Pertempuran cedhak lapangan udara Kramatorsk

21
Miturut pawarta kasebut ITAR-TASS, ngrujuk marang wakil saka milisi rakyat, ing Kramatorsk, klompok milisi ing telung unit kendaraan lapis baja maju menyang lapangan udara, ing ngendi bentrokan bersenjata wis sawetara jam.

"Teknik mlaku ing dalan Parkovaya menyang bandara, saka ngendi akeh bledosan keprungu lan ing ngendi tembakan sing kuat saka bedhil kaliber gedhe ora mandheg," ujare wakil pertahanan diri.

Miturut milisi, pertempuran saiki ing Kramatorsk wis dadi sing paling serius kanggo kabeh wektu operasi militer militer Ukrainia. "Durung ana data korban jiwa," tambahe.

Sadurungé dadi dikenal minangka akibat saka tawuran antarane pejuang milisi lan pasukan keamanan Ukraina cedhak desa Yasnogorka cedhak Kramatorsk, wong telu tiwas. Miturut wakil saka milisi, "benturan kasebut dumadi ing cedhak toko minyak ing sangisore gunung Karachun, ing ngendi posisi pasukan keamanan dumunung."

“Mobil dibobol. Telung wong mati ing kono. Ambulans sing nyoba njupuk wong sing tatu ditembaki, dheweke ngadeg kanthi tembakan liwat roda, "ujare.

Miturut informasi awal, pejuang milisi ana ing mobil sing diunekake.

Kajaba iku, bentrokan terus ing Slavyanka, ing ngendi, sawise bedhil artileri liyane, desa Semenovka ilang daya.
  • http://itar-tass.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

21 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Kodar75
    +4
    3 2014 Juni
    Ing telung unit !!!! Wong lanang miskin! Gusti Allah tulungana!
    1. pemanah2
      +5
      3 2014 Juni
      Kutipan: Kodar75
      Ing telung unit !!!! Wong lanang miskin! Gusti Allah tulungana!


      yen mung Gusti Allah, wong mbantu Rusia, contone.
  2. +8
    3 2014 Juni
    Liyane disdain.
    1) Milisi ing Kramatorsk ora duwe peralatan tempur.
    2) Milisi sing akrab ora konfirmasi informasi kasebut.
    1. 0
      3 2014 Juni
      Kutipan saka: ambiorix
      Liyane disdain.
      1) Milisi ing Kramatorsk ora duwe peralatan tempur.
      2) Milisi sing akrab ora konfirmasi informasi kasebut.


      sing ngerti apa sing obah ing kutha nalika iku ... nanging padha IMR

      + video, kanthi cara, sawetara perkara kasebut kadhangkala bingung karo tank, kadhangkala nganggo GRADS, amarga ora pengalaman, utawa amarga peteng.
    2. Komentar wis dibusak.
  3. +5
    3 2014 Juni
    Nyatakake zona ora mabur liwat Donbass lan pas karo peralatan sing luwih serius supaya ana Karachun lengkap ing Gunung Karachun.
  4. +4
    3 2014 Juni
    Kontrol ing lapangan udara nyedhiyakake kontrol babagan tekane replenishment. Iki tegese perang ing kana ora bakal ana kanggo urip, nanging kanggo pati ...
    1. +1
      3 2014 Juni
      Ora ana gunung ing saubengé, sing ora bisa digayuh kajaba kanthi pesawat.
  5. +1
    3 2014 Juni
    Perang kasebut, nanging ora jelas apa lan kepiye, lan iki nyenengake, bocor terus-terusan informasi online kudu dihentikan, milisi wis ora gampang, lan ora bisa menehi hadiah dill.
  6. +4
    3 2014 Juni
    Kapan bajingan fasis iki bakal ngaso
    1. +5
      3 2014 Juni
      Kutipan saka Lyubimov
      Kapan bajingan fasis iki bakal ngaso


      Dheweke ora bakal mandheg, dheweke butuh bantuan ...
    2. joker55
      +3
      3 2014 Juni
      banjur nalika penambang tangi lan tangi saka sofas!
  7. +2
    3 2014 Juni
    Kajaba iku, clashes terus ing Slavyanka
    Wis bola-bali ngandika yen propaganda Kiev banget understates losses ing perang ing sisih kidul-wétan. Lan iki bisa dingerteni. Igor Strelkov percaya yen nalika bebener babagan kerugian cedhak Slavyansk muncul, pamrentah iki bakal ngadhepi "karachun".
    Mulane, padha kudu njupuk Slavyansk ing kabeh biaya lan "nulis mati" kabeh losses kanggo "serangan menang".

