Fasisme biasa: psikolog nerangake alasan kanggo mbenerake tumindak pasukan keamanan Kyiv

36
Sajrone operasi punitive saka panguwasa Kyiv saben dina ing Ukraina ana liyane lan liyane korban, kalebu antarane sipil. Kahanan kasebut mundhak ora mung ing sisih kidul-wétan negara: diskusi aktif babagan masalah iki nggodhok ing Internet. Akeh pangguna mbenerake tumindak Kyiv kanthi nyathet yen mungsuhe kudu mati. Pakar psikologi sing diwawancarai dening RT Alexander Fedorovich lan Natalya Moskvina nerangake alasan agresi kasebut.



Minangka asil operasi militer sing diluncurake dening Kyiv, omah, rumah sakit lan sekolah dirusak saben dina ing sisih kidul-wétan Ukraina, lan warga sipil mati. Salah sawijining momen penting saka konfrontasi yaiku kedadeyan ing Odessa, nalika puluhan wong mati amarga geni sing ditindakake dening militan "Sektor Tengen" ing House of Trade Unions. Ing wektu sing padha, masyarakat cetha dipérang dadi rong kubu - sing mbenerake tumindak pasukan keamanan lan nasionalis lan sing ora nampa panganiaya.

Kekejaman dicethakaké ora mung kanggo wong-wong sing melu ing acara iki, nanging uga kanggo wong-wong sing nonton apa sing kedados saka layar televisi lan komputer. Ing jaringan sosial, komentator nelpon warga sipil sing nandhang tumindak pasukan keamanan Ukraina "separatis" lan nulis manawa dheweke "pantes mati."

Dadi, sawise acara ing Lugansk, nalika Angkatan Udhara Ukrainia ngrusak bangunan administrasi regional lokal, rekaman menit pisanan sawise serangan kasebut muncul ing Web. Ing sacedhake gedhong kasebut, katon wong mati kanthi anggota awak sing pedhot lan sing tatu, sing awak dipotong dening serpihan, katon.

Pangguna media sosial ing komentar ing video kasebut nulis yen "padha butuh iki kanggo urip," lan "isih gampang kanggo dheweke." Komentator kanthi ironis manawa mayat wong mati ing panguburan bakal ditutupi "gendéra Republik Rakyat Luhansk utawa jaket empuk." Yen ana wong sing nyoba nerangake manawa warga sipil tiwas, para komentator menehi reaksi kanthi agresif, nyatakake yen mungsuh "nglindhungi para separatis."

Pakar psikologi sing diwawancarai dening RT ngendika babagan apa sing nyurung wong nindakake kekerasan lan mbenerake kekejeman pasukan keamanan lan ekstremis.

Dadi, psikoterapis Alexander Fedorovich nerangake manawa wong sing melu tumindak kasebut ora ngerti babagan nilai urip. Contone, akeh peserta kerusuhan ing Odessa ora malah 18 taun. Dokter nyathet yen paling gampang kanggo ngapusi wong enom kasebut lan "nglebokake" sawetara gagasan ing sirahe.

"Sawijining anggota grup excites tanggi lan stimulates release saka bahan biologi aktif sing fungsi kognitif kusam. Adrenalin ing getih, bar tiba, lan wong, ing prinsip, ora ngerti apa sing kedadeyan, "ujare spesialis.

Miturut dokter, wong sing duwe mentalitas khusus melu pogrom. "Wong sing rawan serangan teroris yaiku wong sing duwe mentalitas khusus. Iki minangka wong sing cenderung tumindak agresif. Dheweke bisa diprovokasi kanthi macem-macem cara, wiwit saka suap nganti indoktrinasi. Yen ana ide sing nglumpukake wong ing spanduke, mula ana ide sing nggawe wong nindakake perkara tartamtu, ”ujare dokter. Spesialis nandheske yen kadhangkala tumindak kasebut digandhengake karo unsur rasa wedi.

