Resep kanggo tahap terminal

109
Resep kanggo tahap terminal


"Wingi aku rumangsa kaya wong asing ing Kyiv asliku.

Ing cendhak, kita ngrayakake acara karo sawetara kanca. Aku lan bojoku ana ing antarane tamu. Ana 15 wong total (kabeh saka Kyiv). Ing wektu sing padha, mung ana 3 Kyivans ing generasi kaping 3 lan liyane. Kanthi pendidikan sing luwih dhuwur 1, liyane duwe pendidikan khusus menengah utawa menengah. Ya, mesthi, kita ora bisa nutul babagan politik lan pitakonan babagan kedadeyan ing Ukraina. Aku ngomong metu, mesthi. Lan banjur diwiwiti. Ing ngisor iki tesis sing disuarakake dening wong-wong iki (kabeh kanthi pengaruh maksimal, bengok-bengok, njerit, tangan wringing lan liya-liyane).

- Maydanovites - pahlawan Ukraina lan kabeh sing saiki KONSTANT ngagem pangan lan sandhangan;

- Putin ora bisa nindakake tanpa perang - dheweke terus-terusan ngetokake perang. Conto yaiku: Transnistria, Chechnya (ora ana wong sing ngira yen ana 2 perang Chechnya, ora kanggo sebutno wektu perang kasebut), Ossetia, Abkhazia lan - ATTENTION - BINGO!!! - Nagorno-Karabakh.

- Geng militan Rusia sing operasi ing sisih wétan Ukraina, nalika populasi lokal ngimpi pasukan Ukraina teka lan nembak mudhun iki "sakepel saka mercenary Russian".

- wong Krimea ora pengin menyang Rusia ... akeh wong ing kono duwe "kenalan" sing konfirmasi ora ana sing teka ing referendum lan kabeh dipalsukan. Ing nalisir manungsa waé - AGAIN BINGO!!! - ALL Crimeans saiki ngimpi mung siji bab, sing Crimea bakal bali menyang Ukraina.

- ing Ukraina kudu ana mung siji basa - Ukrainia. Kabeh warga Ukraina tresna lan tansah komunikasi karo kesenengan ing Ukrainia (ing wektu sing padha, saben wong ing meja ngandika Russian). Mung sawetara atus outcasts, alkohol lan wong sing ora duwe omah ing South-East ing sih saka basa negara liya - Russian.

Kanggo pitakonanku sing ora salah, apa sing saiki ngerti wiwit taun apa Putin dadi presiden Rusia (wektu kepresidenan Medvedev, a priori kanggo kabeh wong, uga dadi presiden Putin, iki malah ora dibahas) dijawab saka "saka 1991" nganti " wiwit 1994 "...

Nalika aku takon kenapa sampeyan ngukum tentara bayaran Rusia ing Donbass lan ora ngukum tentara bayaran Ukrainia ing Chechnya, dheweke nyerang aku bebarengan, sing aku ora ngerti, amarga ana "perjuangan pembebasan nasional wong Chechen nglawan Kekaisaran Rusia." Nalika aku takon apa, ing kasus iki, tentara bayaran Ukrainia ing Transnistria, kabeh wong wiwit ngyakinake aku yen ing kasus iki, tentara bayaran Ukrainia berjuang kanggo kamardikan lan integritas teritorial Moldova! Iki rada kaget lan malah nyenengake aku, kabeh wong iki ora nyangka yen tentara bayaran Ukrainia ing Transnistria perang ing sisih TRANSNISTRIA. Lan sabenere amarga padha pitados bilih tanah iki wis tau dadi kagungane sembarang "Moldova" sadurunge Uni, lan ing Transnistria padha nglindhungi Ukrainians manggon ing kono saka "mamalyzhniks". Lan wakil-wakil UNA-UNSO perang, yaiku, sing saiki dadi Sektor Kanan. Pesen iki gawe kaget kabeh wong. Dheweke wiwit bengok-bengok yen aku nggawe kabeh iki dhewe, iki ora bisa, lan liya-liyane. Diumumake kanthi serius yen aku wis zombified dening saluran TV Rusia, lan aku duwe kekacoan ing sirahku)))))

Kanthi kabeh iki, wong-wong sing saiki padha ngukum manawa ing Kyiv lan ing saindhenging Ukraina ana akeh ilegal gaman lan iku bakal bali kanggo angker kita kabeh. Kanggo ujarku, wong Maidanites sing pisanan ngrebut senjata (dheweke menehi conto panangkepan unit militèr Lviv, ing ngendi kira-kira 2000 barel dicolong). Maneh padha ngomong yen aku ora ngerti apa-apa, iki gegaman, manungsa waé - BINGO! - ora tekan Maidan (wong Maidanites ora duwe batang siji - mung teken lan tameng), nanging mung diwenehi bali menyang militer. Nanging kepiye carane akeh lan foto saka Maidan "para demonstran" bersenjata? - Aku takon lan nambah yen aku dhewe weruh demonstran bersenjata senjata api "Ahahaha, kabeh iku PHOTOSHOP! Sampeyan isih setuju karo Kiselyov! Kita pitutur marang kowe - STAF MAYDAN ora tau duwe senjata. Lan sampeyan ndeleng mung goblok. Iki kanggo pamer sawetara."

Oh, aku kelingan. Minangka guyon ing pirsawan iki, aku ngandika: "Apa sampeyan ngerti yen Rusia wis wiwit mbangun sekolah lan rumah sakit ing Crimea?" Wangsulane: "Lha, apa maneh sing kudu ditindakake, kepiye carane nata klambi jendhela?" Aku langsung mbenerake awakku: "Oh, aku salah, dheweke ora miwiti mbangun, mung ndandani sing lawas," - Langsung ujar: "Apa sampeyan mikir ngenteni Putin mbangun sing anyar ing kana? Ya, sampeyan naif! Ya, ora tau dheweke ora bakal nindakake!"

Kasebar surem, pamit liwat untu gritted. Bojoku sambat yen aku ngrusak liburan wong.

___

Aku ora nate percaya pesen saka seri "salah sawijining kenalanku". Yen iki dudu topik netral saben dina. Paling asring, "putri-putri perwira" nyusup saka salah siji sisih. Nanging, ing kene ing teks, kanthi sawetara keluwihan sing angel dipercaya (kepresidenan Putin, umpamane), ngemot persis gambar jagad iki sing diterangake dening para sadulur sing ora ditresnani ing endi wae kanthi konsistensi sing nyenengake.

Kita kudu ngerti yen kita saiki ana karo dheweke ing podo karo - ora intersecting - kasunyatan. Iku penting.

Mesthi, kadhangkala angel kanggo mangerteni wong. Dheweke pancen percaya yen pedunung Donbass seneng karo Ukraina sing bersatu, dheweke pengin manggon ing kono, lan mung tentara bayaran saka Rusia, Chechen, lan liya-liyane sing gelut ing Donetsk lan Slavyansk, Mercenaries ndhelikake wanita lan bocah-bocah. Lan prajurit tentara Ukrainia tumindak ing kono kanthi "pengendalian sing nyenengake." Nanging ing wektu sing padha, pedunung Donbass dhewe diarani mabuk, gopnik, jaket quilted lan Colorados. Kang, yen padha wong normal, dhewe bakal ngusir tentara bayaran, tanpa ngenteni tentara. Yen bedhil anti-pesawat, umpamane, dumunung ing atap bangunan omah, mula bangunan iki bisa diserang kanthi roket saka kadohan. Wiwit warga ngidini bandit (!) masang bedhil anti-pesawat, dheweke dhewe wis disalahake. Miturut logika iki, nalika sampeyan dicekel teroris kanthi gaman, sampeyan kudu mbebasake dhewe. Lan yen sampeyan ora nindakake iki, sampeyan dadi accomplices. Kesimpulan saka kabeh iku aneh: supaya warga Donetsk lan Lugansk mlayu menyang Rusia dhewe. Dheweke ora dibutuhake, dheweke dadi budak, dheweke milih salah. Nanging wilayah kasebut dibutuhake. Iku Ukraina. Padha Getun sing ing siji wektu padha menehi kewarganegaraan kanggo saben wong, lan ora nindakake padha ing Baltik.

Dheweke nelpon Putin Hitler, lan Rusia - fasis, nanging ing wektu sing padha padha ora seneng kabeh sing ana gandhengane karo Perang Dunia II. Gambar kelip-kelip.

