Kita ndeleng akeh, nanging kita ora sok dong mirsani bab utama

41
Ing cahya saka acara politik anyar, masyarakat kita katon banget prihatin babagan patriotisme. Negarawan (lan ora mung wong-wong mau), kanggo nggawe wektu ilang, plunged headlong menyang kawentar katresnan kanggo Fatherland. Kene-kene, cathetan patriotik keprungu, telpon keprungu kanggo nglawan trampling nilai-nilai manungsa ... Lan ora ketompo carane sarkastik bisa muni, kadhangkala kita ndeleng akeh, nanging ora sok dong mirsani bab utama: apa, nyatane, Tanah Air wiwit karo, isih trampled menyang lendhut karo impunity ...

Foto saka tomsk-time.ru


Ing pungkasan taun 2013, Duma Negara ngusulake kanggo ngenalake paukuman kanggo ngrusak lagu kebangsaan. Miturut cara, iki minangka praktik hukum sing cukup normal. Ing sawetara negara, langkah-langkah legislatif ditrapake kanggo ngrusak simbol negara, lan ing Ukraina umume dipenjara amarga iki.

Bener, samubarang ora ngluwihi tembung. Lan, kanthi cara, muspra ... Ekspansi Internet sing kuat secara harfiah diisi karo rekaman lan video sing penulis kanthi bebas ngolok-olok lagu Rusia. Mung korban, mbok menawa, ana trio polisi Yaroslavl. Ing kothong, polisi mabuk ing video sing dikirim ing net moyoki lagu Russian tanpa mangu-mangu. Banjur padha dipecat saka badan urusan internal.

Nanging, aku ora ngerti apa sing luwih sedhih: nalika Rusia dhewe ngoceh simbol nasional, utawa ngidini wong liya nindakake lan malah nyenengi dheweke? Contone, nalika ing EuroBasket 2011 ing Lithuania, sadurunge wiwitan pertandhingan Rusia-Finlandia, panitia nyampurake lagu kebangsaan, para atlit Rusia ngadeg kanthi meneng, kaya-kaya ora ana apa-apa. Lan salah siji saka wong-wong mau, kanggo swara saka Finlandia "internasional", malah sijine tangan ing jantung ...

Eh, Rusia kudu sinau kanggo tresna lagu Russian saka wong manca individu!.. Sampeyan katon, lan tingkat patriotisme bakal wis thukul.


Belgian Nicolas Lombaerts lan lagu kebangsaan Federasi Rusia


Jeffrey Monson Amerika ajeg nantang kabeh masyarakat Amerika kanthi ngetutake lagu iki.


Serbs nyanyi lagu kabangsan Rusia


Lan maneh Serbia. Lagu kabangsan Rusia diputer ing ngarep Kedutaan Besar Amerika ing Beograd, 2014


Wong Bulgaria metu kanggo ndhukung Federasi Rusia, 2014


Penyanyi Belgia Helmut Lotti nindakake lagu kabangsan Rusia


American Mercy Santos nyanyi lagu Rusia minangka tandha simpati marang para korban serangan teroris ing Bandara Domodedovo


Penyanyi Prancis Mireille Mathieu nindakake lagu kebangsaan Federasi Rusia


Amerika ing Sochi lan lagu kabangsan Rusia


Wong Kolombia sing katon kaya Barack Obama enom nyanyi lagu kebangsaan Rusia


Lan iki Kyiv fanzone, 2012


Maret ing Jerman, 2014


Dina Kamenangan ing Praha, 2014


Brussels, 9 Mei 2014


Lagu kabangsan Rusia dileksanakake dening wong Norwegia

Lagu kebangsaan Rusia ngandhut kekuwatan sing bisa mindhah gunung. Ora percoyo? Banjur ndeleng:


Pengaruh mistis lagu kabangsan Rusia ing gendéra AS

Lan pungkasane, kene. Chord pungkasan:


Victory Parade 1945. Pungkasan wicara G. Zhukov lan lagu kabangsan saka USSR
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