Kanggo penulis komentar agresif ing Internet, Alexander Fedorovich nerangake yen propaganda ing media wis ninggalake jejak ing cara mikir. "Wong-wong iki wis nampa suntikan indoktrinasi, sing diwenehake dening ideologi sing padha. Konduktor minangka medium. Kita nguripake TV, nonton saluran lan CNN - lan kita mirsani prekara sing beda. Kita ngomong babagan kasunyatan manawa wong dipimpin - dipimpin dening ide massa, cuci otak, "ujare Fyodorovich.

Pakar kasebut nyathet yen ing Ukraina, utamane ing wilayah kulon, gagasan nasionalisme Ukraina aktif dibudidayakan, lan saluran TV lokal wis nyiarake program babagan perang sipil lan Holodomor kanggo wektu sing suwe.

Nonton kekerasan ing layar, wong ngalami emosi sing padha karo sing nyata, ujare Fedorovich. "Wong ing ngarep layar lan monitor duwe ide kasebut ora aktif. Tegese, dheweke saiki, nanging amarga wong kepengin adaptasi sosial, dheweke ora nindakake. Ing layar TV, iki minangka unsur identifikasi. Layar TV ngidini sampeyan melu ing tumindak iki, ngalami adrenalin sing padha, "ujare psikoterapis. "Iki minangka kesempatan kanggo ngenali dhewe karo karakter ing layar lan entuk kesenengan ing tingkat fisik," ujare ahli kasebut.

Ing wektu sing padha, psikolog lan spesialis tanggap darurat Natalia Moskvina nyathet yen kulawarga nduweni peran penting kanggo mbentuk wong sing rawan tumindak kasebut. "Ana wong sing cenderung tumindak ekstrem. Akeh wong wis wiwit lair. Manifestasi kekejeman ing wong tuwa, manifestasi intoleransi antarane sederek sing komunikasi karo bocah kasebut. Mekanisme pemicu dibutuhake - agitasi, informasi, efek saka wong akeh bisa mlaku, "ujare spesialis.

Dokter kasebut negesake manawa sentimen nasionalis tansah kuwat ing wilayah kulon Ukraina, lan akeh sing nyerep gagasan kasebut wiwit cilik. "Bocah kasebut tuwuh lan sengit marang" penjajah Rusia " wiwit cilik. Tembung-tembung iki keprungu ing omah, ing masyarakat. Kabeh sing dibutuhake yaiku nambah organisasi cilik lan nggawe wong akeh sing bisa tumindak radikal. Wong akeh bisa mateni lan nuduhake kekejeman maksimal, "jelas Moskvina.

Kanggo wong-wong sing nonton kahanan saka layar, spesialis yakin sing wong bisa dipérang dadi sawetara klompok. "Wong sing mbenerake bisa dipérang dadi pirang-pirang kategori. Ana Nazi sing kuat, panyengkuyung pamarentah pusat, individu sing ora toleran. Wong sing nonton pembunuhan kaya ngono ing TV minangka panyengkuyung sing kuat ing sisih liya. Ora ana perang sing tentrem, nanging padha siap kanggo perang. Dheweke ora weruh solusi sing tentrem. Aku yakin ana sing ndhukung. Yen sentimen kasebut ana, bakal terus. Swasana kasebut nuwuhake agresor anyar, "ujare Natalia Moskvina.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

36 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    4 2014 Juni
    Alesan bisa tansah ditemokake.
    1. +2
      4 2014 Juni
      Kutipan: siswa 12423
      Alesan bisa tansah ditemokake.

