh apa jenis wadhah sing dipompa gas saka "kanggo dangu"?
        1. +1
          2 2014 Juni
          Aja kaget, kabeh saka pipa sing padha. Padha kapekso kanggo kumpa gas menyang fasilitas panyimpenan kanggo Eropah kanggo mangsa, lan gas iki mili liwat pipa. Supaya padha dipompa ing (mbok menawa malah tanpa menehi gas kanggo konsumen dhewe). Miturut cara, aku ora bakal kaget yen perusahaan gas EU uga miwiti nyedhiyakake gas supaya bisa ngurangi lan bisa urip ing acara sing bakal teka.
      3. +1
        2 2014 Juni
        Kutipan saka: Tor Hummer
        Kutipan saka Wedmak
        Yen kabeh dadi kaya iki, mangsa ngarep kita bakal ngece. Nanging, cadangan gas wis kurang saka sing dibutuhake. Lan yen pipa diblokir sesuk, aku pancene ngarep-arep yen dheweke ora bakal nyeret maneh, kesenengan bakal diwiwiti ing 10 am wektu Moskow. Kita nyedhiyakake bir lan roach.

        Sayange, wong Ukrainia wis ngompa volume gas sing nyengsemake menyang fasilitas panyimpenan gas lan iki bakal tahan suwe.
        ...
        Mesti wae...Kira-kira wis cukup nganti tiba, trus....Salam dung lan sedotan!!!!...:)))))
      4. 0
        2 2014 Juni
        Ora ketompo carane akeh sampeyan ngundhuh, sampeyan isih kudu mbayar, sangsara telat
      5. 0
        2 2014 Juni
        Inggih, inggih. nganti 37% saka volume sing dibutuhake
  8. +1
    2 2014 Juni
    Yaiku, kabeh bisa diprediksi. Yankees nyoba meksa wong tuku bensin kanthi tumindak kaya ngono. Lan saiki lan bakal luwih larang tinimbang kita. Sanajan ngono, dheweke ora duwe kapasitas. . Lan padha bakal katon ing telung taun, ora sadurungé. Nanging EU kudu gas saiki. Lan ing pungkasan, Yankees, tinimbang nambah katergantungan ing awake dhewe, bakal njaluk pamisah ing EU lan njaluk piyambak ing alangan. yen ana muddle minangka ngrancang ing 2015, kabeh bakal nandang gerah liwat kanggo wong-wong mau.
    1. Associate Professor
      +1
      2 2014 Juni
      Kutipan: shinobi
      Kabeh, kabeh bisa diprediksi. Yankees nyoba meksa wong tuku bensin kanthi tumindak kaya ngono. Lan iki bakal luwih larang tinimbang kita.

      Nanging, wedhus EU, yen duwe otak, bakal mandheg nggawe alangan ing pambangunan South Stream, nanging, sebaliknya, bakal nyepetake.
  9. +2
    2 2014 Juni
    Cookie Nuland Eropa bakal mlebu tenggorokan ...
  10. +6
    2 2014 Juni
    Lan Negara-negara ora peduli karo kabeh masalah Eropa. Dheweke main kertu gas, lan nganti saiki wis sukses banget: tanpa menehi Ukraina dolar siji, dheweke wiwit nyesek Eropa.


    Denouement wis cedhak. Duwe main kertu gas, Amerika ora bakal bisa ngilangi bank kasebut; wingi dilaporake yen dheweke wiwit duwe masalah gedhe karo gas shale!
    1. yulka2980
      +2
      2 2014 Juni
      Ayo, masalah-masalahe iki ora bakal rampung am EU bakal nyusup menyang PDB ing dhengkul kanggo gas!
    2. +3
      2 2014 Juni
      Kutipan saka omsbon
      Lan Negara-negara ora peduli karo kabeh masalah Eropa. Dheweke main kertu gas, lan nganti saiki wis sukses banget: tanpa menehi Ukraina dolar siji, dheweke wiwit nyesek Eropa.


      Denouement wis cedhak. Duwe main kertu gas, Amerika ora bakal bisa ngilangi bank kasebut; wingi dilaporake yen dheweke wiwit duwe masalah gedhe karo gas shale!

      Dheweke pisanan duwe masalah karo sirahe lan wong-wong sing percaya karo shale gas !!! Proyek shale gas iki dhewe minangka gagasan ala saka pikiran sing lara !!! Lan mung warga dill naif sing bisa percaya karo keajaiban lan panacea iki kanggo masalah energi!
  11. +7
    2 2014 Juni
    Kaping pisanan, Eropa nyumbang kanthi cara apa wae kanggo sentimen Maidan ing Ukraina, bisa uga ujar, iki nurtured Banderaism, bersenjata, digawa menyang kuwasa, lan saiki nguwuh-uwuh wedi: "Nggawa menyang dhawuh!"
    Iki ngelingake aku kahanan "monyet karo bedhil".
  12. +6
    2 2014 Juni
    "Lan Amerika Serikat ora preduli kabeh masalah Eropa. Dheweke main kertu gas, lan nganti saiki sukses banget: tanpa menehi dolar siji menyang Ukraina, dheweke wiwit nyedhot Eropa."
    Wingi kita ngrembug babagan sumur gas. Telung negara aktif nyurung sanksi marang Rusia - Amerika Serikat (kabeh wis jelas ing kene), Kanada (pranyata padha ora duwe panggonan kanggo nyelehake gas sawise nambah produksi ing AS) lan Australia (padha wis nandur modhal apik ing produksi gas liquefied. , lan yen pipa gas Rusia tekan Jepang, proyeke ing Asia Tenggara bakal ora nguntungake). Bisnis, nanging. Ing getih.
    1. Eugene1
      +1
      2 2014 Juni
      Kaya sing diucapake, "ora ana sing pribadi ..."
    2. Komentar wis dibusak.
  13. P-38
    + 12
    2 2014 Juni
    Ing salah sawijining novel fiksi ilmiah dening panulis Soviet Ivan Efremov ("Pulo Kobong") ana tembung ing ngisor iki: "sawise pukulan kaping telu, Hans rumangsa digebugi." Semono uga politisi EU. Wong lanang, apa pancen mung saiki sampeyan ngerti yen dheweke duwe sampeyan !! Padha duwe ing kadohan, saka jaban rangkah! Lan Putin tumindak kanthi ati-ati, mbiyantu, kanthi tulus ngganggu ing kabeh rapat sing ora pengin dibayar Ukraina, mula sampeyan ora bisa nyalahake Rusia. Mesthi wae, dheweke bakal nyalahake, nanging saiki wong-wong Kulon sing paling ora duwe otak isih wiwit ngerti manawa iki dudu babagan Rusia. "Sawise pukulan kaping telu, Hans ngrasa yen dheweke digebugi."
    1. 11111mail.ru
      +1
      2 2014 Juni
      Kutipan: P-38
      Ing salah sawijining novel fiksi ilmiah saka panulis Soviet Ivan Efremov ("The Burning Island")