    Aku percaya yen "serangan sing menang" bisa nyebabake kerugian ing antarane personel militer, mula karachun bakal langsung teka. Lan kanggo ngilangke kutha saka lumahing bumi karo artileri lan aviation bisu. Rusia ora bakal ngidinke iki, lan malah Kulon bisa wince. Kene lagi njupuk wektu.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +4
      3 2014 Juni
      Bebener babagan kerugian pasukan keamanan ora mungkin muncul. Ing Kharkiv lan Dnepropetrovsk, krematoria digunakake ing mode sing luwih apik. Ya, lan panguwasa ora perlu, kok mbayar ganti rugi kanggo sederek korban. Luwih apik nulis mati minangka deserters. Banjur elinga jeneng sampeyan.
    3. +3
      3 2014 Juni
      Kutipan: demotivator
      . Rusia ora bakal ngidinke iki

      Dadi dheweke tahan! Sampeyan kudune ndeleng laporan saka Tenggara babagan pamboman, penembakan kutha, babagan milisi sing tatu ditembak ...
    4. zzz
      zzz
      0
      3 2014 Juni
      Dheweke ngomong yen ing Gunung Karachun sniper minangka biathlete.
  8. +6
    3 2014 Juni
    Iku wektu kanggo Rusia kanggo mungkasi operasi punitive ing Donetsk lan Lugansk republik!
    Ing kana dheweke njupuk, mateni warga sipil kanthi penembak jitu, pesawat, artileri.
    Kremlin ora bisa mung mirsani kahanan kasebut; diplomasi bisa terus bebarengan karo operasi militer kanggo nyegah pasukan punitif internasional.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +2
      3 2014 Juni
      Katon yen Kamentrian Luar Negeri kita ngirim banding menyang Dewan Keamanan PBB kanggo mungkasi tumindak punitive. Sanajan, Rusia, minangka anggota Dewan Keamanan, bisa ngrampungake masalah zona larangan terbang. Zyuganov uga ngomong babagan iki. Dheweke ora bakal ngerti. Umume, akeh perkara aneh sing kedadeyan. Ora cukup informasi.
      1. 0
        3 2014 Juni
        Quote: siberalt
        Katon yen Kamentrian Luar Negeri kita ngirim banding menyang Dewan Keamanan PBB kanggo mungkasi tumindak punitive. Sanajan, Rusia, minangka anggota Dewan Keamanan, bisa ngrampungake masalah zona larangan terbang.


        Sing-along AS sejatine ora nggatekake banding menyang Dewan Keamanan, njaluk ngapura amarga kudu konsultasi tambahan karo pamrentah lan liya-liyane. Kanthi zona ora mabur uga, ora kabeh gampang banget. Ora ana negara, sanajan ana ing Dewan Keamanan, sing bisa nggawe keputusan kasebut dhewe, paling ora 9 suara sing cocog. Lan sanajan ing kasus iki, keputusan kasebut bisa diblokir dening salah sawijining anggota Dewan Keamanan kanthi hak veto.
        Dadi siji-sijine pilihan sing bisa ditindakake yaiku nindakake kaya sing wis ditindakake negara-negara, yaiku, kanthi keputusan siji, ngidoni pendapat wong liya.
  9. + 10
    3 2014 Juni
    wong lanang! Nalika NATO ngebom Yugoslavia, nalika Georgia "makarya" karo "Grads" ing Tskhinvali turu, donya ora "shudder" karo kekejeman luwih ing Ossetia Kidul! Ora ana sing njupuk menyang lurung-lurung ing ibukutha Kulon kanggo protes marang pembantaian! ORA ONO!
  10. +1
    3 2014 Juni
    Fasis, diobong ing neraka kanggo sampeyan, kabeh toppers kasur jo .. nutupi sengit marang Rusia wedi, celeng coklat lan kabeh tim ing jejere toppers kasur
  11. sanek0207
    +3
    3 2014 Juni
    OPO SING RUSIA SING ORA TETEP!? BAnjur Mbantu PDB sing dijanjekake, lan saiki meneng kaya iwak ing es! Pira luwih akeh urip manungsa kanggo mungkasi FASisme sapisan lan tansah!??
    1. +2
      3 2014 Juni
      Kutipan saka: sanek0207
      BAnjur Mbantu PDB sing dijanjekake, lan saiki meneng kaya iwak ing es!

      Ya, elinga uga Putin: "Rusia ora ninggalke dhewe."
      1. 0
        3 2014 Juni
        Sampeyan ngerti, alarmists tansah njupuk ing perang, lan menehi kritik dening komentar histeris sawetara comrades, padha njaluk iku.
  12. 0
    3 2014 Juni
    Anggere Perang iku ono gunane kanggo ing paling siji saka pihak, populasi sipil bakal mati, sampeyan mung kudu nggawe precedent, sawise "lam" ing Ukraina, sampeyan kudu ndherek everyone lan "screenwriters" banget lan njaluk. ganti rugi, banjur ora bakal duwe bathi kanggo wong-wong mau mung.
  13. Komentar wis dibusak.
  14. +2
    3 2014 Juni
    Lapangan udara ora mung dijupuk, nanging digawa menyang negara sing ora bisa digunakake. Amarga ora cukup kanggo nahan dheweke.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"