Sapa sing perang ing Donbass?

66
Kahanane ambigu. Wiwit fase aktif sabanjure ATO diwiwiti, kahanan wis owah banget.

Pitakonan: kenapa tentara Ukraina dumadakan wiwit nuduhake kegiatan kasebut tanpa alesan?

Titik, mbokmenawa, ora tanggal gaib 7 Juni, nalika raja coklat bakal munggah tahta. Senajan, ketoke, lan uga ing.

Tentara Ukraina wis penerbangan. Ya, ing jumlah cilik, nanging katon. Dheweke wiwit nggunakake sistem artileri kaliber gedhe, lan, pungkasane, ana laporan babagan panggunaan Grads. Kabeh iku alam. Sang Prabu kesusu arep netepake tatanan anyar ing darbeke.

Ana informasi sing Pak Poroshenko massively tuku mercenaries yen bisa.

Ing desa Krasny Lyman, sawijining unit wong sing katon Afrika katon. Cukup, ireng. Padha nganggo kamuflase, beda karo wadyabala Ukrainia, nanging nganggo AK.

Ing desa sing ditinggalake, ing rumah sakit, kabeh pejuang perlawanan sing tatu sing ana ing kono ditembak.

Ana uga informasi yen pilot non-Ukraina lungguh ing kontrol pesawat sing nyerang Luhansk lan Slavyansk. Ing wayah sore tanggal 1.06 Juni, Boeing transportasi lan sawetara pesawat Cessna ndharat ing lapangan udara Kramatorsk. Banjur sawetara mobil langsung metu saka gerbang lan lunga. Mengko, sing teka ing Boeing digawa ing bis karo curtained windows.

Umumé, ana kebangkitan sing katon ing lapangan udara Kramatorsk ing jaman saiki. Kutha iki durung kena.

Pranyata, sang prabu tumindak kanthi abot gaman - yuta sing. Lan, amarga tentara Ukrainia ora kepengin nembak dhewe, lan Pengawal Nasional mung bisa nembak sing tatu, mula masalah kasebut kudu diputusake dening tentara bayaran. Logika.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

66 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +9
    4 2014 Juni
    Ing sisih Ukraina, massa FIRE-ABLE utama yaiku wong-wong saka wilayah kulon plus tentara bayaran ... Wajib ora pengin perang .... Aku rumangsa ora duwe kesempatan menang, milisi perang ing tanahe dhewe. ...
    1. + 15
      4 2014 Juni
      Kutipan: Roman1970
      .Aku rumangsa ora duwe kesempatan menang, milisi padha perang ing tanahe dhewe ...

      Aku wedi penulis bener? Aviation gabung karo kasus kasebut lan ora nyerang helikopter, sing isih ditembak dening Z.K portabel, nanging pesawat jet, sing angel banget kanggo entuk spesialis saka penembak portabel kasebut. Laku nuduhake yen kontrol ing langit ndadékaké kanggo kamenangan lan iku mung masalah wektu.
      Wektu kanggo nindakake perkara sing luwih serius!
      1. +3
        4 2014 Juni
        "Soko serius" wis ana, paling kamungkinan ... Dina iki ana informasi ing radio sing SU-25 ditembak mudhun karo bantuan saka Tunguska. Iki tegese pangiriman senjata rahasia menyang milisi ditindakake ...
        1. Victor64
          0
          6 2014 Juni
          Lan kepiye sampeyan mbayangno nyolong Tunguska ing latar mburi?
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +2
        4 2014 Juni
        Ketoke, raja nggunakake senjata abot - yuta. (saka artikel)


        Lan, ing Rusia, ana persis oligarki korupsi sing padha ing Ukraina, siap nggunakake "yuta" kanggo nglawan rakyat.
        Kanggo kepentingan Rusia, kudu golek cara kanggo netralake sadurunge kedadeyan kaya ngono ing kene. Mung panguwasa ora duwe kekuwatan lan kekarepan.
        1. Tartar
          +2
          4 2014 Juni
          Kutipan saka vladimirz
          Lan, ing Rusia, persis oligarki korup padha ...
          ... Nanging panguwasa ora duwe kekuatan lan kepinginan kanggo iki.

