Milisi dikuwasani unit militèr ing Luhansk

50
Miturut RIA "Kabar", milisi kasil netepake kontrol liwat unit militèr saka pasukan internal ing Lugansk. Miturut wakil saka milisi, prajurit mutusaké kanggo nyerah.

“Kabeh prajurit wis pasrah. Saiki, dheweke wis dibangun ing lapangan parade lan mutusake apa sing kudu ditindakake sabanjure, "ujare milisi kasebut, nambahake manawa ana sing tatu ing antarane para prajurit.

Klompok milisi nyerang unit militer ing wayah sore tanggal 3 Juni. Perwakilan saka layanan pers saka Garda Nasional Ukraina nyatakake yen udakara 300 wong melu serangan kasebut.

Minangka asil saka skirmish, bledosan kuwat dumadi ing wilayah unit, kang wiwit geni. Mobil pemadam kebakaran dilebokake ing njero.

RBC nyathet yen bentrokan dumadi ing wilayah liyane ing wilayah Lugansk. Ing tanggal 3 Juni, pasukan keamanan Ukraina murub ing posisi milisi Republik Rakyat Lugansk ing cedhak Severodonetsk.

Miturut pawarta kasebut "Musim semi Rusia", kendaraan lapis baja saka Pengawal Nasional nyerang jembatan cedhak kutha Shchastya lan desa Petrovka. Milisi nanggapi kanthi geni saka peluncur granat lan bedhil mesin.
  • http://ria.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

50 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    4 2014 Juni
    Wong lanang!!! Sampeyan bisa njupuk Kyiv lan kabeh ibukutha geyropa. Ayo dadi!
    1. Komentar wis dibusak.
      1. 0
        4 2014 Juni
        Lha, aku wis entuk minus ... Jelas ...
        Nah, banjur aku mung bisa ngidoni kabeh lan ngomong "wisusuh tangan"?!
    2. mad
      + 13
      4 2014 Juni
      Kutipan saka: mig31
      Wong lanang!!! Sampeyan bisa njupuk Kyiv lan kabeh ibukutha geyropa.

      Pavlik GRACHEV uga ngandika ing siji wektu ... Nanging Slavyansk urgently kudu ngluwari!
      1. +5
        4 2014 Juni
        Ya, Slavyansk wis dadi simbol. Kaya Stalingrad. Nanging, kawilujengane ora ana ing perang dalan, nanging ing tumindak sabotase ing njaba pinggiran kutha. Diserang - dirusak - ditinggal. Plus sniper karya, nanging uga karo owah-owahan posisi. Ayo padha ngoyak memedi liwat steppe. Nanging - langit liwat SE kudu ditutup!
        1. 0
          4 2014 Juni
          Miturut RIA Novosti, milisi kasil nguwasani unit militèr pasukan internal ing Luhansk. Miturut wakil saka milisi, prajurit mutusaké kanggo nyerah.

          UkroSMI sepisan maneh nggawe pasuryan sing apik (ceria).
          Detasemen tapel wates Lugansk dipindhah, - Layanan Border Negara
          Administrasi detasemen Luhansk lan departemen layanan tapel wates Stanichno-Luganske wis dipindhah menyang papan sing luwih aman kanggo nindakake tugas ngatur perlindungan tapel wates negara. Iki nyatakake ing layanan pers Layanan Border Negara.
          "Amarga kahanan sing wis dikembangake minangka akibat saka serangan sing dawa dening kelompok gedhe militan bersenjata lan ora bisa terus nindakake fungsi manajerial saka lokasi permanen, departemen detasemen Luhansk lan departemen layanan tapel wates Stanichno-Luganske wis ditindakake. dipindhah menyang papan sing luwih aman kanggo nindakake tugas kanggo organisasi perlindungan tapel wates negara, "ujare pesen kasebut.
          Elinga yen ing Lugansk, pengawal tapel wates ngusir serangan teroris sajrone rong dina (2-3 Juni).

          Apa bisa ngandika. Ingsun budhal ing ngriki, sira ala, sira padha perang, lan ingsun budhal jaga tapel wates, ing ngendi sira ora ana.
    3. zzz
      zzz
      + 22
      4 2014 Juni
      mig31 (1) RU Dina iki, 08:13
      Wong lanang!!! Sampeyan bisa njupuk Kyiv lan kabeh ibukutha geyropa. Ayo dadi!

