Pasukan khusus nglengkapi awake dhewe

27
Pejuang luwih seneng bokong, pemandangan, rompi anti peluru lan sepatu bot sing ora standar

Servicemen saka unit pasukan khusus saka Kementerian Pertahanan, pasukan internal lan SOBR saka Special Purpose Center (CSN) saka Departemen Dalam Negeri sarujuk marang koran Military Industrial Courier kok Amérika MULTICAM kamuflase populer ing pasukan khusus Rusia, carane efektif. rompi bulletproof domestik lan piranti wengi sesanti sing, carane peralatan pertempuran dipilih lan gaman.

Ing taun-taun pungkasan, tokoh utama laporan televisi lan foto saka Kaukasus Lor wis dadi pejuang saka macem-macem unit pasukan khusus, nindakake tugas kanggo nglawan teroris ing lemah. Ing video lan foto babad, iku striking sing seragam lapangan, rompi bulletproof, peralatan komunikasi, lan sapiturute saka pasukan khusus beda, supaya bisa ngomong, saka donya dening thread. Ing jagad modern, bagean produksi pribadi peralatan taktis lan peralatan pelindung berkembang kanthi dinamis. Malah divisi Barat sing didanai kanthi apik kaya Delta Amerika, SAS Inggris lan liya-liyane, tuku produk favorit kanggo dhuwit. Sawise kabeh, sukses operasi apa wae gumantung ing seragam, peralatan, lan luwih akeh senjata. Kepiye kedadeyan karo pasukan keamanan Rusia, masalah apa sampeyan duwe, apa sing pengin diganti?

Armor kuwat

"Kita nggunakake waja awak 6B23. Ana uga 6B43 anyar, nanging mung sawetara, "ujare pejabat Kementerian Pertahanan ing wilayah Moskow. Miturut dheweke, umume personel militer tuku produk impor kanthi dhuwit dhewe, utamane tutup, sing banjur diikat supaya panel waja domestik bisa dipasang. Kolega saka pasukan internal diwenehake karo rompi antipeluru sing dikembangake ing awal 90-an "Korund", nanging saiki wis wiwit nyedhiyakake "Bagariy" modern. Kaya ing Kamentrian Pertahanan, rompi antipeluru asing, utamane Amerika, dituku ing VV. Bener, Pembela domestik lan Redoubts uga populer.

Pasukan khusus nglengkapi awake dheweKaryawan Layanan Keamanan Pusat Kementerian Dalam Negeri dilindhungi dening macem-macem produk perusahaan Fort-Technologies lan Armacom. Kabeh interlocutors saka publikasi sarujuk sing ora ana jinis waja awak meets syarat sing. Kita ora butuh waja awak biasa, nanging sistem waja awak modular, yaiku rompi unloading ("munggah") kanthi panel waja lan kemampuan kanggo nginstal kantong sing dibutuhake kanggo tugas sing ditindakake. Saiki sistem kasebut wis dadi atribut wajib ora mung pasukan khusus, nanging uga gabungan senjata ing akeh tentara ing donya.

"We would like to have full-time lightweight body waja miturut skema operator plate, kaya apa LBT lan PIG-taktis. Nanging amarga ora ana, akeh wong sing tuku nganggo dhuwit dhewe lan nginstal panel waja, "ujare pejabat Kementerian Pertahanan. Semono uga ing pasukan internal. "Wong Amerika duwe sistem pengikat sing apik kanthi sakumpulan kantong sing diarani MOLLE. Kabeh duwe kualitas dhuwur, kantong dicekel kanthi aman. Bab sing padha ditindakake ing Bagaria, nanging kualitase luwih elek lan kantong cukup mung loro utawa telung pelajaran. Nanging kita mung duwe 30-40 persen rompi antipeluru, "sambat petugas VV.

Nanging pejabat SOBR saka Kementerian Dalam Negeri percaya yen bahan pelindung domestik luwih apik lan kelas perlindungan rompi anti peluru luwih dhuwur tinimbang produk manca. Nanging uga ngakoni perlu kanggo sistem pangayoman waja modular. Kabeh interlocutors saka publikasi ora wareg karo helm protèktif standar. "Kaya pot kamar sing dipasang ing sirahe. Sampeyan kudu nggawe tutup khusus kanggo kebangkrutan, yen ora bisa nyekel pinggiran helm kanthi sling nalika mbukak. Kita ora duwe tunggangan kanggo piranti night vision, senter lan barang-barang sing padha, "ujare pejabat TsSN saka Kementerian Pertahanan. ZSh-1 reguler ora disenengi dening personel militer saka pasukan internal, lan Altyn, Mask lan Lynx-T ora disenengi dening perwira SOBR saka Kementerian Dalam Negeri.

Miturut kabeh akun, versi paling optimal saka helm protèktif, sing digunakake kanggo nyedhiyakake unit pasukan khusus ing saindenging jagad, dikembangake dening perusahaan Amerika OpScore.

"Nyaman banget, pas ing sirah, digabungake karo kacamata, headphone, topeng oksigen, duwe wangun sing ramping," ujare wakil Kementerian Pertahanan. Dheweke didhukung dening kolega saka Kementerian Dalam Negeri lan pasukan internal. "ZSh-1 minangka abad pungkasan. Kita tuku dhuwit dhewe "SHBM" saka perusahaan "Omnitek-M", padha karo "opskorovsky". Sampeyan bisa gampang masang headphone ing ngisor. Iku nyaman kanggo pas, entheng. Ing ZSh-1, sampeyan kudu nganggo topi khusus, lan yen ing mangsa panas, banjur bandana, nanging ing SHBM sampeyan ora perlu, "ujare perwira pasukan internal. Ing wektu sing padha, SOBR saka Kementerian Dalam Negeri nggunakake produk sing padha karo helm American OpScore dening perusahaan Rusia Armakom. "Saiki kita kerja bareng karo perusahaan kanggo nyempurnakake produke miturut syarat kita. Nanging iki proses sing dawa, paling ora setaun,” jlentrehe karyawan Kementerian Dalam Negeri.