41 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 21
    3 2014 Juni
    Hmmm ... Sampeyan kudu diwiwiti saka taman kanak-kanak, saben esuk karo ANTHEM OF RUSIA ...
    1. + 12
      3 2014 Juni
      Apik banget yen dheweke bali, sanajan rada direvisi, lagu kebangsaan Uni Soviet! prajurit
      1. +2
        3 2014 Juni
        Aku duwe jam weker ing telpon - sinyal Mercusuar, banjur sinyal wektu lan langsung lagu kabangsan USSR. Kaya ing jaman biyen esuk jam 6-00.
    2. +5
      3 2014 Juni
      Ing taman kanak-kanak, kanthi cara, saiki iki diwenehi akeh perhatian. Anakku sing nomer enem lunga, mula dheweke ngandhani babagan gendera lan lagu kabangsan. Kabeh apik karo patriotisme ing taman kanak-kanak. Lan bubar dheweke takon marang aku: "Bapak, kenapa Nazi nyerang Ukraina." Dheweke bingung sawetara menit karo pitakonan iki, lan langsung ora ngerti apa sing kudu dijawab.
  2. + 18
    3 2014 Juni
    Negarawan (lan ora mung wong-wong mau), supaya bisa nyekel, terjun langsung menyang kawentar katresnan kanggo Fatherland.

    Ora saka buntut (pulisi) sampeyan kudu miwiti ngresiki iwak,
    Wakil Remezkov, kang putri paling enom kanggo Austria (gymnastics), lan putri pambarep kang manggon ing Amerika Serikat, nelpon anak patriot ing Juni 3, 2013.
    1. +5
      3 2014 Juni
      uga, apa "wong", patriotisme kuwi
    2. +4
      3 2014 Juni
      Kutipan saka Vadivak
      Wakil Remezkov, kang putri ragil main kanggo Austria (gymnastics), lan putri mbarep urip ing Amerika Serikat, nelpon anak-anake patriot ing Juni 3, 2013.

      Mungkin dheweke alon-alon ngenalake agen? opo
      1. 0
        3 2014 Juni
        Saka wakil bisa mung agen dodolan.
    3. +1
      3 2014 Juni
      http://warfiles.ru/show-59354-ukrainskiy-aviaudar-po-lugansku-dobro-pozhalovat-o
      bratno-v-1993-god.html
    4. 0
      3 2014 Juni
      Styopa duwe masa depan sing apik, dheweke misuwur nganggo topeng, katon kaya, mung nalika ora mesem kanthi cangkeme.
  3. +3
    3 2014 Juni
    Jeff bener wong kita. eseman Lan wong Serbia biasane ngusir amers.
  4. KOH
    + 23
    3 2014 Juni
    Putuku wadon (umur 9 taun) bubar kandha marang aku, "Nalika lagu kabangsan Rusia dimainake, sampeyan kudu tangi !!!", lan sanajan lagu kabangsan ditindakake ing TV, kita ngadeg lan ngrungokake nalika ngadeg, dadi ora kabeh ilang, lan isin yen aku ora ngandhani dheweke, nanging dheweke ngandhani aku, kaya iki ...
  5. +9
    3 2014 Juni
    Kutipan saka: mig31
    Hmmm ... Sampeyan kudu diwiwiti saka taman kanak-kanak, saben esuk karo ANTHEM OF RUSIA ...

    Lan nggedhekake gendera kita.
    Putu 4,5 taun wis ngomong yen gendera kita paling ayu.
  6. +7
    3 2014 Juni
    IKI PATRIOTISME ING USSR! lan "PATRIOTISME" OF THIEVE OFFICIALS lan AMER RAT ONLY FOR SHOW! GVP UTAMA SEPERTI lan cokotan PIECE LEMAK!
    Mantan pasukan terjun payung tentara GDR Alexander K. arep ngrekrut batalyon Jerman kanggo dikirim menyang Ukraina, nyerat majalah Bild Jerman, nyebutake publikasi Rusia Voice of Russia and Culture.

    Saiki, Oleksandr K. diarani ndhukung pemberontak pro-Rusia ing Ukraina wétan lan perang bebarengan karo pamaréntah Ukraina anyar. Saiki, Bild terus, dikenal manawa perwira kasebut njabat ing Resimen Parasut 40 Tentara Rakyat Nasional GDR. Unit iki kalebu personel militer sing paling dipercaya sacara politik lan melu sawetara operasi rahasia.

