Serangan rudal kaping lima ing Slavyansk sajrone sedina

230
Komandan batalyon "Vostok", unit militèr milisi rakyat DPR, Alexander Khodakovsky, ngandhakake yen ing upaya sistematis kanggo ngubengi Slavyansk, pasukan keamanan Ukrainia ngalami kerugian gedhe. Miturut dheweke, jumlah sing tiwas lan tatu wakil saka tentara Ukraina lan Pengawal Nasional dadi kanggo paling atusan. Informasi iki diterbitake RIA News.

Alexander Khodakovsky, kepala Dinas Keamanan DPR:

Kanggo Ukraina, sing wis ora perang wiwit 45, iki nomer ageng. Iki ora normal. Iki ora wajar. Iku mung didhelikake. Saben operasi ing Slavyansk ngaku puluhan nyawa. Mung wae, media Ukraina ora ngomong babagan iki supaya ora nggegirisi masyarakat. Nelpon putra-putramu ing tentara, priksa manawa dheweke urip apa ora.


Dina iki (Selasa, 3 Juni) ing sacedhake Slavyansk, sing diwakili dening milisi rakyat minangka sing paling berdarah kanggo kabeh wektu perlawanan marang detasemen punitive. 5 tiwas lan sepuluh wakil milisi DPR tatu, ana kerugian ing antarane warga sipil.

Khodakovsky:

Slavyansk minangka wilayah sing cukup cilik sing bisa ditindakake kanthi efektif dening regu cilik. Njupuk Slavyansk iku rega dhuwur. Apa sing bakal menehi wong, saliyane efek politik, nyekel Slavyansk? Nanging efek politik iki bisa nyabrang dening efek politik liyane - wis ana cukup ibu ing Ukraina kiwa tanpa anak.


Perang ing wilayah LPR ora suda. Kepala republik, Valery Bolotov, nyatakake yen milisi bisa nyekel drone Angkatan Udhara Ukraina. Pira UAV sing ana ing tangan milisi ora dilaporake.

Pendhudhuk Slavyansk nglaporake manawa bledosan keprungu maneh ing sacedhake kutha lan Ukrainia. penerbangan. Semyonovka, dumunung ora adoh saka Slavyansk, jotosan liyane.

Serangan rudal kaping lima ing Slavyansk sajrone sedina


Iki minangka serangan rudal kaping lima ing dina saiki. 10 warga sipil padha tatu. Dheweke digawa menyang rumah sakit kutha. Iki dilaporake ITAR-TASS.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    230 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 33
      3 2014 Juni
      Dhuh Yehuwah, kados pundi manungsa sampun tebih saking prasetyan Paduka...
      1. + 11
        3 2014 Juni
        Apa prajanjian? Yen kedadeyan kasebut, ora ana wektu kanggo prajanjian .....
        1. +3
          3 2014 Juni
          Kutipan saka: svp67
          Dhuh Yehuwah, kados pundi tiyang sapunika sampun tebih saking prasetyan Paduka.

          Kutipan saka kocclissi
          Apa prajanjian? Yen kedadeyan kasebut, ora ana wektu kanggo prajanjian .....

          Mung wae, pranatan saben wong beda-beda, sayangé.
          1. +9
            3 2014 Juni
            Eh, simbah-simbah kita ora ngrampungi sampah-sampah iki.
            1. Latvia
              +3
              4 2014 Juni
              Thanks kanggo Sergey Bezrukov! Tembung emas!
            2. +2
              4 2014 Juni
              Aku ora ngerti siji bab, uga, yen kita ora bisa ngumumake perang ing Ukraina, sanajan ora ana sing nyegah kita wiwit Konvensi Den Haag 1907, amarga ora ana sing mbatalake ... kita saka nyatakake sektor sing bener minangka organisasi teroris lan tumindak kaya Yankees nganggo drone? Sawisé iku, ngluncurake serangan rudal marang klompok-klompok sayap tengen, jarake cilik, jarak Iskanders cukup, kanggo miwiti nggarap Gunung Karachun ... Lan uga perlu, kanggo njawab kabeh pitakonan, kanggo nyelehake wangsulane wong bodho kaya Psaki, supaya dheweke nindakake macem-macem omong kosong - roket sing diluncurake ing Slavyansk ora sengaja mbalik lan nabrak arsenal, meteorit tiba, ora sengaja nyelehake kothak cangkang menyang geni lan liya-liyane ...
              1. +1
                4 2014 Juni
                Kutipan saka Yorgven
                sijine wong bodho kaya Psaki kanggo mangsuli

                Ing idea, mesthi, gedhe, nanging ana siji cilik "nanging". Tumindak mangkono iku tumindak ing ngisor harkatmu aran . Lan iki kurang. "Minangka liyane, marquise ayu - kabeh apik, kabeh apik ..." apik ngguyu ombenan
          2. +1
            4 2014 Juni
            Koresponden Khusus. "Milisi" (03.06.2014) © VG
            https://www.youtube.com/watch?v=eHOEfclKUJ0
        2. +1
          4 2014 Juni
          40 peti mati teka ing salah sawijining kutha ing wilayah Chernihiv. Kutha ing ambang kraman
          http://www.imperiya.by/news.html?id=136664
      2. pemanah2
        + 36
        3 2014 Juni
        nanging ana GENOCIDE nyata - Rajapati POPULASI TENANG lan kabeh kekuwatan sing ana meneng? PENGKHIANAT...
        1. + 14
          3 2014 Juni
          Vladimir Vladimirovich, GAS Panjenengan !!!
          1. pemanah2
            +1
            3 2014 Juni
            Kutipan saka Oprychnik
            Vladimir Vladimirovich, GAS Panjenengan !!!


            Apa sampeyan nawakake luwih akeh gas saka Banderland iki, kaya sampeyan pantes?
            1. +5
              3 2014 Juni
              "Apa sampeyan nawakake luwih akeh bensin saka Banderland iki, kaya sampeyan pantes?"
              A SMART ngerti carane iku kudu, lan bisu minangka "kudu".
              1. waf
                waf
                +6
                3 2014 Juni
                Kutipan saka Oprychnik
                PANDAN NGERTI KENAPA,


                Dadi kritéria "pinter" sampeyan mung duwe wong sing- basa и sedulur ?
                Ya.. sayang, kowe bakal adoh.. karo kuwi.. "taksiran"....

                Utawa bisa uga pinter iku sing weruh kabeh lan mikir karo sirahe, lan ora .... OPOY wassat

                Dina iki ing Rada endhog ngandika ... secara harfiah, kita wis pumped (saka 3,14zdili) tanpa dhuwit 7 lard persagi lan kita isih bakal upload (......) minangka akeh sing perlu.

                Miller - "Ukraina saiki njupuk gas kanggo awake dhewe ing cara sing paling bisa).

                Novak - "tanggal pungkasan kanggo transfer (!!!!) menyang prabayar sing diduga (!!!!!) wis ditundha nganti 9 Juni.

                Lan sakteruse....

                Inggih, ayo .... "SMART" sampeyan duwe kita ... uncalan dhewe ing tank utawa embrasure, kanggo nglindhungi, supaya bisa ngomong ... "posisi lan tumindak" saka pemilik ndhuwur kita saka "harta nasional" wassat
                1. +5
                  3 2014 Juni
                  waw (1)
                  "Dadi kriteria "pinter" apa sampeyan mung wong sing basa lan sesama?
                  Ya.. sayang, kowe bakal adoh.. karo kuwi.. "taksiran"....
                  NAWAK KALIAN "PINTAR", MUNGKIN AKU MAKSUD KOWE. KESLING AKU KALIH ORANG...:)))
                2. 0
                  3 2014 Juni
                  Peti kasebut mbukak kanthi gampang. Miller lan Novak mung wedi yen Ukraina bakal ngirim adoh lan ora mbayar gas. Dadi wong-wong mau padha sujud marang wong-wong mau supaya bisa ngilangi utang iki. Miturut prinsip - titmouse ing tangan luwih apik tinimbang crane ing langit.
                3. +2
                  3 2014 Juni
                  vaf (1) RU Dina iki, 21:28
                  Inggih, ayo .... "SMART" sampeyan duwe kita ... uncalan dhewe ing tank utawa embrasure, kanggo nglindhungi, supaya bisa ngomong ... "posisi lan tumindak" saka pemilik ndhuwur kita saka "harta nasional"

                  repost
                  ya, kita ngrungokake kasepen Russian. Netesake luh rasa nesu lan ngidak-idak kaadilan.

                  Kepiye carane dheweke ngrungokake dheweke (meneng) ing taun 1812, ngarepake invasi Napoleon, lan kanthi ajaib, sawetara dina sadurunge dheweke, dheweke bisa nenangake ngarep nomer loro ing sisih kidul.

                  Ya, kita ngrungokake. Kepiye carane dheweke ngrungokake dheweke (meneng) ing taun 1941, ngerti yen kita ora bisa dadi sing pertama. Ngerti yen Kongres Amerika ing April 1941 mutusake kanggo mbantu wong-wong sing diserang. Ngerti yen Inggris lan AS nyiapake Hitler kanggo kita. Ngerti yen pasukan Wehrmacht ana ing tapel wates. Ngerti yen jotosan pisanan bakal remuk.

                  Ora ana negara sing bisa perang ing rong sisih, utawa karo jagad iki. Rusia, kanthi biaya urip, ngenteni pukulan pisanan, sabisane cobble bebarengan, yen ora koalisi sekutu, banjur paling ora koalisi negara netral.

                  Ya, padha ngrungokake, ing nesu impoten, nalika Yugoslavia dibom, nalika padha piyambak ana ing verge saka punah.

                  Ya, kita ngrungokake. Kepiye dheweke ngrungokake dheweke (bisu) ing Agustus 2008, nalika ngerti yen Georgia bakal nyerang. Padha ngrungokake nalika Tskhinvali dirusak dening Grads. Banjur padha menang.

                  Ya, dheweke ngrungokake, ing Libya, amarga bisa ngisolasi sebagian Putin sajrone 4 taun.

                  Ya, padha ngrungokake ing Siria, nanging ora lulus. Suriah minangka kamenangan pisanan Rusia ing Jauh Luar Negeri, nalika wiwitan, nanging kamenangan.

                  Ya, saiki kita ngrungokake ing Ukraina Rusia.

                  SW. Tatyana, stroke - acara.

                  a) asosiasi Ukraina ing 2013. Ing meksa ora resmi saka Rusia, Yanukovych nempatno ing rem ing wayahe pungkasan, kalebu amarga liyane 160 milyar ing persetujuan 1994, kang Eropah utang (prajanji) kanggo Ukraina. Poroshenko uga nundha penandatanganan kasebut. Rusian Ukraina lan Amerika Serikat mbutuhake 160 lard, lan Amerika bakal nyingkirake wong-wong mau saka Eropa kanthi gratis yen Petya the Bloody ngadeg ing Kyiv. Kita mung bisa njaga Eropa ing pancing, janji bakal lali babagan dhuwit iki yen Ukraina dadi Rusia maneh.

                  b) November 2013 - Maidan. Miwiti. wiwitan palsu. Amerika lan oligarki bebarengan mutusake kanggo nurunake Yanukovych lan njupuk Ukraina menyang tangane dhewe. Rencana kasebut kasar. Kulon menek munggah amandel.

                  c) 17 Desember. Rusia ngalahake Ukraina lan Yanukovych.

                  d) 21-22 Februari, sawise ontran-ontran kasar ing Maidan, Yanukovych merges ora mung amarga cowardice kang. Amers gagal bang, Viktor Fedorovich digawa menyang Rusia minangka joker.
                  1. +9
                    3 2014 Juni
                    e) Amerika lan junta mutusake kanggo ngembangake sukses kilat, blitz krieg, Sov. dipakani. Menehi hak Putin kanggo ngirim pasukan. Weruh yen Rusia ngadeg kanthi kuat, semangat junta NATO dadi adhem. Banjur ana alesan kanggo mlebu.

                    f) Kerusuhan ing Crimea, referendum ing Mei 25, posisi edan saka amers, daya saka massa kritis wong ing ndhukung Rusia ing Crimea, wong sopan: Crimea iku bagéan saka Rusia

                    g) Tekanan sing durung tau ana ing Rusia, junta lagi rame ing sisih kidul-wétan. Akumulasi massa kritis ing Kidul-Wétan wiwit. 2 Mei - Odessa. Donetsk lan Luhansk wis mbledhos. Referendum 11 Mei.

                    Deleng taktik:

                    Amerika lan junta kudu narik Rusia supaya ngirim pasukan. Amerika pungkasanipun strangling Eropah lan dipakani dollar ing beyo kanggo liyane 10-15 taun. Konsekuensi ekonomi kanggo Rusia penting, kita kanthi sistematis ngethok oksigen. Nanging ing wektu sing padha, supaya Rusia dadi aggressor, Donbass lan kabeh South-East dipotong alon-alon, moyoki. Amarga adoh banget ing Georgia, Amerika, nalika ngembangake operasi punitive, nganggep iki. Mulane, Slavyansk ora dibusak dening Grads, yen ora, dheweke ora bakal duwe wektu kanggo ngunyah hubungan ing Kyiv. Lan ing wektu sing padha, bakal angel mbabarake Rusia minangka aggressor. Mula lisensi AS kanggo mateni Petro Bloody kanthi jumlah 2000 wong.

                    Sing kudu ditindakake Rusia yaiku muter wektu, nyedhiyakake pitulungan rahasia kanggo Novorossia. Persis kanthi rendering. "Nona" tembak apa? Perang minangka bisnis sing larang lan larang banget, SW. Tatiana.

                    Rusia ing wektu iki njaluk dhukungan saka China lan nandatangani EAEU, ndamel wedge antarane Eropah lan Amerika Serikat, antarane media resmi lan posisi wong Eropah biasa. Nguripake gelombang perang informasi.

                    Kabeh iki njoget karo gas kanggo mantan. Ukraina ora ana hubungane. Kabeh iki mung kanggo nggawe Eropa sementara netral.

                    Kabeh padha, Rusia bakal liquidate proyèk anti-Rusia Ukraina, nanging kanggo wektu kang ngiyataken mburi dhewe lan weakening mungsuh. Kita kudu tahan. Kanggo kabeh Amerika lan junta bakal mangsuli. Kanggo kabeh.

                    Cukup aja banget banyu Rusia lan Putin. Saben mati wong ing Rusia Anyar ing tangan Nazi minangka catu ing atine, lan uga kita. We ngenteni. Kita bakal mbales kabeh wong, kita bakal ngusir sapi menyang tapel wates kulon.

                    Alexander Mutalenko.
                    1. Elle-elle
                      +1
                      4 2014 Juni
                      Disenengi cara ditulis! Cetha, menyang titik lan menehi inspirasi. Iku inspirasi optimisme ora karo slogan, nanging karo kasunyatan lan analisis.
          2. + 19
            3 2014 Juni
            Ana skenario sing meksa Rusia melu perang iki utawa nampa nyerah lan nepaki kondisi Amerika Serikat. Kita dilebokake ing slingshot. Aku kepengin weruh kepiye lan kepiye GDP bakal nanggapi. Nalika Rusia mlebu perang, Eropa pungkasane bakal ngadeg ing sangisore gendera Amerika Serikat, SAIKI Dhewe.
            1. Elang elang
              + 17
              3 2014 Juni
              Lan karo asumsi kaya apa, apa dheweke fluctuates?! Sampeyan isih ora ngerti yen iki minangka game khas polisi "apik" lan "ala"! Eropa minangka polisi sing apik, lan Amerika minangka polisi sing ala. Lan goal iku siji - divorce saka bajingan. Rusia uga ing dalan. Lan umume, kenapa saben wong mutusake yen tugas Barat yaiku kanggo narik Rusia menyang perang. Mungkin ing nalisir, kanggo nggawe supaya kanggo wektu kang terus kanggo muter game muddy? Banjur, banjur bakal kasep.
              1. Sergh
                + 14
                3 2014 Juni
                Dill punishers karo operator ing operator personel wojo didistribusikan:

                1. +8
                  3 2014 Juni
                  14,5 kampanye mabur ing, mdaa padha ora duwe akèh pengalaman. Padha njagong lan ngenteni kanggo nandur RPG.
            2. +6
              3 2014 Juni
              Quote: YUBORG
              Ana skenario sing meksa Rusia melu perang iki utawa nampa nyerah lan nepaki kondisi Amerika Serikat. Kita dilebokake ing slingshot. Aku kepengin weruh kepiye lan kepiye GDP bakal nanggapi. Nalika Rusia mlebu perang, Eropa pungkasane bakal ngadeg ing sangisore gendera Amerika Serikat, SAIKI Dhewe.

              Komentar sing apik, bener. Ing catur, iki diarani zugzwang. Ora ana maneh cara metu sing apik, kita kudu milih sing kurang nglarani lan, ora ketompo carane akeh nyengsarakke kula saiki, nanging misale jek sing ngirim ing pasukan utawa digunakake nggunakake pasukan militèr mbukak iku pilihan paling awon. Politik umume minangka perkara sing kejam lan sinis.
              1. Komentar wis dibusak.
                1. +3
                  3 2014 Juni
                  Quote: YUBORG
                  Paling ora, tanpa ngenalake pasukan, bisa numpes kabeh penerbangan lan lapangan udara Khokhlo-fasis. Banjur kahanan bakal owah sacara dramatis.

                  Paling ora, bisa nandur senjata. Sanajan, miturut pesawat sing ajeg tiba, iki kedadeyan.
              2. +8
                3 2014 Juni
                Aku maca pikirane pinter.
                Kita ora bisa mlebu.
                Pilihan saka tekane internasionalis, kaya ing Spanyol ing 1936 - YES.
                Dhuwit lan teknologi - liwat wates mbukak (hmm ...) ora akeh banget. Ana pilihan liyane.
                1. 0
                  4 2014 Juni
                  Kutipan: SeAl2014
                  Kita ora bisa mlebu.

                  Bener! Elinga carane Amerika ing 1941 meksa Jepang kanggo nyerang lan carane iku rampung.
              3. +5
                4 2014 Juni
                Ora tansah perlu kanggo nggawe gerakan sing jelas. Komentar ing ndhuwur wis diwaca wiwit dina nalika DPR lan LPR isih dibentuk, sanajan sadurunge ontran-ontran ing Odessa lan sadurunge diwiwiti ATO. Malah sadurunge terobosan cepet menyang RRC ing rembugan gas sluggish 10 taun, sadurunge kesimpulan merata cepet saka Komunitas Ekonomi Eurasia (Nazarbayev dhewe misale jek wis musna saka kaputusan cepet saka graters 20 taun, lan bapak ngrayakake kamenangan ing umum lan nindakake perkara sing bener.)
                Masalah utama lan strategi Federasi Rusia ing mangsa ngarep wis jelas kanggo kabeh wong, PDB lan tim sing kuwat wis ngomong babagan iki: nyiyapake platform kanggo wong Eropa kanthi maksimal kanggo ngganti kutub lan nguripake menyang Federasi Rusia. Sukarelawan kanggo mbantu Novorossiya, kasedhiya koridor mbukak, obat-obatan, "bantuan kamanungsan" ing kothak abot (=))), lsp. Carane lan carane ngrancang iki kedados bisa diadili dening squeals saka Amerika babagan penyebaran prajurit Rusia ing tapel wates karo Ukraina. Masalah utama sing mbutuhake koreksi ing rencana taktik yaiku panentu, kanthi panyuwunan milisi, kanthi "tutup budheg" wilayah lokal saka teater operasi sing diduga, uga cara ngatasi masalah netralisasi Angkatan Udara Ukraina. sak perang iki .. Uga nyedhiyani wong karo komponen informasi (laporan, alam operasional, mbangun pendapat umum). Sampeyan uga perlu kanggo njaluk pedunung Novorossia kanggo nanggepi massal, kanggo nyawiji (iki masalah, ing Donetsk wong mangan roti ing ngarep, ing Liman wong ditembak massal.) Lan karo anyar "panguwasa" - junta , kanggo nindakake rembugan dawa, kanthi tujuan Eropah. Amerika Serikat wis gemeter babagan milyar dolar, padha mutusaké kanggo print iku, padha arep teka munggah karo sanksi angel lan ted. Psaki kanthi omong kosong minangka layar sing ora bisa ditembus ing kabijakan negara lan nglawan latar mburi perang informasi praktis, iki kerjane luwih lemah lan luwih lemah. Wektu muter ing kita. Nanging, sayangé, ing wektu iki warga sipil dipatèni. Iki sepisan maneh mbuktekaken perlu kanggo nyawiji wong Novorossiya. Lan Kyiv, Dnipro, Zaporizhia .. uga mbentuk gething marang rezim saiki, alon-alon lan mboko sithik, ngubur anak-anake saben dina. Lan bab pungkasan - kanggo Strelkov: ora perlu kanggo nylametake nyawa bocah-bocah iki saka wajib militer, perlu kanggo pedal pangembangan kebencian ing antarane populasi ing kutha-kutha liyane menyang junta, sing 100% guilty saka pati kasebut. Yen bisa - aja njupuk tawanan, gunakake taktik perang gerilya, perang ambush, kaya sing dikandhakake dhewe. Ing tembung liya, aja nahan nesu. Nuwun sewu kanca, saya suwe ora nulis, mula sosis iki dadi.
              4. +1
                4 2014 Juni
                Kajaba iku, upaya kanggo nerangake apa sing kedadeyan ing Ukraina minangka gambit geopolitik Putin sing luar biasa. Kaya, ing kawitan padha menehi Yanukovych kanggo ambruk kanggo bêsik kanggo tuku wektu lan supaya Ukrainians seneng lawlessness saka junta. Banjur, padha ngomong, kita ngidini Ukraina seneng perang sipil. Ing wektu sing padha, padha ngomong, kita ora tiba ing jebakan Kulon kanggo narik tentara Rusia menyang Ukraina. Komersial lan mundure tentara Soviet menyang Moskow bisa diterangake kanthi rencana licik Stalin. Nanging sing paling mbebayani ing logika iki yaiku kabeh refleksi iki pungkasane teka menyang persepsi Ukraina kanggo kita minangka tanah manca lan wong manca: padha ngomong, supaya padha nylametake awake dhewe ana, lan kita bakal katon lan ngenteni. Maksimum sing bakal kita lakoni yaiku nyimpen Donbass, yen isih pantes. Logika sinis kasebut ora mung ngremehake wong Rusia, nanging uga mbebayani kanggo kabeh jagad Rusia. Khas kanggo wektu dekaden saka fragmentasi lan karusakan, iku mimpin Kuna Kievan Rus ambruk, sijine Rusia ing brink saka punah ing 1610, 1917, lan bisa miwiti proses karusakan saka Federasi Rusia. Ngidini sampeyan mikir kaya iki ing kasunyatan saiki minangka jaminan yen perang sipil bakal teka ing omah Kaliningrad, Tambov, Kazan utawa Rostov. Kajaba iku, kanthi ngobati Rusia ing sisih kidul-kulon donya Rusia kanthi cara iki, kita wiwit main kanthi aturan palsu sing ditindakake dening Kulon. Kaya, lali Ukraina, sampeyan ilang, dheweke wis Ukrainians lan mungsuh kanggo sampeyan.
                http://warfiles.ru/show-59418-srazhenie-za-ukrainu-vperedi-otstuplenie-pered-spa
                seniem.html
          3. Valrad
            + 13
            3 2014 Juni
            ORA NGERTI KENAPA KITA MENEM? Cilik dipateni? PALING KURANG NERANGKE NEGARA KENAPA KITA ORA BANTU. DITARIK. YEN TIMUR TIMUR SUDAH TUTUP, LDPR IKI TRESNO. SUMPAH. Utawa aku bakal pindhah menyang ngendi ora ninggalake wong
            1. waf
              waf
              +3
              3 2014 Juni
              Kutipan: Walrad
              ORA NGERTI KENAPA KITA MENEM?