"Kalashnikov" karo bokong manca

"Kita utamane nggunakake AK74M. Biyen ana akeh ACMSL, nanging saiki meh kabeh lungse lan ditulis mati. Ana sawetara AK103s, nanging saiki 5,45 cartridges (PP, BS, etc.) wis suda kauntungan saka 7,62 kaliber kanggo nul. Lan akurasi senapan mesin kaliber cilik luwih dhuwur, beban amunisi luwih gedhe kanthi bobot sing padha, "ujare petugas saka Layanan Keamanan Pusat Kementerian Pertahanan. Miturut kanca-kancane saka pasukan internal, saliyane AK74M, TsSN uga duwe AK-104: "Saiki dheweke njupuk saka kita, nanging kita seneng. Dheweke luwih cendhek, luwih trep kanggo ngapusi, mbuwang ing mburi, lsp. Lan jarak tembak cocog karo kita. Ana ing layanan karo pasukan khusus lan bedhil submachine. Miturut pejabat SOBR, regu kasebut milih SR-2M Veresk. Luwih entheng, luwih mobile, lan kartrid luwih kuat tinimbang piranti lunak Vityaz sing diusulake. Nanging ing pasukan internal lan Kamentrian Pertahanan "Heathers" ora njupuk ROOT.

"Kita langsung nyerahake SR-2M - bahan peledak ora tuku kartrid kanggo dheweke. Kita nggunakake PP-2000. "Shielders" bisa karo wong-wong mau (prajurit lumaku karo tameng anti peluru. - Approx. Aut.). Senapan mesin ringan Vityaz uga kasedhiya, nanging ora digunakake ing pertempuran. Ana masalah technical karo tancep pancet cartridges. Ya, lan ora ana tugas sing "Vityaz" luwih apik tinimbang Kalashnikov, "ujare perwira VV. Ing TsSN Kementerian Pertahanan, SR-2M digunakake minangka senjata sniper kapindho.

Nanging sirah sing paling gedhe lan sumber biaya tetep yaiku senapan serbu Kalashnikov biasa sing dirampungake kanthi biaya dhewe. "We sijine bokong luwes dawa. Biasane iki produk Amerika Magpul utawa Israel. We sijine tuku DTK (muzzle brake-kompensator. - Approx. Aut.), Sing nyuda tos senjata, lan sawetara model uga nyuda lampu kilat dijupuk, kang penting banget nalika nggarap piranti wengi sesanti. Adaptor karo ril Picatinny. Kothak sekring kanthi pedal tambahan kanggo gampang ngoper nganggo driji tengah lan / utawa telunjuk, "petugas pasukan khusus Kementerian Pertahanan nyathet tumbas. Personil militèr saka perwira TsSN VV lan SOBR nindakake perkara sing padha.

"Setelan wong lanang ing saben mesin yaiku gagang ngarep, tampilan titik abang lan stok sing bisa diatur. Yen pegawe wis nyaman, banjur uga nambah grip pistol. Kita sijine adaptor Picatinny lan Weaver. "Inkwell" (muzzle brake-compensator. - Approx. Aut.) Perlu banget, indispensable kanggo karya wengi, "petugas pasukan khusus pasukan internal yakin.

Miturut dheweke, saka akeh pemandangan kolimator sing saiki ana ing pasar senjata cilik, pusat kasebut milih produk perusahaan Amerika Eotech lan Aimpoint.

"We sijine Eotech ing bedhil mesin, lan Aimpoint ing bedhil mesin. Pemandangan Rusia lan Belarus ora seneng. Kolimator apik karo pembesar telu, nanging larang banget, mula ora kabeh wong duwe, "ujare perwira pasukan internal. Mratelakake panemume, tampilan collimator kudu dianggep kaya apel mripat: "Ora ana bengkel sing dilisensi saka perusahaan kasebut ing Rusia, lan meh ora bisa ndandani dhewe, utamane yen matriks rusak."

Pegawe SOBR saka Kementerian Dalam Negeri nerangake marang publikasi VPK manawa, saliyane bagean sing diimpor, divisi uga tuku produksi domestik saka perusahaan Zenit: "Kita ora tuku kabeh kanthi biaya dhewe, Tanah Air menehi kita. soko. Aku seneng karo lingkup ACOG saka TriJicon, nanging larang banget, mula kita milih produk Aimpoint.

Swara patang taun kepungkur, seragam lapangan potong ACU (Seragam Tempur Tentara), diadopsi ing 2008 kanggo pasokan dening Pentagon, wis dadi populer karo pasukan khusus Rusia, lan beda karo seragam lapangan tradisional ing jaket cendhak kanthi kerah ngadeg lan kanthong dada miring. Uga akeh digunakake yaiku pewarna kamuflase Amerika "kartun", kanthi guyonan sing diarani "kartun" ing Rusia.

