Stop panik, gunakake otak!

252
Stop panik, gunakake otak!


Hello!

digodhog. Dheweke entuk alarmis sing nulis babagan kenapa Rusia ora mbantu DPR lan LPR. Ayo mikir. Aku bakal nyatakake pikiranku ing kene.

Kanggo mbantu DPR lan LPR, yaiku. tenan, pangiriman massal, ora siji, apa sing dibutuhake? bener. Watesan. mbukak, kontrol dening Rusia lan / utawa DNR / LNR. Yen saiki bisa ngeterake 2-3 "mesin jahit" (senjata anti-pesawat) ngliwati tapel wates, banjur ing jumlah gedhe - ora bakal bisa. Ya, lan transfer mobil kasebut kedadeyan amarga "ora ngerti" para pengawal tapel wates? Aku ora yakin.

Dadi, acara paling anyar ing Tenggara nuduhake manawa kerja aktif ditindakake kanggo ngontrol tapel wates. Wates karo LPR. Amarga DPR ora duwe pasukan, lan akeh Nazi saiki ana ing DPR. Ora ana pasukan perang ing kana kanggo ndhukung pengawal tapel wates junta. Iki dituduhake dening serangan ing administrasi ing Lugansk.
LPR ngumumake rekrutmen tanker lan pilot. kok saiki? Dadi wis siyap gaman, tank lan pesawat? Nanging carane ngeterake saka Crimea menyang Donbass? Utamane pesawat - sampeyan kudu mbukak udhara, sing ditindakake dening LNR kanthi ngrusak utawa njupuk radar. Lan yen S-300 durung dipasrahake saka Crimea, LPR bisa uga duwe pertahanan udara serius dhewe.

Saiki mikir dhewe ... dhewe, lan ora miturut apa sing ditulis. Diwaca dhisik, banjur dipikir, banjur nulis / bengok. A ditutup, malah wates bolongan ora menehi:
- ekspor massa wong (bocah, wanita, wong tuwa);
- kanggo nyedhiyakake kargo kamanungsan, panganan, sandhangan, WBC liyane;
- ngirim kargo militèr (saka Crimea, liwat Rostov);
- nggawe bebaya transportasi saiki kanggo kabeh lan kabeh wong, nganti bus bus karo bocah-bocah;
- ninggalake Rusia siji-sijine cara kanggo mbantu organisasi internasional, lan kanggo nindakake iki, sampeyan dhewe ngerti yen butuh wektu, saraf lan ... isih ora bisa ditindakake.

Saiki sing njerit yen Rusia ora nulungi, ngomong dhewe carane dheweke bisa mbantu? Tugas utama yaiku ngontrol tapel wates karo LPR. Amerika duwe meh kabeh wates Ukraina sing dikontrol - mulane dheweke mbantu, ing mburi layar, mesthine. Lan senjata, lan tentara bayaran ...

Ngakoni LPR lan DPR tegese ninggalake wilayah liyane ing Tenggara. Kenging punapa? Aku nerangake.

Pengakuane republik, introduksi pasukan, zona larangan terbang berarti mundur pasukan junta saka LPR lan DPR ngendi? Kanggo wilayah liyane.

Halang perang militer Ukrainia nglawan bangsane dhewe ilang. Ing ngendi bakal padha ngarahake kabeh gething lan nepsu? Sing bener, kanggo Kharkov, Odessa, Nikolaev, Dnepropetrovsk, etc. Bakal ana 2 Mei lan 2 Juni, mung luwih gedhe lan medeni.

Pangenalan mung DPR lan LPR tegese wiwit demonstrasi lan protes ing wilayah liyane ing Tenggara. Sapa sing bakal nyuda wong-wong mau? Tebak? Sing saiki perang karo bersenjata milisi... Lan Nazi perang luwih aktif karo warga sipil. Kepiye carane bakal nyuda protes kasebut jelas. Bantuan saka LPR lan DPR ing wilayah kasebut tegese agresi, lan militer ukrovinye kanthi "nurani" sing cetha bakal perang karo wong-wong mau ing Kharkov utawa Odessa.

kang nyedhiyakake senjata saiki? Saka 5 yuta populasi, yen saben kaping 20 gabung karo tentara Tenggara, yaiku. ora saben lanang diwasa, banjur bakal dadi tentara 250 ewu. Ya, malah saben atus, 50 ewu wis cukup. Yen garwane njaga bojone, dheweke bakal ditembak saka pesawat, helikopter lan artileri ing omahe dhewe. Bakal padha numpes awake dhewe, lan anak-anak lan bojomu ...

Ringkesan. Supaya bantuan teka saka Rusia, kontrol liwat tapel wates dibutuhake. Banjur senjata lan peralatan saka Crimea bakal menyang kana. Rusia kanthi ati nurani sing resik bakal ngandhani Amerika Serikat yen iki dudu senjata, nanging senjata Ukrainia.

Awaken kalbu saka populasi lanang saka LNR / DNR, supaya padha dadi wong, pembela Fatherland.

Aku duwe pakurmatan!
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

252 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 17
    4 2014 Juni
    Optimisme sing ati-ati?

    Kanggo sapa sing nyuplai senjata saiki? Saka 5 yuta populasi, yen saben kaping 20 gabung karo tentara Tenggara, yaiku. ora saben lanang diwasa, banjur bakal dadi tentara 250 ewu. Ya, malah saben atus, 50 ewu wis cukup. Yen garwane njaga bojone, dheweke bakal ditembak saka pesawat, helikopter lan artileri ing omahe dhewe. Bakal padha numpes awake dhewe, lan anak-anak lan bojomu ...


    Jaringan kasebut wis nyebar informasi yen Tenggara sing kudu disalahake nalika ndhukung kamardikan Ukraina ing referendum kaping pindho ing taun 1991. Lan apa bantuan wong-wong mau? Iki carane nulis sad
    1. + 35
      4 2014 Juni
      Kutipan: Nevsky_ZU
      Optimisme sing ati-ati?

      Pranyatan kasunyatan babagan kudu mbukak tapel wates
      1. +5
        4 2014 Juni
        Kutipan: a52333
        Pranyatan kasunyatan babagan kudu mbukak tapel wates

        Utawi kawilujengan tiyang ingkang klelep, karyanipun tiyang ingkang klelep piyambak.
        Iki jenis ....... Rusia siap mbantu, sampeyan bakal mbukak tapel wates saiki. Dadi apa sing dikira penulis?
        Penulis dhewe ora ngerti apa-apa babagan apa sing kedadeyan lan apa sing bakal ditindakake Rusia lan nyoba nemokake jawaban kanggo pitakonan, lan nerusake versi jawaban.
        1. + 21
          4 2014 Juni
          Kutipan: Alexander Romanov
          .Rusia siap mbantu

          Aku pancene pengin pracaya yen GDP ngerti apa, kapan, lan carane nindakake. Mung nganti saiki, mung sethithik sing ditindakake, lan saben warta saka zona perang lan iman, ana sing kurang.
          1. +4
            4 2014 Juni
            Quote: Nagant
            Aku pancene pengin pracaya yen GDP ngerti apa, kapan, lan carane nindakake.