      Ora bisa nindakake tanpa kendaraan lapis baja. Lan apa maneh, dina iki aku wis isin karo negaraku nalika maca artikel nalika wong-wong sing tatu dipateni, lan ing jejere ana artikel babagan gas, babagan carane Ukraina mateni wong-wong sing tatu kasebut nganggo dhuwit kita. Tumraping paprentahan ing ngarsa dalêm wontên rêmbag, botên sagêd damêl lêlampahan ingkang lêrês lan kendel, namung bisik-bisik lêrês dhatêng tiyang ingkang matèni, ingkang dipun raosakên dening jagad punika botên sanès-sanèsipun. Lan ora ana sing bakal tekan Kyiv, dheweke bakal dipateni sadurunge. Yen padha ora njaluk bantuan.
      1. +2
        4 2014 Juni
        Kutipan saka zzz
        Lan pungkasane, dina iki aku wis dadi isin karo negaraku,


        Watakmu sing lemah. Crimea duweke kita - sampeyan bangga karo negara kasebut. Militer ora digawa menyang DPR lan LPR - kabeh wis ilang, nanging ngisin-isini negara.
        Lan apa bab kabeh negara minangka kabèh? Yen mung bakal ngomong yen dheweke isin karo Putin, amarga dheweke ora ngirim wong lanang kanggo perang ing negara manca. Utawa kanggo daya sampeyan felt isin. Negara iki isih padha, sejarah kita isih padha, rakyat umume padha.
        Ya, lan sampeyan bisa nulungi dheweke. Dadi sukarelawan, lan yen sampeyan kesel kelangan apa sing wis ditampa sajrone urip, sampeyan bisa menehi pitulungan finansial utawa materi. Sampeyan nindakake? Ora! Sampeyan mung ngelus-elus ilat. Apa sampeyan pengin bangga karo negara? Pindhah menyang Strelkov, sampeyan bakal dadi pahlawan.
        1. +8
          4 2014 Juni
          Kanggo ngirim wong-wong kita menyang Afghanistan, Ossetia Lor lan Abkhazia, ora ana tangan sing goyah. Sing dipertaruhake saiki yaiku kepentingan geopolitik Rusia lan citrane ing saindenging jagad. Mulane tentara ana, kanggo njaga kepentingan negara, yen ora, sampeyan bisa ngilangi perwira lan prajurit ing omah. Banjur - ana titik sing ora bisa bali - lan, enggal kita bakal ngliwati titik iki. Lan ora ana sing bisa didandani. Sistem pertahanan rudal Amerika banjur bakal ngadeg ing tapel wates kita, amarga ora ana wong ing jagad iki sing upacara karo wong sing ringkih. Banjur Crimea kudu bali. Iki bisa dadi skenario yen kita tetep meneng lan ora nindakake apa-apa.
        2. zzz
          zzz
          +1
          4 2014 Juni
          Kutipan saka sunjar
          Sampeyan nindakake? Ora! Sampeyan mung ngelus-elus ilat. Apa sampeyan pengin bangga karo negara? Pindhah menyang Strelkov, sampeyan bakal dadi pahlawan.