“ACU luwih nyaman, mung kanthong sing dibutuhake. Iki minangka produk kualitas sing digawe saka bahan sing apik, sanajan, mesthi, ana pangecualian. Mewarnai "kartun" cocok kanggo wilayah sing sampeyan kudu kerja. Lan titik liyane - nalika nggarap "fesniks" (pejuang pasukan khusus FSB. - Kira-kira Aut.), Spesialis saka Kementerian Dalam Negeri, lan liya-liyane, ternyata kabeh wong nganggo seragam sing padha lan ana. ora ana masalah kanggo ngenali saben liyane, "ujare pejabat Pusat tujuan khusus Kementerian Pertahanan.

Miturut kancane saka VV, pasukan kasebut saiki ninggalake pewarnaan "kartun" kanggo "surpat" (SURPAT), sing dikembangake dening perusahaan Rusia "Survival Corps". "Kartun" luwih elek ing alas, mula petugas njupuk kanggo nyandhang saben dina, kadhangkala dilebokake kanggo kelas. Iku kedadeyan yen kita nggunakake seragam lapangan kamuflase standar saka pasukan internal. Nanging "surpat" ing potong ACU nyaman banget, utamane bantalan dhengkul sing dijahit. Dheweke ora narik sikil, ora ngganggu pasokan getih, "ujare petugas pasukan khusus.

Pegawe Kementerian Dalam Negeri SOBR ngandhani Kurir Industri Militer manawa unite uga luwih milih ACU lapangan, sing dituku saka pabrikan Inggris lan Amerika: "We njupuk seragam CRYE asli. Karyawan kita tuku apa sing luwih nyaman kanggo dheweke. Kita nampa sawetara seragam lapangan kanthi rutin, nanging umume kita tuku kanthi biaya dhewe. Miturut dheweke, panggunaan warna "multicam" ngidini sampeyan kanthi cepet ngenali unit sing ramah sing melu operasi kasebut. Sanajan pewarnaan iki ora optimal kanggo Kaukasus Lor.

Miturut kabeh interlocutors, masalah gedhe yaiku sepatu seragam sing ora bisa dipakai. Lan maneh sampeyan kudu tuku dhewe, menehi pilihan kanggo produk manca, lan ora mung kanggo tujuan militer: sepatu olahraga uga dikarepake. Bubar, pasukan khusus Pasukan Internal lan Kementerian Dalam Negeri tambah seneng karo sepatu bot perusahaan domestik Faraday. "Umume ora bisa mlaku nganggo potongan kayu, lan uga ngancam nyawa. Saiki sepatu Faraday wis katon sing ora luwih elek tinimbang sing diimpor, nanging kaping pirang-pirang luwih murah. Yen mung dheweke bakal njupuk kanggo pasokan lan menehi kita kanthi rutin, "petugas pasukan internal ngimpi kanthi sederhana.

Piranti komunikasi lan wengi

Piranti sesanti wengi minangka sirah kanggo pasukan khusus Rusia. Nalika ditakoni apa sampeyan nganggep piranti Rusia cukup kanggo tugas sing ditugasake, pejabat saka Pusat Tujuan Khusus Kementerian Pertahanan mangsuli kanthi ringkes: "Apa sampeyan guyon?".

Miturut perwira pasukan internal, kanca-kancane, yen bisa, luwih seneng tuku produk impor, kadhangkala Belarusian "Filins". "Kanggo penembak jitu, ana lampu wengi" Rusia full-time DS-4 lan DS-6. Nanging ana sawetara ing tengah kita. Saiki kita wis tuku piranti night vision Rusia "Shahin". Kita langsung ujar manawa dheweke ora cocog karo kita. "Siklon" padha (produsen - NPO "Siklon") luwih apik, luwih dipercaya lan luwih gampang. Nanging departemen intelijen VV ngira yen wong-wong kuwi bakal nindakake kanggo kita, "komando pasukan internal nesu.

Kajaba iku, kabeh interlocutors ngakoni manawa unit uga tuku headphone aktif kanthi komunikasi sing dibangun kanthi biaya dhewe, sing nggedhekake swara sing ringkih lan nyuda swara sing kuwat. Headphone Peltor luwih disenengi.

"Dheweke ora dibutuhake ing endi wae, nanging mung kanggo tugas kasebut, yen ora, gosip kasebut cepet banget. Kanggo seneng-seneng, coba mlaku nganggo headphone aktif ing sadawane lepen gunung utawa liwat alas nalika angin kenceng. Nanging ing jero ruangan utawa ing latihan geni, dheweke apik, "ujare pejabat Kementerian Pertahanan.

Kolega saka pasukan internal percaya yen headphone aktif perlu kanggo operasi ing alas: "Ing kono padha nggedhekake swara lan sampeyan bisa krungu mungsuh sadurunge. Senajan aku luwih seneng headset biasa.”