    Saka 1987 nganti 1989, Alexander K., kanthi tembung dhewe, melu operasi militer ing Afghanistan ing sisih Uni Soviet. Sawisé reunifikasi Jerman, perwira kerja minangka pengawal, lan uga mulang profesi "pengawal" pemula ing Akademi Keamanan Berlin.

    Miturut sawetara pawarto, Alexander K., sing arep nggawe "batalyon internasional" miturut conto brigade Telman sing perang nalika Perang Sipil Spanyol, wis ketemu karo 400 mantan prajurit, kalebu veteran tentara Soviet.

    Miturut informasi saka bunderan sing cedhak karo layanan khusus Jerman, udakara 20 warga Jerman saiki wis siyap dikirim menyang Ukraina Wétan, tambah Bild.
    Batalyon Aliya, kalebu mantan prajurit profesional tentara Soviet lan tentara negara-negara CIS, ngirim rong puluh pejuang sing profesional banget menyang Slavyansk.
    Ing rong minggu, batalyon wis siyap nambah jumlah pejuang sing nglawan Nazi dadi XNUMX, miturut sumber saka portal Second Front ing Donbass.

    Yudea lan Samaria (Shomron), sing dijaga Batalyon Aliya, minangka tlatah Yahudi sajarah sing sugih ing lapangan gas lan minyak, sing populasi Yahudi nglawan monopoli Amerika lan Eropa, nyebabake populasi Arab ing wilayah tetanggan nglawan wilayah kasebut. wong Yahudi. Ora nggumunake manawa sukarelawan Yahudi teka kanggo nulungi wong Rusia, sing mung beda karo lobi Amerika-Eropa, nglanggar cekungan Donetsk-Kryvyi Rih sing paling sugih.

    03.06.2014: 01: 08: 02
  7. vladsolo56
    + 11
    3 2014 Juni
    Apa jenis patriotisme kita ngomong bab? Nalika Tanah Air kita saka USSR diwutahake karo lendhut dening kabeh lan macem-macem, nalika ing Rusia anyar tanah leluhure didol, lan sabenere tanah leluhure sing dadi basis saka Motherland. Saiki, sapa sing bisa tuku tanah luwih akeh luwih "patriot", nanging sing patriot iku. Saiki, wong-wong wis biasa banget karo ide manawa mung patriot yaiku kanggo Putin. Aneh wiwit nalika Rodin padha karo pribadine. Patriotisme, luwih-luwih, kudu nyengkuyung kabeh sing ditindakake pemerintah, kritik apa wae ora patriotik, nyebabake jengkel lan malah nesu ing antarane para patriot. Mesakake warga, mesakake Tanah Air sing wis suwe. Miturut cara, aku weruh yen wong-wong sing nampa penghasilan paling gedhe ing negara kita paling njerit babagan patriotisme. Aku kepengin weruh yen penghasilan kasebut dicopot saka dheweke, patriotisme bakal sirna, lan sepira cepet?
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +2
      3 2014 Juni
      Tembung-tembung saka "patriot" sing dhuwur-dhuwur iki bakal duwe makna paling ora nalika padha urip miturut hukum lan aturan sing diwenehake kanggo kita ... ngirim dheweke sinau ing luar negeri, lan liya-liyane. pengecualian, nanging dadi aturan..
      Aku ngerti lagu, aku ngerti tembung
      Aku ngerti penulis uga
      Saka wong-wong sing meneng-menengan ngombe anggur
      Nyebarake banyu ing umum ...
    3. +1
      3 2014 Juni
      Kutipan saka vladsolo56
      Saiki wong-wong wis biasa banget karo ide sing mung kanggo Putin sing dadi patriot

      Wis diajari...
      Situs iki minangka bukti.
      Wonten pinten asgard, (anggota saka situs iki) ora nelpon kanggo MIND (kanggo mikir), bacchanalia ing Ukraina mung diwiwiti - kabeh wong kuciwa ...
      KRYMNASH, lan paling ora suket ora tuwuh.
      Wiwit Maret nganti dina iki, kabeh H U T R E N I E masalah negara, ora - ing sisih, nanging mung - jancok ...
      Alas kobong, kali "kebanjiran" ... Ya, ya, ya - kekuwatan alam sing ora bisa ditolak ...
      ...
      ... Apa isih akeh "Seryozh" ??? Kang, kanggo Pak Putin, ing bungkus permen sing diwenehake marang dheweke (tanpa ing njero), dheweke bakal ujar: "Pakdhe Vova, sampeyan bodho?..."
      Lan sampeyan, Vladimir, minangka jeneng Asgard, lan sampeyan bakal kaget -
      Kutipan saka vladsolo56
      Aneh wiwit kapan Tanah kelairan dipadhakake karo pribadine

      Wiwit kapan?
      Saka Putinsky.