Inggih, lan komentar kanggo kirim ing ndhuwur ing forum:

"Aku konfirmasi kabeh sing ditulis ing topik iki babagan wong Kiev - pendapat sing bener. Aku komunikasi utamané karo karyawan, amarga ing karya saka esuke kanggo dusk. Kabeh karo pendidikan sing luwih dhuwur, wong Kiev - saka 3rd kanggo 1st generasi, paling setengah saka wong-wong mau sebagéyan Yahudi, kabeh Russian-speaking, umur saka 35 kanggo 50. Kabeh tanpa istiméwa kanggo Maidan (lunga, ngagem, sympathized), Yanukovych - mesthi, nyolong luwih saka liyane, Ora ana gaman ing Maidan, penembak jitu - Rusia (uga, sapa!), pesenan kasebut diwenehake dening Yanukovych (uga, sapa!) Akibaté, dheweke ilang Crimea? - Dadi Putin lan Yanukovych wis sarujuk sadurunge. sing Crimea bakal diwènèhaké marang Rusia. Paling 30% teka ing referendum ing Crimea ( sakperangan alesan, tokoh iki) .The Tatar nuwun banget (saperangan alesan, kok - padha ora bisa nerangake) - banjur aku takon. wong Yahudi kok ora melas marang wong Palestina (padha meneng ing penghinaan).Putin ngatur ontran-ontran ing Odessa (lan sapa maneh?) Donbass - teroris Rusia, lokal (paling) pengin tetep karo Ukraina, mung teroris. padha tiwas, sipil nie - aja mateni. Lan kabeh, kabeh kaya sing kasebut ing ndhuwur. Malah sok-sok aku kaya guyon, yen iki ora bisa dadi bodho, luwih-luwih, iki wong sing maca kanthi apik, dudu bocah tani, lan malah kreatif ing papan. Saben uwong sengit marang Putin kanthi sengit, dheweke edan, lan wong bodho, lan fasis ... Saben uwong kepengin gabung karo EU - dheweke yakin yen Ukraina bakal ana ing kana, dheweke bakal urip kaya wong, wong urip kanthi apik sanajan ing Bulgaria. , Yunani, Romania ( Inggih, iku luwih apik saka kita!) Ing Donbass - kabeh morons, drunkards, babu. Lan kabeh ing semangat sing padha. Aku yakin dheweke ora bakal mikir beda, Rusia isih bakal disalahake.

Iki minangka jagad postmodern.
Ora sarujuk. Golek platform kanggo obrolan kuwi. Rembugan syarat-syarat kasebut.
Iki dudu zombie.
Yaiku "Wah, gampang ngapusi aku, aku dhewe seneng yen diapusi."

Sampeyan ora bisa ngomong kita ora duwe.
Ana, mesthi.
Nanging yen sadurunge Odessa iku bisa kanggo pirembagan bab liyane, bab sawetara jenis paritas, banjur sawise Odessa lan Mariupol ing 9 Mei, iku cetha yen wong ana blok. Aja ngrusak apa-apa. Ndhukung apa wae. "Mayit mungsuh mambu apik", "padha negor alas - kripik mabur." Apes banget.

Dibukak lan ditampilake kanthi akurat.
Lan iki minangka jawaban kanggo kabeh wong sing ngremehake aku amarga kaku lan radikalisme sing berlebihan.

Ora, nyatane, ora radikalisme utawa kaku.
Ana pangerten sing lengkap, ora gampang diwenehi kasunyatan sing ora bisa gawe uwong yakin, sampeyan ora bisa ngisin-isini, lan luwih-luwih, sampeyan ora bisa nurani. Dheweke mung bisa ditambani kanthi keluwen, nyeri lan wedi. Yaiku, apa sing dianggep dhewe minangka resep kanggo nambani wong sing ora setuju. Iki ora apik utawa ala, obyektif: ing hubungan karo wong-wong mau, kabeh sing dianggep diijini diijini. Ora siji iota maneh. Nanging iki cukup.
Lan kanggo getun ... kita bakal getun mengko.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

109 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 49
    2 2014 Juni
    Aku menek menyang forum Ukrainia ... mesthi ... kaya sampeyan kalebu wong Papua ing NEW GUINEA.
    1. + 21
      2 2014 Juni
      Quote: LYOKHA padha
      Aku menek menyang forum Ukrainia ... mesthi ... kaya sampeyan kalebu wong Papua ing NEW GUINEA.

      bukak Facebook Yatsinyuk. Dheweke nyanyi pujian kaya ngono ing kana. Lan nulis Yatsynkh, sampeyan mung kurang ajar. Aku sinau akeh babagan aku nganti komentar kasebut didhelikake. eseman
      1. + 21
        2 2014 Juni
        Kutipan saka: punk
        Aku sinau akeh babagan aku nganti komentar kasebut didhelikake, mesthine, dheweke bakal mateni aku

        - Gusti, sampeyan isih enom -)))). Apa sampeyan kaget? Contone, aku ora bakal bisa liwat, amarga ing versi mildest aku biasane "jakal putih hina", nanging yen sampeyan isih pengin obrolan mbangun, iku luwih apik ora kanggo pindhah ana))). Umumé, blokade ekonomi lengkap Ukraina miturut pilihan sing paling abot, kanthi panjaluk kabeh utang gas, prepayment lengkap lan rega gas bengkong (yen sampeyan pengin luwih murah, tuku), umume, golek cara kanggo nindakake. gampang, bilai kamanungsan kontrol kanggo sober munggah, lan ora ndhelikake, ing nalisir, defiantly nyatakake yen sampeyan ora bisa cokotan tangan dipakani - padha bakal cepet ngerti apa prakara lan karo kang luwih apik kanggo dadi kanca.
        1. Ujin61
          0
          2 2014 Juni
          Sayange, Miller lan Novak ora mikir kaya ngono. Sawetara jeneng ana regane.
        2. Anton Sed
          +2
          3 2014 Juni
          Aku ora perlu nindakake apa-apa. Padha dhewe Rolling ing lengkap jo... Sowing, Aku, prosra..i, Crimea banget. Saiki sawetara wilayah liyane bakal ilang. Akeh industri bangkrut. Manajemen kekacoan lengkap.
          Mangsa bakal ngukum wong kesed
      2. +2
        2 2014 Juni
        Kutipan saka: punk
        Aku sinau akeh babagan aku nganti komentar kasebut didhelikake, mesthine, dheweke bakal mateni aku

        - Gusti, sampeyan isih enom -)))). Apa sampeyan kaget? Contone, aku ora bakal bisa liwat, amarga ing versi mildest aku biasane "jakal putih hina", nanging yen sampeyan isih pengin obrolan mbangun, iku luwih apik ora kanggo pindhah ana))). Umumé, blokade ekonomi lengkap Ukraina miturut pilihan sing paling abot, kanthi panjaluk kabeh utang gas, prepayment lengkap lan rega gas bengkong (yen sampeyan pengin luwih murah, tuku), umume, golek cara kanggo nindakake. gampang, bilai kamanungsan kontrol kanggo sober munggah, lan ora ndhelikake, ing nalisir, defiantly nyatakake yen sampeyan ora bisa cokotan tangan dipakani - padha bakal cepet ngerti apa prakara lan karo kang luwih apik kanggo dadi kanca.
      3. +1
        2 2014 Juni
        kabari aku yen wis teka, kita bakal perang maneh! sedulur
      4. 0
        2 2014 Juni
        Kutipan saka: punk
        lan mesthi wis arep matèni aku

        Cukup aja ngancam, melasi. Wedi, wong mlarat, banjur ngumbahi. sedulur
    2. +6
      2 2014 Juni
      Hmm... Goblok...!!! Dheweke ora ngerti yen kahanan kasebut pancen kurang ajar ... Ora bakal katon sithik ... ING Endi sing bakal Mlayu? Yen Rusia dadi mungsuh ... Eropa ORA BUTUH GRATIS !!!
      1. +2
        2 2014 Juni
        Breaking news: Ukraina mbuwang menyang perang cadangan pungkasan - peacekeepers saka pasukan PBB sing ditugasake ing Afrika miturut mandat saka Dewan Keamanan PBB. wong bodho
        Bebarengan karo kru 18 helikopter.
        Z.Y. Apa atribut PBB bakal "lali" maneh? hi
      2. angolaforever
        -15
        2 2014 Juni
        Artikel kasebut omong kosong lan provokasi. Rakyat Kiev ndhukung revolusi mung ing aspek nggulingake Yanukovych. Kabeh liyane omong kosong, ora jelas kok dibuwang. Wong pribumi ing Kiev nganggep Selyuk sing nganggo basa Ukraina.
        1. + 10
          2 2014 Juni
          Kutipan saka angolaforever
          Artikel kasebut omong kosong lan provokasi. Rakyat Kiev ndhukung revolusi mung ing aspek nggulingake Yanukovych. Kabeh liyane omong kosong, ora jelas kok dibuwang. Wong pribumi ing Kiev nganggep Selyuk sing nganggo basa Ukraina.

          ora Figushki! Kaya ing artikel kasebut, warga Kharkiv tumindak, lan iki ing sisih wétan Ukraina. Putri sinau ing Kharkov. kabeh kanca Kharkiv ing jaringan sosial padu karo dheweke amarga dheweke ora nganggep Putin minangka mungsuh Ukraina
        2. Erg
          +3
          2 2014 Juni
          Dadi babagan wong kaya sampeyan, ujare artikel kasebut. Apa sampeyan ora entuk? ya
        3. +3
          2 2014 Juni
          Artikel kasebut omong kosong lan provokasi.