            Sampeyan njupuk metu saka konteks.
          2. + 16
            4 2014 Juni
            Federasi Rusia ora bisa ngirim pasukan menyang kahanan sing durung mesthi, menyang wilayah ngendi populasi bisa musuhan kanggo pasukan lan wiwit partisan.
            Ora ana target khusus kanggo pasukan kasebut. Kirimi pasukan kanggo nembak 2 pesawat?
            Uga ora pilihan. Iku luwih gampang lan luwih efisien kanggo netepake support, lan iki apa padha nyoba kanggo nindakake. Mung saiki dudu USSR, ora ana spesialis sing siap lan berpengalaman babagan iki sing siap nindakake kabeh sekaligus. Mulane, butuh wektu.
            1. +5
              4 2014 Juni
              Kutipan saka yehat
              Ora ana target khusus kanggo pasukan kasebut. Kirimi pasukan kanggo nembak 2 pesawat?
              Kok ora, ya. Inggih, ing tataran iki - kanggo numpes saperangan saka telung outposts wates lan siji departemen detasemen tapel wates ... sing, kanggo break liwat koridor, lan Pasukan Khusus kita uga bisa "nindakake" iku ... "
              1. +1
                4 2014 Juni
                Kanggo tugas kuwi, siji brigade bedhil motorized cukup, nanging banjur bakal agresi.
          3. + 35
            4 2014 Juni
            Otak GDP ora mung ana ing Moskow. Kabeh wis diwilang dening klompok kuat wong pinter (tanpa kuotasi) - analis, sing menehi metu Alignment lengkap kanggo kabeh skenario bisa. Kaputusan kasebut, mesthi, digawe dening PDB dhewe, nanging adhedhasar pilihan sing diusulake kanthi tambahan sing bisa ditindakake (maneh, diwilang dening analis). "Kanthi kondachka", kanthi impulsif, ora ana sing nindakake apa-apa, sampeyan ora perlu kuwatir. Ing jaman Ebon, iki bisa ditindakake kanthi mabuk, saiki - ora! Kita uga bakal nyoba nindakake tanpa panik histeris, mung kabeh ana wektune.
            1. -4
              4 2014 Juni
              Wektu iki regane puluhan (utawa malah atusan) nyawa saben dina. Kabeh wates sing bisa dibayangake lan ora bisa dibayangake lan garis abang wis suwe dilewati. Paling ora bisa nggawa obat-obatan lan obat-obatan menyang DPR (aku ora ngomong babagan senjata) - dheweke ora nindakake perkara cilik iki. Apa sampeyan ngomong babagan?
          4. + 22
            4 2014 Juni
            Kahanan ing DPR lan LPR pancen nggegirisi. Ing forum, negatif isih cepet-cepet menyang PDB (pengkhianat lan kabeh sing ...), nanging aku pengin dicathet - ana 8 yuta wong ing kana, yen 100 wong ora bakal kumpul lan ora bakal nglawan ?! Ya, pasukan ora padha, nanging isih. Penambang ditampilake ing warta, perang lagi, padha dipateni, lan padha pertambangan batu bara. Lan ing ngendi militer, asale saka wilayah kasebut, alesan ora ngidini kita metu ora ditampa, bali kanthi cara apa wae lan gabung karo milisi. Sing ngelingi ana artikel dening milisi: "Kita ora butuh Angkatan Bersenjata RF, kita bisa ngatasi dhewe." Aku setuju karo alesan sing ana ora cukup senjata, kene iku pancene perlu kanggo bantuan karo senjata ing ANY WAY.
            Rusia ora gampang - kabeh jagad nglawan kita. Kabeh Eropa sing bokong lemah, kasur lan kolom kaping lima turu lan dheweke weruh yen kita melu perang ...
            Muga-muga GDP ora bakal nguciwani sampeyan, nanging kita uga ora kudu panik. Kabeh wis ana ngarep, kita isih bisa berjuang, Gusti Allah ora.

            PS Napa Rusia duwe utang marang kabeh wong, nanging ora ana wong liya? Napa wong Rusia mbantu kabeh wong, menehi urip kanggo kabeh wong, nanging ora ana sing kanggo kita?...
            1. + 14
              4 2014 Juni
              Quote: tehmeh
              Napa wong Rusia mbantu kabeh wong, menehi urip kanggo kabeh wong, nanging ora ana sing kanggo kita?...

              Nasib kita urip miturut kalbu. Lan mati, getun yen aku ora duwe wektu kanggo nindakake kabeh ...
              1. +3
                4 2014 Juni
                Kutipan saka: stalkerwalker
                Nasib kita urip miturut kalbu. Lan mati, getun yen aku ora duwe wektu kanggo nindakake kabeh ..

                Inggih ngandika, Ilyich, tulus! Nanging mung akhir-akhir iki kita wis kalah ing perang kanggo pemuda, pedhet emas njupuk tol. Nyuwun
                1. +6
                  4 2014 Juni
                  Kutipan: Ingvar 72
                  Nanging mung akhir-akhir iki kita wis kalah ing perang kanggo pemuda, pedhet emas njupuk tol

                  Matur nuwun Igor! hi
                  Sajarah Ukraina - kaya sing bener - sampeyan ora bisa mbayangno conto sing luwih apik kanggo para pemuda: kepiye, ing nguber urip sing apik banget, kabeh negara wis ilang.
                2. +2
                  5 2014 Juni
                  Wong enom pancen bosok pokoke, ora peduli babar pisan, yen saiki meh ora bisa "kampanye", sampeyan kudu ngerti yen mungsuh luwih mbebayani, nelukake kita liwat silihan, sampah. wektu lan dhuwit ing supermarket, serial bodho lan nuduhake ing TV, bir favorit everyone sawise karya, sekolah, ing gymnasium kita, contone, pendidikan jasmani minangka elektif, lan aku meh nyuwil buku teks sajarah nalika maca bab "Ivan the Terrible". mandheg yen aku kudu mbayar kaping pindho 1400 rubel, pejabat korup ing kotamadya lan akeh liyane sing ora perlu kanggo urip gov.a.
                  Lan sapa sing nggawe lingkungan ing Rusia yen kita duwe tumpukan masalah sing ora bisa dirampungake ing ekonomi kita - panguwasa utawa dalang ing mburi layar, uga, kepiye ngerti kabeh pesen lan keputusan PDB kasebut yen gubernur katelu wis dikirim. kanggo kita ing Volgograd sawetara sasi kepungkur ??? Tanpa ngrampungake masalah internal akut, ora bakal sukses ing njaba.
            2. +5
              4 2014 Juni
              04.06.2014
              Ora kanggo PR, nanging miturut pesenan, aku pesen.
              Wis ing inisiatif pribadi, aku miwiti karo LiveJournal (sawise kabeh, iku saiki adat kanggo kita perang ing jaringan uga).
              Dadi...
              Mulai saiki aku dudu penembake Milisi Rakyat DPR...
              Wiwit wingi aku wis diangkat
              PERWAKILAN WILAYAH KOMANDER MILISI DAN MENTERI PERTAHANAN DPR.
              babagan akeh perkara, kalebu interaksi karo pemerintah DPR.

              Iki minangka "tongkat marsekal".


