Tentara Ukraina bakal dilengkapi maneh dening perusahaan Kharkiv

163
Miturut pawarta kasebut LIGA.net, referring kanggo layanan penet saka Administrasi Negara Daerah Kharkiv, sak rapat karo wakil saka serikat pekerja, gubernur wilayah Kharkiv Igor Baluta ngandika sing sawetara perusahaan regional bakal nampa pesenan kanggo rearmament saka angkatan bersenjata Ukraina.

"Iki minangka pesenan serius ing pabrik Malyshev, kabeh 12 perusahaan Ukroboronprom. Uga direncanakake kanggo mbukak pesenan tartamtu kanggo nggawe pesawat transportasi penerbangan pabrik. Kita nyoba sing paling apik kanggo nransfer pesenan kasebut menyang wilayah wilayah Kharkiv, amarga kita duwe alasan kanggo iki, "ujare Baluta.

Miturut dheweke, tatanan negara menehi ganti rugi kanggo kerugian amarga pecah hubungan karo Federasi Rusia. "Kita pancene kelangan hubungan sing kita alami karo Federasi Rusia, lan kita kudu terus terang manawa hubungan kasebut ora bisa dibalekake maneh ing mangsa ngarep. Sampeyan kudu ngerti iki lan makarya ing arah vektor sing beda, utawa mbukak perusahaan kanthi mandiri, utamane wiwit taun iki kesempatan kasebut muncul, "ujare gubernur.

Perlu dieling-eling yen sadurunge Biro Desain Kharkiv Morozov, sing minangka bagean saka keprihatinan negara Ukroboronprom, nandatangani kontrak karo Kementerian Pertahanan Ukraina kanggo produksi meh rong atus BTR-4.
  • http://news.liga.net/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

163 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Alexey N
    + 54
    2 2014 Juni
    Nanging ing kene ora jelas.
    wong Kharkov!
    1. KOWE SIAPA? RUSIA UTAWA "Bandera"?
    2. KOWE KARO SIAPA? KARO RUSIA UTAWA KARO NATO?

    Sapa saka Kharkov? Nerangake apa sing kedadeyan ing kana?
    1. + 17
      2 2014 Juni
      Perlu dieling-eling yen sadurunge Biro Desain Kharkiv Morozov, sing dadi bagian saka keprihatinan negara Ukroboronprom, nandatangani kontrak karo Kementerian Pertahanan Ukraina kanggo produksi meh rong atus armor personel operator-4. wassat 200 ATGM luwih murah ... wassat
      1. +5
        2 2014 Juni
        Ing tangan liyane, supaya Ukraina mudhun ing loot, tho, BTR-4 sing amba "G".
        1. 0
          2 2014 Juni
          joints Ukrainian-Belgian brainchild
          BTR-80 sing kondhang kanthi menara Cockeril Belgia bersenjata meriam 90 mm ...

          Pitakonan: sing bakal ambruk luwih cepet Ukraina utawa Belgia? opo
          1. +2
            2 2014 Juni
            Kanthi Bahcey luwih apik lan luwih serius. Lan iki mung kanggo medeni partisans.
          2. +1
            2 2014 Juni
            Teknik sing apik kanggo Korps Afrika Rommel!
      2. +1
        2 2014 Juni
        Apa sing ora jelas ing kene? Sing mbayar - dheweke nari cah wadon. Iki Novorosiya kanggo sampeyan ... Wong-wong iki ora bisa digawe maneh, wis digunakake kanggo raking panas karo tangan salah (ibune). Lan njerit-
        Kutipan: Alexey N
        wong Kharkov!
        1. KOWE SIAPA? RUSIA UTAWA "Bandera"?
        2. KOWE KARO SIAPA? KARO RUSIA UTAWA KARO NATO?

        - ora ana gunane, uga ngusir para penambang Donbass saka tambang, lan metallurgists saka tungku jeblugan. Ana ing sangisore tsar sing proletariat ora duwe apa-apa, lan saiki saben sapi lungguh lan ngenteni wong menehi wortel.
        Ora ana tembung seru lan tembung seru...
      3. 0
        2 2014 Juni
        Ayo Honduras nyediakake peralatan sing wis dibayar, yen ora bakal dadi kaya biasane karo pi.. bakal ngomong yen dheweke ora luput.
    2. +6
      2 2014 Juni
      Sapa saka Kharkov? Nerangake apa sing kedadeyan ing kana?
      Nek fotone Balut ya kudu dikurangi, mbok utekne bisa
      1. +4
        2 2014 Juni
        Kutipan saka: jktu66
        Sapa saka Kharkov? Nerangake apa sing kedadeyan ing kana?
        Nek fotone Balut ya kudu dikurangi, mbok utekne bisa
        ....
        Bakal tekan wektune dheweke kudu nindakake liposuction paksa ... nganti balung banget ..
      2. +8
        2 2014 Juni
        Ing Kharkov, padha ing Kyiv. Rush dadi zombi dening media Putin, propaganda Kiselyov. Warga Kharkiv padu karo kanca-kanca Rusia, amarga dinuga Putin WANTS (Putin pribadi kacarita kepinginan kanggo wong-wong mau) kanggo ngrebut wilayah Ukrainia lan wis dikirim pasukan lan matèni sipil Ukrainians. Iki saiki mantan kanca saka putriku (dheweke sinau ing KhPI, kita manggon ing wilayah Belgorod) marang dheweke liwat jaringan sosial, sawise kang padha mandheg komunikasi. Nanging iki kabeh nom-noman sing nduweni pendidikan sing luwih dhuwur umur 25-35 taun. Saben uwong duwe lan isih duwe kesempatan kanggo pindhah menyang Rusia mung kanggo nongkrong ing akhir minggu. Apa kita bisa ngomong bab kategori liyane saka populasi.
        1. 0
          2 2014 Juni
          http://limonov-eduard.livejournal.com/2014/06/02/
          Limonov mréntahaké kanggo Kharkov
    3. + 16
      2 2014 Juni
      Hmm... Kanggo miwiti maneh peralatan, Dhuwit LAN WAKTU DIBUTUHake ... Bender ora duwe siji utawa liyane ...!!!
      1. waf
        waf
        +3
        2 2014 Juni
        Quote: armageddon
        BUTUH DUIT LAN WAKTU... Bender ORA DUWE...!!!


        Dhuwit iku kaya REGET..wektu..luwih-luwih. sing SUMBER ENERGI .. gratis .... ngasilake lan perang ... wassat
        1. +4
          2 2014 Juni
          Ya, kita bakal nyedhiyakake gas sing luwih murah. sedulur. Luwih larang kanggo awake dhewe, nanging butuh. Katon yen kita duwe kolom kalima sing kuwat lan lobi Ukrainia.
          1. +2
            2 2014 Juni
            Kutipan saka: perm23
            Ya, kita bakal nyedhiyakake gas sing luwih murah. sedulur. Luwih larang kanggo awake dhewe, nanging butuh. Katon yen kita duwe kolom kalima sing kuwat lan lobi Ukrainia.


            Kita nggawe konsesi ing gas, kita ajeg nransfer senjata saka Crimea. Matur nuwun marang Gusti Allah sing durung nyuplai amunisi kanggo tentara Ukrainia kanthi kredit. Sanajan ukrolobi ing pamaréntahan Federasi Rusia bisa nyurung iki, bathi kasebut ilang.
          2. Alexey N
            +1
            2 2014 Juni
            Kolom kaping lima ngatur Rusia. Wis 23 taun...
            1. +1
              2 2014 Juni
              Alexey N SU "Kolom Kelima mrentah Rusia. Kanggo 23 taun ..."
              -------------------------------------------------- -------
              Ing kene aku setuju banget karo sampeyan! Kene mung "master" Medvedev worth soko, nanging ana akeh pitakonan kanggo Putin banget ... Yen ora, sampeyan pisanan takon pitakonan: sing saka Kharkov ... Inggih, aku bakal saka Kharkov. Aku mung bisa ngomong sing ana bajingan nang endi wae lan, sayangé, aku yakin sing padha bakal nepaki dhawuh negara iki kanggo RAH! Kanggo aku, aku bisa ngomong iki: Aku wis pensiun, nanging aku terus kerja, aku kerja ing Rusia, nanging yen "pekerjaan" kuwi ditawakake kanggo aku, aku mesthi ora bakal nindakake! Ing kene kabeh wong mutusake dhewe! Aku ndhukung wong-wong kita sak bisa, sing dipenjara kanggo DEMONSTRASI, aku menehi dhuwit sak bisa, bojoku mbantu kanggo nggawe tuku pangan kanggo wong-wong sing ing kunjara. Ing karya, aku ngajak kabeh wong: yen sampeyan ora pindhah menyang rapat umum dhewe, paling ora menehi dhuwit kanggo wong .. Ora ana reaksi, sanajan dheweke nesu, nanging iki masalahe. Lan aku, BAleni, nindakake apa sing bisa ...
        2. +2
          2 2014 Juni
          Kutipan saka waf
          Dhuwit kaya DIRT..

