NATO kanggo ngrembug respon marang kabijakan Rusia menyang Ukraina

106
NATO kanggo ngrembug respon marang kabijakan Rusia menyang UkrainaMiturut pawarta kasebut "Layanan Angkatan Udara Rusia"Menteri pertahanan NATO bakal ketemu ing Brussels dina iki kanggo ngrembug babagan implikasi strategis jangka panjang saka kabijakan Rusia marang Ukraina, uga respon aliansi.

Miturut France Presse, nyebutake pejabat senior NATO, patemon ing Brussels bakal nggawe "keputusan dhasar" babagan Rusia, sing bakal diwenehi diskusi ing puncak NATO ing Inggris sing dijadwalake ing September.

Wigati dielingake yen sawise aneksasi Rusia saka Crimea, hubungan antarane Federasi Rusia lan Alliance Atlantik Lor saya rusak banget.

Juru bicara NATO Oana Lungescu ngandhakake yen rapat Dewan Rusia-NATO ana ndeleng "ijol-ijolan pandangan sing jujur" babagan kahanan Ukrainia, nalika anggota aliansi kasebut "nyatakake posisi sing jelas lan ora bisa diganggu babagan ilegalitas aneksasi Crimea."

"Dheweke nyatakake yen dheweke ora bakal ngakoni [aneksasi Rusia saka Crimea], nuding pemilihan presiden anyar minangka voting kanggo ndhukung persatuan Ukraina, lan njaluk Rusia supaya duwe dialog sing konstruktif karo presiden anyar negara kasebut. ” ujare Lungescu.

Sabanjure, Perwakilan Tetap Rusia kanggo NATO Alexander Grushko ujar manawa Rusia bakal mundur saka Undhang-undhang Pendiri Rusia-NATO yen kehadiran militer aliansi ing negara-negara Eropa Timur lan Tengah dikuatake.

"Yen kita weruh yen sikap NATO anyar menyang Rusia bakal diwujudake ing tumindak sing cocog ing bidang pembangunan militer, sing dituduhake kanthi owah-owahan ing potensial militer NATO menyang" sisih wétan ", mula langkah-langkah sing dibutuhake bakal ditindakake. sing keamanan Rusia ora nandhang sangsara marga saka iki ", - ngandika.
  • http://interaffairs.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

106 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 26
    3 Juni 2014 12:00
    "Dheweke nyatakake yen dheweke ora bakal ngakoni [aneksasi Rusia saka Crimea], nuding pemilihan presiden anyar minangka voting kanggo ndhukung persatuan Ukraina, lan njaluk Rusia supaya duwe dialog sing konstruktif karo presiden anyar negara kasebut. ” ujare Lungescu.

    Kelangan ... mesthi, nimbang Crimea tengen saka ngisor irung sing floated adoh ... Lan ing beyo saka Pemilu ing Ukraina ... 60,3% saka populasi teka kanggo milih - sethitik luwih saka setengah, kang 55% kanggo Poroshenko, kira-kira - iki 7/3 saka populasi Ukraina sing bisa milih ... Dadi meh setengah saka Ukraina ora teka kanggo milih ... Ora ana kesatuan ...
    1. + 26
      3 Juni 2014 12:05
      NATO wis urip luwih suwe, organisasi sing bobrok lan kikuk ...
      Dheweke isih wani ngancam Rusia, uga, ... Sampeyan isih kudu narik bokong metu saka Afghan
      1. + 16
        3 Juni 2014 12:12
        Sampeyan isih kudu narik bokong metu saka Afghanistan

        Utawa mungkin RAMS iki isih "njebadi irung karo senggol" ?! Lan "lemak" ora bakal?! Lan bakal angel kanggo njaluk "bokong" metu saka Afghanistan: yen titik Ulyanovsk kita ditutup! Supaya sampeyan kabeh "tetep" ing kono, ing gunung! Paling ora padha matèni kowé ana, saben siji!
        1. 0
          3 Juni 2014 21:31
          YA BISA SENENG. Stasiun-Stasiun Pemantauan Wis Slatted, Dadi langsung loro kesempatan lan wektu kanggo "DIALOG KONSTRUKTIF" ditemokaké, amarga padha wuta ing mripat siji, lan Cina janji bakal ngalahake kapindho. ngguyu
      2. + 12
        3 Juni 2014 12:19
        Sabanjure, Perwakilan Tetap Rusia kanggo NATO Alexander Grushko ujar manawa Rusia bakal mundur saka Undhang-undhang Pendiri Rusia-NATO yen kehadiran militer aliansi ing negara-negara Eropa Timur lan Tengah dikuatake.
        "Yen kita weruh yen sikap NATO anyar menyang Rusia bakal diwujudake ing tumindak sing cocog ing bidang pembangunan militer, sing dituduhake kanthi owah-owahan ing potensial militer NATO menyang" sisih wétan ", mula langkah-langkah sing dibutuhake bakal ditindakake. sing keamanan Rusia ora nandhang sangsara marga saka iki ", - ngandika.


        Cedhak, banderlogs!

      3. Salamander
        + 18
        3 Juni 2014 12:21
        mundhut Junta saben dina: 1 MiG-29,1 Su-25, 1 Mi-24,1 T-64,1 BTR-80, 1 stasiun REU. apik
        1. ed65b
          +3
          3 Juni 2014 12:45
          Quote: Scamander
          mundhut Junta saben dina: 1 MiG-29,1 Su-25, 1 Mi-24,1 T-64,1 BTR-80, 1 stasiun REU. apik

          Infa saka ngendi? kirim pranala. Mungkin desa.
        2. Ham
          0
          3 Juni 2014 14:48
          Lan aku mikir: "Yagene iki "surik04" (tandha telpon saka REU tentara Ukraina) mandheg! ??
      4. +7
        3 Juni 2014 12:22
        Oh, kepiye sistem rudal lemah sing strategis bakal migunani ing Kuba, utawa ing endi wae ing Venezuela. Dadi wektu penerbangan 8-12 menit.
      5. +7
        3 Juni 2014 12:39
        . Sampeyan isih kudu narik bokong metu saka Afghanistan
        IMHO "utang sing dibayar abang", aku mikir yen Amerika Serikat kudu dibantu kanggo nyuda jumlah pasukane ing Afghanistan kanthi nyedhiyakake senjata menyang Taliban.

        Lan umume, kepiye sampeyan bisa nahan penindasan penduduk pribumi ing Amerika. Suwene kita bakal dadi saksi bisu saka pembantaian suku India. Iki wektu kanggo mungkasi angkara nggegirisi iki! Lengen wong India uga, lan menehi dhuwit.
        1. +1
          3 Juni 2014 14:54
          Kutipan saka Muadipus
          Amerika Serikat kudu dibantu kanggo nyuda jumlah pasukane ing Afghanistan,

          Nyedhiyani senjata kanggo Taliban minangka ganti gerych.
          Mudhun pasar gerycha ing Matrasia, supaya ati tusuk!
      6. 0
        3 Juni 2014 15:21
        Tuku stinger Amerika lan, nalika ndharat pesawat NATO nang endi wae ing Ukraina, mateni supaya ora mabur maneh. Klompok saboteurs apik, nanging sampeyan bisa nyalahke sapa ing kebingungan sing.
    2. + 17
      3 Juni 2014 12:05
      Grushko ujar manawa Rusia bakal mundur saka Undhang-undhang Pendiri Rusia-NATO yen kehadiran militer aliansi ing negara-negara Eropa Timur lan Tengah dikuatake.

      We ngumumake, kita nelpon .... pesawat serangan shelling tengah Lugansk karo pluru lan sejatine sifate sipil sing dying .. Lan West mranata kabeh kahanan kanggo kita .. Soko aku duwe perasaan sing Putin banget banget dipencet dening soko. .. Sialan iku isin kanggo nggawe bisu lan ora tumindak .. !
      1. +5
        3 Juni 2014 12:09
        Quote: MIKHAN
        ... stormtroopers murub roket ing tengah Luhansk lan sejatine sifate sipil mati.