          Ngandelake kekuwatan diarani paternalisme. Lan kanggo apa wong-wong mau?
          Kabeh ditindakake kanthi idin saka wong-wong mau. Putin wis ngaco munggah ilat, ngandika
          wong - mbangun masyarakat sipil! Lan ing ngendi iki posisi sipil aktif saka wong?
          Kaya ing DPR - milisi ana 500, lan liyane ndhelik ing gubug. Semono uga ing
          Rusia (mung ing istilah politik).
      4. Victor64
        0
        6 2014 Juni
        Omong kosong mutlak. Tegese ora nyerang helikopter. MI24, ora kejut? Ya, Mi8 nuduhake ing Afghanistan yen kadhangkala luwih efektif tinimbang Mi24. Inggih, kanggo langit, iku penting ing perang gedhe-gedhe. Ing perang kaya mangkene ing sisih wétan, mesthine, penerbangan ana sawetara gunane, nanging ora luwih, nanging kudu dielingake yen helikopter, lan luwih-luwih pesawat, nganggo bahan bakar, larang banget. , lan Ukraina banget winates ing sumber daya. Dadi faktor sing nemtokake bakal dadi prajurit infanteri biasa, semangate, tekad ngorbanake awake dhewe, lan ing kene milisi ana sirah lan pundhak ing ndhuwur tentara bayaran. Inggih, ing babagan latihan, milisi minangka wong sing paling sethithik wis dadi tentara, lan Garda Nasional dikumpulake saka para pemuda sing ora ngerti perang.
  2. +9
    4 2014 Juni
    Lan aku panginten sing Ukrainia Hartmanns, jurusan lan Soviet-era bawah tanah pilot pejuang ing memori otot ... Padha wis ora mabur dadi massal kanggo dangu ... Senajan kang menehi kritik dening siasat ing langit watara jam, misale jek sing ana, miturut NATO ancang-ancang taktik gelut ..
    1. + 10
      4 2014 Juni
      Kutipan saka Altona
      misale jek padha perang ing kana miturut persiapan taktik NATO ..

      Sampeyan perlu kanggo pas saperangan Shells kanggo milisi, lan kita bakal mangerteni sing perang ing blanks apa.
      1. +2
        4 2014 Juni
        Mbok menawa "perlu", utawa banget "dibutuhake", lan ora mung "cangkang". Sing mung sing khusus bakal "nyesuaikan" iku. Lebokno? Showgu karo Staf Umum? Miller karo Gazprom?
        1. Victor64
          0
          6 2014 Juni
          Ora, bakal kaya ing AS. Kompleks bakal ndadak lan ora ana sing ngerti carane bakal rampung ing Ukraina. Lan kita ora duwe apa-apa apa karo.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. Victor64
        0
        6 2014 Juni
        Cangkang minangka senjata kanggo nglawan rudal jelajah. Sing paling apik yaiku Tor M2 lan ora ana pesawat utawa helikopter sing mabur cedhak. Senajan bakal ana cukup Eagles, bab utama luwih, supaya padha ora nyisakke lan kenek 2 ing siji target, karo meh 100% njamin asor.
    2. PiP
      +7
      4 2014 Juni
      Kutipan saka Altona
      Lan aku panginten sing Ukrainia Hartmanns

      Hartman, sanajan mungsuh, iku pejuang lan perang mbukak. Lan iki slugs Honduras
    3. Kapten61
      +4
      4 2014 Juni
      Liyane bab isin - padha ora cramped ing langit! Ora ana wong liya kajaba wong-wong mau, bajingan kasebut mabur metu kanggo seneng-seneng ing jarak tembak!
    4. Komentar wis dibusak.
    5. +1
      4 2014 Juni
      Kutipan saka Altona
      jurusan lan undergrounds jaman Soviet pilot pejuang ing memori otot.
      23 taun wis liwati wiwit ambruk USSR, kanthi umur layanan 25 taun, nanging pilot arang banget mabur ing umur kaya mengkono, beban sing dhuwur banget ... kontrol, paling kamungkinan iki wis "ukrvoenlets" ...
  3. +5
    4 2014 Juni
    Mercenaries berjuang kanggo duwit, sing ora bisa dingerteni!?. Ukraina minangka tentara ora bisa nolak fasisme, dheweke ora ngerti apa sing bakal ditindakake lan anak-anake ...
    1. alex 241
      +5
      4 2014 Juni
      Kutipan saka: mig31
      Mercenaries berjuang kanggo duwit, sing ora bisa dingerteni!?.
      Pilot Su-25 sing nyerang Administrasi Negara Daerah Lugansk kanthi roket S-8 sing ora dipandu nampa dhuwit akeh saka Kolomoisky. Iku gubernur Dnepropetrovsk, oligarki Igor Kolomoisky, sing mrentah angkara perang marang populasi sipil Lugansk.