              Minangka mbah lawas wrote vaf 3 - 4 months ago - "kita bakal njagong ing imam persis."
              sing esaul penulis lagu malah artikel ambek .... "nggambar" wassat
            2. +3
              3 2014 Juni
              Sampeyan bisa ngomong carane njaluk menyang Slavyansk?
              1. s1n7t
                +3
                3 2014 Juni
                Quote: lelikas
                Sampeyan bisa ngomong carane njaluk menyang Slavyansk?

                Apa sampeyan mikir Shoigu butuh? Dheweke duwe Staf Umum kanggo iki. Utawa, miturut pendapat sampeyan, tentara kita kaya Kementerian Situasi Darurat - kanggo parade?
                1. +3
                  4 2014 Juni
                  Kutipan: s1n7t
                  Apa sampeyan mikir Shoigu butuh? Dheweke duwe Staf Umum kanggo iki. Utawa, miturut pendapat sampeyan, tentara kita kaya Kementerian Situasi Darurat - kanggo parade?

                  Yen sampeyan nganggep Kementerian Darurat minangka kantor upacara murni, sampeyan salah banget, maneh, nganggep yen tentara nindakake tugas njaga kamardikan. kita negara - dheweke nepaki.
                  Inggih, sejatine panemuku perang sofa - neh. nggawe tentara ana - kabeh jinis pasukan khusus kudu dikirim menyang trip bisnis - ing minggu tentrem bakal mrentah, mung ngobong mayit saka Banderlogs mengko lan digunakake kanggo pupuk.
                  1. +2
                    4 2014 Juni
                    Ing kene aku setuju banget. Wadyabala bakal mbajak dhewe lan wong liya ing kana. Lan ing kene, kanggo pisanan, dheweke wiwit netralake artel ing Karachun, PMC sing njaga artel iki. Ya, kanggo ngapusi lapangan udara, nggawa menyang negara sing ora bisa digunakake. Lan iki minangka tugas kanggo pasukan khusus.
            3. Dracula
              +7
              3 2014 Juni
              Ana ing ngendi wong-wong mau ora ninggalke duweke dhewe ing Israel? Utawa utawa ing P.i.n.d.o.s.i.i? Ana perang donya katelu lan kita ora duwe panggonan kanggo mundur.
            4. +9
              3 2014 Juni
              Kutipan: Walrad
              Aku bakal pindhah menyang ngendi ora ninggalake wong

              Ing Amerika, dheweke mandheg, mula sampeyan ora seneng ing kene. Mung yen kanggo Israel, nanging kanggo iki sampeyan kudu salah siji lair Yahudi, utawa nampa Yudaisme. Apa sampeyan wedi kanggo nyelehake manhood ing piso?
            5. s1n7t
              +3
              3 2014 Juni
              Minus - kanggo Partai Demokrat Liberal.
            6. +6
              3 2014 Juni
              Aku setuju karo sampeyan, aku wis mikir bab sing padha kabeh dina, ana kurang wong sing manggon ing Ossetia Kidul saka ing Slavensk, nanging padha ngadeg munggah, dina mengko .. lan kene wis sasi perang aktif, aviation wis tindak menyang tumindak! Wong kita padha mati ing kono! Vladimir Vladimirovich - nerangake dhewe!
              1. +5
                3 2014 Juni
                Kutipan: Saratovets
                ana luwih sithik wong ing Ossetia Kidul tinimbang ing Slavensk, nanging padha ngadeg ing sawijining dina ..

                Mungkin iki para penjaga perdamaian. Iki wis dadi agresi sing jelas lan langsung marang Rusia. Wong gemblung kuwi tumindak bodho, lan kita, aja dadi bodho, wangsulane. Ossetia lan Abkhazian padha dilindhungi, mesthi, nanging nyawa prajurit kita sing dadi alesan bobot kanggo pangayoman.

                Langsung ngerti apa neraka ... Two-thirds saka negara milih oligarki kanggo presiden, isih katelu, minangka padha, kapisah lan perang resimen marang tentara. Kanthi sukses macem-macem.
              2. +4
                4 2014 Juni
                Kutipan: Saratovets
                ana luwih sithik wong sing manggon ing Ossetia Kidul tinimbang ing Slavensk, nanging padha ngadeg, ing sawijining dina .. lan ing kene wis ana sasi perang aktif, penerbangan digunakake! Wong-wong kita padha mati ing kono! Vladimir Vladimirovich - nerangake dhewe!

                Miturut cara, Ossetia Kidul lan Abkhazia minangka republik sing ora diakoni sing padha, kanthi otonomi sah saka Georgia, nanging kita ngakoni lan cocog karo dheweke. Wong Abkhazia ketoke luwih ditresnani tinimbang wong Rusia. Yagene, ing taun 2008 bisa uga kanggo munafik argue - uga, kaya Ossetia Kidul cilik ora bisa nolak tank lan "grads" Georgia - iku fault dhewe, padha kurang diatur. Kenapa sampeyan cocok karo Abkhazia? Sawise kabeh, malah banjur kabeh West ngancam sanksi lan meh perang. Abkhazia perang karo Georgia sadurunge ing taun 90-an, ora ana apa-apa, lan banjur padha bakal slamet tanpa kita, nanging padha ora bisa urip - padha dhewe disalahake, padha ora ngatur dhewe uga ...
                Lan ing vena iki, alesan kasebut ana ing kothak - uga, kaya para freeloader saka Donetsk Luhansk, kabeh wong pengin bantuan Rusia, ora ana Schaub kanggo ngatur awake dhewe luwih apik ...
                Heh-heh, roh suci... malah tentara bela dhiri cilik mbutuhake dhuwit lan dhuwit akeh - transportasi, bahan bakar, panganan, amunisi, komunikasi, obat-obatan, lsp.
                Pira gajih wong Amerika nandur modal ing Maidan?! SE butuh dhuwit sing luwih sithik, lan kanggo perkara tartamtu, nanging Kremlin ora butuh!
                Inggih, sampeyan ora bisa ngirim pasukan menyang SE - supaya bantuan finansial, ngirim spesialis saka "Crimean poto-mbelanja" utawa "lokal". Mbantu SE pertahanan diri kanggo ngontrol tapel wates - lan bantuan kamanungsan, obat-obatan, lan sampeyan bisa, peduli, lan gaman. Ora tank karo pesawat - mesthi, nanging peluncur granat, MANPADS, senjata cilik, waja, komunikasi, etc. Dadi figurines!
                Yen dadi kaya iki, banjur rauh ing SE, sentimen pro-Rusia bisa diganti dening kuciwo lengkap - ora ana sing pengin mbalela marang Kyiv ing wilayah liyane, nyadari yen ora ana bantuan, lan Maydanuts bakal pindhah menyang teror sembarang. lan ngresiki, ora bakal mandheg, numpes wong sing ora setuju.
                Aku kaya pracaya yen GDP ora bakal mbuwang SE, nanging suwene ngenteni? wong mati! lan sapa? nyatane, Rusia dipotong ing antarane awake dhewe, bender ora diitung, dudu wong.
            7. -1
              3 2014 Juni
              Kutipan: Walrad
              Aku bakal milih terus-terusan kanggo LDPR. SUMPAH. Utawa aku bakal pindhah menyang ngendi ora ninggalake wong

              Vsmysle pindhah menyang Ukraina? Ayo, sampeyan ora duwe kene.
          4. +6
            3 2014 Juni
            Kutipan saka Oprychnik
            Vladimir Vladimirovich, GAS Panjenengan !!!

            Wis succumbed, lan malah ing diskon.
          5. + 11
            3 2014 Juni
            Putin isih duwe wektu sadurunge Peresmian Poroshenko, banjur invasi kasebut bisa dianggep ora nyata. Ing mratelakake panemume, iku perlu sanalika sawise Crimea - kanggo njupuk South-East karo uncalan. Sanksi kasebut mesthine padha, nanging banjur SE-E bisa nawarake federasi tanpa ketegangan, lan banjur gabung miturut model Crimea, nanging saiki luwih elek.
            1. +2
              3 2014 Juni
              iku perlu kanggo pindhah menyang Kyiv, lan ora sawise Crimea, nanging nalika Yanukovych lunga ing roto sijine sukarelawan ing seragam Ukrainia lan karo militèr manut Yanukovych (Aku yen banjur nguripake kanggo tentara, wong bakal ketemu) miturut "perintah" dheweke bakal pindhah menyang Kiev, banjur setan ngerti ngendi, lan saiki dheweke muncul ing Rusia, uga, sing sawise iku ing Ukraina bakal kanggo dheweke.
            2. +2
              3 2014 Juni
              Kutipan saka Bob0859
              Ing mratelakake panemume, iku perlu sanalika sawise Crimea - kanggo njupuk South-East karo uncalan.

              Wis wrote (saka tembung huruf): Saben uwong fancies piyambak strategist ndeleng perang saka sisih!
          6. Elang elang
            + 12
            3 2014 Juni
            Rusia misale jek nggunakake taktik Kutuzov saiki ing perang karo Napoleon. Lures mungsuh menyang Moscow. aran
            Saben esuk, wong-wong ing sisih kidul-wétan krungu kaya mangkene: "Pasukan ATO nyopir kendaraan lapis baja lan Pengawal Nasional menyang pemukiman sabanjure, ing wektu iku Rusia ngumumake yen wis mundur pasukane luwih adoh saka tapel wates karo Ukraina. Mungkin luwih apik yen dheweke njupuk dheweke ngluwihi Urals, sampeyan ora bisa mbayangake kepiye kabar kasebut "inspirasi" wong-wong ing sisih kidul-wétan sing duwe bom sing mabur ing sirahe. bangga...
        2. + 13
          3 2014 Juni
          Kutipan: Sagittarius2
          nanging ana GENOCIDE nyata - Rajapati POPULASI TENANG lan kabeh kekuwatan sing ana meneng? PENGKHIANAT...

          Lha wong kito ora meneng, tapi opo gunane. Tumindak kaya sing dibutuhake. Perlu...
          1. pemanah2
            + 11
            3 2014 Juni
            Kutipan saka: svp67
            Lha wong kito ora meneng, tapi opo gunane. Tumindak kaya sing dibutuhake. Perlu.

            apa ora meneng ing raos chatting? nanging sampeyan butuh liyane, sampeyan kudu nulungi, ngenalake zona larangan terbang, pancen mbantu ...
        3. Elang elang
          + 14
          3 2014 Juni
          Rusia konsentrasi ... Nalika kabeh bebarengan babagan .. pooping, bakal cepet buyar. A Bunch saka "pameran", lan output exhaust. Wong-wong melas marang wong sing digebugi tanpa salah.
          1. Valrad
            +4
            3 2014 Juni
            Quote: Berkut
            Rusia konsentrasi ... Nalika kabeh bebarengan babagan .. pooping, bakal cepet buyar. A Bunch saka "pameran", lan output exhaust. Wong-wong melas marang wong sing digebugi tanpa salah.

            Ing kene dudu FIC lan kanggo miwiti .... ngarep-arep
        4. Alexey N
          +3
          3 2014 Juni
          nanging ana GENOCIDE nyata - Rajapati POPULASI TENANG lan kabeh kekuwatan sing ana meneng? PENGKHIANAT...

          Iku luwih bener kanggo ngomong: PENGKHIANAT hi
        5. +4
          3 2014 Juni
          Aku bakal ngomong. Aku pengin kabeh peralatan militer junta lan junta gagal. Aku pengin Gusti Allah kabulake kekarepanku. Aku pengin. prajurit
      3. + 13
        3 2014 Juni
        Kepala republik, Valery Bolotov, nglapurake yen milisi bisa nangkep drone Angkatan Udara Ukrainia.

        Nanging, rasa wediku wis dikonfirmasi, iki perang jaringan-sentris! Yaiku, ora ana wong liya kajaba partai perang nyata sing ngerti sapa sing berjuang kanggo apa! Yen ora, kepiye carane nerangake pirang-pirang PMC ing Ukraina! Ukraina lagi disiapake. divisi dadi loro utawa telung bagean! Ing Ukraina Kulon, ibu-ibu warga Lviv ngeluh, ora pengin nglilani putra-putrane menyang wétan, nanging wong bodho padha bungah-bungah ing Maidan! Ora suwe dheweke bakal mbalela ing kana! Umume, kabeh prajurit ing sisih wétan, Kyiv junta dibutuhake kanggo tambahan lan ora kanggo perang!Lan telung atus riflemen sing nyekel 15 ewu klompok minangka anekdot, lan iki ora bisa diterangake ing sembarang cara dening perang jaringan!
        Mulane ana informasi kaya pumping ing penet! Nalika Ukraina mlumpat lan ngatur flash mob, Ukraina paling kamungkinan bakal dipérang dadi telung bagean, PMCs Western bakal nongkrong ing Galicia, bagean netral lan mung pasukan internal ing Little Rusia, unit militèr pro-Rusia ing Novorossia!Cekakipun, bisnis gedhe lan corporatracy wis dihukum Ukraina!
      4. pemanah2
        0
        3 2014 Juni
        Mbayangno yen acara ing Ukraina dudu sing paling awon sing bisa kedadeyan ing wong Rusia, yen Putin nggabungake Rusia ing Ukraina, mula dheweke bisa nindakake nomer kasebut karo Rusia ing Rusia ...
        1. +3
          3 2014 Juni
          Kutipan: Sagittarius2
          yen Putin nggabungake Rusia ing Ukraina, mula dheweke bisa nindakake nomer kasebut karo Rusia ing Rusia ...

          Kanggo apa? Dhuwit gedhe wis nandur modhal ing Rusia, diikat karo kontrak karo China lan EU, ancaman kanggo Rusia bakal teka mung saka fanatik Islam lan layanan intelijen Barat!
          Inti saka Rusia anyar kanthi ringkes yaiku "Megacorporation Russia", perusahaan nasional monolitik! Aku biyen mikir yen Putin mung politisi sing beruntung, nanging ora, babagan korporatokrasi!
          1. pemanah2
            +8
            3 2014 Juni
            Kutipan: Sid.74
            Kanggo apa? Dhuwit gedhe wis nandur modhal ing Rusia, diikat karo kontrak karo China lan EU, ancaman kanggo Rusia bakal teka mung saka fanatik Islam lan layanan intelijen Barat!
            Inti saka Rusia anyar kanthi ringkes yaiku "Megacorporation Russia", perusahaan nasional monolitik! Aku biyen mikir yen Putin mung politisi sing beruntung, nanging ora, babagan korporatokrasi!


            Aku ngomong babagan wong Rusia, lan sampeyan kabeh babagan dhuwit ...
            1. +2
              3 2014 Juni
              Kutipan: Sagittarius2
              Aku ngomong babagan wong Rusia, lan sampeyan kabeh babagan dhuwit ...

              Aku ngerti kabeh, mung kene sampeyan kudu ngerti kabeh perang! Kabeh iku mutlak, iki perjuangan kanggo sumber daya lan zona pengaruh! !Aduh lan ah! hi
            2. +1
              3 2014 Juni
              Kutipan: Sagittarius2
              Aku ngomong babagan wong Rusia, lan sampeyan kabeh babagan dhuwit ..

              Lan sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab wong RUSIA! Awake dhewe bakal ngerti kapan lan sapa sing kudu nyelehake ing ketel!
          2. waf
            waf
            +4
            3 2014 Juni
            Kutipan: Sid.74
            Aku mikir yen Putin mung politisi sing beruntung,


            Ojo dumeh....wes luput.. kelakon ombenan

            Kutipan: Sid.74
            korporatokrasi!


            Iki istilah sing ora jelas. Sing ... bisa ditandingake karo mafia lan kartel. Nanging uga persatuan lan solidaritas karo rakyat. Nyuwun

            Apa sing ana ing pikiranmu? Aku langsung takon yen dijawab.. sing nomer 9 iki yo ngono.. preemptive strike utowo preemptive strike.. artine ngapura malah menehi diskon.. sing tak tulis. . wis dicet ing ndhuwur ing komentar prajurit
            1. +1
              3 2014 Juni
              Kutipan saka waf
              Iki istilah sing ora jelas. Sing ... bisa ditandingake karo mafia lan kartel. Nanging uga persatuan lan solidaritas karo rakyat. Nyuwun

              Apa gunane takon, Sergey! hi Iki minangka nalar sing adoh banget! Yen ana jawaban sing ora jelas, aku bakal nyerah ing gunung!
              Aku bisa ngomong iki, akeh elit sing nganti taun-taun pungkasan tetep driji ing denyut nadi donya, morale lungse, kabeh iku turunan saka kerajaan dagang maritim, bajak laut laut, suwe-suwe dadi edan lan ompong! tanah "perampok" sing nelukake 1/6 saka tanah mangkono, kita ngganggu akeh rute perdagangan kanggo pirates, awit kita bisa ngontrol wong-wong mau kanggo bagean kita lan pengaruh loro Asia lan Afrika lan Eropah! nyoba kanggo miwiti perang ing kene! Duwe "squeezed" Crimea, ateges njupuk dhewe! Yen Ukraina ora reformatted ing siji arah utawa liyane, ing sisih kulon utawa wétan, ing 10 taun sabanjuré, iku mutusaké kanggo perang liwat PMCs, amarga yen sampeyan nglawan senjata nuklir ora ana untung! amarga zona pengaruhe dhuwur banget! Lan misale jek NATO bakal duwe pojok dhewe ing wangun Galicia lan kita bakal duwe Novorossia! Pitakonan mung sapa sing bakal njaluk Kyiv! Lan suwene kepungkur padha bakal mandheg njupuk!
              Lan Putin bisa uga wis wiwit mbangun serikat ekonomi geopolitik paling gedhe wiwit jaman Kekaisaran Romawi! Malah USSR, minangka asrama gedhe, ora bisa dibandhingake! Nanging aku malah ora ngerti apa sing diarani kartel, serikat pekerja, megacorporation! Aku paling cocok! hi
          3. s1n7t
            +2
            3 2014 Juni
            Kutipan: Sid.74
            Inti saka Rusia anyar kanthi ringkes "Megacorporation Russia", perusahaan nasional monolitik

            ya? Banjur ing endi bageanku saka dividen?! Lan ibuku? Lha kok tanggane pensiunan ora entuk?! Nanging sampeyan nggawa sampah. Otak, omong kosong.
            1. -1
              3 2014 Juni
              Kutipan: s1n7t
              ya? Banjur ing endi bageanku saka dividen?! Lan ibuku? Lan kok pensiunan tanggane ora entuk?

              Apa sampeyan dadi pemegang saham? Ora?
              1. s1n7t
                +5
                3 2014 Juni
                Sing. Sampeyan mung ngapusi aku nalika sampeyan ngomong yen kita kabeh perusahaan nasional? Lan iku monolithic! ngguyu Kaya, paspor - nuduhake ngguyu , apa omong kosong padha nulis kene, Nanging!
                1. -1
                  4 2014 Juni
                  Kutipan: s1n7t
                  Sing. Sampeyan mung ngapusi aku nalika sampeyan ngomong yen kita kabeh perusahaan nasional?

                  Sampeyan ngomong babagan sawetara jinis keadilan! Dadi ora ana sing kaya ngono ing jagad iki! Wong mesthi duwe luwih akeh, ana sing kurang! Yen sampeyan pengin luwih akeh, usahakake dadi dewan Gazprom! Ora bakal ngganti inti saka Uni! Sampeyan pengin nelpon USSR v2.0! Aku mung ngomong bab kemungkinan kemungkinan soko sing durung foreseeable! Ana prasyarat, Iran dina iki janji bakal dadi partner paling gedhe saka pengaruh EAEU!!
                  1. s1n7t
                    +2
                    4 2014 Juni
                    Sampeyan mbingungake soko, uv. Sid.74! Ora bisnis nyoba geopolitik, nanging kosok balene! Apa sampeyan wis krungu babagan penulis kaya ngono - K. Marx? Maca ing wektu luang kanggo miwiti.
                    USSR kene ing umum sampeyan nyeret muspra. Apa sampeyan mikir bedane antarane dheweke lan Federasi Rusia saiki ana ing jeneng utawa ing wates? Apa sampeyan krungu istilah "pembentukan sosio-ekonomi"? Kene V. Lenin, PSS, kanggo mbantu sampeyan ngguyu
                    "Corporation (saka novolat. corporatio - asosiasi) iku sawijining entitas legal sing asosiasi individu, nanging ing wektu sing padha fungsi independen saka wong-wong mau ...". Apa sampeyan nelpon iki? Amarga negara kita wis merdeka saka kita, ing ngendi sabanjure?! Ora, kita ora ana ing dalan! mandheg
                    Lan ana kaadilan. Saka saben wong miturut kabisane, kanggo saben wong miturut pakaryane, apa sampeyan wis krungu? Aku ora mikir yen wong bakal duwe luwih saka aku yen dheweke KERJA luwih saka nyolong. hi
                    1. 0
                      5 2014 Juni
                      Kutipan: s1n7t
                      Apa sampeyan wis krungu babagan penulis kaya ngono - K. Marx?

