Israel ngitung kerugian kanggo anggaran lan kompleks industri militer sawise ngenalake sanksi Barat marang Rusia

82
Israel ngetung kerugian saka tekanan sanksi Barat marang Rusia, yen ora ana negara kasebut kanthi bebas nindakake kerjasama militer-teknis karo mitra asing. Edisi warta pertahanan laporan yen saka cooling hubungan antarane Kulon lan Rusia, uga saka tumindak langsung saka sanksi marang Rusia, Israel wis ilang watara $ 1 milyar.

Israel ngitung kerugian kanggo anggaran lan kompleks industri militer sawise ngenalake sanksi Barat marang Rusia


Salah sawijining karyawan departemen pertahanan Israel, sing jenenge ora dijenengi dening Defense News, ngandika kanthi semangat yen pendapat Amerika Serikat penting kanggo Israel, nanging nalika pendapat iki, sanajan ora langsung, duwe pengaruh negatif marang ekonomi. lan kerjasama militer-teknis Israel dhewe, banjur solusi kompromi kudu digoleki. Nganti saiki, ora ana solusi sing ditemokake kanthi resmi, lan sawetara kontrak sing direncanakake kanggo kesimpulan ing bidang kerjasama militer-teknis antarane Israel lan Rusia langsung dadi pitakonan gedhe.

Nanging yen ana kesulitan karo cara resmi metu saka kahanan saiki, banjur ing tingkat "cedhak-resmi" masalah bisa miwiti kanggo ditanggulangi ing mangsa cedhak. Iki utamane babagan nggawe jalur komunikasi enkripsi khusus antarane Presiden Rusia Vladimir Putin lan Perdana Menteri Israel Benjamin Netanyahu. Kratoning nglaporake manawa persetujuan sing cocog wis ditindakake antarane pamrentah Rusia lan Israel. Gegayutan karo wahyu saka Edward Snowden babagan penyadapan total dening CIA lan NSA, dadi jelas sapa sing sejatine pimpinan Rusia lan Israel bakal encrypt saka obrolan pribadi. Carane impregnable baris iki kanggo NSA padha?

Elinga yen Israel ora ndhukung imposisi sanksi marang Rusia, sing diwiwiti dening negara-negara AS lan EU.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    82 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 27
      3 2014 Juni
      Oh carane!
      Saiki, kanca-kanca Yahudi bakal menehi tagihan menyang Babamka!
      Lan sanksi bakal dileksanakake marang dheweke!
      1. Byv
        + 21
        3 2014 Juni
        Diwenehi lobi Yahudi paling kuat ing Amerika Serikat, Aku ora bakal kaget yen iki cilik. ngguyu
        1. +6
          3 2014 Juni
          Aku wis bodho esuk - yen dheweke dhewe ora ndhukung sanksi - ing nalisir, padha kudu duwe bathi apik - kok losses ???
          Dheweke bisa tuku kabeh saka kabeh wong lan ngedol kita + peralatane.
          1. jj
            + 11
            3 2014 Juni
            Aku weruh yen ing media Rusia ana persiapan informasi sing nyata saka masyarakat kita kanggo kesimpulan saka sawetara jinis aliansi antarane Rusia lan Israel.
            1. +7
              3 2014 Juni
              Opo sing salah? USSR njupuk ngadeg ing Timur Tengah karo Arab .... lan sawise kekalahan nyata Libya, Suriah, Irak, kita anyar - lan pikiran sampeyan - allies cukup ora bakal ngganggu. Ayo padha ... njupuk menyang akun avionik :-)
              1. +2
                3 2014 Juni
                sawise kekalahan nyata Libya, Suriah, Irak
                Ya, ora kasunyatan karo Suriah, banget optimistis karo Suriah
            2. +5
              3 2014 Juni
              Ya, apa sanksi ing kene, setengah saka Israel nganggo basa Rusia, lan akeh sing nganggo basa Yiddish. ngguyu
              1. +3
                3 2014 Juni
                Kutipan saka wolf7
                Ya, apa sanksi ing kene, setengah saka Israel nganggo basa Rusia, lan akeh sing nganggo basa Yiddish. ngguyu

                Yiddish? Sampeyan? Ya, sanajan ing Israel, meh ora ana wong (kajaba wong Yahudi Ashkenazi ortodoks) sing ngomong babagan iki. ngguyu
              2. 0
                3 2014 Juni
                Kutipan saka wolf7
                Ya, apa sanksi ing kene, setengah saka Israel nganggo basa Rusia, lan akeh sing nganggo basa Yiddish. ngguyu

                Aku ora kelingan sing ngomong.
                Miturut pendapatku, bojomu lol Hillary Clinton, aku ora bisa njamin linuwih lan akurasi.
                "Sampeyan wis mbebayani kanggo nindakake bisnis karo Israel - ana akeh banget wong Rusia ing kana ..."