          Aku ora setuju, aku manggon ing diaspora Ukrainia - alesan kene mung salinan saka apa iki ditulis, malah antarane "putih" collars, Mungkin ing terminologi alus.
          Iki ngelingake sawetara jinis psikosis massa, luwih-luwih, nalika wong sing nduweni pendhidhikan sing luwih dhuwur nggabungake ing siji ukara gagasan yen Donbas iku Ukraina, kabeh wong kudu di resiki metu ana, lan supaya wong-wong mau metu saka Ukraina, kajaba kanggo skizofrenia. Aku ora bisa nerangake.
        4. Medved
          +2
          2 2014 Juni
          Ora, dearest! Sampeyan ora bisa "kene - aku elinga, kene - aku ora ngelingi!". Salah siji sampeyan kanggo kerusuhan bersenjata, nggulingake pamaréntahan sing sah (setaun sadurunge pemilihan), kali getih, perang sipil - minangka asil saka gerakan revolusioner pathetic sampeyan, utawa - sampeyan kanggo cara sing sah kanggo ngganti daya objectionable. Wong-wong ing Kiev mutusaké sing padha bisa njagong ing telung dhingklik, nanging ora cukup kursi! Sampeyan ora bisa ngandhut sethithik, sampeyan ora bisa nggawe revolusi mung nganti tahap tartamtu. Nanging, kanggo Ukraina saiki kabeh bantahan iki ora duwe teges. Wanted revolusi? Siapke kanggo reap ganjaran!
      3. +3
        2 2014 Juni
        Quote: armageddon
        Hmm... Goblok...!!! Dheweke ora ngerti yen kahanan kasebut pancen kurang ajar ... Ora bakal katon sithik ... ING Endi sing bakal Mlayu? Yen Rusia dadi mungsuh ... Eropa ORA BUTUH GRATIS !!!

        Kuwi sifate manungsa. Prilaku kabeh pejuang kutha iki ing Viagra ing kursi amarga karakteristik pengecut mayoritas. Kekuwatan bakal ganti - bakal ana potret Putin lan Strelkov sing diseret ing Maidan. Luwih elek kasus karo militan Svidomo Galician - mung perawatan karo tetes timbal.
      4. Erg
        +2
        2 2014 Juni
        Apes "ora duwe otak" ... Semono uga, aku mesakake ...
    3. Komentar wis dibusak.
    4. +8
      2 2014 Juni
      Ora adoh saka bebener. Nalika ana balung sing padhet ing sirah, ora preduli apa sing sampeyan kelet, efek bakal padha - bangsal nomer 6. wong bodho
    5. +3
      2 2014 Juni
      Apa sing kudu dijupuk saka wong-wong mau, wong miskin lan lara ing sirahe?! ngguyu
      1. +2
        2 2014 Juni
        Dheweke dicuci otak suwene 23 taun, apa sing kudu ditindakake! Nanging reresik saka otak mesthi bakal kelakon, sanalika sampeyan pengin mangan! Lan sampeyan bakal pengin mangan rauh, amarga yen wong menehi dhuwit kanggo perang, iku dipercaya kanggo Feed! Sanadyan negara utawa Eropah bakal pengin, lan ora bakal bisa kanggo Feed luwih saka 30 yuta sing diundhuh ora m *** nglirik
      2. 0
        2 2014 Juni
        Bayar gas!!! Lan tanpa wektu tundha.
        1. 0
          2 2014 Juni
          Lan sing paling angel! Ing USSR, padha njaluk digunakake kanggo njaluk kabeh gratis, lan malah sawise 1991. kabeh wong liberal karo wong-wong mau. Lan kaya sing dikandhakake wis cukup, mula Putin langsung ala ...
    6. 0
      2 2014 Juni
      Ukraina yaiku Honduras Eropa. (Inggih, aku ora duwe apa-apa marang Honduras nyata lan pedunungé).
      1. +1
        2 2014 Juni
        Luwih apik kanggo roaming ing Honduras tinimbang menyang Honduras ing Kolyma.
    7. 0
      2 2014 Juni
      Kanggo nambani swells stubborn kuwi mung dening "ventilating" liwat rong bolongan - inlet lan outlet. Ora ana perawatan liyane sing kasedhiya saiki.
    8. + 11
      2 2014 Juni
      Kita karo kanca ing GOA, utawa ing GOA - kaya sing dikarepake, ing November 2012, lan perusahaan Ukrainia teka ing pantai ing cafe, kita ketemu kabeh wong ing pesawat, lan ana saperangan saka Nazi ing antarane wong-wong mau. mrentah kabeh komplotan iki, ing Pindhah Gutari kabeh, kancaku lan aku padha m.o.s.k.a.l.m. , lan sanalika loro Nazi iki lunga, dheweke langsung ngalih menyang basa Rusia. Nazi bisa katon ana, padha wedi wong akeh, lan iku ora metu saka nir sing padha kabeh pirembagan bab iku, nanging saka wedi, padha malah wedi saben liyane, amarga. ana akeh informan sing pegatan sing mbokmenawa ngrampungake masalah karo denunciations, supaya padha ngomong bab sing padha karo bokong, supaya Gusti Allah ora curiga simpati kanggo Rusia .... Piye wae aku mikir sing ora saben wong siap mati. kanggo bebener, utawa rodo meh ora ana.
    9. +1
      2 2014 Juni
      wong miskin educated lan undereducated, kang ana repes saiki rolas, sing plasticine banget ing tangan saka elit fasis ... padha babu saka "pikiran" (utawa rodo, anané) lan abdi saka panguwasa . .. lan media Ukrainia wis ambruk malah luwih murah, wektu iki wis plinth ngisor, wis mlebu sadurunge donya ing unsuitability lan incompetence ...
    10. Erg
      +2
      2 2014 Juni
      Aku uga nyoba ... Mulane, Volodya ora "mbebasake" Ukraina saka Nazi hi
  2. +7
    2 2014 Juni
    Sajrone 23 taun, mung bubur sing isih ana ing endhas .... lan sing tanpa lemak ....
    1. mad
      +4
      2 2014 Juni
      Oalah, pikiran logis kudu tetep?! TV kita uga ora tanpa dosa, nanging kita ngerti yen ana omong kosong sing terus terang lan kita ngguyu. Mungkin sawetara bahan kimia ditambahake menyang Dnieper, uga, kabeh negara ora bisa dadi bisu ing wektu kasebut!
      1. 0
        2 2014 Juni
        Kutipan saka mad
        ... uga, kabeh negara ora bisa dadi bisu ing wektu kuwi!


        Bukti anyar nuduhake manawa bisa.
      2. 0
        2 2014 Juni
        Isih, ing Ukraina, mbokmenawa ora ana pikiran logis sing isih ana. Deleng apa sing kedadeyan ing media sosial. Wong diwasa, malah mantan buruh partai, nanging nindakake iki. Iku medeni kanggo wong-wong mau ... Nanging carane seneng padha ing Rada, katon carane perang - demokrasi.
  3. +4
    2 2014 Juni
    Cuci otak saka boobies wis mbayar. Aku mung arep doyo morons iki ing pasuryan, kaping telu, nanging aku ora ngerti apa bakal apik utawa ora. wong bodho prajurit
    1. + 13
      2 2014 Juni
      Kaya sing wis dibahas sadurunge, mung pasa terapeutik sing bisa ngresiki Coffin Warga Moskow.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. lor
        0
        2 2014 Juni
        lan ing musim gugur uga bakal ana kadhemen kuratif, amarga aku yakin 99.99% manawa kepala cilik sing kasar iki ora bakal mbayar gas.
    2. olf_1959
      +5
      2 2014 Juni
      Liwat prong, tampilan bakal ngowahi 180 derajat. Iki minangka hamster zombie sing ora bakal perang. Ora ana sing bakal meksa njupuk senapan mesin. Dheweke bakal skerry, menehi sertifikat (dituku), nanging ora bakal perang. Dadi 90% saka crests sing saiki arep perang nglawan Rusia ora bakal perang. Ponte, mung siji Ponte.
    3. msd
      +1
      2 2014 Juni
      iki jawabane, kok pasukane ora dikirim...
      Ukraina kudu njupuk pikirane.
  4. zavesa01
    +8
    2 2014 Juni
    Off topik nanging ...
    Jane Psaki minangka politisi Amerika sing lugas lan duwe tujuan. Dheweke ora butuh alesan.
  5. +4
    2 2014 Juni
    Kabeh iki sedih, nanging bakal mungkasi ing segara getih ... Nyuwun
    1. 0
      2 2014 Juni
      Wekasane wis diwiwiti.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. 0
      2 2014 Juni
      Yen iki banderlozha tetes getih reged, banjur iku ora tega kanggo dheweke.
  6. + 14
    2 2014 Juni
    Lan ora ana sing kudu diobati. Iki paling ora ana gunane. Pencerahan bakal teka dhewe.
    mengko. Kaya ing Jerman taun 1945.
    1. +3
      2 2014 Juni
      Gusti Allah maringi sing teka, mung menehi seger, nanging angel kanggo pracaya.
    2. E. Xasis
      +8
      2 2014 Juni
      Ing Jerman, "dhewe" ora teka.
    3. Erg
      0
      3 2014 Juni
      Mung amputasi negatif
  7. +3
    2 2014 Juni
    artikel + lan paragraf pungkasan +
    Ana lengkap, ora gampang diwenehi pangerten saka kasunyatan prasaja sing ora bisa gawe uwong yakin, sampeyan ora bisa isin wong, lan malah luwih, sampeyan ora bisa kalbu. Dheweke mung bisa ditambani kanthi keluwen, nyeri lan wedi. Yaiku, apa sing dianggep dhewe minangka resep kanggo nambani wong sing ora setuju.

    Ana mung sawetara keraguan ing kene.
    Iki ora apik utawa ala, objektif: ing hubungan karo wong-wong mau kabeh sing padha dianggep diijini. Ora siji iota maneh. Nanging iki cukup.

    lan dudu kepinginan dadi kaya dheweke, nanging angel mbantah ...
    Lan kanggo getun ... kita bakal getun mengko.