              03.06.2014

              Ing wayahe, desa Semenovka wis dibusak saka lumahing bumi.
              Desa Cherenkovka lan Veseloye direset kanthi cara sing padha.
              ...
              Serangan ing Slavyansk ditindakake saka telung arah.
              Departure spontan saka populasi lokal wiwit.
              Nanging, junta categorically ora ngeculake wong lanang, sanajan paling ing sipil. Kantun wanita lan bocah-bocah.
              Ing biaya wong, secara harfiah ing ngisor iki ngandika - "sampeyan kabeh pengkhianat lan kita bakal padha males".


              http://hrapypris31.livejournal.com/

              Apa wong-wong ing Donbass bakal terus ngenteni wong teka?
            3. +1
              4 2014 Juni
              Quote: tehmeh
              PS Napa Rusia duwe utang marang kabeh wong, nanging ora ana wong liya? Napa wong Rusia mbantu kabeh wong, menehi urip kanggo kabeh wong, nanging ora ana sing kanggo kita?
              Iki misi kita ing donya iki ... Rusia minangka SOUL loman. Jiwa, iki sing ora ana maneh, sing nggawe Rusia nulungi wong liya, lan uga DEWAN MANUNGSA, maneh, sing wis dirampas dening akeh negara ...
            4. mishkent
              +1
              4 2014 Juni
              Aku ndhukung
            5. -1
              4 2014 Juni
              Quote: tehmeh
              sing 100 wong ora bakal kumpul lan perang maneh?!

              Ya, bayangake kahanan hipotetis sing ngumpulake 100 wong, ora ana gaman kanggo kabeh, ora ana amunisi, ora ana koordinasi tempur, banjur, liwat akumulasi wong saka helikopter nganggo NURS utawa mortir, panik diwiwiti, remuk. sing cripples lan matèni ora Samsaya Awon, ing umum, sawetara Fantasi
              1. 0
                4 2014 Juni
                Kutipan saka saag
                Ya, bayangake kahanan hipotetis sing ngumpulake 100 wong, ora ana gaman kanggo kabeh, ora ana amunisi, ora ana koordinasi tempur, banjur, liwat akumulasi wong saka helikopter nganggo NURS utawa mortir, panik diwiwiti, remuk. sing cripples lan matèni ora Samsaya Awon, ing umum, sawetara Fantasi


                Lha kowe pancen kaya bocah. Sampeyan mikir bakal padha kumpul ing sawijining dina, ing sak panggonan lan baris kaya ing parade. Bapak-komandan bakal ditemokake lan bakal mbentuk brigade, perusahaan, peleton, lsp. Bakal ana sukarelawan, nanging komandan lan, mesthi, senjata.
              2. 0
                5 2014 Juni
                ''100 wong padha kumpul, kabeh padha ora duwe gaman''. Yen 000 wong kumpul kanggo Kyiv, wis ana jotosan moral, carane perang nglawan tentara kuwi. Nanging dheweke ora gelem, luwih seneng nginep ing omah utawa kerja kanggo sing duwe.
          5. shalk
            -11
            4 2014 Juni
            Quote: Nagant
            Aku pancene pengin pracaya yen GDP ngerti apa, kapan, lan carane nindakake.


            Nganti 2 Juni, aku uga percaya. Saiki dheweke ora bakal ngumbah ... Ora ketompo apa sing ditindakake ...
            1. +2
              4 2014 Juni
              Kutipan saka shalk
              Quote: Nagant
              Aku pancene pengin pracaya yen GDP ngerti apa, kapan, lan carane nindakake.

              Nganti 2 Juni, aku uga percaya. Saiki dheweke ora bakal ngumbah ... Ora ketompo apa sing ditindakake ...


              Ya, sampeyan wis mbayangno dhewe nurani bangsa?
              Halo suci ing ndhuwur sirah ora diamati?
              1. shalk
                -19
                4 2014 Juni
                Sampeyan bisa ngirim kene minangka akeh sing sampeyan seneng. Putin, mung, badut sycophant. Sampeyan uga bakal weruh iki.
                1. +6
                  4 2014 Juni
                  Kutipan saka shalk
                  Sampeyan bisa ngirim kene minangka akeh sing sampeyan seneng. Putin, mung squishy buffoon

                  Aaaaa... Keren banget... Kaya endhog godhok mau... ngguyu
                2. +8
                  4 2014 Juni
                  Kutipan saka shalk
                  Sampeyan bisa ngirim kene minangka akeh sing sampeyan seneng. Putin, mung, buffophant sycophant.

                  Aku maca komentar sampeyan kanggo MARET 2014 ... wah, sampeyan murah barang.
                  1. +5
                    4 2014 Juni
                    Kutipan: Alexander Romanov
                    uga, sampeyan cheapskate a.

                    Lan neraka karo dheweke ...
                    Ing omah, dheweke ngusapi sikile - dheweke teka ing kene kanggo negesake ego sing ala ...
                    Hello Alexander!
                    hi
                    1. +4
                      4 2014 Juni
                      Kutipan saka: stalkerwalker
                      Ing omah, dheweke ngusapi sikile - dheweke teka ing kene kanggo nyetujoni ego sing bosok ...

                      Ora, dheweke biyen nampani kamenangan Rusia, nanging saiki ...... Ana sing - kita kalah, mula wektune kanggo mudhun.
                      Hello hi
                      1. shalk
                        -5
                        4 2014 Juni
                        Kutipan: Alexander Romanov
                        Ora, dheweke biyen nampani kamenangan Rusia, nanging saiki


                        Apa saiki? Lha saiki piye?
                        Satus kilometer saka tapel wates, Rusia dipatèni, lan Putin wis huddled ing sudhut lan mratelakake keprihatinan ... Utawa, dheweke ora nyebut apa-apa ... Rencana gedhe? Kelet rencana iki ing kothong dhewe.
                  2. shalk
                    -14
                    4 2014 Juni
                    Ssyklivaya sleaze punika Putin. Aku ora nate ngganti kapercayan babagan tanah airku. Nanging, sayangé, dheweke salah kapercayan babagan "pemimpin". Lan saiki, umum babagan iki wrote. Apa sampeyan seneng utawa ora, aku ...
                    1. +7
                      4 2014 Juni
                      Kutipan saka shalk
                      Slutty sleaze punika Putin

                      Ya, kok sampeyan ngucapake komentar ing kahanan kasebut?
                      Kutipan saka shalk
                      Aku ora nate ngganti kapercayan babagan tanah airku

                      Ya, tenan, apa komentar sampeyan bisa ngirim sawise Crimea, sampeyan yakin kula. Kita wis kene ing Suriah, Putin nyerah Suriah, banjur padha bengok-bengok URA kanggo Putin.
                      Kutipan saka shalk
                      . Lan saiki, umum babagan iki wrote. Apa sampeyan seneng utawa ora, aku ...

                      Wong umum kaya sampeyan nganggo pita putih ngadeg ing Bolotnaya, sing ora menehi jancok.
                      1. Komentar wis dibusak.
                    2. +7
                      4 2014 Juni
                      Kutipan saka shalk
                      Aku ora nate ngganti kapercayan babagan tanah airku.