        Kanggo sing ora bisa ing Donetsk lan Luhansk saiki lan ketemu agresor nganggo senjata, mlebu petisi (repost) -
        Nyatakake zona larangan mabur ing wilayah Donetsk lan Lugansk ing Ukraina
        Alamat -
        http://www.change.org/ru/петиции/путин-владимир-владим
        irovich-nyatakake-no-fly-zone-ndhuwur-donets
        1. 0
          3 Juni 2014 12:25
          http://www.change.org/ru/%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B8/%D0%BF%D1%83
          %D1%82%D0%B8%D0%BD-%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80-%D0%B2%D0%BB
          %D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87-%D0%BE%D0%B1%D1%8A%
          D1%8F%D0%B2%D0%B8%D1%82%D1%8C-%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%91%D1%82%D
          0%BD%D1%83%D1%8E-%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D1%83-%D0%BD%D0%B0%D0%B4-%D0%B4%D0%BE%D0%BD%
          D0%B5%D1%86%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%B8-%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%
          D0%BE%D0%B9-%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8F%D0%BC%D0%B8-%D1%83%D0%BA%
          D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D1%8B?recruiter=104875150&utm_campaign=signature_receipt
          &utm_medium=email&utm_source=share_petition
          1. +1
            3 Juni 2014 13:20
            Ваша ссылка прошла http://www.change.org/ru/%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B8/%D0%BF%D1%83

            %D1%82%D0%B8%D0%BD-%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80-%D0%B2%D0%BB

            %D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87-%D0%BE%D0%B1%D1%8A%

            D1%8F%D0%B2%D0%B8%D1%82%D1%8C-%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%91%D1%82%D

            0%BD%D1%83%D1%8E-%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D1%83-%D0%BD%D0%B0%D0%B4-%D0%B4%D0%BE%D0%BD%

            D0%B5%D1%86%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%B8-%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%

            D0%BE%D0%B9-%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8F%D0%BC%D0%B8-%D1%83%D0%BA%

            D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D1%8B?recruiter=104875150&utm_campaign=signature_receipt

            &utm_medium=email&utm_source=share_petition
      2. -7
        3 Juni 2014 12:32
        Soko aku duwe perasaan sing Putin banget ditekan dening soko.
        Apa sing bisa ditekan? Dheweke ujar manawa rampasan bakal dirampas. Yen ora dhewe, banjur dening kanca-kanca. We ngeweruhi sing sanksi marang kanca cukup kanggo pasukan kanggo mundur saka tapel wates, republik ora dikenali. Sanksi ekonomi ora ana hubungane, malah ditargetake marang kanca. Ing negara politik sing kuwat, sanksi bakal nyebabake pangembangan industri lan pertanian. Apa kita ngarep-arep kanggo. Nanging apa pamrentah butuh? Pati saka sukarelawan saka Rusia bakal ngredhakaké ngelu FSB lan Kamentrian Dalam Negeri, apa apa karo gelisah. Dheweke bakal tenang ing Slavyansk kanthi tangan sayap tengen.
        1. -6
          3 Juni 2014 12:52
          Sampeyan mbokmenawa bener, padha nyolong dodo karo bobble (!!), ora kanggo bantuan para pemberontak ... Kanggo ngerti, kanca-kanca nyekel akeh nalika periode "perestroika" lan ndhelikake ing kanthong Abama .. Ing endi sampeyan, Stalin lan Zhukov ...
          1. IGS
            +1
            3 Juni 2014 14:38
            Sampeyan ora ana gunane troll. Nanging prilaku indikatif, kanggo dhuwit, ing asas trifling, aku siap kanggo ngenali malah wong sing sengit. ngguyu
            Lan ngganti cara presentasi, yen ora kaya gosip mbah ing lawang. Utawa inti saka cepet-cepet "Aku ora bisa" wassat
            1. -2
              3 Juni 2014 16:18
              Ganti nada sampeyan. Dhuwit? Apa sampeyan bakal mbayar gaji? Mbah gosip? Nah, sampeyan duwe informasi langsung saka meja presiden?
              1. IGS
                +1
                3 Juni 2014 19:52
                Lan babagan akun Rom14 RU sampeyan? Jawaban ora aleks700 SU ono. Apa sing sampeyan tembak, "putri perwira"?wassat
                1. 0
                  4 Juni 2014 06:28
                  ora kanggo kula? Nuwun sewu. kecerobohanku. 22ru aku
        2. Komentar wis dibusak.
        3. -5
          3 Juni 2014 14:11
          Kutipan saka: aleks700
          Apa sing bisa ditekan? Dheweke ujar manawa rampasan bakal dirampas. Yen ora dhewe, banjur dening kanca-kanca. We ngeweruhi sing sanksi marang kanca cukup kanggo pasukan kanggo mundur saka tapel wates, republik ora dikenali. Sanksi ekonomi ora ana hubungane, malah ditargetake marang kanca. Ing negara politik sing kuwat, sanksi bakal nyebabake pangembangan industri lan pertanian. Apa kita ngarep-arep kanggo. Nanging apa pamrentah butuh? Pati saka sukarelawan saka Rusia bakal ngredhakaké ngelu FSB lan Kamentrian Dalam Negeri, apa apa karo gelisah. Dheweke bakal tenang ing Slavyansk kanthi tangan sayap tengen.


          Lan apa cons padha di buwang? Apa iku lara mripatmu?
          1. IGS
            +3
            3 Juni 2014 14:54
            Apa iku lara mripatmu?
            Iki sing dimaksud sapa? Kanggo wong Rusia? Banjur pitakonan: saka sapa?
            PS Diam-diam, Putin pribadi nyetel kontra, infa 146% wassat
            1. +2
              3 Juni 2014 16:12
              Kutipan saka igs
              Banjur pitakonan: saka sapa?


              Aku ngerti akeh wong Rusia, lan akeh sing isih urip, adol moncong ing kothak. Sawetara laras muter ing daya, liyane sing diferambs medveputam. Dadi aku njaluk sampeyan aja nyebut jenengku nganggo tembung iki.
              Aku dudu wong Rusia - aku wong Rusia lan aku bangga.
              1. IGS
                0
                3 Juni 2014 20:01
                Lha nek kowe bangga, ora guyon. Nanging sing utama yaiku saliyane iki, ana sing kudu dibanggakake, yen ora, iki wis dadi bangga. Deleng ngendi ukrov iki mimpin.
          2. 0
            3 Juni 2014 16:16
            Lan apa cons padha di buwang? Apa iku lara mripatmu?
            Ya, wong mung pracaya sing ora dijenengi. Lan padha isih pracaya. Aku pracaya kanggo 2 kabèh minggu. Ing Maret.
          3. Komentar wis dibusak.
          4. -1
            3 Juni 2014 17:04
            Penjelasan bodho babagan rampokan Putin iki wis entuk kanthi spontan ....................... Ya, sanajan dheweke duwe lemak ... suwe-suwe metu menyang Rusia, menyang China............Utawa apa sampeyan mikir dheweke lungguh lan ngenteni sanksi....apa wae, bodho banget!
            1. 0
              6 Juni 2014 10:08
              Aku salah ngomong opo? Malah aku duwe akun ing Kulon ... uga, ing Polandia ... kanggo rong ewu euro ... .. perlu kanggo karya ..... Dadi apa? Kanggo apa minus?
            2. 0
              6 Juni 2014 10:08
              Aku salah ngomong opo? Malah aku duwe akun ing Kulon ... uga, ing Polandia ... kanggo rong ewu euro ... .. perlu kanggo karya ..... Dadi apa? Kanggo apa minus?
        4. +1
          3 Juni 2014 15:05
          Kutipan saka: aleks700
          Dheweke ujar manawa rampasan bakal dirampas.