          Mangkono uga tank ing tong sampah, nuwun sewu, ing gudang panyimpenan sementara Kharkov kaya rereget - aku ora pengin njupuk ngguyu
      2. +1
        2 2014 Juni
        Quote: armageddon
        m ... Kanggo miwiti maneh peralatan, dhuwit dibutuhake

        uga pikiranku pisanan. kanggo uncalan pesenan, sampeyan ora perlu akèh pikiran, nanging carane fasis bakal mbayar?
      3. 0
        2 2014 Juni
        Lan dheweke bakal bisa rearm ing sawetara jam, nalika nindakake ATO
    4. Komentar wis dibusak.
    5. waf
      waf
      + 21
      2 2014 Juni
      Kutipan: Alexey N
      Sapa saka Kharkov? Nerangake apa sing kedadeyan ing kana?


      Aku kene "clinging" karo salah siji saka akeh kita " sedulur -patriots" bab "Kharkiv", supaya ngagetake kula. Amarga padha ora "nggabung". Nanging ternyata ... ing 2 ambush2 lan .. "padha ngenteni."

      Lan judhul artikel kudu ditambahake "Tentara Ukraina bakal dilengkapi maneh dening perusahaan Kharkov sing kerja ing kompleks industri militer fasis kanthi gas gratis sing diwenehake saka ......" luwih kaya sing dikarepake nglirik
      1. +3
        2 2014 Juni
        Sarujuk banget! Lan banjur karo gegaman padha kabeh bakal sijine mudhun!
      2. Komentar wis dibusak.
      3. 0
        2 2014 Juni
        Kutipan saka waf

        Kutipan: Alexey N
        Sapa saka Kharkov? Nerangake apa sing kedadeyan ing kana?


        Aku kene "clinging" karo salah siji saka akeh kita " sedulur -patriots" bab "Kharkiv", supaya ngagetake kula. Amarga padha ora "nggabung". Nanging ternyata ... ing 2 ambush2 lan .. "padha ngenteni."


        Ing tembung sampeyan, Sergey, aku aran sarcasm tartamtu ... nalika nulis tembung "nunggu" ... Mungkin, ya, padha ngenteni.. Jujur, aku ora ngerti apa, nanging padha ngenteni.. Wong-wong saka "Euro-Ukrainians" banget squeezed ing Kharkov ... Ora ana pimpinan, iku kabeh.
    6. +2
      2 2014 Juni
      Kutipan: Alexey N
      KOWE SIAPA? RUSIA UTAWA "Bandera"?

      Wes jelas durung???
    7. +1
      2 2014 Juni
      Padha karo wong sing mbayar. Iki kapitalisme. Kanthi tekane, patriotisme ora bisa digunakake.
      1. 0
        2 2014 Juni
        Lha, maneh aku lali nglampirake "ora bisa" ing tanda petik. kula nyuwun pangapunten. hi!
    8. timer
      0
      2 2014 Juni
      Ya, iki pegatan liyane - bajingan iki ora duwe dhuwit lan ora duwe wektu kanggo menehi cap senjata kanggo para pengkhianat bangsane.
      1. 0
        2 2014 Juni
        Sanajan junta Kiev ngrancang mbuwang pabrik Kharkov kanthi pembayaran, mula kudu ana pembayaran kanggo bahan. Aku mikir yen kabeh artikel babagan pesenan iki minangka propaganda murni. Junta saiki ora duwe dhuwit kaya ngono, banjur bakal luwih sithik. Dheweke nyoba pura-pura yen kabeh apik karo dheweke, manawa perusahaan bakal kerja.
        1. 0
          2 2014 Juni
          Mesin cetak bakal nyithak dhuwit sing dibutuhake! Ora liwat gunung kanggo njupuk peralatan - sampeyan butuh dhuwit ing kana.
        2. 0
          2 2014 Juni
          Yen Rusia ora bisa menehi pesenan marang pabrik, utamane kanggo pertahanan, mula ana ing ngendi. Iki salah siji disinformasi utawa Kulon ora bakal mbiayai suwe, nganti kabeh sing wis direncanakake rampung, banjur isih dadi amba. Carane ora kanggo corak, nanging ing zilch metu
    9. +2
      2 2014 Juni
      Dheweke mung borjuis biasa, gubugku ana ing pinggir, mbayar dhuwit lan iku normal, nanging ora peduli sapa sing bakal dadi kuwasa. Boten, lan padha uga bakal teka mengko, padha bakal mbayar kanggo sawetara wektu lan banjur bakal pencet. Dheweke bakal bengok-bengok bantuan - Rusia, kita sedulur, dheweke bajingan
    10. Komentar wis dibusak.
    11. + 14
      2 2014 Juni
      Kutipan: Alexey N


      Sapa saka Kharkov? Nerangake apa sing kedadeyan ing kana?


      Aku saka Harkov.
      Aku bakal nyoba kanggo nerangake ... Kharkov lan wilayah Kharkov, Ukrkhunta, digawe wilayah basa kanggo generasi pasukan kanggo nyuda Kidul-Wétan. Unit tentara (Tentara, Pengawal Nasional, Dogs) dikonsentrasi ing wilayah Kharkiv kanggo nutupi lan nyegah acara sing padha karo wilayah Donetsk lan Lugansk. Unit kasebut disebarake ing kamp perintis "mantan" ing sekitar Kharkov, ing wilayah institusi pendidikan militer, ing unit militer. Ing wektu sing padha, unit kasebut ngganti unit sing ngadeg utawa nindakake operasi tempur ing DPR lan LPR. Ana unit tentara ing tapel wates karo Federasi Rusia, sing dirancang kanggo mbantu pasukan tapel wates nyegah terobosan saka sisih "liyane" saka "wong sopan". Kajaba iku, "prajurit" sing tatu nalika ATO lagi dirawat ing kene, amarga ana kompleks institusi medis sing gedhe, sipil lan militer. Kajaba iku, minangka dituduhake ing artikel, wilayah Kharkiv - nomer akeh Enterprises saged Manufaktur sembarang jinis senjata militèr. Mula, "Ukrhunta" bakal nyekel dheweke kanthi untu nganti pungkasan.
      Usaha kanggo nolak kantor Kyiv wis nipped ing Bud, pemimpin, kanggo mundhakaken wong, ora. Saben uwong sing bisa, ing kunjara utawa mlayu ... Piye wae ... hi
      1. +1
        2 2014 Juni
        Kutipan saka Tampa
        Kharkov lan wilayah Kharkov, Ukrhunta, nggawe wilayah pangkalan kanggo generasi pasukan kanggo nyuda Kidul-Wétan.

        Sampeyan kudu nyatet sing ing acara Odessa salah siji saka peran paling penting diputer dening pembuangan saka Kharkov Metallist. Nanging, sampeyan kudu njawab!
        Aku mréntahaké kanggo wong Kharkov. Kutha sampeyan disiram getih RATUS RIBU prajurit Soviet sing tilar donya ing taun 1942 ing operasi Izyum-Barvenkovskaya, sampeyan mlaku ing balunge mbah kakung. Apa YOU arep supaya memori padha najis?! Ayo scum saka Galitian trample ing sajarah kita?!
        1. +1
          2 2014 Juni
          Kutipan saka edeligor

          Kutipan saka Tampa
          Kharkov lan wilayah Kharkov, Ukrhunta, nggawe wilayah pangkalan kanggo generasi pasukan kanggo nyuda Kidul-Wétan.

          Sampeyan kudu nyatet sing ing acara Odessa salah siji saka peran paling penting diputer dening pembuangan saka Kharkov Metallist. Nanging, sampeyan kudu njawab!
          Aku mréntahaké kanggo wong Kharkov. Kutha sampeyan disiram getih RATUS RIBU prajurit Soviet sing tilar donya ing taun 1942 ing operasi Izyum-Barvenkovskaya, sampeyan mlaku ing balunge mbah kakung. Apa YOU arep supaya memori padha najis?! Ayo scum saka Galitian trample ing sajarah kita?!