      Tugas operasi kasebut ditetepake kanthi tepat.
      Ora ana kesalahan utawa kantun dening pilot. Kaping pisanan, tujuan kasebut dipilih - bangunan administratif ing tengah kutha. Bangunan sipil, nanging sawetara korban. Elinga yen dheweke ora kenek Lugansk SBU. Iku bakal mangertos, iku bakal ing paling piye wae nyoto. Bangunan apartemen ora cocok kanggo operasi - ana kakehan gangguan ing tingkat internasional, lan ana akeh banget korban, sing nduweni Amérika ora bakal sarujuk.

      Kolomoisky saiki lagi negosiasi pangiriman pilot saka Georgia, lan minangka pilihan saka Balkan. Rembugan wis diwiwiti. Pilot manca bakal nembak kutha Novorossiya.
      Rincian liyane: http://putnik1.livejournal.com/3168545.html
      1. Victor64
        0
        6 2014 Juni
        Pilot sing wis ditawan kudu ditembak, utawa luwih seprapat, ing Donetsk Square. Sampeyan perlu kanggo ngumumake goleki kanggo flyers. sapi.
  4. +5
    4 2014 Juni
    Infa-pilot saka Georgia teka kerja. Sawise iki "Honduras" disebut negara Ukraina. http://putnik1.livejournal.com/3168545.html
  5. +7
    4 2014 Juni
    "Ana uga informasi yen pilot non-Ukraina lungguh ing kontrol pesawat sing nyerang Luhansk lan Slavyansk."
    Sing ngidoni basa Rusia tanpa aksen.
    "Ing desa Krasny Lyman, sawijining unit wong Afrika katon. Cukup, wong ireng. Padha nganggo kamuflase, beda karo pasukan tentara Ukrainia, nanging bersenjata AK."
    Apa dheweke uga nganggo basa Rusia tanpa aksen?
  6. +1
    4 2014 Juni
    Nalika nindakake operasi tempur, miturut téori taktik, perlu kanggo nyegah superioritas udara mungsuh utawa ngrampungake partisipasi penerbangan, mula sampeyan bisa perang kanggo wektu sing suwe lan nyenengake, utamane ing kondisi perang gerilya.
  7. boris_britva
    +7
    4 2014 Juni
    Ora ketompo carane gagah Strelkov perang ana, kabeh milisi wis pinasthi nglawan tentara lan penerbangan, tanpa dhukungan REAL saka Rusia. Yanukovych padha ketemu lards ing Swiss?
    1. + 13
      4 2014 Juni
      Kutipan saka: boris_britva
      Ora preduli sepira gagah Strelkov perang ing kana, kabeh milisi ditakdirake nglawan tentara lan penerbangan, tanpa REAL.

      Bener! Ala, nanging bener. Mungkin wektu kanggo ngirim Yanukovych ana menyang tanah air cilik? Lan supaya dheweke ora wedi karo upaya pembunuhan, apa dheweke kudu diwenehi perlindungan? Ing tank. Ya, lan tutup karo pejuang saka ndhuwur! Inggih, tinimbang Kyiv Presiden Pengawal Resimen, amarga. Miturut status, iku perlu kanggo masang wong liya kanggo njaga? Paling ora perusahaan Chechen!
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +4
        4 2014 Juni
        Mung Yanukovych minangka pengecut langka, sing tegese bisa nyerah, ngrusak kabeh wong. Tanpa zona penerbangan - YES!
      3. +1
        4 2014 Juni
        Quote: Egoza
        Kutipan saka: boris_britva
        Ora preduli sepira gagah Strelkov perang ing kana, kabeh milisi ditakdirake nglawan tentara lan penerbangan, tanpa REAL.