          Apa angel mikir nganggo sirah?
          Wiwit awal, produsen kasur ngumumake penahanan akun Putin. Wiwit kuwi, ana bisu babagan iki. Kenapa? Ya, dheweke ora nemokake amarga!
          Apa sampeyan nggoleki sampeyan nggoleki? Apa sampeyan nggoleki kasur mbah? Kanthi posisi sabanjure ing kanthong? Aja ngomong! Kesimpulan? Lan ora ana akun asing.

          Kutipan saka: aleks700
          Pati saka sukarelawan saka Rusia bakal ngredhakaké ngelu FSB lan Kamentrian Dalam Negeri, apa apa karo gelisah.

          Apa ora lucu dhewe?
          1. 0
            3 Juni 2014 16:13
            1. Apa sampeyan mikir yen dheweke bakal nyuarake kanthi banter? Apa kaya iki kanggo kabeh wong?
            2. Sayange ora lucu.
      3. +1
        3 Juni 2014 14:31
        IMHO, dheweke ora mencet apa-apa. Mung yen Ukraina mung siji saka ngarep Rusia, penting banget, nanging ora mung siji. Lan kemungkinan Rusia ora ana watesan. Iki ngendi sampeyan kudu maneuver ...
        1. -3
          3 Juni 2014 14:41
          lan ing ngarep endi pasukan kasebut mundur?
          1. IGS
            +2
            3 Juni 2014 15:02
            Aja katon ing mburi, nanging katon ing mburi. Ana Lyashko, Avakov .. wassat
            1. 0
              4 Juni 2014 10:57
              Kutipan saka igs
              Aja katon ing mburi, nanging katon ing mburi. Ana Lyashko, Avakov .. wassat
          2. 0
            3 Juni 2014 23:25
            ing ngendi sampeyan kudu Feed wong lan mbangun omah. aja lali yen Ukraina minangka negara liya, kita dhewe ora duwe buntut kanggo nglakokake, sing kudu dijupuk lan Chubais karo curls ora turu, supaya ana cukup ngarep.
      4. +1
        3 Juni 2014 14:50
        Putin ora gelem ketemu Obama, kok ngomong karo dheweke, bodho. sedulur Dadi ana sing dipikirake. wong bodho
    3. +3
      3 Juni 2014 12:05
      Grushko ujar manawa Rusia bakal mundur saka Undhang-undhang Pendiri Rusia-NATO yen kehadiran militer aliansi ing negara-negara Eropa Timur lan Tengah dikuatake.

      We ngumumake, kita nelpon .... pesawat serangan shelling tengah Lugansk karo pluru lan sejatine sifate sipil sing dying .. Lan West mranata kabeh kahanan kanggo kita .. Soko aku duwe perasaan sing Putin banget banget dipencet dening soko. .. Sialan iku isin kanggo nggawe bisu lan ora tumindak .. !
      1. + 22
        3 Juni 2014 12:18
        Quote: MIKHAN
        Mergo aku duwe perasaan sing Putin banget dipencet dening soko .. Iku isin, peduli iku, kanggo kita kasepen lan inaction ..!

        Aku dhewe dudu pendukung VVP sing semangat, aku ora nandhang putriotisme, nanging!
        Dheweke duwe keputusan sing angel! Apa guyonan kanggo nglawan awake dhewe ing saindenging jagad Kulon! NATO, AS dudu ancaman kosong, kita kudu ngerti kanthi jelas menyang ngendi lan apa sing bakal ditindakake.
        Ing wayahe, minangka wong, aku ngerti dheweke! Saiki kabeh gumantung marang keputusane lan Gusti Allah nglarang yen keputusan iki bener !!!
        1. uri
          +4
          3 Juni 2014 12:45
          LAN OJO ORA KELULUHAN
        2. +5
          3 Juni 2014 13:18
          Tembung pisanan ing dina iki, sing pantes diajeni. Aku kanthi setuju lan ndhukung. Saiki kabeh wis ditemtokake dening wektu lan toleransi.
        3. Ham
          0
          3 Juni 2014 15:15
          Kasunyatane, saiki mung sing Mahakuwasa sing ngerti carane nindakake perkara sing bener lan efektif!
          1. 0
            4 Juni 2014 08:45
            Sing Maha Kuwasa ora ngerti apa-apa. Yen mung dheweke ngerti apa wae, dheweke ora bakal ngidini coven iki.
        4. +1
          3 Juni 2014 17:01
          Dheweke dudu wong lanang - iku PRESIDEN!
      2. ed65b
        +2
        3 Juni 2014 12:47
        Quote: MIKHAN
        Grushko ujar manawa Rusia bakal mundur saka Undhang-undhang Pendiri Rusia-NATO yen kehadiran militer aliansi ing negara-negara Eropa Timur lan Tengah dikuatake.

        We ngumumake, kita nelpon .... pesawat serangan shelling tengah Lugansk karo pluru lan sejatine sifate sipil sing dying .. Lan West mranata kabeh kahanan kanggo kita .. Soko aku duwe perasaan sing Putin banget banget dipencet dening soko. .. Sialan iku isin kanggo nggawe bisu lan ora tumindak .. !

        Hi Vital. tindakake link. http://vz.ru/politics/2014/6/3/689642.html.
        1. 0
          3 Juni 2014 15:20
          Alignment menehi inspirasi kanggo pangarep-arep, wektu bakal nyelehake kabeh ing panggonane. Kita bakal nggoleki lan ngenteni wektu "H". Ing tanggal 2 September 1945, Amerika ngadeg bebarengan karo samurai, ngira yen dheweke dhewe bakal ana ing panggenan kapitulator.. Gusti Allah mboten sare. ombenan
          1. +1
            3 Juni 2014 15:58
            Yen sampeyan ngomong babagan wong lanang sing nganggo topi ndhuwur, mula iki diplomat Jepang. Isin sinau sejarah ning sekolah...
    4. 0
      3 Juni 2014 12:35
      3 Juni 2014 - 4 Juni 2014

      "Fokus saka rapat menteri pertahanan rong dina wiwit Selasa (3 Juni) yaiku pertahanan kolektif lan persiapan kanggo KTT Wales NATO, sing bakal ditindakake ing September taun iki. Para menteri uga bakal ketemu karo mitra Ukrainia lan Georgia lan ngrembug babagan Misi ISAF ing Afghanistan karo peserta ISAF lan menteri pertahanan Afghanistan.

      Sesi kerja pisanan bakal fokus ing implikasi sing luwih amba lan luwih dawa saka tumindak ilegal Rusia ing Ukraina ing babagan pertahanan kolektif. Menteri bakal ngrembug apa sing kudu ditindakake ing jangka menengah lan jangka panjang. Iki bakal kalebu diskusi babagan nambah respon saka Pasukan Respons NATO, kanthi luwih fokus ing pasukan khusus, pertahanan siber lan latihan sing ditingkatake.
      Para Menteri banjur bakal nganakake sesi Komisi NATO-Ukraina kanggo ngrembug kahanan keamanan ing Ukraina lan prioritas kanggo kerjasama pertahanan antarane NATO lan Ukraina. Iki bakal dadi sesi kerja kaping pindho saka 28 Sekutu kanthi diskusi sing luwih akeh babagan persiapan kanggo KTT Wales babagan kesiapan, kemampuan militer lan investasi pertahanan.
      Rebo bakal diwiwiti kanthi sesi Komisi NATO-Georgia kanggo ngrembug kahanan saiki babagan reformasi pertahanan Georgia lan rencana kerja ing mangsa ngarep. Dina kasebut uga bakal ngrembug babagan implikasi regional sing luwih akeh babagan krisis antarane Rusia lan Ukraina.
      Sesi Menteri Pertahanan bakal diakhiri kanthi rapat koalisi ISAF lan menteri pertahanan Afghanistan. Dheweke bakal netepake kahanan saiki, status perencanaan kanggo misi non-pertempuran sing diusulake dening NATO kanggo nglatih, menehi saran lan nulung pasukan Afghanistan wiwit awal taun ngarep, lan kemajuan ing transfer tanggung jawab keamanan menyang pasukan keamanan Afghanistan. Menteri uga bakal nimbang transisi politik sing cocog karo pemilihan 5 April, "
      1. 0
        3 Juni 2014 13:45
        Jadwal sesi lan pitakonan ing kene http://www.nato.int/cps/en/natolive/events_110449.htm
      2. 0
        3 Juni 2014 15:23
        Apa dheweke bakal bisa nindakake kabeh? wong bodho
    5. +4
      3 Juni 2014 12:36
      "Dheweke nerangake manawa dheweke ora bakal ngerti [aneksasi Rusia saka Crimea] ...