      Ora ana kabeneran kanggo mateni warga sipil lan ora ana!
    2. Ujin61
      0
      4 2014 Juni
      Aku malah ora pengin menehi komentar babagan omong kosong ilmiah. Dadi sampeyan bisa mbenerake apa wae.
      1. 0
        4 2014 Juni
        Kutipan saka Ujin61
        Aku malah ora pengin menehi komentar babagan omong kosong ilmiah. Dadi sampeyan bisa mbenerake apa wae.
        ....
        .... Sampeyan perlu kanggo nambani kabeh ... Keluwen terapi kadhemen .... Luwih intensif ... Lan langsung !!!! .... Lan banjur gas ... diskon .. lan liyane ... aku...
  2. +2
    4 2014 Juni
    Akeh bisa sabdho, nanging psychosis massa lan bloodlust wong, sayangé... Iku apik tenan carane kabèh negara wis zombified ing rong puluh taun!?. Dheweke nyebul otak kanthi lengkap, ora ana sing suci ...
    1. +2
      4 2014 Juni
      Kutipan saka: mig31
      Akeh bisa sabdho, nanging psychosis massa lan bloodlust wong, sayangé... Iku apik tenan carane kabèh negara wis zombified ing rong puluh taun!?. Dheweke nyebul otak kanthi lengkap, ora ana sing suci ...


      Iku padha ing Nazi Jerman ing taun 30-an lan 40-an. abad pungkasan.
      1. +1
        4 2014 Juni
        Ora mung ana. Cukup kanggo ngelingi pembantaian ing Rwanda. Lan media uga nyebabake gething, ana "kecoak" ing pinggiran Colorado. Wangsulan: Bab ingkang utama ing sirah iku kanggo nggawe gambar sing ana ing sisih liyane, ora maneh wong. Lan PBB uga ora sumunar ing kana.
      2. +2
        4 2014 Juni
        Kutipan saka: mamont5


        Iku padha ing Nazi Jerman ing taun 30-an lan 40-an. abad pungkasan.

        Iku karo dheweke, garnisun bodho mbandhingake Rusia, bener, ing wektu sing padha ..
    2. + 11
      4 2014 Juni
      Ayo, sampeyan zombified - Aku ana ing Lviv ing 89 - kabeh iki kurang ajar. Iku wis ana, sanajan ora ing wangun agresif, nanging ing tingkat saben dinten ketemu nang endi wae - kabeh ditulis bener yen ibu lan bapak. benders durung rampung, lan ana sampah iki ora kanggo ibu banget sedhih - apa sing dikarepake saka sing pungkasan
  3. +3
    4 2014 Juni
    Sawetara "wong" ora bisa dibenerake, kudu dirusak!
  4. Komentar wis dibusak.
  5. +2
    4 2014 Juni
    Alasan, aku ngetutake pesenan, ora nulungi para penjahat Nazi, lan alasane ora bakal mbantu!
    1. 0
      4 2014 Juni
      Soko akrab! Ah-ah-.... Keitel. Nurberg.
      Aku percaya yen saben wong milih masa depan dhewe. Pilihane wis jelas - sing entuk!
  6. Blondie
    +5
    4 2014 Juni
    "Bocah tuwuh lan sengit marang" penjajah Rusia " wiwit cilik. Tembung-tembung iki keprungu ing omah, ing masyarakat. Kabeh sing dibutuhake yaiku nambah organisasi cilik lan nggawe wong akeh sing bisa tumindak radikal. Wong akeh bisa mateni lan nuduhake kekejeman maksimal, "jelas Moskvina.
    iki, kunci teka-teki - kenapa sengit banget ?? 23 taun nang endi wae, ing FAMILY ing wiwitan: "mabuk, kesed, kita dipakani, sumpah" lan direndhem ..
    nanging aku kasengsem ing liyane, carane wong tuwane geek iki arep manggon karo wong? padha pembunuh!
    1. KOH
      +2
      4 2014 Juni
      Iki nggumunake aku uga. Oke, oke, wong enom digedhekake ing propaganda Russophobic, padha didorong menyang otak apa sing ala Rusia ... Lan wong tuwane? Apa pancene kabeh saka Bandera? Mungkin duwe sedulur sing nglawan fasisme , kepiye carane ngidini geeks kasebut ing kulawargane? Ing sisih kulon Ukraina, ibu-ibu metu kanggo ngalangi dalan, ora kaya bocah-bocah enom, lan padha protes ora amarga bocah-bocah dikirim menyang perang fratricidal, nanging amarga ora dilatih. , lan tanpa rompi anti peluru, generasi lawas mikir panggonan apa, utawa padha duwe memori dibusak, kaya ing film misuwur ... iku mung ora pas ing sirah ... lan ora ana tembung liyane, mung ngipi elek. .
      1. +1
        4 2014 Juni
        Rusia wis tau tresna ing Ukraina, lan iki sijine iku entheng, iku mung sak wektu Uni iki hushed munggah, lan gething iki digunakke ing tingkat genetis dening generasi saka wong-wong sing saiki matèni, iku mung. sing printah wis liwati sing pungkasanipun bisa.
        1. 0
          4 2014 Juni
          Rusia ora cah wadon kanggo tresna dheweke. Lan bab gething sampeyan ngapusi terus terang. Kabeh negativitas mung saiki katon, amarga 23 taun kamardikan, dipageri wates, ora ana sing apik lan gabungan sing ditindakake.
  7. ledyvasilisa
    +2
    4 2014 Juni
    Rencana Bismarck kawujud: "Kekuwatan Rusia mung bisa dirusak dening pamisahan Ukraina saka iku ... perlu ora mung kanggo nyuwek, nanging uga kanggo nentang Ukraina kanggo Rusia. Kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu golek. lan nurture pengkhianat antarane elit lan karo bantuan sing ngganti poto-eling saka salah siji bagéan saka wong gedhe kanggo kuwi ombone sing bakal sengit kabeh Russian, sengit marang kulawarga, tanpa sadhar iku. Kabeh liyane iku wektu.
    Persuasi lan polemik karo Ukrainia ora bakal mbantu.
  8. +1
    4 2014 Juni
    Dheweke ora weruh solusi sing tentrem.