        Bener! Ala, nanging bener. Mungkin wektu kanggo ngirim Yanukovych ana menyang tanah air cilik? Lan supaya dheweke ora wedi karo upaya pembunuhan, apa dheweke kudu diwenehi perlindungan? Ing tank. Ya, lan tutup karo pejuang saka ndhuwur! Inggih, tinimbang Kyiv Presiden Pengawal Resimen, amarga. Miturut status, iku perlu kanggo masang wong liya kanggo njaga? Paling ora perusahaan Chechen!

        Kajaba iku, dheweke ujar manawa dheweke bakal bali maneh ing Kyiv.
      4. +2
        4 2014 Juni
        Quote: Egoza
        Mungkin wektu kanggo ngirim Yanukovych ana menyang tanah air cilik? Lan supaya dheweke ora wedi karo upaya pembunuhan, apa dheweke kudu diwenehi perlindungan? Ing tank.

        iku perlu sing Yanuca, minangka presiden sah, ngirim layang resmi kanggo Kremlin karo panjalukan kanggo dhukungan bersenjata kanggo mulihake urutan konstitusional saka dill, trampled dening Kyiv Rada ... alternatif deportasi menyang tanah air ing dill ...
      5. 0
        5 2014 Juni
        Quote: Egoza
        Bener! Ala, nanging bener. Mungkin wektu kanggo ngirim Yanukovych ana menyang tanah air cilik? Lan supaya dheweke ora wedi karo upaya pembunuhan, apa dheweke kudu diwenehi perlindungan? Ing tank. Ya, lan tutup karo pejuang saka ndhuwur! Inggih, tinimbang Kyiv Presiden Pengawal Resimen, amarga. Miturut status, iku perlu kanggo masang wong liya kanggo njaga? Paling ora perusahaan Chechen!


        Kanggo nindakake iki, perlu kanggo publik ora ngakoni pemilihan lan PARAshenko.
    2. +9
      4 2014 Juni
      Kutipan saka: boris_britva
      Ora ketompo carane gagah Strelkov perang ana, kabeh milisi wis pinasthi marang tentara lan aviation, tanpa support REAL saka Rusia.


      Tambah akeh, nalika maca laporan paling anyar Strelkov, crita Y. Bondarev "Batalions njaluk geni" teka ing pikiran. Ora perduli carane ending ...
      1. Tupla
        -5
        4 2014 Juni
        Putin bocor Donetsk lan Luhansk, apa sampeyan ora weruh dhewe, fantasize babagan sawetara jenis pasukan sing bakal digawa lan mung banjur oh-hoo everyone)). Dheweke ora bakal mlebu. Amarga ora ana sing butuh ing FIG. Ngomong-ngomong, yen sampeyan ngelingi kepiye kabeh diwiwiti: ing 7.05 Mei, Presiden Swiss lan Ketua OSCE Didier Burkhalter teka kanggo ngunjungi Poo, apa sing diomongake, mesthine ora bakal ngerti, nanging muga-muga bisa dadi apik. lan langgeng. Akibaté, sanalika sawise rembugan, Pu njaluk supaya referendum ditundha, lan ora suwe pasukan wiwit mundur saka wates.
        Sampeyan ndeleng apa daya persuasi presiden negara Eropah cilik. Kita ngomong kanggo wektu cendhak lan srengenge-ngadhepi kita diunekake adoh ngguyu
        1. +7
          4 2014 Juni
          Akhir-akhir iki, aku ora nglebokake komentar, aku mung nglacak kabar, nanging kadhangkala angel kanggo meneng.
          IMHO: Aku dudu pendukung Putin, dheweke dadi politisi lan ujar kabeh. Politik iku bisnis sing reged lan keji. "Politisi sing kompeten" ora bakal kedhip, nanging bakal nggabungake pirang-pirang ewu wong, yen iki ngirit jutaan, iki minangka conto sing ora sopan. Ing kasunyatan, kabeh luwih rumit.