      Wong Jepang uga ora setuju karo Kuriles ... dadi apa? nglirik
    6. +2
      3 Juni 2014 12:39
      Usul VV Putin kanggo nindakake operasi anti-teroris ing sisih kidul-wétan Ukraina, sawijining distrik administratif sing dadi bagéan saka CIS, sing ana hubungane karo pati warga sipil ing tangan teroris fasis.
    7. +4
      3 Juni 2014 13:14
      Halo kabeh!

      Aku mung mlebu petisi "Putin Vladimir Vladimirovich: Nyatakake zona larangan mabur ing wilayah Donetsk lan Lugansk Ukraina" ing Change.org.
      Iku penting. Apa sampeyan bakal mlebu? Punika link:

      http://www.change.org/ru/петиции/путин-владимир-владимирович-объявить-бесполётну
      wilayah kidul-donetsk-lan-lugansk-wilayah-ukraine?recruiter=104902885&utm_campai
      gn=signature_receipt&utm_medium=email&utm_source=share_petition

      Matur suwun!
    8. 0
      3 Juni 2014 14:36
      Kutipan saka: svp67
      Kelangan...

      Aku seneng siji komentar:

      Lan banjur Banana pengin ing NATO ireng sumpah ing Sal ngguyu
    9. 0
      3 Juni 2014 14:45
      Ora ana kesatuan ing Eropah uga, Marie Le Pen nelpon kanggo mungkasi Piglet, lan Rassussen maneh elinga Crimea. Lali Crimea. Dheweke ora bakal dadi wong sing ala. Langkah-langkah pembalasan NATO (kanggo Crimea) pengin dibahas maneh. Digulung nganggo sikil u.b.l.u.d.k.i. Padha wedi kanggo "sing" independen. Ya, lan carane ora wedi yen milisi Donbas, tanpa bantuan katon saka Rusia, PUNCH National Guard lan Ukhlopov aviation. Lan yen Rusia isih ngadeg kanggo Donbass? Apa sing bakal kelakon? Jawaban kanggo pitakonan iki cetha kaya awan.
    10. 0
      3 Juni 2014 14:49
      Kutipan saka: svp67
      60,3% saka populasi teka kanggo milih - sethitik luwih saka setengah, kang 55% kanggo Poroshenko, kira-kira ngandika - iki 7/3 saka populasi Ukraina bisa milih ..

      Saka ngendi data kasebut teka?
    11. 0
      3 Juni 2014 18:48
      Hmm... ANEXIA APA!!! Ayo ndeleng apa sing bakal tetep saka INDEPENDENT BY WINTER ...
    12. Komentar wis dibusak.
  2. + 10
    3 Juni 2014 12:00
    "keputusan dhasar" bakal ditindakake

    Apa kaya nggawe batalion Ukrainia-Estonia-Lithuania liyane? Lan ngirim sawetara pesawat liyane "elek" kanggo Spratia?
    Kegilaan saka "fixers" NATO ora lucu maneh ... wong bodho
    1. +7
      3 Juni 2014 12:13
      Quote: Oleg Sobol
      "keputusan dhasar" bakal ditindakake

      Apa kaya nggawe batalion Ukrainia-Estonia-Lithuania liyane? Lan ngirim sawetara pesawat liyane "elek" kanggo Spratia?
      Kegilaan saka "fixers" NATO ora lucu maneh ... wong bodho


      Iki utamane paningkatan anggaran militer lan tuku senjata Amerika, utamane F-35 lan Osprey.

      Kudu sijine wong nang endi wae

      Uga panyebaran pertahanan rudal ing Eropah Wétan

      Pancen angel kanggo kompleks industri militer Amerika tanpa balapan senjata, dheweke uga pengin nyuda anggaran ...


      1. -1
        3 Juni 2014 13:39
        Ya, dheweke ora duwe dhuwit kanggo iki, paling ora ilang, NO!

        USA bisa lolos, nanging "toilet mabur emas" sing bodho, malah dheweke dhewe ora bisa, ora kanggo sebutno Geyropa, sing bledosan ing lapisan.
  3. + 13
    3 Juni 2014 12:01
    Ing peti mati, aku weruh iku NATO. Aku pengin. am
    1. +6
      3 Juni 2014 12:15
      Ing peti mati, aku weruh iku NATO. Aku pengin.

      Mbok menawa kabeh wong pengin iki, kajaba "monyet sing ngomong" lan "pemilik"!
  4. + 14
    3 Juni 2014 12:01
    Sayange NATO ora duwe PSAKI. Piye wae tanpa jiwa padha nindakake omong kosong.
    1. Svyatopolk
      0
      3 Juni 2014 19:21
      Ya, ya, padha kangen banget karo pipis bodho abang!
  5. + 12
    3 Juni 2014 12:03
    Aku ora ngelingi yen Nats ramah marang Rusia. Padha gantung mie, ya.
    1. + 15
      3 Juni 2014 12:12
      "Sawise aneksasi Rusia saka Crimea, hubungan antarane Federasi Rusia lan aliansi Atlantik Lor saya rusak banget."