                Yen salah, bener.
                Ora dheweke, amarga dheweke pancen bener.
                Aku - kanggo akurasi.
            3. +4
              3 2014 Juni
              Kutipan saka jjj
              ing media Rusia ana persiapan informasi sing nyata saka masyarakat kita kanggo kesimpulan saka sawetara aliansi antarane Rusia lan Israel


              Apa tenan babagan sunat Ukraina kanggo liburan Shushan Purim?
            4. +2
              3 2014 Juni
              Kutipan: ...
              Israel ora ndhukung imposisi sanksi marang Rusia


              Ing pungkasan taun 1970-an, Vysotsky nyanyi babagan Israel yen "ana seprapat saka mantan wong kita."
              1. 0
                3 2014 Juni
                Saiki malah luwih...
            5. +2
              3 2014 Juni
              Rembugan babagan mlebu ing CU wis suwe banget, ing pungkasan, aku yakin iki bakal kedadeyan, nanging ora saiki.
            6. +1
              3 2014 Juni
              Kutipan saka jjj
              Aku weruh yen ing media Rusia ana persiapan informasi sing nyata saka masyarakat kita kanggo kesimpulan saka sawetara jinis aliansi antarane Rusia lan Israel.

              Aku sangsi sing Cina ora bakal ngidini apa-apa utamané serius, ora kanggo sing padha wis sistematis urip Amerika Serikat saka posisi partner utama Israel kanggo sepuluh taun kaloro, supaya wong bakal teka siap. Lan tingkat interaksi karo Federasi Rusia isih adoh banget saka interaksi karo China. Isih akeh pakaryan sing kudu ditindakake sadurunge kemitraan sing lengkap, lan isih adoh.
          2. Netto
            +7
            3 2014 Juni
            Wong Yahudi ngliwati adat ing bandara. Petugas bea cukai katon curiga lan takon: Saka ngendi sampeyan? Yahudi woefully: Apa bathi! Kalah siji! :)
          3. 0
            3 2014 Juni
            Kabeh pembangunan ing bidang pertahanan Israel didanai dening Yankees, lan tanpa ijin, Israel ora duwe hak kanggo ngedol samubarang iki.
            1. +4
              3 2014 Juni
              Kutipan saka: sso-250659
              Kabeh pembangunan ing bidang pertahanan Israel didanai dening Yankees, lan tanpa ijin, Israel ora duwe hak kanggo ngedol samubarang iki.

              Aja omong kosong. Adoh saka kabeh, lan veto Amerika imposes mung ing ngendi iku melu. Takon PLA kanggo senjata Israel.
            2. +1
              3 2014 Juni
              ngaku ragu...
      2. + 16
        3 2014 Juni
        Lan iki siaran censor.net babagan serangan udara wingi ing Lugansk.
        1. +4
          3 2014 Juni
          Lan iki siaran censor.net babagan serangan udara wingi ing Luhansk.

          Inggih, apa sing kudu dijupuk saka lara ing sirah (kesel mbaleni!) !!!
          1. + 10
            3 2014 Juni
            Quote: Gusti saka Sith
            Lan iki siaran censor.net babagan serangan udara wingi ing Lugansk.

            Ing naif, aku panginten ora ana sing bakal ngluwihi PSAKI, nanging jebule aku salah banget! Media Ukraina nyurung kewan rambut abang sing jero banget!
            1. +5
              3 2014 Juni
              logika wesi ing ukroSMI.
        2. AVG
          +8
          3 2014 Juni
          Ya, dheweke nyebul dhewe ing botol Cider Ukrainia.
          Katon yen ana luwih akeh fagot ing dill tinimbang ing geyropa.
        3. pica2
          +2
          3 2014 Juni
          Ukrinform - iku katon kaya padha overate Candy.
        4. +3
          3 2014 Juni
          Od "Halo Kakek McCain,
          Isih urip utawa mati?
          Punika jawaban kanggo sampeyan
          Tulis kanggo ngelingi
          Wong jahat,-
          Carane wish in absentia
          Sing kanggo awake ing salawas-lawase
          Ora gelem nyumbang...

          Lha kok maneh
          Anak jaban rangkah
          Liwat Twitter kaya wong maniak
          Trolling babagan Rusia:
          Kaya, remet sethitik
          Vulgarity lan goroh
          Lan dheweke dhewe
          Numpes ing kebingungan?!

          Ile ora ngerti sampeyan -
          Toadstool lawas:
          Ngapusi wong iku dosa gedhe,
          Kekuwatan kita ing kasunyatan
          Lan sanadyan devilishly licik
          Janjimu palsu
          Racun wong-wong mau, ngrasakake saka njero -
          Kita bakal netralake.