          Sampeyan ora bakal pracaya, nanging aku mbantu. Secara finansial. Ana bubar. Aku ora ketemu karo Strelkov, aku ora dadi pahlawan, nanging tinimbang aku, bojoku nglayani sing paling apik, dheweke uga mbantu. ya wis! Aku pengin bangga karo negara!
      2. 0
        4 2014 Juni
        Aku main game babagan perang biyen (count of blow) mulane, miturut pendapatku ing Stalingrad, aku seneng karo pidato instruktur politik kita ... (padha isih menehi amunisi 5 puteran tanpa bedhil) dadi pas tekan ngarep sampeyan bakal duwe panganan, banyu, omah sing anget ... ya ... amarga Nazi duwe kabeh iki !! ...
      3. -1
        4 2014 Juni
        Iku isin - ngganti kewarganegaraan, contone, kanggo Ukrov kang, sawise sing malah bakal nuduhake sampeyan ana ing TV. Umumé, pindhah menyang gema Moscow, ngomong, sampeyan ndeleng, bakal ngumumake minangka pahlawan. Dadi imperceptibly, karo pain emosi, wong dadi kolom kaping lima, lan menehi kritik dening pluss kanggo komentar, ana akeh. Crimea - acara paling penting ing 20 taun lan dilalekake ing 2 sasi? Yen sampeyan pengin penaklukan ing kursi, muter strategi, lan GDP nemtokaken nasib yuta wong. Bakal ana kesempatan kanggo ngenalake, yen ora, banjur ora. Padha cackled kaya bocah cilik, weruh mayit lan ayo padha drive snot. Ing Federasi Rusia ing wektu iki luwih akeh wong sing tiwas ing kacilakan dalan tinimbang ing pertempuran milisi. Sampeyan ndeleng, turntable nuthuk mudhun, ana MANPADS, tegese ana rencana database. Jujur, mung mbah-mbah ing bangku, dudu militer. Ukrainians isih duwe tentara owahan, lan yen sawetara wong setuju kanggo njupuk ing dhewe, iku gampang kanggo njupuk kita. Mbuwang topi? Entri bodho saka pasukan bakal siksa kita kanggo perang dawa kang kita ora bakal menang apa-apa. Bakal ana pirang-pirang mayit kita lan ukrovsky lan mung kuwi. Inggih, kita bakal nggawa pasukan, kita bakal break APU, kita bakal gantung Turki lan babi, banjur apa? Ovations lan rasa seneng donya? Amerika bakal nembak awake dhewe? Perang kudu duwe tujuan lan rencana basis data, yaiku kelanjutan politik kanthi cara sing beda, lan dudu pungkasane dhewe. Umumé, panandhang salah siji menyang trenches yen atimu bleeds, utawa pitenah ing gema PDB Moscow, padha tresna iku ana.
    4. +1
      4 2014 Juni
      "Petugas penegak hukum murub maneh nganti nggunakake kabeh amunisi, padha perang nganti peluru pungkasan. Antarane aparat penegak hukum, telung petugas penegak hukum padha tatu," lapor Pengawal Nasional. Sumber: http://censor.net. ua/n288380 Sumber: http://censor.net.ua/n288380
      Sing nggumunake, miturut sensor, Pengawal Nasional mung siji langkah saka kamenangan
    5. Komentar wis dibusak.
  2. Ptaha
    +7
    4 2014 Juni
    ... Minangka akibat saka skirmish, bledosan kuwat dumadi ing wilayah unit, amarga geni wiwit. Ayo pemadam kebakaran mlebu mobil
    Sawetara teroris salah
    1. mad
      +9
      4 2014 Juni
      Kutipan saka: Ptaha
      Sawetara teroris salah

      Mung wong-wong sing ora nglilani petugas pemadam kebakaran ing Odessa diarani patriot ... Kaya ing Ukraina.
      1. +1
        4 2014 Juni
        Dheweke nindakake perkara sing bener kanthi ora nglilani "petugas pemadam kebakaran". Dheweke dhewe dadi petugas pemadam kebakaran. Kita kudu ngidini petugas pemadam kebakaran banjur kabeh bakal apik.))) Ngapunten kolonel, jenderalku, nanging aku seneng wicara maca!
        1. mad
          0
          4 2014 Juni
          Aku langsung kelingan kancaku .... umume, dheweke njabat ing Kementerian Darurat, dheweke uga tansah mbenerake, nanging aku ora bisa ngelingi versi sing bener)))
  3. +2
    4 2014 Juni
    Ing Luhansk, uga rampung ... Alon-alon, nanging isih, lagi squeezing dill metu saka kutha. Nanging ing Donetsk, sawise panangkepan gagal lapangan udara, nalika kabeh beku ...
  4. +3
    4 2014 Juni
    Kita kudu cepet-cepet njupuk tapel wates, ing kontrol kita ...
    lan menehi..bantuan langsung..PEJUANG-PAHLAWAN ING SLAVYANSK...
    yen iki ora ditindakake kanthi bener ... junta bakal mateni kabeh siji-siji ...
  5. UPStoyan
    +4
    4 2014 Juni
    Iku wektu kanggo ngresiki mburi kita dhewe.
  6. +2
    4 2014 Juni
    Kutipan saka: Ptaha
    Sawetara teroris salah


    Correct teroris ing Kyiv.
  7. Gagarin
    + 11
    4 2014 Juni
    AKU BAKAL JAWAB KABEH JERO-PATRIOT, TIMUR OJO MUNG NYAWANG KE KIEV, TANPA KENDARAAN WAJIB LAN DUKUNGAN UDARA SING ORA NYATA, NDELENG APA "KIRIH" JUNTA.
    Kesel kaya anak kucing...
    1. lg41
      +2
      4 2014 Juni
      Lan apa arsenal iki ing kondisi apik?
      Secara kuantitatif
      1. Vita_vko
        +1
        4 2014 Juni
        Kutipan saka lg41
        Lan apa arsenal iki ing kondisi apik?
        Mesthi wae 20 taun kepungkur. Sapa sing bakal ndandani lan njaga kabeh taun iki?
      2. +7
        4 2014 Juni
        Gagarin kanthi bener ujar manawa ora ana apa-apa kanggo ngobahake spanduk saka sofa, sanajan sepersepuluh saka sampah iki bakal dadi kritis kanggo milisi, nindakake, Kementerian Luar Negeri mung prihatin.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. 0
        4 2014 Juni
        Dhaptar iku nyengsemaken, mesthi. Banjur kenapa akeh cangkang sing ora njeblug ing lurung-lurung ing kutha-kutha? Senajan, iku bakal luwih apik yen padha ora njeblug ing kabeh.
    2. +1
      4 2014 Juni
      Kutipan saka Gagarin
      NDELENG APA "KIRIH" ING JUNTA.