      Lan sadurunge iku, padha kesel ngambung.
      1. +1
        3 Juni 2014 14:54
        sing sawise aneksasi Rusia saka Crimea ......... ora aneksasi, nanging bali. Loro beda gedhe. Aku pracaya sing padha galau wong ing West ing waé.
  6. krokiza
    +5
    3 Juni 2014 12:03
    Kita kudu nyopir luwih saka wates kita, lan wates negara-negara sing ngurmati kita lan pengin kerja sama.
  7. Komentar wis dibusak.
  8. +7
    3 Juni 2014 12:04
    Supaya para menteri NATO nuduhake saben liyane ana carane padha ora kepunjulen dening wedi Rusia!
  9. +7
    3 Juni 2014 12:05
    Tuan rumah wis pensiun (Klub Bilderberg), saiki anak didik padha lungguh. Hubungan apik antarane Rusia lan NATO mung bisa yen ana nyerahake kapentingan Federasi Rusia. Inggih, ing .... kita duwe hubungan apik?
  10. +7
    3 Juni 2014 12:05
    Dheweke kudu ngucapke matur nuwun banget marang Rusia kanggo injeksi finansial anyar menyang NATO saka pamrentahane.
    Lan kita wis bola-bali krungu kabeh jinis yapping kaya "kenal utawa ora kenal." Nanging iki dudu panemu, iki minangka refleks.
  11. +1
    3 Juni 2014 12:06
    Lan apa maneh sing kudu ditindakake, ayo padha konsultasi kaya sing dikarepake, mesthine ora bisa nindakake langkah-langkah serius. Dheweke ora duwe metode
  12. +7
    3 Juni 2014 12:07
    sakmenika langkung sae menawi asu ajag rencang nyambut damel, tanpa kulit wedhus ......... enggal-enggal weruh, yen ana apa-apa, ora bakal kantun ....... yen ora kita kabeh mitra. , kita mitra ...... ..Honduras dudu mitra kita
  13. + 10
    3 Juni 2014 12:07
    Padha nyoba kanggo bully ... Ayo ndeleng, wong wuta ngandika ... NATO saiki ora perlu dadi luwih wedi kanggo mikir bab carane Rusia ora bakal mungkasi sawetara program ... Yen ora ... kita ngidinke iku, banjur ... klasik Rusia iku ora bakal natoni kanggo maca kanggo ahli strategi ... About suwene kita sabuk lan apa mengkono banjur ...
    1. arch_kate3
      0
      3 Juni 2014 14:15
      Ya, wektune kanggo ngatasi Masonik ing mburi layar!Yen ora, wong-wong biasa padha nglawan, lan bathi dhewe diitung. Kacilakan sistem finansial, kanthi cepet!
  14. + 17
    3 Juni 2014 12:08
    Sampeyan bisa menehi wong Crimea ... sampeyan bisa menehi wong-wong mau Wilayah Tengah Rusia, ing wektu sing padha - Primorye, Siberia .... kabeh Rusia - ing komplotan - kanggo pindhah adoh ngluwihi Arktik Circle - kabeh padha, iki parasit * m ora bakal cukup ..... apa- banjur langsung zoological gething bodho .... kéwan, siji tembung. Lha piye, akhir-akhir iki istilah-istilah kaya "Eropah, Eropa-educated" dadi ngganggu.... pah!
    1. +3
      3 Juni 2014 12:21
      sawetara jenis langsung zoological gething bodho .... kéwan, siji tembung.
      Aku bakal nambah, gething abad-lawas liyane
    2. arch_kate3
      0
      3 Juni 2014 14:17
      Kenapa menehi? Njupuk adoh setengah saka Eropah lan ngalahake ing sirah!
  15. +6
    3 Juni 2014 12:09
    Inggih, kita wis krungu iki "lagu lawas ing cara anyar" luwih saka sapisan: salah siji padha "bleated sing padha ora bakal ngenali Soviet Rusia", banjur ... nanging sampeyan ora ngerti apa padha ora dikenali! Yen tinimbang otak padha duwe (P) saki, banjur apa sing bisa kita guneman! Pancen bener yen "yen Gusti Allah kepengin ngukum wong, dheweke ora duwe akal!" Babi "(Maksudku Svidomo, lan NATO padha. )!
    1. Svyatopolk
      0
      3 Juni 2014 19:31
      Ya, lan pin.dos.ov uga. Aku ndhukung! Ya poipat kabeh imperialis! Aja padha gagap babagan Crimea! Hey sijine wong lan nglirwakake histeria sing. Pi.nd.osov nyebul yen Crimea bali menyang Rusia, menyang tanah air. Dheweke wis nyoba ing Armada kaping 6 kanggo nyelehake ing Sevastopol, nyopir armada Rusia. Lan poke pangkalan militer ana. Lan dumadakan kaya bummer. Dheweke dadi nesu lan padu amarga ora dikarepake lan ora sopan. Dheweke histeris lan ayo ngenalake sanksi kita. Iki M. apik ki ipa.nye!
  16. +5
    3 Juni 2014 12:10
    Kita uga kudu tumindak nglawan NATO
  17. +5
    3 Juni 2014 12:12
    lan disebut ing Rusia kanggo melu ing dialog mbangun karo presiden anyar negara"

    Presiden "anyar" kudu SHAKING HAND, pira getihe wong wis ana ing kalbu, sanajan NURANI lan Poroshenko ora kompatibel karo konsep.
  18. + 14
    3 Juni 2014 12:12
    NATO kudu mikir banget.
  19. +6
    3 Juni 2014 12:13
    NATO, saiki lan bakal dadi mungsuh Rusia. Anglo-Saxon ora tau dadi kanca kita, mula miturut postulat iki, Rusia kudu tumindak, njupuk sikap sing angel ing hubungan karo mungsuh kita.
    1. Svyatopolk
      0
      3 Juni 2014 19:43
      Ora mung NATO minangka mungsuh kita lan mati, nanging uga Matrasia! Kita, Rusia, mesthi bakal disalahake kanggo kabeh mung amarga anane, utamane ing wilayah sing gedhe lan sugih. Minangka leluhur kita Rusia disebut Eropah Kulon - BASURMANS. Lan tansah leluhur kita ngalahake intruders ing tanah Rusia kafir, ALWAYS! Dheweke bakal menek maneh, kita bakal nggali sing anyar, kita duwe tanah sing cukup kanggo kabeh wong.
  20. +4
    3 Juni 2014 12:13
    Crimea nuduhake demensia NATO lan saiki sing paling apes lan gelo uga bakal nggawa perselisihan kanggo anggaran.
  21. +3
    3 Juni 2014 12:15
    Bisa dianggep yen rong pitakonan Rusia bakal dibahas ing rapat NATO iki: "sapa sing kudu disalahake"? lan "apa sing kudu ditindakake?"... Rong pitakonan Rusian banget...
    Umumé, supaya Crimea ora diakoni luwih lanjut - saiki Ukraina duwe masalah wilayah sing serius ...
    1. +1
      3 Juni 2014 12:19
      Kanggo junta, bakal padha nyimpang saka ATURAN, kanggo iki kabeh fuss diputer metu.
      1. 0
        3 Juni 2014 12:28
        Kutipan saka ia-ai00
        Kanggo junta, padha DEPARATE saka ATURAN, kanggo iki kabeh fuss diputer metu.

        Carane ngomong, misale jek kula yen kanggo "nata" Crimea mesthine dadi berry paling gedhe lan paling manis, ing kue sing gedhe lan ora bisa dicerna sing diarani "Nezalezhna Kraina". Lan tanpa "cherry" iki, kabeh pai dadi ora enak lan ora bisa dipangan ...
  22. Komentar wis dibusak.
  23. + 12
    3 Juni 2014 12:16
    Sapa sing bakal mangsuli iki ing Lugansk lan Odessa ..?
    1. IGS
      0
      3 Juni 2014 15:07
      Dheweke bakal mangsuli. Lan sing dileksanakake, lan sing menehi prentah. Wong-wong mau wis urip ing rasa wedi.
      1. Svyatopolk
        -1
        3 Juni 2014 19:54
        Sampeyan kudu ngukum pilot pembunuh ing absen nganti mati lan nelusuri nganti dibubarake. Ngobong omahe! Kanggo wong liya! Ayo sedulure goyang! Sederek liyane bisa uga dicegah mateni. Lha, kok padha mabur tanpa ukuman, utamane helikopter sing alon? Menehi milisi MANPADS paling modern, supaya flyers pipis mabur! Padha ditrapake kanggo tank karo operator personel wojo. Burn wong jancok! Menehi milisi luwih mortir. EH-x-x Rusia! Kanggo ndhukung milisi, saliyane senjata, kanthi peralatan militer, panganan, obat-obatan, dhuwit (sawise kabeh, kulawargane pengin mangan!) Ana isih ora cukup pasukan khusus lan ahli militèr kanggo konsultasi.
  24. +8
    3 Juni 2014 12:16
    Quote: dhokter
    Ing peti mati, aku weruh iku NATO. Aku pengin.
    Ananging ing ngriku ugi wonten tiyang ingkang sae, mila ingkang prayogi menika wonten ing peti ingkang sae, ingkang awon wonten ing awon, mboten sanes.
  25. Ora dingerteni
    0
    3 Juni 2014 12:16
    Pitik, ayo netes endhogmu!
  26. +7
    3 Juni 2014 12:17
    Dheweke nerangake manawa dheweke ora bakal ngerti [aneksasi Rusia saka Crimea],

