Mistral ing otak jotosan pungkasan

84
Mistral ing otak jotosan pungkasanSekelompok anggota kongres AS ngirim layang menyang Sekretaris Jenderal NATO Anders Fogh Rasmussen, ing ngendi dheweke njaluk tuku utawa nyewa operator helikopter Mistral sing dibangun dening Prancis kanggo Rusia.

"Tuku kasebut bakal ngirim sinyal sing kuat marang Presiden Putin yen NATO ora bakal ngidinke utawa kanthi cara apa wae ngetutake tumindak sembrono," teks surat sing dipikolehi kasebut dipetik dening Reuters. Ing antarane para penandatangan pesen kasebut, agensi kasebut menehi jeneng kepala delegasi Amerika menyang Majelis Parlemen NATO, Michael Turner, lan salah sawijining anggota sing duwe pengaruh ing Komite Kebijakan Luar Negeri Kongres, Demokrat Eliot Engel.

Dadi Prancis wis ngalami tekanan saka Washington lan sawetara mitra Eropa sing njaluk supaya Paris ngowahi kontrak kanggo nyedhiyakake peralatan militer berteknologi tinggi menyang Rusia.

Ing babagan iki, Wakil Perdana Menteri Rusia Dmitry Rogozin nyuwun marang Prancis supaya bisa nindakake kewajiban kontrak kanggo nyedhiyakake operator helikopter, utawa mbalekake dhuwit menyang Rusia.

Kontrak kanggo pambangunan loro Mistral ing Prancis ditandatangani dening Moskow lan Paris ing wulan Juni 2011. Jumlah kontrak kasebut udakara 1,2 milyar euro.

Pentinge pernyataan iki dening tokoh Kongres AS bisa dikira 10-15 kilopsaki, ora kurang.

Kepiye carane bisa nelpon NATO kanggo tuku / nyewa barang sing dudu Prancis? Ngendi iki lan babagan apa? Ing kontrak 2011, pelanggan palung kasebut yaiku Rusia. Lan yen kita arep nganakake dialog babagan tuku lan adol, banjur ditindakake karo sing mbayar dhuwit. Sing, karo Rusia.

Siji entuk kesan yen penyakit Psaki iku nular. Menapa malih, nyerang ora pedunung biasa, nanging senator lan congressmen. Luwih akeh tokoh AS sing gabung ing kategori "pamuter manungsa".

Apa sampeyan pengin njupuk Mistral dhewe? Mesthi, ora masalah. Njupuk adoh. Mung dhuwit kanggo tong minyak. Tokoh kasebut, ing euro lan dolar, Rusia ora mung bakal njupuk, nanging uga mbuwang apa sing dibutuhake. Kanggo ngrampungake padha "Elang".

Kecukupan tokoh ing jaban rangkah, ing basa diplomasi, ora mbingungake maneh. Lan prihatin.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

84 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    2 2014 Juni
    Hmm, edan tambah kuwat!
    1. RusSever
      + 14
      2 2014 Juni
      Muga edan ora tambah kuwat. Sampeyan kudu ndeleng kontrak, apa sing ditulis ing kono. Tukang bangunan biasane duwe kepemilikan kapal sing lagi dibangun. Ngendi dheweke bakal nyelehake ing pungkasan lan kepiye masalah liyane. Federasi Rusia ora menehi alasan kanggo sanksi miturut kontrak, lsp. lan liya-liyane. "Bodho", ing tembung.
      Lan sampeyan bisa ngedol apa wae menyang wong liya - dhuwit bali kanthi denda lan mung ....
      1. +4
        2 2014 Juni
        supaya NATO tuku mistral, kita bakal nampa paukuman saka wong Prancis lan dokumentasi kanggo pambangunan operator helikopter lan mbangun luwih apik.
        1. + 11
          2 2014 Juni
          Cukup aja lali bali bagean buritan kapal, padha dibangun ing St. Petersburg)). Lan ing kana, saora-orane kabeh NATO ing sakabehe rake Mediterania kanthi dayung! Lan babagan 10 KiloPsaki aku seneng))) Badut!
        2. + 10
          2 2014 Juni
          Siji nemu perasaan sing saboteurs Rusia aktif ing Kongres AS, ngewangi kanggo pass hukum sing wekasanipun ngiyataken Rusia.
          1. 0
            2 2014 Juni
            Ya, aku uga mikir yen Maksimka iku wong kita
        3. ahli ortopedi
          +1
          2 2014 Juni
          Aku bakal ngomong yen kita kudu menehi sogokan supaya iki kedadeyan, amarga mistral iki kudu dilayani, lan ing ngendi kita bakal entuk spare parts?
        4. 0
          2 2014 Juni
          Kutipan saka: maks-101
          , kita bakal nampa paukuman saka Prancis lan dokumentasi kanggo pambangunan operator helikopter

          Dhuwit - ya, nanging dokumentasi saka sisih endi? Apa iku gambar saka "bokong" sing lagi dibangun ing St.
      2. +5
        2 2014 Juni
        Mistrals dibutuhake dening Angkatan Laut kita. Obrolan kaya, ya, njupuk, iku bisnis, bali dhuwit lan iku! Ora serius!
        Lan sapa sing bakal mbalekake wektu sing ilang? Uga, kanggo kapal-kapal iki ing Federasi Rusia, saiki diprodhuksi segara peralatan gegaman lan helikopter. Apa sing kudu ditindakake kabeh iki yen ana break ing kontrak? -Kerugian ora bisa dihindari. Ora preduli apa sing diomongake, armada kita butuh operator helikopter (saiki ora ana), lan saiki kita butuh. Serangan liyane dening anggota kongres Merzikos minangka upaya liyane kanggo nyenggol Rusia ing ngendi sampeyan isih bisa entuk. Nanging ora ana sing mbatalake hukum bisnis, lan wong Prancis ngerti babagan iki. Kabeh bakal lancar - dheweke wis menang LePen ing kana apik
        1. 0
          2 2014 Juni
          Lan sampeyan yakin manawa ing wayahe sing paling penting (operasi militer) Mistral iki ora bakal mandheg kerja, saiki kabeh ana ing elektronik lan nandur program sing dibutuhake ing kana, mung ngidoni, uga ngaktifake jarak jauh, lan kita bakal duwe persis ora- nyambut gawe!
          1. +1
            2 2014 Juni
            Quote: macem-macem
            saiki kabeh ana ing elektronik lan sijine program sing dibutuhake ing kana, wektu kanggo ngidoni,