          Penggemar Kharkov Metalist, umume, wong normal. Sing ana ing Odessa iku scumbags - ultras, kang sampeyan duwe cukup. Ora ana sing ndhukung wong aneh iki ing negara kita. Nanging, maneh, aku nerangake marang sampeyan, ora ana wong normal. sing mung bisa njupuk lan mimpin gerakan ...
          Kanggo awake dhewe, aku bisa ngomong iki ... Aku duwe ayunan.. Kenapa? Kabeh iku prasaja lan ing wektu sing padha rada rumit.. Aku warga Federasi Rusia... Kita kabeh ana ing kene ing "topi" .. Saiki ana pengawasan rahasia saka kita, warga biasa Federasi Rusia. . Padha pindhah saka omah menyang omah lan mriksa, padha kasengsem apa sampeyan manggon ing panggonan registrasi, ora menyang ngendi wae, etc. Aku ngerti siji wong wadon, warga Federasi Rusia saka Kharkov, kaya aku, sing lunga menyang Rusia kanggo minggu kanggo ngunjungi sederek, supaya pengawal tapel wates ora nglilani dheweke bali menyang Kharkov, nuduh dheweke kabeh dosa mortal ... Lan dheweke kepeksa cepet mutusake masalah njupuk kulawargane menyang RF ...
          Aku ora bisa njupuk kulawargaku metu saka Kharkov, amarga banjur aku ora bakal bisa bali menyang Ukraina ... Dheweke ora bakal nglilani aku ing ... Nanging piye wae aku ora pengin njaluk menyang kekacoan karo a "trailer"...
      2. +3
        2 2014 Juni
        Kutipan saka Tampa
        Ana unit tentara ing tapel wates karo Federasi Rusia, sing dirancang kanggo mbantu pasukan tapel wates nyegah terobosan saka sisih "liyane" saka "wong sopan".

        Aku konfirmasi informasi iki. We ndeleng tank Rusty ing sisih Ukrainia. Dina Setu aku ana ing pasar kita (wilayah Belgorod): pedagang saka Ukraina nglaporake yen militer Ukraina ing tapel wates isih dipangan dening penduduk lokal.
        Malah pedagang sing sethitik "muddy", lan populasi sing ora lelungan menyang Rusia wis rampung "zombie" - kanca putri ing Kharkov rampung mandheg sesambungan karo dheweke, amarga. dheweke manggoni Putin.
    12. 0
      2 2014 Juni
      Siji liyane "pahlawan" ... Carane rumiyin infèksi fasis penetrated menyang Ukrainia * menyang! Nganti waras, segara luh bakal tumetes.
    13. 0
      2 2014 Juni
      Sampeyan bakal diwenehi jawaban kanggo pitakonan iki ing mangsa ngarep, yaiku, ora nganti sawetara minggu, aku mikir, lan NATO mesthi ora seneng karo jawabane, supaya kaya tanah Rusia, bakal tetep. dadi.
    14. 0
      2 2014 Juni
      Aku mikir dheweke nerusake inisiatif para penambang, "memotong batu bara." Nanging dheweke kringet nganggo kapal mabur.
    15. 0
      2 2014 Juni
      Pisanan kita kudu nerangake karo wong-wong mau sing kita karo: Kanthi Rusia ing Ukraina utawa karo dolar kanggo gas karo Eropah.
    16. +2
      2 2014 Juni
      Kutipan: Alexey N
      Sapa saka Kharkov? Nerangake apa sing kedadeyan ing kana?

      Ya, ana akeh perkara ...
      Saiki banderlogs, ketoke, wis njupuk alih.
      Miturut cara, iki minangka ilustrasi kanggo novel kenapa Putin ora ngirim pasukan.
      Lan dhokter lemak bodho, tabung clyster, ora ngontrol kahanan.
      Komplek industri militer Kharkov wis 23 taun ngrusak, sanajan duwe dhuwit (sing ora duwe), ora bisa ngasilake senjata modern sing berkualitas tinggi.
      Lan pabrik utama ing kutha iki dadi Barabashka (pasar sandhangan)
      1. 0
        3 2014 Juni
        Kutipan: Alekseev


        Kutipan: Alexey N
        Sapa saka Kharkov? Nerangake apa sing kedadeyan ing kana?


        Komplek industri militer Kharkov wis 23 taun ngrusak, sanajan duwe dhuwit (sing ora duwe), ora bisa ngasilake senjata modern sing berkualitas tinggi.
        Lan pabrik utama ing kutha iki dadi Barabashka (pasar sandhangan)


        Aleksey, aku mikir yen kompleks industri militer wis mudhun ing endi wae ... Nanging Kharkov duweni potensi gila ... Ana isih akeh institusi lan universitas kanthi basis sing apik ing kene. Kharkiv iku sawijining kutha mahasiswa, lan ora bodho ing .. Saka KhAI, kaya aku ngerti, wong Tionghoa saiki nggodho siswa sing paling apik, nawakake dhuwit normal ... Ana isih kesempatan kanggo revive kabeh ... hi
    17. 0
      3 2014 Juni
      Nalika aku katon ing gubernur iki, iku ketoke kanggo kula piyambak sing wis oncat saka pigsty pribumi lan sakperangan alesan entuk jaket?
    18. 0
      3 2014 Juni
      Kutipan: Alexey N
      Sapa saka Kharkov? Nerangake apa sing kedadeyan ing kana?

      Tryndit Liga.net lan Baluta uga ... Ing patemon gubernur lan wakil serikat pekerja ing wilayah Kharkov, Baluta resmi ngumumake yen dheweke ora bakal melu industri, lan sampeyan kabeh lunga karo pitakonan sampeyan menyang kementerian sampeyan. .. Lan dheweke mung bakal ngurusi sekolah, rumah sakit, lan liya-liyane d., mertua saka sektor sosial .... Ing sambungan iki, kesimpulan kasebut nuduhake yen junta ora mbutuhake industri ...

      kanggo sapa wong Kharkiv, angel njawab kene, ora ana konsensus ... wong-wong wedi, ing Kharkov Pengawal Nasional ora diukur, kanthi tenang mbatalake aktivis - dheweke nglacak ing ngendi wae, lan nyuduk. area jantung...
  2. Komentar wis dibusak.
  3. DNX1970
    + 14
    2 2014 Juni
    Miturut perkembangan rahasia paling anyar, karpet mabur tanpa awak bakal diprodhuksi.
  4. +6
    2 2014 Juni
    Ayo padha ngenteni "tamu" ...
  5. mad
    + 21
    2 2014 Juni
    Yen celeng ing foto bakal ngarahake rearmament, mula iki ora ngancam apa-apa - kabeh dhuwit bakal menyang "kabutuhan oligarki." Paling-paling, soko saka plywood buta kanggo umum, liyane ditegor.
    1. +3
      2 2014 Juni
      Aku ora mikir sow iki nggetak. Ing mangsa cedhak, kita kudu nyana Tambah ing pengaruh saka Pravoseks lan Kyiv ing kabeh wilayah iki, lan Tambah ing tumindak punitive marang populasi miturut skenario Odessa, kanggo nyuda kepinginan slightest kanggo nolak. Perlu ing dina-dina sing bakal teka, para aktivis ing kutha lan wilayah kasebut nggedhekake kegiatan protes, kalebu organisasi serangan ing perusahaan. Banjur wingi, Nazi, ing sangisore pangayoman polisi, mlaku-mlaku ing lurung-lurung lan alun-alun Kharkov, lan akeh demonstran saka 100 wong sing bengok-bengok. Iki kaya apa?
      1. +2
        2 2014 Juni
        Quote: YUBORG
        lan Nazi, ing pangayoman saka polisi, marched liwat lurung-lurung lan kothak Kharkov, lan Bunch saka demonstran saka 100 wong bengok-bengok.

        Iki khas kanggo "sedulur" kita. Kajaba saka Rusia Anyar, mesthi.
      2. timer
        0
        2 2014 Juni
        Yen infa iki bener, banjur aku ora ngerti, apa residents Kharkiv sijine celonone ing, crap piyambak, ing ngarepe tengen-wingers lan kabeh limo bajingan? Mbokmenawa dheweke ngenteni kulawargane ditembak lan junta Kyiv minangka kabungahan kanggo dheweke?
        Kita kudu langsung njupuk sing luwih abot lan njupuk menyang lurung-lurung, serangan, tumindak disobedience!!Yen ora, iku bakal dadi isin ing ngarepe bocah-bocah nalika padha takon pitakonan, apa sing sampeyan tindakake kanggo nglindhungi kita saka Nazi.
        1. +2
          2 2014 Juni
          Tsarev sing tanggung jawab ing kana. Balabol.
        2. -1
          2 2014 Juni
          Bubar, wakil saka perlawanan Kharkiv ngandika ing TV, ngandika, "We are wedi kabeh sing dicekel bebarengan, padha digawa menyang alas, diantemi. Ayo wong nglindhungi kita. Banjur kita bakal munggah.
      3. pasta
        0
        2 2014 Juni
        Nuwun sewu, pripun kabaripun kanca-kanca? Omonganmu omong opo? Sampeyan uga bakal ngusulake gendera abang lan slogan ALL POWER TO THE SOVIETS.
    2. mazhnikof.Niko
      0
      2 2014 Juni
      Kutipan saka mad
      Paling-paling, soko saka plywood buta kanggo umum, liyane ditegor.