      Cacahé dowo lan kuwat banget. 160 pesawat tempur mung ing kertas, ana 45 ing Crimea, nanging mung 4 buruh.
      Peralatan liyane padha, luwih saka setengah saka sampah, nanging sanajan iki, ora perlu ngomong babagan nyerang.
    3. 0
      4 2014 Juni
      Teknik mung ora ngatasi.
      Sistem militer mutusake, kabeneran spiritual, dhukungan saka wong lan, susah, pasokan, panyedhiya pertempuran.
      Ing ngarsane technique iki bisa pindhah menyang sisih ngelawan. Wis ana contone.
      Jumlah prajurit republik rakyat sing wis dilatih lan mapan tetep kritis.
      Secara bertahap, jumlah patriot kudu pindhah menyang kualitas perang sing anyar, lan penyitaan inisiatif kasebut bakal meksa para fasis ngupaya perdamaian.
  8. +2
    4 2014 Juni
    LUGANSK, 4 Juni - RIA Novosti. Milisi Lugansk ngeculake prajurit pasukan internal Ukraina saka unit militer, sing diserang ing wayah wengi, menyang omah-omahé, laporan wartawan RIA Novosti.

    RIA Novosti http://ria.ru/world/20140604/1010593040.html#ixzz33dnheZqO
  9. 0
    4 2014 Juni
    Nazi nembak tatu ing Krasny Liman, lan milisi njupuk tawanan lan mutusake apa sing kudu ditindakake. Apa ana sing arep mutusake?????
    1. +5
      4 2014 Juni
      - Aja dosa lan aja urip!
    2. shyler
      +4
      4 2014 Juni
      Apa sing kudu dijupuk saka conscripts?
      1. zzz
        zzz
        +1
        4 2014 Juni
        Kutipan saka shyler
        Apa sing kudu dijupuk saka conscripts?


        Sampeyan bisa njupuk saka wong-wong mau - meksa wong-wong mau kanggo mulihake roadblocks, lan ora kabeh iku lokal, sing memori bakal maneh njupuk tangan lan nembak wong-wong sing nglilani wong-wong mau!
    3. Vita_vko
      +4
      4 2014 Juni
      Kirimi kabeh tawanan menyang tambang, ayo padha nyambut gawe kanggo menehi ganti rugi marang kulawarga korban, sing utama yaiku dheweke dhewe bakal slamet lan wong liya ora kudu wedi. Lan yen dibebasake kanthi bodho, dheweke bakal mbales utawa bakal ditembak dening Pengawal Nasional
    4. +2
      4 2014 Juni
      Kutipan saka wong
      Nazi nembak tatu ing Krasny Liman, lan milisi njupuk tawanan lan mutusake apa sing kudu ditindakake. Apa ana sing arep mutusake?????

      Apa kita Nazi?
    5. +2
      4 2014 Juni
      Kula kinten-kinten prajurit wajib dipun parengaken kondur, kanthi prasetya ingkang kaserat boten badhe wangsul malih wonten ing barisan para pembela junta. Panangkaran bola-bali traumatik (ndeleng ngisor) Wong-wong sayap tengen lan mung homoseksual kudu tatu nemen (nembak liwat sikil lan lengen), bandage lan dijupuk nyedhaki mungsuh. Ayo padha diobati, dipakani, disiram utawa digunakake minangka donor organ. Dheweke ora bakal dadi pejuang maneh, nanging dadi beban.
      1. +1
        4 2014 Juni
        Quote: Nahum
        conscripts kudu dikirim ngarep, njupuk langganan

        Luwih becik bocah-bocah mau pasrahake marang wong tuwane. Ayo padha teka lan njupuk. Lan banjur padha dhewe ngalahake wong mati saka kabeh limo tengen- lan salah-govnosekov.
  10. Vita_vko
    +1
    4 2014 Juni
    SOS saka Igor Strelkov: saiki ing Krasny Liman wong ditembak langsung ing lurung-lurung
    "Wong-wong sing tilar donya dina iki ing rangking milisi (kabeh minangka siji - pribumi Donetsk lokal) ora pengin dadi pahlawan. Mati. Lan, mbok menawa, dheweke ora bakal dadi yen kita duwe senjata lan pasokan sing cukup, instruktur lan spesialis, " lan paling mburi SD.