Operasi kontra-teroris ing Kaukasus Lor mbutuhake partisipasi pancet saka prajurit lan karyawan unit pasukan khusus kabeh lembaga penegak hukum. Yen ing awal 90s kualitas lan jumlah peralatan ditemtokake dening kapabilitas departemen, saiki malah kanggo elit khusus-tujuan pusat kabeh gumantung ing kekandelan saka dompet saka servicemen piyambak. Bisa diarani manawa spesialis manca uga mbuwang dhuwit, amarga saben wong milih sing luwih trep kanggo perang. Nanging siji-sijine yaiku sepatu lan seragam lapangan, lan nalika nerangake rompi anti peluru, helm, peralatan komunikasi, "body kit" kanggo senjata, mesthine kudu dipikirake. Pasar senjata lan peralatan internasional wis ana ing puncak kegiatan sajrone 10-12 taun kepungkur. Perusahaan Rusia, kanthi pengecualian langka, ora melu ana, sanajan perwira militer lan penegak hukum wis nglumpukake pengalaman pertempuran sing cukup sing bisa ditindakake ing kulawarga anyar rompi anti peluru, peralatan komunikasi, headphone aktif, lan liya-liyane. Senapan serbu AEK-971 lan AK-12 ditampilake kanggo tes tanpa pemandangan collimator lengkap produksi domestik. Sanajan Belarus padha aktif ngasilake produk kasebut. Siji mung bisa getun yen pasukan khusus manca diwenehake dening departemen, lan Rusian dening kulawargané, nyumbang dhuwit saka budget kulawarga.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

27 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    4 2014 Juni
    "Yen sampeyan pengin urip, sampeyan ora bakal seneng banget" (C) "Kekhasan mburu nasional"
    1. +6
      4 2014 Juni
      Alpha, pasukan khusus FSB, VV lan Kementerian Dalam Negeri dudu pasukan khusus tentara, ora dimaksudake kanggo operasi ing kondisi operasi senjata gabungan utawa ing kondisi operasi militer skala gedhe, ana tentara khusus. pasukan kanggo iki, tugas pasukan khusus saka FSB, VV, MVD iku tumindak ing framework saka operasi saka FSB, VV, Departemen Dalam Negeri, pangayoman saka obyek penting, wong, njamin keamanan acara penting, serangan. ing obyek sing sadurunge dikenal lan diblokir, mbebasake sandera, likuidasi utawa nyekel geng lan pimpinane. Ing tentara ana julukan - SUV.
      1. +8
        4 2014 Juni
        Utamane ing kahanan
        Ya, 90 kilometer persegi wilayah alas pegunungan, sampeyan mung ana 12, ora dingerteni ing endi lan sapa sing bakal kesandhung, pira sing bakal ana, apa sing disedhiyakake lan mlaku ing tanahe ...
        Pasukan khusus saka Angkatan Bersenjata njagong ing trenches kaya infantri lan mow mudhun mungsuh ing kelompok, mung ing improvisasi, sampeyan mikir ???
        1. +3
          4 2014 Juni
          Sinau materiel, Intelligence tentara lan pasukan khusus GRU karya ing gunung, padha banjur drive game menyang ring kanggo serangan, pitutur marang kowe carane Alpha wanted kanggo perang ing perang Chechen pisanan? We teka ing Grozny, katon ing ukuran musuhan saka bis lan ndamel bali menyang ibukutha, supaya saben wong, kaya samesthine, kudu nindakake bab dhewe, sawetara perang, liyane badai.
      2. MayorDoc
        +2
        5 2014 Juni
        SOBR-"SUV" ??? Kita menek luwih saka satus kilometer ing sadawane TFR sing ora bisa dilalekake ing gunung !!!
        1. +1
          5 2014 Juni
          Iki persis sing dakkandhakake, yen saben wong kudu nindakake fungsine, umume, SOBR ora lan ora duwe fungsi kasebut, sanajan padha digunakake ing eselon pisanan ing kampanye Chechen (ana akeh pitakonan babagan expediency lan sukses fungsi kuwi) lan ana sing padha duwe losses paling gedhe, supaya sampeyan ora bisa uncalan SOBR, kang fungsi utama perang nglawan angkara diatur ing kutha, kanggo fungsi Intelligence tentara lan unit anti-sabotage. .
  2. + 21
    4 2014 Juni
    Artikel iki kudu diwaca dening Menteri Pertahanan ... bakal migunani banget ... nanging saiki, industri (lan kerjane supaya) ora krungu lan ora weruh apa sing dibutuhake.
    1. +4
      4 2014 Juni
      Peralatan tentara umum ora optimal kanggo operasi khusus. Carane ngidini tuku peralatan pilihan pribadi, menehi ganti rugi kanggo biaya
    2. Komentar wis dibusak.
  3. + 16
    4 2014 Juni
    Bab pisanan sing narik mripatku. ana sesanti sawetara kapentingan saka Managers ing supplier tartamtu.
    Sistem tuku bangunan kena pengaruh nalika dudu produk sing dituku kanthi rega murah, lan dudu wong sing ora butuh barang sing murah ... lan dhuwit sing dituku ora sithik lan sing dituku ora dibutuhake sapa wae.
    Miturut fine-tuning ... mratelakake panemume .. ana conditionally FSB lan Kamentrian Dalam Negeri, padha wis dikembangaké syarat kanggo senjata lan peralatan ... dhewe tartamtu saka pengalaman.
    Ayo saben departemen ngumpulake lan nganalisa ... apa sing dibutuhake, ing jumlah apa ... banjur ruang lingkup masalah kasebut bakal jelas.
    Padha nglumpuk komisi interdepartmental ... decomposed, dibandhingake ngendi iku coincides, lan ing ngendi beda dhasar.
    Nggawe pesenan terpusat sing cukup kanggo supplier tartamtu.
    Kabeh hukum pengadaan iku hukum kanggo varovaeks lan pejabat korup ... carane tuku telek frank lan tartamtu ing rega Fantastic.
    Sing paling penting sing diomongake ing artikel kasebut ... industri kita bisa nindakake, iki sing paling penting ... nanging ana pitakonan liyane, bakal pabrikan bisa njaga kualitas sing tepat kanthi nambah volume produksi . .. bakal kodhok lan kepinginan kanggo nyekel liyane bakal crush wong.
  4. +9
    4 2014 Juni
    Mangkono uga nganti industri pertahanan domestik wiwit adaptasi karo kabutuhan para pejuang, lan ora kosok balene.
  5. +6
    4 2014 Juni
    Dadi artikel iki macet ing situs web Faraday. Mungkin Shoigu bakal njupuk soko menyang akun.
  6. -6
    4 2014 Juni
    Kutipan saka Anubis
    Dadi artikel iki macet ing situs web Faraday. Mungkin Shoigu bakal njupuk soko menyang akun.
    lan babagan Shoigu? Apa dheweke kudu ngilangke saben bokong militer?
    1. +5
      4 2014 Juni
      Lan supaya pindhah. Ora butuh wektu akeh kanggo dheweke bisa kerja, ora kabeh wong bisa mimpin ing jarak transendental, pasukan khusus ora infantri saka wajib militer, sampeyan bisa ngunggahake bokong lan ngurus wong paling sethithik ..
  7. + 20
    4 2014 Juni
    Isin! Pranyata yen wong lanang njupuk dhuwit sing dibutuhake saka kulawargane, lan gudang-gudang wis akeh dhuwit sing ora perlu. Banjur rasah iki aman dibusak lan maneh rasah dituku. A feeder apik kanggo wong. Perang dhewe utawa nandhang sangsara kanggo negara.
    Industri bisa ngasilake, lan yen ditampa militer, kaya ing USSR, mula bakal bisa njaga kualitas. Banjur, yen ing Nar. kluwarga entuk peralatan ditolak dening militer - nimbang dhewe begja.
    Aku wonder apa wong lanang mikir bab paling anyar "anyar" seragam?
    1. +7
      4 2014 Juni
      Kutipan saka unclevad
      Isin! Pranyata wong lanang njupuk dhuwit sing dibutuhake saka kulawargane, lan gudang-gudang wis akeh dhuwit sing ora perlu.