            Minangka adoh aku elinga, padha arep kanggo Mount electronics sing. Ya, lan kita dudu bajingan kanggo ngidini "program"!
        2. +1
          2 2014 Juni
          Paukuman bakal mbayar kerugian, lan teknologi sing dipikolehi bakal nggawe kapal sampeyan luwih murah. Mbuang wektu iku mung downside.
      3. 0
        2 2014 Juni
        Lan denda, miturut precedents, 5-6 kaping luwih saka jumlah kontrak.
    2. +3
      2 2014 Juni
      Kutipan saka tronin.maxim
      Hmm, edan tambah kuwat!
      Ngendi kanggo nggantung? Nalika M freaks iki milih Obama kanggo periode 2nd, iku puncak edan. Lan saiki, kita duwe sing dipilih (utawa luwih, dheweke duwe kita), ora ana sing bisa diarepake saka administrasi iki. Inggih, mungkin ing November, yen Republik njupuk Senat adoh saka omong kosong, iku bakal luwih apik, nanging ora sadurungé.
      1. +1
        2 2014 Juni
        Ora kabeh Amerika nesu...
      2. ahli ortopedi
        +1
        2 2014 Juni
        iku ora wong sing milih, nanging teknologi politik, iku kaya ing ngendi wae
      3. 0
        2 2014 Juni
        Layanan khusus kita nyurung dheweke (Maxim Khuseinych) kaya kita biyen duwe bongkok
    3. +2
      2 2014 Juni
      Lan jelas kenapa (kalebu):


      Wiwit tanggal 1 Juni 2014, China lan Jepang bakal miwiti ijol-ijolan langsung mata uang kasebut tanpa konversi sadurunge dadi dolar AS. Sadurunge, Moscow lan Beijing sarujuk. Tumindak kasebut bakal nyebabake kelemahane posisi dolar minangka mata uang donya.

      Ijol-ijolan yen Jepang menyang yuan Cina lan kosok balene bakal ditindakake ing pasar mata uang Tokyo lan Shanghai. Sadurungé, iki ditindakake kanthi nimbang kurs mata uang marang dolar, nanging wiwit saiki ijol-ijolan bakal langsung. Iki bakal ngindhari masalah sing ana gandhengane karo fluktuasi kuotasi mata uang Amerika ing pasar donya. Kaputusan kanggo ngilangi dolar minangka mata uang perantara digawe nalika kunjungan menyang Beijing dening Perdana Menteri Jepang Yoshihiko Noda.

      Sadurunge dilapurake yen mata uang AS ora bakal digunakake maneh ing transaksi perdagangan antarane Rusia lan China. Persetujuan kasebut ditandatangani dening VTB lan Bank of China. Tinimbang dolar, Rusia lan China bakal nggunakake ruble lan yuan ing pamukiman bebarengan. (interpolit.ru)


      Histeria, Pak...

      Umumé, yen mungsuh dadi gemeter babagan potensial Mistrals Rusia, banjur kita pancene kudu wong (my, kaya, sejatine sifate, mratelakake panemume).

      Iki saliyane kanggo macem-macem alasan liyane sing luwih penting.
      1. IGS
        +1
        2 2014 Juni
        Kita butuh teknologi sing dipasang ing Mistral sing ora ana hubungane karo galangan kapal. "Mistral" utamane minangka kapal komunikasi lan kontrol modern. Manajemen unit, interaksi, ngawasi kahanan ing wektu nyata, komunikasi tansah dadi link sing lemah. Dadi Amerika wedi yen perkembangan iki bakal entuk kita lan ngirit wektu lan dhuwit.
        Dene Jepang lan Cina, kabar iki kepriye kuwatirku. Jepang minangka vassal sing setya ing AS, lan dumadakan ngeculake dolar ... Dheweke ora bisa nindakake tanpa ijin.
        1. ahli ortopedi
          +1
          2 2014 Juni
          sajrone perang kanggo Kapuloan Malvinas Falkland, cukup kanggo nelpon 1 saka Prancis lan kabeh stasiun komunikasi Argentina sing dilebokake ing kono sadurunge perang dadi tumpukan sampah sing ora ana gunane.
          1. +1
            2 2014 Juni
            Mangga fakta spesifik. Yen ora, kabeh iki critane mbah putri!
        2. 0
          2 2014 Juni
          Kutipan saka igs
          Jepang minangka vassal sing setya ing AS, lan dumadakan ngeculake dolar ... Dheweke ora bisa nindakake tanpa ijin.