      Sampeyan malah luwih Fantastic! Tulis dening Ivan Efremov, "implying" Alexandra Kazantseva! Jangkep pi..., paragraf!
      1. 4952915
        +1
        3 2014 Juni
        Babagan! Matur nuwun kanggo sebutno, aku mung mikir babagan sawetara fiksi ilmiah Soviet lawas sing apik kanggo diwaca! Aku bakal ngundhuh Comrade Kazantsev.
        1. 11111mail.ru
          0
          7 2014 Juni
          Kutipan: 4952915
          Aku bakal ngundhuh Comrade Kazantsev.

          Sugeng dalu. Pamuter catur, desainer radio (klystrons? TWT?). Ora teknisi blinkered utawa politisi. Minangka penulis-visioner (aku ora cedhak karo I.A. Efremov, nanging pikiranku wis diasah banget.
  14. +4
    2 2014 Juni
    Ngelingi impudence buruh sauntara Kyiv, didhukung dening Departemen Luar Negeri AS, iku wektu kanggo mateni pipa gas! Lan siji liyane babagan kawicaksanan sing ditindakake dening Gazprom: dheweke minangka "pemilik tanah Rusia", sing ngidini dheweke "ngoyak-oyak" properti rakyat, sadurunge rembugan karo junta kudu takon pendapat saka wong Rusia. "lan kita kudu iku" ngemot sembarang gang musuhan kanggo kita!
  15. 0
    2 2014 Juni
    Gas, pranyata, uga senjata. VVP apik, dheweke meksa banget. Alon-alon nanging mesthi. Iki tegese "bener" nerangake geyrope sing pengin digabungake ing kesatuan geyrope. Lan omong kosong Obama babagan ngganti gas kita karo gas shale Amer dadi goroh: pisanan, bakal (yen) luwih larang, Amerika dhewe ora ndhelikake iki. Lan ing kene dheweke entuk minat. "Menyapih" para penipu saka gas kita lan "nyedhiyakake" wong-wong mau nganggo gas kita uga luwih larang.
    1. +6
      2 2014 Juni
      Ingkang makatên punika: Matrasnya botên badhe mbêsmi piyambak. Dheweke pengin tambang ing situs Yuzovskaya. Lan kanggo maksud iki, sing disebut "ATO" - kanggo ngusir wong metu saka panggonan iki. Lan kanggo iki, putrane Biden dikenalake menyang dewan direksi saka sawetara jinis Burisma. Lan kanggo iki, dheweke sregep nyeret kita menyang konflik supaya bisa njerit "Aha, agresor! Sanksi, omong kosong!"
      1. +2
        2 2014 Juni
        Kutipan saka Flinky
        Ingkang makatên punika: Matrasnya botên badhe mbêsmi piyambak. Dheweke pengin tambang ing situs Yuzovskaya. Lan kanggo maksud iki, sing disebut "ATO" - kanggo ngusir wong metu saka panggonan iki. Lan kanggo iki, putrane Biden dikenalake menyang dewan direksi saka sawetara jinis Burisma. Lan kanggo iki, dheweke sregep nyeret kita menyang konflik supaya bisa njerit "Aha, agresor! Sanksi, omong kosong!"
        ....
        .. Malah yen padha miwiti extracting gas shale, iku ora bakal nutupi ALL kabutuhan gas ... Angka-angka flashed sing paling bakal ana bab 10 lard kubik meter ... Lan iki banget sethitik ...
  16. +2
    2 2014 Juni
    Ing musim gugur, Eropa bakal nindakake operasi anti-teroris ing Ukraina dhewe
  17. +1
    2 2014 Juni
    Histeria bakal diwiwiti mung sawetara dina. Lan sing paling bener, ing ngarsane pers lan pejabat asing, yaiku ngirim volume gas sing dikontak kanggo Eropa liwat Ukraina. Lan nonton karo cookie lan kvass.
  18. Kimia23
    0
    2 2014 Juni
    Kutipan saka basil200
    Ing musim gugur, Eropa bakal nindakake operasi anti-teroris ing Ukraina dhewe

    Dadi ayo padha nindakake - dheweke dhewe wis nggawa kahanan kasebut.
  19. 0
    2 2014 Juni
    Iku wektu kanggo Rusia tumindak mung: Aku guilty, aku ora guilty, aku ora peduli lan aku ora bakal tumindak miturut aturan, nanging aku pengin lan jancok sampeyan kabeh.
    1. Eugene1
      +1
      2 2014 Juni
      SALAH! sampeyan kudu tumindak miturut aturan - BY aturan dhewe!
  20. 0
    2 2014 Juni
    Kutipan saka basil200
    Ing musim gugur, Eropa bakal nindakake operasi anti-teroris ing Ukraina dhewe

    Halo ... kita ora butuh Yugoslavia ing kene ... duka
  21. 0
    2 2014 Juni
    Ora perlu ngelem awake dhewe. Saiki Ukraina nyoba kanggo mbayar mati bagean undisputed saka utang, banjur bakal luwih gampang kanggo tantangan liyane. Pernyataan badut Eropa digawe kanggo populasi Eropa, sing ora ngerti kenapa Eropa ndhukung posisi nalika utang ora dibayar. Lan saiki kabeh katon bener.
  22. 0
    2 2014 Juni
    Inggih, iku mokal kanggo sampeyan lan kita lan ora ana siji ing wektu sing padha. banjur bakal misahake dhewe saka saben wong telu. Iki dudu negara, nanging tumor otak ganas. Dheweke bakal mangan dhewe ... negatif ..
  23. 0
    2 2014 Juni
    Kanggo kula, kabeh ayunan iki wiwitane ora bisa dingerteni, nanging saiki dadi jelas yen GDP nindakake kabeh kanggo masa depan, aku kepengin weruh kepiye rapat ing Prancis bakal ditindakake, aku mikir dheweke ora bakal menehi tangan, iki minangka tamparan serius. pasuryan kanggo dolls lan banyu sing, Aku pancene ngarep-arep supaya.
  24. nicollider
    0
    2 2014 Juni
    Perwakilan negara kita kudu menehi saran sing cerdas babagan cara ngatasi masalah :)
  25. +1
    2 2014 Juni
    Politik iku wanita sing reged, aku mikir yen ketemu, dheweke bakal njamin.
  26. +1
    2 2014 Juni
    Aku duwe perasaan yen ana wong sing bakal semangat banget ing musim dingin iki, nanging mesthine ora "m0ckaling."
  27. -1
    2 2014 Juni
    Aku mikir Federasi Rusia siap nyuplai gas menyang Ukraina kanthi gratis, rega bakal ditetepake dening Kulon.
    1. 0
      2 2014 Juni
      Kandel banget. Ayo sinau.
  28. +2
    2 2014 Juni
    Negosiasi gas karo Ukraina iki ngelingake aku babagan dongeng babagan "Banteng Putih", aku bakal ngandhani sampeyan - sampeyan ngomong. kasetyan aneh negara kita kanggo sing ngedol kita kanggo wong.
  29. +1
    2 2014 Juni
    Gazprom nampa tranche pisanan saka Ukraina kanggo pasokan gas, rezim prabayar ditundha nganti 9 Juni; introduksi saka regime prepayment bakal gumantung ing mbayar maneh lengkap saka $ 2,2 milyar utang, Gazprom Ketua Dewan Alexey Miller marang wartawan.