    Lan apa bab denunciation saka perjanjian Bialowieza?
    Sawise kabeh, ora diwiwiti wingi, ing taun 91 diwiwiti karo Komite Darurat Negara.
  9. talnax7
    +2
    4 2014 Juni
    Kabeh iki liwati cepet banget, sawise jotosan karo bokong, sanalika padha miwiti kanggo ngumpulake untu saka lantai, efek apik tenan (dites kanggo abad. Lan aku uga ora ngerti apa Persahabatan saka wong?
    1. 0
      4 2014 Juni
      ora ana kekancan...
      elinga lelucon babagan ayo, aku bakal mateni ...
      kang lumaku bali ing dina Uni
  10. Valentine77 64
    +1
    4 2014 Juni
    Ing sawetoro wektu, mung Komite Investigatif Rusia mbukak kasus pidana ing kasunyatan saka operasi punitive ing wilayah DPR lan LPR. Dheweke dhewe (Ukraina) melu "mburu penyihir"
    1. 0
      4 2014 Juni
      Kutipan: Valentine77 64
      Ing sawetoro wektu, mung Komite Investigatif Rusia mbukak kasus pidana ing kasunyatan saka operasi punitive ing wilayah DPR lan LPR. Dheweke dhewe (Ukraina) melu "mburu penyihir"
      ..... Apa gunane????...
  11. KOH
    0
    4 2014 Juni
    Kutipan saka: mamont5
    Kutipan saka: mig31
    Akeh bisa sabdho, nanging psychosis massa lan bloodlust wong, sayangé... Iku apik tenan carane kabèh negara wis zombified ing rong puluh taun!?. Dheweke nyebul otak kanthi lengkap, ora ana sing suci ...


    Iku padha ing Nazi Jerman ing taun 30-an lan 40-an. abad pungkasan.