          Ing bidang hukum, iki warga negara liya sing negara Rusia ora duwe utang apa-apa. Saka sudut pandang konvensi internasional, hak-hak warga negara kanthi yakin, kewarganegaraan lan hak urip dilanggar ing wilayah Ukraina. Miturut hukum internasional, siji bisa aplikasi menyang Pengadilan Strasbourg, nemtokke sanksi, konferensi, etc. lsp. Pasukan mung bisa disebarake miturut mandat PBB, nanging awake dhewe ngerti yen dheweke ora bakal menehi hak kanggo nindakake.
          Pranyata presiden bisa ngirim pasukan, mung adhedhasar hak moral. Hmm, kang ndeleng ndhuwur politisi duwe "khusus".
          Dadi indiscriminately accusing, Aku ora bakal miwiti kanggo sapa.
          Moral beda kanggo saben wong. am
          1. Tupla
            0
            5 2014 Juni
            Kutipan: Ka-52
            Dadi indiscriminately accusing, Aku ora bakal miwiti kanggo sapa.

            Persis! Kita ora bakal. Luwih becik kita ngomong lelucon:
            Siswa kasebut duwe anak lanang. Kanca-kanca teka ngucapake salam marang dheweke. Salah siji saka wong-wong mau teka ing crib, katon ing bocah kasebut kanthi teliti, lan ngandika:
            - Hei, anakmu bakal dadi Menteri Pertahanan.
            - Lan kenapa sampeyan mutusake?
            - Lan katon carane bengok-bengok, kang develops swara printah.
            Wong lanang liyane teka menyang crib lan ngomong:
            - Ora, iki Menteri Keuangan mangsa akeh.
            - Lan kenapa sampeyan mutusake?
            - Lan katon carane gerakane driji, sinau kanggo count dhuwit.
            Kanca katelu teka menyang crib, kanthi ati-ati nyawang bocah kasebut lan ngandika:
            Ora, sampeyan kabeh salah. Iki minangka presiden masa depan Rusia lair.
            - Lan kenapa sampeyan mutusake?
            - Inggih, mesthi - katon omong kosong, nanging carane Jahwéh kang nyekeli sirahe.
            1. +1
              5 2014 Juni
              Kutipan saka Tupla
              . Luwih becik kita ngomong lelucon:

              Marang Baran Obama Aja lali kanggo asuransi - yen ora, dheweke bakal tiba saka wit kurma lan patah buntute
          2. Victor64
            0
            6 2014 Juni
            Saka sudut pandang hukum, Rusia bisa nindakake apa sing dikarepake. Ana akeh alasan kanggo perang, paling ora penahanan wartawan, lan sampeyan bisa nemokake paling ora siji warga Federasi Rusia sing dipateni. Sawise kabeh, kahanan karo Ukraina identik karo perang antarane India lan Pakistan nglawan Bangladesh, NATO nglawan Yugoslavia, AS lan Panama, lan liya-liyane. lsp. Ora ana norma hukum internasional sing nglarang perang. Ana hak wong kuwat, nanging mesthi ana alesan. Pitakonan yaiku yen Rusia ditarik dening kuping menyang Ukraina supaya bisa nyalahake kabeh sing wis ditindakake lan bakal ditindakake dening junta. Ngujo Miller, sing terus nyuplai gas, tanpa mbayar. Gas didol dening Naftogaz, lan dhuwit dadi perang. Nyatane, Gazprom minangka financier perang ing Ukraina.
    3. nicollider
      +1
      4 2014 Juni
      penerbangan ora menang perang
      1. +3
        4 2014 Juni
        Kutipan saka: nicollider
        penerbangan ora menang perang

        Marang Milosevic lan Hussein...
    4. -1
      4 2014 Juni
      Kutipan saka: boris_britva
      Nanging sayangé, sawetara saka kita dadi mung ... wong sing wis pinasthi.

      ora "mung ...", nanging rating ...
  8. +7
    4 2014 Juni
    Mercenaries ora kudu dijupuk tawanan. Ora pantes dicekel.
    1. Tupla
      0
      5 2014 Juni
      Lan separatis?
  9. de Bouillon
    +5
    4 2014 Juni
    niggas maneh?

    teka karo omong kosong
    1. 0
      4 2014 Juni
      Kutipan saka de Bouillon
      niggas maneh?