                      Wong kaya sampeyan menyang Maidan lan pindhah menyang "Kanggo Tanah Air - ngendi mangan gratis."
                      1. shalk
                        -8
                        4 2014 Juni
                        Pisanan, goleki sudut pandangku, karton laksamana ... Banjur babagan kalyakay Maidan ...
                    3. 0
                      6 2014 Juni
                      Aku pancene pengin nelpon sampeyan tembung sing ora bisa dicithak, nanging aku ora bakal kaya sampeyan.
                      Ngapura presiden yen dheweke ora koordinasi rencana karo sampeyan lan ora bengok-bengok ing saben pojok.
                      STOP SEJARAH!!! wong bodho
            2. +1
              4 2014 Juni
              Apa, siji maneh Pikiran, Kehormatan, Nurani? MDA iki peppered dening pedunung kothak wedhi.
          6. 0
            4 2014 Juni
            GDP wis kabeh ing kontrol, iku ora bisa digunakake. sanadyan dheweke utawa liyane saka wong negara kita, sanajan wong ora resik ing kalbu, ora bakal ngidini fascism kanggo tuwuh luwih cedhak dening. kabeh mung ana wektune. Kawula pitados dhateng para kawulanipun rakyat!
            1. shalk
              0
              4 2014 Juni
              Quote: Priksa
              GDP wis kabeh ing kontrol, iku ora bisa digunakake.


              Ya mesthi.
              Aku ora seneng banget karo kancaku, nanging saiki aku setuju karo dheweke

              http://www.youtube.com/watch?v=71bUNpbcCQA
            2. +1
              4 2014 Juni
              Quote: Priksa
              nanging padha ora bakal ngidini fascism kanggo tuwuh ing tangan

              Lan kepiye sampeyan mikir yen dheweke ora bakal ngidini iki, yen diarani mitra ing negosiasi gas, apa normal yen Rusia duwe mitra fasis?
          7. 0
            5 2014 Juni
            Ya, aku mikir yen GDP pancen tumindak miturut rencana lan ngatur acara lan ora nanggepi.
            Sampeyan uga kudu dimangerteni yen dheweke uga ora bebas ing tumindake, dheweke dudu Stalin sing tumindak kanggo kepentingan negara gedhe, lan dheweke ora nggawe lan ngetrapake keputusan kasebut kanthi tangan dhewe, "ing Kremlin para kepala kaya kubah. "Lan ora kabeh wong duwe tekad kanggo mbela kepentingan Rusia kanthi dorongan patriotik, bisa uga ana bunglon sing ing layar ngangguk-ngangguk kepala GDP kaya corat-coret, lan ing kasus iki, dheweke siap mbuwang kembang ing boots para intervensionis. (klasik - "Perang lan Damai") ​​supaya kita bakal ngenteni lan ndeleng.
            Miturut cara, sampeyan ora bisa ndeleng rekrutmen kanggo sukarelawan ing Rusia, padha direkrut kanggo Suriah, nanging saiki ??
        2. + 29
          4 2014 Juni
          1. Wilayah Ukraina Wétan minangka steppe. Kabeh katon ing sekilas. Kepiye milisi bisa njupuk lan nahan tapel wates ing lapangan sing mbukak nalika penerbangan lan artileri jarak jauh mlaku ing kana?
          Aku malah ora ngomong bab imbangan saka daya! Iku ora malah 1 kanggo 10 maneh.

          2. "Sampeyan kudu nylametake dhewe" ... Lan kenapa wong Rusia ora manggon ing kono? Apa padha nganggo basa liya? Apa ana wong liya?
          Apa padha asing kanggo kita? Tugas pamaréntahan kita yaiku kanggo nglindhungi kepentingan rakyat Rusia. Ing Rusia Anyar, ora ana 2 utawa 3 wong - mayuta-yuta wong Rusia lan atusan wong mayat, kalebu wanita lan bocah-bocah - sipil!

          Aku ngucapke matur nuwun marang Putin kanggo Crimea lan ngerti ati-ati babagan Novorossiya, nanging nalika wong mati saben dina, ati-ati liwat wektu bisa uga wis dianggep minangka pengkhianatan ...

          Putin paling ora nyuarake posisine babagan pamboman wanita ing Luhansk.
          Lan mundur total pasukan saka populasi ora bisa menehi inspirasi kanggo populasi, mung mbebasake sumber daya ekstra kanggo junta.
          1. paul1992
            +6
            4 2014 Juni
            Kutipan: GDP
            tugas pamaréntah kita kanggo nglindhungi kapentingan wong Rusia

            tugas pamaréntah kita kanggo nglindhungi kapentingan warga, lan dudu warga negara liya. aja nulis omong kosong
            1. + 10
              4 2014 Juni
              Miturut cara, Ossetia Kidul lan Abkhazia minangka republik sing ora diakoni sing padha, kanthi otonomi sah saka Georgia, nanging kita ngakoni lan cocog karo dheweke. Wong Abkhazia ketoke luwih ditresnani tinimbang wong Rusia. Yagene, ing taun 2008 bisa uga kanggo munafik argue - uga, kaya Ossetia Kidul cilik ora bisa nolak tank lan "grads" Georgia - iku fault dhewe, padha kurang diatur. Kenapa sampeyan cocok karo Abkhazia? Sawise kabeh, malah banjur kabeh West ngancam sanksi lan meh perang. Abkhazia perang karo Georgia sadurunge ing taun 90-an, ora ana apa-apa, lan banjur padha bakal slamet tanpa kita, nanging padha ora bisa urip - padha dhewe disalahake, padha ora ngatur dhewe uga ...
              Lan ing vena iki, alesan kasebut ana ing kothak - uga, kaya para freeloader saka Donetsk Luhansk, kabeh wong pengin bantuan Rusia, ora ana Schaub kanggo ngatur awake dhewe luwih apik ...
              Heh-heh, roh suci... malah tentara bela dhiri cilik mbutuhake dhuwit lan dhuwit akeh - transportasi, bahan bakar, panganan, amunisi, komunikasi, obat-obatan, lsp.
              Pira gajih wong Amerika nandur modal ing Maidan?! SE butuh dhuwit sing luwih sithik, lan kanggo perkara tartamtu, nanging Kremlin ora butuh!
              Inggih, sampeyan ora bisa ngirim pasukan menyang SE - supaya bantuan finansial, ngirim spesialis saka "Crimean poto-mbelanja" utawa "lokal". Mbantu SE pertahanan diri kanggo ngontrol tapel wates - lan bantuan kamanungsan, obat-obatan, lan sampeyan bisa, peduli, lan gaman. Ora tank karo pesawat - mesthi, nanging peluncur granat, MANPADS, senjata cilik, waja, komunikasi, etc. Dadi figurines!
              Yen dadi kaya iki, banjur rauh ing SE, sentimen pro-Rusia bisa diganti dening kuciwo lengkap - ora ana sing pengin mbalela marang Kyiv ing wilayah liyane, nyadari yen ora ana bantuan, lan Maydanuts bakal pindhah menyang teror sembarang. lan ngresiki, ora bakal mandheg, numpes wong sing ora setuju.
              Aku kaya pracaya yen GDP ora bakal mbuwang SE, nanging suwene ngenteni? wong mati! lan sapa? nyatane, Rusia dipotong ing antarane awake dhewe, bender ora diitung, dudu wong.
              1. +6
                4 2014 Juni
                yen DPR lan LPR diakoni, apa sing bakal ditampa Federasi Rusia ing garis ngisor?
                lan Federasi Rusia bakal nampa musuhan negara kanggo akèh taun ing tapel wates karo ideologi mono, lan republik ora bakal urip luwih tenang.
                Kajaba iku, iku bakal dadi springboard kanggo agresi AS lan NATO.
                Mulane, Federasi Rusia ora cepet-cepet karo langkah iki.
                Kanthi Georgia, kabeh beda - padha ora hadiah, supaya pangenalan ora worsen kahanan.
                1. +9
                  4 2014 Juni
                  yen DPR lan LPR diakoni, apa sing bakal ditampa Federasi Rusia ing garis ngisor?
                  lan Federasi Rusia bakal nampa musuhan negara kanggo akèh taun ing tapel wates karo ideologi mono, lan republik ora bakal urip luwih tenang.