    Propaganda Goebels ing rong tembung ...
  12. +3
    4 2014 Juni
    Basis gething, ing bocah, dilebokake dening wong tuwa. Iki cetha. A priori
    Nanging impetus utama kanggo represi marang warga sipil yaiku media lan ora mung Barat.
    1. Ing kabeh publikasi, frasa "teroris", "separatis" keprungu. Sawetara (Barat) ngandika ing afirmatif. Lan Rusia bakal paraphrase. Tegese iki ora ilang. Lan ngomong, sing resmi ngakoni iki liwat pengadilan?
    2. Impunitas ugi dipun promosiaken kanthi sembunyi-sembunyi. Wong-wong Kulon ujar manawa sah. Rusia nuduhake padha nanging ing guise saka lawlessness.
    3. Inggih, Internet. Contone, situs kita - ora ngandika, ora supaya ditampilake. Cut metu, dilarang lan liya-liyane - sing bener.
    Lan ing situs Banderlog, apa wae, miturut mrico lan saus, kasedhiya kanthi bebas. Ora ana sing ngalangi. Kanggo pangguna, siji syarat luwih kotor ing kabeh Rusia lan kabeh. apa marang wong-wong mau.
    4. Inggih, goroh pancet media babagan acara. Ana rong cara ing kene, salah siji wong bodho pracaya kabeh sing diwenehi, utawa nyadari yen kabeh iki goroh, dheweke wiwit pracaya marang wong sing cedhak lan bakal luwih utawa kurang "logis" nerangake apa sing kedados lan sing arep. nyalahke.

    Lan ora ana sing nglawan iki, kajaba para penggemar individu sing gampang ditutup, kanthi hukum lan cara liyane. Nanging babagan negara, kepiye komunitas media Rusia lan Internasional.
    Р РњРҐРћ hi
  13. +1
    4 2014 Juni
    Iku kabeh diwiwiti saka cuci otak.. Saiki wis biasa wong kanggo bom, mateni, meres..
  14. +1
    4 2014 Juni
    Minangka asil operasi militer sing diluncurake dening Kyiv, omah, rumah sakit lan sekolah dirusak saben dina ing sisih kidul-wétan Ukraina, lan warga sipil mati.
    Apa maneh, eskalasi kekerasan saya mundhak, garis keturunan Bandera bakal miwiti nembak warga sipil ing lawang omah kanggo nulungi milisi ... Lan, iki dudu Somalia utawa Libya, iki ana ing tapel wates kita. mateni Rusia, nggawe bencana kamanungsan. Amerika Serikat nyabrang "garis abang" nalika padha munggah menyang Ukraina, nyeponsori Nazi Bandera, ngatur kudeta, lan padha ora bisa bantuan nanging ngerti iki, wedhus. Iku wis ngandika kathah kene kok Putin ora ngirim pasukan, nanging kok kita ora ngenali republik Novorossiya, sawise referendum populer, piye wae katon unconvincing sawise Crimea lan Sevastopol. Cetha yen ora kabeh gampang banget, nanging aku ora pengin mikir yen Rusia bisa diintimidasi utawa dituku dening "mitra". Tanpa bantuan serius saka Rusia, milisi bakal diremuk dening pesawat, artileri lan tank. Apa maneh Dill kudu nindakake perkara sing ala kanggo "isi tuwung", apa kejahatan, meanness, lan apa nyolong gas Rusia?
  15. IGS
    +1
    4 2014 Juni
    Ana wong sing gampang tumindak ekstrim. Akeh wong wis wiwit lair. Manifestasi kekejeman ing wong tuwa, manifestasi intoleransi antarane sederek sing komunikasi karo bocah kasebut.

    Aku ngerti sing akeh padha dropped ing kanak-kanak. Lan apa karo wong-wong sing milih pupu ... Senajan, kabeh iku bener, kanggo seprapat abad padha nindakake iki karo anak-anake. Yen ora fisik, banjur mental mesthi. Pancen, bocah-bocah iki pengin nasib sing padha kanggo anak-anake, malah luwih elek.
  16. Khalmamed
    0
    4 2014 Juni
    .....KILL ANTENNAS sing disebut komunikasi seluler, ing ngarsane "sumber sinyal modulasi" kabeh gelombang mikro-sel telpon dadi reproduksi gelombang - getaran.
    ..... dadi ing Libya nalika palung Uro Amerika Serikat mlebu, kabeh wong dumadakan edan saka "angin revolusi", ing jejere ibukutha tilas RUSIA, Polandia, lan katon ing kono.