          Yapi gumantung ing Amerika, bener, nanging kanggo wong sing setya, sampeyan wis cukup.
          Senajan langkah cukup serius ... Straining.
    4. +4
      2 2014 Juni
      Offset!!!
      Penulis kebakar!!!
      tembung "Sing pinunjul saka statement iki dening tokoh saka Congress US bisa kira-kira ing 10-15 kilopsaki, ora kurang. "- masterpiece!
      Saiki kabeh kabodhoan sing diucapake dening p.i.nd.o.s.a.m.i utawa geyropoy bakal dievaluasi ing kiloPsaki !!!
      Aku kanggo !!!
      apik
      1. +5
        2 2014 Juni
        Kutipan: Veles75
        tembung "Sing pinunjul saka statement iki dening tokoh saka Congress US bisa kira-kira ing 10-15 kilopsaki, ora kurang. "- masterpiece!

        Aku maca sing sistem kanggo ngukur stupidity berkembang. Saiki ana nilai anyar.
        1 asu; 1 nuland padha karo 1000 psak; 1 obam, padha karo 1000 nuland.
        Dadi penulis mbokmenawa tegese 10-15 Nulands nglirik
        PS
        Kutipan: Onotolle
        Bush Jr. 10 tank psaki (1 grumbulan)
        . Temenan, kita butuh konferensi babagan ngukur jumlah kasebut. Banjur, kaya sing bakal ana ing fisika, SI, GHS ... .
    5. +1
      2 2014 Juni
      ya, aku piye wae dibagi - nanging apa alangan - nalika ana laporan babagan mistral, dheweke ngomong babagan 1,5 milyar kanggo 4 palung, 2 saben kanggo dheweke lan kanggo kita - nalika regane ganti.
    6. 0
      2 2014 Juni
      Kutipan saka tronin.maxim
      Hmm, edan tambah kuwat!

      Iki dudu kegilaan, nanging psakisme otak. Ora kuwat, maju.
    7. +1
      2 2014 Juni
      Kutipan saka tronin.maxim
      Hmm, edan tambah kuwat!


      Utawa mungkin Presiden kita ora perlu menyang Normandia, ya? Iku ora bakal ngumpulake mantan kanca, nanging mungsuh saiki Rusia. Apa gunane tindak mrana, ana rereged liyane.
      1. +1
        2 2014 Juni
        Kutipan saka larand
        Utawa mungkin Presiden kita ora perlu menyang Normandia, ya?

        Perlu. Mesthi, dheweke bakal nggawe pidato ing kana, sabisane. Lan sampeyan ora bakal bisa nutup dheweke. Nah, diplomasi maneh.
      2. 0
        2 2014 Juni
        Presiden Rusia, IMHO, layak lelungan menyang Normandia. Jancok bajingan iki. Banjur wong Eropa lan Amerika sing homo bakal percaya yen dheweke ngalahake Hitler.
    8. 0
      2 2014 Juni
      Prancis ngeklik irung pejabat Departemen Luar Negeri lan anggota kongres amarga Mistral
      01.06.2014/XNUMX/XNUMX | Sumber: Pravda.Ru
      "Ing 8 Juni, kapal latihan Rusia Smolny bakal ninggalake Kronstadt, sing bakal ngirim rong kru pelaut Mistral Rusia, lan iki 400 wong, menyang Saint-Nazaire ing pesisir Prancis Atlantik kanggo njupuk kursus. Sadurunge, Pravda. Ru kacarita amarga amarga risak tipis saka Smolny lan ana wektu tundha Handover saka operator helikopter pisanan "Vladivostok" wis dijadwal kanggo Autumn iki, lan kudu teka saka St Nazaire ing Desember taun iki. kapal "Sevastopol" bakal dikirim setaun mengko sawise "Vladivostok" "."" ngguyu
      http://www.pravda.ru/news/world/europe/european/01-06-2014/1210446-mistral-0/
    9. 0
      2 2014 Juni
      Lan apa, congressman Amerika iku wong sugih, supaya padha chip lan tuku kapal iki saka kita, lan karo dhuwit iki kita bisa mbangun luwih saka kapal iki, biaya kita luwih murah.
  2. +6
    2 2014 Juni
    Siji entuk kesan bilih penyakit Psaki punika nular. Menapa malih, nyerang ora pedunung biasa, nanging senator lan congressmen. Luwih akeh tokoh AS sing gabung ing kategori "pamuter manungsa".

    Ngendi kesehatan donya katon - ana epidemi!
    1. +6
      2 2014 Juni
      Kutipan: Rostov
      Ngendi kesehatan donya katon - ana epidemi!

      sing utama yaiku obamka ngisolasi kita lan muga-muga wabah iki ora tekan kita
  3. parus2nik
    +5
    2 2014 Juni
    Tuku kuwi bakal ngirim sinyal kuwat kanggo Presiden Putin sing NATO lan Amerika Serikat durung nate lan ora bakal dadi mitra sing bisa dipercaya, mula sampeyan kudu tetep mbukak mata karo AS lan NATO .. ​​Yen sampeyan arep mbuwang perjanjian kontrak .. dadi perkara cilik, apa worth ngomong babagan liyane ...
  4. Kodar75
    +1
    2 2014 Juni
    Wengi Kiselev ngomong babagan PSAKING))))
  5. 0
    2 2014 Juni
    Ing babagan iki, Wakil Perdana Menteri Rusia Dmitry Rogozin ngajak Prancis supaya bisa nindakake kewajiban kontrak kanggo nyedhiyakake operator helikopter, utawa ngasilake dhuwit menyang Rusia.
    Dadi uga ana paukuman sing cukup, apa wong Prancis (yaiku wong Arab ing kana) bakal mbayar?
    1. +1
      2 2014 Juni
      Iku ora mung paukuman. Ana uga bagean buritan sing diklumpukake ing galangan kapal Rusia ing Baltik, lan ing kasus apa wae dadi duweke kita, mula yen Amerika utawa NATO tuku prau kasebut, Rusia bakal njaluk bali ora mung dhuwit kanthi bunga lan denda, nanging uga iki. bagean feed banget. Rogozin kasebut ing salah sawijining pidato.
      1. +2
        2 2014 Juni
        Ayo padha kelet loro buritan kanggo saben liyane - punika steamer anyar kanggo sampeyan :)))) push-narik.
        1. +1
          2 2014 Juni
          sarwa! Aja sampah apik!
    2. +1
      2 2014 Juni
      Dadi uga ana paukuman sing cukup, apa wong Prancis (yaiku wong Arab ing kana) bakal mbayar?