                  Kaya-kaya bakal beda sawise padha mbusak Tenggara?
                2. zzz
                  zzz
                  +5
                  4 2014 Juni
                  Kutipan saka yehat
                  yen DPR lan LPR diakoni, apa sing bakal ditampa Federasi Rusia ing garis ngisor?


                  Lan yen DPR lan LPR ora diakoni, apa sing bakal ditampa Federasi Rusia ing garis ngisor?
              2. + 12
                4 2014 Juni
                Kabeh bener. Ana wektu nalika kita ora bisa melu konflik - wektune durung teka. Populasi ing wilayah wewatesan kita mung ora siap nampa kita. Saiki, sawise pamboman lan penembakan, kita bakal disambut kanthi tangan terbuka. Lan procrastination kaya mati. Aku ora ngerti wong-wong sing tetep ngadeg ora preduli carane owah-owahan kahanan. Ing perang, nalika nindakake misi pertempuran, padha tumindak miturut kahanan, amarga. kahanan tansah ganti. Minangka kanggo liyane saka republik, iku banget awal kanggo pirembagan bab aksesi menyang Novorossiya. Lan kita kudu ngerti yen kita kelangan Donbass, kita bakal kelangan kabeh. Ora bakal ana maneh kesempatan kanggo Odessans, Kharkovites lan liya-liyane kaya dheweke kanggo metu saka kekuwatan junta - pemberontakan bakal ditumpes, kabeh junta sing ora disenengi bakal ditembak. Ukraina bakal gabung karo NATO lan ora ana sing bakal goyangake prau kasebut. Lan wong-wong miskin kita bakal kelangan kabeh pangarep-arep kanggo kamardikan nasional Rusia.
                1. +7
                  4 2014 Juni
                  Aku ndhukung tesis babagan perlu kanggo ngenali DNR lan LNR. Yen ora ana wates internal karo wilayah liyane, pasukan lokal kanggo mbebasake Ukraina saka DPR lan LPR bakal terus mengaruhi wilayah liyane, kanthi panyebaran pemberontakan nglawan junta. Mung kanthi duwe mburi sing kuwat ING FACE OF RUSSIA lan wates sing mbukak, sampeyan bisa sukses nglawan agresi Amerika sing creeping marang kita. Pangenalan cepet lan bantuan militer kanggo republik lan gerakan anti-fasis !!!
              3. paul1992
                -1
                4 2014 Juni
                Kutipan saka: elmir15
                Miturut cara, Ossetia Kidul lan Abkhazia minangka republik sing ora diakoni sing padha, kanthi otonomi sah Georgia, nanging kita ngakoni lan cocog karo dheweke.

                saben wong 3 ana warga Federasi Rusia. ora kaya sampeyan duwe kekacoan ing sirah, nanging FIG ngerti yen ... carane akeh warga Federasi Rusia ing Donbass?
                1. +3
                  4 2014 Juni
                  Kutipan saka paul1992
                  saben wong 3 ana warga Federasi Rusia. ora kaya sampeyan duwe kekacoan ing sirah, nanging FIG ngerti yen ... carane akeh warga Federasi Rusia ing Donbass?

                  Lan kasunyatan sing sadurunge perang ing Yu.O. lan Abkhazia aktif ngetokake paspor kanggo warga Rusia, apa sampeyan ora ngerti? mangkono menehi alesan nyata kanggo nglindhungi warga Rusia, apa ngalangi ditokake saka passports analog kanggo warga Yu.V.? Dadi bubur ing sirah mung ngadili tanpa pangerten. Sanajan warga Donbass, Luhansk, SE dudu warga Rusia, apa bakal luwih gampang kanggo sampeyan nalika dirusak? Sampeyan katon luwih cedhak karo para pangeran, gubugku ing pinggir. Penting kanggo mbantu - karo zona penerbangan setan utawa pasokan senjata utawa introduksi pasukan.
                  1. paul1992
                    0
                    4 2014 Juni
                    Kutipan saka: elmir15
                    Kutipan saka paul1992
                    saben wong 3 ana warga Federasi Rusia. ora kaya sampeyan duwe kekacoan ing sirah, nanging FIG ngerti yen ... carane akeh warga Federasi Rusia ing Donbass?

                    Lan kasunyatan sing sadurunge perang ing Yu.O. lan Abkhazia aktif ngetokake paspor kanggo warga Rusia, apa sampeyan ora ngerti? mangkono menehi alesan nyata kanggo nglindhungi warga Rusia, apa ngalangi ditokake saka passports analog kanggo warga Yu.V.? Dadi bubur ing sirah mung ngadili tanpa pangerten. Sampeyan katon luwih cedhak karo para pangeran, gubugku ing pinggir. Penting kanggo mbantu - karo zona penerbangan setan utawa pasokan senjata utawa introduksi pasukan.


                    kita ora ngomong babagan distribusi paspor sapisan, nanging babagan ngarsane saiki, saiki. padha ora ana, lan iki ora salah kita (2nd kewarganegaraan ora dilarang karo kita). dadi pesen sampeyan minangka kabodhoan sing paling dhuwur, amarga ujar manawa tanpa duwe wektu kanggo nyebarake paspor, kita, kanthi ora langsung, nyalahake pembantaian iki. kang dhewe iku omong kosong.
                    Sanajan warga Donbass, Luhansk, SE dudu warga Rusia, apa bakal luwih gampang kanggo sampeyan nalika dirusak?

                    ora, iku ora luwih gampang. NANGING ORA ING HUKUM INTERNASIONAL! MALAH YANKS ORA DILAKUKAN DIRI! padha tansah nindakake ing sangisore payung "internasional". kanggo pinter, Aku nerangake: malah siji Estonia lan siji prajurit Latvian ing Afghanistan punika kontingen internasional sah.
                    ps Ngomong-ngomong, babagan penambang sing mundhak, seminggu kepungkur ana rapat umum nglawan perang. ora saperangan sasi, nanging minggu! sing. wis padha rembes banget, lan padha kumpul ... lan kita kudu mbantu? kanggo apa lan apa biaya?

                    p.p.s. wong sing nuduh hataskranosti lungguh ing kursi ing Internet, apa ora isin dhewe?
                    1. 0
                      4 2014 Juni
                      Kutipan saka paul1992
                      kita ora ngomong babagan distribusi paspor sapisan, nanging babagan ngarsane saiki, saiki. padha ora ana, lan iki ora salah kita (2nd kewarganegaraan ora dilarang karo kita).