    ..... sing diarani psikiatri, psikologi minangka ilmu palsu saka Iblis, kanggo mbenerake pedos - padha tresna marang bocah-bocah, homo - gen sing diturunake lan pembunuh serial - bapak kena nalika isih cilik.
    ..... Iki dudu manungsa .. kanthi mateni wong urip, sampeyan bakal nglawan Pangeran Yehuwah (Kain-Abel)!
    1. -1
      4 2014 Juni
      sampeyan bisa ngomong luwih akeh babagan antena, apa sing sampeyan maksud? serangan PSI?
  17. +1
    4 2014 Juni
    Pancen, iki fasisme. Menapa malih, manifests dhewe ora mung ing kekejeman inhuman, nanging uga ing cara liyane. Contone, ing Spinning flywheel saka nindhes. Iki wis diwiwiti. Rada Verkhovna saka Ukraina sarujuk kanggo nuntut wakil saka fraksi Partai Wilayah, mantan calon presiden Oleg Tsarev. Fase kediktatoran borjuis terbuka wis diwiwiti, sing diarani fasisme. Iku bisa uga koyone kanggo wong sing iki kakehan, nanging iki kasunyatan - wakil saiki Tsarev ngalami represi. Kanggo apa? Apa sing ditindakake? Dheweke kepincut mung kanggo tembung-tembunge, lan kekebalan parlementer diwenehake kanthi tepat supaya anggota parlemen bisa ngomong kanthi bebas, tanpa wedi marang akibat saka tembung kasebut. Lan padha duwe hak kanggo ngomong apa wae sing dikarepake. Watesan apa wae ing kene dudu kebebasan maneh. Inggih, rincian - ing negara ngendi kudeta unconstitutional wis mung njupuk Panggonan - lan reproach wong kanggo nelpon kanggo nggulingaké tatanan konstitusional? Tsarev njaluk owah-owahan ing wates? Nanging apa wates-wates kasebut durung diganti?
  18. +1
    4 2014 Juni
    kabeh iku prasaja lan rumit - tumindak Ukraina rampung nyalin tumindak fasis ing Jerman, Spanyol - fascism tau mbela dhewe, iku tansah nyerang, kalebu ing ngarep Protogonist ngarep informasi, nanging goal tetep search padha. kanggo mungsuh palsu lan buron sing ora dikarepake. Mung saiki pimpinan Ukrainia wedi ngakoni yen kanca-kancane uga palsu, nyata.
  19. +1
    4 2014 Juni
    Fasisme Ukrainia modern nyerang karo sinisme lan kekejeman patologis, diunggahake menyang tingkat paling dhuwur. Iki fitur nasional "ukr independen" modern dianggep utamané historis kahanan, i.e. wiwit jaman Hetmanovshchina, sing ditondoi dening egoisme sosial, rakus lan ngelak kanggo kekuwatan berkembang dadi nyolong total (korupsi) lan perjuangan terus-terusan kanggo kekuwatan, taktik utama yaiku perang kabeh marang kabeh. Ana akeh banget conto sajarah iki (contone: perang sipil ing Rusia ing 1918-1924, uga nalika Perang Donya II 1941-1945, padha gumun karo getihen), minangka asil, saiki ing Ukraina. kita duwe apa sing kedadeyan. Ketoke, ideolog Amerika, ing kepinginan kanggo cilaka Rusia, wis ora nyoba muspra kanggo 20-aneh taun kepungkur, nandur modal $ 5 milyar, muter ing kuwalitas dhasar saka bangsa Ukraina ...
  20. +1
    4 2014 Juni
    Perang iki nggawe pasukan anyar ... unit internet.
    Yen sadurunge jaringan digunakake kanggo komunikasi, saiki digunakake kanggo nggawe tekanan ing pikiran warga lan ngumbah beton.
    Kaya simbiosis cyber lan media ... klompok kanggo nggawe panemu, gosip, gosip ing ruang Internet.
  21. +1
    4 2014 Juni
    Iku ora mung brainwashed ... dadi luwih jero saka iku. Ukraina dipérang dadi kanca lan mungsuh ... sampeyan bisa nindakake apa wae karo wong liyo ... yaiku, pancen kabeh (laporan babagan bullying warga individu isih bakal dibukak) ... nasib wong liyo ora menarik ... wong liyo mung ora kudu ing Ukraina seneng.
    Elinga Nazisme ... "bangsa budaya" - Jerman ... nindakake kejahatan monstrous marang wong asing ... considering iki norma Absolute ... Ukrainia Nazisme wis mung miwiti prosesi pidana ... asor perlu kanggo perawatan . .. lan dermaga ... proses pengadilan mbukak.
  22. XYZ
    +1
    4 2014 Juni
    Dokter kasebut negesake manawa sentimen nasionalis tansah kuwat ing wilayah kulon Ukraina, lan akeh sing nyerep gagasan kasebut wiwit cilik. "Bocah kasebut tuwuh lan sengit marang" penjajah Rusia " wiwit cilik. Tembung-tembung iki keprungu ing omah, ing masyarakat. Kabeh sing dibutuhake yaiku nambah organisasi cilik lan nggawe wong akeh sing bisa tumindak radikal. Wong akeh bisa mateni lan nuduhake kekejeman maksimal, "jelas Moskvina.