      teka karo omong kosong

      Kita yakin yen dheweke ora ana. Delengen prajurit nganggo armband kuning sing ora katon kaya wong Ukrainia. Alya NATO
  10. APS
    +3
    4 2014 Juni
    Babi coklat ing Slavyansk - kanggo wong ... Dheweke bakal nyuwek reptil ...
    1. +4
      4 2014 Juni
      Sampeyan pengin dheweke mati gampang ...
  11. +3
    4 2014 Juni
    Jebule raja
    Kanggo penulis artikel, lan kanggo saben wong sing nggedhekake dheweke kanthi judhul kasebut: nelpon spade a spade! Wong kudu diadili saka tumindake. Poroshenko dudu raja, lan dudu presiden, dheweke minangka Gauleiter anyar Ukraina.hi
  12. +5
    4 2014 Juni
    Alesane yaiku swasana kita sing mbuwang topi. Serangan ing rake padha. Ngremehake mungsuh.(Tuladha 1941). Ketoke, penerbangan, pertahanan udara, intelijen dadi luwih siap tempur ing Ukraina tinimbang sing kita pikirake. Yen konflik njupuk karakter protracted, efektifitas pertempuran tentara meriem lan waja saka Ukraina bakal nambah, lan bakal angel banget kanggo milisi.
  13. +5
    4 2014 Juni
    Wong lanang padha ngerti yen Rusia ora cocog, mula dheweke lara, menehi kutha-kutha ing sisih kidul-wétan supaya dirusak dening rabble ing saindenging jagad. Crimea ora bakal dijupuk ing wektu - lan mesthi padha ana - rampant "demokrasi" ing kabeh kamulyan.
  14. KS4E
    +4
    4 2014 Juni
    Ana tentara bayaran ing sisih Poroshenko. Dheweke wis ngomong babagan iki kanthi bebas, sampeyan bisa nonton ing YouTube. Igor Strelkov ngomong babagan iki sadurunge. Lan saiki ana bukti. Mercenaries saka organisasi militer swasta AS, tentara bayaran saka Italia, ana scum liyane (ora ana bukti video, nanging wong biasa ora bakal ngapusi), uga ana pilot nyewo ... Iku naif kanggo mikir sing mung fasis Ukrainia lan tentara Ukraina ngadeg marang DPR lan LPR. Dadi, Novorossia wis perang karo bagéan saka pasukan manca.
    1. +2
      4 2014 Juni
      Aku konfirmasi, ana akeh tentara bayaran.
  15. +3
    4 2014 Juni
    Aku ora seneng ireng (c)
    1. +4
      4 2014 Juni
      Sampeyan mung ora ngerti carane masak..
  16. +3
    4 2014 Juni
    Nanging apa jenis whiners sampeyan, yen Rusia durung ngenalaken pasukan, iki ora ateges iku ora bakal introduce ing kabeh! Kayane wong-wong pinter ing forum, nanging bocah-bocah wis nyebar gupuh. Matur nuwun Gusti, wong sing luwih pinter duwe kekuwatan, lan nganti saiki dheweke nindakake kabeh kanthi bener.
    1. 242339
      0
      4 2014 Juni
      Mekaten, malah aku, karo pikiran wadon, ngerti sing ora kabeh prasaja. Ora ana sing bisa ngowahi Rusia dadi kontemplator pasif!
    2. Tartar
      0
      4 2014 Juni
      Ya, kita isih begja karo Presiden, nanging ing cabang kekuwatan liyane ana persentase migran sing akeh (kolom 5).
  17. +5
    4 2014 Juni
    Ora, tuan-tuan, Ukronazis padha mabur. Pesawat dudu mobil - Aku pengin panganan ing Merc, aku pengin ing Lada. Malah pilot ace (sing bisa diitung ing tangan siji ing negara endi wae) njupuk sawetara sasi kanggo latihan maneh kanggo jinis pesawat anyar. Lan banjur tentara bayaran mabur lan langsung mabur. Dheweke, mesthine, wis mabur pesawat sing padha karo Ukrainia sajrone urip.
    1. +4
      4 2014 Juni
      Kutipan saka Eragon
      Ora, tuan-tuan, Ukronazis padha mabur. Pesawat dudu mobil - Aku pengin panganan ing Merc, aku pengin ing Lada. Malah pilot ace (sing bisa diitung ing tangan siji ing negara endi wae) njupuk sawetara sasi kanggo latihan maneh kanggo jinis pesawat anyar. Lan banjur tentara bayaran mabur lan langsung mabur. Dheweke, mesthine, wis mabur pesawat sing padha karo Ukrainia sajrone urip.
      ....
      .... Ing Georgia, SU-25 isih ana ing layanan, lan ana pilot ... Ngelingi yen Sakashvili ngubengi Parashenok, aku bisa nganggep manawa informasi babagan pilot mercenary cukup dipercaya ..
  18. +5
    4 2014 Juni
    Kutipan saka rassel0889
    Nanging apa jenis whiners sampeyan, yen Rusia durung ngenalaken pasukan, iki ora ateges iku ora bakal introduce ing kabeh! Kayane wong-wong pinter ing forum, nanging bocah-bocah wis nyebar gupuh. Matur nuwun Gusti, wong sing luwih pinter duwe kekuwatan, lan nganti saiki dheweke nindakake kabeh kanthi bener.