                      Aku mbaleni kanggo wong-wong sing utamané lali - wis ana precedent karo ditokake saka paspor kanggo warga Rusia, sembarang warga Ukraina duwe hak kanggo nilar Ukraina ing sih saka Rusia, liyane bab iku banjur ing 2008 kita nyederhanakake ditokake. saka passports kanggo watesan, saiki ana kangelan.
                      Kutipan saka paul1992
                      dadi pesen sampeyan minangka kabodhoan sing paling dhuwur, amarga ujar manawa tanpa duwe wektu kanggo nyebarake paspor, kita, kanthi ora langsung, nyalahake pembantaian iki. kang dhewe iku omong kosong.

                      Sampeyan ngomong omong kosong))) lan sapa sampeyan ngadili wong sing ora setuju karo sudut pandang sampeyan? utawa pinter kanggo sampeyan sing ora debat karo sampeyan?
                      Kutipan saka paul1992
                      amarga dheweke ujar manawa tanpa duwe wektu kanggo nyebarake paspor, kita, kanthi ora langsung, nyalahake pembantaian iki. kang dhewe iku omong kosong.

                      ngendi aku ngomong yen karo handing metu passports kita langsung guilty saka ontran-ontran iki? apa sampeyan atribut? Miturut handing metu passports, kita sijine mantan Ukrainia ing pangayoman, amarga dheweke saiki warga Rusia.
                      Kutipan saka paul1992
                      MALAH YANKS OJO IKI DIRI! padha tansah nindakake ing sangisore payung "internasional".

                      Kanggo sampeyan, Yankees minangka panguwasa yen sampeyan sujud kaya ngono yen sampeyan ngrujuk marang dheweke. Mungkin sampeyan liberal?
                      Kutipan saka paul1992
                      kanggo pinter, Aku nerangake: malah siji Estonia lan siji prajurit Latvian ing Afghanistan punika kontingen internasional sah.

                      Inggih, wonten pundi kawulo ing ngarsa panjenengan, cahyaning ngelmu lan pepadhang, sapisan panjenengan nyerat
                      Kutipan saka paul1992
                      kanggo wong pinter

                      Apa sampeyan nyetel bar sing dhuwur banget kanggo sampeyan? mudhun lan rembugan kanthi jujur ​​karo aku, lan aku weruh carane wong pinter cepet-cepet ndhukung sampeyan)))
                      Kutipan saka paul1992
                      malah siji Estonia lan siji prajurit Latvia ing Afghanistan minangka kontingen internasional sah

                      Apa sampeyan minangka agitator Barat? minangka conto Amerika, prajurit Estonia lan Latvia
                    2. 0
                      4 2014 Juni
                      Kutipan saka paul1992
                      ps Ngomong-ngomong, babagan penambang sing mundhak, seminggu kepungkur ana rapat umum nglawan perang. ora saperangan sasi, nanging minggu! sing. wis padha rembes banget, lan padha kumpul ... lan kita kudu mbantu? kanggo apa lan apa biaya?

                      Apa sampeyan ora nonton warta lan tindakake kabar? Ana informasi yen oligarki lan pemilik tambang Donbass Rinat Akhmetov, ing ancaman pemecatan, meksa para penambang kanggo mogok, sawetara wong dipeksa kanggo ndhukung acara iki supaya ora dipecat.
                      Kutipan saka paul1992
                      p.p.s. wong nuduh hatas nemen lungguh ing
                      sofa ing Internet, apa sampeyan ora isin dhewe?

                      Aku sniffed mesiu ing 1 Chechen lan menehi utang menyang tanah air, nanging sampeyan, sing njupuk iku weakly, perang dhewe? lan sukarelawan? utawa luwih cedhak karo sampeyan kanggo mbela kepentingan Barat, supaya sampeyan njagong lan ora duwe papan kanggo goyangake prau lan nonton carane warga SE dipateni, nyatane, wong Rusia?! Yen, contone, sederek sampeyan tiwas ing kutha utawa desa tetanggan, apa sampeyan uga bakal njagong kanthi tenang lan nggawe alesan yen dheweke bisa ngatasi, sampeyan kudu ngenteni?
              4. +1
                4 2014 Juni
                Peacekeepers mati ana (ing Ossetia), lan padha munggah ing ngisor. Lan ora ana penjaga perdamaian kita ing Ukraina, mula ora ana alesan sing sah, kabeh luwih rumit.
                1. 0
                  4 2014 Juni
                  Apa sing ngalangi kita nggawa pasukan perdamaian? paling ora kanggo organisasi koridor kamanungsan, kanggo evakuasi warga sipil saka zona pertempuran. Ora perlu goleki alasan kanggo mbenerake manawa, nyatane, kita mbuwang wong sedulur. Mungkin aku cepet-cepet ngadili lan mbokmenawa Putin duwe rencana dhewe lan mbok menawa dheweke dibutuhake, ora ketompo carane medeni, pengorbanan gedhe kanggo "kebanjiran titik didih" lan nggawe alesan wesi kanggo penyebaran prajurit, lan ora perlu kanggo nggawe alesan kanggo donya, kok padha nggawa pasukan nalika dill ateges melu pembantaian lan mateni warga sipil.
                  1. paul1992
                    -1
                    4 2014 Juni
                    Kutipan saka: elmir15
                    Apa sing ngalangi kita nggawa pasukan perdamaian? paling ora kanggo organisasi koridor kamanungsan, kanggo evakuasi warga sipil saka zona pertempuran.

                    kanggo ngetik MS, sampeyan kudu idin saka 2 pihak perang iki, utawa sanksi saka Dewan Keamanan. tanpa wong, iku agresi langsung.
                    1. 0
                      4 2014 Juni
                      Kutipan saka paul1992
                      kanggo ngetik MS, sampeyan kudu idin saka 2 pihak perang iki, utawa sanksi saka Dewan Keamanan. tanpa wong, iku agresi langsung.

                      Iku wektu kanggo mungkasi looking ing panemu saka wong liya, iku wektu kanggo miwiti nguber kabijakan independen dhewe. Amerika lan negara NATO ora preduli carane mikir bab wong-wong mau. tapel watesé, nanging uga ing tlatah-tlatah sing adoh, mulané yagene kita ora nduwèni hak ngrebut barang sing biyèn dadi kagungané? ing "saos" apa bakal - ing guise saka peacekeepers utawa ing slogan coercion kanggo tentrem, siji kesimpulan kudu kesapu adoh dening West-Bendera duraka babar blas lan ora supaya wong uwal saka tanggung jawab, ngendi wae.
              5. 0
                4 2014 Juni
                Kita padha ora Care babagan Georgians, nanging ora bab Ukrainians, sing prabédan. Georgia minangka kanca lelungan, lan populasi Ukraina minangka bagean saka wong-wong kita. Kelangan wong Georgia kanggo 300 ewu Ossetians ora karuwan, ilang 30 yuta kanggo 6 yuta minangka alignment sing beda. Kita ngomong babagan nasib mayuta-yuta lan kesusu ora pantes ing kene. Saperangan ewu mayit ing kahanan iki ora katon. Yen sampeyan kudu ngenteni kanggo menang, banjur kita bakal ngenteni. Kanggo 15 taun, aku ora ngelingi paling ora siji keputusan PDB, sing ora bakal dadi kepentingan Federasi Rusia. Kekirangan lan indecision, banget, mula aku ora weruh alesan kanggo ora percaya marang dheweke.
            2. +8
              4 2014 Juni
              Wong kita manggon ing Ukraina, aku lair karo wong-wong mau ing negara sing padha. Dheweke ora asing karo kita, ya, dheweke bisa urip ing sawetara negara yen pengin, nanging luwih dhisik kudu urip lan tugas kita yaiku nulungi dheweke. Nalika Nazi nguwasani Ukraina ing taun 1941, ora ana sing ngomong yen iki saiki dadi negara sing beda lan iki dudu warga negara kita.
            3. +5
              4 2014 Juni
              tugas pamaréntah kita kanggo nglindhungi kapentingan warga, lan dudu warga negara liya. aja nulis omong kosong