    SERI LANGSUNG....KEPIYEN SING SING NURUT
    1. +1
      2 2014 Juni
      Sesuk, Ukrainia isih bakal mbayar dolar 1000. Lan maneh bakal nundha tanggal kasebut ... lan sabanjure ad infinitum. Lan wiwit 1 Juli, tarif bakal nambah maneh kanggo warga Federasi Rusia. Dadi, Gazprom ora bakal ilang.
  30. 0
    2 2014 Juni
    Yen sampeyan yakin karo kabeneran lan kekuwatan sampeyan, mula wong-wong sing mutusake wedi bakal ngganti "posisi" luwih saka sepisan. Gas belongs kanggo wong Rusia lan ora ana sing kudu duwe kanggo medeni murah.
    1. 0
      2 2014 Juni
      Aku nggulingake lambe ...
  31. +2
    2 2014 Juni
    Game iki bisa adoh yen sampeyan netepi kabijakan AS lan menehi konsesi marang junta. Ya, gas sing dibutuhake banget kanggo wong Eropa, lan junta nindakake apa sing dikarepake. Iku geyropa padha sing brewed kulesh ing Ukraina lan mbantu Nazi nindakake kudeta. Ayo padha ngerti dhewe saiki. Rusia ora wajib nyedhiyakake gas gratis kanggo sapa wae. Kita dhewe butuh diskon kanggo gas, nanging ora menehi, sanajan gas kasebut asale saka weteng Rusia dhewe.
  32. +5
    2 2014 Juni
    Putin pitunjuk kanggo ngoptimalake norma sosial kanggo konsumsi listrik.
    Piye wae kabar iki ora pas karo konsesi tanpa wates ing gas kanggo dill! Iku katon kaya apa Ukraina ora mbayar ekstra, padha bakal ngumpulake saka kita!
    1. 0
      4 2014 Juni
      Norma sosial wis ditinggalake ... lan Medvedev mlebu dokumen sing cocog.
  33. +1
    2 2014 Juni
    Nanging aku mikir yen Eropa ora butuh gas. Kita ing Altai siap nawakake kayu bakar Eropa ing paket, kita duwe akeh kayu bakar, cukup kanggo Ukraina, supaya padha pesen saka kita liwat toko online, kita njamin pangiriman pas wektune)) ))
  34. 0
    2 2014 Juni
    Kutipan saka Wedmak
    lan kompor potbelly bakal bali menyang fashion

    Dadi wong-wong mau uga bakal menyang Rusia kanggo kayu ... Ora akeh sing duwe, maneh sayuran ijo bakal mbantah banget.


    Oke, ayo ditulis, sampeyan sukarela mlebu log dhewe, Kawan Letnan, tulisen pesenan kasebut ....
  35. +1
    2 2014 Juni
    Sampeyan bisa paraphrase paribasan: "Nalika Little Russian lair, wong Yahudi nangis." Ing kahanan iki, kita bisa ngomong: "Nalika dill takon gomopeians kanggo menehi hasil karo Rusia ing masalah gas, padha seneng ing kawitan, padha mikir Rusia bakal kaukum, nanging ternyata ngelawan - saiki lagi. hanging piyambak saka dill lan takon kanggo nyimpen Rusia saka gagasan gila lan usulan-usulan banderlogs!
  36. +1
    2 2014 Juni
    Iku misale jek kula sing EU dhewe bakal strangle "babi".
    1. 0
      4 2014 Juni
      oh...ing patemon Yabama karo Polandia, dheweke antara liya nyatakake gagasan yen Parashenko kudu mbangun kabijakan tanpa ndeleng maneh Eropa.
  37. +2
    2 2014 Juni
    Ya, kabeh bakal apik, bakal kaya Lithuania, dheweke bakal entuk diskon, lan kabeh wong bakal seneng lan seneng-seneng.
    Sauntara, kita tindakake. Rega kanggo omah lan layanan komunal, lelungan, listrik lan gas sing padha bakal mundhak ing wulan kasebut.
  38. 0
    2 2014 Juni
    Utawa mungkin luwih gampang kanggo nyekek Ukraina? Ing wektu sing padha, Eropa bakal matur nuwun mengko. Kaping pisanan bakal njerit, banjur bakal ambegan lega.
  39. +1
    2 2014 Juni
    Ana sawetara informasi menarik babagan gas shale lan minyak Amerika wingi ing TV. Yaiku: overestimation saka celengan lenga shale meh 90%. Produksi shale gas uga mudhun banget. Iku mung perlu kanggo ningkataké South Stream. Lan Eropa kudu nggawe jaminan sing bisa dipercaya karo Rusia nglawan nyolong gas dening Ukraina. Sanajan iki bertentangan karo posisi Amerika.
  40. XYZ
    0
    2 2014 Juni
    Apa hubungane Eropa karo? Liwat pipa iki, luwih akeh, yen memoriku bener, Bulgaria, Slovakia, Hongaria, lan liya-liyane. Kulon sing kondhang ora ana hubungane. Negara-negara sing paling disenengi ing Rusia bakal nandhang sangsara. Apa kita butuh iki?
  41. 0
    2 2014 Juni
    Lan kurang saka setahun dheweke bakal nguwuh "gas, pageblug, kadhemen, pageblug," maneh Rusia bakal disalahake kanggo wong-wong mau. Mungkin iki wektu kanggo sijine wong metu saka kasangsaran; murni saka humanisme?
  42. 0
    2 2014 Juni
    Kutipan saka waf
    Proposal sing salah - mesthine kaya mangkene - ayo lali yen OURS ora bakal nampa 485 sing diumumake (dibenerake kanthi ekonomi) !!! Sawise kabeh, sampeyan ora bakal mbantah yen saiki fasis entuk kabeh ... gratis, i.e. praktis lan tenan FREE ? Lan fasis bakal entuk duweke..iku 100 kilogram...lan bakal menehi ganti rugi ora kanthi rega nanging kanthi nambah tarif Transit, lan ora ana pengadilan Stockholm sing bakal nylametake kita.