      lan galangan kapal kagungane Korea Selatan
  6. 0
    2 2014 Juni
    Perlu banget kanggo nambani kabeh wong Amerika saka kegilaan kanthi obat sing ngilangi awak ndhuwur, guillotine. Prancis bakal nggawe produksi perawatan.
  7. 0
    2 2014 Juni
    Dadi uga ana paukuman sing cukup, apa wong Prancis (yaiku wong Arab ing kana) bakal mbayar?


    Ya, mesthi ora Amerika metu saka kanthong ...
  8. +1
    2 2014 Juni
    akeh ahli militer nulis manawa mistral ora dibutuhake kabeh ...
    iku bakal menarik yen NATO tuku mau kanggo dhewe, kita duwe dhuwit, padha duwe expenses lan sirah
    1. +1
      2 2014 Juni
      Kutipan saka gmasterbit
      akeh ahli militer nulis manawa mistral ora dibutuhake kabeh ...

      Ya, "ahli saka VO" nulis utamane akeh babagan iki.
  9. + 10
    2 2014 Juni
    Kabeh wong ing G7 iki umume bajingan. Ayo ndeleng sapa sing ana ing kono. Negara AS paling gedhe ing sisih lor yaiku Kanada, kapal induk AS sing ora bisa dicelupake yaiku Jepang lan Inggris, lan operator semi-pesawat Jerman, Prancis, lan Italia.

    Apa sing kudu kita lakoni ing tim pelacur iki?
  10. XYZ
    +2
    2 2014 Juni
    Wong-wong iki lara banget! Wong-wong kuwi percaya nèk kabèh sing ditindakké kuwi asalé saka Gusti Allah sakdurungé. Prajanjian utawa kewajiban moral ora netepake. Lan penyakit iki saya maju banget sing dadi medeni kanggo masa depan. Petty American fascism, kapercayan ing eksklusivitas dhewe mboko sithik berkembang dadi manic. Iku wektu kanggo partners kanggo mikir apa padha muter tim wong edan.
  11. +1
    2 2014 Juni
    Pitakonan yaiku apa sing bakal ditindakake karo dheweke. Owah-owahan wis digawe kanggo desain prau iki (dilengkapi kanggo nggunakake helikopter kita). Owah-owahan bakal biaya ora luwih, nanging ing tingkat karo biaya. Sareh, ora mung kanggo bali dhuwit, nanging uga ora frail paukuman. Katelu, kabeh wektu iki kudu didhukung, sing uga bakal ngasilake jumlah sing apik. Lan kaping papat, kita ora ditakoni. Pranyata tanpa kula padha nikah karo aku Nyuwun Iki ora mung edan, nanging edan pikun. Secara intelektual, wong lanang rusak ...
    1. +1
      2 2014 Juni
      Kutipan saka Gorbtk
      Secara intelektual, wong lanang rusak ...

      Kabeh iki bener, nanging dudu bosok intelektual sing medeni aku, nanging rusak moral, dudu akal sing nemtokake manungsa!
      Apus-apus sing wis ora ditutupi godhong anjir, rajapati sing wis lumrah lan ora perlu dibenerake!
      Babagan kabeh jinis penyimpangan seksual umume dadi topik sing kapisah!Yen kulawarga minangka unit masyarakat, mula dheweke wis ngrampungake masyarakat karo Conchitami!
      Apa ana prentah sing ora dilanggar kanthi indikasi?
  12. +3
    2 2014 Juni
    kanggo Kilopsaki, plus amba cheered kula ing esuk.
  13. 0
    2 2014 Juni
    Ya, sepi rustling karo slate, gendheng obah alon ngguyu
  14. +1
    2 2014 Juni
    "Angka sing dituduhake, ing euro lan dolar, Rusia ora mung bakal njupuk, nanging uga nglampahi apa sing dibutuhake. Kanggo ngrampungake pambangunan Orlan sing padha."