    Aku meneng dangu babagan "bantuan kanggo Rusia". Amarga aku ngerti kabeh - lan nuansa saka "politik amba", ing comparison karo kang Slavyansk mung speck cilik ing tablecloth Sajarah, lan risiko kolosal sing Rusia kudu njupuk kanggo bantuan kita karo pasukan bersenjata, lan inang liyane. faktor sing dijupuk menyang akun lan unaccounted kanggo.

    SING ORA NGERTI : KENAPA BISA MUNGKIN, PERTANYAAN KABEH, NYIMATE OSETIAN-KUDARES EWU SING DIHORMATI, LANGSUNG GESANG TULUNG, ORA PEDULI, NANGING WULAN WIS BU.” RUSIA" DENGAN BANTUAN URGENT??? KANG kene JUTAAN!!!

    Apa Moskow pancen ngira yen sawetara atus sukarelawan Rusia sing bersenjata kanthi sembrono iku kabeh sing dibutuhake lan iki cukup? Aku pengin ndeleng paling ora siji pejabat ing trenches ing Semyonovka sing "tanggung jawab" kanggo sisih kidul-wétan (dheweke) ...

    Saiki ing Krasny Liman wong ditembak ing dalan. Ing Zeleny Klin, paling apik, dheweke njupuk menyang arah sing ora dingerteni, lan paling awon, dheweke nembak sapa wae sing ora duwe ijin panggonan! Lan iki sanajan kasunyatane milisi kita wis mundur saka kono! Iki ora cukup kanggo campur tangan militer??? Pira mayit sing dibutuhake kanggo nggawe keputusan? Utawa aku kudu nyimpen wong tinimbang nimbali angel? evakuasi massal? Aku malah ora bisa nindakake kanthi kekuwatanku sing sederhana.

    Kabeh, serangan kasebut diwiwiti maneh, miturut tembakan kasebut.
    Bisa ditiru. Kita ora duwe apa-apa."