      Pancen, kaya karo kita, ing Serdyukov? Banjur ya! Ora ana barang sing bakal digempur maneh. Lan, mbok menawa, "ukrov bangga" malah Samsaya Awon, supaya ora ana apa-apa kanggo milisi wedi ...
    3. Komentar wis dibusak.
  6. +9
    2 2014 Juni
    Kaya pretzel normal! Banjur sampeyan ngerti sing padha arep kanggo njupuk menyang Novorossia, lan padha mutusaké kanggo cap metu cartridges kanggo Nazi.
    1. alex 241
      + 32
      2 2014 Juni
      Teater eperny!Lha, apa sing kudu sampeyan mangan kanggo mangan sampah kaya ngono!
      1. +8
        2 2014 Juni
        Kutipan: alex 241
        Teater eperny!Lha, apa sing kudu sampeyan mangan kanggo mangan sampah kaya ngono!

        Mac gedhe ngguyu
      2. +6
        2 2014 Juni
        Dheweke ora bakal mikir babagan peluru, nanging babagan Institut Nutrisi, yen ora - STROKE, lan "AHA" ....
        1. +2
          2 2014 Juni
          Bisa nyepetake proses, ngirim dheweke saperangan kilogram lemak!!!
          1. pasta
            0
            2 2014 Juni
            Ngapunten lemu. iku ukroGEYropeets. pindhah lan ora menek daging babi biasanipun, sampeyan kudu lard ing coklat.
        2. 0
          2 2014 Juni
          ora bakal bisa stroke, peluru wong gemblung iku bayonet, apik !!!
      3. +2
        2 2014 Juni
        Kutipan: alex 241
        Teater eperny!Lha, apa sing kudu sampeyan mangan kanggo mangan sampah kaya ngono!

        Viper ing nanas)))
      4. msd
        +1
        2 2014 Juni
        Iki sing kudu dipangan

        mbok lara... nglirik
      5. +2
        2 2014 Juni
        Kutipan: alex 241
        Teater eperny!Lha, apa sing kudu sampeyan mangan kanggo mangan sampah kaya ngono!

        Dheweke duwe pasuryan McDona ... kanggo kerja))) !!)!)!
      6. 0
        2 2014 Juni
        Kutipan: alex 241
        Iki sing kudu sampeyan mangan kanggo mangan sampah kaya ngono!

        SALO EMO!
      7. Komentar wis dibusak.
      8. +5
        2 2014 Juni
        - Kelompok anyar wanita lawas?
        - Iki bocah yatim piatu.
        - Warisan abot saka rezim tsarist?
        1. irina.mmm
          +2
          2 2014 Juni
          Ora, iki pembela Kharkov
          1. 0
            2 2014 Juni
            Kutipan saka: irina.mmm
            Ora, iki pembela Kharkov


            Ora, iki minangka kondisi umum ... Lan kita bisa ngomong yen iki minangka pembela Novorossia (Ukraina).
      9. irina.mmm
        0
        2 2014 Juni
        Dheweke gabung karo Dobkin lan dadi gubernur gedhe.
      10. pasta
        0
        2 2014 Juni
        aran Yong bengkak keluwen. Kabeh babagan wong. ngguyu
  7. + 13
    2 2014 Juni
    Tentara Ukraina bakal dilengkapi maneh dening perusahaan Kharkiv
    Iki mung yen Kharkiv tetep dadi bagean saka Ukraina.
    1. +2
      2 2014 Juni
      Kutipan saka x.andvlad
      Iki mung yen Kharkiv tetep dadi bagean saka Ukraina.

      Ora katon dheweke lunga menyang endi wae - ana sepi. Lan yen pesenan dijanjekake menyang pabrik lan "penny gunung", banjur rampung ...
    2. pasta
      0
      2 2014 Juni
      Mbok menawa bakal tetep yen Rusia rem apa sing kedadeyan. Nanging wektu kanggo mencet ing. ora militer supaya ekonomi. Sembarang bantuan kanggo mungsuh ing wangun diskon lan silihan bali menyang kita ing wangun plop. Kaget, ora gelem pimpinan negara ngerti babagan iki.
  8. + 14
    2 2014 Juni
    kanggo mbukak perusahaan dhewe, utamane wiwit taun iki kesempatan kasebut muncul, "ujare gubernur.

    Malah aku ora ngerti saka ngendi entuk kesempatan, rearmament mbutuhake dhuwit serius "Dhuwite Zin saka ngendi?"
    Umumé, warga Kharkiv kudu nyabotase pasokan senjata menyang Nazi, Donbass gelut, lan operator personel lapis baja iki bakal dikirim menyang ATO ....
    1. 0
      2 2014 Juni
      Ayo padha nindakake, lan nganti kabeh batch rampung, aja nyerahke menyang Nazi. Lan carane kabeh operator armor personel bakal 100% siap kanggo transfer menyang DPR.
    2. svs49
      +2
      2 2014 Juni
      Dheweke ora bakal mbayar bensin - akeh dhuwit kanggo rearmament ya
  9. +6
    2 2014 Juni
    "Kita pancen kelangan hubungan sing kita alami karo Federasi Rusia, lan kita kudu terus terang manawa hubungan kasebut ora bisa dibalekake maneh ing mangsa ngarep."

    Lan iki kesalahane. Kita bakal mulihake kabeh hubungan ing maksimal setahun. Lan Kharkov bakal dadi ibukutha Rusia Anyar.
    1. +6
      2 2014 Juni
      .... Lan celeng iki bakal dadi lemu ...
      1. +1
        2 2014 Juni
        Ayo keselak sapi kuwi!
      2. 0
        2 2014 Juni
        per!
        lan Dobkin banget (tambahan amarga kasunyatan sing situs ora nampa ukara pisanan amarga kasunyatan sing cendhak) - nanging cukup ateges - bocor wilayah Kharkiv? - bocor! nanging dheweke miwiti kanthi apik nalika mung ana Maidan ing Kyiv, banjur ngiyanati kabeh wong!
    2. +2
      2 2014 Juni
      Kutipan saka Valter1364
      Kita bakal mulihake kabeh hubungan ing maksimal setahun. Lan Kharkov bakal dadi ibukutha Rusia Anyar.

      Kabeh bakal diputusake ing musim gugur. Lan para pahlawan bakal diwenehi potongan lemak gubernur. ngguyu
      1. pasta
        0
        2 2014 Juni
        Autumn... Autumn. banjur yen kita ora nggabungake topik kasebut.
    3. 0
      2 2014 Juni
      sayangé, Kharkov ilang kasempatan kanggo dadi ibukutha NovoOssia - amarga cowardice sawijining - paling kamungkinan Donetsk bakal nampa judhul iki, minangka inisiator saka kabèh perjuangan iki marang penjajah Ukraina - iku dipercaya sing siji sing gabung ing buntut bakal. nampa pujian saka panggagas. wektu nalika Kharkov minangka ibukutha awu Ukraina wis rampung - amarga dheweke ora duwe wektu kanggo mlumpat menyang gerbong pungkasan, nanging kejiret mengko - supaya dheweke matur nuwun yen dheweke bakal dibebasake saka junta Ukrainia fasis. - apamaneh cita-cita dadi ibukutha aja nganti njerit.
      1. 0
        2 2014 Juni
        Kutipan saka tyler15
        Sayange, Kharkiv wis kelangan kasempatan kanggo dadi ibukutha NovoOssia


        Sampeyan menehi ibukutha - Slavyanskku !!!!
      2. 0
        2 2014 Juni
        Kutipan saka tyler15

        sayangé, Kharkov ilang kasempatan dadi ibukutha NovoOssia - amarga pengecut .....