    Ya, plus malah penalti kanggo nglanggar kontrak.
    Inggih, Prancis bakal njaluk kanggo rake munggah kabeh tumpukan telek ... nanging, kang Amerika Serikat dimuat iku.
  15. +1
    2 2014 Juni
    Yankees dhewe ngusulake cara metu lan kahanan ing ngendi kesepakatan karo Mistral kasebut diakoni minangka salah, nanging ing wektu sing padha, bank-bank kasebut kanthi jelas diapusi. Lan kanggo evaluasi intelijen ing unit kiloPsaki tartamtu, dikandhakake kanthi apik, lan kenapa ora ...
  16. +2
    2 2014 Juni
    Amarga sinisisme mutlak lan ora ana dhasar moralitas (sanajan ing bidang bisnis) ing antarane "mitra", aku ora ngilangi tumindak ing ngisor iki:
    1. "Troughs" ora bakal dipasrahake, nyatakake sawetara alasan resmi.
    2. Dhuwit ora bakal bali salah siji - padha bakal ngirim kita, nderek conto ukrov, kanggo sawetara pengadilan Strasbourg.
    3. Padha bakal nransfer kasus menyang mode circulation long sluggish ing bisnis internasional lan kedadean pengadilan. Banjur padha uga njaluk dhuwit kanggo pangopènan "troughs".
    Kaya sing dikandhakake para leluhur "wong umum" saiki, hubungan beradab bisa ditrapake kanggo negara-negara beradab, dudu kanggo wong galak ...
  17. +3
    2 2014 Juni
    Kanca-kanca, ana pendapat sing luwih migunani kanggo ngukur kabodhoan tokoh Amerika (lan ora mung wong-wong mau)
    ora karo Unit padha: "iku bisa kira-kira ing 10-15 kiloPsaki" i.e. psaki, nanging introduce unit liyane nyoto lan cocog: "Tank Psaki". Mangkono, 1 tank Psaki witjaksono menyang dolbosnobism referensi 1 Psaki bunder ing a vakum nalika numpak carousel.
    Adhedhasar iki, aku ngusulake kanggo kalibrasi tokoh lan fenomena asing sing paling misuwur:
    Makarevich 0,1 tank psaki
    Shenderovich / Sobchak 0,5 tank psaki
    Latynina 0,7 tank psaki
    Novodvorskaya 0,9 tank psaki
    Yehu matzah/rain 1,1 tank psaki
    McCain 1,2-1,5 tank psaki
    Parashenko 1,9-2,5 tank psaki
    Bush Jr. 10 tank psaki (1 grumbulan)
    Maidan 10 grumbulan (100 tank psaki)
    1. 0
      2 2014 Juni
      Analisis sing menarik banget, langsung nggunakake pendekatan sistematis. Aku pribadi nyetujoni, aku mung takon penulis kanggo nambah wong bodho paling misuwur ing dhaftar: Nemtsov, Navalny, seniman, etc.
    2. +1
      2 2014 Juni
      Analisis sing menarik banget, langsung nggunakake pendekatan sistematis. Aku pribadi nyetujoni, aku mung takon penulis kanggo nambah wong bodho paling misuwur ing dhaftar: Nemtsov, Navalny, seniman, etc.
      1. 0
        2 2014 Juni
        Kolega, mula aku ngusulake kegiatan kolektif.
        Nanging Nemtsov lan anal ing Yudas kudu diukur, uga Gorbachev lan Yeltsin.
        Nemtsov/Kasparov 0,4 Yudas
        silit / scoundrels 0,9 yudas
        Yeltsin 1,5 Yudas
        Gorbachev 3 Yudas
        Inggih, lsp.
  18. +1
    2 2014 Juni
    Iki bisa uga pisanan ing sejarah nalika anggota kongres Amerika mutusake kanggo mbantu Rusia ...

    Ya, mesthi, kita kelangan wektu negosiasi lan ngenteni pangiriman operator helikopter ... NANGING saka sudut pandang panggunaan pertempuran, entuk manfaat saka entuk kapal kelas iki ora jelas ... kita kudu ngupayakake taktik sing digunakake minangka bagean saka klompok kapal ... kanggo njaga infrastruktur ing ngisor iki kanthi nimbang perbaikan lan kemungkinan ngimpor komponen kanggo sawetara sistem ...

    Umumé, dheweke nyoba nylametake kita saka sawetara masalah sing ora bisa ditanggulangi ... nanging kita ora mikir ... dhuwit lan paukuman kanggo kontrak kudu dibalekake ...
  19. 0
    2 2014 Juni
    Yen ana sing ngaku "bangsa" Amer cukup lan sehat, mula aku dadi wong Mars, .. Dokter Rusia bakal ngobati eksklusivitas ...
  20. 0
    2 2014 Juni
    Ya, sampeyan bener, sampeyan pengin njupuk tanpa masalah, njupuk, mbalekake dhuwit
  21. 0
    2 2014 Juni
    Rusia nduweni hak kanggo nuntut paukuman kanggo ora netepi syarat-syarat kontrak. Kajaba iku, iki minangka pukulan gedhe kanggo reputasi Prancis, seneng utawa ora, Rusia menang maneh sedulur
  22. 0
    2 2014 Juni
    Muga-muga ora nular! Lan yen nular, banjur disebarake mung ing kongres? wassat
  23. +1
    2 2014 Juni
    Mungkasi ngomong, Amerika. Cukup tuku saka kita. Lan kabeh wong bakal seneng.
  24. 0
    2 2014 Juni
    Dheweke wis sesambungan karo telek iki. Saiki dheweke ora ngerti apa sing kudu ditindakake karo tongkang kasebut.
  25. 0
    2 2014 Juni
    "Penting saka pratelan iki dening pimpinan Kongres AS bisa kira-kira 10-15 kilopsaki, ora kurang." - uga ngandika ngguyu
  26. ed65b
    +3
    2 2014 Juni
    Ukraina utang kita dhuwit kanggo sepuluh Mistrals lan kita bisu bab apa-apa. Prancis bakal rampung lan menehi bali menyang Rusia ing wektu. Kahanan Hollande ing njero negara ora es. Marie Lepin ambegan mudhun gulu.
  27. +1
    2 2014 Juni
    Yen AS lan NATO pengin tuku Mistral, banjur saka sudut pandang politik, iki ora sopan. Prajanjian iki rampung antarane Prancis lan Rusia, ora karo wong-wong mau. Yen Prancis nindakake, dheweke bakal konfirmasi maneh lagu sing dheweke nari. Lan saka sudut pandang militer, operator helikopter iki ora dibutuhake kanggo VFM. Ora muspra, sanajan ing tataran mlebu kontrak, ana perselisihan babagan kudu tuku. Iki mung bisa digunakake minangka bagéan saka Armada Lor utawa Pasifik sajrone operasi pertempuran skala gedhe. Minangka kapal, larang lan rawan, panggunaane mung bisa dadi bagean saka klompok kapal gedhe. Jujur, aku bakal njupuk dhuwit sing diwenehake kanggo konstruksi, ditambah denda. Iki kira-kira 50-55 milyar rubel.
  28. 0
    2 2014 Juni
    Psaki nginfèksi luwih akeh wong. Dokter diwajibake kanthi cepet ngenalake kontrol ing tapel wates kanggo wong-wong sing mlebu saka Geropa lan Kasur, supaya wong dadi asu steril lan ora lara.
  29. +1
    2 2014 Juni
    ... Rusia ora mung bakal njupuk angka sing dituduhake ing euro lan dolar, nanging uga mbuwang apa sing dibutuhake. Kanggo ngrampungake padha "Elang".