          Saiki, ayo dadi siji
          detak jantung Rusia -
          Hérodès bummer nunggu sampeyan
          Antarane papan wong liya:
          Sampeyan bakal nemokake, kaya biasane,
          Tawanan lan bosok saka lalen,
          Yen tembung Bismarck
          Sampeyan ora ngerti.

          Yen rambute abu-abu
          Sampeyan ora ngerti iki:
          Luwih apik muter loto
          Utawa harmonika. wong bodho

          Dadi John please
          Gulung rev.
          Ngimpi elek Panjenengan
          St. Petersburg Volodya. "nanging tembung PSAKI. Babagan ukrpiz ..... sha, saben wong menowo mung omong kosong.
        5. +1
          3 2014 Juni
          Quote: Gusti saka Sith
          Lan iki sing ditayangake sensor. Ora


          Aku menehi sampeyan minus. Aku nerangake: aja nyeret ing cangkem kabeh jinis omong kosong kene. am
      3. Dimych saka Vanino
        +1
        3 2014 Juni
        KARO PIRANTI SING SING SING SING DILEPAK... GUBUNG KULING BAKAL DITEKAN. PENIES IKI BISA NGETANG.
      4. +2
        3 2014 Juni
        Wong-wong Yahudi, kaya biasane, ing dhaptar - padha seneng ngetung dhuwit! Lan padha nindakake kanthi bener!
        1. +1
          3 2014 Juni
          Apa BBC ing foto nerangake operasi granat paling anyar?))
        2. +2
          3 2014 Juni
          Kutipan saka Gxash
          Wong-wong Yahudi, kaya biasane, ing dhaptar - padha seneng ngetung dhuwit! Lan padha nindakake kanthi bener!

          Israel, ora kaya wong liya, kudu ngetung dhuwit.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. +1
            3 2014 Juni
            Sanksi kampanye luwih abot...
            Israel x .. sijine wong
        3. +4
          3 2014 Juni
          Iku ora bab dhuwit, iku ora mung bab
          Iku kabeh babagan slamet pisanan lan utomo.
      5. pica2
        +1
        3 2014 Juni
        Pamrentah AS lan Israel ngrancang nawakake sistem pertahanan rudal Arrow (Hetz) menyang Korea Selatan. Publikasi resmi Defense News nglaporake, nyebutake sumber ing Boeing lan pertahanan negara Israel prihatin Industri Penerbangan (IAI), manawa Boeing arep rembugan karo Seoul babagan pasokan sistem Hetz-2 lan Hetz-3.

        Jumlah kira-kira transaksi bisa 1 milyar dolar AS.

        Publikasi kasebut uga narik kawigaten marang deklarasi tujuan anyar dening Boeing lan IAI kanggo ngembangake kerjasama kanggo njelajah kemampuan pertahanan rudal anyar.

        Miturut Defense News, militer Korea Selatan nimbang sawetara opsi kanggo tuku sistem pertahanan rudal. Minangka alternatif kanggo Hetz-2, karakteristik saka American Patriot PAC-3 lan Rusia C-300 lan C-400 lagi sinau. Saiki, tentara Korea Selatan nganggo 48 modul Patriot PAC-3.
        1. +1
          3 2014 Juni
          Pamrentah AS sarujuk kanggo pasokan senjata liyane menyang Israel kanthi syarat New York lan Los Angeles bali menyang Amerika. aran
      6. +1
        3 2014 Juni
        Wong normal sing ngerti carane mikir wis ngerti kabeh kanggo dangu.
        Kene, kerjasama long-term antarane Amerika Serikat lan Israel muter menyang tangan saka Amerika Serikat, iku ora supaya gampang kanggo nolak iku, amarga bakal losses malah luwih saka 1 milyar dolar.
    2. + 14
      3 2014 Juni
      Inggih, sing ngomong bab apa, nanging ala bab adus. Ora kaget yen kerugian pisanan dianggep ing Israel eseman
      1. + 13
        3 2014 Juni
        Kutipan saka Wiruz
        Ora kaget yen kerugian pisanan dianggep ing Israel

        Dadi pinter! Mung wong bodho sing bakal rugi dhewe lan ing wektu sing padha bungah.
        1. AVG
          +1
          3 2014 Juni
          Iki utamane babagan nggawe jalur komunikasi ndhelik khusus antarane Presiden Rusia Vladimir Putin lan Perdana Menteri Israel Benjamin Netanyahu.