      ...
      Lan kenapa kabeh wong mandheg mikir babagan "BUGS": Latvia, Lithuania lan Estonia?
      Putin, malah stinkers iki, ora bisa Cut mati oksigen ... Kanthi apa? Ya, malah bea cukai ...

      Kanggo DUNIA kabeh, Putin minangka pahlawan, "wong kita", nyebarake kanthi apik ... ing njero negara, ing tanah airku, ing Rusia - NOL, nggak apa-apa...
      1. 0
        3 2014 Juni
        Paling ora menehi sing positif. Ora perlu sumpah lan cipratan karo idu saka pikiran gedhe.
  8. +4
    3 2014 Juni
    Kira-kira jam 22:30 wektu Moskow, penerbangan Ukraina ngluncurake serangan liyane ing Lugansk. Wektu iki dheweke nembak sistem komunikasi radar sing digunakake kanggo ndeteksi pesawat ing udara. Dumunung ing tlatah unit militèr cedhak desa Aleksandrovka.

    Secara harfiah sadurunge mogok, para wajib militer nyelehake tangane lan ninggalake wilayah stasiun radar, nanging para perwira tetep ana. Miturut koresponden LifeNews saka adegan, militer Ukraina ora ngerti siji liyane, percaya yen saiki milisi wis nguwasani stasiun radar, nanging akibate padha murub marang prajurite dhewe.

    Miturut data awal, kira-kira 10 wong sing nglayani sistem komunikasi radar. Kabeh padha mati amarga serangan udara.

    Sadurungé serangan udara, pesawat Angkatan Bersenjata Ukraina ngubengi tengah kutha kaping pirang-pirang, lan warga wedi yen serangan kasebut bakal ana ing bangunan omah, nanging militer ngganti pikirane lan murub dhewe.
    1. +1
      3 2014 Juni
      Apa milisi pancen ora duwe apa-apa kanggo njupuk selebaran ??? Ana sing salah ing kene, utawa aku pancen ana ing mburi strategi lan taktik modern kanggo ngrusak roh ...
      1. 0
        3 2014 Juni
        Milisi kudu shilkas, lan malah Tunguskas luwih apik, banjur ukrov pesawat lan helikopter bakal lali carane mabur.
  9. Hyperboreec
    -1
    3 2014 Juni
    Kaping pisanan, PATRIATISME lan tresno marang RODIN - MATI!

    Saiki WE REVIEW.

    Apa sing bisa dakkandhakake - iki RUSSIA - negara sing kontradiksi lan kontras.
    1. +4
      3 2014 Juni
      kanggo wiwitan, iku apike kanggo patriot sinau carane nulis tembung sing bener ing basa ibu - "Motherland", lan ora "Roden", patriotisme, rebirth ...... lan iku ora perlu kanggo bengok capslock dadi katon
  10. +2
    3 2014 Juni
    Kutipan saka vladsolo56
    Aneh wiwit nalika Rodin padha karo pribadine

    Wiwit iku, mbokmenawa, minangka Louis XIV ngandika: "Negara iku kula!"
  11. +4
    3 2014 Juni
    Lan aku seneng karo Amer naif ing trem ing video kasebut, USA GO lan RUSSIA GO, banjur wong kasebut mbenerake dheweke "Kanthi kabeh hormat, kita mesem ing sampeyan, nanging AS sengit marang kabeh wong!"
  12. +6
    3 2014 Juni

    Kita wong Rusia ...
  13. PRN
    +8
    3 2014 Juni
    Pungkasan, artikel kasebut kudu maca tembung saka Panglima Tertinggi Comrade Stalin ing resepsi ing Kremlin kanggo ngurmati para komandan Tentara Merah:

    Kanca-kanca, keparenga kula ngaturaken setunggal malih, roti panggang ingkang pungkasan.