                      Krungu! Lan apa, intine, bedane komunisme lan kapitalisme! Diduga distribusi keuntungan sing adil, ya! Apik uga mitos! Iki mung teori! Sing ora ditindakake kanthi apik! Aku milih Komunis. ing pemilu, nanging aku dudu panyengkuyung komunisme! Njupuk China, ndhuwur partai muter watara kaya keju ing butter lan ngukum mung mungsuh paling zealous saka komunisme!
                      Kutipan: s1n7t
                      Apa sampeyan krungu istilah "pembentukan sosio-ekonomi"? Kene V. Lenin, PSS, kanggo mbantu sampeyan ngguyu

                      tataran evolusi sosial, ditondoi dening tataran tartamtu saka pangembangan pasukan produktif masyarakat lan jinis sajarah cocog kanggo tahap iki hubungan produksi ekonomi sing gumantung ing lan ditemtokake dening!
                      Inggih, apa iki kita bisa nandheske karo sampeyan perlu lan penting!
                      Kita isih duwe otomatisasi produksi sing nggegirisi! Kita manggon ing kapitalisme, lan produksi ing massa ing abad pungkasan! Dadi otomatis otomatis ora bakal mbantu, apa banjur kanggo Occupy tentara saka nganggur! Iku kaya ing lagu, apa kemajuan wis teka kanggo - robot bisa hard lan ora wong!ngguyu Aku manggon ing kutha siji-industri lan liyane pabrik anyar katon ing produksi, luwih sithik wong makarya ing pabrik! Sampeyan mung bisa njaluk menyang produksi kanggo proyek prayoga karo tangan shaggy! sad Ing EU, akeh sing otomatis lan minangka efek saka akeh pengangguran hektar ing Jerman, apa iku uga apik kanggo Jerman yen industri competitive makarya kanggo enom Eropah? Intine, iki kabeh sophistry lan teori ora luwih! t ndeleng prabédan gedhe lan kritis antarane kapitalisme lan komunisme. hi
                    2. IGS
                      0
                      5 2014 Juni
                      "Corporation (saka novolat. corporatio - asosiasi) iku sawijining entitas legal sing asosiasi individu, nanging ing wektu sing padha fungsi independen saka wong-wong mau ...".
                      Iki definisi saka Shirpotrebovskoy Wikipedia, kang nuduhake salah siji saka akeh jinis perusahaan. Mangkene definisi klasik:
                      1. Perusahaan minangka jeneng umum kanggo pirang-pirang jinis serikat pekerja sing nduweni organisasi internal sing nggabungake anggota serikat pekerja dadi siji, dadi subyek hak lan kewajiban, minangka badan hukum.
                      2. Perusahaan minangka gabungan saka macem-macem bisnis ing kontrol finansial umum.
                      3. Korporasi minangka klompok wong sing diatur lan terus-terusan
                      tumindak kanggo nggayuh tujuan umum.
                      Ati-ati karo sumber.
        2. + 11
          3 2014 Juni
          strelets2 SU "yen Putin bocor Rusia ing Ukraina, mula dheweke bisa nindakake nomer kasebut karo Rusia ing Rusia ..."
          -------------------------------------------------- -----------
          Inggih, padha langsung "minus" ARRIT2! Lan kanggo apa, kanggo TRUTH! Ya, panguwasa Moskow wis suwe nguras wong RUSIA!Ing kene sampeyan duwe Artikel 282, khusus kanggo RUSIA, iku bisnis OBORONSERVICE, uga, DRAINING! Iku tetep mung kanggo nyumerepi Serdyukov lan Vasilyeva ORDER!
          Lan pengadilan Khabarov lan KVACHKOV? PATRIOT sejati dipenjara kanggo istilah sing ageng ... Lan apa regane "Pak" Medvedev, pinten piala sing wis ditindakake kanggo RUSIA lan ora ana apa-apa nganti saiki Wong KEDUA ing negara kasebut ... Aku ora duwe ilusi babagan Putin kanggo a wektu suwe, nanging aku isih ngarep-arep yen conto Hussein lan Gaddafi bakal dadi PIWAJARAN sing apik, mung kanthi nguatake TENTERA lan ngurus rakyat, utamane Rusia sing mbentuk negara, dheweke bakal nglindhungi awake dhewe .. . Ya, pangarep-arep kasebut lan katon dikonfirmasi, miturut investasi ing industri pertahanan, nanging ndeleng acara saiki ing Ukraina, pangarep-arep kasebut wis nguap ...
          1. pemanah2
            +5
            3 2014 Juni
            Kutipan saka alexdol
            Ya, ana pangarep-arep lan kaya-kaya wis dikonfirmasi, miturut investasi ing industri pertahanan, nanging ndeleng acara saiki ing Ukraina, pangarep-arep iki nguap ...


            draining dumadi kanthi cara STEP FORWARD, TWO STEPS BACK, ing Rusia, ana sing bakal kelakon ...
          2. +8
            3 2014 Juni
            Durung ana laporan... PENTING 03 Juni 2014
            manungsa waé! Informasi iki dudu saka Igor Ivanovich!

            Esuk iki pertempuran sengit wiwit ing wilayah kutha Slavyansk.
            Ukrainians nggunakake aviation, artileri. Serangan kasebut ditindakake dening infantri kanthi dhukungan saka operator personel lapis baja
            lan tank. Pertempuran utamane abot dicathet ing pemukiman. Semyonovka, kang dumunung ing antarane
            Slavyansk lan Kramatorsk. Gelut kasebut serius banget lan bisa uga nganti sore.

            Aku (musim panas56) ngajak sampeyan, sing maca LiveJournal, aja gupuh.

            Ing wayah awan, informasi bakal teka. vborosy karo informasi gupuh.

            Aku ora mbantah manawa maneh dill bakal seneng nulis yen Igor Ivanovich mlayu, utawa malah luwih elek!

            Tujuan saka stuffing iki siji - kanggo sow gupuh!

            Iki kudu cetha! Mulane, luwih becik ora maca ukrosvodki "paling jujur"!
            Informasi sing durung diverifikasi sing padha uga bisa teka liwat saluran agensi berita Rusia.

            Sepisan maneh aku ngajak sampeyan ora gupuh lan ngenteni laporan sore saka Igor Ivanovich!

            Sanalika katon, aku bakal langsung ngirim!

            Aku ngajak kabeh wong, utamane wanita sing ditresnani, ora panik, nanging kanggo nguatake pandonga kanggo Igor Ivanovich
            lan para pejuange!

            Maneh aku bakal nyebutake manawa informasi sing wis diverifikasi kanthi kondisi saiki bisa dipikolehi mung minangka asil saka inklusi langsung
            Saluran TV LifeNews lan Rusia 24. Sampeyan uga bisa nglacak tweet koresponden saluran kasebut. Nanging aja ngandel kabeh!

            Sampeyan kudu ngerti yen Igor Ivanovich kerja kanthi serius lan "sedih".

            Miturut informasi sing durung diverifikasi, Igor Ivanovich wis "sambat" siji SU-25 (diantrekake ing lapangan),
            siji utawa loro helikopter. Pinten Igor Ivanovich "sedih" kendaraan lapis baja lan tenaga kerja mungsuh nganti saiki
            ora dingerteni.

            Igor Ivanovich nduweni koleksi senjata anti-tank lan anti-pesawat sing apik banget!
            Para pejuange gagah, trampil lan wani! Pandonga lan pitulungan Gusti Allah mbantu kita!
            Alasan kita bener! Mungsuh bakal dikalahake! Kamenangan bakal dadi milik kita!

            http://summer56.livejournal.com/135108.html
          3. -1
            3 2014 Juni
            Kutipan saka alexdol
            ndeleng acara saiki ing Ukraina, pangarep-arep iki nguap.

            Pangarep-arep mati pungkasan. Sampeyan ora duwe iman lan sampeyan wis gabung.
            Aku bakal ngomong iki, sampeyan bisa cepet ngrusak negara kaya Humpbacked lan Yeltsin, nanging ora bakal bisa kanggo mbangun lan ngumpul cepet, malah amarga akeh Gorbochevites lan Yeltsinists isih ing daya lan muddy banyu lan sabotage tatanan negara kang akeh.
            Yen sampeyan nonton film "Two Comrades Were Serving", sampeyan bakal katon kaya gambar pahlawan sing dimainake dening Rolan Bykov - oportunis lan werewolf ing kahanan ngiyanati Yankovsky kanthi periodik.
            1. s1n7t
              0
              4 2014 Juni
              Kutipan saka Irokez
              akeh Gorbochevites lan Yeltsinists isih ing kuwasa

              Apa sampeyan ngomong babagan sing dipilih umum?! ngguyu
              Sampeyan bakal dilarang! ngguyu
              Nanging, umume, sampeyan pancen bener! apik
        3. +6
          3 2014 Juni
          Alarmist, mbok menawa cukup ??? Wong kaya sampeyan diijini nglampahi ing Perang Dunia II amarga ngrusak moral.
          1. +3
            3 2014 Juni
            Daging troll minus))), apik, mula aku nulis sing bener sedulur
            1. +1
              3 2014 Juni
              Kutipan saka JACTUS RECTUS
              Daging troll minus))), apik, mula aku nulis sing bener

              Dina iki, troll karo banderlogs dikirim menyang situs kasebut, nyedhiyakake lemak lan obat-obatan.
        4. + 21
          3 2014 Juni
          Kutipan: Sagittarius2
          yen Putin nggabungake Rusia ing Ukraina, mula dheweke bisa nindakake nomer kasebut karo Rusia ing Rusia ..

          Ya, ora ana sing nggabungake sapa wae, mandheg bengok-bengok. Ana tansah sawetara jenis turbidity saka kabeh pihak, sampeyan kesel nyaring.
          Saperangan ewu perang, mayuta-yuta Donbass contemplate. Dheweke nganakake referendum kanggo pamisahan, padha pisah, padha urip. Saka wektu kanggo wektu, pamrentahan dhewe ngirim teks menyang Moskow babagan aneksasi, utawa babagan introduksi pasukan, utawa babagan penerbangan tanpa pesawat.
          Wong-wong ora milih kanggo gabung, alasan sing apik banget kanggo ngirim pasukan. Apa sing digulung ing Crimea - ora ana sing nyana, dheweke kaget lan ora kejawab wayahe, banjur kasep. Saiki, diwulang kanthi pawulangan, kabeh wong ngenteni pengawasan sing sithik kanggo nempel ing kabeh bungkus.

          Yagene ana wong sing nyopir mobil ing cedhak pos tapel wates, ing ngendi perang ana, lan ngeluh yen sing duwe mobil ora beruntung - mobil kasebut kobong. Ya, mbok menawa sing duwe wis dikubur, lan ing kene mobil-mobil, oh, diobong ... Wong ing kono ora duwe perasaan perang, ora ngrasakake. Kutha-kuthane wis terang-terangan ditutupi geni saka udhara, nanging ora ana rasa.
          Kene padha njerit - ayo padha lunga kanggo nglindhungi, padha Rusia, padha nandhang sangsara, padha tiwas. Soko ringkih padha protes marang Rajapati dhewe.

          Ora, tenan, pikirake, iki pancen wilayah gedhe, akeh wong sing sial, lan remah-remah mbantah. Akeh sing ora peduli. Maksimal go vote. Apa iki alesan kanggo ngirim pasukan? Kita kudu njaluk Brazil ing Perang Donya II, contone, teka lan perang kanggo kita. Lan kita bakal duwe peralatan riveted kanggo wong-wong mau ngluwihi Urals.
          Ora, ora kanggo wong-wong mau - kanggo wong Jerman! Kita nggawe peralatan kanggo Jerman, lan Brasil nglawan ing garis ngarep. Inggih, Kharkov bakal nindakake iki saiki. Padha nggawe "waja", ing Donetsk lan Luhansk waja iki crumbles milisi, kang uga perang kanggo Kharkov. Lan apa, ana wong ing Kharkov utamane nglawan? Proyek, upah tanpa wektu tundha, normal ... Kanggo iki kanggo ngirim pasukan?

          Iki ora saka posisi siji utawa klompok wong, nanging saka posisi negara lan kahanan internasional.
          Putin wis ditulis minangka pengkhianat. Kasunyatan sing Strelkov ora bisa nahan saka ora kentekan niat bisa dingerteni. Apa sampeyan uga nulis saka Slavyansk, ing antarane gelut? Dheweke bisa kentekan niat amarga ngerti kabeh sing kasebut ing ndhuwur. Bangsane dhewe ora weruh sebabe, ing kene sampeyan ora bakal nangis kaya ngono.
          Ing kahanan sing murky, wong kudu lunga lan meneng mbela bebener ana ing kana, utawa mratelakake kanthi ati-ati. Akèh-akèhé jeritan iki saka wuta. Dheweke ora pengin ndeleng kasunyatan. Nanging kasunyatane mung sawetara sing gelut, liyane isih apik. Pasukan mlebu kanggo nglindhungi sing normal?
          Carane wong wadon histeris.
          1. rampung1
            0
            3 2014 Juni
            Banjur Strelok lan kanca-kanca kudu ngirim amoeba iki lan lunga
          2. +2
            4 2014 Juni
            huut, sampeyan kabeh banget wicaksana, ing mratelakake panemume, diterangake ing ndhuwur. plus sampeyan kanggo iki hi
        5. PENGEMIS
          -1
          3 2014 Juni
          Kabeh bakal kedadeyan. Amerika ora ngerti kepiye carane bisa urip kanthi pensiun dolar 200. Dheweke pengin mateni kita kanthi ekonomi, ora bisa ditindakake. Saiki dheweke wis ngowahi doktrine. negatif
          1. IGS
            -2
            3 2014 Juni
            .Saiki dheweke wis ngowahi doktrine kanggo ndeleng. Aku ora percaya antek Yeltsin negatif.
            Apa sampeyan tuku dhewe helm? wassat
            1. s1n7t
              +2
              3 2014 Juni
              Tuku dhewe! Kanca kasebut nyatakake keraguan sing cukup. Utawa apa Stalin milih Putin minangka ahli waris? Sayange ora. "Sawijining kulawarga". Lan dheweke ora bakal lunga saka ngendi wae. Saiki, yen privatisasi dibatalake, aku uga bakal mlaku kanthi bungah ing mburi helm hi
              1. IGS
                0
                3 2014 Juni
                Dina iki, sing miwiti topik iki minangka troll utawa wong bodho. Dina iki padha wanted kanggo njupuk Slavyansk karo mundhut gedhe saka urip, trolls padha prentah kanggo nindakake serangan "Putin liwati", mbukak komentar pungkasan, iki apocalypse troll ing VO lan ora mung kanggo psychologically break liyane saka pusat. resistensi. Sampeyan ndhukung wong sing mateni bocah lan wanita. Pikir dhisik sapa lan ngapa sing ndhukung sudut pandang sampeyan. Lan apa iku cocok dina iki, sanajan iku tulus. Matur nuwun marang Gusti Allah lan wong, Slavyansk tahan tes iki kanthi pakurmatan. Lan sampeyan?
                PS
                Tuku dhewe!
                Apa pakulinan njawab kanggo wong liya? Utawa kanggo dhewe, mung ora mlebu?
                1. s1n7t
                  +2
                  3 2014 Juni
                  Apa sampeyan mikir sing "ing sawah" saiki - ing checkpoints, ing ambushes, ing panelusuran, maca Internet omong kosong iki? Apocalypse troll ana ing imajinasi sampeyan. Perang informasi ing Internet wis dirancang kanggo belligerents ing panggonan pungkasan, sawijining tugas kanggo mbentuk pendapat umum, yen ana.
                  Sapa sing ngomong yen aku ndhukung dill?! Ing nalisir, Aku kanggo zona ora-fly, kanggo entri sepi nanging aktif "wong sopan", etc.
                  Lan Gusti Allah kanggo pacoban saka Slavyansk - ora cara, mung ana wong, toleransi, skills lan otak.
                  Kutipan saka igs
                  Apa pakulinan njawab kanggo wong liya? Utawa kanggo dhewe, mung ora mlebu?

                  Aku mung ora kaya jalmo sing boorishly poke wong liyo, considering piyambak navel bumi, lan sudut pandang - bebener pokok.
                  1. IGS
                    -2
                    3 2014 Juni
                    Diwaca dening wong-wong sing manggon ing kono. Diwaca dening warga biasa sing nandhang kerugian sing padha karo milisi. Mung beda karo milisi, asring Internet mung sarana kanggo njupuk informasi. Iku kanggo wong-wong mau sing dirancang. Dhuwit gedhe wis dialokasikan kanggo iki.
                    Lan sampeyan malah ora kudu mbayar, padha tuku menyang Vanity.
                    Dadi aku luwih seneng dadi "puser boorish" tinimbang bek putih lan alus saka "gedhe lan asor", sing dicegah saka sijine iku supaya.
                    Apocalypse troll ana ing imajinasi sampeyan.
                    Paling ora aku duwe imajinasi ing sirahku.
                    1. s1n7t
                      0
                      4 2014 Juni
                      Aku ngormati pendapat sampeyan, menyang ngendi?), nanging ana keraguan manawa warga lokal njupuk informasi babagan awake dhewe lan wong sing dikasihi, sing njupuk senjata, saka kene, kaya sampeyan lan aku. ngguyu Aku mbaleni maneh, yen sampeyan durung krungu - Internet mbentuk panemu saka wong-wong sing adoh lan ora melu, padha mbokmenawa nyedhiakke akeh dhuwit kanggo iki, aku ora ngerti, amarga aku ora melu. .
                      Ing beyo saka rudeness - iki upbringing Panjenengan, ora luwih, patriotisme ora ana hubungane, sayangé. Dheweke ngomong yen Jenderal Soviet Count Ignatiev ora tau ngipat-ipati - ora ana ing ngarep, utawa nalika dheweke dadi intelijen, apa sing dibesarkan! Coba conto, IGS, dheweke mesthi patriot! hi
                      1. IGS
                        0
                        5 2014 Juni
                        1. Aku ora bakal ngidini sampeyan ora sopan, menehi conto saka komentarku sing ngomong babagan leluhurku sing ala. Yen ora, kajaba minangka verbiage sampeyan ora bisa disebut.
                        ("Apa sampeyan wis tuku helm dhewe?" ekspresi sing kondhang yen sampeyan ngomong babagan "sampeyan")
                        2. Yen ana ing mangu, salah siji dibaptis utawa Google kanggo bantuan. Aku bakal menehi link, maca komentar.
                        http://crazy.lg.ua/view_post.php?id=665

                        Muga-muga sampeyan mangsuli kanthi kutipan saka komentar sing ditujukan kanggo sampeyan. ngguyu
        6. +1
          3 2014 Juni
          Kutipan: Sagittarius2
          dudu sing paling awon sing bisa kedadeyan kanggo wong Rusia yen Putin bocor wong Rusia ing Ukraina

          Menyang lard dill karo coklat kanggo mangan.
      5. +2
        3 2014 Juni
        Kutipan saka: svp67
        wong saiki wis adoh saka dhawuh Paduka.

        hi
        Ya adoh...
        Nanging apa sing kudu ditindakake, Gusti Allah, nanging Banderlog, tranduley ...
        Ing latar mburi negatif saka warta perang sengit near Slavyansk, ngendi milisi underarmed nentang klompok cukup kuwat didhukung dening aviation, Vesty 24 ngeweruhi wayahe nyemangati.
        Diduga, pesawat Ukraina salah ngrusak stasiun radar ing wilayah Lugansk.
        Cetha kok radar dirusak. Minangka cetha minangka dina Gusti Allah - iku meh ora ya pesawat Ukraina.
        Gusti Allah maringi sing padha "pesawat Ukraina" mistakenly bombed tatanan perang saka Garda Nasional storming Slavyansk, lan basis ing Izyum, lan bandara Donetsk.
        Mungkin sawise kesalahan kasebut dening pesawat "Ukraina" lan sistem serangan rudal, juntaists bakal mandheg njupuk lan nindakake perkara sing bener, ngajokake pegatan saka Donbass kanggo kepuasan bebarengan.
        1. +3
          3 2014 Juni
          Kutipan: Alekseev
          Diduga, pesawat Ukraina salah ngrusak stasiun radar ing wilayah Lugansk.
          Cetha kok radar dirusak. Minangka cetha minangka dina Gusti Allah - iki meh ora pesawat Ukrainia.

          Inggih, ing kono, umume, ukrolet ngebom radar sawise dijupuk unit militer dening milisi.
          1. +1
            3 2014 Juni
            Kutipan: Vladimirets
            Ing kono, umume, ukrolet ngebom radar

            Aku krungu, bener. ya
            Nanging aku "disiksa dening keraguan sing ora jelas" - kenapa stasiun radar, malah sing ditangkap, kudu dibom?
            Apa jenis cilaka, ayo, ing tangan milisi, bisa nggawa wong-wong mau?
            Ya, lan ing kana, miturut laporan media, ana 10 wong. ing / karyawan setya marang junta, ora milisi.
            Mesthi, iku mokal kanggo ngomong persis, nanging banget padha bebaya kanggo utamané kasar inspirator saka supaya disebut-ATO.
      6. +2
        3 2014 Juni
        PENTING: Pesen saka Kolonel Strelkov
        . .Marat Musin ing Selasa, 03/06/2014 - 20:51



        http://anna-news.info/node/16737

        "Wong-wong sing tilar donya saiki ing jajaran milisi (kabeh minangka siji - pribumi Donetsk lokal) ora pengin dadi pahlawan. Mati. Lan, mbok menawa, dheweke ora bakal dadi yen kita duwe senjata lan pasokan sing cukup, instruktur lan spesialis. , lan paling mburi SD.
        Aku meneng dangu babagan "bantuan kanggo Rusia." Amarga aku ngerti kabeh - lan nuansa "politik amba", ing comparison karo kang Slavyansk mung speck cilik ing tablecloth Sajarah, lan risiko kolosal sing Rusia kudu njupuk kanggo bantuan kita karo pasukan bersenjata, lan inang liyane. faktor sing dijupuk menyang akun lan unaccounted kanggo.

        SING ORA NGERTI : KENAPA BISA, PERTANYAAN KABEH, NYIMATE OSETI-KUDARES PIRANG EWU SING DIHORMATI, LANGSUNG MANGGO BANTU, SENENG OPO, TAPI WIS WIS WULAN" DWI. BANTUAN URGENT??? SING IKI JUTAAN!!!
        Apa Moskow pancene mikir yen sawetara atus sukarelawan Rusia sing bersenjata kanthi sembrono kabeh sing dibutuhake lan iki cukup? Aku pengin ndeleng paling ora siji pejabat ing trenches ing Semyonovka sing "tanggung jawab" kanggo tenggara (padha ana) ...
        Saiki ing Krasny Liman wong ditembak ing dalan. Ing Zeleny Klin, paling apik, dheweke njupuk menyang arah sing ora dingerteni, lan paling awon, dheweke nembak sapa wae sing ora duwe ijin panggonan! Lan iki sanajan kasunyatane milisi kita wis mundur saka kono! Iki ora cukup kanggo intervensi militer??? Pira mayit sing dibutuhake kanggo nggawe keputusan? Utawa aku kudu nyimpen wong tinimbang pertahanan angel? evakuasi massal? Aku malah ora bisa nindakake kanthi kekuwatanku sing sederhana.
        Kabeh, serangan kasebut diwiwiti maneh, miturut tembakan kasebut.
        Bisa ditiru. Kita ora duwe apa-apa."
        Mangga publisitas. maksimal. 03.06.14/19/15. XNUMX:XNUMX
      7. +1
        4 2014 Juni
        mudhun ngendi??? Nyuwun
      8. 0
        4 2014 Juni
        Pemilu ing Suriah
        https://www.youtube.com/watch?v=t2GlsmI_cbI#t=88
    2. + 19
      3 2014 Juni
      Kanggo Ukraina, sing wis ora perang wiwit 45, iki nomer ageng. Iki ora normal. Iki ora wajar. Iku mung didhelikake. Saben operasi ing Slavyansk ngaku puluhan nyawa. Mung wae, media Ukraina ora ngomong babagan iki supaya ora nggegirisi masyarakat. Nelpon putra-putramu ing tentara, priksa manawa dheweke urip apa ora.