    Ora ana masalah karo dhuwit. Masalah karo kapasitas lan personel. Dadi Mistral ora dadi alangan kanggo Orlan.
  30. +1
    2 2014 Juni
    Ora ana wong ing Kulon sing butuh kapal kasebut ing wangun sing lagi dibangun - padha wis diowahi kanthi struktur lan diadaptasi kanggo helikopter kita, lan uga kanggo sistem senjata .. Mungkin dheweke bakal tuku helikopter nganggo senjata? Iku angel lan larang kanggo mbaleni kabeh nalika wis siap "ing logam". Kasus iki muter mung ing sih saka Rusia. Yen kontrak wis kawujud - mundhut gambar saka Amerika Serikat, yen padha ora kawujud - mundhut materi lan gambar Prancis.
    Ing kasus apa wae, Rusia saya kuwat.
  31. +2
    2 2014 Juni
    Kira-kira sewulan kepungkur ana artikel ing ngendi urcoaudience ngomong babagan mistral. Ana ukara sing sanksi lan denda bakal dileksanakake ing Federasi Rusia, lan mistral bakal ditransfer menyang Ukraina. Kebodohan utawa kebodohane bocah-bocah lanang iku mung gawe kaget.
    1. 0
      2 2014 Juni
      Kutipan saka: yana532912
      lan para mistral kanthi hak bakal dipasrahake marang Ukraina.

      Ayo meneng wae babagan hukum saiki. Oke.
      Ngadeg ing tembok lan puff munggah, apa kita duwe ing Che?
      Ya, dheweke ora duwe tembok sing cocog!
      1. 0
        2 2014 Juni
        Lha, eksentrik apa sing ora setuju, jeneng dhewe, kita bakal ngrembug.
    2. 0
      2 2014 Juni
      Kutipan saka: yana532912
      sing sanksi lan denda bakal dileksanakake ing Federasi Rusia, lan mistrals hak bakal ditransfer menyang Ukraina.


      Mung padha kudu rada diowahi kanggo nyukupi syarat non-fallow:
      1. Pembangkit listrik ing Higgs Boson.
      2. Kedalaman nyilem - ora kurang saka 1000 m.
      3.Vertikal takeoff lan landing.
      4. Kasedhiya sistem kanggo sampling gas sing ora sah liwat WI-FI utawa Bluetooth kanthi kecepatan 300 m3 / detik.
  32. 0
    2 2014 Juni
    Yen dheweke tuku NATO Mistrals, banjur mung kanthi kredit, dheweke wis ora duwe dhuwit kanggo njaga geng-genge lan mundur saka Afganistan, perselisihan lan yapping iki mung mbuktekake bebener sing prasaja, ora preduli kepiye asu kasebut nguwuh, tetep bakal menang ' ora ninggalake stan, yaiku nyoba medeni Rusia kanthi kabodhoan ing bentuk sanksi sing regane kiloPsaki, kaya mutiara dheweke, "yen Belarus wani nyerang wilayah Ukraina, banjur armada 6 Amerika bakal langsung dikirim menyang pesisir Belarus, kanthi pasukan lengkap lan bersenjata" ing kene, nanging sampeyan ngomong kiloPsaki, ora luwih Darwin Psaki, yaiku, mundur, ing cendhak ZPRPsaki.
  33. ahli ortopedi
    +1
    2 2014 Juni
    iku perlu kanggo ndhukung amers ing saben cara bisa ing kaputusan, kita ora perlu kapal perang sing ora bisa mlaku layanan amarga kabeh spare parts ing Eropah. aja lali yen Prancis mateni kabeh stasiun komunikasi sing dikirim menyang Argentina kanthi mung siji telpon (konflik ing Kapuloan Maldives-Falkland)
  34. +2
    2 2014 Juni

    Kamentrian Pertahanan Prancis ora njlentrehake babagan proyek Amerika, nanging dikonfirmasi manawa kontrak kasebut ditindakake miturut jadwal lan kudu rampung ing Oktober-November taun iki. Bab sing padha dikandhakake durung suwe dening Presiden Prancis Francois Hollande ing rapat bilateral ing sisih lor Jerman karo Kanselir Angela Merkel. Miturut dheweke, "kontrak ora tundhuk revisi apa wae," tegese kabeh perjanjian tetep ditrapake.

    Minangka dikenal kanggo Rossiyskaya Gazeta saka sumber informed, lelungan bisnis spesialis Rusia melu ing kontrak Mistral kanggo Prancis dadi tanpa masalah, karya bebarengan karo kolega Prancis iku uninterrupted, fruitful lan efektif.

    Ing tanggal 18 Juni, kapal latihan Rusia "Smolny" bakal ninggalake Kronstadt, sing bakal ngirim rong kru pelaut "Mistral" Rusia, lan iki 400 wong, menyang Saint-Nazaire ing pesisir Prancis Atlantik kanggo kursus latihan. Transfer operator helikopter pisanan "Vladivostok" dijadwalake ing musim gugur iki, lan kudu teka saka Saint-Nazaire menyang St. Petersburg ing Desember taun iki. Kapal kapindho "Sevastopol" bakal ditugasake setaun sawisé "Vladivostok".