        Victor, aja ngomong omong kosong.... Copot bokongmu saka komputer lan ngajak sampeyan ngunjungi kita ing Kharkov.. hi
  10. +3
    2 2014 Juni
    Iku wektu kanggo dasi industri pertahanan ing South-East kanggo kabutuhan Novorossia, lan dudu wilayah Bader. Pabrik-pabrik kasebut dikenal, apa pancene ora ana sing simpati karo milisi ing pabrik kasebut ...
    1. irina.mmm
      0
      2 2014 Juni
      Apa ana milisi ing Kharkov?
      1. 0
        2 2014 Juni
        Mesthi ana: Dobkin lan Kernes. keprungu
  11. +1
    2 2014 Juni
    Perlu dieling-eling yen sadurunge Biro Desain Kharkiv Morozov, sing minangka bagean saka keprihatinan negara Ukroboronprom, nandatangani kontrak karo Kementerian Pertahanan Ukraina kanggo produksi meh rong atus BTR-4.
    Ditilik saka video saka medan perang, operator personel lapis baja iki minangka "sapi gemuruh" nyata, lan apa maneh sing diarepake saka "lawan Kharkov", ora ana gunane kanggo nyelehake silencer, akeh kekuwatan langsung ilang. ...
    Miturut dheweke, tatanan negara menehi ganti rugi kanggo kerugian amarga pecah hubungan karo Federasi Rusia.
    sing aku pribadi ragu-ragu babagan ...
  12. +1
    2 2014 Juni
    Lho, Igorek, jarene, iki pipi ngguyu
    Wong, gawea gegaman, banjur kita bakal numpes sampeyan saka iku, ndhudhuk bunker, IIII kasusahan lan ngubur.
  13. Serg93
    +4
    2 2014 Juni
    Ingkang utama yaiku ngomong))) dheweke ujar manawa kita keren lan Kharkov ndhukung kita)))
    Kepiye sejarah bakal ditampilake?
  14. +2
    2 2014 Juni
    Donetsk lan Lugansk - Kharkov. "Apa sampeyan bakal katelu?" ombenan
  15. + 38
    2 2014 Juni
    Ora ana kapercayan khusus ing ukrotechnics akhir-akhir iki ...
    1. +8
      2 2014 Juni
      Tembakan sing apik, nggawe aku ngguyu. ngguyu
    2. +1
      2 2014 Juni
      Kutipan: Minyak Standar
      Ora ana kapercayan khusus ing ukrotechnics akhir-akhir iki ...
      ....
      .. Adem.... :)))))))
    3. +1
      2 2014 Juni
      Apik banget! Pramila barang iki mabur menyang arahe!
    4. +7
      2 2014 Juni
      Iki pengalaman saka Estonia diadopsi!
    5. 0
      2 2014 Juni
      Dikantuk! wassat Padet telek.
  16. +4
    2 2014 Juni
    Iku ora logis piye wae padha dhawuh ... Yen padha arep molt ing pesawat iki ing India, banjur pesawat ora bisa digawe cepet! Utawa apa padha rencana kanggo terus nganti rampung karya? optimistis ngguyu
    1. pasta
      0
      2 2014 Juni
      Dadi dhawuh kanggo didol.
  17. + 13
    2 2014 Juni
    ana sing nglawan fasisme, dene liyane nggawe senjata kanggo fasis sing padha. banjur ana mata bunder, kaya sing dipeksa, kita duwe anak, kita ora bisa nindakake liya lan omong kosong sing padha .... slugs
  18. Serg93
    +5
    2 2014 Juni
    Kutipan: Minyak Standar
    Ora ana kapercayan khusus ing ukrotechnics akhir-akhir iki ...

    Hahahaha!!! Biasa wae)))
  19. +3
    2 2014 Juni
    Revolusi, kekacoan ana ing puncak, saiki kabeh wong ngomong, janji, intimidasi - ukuran peeps sing kosong lan gampang.
  20. +3
    2 2014 Juni
    Kanca dadi mungsuh? Pabrik Kharkov bakal nggawe senjata nglawan Rusia?
    Jujur, aku ora percaya.
  21. +2
    2 2014 Juni
    Igor Baluta ujar manawa sawetara perusahaan regional bakal nampa pesenan kanggo rearmament saka angkatan bersenjata Ukraina.


    Pitakonan, dheweke bakal nampa dhuwit kanggo pesenan kasebut. ngguyu
    1. pasta
      0
      2 2014 Juni
      Nalika sawetara bakal pura-pura mbayar, liyane bakal pura-pura kerja. Lan apa sing bakal entuk pitakonan gedhe. Perwakilan militèr wis temenan dangu ora tindak mrana.
  22. Serg93
    +1
    2 2014 Juni
    Ya, utawa dheweke bakal nyelehake operator personel lapis baja kanthi tambang ngrusak awake dhewe)))
  23. Khalmamed
    +3
    2 2014 Juni
    Kutipan: Andrey Yurievich
    Perlu dieling-eling yen sadurunge Biro Desain Kharkiv Morozov, sing dadi bagian saka keprihatinan negara Ukroboronprom, nandatangani kontrak karo Kementerian Pertahanan Ukraina kanggo produksi meh rong atus armor personel operator-4. wassat 200 ATGM luwih murah ... wassat

    ..... miturut kontrak Irak, kethek saka tanah dill diwenehake panganan kaleng ing roda WITH CRACKED ARMOR, lan iki nalika gas dicolong, saiki bakal dadi "super BTR-666-martyshbender menyang transportasi magile. "Kanggo mbangun saka plywood karo drive mlaku saka suckers ..., padha ora ing goroh pisanan, padha bakal menehi metu plywood kanggo operator personel wojo ...
    ..... Mungkin tuan-tuane bakal luwih maju, ing AS super megaset fu-35 kabeh radar NATO AS ora weruh, nanging sing ora demokratis isih ndeleng 1968, mula dheweke bakal nggawe operator personel lapis baja ora katon ing mripat lan dirasakake dening tangan.
    ..... bab paling penting bakal sing Hitler lan Uni Eropa saka Candy wrappers ditanggepi, lan padha nyolong.
    ..... organ-organ sanak-sedulur didagangake, lan jatah dadi maling.
  24. +3
    2 2014 Juni
    Miturut dheweke, tatanan negara menehi ganti rugi kanggo kerugian amarga pecah hubungan karo Federasi Rusia. "Kita pancene kelangan hubungan sing kita alami karo Federasi Rusia, lan kita kudu terus terang manawa hubungan kasebut ora bisa dibalekake maneh ing mangsa ngarep. Sampeyan kudu ngerti iki lan makarya ing arah vektor sing beda, utawa mbukak perusahaan kanthi mandiri, utamane wiwit taun iki kesempatan kasebut muncul, "ujare gubernur.

    Lan ora bakal bisa kanggo wong-wong mau, kanggo ngimbangi soko, padha butuh dhuwit, nanging saka ngendi dill entuk?
    1. +3
      2 2014 Juni
      Saka ing kono, saka ngendi menyang "Maidan", saka AS karo NATO. Dheweke bakal mbayar, ngerti yen senjata sing diprodhuksi bakal diarahake marang Rusia.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Ora nesu
      0
      2 2014 Juni
      Kutipan saka: fox21h
      kanggo menehi ganti rugi, dhuwit dibutuhake, nanging saka ngendi dill?


      iku uga bener malah yen soko katon mung ing junto-vertikal sing, sawetara juntosaws wis lungguh mudhun supaya loot sembarang bakal sawn tanpa chip siji saka Komplek militèr-industri ganti rugi ukrov ora kaancam.
  25. +6
    2 2014 Juni
    Inggih, nggih. Rearm ...
  26. +4
    2 2014 Juni
    Lan banjur KAAAAAAK trampled buruh transportasi saka Kharkov. An-225, ing batch 10 unit, please?
    1. 0
      2 2014 Juni
      Kutipan saka Wedmak
      Lan banjur KAAAAAAK trampled buruh transportasi saka Kharkov. An-225, ing batch 10 unit, please?

      Banjur padha bakal temtunipun dot kabeh langit karo planning operator personel wojo wassat
  27. +1
    2 2014 Juni
    Lha, saiki kok kuwatir?

    Bisnis kudu slamet piye wae

    Dheweke dilebokake ing kahanan tartamtu, lan gendéra ana ing tangane

    Lan drum gulu. Mesthi iki ora nyenengake.

    Kita kudu narik kabeh dhewe - angel, angel, nanging

    Kayane aku bisa nindakake. Nanging nalika padha wiwit mundur

    Sepisan maneh, kita kudu mikir banget babagan kanker

    Lan apa kita butuh?
  28. +1
    2 2014 Juni
    Gubernur sing apik. Iku menarik apa sing ndadekake dheweke metu. Aku lunga menyang Wikipedia lan ndeleng ...


    Nggawe kaca "Baluta Igor Mironovich"
    Wikipedia ora duwe artikel kanthi judhul kasebut. Coba golek kaca ing ngendi kasebut.