      Video menyang topik. Kerugian APU:

      1. Komentar wis dibusak.
      2. +9
        3 2014 Juni
        Pound lan peck Bendera lan kanggo sawetara alesan ora ana siji gram melas kanggo penjajah.
        Lan insya Allah, luwih akeh wong bakal ngerti kabutuhan kanggo ngilangi pembentukan Ukraina sing kikuk - papan kelairan nonhumans wiwit taun kaping 29 ing abad pungkasan.
      3. 0
        3 2014 Juni
        Sing siji duwe 835 ing lengen.. Apa iki ?? akeh sing tatu? nglirik
    3. +1
      3 2014 Juni
      Aku ora ngerti, apa padha nyerah?
      1. pemanah2
        -19
        3 2014 Juni
        Kutipan: Klim
        Aku ora ngerti, apa padha nyerah?


        Putin ora butuh wong Rusia kanthi gaman ing tangane, nanging mung nganggo shovel ing situs konstruksi, lan nganggo tambang ...
        1. Associate Professor
          + 17
          3 2014 Juni
          Kutipan: Sagittarius2
          Kutipan: Klim
          Aku ora ngerti, apa padha nyerah?

          Putin ora butuh wong Rusia kanthi gaman ing tangane, nanging mung nganggo shovel ing situs konstruksi, lan nganggo tambang ...

          soko suspiciously akeh scribblers muncul sing kedhaftar dina liyane lan intensif nulis ing semangat "kabeh wis ilang."
          1. +5
            3 2014 Juni
            Yen Rusia ngirim pasukan, iki hacks padha bakal nulis persis ngelawan.
          2. pemanah2
            -11
            3 2014 Juni
            Kutipan: Profesor Madya
            soko suspiciously akeh scribblers muncul sing kedhaftar dina liyane lan intensif nulis ing semangat "kabeh wis ilang."


            Ya, sawetara acara ana ing donya, apa sampeyan krungu apa-apa?
            1. 0
              3 2014 Juni
              Kita ora mung krungu. Kita ngerti yen junta wis mati, RUSIA ora ninggalake wong dhewe, kita menang loro Olimpiade, Ice Hockey World Championship lan World Football Championship. AKU PATRIOT. MULYA NKRI GRATIS. Mergo iki. prajurit
          3. IGS
            +6
            3 2014 Juni
            Kita nampa manual latihan anyar saka panitia regional Washington. wassat Nanging carane repulsively padha bisa, phrases padha, malih, sepuluh taun kepungkur, iku pancene sing wong mbayar mediocrity iki? Senajan, yen ora ana liyane.
          4. +5
            3 2014 Juni
            Sampeyan bener, iku liyane sing wedi sampeyan, ndeleng carane akeh wong ndhukung wong-wong mau. Alarmists lan whiners banget ngrusak semangat, Aku ngerti saka dhewe aku makarya ing segara kanggo 3 sasi, lan kanca-kanca ing kapal iki bakal melolong. carane padha whine, supaya snot sing lunga, supaya sampeyan ora bisa langsung manggon aku pengin, mung ana siji cara metu, padha langsung kudu ngalahake pasuryan.
        2. -8
          3 2014 Juni
          Kutipan: Sagittarius2
          Putin ora butuh wong Rusia kanthi gaman ing tangane, nanging mung nganggo shovel ing situs konstruksi, lan nganggo tambang ..

          Malah kanggo tujuan iki, dheweke ora butuh. Para migran saka Asia Tengah luwih disenengi dheweke.
        3. +9
          3 2014 Juni
          Kutipan: Sagittarius2
          Putin ora butuh wong Rusia kanthi gaman ing tangane

          Wis, ora usah ngeluh.
          Putin, Putin. Sampeyan kudu ndeleng dhewe.ya
          Kaya Donetsk, 7 yuta sing ana sawetara ewu ing barricades.
          Ketemu Gusti Allah ing bumi.
          Senajan Crimea njupuk ngarep lan sing!
          Lan babagan MANPADS, Bassoons, sukarelawan, sing 40 persen, kepiye carane bisa rampung ing Donbass tanpa Putin?
          Apa kabeh wis rampung aku ora ngerti. Nanging aku ngerti sing dadi adoh mung awal mburi Banderlozhe.
      2. Valrad
        -7
        3 2014 Juni
        Kutipan: Klim
        Aku ora ngerti, apa padha nyerah?

        HAROSH MINUS kanggo sijine. WONG NGOCAP BENER.
        1. IGS
          +8
          3 2014 Juni
          HAROSH MINUS kanggo sijine.
          Iku dudu kita. Iki Putin wassat..
          1. +6
            3 2014 Juni
            Sing pasti, wingi aku entuk transfer saka Kremlin, saiki aku sregep nempatake minus. ngguyu , gaji kudu digarap wassat
    4. kombat58
      + 18
      3 2014 Juni
      Inggih, matur nuwun Gusti padha nyekeli!
      Aku pracaya kamenangan bakal kita!
    5. sundal
      -14
      3 2014 Juni
      http://3rm.info/47378-putin-gde-pomosch-i-strelkov-seychas-v-krasnom-limane-lyud
      ey-rastrelivayut-pryamo-na-ulicah.html
      1. +9
        3 2014 Juni
        Wis bosen karo palsu iki. Priksa info.
        1. IGS
          +3
          3 2014 Juni
          Piye carane crawled dina iki, ketoke padha nampa arahan. trollapocalypse wassat
          1. +1
            4 2014 Juni
            Kutipan saka igs
            trollapocalypse

            ngguyu Bgy, "troll-pop", hy-hy ... Ya, ora, mung telek .. sawetara jenis badai. Lan ing topik getih lan nglarani. OOOO! Internet sing moho kuwoso, ndeleng kabeh, sumringah! Bantuan trolls karo tank lan pesawat ing Warface! Ayo ana perang patriot lan troll !!! Ya, sampeyan ora nggatekake pitunjuk pucet - babagan "nyerah ...". Invasi militèr ing wilayah negara sing berdaulat minangka dalan sing apik kanggo Perang Dunia Katelu (lan pungkasan). Sing tenan nguripake nyawa saka lawlessness iki - wis ana, padha njupuk maneh karo kuat lan utama saka freaks iki ... Pramila Tenggara isih terus, ora duwe malah setengah firepower saka ghouls mungsuh! Mangkene sing arep dirembug.
            "Oh, Sagochka, kabeh salah, kabeh salah ... "Pf..
        2. IGS
          + 10
          3 2014 Juni
          Apa sampeyan ngerti kenapa? Trolling bodho mlayu ing ngarep lokomotif. Dina iki padha dibukak serangan, padha panginten padha bakal njupuk Slavyansk karo korban sipil GREAT, nanging banjur psychologically break: Putin liwati, ora ana kang perlu wong.
          Ya, iku persis ngelawan. Padha ngaco munggah piyambak. Lan pasukan tamed ora bisa mandheg, pikiran ora cukup kanggo mangerteni: "Kabeh salah." Dina iki dina wahyu. Alien muncul ing kabeh kamulyan ngguyu .
          Nanging wingi padha nguwuh-uwuh babagan batalyon Chechnya, lan babagan kelompok saboteur Rusia, nanging apa sing ana, kanthi pribadi Putin lan Kadyrov padha mburu Svidomo. wassat
          Sesuk, amarga gagal total, dheweke bakal mulai bengok-bengok maneh babagan divisi sing dikirim saka Rusia.
          Perkiraan kasar Svidomo 10-15 megapsaki.
    6. + 11
      3 2014 Juni
      Sampeyan bisa ngrasakake taktik mentor Amerika. Kepiye pertahanan udara ora cukup.
      1. +3
        3 2014 Juni
        endi panah lan jarum?? dheweke menehi informasi nanging ora ana gunane ...
    7. uwis ss
      -16
      3 2014 Juni
      PDB menehi tembung kanggo campur tangan sawise serangan kaping 555! Mung sithik. Apa sing diomongake Vova. Yen pelanggaran hukum diwiwiti, apa Rusia bakal campur tangan? Ketoke kekacauan iku 10_12 ewu tiwas
      1. + 14
        3 2014 Juni
        Kutipan saka: voevoda ss
        Ketoke kekacauan iku 10_12 ewu tiwas

        Dadi, ayo dheweke nonton lan ngrungokake TV Ukrainia!!! Ing kene dheweke kanthi bangga nglaporake manawa para teroris nandhang karusakan nganti atusan wong mati !!!! am am am
      2. IGS
        +5
        3 2014 Juni
        GDP menehi tembung kanggo campur tangan
        Apa dheweke dhewe menehi sampeyan? Utawa ana ing manual?
        PS Apa Avakov nembak awake dhewe? ora? ah-ah, aku pengin banget ... nanging ora ana sing bisa mbantu.
      3. kolovorot
        -2
        3 2014 Juni
        Iku troll! kanggo nglirwakake dheweke
    8. + 13
      3 2014 Juni
      Iki ora normal. Iki ora wajar.
      Lan iku mung zdets lengkap! Anak-anak lagi lungguh ing rong, mbah putri, riddled karo pecahan, digawa menyang kamar mayat ... Ing warta: "Dheweke njupuk saka pesawat, nanging ketoke" miss "- padha kenek wilayah omah"!!! belay Inggih, sampeyan ubl.ki, angkatan udara ora marginal ... Ana mung ora ana tembung - padha medeni anak karo tembung "Karachun". Lan milisi duwe siji senjata tangan cilik. LAN....
    9. + 24
      3 2014 Juni
      Aviation Ukraina muncul.

      Apa pancene angel dilebokake?
      1. uwis ss
        + 15
        3 2014 Juni
        Sparka minangka barang sing apik, bisa digunakake ing target kanthi interval 3 detik, kalah kanthi 90%. Isih mobile kaya ngono. Ing sasis UAZ utawa jip sing apik.
      2. terapis
        +8
        3 2014 Juni
        Ora bakal kedaluwarsa. Iki bakal dadi saluran telung saluran anyar. Bakal gampang nemokake target.
        1. +3
          3 2014 Juni
          Kutipan saka terapis
          Ora bakal kedaluwarsa. Iki bakal dadi saluran telung saluran anyar. Bakal gampang nemokake target.

          Dadi ora njupuk ing su-35
      3. Valrad
        -18
        3 2014 Juni
        Kutipan saka: andrei332809
        Aviation Ukraina muncul.

        Apa pancene angel dilebokake?


        Sampeyan bisa katon ing bokong kanggo PUTIN.
        1. IGS
          +4
          3 2014 Juni
          Ngganti cithakan. Lan mikir babagan sumur sampeyan .. bakal migunani ing Eropa.
        2. -2
          4 2014 Juni
          Lha, piye carane sampeyan wis bisa mambu bokong iki?
    10. Sing sabar
      + 19
      3 2014 Juni
      Aku ora bakal kaget yen Slavyansk lan Stalingrad dadi sinonim kanggo generasi sabanjure.
    11. Lyoshka
      + 14
      3 2014 Juni
      Gusti mberkahi sampeyan prajurit
    12. +4
      3 2014 Juni
      Nanging aku kepingin weruh carane cepet serangan rudal ing South-East Outskirts bakal mandheg yen ana wong sing ngluncurake serangan rudal ing Fashington? Piye menurutmu? opo
    13. + 33
      3 2014 Juni
      Apa Putin ngandika ana - kita ora bakal ngidini, kabeh sing. Ya, luwih becik meneng wae. Everyone mangerténi, njupuk munggah tokoh - pindhah. Wong ngarep-arep, saiki padha mati, padha ngarep-arep muspra. Muga-muga ana rencana. Korban diapura, pengkhianatan ora.
      1. Valrad
        -1
        3 2014 Juni
        Kutipan saka chunga-changa
        Apa Putin ngandika ana - kita ora bakal ngidini, kabeh sing. Ya, luwih becik meneng wae. Everyone mangerténi, njupuk munggah tokoh - pindhah. Wong ngarep-arep, saiki padha mati, padha ngarep-arep muspra. Muga-muga ana rencana. Korban diapura, pengkhianatan ora.

        Aku ora bakal ngapura persis.
    14. +6
      3 2014 Juni
      Sajrone fase aktif operasi khusus ing sekitar Slovyansk, 42 ​​prajurit angkatan bersenjata Ukraina padha tatu, lan siji prajurit tiwas ing papan kasebut. (Aku kepengin weruh kenapa dheweke mati?)
      1. +8
        3 2014 Juni
        vezunchik
        Aku nyawang goroh UkroSMI, laporan sing menang saka rezim Kyiv, dibandhingake karo kasunyatan, lan ... tilar donya ... kanthi isin. :)))
        1. Sing sabar
          +4
          3 2014 Juni
          Nah, sampeyan masokis, kancaku ngguyu
      2. 0
        3 2014 Juni
        Ana ing wong-wong mau yen nanovirus anyar lagi digarap. Ing kene padha mudhun kaya laler. Virus kanthi jeneng kondisional "DEATH TO FASHIKS". Fantasi mili menyang kasunyatan. Impen dadi nyata. Aku ngerti. nglirik
    15. + 29
      3 2014 Juni
      lan carane akeh Putin bakal pengecut? Sawise kabeh, wong-wong mau isih bakal kepeksa perang, mung jumlah korban ing Timur Kidul wis ana puluhan ewu. Dheweke kepengin mudhun ing sejarah "suwene suwene dheweke nandhang katentreman sing fenomenal, nanging dipeksa?". Ora, iku bakal mlebu minangka sabar. Lan yen dheweke gagal meksa dheweke, yen dheweke mbatesi awake dhewe kanggo "kutuk" - tegese, sayang, Vladimir Vladimirovich, nuwun sewu, nanging aku ora bakal ngukum sampeyan yen warga negara sampeyan ngatur "Amanita" kanggo kaya ngono. bab. Aku ora pengin, nanging nalika Perang Donya II, pengecut dihukum luwih abot tinimbang ngiyanati - lan pancen bener.
      Kita ora ngomong babagan introduksi pasukan. Iku babagan dhukungan sing luwih substansial. Strelkov ora bakal ngapusi - lan dheweke ngaku ora ana Dhukungan saka Rusia! Malah mung moral! Ora kanggo sebutno pitulungan sing ora bisa nyebabake - uga, paling ora babagan peralatan anti-sniper, sing manufaktur Rusia gumunggung banget ing pameran kanthi tema "Safety and Protection". Sa adoh aku ngerti, ana laser mindai saben titik ing papan kanthi bantuan saka pangilon puteran kanthi cepet, lan sanalika bayangan teka saka eyepiece ngarahke saka bedhil, mode liyane saka operasi dadi efek. Peralatan iki bisa nylametake akeh milisi.
      1. waf
        waf
        + 14
        3 2014 Juni
        Quote: tuwa
        Lan yen padha gagal kanggo meksa wong, yen confines piyambak kanggo "condemnation" - iku tegese, sayangé, Vladimir Vladimirovich


        Dear Aksakal! ombenan Apa aku maca belay .. malah mangkat njupuk kaca mata.. "luwih padhang" lol
        Wis akhire... kelakon nglirik
        Lan dheweke minangka tandha pisanan. kaya aku ngerti, "pahlawan Federasi Rusia" sing diampuni Tolik Taburetkin?
        Ora apik kanggo ngeling-eling, nanging ana ing antarane kita banjur "perdebatan" sing kaya mengkono meh dadi padu, mula aku ngelingake sampeyan .... ato ngandika. yen raos gendheng ora ditandur, banjur aku ... .... nganti aku krungu kanthi terang-terangan (mesthi, sampeyan isih bisa maca kabeh ing antarane baris komentar sampeyan, nanging aku pengin piye wae ... kanthi luwih rinci. utawa liyane) lol
        Lan nalika menehi gas marang Nazi .... wassat
        Aku khusus nonton penulis lagu-order-bearer Kisilev ... mouthpiece, supaya ngomong ... wassat
        SEJAHTERA:
        1. Poroshenko minangka fasis.
        2. Turchinov minangka fasis.
        3. Yatsenyukh iku fasis.
        4. Koval minangka fasis.
        5. Parubiy iku fasis.
        6. Avakov minangka fasis.
        lan liyane, liyane. liyane (jenenge ditulis kanthi bener banjur .. ing bajingan ... m .. aku arep ngumbah tangan ... nganggo sabun tar. am )

        Banjur para abdi sing setya Miller lan Novak .... kita sarujuk belay wis ana perkembangan positif belay kita nindakake kabeh kanggo mbantu wong-wong mau belay uga, apa dhaftar ... padha dhewe mbokmenawa weruh kabeh ing TV .... kabeh iki "sycophancy lan hypocrisy."
        Lan ya ... kaya sing dikandhakake Putin, iki minangka mitra lan kanca belay Mungkin Presiden kita mulai ngrokok ... "pilih-pilih" prajurit
        1. +2
          3 2014 Juni
          Kutipan saka waf
          1. Poroshenko minangka fasis.
          2. Turchinov minangka fasis.
          3. Yatsenyukh iku fasis.
          4. Koval minangka fasis.
          5. Parubiy iku fasis.
          6. Avakov minangka fasis.
          lan liyane, liyane. liyane (jenenge ditulis kanthi bener banjur .. ing bajingan ... m .. aku arep ngumbah tangan ... nganggo sabun tar.



          ngguyu sawetara foshizdy)))
        2. +2
          3 2014 Juni
          Kutipan saka waf
          .malah kaca tingal njupuk .. "luwih padhang"

          Sugeng rawuh, Sergey! Pancen isin kanggo wong kita. Awake dhewe sing kudu disalahake kanggo kahanan iki. Lan kita bakal mbayar dosa kita karo akèh getih. Acara ing Ukraina ana kembang lan woh wohan beri ing ngarep. Aku wis ing situs kanggo luwih saka setahun lan, kaya sampeyan, aku nyoba kanggo uncalan mie saka kuping saka anggota forum. Nanging muspra. Kakehan bodho wong kita. Nanging, kabodhoan bakal ilang nalika perang uga nyerang omah kita. Lan iki bakal kelakon banget rauh. Banjur wong-wong sing wis pirang-pirang taun iki murmur bakal dadi pemikir. Lan kok kedadeyan??? Where FSB, SVR, GRU kita kabeh wektu iki??? Kenapa kita sengaja ngrusak pabrik lan pabrik kita??? Napa pemerintah kita ngrusak tentara, lan kita ngidini supaya ditindakake??? Kok ngalih setahun pelayanan??? siji kok??? Iku medeni tenan. Kita ora siap perang kanthi cara apa wae !!! hi
        3. +3
          4 2014 Juni
          Kutipan saka waf
          trus aku maca belay..malah mangkat njupuk kaca mata.. "luwih padhang"
          - WAF, Sugeng rawuh! Diwiwiti kanthi serangan teroris kaping pindho ing Stalingrad, ing ngendi kupinge layanan intelijen Saudi ing wong Bandar bin jelas macet, aku wis kaping pirang-pirang ngucapake rasa jengkel marang kendharaan Putin sing berlebihan. Saiki aku ngerti yen ing wayahe panas sampeyan bisa ngilangi kayu bakar, nanging Putin ora duwe kendharaan maneh, nanging ora peduli. Ora apa-apa yen wong mati ana, bakal ana biaya maneh kanggo mbales dendam marang Saudi. Lan saiki - dheweke bakal ngatur pembantaian ing sisih kidul-wétan, lan dheweke lungguh lan, kaya sing dipikirake ing pasar, yen dheweke campur tangan, apa sing bakal dadi gesheft lan apa biaya? Lan yen ora ngintervensi, banjur apa biaya lan gesheft? Ora yen Rusia ora butuh South-East - hakim, ngirim wong, ngandhani Strelkovs yen Rusia ora bakal ngganggu lan ora perlu miwiti. Dheweke njupuk Crimea - lan cukup, liyane bakal njagong ing junta. Dadi bakal adil, paling ora wong ora mati, lan wong-wong sing isih bakal menek bakal menek mung ing bebaya lan resiko dhewe. Lan supaya ... Kita bakal ngormati pilihan saka Donetsk yen padha terus referendum! Dheweke nggawa pasukan menyang tapel wates lan malah nindakake latihan, ing wiwitan medeni para prajurit Ukrainia nganti mati, Shoigu ujar kanthi cetha ana ... Oke, banjur padha ngganti pikirane, dheweke uga bakal ngandhani Strelkov - miwiti negosiasi karo junta, njupuk bagéyan ing pemilihan presiden, malah yen sampeyan kalah - miwiti muter ing lapangan sah. Ora ana sing ditindakake. Dheweke bakal nylametake wong ... Akibate, katon prasaja ... Kayane ing wiwitan dheweke kesusu ing wayahe panas, banjur pitik ... am Dheweke menehi pangarep-arep kanggo wong ... Kenapa? Kenapa ngarep-arep?
          Umumé, Rusia, kelingan Strelkov, ora ana sing mati ing Slavyansk tanpa alesan, tanpa bantuan Rusia sampeyan isih ora bisa nyekel, lan milih pengecut menyang neraka. Ing wiwitan, iku normal, alon-alon - ayo pemilihan awal, impeachment lan liya-liyane. Putin janji apa sing bakal kelakon, kepiye dheweke bakal ngrasakake rasa ora percaya marang masarakat? Dadi janji bakal kawujud, matur nuwun kanggo Crimea, pensiun kehormatan, nulis memoar, ing cendhak, pakurmatan lan pakurmatan. Lan Strelkova - presiden! Iki wonge! Aku wis nonton wawancara kaping lima, lan pira aku wis maca karangan! Aku seneng karo wong, perwira Bulgakov saka "White Guard" ngelingake aku, supaya bisa dipercaya karo Rusia. Mbok menawa aku salah. Nanging chesslovo, Putin kang toothlessness wis tenan njupuk.
          1. +2
            4 2014 Juni
            Quote: tuwa
            lan carane akeh Putin bakal pengecut?

            Quote: tuwa
            Ora, iku bakal mlebu minangka sabar.

            Kutipan saka waf
            Apa sing dakwaca..malah mangkat njupuk kaca mata.. "luwih padhang"

            Kutipan saka nycson
            Aku wis ing situs kanggo luwih saka setahun lan, kaya sampeyan, aku nyoba kanggo uncalan mie saka kuping saka anggota forum. Nanging muspra.


            Halo wong lawas! Aku uga rada kaget karo transformasi iki.

            Quote: tuwa
            nanging Putin ora ana maneh restraint, nanging indifference.

            Nanging aku ngomong babagan "kualitas" pribadi saka Non-Alternatif, nanging ing endi ...
            "Spanking" sampeyan, sepuh, kanggo komentar setengah taun kepungkur, nanging sing bakal ngelingi lawas ...
            1. 0
              4 2014 Juni
              Quote: biasa wae
              Nanging aku ngomong babagan "kualitas" pribadi saka Uncontested kita, nanging ing ngendi ana ... "Spanking" sampeyan, aksakal, kanggo komentar setengah taun kepungkur, nanging sing bakal ngelingi lawas ...