    Aku pengin ngunggahake roti panggang kanggo kesehatan wong Soviet lan, utamane, wong Rusia.

    (Stormy, "tepuk tangan sing dawa, surak").

    Aku ngombe, pisanan kabeh, kanggo kesehatan wong Rusia, amarga padha bangsa paling pinunjul saka kabeh bangsa sing mbentuk Uni Soviet.

    Aku ngunggahake roti panggang kanggo kesehatan wong Rusia amarga ing perang iki dheweke entuk pangenalan umum minangka pasukan utama Uni Soviet ing antarane kabeh wong ing negara kita.

    Aku ngunggahake roti panggang kanggo kesehatan wong Rusia, ora mung amarga dheweke minangka wong sing unggul, nanging uga amarga dheweke duwe pikiran sing jelas, karakter sing mantep lan sabar.

    Pamrentah kita nggawe sawetara kesalahan, kita ngalami kahanan nekat ing taun 1941-42, nalika tentara kita mundur, ninggalake desa lan kutha asli kita ing Ukraina, Belarus, Moldova, wilayah Leningrad, negara Baltik, Republik Karelian-Finlandia. , kiwa, amarga ora ana cara liya. Wong liya bisa ngomong marang Pamrentah: sampeyan ora netepi pangarep-arep kita, lungaa, kita bakal nginstal pamrentah liyane sing bakal nggawe perdamaian karo Jerman lan njamin perdamaian kanggo kita. Nanging wong-wong Rusia ora setuju, amarga padha pracaya ing bener saka kawicaksanan pamaréntahan lan nggawe kurban kanggo njamin asor Jerman. Lan kapercayan iki saka wong Rusia ing Pamrentahan Soviet dadi pasukan nemtokake sing njamin kamenangan sajarah liwat mungsuh manungsa - liwat fascism. Thanks kanggo dheweke, wong Rusia, kanggo kepercayaan iki! Kanggo kesehatan wong Rusia!

    Lan tes patriotisme yaiku sikap wong marang Stalin!
  14. Khalmamed
    +7
    3 2014 Juni
    ..... AS - Russov, Rusia ora bakal weruh kabeh sing ana hubungane karo RUSIA mung amarga KITA duwe MASA DEPAN, KITA urip ing bumi sing dilindhungi dening Gusti Allah lan mbah kakung sing dibangun nganti pirang-pirang abad.
    ..... kita ora parasit kaya rabble ing Amerika Serikat: padha najisake bumi, omong kosong banyu, padha ngrampok kabeh wong, saiki drooling mili saka Lands sugih.
  15. +5
    3 2014 Juni
    Anthem, gendera lan lambang - iki ngendi negara wiwit. Aja menehi paspor warga Rusia yen ora ngerti lagu kabangsan.
  16. +2
    3 2014 Juni
    Off topik. Informasi sing durung dikonfirmasi katon ing jaringan yen dill MIG-29 ditembak ing cedhak Luhansk. Diduga, dheweke tekan lapangan terbang, nanging sawise ndharat, mesine mati kabeh. Ana bolongan ing awak (kaliber ora ditemtokake). Apa ana sing duwe informasi sing bisa dipercaya?
  17. +3
    3 2014 Juni
    Ing endi Ibu Negara diwiwiti? Saka gambar ing primer sampeyan, saka kanca sing apik lan setya sing manggon ing pekarangan tetanggan. Utawa bisa uga diwiwiti kanthi lagu sing dinyanyake ibu kanggo kita, lan ora ana sing bisa njupuk saka kita ing pacoban apa wae ....
  18. +4
    3 2014 Juni
    Pendhidhikan patriotik para mudha kudu diwenehi perhatian khusus, yen ora saiki kita nggedhekake patriot negara sing salah. Saluran Disney nyiarake ing jaringan free-to-air utama, lan 95% konten sing ditampilake ing saluran kasebut digawe ing lan kanggo AS. Kita kudu ngganti karo saluran Rusia, lan ngalih khusus Disney menyang sing mbayar.
  19. +4
    3 2014 Juni
    Koleksi video sing apik banget. Nanging ing Yalta, lulusan sekolah nyanyi lagu kebangsaan Ukraina kanthi musik lagu Rusia! Media kita kanthi antusias ngomong babagan iki, nuduhake video, lan para lulusan duwe pita ing warna bendera Ukraina ... bener yen guru sekolah iki dipecat, lan bocah-bocah diinterogasi ...
    Rusia! Sing waspada! Kolom 5 ora turu! Terus zombify bocah-bocah!
    1. +6
      3 2014 Juni
      lan aku bakal menehi saran supaya lulusan kasebut, sing nyanyi lagu kebangsaan Ukraina, nyerahake paspor Rusia lan pindhah menyang Kiev kanggo dokumen independen.
      1. +3
        3 2014 Juni
        Kutipan: GRAMARI111
        lan aku bakal menehi saran supaya lulusan kasebut, sing nyanyi lagu kebangsaan Ukraina, nyerahake paspor Rusia lan pindhah menyang Kiev kanggo dokumen independen.