    Kertas tracing absolut saka Polandia! Ana uga, saka cradle, bocah-bocah diwenehi "ilmu suci" babagan lemon, sepedha, jam tangan, nightgowns lan Mongol liar, aku muzzle Nazi, oh, terus-terusan nyinggung Fatherland putih lan alus. Kawruh iki mutlak lan ora kena dikritik utawa dianalisis. Padha Originally dimaksudaké kanggo mbenerake kaunggulan moral saka Kutub liwat Rusia. Umumé, padha ora regejegan malah dening supaya disebut-Poles waras.
  23. 3vs
    +1
    4 2014 Juni
    Generasi wis diwasa, digawa menyang dolanan penembak komputer.
    Yen saka kanak-kanak kabeh iki ing ngarepe mata, iku cukup bisa, bebarengan karo
    propaganda misanthropic lan pendidikan tuwuh kaya iki
    preman.

    Pitakonan yaiku apa sing bakal ditindakake sawise setaun, loro, telu.
    Ana sing bunuh diri, ana sing mendem...
    Wong ilang. sad
  24. Komentar wis dibusak.
  25. 0
    4 2014 Juni
    Piye wae, kabeh ing Ukraina banget meh podho karo apa sing ditulis ing buku Strugatsky "Panggonan Island". (Ora bakal bingung karo film kanthi jeneng sing padha). Zombification elektronik saka wong, lan wong-wong sing ora weruh zombification duwe sirah abot, padha "Geeks", padha numpes ..., lan wong liya ndhukung karo semangat. Iku tetep ngarep-arep kanggo sawetara jinis campur tangan asing ...
  26. Prilaku
    0
    4 2014 Juni
    Kutipan: Jerman Siberia
    Ayo, sampeyan zombified - Aku ana ing Lviv ing 89 - kabeh iki kurang ajar. Iku wis ana, sanajan ora ing wangun agresif, nanging ing tingkat saben dinten ketemu nang endi wae - kabeh ditulis bener yen ibu lan bapak. benders durung rampung, lan ana sampah iki ora kanggo ibu banget sedhih - apa sing dikarepake saka sing pungkasan