    Blank-document.svg
    Yen sampeyan arep nulis artikel kaya ngono, mangga:
    priksa manawa bisa nggawe pangalihan menyang artikel sing wis ana;
    aja nyalin teks saka situs liyane (kanthi pangecualian sing arang banget);
    maca pandhuan wiwitan cepet lan bantuan kanggo pamula;
    dadi objektif; utamané, ora nulis bab sampeyan dhewe;
    nyebutake sumber sing ngonfirmasi materi artikel kasebut.
    Yen ana sing ora bisa ditindakake, peserta liyane bakal mbantu sampeyan; pitakonan bisa takon ing forum.
    Pangguna anyar lan anyar disaranake nggawe artikel ing Inkubator, ing ngendi sampeyan bakal diwenehi pitulung sing dibutuhake kanggo nulis artikel pisanan sampeyan.

    Mbokmenawa iki ombenan misuwur...
  29. PiP
    +1
    2 2014 Juni
    "Siapkan sleigh ing mangsa panas, lan kreta ing mangsa." Aku posisi ing Jeksa Agung bisa ngetokake saka "re-equipping" tentara ... Kabeh iku ing geni, collapsing - lan padha duwe "edan militèr lan lomba senjata." Pitakonan sing cukup kanggo "bootloaders" kompleks industri militer Ukraina: Apa tanduran tanpa GAZ bakal entuk dhuwit akeh? Apa batu bara asale saka Donbass? Apa sampeyan wis nyiapake upah kanggo buruh? lsp.
    1. +1
      2 2014 Juni
      Ketoke, padha mutusaké sing kanggo kawentar saka Komplek militèr-industri, nangis "Bandera bakal teka ..." cukup lan kabeh bakal waras dhewe.
  30. Khalmamed
    +1
    2 2014 Juni
    Kutipan: alex 241
    Teater eperny!Lha, apa sing kudu sampeyan mangan kanggo mangan sampah kaya ngono!

    ..... kanthi moncong kaya mengkono bakal masang bungkus permen.
  31. parus2nik
    +5
    2 2014 Juni
    Ing kene, kene .. kaya ing Perang Donya II, Ceko, Prancis, Walanda, Belgia, Polandia, Austria lan liya-liyane.. kanthi temen nyambut gawe kanggo Reich, nggawe meriam, bedhil mesin, pesawat, tank, cangkang, lan liya-liyane. kanggo Wehrmacht .. Feed kulawargane iku perlu .. lan omong kosong kuwi kene .. Dina Minggu padha arep rallies, nglawan perang ing South-East, lan ana padha bakal nggawe tank, supaya iku bakal luwih gampang kanggo tentara dill pribumi kanggo nglawan "teroris" ... Kulawarga kudu diwenehi panganan. .Lan aku ora mateni, aku mung nggawe senjata ..
    1. +1
      2 2014 Juni
      Ya, banjur padha bengok-bengok, kita perang, kita ana ing sangisore Nazi. Kita uga menang. Ceko menang senjata kanggo Nazi nganti Mei 10. Malah nalika ana pemberontakan cilik.
  32. 0
    2 2014 Juni
    Kutipan saka gandalf
    Teater eperny!Lha, apa sing kudu sampeyan mangan kanggo mangan sampah kaya ngono!


    Nyeri, mbok menawa, dheweke ora turu ing wayah wengi, dheweke kuwatir babagan layanan panguwasa.
  33. vitalich57
    +1
    2 2014 Juni
    Warta iki nyorot kabeh inti dill saka "gubugku ana ing pinggir", aku ora mung nggawe tank, malah ora mbuwang bom, lan menyang ngendi ... nelpon godfather yen ana ing sampeyan kandhang. padha korupsi, bakal ngedol biyunge, ora kaya tanah kelairane. Senajan kanggo Svidomo konsep Motherland ora ana. Dheweke kanggo wong-wong mau ing ngendi iku luwih alus kanggo turu, luwih lemu mangan lan "Schaub minangka gubugku ing pinggir." Siji tembung sampah
    1. +2
      2 2014 Juni
      Kanggo titik ... ora bakal ana Slavyansk, Lugansk ...... kabeh wong mesthi wis maju ing Nazi.
  34. zavesa01
    +1
    2 2014 Juni
    Inggih, gawe armor personel carrier ora lay kothak. Dhuwit dibutuhake, lan Ukraina wis bye-bye.
    Ya, lan babagan wektu, aja keling choppers ing garasi. Ing cendhak, piz ... aja muter tas - mburi ora lara.
  35. Ora nesu
    0
    2 2014 Juni
    Pamburu babi iki bisa ngomong amarga ora bisa ngomong. Ngomong lan nindakake iku rong perkara sing beda banget.
  36. ivan.kormoran
    0
    2 2014 Juni
    Good afternoon, lan ngendi kanggo nemokake spesimen kuwi - uga-panganan, well-groomed lan padha karo Poroshenko, ONLY ing Managers Kharkov lan kutha-kutha liyane Nezalezhnaya. Ing kene padha nglemu Celeng ing sirahe dhewe lan wong-wong miskin padha rekasa.
    Lan sampeyan ora bisa entuk pesenan kanthi pesenan, nanging tanpa bensin !!! Wong biasa kudu mikir lan mung nutup tutup gas menyang pabrik, banjur ora ana apa-apa lan ora ana apa-apa kanggo anak, bojo, ibu lan bapak !!!
    Hmm, yen produk saka tanduran INI, sanajan ing antarane wong Iran, nyebabake kritik lan bali, banjur kepiye carane "metu saka dalane" kanggo Alun-alun. Nanging mung - supaya bisa mangan kaya ngono, wong ora kudu kerja, nanging nyolong awake dhewe. Pimpinan sing apik, yen luwih akeh ing Maidan lan ing Rada, aku mikir langsung lan kabeh bakal mandheg, yen lemak bakal dibagi-bagi.
  37. +1
    2 2014 Juni
    Quote: Petugas cadangan
    Kanca dadi mungsuh? Pabrik Kharkov bakal nggawe senjata nglawan Rusia?
    Jujur, aku ora percaya.

    Sampeyan kudu percaya ... Mung Novorossia sing berjuang mati kanggo kebebasan saka fasisme, liyane Dill kayane setuju karo banderisasi ...
  38. Bombardier
    0
    2 2014 Juni
    Amerika Serikat wis tikel kaping pindho jumlah pitulungan finansial kanggo sektor pertahanan Ukraina. : http://ria.ru/world/20140602/1010323558.html
    1. +1
      2 2014 Juni
      Nah, suwene cetak bungkus permen?
    2. 0
      2 2014 Juni
      Mung wae, saiki bakal diwenehake popok
  39. 0
    2 2014 Juni
    Teater eperny!Lha, apa sing kudu sampeyan mangan kanggo mangan sampah kaya ngono!

    dheweke duwe pasuryan kapindho
  40. 0
    2 2014 Juni
    Irak koyone nolak operator waja Ukrainia, misale jek jahitan las bledosan, nanging aku ora ngelingi persis.
  41. talnax7
    0
    2 2014 Juni
    Sofa mung sofa kanggo tentara 'tentara sing ora bisa dirusak' paling gedhe sing menang (slogan saka poster militer
  42. 0
    2 2014 Juni
    Penampilan tinimbang sing katon kaya tambang pertahanan kita. Ketoke tanduran Kharkov ora bakal nampa dhuwit. Kanthi cangkir kuwi lan ing baris Kalash
  43. -1
    2 2014 Juni
    x.andvlad Dina iki, 13:15 anyar
    Tentara Ukraina bakal dilengkapi maneh dening perusahaan Kharkiv
    Iki mung yen Kharkiv tetep dadi bagean saka Ukraina.