    Inggih, nerangake kanggo kita, sengsara: apa sing sampeyan ngerti babagan "nindakake perkara sing bener"? Apa sampeyan maksud diskon kanggo dill kanggo gas, utawa lolongan Kiselyov babagan wong sing dipateni tanpa dosa ing latar mburi kasepen Olimpiade munafik saka panguwasa? Utawa apa sampeyan ndeleng "ekspresi keprihatinan sing jero" luwih bener, nalika keprihatinan iki wis mlebu nganti pungkasan?
    1. +1
      4 2014 Juni
      Stiletto (1) RU Dina iki, 09:25
      Ing D.A. Medvedev, sing dadi Presiden Federasi Rusia, panguwasa Rusia tetep meneng ing Libya
      .."Интервенция в Ливии" .......http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D
      0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8F_%D0%B2_%D0%9B%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%B8
      ..kahanane mbaleni maneh? opo carane?? ana, "koalisi internasional" nglanggar kabeh norma hukum internasional, resolusi PBB ing zona ora-fly liwat Libya, konvènsi ing aturan perang .. dikirim Libya kanggo abad ka-19, njupuk sumber lenga kanggo dhewe lan njaga pengaruh dolar ing jagad Arab (tinimbang dinar emas Gaddafi).
      Ing kahanan ing Libya, Dewan Keamanan PBB ngumumake nggawe zona larangan terbang ing Libya kanggo nyegah pamboman kutha-kutha sing dikuwasani oposisi lan nylametake populasi lokal saka pati.
      Apa ora warga sipil mati ing Ukraina?
      Lan kenapa PBB ora mbaleni apa sing wis ngerti carane nindakake?
      Jawaban iki tritely prasaja.
  19. +1
    4 2014 Juni
    "Gerakan protes kanggo mungkasi permusuhan ing Ukraina saya tambah akeh ing jagad iki ..."
    Aku kelingan Stanislav Jerzy Lec: "Protes minangka salah sawijining bentuk perjuangan sing paling ringkih. Ing ngisor iki ing tabel rangking mung ana rebab ing kanthong sampeyan ..."
    1. 0
      4 2014 Juni
      Sukarelawan saka Eropa arep menyang Ukraina kanggo mbela Donbass
      Polandia, Jerman, Israel, Moldova
  20. vtel
    +5
    4 2014 Juni
    Bakal dadi wektu kanggo GDP nggawa pesawat kita menyang landasan pacu lan nggawe langit ing sisih kidul-wétan Outskirts sopan menyang biru lan Schaub lemut Kyiv malah ora grunt.
  21. +1
    4 2014 Juni
    Ya, bener, amarga Ukraina kadhangkala dadi kasunyatan alternatif lan lanskap diganti dadi Kongo, mula tentara bayaran bisa gampang dadi Afrika.
  22. Roshchin
    +2
    4 2014 Juni
    Akeh sing ditulis babagan akeh tentara bayaran. Artikel kasebut ujar manawa para pilot uga direkrut. Perang wis telung sasi, akeh korban, tawanan. Ing ngendi wong-wong bayaran iki, sanajan urip utawa mati? Nonton dhisik, banjur maca. Durung katon. Lan kasunyatane kabeh pilot ora gelem ngebom DPR lan LPR iku dongeng. Bakal tansah ana scum lan dhuwit lan tanpa wong-wong mau. Ayo kita ngelingi sajarah Rusia anyar, nalika scoundrels karo epaulettes perwira ing Moskow, ing tampilan lengkap donya, dijupuk Supreme Soviet saka bedhil tank.
    Tanpa bukti sing bisa dipercaya, artikel kasebut ora luwih saka kesimpulan spekulatif para penggemar genre epistolary.
    1. +1
      4 2014 Juni
      Kutipan: Roshchin
      Ing ngendi wong-wong bayaran iki, sanajan urip utawa mati?