    "Koyone teks surat iki disusun dening CIA," ujare Yves Pozzo di Borgo, Senator, Wakil Ketua Komisi Senat Luar Negeri lan Pertahanan Prancis. "Ing Amerika Serikat, dheweke bisa ngrumusake apa wae. instruksi. Iki dudu masalah kita. Iku prihatin. Sawise kabeh, kontrak karo Rusia dirampungake dening Prancis, dudu dening Amerika. Kita duwe kepentingan dhewe. Dheweke duwe pertimbangan. Dina iki, Amerika Serikat ngumumake yen dheweke arep nemtokke denda gigantic 10 milyar dolar ing bank kita BNP-Paribas (panguwasa AS nuduh dheweke nglanggar rezim sanksi marang Kuba, Sudan lan Iran. - Kira-kira. ed.) mung amarga dheweke nindakake transaksi legal ing mata uang Amerika. padha nganggep awake dhewe dadi panguwasa ing saindenging jagad? Ayo padha mutusake apa sing luwih trep kanggo dheweke ing jaban rangkah nyebarake tabungan anggaran, lan ora menehi saran babagan apa sing kudu ditindakake karo Mistral sing ditakdirake kanggo Rusia.


    Rampung - http://www.rg.ru/2014/06/02/mistral.html
    1. +1
      2 2014 Juni
      Senator Prancis Yves Pozzo di Borgo - ngormati
  35. +1
    2 2014 Juni

    Ing galangan kapal ing Saint-Nazaire ing sisih kulon Prancis, rapat umum dianakake nglawan penjualan operator helikopter Mistral menyang Rusia. Miturut Minggu, 1 Juni, Agence France-Presse, kira-kira seket wong melu aksi kasebut. Miturut panitia, aksi "World Anti-Mistral Day" uga dianakake ing Kyiv, London, Dublin, Frankfurt lan Texas.

    Para peserta rally padha kumpul ing ngarepe kapal Vladivostok, mbentang gendéra Ukraina lan nyanyi lagu kebangsaan Ukraina, sawise para aktivis ngucapake "Ora kanggo Putin's Mistrals." Miturut panitia, "penting kanggo Putin saiki kanggo njaga kontrol Crimea, aneksasi sing ora diakoni dening negara apa wae. Mistral bakal dadi kendaraan sing cocog kanggo iki.


    Lengkap - http://www.russian.rfi.fr/frantsiya/20140601-v-sen-nazere-proshel-meeting-protiv-

    prodazhi-mistralei-rossii

    Ana uga cukup demonstran ing kene lol .

    Kiev:
  36. 0
    2 2014 Juni
    Panglima Angkatan Laut Rusia kudu ngucapake matur nuwun marang dheweke. Dheweke mbantu ngatasi masalah pendanaan modernisasi Eagles. Inggih rampung. Mung Comintern anyar. Matur nuwun dear "kanca" Rusia ora bakal lali sampeyan.
    1. 0
      2 2014 Juni
      Yen Prancis setuju karo AS, dheweke uga bakal duwe MERCY sing kapisah!
  37. 0
    2 2014 Juni
    Nah, karo "Mistrals" ora kabeh gampang kaya sing dipikirake dening anggota kongres AS sing "tertindas". Wangsulan dhuwit lan dhendha bakal kena kanggo tukang bangunan, yaiku. gelombang anyar pengangguran lan iki marang latar mburi serangn saka partai Marine Le Pen! Kanggo sawetara alasan, kabijakan pamrentah kita ora jelas kanggo nanggepi sanksi marang Rusia, sing dileksanakake sacara sepihak dening Amerika Serikat lan sekutune, sing dhewe iku ilegal. Mung PBB sing duwe hak kanggo nemtokke sanksi, kabeh aturan lan Piagam WTO uga dilanggar, lan iki menehi Rusia hak kanggo metu saka panemuan Amérika iki kanggo perbudakan ekonomi ing donya tanpa mundhut akeh! Kajaba iku, saiki amarah amers nguatake posisi Rusia kanthi kerjasama BRICS, SCO, APEC lan persetujuan sing apik karo China (sing bakal nyebabake nolak pemukiman bebarengan saka bungkus permen Amer)! Lan bank Brix gabungan minangka pucuk pisanan ing peti mati IMF lan Federal Reserve AS!
    1. -1
      2 2014 Juni
      Nganti perdana menteri "Medved", kita ora bakal bali wektu, kita ora bakal ninggalake WTO, umume, kabeh sing dijupuk bakal bisa digunakake nalika iku ing kantor!
  38. 0
    2 2014 Juni
    Kita ora butuh wong-wong mau. Segara bukti. Aku ora bakal nglukis. (pendapatku) prajurit
  39. 0
    2 2014 Juni
    Histeria adhedhasar impotensi.
  40. 1,2 milyar euro? Iki kira-kira 56 milyar rubles, i.e. rega loro Boreas. A tawaran menginake teka saka Yankees. Aku kita kudu setuju. Ayo nggawe prau lan patroli menyang pesisir.
    Miturut cara, uga 10 milyar rubles. bakal tetep.
  41. +1
    2 2014 Juni
    "Kecukupan tokoh luar negeri nyebabake, ing basa diplomasi, ora bingung maneh. Nanging prihatin."
    Nanging aku ora mikir anggota kongres AS sing bodho. Apa sing ditawakake? Padha kurban kanggo tuku utawa nyewa Mistrals. Ayo nganggep kedadeyan kasebut. Nah, apa akibate?
    1. Rusia ora nampa dhawuh lan umumé mbayar barang.
    2. Rusia bisa nuntut bab bali dhuwit lan pembayaran paukuman sadurunge teka kapindho lan ora bakal weruh dhuwit ing mangsa cedhak.
    3. Dhuwit kanggo tuku bakal ninggalake anggaran Eropa. Lan saliyane tuku, kothak kasebut mbutuhake biaya sing akeh kanggo pangopènan.
    4. Prancis ngalami kerugian reputasi minangka pemasok senjata sing ora bisa dipercaya, ngrusak posisine ing pasar senjata.