    Ha-ha-ha. ngguyu
  44. +2
    2 2014 Juni
    Kabeh wis cetha karo Kharkov kanggo dangu, padha bakal ngedol sapa sing arep kanggo sapa sing pengin. Luwih kasengsem kenapa Lugansk-Donetsk ora nggunakake basis industri sing kuat. Dheweke ngrebut pangkalan kanggo nyimpen peralatan militer, tinimbang nyoba nyelehake paling sethithik bagean kasebut, dheweke ninggalake, motivasi "kabeh wis rusak ana." Nyerang sniper kanthi mlaku mesthi luwih menarik. Muga-muga masalah kasebut bisa dirampungake, yen ora ana rencana kanggo mbebasake Donbass utawa ngrebut wilayah tetanggan bakal dadi fantasi. Nanging ana siklus lengkap, saka pertambangan bijih, batu bara, peleburan baja, nganti perusahaan mesin lan industri kimia.
  45. +1
    2 2014 Juni
    Kharkov minangka kutha lendhut. lan kanggo saben operator personel waja ana "fly" dipercaya.
  46. 0
    2 2014 Juni
    Kharkov, sabotase produksi militèr.
  47. 0
    2 2014 Juni
    Iku menarik. Ayo padha nindakake karo dhuwit saka Kulon. Sapa sing bakal nggunakake? Sing utama ora kantun.
  48. 0
    2 2014 Juni
    Mesthi akeh sing ndhukung W.P.C. pinggiran 200 batres. Nanging ngendi dhuwit kanggo iki. Lan apa sing bakal kelakon? Dheweke ora setuju karo Rusia, produksi bakal ditutup utawa diowahi. Elinga konversi Gorbachev? K.B kabèh padha buyar, tinimbang gaman padha gawé pot. Wong-wong padha mlayu saka pabrik-pabrik, ora mbayar gaji, nanging babi kaya Bolut padha lemu. Tangi wong pinggiran, kita wis ngalami iki.
  49. 0
    2 2014 Juni
    Apa bakal ana rilis peralatan kanggo kabutuhan tentara Ukrainia?
    Oke, kita mutusake (umpamane) kabeh masalah babagan pendanaan lan ngluncurake produksi ing telung shift. Dheweke ngeculake 200, 300, 400 operator personel lapis baja, banjur apa?
    Kanggo nglawan Donetsk lan Lugansk, sanajan saiki ing Ukraina ana senjata abot sing cukup akeh! Senjata cilik cukup kanggo ngewangi 500 ewu prajurit.
    Masalah utama yaiku kekurangan motivasi ing antarane para prajurit, lan malah peralatan paling modern ora bisa perang tanpa wong :). Lan ora ana wong sing pengin gelut kajaba PS.

    PS
    Aku bakal nambah link babagan masalah penting saka pembuat kapal Ukrainia, kabeh wis jelas banget:
    http://ukranews.com/ru/interview/2014/05/27/506
  50. Komentar wis dibusak.
  51. 0
    2 2014 Juni
    Mergo postinganku ora keturutan. Aku bakal nyoba maneh.
    Tentara Dill wis duwe kaunggulan ing peralatan militer liwat milisi kanthi sawetara pesenan gedhene. Lan apa iku mbantu wong akeh? Saliyane peralatan, uga dibutuhake wong sing bakal ngoperasikake peralatan iki, lan junta duwe masalah gedhe babagan iki. Aku mikir yen informasi babagan pesenan pertahanan iki mung goroh, dirancang kanggo njamin populasi lan gawe uwong yakin babagan masa depan sing stabil. Yen ana pesenan, mula bakal ana kerja lan dhuwit. Nanging junta ora duwe dhuwit lan ora nyana. Iku ora kanggo apa-apa sing padha sebutno severance saka hubungan karo Rusia, lan kasunyatan sing kontrak iki bakal maneh mbukak produksi.
    Lan aku isih ora ngerti tuduhan marang buruh Kharkov. Apa dheweke wis nggawe senjata lan dipasrahake menyang junta? Utawa mungkin para buruh metu karo poster kanggo ndhukung kontrak kasebut? Nganti saiki, mung anak didik junta sing ngomong babagan iki, lan ora bisa dipercaya apa-apa.
  52. 0
    2 2014 Juni
    Junta teka ing wektune, lan duta besar Amerika paling cepet karo oligarki Ukrainia. Yen wilayah Donbass lan Lugansk bubar, banjur setengah saka Banderaites saka sisih kulon Ukraina padha mimpin kanggo wilayah Kharkov, Odessa, Nikolaevsk, lan wiwit populasi ana apolitik, mulane luwih gampang kanggo njaga ing mriksa. Mung proletariat Kharkov kaget, meneng lan ngenteni: "Gubugku ana ing pinggir."
  53. +1
    2 2014 Juni
    Perlu dieling-eling yen sadurunge Biro Desain Kharkiv Morozov, sing minangka bagean saka keprihatinan negara Ukroboronprom, nandatangani kontrak karo Kementerian Pertahanan Ukraina kanggo produksi meh rong atus BTR-4.
    Lha wong impoten teken kontrak (ana pepinginan, tapi ora ana kesempatan) oh, aku njaluk ngapura karo Kementerian Pertahanan Ukraina, sanajan iki bab sing padha, nanging saka ngendi dhuwit recehan? Yen pesen SMS saka wong diklumpukake kanggo 5 hryvnia kanggo fasis nasional, nanging peralatan bakal luwih larang regane. Tranche kasur lan geyropa wis dipotong, ora mungkin ana "dhuwit" kanggo operator personel lapis baja, dheweke bakal mbayar ing tumit lan "adju". Nanging dheweke ujar kanthi bener: "Kita pancen kelangan hubungane karo Federasi Rusia, lan kita kudu terus terang manawa hubungan kasebut ora bisa dibalekake maneh ing mangsa ngarep. Iki kudu dimangerteni. Dadi wong-wong mau padha ngrusak awake dhewe.
  54. 0
    2 2014 Juni
    Kharkiv. Pinten wis gabung ing ati kita ing kene. Koshkin, T-34, KhPZ No. 183 ing ngendi mesin diesel V-2 dikembangake lan dikembangake kanggo dheweke. Kaca sajarah Pisanan ing bengkel diesel KhPZ, lan wiwit Juli 1938 ing pabrik mesin sing mentas digawe No. 75 (cabang tanduran No. 183, situs anyar (ngluwihi jurang)) - ing pimpinan K. F. Chelpan, lan banjur T. P. Chupakhin, mesin diesel tank V-2 dienal ing produksi. Potov ing Uralvagonzavod sajrone evakuasi ing Nizhny Tagil. Lan saiki mudhun banget????? Iki soko.
  55. 0
    2 2014 Juni
    Kutipan: Alexey N
    Ukraina kanggo produksi meh rong atus BTR-4.

    Padha BURN banget! M.L.Ya!
  56. Palych9999
    +1
    2 2014 Juni
    Lho, kok ngece ing permukaan...
    Kapasitas produksi ing kana pancen apik, ana sing kudu ditindakake lan ana sing kudu ditindakake.
    Bakal ana masalah karo dhuwit, sing bisa dingerteni.
    nanging kasunyatan manawa "pesawat" kita (helikopter, Yaks, rudal ...) ditinggal tanpa "mesin SIC" minangka kasunyatan sing nyenengake.
    Ing Kremlin, kira-kira 15 taun, dheweke kasengsem banget karo gas lan pipa, nanging luwih serius, dheweke ora duwe cakrawala sing cukup, "noteknologi kalah."
    Iki ngendi aku kudu nyengir ...
  57. 0
    2 2014 Juni
    Liyane "superweapon" saka ukrogebbels Nazi. Mung petani babi Kulon, sing traktor kasebut minangka "dolanan cilik sing apik banget," sing bisa nyenengake. Produksi tegese Dhuwit, INDUSTRI CUKUP, PERALATAN, SYARAT, BAHAN MENTAH, ENERGI, ADJACENTS, DEADLINES ... Penyebaran program sing diumumake bakal njupuk paling ora 2 taun sadurunge "syaitan arba" pisanan metu saka jalur perakitan. Lan iku skenario paling apik. NANGING IKI dudu sing UTAMA. Yen kita njelasno alam saka losses ing loro-lorone, iku ketok: Kerugian utama saka Republik minangka asil saka pamboman udhara karo Rampung sakteruse saka transports karo tatu. Nazi nandhang kerugian utama ing bentrokan langsung. Mulane dheweke ora melu perang kutha (utamane ing wayah wengi). Lan iki wis duwe ADVANTAGE COLOSSAL ing TECHNICAL lan artileri. Kesimpulan kasebut, sanajan pasokan waja anyar tinimbang sing diobong ora bakal ngganti cuaca. Menapa malih, Republikan mboko sithik nyolong awak kanthi cara ngrusak pesawat lan kendaraan lapis baja. "MASALAH KOSONG, Omah NEGARA, DALAN LONG" (c) gipsi. Iku tumiba ing junta ing kahanan.
  58. +1
    2 2014 Juni
    Kutipan saka Tampa
    Upaya kanggo nolak kantor Kyiv wis rampung; ora ana pimpinan kanggo ngunggahake rakyat. Saben uwong sing bisa iku salah siji ing pakunjaran utawa ing roto ... Kaya iki