              - ngenteni, lali apa iya - padha ora worth iku. Yeltsin kalah perang kanthi nandhatangani perjanjian Khasavyurt sing ngisin-isini... Lan ing kene henchman Putin kepengin banget nglawan kepentingan Rusia. Aku ora cenderung lali. Maneh - prestasi ekonomi uga ora kepekso kanggo nulis mati iku "senadyan Putin, wong Rusia plow kaya." EAEU bubar ditandatangani ... Suriah ... Krimea ... Singkat - setaun setengah kepungkur aku bener, apa sing bakal dakkirim saiki yaiku rasa ora seneng banget karo ora bisa dingerteni. Miwiti ekspansi - pindhah menyang mburi! Aku entuk revolver, lan karo Crimea sampeyan entuk - SHOOT! Aja mbuwang wektu! Aku mung arep ngomong iki. Ora perlu nggawe anti-Putinis saka aku, aku nyoba njaga gambar sing objektif. LAN SING PALING PENTING! - Nalika aku takon sampeyan 1,5 taun kepungkur babagan PERSONS kanggo ngganti Putin, sampeyan jenenge ... Zyuganov, miturut pendapatku. Nganti saiki, aku nganggep iki minangka moyoki ora mung kanggo aku, nanging uga kanggo akal sehat. Ya, ora preduli sapa sing sampeyan jeneng ing kono 1,5 taun kepungkur - aku bakal nganggep saiki. Apa sampeyan ora mikir kahanan wis owah? Apa sing nyebabake sawetara revisi saka posisiku, apa sampeyan ora nyekel? Apa yen sampeyan mikir babagan iki? Apa sampeyan ora bisa ndeleng prabédan antarane komposisi kulawarga pimpinan potensial lan komposisi saiki? Aku ora tau ngadeg ing posisi "sing utama yaiku ngusir, banjur rencana perang bakal ditampilake!" Ing Ukraina, padha tumindak miturut skema kasebut - apa sing sampeyan entuk - mangan kanggo kesehatan sampeyan. Lan aku nglawan kasunyatan manawa Erdogan bakal diusir kaya saiki, ora ana sing ngganti dheweke saiki, nakal kaya ngono bisa teka - ora bakal cukup. Dadi ndeleng kirimanku, ora perlu lungguh - aku bener!. Delengen kahanan lan pikirake. Lan sampeyan bakal nemokake kesimpulan yen sampeyan wis nawarake kabodhoan sajrone setaun setengah, lan saiki sampeyan bisa menehi jeneng - lan bisa uga aku setuju karo sampeyan. Lha, jeneng mburimu sopo?
      2. PENGEMIS
        +1
        3 2014 Juni
        peralatan anti-sniper, kang manufaktur Russian gumunggung dadi luwih
        padha makarya bebarengan karo wong, kang demobilized kanggo 1.5 taun, ngandika sing saka 23 GRADs ana 6 ing pamindhahan, lan 3 bisa njupuk. Dheweke njabat ing wilayah Stavropol.
    16. uwis ss
      +6
      3 2014 Juni
      Kita malah ora nggunakake aviation ing formidable kaya ukrosos ing Slavyansk
    17. Komentar wis dibusak.
    18. Komentar wis dibusak.
    19. + 12
      3 2014 Juni
      Aku ora bisa sijine plus ing artikel, apa apik bab apa ana.
    20. +6
      3 2014 Juni
      Mung desolation. Aku ora pengin percaya iki.
    21. + 28
      3 2014 Juni
      Dadi kaya kabeh helikopter Ukrainia!
      1. Sing sabar
        +7
        3 2014 Juni
        Aku seneng pas kaya ngono am
    22. +3
      3 2014 Juni
      Ngelingi yen Kyiv mobilisasi kabeh sing bisa kanggo Dombass, iki tegese pertahanan ing pangkalan udara rada ringkih. Sawise kabeh, "garing" ora bisa dibuwang saka MANPADS.
      1. +2
        3 2014 Juni
        Kutipan saka pg4
        Ngelingi yen Kyiv mobilisasi kabeh sing bisa kanggo Dombass, iki tegese pertahanan ing pangkalan udara rada ringkih. Sawise kabeh, "garing" ora bisa dibuwang saka MANPADS.


        Lan ana pertahanan udara stasioner lan Buki. Mungkin uga S-300
        1. +1
          3 2014 Juni
          Lan apa milisi duwe penerbangan?
    23. +3
      3 2014 Juni
      Ana persetujuan babagan non-proliferasi senjata kasebut. Iki ngempet. Secara pribadi, aku ora bakal peduli karo dheweke.
    24. + 12
      3 2014 Juni
      Stalin uga ora pengin perang, nanging ora ana sing takon ... kayane maneh..
    25. +3
      3 2014 Juni
      Pesen saka Igor Ivanovich Strelkov 03.06.2014/XNUMX/XNUMX. PENTING!!!
      musim panas56
      3 Juni, 18:34
      "Wong-wong sing tiwas saiki ing rangking milisi (kabeh minangka siji - pribumi Donetsk lokal) ora pengin dadi pahlawan. mati. Lan, mbok menawa, dheweke ora bakal dadi yen kita duwe senjata lan pasokan sing cukup, instruktur lan spesialis, lan paling ora ana mburi dhasar.

      Aku meneng dangu babagan "bantuan Rusia". Amarga aku ngerti kabeh - lan nuansa "politik amba", ing comparison karo kang Slavyansk mung speck cilik ing tablecloth Sajarah, lan risiko kolosal sing Rusia kudu njupuk kanggo bantuan kita karo pasukan bersenjata, lan akèh liyane. dijupuk menyang akun lan faktor unaccounted.

      SING ORA NGERTI : KENAPA BISA, PERTANYAAN KABEH, NYEMATI OSETI-KUDARES PIRANG EWU SING DIHORMATI, LANGSUNG MANGGO BANTU MEREKA, SAMPEYAN OPO, NANGING WULAN WIS BUDI “ RUSIA” KARO BANTUAN CEPAT??? KANG IKI JUTAAN!!!

      Apa Moskow pancene mikir yen sawetara atus sukarelawan Rusia sing bersenjata kanthi sembrono kabeh sing dibutuhake lan iki cukup? Aku pengin ndeleng paling ora siji pejabat ing trenches ing Semyonovka sing "tanggung jawab" kanggo sisih kidul-wétan (dheweke) ...

      Saiki ing Krasny Liman wong ditembak ing dalan. Ing Zeleny Klin, paling apik, dheweke njupuk menyang arah sing ora dingerteni, lan paling awon, dheweke nembak sapa wae sing ora duwe ijin panggonan! Lan iki sanajan kasunyatane milisi kita wis mundur saka kono! Iki ora cukup kanggo campur tangan militer??? Pira mayit sing dibutuhake kanggo nggawe keputusan? Utawa aku kudu nyimpen wong tinimbang pertahanan angel? evakuasi massal? Aku malah ora bisa nindakake kanthi kekuwatanku sing sederhana.

      Kabeh, serangan kasebut diwiwiti maneh, miturut tembakan kasebut.

      Bisa ditiru. Kita ora bakal kelangan apa-apa.
      1. +6
        3 2014 Juni
        Kutipan: 123321
        Pesen saka Igor Ivanovich Strelkov 03.06.2014/XNUMX/XNUMX. PENTING!!!
        musim panas56

        Maca komentar iku dudu takdir, ta? Iku wis ngandika kaping sepuluh iku palsu.
      2. +5
        3 2014 Juni
        Sing paling nggumunake yaiku ing kene para anggota forum sing bentuke jenderal fitnah para pendatang anyar kanthi ora bisa, "wadon" nangis, gupuh, lsp. Lan nalika sampeyan nuduhake wong-wong mau link, aku ora wedi ngomong pahlawan nyata lan ora ing komputer - Strelkov wiwit minus lan invent catur Sapa sing saiki perlu privasi iki lan lelungan kanggo Prancis, rapat-rapat karo Merkel, kemajuan incomprehensible ing gas , sawetara jenis sirkus diwiwiti. wong kita sing ora kurang ajar ing komputer, nanging njaluk bantuan nyata saka Rusia. Kita mung nulis lan ngrembug ing kene, lagi perang.
        1. +2
          3 2014 Juni
          Dear, ing pundak Presiden - negara ageng - Rusia, kang urip dhewe. Lan dheweke ora kudu nyerah kabeh lan ngurusi urusan negara tanggane. Kabeh sing perlu kanggo ngrampungake kahanan, dheweke nindakake. Paling ora, dheweke nggawe keputusan, lan para pemain wis nggawa kabeh menyang kesimpulan sing logis. Ya, kenapa sampeyan mikir yen kabeh perkembangan babagan bantuan kanggo Donbass kudu dikirim ing Internet? Utawa kenapa sampeyan mikir dheweke kudu takon karo sampeyan?
      3. Komentar wis dibusak.
    26. + 24
      3 2014 Juni
      Kita weruh nomer ing tangan sing tatu, ing 29 detik, minangka adoh saka aku elinga, nomer ditulis ing urutan ing titik evakuasi tatu, iku 835 tatu sing liwat titik iki, supaya. Bandera nandhang kapitunan abot, lan aku yakin bantuan bakal diwenehake mung biasane wates bakal dibukak.
      1. Valrad
        -8
        3 2014 Juni
        Kutipan: Shadow1
        Pesen saka Igor Ivanovich Strelkov 03.06.2014/XNUMX/XNUMX. PENTING!!!
        musim panas56
        3 Juni, 18:34
        "Wong-wong sing tiwas saiki ing rangking milisi (kabeh minangka siji - pribumi Donetsk lokal) ora pengin dadi pahlawan. mati. Lan, mbok menawa, dheweke ora bakal dadi yen kita duwe senjata lan pasokan sing cukup, instruktur lan spesialis, lan paling ora ana mburi dhasar.

        Aku meneng dangu babagan "bantuan Rusia". Amarga aku ngerti kabeh - lan nuansa "politik amba", ing comparison karo kang Slavyansk mung speck cilik ing tablecloth Sajarah, lan risiko kolosal sing Rusia kudu njupuk kanggo bantuan kita karo pasukan bersenjata, lan akèh liyane. dijupuk menyang akun lan faktor unaccounted.

        SING ORA NGERTI : KENAPA BISA, PERTANYAAN KABEH, NYEMATI OSETI-KUDARES PIRANG EWU SING DIHORMATI, LANGSUNG MANGGO BANTU MEREKA, SAMPEYAN OPO, NANGING WULAN WIS BUDI “ RUSIA” KARO BANTUAN CEPAT??? KANG IKI JUTAAN!!!

        Apa Moskow pancene mikir yen sawetara atus sukarelawan Rusia sing bersenjata kanthi sembrono kabeh sing dibutuhake lan iki cukup? Aku pengin ndeleng paling ora siji pejabat ing trenches ing Semyonovka sing "tanggung jawab" kanggo sisih kidul-wétan (dheweke) ...

        Saiki ing Krasny Liman wong ditembak ing dalan. Ing Zeleny Klin, paling apik, dheweke njupuk menyang arah sing ora dingerteni, lan paling awon, dheweke nembak sapa wae sing ora duwe ijin panggonan! Lan iki sanajan kasunyatane milisi kita wis mundur saka kono! Iki ora cukup kanggo campur tangan militer??? Pira mayit sing dibutuhake kanggo nggawe keputusan? Utawa aku kudu nyimpen wong tinimbang pertahanan angel? evakuasi massal? Aku malah ora bisa nindakake kanthi kekuwatanku sing sederhana.

        Kabeh, serangan kasebut diwiwiti maneh, miturut tembakan kasebut.

        Bisa ditiru. Kita ora bakal kelangan apa-apa.

        pangarep-arep sirna saben dina. Aku kaget tenan, kepiye carane ...
        1. Escander_84
          +4
          3 2014 Juni
          Volrad sampeyan De.bil?!?!? Inggih, aku ngerti kaca sadurunge, ana sing ora weruh info. Nanging 3 postingan ing ndhuwur ... piye carane ??? Sepisan maneh!!! Ayo mriksa apa sing kita kirim ...
        2. +1
          3 2014 Juni
          Pikirane dhewe, transfer senjata kanthi terobosan kolom diarepake saka kita, bisa uga sampeyan ora bakal nembus lan dill bakal entuk senjata kanggo ngunggahake lolong menyang swarga, nanging yen mbukak wates, banjur aku mikir bakal ana Penyetor senjata normal, lan tentara durung bisa digawa, carane sampeyan mikir kok direktur Amérika sabanjuré mbalek ing, padha mung nunggu kita ngirim tentara, lan iki ora mung sanksi, nanging uga penolakan bisa saka allies kita, kang kita ora duwe akeh, nanging ing masalah liyane kita kudu ngomong beda, kanggo neraka karo paukuman iki, nanging mung kanggo ngomong sing Rusia wis terminating ana, contone, saka 01 Agustus, validitas saka persetujuan kanggo pasokan gas kanggo Ukraina lan EU, banjur padha bakal sing beda, hak kita kanggo ngedol utawa ora kanggo ngedol barang lan ora siji pengadilan bakal nimbang iku beda, iki basis saka worldview komoditas-dhuwit lan kamardikan kanggo ngedol utawa ora kanggo ngedol!
    27. + 10
      3 2014 Juni
      Sawise sing diarani peresmian, kabeh bakal dadi jelas apa Donbas bocor utawa ora, aku pancene pengin percaya yen ora !!!
    28. + 11
      3 2014 Juni
      Pengangkut personel lapis baja Junta ditembak saka njero. ngguyu
    29. Sing sabar
      + 25
      3 2014 Juni
      Vladimir Vladimirovich, aku ngerti yen sampeyan tanggung jawab kanggo puluhan yuta nyawa. Babagan konsekuensi sing nunggu Rusia, sampeyan ngerti luwih apik tinimbang kita, para pejuang forum. Nanging aku njaluk sampeyan siji bab cilik ora mbebayani: nguripake Ukroluftwaffe gagah dadi tumpukan wesi obaran. Kanggo iki, dana lan upaya sing signifikan ora dibutuhake - lan wong bakal duwe jiwa sing luwih tenang.
    30. + 19
      3 2014 Juni
      Yen Putin terus bodho nonton carane wong sipil mati, ora bakal ana rasa hormat marang dheweke.
      Perang nuthuk ing omah kita, ing saben omah kita. Sapa sing bisa takon marang Putin: kepiye carane nonton populasi Rusia sing dipateni, takon. Apa sing bakal diomongake sinis iki? Kelangan iman marang presiden ing ambang perang gedhe banget.
      1. PENGEMIS
        +3
        3 2014 Juni
        Kelangan iman marang presiden ing ambang perang gedhe banget.
        Pahlawan liyane, nyata, lan dudu rag bakal teka! Nalika ndeleng pasuryane ing TV, kanthi naluri aku nyekel dompet kosong.
    31. Asket49
      + 10
      3 2014 Juni
      LAN KITA BAKAL MANYAH SPOTS? BAZARS GAS MURAH, PROTES sing ngusap bokong.
      LAN wong mati! PANJENENGANE RUMAH! Suwene kita bakal katon? OPO OPO, SUPREME?
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +8
        3 2014 Juni
        Kayane kita butuh rally akeh ewu wong ing Alun-alun Merah, mbok menawa sing pertama bakal disisir. Sepira sampeyan bisa ndeleng horor iki.
        1. +3
          3 2014 Juni
          Kutipan saka: gfhjkm
          Kayane kita butuh rally akeh ewu wong ing Alun-alun Merah, mbok menawa sing pertama bakal disisir. Sepira sampeyan bisa ndeleng horor iki.

          Rally bakal bubar. Lan yen ana sing kasar, uga bakal nandur.
          1. znour
            +1
            3 2014 Juni
            Kutipan saka: Tor Hummer
            Rally bakal bubar. Lan yen ana sing kasar, uga bakal nandur.


            Dheweke mung bakal dikunjara ... Lan ing kana bakal mateni!
          2. znour
            0
            3 2014 Juni
            Kutipan saka: Tor Hummer
            Rally bakal bubar. Lan yen ana sing kasar, uga bakal nandur.


            Dheweke mung bakal dikunjara ... Lan ing kana bakal mateni!
        2. +3
          3 2014 Juni
          Ogo.telpon menyang Maidan? lol
        3. PENGEMIS
          +2
          3 2014 Juni
          miturut hukum anyar kanggo rapat umum-kunjara lan yuta denda
      3. 0
        3 2014 Juni
        Aja nesu, kanca. Ora suwe Sang Maha Agung bakal nglaporake kabeh marang sampeyan. Kok dadi gelisah.
    32. pica2
      +5
      3 2014 Juni
      Kutipan saka: andrei332809
      Aviation Ukraina muncul.

      Apa pancene angel dilebokake?

      Aja omong-omongan. Endi bantuane? Utawa mung kene foto jarum lan panah dikirim?
    33. + 11
      3 2014 Juni
      Quote: tuwa
      lan carane akeh Putin bakal pengecut? Sawise kabeh, wong-wong mau isih bakal kepeksa perang, mung jumlah korban ing Timur Kidul wis ana puluhan ewu. Dheweke kepengin mudhun ing sejarah "suwene suwene dheweke nandhang katentreman sing fenomenal, nanging dipeksa?". Ora, iku bakal mlebu minangka sabar. Lan yen dheweke gagal meksa dheweke, yen dheweke mbatesi awake dhewe kanggo "kutuk" - tegese, sayang, Vladimir Vladimirovich, nuwun sewu, nanging aku ora bakal ngukum sampeyan yen warga negara sampeyan ngatur "Amanita" kanggo kaya ngono. bab. Aku ora pengin, nanging nalika Perang Donya II, pengecut dihukum luwih abot tinimbang ngiyanati - lan pancen bener.
      Kita ora ngomong babagan introduksi pasukan. Iku babagan dhukungan sing luwih substansial. Strelkov ora bakal ngapusi - lan dheweke ngaku ora ana Dhukungan saka Rusia! Malah mung moral! Ora kanggo sebutno pitulungan sing ora bisa nyebabake - uga, paling ora babagan peralatan anti-sniper, sing manufaktur Rusia gumunggung banget ing pameran kanthi tema "Safety and Protection". Sa adoh aku ngerti, ana laser mindai saben titik ing papan kanthi bantuan saka pangilon puteran kanthi cepet, lan sanalika bayangan teka saka eyepiece ngarahke saka bedhil, mode liyane saka operasi dadi efek. Peralatan iki bisa nylametake akeh milisi.


      Aku isin kabeh sing kedaden, isin, isin, isin!!!
      1. campursari
        +4
        3 2014 Juni
        wong pinter, wit cemara, sampeyan mbokmenawa isin Crimea, kanggo wong kaya sampeyan, nindakake 99 kaping lan ora nindakake 100 kaping, lan wong iki bakal langsung dadi mungsuh kanggo sampeyan. Awit sampeyan pinter banget, njupuk bedhil mesin lan pindhah menyang ngluwari
    34. uwis ss
      + 12
      3 2014 Juni
      Aja mungkasi fasis saiki, ing 3 taun bakal perlu kanggo perang kanggo Crimea
    35. +2
      3 2014 Juni
      Aja ana tumindak saka Putin. dheweke bakal pindhah menyang panah ing tanggal 6, lan ana sing paling menarik
    36. dmitrii2121
      +6
      3 2014 Juni
      Suram, apa sing dicekel dening "penjamin" lan antek-antekne saka panguwasa kasebut dadi zilch. Sayange dheweke ninggalake Rusia lan para wakil piz-s iki ora krungu. Sialan sampeyan parasit. Padha omong kosong kabeh lan Olimpiade, lan Crimea lan negara. Mbokmenawa kanggo soko padha dipencet JAMINAN?
      Sanajan senjata lan profesional bakal mbantu. Koridor-koridor kasebut kaya-kaya wis bocor ing kabeh aspek, lan uga mbiayai mateni wong Rusia kanthi biaya gas. Inggih, sampeyan isih bisa ngerti nalika wong karo senjata padha ngerti apa sing lagi dilakoni. Lan ing apa anak saka wong wadon guilty. ki ing daya ngapusi kabeh loro negara lan Rusia. Ora ana tembung, mung tikar. Lan kita isih mbayar pajak lan ora paling cilik. Coba ora mbayar gas, dheweke bakal mbukak klambi, nanging Nazi bisa nindakake apa wae. Pamrentah kita duwe getih sing padha ing tangane lan mambu saka wong-wong mau kanthi bau cadaverous. Lan dheweke ora bisa ngumbah getih wong Rusia lan ora nate mbenerake awake dhewe. Lan ora ana alesan kanggo rencana licik. Aku pracaya Strelkov minangka wong sing cukup, lan yen dheweke ngomong, mesthine. Kabeh garis abang wis liwati. Soko sampeyan ora bisa krungu saka sapa wae, ora saka wakil rakyat utawa saka Crimea. Ora saka Dewan Federasi. Sialan kowe lan anak-anakmu. Mungkin kita, wong tani, ora ngerti apa-apa lan ana sing ditindakake, nanging wektune wis liwati, nanging padha provokasi, nanging isih kudu nulungi lan nglindhungi. Oalah!
      1. +8
        3 2014 Juni
        Kutipan saka: dmitrii2121
        piz-s iki wakil ora krungu Salah Zyuganov ngandika.

        Sing jelas nuduhake sapa (ora pribadi) bisa nolak fasisme iki, lan sapa sing siap slurp karo dheweke saka palung sing padha.
      2. campursari
        -5
        3 2014 Juni
        Kutipan saka: dmitrii2121
        Suram, apa sing dicekel dening "penjamin" lan antek-antekne saka panguwasa kasebut dadi zilch. Sayange dheweke ninggalake Rusia lan para wakil piz-s iki ora krungu. Sialan sampeyan parasit. Padha omong kosong kabeh lan Olimpiade, lan Crimea lan negara. Mbokmenawa kanggo soko padha dipencet JAMINAN?
        Sanajan senjata lan profesional bakal mbantu. Koridor-koridor kasebut kaya-kaya wis bocor ing kabeh aspek, lan uga mbiayai mateni wong Rusia kanthi biaya gas. Inggih, sampeyan isih bisa ngerti nalika wong karo senjata padha ngerti apa sing lagi dilakoni. Lan ing apa anak saka wong wadon guilty. ki ing daya ngapusi kabeh loro negara lan Rusia. Ora ana tembung, mung tikar. Lan kita isih mbayar pajak lan ora paling cilik. Coba ora mbayar gas, dheweke bakal mbukak klambi, nanging Nazi bisa nindakake apa wae. Pamrentah kita duwe getih sing padha ing tangane lan mambu saka wong-wong mau kanthi bau cadaverous. Lan dheweke ora bisa ngumbah getih wong Rusia lan ora nate mbenerake awake dhewe. Lan ora ana alesan kanggo rencana licik. Aku pracaya Strelkov minangka wong sing cukup, lan yen dheweke ngomong, mesthine. Kabeh garis abang wis liwati. Soko sampeyan ora bisa krungu saka sapa wae, ora saka wakil rakyat utawa saka Crimea. Ora saka Dewan Federasi. Sialan kowe lan anak-anakmu. Mungkin kita, wong tani, ora ngerti apa-apa lan ana sing ditindakake, nanging wektune wis liwati, nanging padha provokasi, nanging isih kudu nulungi lan nglindhungi. Oalah!