      Apa kita ngomong babagan? Iku tansah dadi, malah ing manuk hantu. tentara saya saya apik ing seragam lan peralatan, lan ing sasi, nalika kabeh wis nyeret menyang tentara (malah nulis kertas - amarga ora ana sumber), apa aku bisa ngomong.
      Kanggo pasokan, apa sing dituku sing padha menehi rollback sing apik, lan dudu apa sing dibutuhake.
  8. Jin
    + 10
    4 2014 Juni
    Всем Привет!
    Ya... Kaya biasane. Kanthi kita, ing sadawane dalan, ora ana sing bakal owah nganti suwe. Ngobrol-ngobrol babagan persenjataan maneh, kaya biasane, akeh banget, nyatane maneh omong kosong ...

    Iki sing mateni:
    Kita langsung ujar manawa dheweke ora cocog karo kita. "Siklon" padha (produsen - NPO "Siklon") luwih apik, luwih dipercaya lan luwih gampang. Nanging departemen intelijen VV nganggep manawa wong-wong kaya ngono bakal nindakake kanggo kita.

    Kanggo iki, paling ora, sampeyan kudu langsung metu saka kantor, macem-macem "manajer cerdas" sing "mikir" dadi ...
  9. terapis
    +4
    4 2014 Juni
    Kahanan kaya mangkene iki, sing tuku lan ngasilake ora nyandhang awake dhewe lan ora nglebokake jagung, nanging kudune pabrikan nganggo apa sing diasilake.
  10. +4
    4 2014 Juni
    Kabeh gumantung ing "perjanjian" antarane manajemen departemen lan manufaktur. Padha tuku saka wong-wong sing "matur nuwun" luwih apik, mbokmenawa ... Carane liya kanggo nerangake?
    1. +6
      4 2014 Juni
      REGULAR ROLLBACK KARYA! Lan kaya biasane, pasar pengadaan dipérang antarane 2-3 klan, banjur narik tatanan negara! Ing USSR, biyen ana sistem siji, nanging saiki kabeh dirusak dening perusahaan lan dheweke ora ngerti yen omong kosong sing nggegirisi diprodhuksi! Elinga sandhangan saka "Yudashkin", kang dikembangaké siji, lan padha diprodhuksi jaket quilted padha mung camouflaged, lan malah ngatur kanggo nyolong katun wool! Tanpa owah-owahan kardinal ing industri kanthi sakabehe, spesialis bakal dilengkapi kanthi biaya dhewe!
  11. Andrey82
    +7
    4 2014 Juni
    Ing wilayah Moskow, dheweke terus-terusan gumunggung babagan Pahlawan utawa liya-liyane. Paling nggawe pandelengan collimator normal lan menehi wong waja modular. Lan iku isin.
  12. +4
    4 2014 Juni
    Kutipan saka Jin
    Всем Привет!
    Ya... Kaya biasane. Kanthi kita, ing sadawane dalan, ora ana sing bakal owah nganti suwe. Ngobrol-ngobrol babagan persenjataan maneh, kaya biasane, akeh banget, nyatane maneh omong kosong ...

    Iki sing mateni:
    Kita langsung ujar manawa dheweke ora cocog karo kita. "Siklon" padha (produsen - NPO "Siklon") luwih apik, luwih dipercaya lan luwih gampang. Nanging departemen intelijen VV nganggep manawa wong-wong kaya ngono bakal nindakake kanggo kita.

    Kanggo iki, paling ora, sampeyan kudu langsung metu saka kantor, macem-macem "manajer cerdas" sing "mikir" dadi ...