        Ngomong-ngomong, ayo padha menyang universitas ing kana! Wiwit lagu kebangsaan Federasi Rusia ora cocog karo dheweke! Sebarake dhaptar rektor - supaya padha nggatekake WHO sing ditampa (yen ana)
        1. +1
          3 2014 Juni
          Iki omong kosong !!! Palsu, disebarake aku ora ngerti sapa, nanging wis dibantah nganggo bukti lan foto. Lagu kabangsan ditembangake ing gimnasium Ukrainia. Sing pengin nggawe manawa - Aku takon Marina Yudenich ing LiveJournal.

          http://marina-yudenich.livejournal.com/1156790.html
  20. yulka2980
    +6
    3 2014 Juni
    Aku kelingan carane ibu nggugah kita (bocah) menyang taman ing 6 esuk, radio wiwit kerja lan lagu kabangsaan kita muni!Aku isih dadi goosebumps nalika krungu iku! sedulur
  21. +3
    3 2014 Juni
    Aku bisa ngomong kanthi kasar, nanging kanthi tulus: yen negara pengin populasi tanpa pamrih tresna marang lagu kabangsan kita, mula uga kudu tumindak kanthi bener - tanpa munafik ... Contone, saiki pemerintah kita pengin njagong ing kursi loro, kaya sing diucapake "lan mangan iwak , lan ing x ... lungguh "! Iku ora bakal bisa! Babagan DNR lan LNR, apa sing kedadeyan? We mbantu biasane karo tembung. Ana sukarelawan Rusia ing kana, lan negara njaluk alesan, ujar manawa dheweke dhewe menyang kana, iki urusane dhewe, kanthi resmi ora ana wong Rusia, nanging bakal mati - uga, tegese duwe nasib kaya ngono! Lan negara, kaya-kaya, ora ana hubungane ... Iku kabeh - Putin, Putin! Apa, angel kanggo mbukak cangkeme lan ngomong langsung: "Ya, aku ngakoni Novorossia minangka Republik sing merdika." Apa, usus cilik? Kabeh jagad Rusia ndeleng dheweke lan ngenteni! Ya, ora bakal ngenteni ... Lan apa semangat bakal munggah ing Novorossia sawise diakoni, paling ora ing tembung! Nanging ora, presiden kita duwe usus tipis! Lan aku ora perlu procrastinate kene, bab "game subtle lan sing kabeh wis rampung ..." oligarki kita karo Gazprom koyone "mrentah". Mungkin wong liya wis siyap percaya kabeh sing diomongake pemerintah kita, nanging aku durung siap! Panguwasa saiki luwih pi ... t tinimbang sing bener nylametake wong ing Rusia Anyar !!!
    1. +5
      3 2014 Juni
      Posisi sing menarik, yen Tanah Air (negara) kepengin, mula kudu.
      Rasane kowe padha tawar menawar karo Tanah Air (negeri) ing pasar, yen kowe pengin daktresnani lan ngurmati genderamu lan lagu kabangsanmu, kowe Tanah Air (negara) kudu nglakoni iki, iki lan iki. Lan yen sampeyan ora, Motherland (negara), banjur aku ora bakal tresna lan ngormati sampeyan, utawa aku bakal, nanging ora kaya aku bisa.
      Kabeh iku luwih prasaja, salah siji sing tresna Motherland (negara), kaya sing, disinterestedly lan patut ngormati simbol sawijining (gendéra, lagu kabangsan, etc.), utawa sampeyan Alfonso - patriot sing pengin nyang-nyangan kanggo katresnan kang. kanggo Tanah Air kanggo awake dhewe.
      P.S. Aku bakal nggawe leladen langsung, kanggo kula, katresnan kanggo Motherland (negara) ora ateges sikap kuwi marang sing kuwasa.
      1. 0
        3 2014 Juni
        iki, sing wis dadi akrab, iku posisi kapitalis - barter - sampeyan menehi kula - Aku pitutur marang kowe ... banjur kita njagong karo apa-apa lan snot angin ing ajiné ... carane supaya? kita dadi apik, nanging Motherland ora tresna kita!
  22. +1
    3 2014 Juni
    Aku malah ora ngerti, nanging sakperangan alesan aku ora duwe sikap apik banget marang negara Rusia saiki, kanggo sijine iku entheng, Aku ora pracaya marang, nanging mbokmenawa ora bisa dadi luwih elek kanggo negara nalika. wong ora pracaya marang.
  23. +3
    3 2014 Juni
    THANK YOU kanggo penulis! Seneng. KARAKTER RUSIA digedhekake babagan patriotisme, tresna marang Tanah Air, lan iki minangka kekuwatan kita!
  24. SongnyaDV
    +5
    3 2014 Juni
    Kutipan saka: yulka2980
    Aku kelingan carane ibu nggugah kita (bocah) menyang taman ing 6 esuk, radio wiwit kerja lan lagu kabangsaan kita muni!Aku isih dadi goosebumps nalika krungu iku! sedulur