    http://voicesevas.ru/news/yugo-vostok/1299-igor-strelkov-seychas-v-krasnom-liman
    e-lyudey-rasstrelivayut-pryamo-na-ulicah.html
    1. Bombardier
      +4
      4 2014 Juni
      pinten sampeyan bisa nulis manawa iki palsu. Mungkasi nyebarake informasi sing salah.
      1. Vita_vko
        0
        4 2014 Juni
        Artikel kasebut muncul mung wingi ing publikasi terkenal "Voice of Sevastopol". Ana uga, ing komentar, ana bocah wadon sing mbantah iki, ujar manawa palsu. Nanging durung ana pranala menyang rebuttal. Aku pancene pengin pracaya yen iki bener. Yen pasukan pertahanan diri pancen duwe kekuwatan lan sarana kanggo nglawan Nazi.
        Nanging nganti saiki, kabeh katon kaya usaha GDP kanggo ngalahake utang gas saka Ukraina minangka ijol-ijolan kanggo non-intervensi ing pembunuhan massal lan pembantaian. Senajan yen sampeyan mikir sing iki sawetara jenis multi-pindhah khusus dibukak, supaya jarak Rusia malah luwih saka acara ing South-East, sarujuk karo pasukan pertahanan diri saka Slavyansk, banjur mesthi +. Nanging firasat ngandika liya.
    2. +2
      4 2014 Juni
      Igor Ivanovich nyuarakake apa sing ana ing pikirane akeh wong ing Rusia! Lan iki diarani pengkhianatan! Siji nemu perasaan sing panguwasa kita luwih penting tinimbang dhuwit kanggo gas tinimbang nyawa wong Rusia! Luwih njijiki ndeleng Miler, sing kaya bocah sekolah sing luput, ngoceh macem-macem omong kosong.
  11. boris_britva
    +9
    4 2014 Juni
    Kaping pisanan, ana wong sing ngomong babagan "donya Rusia" lan babagan carane "kita bakal ngadeg ing mburi", banjur ngumpulake pasukan ing tapel wates, menehi wong pangarep-arep lan njupuk senjata lan .... meneng! Saiki kita mung bakal nyedhiyani. bantuan kanggo pengungsi (sing ora bisa tekan wates). Ide apik! Panfilova saiki aturan! Mesti jengkel banget..
  12. +3
    4 2014 Juni
    Ora ana pangembangan aksi milisi kanggo nguwasani wilayah tapel wates karo Rusia. Nanging, koridor karo Rusia yaiku pasokan senjata, obat-obatan lan panganan. Wis wayahe Rusia tangi.
    lan mbantu Novorossia, mesthi, mung tanpa nggawa pasukan. Persenjataan marang penerbangan bakal nyuda
    Flyers Ukrainia lan nggawe counterweight kuat ing perang. Saperangan jotosan serius kanggo Nazi lan padha bisa muter maneh luwih. Inggih, yen Nazi nggunakake Grads lan Hurricanes, banjur ing guise saka ancaman bisa, sampeyan bisa neutralize wong. Putin wis ngati-ati kanggo dangu, korban antarane populasi akeh lan
    wektu tundha bakal ora adil.
  13. ed65b
    +2
    4 2014 Juni
    nyoba kanggo sijine meksa ing mahkota Parashenok kang. 3 dina maneh. Cetha yen dheweke ora bakal tekan Donetsk lan Luhansk, nanging kudu sukses sadurunge Parasha njupuk kantor, lan iki salah siji Slavyansk utawa Kramatorsk, macet kaya balung iwak ing tenggorokan kucing mangy.
  14. +6
    4 2014 Juni
    Kabar anyar. A kolom punishers iki battered near Izyum (iki njaba Donbass).
    Bala bantuan, sing ditransfer tentara Ukraina menyang Slavyansk, diserang ing cedhak kutha Izyum, wilayah Kharkov. 14 wong tiwas lan tatu, sawijining operator waja ditembak mudhun, para pemberontak kiwa tanpa kerugian. Iki minangka penyergapan sukses kaping pindho ing wilayah Izyum, lan ing mangsa ngarep para punishers bakal diantemi luwih asring ing njaba Donetsk lan Luhansk. Ing kasunyatan, perang gerilya uga dumadi.
    1. Filipus
      0
      4 2014 Juni
      Lha yen ngono.
    2. +1
      4 2014 Juni
      Wingi 1x200, 13x300, 1 pengangkut personel lapis baja dirusak, 1 pengangkut personel lapis baja-4 (ditemtokake kanthi tepat) nyekel RPG nanging tetep ing layanan, amarga ngalami karusakan cilik.
  15. 0
    4 2014 Juni
    Kabar apik! Milisi sing apik, dheweke ngresiki kanthi tenang ing mburine, supaya ing wektu sing penting ora ana tembakan ing mburi. Good luck kanggo sampeyan.
  16. narn
    0
    4 2014 Juni
    Wong, apa karo penjaga perbatasan ing Luhansk??? ditangkap opo ora?
    1. +2
      4 2014 Juni
      Ora Ana

      Ana Dead End - komandan LPR mung bisa pose kanggo koresponden. Impuls nyerang kesel ing dina pisanan, nalika 5x200 lan 16x300 ditampa ing jinis serangan sing ora sukses.

      Wengi, 4 warga pungkasan wis digawa metu, kepala unit metu lan ngandika:
      "Kita bakal perang nganti mati, ora ana sing nahan wong sing arep lunga, kabeh wong wis mutusake perang."

      LPR durung duwe kesempatan kanggo nyerang pos iki. Ing wektu sing padha, rencana kanggo narik bala bantuan kanggo perang ing bangunan uga ambruk. Menteri Pertahanan ngendika wingi "Dheweke panik banget ing kana, ora ana sing nyerang, dheweke nyemprotake, amarga penembakan kasebut, kita nyedhiyakake dhukungan udara."

      Akibaté, iki wis dadi bagéan saka belenggu pasukan utama LPR.