    Aku wis mesakake kabeh... ora ngerti apa sing ditindakake amarga lara, lara jiwa lan pikiran.
  8. +5
    2 2014 Juni
    Wong bodho bakal mertahanake sudut pandange moronic nganti pungkasan, nanging yen ora gelem, dheweke bakal dadi bodho kanggo awake dhewe, sing ora bisa ditampa. Dadi kaya pegulat, klinik umume
  9. + 10
    2 2014 Juni
    Ora nggatekke lan srakah minangka lemah sing sampurna kanggo nyebar wiji media Ukrainia. Nanging, aku krungu tembung "kamardikan" lan "kamardikan" saka wong-wong mau ing USSR. Lan uga gething cetha Moscow - padha, fellow miskin, "pangan" kabeh Uni.
  10. +9
    2 2014 Juni
    Ing kana, kita ora bakal dadi sedulur, ora mungkin kabeh wong dadi apik. Rusia sing apik kanggo Kulon ana papat. Rusia kudu duwe utawa bakal duwe inti.
  11. + 30
    2 2014 Juni
    Hasile sayange neng rai ((((((((( wassat
    1. 0
      2 2014 Juni
      Ya, pasuryan saka panguwasa Ukraina ngomong dhewe, ora pasuryan saka topeng!
      Kabeh wis ditulis ing saben, sampeyan ora bisa salah.
      Dheweke nyoba katon terhormat lan beradab ... ora ana sing metu, njero crawls metu sanalika lali sethitik.
  12. BAT
    + 11
    2 2014 Juni
    Akeh kanca Ukrainia, utamane saka Zaporozhye kidul-wétan, sawise reunifikasi VOLUNTARY Crimea karo Rusia, mung mandheg sesambungan karo aku, lan sawetara sing aku kenal ing antarane kanca-kanca sing kasebut ing ndhuwur.
  13. +8
    2 2014 Juni
    Zombification saka Ukrainians punika AMAZING. Aku ngedika karo kanca saka Zaporozhye, njabat bebarengan ing Angkatan Udara, nutupi mburi saben liyane, nganti acara anyar ana fellow cukup. Saiki, kita katon ing saben liyane saka trenches beda. Kabeh kolega sing wis kita sesambungan wiwit wektu layanan ana ing SHOCK.
    1. 0
      2 2014 Juni
      Mungkin dheweke mung wedi karo bokonge? We are kene, lan padha ana, sampeyan bisa ngomong apa-apa kanggo kita, lan padha malah wedi kanggo mikir.
    2. Sinik lawas
      0
      2 2014 Juni
      Dear sliramu, kulo ... Ya kedadean nalika aku nggonggong karo bapakku !!! Dheweke ujar manawa Ukraina menehi panganan kabeh Uni tanpa istiméwa. Lan aku isih, sawise rong kasus bir lan setengah liter saka Posolskaya, isih wani mbuktekaken yen dheweke ora piyambak ...

      Apa sing kita padudon? Malah ing Uni, ana graters antarane wong sing Ukraina dipakani Uni. Lan, kaya sing sampeyan ngerteni, gosip ora lair saka awal ... Dadi infèksi Zapadenskaya ambruk ing lemah sing wis dibuahi.

      Paradoks: bapak baptisku cedhak Slavyansk ana ing milisi, lan mrentahake putra-putrane (42 lan 37 taun!) Ninggalake Donetsk karo kulawargane. Siji menyang wilayah Poltava, liyane menyang Odessa.

      Dadi ngerti sawise wong iki ...
      1. +2
        2 2014 Juni
        Lan apa ngerti banjur, dikirim menyang ngendi ana sederek, kanca, karo Rusia kanggo 23 taun, hubungan sing Cut mati, kasunyatan beda, hryvnia, tujuan urip beda. ing wektu sing padha dismantling pabrik kanggo scrap metal, nyolong gas, arep bisa ing Rusia lan Republik Ceko lan naively doorking sing padha pantes luwih ... Kita, banget, ing kawitan, nyolong werna saka meth, dijupuk ing penembake gangster , nanging banjur kita miwiti mbangun, perang karo Kulon ing ngarep lan ora nyana cookie saka wong-wong mau, amarga padha nggawe kesimpulan tengen iki "kanca" ing 90s.
      2. 0
        2 2014 Juni
        Oh aku setuju karo sampeyan. My Ex-tesha, nalika Ukraina seceded, carane seneng dheweke ".. saiki kita duwe hryvnia bakal padha karo dollar ...". Nanging urip dadi luwih elek, dheweke wiwit nyalahake Yeltsin. Banjur mung Rusia. Urip saya tambah parah, nanging aku ora tau krungu saka dheweke yen dheweke dhewe sing kudu disalahake. Lan wong iki meh 80 taun
  14. +3
    2 2014 Juni
    Nalika aku takon kenapa sampeyan ngukum tentara bayaran Rusia ing Donbass lan ora ngukum tentara bayaran Ukrainia ing Chechnya, dheweke nyerang aku bebarengan, sing aku ora ngerti, amarga ana "perjuangan pembebasan nasional wong Chechen nglawan Kekaisaran Rusia."

    Ana perang nglawan Rusia kaya ... pusat budaya saka konglomerat bangsa .. iku kabeh! Ana fragmentasi negara dadi enclaves cilik .. Lan apa sing kedadeyan ing Ukraina padha! Rusia ora butuh Ukraina sing pecah ..kita butuh Kyiv! banjur kita bakal weruh .. Kita wis suwene 20 taun wis suwek .. lan saka njero dheweke nyoba nyuwek Rusia .. Kita kudu ngadeg nganti mati lan njupuk wektu .. Kabeh bakal yakin ..! Georgy karo kita!
    1. 0
      2 2014 Juni
      Sampeyan ora bisa ngulu kabeh, sampeyan bisa keselak. Dheweke pengin misahake Rusia (ing wates kekaisaran) dadi pamrentahan sing kapisah - vassal saka Kulon, mung ing wangun iki kita ora mbebayani kanggo "jaman anyar"!
      Kita dadi mungsuh kanggo wong-wong mau ing paling ora rong cara, minangka sing nduweni sumber daya manungsa, teritorial, alam, fosil (lenga, logam, lan liya-liyane), lan sing paling penting, minangka pembawa pungkasan saka pandangan donya lan tradhisi Kristen, saéngga nyegah saka nuwuhake nilai-nilai liyane sing ngrembaka ing sisih kulon...
      Nanging kaya sing diucapake dening wong Rusia ing tsarist Rusia: Gusti Allah nunggil karo kita, sapa sing kudu kita wedi?
  15. +7
    2 2014 Juni
    Teori Darwin ya iku téyori évolusi (proyek adat Kulon) dibalik.
    Manungsa ora asale saka kethek, nanging manungsa mudhun nganti tingkat kethek.
    Apa sing kita deleng mung minangka manifestasi saka proses degradasi.
    Yen sampeyan ora berkembang, sampeyan ngrusak. Iki Hukum!
  16. 0
    2 2014 Juni
    ora ana apa-apa. Yen Rusia mbatesi pasokan gas, kabeh wong bakal ngerti kanthi cepet. Inggih, utawa perang karo kita.
    1. 0
      2 2014 Juni
      Persis! Banjur gas bakal katon ...
    2. 0
      2 2014 Juni
      Bakal padha menyang ngendi? eseman
  17. PENGEMIS
    +4
    2 2014 Juni
    Dheweke nyebut Putin Hitler, lan Rusia - fasis,
    Dadi misale jek sing ing Ukraina Hitler dianakaké ing dhuwur ajining diri dina sedulur
    1. Erg
      0
      3 2014 Juni
      Ya, lan Bandera iku kanca saka Fuhrer. Sampeyan, kancaku, wis nggatekake banget. Piye wae ora tau kepikiran hi
  18. 0
    2 2014 Juni
    Aku yakin dheweke ora bakal mikir beda, Rusia isih bakal disalahake.
    Mung jangkoan media sing amba sukses pembangunan Rusia bisa mbenerake kahanan iki. Lan kurang negativitas marang Ukrainia, mesthi, aku ora ngomong babagan fasis Ukrainia saiki
    1. -1
      2 2014 Juni
      Lan kita duwe wong ing Rusia bengok-bengok ing lading utawa ing gilyak? NyuwunNegativitas mung digawe dening semangat - sapa wae sing teka, kita bakal ngapusi sapa wae, anggere ora lara. recourse
    2. Marisat
      +2
      2 2014 Juni
      Lan sampeyan ora pengin tuwuh rasa cemburu. Pisanan sampeyan kudu ngalahake omong kosong.
      Koktail saka iri sing dikembangake ing gething lan penolakan. Rasane apik banget karo getih, kabeh wong bakal ngumbah awake dhewe.
    3. Sinik lawas
      0
      2 2014 Juni
      Babagan "pembangunan sing sukses", wenehana tuladha! Chur, kompleks industri militer lan bahan bangunan ora kena! Inggih, wonten ugi “hak milik umum”, ingkang warganipun boten adem utawi panas.
      1. +1
        2 2014 Juni
        Old Cynic, nanging sukses Komplek militèr-industri bisa tanpa "kasil pembangunan" saka ekonomi lan bahan bangunan.
        Aku bakal menehi saran supaya sampeyan ora ngombe banyu maneh saka tunyuk, yen ora, sampeyan bakal langsung mlumpat metu saka jendhela bengok-bengok Rusia teka! Apa sampeyan ngerteni gejala kegilaan sing padha ing Ukraina modern lan negara-negara Kulon nalika Perang Dingin?
  19. Ora nesu
    +1
    2 2014 Juni
    Senajan sedih, iku kasunyatan. Lan ora ana ngendi wae kanggo pindhah saka iki.
  20. +3
    2 2014 Juni
    Muga-muga pasa terapeutik bisa mbantu. Lan ing mangsa, tinimbang gas, padha bakal anget piyambak dening jumping, ngandika "Sapa sing ora mlumpat, sing siji mo karo ka l! .."
  21. +7
    2 2014 Juni
    Gubug Ukrainia... Wong lanang arep menyang ngendi-endi, njupuk bedhil...
    Istri : Kowe nang endi?
    Dheweke: - Aku bakal njupuk sawetara M.O.S. kalei ...
    Dheweke: - Lan yen padha sampeyan?
    Dheweke: - Lan aku banjur kanggo sho?
    1. Sinik lawas
      -1
      2 2014 Juni
      Apa sampeyan ngerti kenapa Ivan the Terrible mateni putrane?