    Psikolog bisa tryndet, apa, nanging aku elinga crita saka ibuku, bab carane dheweke lunga kanggo ngaso ing kutha resort Truskavets kaping telu, nambani ginjel karo banyu mineral. Iki ana ing 1987-89. Sikap menyang vacationers Rusia biasa ana lan banjur kaya wong kelas loro. Dadi masalah sing saiki wis metu duwe oyod sing luwih jero. Lan yen katon malah sadurungé, banjur mbah kakungku, sawise mburi perang (dheweke njupuk Wina), njabat ing counterintelligence militèr, near Lviv, ndamel comrades Svidomo ana ... Dheweke uga marang akèh iku menarik ... Dadi iki dudu Internet lan dudu TV ... Iku mung dudu kita ... Paling ora Ukraina Kulon.
  27. 0
    4 2014 Juni
    "Fasisme minangka goroh sing diucapake dening bandit" - Ernest Hemingway

    Fasisme minangka penyakit sosial.
    Umumé, nasionalisme, minangka dhasar saka pandangan donya, ing wangun apa wae, iku kabodhoan lan goroh.

    Fasisme kudu dirusak.

    Amarga fasisme minangka piala sing mutlak. Asu sing nesu kudu diisolasi kanthi cara apa wae.
    Basis organisasi sosial ing fasisme yaiku teror.
    Dhasar ideologi yaiku mitos, mitos beda karo kasunyatan amarga nduweni dhasar dhewe.
    Ing fasisme, iki minangka mitos bunuh diri babagan kaunggulan nasional / ras.
    Dadi - fasisme - minangka piala sing mutlak.
    Wong-wong sing nglawan ing tengah abad pungkasan, nanging telat ngerti bebaya, diobong, lan sawah lan kebon "tatanan donya anyar" dibuahi karo awu.
    Wong-wong sing nyawiji kanggo perang lan numpes asu rabid menang lan slamet.
    Lan ing antarane wong-wong sing ana hubungane karo wong-wong mau (asu gila), denazifikasi ditindakake, contone, liwat vaksinasi - kunjungan paksa menyang kamp pati.
    Nazi, sawise ngrebut kekuwatan, ora bakal menehi awake dhewe, luwih-luwih, sawise digigit, dheweke bakal nginfeksi wong liya.
    Ora mungkin kanggo ngyakinake wong-wong mau, kekuwatan sing adhedhasar teror nyebabake degradasi moral Nazi - wong-wong sing wis ngerti kekuwatan teror psikologis lan alam mung bisa dadi wong Jerman - mung sawise kamenangan.
    Dadi ora ana pilihan, muga-muga akeh wong sing ngerti apa sing dadi taruhan saiki.
    Kabeh ora medeni, Ukraina dudu Jerman, ana perlawanan sing kudu kita dukung kanthi cara apa wae.
    Asu sing nesu kudu diisolasi kanthi cara apa wae.

    *Asal-usul fasisme Ukrainia modern dianalisis kanthi apik ing artikel Seven Decades of Nazi Collaboration: America's Dirty Little Ukraine Secret
    Diterbitake ing koran mingguan paling tuwa ing Amerika *.
    Ana terjemahan apik saka "70 Taun Kolaborasi karo Nazi: Rahasia Ukrainia Cilik Kotor Amerika".

    Ing Amerika Serikat dhewe, uga ana tandha-tandha fasisme, contone, panguwasa "kabeh manungsa beradab" ngeyel babagan eksklusivitas / indispensability.
    Aku kaya ngarep-arep sing iki mung stupidity, lan dheweke bakal diterangno makna konsep iki ing konteks sajarah.
    Nanging perlu kanggo nyiyapake versi buktiaken.
    Kajaba iku, iki kudu ditindakake tanpa gagal, kudu ana tujuan sing jelas lan bisa dingerteni - kanggo nyawiji jagad lan ngrusak fasisme.
  28. pemanah
    0
    4 2014 Juni
    St John's wort, aja ngomong babagan apa sing sampeyan ora ngerti, mesthi ana gething, lan sampeyan mung mbaleni tembung propaganda. Tetep ngarep-arep katresnan sedulur

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"