    Lan sampeyan ora bakal lara. "Nanging departemen intelijen nganggep manawa wong-wong kaya ngono bakal nindakake" - ora bisa perang "padha gelut ing markas" kepiye carane ngerti wong lanang. ing kanthong lan "adya" Ana siji Manager kuwi sing ngarahake (heroy-serdyuk), saiki kita bakal duwe "carp-Prancis" siji, iku apik sing padha ngatur kanggo nolak kabeh liyane. hi
  13. +2
    4 2014 Juni
    Sial-iku wektu kanggo dheweke bisa kerja ing Ukraina!!! nglirik
  14. AX
    +2
    4 2014 Juni
    Ya, lan ing pasukan, masalah sing padha ... Kita tuku kabeh dhewe. Apa sing diterbitake (kadhangkala, lan arang banget) mung bisa digunakake ing PPD. Ing sawah - mung kita dhewe ...
  15. +5
    4 2014 Juni
    Aku iki umume cingak nalika aku weruh carane nyata militèr lan policemen sing tuku ing toko sing luwih cocok kanggo pemain airsoft! Kabeh seragam (nganti tali bahu karo bintang) kudu ditanggepi dening negara, lan ora wong kudu blanja kanggo nggoleki barang sing bener. Ora ana pangembangan dhewe - salin, banjur luwih apik! Wong Tionghoa ora isin kanggo nyalin kabeh sing paling apik (saka cilik nganti roket) lan piye wae ora nandhang sangsara.
    1. w2000
      +2
      5 2014 Juni
      Aku duwe kanca - pulisi, letnan kolonel, ngandika padha duwe bab sing padha. Wangun kasebut dituku kanthi biaya dhewe, musim panas lan musim dingin. Panguwasa ngendika: jarene gajimu diunggahake ping 4 - kowe ora mlarat, nanging seragam ing toko kaya kreteg wesi.
  16. +2
    4 2014 Juni
    Aku bakal nambah sing Aimpoint iku Swedia
  17. buser
    +1
    4 2014 Juni
    Aku mangertos saka artikel, ora mung saben pasukan khusus, nanging saben commando tartamtu wis mratelakake panemume dhewe lan sesanti dhewe saka apa kanggo nyandhang, sepatu, apa kanggo nggunakake lan apa kanggo nggunakake. Cara mung metu kanggo negara supaya pasukan khusus ora nglampahi dhuwit hard-entuk iku pilihan gedhe lan mawarni-warni ing warehouses lan arsenals khusus kanggo pasukan khusus. nanging mung bisa ing buku ...
    1. +2
      4 2014 Juni
      Luwih tepat, kanggo saben unit, kabeh padha, hodgepodge lengkap asring ndadékaké kanggo losses saka geni loropaken. Ing babagan sandhangan lan amunisi, SoyuzSpets Equipment apik banget.
  18. -3
    4 2014 Juni
    Ing sawetara panggonan artikel kasebut "minangka pariwara". Soko kanggo aku kanggo "rekreasi aktif" ing negara wis katon sawise.
  19. +1
    4 2014 Juni
    Artikel kasebut nggambarake kedadeyan awal taun 2000-an, utawa penulis ora ngerti kabeh kedadeyan ing sekitar. Kamentrian Pertahanan, VV lan Kamentrian Dalam Negeri, ora mung ing bagean saka pasukan khusus, nanging uga ing unit tempur biasa, wis dawa nampa peralatan pangayoman waja modern, amunisi lan peralatan ing jumlah cekap. Malah nalika aku njabat ing Angkatan Bersenjata RF (2002-2005) ing Republik Chechnya, resimen bedhil motorized 100% pesawat modern (ing wektu iku) rompi anti peluru lan helm wojo, lan ana uga cukup rompi taktik. Saiki, ing dalan-dalan ing Moskow lan Wilayah Moskow, polisi biasa mlaku nganggo tas modular, kanthi sistem "langka" sing padha kanggo masang kantong MOLET. Uga, saka akeh kanca / kenalan lan sumber liyane, aku ngerti yen peralatan saka lembaga penegak hukum karo pangayoman waja, gaman, etc. saiki ing tingkat dhuwur banget.

    Pasukan khusus tuku kabeh jinis amunisi borjuis ora saka ala, nanging saka urip sing apik - "gaji ngidini." Aturan fashion ing kasus iki.

    Saiki ana analog kualitas domestik meh kabeh peralatan lan amunisi: Faraday nggawe sepatu sing apik banget, Tekhinkom platform unloading keren lan "pembawa piring" sing diterangake ing artikel kasebut, Fort-Technologies lan Armocom nggawe proteksi waja pribadi sing ora ana analog ing donya lsp. lsp.

    Kanggo artikel kaya mengkono iku perlu kanggo prosecute miturut artikel "fitnah" amarga. ing basis, wong bodho bisa mbangun pendapat umum negatif bab negara lan pamaréntah.
    1. +2
      5 2014 Juni
      Kutipan saka kontrobas

      Kanggo artikel kaya mengkono iku perlu kanggo prosecute miturut artikel "fitnah" amarga. ing basis, wong bodho bisa mbangun pendapat umum negatif bab negara lan pamaréntah.