      Amarga dheweke ngandhani guyonan janggut!
      1. Sinik lawas
        0
        2 2014 Juni
        Minus pamuter, apa medeni kanggo nuduhake pasuryan?
  22. kvn
    kvn
    +4
    2 2014 Juni
    Ya, aku ora ngerti, aku lair ing Crimea, sanak-sedulurku manggon ing Nizhnegorsk, kabeh wong seneng yen mbuwang Ukraina, utamane ing latar mburi kahanan ing DPR lan LPR. swasana ati sing diakoni khusus.
    Aku arep ngunjungi sawetara dina ing wulan Agustus. Aku bakal weruh karo mripatku dhewe.
  23. +3
    2 2014 Juni
    Ukraina ora sengaja disinari karo apa-apa?
  24. Taltsetl
    +1
    2 2014 Juni
    Rumus kasebut, selawase donya, digunakake kanthi lengkap: "wong akeh pengen diapusi... dadi ngapusi". Dadi mikir yen senjata psychotronic ora ana, teori konspirasi aturan.
  25. +7
    2 2014 Juni
    Mbukak metu forum kanggo ngerti apa sing dikira. Aku mbuwang sepuluh pisanan 2 forum bebarengan, padha supaya sakabeheng metu (biasane dening propaganda Kyiv, nanging kita uga teka tengen). Nang endi wae ing alam bébas aku ketemu iki: (Aku ora ngelingi Kutipan pas, nanging meh verbatim)
    - Oh, kita kudu sabar nganti pungkasan taun. Ing 2015, aku mikir ora bakal ana visa karo Uni Eropa
    - Kenapa suwe banget? Yen pamrentah kerja kaya sing dikarepake, mula aku bakal bisa menyang Prancis ing wulan September.
    - Ora, padha ora duwe wektu nganti tiba, ana akeh karya kertas
    ... Sawise aku maca maneh thread 3 kaping lan mesthekake yen iki ora trolls uga-didhelikake, Aku tiba menyang endhepan.
    1. 0
      2 2014 Juni
      Kutipan saka Holly Gremlin
      azil ing metu forum kanggo ngerti apa padha mikir.


      Piye wae, sanajan sadurunge wiwitan permusuhan ing Novorossia, aku maca korespondensi ing salah sawijining jaringan sosial. Dadi, ing kana, para pengikut Ukrainia Agung cukup serius ngrembug yen yen wong-wong sing ora puas saka sisih kidul-wétan Ukraina digawa menyang Eropa, mula dheweke bakal langsung disemprotake karo "roh Eropa" lan bakal dadi integrasi Eropa. .
  26. +3
    2 2014 Juni
    Wong-wong sing wis ilang lemak dadi ora bisa ditembus nganti sampeyan gumun. Kepiye carane sampeyan bisa ngrusak otak kaya ngono? Timah!
  27. + 10
    2 2014 Juni
    Aku munggah ing "Censor No", amarga penasaran lan kanggo mbandhingake. Nalika aku metu, aku mikir yen aku ana ing rumah sakit jiwa !!! Saka tembung pisanan nganti pungkasan, kalebu wektu presiden Putin, BENER. Siji, Aku panginten saiki Monica bakal mlumpat metu, mbuktekaken kula sing, meh verbatim : ing Odessa, pro-Rusia pelacur nyerang Maidanites maringaken tentrem, brawl wiwit, lan minangka asil, apa kedaden! Ditakoni sapa sing salah, aku dhewe tiba saka kursi, POLISI, ngerti kok, teka telat !!!!! Ora ana tembung, mateni tembok !!!! Aku kaget sedina. Ana siji jawaban kanggo kabeh bantahanku, aku zombified dening Putler lan Kisilev! Lha terus jare polisi-polisi iki didakwo, kedadean wis KESEMPATAN!Biyen aku takon karo pandita, jarene, apa ana Geni Suci apa ora? Iki soal IMAN, nak, yaiku imanmu, wangsulane.Aku ngrumangsani karo medeni yen perkara-perkara sing wis prasaja lan jelas dadi perkara IMAN!
  28. +1
    2 2014 Juni
    Generasi Pepsi, Lan sing mlaku kanggo bir ??? Iku ora cetha kanggo wong-wong mau. Kita komunikasi kanthi jelas ing macem-macem basa. Kowe ora paham..
  29. Okhinetzian
    +2
    2 2014 Juni
    Hmm, lan iki wong Kiev karo pendidikan sing luwih dhuwur, nanging mbayangno apa gosip sing nyebar ing provinsi) ...
    1. +1
      2 2014 Juni
      Hmm, lan iki wong Kiev karo pendidikan sing luwih dhuwur, nanging mbayangno apa gosip sing nyebar ing provinsi.
      Mung ing provinsi, wong luwih cerdas lan waras ....
    2. +1
      3 2014 Juni
      Ing provinsi, wong mung mikir babagan sing luwih penting lan langsung. Dheweke ora duwe wektu kanggo fantasi. Iki minangka pusat kanthi persentase akeh loafers sing berpendidikan sing ngasilake macem-macem ide lan proyek asosial.
  30. mihasik
    +2
    2 2014 Juni
    Mulane sampeyan ora bisa ngirim pasukan. Sing dibenturi watu bakal mobilize, lan liyane bakal ngenteni kanggo ndeleng carane iku rampung. Kita bakal mati. Kita kudu ngenteni musim dingin ...
  31. +4
    2 2014 Juni
    Ya, tenang! ...))))))))))
    Kabeh bakal dadi cara! Kabeh bocah zombie iki bakal ngerti! Keluwen dudu lik! Keluwen iku paman! Kaya ngeri....
    Apa sampeyan mikir Putin ora munggah menyang Ukraina?
    IMHO:
    Kaping pisanan, dheweke ora pengin SEJARAH ngemot kasunyatan perang antarane bangsa persaudaraan.
    Sareh, introduksi saka pasukan saka Federasi Rusia lan kudeta sabanjuré ora maneh ngajari wong-wong miskin Maydanut, kang ditulis ing artikel.
    Kaping telu, perang iku larang regane, kalebu nyawa manungsa.
    Inggih, lan akeh faktor liyane.
    Bisnis kita (Rusia) yaiku ngenteni. Nalika iku HUnger bakal diwiwiti ing Ukraina (lan mesthi bakal miwiti ana), lan banjur bantuan sedulur Khokhol sing wis thukul wicaksana lan ngerti kabeh kanggo milih THEM, patriotik pamaréntah kanggo UKRAINE, lan mesthi bantuan financial.
    Dadi stok popcorn.
    PS Muga-muga ora ana sing kudu nerangake kenapa iki (aku nulis) ora diterangake ing TV? Carane bakal katon kaya? "Kita ngenteni paceklik diwiwiti ing Ukraina!" ))))
    1. +3
      2 2014 Juni
      Tanpa guna sampeyan ngandelake alesan, Putin, Rusia uga bakal disalahake amarga paceklik, nanging ora ana wong liya.
    2. 0
      3 2014 Juni
      Setuju banget karo sampeyan. Ukrainia dhewe, saka cedhak Kherson. Aku wis manggon ing Rusia wiwit taun 1990-an. Mulane, aku ngerti mentalitas kita. Aku menehi kesaksian - kabeh bangsa diluncurake kanthi profesional lan miturut kabeh hukum psikologi. Inget geng thimble? Iku mung kanggo inexperienced dheweke muter piyambak. Nyatane, tim 10-20 wong kerja ... Asil kasebut minangka massa wong sing diapusi ... Bab sing padha kedadeyan ing skala Ukraina. Oligarki, politisi, pejabat, padha thimblers ... Argumentasi lan mréntahaké kanggo nurani mesthi bakal nggawe wong ngguyu ... Amarga gol lan buzz (lan, uga, padha seneng), iku trite duwe liyane bodho. Elinga, lan aja nganti aku ngapusi - ora ana papan kanggo wong sing normal lan sopan kanthi prinsip, pakurmatan lan kalbu ing lingkungane. Iki minangka kaca sing katon ... Ngendi kabeh wong ngerti kabeh, nanging saben wong terus main peran dhewe-dhewe. Aku ora weruh carane wong biasa bisa metu saka telek iki.
  32. +2
    2 2014 Juni
    Sedhih banget. Pranyata iku cukup gampang kanggo bubuk malah otak educated. Pranyata supaya wong tetep dadi wong, faktor inti spiritual perlu. Ing tembung liyane, SOUL. Lan sing ora duwe jiwa lan "jiwa cilik" sing gabung karo dheweke - Gusti Allah dadi hakime, yen dheweke ora duwe wektu kanggo nindakake apa-apa. Liyane bakal diadili dening wong.
  33. + 10
    2 2014 Juni
    .... Dheweke mung bisa ditambani kanthi keluwen, lara lan wedi. Yaiku, apa sing dianggep dhewe minangka resep kanggo nambani wong sing ora setuju. Iki ora apik utawa ala, obyektif: ing hubungan karo wong-wong mau, kabeh sing dianggep diijini diijini. Ora siji iota maneh. Nanging iki cukup cukup.
    Lan getun ... kita bakal getun mengko ......
    Iki kuncine .... Pengambil keputusan kita kudu maca ... Yen ora, wis ana rembugan babagan diskon gas lan liya-liyane ... Jujur, iku njijiki ... Padha mbuwang balung ("Gazprom") , lan padha wagged buntut ... Kanggo nglakoni (ora kanggo netepi keputusane dhewe) iku ora kanggo ngormati dhewe !!!! Aku wis nulis lan luwih saka sepisan - ora tekan sirah, bakal tekan zh..pu (dompet, kanthong, weteng ....)
    1. mihasik
      0
      2 2014 Juni
      .Sajujure, iku njijiki ... Padha mbuwang balung menyang Gazprom, lan padha wagged buntut ... Nindakake iki (ora ngetutake keputusane dhewe) ora ngormati dhewe !!!!