          Ora suwe D. Psaki bakal nyuwaraake protes marang Israel saka Departemen Luar Negeri. Tipe:
          Sekutu, aja nglakoni sing ora jujur! ngguyu
      2. +2
        3 2014 Juni
        Kutipan saka Wiruz
        Ora kaget yen kerugian pisanan dianggep ing Israel


        Padha mangertos sadurunge wong - apa bakal ana! Dheweke ngerti carane ngetung, ana ing getihe.
    3. + 14
      3 2014 Juni
      "Ana kanggo seprapat - mbiyen wong kita!!!!!"
      Ing tanggal 9 Mei, kita ngarep-arep bakal terus ngrayakake bebarengan!
      1. +4
        3 2014 Juni
        Dheweke njupuk saka ilat .... Kajaba iku, dheweke "ora banget" menyang Nazi. Nonton pameran piso ing Israel. Ana, kanggo Advertisement saka SS daggers saka ngisor lantai, padha ngirim banget emosi. Lan malah ing Rusia murni.
    4. +3
      3 2014 Juni
      Wong-wong Yahudi sing apik ... wiwit ngetung ... ana kemungkinan bakal sambat marang wong-wong Yahudi ing jaban rangkah .. Eropa. Afrika, lan liya-liyane, lan kabeh sampah sing murah kayata sanksi lan jeritan NATO ing sasi anyar bakal teka. kanggo ora ana. Nalika wong Yahudi ing sawijining negara wiwit fussing lan - Gusti Allah ngalang-alangi - mlayu - banjur temenan ora kabeh iku supaya karo negara iki ... padha genetis mambu nalika kanggo count, nalika kanggo mbukak. Banget mbiyantu wong-indikator! Iku perlu kanggo njupuk care saka wong-wong mau :-) Lha, sing bener makili ibukutha donya? Bener, iku ora apik kanggo wong-wong mau. Kabeh crita!
    5. +1
      3 2014 Juni
      Israel bakal katahan sawijining oligarki ing rentengan ... Tentrem bakal wis kabeh ndonya!
      1. +4
        3 2014 Juni
        Apa jenis wong Israel? V.V ngerti carane supaya wong-wong mau ing chain. Putin lan China.
        1. jj
          +3
          3 2014 Juni
          Dheweke duwe definisi - wong dhuwit. Iki bangsa lan iman. Kanthi ketepakan, akeh sing dadi wong Yahudi kanthi asal-usul. Nanging nyatane, dheweke nganti masalah lan aspirasi wong Yahudi - violet. Kajaba iku ndadekake dhuwit
          1. 0
            3 2014 Juni
            Akeh, umume, "akeh, nanging akeh banget"? Akeh iku pira?
            Kutipan saka jjj
            Dheweke duwe definisi - wong dhuwit

            “Wong duwit” = pengusaha = boyar utawa sudagar, kowe dhewe ngerti. Iki dudu kewarganegaraan, nanging minangka ciri khas karakter wong.
    6. +5
      3 2014 Juni
      Losses dianggep dening akeh, mung informasi pisanan diwenehi bab Israel. Obama duwe kekosongan ing sirahe, lan dheweke ora bisa ngerti kanthi cara apa wae yen kanthi ngetrapake sanksi marang Rusia, dheweke nggawe tambang ing ekonomi donya, dheweke bisa uga tuku diploma.
      1. +1
        3 2014 Juni
        Pikirane Raksasa
        Obama duwe kekosongan ing sirahe, lan dheweke ora bisa ngerti kanthi cara apa wae yen kanthi ngetrapake sanksi marang Rusia, dheweke nggawe tambang ing ekonomi donya, dheweke bisa uga tuku diploma.

        Lan misale jek kanggo kula sing tambang glethakaken ing waé. Dhewe banjur alon tryndets teka. Ing guise, sampeyan bisa nyoba lan metu. Sayange dudu sapine dhewe sing mati, nanging nyatane tanggane isih urip.
      2. 0
        3 2014 Juni
        Ing subway, ing transisi wassat
    7. +4
      3 2014 Juni
      Obama encroached ing sakral. Aku ora iri karo dheweke ...
    8. +2
      3 2014 Juni
      Kompromi tuan-tuan, iki nalika asu ajag padha dipakani lan wedhus aman, lan nalika Departemen Luar Negeri nyukur wol saka wong-wong Yahudi tanpa mbayar dhuwit, pikirake - mbok menawa sampeyan wis dirampas saka bangsa sing dipilih dening Gusti Allah ...
    9. APS
      +2
      3 2014 Juni
      Wong Israel sing apik, dheweke mikir kanthi apik lan luwih cepet tinimbang akeh ...
    10. 0
      3 2014 Juni
      menyang foto - Aku bakal nerangake kanggo sampeyan 2 kaping lan tarik gambar ©
    11. +1
      3 2014 Juni
      Quote: Gusti saka Sith
      Lan iki siaran censor.net babagan serangan udara wingi ing Luhansk.