    Bener yen aku salah, nanging rega 485 muncul amarga kenaikan tugas kanggo transit gas, kanthi aritmetika kalebu kenaikan iki; yen tugas durung diunggahake ing wektu Tymoshenko, regane bakal kurang saka 400.
    Lan iki minangka mekanisme kanggo ngompa dhuwit saka kanthong Ukrainia menyang liyane, sing ana ing perjanjian pasokan gas.
    1. waf
      waf
      +3
      2 2014 Juni
      Kutipan saka angsa
      Bener yen aku salah, nanging rega 485 katon


      Aku ora bakal mbenerake, amarga ... Aku dudu "ahli" babagan perkara iki. Luwih becik menyang Tukang Pos..dheweke DOC sedulur
      Kanggo kula, minangka konsumen, pancen ora penting kepiye rega pangiriman ekspor "dheweke".
      Sawise kabeh, sampeyan ora kaget karo rega domestik bensin lan solar? wassat
      Kepiye babagan standar sosial listrik? Iki biaya saben kilowatt 0,004 kopecks saka pembangkit listrik tenaga nuklir? (Unas Volgodonskaya cedhak ... lan tarif ... wassat
      Sing penting kanggo aku yaiku apa sing kedadeyan ing pungkasan kanggo aku.
      Nanging aku bakal pitutur marang kowe rahasia sing kanggo aku, lan kanggo sampeyan lan kanggo akeh, akeh sing "ora diijini kanggo pakan pakan" ora bakal kelakon apik. prajurit
  43. +1
    2 2014 Juni
    Kutipan saka BambrSV
    Kutipan saka basil200
    Ing musim gugur, Eropa bakal nindakake operasi anti-teroris ing Ukraina dhewe

    Halo ... kita ora butuh Yugoslavia ing kene ... duka

    Ya, Yugoslavia dudu Yugoslavia, Somalia ana ing Ukraina - mesthi bakal tiba ing musim gugur! hi
  44. +1
    2 2014 Juni
    Ana liyane teka kene. Ing Ukraina, batu bara ditambang lan apik, lan yen ora ana gas, banjur batu bara bakal dikarepake banget lan tegese Donbass lan Kharkov bakal entuk manfaat. Inggih, Donbass punika understandably pro-Rusia, nanging ing sambungan iki dadi metu sing Nazi ora bakal nyerah Kharkov minangka tambang emas lan bakal Feed penambang, sanajan padha isih ngencengi sekrup. Tanpa gas, Kidul bakal layu lan kerusuhan bakal diwiwiti kanthi semangat anyar.
    Kaya sing wis dakkandhakake ing endi wae, ana agen Rusia sing kerja ing endi wae ing Departemen Luar Negeri (ora Obama) sing nindakake kabeh kanthi cara supaya ing mangsa ngarep, tanpa Rusia, Ukraina lan Kulon ora bakal mlumpat saka gas. jarum cepet, lan mundur total ora keno lan padha bakal menehi pungkasan Buzz carbonated dikirim.
    "Dheweke jumangkah ing kontol dhewe lan njerit kanthi banter," lan kanca paling apik ing Amerika Serikat ujar manawa iki mandiri lan demokratis (kamardikan).
    Iki minangka wektu sing tepat kanggo Rusia mlumpat lan miwiti ngedol gas kanggo rubel minangka tanda syukur saka Amerika Serikat kanggo ngetokake penghargaan negara marang Obama.
  45. +6
    2 2014 Juni
    http://topwar.ru/uploads/images/2014/884/yxwn595.jpg
  46. 0
    2 2014 Juni
    Kabeh mau butuh kayu bakar!!!
  47. 0
    2 2014 Juni
    Urkaina wis intensif ngompa gas menyang fasilitas panyimpenan ing sawetara wulan kepungkur. Aku padha wis kasedhiya kanggo awake dhewe kanggo mangsa. Aku wedi yen Rusia bakal maneh ing nemen yen tunyuk dipateni.
    1. +2
      2 2014 Juni
      Rusia tansah ekstrem, sanajan ana ing tengah lan ora nindakake apa-apa.
  48. +2
    2 2014 Juni
    Iku prasaja. Kepiye carane njupuk, kaya sing dibutuhake, akeh sing bakal dijupuk saka pipa iki. Ing beyo saka kulawarga Eropah. Yaiku, nyolong gas Eropa
  49. +5
    2 2014 Juni
    MANEH Penundaan seminggu -----PIRA iku bisa???Y?Y Dheweke durung mbayar kontrak 2 m..ya.. Hentikan kabeh lan ayo EUROPA saiki nyepak saka kabeh sisih !!! ora mung konsesi - iki jotosan kanggo gambar lan bangga. Aku m.l.i tuku silinder ing Siberia, lan panas karo listrik ... - nanging jalmo iki ora pengin mbayar kanggo jaringan (meh kabeh pinggiran ana ing jaringan lan pambayaran ing 2014 mudhun dadi 20%) lan kita kabeh wong RUSIA sing kudu disalahake!!!KESEH...Aku wis wiwit ndeleng tangan kita kanthi beda (dheweke janji - dheweke dipotong--- apa konsesi liyane ana ing mbukak, padha ngilangke sikil - SHAMERR!!!
  50. -1
    2 2014 Juni
    Ing dodo saka Amerika kuwat, Ukraina wis huddled bebarengan, Inggih, purun saka Eropah, saiki ngombe kaya apa sing dadi wanted kanggo incite marang Rusia, iki ora kanggo sampeyan kanggo dibagi Candy ing parlemen lan bengok-bengok ing pager, High Life Square lan feed scumbags karo cookie.
    Mangsa bakal teka, oh, bakal teka, banjur sampeyan bakal njaluk Ukrainians kanggo gas lan chicalada saka Parashkin.
  51. +1
    2 2014 Juni
    Irokez (1) RU Dina iki, 12:45
    Ana liyane teka kene. Ing Ukraina, batu bara ditambang lan apik, lan yen ora ana gas, banjur batu bara bakal dikarepake banget lan tegese Donbass lan Kharkov bakal entuk manfaat. Inggih, Donbass punika understandably pro-Rusia, nanging ing sambungan iki dadi metu sing Nazi ora bakal nyerah Kharkov minangka tambang emas lan bakal Feed penambang, sanajan padha isih ngencengi sekrup.
    Dear, yen sampeyan ngalih menyang bahan bakar liyane, sampeyan kudu rampung mbaleni omah boiler - lan iki wis investasi (sampeyan ora bisa mung push bahan bakar liyane menyang kompor! .. Ing sawetara wilayah kita mutusaké kanggo ngalih menyang batu bara sawise nggunakake lenga bahan bakar - ana masalah karo omah boiler lan wektu mbayar maneh bakal njupuk paling sethithik 5 taun!! Dadi iki isih dadi pitakonan gedhe ...
  52. +2
    2 2014 Juni
    Kutipan saka waf
    Yen sampeyan pengin "ngentekake" apa wae sing dikarepake, dina iki kita, sawise nampa handout ing wangun 786 lyams, ora bakal ngenalake pambayaran sadurunge. Bakal ana postponement liyane, maneh sawetara jenis rembugan lan terus saka umume free Penyetor gas?