      Sampeyan uga ngandhani babagan optik lan kit awak saka Kalash sing padha ...
      Kutipan saka kontrobas
      rompi unloading uga ing jumlah cekap.

      kita duwe banget, nanging aku tau njupuk, amarga. Aku duwe omahku dhewe, alas Inggris kanthi sistem molle, mung Vydra-3M sing bisa saingan babagan fungsi ...
    2. AX
      +1
      5 2014 Juni
      Teka kita! Menyang provinsi Amur ... Deleng. (23 "kalender")
  20. Kisel
    +1
    4 2014 Juni
    bebener iku prasaja kanggo Madness wassat
    saben nganggo gaman lan waja dhewe luwih trep yen (sadurunge) ditindakake kanggo awake dhewe. pandhe wesi, tukang jahit lan tukang liyane durung mati.
    ,, stamping ,, utawa gawenan tangan - apa sing luwih apik kanggo pejuang, lan apa kanggo pengusaha?
    teknologi dhuwur kélangan karakter massa (minangka conto perang tank fasis marang comrades), lan minangka kanggo warehouses saka "Pak.", marang pemberontak bab iki ing macem-macem hot spot ing planet. wong bodho
    specialists duwe pilihan, padha arep malah karo pitchforks elektrik, nanging padha ngrampungake tugas prajurit , liyane bab nalika pimpinan budheg-buta am
  21. 0
    4 2014 Juni
    Aku ora ngerti apa sing kudu diomongake, yen kabeh iki bener, banjur mambu tentara Soviet, anakmu nganggo sepatu bot ukuran loro luwih gedhe, sampeyan mbungkus footcloth lan kabeh bakal apik. Inggih, Mungkin Contrabass bener, ora kabeh iku ala lan ing jaban rangkah saka urip apik, Aku bebener nang endi wae cedhak.
  22. Fluke14
    0
    4 2014 Juni
    Ojo dilebokake uyah ing tatuku.......
  23. The Art of War
    0
    4 2014 Juni
    http://www.youtube.com/watch?v=SAFmm500InI
  24. The Art of War
    0
    4 2014 Juni
    http://www.youtube.com/watch?v=Y5Wn1ce5IdY
  25. The Art of War
    0
    4 2014 Juni
    Matur nuwun kanggo artikel, menarik ing wangun, kartun apik, nanging ora ijo ing ijo, paling apik surpat saka Eotech bronik 6b43 pandelengan
  26. The Art of War
    0
    4 2014 Juni
    http://www.youtube.com/watch?v=FdIj4Bp4G6g&feature=youtu.be
  27. The Art of War
    0
    4 2014 Juni
    http://www.youtube.com/watch?v=O2wV8PjLtU8&feature=youtu.be
  28. The Art of War
    0
    4 2014 Juni
    http://www.youtube.com/watch?v=kX57FkJc8kk
  29. +2
    5 2014 Juni
    "We sijine bokong luwes dawa. Biasane iki produk Amerika Magpul utawa Israel. We sijine tuku DTK (muzzle brake-kompensator. - Approx. Aut.), Sing nyuda tos senjata, lan sawetara model uga nyuda lampu kilat dijupuk, kang penting banget nalika nggarap piranti wengi sesanti. Adaptor karo ril Picatinny.

    Jujur, aku wis suwe ngomong babagan iki, lan aku bakal ngomong babagan iki ...
    Rega mung $200...
    "We sijine Eotech ing bedhil mesin, lan Aimpoint ing bedhil mesin. Pemandangan Rusia lan Belarus ora seneng. Kolimator apik karo pembesar telu, nanging larang banget, mula ora kabeh wong duwe, "ujare perwira pasukan internal.

    uga, jancok iku, ngarsane iku bab, magnifier uga bab rubles Amérika, kang iki

    Mratelakake panemume, tampilan collimator kudu dianggep kaya apel mripat: "Ora ana bengkel sing dilisensi saka perusahaan kasebut ing Rusia, lan meh ora bisa ndandani dhewe, utamane yen matriks rusak."

    yen iku dudu ACOG TriJicon, iku prasaja lan dipercaya minangka palu (ora ana keprihatinan) ...
    Aku seneng karo lingkup ACOG saka TriJicon, nanging larang banget, mula kita milih produk Aimpoint.

    Ya, $ 2 kanggo ruang lingkup iku normal, utamane kanggo ruang lingkup kasebut ...

  30. 0
    5 2014 Juni
    Kutipan saka silberwolf88
    Artikel iki kudu diwaca dening Menteri Pertahanan ... bakal migunani banget ... nanging saiki, industri (lan kerjane supaya) ora krungu lan ora weruh apa sing dibutuhake.

    Kabeh sing paling apik kanggo para pejuang kita, perlu, lan nggawe lan nglengkapi luwih apik.
  31. wanderer_032
    0
    5 2014 Juni
    Lan milisi Novorossia perang karo apa wis lan ora whine.

    "Ivan minangka prajurit, lan aku pahlawan khusus!" saka film "Siji, loro, sungkowo ora masalah."

    "Kita ora butuh hoki iki."

    Semboyan prajurit sejati kudu:
    "Gunakake apa sing ana ing tangan lan aja golek liyane."
  32. +2
    5 2014 Juni
    Kutipan saka teron
    Ing sawetara panggonan artikel kasebut "minangka pariwara". Soko kanggo aku kanggo "rekreasi aktif" ing negara wis katon sawise.