      Setuju! Nanging miturut panemuku, ing kono asu kasebut ngobrak-abrik. Dina iki, kabar kasebut kanthi sembrono: "Yen Gazprom ora setuju karo Ukraina, EU (ngandika) bakal nglarang pambangunan South Stream." Mergo iki! Collusion: US + EU + Ukraina ing pasuryan. Sijine "Gazprom" ing posisi dhengkul-sikut. Aku ora ngerti siji bab. Yen sampeyan ora bisa ngetung kahanan, kok rush phrases banter babagan transfer kanggo prepayments lan pembayaran saka rega kontrak gas (iki bab Miller lan Novak). A bantheng utawa otak saka dhuwit wis swam?
  34. +9
    2 2014 Juni
    Aku seneng banget karo statement Strelkov! ... Pembersih jamban Eropa mangsa ngarep. Dheweke duwe masalah siji - supaya c.v. nanging ing Eropa ora rampung! ...
  35. +2
    2 2014 Juni
    Propaganda minangka pasukan sing nggegirisi, utamane Goebbels.
  36. +4
    2 2014 Juni
    ... Aku konfirmasi ing ndhuwur. bab sing padha .... sederek bojoku ing Kharkov, pendidikan sing luwih dhuwur, Rusia karo admixture ... - kano padha !!!

    kita kudu mbayar pajeg kanggo Amerika Serikat - padha ngginakaken 5 lard "intelligently". Donya dikuwasani dening goroh, kegilaan lan dhuwit.
  37. pevjav2
    +2
    2 2014 Juni
    Ukraina minangka godhok purulent ing awak Rusia. Fueled dening Rusia kanggo dangu, tansah mbayar karo telek. Cepet kita pungkasane misahake, luwih apik. Aku setuju karo penulis, dibukak forum, ngedika karo Ukrainia "patriots" - ngipi elek. A flurry gething lan goroh. Argumentasi ing komunikasi nol, mung nyoba ngremehake Rusia lan Putin. Kajaba iku, loro trolls inveterate lan crests bodho prasaja bengok-bengok. nglawan.
    1. Sinik lawas
      0
      2 2014 Juni
      Ngapunten, nanging nalika Ukraina "ing awak Rusia"? Argumentasi.
      Yen Rusia ora bisa ngasilake apa-apa amarga panyebaran kapasitas produksi ing USSR, mula iki ora bakal negesake kesimpulan sampeyan. Ya, saiki Rusia ora bisa ngasilake kanthi lengkap kabeh sing diprodhuksi ing USSR !!! Apa sampeyan ngerti iki?

      dibukak forum, ngedika karo Ukrainia "patriots" - ngipi elek. A flurry gething lan goroh. Argumentasi ing komunikasi nol, mung nyoba ngremehake Rusia lan Putin. Kajaba iku, loro trolls inveterate lan crests bodho prasaja bengok-bengok.


      Apa sampeyan ngerti prabédan antarane
      troll profesional prasaja
      и
      bajingan prasaja
      ? Bravo! Sampeyan bisa uga njaluk penghargaan "Litmus Test of the Year" kanggo sampeyan?
    2. +5
      2 2014 Juni
      Ing abad 17-18, wong mlayu menyang Ukraina saka oppression serfdom kanggo Cossacks. Padha kejiret, bali maneh, nanging senadyan iki padha mlayu maneh. Kanggo iki padha sengit Rusia. Lan luwih akeh, para haters iki saya tambah akeh. Ing kono ana wong-wong kang kaya mangkono, ing sangisore Bogdan Khmelnitsky, kanthi f wuda ... mlayu saka Polandia menyang Rusia, lan sanalika padha mlayu, dheweke lara banget ing Rusia, wong-wong bebas Cossack diwatesi, dheweke kepengin bali. menyang Polandia. Ing Mazepa, padha nyoba bali, ora bisa, ora ana persatuan. Dheweke ora tau ana ing kono. Kanggo mayoritas, negara sing becik yaiku Zaporizhzhya Sich (mengko uga anarki Makhno, uga Benderovshchina), ing ngendi sampeyan bisa mabuk, ora nindakake apa-apa, ngrampungake kabeh masalah negara ing rapat-rapat kanthi prinsip sing bakal bengok-bengok banter (analog karo Maidan modern), lan bengok-bengok banter kanggo wong sing mbayar luwih, kanggo ngganti atamans lan hetmans ing kumpulan, yen sampeyan ora kaya iku, nalika Katsaps kudu Feed wong kanggo kasunyatan mere sing padha. mesthine nglindhungi tapel wates saka Polandia lan Turki. Dadi kabeh sejarah sadar Ukraina terus. Wis mentalitas.
  38. Marisat
    0
    2 2014 Juni
    Ngomong bab sedih. Ing Kulon, ana pandangan donya kaya "beban wong kulit putih." Lan kita nyoba dadi sedulur, lan sedulur diwenehi karsa lan pilihan. Dadi kita ndeleng sapa sing pengin bebas, lan sapa sing golek master. Sapa sing bakal mikir lan mutusake kanggo dheweke.
    Tes kebebasan lakmus.
    Sampeyan wiwit ngormati wong Asia, sing dadi buruh tamu. )
  39. + 14
    2 2014 Juni
    Aku manggon ing Kiev, aku setuju karo artikel 100%, aku bisa nambah saka pengalaman pribadi, aku nyoba kanggo mlebu menyang polemik kaping pindho, iku dudu bab ngucapke matur nuwun, Aku uga bisa ngomong saka pengamatan dhewe sing kabeh mutiara iki. teka sawise program Schuster. Ora kabeh wong kene, ana wong normal, nanging kita diabaikan. Karo kanca, kaping pirang-pirang ngombe teh, kita mikir apa sebabe? kok lumrahe aku lan dheweke sirahe, lan utek wong sing cedhak karo awake dhewe ana ing mburi. Pitakonan tetep mbukak, ora ana alesan.
    1. +2
      2 2014 Juni
      Babagan kegilaan umum ing Ukraina, aku bisa menehi conto, wong wadon Ukrainia sing manggon ing Rusia diarani keponakane lan saka tembung pisanan dheweke ana ing histeris babagan apa sing ditindakake wong Rusia karo Ukraina lan sateruse saka wiwitan nganti pungkasan, nanging pungkasan obrolan mung gawe kaget: -Bulik, apa aku kudu teka ing Rusia kanggo entuk dhuwit ekstra, yen ora angel kanggo kita bisa? Bibi, nesu saka verbiage keponakane, mangsuli dheweke menyang kono lan kanggo wong-wong sing ora nyinggung miskin Ukraina. Lan kaping pirang-pirang seminggu! Dadi ora ana sing kaget, kabeh dadi miturut skenario lawas!
  40. +2
    2 2014 Juni
    Mesthine ora ana gambar sing apik, nanging dheweke milih dalane dhewe. Perawatan karo keluwen lan kadhemen bakal entuk manfaat kanggo wong-wong iki.
  41. 0
    2 2014 Juni
    Rong puluh taun cuci otak wis ngasilake asil sing positif. Ora kejawab Rusia Ukrainians. Kita menehi kerja, nanging isih dadi penjajah lan Colorado kanggo dheweke.
  42. krokiza
    0
    2 2014 Juni
    Madhouse ing dalan.
  43. BelPartizan
    + 13
    2 2014 Juni
    Rungokake, nanging TV ora bisa ngobong wong Rusia sing padha ing sisih wétan Ukraina? Lan ing Crimea, dheweke ora bisa ngganti otak Rusia. Nanging Kulon Ukraina lan mesthi "Ibukutha" 90% saka nir. Kenging punapa? Ya, mung kabeh, dheweke dhewe pengin dadi zombi! Iku supaya trep kanggo wong-wong mau sing padha bisa mbecikake ngiyanati saka kekaisaran gedhe dhewe, sing padha ora bisa tormented dening kalbu saka paten pinaten saka Rusia ing piyambak, etc. lan liya-liyane. Aku pengin akeh gratis lan aku pengin menyang Eropa. Mung squeak pangan menek ana! Mung ana siji cara metu lan mung ana siji tamba kanggo iki. kasangsaran! Kabeh sing ana ing artikel kasebut bener. Dheweke kudu ngalami kasangsaran gedhe. Lan siji liyane, kita saiki wis dadi tuan rumah Ice Hockey World Championship ing Minsk, akeh wis lan ngerti, lan wong manca wis ngandika luwih saka sapisan: "Negara Eropah cilik." Kita wis nyedhaki standar Eropa ing Belarus, kita wis ninggalake Bulgaria adoh, negara-negara Baltik uga ora ana sing khusus kanggo kita lan kita terus maju, nanging iki ora liwat revolusi oranye lan Maidans, nanging liwat kerja keras lan terus-terusan. taun kanggo taun.
    1. Sinik lawas
      +5
      2 2014 Juni
      Sampeyan ngerti, aku ora bakal nyamar dadi bebener sing paling utama, mung bakal dakkandhakake apa sing wis bola-bali nyekseni dhewe.
      Nalika wong Western teka ing Donetsk lan nyoba kanggo cook soko ana ing campuran apik banget saka Ukrainia, Surzhik, Polandia, Hungaria, Romania, Ceko (Slovak?), Dheweke biasane mangsuli: "Ngrungokake, pindhah menyang ...! Ing Rusia, apa, sampeyan ora bisa "?
    2. randaltor
      +1
      2 2014 Juni
      Wong uga beda-beda. Pakdhe sedulurku kerja ing sektor perbankan ing Kyiv karo garwane - 100% kita, jaket quilted lan colorados, sampah genetik lan tenggara dening..lo) Dheweke mikir biasane. Loro-lorone umur 45 taun. Nanging bapak baptis putri saka Lugansk, dheweke bocah normal, teka ing Moskow lan tiba-tiba dadi Russophobic d..mom sing ora nyata, padu karo dheweke. Senajan, mesthi, Kyiv lan West nuduhake piyambak saka sisih banget ala. Lan kosok balene, kabeh wilayah kidul wetan jelas duweke, lan sing lara bakal cepet pulih. Aku nyetujoni tesis ing dina-dina pungkasan - wis dadi jelas kanggo saben wong yen rong wong beda manggon ing dill, sing ora bakal lan ora pengin manggon bebarengan! Liyane minangka akibat.
  44. +2
    2 2014 Juni
    "Dheweke mung bisa ditambani kanthi keluwen, rasa lara lan wedi."