    Sing mesthi wae, nalika transfer pisanan, LANGSUNG JELAS, akhir-akhir iki, dheweke kerep ngomong apa sing dikarepake wong Rusia, nanging pungkasane kabeh ditindakake kanthi beda.
    1. 0
      4 2014 Juni
      Iki kabeh aneh banget. Kabeh wong bisa ndeleng manawa UkroSMI ngapusi kanthi terang-terangan, nanging dheweke uga ora ngandhani apa-apa. Kepriye maneh yen bisa diterangake yen dheweke ngilangi banyu menyang Crimea, ora butuh dhuwit, nanging Rusia ngompa gas gratis. ora dipotong ing Maret? Iku kabeh aneh! Apa kita ora ngerti?
  53. +1
    2 2014 Juni
    Quote: surup
    MANEH Penundaan seminggu -----PIRA iku bisa???Y?Y Dheweke durung mbayar kontrak 2 m..ya.. Hentikan kabeh lan ayo EUROPA saiki nyepak saka kabeh sisih !!! ora mung konsesi - iki jotosan kanggo gambar lan bangga. Aku m.l.i tuku silinder ing Siberia, lan panas karo listrik ... - nanging jalmo iki ora pengin mbayar kanggo jaringan (meh kabeh pinggiran ana ing jaringan lan pambayaran ing 2014 mudhun dadi 20%) lan kita kabeh wong RUSIA sing kudu disalahake!!!KESEH...Aku wis wiwit ndeleng tangan kita kanthi beda (dheweke janji - dheweke dipotong--- apa konsesi liyane ana ing mbukak, padha ngilangke sikil - SHAMERR!!!

    Apa dheweke nemokake Amerika? Kepemimpinan kita wis suwe ngucapake apa sing pengin dirungokake, nanging ditindakake kanthi cara sing beda.
  54. kyk200
    +2
    2 2014 Juni
    Lan pinten sampeyan bisa nyedhot snot, ngusapi idu saka crests, mbuwang dhuwit, kanthi cara, kita ing kabeh jinis rembugan
  55. +2
    2 2014 Juni
    Sejujure, kekarepan Putin wis nggawe aku nesu. Iku wektu kanggo nutup tutup. Ketoke (Kulon) ora ngerti yen kabeh ana watesan, sabar lan bantuan kamanungsan. Nganti kita njupuk langkah drastis, ora bakal ana kemajuan kanggo ngrampungake masalah gas. Kanthi 4 milyar bisa mbangun akeh rumah sakit lan taman kanak-kanak, lan kita menehi panganan marang korban Maidan kanthi biaya dhewe. Bisnis iku bisnis, ora ana sing pribadi!
    1. 11111mail.ru
      0
      2 2014 Juni
      Kutipan saka: dima-fesko
      Bisnis iku bisnis, ora ana sing pribadi!