    Apa downvote? Aku ngomong babagan sandhangan / sepatu, ora babagan trunk lan waja. Aku wis tau krungu saka Faraday ing kabeh, menarik. Lan prices ana apik tenan. Ing gullies dacha, aku wis rusak kabeh sandhangan lan sandal.
  33. Roshchin
    +2
    5 2014 Juni
    Minangka pranata, sing dilayani ngerti yen kabeh sing ditampa kudu digawa lan dicocogake kanggo awake dhewe. Yen ora, sampeyan ora bakal entuk akeh. Layanan dhukungan ing kabeh lembaga penegak hukum biasane ora duwe minat apa peralatan sing dituku perlu kanggo wong sing dituku. Padha duwe kapentingan dhewe. Perdagangan minangka masalah sing rumit. Malah Ilyich wrote (kalebu bab supplier): "Bunderan wong iki sempit, padha banget adoh saka wong." Mulane, wong lanang metu kanthi paling apik, mbuwang dhuwit. Perawatan bakal luwih larang. Sampeyan kudu mbayar dhuwit ekstra kanggo peralatan tambahan kanggo kabutuhan individu.
  34. The Art of War
    0
    5 2014 Juni
    http://www.youtube.com/watch?v=ZSdAtlv-hxI
  35. Alexey Prikazchikov
    +1
    6 2014 Juni
    Lha piye komunisme karo Kalashisme otak, telek kita isih "ora ana analog ing donya" ta?
  36. smershspy
    0
    27 2014 Juni
    sugeng sonten! Apa sing bisa dakkandhakake nalika kancaku diwenehi seragam, lan dheweke ngomong yen dhuwure dudu dheweke, dheweke didhawuhi, adol tuku miturut dhuwur sampeyan! Wis mesthi, wis lan bakal dadi yen militer dudu wong-wong sing dadi jenderal lan menteri kanggo merit palsu, nanging sing kudu nyekel jabatan kasebut, ana sing bisa diganti! Good luck kanggo kita ing urusan militer!
    PS Aku eling carane aku nggawe holster kanggo didhelikake carry, sewed ing jas kamuflase, looking for boots ing ukuran lan .... Ya! Ora ana owah-owahan!KASUSAH ing pasukan!
  37. netwalker
    +1
    Juli 30 2014
    Ya, ing kene, umume keluhan ora ana sing ora dipeksa nindakake pakaryan, nanging pasokane sithik, utawa luwih sithik, ora ana sing dibutuhake.
    Aku elinga cilik saka sajarahku: Wektu kanggo review pengeboran spring teka lan kita, perwira enom Bare-bokong, padha dijupuk kanggo njaluk disandangi. (taun 1 aku).
    Ing "pasar tumo" - sing carane kita disebut bangunan misterius ngendi kita diwenehi seragam, aku diwenehi enem klip dasi lan cocog "footcloth" - kertas bab jumlah apa sing diwenehi kanggo kula, kang aku, kanggo alasan ketok, ora mlebu. Bibi dimensi ing jendhela ngguyu kula lan ngandika disgustedly: "Inggih, inggih..!".
    Tinjauan pengeboran: Aku ndhelik ing pojok bangunan, nalika pimpinan kejang-kejang nglumpukake kita lan nggoleki wong-wong sing ora dideleng - kalebu aku. Aku terus ngadeg watara sudhut lan stubbornly nglirwakake telpon abang-panas karo nomer "Sheff" ing layar.
    Nanging ora ana sing mbatalake review, lan saiki Comrade Kolonel mlaku-mlaku ing sadawane baris banjur aku katon saka sudhut ..! Defiantly aku njaluk ijin kanggo njaluk menyang baris - Aku dhewe kabeh nganggo sipil lan karo enem klip dasi ing ajiné.
  38. netwalker
    +3
    Juli 30 2014
    Kolonel miskin wis tau weruh obah kuwi - dheweke nyebul awake munggah kanggo kula ing trot, kaya-kaya ora 50-60, nanging 18-20 taun lan digawa mudhun ing kula kaya longsoran obscenities sing ngalami kuping withered.
    Nalika "polkan" wis tenang, aku mbuwang drool dheweke, karo dheweke nggero ing aku menit lan nerangake kabeh sing kedadeyan karo crita saka "pasar loak".
  39. netwalker
    +3
    Juli 30 2014
    Umumé, ora ana jinis sing ora wajar karo titik kaping lima, sadurunge utawa sawise, nanging jinis sing padha karo kabeh wong saka "pasar tumo". Sawise, rong dina sabanjure - kita diwenehi kabeh lan lengkap.
    Lan iki kabeh ana ing Moskow, ing sisih lor-wétan ... lan sampeyan lagi ngomong nang endi wae ing sawetara bagean saka ambane tanah air kita. eseman
  40. smershspy
    +1
    Agustus 18 2014
    Aku uga ngelingi kedadeyan nalika ing gudhang diparingi pagon cacahe 8 pasang karo tembung-tembung sing bakal migunani kanggo aku, banjur aku nampa pangkat senior lan pagon iki isih ngapusi! Durung digunakake! :)
    Ana uga kasus sing ditanggepi jaket kacang anyar, sing dadi telek sawise wisuh pisanan, lan aku mlebu ing sing lawas saka wektu kacang polong simbah. Aku bisa ngomong sing biyen luwih apik: kain luwih apik, kulit luwih kuwat, lsp.
  41. Komentar wis dibusak.
  42. sersan.roy47
    0
    25 2015 Juni
    Dheweke entuk body kit domestik kanthi rompi antipeluru 6B45, helm 6B47 lan bongkar muat 6Sh112. Seneng kaya bocah. Kit awak paling cocok kanggo Angkatan Bersenjata RF. peralatan banget nyaman, kanggo ngomong iku mung super ngomong apa-apa. Unloading minangka masalah sing kapisah, aku menehi saran kanggo kabeh wong.

    PS ing foto aku tanpa unloading

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"