    - ternyata - Kharkiv minangka springboard kanggo pertahanan junta? Pranyata yen junta nduweni potensi industri lan pertahanan sing kuat, bakal terus lan, mula, bakal ana korban liyane?
    Yen mangkono, Kharkov minangka tujuan utama para pemberontak, bebarengan karo Kiev, kanggo mbebasake Ukraina saka kediktatoran. Sayange, Amerika Serikat lan Rusia, miturut aku ngerti, kanthi meneng-menengan setuju ora bakal nulungi anak didike nganggo senjata, mula senjata sing dicolong durung diwenehake, lan para pemberontak umume mlayu nganggo revolver. Oke, aku bisa ngakoni keadilan perjanjian kasebut, TAPI !!! Saliyane penerbangan, kendaraan lapis baja, kalebu. lan abot, uga senjata wilayah, ana potensial produksi nimbali adhedhasar Kharkov Enterprises, mesthi, iki ora bakal bantuan junta ing luwih selaras karo perjanjian iki, nanging iki kabeh mundhak tenfold jumlah korban, kang karo padha. pungkasan (lan pungkasan mung siji - tiba saka junta) bisa kurang.
    Yen ana wong, Rusia, duwe pengalaman kanggo nyurung proletariat kanggo mogok, mogok lan sabotase, iku wektu kanggo ngelingi pengalaman Bauman lan liya-liyane, uga nggawe koran "Iskra" lan ngenalake likuidasi informan. Mung satus taun kepungkur, malah kurang - lan sampeyan wis lali? Utawa kita mung ora pengin?
    1. 0
      2 2014 Juni
      Dear saxaul (ngapunten sepuh ngguyu ) ngandika kabeh bener. Malah tanpa kasebut ing ndhuwur ..... Kepiye carane "potensi industri" bisa ditindakake nalika pertempuran diwiwiti ing situs industri? Utawa apa Nazi bisa ngevakuasi industri menyang Kulon?... keprungu Miturut cara, R. Kadyrov ngandika siji bab pinter wingi: "Donetsk, Kharkov ... Iki kabeh "buntut". Sampeyan kudu mencet "kepala" - Kiev "(c)
  59. 0
    2 2014 Juni
    Lha kok repot-repot? Sadurunge nelpon Kharkov residents pengkhianat, sampeyan kudu aran dhewe ing shoes. Entuk roti saben dina utawa mati keluwen, ngenteni mungkin Rusia mbantu ... Apa ana panitia sing bisa nyawiji lan mimpin wong? Ora ana. Dadi potongan lemak lemak iki bakal nuntun wong-wong mau, nyedhiyakake karya lan roti. Yen sampeyan ora setuju, nyaranake alternatif ...
  60. nika08
    0
    2 2014 Juni
    Ketoke, ing Kharkov ana "wong wani" padha ing Kyiv. Kyiv ngidini wong Galician sing bau lan ora dicuci kanggo tetep telung sasi, sing ngowahi kutha kasebut dadi wilayah sing mambu. Kutha telung yuta kentut amarga wedi lan meneng. Mangkono uga Kharkov. Iki khas kanggo Ukraina saiki - kentut amarga wedi.
  61. 0
    2 2014 Juni
    ngendi bakal dill njaluk dhuwit, sing pitakonan
  62. tokin1959
    0
    2 2014 Juni
    Kharkov kudu dijupuk bali ing Februari.
    mundhut kemampuan pertahanan Kharkov minangka pukulan kanggo keamanan nasional kita - Amerika ora bakal mikir ing kahanan kaya mengkono, nanging bakal langsung ngirim pasukan - iki pisanan.
    ana protes kuat saka populasi marang junta ana - iki bab kapindho.
  63. 0
    2 2014 Juni
    Paling apik kanggo gelut ing kursi!
    Mbandhingake apa sing ditulis media Ukrainia lan review saka Crimea, contone.
    Aku mung mbandhingake. ing prices produk.
    Akibaté, ana wong lanang sing apikan teka nggawa panganan,
    Amarga wong-wong jahat iku lara banget kabeh sing ngalangi wong turu
  64. 0
    2 2014 Juni
    Junta ketoke ngiyataken posisi ing Kharkov. Perlawanan tetep meneng, ayo ngarep-arep saiki.
  65. 0
    2 2014 Juni
    Revitalizing industri Ukrainia karo produksi operator personel wojo wis Fantastic. Ana saham illiquid ing "komisariat militer wesi" nganti ekstrem. Kajaba iku, dheweke ora pengin menehi bali menyang Rusia apa sing dipesen lan dibayar. Iku wektu kanggo kita nguripake maneh pabrik lan mbangun anyar.
  66. 0
    2 2014 Juni
    Ngguyu lan ora liya.Ora ana cara kanggo mbayar bensin, nanging ana kesempatan kanggo tuku senjata?Dhuwit sing apik saka ngendi, Pak?
  67. sregep
    0
    2 2014 Juni
    Kutipan: alex 241
    Teater eperny!Lha, apa sing kudu sampeyan mangan kanggo mangan sampah kaya ngono!


    Roti karo lemak babi! Oh, ora ngono, lemak babi karo lemak babi !!!
  68. 0
    2 2014 Juni
    Kok komentarku dibusak? Apa dilarang duwe pendapat dhewe?
  69. 0
    2 2014 Juni
    Kutipan: Alexey N
    Nanging ing kene ora jelas.
    wong Kharkov!
    1. KOWE SIAPA? RUSIA UTAWA "Bandera"?
    2. KOWE KARO SIAPA? KARO RUSIA UTAWA KARO NATO?

    Sapa saka Kharkov? Nerangake apa sing kedadeyan ing kana?

    Iku wektu kanggo mundhakaken Kharkov lan njupuk menyang Novorossiya. Ayo padha bisa dhewe.
  70. Bormental
    0
    2 2014 Juni
    Aku ora ngerti. Bakal babi iki ing foto rearm dhuwit? Dhèwèké lan sedulur-seduluré wis ngentèkké dhuwit anggaran.
  71. 0
    2 2014 Juni
    Baluta wetenge lemu! Celeng nistha!
  72. 0
    2 2014 Juni
    Kutipan: Minyak Standar
    Ora ana kapercayan khusus ing ukrotechnics akhir-akhir iki ...
    Malah Irak ngerti iki
  73. Lyoshka
    0
    2 2014 Juni
    bajingan korup duka
  74. 0
    2 2014 Juni
    Waja padha retak, malah Irak ora njupuk.
  75. +5
    2 2014 Juni
    Kang menehi kritik dening afiliasi partai - Banderlog. http://dozor.kharkov.ua/events/politics/1148311.html
    Igor Baluta diangkat dadi ketua administrasi negara regional Kharkov.


    // 5nizza.kharkov.u
    Baluta dadi gubernur wilayah Kharkov
    Keputusan sing cocog No. 224/2014 tanggal 2 Maret diterbitake ing situs resmi akting. Presiden Ukraina

    Miturut Keputusan No. 223/2014, Mikhail Dobkin dipecat saka jabatan Ketua Administrasi Negara Daerah Kharkov.

    Baluta Igor Mironovich lair tanggal 9 Juli 1970 ing Kharkov. Pendidikan sing luwih dhuwur. Ing taun 1993 dheweke lulus saka Kharkov Medical Institute (spesialisasi - pediatrik, kualifikasi - dokter anak, saiki universitas Kharkov National Medical University).

    Ing 09.1993 - 12.1998 - intern, spesialis penyakit infèksius pediatrik ing Rumah Sakit Klinik Penyakit Infèksius Anak Daerah (Kharkov).

    Saka 04.2005 nganti 09.2010 - Kepala Departemen Utama Tenaga Kerja lan Perlindungan Sosial Populasi Administrasi Negara Daerah Kharkov.

    Ing 2010, piyambakipun kapilih minangka wakil saka Dewan Regional Kharkov (saka VO "Batkivshchyna").

    2012 - calon wakil rakyat Ukraina ing distrik pemilihan kaping 168 saka oposisi bersatu "Batkivshchyna".

    Ing Januari 2010, dheweke gabung karo partai "Kanggo Ukraina!".

    Dossier rinci babagan gubernur anyar wilayah Kharkov bisa dideleng ing kene http://dozor.kharkov.ua/file/1001317/
  76. 0
    2 2014 Juni
    Ora jelas yen Kernes lunga menyang Israel kanggo perawatan lan matur nuwun marang Nazi babagan iki. Sawise tatu, dheweke ngobong celonone lan diobati luwih akeh amarga inkontinensia feces tinimbang tatu.
  77. 0
    3 2014 Juni
    Kapasitas ana apik, padha bakal rauh miwiti produksi ing telung shift, kabeh kanggo ngarep, kabeh kanggo kamenangan . Kita bakal njupuk liyane taun utawa luwih, tentara Ukrainia kudu maneh nglengkapi, kita apik, kita ora bisa ketemu karo senjata outdated mengko.
    Tenang, dheweke bakal bener, lan negara manca uga bakal nulungi dheweke.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"