      Iki, mesthi, ora ana kabar maneh yen UkroSMI dhewe bingung ing goroh, nanging mesthi omong kosong sing paling kuat ...))))))
      Nalika liyane saka populasi waras Ukraina bakal mungkasi hawking warta iki sembarang sembarang?))))
      Wektu kanggo buruh lemah ing Kyiv dadi luwih aktif ... dheweke bakal ngobong sawetara kantor media kasebut .. banjur padha mikir babagan carane menehi kabar babagan tragedi ing Odessa ..
      1. 0
        3 2014 Juni
        Ya.... Staf Umum GRU wis wayahe dadi luwih aktif
    12. +1
      3 2014 Juni
      Yen donya iki mrentah dening dhuwit, lan dhuwit biasane karo wong Yahudi, lan wong-wong Yahudi nandhang losses, banjur Rusia kudu ngenteni Israel kanggo pindhah menyang sampeyan. AS katon ilang kapentingan.
    13. arch_kate3
      -2
      3 2014 Juni
      Sejarah kudu dingerteni!
    14. Arh
      0
      3 2014 Juni
      Negara kudu nyawiji lan nglirwakake kasur !!! basa wassat ngguyu
    15. 0
      3 2014 Juni
      Sing apik, kita bakal ngrampungake kabeh ing tingkat "cedhak-resmi". Wong Israèl iku ahli bab iki. Lan supaya p.i.n.d.o.s.s resmi gantung piyambak.
    16. +1
      3 2014 Juni
      Quote: Wali
      Apa Israel bakal tetep oligarki ing rantai ...


      Ing Israel, padha ngomong yen kulawarga duwe wedhus ireng, nanging umume ora musuhan karo Rusia.
    17. zavesa01
      +1
      3 2014 Juni
      Inggih, kanggo keuntungan, padha siyap kanggo apa wae. Nalika kapentingan pas iku perlu kanggo nggunakake. Nanging, kita kudu ngelingi yen dheweke rumangsa entuk manfaat, dheweke bakal cacat ing kene.
      1. 0
        3 2014 Juni
        Lan China? Apa karo wong liya?
    18. 0
      3 2014 Juni
      ho ho ditarik piyambak munggah ..)) ngendi tanpa wong ... lungguh mudhun ing beyo.
    19. 0
      3 2014 Juni
      Siji kudu mikir nalika Obama ngetung asil sanksi, dheweke mung mikir babagan gambar Obamasration. Sanadyan ing saindenging jagad wis ngerti "amin lan sratsia" ing kana kanthi lengkap, ora mung ing Tel Aviv, nanging uga ing Eropa, dheweke ngetung "kapitunan". Lan padha ora seneng mundhut aset. "Mbah" kudu nggawa "mbah". Lan donya Kulon ora diatur kanthi cara sing beda.
      Panitia regional Washington frantically nyoba kanggo nyimpen sawijining project disebut "Ukraina". Senajan Ukraina saiki, sanajan "pemilihan demokratis", katon kaya supaya urip dawa. Kyiv luwih mati tinimbang urip. Ya, dheweke dhewe pengin "asil" kaya ngono. Kanggo nari Maidans lan pemilihan carousel ora menehi batu bara menyang gunung, sampeyan kudu kringet ing kene. Lan sing ora kringet utawa ora pengin kringet, padha ngerti ngendi dheweke ngapusi. Biasane ing kamar mayat.
      1. 0
        3 2014 Juni
        Ora, aku ora setuju, tujuane yaiku Rusia ... ora peduli karo dill
    20. Komentar wis dibusak.
    21. +2
      3 2014 Juni
      Persahabatan kekancan, lan rokok loro. Nanging wong-wong Yahudi iku paling gedhe amarga ora isin lan ora wedi ngomong kanthi banter, ora kaya EU, sing wedi mati 2 perkara:
      1. Aja seneng Amerika Serikat
      2. Ilang awis ing Rusia.
      iku kanggo alesan iki sing paling negara EU saiki ing negara frustasi permanen lan histeria
      1. 0
        3 2014 Juni
        Hmm ... Stop nguber babagan UNSELF Yahudi ... Tanpa negara, Israel ora bakal suwe ... !!! Dadi dheweke golek sekutu anyar ... Stalin, wong saka TIMUR, ngidoni dheweke ... LAN KOWE SEKUTU ... Luwih teliti DIBUTUHKAN !!! AS Zhvanetsky ngandika ... Ati-ati!!! Aku ora Nazi lan aku nambani Israel PERSIS!!! Nanging dipercaya - mriksa! Lan aku arep ngomong: pitung mawar UKUR siji CUT ...!!!
        1. +2
          3 2014 Juni
          Sampeyan ana sing mbingungake, sayangku ... Stalin mung nggawe Israel, sanajan ana perlawanan kabeh jagad Anglo-Saxon. Kanggo perpustakaan, menyang perpustakaan!
          1. 0
            3 2014 Juni
            Kutipan saka: vsoltan
            . Stalin mung nggawe Israel

            Yah? Lan kepiye carane Stalin nggawe Israel?
            1. 0
              3 2014 Juni
              Kanggo perpustakaan, menyang perpustakaan .... utawa "menyang loteng" .... minangka "Lenin Agung" diwarisake.
              1. 0
                3 2014 Juni
                Aku nggambar dhewe lan sampeyan ora bakal pracaya, aku ana ing perpustakaan, lan sampeyan?
                Carane Stalin nggawe Israel. Ing acara mengeti 66 taun kamardikan Israel
                Sinau, sinau lan sinau maneh ... nglirik
                1. 0
                  3 2014 Juni
                  Sinau, profesor, sinau, sampeyan jelas ngerti carane nggambar, nanging apa hubungane humaniora? Secara pribadi, sampeyan ora peduli karo wong deso, wis lulus saka sekolah muda kerja, isih sinau .... menyang perpustakaan !!!!