    Cekakipun, usulipun Amerika, manawi dipun lampahi, namung mupangati kangge para amers: Éropah tuwin Rusia nampi sadaya kapitunan tuwin kasusahan. Kabeh bathi menyang AS. Lan ora bakal biaya Amerika siji dolar.

    Apa iku bodho? Tumrap bab kang alit: “ngubengi” wong Eropa supaya padha kecemplung ing guyonan kaya ngono.
  42. +1
    2 2014 Juni
    Padha nulis sing ing podo karo Amerika arep nggoleki bank Prancis kanggo 10 milyar. amarga nglanggar sawetara jinis sampah sing diciptakake dening Amerika. Prancis banget gelo dening iki, lan padha arep menehi Mistral kanggo wong-wong mau, kanggo éwadéné Amerika. Murni anak jujur, paling prasaja loro-pindhah. Saiki Amerika bakal mbusak denda, contone, ing ijol-ijolan kanggo Mistrals, ing umum, Prancis ana ing anus tho. Sirkus iki tambah menarik.
  43. Illarion Dnepr
    +1
    2 2014 Juni
    Miturut Mistral, kabeh wong mung ngrembug babagan panggunaan militer, nanging iki minangka kapal sing apik kanggo operasi nylametake ing segara lan ing pesisir sing adoh, sing ora mung ana lapangan udara, nanging uga situs helikopter. Mbayangno kahanan sawise jeblugan platform pengeboran ing rak, lindhu lan tsunami sing ngrusak ing pulo kasebut, geni ing kapal laut gedhe, nalika perlu ora mung kanggo nylametake wong, nanging uga cepet njelajah wilayah banyu gedhe lan pesisir, nyiyapake booms marang tumpahan lenga, lan ora ana siji ora bisa ngilangi Timur Jauh lan Segara Lor. Banjur Mistral kanthi pasokan peralatan pemadam kebakaran lan boom ora mung bakal nylametake wong, nanging uga lokalisasi bencana kasebut. Kapal iki isih bisa migunani kanggo Rusia.
  44. PiP
    0
    2 2014 Juni
    Apa sampeyan pengin njupuk Mistral dhewe? Mesthi, ora masalah. Njupuk adoh. Mung dhuwit kanggo tong minyak. Tokoh kasebut, ing euro lan dolar, Rusia ora mung bakal njupuk, nanging uga mbuwang apa sing dibutuhake. Kanggo ngrampungake "Elang" sing padha
    Ayo tambah akeh denda, dudu paukuman, potong bagian buritan lan TANGGUNG KESEHATAN!
  45. +1
    2 2014 Juni
    Piye wae, Prancis dadi sekutu ing Perang Donya II lan ora kena pengaruh Amerika Serikat. Ing taun 1966, de Gaulle malah ninggalake NATO. Ing Sarkozy, Prancis maneh mlebu blok kanggo cookie. Dheweke mbujuk Gaddafi supaya menehi dhuwit kanggo pemilihan. Lan pena sing resik lan disimpen dhuwit. Carane rampung wis dingerteni. Yen ana sing ora owah sacara radikal ing donya, mula Prancis ora bakal nolak kontrak Mistral.
  46. 0
    3 2014 Juni
    Ora ana sing bakal njupuk apa-apa - tim kasebut ditampa dening kapal. Komandhan lan perwira kapal loro kasebut wis teka ing Saint-Nazaire lan wiwit sinau.

    Perwira angkatan laut Rusia sing teka ing kutha Saint-Nazaire Prancis kanggo sinau cara ngoperasikake kapal pendarat universal (UDC) jinis Mistral wis miwiti latihan.

    Iki dilaporake menyang koresponden ARMS-TASS dening wakil kompleks industri militer sing melu program kanggo pambangunan rong UDC kanggo Angkatan Laut Rusia. Miturut dheweke, kabeh petugas sing teka dipérang dadi 42 kelompok miturut spesialisasi sing kudu dikuasai.

    Ing wiwitan wulan Juni, pangkalan ngambang Rusia tambahan bakal teka ing Saint-Nazaire, ing ngendi kru loro UDC "Vladivostok" lan "Sevastopol" bakal ana, sing dumadi saka 400 pelaut. Kru iki bakal sinau ing Prancis nalika musim panas lan banjur nggawe transisi ing kapal pisanan "Vladivostok" saka Saint-Nazaire menyang Kronstadt.

    Sesuai karo syarat kontrak kanggo pambangunan loro UDC Rusia "Vladivostok" kudu teka ing Kronstadt sadurunge 1 November taun iki. Miturut spesialis, ing mangsa ngarep wis direncanakake kanggo nindakake metu katelu saka Vladivostok UDC menyang segara.

    Bebarengan karo terus tes sistem on-board, latihan praktis kanggo perwira Angkatan Laut Rusia bakal dianakake ing output iki. Ing wulan Maret, Menteri Pertahanan Prancis Jean-Yves Le Drian ngumumake yen persetujuan babagan penjualan Mistral menyang Rusia saiki ditindakake miturut rencana sing diadopsi sadurunge.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"