        Inggih, ya, nanging milisi ketoke nglawan ukrov karo pitchforks, penembak jitu, MANPADS, lan liya-liyane, dipotong saka kayu. jawata wani, yen sampeyan kaya sing, njupuk bedhil mesin lan pindhah menyang ngluwari. amarga wong kaya sampeyan lan Maidan wiwit ing Ukraina, ya, ya, amarga wong kaya sampeyan sing bisa mikir kanthi otak maksimal 2 menit luwih dhisik.
        1. rampung1
          +2
          3 2014 Juni
          kene, jupuk lan tulungi wong pinter, sampeyan mulang kabeh wong kene. Dheweke ngandhani yen sampeyan butuh pitulung. Apa sampeyan ndeleng video wanita sing wis mati
    37. uwis ss
      -3
      3 2014 Juni
      Umume para penambang Donetsk pengecut 'ora peduli negara apa sing kudu ditinggali' basa apa sing kudu diomongake' dewa apa sing kudu didongakake - tujuan utama yaiku ngilangi rampokan, lan elinga para penambang ora tau mogok kanggo negara kasebut, nanging metu mung kanggo gaji - padha kudu digusur, lan nggawa wong Vietnam menyang tambang, banjur padha lolong, pengecut lan manut
      1. +2
        3 2014 Juni
        Kutipan saka: voevoda ss
        goal utama iku kanggo Cut loot, lan elinga para penambang ora nate mogok kanggo negara, nanging metu mung kanggo gaji.

        Balabol cukup, lan iki sing lan apa kang metu kanggo

        1. uwis ss
          +4
          3 2014 Juni
          Sawise 1,5 ewu ambruk lan maneh menyang tambang
          1. +1
            3 2014 Juni
            Kutipan saka: voevoda ss
            Sawise 1,5 ewu ambruk lan maneh menyang tambang
            sampeyan ketoke ora urip saka paycheck kanggo paycheck, lan penambang Ukrainia urip kaya sing, amarga padha entuk sen kanggo pegawe hard sing ... Sing masalah karo Tenggara saka Ukraina ... kerja wae, opo wae sing dipangan keluarga...
          2. +8
            3 2014 Juni
            Maneh padha njupuk munggah shovels, iku bakal luwih apik kanggo bedhil mesin, gophers. Padha tambang batu bara, kanggo apa? Supaya Kolomoisky lan Akhmetov bakal tuku malah liyane mercenaries karo hasil saka Advertisement.
        2. rampung1
          0
          3 2014 Juni
          Suwe-suwe padha metu !!!! Mbokmenawa wis kasep, lan luwih saka setengah wong lanang padha pengecut mabuk lan gombal.
        3. narn
          +7
          3 2014 Juni
          uga, padha metu ... mlaku karo posters, ngadeg, garang ... padha ngancam Kyiv karo soko ... kabeh, sampeyan bisa sijine obah, misale jek sing padha njupuk bagéyan ing gerakan mardika. lan pira pathos ing wiwitane.... ya penambang, monolith, ajiné. yen junta wiwit mateni, kita bakal remuk kabeh fasis bebarengan. lan ing ngendi crusher iki saiki ... aja ngomong ...
          Inggih, ibune bocah milisi sing dipateni ngomong paling apik. video online. maca, sampeyan bakal ngerti akeh ...
        4. Salamander
          +3
          3 2014 Juni
          Nanging iki surprises kula. Rally digawe kanggo narik kawigaten para panguwasa, lan panguwasa pengin numpes Donetsk. Apa rally? Ing video kasebut, 1,5 ewu wong menyang rapat umum, nanging papan kasebut minangka garis ngarep. Kira-kira 3 milisi saka populasi 20 yuta sing perang ing Tenggara. Mbusak ALL populasi ing mungsuh lan ora perlu bantuan.
    38. +9
      3 2014 Juni
      Pilot kurang ajar ngedol nyawane marang Iblis kanthi rega 33 keping perak. Dheweke uga bakal mbuwang senjata menyang milisi, banjur sampeyan bakal ngobong piranti sampeyan ing lapangan sing mbukak.
    39. +2
      3 2014 Juni
      Kutipan saka: voevoda ss
      PDB menehi tembung kanggo campur tangan sawise serangan kaping 555! Mung sithik. Apa sing diomongake Vova. Yen pelanggaran hukum diwiwiti, apa Rusia bakal campur tangan? Ketoke kekacauan iku 10_12 ewu tiwas

      [[[[[[[[[[[]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
      ]]]]]]]]]]]]]]]'''''''''''
      9;'''''''''''''''
      ''''''PDB iku mung manungsa, lan apa sing wis sampeyan pribadi nindakake kanggo ngadili. Ayo saben wong nindakake bagian sekedhik saka apa kang.. endhog bubuk [Chubais, Kudrin, etc.] - padha bantuan wong Rusia minangka Sing paling apik sing bisa ditindakake. Pasang dhewe ing panggonane, ana akeh Parashenok lan Kolomoisky lokal ing saubengé lan saben wong duwe tagihan ing gunung
      1. uwis ss
        -1
        3 2014 Juni
        Banjur dheweke bakal meneng lan ora menehi pangarep-arep marang wong! yap luwih ala tinimbang pengecut
        1. campursari
          0
          3 2014 Juni
          jawata liyane wani, sampeyan uga njupuk bedhil mesin lan pindhah menyang ngluwari wiwit sampeyan dadi pinter lan pahlawan
          1. uwis ss
            -2
            3 2014 Juni
            Aku dudu PDB, yen aku ora bisa, aku ora janji! Lan sepisan maneh --- vvp yap, omongan kosong, mung bisa nggunakake ilat minangka sapu dendam. Aku ora bakal janji banget, lan getih bakal mili kurang.
          2. +2
            3 2014 Juni
            yen aku ana, muga-muga aku bakal njupuk, nanging ora, aku lungguh ing omah karo cangkir liyane lan ngipat-ipati Putin lan ngenteni wong Rusia. Aku nampa wangsulan sing ora jelas saka Timur Kidul apa sing dikarepake, hormat kanggo milisi, aku pancen ora bisa nulungi sampeyan saka kene. Aku ora ngerti kepiye pungkasane, nulis sorak kanggo komentar lan nindakake siji lan nindakake liyane.
      2. +5
        3 2014 Juni
        Quote: sovetskyturist
        'PDB iku mung wong,

        Posisi sing trep. Piye carane ngomel-ngomel nganti jam-jaman ing TV, mangsuli "pitakonan" kaya presiden, carane gabung ing WTO, kaya presiden, kaya nampa pawai, kaya Panglima, nanging carane BENAR-BENAR mbantu wong-wong sing pracaya "mung" .
        1. -4
          3 2014 Juni
          Aku PDB nindakake kabeh sing bisa, masalahe ana ing lingkungan liberal-korup. Elinga Yeltsin, kabeh perkara sial ..... sing muncul nalika jaman EBN durung ilang lan ora butuh Putin, padha bakal nyoba kanggo mbucal wong-wong mau sanalika bisa. Mbayangno dalan saka daya sampeyan ing dipimpin dening Khodrkovsky lan utawa analog liyane Yaytsenyuk.
        2. 0
          3 2014 Juni
          PDB ora ngeculake Maidan Rusia kanthi lengkap, lan nggawe negativitas ing saubengé supaya wong-wong bakal nyingkiri dheweke. Strelkov bisa ngerti dheweke butuh bantuan saiki. Nanging kenapa ora ana mobilisasi ing Novorossia, ewonan sing padha. wong sehat.
        3. Komentar wis dibusak.
    40. yurik
      +2
      3 2014 Juni
      Aku mikir karo pembangunan kuwi, kita bakal rauh sinau bab pati saka Strelkov nalika ukrofashites manggoni Slavyansk lan ngatur ontran-ontran getih antarane pedunung, padha pinesthi kanggo Lugansk, Donetsk lan kutha-kutha liyane, yen padha mlebu ing kono, eksekusi massal bakal. dadi umum, lan iki bakal amarga. Tembung Strelkov babagan kekurangan bantuan minangka bebener sing mutlak, Putin ngiyanati kabeh, sinis lan kejam.
      1. +3
        3 2014 Juni
        Dadi, apa sampeyan wis ngubur Strelkov lan nuduh Putin babagan kabeh perkara sing serius? Mung sawetara dina kepungkur, kabeh wong ing situs kasebut kanthi antusias ngujo VVP lan Strelkov, lan saiki sampeyan duwe kaya ing Prajanjian Anyar - "ora bakal dadi dina sadurunge sampeyan nolak aku kaping telu." Apa ora jelas saka wiwitan yen ana perang serius kanthi kerugian gedhe? Lan ana apa-apa kanggo flog mriyang ing wayah sore. Ana esuk - bakal ana panganan, ora ana sing kedadeyan ing wayah wengi. Lan apa sing kedadeyan ora bisa diganti. Tegese ana sing ora digatekake utawa ora ditindakake.
      2. DPN
        0
        4 2014 Juni
        Kutipan saka yurik
        Putin ngiyanati kabeh, sinis lan kejem

        Ora ana sing ngiyanati wong-wong mau, tapel wates dijaga dening pasukan Ukrainia lan sampeyan ora bisa mlumpat, sing sayang banget. Sampeyan kudu nggawe ARMY dhewe ing advance, lan ora kanggo njaga checkpoints. Pertahanan iku pati alon kajaba sampeyan terus nyerang.
        1. +1
          4 2014 Juni
          Sampeyan kudu nggawe ARMY dhewe ing ngarep
          Sampeyan nonton wawancara Strelkov karo wartawan KP! Dheweke ora duwe apa-apa kanggo mbayar milisi, pencari nafkah karo bedhil mesin ing parit lan kulawarga luwe ing ruang paling ngisor, aku ngerti patriot ora butuh dhuwit, berjuang kanggo tanah air, nanging bocah-bocah pengin mangan. Apa Rusia paling ora bisa mbantu dhuwit?
    41. -3
      3 2014 Juni
      Guys, arep menyang endi... OJO KIRIM WAKTU!!! Iki pungkasan kanggo Rusia !!! Kelalen Afghanistan !? Kabeh bakal persis padha! Sijine emosi aside, wong ngerti apa padha njupuk menyang, lan Rusia kapekso kanggo nglindhungi mung warga sawijining, kok padha kudu mati kanggo dill? wetan ngidul ngidul, APA BEDANYA!? Sampeyan ngomong babagan invasi militer menyang negara manca !!!
      1. rampung1
        +6
        3 2014 Juni
        Lan apa sampeyan bisa kurban yen Amerika padha lan enem sing arep pindhah menyang kita ing cedhak Novorostsev lan apa jenis urip bakal banjur?
      2. +7
        3 2014 Juni
        Pikir sedhela, apa sing sampeyan mbandhingake? Ing kana, Nazi nyirnakake sedulur-sedulurmu, sadulur-sadulurmu, ibu-ibu kanthi artileri lan penerbangan sing abot, lan sampeyan ngomong babagan Afghanistan. ngukur 30 milyar kanggo ambruk Federasi Rusia.
      3. angin topan7
        +4
        3 2014 Juni
        Apa sampeyan ngomong babagan? Ora ana Mujahidin, ana Rusia sing nunggu bantuan kita. Dibandhingake karo Afghanistan ora pantes ing kene. Nanging yen ora nulungi, Afghanistan bakal katon kaya kothak wedhi kanggo bocah-bocah.
    42. uwis ss
      0
      3 2014 Juni
      Apa sing utama ing warta kita saiki?
    43. uwis ss
      -6
      3 2014 Juni
      Ora bakal ana bantuan - penembake kudu pindhah menyang CIA lan gabung karo Crimea lan sisih kidul-wétan ---- supaya Vovka tiba yen dheweke dadi pengecut lan pengkhianat.
      1. +3
        3 2014 Juni
        Kutipan saka: voevoda ss
        Ora bakal ana pitulung - penembake kudu menyang CIA lan gabung karo Crimea lan kidul-wétan -

        Minangka salah siji Odessa Yahudi lawas ngandika: "Sampeyan ora bakal ngenteni!"
        Translated into Russian: "Jancok bokong supaya sirah ora stagger." zadolbali alarmists opo , nanging.
    44. rampung1
      +3
      3 2014 Juni
      Aku mung mlebu petisi "Putin Vladimir Vladimirovich: Nyatakake zona larangan mabur ing wilayah Donetsk lan Luhansk ing Ukraina" ing Change.org.

      Iku penting. Apa sampeyan bakal mlebu? Punika link:

      http://www.change.org/ru/петиции/путин-владимир-владимирович-объявить-бесполётну
      wilayah kidul-donetsk-lan-lugansk-wilayah-ukraine?recruiter=105074755&utm_campai
      gn=signature_receipt&utm_medium=email&utm_source=share_petition

      Matur suwun!
    45. uwis ss
      +3
      3 2014 Juni
      Dill ing sensor ngrameke kamenangan
      1. +6
        3 2014 Juni
        Kutipan saka: voevoda ss
        Dill ing sensor ngrameke kamenangan

        Sing endi?
      2. +5
        3 2014 Juni
        Dheweke mesthi ngrayakake apa wae ing kana, ngrokok suket lan ... ngrayakake. Ora ngerti carane nindakake apa-apa.
    46. +2
      3 2014 Juni
      Kasunyatan manawa media Ukrainia ora ngomong babagan kerugian ing detasemen punitive ora ateges Washington utawa Barat ora ngerti babagan iki. Kabeh duwe watesan. Ketoke huntari dheweke njamin yen ATO bakal regane sithik. Lan, ora! Kajaba iku, ing saindhenging Ukraina bakal miwiti nampa bojo lan anak ing mackintosh kayu dening mail. Lan sampeyan ora bisa ndhelikake maneh. Wong-wong mau bakal nggoleki pelakune. Lan kita pengin wong apik luck ing iki. Dheweke bisa uga wiwit tangi.
    47. 0
      3 2014 Juni
      Sing, apologists kanggo PDB, alesan lan pangerten wiwit tangi, pahlawan ternyata dudu sing dijupuk. Enteni sedhela maneh, banjur sampeyan bakal ngerti sapa sejatine dheweke!
    48. +3
      3 2014 Juni
      Kayane ing Slavyansk ana gas serpih sing padha karo Amerika sing sregep nyoba promosi menyang pasar akhir-akhir iki. Kene sampeyan duwe salah siji alasan kanggo striking sabenere ing Slavyansk. Padha ditrapake kanggo Kramatorsk. Padha arep njupuk gas enggal utawa ngedol menyang amers. Lan kasunyatan manawa gas iki ora aman ora ngganggu sapa wae.
      1. 0
        4 2014 Juni
        Apa karo gas? Slavyansk minangka gapura sisih lor ing sisih kidul-wétan Ukraina, minangka pusat transportasi. Dheweke ora bakal njupuk Donetsk, lan luwih-luwih Luhansk, nalika Slavyansk nutupi. Amarga tentara Ukrainia, sing nduweni tujuan kanggo nyekel Donetsk lan Luhansk, njaga pangkalan pasokan utama (mburi) ing Kharkov, banjur kanthi pundhak pasokan 300 km, duwe Slavyansk ing mburi, sukses operasi serangan luwih tanpa njupuk sing terakhir ora mungkin. Kajaba iku, ing wayahe Slavyansk lan Kramatorsk narik maneh pasukan mungsuh sing penting, sing saiki ora bisa digunakake ing cedhak Donetsk. Dadi sukses anyar saka milisi cedhak Donetsk padha bisa thanks kanggo Slavyansk. Kanthi mundhut, aku ora meri Donetsk. Serangan saka kulon ing Donetsk, saka Dnepropetrovsk, tanpa serangan gabungan saka sisih lor, ora efektif, amarga ing saiki wadyabala Ukraina ora bakal narik skala kasebut. Dadi aku ora ngerti pasif pimpinan Donetsk. Yagene kutha iki durung diunggahake, apa para penambang durung diwenehi gaman, kenapa transportasi ora dijaluk kanggo ngatasi 120 km menyang kutha Slavyansk?
        Pimpinan DPR sing dihormati, tinimbang ngganti pasif dadi kegiatan, sampeyan nyalahake kegagalan sampeyan ing pamrentah Rusia, ora nindakake apa-apa kanggo sukses. Sawise tiba saka Slavyansk, sampeyan duwe kasempatan cilik banget, ing 2-3 dina bakal diwiwiti ing Donetsk kaya ing Slavyansk, yen sampeyan ilang.
        1. 0
          4 2014 Juni
          Inggih, nerangake minus! Sapa kowe?
    49. Komentar wis dibusak.
      1. angin topan7
        +1
        3 2014 Juni
        Apa sampeyan ngidini sampeyan nyinggung wong liya? Yen sampeyan ora seneng karo forum kasebut, ora ana sing njaga sampeyan ing kene.
    50. +2
      3 2014 Juni
      nanging ana GENOCIDE nyata - Rajapati POPULASI TENANG lan kabeh kekuwatan sing ana meneng? PENGKHIANAT...
      Lan apa gunane ngumbara ing dalan lan lungguh ing omah, utawa ngumpulake blumbang, nguatake ruang paling ngisor, lsp, utawa mati. Utawa sampeyan utawa sampeyan, perang misale jek dadi? Ayo para milisi padha metu menyang lapangan, kaya ing jaman kuna, banjur bakal mandheg ngobong omah. Dheweke bakal mateni kabeh wong sing resik. Yen sampeyan njupuk saka omah, siyap nampa tanggapan ....
      endi panah lan jarum?? dheweke menehi informasi nanging ora ana gunane ...
      Lha, apa sing padha nuthuk? Carane sampeyan tresna panguwasa, Nanging, padha ora menehi telek bab wong ing negara, carane akeh patients ing donya ngumpulake dhuwit kanggo perawatan, lan negara bakal bantuan. Saiki dheweke bakal lunga kanggo nglindhungi wong liya ...
      . Lan milisi duwe siji senjata tangan cilik. LAN....
      Iku misale jek kaya bubar 3 zushki dijupuk
      Kita malah ora nggunakake aviation ing formidable kaya ukrosos ing Slavyansk
      Mbandhingake foto Grozny 1996 lan Slavyansk, lan tanpa penerbangan, kabeh luwih elek.
      Carane akeh bisa diwutahake saka kosong kanggo kosong, karo saben kirim bab shelling sabanjuré. Kabeh iki cetha saka dina pisanan, sing kudu bantuan sapa lan carane manungsa, ing umum, kanggo bantuan, lan saperangan saka figurines. Tentara sumpah kasetyan ora mung kanggo panguwasa, nanging uga kanggo wong, banjur ayo ngumpulake referendum kabeh-Rusia babagan penyebaran pasukan ing sisih kidul-wétan Ukraina ....
      1. uwis ss
        0
        3 2014 Juni
        Referendum uga bisa, mung PDB seneng referendum ing njaba Rusia lan ijin apa sing bakal ditampa ing omah putih.Contone, Crimea lan kidul!Muga-muga ora ana gunane ngomong babagan iki luwih lanjut! Wong-wong kita ing sisih kidul-wétan dikhianati dening Kremlin
    51. +4
      3 2014 Juni
      Kutipan saka Sergg.

      Perang nuthuk ing omah kita, ing saben omah kita. Sapa sing bisa takon marang Putin: kepiye carane nonton populasi Rusia sing dipateni, takon. Apa sing bakal diomongake sinis iki? Kelangan iman marang presiden ing ambang perang gedhe banget.

      Muga-muga dheweke ngelingake Pak Presiden carane game Gaddafi karo "kanca" Kulon rampung kanggo Libya lan kanggo dheweke pribadi.
    52. +3
      3 2014 Juni
      Wong lanang, sampeyan ngerti yen Ukraina ngajokake tuntutan hukum marang Rusia kanggo jumlah sing apik kanggo mundhut Crimea.

      Apa sampeyan mikir keputusan pengadilan bakal milih kanggo sapa? Aku manawa kita bakal njaluk iku bener pisanan. Rusia bakal dipeksa mbayar Ukraina kanggo ngrebut wilayah. Amarga wedi kanggo mbela Donbass, kita kalah. Sabanjure bakal Crimea, wong nesu ing Moskow. Wirang bakal ora bisa diterangake lan bilai. Amarga kita chickened metu. Sejarah tresna marang wong sing wani lan uga wong kita. Iki minangka isin kanggo negara kita.
      1. narn
        +2
        3 2014 Juni
        padha ngajokake gugatan ing ECHR ... misjudgment iki ora duwe kekuatan legal kanggo kita ... mung negara Eropah katon manut keputusane, lan banjur ing discretion saka pimpinan ... kaya tumindak goodwill! Balts wis ngajokake akeh tuntutan hukum marang kita, nanging isih durung weruh sen siji ing akun! supaya ora gupuh ... njaluk menyang jantung informasi
    53. +6
      3 2014 Juni
      Aku asli Kremlin.... percoyo, nang Kremlin kabeh ora jelas... ora kabeh wong pengin perang....
      Ana debat sing angel ing Kremlin ... panyengkuyung liberal - supaya kabeh bisa mlaku lan lancar ...
      1. +2
        3 2014 Juni
        Kutipan: Vorodis_vA
        Pracayaa, ing Kremlin kabeh ora jelas ...

        Kuwi dudu kabar.
        Kutipan: Vorodis_vA
        .ora kabeh wong pengin perang...

        Iku uga.
        Kutipan: Vorodis_vA
        kelanjutan kursus liberal ing biaya apa wae ....

        Iki pungkasan negara.
    54. +2
      3 2014 Juni
      Kutipan saka: gfhjkm
      Pengangkut personel lapis baja Junta ditembak saka njero. ngguyu

      Sial! Nanging iki ing Brusino! Cedhak Krasny Liman. Mung ing sadawane garis pandelengan saka armor personel carrier ing alas, kemah perintis dumunung ing sisih mburi lan ing sisih tengen dalan. Lan ing sebrang stasiun stasiun Brusino. (diblokir saka kamera dening menara)
    55. Arh
      +5
      3 2014 Juni
      Aku pancene butuh langit sing cerah!!!***
    56. +5
      3 2014 Juni
      Mesthi sampeyan ora bisa nyimpen Rusia? sawetara omong kosong. Sampeyan uga arep nyetel PEJABAT KITA ing pengungsi ing Rusia kanggo JANCOK. Endi pidato dipecat? RENCANA AKSI CLEAR ana ngendi? KREMLIN MUMMBLING?!
    57. +5
      3 2014 Juni
      Dina iki, kanthi kekuwatan sing luar biasa, gelombang laporan panik saka Donbass wis diluncurake, malah diduga saka Kolonel Strelkov dhewe. Kandhane, kabeh wis rampung, Ukrainia tancep kaya inten, Krasny Liman tiba, Slavyansk ing pinggir, ora nyerah, nanging mati ... lan liya-liyane.

      Mesthi wae karakter massa sing galak iki, uga keseragaman lan nada histeris sing ora khas saka Igor Ivanovich, sing nyegah aku saka panggonan cepet. Lan padha nindakake perkara sing bener kanthi njaga.