    Kabeh iki bakal padha duwe ing turah mbrawah. Iki 2014, nyedhaki Autumn. Kabeh bakal. Keluwen bakal diwiwiti, kadhemen bakal ditambah. Pertunjukan bakal diwiwiti, luwih-luwih, kabeh nglawan kabeh. Sing duwe gaman bakal bener. Bakal ana rasa lara lan wedi.
  45. +2
    2 2014 Juni
    23 taun brainwashing isih asil, gething saka kabeh Russian berkembang ing masyarakat Ukrainia.
    1. Sinik lawas
      0
      2 2014 Juni
      Dheweke, sing, gething, ngrembaka ing Ukraina dawa sadurunge 1991, lan pracaya kula, ora mung ing Western Ukraina.
  46. Melnik
    0
    2 2014 Juni
    Ya, ora rong puluh telu. Ing saben kulawarga gedhe ana bayi sing banget, enom. Elinga saka uripku. Lan luwih cepet dheweke kena kanker, luwih apik kanggo kabeh wong, lan kanggo dheweke.
  47. -2
    2 2014 Juni
    Kutipan saka angolaforever
    Artikel kasebut omong kosong lan provokasi. Rakyat Kiev ndhukung revolusi mung ing aspek nggulingake Yanukovych. Kabeh liyane omong kosong, ora jelas kok dibuwang. Wong pribumi ing Kiev nganggep Selyuk sing nganggo basa Ukraina.

    Iki luwih kaya bebener
  48. +1
    2 2014 Juni
    Yen kita nyerah Novorossiya dina iki, kita bakal kelangan Rusia sesuk.
  49. Bormental
    +2
    2 2014 Juni
    Aku banget ngarep-arep supaya ora ana scum siji saka antarane wong-wong cerdas Kuev sing bakal nampa kewarganegaraan Rusia ing kahanan apa wae. Cukup dhewe.
  50. +4
    2 2014 Juni
    Kabeh sing ana ing artikel kasebut bener. Ora ana sing anyar babagan wong Kyivians. Total cuci otak lan mundhut memori.

    http://topwar.ru/uploads/images/2014/192/zmir59.jpg
  51. ed65b
    0
    2 2014 Juni
    Insya Allah, Tentara Pembebasan Rusia Anyar bakal mbebasake dheweke saka zombiedom. Padha bakal nyanyi persis ngelawan. Wong cilik biasa, jaket quilted lan ...
  52. 3vs
    0
    2 2014 Juni
    Kayane tanggal 22 Juni bakal teka kanthi cara iki.
    Aku ora bisa mbayangno carane wong ing Tenggara sing omah-omahé dibom bakal slamet.
    Ora bakal ana ganti rugi, lan musim panas bakal mabur kanthi cepet.
    Lan yen kita uga nutupi gas, iku total bilai.
  53. 0
    2 2014 Juni
    Quote: Raksasa Pikiran
    23 taun brainwashing isih asil, gething saka kabeh Russian berkembang ing masyarakat Ukrainia.

    Quote: Cynic lawas
    Dheweke, sing, gething, ngrembaka ing Ukraina dawa sadurunge 1991, lan pracaya kula, ora mung ing Western Ukraina.


    Ditulis taun 1968, diterbitake taun 1974 (NUSANTARA GULAG, Bagian Lima, Bab 2):
    ... Nyeri aku nulis babagan iki: Ukrainia lan Rusia digabungake ing getihku, lan ing atiku, lan ing pikiranku. Nanging pengalaman gedhe saka komunikasi loropaken karo Ukrainians ing kemah nuduhake kula carane nglarani. Generasi kita ora bisa nyingkiri kesalahane wong tuwa.

    Stomp sikilmu lan bengok "milikku!" - cara paling gampang. Iku immeasurably luwih angel kanggo ngomong: "Sapa sing pengin urip, urip!" Sing gumun, prediksi Piwulang Maju yen nasionalisme wis luntur ora kelakon. Ing jaman atom lan cybernetics, sakperangan alesan iku ngrembaka. Dene wus tumeka ing wektune, seneng apa ora, kudu mbayar kabeh tagihan kanggo tekad, kamardikan, mbayar dhewe, lan ora ngenteni nganti diobong ing tiang, kecemplung lan dipenggal ing kali. Punapa kita punika bangsa ingkang ageng, kita kedah mbuktekaken boten saking wiyaripun tlatah, dudu saking cacahipun warga pendhapa, nanging saking agengipun tumindak. Lan ambane plowing apa sing bakal tetep kanggo kita, minus tanah sing ora pengin manggon karo kita.


    Ukraina bakal banget nglarani. Nanging sampeyan kudu ngerti intensitas umume saiki. Awit iku wis ora dienggoni liwat abad, iku ateges sing tiba kanggo kita kanggo nuduhake prudence. Kita wajib menehi keputusan kanggo dheweke dhewe - para federalis utawa para separatis, sing bakal ngyakinake sapa saka dheweke. Aja nyerah - Madness lan kekejeman. Lan luwih alus, luwih sabar, luwih jelas kita saiki, luwih gedhe pangarep-arep kanggo mulihake persatuan ing mangsa ngarep.

    Ayo padha urip lan nyoba. Dheweke bakal cepet ngerti yen ora kabeh masalah ditanggulangi dening departemen. (Amarga kasunyatan manawa ing wilayah sing beda-beda ing Ukraina ana rasio sing beda saka wong-wong sing nganggep awake dhewe Ukrainia, lan sing nganggep awake dhewe Rusia, lan sing nganggep awake dhewe ora ana, bakal ana akeh kesulitan. Mungkin saben wilayah mbutuhake plebisit dhewe. lan banjur ndarbeni hak istimewa lan sikap ati-ati marang saben wong sing pengin pindhah. Ora kabeh Ukraina ing tapel wates resmi Uni Soviet saiki pancen Ukraina. Rusia?
  54. jin777
    +1
    2 2014 Juni
    Sayange, penulis pancen bener. Aku ngerti sawetara warga Rusia sing lair ing Ukraina lan nganggep awake dhewe Ukrainians. Dadi, dheweke isih percaya yen sawise pemisahan ora ana lan ora bakal ana banyu seger ing Crimea (tau), yen wong-wong milih ana ing kono kanthi gunpoint, yen kabungahan sing tulus saka Crimeans babagan penyatuan maneh karo Rusia iku goroh lan propaganda, lan kudune. mateni gas kanggo The Ukrainia arah teknis mokal, supaya crests bisa uga ora mbayar (kok mbayar yen bakal pindhah tho). Lan ing wektu sing padha, dheweke nganggep kita kabeh kekurangan Putin, zombie, lsp. Ora bakal bisa gawe uwong yakin, dheweke kudu kesel banget karo integrasi Eropa, banjur dheweke bakal ngerti yen dheweke salah, nanging bakal kasep, ing wektu iki Ukraina ora bakal ana ora mung minangka negara. , nanging uga minangka wilayah.
  55. 0
    2 2014 Juni
    Kasunyatan manawa Putin wis ana wiwit taun 1991 utawa 1994 ora nggumunake! Setengah saka Ukraina percaya yen EU bakal mbalekake milyaran sing dicolong dening Yanukom menyang negara kasebut!? Lan sawise iki mesthi bakal mari, kaya Yanuk dhewe!