    Ora ana "aneksasi" ... Paling ora bakal maca makna tembung iki ... Fie ing wong ...
  27. 0
    3 Juni 2014 12:19
    Apa sing bisa dirembug ana ing kono, banderlog sing padha, mung bisa nyerang wong sing ora duwe pertahanan, lan sapa wae sing bisa mbantah sing pantes, bakal njagong lan bubar tanpa slurping asin ...
  28. +2
    3 Juni 2014 12:20
    Kabeh rapat-rapat NATO iki kaya sekumpulan P.E.R.D.O.V lawas. sing ora duwe apa-apa, bosen urip monoton - padha kudu njaluk bebarengan lan crackle. sing utama yaiku rahang ora mabur saka perselisihan sing digawe panas.
  29. voevoda40
    0
    3 Juni 2014 12:21
    Putin, Miller lan Medvedev minangka panguwasa junta Kyiv !! apa gunane sapi-sapi iki entuk diskon ing gas ?? mbokmenawa amarga bom Luhansk utawa kanggo ngalangi saluran menyang Crimea ?? wis wektune para elit Kremlin mangsuli kaya woh pir ing tangki toilet Rusia
  30. Khalmamed
    +5
    3 Juni 2014 12:23
    Quote: MIKHAN
    Grushko ujar manawa Rusia bakal mundur saka Undhang-undhang Pendiri Rusia-NATO yen kehadiran militer aliansi ing negara-negara Eropa Timur lan Tengah dikuatake.

    We ngumumake, kita nelpon .... pesawat serangan shelling tengah Lugansk karo pluru lan sejatine sifate sipil sing dying .. Lan West mranata kabeh kahanan kanggo kita .. Soko aku duwe perasaan sing Putin banget banget dipencet dening soko. .. Sialan iku isin kanggo nggawe bisu lan ora tumindak .. !


    .....mungkin GDP ora gelem nanggung dosa marang Jiwa lan ngirim anak wong liya mati..?
    ..... mbok menawa ora nepaki scribbles ing sisih NATO unties tangan GDP ..?
    ..... Mungkin GDP ngerti, kaya pungkasan, apa sing ana ing ambang Perang Dunia III, sing, kanthi cara, ana ing tangane roh-roh jahat ..?
    .
    ..... mbok menawa sampeyan, Pak, ora weruh yen kahanan saiki padha persis kaya ing taun 1930, nalika ing Amerika Serikat ana haply lengkap lan mung perang mbantu roh-roh jahat kanggo mbusak utang lan entuk dhuwit. (dudu 367 kulawarga iki sing mati) ..?
    ..... Mungkin PDB nunggu, amarga ing kahanan iki mung butuh TIME lan, kanthi cara, menehi kita marshals lapangan situs kanggo "perang patriotik" ..?

    ..... diubengi dening GDP, ana akeh limang kolonis lan iku ora tanpa alesan sing GDP mbaleni tembung saka STALIN sadurunge Perang Donya II.
    1. +3
      3 Juni 2014 12:31
      Kutipan saka Khalmamed
      Mungkin sampeyan, Pak, ora weruh yen kahanan saiki padha persis kaya ing taun 1930, nalika ing Amerika Serikat ana kebangkrutan lengkap lan mung perang mbantu roh-roh jahat kanggo ngilangi utang lan entuk dhuwit (dudu kulawarga 367 iki). mati)..?

      Aku bakal nambah sethitik liyane - saiki iku 2014, lan kahanan banget kaya sing ana ing 1914 ... Loro-lorone internasional lan ing negara kita uga. paling ora ing ekonomi ...
      Lan aku mikir Kremlin ngerti babagan iki ...
      1. +2
        3 Juni 2014 13:16
        Ing Kremlin, dheweke ngerti yen Eropa maneh didorong perang kaya paus minke, amarga kabeh masalah bakal ditanggulangi.
        1. +1
          3 Juni 2014 14:10
          Kutipan saka Dimy4
          Eropah maneh di-push perang kaya paus minke, amarga banjur kabeh masalah bakal ditanggulangi kanggo wong-wong mau.

          Inggih, misale jek kula sing padha meksa nindakake perkara, nanging Eropah iki mung ora pengin push - sawise kabeh, masalah bakal ditanggulangi kanggo syshya, nanging Eropah ora bakal mungkasi karo masalah anyar, lan bakal ilang. sawetara dhuwit apik ...
          Kajaba iku, kita kudu nggatekake pemilihan pungkasan ing Parlemen Eropa - ana akeh sing pro-Rusia lan anti-Amerika, mula aku mikir ana alesan kanggo optimisme))))
    2. +2
      3 Juni 2014 14:14
      Kutipan saka Khalmamed
      Quote: MIKHAN
      Grushko ujar manawa Rusia bakal mundur saka Undhang-undhang Pendiri Rusia-NATO yen kehadiran militer aliansi ing negara-negara Eropa Timur lan Tengah dikuatake.

      We ngumumake, kita nelpon .... pesawat serangan shelling tengah Lugansk karo pluru lan sejatine sifate sipil sing dying .. Lan West mranata kabeh kahanan kanggo kita .. Soko aku duwe perasaan sing Putin banget banget dipencet dening soko. .. Sialan iku isin kanggo nggawe bisu lan ora tumindak .. !


      .....mungkin GDP ora gelem nanggung dosa marang Jiwa lan ngirim anak wong liya mati..?
      ..... mbok menawa ora nepaki scribbles ing sisih NATO unties tangan GDP ..?
      ..... Mungkin GDP ngerti, kaya pungkasan, apa sing ana ing ambang Perang Dunia III, sing, kanthi cara, ana ing tangane roh-roh jahat ..?
      .
      ..... mbok menawa sampeyan, Pak, ora weruh yen kahanan saiki padha persis kaya ing taun 1930, nalika ing Amerika Serikat ana haply lengkap lan mung perang mbantu roh-roh jahat kanggo mbusak utang lan entuk dhuwit. (dudu 367 kulawarga iki sing mati) ..?
      ..... Mungkin PDB nunggu, amarga ing kahanan iki mung butuh TIME lan, kanthi cara, menehi kita marshals lapangan situs kanggo "perang patriotik" ..?

      ..... diubengi dening GDP, ana akeh limang kolonis lan iku ora tanpa alesan sing GDP mbaleni tembung saka STALIN sadurunge Perang Donya II.

      Ora usah histeris.... Wis sepisan krungu.. ( nang kene aku yo ngerti ngayun catur ) .. Kahanan wis parah, awake dewe diubengi bajingan..
  31. +1
    3 Juni 2014 12:26
    Aku ngusulake ngirim gulungan tali lan sabun menyang markas Hato
  32. +2
    3 Juni 2014 12:29
    Apa kita kabeh wektu ing peran pembela?!
    Ora, aku ora ujar manawa sampeyan kudu nyerang lan ngebom kabeh Eropa lan Amerika Serikat.
    Sampeyan mung kudu nindakake kabijakan tanpa ndeleng reaksi kasebut. Lan kabijakan sing jelas:
    Ya kanca-kanca! Ya tentrem! Nanging yen sampeyan nusuk irung, bakal lengkap lan tanpa syarat! am
    Wis suwe jelas kanggo kabeh wong, Rusia lan anggota NATO, yen Rusia ora bakal nindakake apa-apa kajaba syarat ing PBB, sing bisa diabaikan. Rusia ing PBB ing minoritas! Padha tumindak kaya ing omah. Mungkin mandheg dadi keset! IT IS TIME TO Ngalahake Moncong! duka
    1. 0
      3 Juni 2014 14:42
      Kutipan saka Ruswolf
      Sampeyan mung kudu nindakake kabijakan tanpa ndeleng reaksi kasebut.