                  PS Lan kenapa sampeyan duwe avatar sing ala? Inggih, apa ora bisa dadi luwih nyenengake .... mangga, sethitik liyane rasa!
                  1. 0
                    4 2014 Juni
                    Kutipan saka: vsoltan
                    Sinau, profesor, sinau, sampeyan jelas ngerti carane nggambar, nanging apa hubungane humaniora? Secara pribadi, sampeyan ora peduli karo wong deso, wis lulus saka sekolah muda kerja, isih sinau .... menyang perpustakaan !!!!

                    Apa sampeyan wis maca artikel "carane Stalin nggawe Israel"? Apa ana sing mbantah utawa bakal terus banjir?
        2. 0
          3 2014 Juni
          Kaya sunat? Nyuwun
      2. Komentar wis dibusak.
    22. Komentar wis dibusak.
    23. +3
      3 2014 Juni
      Ya, dhasar kita padha karo sejarah. Padha duwe Musa, kita duwe I. Susanin. Loro-lorone njupuk wong nang endi wae kanggo dangu. nglirik Apa sing ngalang-alangi sampeyan nindakake samubarang bebarengan?
      1. +4
        3 2014 Juni
        Kutipan: Marconi41
        Ya, dhasar kita padha karo sejarah. Padha duwe Musa, kita duwe I. Susanin. Loro-lorone njupuk wong nang endi wae kanggo dangu. nglirik Apa sing ngalang-alangi sampeyan nindakake samubarang bebarengan?

        Padha ndamel iku, sanadyan siji saka dhewe, lan turis manca liyane. Ya, lan lelungan rampung rada beda. nglirik
      2. 0
        3 2014 Juni
        Apik, sampeyan duwe rasa humor ... :-)
      3. +1
        3 2014 Juni
        Ora wong lanang! Susanin nuntun mungsuh menyang rawa. Lan Musa nuntun umaté ing ara-ara samun suwéné 40 taun. Ing endi ing bumi ana ara-ara samun? Punika mergo. Nabi Musa ngenteni generasi sing luwih tuwa supaya mati, ngelingi perbudakan ing Mesir, lan ing wektu sing padha, rong generasi wong Yahudi tuwuh, sing dipeksa ing sirahe kanthi ideologi anyar sejarah?), woh-wohan sing saiki kita deleng ing saindenging jagad. Apa sebabe gurun perlu? Ya, kanggo ngilangi pengaruh eksternal, sapisan, lan kaping pindho - kanggo ngobati bangsa, supaya sing paling kuat bisa urip.
    24. +1
      3 2014 Juni
      Ana informasi manawa Obama didakwa. Apa wong-wong Yahudi ora padha gawe ribut? ngguyu
    25. 0
      3 2014 Juni
      Dadi sapa lan wong-wong Yahudi sing ngerti carane ngetung dhuwit! Ora suwe wong Eropa gay bakal ngerti yen luwih becik kekancan karo kita tinimbang ngancam nganggo sanksi sing ora spontan. nglirik
    26. +1
      3 2014 Juni
      Aja bingung Israel lan oligarki Anglo-Yahudi. Dheweke duwe tujuan lan tujuan sing beda. Sing terakhir nggawe paru-paru lan ngrusak masa depan dening tangan Hitler.
      1. 0
        3 2014 Juni
        Ya, nanging padha ora numpes tenan ... ora luwih saka liyane ... ana akeh versi - aku wedi kanggo nulis luwih, saiki padha menehi telu kanggo nolak ...
    27. +1
      3 2014 Juni
      saiki luwih becik Obama ora ngunjungi Israel, dheweke bakal ngalahake kupinge nganti nangis lan dheweke bakal nesu. wassat
    28. -1
      3 2014 Juni
      Iku angel pracaya marang pangandikane wong Yahudi. Nanging misale jek kanggo kula sing Amerika Utara bakal diapusi, lan padha bakal ngubengi kita watara driji. Mulane dheweke dadi wong sing ora seneng.
    29. Komentar wis dibusak.
    30. 0
      3 2014 Juni
      Oh, akeh komentator, nanging paling ora ana sing mbukak artikel asli? Lan ana omong kosong iki:
      Sing kesepakatan Oktober 2010, pemerintah lan sumber industri kene ngandika, wis samesthine kanggo segue menyang tindakake-ing multiyear co-produksi paket worth luwih saka $1 milyar adhedhasar ing-garis ngarep IAI-dibangun Heron-1 UAV. Ing paralel, Rusia ngarepake entuk radar aperture sintetik sing sadurunge ditolak lan muatan multimisi canggih liyane kanggo UAV sing dibangun ing njero.
      Miturut kesepakatan Oktober 2010 kasebut, sumber pamrentah lan industri ujar ing kene, fase sabanjure dijaluk langsung menyang produksi bareng multi-taun luwih saka $ 1 milyar adhedhasar UAV Heron-1 garis ngarep IAI. Ing podo karo, Rusia samesthine bakal netepake (sadurunge ditolak) radar aperture sintetik lan muatan multi-tujuan kompleks liyane kanggo UAV domestik (Rusia).