    Lan ana Pioneer Dawn, lan aku nindakake latihan ing ngisor iki ing kamar sing adhem, surem lan pikirane - Aku seneng banget yen aku lair ing USSR !!! apik
  25. +3
    3 2014 Juni
    Ing Amerika, gendera digantung ing pekarangan lan hymns ditembangake saben detik menyang papan kasebut lan ora menyang papan kasebut. Lan dheweke duwe patriotisme luwih akeh tinimbang kita? Wong Rusia duwe patriotisme ing gen. Negara multinasional sing sajrone sejarahe wis berjuang karo pencerobohan ing wilayahe. Sacara geografis, Rusia dumunung banget (antarane Eropa lan Asia) nganti akeh negara sing pengin direbut. Wilayah lan mineral sing wiyar wis nggawe Rusia dadi panganan sing enak. Lan kepiye sampeyan mikir yen kita bakal tahan tanpa patriotisme? Aku setuju banget karo penulis artikel kasebut. Gendéra lan lagu negaramu kudu ditresnani. Nanging sing paling penting, sampeyan kudu tresna marang wong-wong ing negara sampeyan.
  26. +2
    3 2014 Juni
    Kutipan saka: yulka2980

    yulka2980
    (1)

    Dina iki jam 09:55

    ↓ Anyar


    Aku kelingan carane ibu nggugah kita (bocah) menyang taman ing 6 esuk, radio wiwit kerja lan lagu kabangsaan kita muni!Aku isih dadi goosebumps nalika krungu iku!

    Lan uga "esuke perintis" elinga?
  27. Komentar wis dibusak.
  28. +1
    3 2014 Juni
    Kutipan: Rostov

    Rostovchanin


    Dina iki jam 09:00




    Lan aku seneng karo Amer naif ing trem ing video kasebut, USA GO lan RUSSIA GO, banjur wong kasebut mbenerake dheweke "Kanthi kabeh hormat, kita mesem ing sampeyan, nanging AS sengit marang kabeh wong!"