              Aku bakal weruh kepiye reaksi Jerman yen pamrentahane wiwit ngebom warga sipil Jerman ing Austria utawa Belgia, utawa kepiye reaksi Inggris yen Inggris ing Irlandia wiwit dirusak ...
              Mesthine dheweke ora bakal lungguh lan ora meneng ...
            4. +5
              4 2014 Juni
              Tugas pamaréntahan apa wae yaiku tetep kuwasa. Kanthi pamrentahan sing pro-Amer lan Bank Sentral, peran klompok sing dikarepake Putin wis tekan wates kemampuane. Iku logis kanggo nyana antics lan mlumpat luwih akeh.
              1. +1
                4 2014 Juni
                Sampeyan pancen bener. Saiki aku nemokake pendapat A. Wasserman, dheweke uga ndeleng iki minangka alasan utama. Sanalika, ing dina pisanan saka puncak St.

                Wangsulan: Bab ingkang utama sing ngalangi Federasi Rusia saka nyediakake bantuan lengkap kanggo mayoritas Rusia saka warga Ukraina iku unpreparedness saka bagean pinunjul saka Kepemimpinan Rusia (lan, ing ndhuwur kabeh, blok ekonomi saka pamaréntah Federasi Rusia). kanggo tumindak ing kahanan isolasi saka Federasi Rusia saka Kulon. A. Wasserman
              2. Komentar wis dibusak.
            5. paul1992
              -4
              4 2014 Juni
              lan, jujur, aku kesel nerangake yen pragmatisme aturan ing politik, lan dudu konsep "bangsa persaudaraan" !!! yen, sawise kabeh, kita operate karo konsep iki, banjur mung wong-wong sing duwe kewarganegaraan Rusia lan, patut, nepaki kewajiban (pajak, etc.) sing "wong sedulur". Aku bakal nerangake: Yakuts kanthi kewarganegaraan Federasi Rusia minangka wong sedulur, lsp. LAN LAIN-LAIN: IKI SNITING ANAK-ANAK KANG ORA KUDU NGERTI DUNYA KANG KEJEM, NEK KOWE dudu MUSUHKU, ORA BERarti KOWE KANGENKU. yen sampeyan ora bisa ngerti iki, taman kanak-kanak lan dongeng babagan Ivan the Fool nunggu sampeyan ....

              ps minus sing nganti sampeyan biru ing pasuryan, nanging aku bener. ora ana apa-apa kajaba pragmatisme ing politik lan urip!
              1. 0
                5 2014 Juni
                Ya, ora ana pragmatisme, nanging luwih cenism lan parasitisme. Kabeh iku sethitik liyane rumit saka sampeyan mikir.
          2. +6
            4 2014 Juni
            Ana perasaan sing saiki luwih penting kanggo wong-wong mau ngetokake dhuwit kanggo bensin, sanajan ing kene ana mundur sing tetep. Ora perlu nggawe pernyataan keras babagan acara ing Ukraina lan gas!
            1. +2
              4 2014 Juni
              Dhuwit kanggo gas sithik banget dibandhingake karo biaya KTT lan olimpiade.
          3. +1
            4 2014 Juni
            Kutipan: GDP
            Wilayah Ukraina Wétan minangka steppe. Kabeh katon ing sekilas. Kepiye milisi bisa njupuk lan nahan tapel wates ing lapangan sing mbukak nalika penerbangan lan artileri jarak jauh mlaku ing kana?
            Aku malah ora ngomong bab imbangan saka daya! Iku ora malah 1 kanggo 10 maneh.

            Ana akeh balok (jurang), perkebunan alas, mula ana papan kanggo ndhelikake ...
        3. +1
          4 2014 Juni
          Kutipan: Alexander Romanov
          Rusia siap mbantu, sampeyan bakal mbukak tapel wates saiki.

          Lha yen tapel watese ana ing sangisore Junta, banjur kepriye nulungi bantuan kamanungsan militer sanajan ora resmi. Watesan minangka masalah utama lan sapa wae sing ngontrol kasebut nelpon musik kasebut.
          Prayoginipun adat (tapel wates) paring pitedah.
          1. +4
            4 2014 Juni
            Kutipan saka Irokez
            Lha yen tapel watese ana ing sangisore Junta, banjur kepriye nulungi bantuan kamanungsan militer sanajan ora resmi.

            Lan saiki kepiye carane AGS 17, MANPADS ZU 23 teka?
            1. 0
              4 2014 Juni
              Kutipan: Alexander Romanov
              Lan saiki kepiye carane AGS 17, MANPADS ZU 23 teka?

              Aku bisa nganggep sing tengen tapel wates, nanging aku ora ngerti persis carane.
        4. 0
          4 2014 Juni
          Ngomongi aku, kenapa 200 penambang kerja kanthi tenang utawa, paling apik, mbatesi awake dhewe kanggo menehi peringatan, lan ora ngangkat senjata lan ora nglindhungi omah lan kulawargane? Pitakonan luwih saka cukup. Iki sing ditulis penulis. Utawa supaya wong liya resiko anak, bojo, sedulur kanggo wong? Lungguh tetep ora bisa. Lan luwih cepet dheweke ngerti iki, luwih cepet perang sipil bakal rampung.
      2. +6
        4 2014 Juni
        Cedhak Izyum, kolom militèr ditembaki, armor personel dicekel, ana sing tiwas lan tatu.

        Bengi iki, ing sacedhake kutha Izyum (wilayah Kharkiv), partisan maneh murub ing konvoi militèr sing arep saka pangkalan pasukan keamanan menyang Slavyansk. Minangka asil saka operasi khusus, ana armor personel ketabrak, sawetara truk karo prajurit rusak, sawetara prajurit tiwas, lan luwih saka 10 tatu.

        Wartawan Ukrayinska Pravda Anastasia Bereza nulis: "Ing wayah wengi, sekelompok militèr kita ing operator personel lapis baja diserang ing dalan saka Izyum menyang Slavyansk. Tugase yaiku menehi informasi marang teroris babagan kemungkinan nyerah liwat speakerphone. Miturut informasi awal (aku nandheske), udakara 13 wong sing tatu, ing antarane operator militer, siji tiwas. Rincian lagi diselidiki, "ujare.