      Aku wis ragu-ragu kanggo mbaleni yen wektu kanggo ngidoni kabeh wong lan ngupayakake kabijakan sing dibutuhake negara, lan dudu gambar saka Medveputians. Rusia tansah ora duwe kanca, ora lan ora bakal (paling ora ing sistem bintang iki).

      Nanging sapa sing bakal krungu aku?
  33. 0
    3 Juni 2014 12:30
    Apa Eropa duwe dhuwit kanggo nguatake Angkatan Bersenjata lan NATO? Utawa carane wong Amerika wiwit nyithak kertas kosong, mula kabeh wong saka EU lan NATO mesthi bakal mlaku
  34. +2
    3 Juni 2014 12:30
    Ora apa-apa, bali menyang negara Perang Dingin, kanggo saiki ....
  35. +6
    3 Juni 2014 12:36
    "keputusan dhasar babagan Rusia bakal ditindakake ing rapat ing Brussels"
    Rusia sabar lan apikan, nanging aja, tuan-tuan, aja ngancem dheweke!
  36. Komentar wis dibusak.
    1. 0
      3 Juni 2014 14:59
      Mung ana selat sing jenenge Stalin. Saben uwong wis ngerti kanggo dangu.
    2. 0
      3 Juni 2014 18:10
      Tombol "ENTER" mbokmenawa polesan kanggo kawentar?))) Sampeyan duwe, kanggo jam, ora abang? Singidaken, adoh saka dosa! wassat +
  37. Ora nesu
    0
    3 Juni 2014 13:09
    Ing perang iki, kamenangan bakal nalika prajurit nampa medali "Kanggo nyekel Washington." Yen ora, mung bakal gencatan senjata.
  38. 0
    3 Juni 2014 13:12
    Inggih, bajingan, sawise kabeh, dheweke dhewe nggawe kekacoan ing Ukraina, tangi Bandera kewan, provoked aktifitas Crimeans kanggo nganakake referendum karo entri sakteruse menyang Federasi Rusia, lan saiki padha arep nyalahke Rusia kanggo kolonisasi. saka Ukraina. Ora bakal bisa, sampeyan geyrop kurang ajar, sampeyan kudu mbungkus bisnis sampeyan dhewe. Lan wong-wong ing Eropa dhewe ndeleng apa sing ditindakake EU kanggo Ukraina.
    1. 0
      4 Juni 2014 08:57
      EU nguber kabijakan Amerika kanggo ngrugekake dhewe, sundel, lan dheweke ora bakal nindakake apa-apa tanpa entuk manfaat kanggo awake dhewe. Dadi apa sing diarani EU kurang ajar iki. Tembung-tembung saru mung mlebu ing sirahku.
  39. 0
    3 Juni 2014 13:15
    Kutipan saka: rekan74
    Nanging sejatine sifate hypothetically, apa sing bakal kelakon yen jancok karo kabeh triad nuklir kita ing kasur. Pikiran iki wis haunting kula kanggo taun pungkasan.

    Sampeyan ora bisa gelombang klub, kancaku, ibune Kuzka mesthi nindakake pakaryane, nanging saiki dadi jagad sing beda! Elinga yen dheweke ora nggunakake senjata pemusnah massal ( hujan es ), amarga padha dielingake babagan akibate. Junta bakal mangan dhewe! Sayange yen kita kudu ngenteni biaya getih Slavia! ((
  40. 0
    3 Juni 2014 13:19
    mréntahaké kanggo NATO: oh, aja tangi misuwur nalika sepi ...
  41. Khalmamed
    +3
    3 Juni 2014 13:20
    Kutipan saka Albert1988
    Kutipan saka Khalmamed
    Mungkin sampeyan, Pak, ora weruh yen kahanan saiki padha persis kaya ing taun 1930, nalika ing Amerika Serikat ana kebangkrutan lengkap lan mung perang mbantu roh-roh jahat kanggo ngilangi utang lan entuk dhuwit (dudu kulawarga 367 iki). mati)..?

    Aku bakal nambah sethitik liyane - saiki iku 2014, lan kahanan banget kaya sing ana ing 1914 ... Loro-lorone internasional lan ing negara kita uga. paling ora ing ekonomi ...
    Lan aku mikir Kremlin ngerti babagan iki ...

    ..... guilty, aku setuju.
    ..... ing Kremlin, liwat PDB, ana lingkungan + kutha cilik beau monde lan padha ngerti kanthi sampurna yen bakal padha karo Gaddafi, lan liya-liyane, dheweke ngladeni mamon banjur kaya sing digunakake. karet.
    ..... nganti pirang-pirang taun rebut mlaku-mlaku kanthi pose (ngarep sing duwe, supaya wong ora katon banget) lan ing MIG dadi PATRIOT ALLIGARCH bangunan tank kanggo RUSSIA AF karo dhuwit dhewe. - angel banget .., kanggo nggantung utawa ing paus stalk saka lapata uga ora pengin duwe ...
    ..... perang teka!, elinga carane PAPA diturunake lan kabeh Katolik ...?
    ..... butuh mimisan kanggo miwiti PDB, iki teknik mbaleni nganti pirang-pirang abad nganti BODO.
    ..... ing bukune, "jeritan wong wicaksana Mervet sing mabuk" kanthi jelas diterangake langkah demi langkah: pitenah, intimidasi, nyuda lan karusakan.
    ..... saiki wedhus bodho sing otak hamburger ngluwihi materi abu-abu ing bumi kanggo sisih paling! ditinggal cilik, nanging ALL abad padha duwe balung ing tenggorokan RUSIA, TARTARY, USSR lan RUSSIA!
    ..... lan ora preduli sapa warga RUSIA sing ngarep-arep, homoseksual, liberalis, utawa WE ARE RUSIA, RUSSIAN AND LOVE OUR HOME RUSSIA! KITA PIKIR BEDA!
    ..... Margarita Tetcherkova kanthi jelas nyatakake babagan ALL populasi Federasi Rusia, amarga Pangeran Yehuwah ngukum dheweke sajrone uripe, sumpah ing hotel, bocah-bocah urip lan dibuwang.
  42. +1
    3 Juni 2014 13:24
    Pengeran! Nalika papan diskusi bakal rusak?! Sawise kabeh, jelas yen NATO ora bakal melu konflik bersenjata langsung karo Angkatan Bersenjata RF.
    1. 0
      3 Juni 2014 14:23
      mikir iku ora bisa, nanging aku ora supaya manawa ing hi
  43. +1
    3 Juni 2014 13:26
    "Iskanders" karo hulu ledak nuklir ing sadawane tapel wates karo geyropa, dina sabanjure dheweke bakal tenang.
  44. +1
    3 Juni 2014 13:30
    Napa ora ngirim wong sing sopan menyang markas ing Brussels? ngguyu
  45. Komentar wis dibusak.
  46. pravda2014s
    +2
    3 Juni 2014 13:58
    Kanggo Rusia, NATO tansah lan bakal dadi mungsuh, manawa kita seneng utawa ora. Dheweke bakal tansah ndhukung kabeh sing nglawan Rusia, contone, militan Islam sing nglawan wong Chechnya lan pasukan federal, sing nyebul lan nganakake serangan teroris - padha disebut pemberontak kanggo demokrasi lan kebebasan. Sinisme dheweke ora ngerti wates! Padha ora bakal ngaso nganti kita numpes!
  47. omah58
    +2
    3 Juni 2014 14:15
    Dhewe, bebas saka kekarepan AS, sistem pembayaran + penguatan aliansi karo Timur = akeh retakan ing pondasi lan tembok negara EEC lan NATO.
  48. 0
    3 Juni 2014 14:29
    Zona larangan mabur, yen digawe, mung ngrusak lapangan udara lan pesawat mabur. Tegese, ing Kramatorsk ora perlu nyekel lapangan udara, kudu dirusak. Ing Donetsk uga. Apa milisi duwe pesawat? Ora. Yen ana, ora adoh saka wates lan mobil. Lapangan udara banjur bisa dipulihake. Lan supaya raid menyang lapangan udara, kanggo numpes prau mabur. Ana cukup antrian saka Utes kanggo mata. Lan apa babagan NATO, supaya kita kudu mangsuli. Yen taun iki Mace mabur kaya sing dikarepake, mula umume bakal apik banget.
    1. 0
      3 Juni 2014 18:15
      Yen taun iki Mace mabur kaya sing dikarepake, mula umume bakal apik banget.