      Iku kelangan kanggo ilang milyar kasempatan sing ora tau kelakon. wong bodho

      PS
      Israel Watesan Kerjasama Keamanan karo Rusia
      1. +2
        3 2014 Juni
        Quote: profesor
        Iku kelangan kanggo ilang milyar kasempatan sing ora tau kelakon.

        Profesor!
        Matur nuwun pribadi kula dhumateng sederek sedaya pejuang Aliya ingkang tindak Novorossia.
        hi
        1. +1
          3 2014 Juni
          Kutipan saka: stalkerwalker
          Matur nuwun pribadi kula dhumateng sederek sedaya pejuang Aliya ingkang tindak Novorossia.

          Aja ngandel marang propaganda murah lan tangisan wong sing dibuang. Miturut cara, yen petualang individu saka Israel katon ing Ukraina, banjur bali bakal ngadhepi nyoba lan bunks kanggo melu ing tatanan bersenjata ilegal ...
          1. +2
            3 2014 Juni
            Quote: profesor
            Aja ngandel marang propaganda murah lan tangisan wong sing dibuang.

            Спасибо.
            Njlentrehake. sedulur
    31. -1
      3 2014 Juni
      Dheweke nyelehake anak didik (Poroshenko) ing Ukraina, dheweke nyebabake rasa sengit antarane Rusia lan Ukrainia, lan uga nimbang dhuwit sing bakal ilang ing Rusia amarga iki.
      Ya, Amerika Serikat saben taun menehi 3,5 milyar dolar saben taun kanthi gratis.
      Lan kasunyatan sing padha dinuga kalah amarga sanksi bakal reimbursed dening Amerika Serikat 100%, lan padha uga bakal pump metu saka wong Ukrainia piyambak.
      1. +1
        3 2014 Juni
        Apa sampeyan ngerti yen 20 sukarelawan lunga menyang Tenggara saka batalyon "Aliya", sing njaga pemukiman Yahudi ing Yudea lan Samaria, lan miturut pratelan, nganti 200 pejuang liyane bisa lunga?
        Maksudku, sampeyan nggoleki ing panggonan sing salah.
    32. -1
      3 2014 Juni
      Apa dheweke bakal perang ing sisih Poroshenko kanggo mateni panyengkuyung Novorossiya?
      Lan ing ndhuwur, peserta saka Israel (professor) claims: Aja pracaya propaganda murah lan nangis saka outcasts Miturut cara, yen petualang individu saka Israel katon ing Ukraina, banjur nalika bali bakal ngadhepi nyoba lan bunk kasur kanggo melu ing formasi bersenjata ilegal...
    33. -2
      3 2014 Juni
      Quote: jaket empuk
      Dheweke nyelehake anak didik (Poroshenko) ing Ukraina, dheweke nyebabake rasa sengit antarane Rusia lan Ukrainia, lan uga nimbang dhuwit sing bakal ilang ing Rusia amarga iki.
      Ya, Amerika Serikat saben taun menehi 3,5 milyar dolar saben taun kanthi gratis.
      Lan kasunyatan sing padha dinuga kalah amarga sanksi bakal reimbursed dening Amerika Serikat 100%, lan padha uga bakal pump metu saka wong Ukrainia piyambak.

      Lan wong-wong Yahudi wis dawa wis pumping metu saka sak ndonya wiwit dina nggawe. Dheweke njupuk Ukraina - mbebasake wilayah kasebut saka populasi kanthi tangane populasi dhewe! Lan kanca-kanca Yahudiku ngomong kanthi rahasia - iki kanggo Israel anyar! Utawa aku salah, Dear Profesor? Iki kaping telune kanca kelasku bali saka tanah sing diolah ing Ukraina kanthi dhuwit kanggo apartemen saka pemerintah. Lan padha ora ndhelikake - pendhudhukan sepi ngiring dening rebutan legal saka daya. Cukup aja nesu mbantah iki - kabeh telu kanthi kapisah ora bisa ngapusi! Lan rabi saka papan pangibadah ing kutha eyangku - tanggane ngarep lawang - ngandika bab sing padha!
      1. +2
        4 2014 Juni
        Kutipan: Goblin 28
        Lan wong-wong Yahudi wis dawa wis pumping metu saka sak ndonya wiwit dina nggawe.