      Amarga, miturut laporan "Novorossiya, dina sepuluh (http://arbaletfire.livejournal.com/205863.html), 03.06" saka sumber sing bola-bali dikonfirmasi linuwih, "Kahanan kasebut tegang, nanging ora kritis."

      Lan sing entuk manfaat saka whipping munggah gupuh, tokoh metu kanggo dhewe.


      Ing kana, katon kaya grup kasebut rusak (ing ngendi kabar saka milisi dikirim), utawa salah sawijining admin yaiku Cossack sing dikirim.
      ------
      Musim Semi Rusia wis disusupi 100% - deleng saiki kepiye saiki kanthi otomatis minus -100 lan pesen ilang.
      ------
      Iki uga kalebu panyebaran sabanjure "para pemulung": "Rusia diapusi, Putin ditiup ...". Ana akeh banget lan kabeh padha.


      http://putnik1.livejournal.com/3169545.html

      Kaping pindho dheweke macet, provokator wis muak.
      1. +1
        3 2014 Juni
        Ya, ing endi wae ana akeh toads iki, sampeyan katon lan kaget carane admins bisa, nyoba kanggo ndhaftar saka domain Rusia ing Ukrainia, iku ora bisa, nanging ing kene padha nulis apa padha arep lan mbuwang negatif.
    58. 3vs
      +5
      3 2014 Juni
      Ing sawijining dina, salah sawijining milisi bisa uga ngelingi tembung saka film "Mung wong tuwa sing mlebu perang":

      - Nalika perang rampung, kita bakal bali menyang kene. Ayo liwat panggonan-panggonan iki ... sapa sing bakal slamet ...
      - Lan kita bakal nelpon orkestra simfoni sing paling apik.
      - Kondektur bakal metu. Aku bakal nyedhaki dheweke lan ngomong ...
      : Ngapunten, maestro, kula ... lan carane kita bakal mencet "Darkie" ... saka awal nganti pungkasan.

      Muga-muga, ing reruntuhan junta fasis Kyiv.
      Paukuman kanggo para penjajah Yahudi!
    59. Komentar wis dibusak.
    60. + 14
      3 2014 Juni
      Aku ora ngerti apa sing kedadeyan ing negara mung sajrone sewulan? Kanggo pisanan ing 20 taun, Rusia diwenehi pangarep-arep yen negarane bakal ngadeg kanggo nglindhungi kabeh wong Rusia sing kepepet ing reruntuhan USSR. "Blitzkrieg" ing Crimea kayane wis menehi pangarep-arep anyar kanggo tibane jagad unipolar. Nanging, apa sing kedadeyan sabanjure kanthi bener ngremehake mayoritas warga Rusia.
      Geng Nazi ngrusak kutha-kutha Rusia kanthi sepi lan ora peduli karo wong-wong sing mentas bengok-bengok - kita ora bakal nyinggung wong Rusia.
      Ora ana sing luwih elek tinimbang setengah langkah. Nanging sayangé, kabeh kabijakan saka Federasi Rusia merdika iku setengah ukuran, imperfections. Padha njupuk 3 yuta Crimeans ing pangayoman, nanging nilar 5 yuta residents saka kidul-wétan kadaluwarsa kanggo rahmat nasib. Napa Putin kanthi sinis ngapusi kabeh wong? Ayo dheweke banjur menyang Kyiv kanggo sujud kanggo ngrembug syarat-syarat nyerah, mungkin kanthi cara iki dheweke bakal nylametake warga Donbass saka bom.
      Sing luwih nesu ing kene yaiku komentar saka penulis kayata: supaya wong-wong Donbass dhewe entuk kamardikan lan pasukan ora kudu dikirim menyang wilayah negara sing berdaulat.
      Slavyansk, Donetsk, Lugansk minangka tanah Rusia, lan malah sajrone 23 taun orane negara setengah panggang kaya Ukraina, iku Rusia. Dakkandhani, yen sesuk ana geng Nazi kanthi tembung "Glory to Ukraine!" bakal miwiti medeni Crimea utawa wilayah Belgorod, sampeyan uga bakal nulis yen warga dhewe pisanan njupuk senjata, banjur kita bakal weruh apa nggunakake tentara utawa ora?
      Lan ora perlu nulis ing kene babagan wong lanang sing lungguh ing omah lan ora melu milisi. Milisi ora bakal bisa nglawan mesin militèr sing diatur, malah sing karat kaya mesin Ukrainia.
      Rusia duwe pengaruh ing Kyiv sanajan tanpa ngirim pasukan, nanging para pygmi Kremlin ora duwe kekarepan.
    61. +6
      3 2014 Juni
      Kutipan: Vorodis_vA
      Aku asli Kremlin.... percoyo, nang Kremlin kabeh ora jelas... ora kabeh wong pengin perang....
      Ana debat sing angel ing Kremlin ... panyengkuyung liberal - supaya kabeh bisa mlaku lan lancar ...

      Ya, kita wis suwe ngerti yen karo bocah-bocah wadon ing Crimea kabeh luwih jelas tinimbang karo Kremlins kita.
    62. NikoEro
      + 21
      3 2014 Juni
      Kita bola-bali ngrembug kahanan ing Ukraina karo kanca-kanca. Iku banget ora nyaman, amarga iku wong Rusia kita sing padha mati. Aku rumangsa isin karo kursiku. Umumé, kita disebut wong saka Volgograd lan Samara lan arep Rostov. Dina Jumat. Muga-muga kita bakal teka ing wektu. Ayo padha nulungi wong-wong kita. Kita ora bakal ngapura awake dhewe amarga ora tumindak. Begjanipun, kita wong cukup sugih, iku ora bakal angel kanggo njaluk peralatan yen bisa metu lan kita bakal bantuan warga. Ana luwih saka rolas wong ing total, Aku ora bisa ngomong manawa. Mugi sampeyan luck! Kita bakal menehi informasi, sanajan kita ora ngerti carane sambungan kasebut. Umumé, ayo ngalahake para fasis. Good luck lan tentrem kanggo kabeh!
      1. Escander_84
        +5
        3 2014 Juni
        Sugeng tanggap warsa para MEN!!! Lan kabeh wong bakal bali urip lan sehat! Lan mesthi karo kamenangan !!! Gusti mberkahi sampeyan!
      2. +4
        3 2014 Juni
        Kutipan saka NikoEro
        Kita bakal menehi informasi, sanajan kita ora ngerti carane sambungan kasebut.

        Yen bisa, mesthi nulis ing kene. Lan ati-ati ana!
    63. +1
      3 2014 Juni
      SECARA UMUM SING KEDADAK IKI NGELING "NENG DIRIBASOVSKAYA, CUACA NANG PANTAI CEMERLANG, UJIAN MANEH" ENDE WES IKI LUNGGUH KARO BINOCLLES LAN KARAKTER UTAMA DIUJUR DENING FILENK. ISI WILU AWAL MURNI HERAK mbledhos kasep
    64. -4
      3 2014 Juni
      Nanging, sayang banget yen pengunjung ing forum kasebut ora nuduhake umure. Kayane akeh-akehe para siswa SMK sing isih enom padha kumpul ing kene. Utamane ing antarane sing bubar ndaftar. Saiki wis ana akeh artikel sing wis dibantah manawa ora bisa ngirim pasukan menyang wilayah Ukraina saiki. Ora ana sing mikir selangkah luwih maju. Coba pikirake apa sing bakal kelakon yen sampeyan ngirim pasukan. Ora langsung, nanging sawise 2-3 minggu. Ing skenario apa wae, Rusia sing kalah. Kanthi ngirim pasukan mung menyang Donbass, kita bakal entuk Siria kaping pindho ing tapel wates kita, lan kanthi mbebasake Amerika Serikat kanggo nyedhiyakake militan junta kanthi kabeh senjata kanggo "perjuangan kamardikan", amarga banjur ora bakal ana maneh. DPR lan LPR, nanging wilayah Ukraina dikuwasani Rusia. Lan ora mung ing mata Kulon, nanging uga mayoritas Ukrainians. Yen kita ngirim pasukan menyang kabeh wilayah Ukraina, kita bakal entuk Afghanistan kapindho kanthi pesona sing padha karo versi sadurunge. Mung ana siji pilihan - kanggo ngenali republik merdika nalika padha entuk iki.
      1. +2
        3 2014 Juni
        Krungu GUY PINTAR OPO KOWE DUWE SAUDARA? Lan aku wis dadi Lungguh ana SOPE ing loro bolongan
        1. +3
          3 2014 Juni
          Apa sampeyan isih kene konco keyboard, lan ora ana karo AK nglindhungi wong tresna, nanging pahlawan
          1. +1
            3 2014 Juni
            PEGAWAI KITA BISA MENERUSI IBUKU, MANTENE KARO KARO PONANE wingi wingi budhal, opo kowe? BAPAK IKI NGEMPUL IKI BAPAK BANTU OMAH? Omah lan Omah sing pantes wis digarap guru basa russia saumur uripku, apa sampeyan bisa meneng lan lunga dhewe? Utawa, supaya ora ana pengungsi, RUSIA bakal mimpin pasukan menyang UKRAINE kaya sing dijanjekake?
        2. +3
          3 2014 Juni
          Kutipan: Observer2014
          Krungu GUY PINTAR OPO KOWE DUWE SAUDARA? Lan aku wis dadi Lungguh ana SOPE ing loro bolongan


          Saben uwong iku ing pinggir, nanging ora perlu kasar.
    65. ekzorsist
      +6
      3 2014 Juni
      Apa ora wektu kanggo menehi bantuan kamanungsan?!?
      Nyedhiyakake milisi rakyat karo Smerch, Buratino lan sistem pertahanan udara modern sing normal?
      Inggih, iku ora adil carane dadi metu: scum karo homoseksual - loro karo tank lan helikopter ... lan ing tangan liyane ... biasane tangan cilik.
      Merikan ora nyuplai macem-macem gaman kanggo wong-wong scum ing Suriah!!! Napa kita ora bisa nulungi bangsa kita dhewe???!!! Perlu . Mesthi perlu.
    66. Dracula
      +4
      3 2014 Juni
      Swiss *Akuntan* nyopir P gedhe kita ing ngisor bunk. Saiki dheweke mung bisa dadi tuan rumah matinees bocah-bocah, Olimpiade lan Kejuaraan Sepak Bola Dunia.
    67. +3
      3 2014 Juni
      Wektu kanggo "nguripake Amerika" lan miwiti pembekuan ibukutha oligarki sadurunge adol. Sevastopol Marine Plant pisanan kabeh, yen ora ayu.
    68. +1
      3 2014 Juni
      http://www.change.org/ru/петиции/путин-владимир-владимирович-объявить-бесполётну

      wilayah kidul-donetsk-lan-lugansk-wilayah-ukraine?recruiter=105074755&utm_campai

      gn=signature_receipt&utm_medium=email&utm_source=share_petition

      Isih ana limang ewu tanda tangan sing ilang ing petisi kasebut. Tulung wong lanang.
    69. +1
      3 2014 Juni
      Ana 4766 teken sing isih ana, wong lanang, sambungake kabeh wong sing bisa, sampeyan uga bisa nindakake saka kursi lan nggawe sejarah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!
    70. +2
      3 2014 Juni
      Apa jenis gupuh ana ing situs???
      Uh, wong, tenang, please!!!
    71. 0
      3 2014 Juni
      Kutipan saka: dmitrii2121
      Suram, apa sing dicekel dening "penjamin" lan antek-antekne saka panguwasa kasebut dadi zilch. Sayange dheweke ninggalake Rusia lan para wakil piz-s iki ora krungu. Sialan sampeyan parasit. Padha omong kosong kabeh lan Olimpiade, lan Crimea lan negara. Mbokmenawa kanggo soko padha dipencet JAMINAN?


      Anak-anak wadon manggon ing sisih kulon! mungkin iki?
    72. angin topan7
      +3
      3 2014 Juni
      Ana sing kedadeyan ing situs web kita, tinimbang minus, mungsuh bantuan nampa plus lan kosok balene, lan wong lanang ing helm prajurit Rusia kuna ora bisa ditaksir, sampeyan njupuk helm, iku kanggo prajurit Rusia. lan sijine ing waja Eropah, padha cocog karo sampeyan luwih. Admin, piye kabare?
      1. 0
        3 2014 Juni
        Aku uga nyoba kanggo menehi saperangan saka ratings, nanging langsung nyerah.
      2. Komentar wis dibusak.
    73. CapYar 48315
      0
      3 2014 Juni
      Punishers ing Ukraina iku bajingan kejem lan ora tanggung jawab
      1. +2
        3 2014 Juni
        Mangkono, saiki aku bakal ngandhani sampeyan saben dina ing situs web babagan carane para pengungsi Rusia bakal ditampa ing RUSIA, yen FMS bakal nyanyi babagan carane para panguwasa bakal nulungi.
    74. +2
      3 2014 Juni
      DONETSK, 3 Juni - RIA Novosti. Milisi Slavyansk ngandhani RIA Novosti yen dheweke bisa nolak serangan tentara Ukraina ing cedhak kutha Krasny Liman.

      Miturut wong-wong mau, sawetara operator armor personel ditembak mudhun, tentara Ukrainia maneh nggunakake aviation.

      "Pengawal Nasional wiwit mundur saka Krasny Liman (kutha ing sisih lor Slovyansk). Sawetara operator armor personel pindhah adoh saka medan perang, sawetara peralatan mungsuh wis kena RPG. Kapadhetan geni milisi luwih dhuwur tinimbang saka Pengawal Nasional. respite slightest. Ora ana data ing wong mati lan tatu durung, "markas milisi marang agensi.

      Markas nambahake yen tentara Ukrainia nggunakake pesawat tempur - Su-25 lan helikopter nyerang posisi milisi ing desa Semenovka (pinggiran Slavyansk ing sisih wétan, antarane Slavyansk lan Krasny Liman).

      RIA Novosti http://ria.ru/world/20140603/1010455578.html#ixzz33bmt2HGk
    75. prom
      +5
      3 2014 Juni
      Lan para penambang lagi kerja ... aja ngganggu
    76. +4
      3 2014 Juni
      Populasi Rusia ing tanah sajarah Rusia Novorossiya kabuka lan brazenly numpes dening aviation, artileri lan kendaraan wojo dening Benderaites saka abad 21st. Iki wis murka. Dheweke ora nate ngusapake sikile ing Rusia kanthi brazenly. Dina iki Anglo-Saxon wis dibunderaké punk dadi "ratusan", lan sesuk bakal ana brigades preman karo pengalaman. Kita ora bisa uwal saka masalah "ngobati" penyakit Galicia. Sampeyan ora bisa mungkasi Kyiv karo obrolan, persuasi, banding lan diskon ing gas. Dheweke teka ing omah kita arep mateni. Iki ora babagan Ukraina, nanging babagan peradaban Rusia ing perjuangan langgeng karo Kulon, babagan masa depan kita. Iki mung digunakake.
    77. 0
      3 2014 Juni
      100 taun kepungkur, amarga 3 yuta Serbia, Rusia melu perang sing kalah luwih saka 10 yuta tiwas lan tatu, lan banjur revolusi, banjur sipil ... Aku Putin ngelingi bab sing padha. .. Sayange, sejatine urip 150 yuta luwih penting tinimbang urip 7 yuta. Iki nglarani kanggo éling ... Nanging, aku pracaya kita bakal teka karo soko! Bebener kudu ngalahake goroh!
    78. +1
      3 2014 Juni
      AKU DAFTAR ING SITUS MUNG KARO MINGGU BARANG MONGGO MACA LAN ANALISIS TAPI SAK NDELENG KEPIYE DONBASS DIBUANG MINI AKU ORA BISA LANGSUNG NULIS LAN MONGGO DIWASAKE LAN DIPIKIR SAIKI SAUDE WONG. JANCOK. W GANTI
      1. +1
        3 2014 Juni
        Carane edan sampeyan wis lungguh kabeh mangsa nonton TV, mangu-mangu Eropah utawa Rusia lan banjur lah sampeyan tangi ing gubug ing pinggir lan saiki Rusia bantuan metu saiki lungguh quietly lan ora ... diet kabeh bakal mutusaké kanggo sampeyan
    79. -1
      3 2014 Juni
      Degenerates bakal ngrampungake populasi Rusia ing Ukraina, banjur Washington bakal ngumumake Rusia minangka negara teroris. Rusia ora bakal nggawe keputusan kanggo nglindhungi populasi Ukraina wétan. Tampilake Must Go On.
    80. +1
      3 2014 Juni
      Populasi Rusia ing tanah sajarah Rusia Novorossiya kabuka lan brazenly numpes dening aviation, artileri lan kendaraan wojo dening Benderaites saka abad 21st. Iki wis murka. Dheweke ora nate ngusapake sikile ing Rusia kanthi brazenly. Dina iki Anglo-Saxon wis dibunderaké punk dadi "ratusan", lan sesuk bakal ana brigades preman karo pengalaman. Kita ora bisa uwal saka masalah "ngobati" penyakit Galicia. Sampeyan ora bisa mungkasi Kyiv karo obrolan, persuasi, banding lan diskon ing gas. Dheweke teka ing omah kita arep mateni. Iki ora babagan Ukraina, nanging babagan peradaban Rusia ing perjuangan langgeng karo Kulon, babagan masa depan kita. Iki mung digunakake.
    81. -1
      3 2014 Juni
      Donbass lan kabeh Ukraina nilar piyambak, ngendi wong-wong "Rusia" iki nalika Maydown sabanjuré kedaden? Apa padha ora teka lan mbuyarake Bender nalika padha karo teken? Apa sampeyan ngenteni lan lungguh ing bokong? Lan carane pitik jago langsung peck: "Rusia, bantuan", apa Ukraina mbantu kita akeh? Aku ngira Ukraina wis dadi negara MERDEKA suwene 23 taun. Ayo padha ngrampungake masalah dhewe!
      1. DNR
        0
        3 2014 Juni
        Apa hubungane karo Ukraina minangka negara sing kapisah? Dina iki kabeh wong ngidoni Rusia, nanging kita mung "ngukum": "Ay-ay-ay, ora apik kanggo ngebom. Nanging paling ora mbayar gas ... ". Rusia lan jagad Rusia kudu disimpen. Wektu X wis teka.
    82. DNR
      +6
      3 2014 Juni
      Bapak-bapak! Apa ana wong ing situs sing cedhak karo Administrasi Presiden?
      Ayo takon bebarengan:
      "Vladimir Vladimirovich, aja meneng. Gawe KEPUTUSAN. Rakyat bakal ndhukung. Kita bakal urip tanpa Gazprom 5 milyar, lan ora ana kerugian kaya ngono. Lan kita ora wedi karo sanksi. Suwene sampeyan bisa nandhang penghinaan? ?? Wangsulana bocah-bocah wadon menyang Rusia - lan PUTUSake. Ora ana wektu maneh... Aja mikir babagan rating lan pendapat. Saiki kabeh wong ngenteni KEPUTUSAN sampeyan. Sawise tiba Novorossiya, sampeyan bisa ngomong babagan Rusia kanthi apik utawa Ora ana!!! Ora ana. Nasibe jagad Rusia ana ing tanganmu!!!"
    83. Komentar wis dibusak.
    84. DPN
      0
      4 2014 Juni
      Kutipan saka sokrat7
      Miller lan Novak mung wedi

      Ora ana apa-apa sing kudu diwedeni, padha nglakoni kawicaksanan RUSIA, bakal nindakake apa wae sing didhawuhake.
    85. +1
      4 2014 Juni
      Kutipan: Saratovets
      100 taun kepungkur, amarga 3 yuta Serbia, Rusia melu perang sing kalah luwih saka 10 yuta tiwas lan tatu, lan banjur revolusi, banjur sipil ... Aku Putin ngelingi bab sing padha. .. Sayange, sejatine urip 150 yuta luwih penting tinimbang urip 7 yuta. Pancen lara yen ngerti ...

      Rusia 24 April 1877 melu ing perang sing mudhun ing sajarah minangka Perang Rusia-Turki 1877-1878. Milisi Bulgaria perang bahu menyang pundhak karo prajurit Rusia. Ing Bulgaria, perang iki diarani Perang Pambébasan.Kampanye tentara Rusia ngliwati Danube, ora ana tandhingane ing kasusahan lan kaprawiran, ing salawas-lawase nutupi senjata Rusia kanthi kamulyan Plevna lan Sheinov, Shipka lan Phillipol, suwene 314 dina lan bengi. Luwih saka 50 ewu prajurit Rusia tiwas ing perang kanggo mardika Bulgaria.
      Miturut pendapat sampeyan, kita melu muspra!
    86. +2
      4 2014 Juni
      Kutipan: Saratovets
      Aku setuju karo sampeyan, aku wis mikir bab sing padha kabeh dina, ana kurang wong sing manggon ing Ossetia Kidul saka ing Slavensk, nanging padha ngadeg munggah, dina mengko .. lan kene wis sasi perang aktif, aviation wis tindak menyang tumindak! Wong kita padha mati ing kono! Vladimir Vladimirovich - nerangake dhewe!


      Apa ora apa-apa yen ing Ossetia Kidul, para penjaga perdamaian Rusia ing gendéra PBB minangka sing pertama ditarget? Sampeyan kudu paling ora maca ... Padha dijupuk tengen ing jembatan dumadakan lan treacherously, banjur padha nyerang batalyon saka peacekeepers ... Rusia nindakake kabeh ana ing sesuai karo standar International, nanging kene kabeh iku temen beda. Yen sampeyan ora ngerti, dadi wong lanang, ngenteni wong sing nerangake babagan sampeyan utawa ngerti dhewe ... Nanging ojo ngeluh ing kene lan ojo ngganggu ...
      Kita ora kudu padha karo Negara, amarga kita wong RUSIA, lan dudu omong kosong Anglo-Saxon.
      1. 0
        5 2014 Juni
        Sudut pandang sing bener - kita Rusia, lan dudu Anglo-Saxon, mula kita kudu netepi hukum luwih saka wong-wong mau. Mesthi wae, kita menehi bandit sethithik, nanging iki mesthi kedadeyan. Nganti, kaya sing dikandhakake, kejahatan durung ditindakake, penyelidikan lan paukuman ora mungkin. Meh kaya Dostoevsky. Luwih gampang ing Ossetia Kidul, nanging saiki angel banget ing kabeh babagan. Banjur nits nyerang kutha sing tentrem lan penjaga perdamaian PBB kanthi kabeh sing diduweni, saiki beda - kahanan sing luwih angel ing kabeh babagan.
      2. Komentar wis dibusak.
    87. 0
      4 2014 Juni
      Kutipan saka Marsik
      Ayo banjur ngumpulake referendum nasional kanggo ngirim pasukan menyang Kidul-Wétan Ukraina....