      Pathos sipil sampeyan bisa dingerteni, nanging 99,5% populasi ErEF ora duwe apa-apa pribadi ing bisnis gas, kita mung mbayar. Kupon nyuda 0,5% liyane. Iku misale jek padha disebut oligarki?
  56. +1
    2 2014 Juni
    Dadi aku ora ngerti apa sing kedadeyan karo sing diarani "negosiasi" babagan utang gas Ukraina.
    Mungkin Miller lan perusahaan ora ngerti yen kanthi defleksi sing terus-terusan lan "arep ketemu" mung nggawa cilaka kanggo Rusia, paling ora ing mata Rusia. Ya, lan "konsumen" liyane nonton lan sinau carane nindakake "bener" karo Rusia, carane lan pinten mbayar, carane nepaki syarat-syarat kontrak.
    Inggih, sing paling menarik yaiku bisa uga cukup kanggo mbiayai, kanthi biaya pensiun Rusia lan program sosial, perang punitive saka Ukrainia-fasis nglawan DPR kanthi macem-macem telat lan "rapat", diskon kanggo panguwasa Ukraina.
    Lan pitakonan liyane sing menarik - amarga Gazprom ngatur negara, utawa luwih properti rakyat (gas alam) kanthi cara iki, bisa uga Gazprom dudu perusahaan negara Rusia, lan ora digunakake kanggo mupangat Rusia, nanging "ing pesenan saka paman saka kadohan.”
  57. Bolongan
    0
    2 2014 Juni
    Parasut, bajingan, bakal pindhah menyang iklim sing luwih anget, lan puncak biasa bakal mati beku. Dongeng sing sedhih banget. Lha, ing kana, dheweke wis ngrusak awake dhewe, ayo padha baris nganggo sendok lengkap lan Eropa kaya. padha!
  58. +1
    2 2014 Juni
    Ya, sampeyan bisa mlumpat! Dheweke nyolong gas saka kita kanthi gratis, nanging ing LPR padha nggarap kaset kanthi gratis!
  59. stroporez
    0
    2 2014 Juni
    Mangsa bakal teka - bakal mulihake tatanan .........
    1. 0
      4 2014 Juni
      Sadurunge mangsa bakal ngilangke sisih kidul-wétan saka permukaan bumi, Amerika lan Uni Eropa bakal ngomong yen iki kedadeyan, lan Rusia bakal terus rembugan lan nyedhiyakake gas gratis.
  60. 0
    2 2014 Juni
    Lan kontol gundul sing didol iki apik tenan! Aku mung gumun karo dill sing ora sopan iki! COCKHEAD tenan! Kene sampeyan, purun, Eropah, kanca sejati! Tresna lan ngurmati, lan ing sauntara iku bakal telek ing compote Panjenengan.
  61. 0
    2 2014 Juni
    Lan kok padha kaget, jarene, dheweke metu saka tali. Saka sapa??? Iki pitakonan. Ing geyrope, dheweke ngira yen dheweke dadi master, utawa liya-liyane. Sing duwe njagong ing samodra, lan geyropa dhewe menyang rapat-rapat.
  62. +1
    3 2014 Juni
    >>
    Ora jelas kenapa Rusia kudu melu ing sirkus Departemen Luar Negeri iki! Padha ora mbayar kita, nanging kita tetep ngemis, mbujuk, lan melu ing kabeh jinis sopan santun! Nah, apa pancen bisa nyinggung Barat? Iki jenis edan! Pranyata kita uga kudu bangga lan nyana matur nuwun saka Kulon kanggo nyuplai Kyiv gas minangka akeh negara kaya Polandia nganggo ing setahun!
    Ya, yen mung milyaran sing ora ditampa iki wis lunga menyang wong Ukraina, yen ora, jelas yen dheweke mung ana ing kanthong sampah birokrasi-oligarki sing saiki mrentah ing Kyiv! Nanging Rusia, ternyata, ora butuh dhuwit iki! Program sosial lan rakyat kita bisa ngenteni! Nanging, yen salah siji saka warga biasa saka Rusia njupuk metu silihan, banjur nyoba ora kanggo mbayar mati ing wektu - struktur negara loman kanggo negara manca, bebarengan karo bank-bank, bakal mbusak mau wuda lan ora bakal nyisakke sapa utawa apa-apa! Carane kesel iki, siji bisa ngomong, fitur saka elit panguwasa Rusia wis dadi, wiwit jaman kuna, yaiku, kepinginan pancet kanggo katon bali menyang Kulon, kanggo "komunitas donya," dadi apik, kanggo please negara liyane, wong manca, kanggo ngapura kabeh (kanthi biaya wong siji), sing ora bisa diinterpretasikake tinimbang minangka demonstrasi terus terang saka kompleks inferioritas tartamtu! Kanggo nanggepi, ora ana rasa syukur, ora ana rasa hormat, kabeh wong njupuk kanggo diwenehake lan dadi ora sopan! Dina iki sampeyan bisa ndeleng carane Rusia "dihormati banget" ing Ukraina kanggo "hadiah" kita, uga ing negara liya sing wis MULTI-BILLIONS utang dibusak!
  63. 0
    3 2014 Juni
    Ora perlu melas marang Pak Ettinger. Melas marang awakmu. Miller ngapura Ukraina 90% dhuwit kita lan janji rega gas 350 usd. Luwih murah tinimbang Eropa lan China. Yen iki ora ngiyanati Motherland, banjur aku A.S. Pushkin.
  64. 0
    3 2014 Juni
    Iki ora kanggo sampeyan menehi cookie ing Maidan
  65. 0
    3 2014 Juni
    ..."rega gas antarane 200 lan 400 dolar" saben ewu meter kubik cocok...
    _________________________________

    200 lan 400 - aran prabédan. 400 aku kira cocok...
  66. 0
    3 2014 Juni
    Yen sampeyan pengin "ngentekake" apa wae sing dikarepake, dina iki kita, sawise nampa handout ing wangun 786 lyams, ora bakal ngenalake pambayaran sadurunge. Bakal ana postponement liyane, maneh sawetara jenis rembugan lan terus saka umume free Penyetor gas?

    Langsung menyang titik !!! Warta Rossiya-24 mung ngandika iki!
  67. 0
    3 2014 Juni
    Sing luwih elek kanggo Eropa, luwih apik kanggo AS
  68. 0
    3 2014 Juni
    Lan iki warta saka 2 Juni 2014:
    http://www.interfax.ru/business/379257
    Kutipan saka kono:
    Naftogaz saka Ukraina mbayar sebagian utang kanthi nransfer $786 yuta menyang akun Gazprom kanggo pasokan ing Februari lan Maret 2014. Naftogaz uga ngirim rancangan persetujuan tambahan Gazprom, sing nyedhiyakake owah-owahan ing syarat-syarat kontrak antarane perusahaan babagan rega, volume lan kondisi pasokan gas alam.
    Kepala Gazprom, Alexey Miller, nampani wiwitan pambayaran utang dening Ukraina lan ngumumake penundaan rezim prabayar kanggo gas nganti 9 Juni.


    Dadi, padha bengok-bengok babagan nutup klep? Apa sampeyan pungkasane bakal nyopot kaca tingal mawar? Wis wektune kanggo ngerti manawa ora ana tutup katup, ora ana aneksasi Donbass lan umume ing sisih kidul-wétan Ukraina menyang Federasi Rusia, lan federalisasi Ukraina minangka pitakonan gedhe.

    Mung wingi aku nulis ing komentar kanggo topik iki http://topwar.ru/50104-kiev-reshil-menyat-usloviya-gazovogo-kontrakta.html
    Umume komentator ing kene nulis manawa, ujare, Ukraina ora bakal sukses. Nanging, ngerti sejarah 20 taun kepungkur, kita bisa nyimpulake apa sing bakal kelakon. Ora kabeh, nanging akeh. Federasi Rusia bakal nggawe diskon ing gas, utawa nyedhiyakake utangan multi-milyar dolar, utawa bakal teka karo liyane. Ing kasus apa wae, wong-wong mau bakal ngencengi sekrup - iki satus kilogram, kudu piye wae kanggo ngimbangi kerugian. Apa bakal konkrit, kita bakal weruh ing tataran pisanan ing dina teka, lan banjur ing limang sasi, supaya bisa ngomong.

    Iku wiwit dikonfirmasi sethitik dening sethitik. ngguyu
  69. EvgTan
    0
    3 2014 Juni
    Churchill takon Stalin:
    - Apa sing bakal sampeyan lakoni karo Hitler?
    Stalin mangsuli:
    "Aku bakal panas linggis abang-panas lan nempel mburi kadhemen menyang mburi."
    Churchill bingung:
    - Nanging kok - kadhemen?
    Stalin:
    - Supaya sekutu ora narik metu.
  70. +1
    3 2014 Juni
    Kutipan saka Wedmak
    Ya, bisa uga bakal nyedhiyakake bantalan menyang Polandia.