      Ing sisih positif, padha rampung mati 3035 (iku apa ing warta), iki lokasi katelu saka unit dijupuk dening milisi. Ing sisih plus, misale jek padha nggawa lan njupuk BTR-70 karo KPVT + sisa-sisa amunisi kanggo bedhil lan bedhil mesin (prajurit ngobong sawetara senjata lan amunisi sadurunge nyerah).
      1. narn
        0
        4 2014 Juni
        Inggih, plus kanggo milisi, paling ora, dheweke njagong ing kono lan ora bisa metu kanggo njaga tapel wates ...
  17. +2
    4 2014 Juni
    Guys, mbok menawa tenan nyoba kanggo mbangun negara tenan manungsa??? Napa sampeyan butuh oligarki sing lemu, bodho lan rakus? Sawise kabeh, ana conto sejarah urip. Nalika sampeyan bisa populer lan wisely aturan wilayah. Ngandelake prinsip kesetaraan lan kejujuran. Utawa kabeh wong wis lali apa tegese? Dituntun dening hukum manungsa sing paling akeh, Sepuluh Perintah! Kabeh iku arang banget spesifik, lan ora ana panggonan kanggo Serdyukov lan liya-liyane! Sawise kabeh, malah Rusia ora becik kanggo populasi dhewe! Negara ora nggunakake sumber daya manungsa, ora nggawe lapangan kerja! Rusia dikuwasani dening oligarki, ateges padha karo ing Amerika lan Eropa! Intine padha! Sawise kabeh, Rusia langsung nanggapi agresi Georgia! Lan ing masalah Ukrainia, utang utama kanggo gas! Sawise kabeh, ora perlu pitung jengkal ing bathuk supaya ora ngerti sapa sing! Siji borjuis minangka pecut lan liyane minangka wortel!? Nanging ing kasus apa wae, sampeyan kudu tetep manungsa! Lan nalika nglawan dhemit, sampeyan kudu ngelingi yen kita ana ing bumi, lan yen dhemit muncul ing bumi, mula dheweke duwe panuntun! Ora ana gunane kanggo njupuk salah siji saka iki! Kita wong, dudu malaekat, lan kita ora bisa ngganti hakekate! Mulane, ora ana tawanan sing dijupuk ing perang iki !!!
    1. setan0n
      0
      4 2014 Juni
      Kutipan saka fktrcfylhn61
      Guys, mbok menawa tenan nyoba kanggo mbangun negara tenan manungsa??? Napa sampeyan butuh oligarki sing lemu, bodho lan rakus? Sawise kabeh, ana conto sejarah urip. Nalika sampeyan bisa populer lan wisely aturan wilayah. Ngandelake prinsip kesetaraan lan kejujuran.
      ...
      Rusia dikuwasani dening oligarki, ateges padha karo ing Amerika lan Eropa!
      ...
      Kita wong, dudu malaekat, lan kita ora bisa ngganti hakekate!
      ...

      Iku banget "ngganggu" nalika wong kanthi mandiri ngenali masalah kasebut (sebagean nggambarake model saiki) lan ora nggawe kesimpulan sing cocog ...
      Hubungan komoditas-dhuwit, tundhuk karo kepinginan sistem apa wae kanggo negara alam, tansah mimpin kanggo kekuwatan operator ibukutha sing nduweni ciri pribadi sing cocok (iki dudu gambaran sing manunggal, mung parsial, saengga ana sawetara variasi . ..). Prinsip sing padha ditrapake kanggo sistem politik lan ekonomi sosial (kabeh cenderung menyang kahanan alam).
      Kepiye sampeyan dhewe mbayangake penghapusan sing duwe modal saka ibukutha ing kahanan nalika ibukutha minangka sumber daya (malah sumber) kekuwatan? Luwih becik tanpa perang sipil skala penuh anyar ... Paradoks, ana jawaban, nanging uga ana alangan: "kekuwatan ngrusak wong." Iku banget sembrono kanggo nyelehake dhewe ing peran saka Juruwilujeng mursid tanpa ngliwati "test of power" (lan ana ora mung gingerbread pancen manis, nanging uga mecut banget kelangan, lan cara sing prasaja sing devoured karo. giblet). Sembarang wong sing kuwasa ora bisa ana dhewe (ing kasus apa wae, sampeyan kudu reged banget).
      Ora mung kuwi. "We are wong, ora malaekat ..." - sing ngandika kabeh liyane. Masyarakat dhewe durung siyap tanggung jawab marang awake dhewe lan negarane. Yen ora, kahanan ing negara bakal katon beda. Secara teoritis, bisa "melahirake" utawa nguripake ideologi (ora masalah sing endi) kanthi manunggaling parsial. Nanging, masalah dumunung ing kasunyatan sing masyarakat dhewe ora pengin nampa unifikasi parsial lan ideologi (ing tembung - ya, ing kasunyatan ...). Ing ngendi USSR diobong ing siji wektu (yen ing istilah umum ... + ana alasan liyane, sebagian sistemik, sebagian sosial). Pengecualian saiki yaiku ideologi radikal (amarga alasan tartamtu ... aksesibilitas lan minimal gaweyan saka individu minangka sing utama ...).
  18. +2
    4 2014 Juni
    Internet Warriors! Sampeyan kaya Pahlawan sing ngrusak nyawane kanggo nylametake bunuh diri !!!