        Inggih, inggih. Mesir dirampok nalika padha mlayu saka Firaun, padha digawe rejeki ing Inquisition, Holocaust umume piramida ... omong kosong lengkap.

        Kutipan: Goblin 28
        Dheweke njupuk Ukraina - mbebasake wilayah kasebut saka populasi kanthi tangane populasi dhewe! Lan kanca-kanca Yahudiku ngomong kanthi rahasia - iki kanggo Israel anyar! Utawa aku salah, Dear Profesor?

        Apa Israel lawas bakal diwenehake marang "Palestina"? nglirik Banjur luwih becik pindhah menyang Uganda, aku ora seneng frost.

        Kutipan: Goblin 28
        Iki kaping telune kanca kelasku bali saka tanah sing diolah ing Ukraina kanthi dhuwit kanggo apartemen saka pemerintah. Lan padha ora ndhelikake - pendhudhukan sepi ngiring dening rebutan legal saka daya. Cukup aja nesu mbantah iki - kabeh telu kanthi kapisah ora bisa ngapusi!

        Marang kula, ing pelayanan ing Yerusalem aku bisa njaluk dhuwit kanggo apartemen ing Ukraina? Aku uga pengin tuku apartemen ing Bolshaya Morskaya ... Miturut cara, carane rabi nerangake yen ing Israel dhewe, prices ngalahake kabeh cathetan? Sawise kabeh, ing teori, wong-wong padha lunga, tegese apartemen dikosongake ... ngguyu
    34. 0
      3 2014 Juni
      lucu utawa ora, nanging informasi bab milisi saka Aliya dikonfirmasi, bab rong rolas tenan teka. Dheweke janji yen kira-kira rong atus liyane bakal teka sajrone rong utawa telung minggu. Sing nggumunake, ing antarane para rawuh ana sedulur saka Caesar Kunikov. Jerman paling lucu ing mangsa cedhak uga janji 200-300 wong. Iki kudu dirusak supaya bisa nggabungake antagonisme kasebut.
      1. +1
        4 2014 Juni
        Kutipan saka 1c-inform-city
        nanging informasi babagan milisi saka Aliya dikonfirmasi

        Sapa sing konfirmasi? Konfirmasi endi? Miturut cara, dheweke dudu wong enom, nanging ora entuk pensiun ing Israel. Hipotek ing Israel larang. Mulane pitakonan, nanging nalika lagi perang ing Ukraina, sing mbayar hipotek kanggo wong-wong mau, feed kulawargané? Sawise kabeh, dheweke durung mbayar bank sajrone rong wulan lan ora bakal bali maneh ...
        1. 0
          4 2014 Juni
          Quote: profesor
          Kutipan saka 1c-inform-city
          nanging informasi babagan milisi saka Aliya dikonfirmasi

          Sawise kabeh, dheweke durung mbayar bank sajrone rong wulan lan ora bakal bali maneh ...


          Bener, ora 2, nanging nganti 6 (mung sawise periode non-pembayaran paling ora siji pembayaran hipotek, bank bakal bisa miwiti proses adol apartemen).
    35. 0
      4 2014 Juni
      Inggih, asil samesthine, nanging padha pleased madrasniks, utawa bakal ana liyane
    36. -1
      4 2014 Juni
      Pimpinan Israel, kaya biasane, kanthi gaya dhewe, aku ora bakal kaget yen kompleks industri militer Israel nggawe pratelan marang pamrentah AS, ujar manawa yen saiki ora bisa mlebu kontrak karo Rusia kanthi rega $ 1 milyar, mula Pentagon kudu nggawe persetujuan kanggo jumlah kasebut. Nanging dhukungan resmi Israel wis nyemangati.
      1. 0
        4 2014 Juni
        Kutipan saka mackonya
        Nanging dhukungan resmi Israel wis nyemangati.

        Inggih, apa dhukungan resmi? Ing pangenalan integritas teritorial Ukraina utawa ing serangan saka Kamentrian Luar Negeri Israel dawa sadurunge voting lan aneksasi Crimea?
    37. SakaTheNewWorld
      0
      4 2014 Juni
      Gegayutan karo wahyu saka Edward Snowden babagan penyadapan total dening CIA lan NSA, dadi jelas sapa sing sejatine pimpinan Rusia lan Israel bakal encrypt saka obrolan pribadi.

      Enkripsi saiki digunakake ing endi wae, sanajan ing tingkat rumah tangga. Ing kene, sanajan tanpa wahyu Snowden, jelas yen garis kasebut ditutup ing kasus apa wae.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"