    Apa jenis bantalan sing ana?! Minangka Igor Strelkov ngandika, resik mangsa saka jamban Eropah, ing asas, ora mbutuhake industri abot. Iku penting kanggo wong-wong mau sing telek ora mungkasi ing Eropah.
  71. 0
    3 2014 Juni
    Lan apa sing ngalangi Rusia saka reconsidering kontrak Euro kanggo gas ... supaya saiki rega, njupuk menyang akun kabeh risiko, dadi 500 USD. kanggo 1000 meter kubik - kanggo kabeh wong. Ora seneng karo USA - kanggo slurry. Kanggo saben wong sing ngakoni kamardikan Donetsk lan Lugansk, lan Crimea minangka bagéan saka Rusia, rega ora bakal owah. Kanggo saben statement resmi Russophobic +100 kanggo rega dhasar; kanggo gabungan apa wae menyang AS -100 kanggo rega saiki - nanging ora luwih murah tinimbang 500 USD. kanggo 1000 meter kubik. Aku mikir kita kudu netepi rumus sing jujur ​​kanggo ngitung rega gas.
  72. 0
    3 2014 Juni
    Kutipan saka salamandra2826
    Ora ketompo carane akeh sampeyan ngundhuh, sampeyan isih kudu mbayar, sangsara telat


    Dheweke ora nundha kasangsaran, dheweke mbayar perang kanthi biaya Gazprom. Dheweke nggegirisi populasi Rusia ing Ukraina kidul-wétan kanthi dhuwit iki. Taktik crests ora mbayar anggere bisa dimangerteni, amarga padha ngerti yen iku sementara, lan Rusia bakal ngresiki kabeh iki. Aku wis kesel karo clownery iki, kaya Miller lan crests duwe bagean, amarga aku elinga carane Gazprom nutup kabeh kutha ing Rusia amarga ora mbayar utang cilik. Dheweke nggambarake tenda sirkus ing ngarep kita
  73. alikalik
    0
    3 2014 Juni
    GDP miwiti game iki karo utang gas, ketoke supaya negara-negara sing nandatangani persetujuan bab pasokan mbalikke saka gas kanggo Ukraina bakal weruh karo mripate dhewe sing bakal padha enggal kudu kerjo bareng, utawa padha mikir arrogantly. yen Ukraina ora bakal nambani wong-wong mau, padha bakal, nalika treasury kosong, negara utang kaya sutra, setengah negara perang, seneng utawa ora, sampeyan kudu nggetak.
  74. 0
    3 2014 Juni
    Kutipan: Eugene1
    Endi DENDA lan DUKA kanggo telat mbayar? Yen aku ora mbayar cuaca ...!
    Biasane, masalah mbayar utang pokok dirampungake dhisik. Lan sawise bali, denda lan denda diwilang lan tuntutan hukum sabanjure diajukake ing pengadilan. Nganti utang pokok dilunasi, kepiye carane ngetung jumlah bayaran kanggo nggunakake dhuwit wong liya? Persetujuan silihan iki biasane nyedhiyakake kenaikan otomatis ing tingkat bunga, mbayar maneh utangan, lsp.
  75. GexZloy
    0
    3 2014 Juni
    Kutipan: Kombitor
    Yen kedadeyan kasebut lan Moskow nampa handout iki, kabeh kabijakan "Ukraina" ora ana gunane.

    Apa kabijakan Ukrainia sampeyan? Iku misale jek kula malah PDB durung ditemtokake persis nalika kabeh wong nunggu.

    Kutipan: Kombitor
    Lan gas kudu diwenehake mung menyang Eropa. Banjur, yen Poroshenko pengin kaya ngono, mula dheweke nyolong wong Eropa. Masalah lan "graters" ana ing sisih kita.

    padha bakal poke, lan sing ngerti, warga biasa wis boten apa karo.
    Iki dudu masalah Eropa, nanging Ukraina lan Rusia; Eropa mbayar gas sing mlebu ing wates, dudu gas sing metu saka Rusia.
  76. GexZloy
    0
    3 2014 Juni
    Aku ora mikir gas bakal dipateni.
    Amarga bakal ilang kasetyan saka pro-Rusia Ukrainians.
    Lan rencana GDP minangka misteri kanggo kabeh wong.
  77. SongnyaDV
    0
    3 2014 Juni
    Cetha kahanan revolusioner!