    Gusti Allah aja nganti ngomong babagan Rusia kaya ngono. Senajan akeh ing Amerika padha nindakake akèh kanggo iki. Aku seneng sikap iki ing Jerman. Ora ketompo carane Angela lan para panguwasa nyoba ngapusi Rusia, wong-wong ngurmati Rusia.
  29. Roshchin
    0
    3 2014 Juni
    Iku tansah ora nyenengake kanggo ndeleng antics lan eseman saka DAM nalika dheweke ana ing parade militer, layanan pasamuwan, nalika kinerja Anthem Rusia. Iku katon ing saindhenging donya. Apa sing bisa kita ucapake babagan atlit.
  30. +1
    3 2014 Juni
    Kabeh atribut negara saka Rusia iku suci, lan ngenyek wong-wong mau minangka kejahatan serius sing ditujokake marang negara kita, lan kudu diukum banget dening hukum, supaya kabeh wong sing ora sopan bakal biasa ngece simbol negara kita.
    1. 0
      3 2014 Juni
      kene aku meh padha. butuh hukum sing bener
  31. Komentar wis dibusak.
  32. Mahasiddha
    0
    3 2014 Juni
    Teks lagu kabangsan Rusia nglanggar konstitusi Federasi Rusia. Ing kono ana baris "tanah asli sing dilindhungi Gusti Allah." Iku ora bisa ditampa kanggo atheis, nanging kita duwe negara sekuler miturut konstitusi.
    1. 0
      3 2014 Juni
      nggih ........ mbengkongaken ... adhedhasar nalar kasebut, mula kabeh teks lagu kasebut minangka priori sing ora bisa ditampa, contone, ing kolom kaping lima ... lan apa, saiki tulisen maneh teks kasebut kanggo nyenengake. pengkhianat? Rusia minangka buaian Ortodoks ... teks kasebut ora mung fokus ing wektu saiki, nanging uga ngirim pesen gedhe kanggo sejarah Rusia ...
  33. +3
    3 2014 Juni
    Ana tembang, ditties, aria, lan liya-liyane.
    Lan ana MUSIC, karo kang, antarane liyane, Motherland wiwit.
    Lagu kabangsan minangka aksioma.
    Lan uga - "Legendary Sevastopol - impregnable kanggo mungsuh!" - lan bongkahan ing tenggorokan, lan ing mripate nangis - nangis bangga.
    Lan "Pamit saka Slav" - memori kabeh wong Rusia sing tindak perang.
    Lan "Musuh ngobong gubug dhewe" - ing taun 92 aku nerangake makna lagu iki marang wong Amerika - dheweke nangis ... Wiwit iku dheweke manggon ing Moskow, bocah loro warga Rusia ...
    Lan Katyusha! Jenengku sing paling enom yaiku Katya, mula wiwit umur 3 taun, aku kanthi tenang ngoceh karo dheweke tinimbang lagu pengantar tidur.
    Lagu-lagu kita, papan-papan suci kita, tanggal sajarah kamenangan kita, kaca-kaca sing pahit nanging heroik - ALL THIS kita kudu diwarisake marang anak-anak kita, supaya ora ana Soros lan wong liya sing bisa ngracuni jiwane. Lan supaya padha ngukum anak - TETAP lan ELING.
  34. 0
    3 2014 Juni
    Quote: Egoza
    Koleksi video sing apik banget. Nanging ing Yalta, lulusan sekolah nyanyi lagu kebangsaan Ukraina kanthi musik lagu Rusia! Media kita kanthi antusias ngomong babagan iki, nuduhake video, lan para lulusan duwe pita ing warna bendera Ukraina ... bener yen guru sekolah iki dipecat, lan bocah-bocah diinterogasi ...

    Dina iki dina Selasa, 3 Juni. Guru-guru mbokmenawa wis ditembak, lan murid-murid SMA padha muter ing tundra nganggo rel ....
    1. ipshum
      -1
      3 2014 Juni
      Mbayangno. Kaukasus Utara, sekolah, telpon pungkasan. Ing anak pita karo gendéra Afghanistan, lagu kabangsan Afghanistan ditembangake. Sutradara dhawuh marang guru supaya sinau karo bocah-bocah lan nindakake, amarga ndhukung lan tresna, contone, Taliban. Bocah-bocah ora dikandhani sapa, lan guru-guru meneng. Gambar edan?
    2. 0
      3 2014 Juni
      Ing "gedhe" lan "kuat" Bunch saka wartawan Kyiv, kang aku suggest equating kanggo psaks (ing asas, sing omong kosong saka Ukrainians, sing omong kosong Departemen Negara kabeh padha), terus kanggo dilat f. .pu Fashinstston lan mateni rampokan ukroligarki ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"