    Apa padha pracaya sing padha olèh ing EU karo mbukak tangan !? Padha isih pracaya!
  56. +2
    2 2014 Juni
    Bener, kaya ngene iki sejatine, kanthi jujur, nalika sampeyan nemokake paraga sing wis kasebut ing ndhuwur, sampeyan mung ilang saka primitivisme lan kebodhoan argumen kasebut. Apa sampeyan wis nggatekake umure wong-wong sing padha kumpul? Iki paradoks saka kahanan: wong digawa munggah ing jaman Soviet ing buku lan film bab perang, bab medeni fascism, dumadakan bengok-bengok karo umpluk ing lambé sing Putin iku fasis? ndedonga kanggo Putin (sampeyan bisa ngukum tembung kasebut, nanging bener) amarga dheweke wis nylametake kita saka pertumpahan darah sing medeni ing sisih kidul-wétan mung bakal sirna, banjur nanggepi aku krungu argumentasi: " Dheweke dadi pejabat KGB." Nanging bojone kanca apikku njabat ing SBU, dheweke ngerti persis kepiye Ukraina dipasrahake menyang Rusia. Eropah, amarga (ATTENTION!!!) "Ora ana apa-apa kanggo nyekel kene. "Lan mesthi, karo mripat ing nalika adoh umur tuwa dheweke ana. Lan Iki wong lair lan gedhe ing Crimea, kang rama ana ing Jerman kamp konsentrasi nalika perang. Apike, ibune dhewe antusias disambut bali saka Crimea menyang Rusia, crawling ing tongkat menyang polling kanggo milih ing referendum kanggo Rusia ...
  57. 0
    2 2014 Juni
    Ora ana sing anyar ing donya iki!

    Ing burghers ing Kanselir Adolf padha obrolan padha ing kulawargané.

    Dadi gampang ditipu ...))) Prajurit sing wani bakal nglindhungi jagad saka komunis kanibal, wong Yahudi bakal dipindhah menyang wilayah anyar, lsp. omong kosong...

    Kepiye rampunge? Padha ngobong mayit Kanselir Adolf ing reruntuhan Kanselir Reich. Reich sewu taun ora tahan nganti rong puluh taun.

    Lan Ukrainians bakal mungkasi karo iki.

    Pira getih sing bakal diwutahake?
  58. 0
    2 2014 Juni
    Dheweke mung bisa diobati kanthi keluwen, nyeri lan wedi. Yaiku, apa sing dianggep minangka resep kanggo nambani wong sing ora setuju.

    AKU SETUJU!!!
    Yen ora, dheweke ora bakal ngerti !!!
  59. +1
    2 2014 Juni
    Lima kopecks saka aku ...
    Aku pracaya tenan sing kick sing ora dikirim ing wektu ndadékaké kanggo
    akibat bilai! Kita ora menehi pendel ing wektu.
    Akibate wis teka.
    Perawatan karo keluwen lan kadhemen ora bakal mbantu maneh. Butuh gilingan daging
    pembantaian total. Infeksi kasebut dirusak kanthi antibiotik, ora kadhemen
    lan kurang pangan. Infeksi iki nyebar, operator luwih murah!
    Padha rodok olo amarga padha piyambak supaya infèksi menyang piyambak, ditampa minangka
    Dheweke ora nolak lan ora perang karo dheweke.
    Saiki dheweke bakal ngilangi aku, nanging mung ana siji cara metu - kamp konsentrasi!
    Yen ora, patang puluh taun sabanjure, sawise kamenangan, kuman infeksi sing didhelikake bakal maneh
    bakal thukul...
    NKVD minangka institusi sing manungsa banget. Padha dijupuk mung
    ukara, lan paling getih lan rabid. Liyane duwe wektu! Lan njupuk
    kabeh wong dibutuhake! Supaya ora ana sing mlebu pawai divisi babar pisan
    Galicia, lan supaya ora ana wong sing isih pracaya marang Bandera lan Shukhevych
    pembebas...
  60. +1
    2 2014 Juni
    Tanggal 30 Januari 1933, Presiden Hindenburg ngangkat Hitler Reich Kanselir. Tanggal 1 September 1939, ana prastawa ing Gleiwitz, sing dadi pretext kanggo serangan ing Polandia, sing dadi tandha wiwitan Perang Donya II.
    Mung 6 taun kanggo zombify Jerman, nanging Ukraina isih nolak kanggo 23 taun, Mungkin isih ana kasempatan?
    Eh, Strelkov pengin sawetara jinis gegaman informasi-psikologis, paling ora kaya poster ing dalan, pengeras suara, kaya sing dianggep Jerman nalika perang, padha ngomong, kenapa prajurit arep mateni warga sipil lan sedulur-sedulure, pikirake. aja njupuk iku marang dhewe, Kepemimpinan ing sampeyan ngirim ontran-ontran, lan Kepemimpinan ndhuwur malah ora bisa sah mbusak mantan presiden, pasukan Ukraina matèni supaya akeh anak, wanita, residents saka Ukraina banget, sampeyan bisa maca metu jeneng. , sing digarap, pirang-pirang taun, bocah-bocah, lan liya-liyane, nggawa wong wadon utawa nenek-nenek, ujare, putra lan putu wadon, aja nembak kita, lsp.
    Militer ora duwe motivasi kanggo perang karo rakyate dhewe; ora kabeh wong ing kono setya marang Maidan. Lan sawise tembung kasebut, bisa uga luwih sithik wong sing gelem.
  61. 0
    2 2014 Juni
    Iku apik tenan carane "cockroached" eling umum Ukraina punika! Nanging pemurnian bakal teka liwat kasangsaran! Lan iki dudu salah Rusia, nanging gething anti-Rusia saka Ukrainia!
    "Sampeyan terus singing - iku titik! - Dadi pindhah lan nari!"(Sapa sing ora gallop iku maskal!) - Nalika sampeyan miwiti nari ing tiba-mangsa, banderlogia!
  62. 0
    3 2014 Juni
    Aku nyengkuyung, kaya ngono, lucu, nanging wong-wong umum wis ngerti kabeh lan nggawe pikirane, mung Gazprom sing ora keno, rakus bakal ngrusak. Yen mung menehi bensin kanthi rega murah, 100 persen ora ana sing tuku 350, ora wong Eropa utawa Cina, iki masalah prinsip, lan amarga ora bisa tanpa gas, dheweke bakal nyerang. Putin karo kabeh jagad (ana wong ana masalah, ora ana wong, ora ana masalah) Dheweke dhewe ora ngerti yen wong Gazprom bakal ngeculake dheweke menyang biara.
  63. Gatto
    0
    3 2014 Juni
    Aku wonder nalika warga Kiev zombified iki pungkasanipun bakal aran sing Kulon wis kejem ngapusi wong-wong mau luwih saka 20 taun? Apa dheweke tansah mbutuhake kambing hitam ing pribadine presiden?
  64. 0
    3 2014 Juni
    Lan Bandera iku kanca saka Fuhrer. Sampeyan, kancaku, nggatekake banget. Iku piye wae ora tau kedaden kanggo kula.

    Ya, dudu kanca, nanging antek sing sikile diusap nalika dheweke mung menehi tandha "kamardikan" ing Juli 41. Dheweke dikirim menyang kamp konsentrasi - tenan, sing terakhir saka Banderos saiki ora ngapusi! Mung Fuhrer, minangka wong bisnis, dhawuh supaya ora ditransfer menyang pupuk, nanging kanggo nyimpen, sing ngerti apa. Dadi dheweke lungguh kanthi nyaman ing Sachsenhausen, malah nampa parsel. Lan padha ditarik metu saka ing 44, nalika Reich cetha mambu alangan. Nalika iku UPA, "Galicia" lan geng liyane muncul
  65. 0
    3 2014 Juni
    Akeh kanca sing sedulure manggon ing Ukraina wis istirahat karo sederek iki. Ujug-ujug, metu saka ora ono, gething lan nesu marang Rusia muncul mung amarga mantan fellow warga nuduhake liyane netepake lan nyuwil karo project "Ukraina", gadhah, mesthi, ketemu karo dhukungan lan pangerten saka Rusia. Iku menarik yen nesu iki ing antarane wong-wong mau kanthi otomatis nyebar menyang sanak-sedulure saka Rusia, yen ora nganggep Putin dadi Putler lan ora mbantah reunifikasi Crimea karo Rusia.

    Kabeh iki luwih kaya psikosis massa, sektarianisme, obsesi agama. Malah wong-wong sing paling biasa saiki nguwuh-uwuh slogan fasis - "Kamulyaning Pahlawan" (iki minangka kolaborator lan pengkhianat sing dilawan dening mbah kakung lan mbah kakung saka mayoritas Ukrainia), "Ukraina wis ngluwihi" (Duetschland). uber alles?), etc.
  66. 0
    3 2014 Juni
    Lan kanggo getun ... kita bakal getun mengko.

    Yen ana wong!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"