    Padha bungah-bungaha marang para prajurit sing wis mati, lan kasihan marang para milisi! Dadi kenapa sampeyan luwih apik tinimbang dill? Utawa prajurit ora wong, lan padha ora duwe kulawarga? Isin sampeyan, kanggo 2 dina pungkasan histeria wis dumadi ing kabeh forum, lan konco histeria iki sampeyan ora sok dong mirsani bab utama, perang wis ing ambang, lan iku nuthuk ing lawang kita, lan sampeyan mbukak kanggo mbukak lawang kanggo nangis junta.

    Sadurungé, aku nulis yen Afghanistan bakal nomer loro kanggo sampeyan, padha minus.. mbandhingake luwih jero tinimbang Wahabi, Taliban, lsp. Wong-wong kuwi nganggep tugasé mbantu negara, lan nutup mripat kanggo provokasi sing jelas. Akibaté, ambruk ekonomi lan ambruk negara Saiki persis kedadeyan sing padha, kita ditarik menyang perang supaya bisa ngremukake kita, numpes negara lan, pisanan kabeh, ngrusak ekonomi! Dadi apa langkah ing rake padha kaping pindho? Apa ana cara liya kanggo mbantu kanthi tenang?
    Iku luwih apik tinimbang ngoyak Putin kanggo ndhukung dheweke, apa wae sing ditindakake! Wis angel kanggo nggawe keputusan saiki, lan pendapat umum bisa nyurung dheweke nggawe kesalahan ...
    MINUS! Ngandika...
    1. +8
      4 2014 Juni
      "Sampeyan butuh Kejutan sing Gedhe, Kita butuh Rusia sing Gedhe"

      Nanging karo posisi kuwi, iku ora worth arep menyang Crimea. Partai wis diwiwiti lan mbuwang tegese nuduhake kelemahane.

      Kanggo bantuan, ora banget, kita kelangan kendaraan lapis baja, ora perlu banget, lan liya-liyane:
      ZU-23-2 - 2-3 unit dipilih saka departemen militer lan institusi pendidikan.
      ZPU 1/2/4 - uga 1-2 unit. saben dipilih ana.
      Cliffs - asal ora cetha, bisa uga padha digawa dening Ossetia, utawa ing panggonan, bisa uga padha dikirim saka Rusia, nanging ora kamungkinan.
      Nampan kasebut dijupuk ing unit militèr sing diubengi ing Donetsk lan bagéan saka departemen ing Luhansk.
      PTRS - diklumpukake saka museum, tenan. Lan saben peluru diitung.
      PPSh, SKS, Mosinki - asal sing padha. Ora ana sing njupuk tambang, ujare Strelok dhewe - ana garnisun sing kuat, ora ana pasukan sing nyerang.
      MANPADS / ATGMs - iki pitakonan, nanging padha tenan Piece-by-piece.
      RPG - barang sing bisa dicopot saka militer, pitung kanthi cara sing beda-beda, ana sing dituku saka militer, ana sing dijupuk.


      Sukarelawan saka Rusia teka karo senjata lan amunisi. Kekurangan marksmanship rata-rata 1d 2,5-3 lan 1d 5-7 ing kutha-kutha sing dikepung.

      90% saka bantuan iku mung wong biasa sing ngumpulake dhuwit lan njupuk metu toko ing Moscow, St. Petersburg lan kutha-kutha liyane. Contone, saka paket seger kanggo salah siji Unit. Kaya Tikus (http://redrat.livejournal.com) utawa wong liya, dheweke nyoba ngubungi militer kanthi njaluk bantuan kanggo 6B23 lawas, nanging ditolak. Lan dhuwit sing diklumpukake kanggo kabeh ora cukup.
  19. vtel
    0
    4 2014 Juni
    “Kabeh prajurit wis pasrah. Saiki, dheweke wis dibangun ing lapangan parade lan mutusake apa sing bakal ditindakake sabanjure.


    Apa kanggo nulis hadiah kanggo wong-wong mau, amarga padha ora ngerti apa lapangan Semono uga Sindhunata - Slavs utawa manggon-in dill wong. Pancen, wong Rusia lagi diresiki saka tares - saiki topeng wis tiba saka akeh lan padha katon ing wangun asli - Yaytsenyukh, Parasenkin, Turko-Chinov, Kalomoisha lan sing ndhukung. Mesakake para mudha - utekne wis entek.
  20. 0
    4 2014 Juni
    Video tawuran wengi...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"