      Ya, dheweke wis nampilake foto lan dokumen kanthi lengkap - mung saiki Amerika Serikat ora ngakoni, lan ora gelem njupuk mayit.
  23. +2
    4 2014 Juni
    Ana uga informasi yen pilot non-Ukraina lungguh ing kontrol pesawat sing nyerang Luhansk lan Slavyansk.
    Sing gawe kagetku. Aviation, kang sacoro prakteke ora mabur, banjur dumadakan miber loro, lan malah karo bombing, malih, ngarahke. Omong-omongan sing "konon salah panggonan" iku tutup. Dheweke entuk papan sing kudu dituju. Iki uga ditrapake kanggo artileri, padha kenek jeneng POPULASI TENANG.
  24. PiP
    +1
    4 2014 Juni
    Ing sambungan karo "feat heroik" saka "militer Ukraina", padha kudu dianugerahi! Mula, aku kepengin banget ndeleng dhaptar penghargaan kabeh "pahlawan ato"! Luwih becik karo alamat. Negara kudu ngerti "pahlawan"!
  25. 0
    4 2014 Juni
    Apa coklat, kuwi jenenge-PARASHENKO.
  26. +3
    4 2014 Juni
    Tentara bayaran ireng duwe master dhewe.

  27. 0
    4 2014 Juni
    Nyiyapake sortie tempur pesawat utawa helikopter cukup nyenengake. Kaya sing sampeyan ngerteni, Ukraina ora duwe dhuwit dhewe kanggo nindakake operasi militer, nanging ana wong sing mbiayai kabeh iki. Iki tegese kita urgently kudu mbusak kabeh sponsor langsung lan pemain saka game, cara maneh Matter. Mikir para saboteurs, mikir lan tumindak langsung ...
  28. KS4E
    0
    4 2014 Juni
    Kutipan: 242339
    Ora ana sing bisa ngowahi Rusia dadi kontemplator pasif

    Ya, ora ana sing ngomong babagan pasif. Sampeyan ora bisa nulis babagan kabeh ing Internet - mungsuh wis siyaga. Mesthi ana bantuan, ora perlu bengok-bengok ing ngendi wae. Media entuk informasi yen DPR lan LPR duwe gaman.Kowe dhewe ngerti asale saka ngendi..... prajurit
  29. +1
    4 2014 Juni
    Mesthi ana tentara bayaran ing kana, kalebu mantan prajurit tentara Rusia sing perang ing sisih junta (ndeleng wawancara karo wartawan Life News).
    Nanging, aku pribadi duwe kesan yen Kyiv sengaja nggedhekake konflik kasebut.
    Iku mercenary sing nyerang obyek sipil lan sipil. Luwih akeh korban jiwa ing antarane warga sipil - luwih seneng gabung karo milisi, mula pravoseki lan tokoh-tokoh liyane sing ora perlu diproses dadi daging cincang kanthi luwih efisien, amarga dheweke wis main peran lan mbebayani kanggo pamrentah anyar.
    1. 0
      7 2014 Juni
      Kutipan saka GREY
      pravoseki lan tokoh liyane sing ora perlu diproses dadi daging cincang

      Banjur kenapa komisariat militer Ukrainia ora mandhegake wajib militer?
  30. 0
    7 2014 Juni
    Ketoke, raja nggunakake senjata abot - yuta.

    Ya, meh ora duweke, tinimbang sing ora mbayar bensin!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"