      12 diluncurake direncanakake sadurunge pungkasan taun, setengah saka dheweke nganggo hulu ledak maneuver.
  49. 0
    3 Juni 2014 14:37
    Ing Kyiv, kebangkrutan tanpa tandha identifikasi .. (luwih apik mantan "Berkutovtsy" sing ana .. padha ngerti apa ngendi) .. Jupuk saka Maidan, etc. Yen ora, dheweke bakal miwiti numpuk tapel wates Rusia kanthi udan es .. Ya kaya ngono ..
  50. Komentar wis dibusak.
    1. +1
      3 Juni 2014 15:55
      Ya, amarga nits mung babagan kanthong lan mikir sing ora cetha kene?
  51. counter
    0
    3 Juni 2014 15:30
    Kabeh wis samesthine. Ing rencana sadurunge, NATO ketoke nerusake saka posisi sing kabeh wilayah Segara Ireng bakal rauh ing kontrol, karo Angkatan Laut banget mulyo adhedhasar ing "base" anyar ing Sevastopol. Saiki kabeh rencana asli iki kudu direvisi. Sampeyan ora bisa kanthi tenang nguatake grup ing sisih kidul, saiki bakal banter lan banter, nggarap "kanggo umum", nguatake ing wilayah Eropa tengah lan lor. Sisih tampilan saka endhog padha.
  52. DPN
    0
    3 Juni 2014 15:46
    Kita kudu ngelingake wong-wong ing taun 1945, bisa uga wis wektune RUSIA tekan Atlantik, supaya sapisan lan kanggo kabeh kita ora bisa ngrembug babagan RUSIA. Sampeyan mung kudu nuduhake ajiné kanggo apik, padha ora ngerti. Lagi bluffing, lan RUSSIA tiba kanggo iku, iku wektu kanggo mungkasi karo iki Pack saka asu mung mangerténi CLUB.
  53. 0
    3 Juni 2014 16:19
    Aku ora ngelingi yen nalika ana Pakta Warsawa kita komunikasi karo NATO kaya iki. USSR minangka kekuwatan independen. Lan saiki kita wis ilang kedaulatan kita? Kita ndeleng cangkeme anggota NATO lan ngarepake pil saka dheweke. Sampeyan kudu nanggepi kurang kanggo serangan sing. Ayo padha wedi marang kita, ora kita.
  54. 0
    3 Juni 2014 16:32
    Ayo Nata ngrembug babagan abconchita - yen kita ora nindakake apa-apa sing luwih apik, kita bakal nemokake wilayah sing luwih disengketakan ing cedhak pro-Baltik lan Pshekia, lan miwiti latihan telung atus meter saka tapel wates karo non-negara kasebut.
  55. 0
    3 Juni 2014 16:37
    Iku wektu kanggo nutup farce Eropah iki, kita ora bakal dadi kanca, lan ing sajarah padha ora nate ngidini kita urip kanthi apik lan tentrem, ora siji abad tanpa perang, serangan pancet lan ancaman, iku wektu kanggo ngenali DPR lan langsung Penyetor. senjata abot, kalebu aviation , lan sing paling Jahwéh, nyabut lan expulsion saka kolom kalima, kabeh limo shitcrats lan liberal, sadurunge iku kasep, sadurunge mabuk liyane katon.
  56. 0
    3 Juni 2014 17:15
    Iku misale jek sing PACE wis nggawe wiwitan apik. Iku wektu kanggo uga sijine mburi omong kosong ing macem-macem dewan gabungan, komisi, etc.. sing wis digawe!
  57. 0
    3 Juni 2014 18:56
    Kutipan saka: aleks700
    Soko aku duwe perasaan sing Putin banget ditekan dening soko.
    Apa sing bisa ditekan? Dheweke ujar manawa rampasan bakal dirampas. Yen ora dhewe, banjur dening kanca-kanca. We ngeweruhi sing sanksi marang kanca cukup kanggo pasukan kanggo mundur saka tapel wates, republik ora dikenali. Sanksi ekonomi ora ana hubungane, malah ditargetake marang kanca. Ing negara politik sing kuwat, sanksi bakal nyebabake pangembangan industri lan pertanian. Apa kita ngarep-arep kanggo. Nanging apa pamrentah butuh? Pati saka sukarelawan saka Rusia bakal ngredhakaké ngelu FSB lan Kamentrian Dalam Negeri, apa apa karo gelisah. Dheweke bakal tenang ing Slavyansk kanthi tangan sayap tengen.

    Sayange, ing Rusia kolom 5th kuwat, lan wong-wong mau dipimpin dening media ...
  58. 0
    3 Juni 2014 19:28
    Wigati dielingake yen sawise aneksasi Rusia saka Crimea, hubungan antarane Federasi Rusia lan Alliance Atlantik Lor saya rusak banget.

    mesthi!!!! Dheweke nyuwek potongan kasebut saka tenggorokan lan diidoni!!!! Piece iki ora kanggo tenggorokan reged iki!!! Iku ora kanggo wong-wong mau kanggo nguntal cookie!!!!! ngguyu
  59. 0
    3 Juni 2014 19:28
    Kanggo nanggepi tumindak "dituduhake" NATO marang Rusia, Rusia bakal menehi NATO "nyerah tanpa syarat kanthi nyerahake senjata ing Gerbang Brandenburg." Apa ukara kasebut akrab?
  60. 0
    3 Juni 2014 22:08
    Bener! Ayo padha ngerti yen kita sijine s ... ing wong, lan kita bakal terus nglakoni. Para priyayi iki mung mangertos kekuwatan, mula sampeyan kudu tansah nyekel ajiné ing irung, yen ora bakal ilang rasa mambu.
  61. 0
    3 Juni 2014 22:48
    "Dheweke nyatakake yen dheweke ora bakal ngakoni [aneksasi Rusia saka Crimea], nuding pemilihan presiden anyar minangka voting kanggo ndhukung persatuan Ukraina, lan njaluk Rusia supaya melu dialog sing konstruktif karo presiden anyar negara."

    Apa maneh sing bisa dikarepake saka bajingan iki?
    Ngormati warisan kawicaksanan "badut" Gorbachev?
    Utawa kudune kudu nggatekake "persahabatan" karo EBN?
    Utawa perlu kanggo ngurangi prices gas lan nglengkapi berths kanggo troughs Amer ing Sevastopol lan Vladivostok?
    Apa kapal selam sing paling apik kudu dipotong dadi "jarum"?
    Lan ojo padu karo pengedar narkoba Afgan....

    Mung saiki teka nalika kabeh wis cetha lan logis.
    Nanging ora ana tentara lan angkatan laut Soviet ...

    Tulung Donbass kanthi kabeh kekuwatan Rusia!
    Ora ana papan kanggo mundur. Kabeh padha, Rusia kudu disalahake kanggo kabeh dosa ... iki wis cetha.
    Gorbachev bakal diadili dening pengadilan amarga ngiyanati USSR.
    EBN kudu diadili sacara anumerta amarga ngiyanati kepentingan Rusia.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"