      Banjur langsung babagan wiwitan Perang Donya Katelu .... Sampeyan duwe kabeh informasi babagan gerakan ing donya lan Eropa ing meja sampeyan, apa sampeyan dilaporake babagan gerakan pasukan, produksi senjata, kesiapan? ora? Terus kenapa kita ngguyu??? Sekelompok provokator teka mlayu ... Apa sampeyan ndaftar? Napa kita kudu nulis iki? Ora cah lanang ngumpul nang kene...
      1. 0
        5 2014 Juni
        Perang Donya Katelu ora bakal kelakon enggal-enggal, ora preduli manawa bakal diluncurake utawa ora. Iki dudu pitakonan; seni sing paling gedhe yaiku ora miwiti lan nglawan perang sing menang, nanging menang tanpa miwiti. Kamenangan paling apik yaiku kamenangan sing diraih tanpa perang - kamenangan ideologis, politik, ekonomi. Nyingkirake sumber daya, dana, kekuwatan, senjata sanajan sadurunge perang hipotetis bisa diwiwiti. Iki minangka titik - supaya perang kanthi menang kanthi cara politik lan ekonomi sadurunge diwiwiti. Inggih, yen ana wong sing pengin, iku karsane bebas, lan bener, lan iku bener. Watesan meh transparan, senjata cukup. Rusia sing luwih gedhe, minangka negara, kepengin mlebu perang, bisa nindakake iki, nanging durung perlu. Deadline durung teka. Warga Ukraina lan Rusia wis mlebu perang lan bisa terus nglakoni, dheweke bebas milih. Ana bedane ing negara lan warga - warga luwih bebas milih.
      2. Komentar wis dibusak.
    88. 0
      4 2014 Juni
      Maidan trolls, kiriman sampeyan mesthi dadi kasunyatan manawa Putin sing disalahake, sampeyan bodho)))
    89. 0
      4 2014 Juni
      Kutipan: Observer2014
      Krungu GUY PINTAR OPO KOWE DUWE SAUDARA? Lan aku wis dadi Lungguh ana SOPE ing loro bolongan

      Lha, njupuk gendéra ing tangan sampeyan lan menyang mrana, perang, lan ora mung ngatur provokasi kene .... Tanpa sampeyan padha ngerti apa sing kudu dilakoni, nanging sampeyan ora kudu ngerti ... Dadi sampeyan repot-repot kene, apa kita ora kerja kanggo dhuwit? Piye wae dina iki bajingan teka massal....
    90. +1
      4 2014 Juni
      Kutipan saka coolvoldik
      Ing tanggal 24 April 1877, Rusia melu perang sing ana ing sajarah minangka Perang Rusia-Turki taun 1877-1878. Milisi Bulgaria perang bahu menyang pundhak karo prajurit Rusia. Ing Bulgaria, perang iki diarani Perang Pambébasan.Kampanye tentara Rusia ngliwati Danube, ora ana tandhingane ing kasusahan lan kaprawiran, ing salawas-lawase nutupi senjata Rusia kanthi kamulyan Plevna lan Sheinov, Shipka lan Phillipol, suwene 314 dina lan bengi. Luwih saka 50 ewu prajurit Rusia tiwas ing perang kanggo mardika Bulgaria.
      Miturut pendapat sampeyan, kita melu muspra!

      Oh, kepiye sampeyan pengin Rusia mlebu ing jebakan tikus ... Tuladha apa sing sampeyan menehi? Apa sampeyan ngerti yen kanthi angel 6000 (enem ewu) wong ndhaptar milisi Bulgaria, lan 2 yuta sing isih ana kanthi terang-terangan nyatakake rasa ora puas - dheweke urip kanthi apik ing sangisore wong Turki ... Kayane kurator sampeyan ngajar sejarah saka buku pelajaran Soviet.
      1. 0
        4 2014 Juni
        Sampeyan isih mlaku ing ngisor meja nalika aku wis dadi kurator.
      2. Komentar wis dibusak.
    91. +1
      4 2014 Juni
      Kutipan saka DNR
      Apa hubungane karo Ukraina minangka negara sing kapisah? Dina iki kabeh wong ngidoni Rusia, nanging kita mung "ngukum": "Ay-ay-ay, ora apik kanggo ngebom. Nanging paling ora mbayar gas ... ". Rusia lan jagad Rusia kudu disimpen. Wektu X wis teka.


      Sapa wae kowe? Jawaban iki provokator utawa .. Pilih dhewe, kanggo kula iku mantan, kang menehi kritik dening phraseology lan orientasi umum megatrollism ...
      Dheweke ora bakal takon sampeyan, lan dheweke ora bakal nulis manawa perkara sing padha ditindakake, nanging sampeyan bakal kaget banget karo infeksi kasebut, kaya ing kasus Crimea.... Akeh ing kene dadi tentara lan ngerti apa tegese tutup cangkem... Goleki Popandopul ing papan liya.
    92. +3
      4 2014 Juni
      Aku iki wong sing prasaja, ora duwe dhuwit utawa rekening bank akeh, nanging aku wis siyap mangan roti lan banyu, nanging menehi "kaos pungkasan" menyang Tenggara! Lan akeh wong sing ora bisa urip. Rusia kaya aku. Aku, mesthi, ngerti "tata catur" politik Ukraina, kang digawa menyang manungsa waé saka wong biasa. Nanging donya kabèh saiki looking ing PDB - "sampeyan ora bisa mungkasi ngenalke iku." Yen sampeyan nyelehake koma ing panggonan sing salah, saben wong sing saiki lagi adus, lan sing mbukak karo Rusia, bakal ilang iman marang keadilan Slavia. Aku ora peduli karo Barat lan Amerika Serikat kanthi sanksi! Ora peduli karo liberal sing tuwuh ing omah! Bocah-bocah wis mati ing kana! Iki kudu dihentikan! Ana macem-macem solusi kanggo masalah iki, kalebu sing ora katon kanggo kita, nanging asile kudu jelas! Lan mengko bakal ana ing kita. dheweke bakal nyumerepi meh kabeh ekonomi Ukraina (kaya sampeyan entuk, lan gendéra ana ing tangan sampeyan). Aku mbaleni maneh, aku siyap mangan roti! Lan sampeyan? Aku pengin ngarep-arep yen Putin duwe joker ing lengen klambi ...
    93. +1
      4 2014 Juni
      Quote: mikhman
      Aku pengin ngarep-arep yen Putin duwe joker ing lengen klambi ...


      Ana, lan liyane, mulane Amerika Serikat nguyuh karo banyu sing nggodhok tembaga ... Aku ngerti, nanging aku ora bakal ngomong :))))
      1. +3
        4 2014 Juni
        Kutipan saka Santor
        Aku ngerti, nanging aku ora bakal ngomong :))))

        Apa iki diarani "ngaso"? wassat
        1. +2
          4 2014 Juni
          Kutipan saka Santor
          .Aku ngerti, nanging aku ora bakal ngomong


          Kutipan saka: stalkerwalker
          Apa iki diarani "ngaso"?


          Ora, iku diarani; Nalika wong bodho ora bisa ngomong apa-apa, dheweke ndalang yen dheweke duwe apa-apa kanggo meneng.

          Apa dheweke ngerti? Iki?:
          Santor Wingi, 20:06

          Sanalika Rusia ngirim pasukan ... Windows bakal ngrusak awake dhewe kanthi prentah saka AS, Internet bakal dipateni, kabeh kertu lan akun bank bakal diblokir, kabeh kantor tiket udhara lan sepur bakal diblokir, kabeh sing lagi ditindakake. diprogram...
          ...sedaya rekening negara bakal dicekel, kabeh barang negara ing luar negeri, ora ana barang pribadi, kabeh kapal dagang sing ana ing luar negeri bakal ditahan lan dicekel ....
          Lithuania bakal mblokir wilayah Kaliningrad, mblokir pipa gas, saluran listrik - elinga kabeh iki tanpa perang ...
          Kanada lan Amerika Serikat bakal dadi sing pertama mlebu aliansi karo Ukraina, ngrusak hubungan diplomatik karo Rusia, lan menehi bantuan militer marang Ukraina.


          Umumé, aliran panemuan a la E. Fedorov.

          Luwih adhem:
          Saka Kanada padha kita siyap pirang atus ewu Relawan Ukrainia Kanada - kabeh putu saka Nazi lan Banderaite sing lolos ...

          Kaya ngono wae! Sawetara atus ewu (!), Kanthi kabeh pedunung Ukraina ing Kanada 1 ing 209, sukarelawan lan ALL (!) keturunan Nazi lan Bandera, ALL SIAP!

          "Kuk" kayane wis mabur saka "loteng" iki.
    94. -1
      4 2014 Juni
      Aku weruh perang pecah ora mung ing Lugansk, nanging uga kene ing desa. Lan ora mung situs iki, nanging akeh liyane.
      Putin dumadakan malih saka pahlawan dadi pengkhianat, pamrentah ora ana tulang punggung, lan para kurator ing Kidul-Wétan dadi slackers lan langsung s.v.o.l.o.ch!
      Nada diganti dramatis mung telung dina! Banjur hurray, tentara mati! Lan iku! "Kabeh ilang, kabeh ilang, sesuk plester klien dicopot!" Mesthine, Putin minangka pelaku utama. Ora duwe Dewan Keamanan. Ora Administrasi, ora penasehat. Dheweke dhewe lan dheweke ngiyanati kabeh wong kanthi cetha.
      Apa bisa kanggo wong militèr, lan umume sing nulis ing kene yaiku militer, bisa ngganti sudut pandang kanthi dramatis?
      Ora ana sing mbantah, aku mesakake wong! Wong wadon tilar donya ing Lugansk. Iku mokal kanggo ndeleng iki tanpa shuddering. Sing luwih nggumunake yaiku tulisan sing ditulis babagan wong mati. Dheweke luwih medeni tinimbang foto. Siji entuk kesan yen wong-wong ing kana wis edan. Padha bungah banget yen wong wadon mati. Apa iki ora nggumunake? Lan ora residents Lviv sing nulis bab iki, nanging residents Odessa, residents Dnepropetrovsk lan Rusia liyane, kang sawetara hotheads pengin rush kanggo defend! http://da-dzi.livejournal.com/242896.html
      Aku wis maca tulisane lan ora pengin mbela. Aku pengin dheweke mati keluwen dhewe utawa lunga ngumbah jamban wong Jerman! Aku ora pengin anak-anak kita mati amarga sampah iki, amarga perang, sanajan menang, ora bisa kedadeyan tanpa peti mati. Rusia wis meh ora ana sumber daya manungsa. Kita kudu mutusake apa ngirim sing terakhir mati? Apa kabeh iki ngancam Rusia? Mungkin kita ora duwe informasi sing cukup babagan perkara iki kanggo keputusan strategis? Mungkin Eropa lan AS bakal tiba ing tailspin ing setahun lan iki bakal mungkasi kabeh perang dhewe?
      Apa sebabe kita langsung nggawe keputusan? Apa kita ora ngenteni? Sawise kabeh, kita ngerti yen mangsa ing Ukraina ora bakal nyenengake! Mesakake sing dipateni, mesakake. Apa ora tega ndeleng 30 wong sing tiwas saben taun ing dalan kita? Sing meh 000 wong saben dina. Nanging kita terus nyopir mobil lan mbayar tol getih kanggo kacepetan RODA. 100 liyane dadi cacat saben taun. Ayo dibuwang kabeh mobil. Padha mateni kita! Dadi ing kene. Politik arang tanpa korban. Mungkin sampeyan ora kudu ngalami masalah kanthi cepet?
      1. +1
        4 2014 Juni
        Quote: Ora peduli
        Lan ora residents Lviv sing nulis bab iki, nanging residents Odessa, residents Dnepropetrovsk lan Rusia liyane, kang sawetara hotheads pengin rush kanggo defend!

        Iki ditulis dening banget, banget scum. Ana ing Ukraina lan Rusia. Ing kahanan liyane, "panulis" kuwi bakal mateni wong tuwane dhewe supaya ora ngganggu uripe lan ora ngenggoni papan uripe. Maca warta kejahatan. Nyengsemaken? Pira jumlah individu kasebut ing saben populasi? Apa ora ing Rusia? Padha ditemokake ing Ukraina, nanging arang banget. Sanajan alam wis mbatesi banget anomali kasebut, nanging durung rampung ngilangi. Apa langsung nyetel pendapat sampeyan karo swarane? Sawetara kutu kuwi bakal dibayar kanggo komentar, supaya ana dhuwit kanggo hookah karo hemp, nanging apa ala kanggo kutu kuwi? Lan infèksi liyane, sanajan ora dibayar, amarga pikirane sing degenerasi, dheweke ora bisa nyambung sanajan dasar-dasar pikiran sing cukup.
    95. +3
      4 2014 Juni
      Yen ana PDB ... ing ngendi wae bakal ana ... pirang-pirang taun urip ... bakal muter kaya penggemar. dheweke kerep disebutake ing VO saiki.. Ora sepisan dheweke dadi penggemar utawa admirer..
      Aku mung seneng nganalisa kahanan, lan kadhangkala kesimpulan sing menarik banget.
      Dadi..
      GDP ngumumake entri Crimea lan Sevastopol menyang Federasi Rusia. Sawetara wong duwe euforia, sawetara wong duwe ED.
      Ayo katon ing wilayah wétan, banjur isih republik Ukraina. Ing latar mburi euforia, ana gelombang demonstrasi lan ngunggahake gendera Rusia. Kharkov, Donetsk lan Lugansk sing kurang katon. Nyatane ... fenomena semrawut ... tanpa tujuan tartamtu.
      Banjur ... Kharkov ana ing tekanan, ing Lugansk rolas lan setengah wong manggoni bangunan SBU, lan ing Donetsk padha nuduhake.
      Ora ana tujuan sing jelas, lan ora ana pemain lan ora ana sarana ...
      Umume kekacauan.
      2 sasi wis liwat...
      Kita duwe ... Kharkov nandhang sungkowo.
      Ing Luhans lan Donetsk, tujuane dibentuk - Republik Rakyat lan kamardikan, para pemain muncul lan sarana muncul. Ing Lugansk padha badai detasemen tapel wates regional ... kasil, Ing Donetsk lagi recruiting personel militèr menyang tentara biasa. Slavyansk.. beteng.
      Tentara Ukrainia lan PS nandhang kerugian sing signifikan ing wong lan peralatan ... lan ing wektu sing padha mesthi pindhah saka tujuane - nyemangati wilayah sing mbrontak.
      Marang kula ... apa owah-owahan kuwi bisa ing 60 dina tanpa bantuan external?
    96. -1
      4 2014 Juni
      mung bali saka spring Russian
      1. 0
        4 2014 Juni
        Kutipan saka hudjuk
        mung bali saka spring Russian

        Iki ora padha. Salah sijine wis pensiun, liyane cacat sawise kacilakan. Aku krungu ing radio Zelo nganti saiki dheweke wis ngerti telu, nanging kepiye ora dingerteni ...
        1. 0
          4 2014 Juni
          Aku INTERESTING kok aku duwe downvote? lan apa bab W2000 uga saka info spring Russian dening cara. Babagan foto kasebut, informasi babagan Oksanchenko wis dikirim kaping 4, kalebu tandha telpon, nomer penerbangan lan wektu budhal.
    97. w2000
      -1
      4 2014 Juni
      Bandhing dina iki saka Igor Strelkov njaluk repost maksimal.

      "Wong-wong sing tilar donya saiki ing jajaran milisi (kabeh minangka siji - pribumi Donetsk lokal) ora pengin dadi pahlawan. Mati. Lan, mbok menawa, dheweke ora bakal dadi yen kita duwe senjata lan pasokan sing cukup, instruktur lan spesialis. , lan paling mburi SD.
      Aku meneng dangu babagan "bantuan kanggo Rusia." Amarga aku ngerti kabeh - lan nuansa "politik amba", ing comparison karo kang Slavyansk mung speck cilik ing tablecloth Sajarah, lan risiko kolosal sing Rusia kudu njupuk kanggo bantuan kita karo pasukan bersenjata, lan inang liyane. faktor sing dijupuk menyang akun lan unaccounted kanggo.


      SING ORA NGERTI : KENAPA BISA, PERTANYAAN KABEH, NYIMATE OSETI-KUDARES PIRANG EWU SING DIHORMATI, LANGSUNG MANGGO BANTU, SENENG OPO, TAPI WIS WIS WULAN" DWI. BANTUAN URGENT??? SING IKI JUTAAN!!!

      Apa Moskow pancene mikir yen sawetara atus sukarelawan Rusia sing bersenjata kanthi sembrono kabeh sing dibutuhake lan iki cukup? Aku pengin ndeleng paling ora siji pejabat ing trenches ing Semyonovka sing "tanggung jawab" kanggo tenggara (padha ana) ...
      Saiki ing Krasny Liman wong ditembak ing dalan. Ing Zeleny Klin, paling apik, dheweke njupuk menyang arah sing ora dingerteni, lan paling awon, dheweke nembak sapa wae sing ora duwe ijin panggonan! Lan iki sanajan kasunyatane milisi kita wis mundur saka kono! Iki ora cukup kanggo intervensi militer??? Pira mayit sing dibutuhake kanggo nggawe keputusan? Utawa aku kudu nyimpen wong tinimbang pertahanan angel? evakuasi massal? Aku malah ora bisa nindakake kanthi kekuwatanku sing sederhana.
      Kabeh, serangan kasebut diwiwiti maneh, miturut tembakan kasebut.
      Bisa ditiru. Kita ora duwe apa-apa."

      Mangga publisitas. maksimal. 03.06.14/19/15. XNUMX:XNUMX
    98. Shurik.en
      +2
      4 2014 Juni
      2016. Amerika, EU lan NATO, kanthi dhukungan saka unit punitive Ukrainia, militan al-Qaeda lan militan Sektor Kanan, miwiti Perang Donya Katelu skala lengkap nglawan Rusia lan China. Tank NATO wis nyedhaki Moskow. Tinimbang ngatur pertahanan lan serangan balik nuklir ing Kulon, Vovik the Judoist meneng, Lavrov njaluk menyang PBB lan OSCE, nuntut "supaya langsung mungkasi agresi sing ora ana provokasi marang Rusia lan China!" Churkin ing PBB nyekel Dewan Keamanan sawise Dewan Keamanan, Dewan Keamanan sawise Dewan Keamanan, Dewan Keamanan sawise Dewan Keamanan ... Dolgov kanthi banter nyatakake: "Saiki kita kerja kanggo ngrampungake versi Kertas Putih sing dianyari, kita bakal nyakup kabeh sing ana gandhengane karo pelanggaran lan karusakan kanggo warga sipil Rusia lan China saka agresor NATO! sacara periodik ngancam "mati total gas," "mati lengkap lan pungkasan pasokan gas!" Mung milisi, partisan lan unit individu Tentara Rusia sing nyoba kanggo nindakake pertahanan, sing komandan patriotik nyekel pertahanan lan malah nyoba kanggo counterattack pasukan mungsuh unggul tanpa pesenan saka Moscow. lan zaputinsky ing segmen sing durung dipateni Internet: "Apa hubungane pimpinan Rusia? Ora ana sing njanjeni Moskow kanggo organisasi pertahanan kutha, roti jahe, dhukungan militer lan atap politik!" "Ora ana sing ngerti! Putin nindakake kabeh kanthi bener! Dheweke duwe rencana! Putin tanggung jawab kanggo kabeh wong Rusia, lan sampeyan lagi lungguh ing sofas! Kayane wong-wong iku dudu saka sing diarani oposisi, nanging kosakata sing padha. Delengen, pseudo-patriot iki bakal menyang Red Square kanggo ngobong ban. Lan kabeh kanthi niat sing apik." - "Rusia kepepet. Yen kita paling ora ngatur pertahanan Moskow, kabeh bakal diwiwiti kanthi tenanan, iki sing kita tunggu-tunggu. (ing tanggal X). Wektu dianggo kanggo kita! Pemimpin bangsa kudu dibedakake karo romantis sing ayu ati kanthi petungan bedah, sinis. Yen ora, kabeh bangsa iku Khan. Taruhané dhuwur banget!" "Ora ana sing sinis, "sup" durung siap, lan ngidini histeris politik menyang "pawon" tegese ngrusak sajian kabeh. - "Dheweke ora ninggalake wong sing perang lan ora ngenteni" wong sing sopan "... supaya dadi Rusia, sampeyan isih kudu entuk." - "Sampeyan mung anti-Putin, ketoke. Anti-Putinist kanthi otomatis dadi Z-Banderite, trans-Eropa, trans-Amerika lan penggemar Conchita." - "Apa sing dikarepake kanggo Stalingrad?" - "Apa sing dikarepake? Nyatakake Rusia minangka aggressor lan ngenalake "sanksi lumpuh" sing nyata dening masyarakat donya?" - "Dheweke Panglima, lan sampeyan ora, yen sampeyan ora ngerti keputusane Panglima, banjur masalah sampeyan." - "Ana partai liberal ing kene. Siji-sijine omongan babagan Putin luwih ala tinimbang liyane! Nanging ora ana cukup otak maneh kanggo mikir babagan apa sing bakal kelakon sabanjure (lan iki sing paling penting). Bajingan." "Apa sampeyan ora ngerti yen dheweke nggawe provokasi Putin kanggo mbela Moskow? Kowe kok bodho banget? Utawa dikirim wanita Cossack?
      1. 0
        4 2014 Juni
        Kutipan: Shurik.en
        Aku ora bakal maca informasi politik ...

        Komentar sing apik banget sing nggambarake diskusi pro-pemerintah babagan acara wingi ing Lugansk. Plus!
    99. 0
      4 2014 Juni
      Esuk iki aku mikir babagan Tenggara lan Slavyansk utamane. Sawise kabeh, saiki wilayah iki minangka analog saka plantain utawa aloe, nyerep kabeh jaringan rot lan necrotic sing dibentuk nalika negara mati. Sawise kabeh, nyatane, yen konfrontasi ing sisih kidul-wétan rampung, kabeh busuk nganggo senjata bakal menyang wilayah tengah negara. Dheweke ora bakal peduli maneh lan ora bakal tundhuk marang yurisdiksi. Amarga padha dadi pahlawan saka Maidan, dheweke saka perang, lan liya-liyane. Mulane, kanggo kesejahteraan, Ukraina ora mbatalake pasukan saka ing kono lan ora bakal mungkasi konfrontasi iki. Dheweke kudu numpes bandit Maidan dheweke, rot, pus, sabisa. Lan dheweke bisa nindakake iki kanthi bantuan para pemberontak SE. Mungkin iki sebabe langkah-langkah pembersihan sing serius ora ditindakake. Amarga yen ora, kabeh wis rampung (ayo katon soberly) lan bosok sing isih ana bakal mlebu ing negara awak, ngrusak lan ngrusak. Lan kita bakal weruh jawaban Putin enggal. Lan bakal, ing tradhisi sing paling apik, dadi asimetris nganti ora bisa ditindakake.
    100. +4
      4 2014 Juni
      Wong-wong terus mati, perang terus lan kita main catur. Kemungkinan banget yen wis njupuk Crimea, dheweke entuk sawmill anyar kanggo nglereni adonan (sing diomongake Kadyrov) lan mandheg ana ... sawise ngomong karo Swiss saka PDB, sampeyan mung bisa krungu balabolisme.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"