    Pimpinan Eropa ora bisa mrentah Ukraina.
    Nanging Ukraina ora bisa bebarengan karo Eropah lan Rusia.
  78. 0
    3 2014 Juni
    Aku salah ngetik thread karo komentar. Terus maneh, wingi aku nyopir mobil lan nguripake radio. Aku ora ngerti apa jenis stasiun radio iku, nanging censor.net ngaso. Aku ora bisa pracaya marang kupingku carane ngritik V. Putin lan Rusia. Nanging sing utama yaiku apa sing dakrungu ing kono. Ukraina arep ngajokake tuntutan hukum marang Gazprom karo Pengadilan Arbitrase Stockholm kanthi jumlah gedhe (sawetara puluhan milyar greenbacks), amarga "ora wajar inflating rega gas". menang kasus iki 100%, wis ana precedents. Ing mratelakake panemume, Gazprom dadi wedi, mula keributan karo Ukraina ing dina-dina pungkasan babagan gas lan keuntungan lan diskon, lsp. Apa sampeyan mikir rekan babagan iki?
    1. 4952915
      0
      3 2014 Juni
      Ana akeh komentar babagan iki dina liyane. Kesimpulan umum kaya iki: maydowns tumindak maneh. Yen ana apa-apa, dheweke lan Crimea bakal "bali ing wektu sing cendhak" kanthi cara kategoris.;) Mung "ahli", sing rada lara ing sirah, komentar.
  79. nduwurerr
    0
    3 2014 Juni
    Iki sing bakal klelep EU lan lackeys.
  80. 0
    3 2014 Juni
    Ing wayahe, kahanan "Rusia-Ukraina" cetha ing saindhenging donya; marang latar mburi, statements kasar wis digawe dening Ukraina (Yatsenyuk, Turchinov, etc.), ora ana logika utawa bebener ing statements. Freebies kanggo banderlogs bakal mungkasi, lan stabilitas energi kanggo Eropah bakal mungkasi. Akibaté, Eropah bisa ditinggal tanpa gas, amarga ... ora ana kesepakatan lan tentrem. Lan yen wong-wong Eropa pancen pengin "anggota" anyar ing serikat dheweke, mula kudune. hi
  81. 0
    3 2014 Juni
    Lha... Eropa wis kaget karo kejutan Ukrainia...
  82. 0
    3 2014 Juni
    Lan ing Rusia, kanthi "warisan nasional" wong lan "peringatan Cina" sing paling anyar, ana sing ora jelas!
  83. 0
    3 2014 Juni
    Delengen apa sing diomongake yaYtsenyuh iki! Pranyata rega 268 dolar minangka sogokan saka Rusia menyang YaNukovich! dadi saiki padha saiki, kaya ing paukuman kanggo Rusia, padha njaluk persis padha rega! Padha mung moyoki kita! Padha ngidoni ing pasuryan kita! Apa rembugan lan telat??? Pipa kanggo knot!
  84. ana_tom
    0
    3 2014 Juni
    Aku ana ing Irkuts ing Bar Akobama... serem! Sing nggumunake, Parashenko ngerti yen Barack Obama uga peteng lan medeni! Yaytsenyukh bakal dadi sing pertama ngerti kabeh!
  85. 0
    3 2014 Juni
    Ngapa ora? Sing durjana wis diutus. Sayange, iki Rusia maneh. Kenapa Guilty ora menehi saben wong 3,14dy?!
  86. Polarfox
    0
    4 2014 Juni
    Inggih, kita wis rampung game. Aku sing padha ora supaya Eropah beku, padha isih bakal remet Pak Poroshenko lan perusahaan. Piye wae padha mlumpat saka pangkat. Dudu topi Senka kanggo pamer kaya ngono. Utawa apa asu-asu kenek sampeyan ing sirah?
  87. +1
    4 2014 Juni
    Iku kabeh salah Putin. Dheweke nyumbang gas (properti umum) menyang Ukraina suwene setengah taun. Sawise non-pembayaran pisanan, iku perlu kanggo introduce pembayaran advance lan mungkasi Penyetor ing kredit. Disaranake kanggo ngedol rubel lan mung kanggo wong sing duwe wates karo Rusia. Ayo liyane tuku saka sing pisanan. Nanging ora, manuk gagak ora bakal ngetokake mripat gagak.
    1. 0
      4 2014 Juni
      Aku setuju lan ndhukung!
  88. Rake
    0
    4 2014 Juni
    Rusia isih bakal disalahake. Mula, kita kudu njaluk dhuwit kanthi kasar. Dhuwit underpaid, kanthi idin tacit saka bajingan saka Gazprom - tragedi Donetsk, Slovyansk, dipakani nasionalis, mbayar pasukan punitive, etc.
  89. 0
    4 2014 Juni
    Gas kudu didol mung menyang negara sing wewatesan karo kita, tanpa pompa. Ngedol mung kanggo emas utawa rubel, kanthi pembayaran advance.
    Kahanan kabeh yaiku ana diskon sadurunge, sing ora bisa ditindakake. Ayo padha mbayar lengkap lan bali kanggo layanan sing.
  90. 0
    4 2014 Juni
    Kanthi nglereni pipa menyang Ukraina, kita ngethok pipa menyang Eropa. Lan Eropa durung siyap perang kanggo urip karo Amerika Serikat, mula dadi mundur, ora ngerti saka sisih endi sing diunekake.
  91. Ork-78
    0
    4 2014 Juni
    Apa pancene ora weruh ing Eropa yen Ukopia ana ing kontrol njaba Amerika Serikat?
  92. 0
    4 2014 Juni
    kabeh iku muspra, kabeh wis diputusake, kinerja kanggo rakyat terus ...
  93. 0
    4 2014 Juni
    Sing jelas kepentingane geng Prodan saiki akting. Lan kenapa dheweke sinau apa sing ditonton kabeh wong saiki? Kaping pisanan, amarga Negara pengin kaya ngono. Lan Negara-negara ora peduli karo kabeh masalah Eropa. Dheweke main kertu gas, lan nganti saiki wis sukses banget: tanpa menehi Ukraina dolar siji, dheweke wiwit nyesek Eropa.

    Kabeh katon jelas: artikel kasebut bener, diagnosis akurat.

    Nanging ... iku pancene ora cetha kanggo wong bali ing Maret, ing 2013, lan akeh, akeh sadurungé?
    Apa warga Rusia biasa, sing wis suwe nonton acara ing Ukraina kanthi waspada lan sedhih banget, luwih pinter tinimbang lulusan Oxford lan Sorbonne kanthi pengalaman gedhe ing layanan diplomatik?
    Apa wong-wong Eropa pancen cendhak banget nganti ora weruh manifestasi nyata fasisme lan nasionalisme ekstrim ing "revolusi Maidan" lan "aspirasi demokratis"?
    Apa ora ana wong ing jagad Kulon sing kasengsem ing sejarah nyata jaman kepungkur?
    Lan dheweke "ngimpi" yen wong Rusia bakal ngrebut politik politik ing bungkus gay sing lacquered?
    Pitakonan kanggo Euro-inhumans durung rampung ...

    Nanging jawaban wis crystallizing: YES!

    Ana pepatah - "Ngimpi ora mbebayani."
    Nanging iki ketoke ora cilik.
    The geyropa anteng crawling luwih menyang bokong ekonomi Sasha kang.
    Lan ... karo dheweke, karo geyropa ...
    Kita pengin nylametake wong Rusia lan kanca Rusia saka kolera liberal lan wabah fasis.
  94. VictorOn
    0
    4 2014 Juni
    Dina iki aku bakal ngenalake sampeyan menyang situs sing aku terus-terusan ngunjungi kanthi alesan sing gampang. Ana sawetara informasi sing migunani banget ing kene, contone:
    http://alina-brand.ru/ - одежда дресс код заказать. Вы не пожалеете, что побывали тут.
  95. deloresck3
    0
    4 2014 Juni
    Foto banci spontan
    http://shemales.blogporn.in/?profile-penelope
    banci tgirl enom banci pic shemalevideos.com ladyboy
  96. 0
    4 2014 Juni
    Ayo Rusia ora ngalangi. Usus iku tipis. Kita pengin ngobati kanker ing saindenging negara wiwit biyen. Putin main game licik ing kene.
  97. 0
    4 2014 Juni
    Nanging umume, crests uga Ukrainians ing Afrika. Ora kabeh, nanging akeh banget.
  98. lan777
    0
    4 2014 Juni
    Jiwa bungah ing mangsa panas, nanging kanggo solusi gas ing donya, mangsa kadhemen Februari bakal luwih pas.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"