        Elinga, tanggal 29 Mei, cedhak tapel wates wilayah Kharkiv lan Donetsk, wong sing ora dingerteni nembak konvoi personel militer saka senjata api. Prajurit sing tiwas amarga kedadeyan kasebut. Loro prajurit liyane nandhang tatu sing beda-beda lan digawa menyang rumah sakit.
        1. +2
          4 2014 Juni
          Apa medeni! Kepiye carane bisa nindakake iki marang militer?!
        2. PiP
          +2
          4 2014 Juni
          Kutipan: Sid.74
          Tugase yaiku menehi informasi marang teroris babagan kemungkinan nyerah liwat speakerphone.

          "Psiko" - direndhem. Ora ana apa-apa - ing tengah wengi kanggo numpak armor personel operator lan bengok, "nyerah!" ing matyugalniki, aku arep turu. Warga! Tetep meneng sawise jam 22:00!
      3. +4
        4 2014 Juni
        Kutipan: a52333
        Supaya bantuan teka saka Rusia, kontrol liwat tapel wates dibutuhake.

        Aku dikirim babagan iki sasi kepungkur, sing pisanan kabeh, fasilitas militer kudu dijupuk ing kontrol lan tapel wates. Lan iki senjata lan peralatan lan sirah cilik.
      4. +5
        4 2014 Juni
        Kutipan: a52333
        Pranyatan kasunyatan babagan kudu mbukak tapel wates

        Iku tegese sejatine sifate fisik kanggo mbukak tapel wates antarane Ukraina lan Rusia, ayo dipikirake?
        Sapa sing weruh tapel wates Ukraina-Rusia urip?
        Apa ana 8 baris kawat berduri kanthi ranjau lan titik tembak jangka panjang kanthi rong baris parit, sing ana resimen penjaga perbatasan sing dikuatake kanthi tank, artileri lan penerbangan garis ngarep?
        Ora!!!
        Mung ana pos papriksan karo petugas bea cukai 5 nganggo bedhil mesin!!!
        Apa sing dibutuhake kanggo mbukak KOWE wates?!
        Ing wayah wengi sing sepi, nyopir ing KAMAZ kanthi 20 milisi lan njaluk kanthi sopan supaya nyerahake senjata tanpa getihen lan mulih.
        Inggih, cukup wis nyritakake dongeng babagan kesulitan ngatasi tapel wates Ukrainia.
        Yen Rusia utawa malah milisi pancen pengin mbukak, mesthine wis suwe dibukak.
        Dikenal yen milisi iku wong kita.
        Kesimpulan.
        Kabeh sing dibutuhake kanggo mbukak tapel wates antarane Ukraina lan Rusia yaiku kekarepan politik / keputusan pimpinan Rusia.hi
        1. zzz
          zzz
          +2
          4 2014 Juni
          Kutipan saka: ATA
          Inggih, cukup wis nyritakake dongeng babagan kesulitan ngatasi tapel wates Ukrainia.


          Aku ndhukung kanthi lengkap.
        2. +4
          4 2014 Juni
          Miturut artikel dhewe.
          Artikel Babagan ORA! Nyuwun
          Dadi upaya melas saka bocah sekolah sing ora duwe pengalaman kanggo golek alesan kanggo pengamatan sing ora peduli saka Rusia, mateni patriote dening geng bersenjata Kyiv Junta.
        3. 0
          4 2014 Juni
          ya mung bisa dipotong kanthi tenang ...
        4. kombat58
          0
          4 2014 Juni
          We teka ing Lugansk. Lan apa. Aja kakehan nyederhanakake. Ing endi wae, kolom 40 truk Kamaz liwat. Nanging ora nang endi wae lan ora tansah.
          Nanging aja 40 Kamaz nuduhake kekarepane pimpinan. Utawa sampeyan ngomong dhewe menyang clashes mbukak ing tapel wates karo geni saka sisih kita.
          Aja ngomong omong kosong.
          1. +2
            4 2014 Juni
            Kutipan saka: kombat58
            Utawa sampeyan ngomong dhewe menyang clashes mbukak ing tapel wates karo geni saka sisih kita.

            Kanggo nglucuti senjata 5 pengawal tapel wates ing pos papriksan Rusia, ora perlu miwiti perang ing tapel wates, cukup kanggo 20 milisi sing nganggo gaman kanthi sopan lan kanthi yakin nyuwun marang penjaga perbatasan supaya nyerahake senjata lan mulih.
            Supaya...
            Kutipan saka: kombat58
            Aja ngomong omong kosong.
            hi
    2. +8
      4 2014 Juni
      Kutipan: Nevsky_ZU
      Optimisme sing ati-ati?

      Aku ora pengin nyinggung penulis, iku wong kita, TAPI
      Banjur senjata lan peralatan saka Crimea bakal menyang kana.

      LNR lan DNR ora wewatesan karo Crimea! Sing tegese kabeh padha, pasokan bakal teka saka wilayah Rusia.

      Awaken kalbu saka populasi lanang saka LNR / DNR, supaya padha dadi wong, pembela Fatherland.

      Nanging kepiye carane nindakake tugas iki?Yen dheweke ora tangi karo bledosan omahe dhewe, banjur jam weker apa maneh?
      1. pit
        pit
        +5
        4 2014 Juni
        Kutipan saka: dmitriygorshkov
        LNR lan DNR ora wewatesan karo Crimea! Sing tegese kabeh padha, pasokan bakal teka saka wilayah Rusia.

        Lan ora masalah maneh.
        Sing penting yaiku senjata lan peralatan kasebut ora tau digunakake ing Angkatan Bersenjata RF. Iku, nyatane, Ukrainia, iki dijupuk nalika perang karo tentara.
        Rusia menehi soko kanggo Ukrainians, lan padha nampa soko.
        Kabeh
      2. + 13
        4 2014 Juni
        Pangiriman peralatan bakal pindhah saka Crimea liwat Rostov, dadi apa? Peralatan kasebut yaiku Ukrainia, tegese dudu Rusia. De jure Rusia metu saka bisnis. Lan sampeyan bisa tansah ngomong sing Crimea nyerahke senjata kanggo tentara Ukrainia, lan banjur dijupuk dening milisi. Ayo padha nyoba kanggo mbuktekaken liyane.
        Kanggo populasi ... Faktor mandeg utama yaiku finansial. Wong lanang duwe kulawarga, kudu diwenehi panganan. Wong lanang arep perang, nanging sapa sing bakal nyukupi bojo lan anak-anake? Mula butuh dhukungan finansial kanggo kulawarga milisi dening pimpinan Novorossiya. Ing kene maneh, bantuan Rusia pancen dibutuhake. Kita butuh keuangan. Amarga karusakan saka sektor perbankan, mung awis sing bisa digunakake. Kanggo ngimpor ing volume normal, maneh, tapel wates dibutuhake. Inggih, sukarelawan saka Rusia bakal nyedhaki luwih aktif nalika masalah "carane menyang kono?" dibusak.
        1. +4
          4 2014 Juni
          Kutipan saka tungus
          Pangiriman peralatan bakal pindhah saka Crimea liwat Rostov, dadi apa? Peralatan kasebut yaiku Ukrainia, tegese dudu Rusia. De jure Rusia wis metu saka bisnis.

          Ana SHAM!
          1. +1
            4 2014 Juni
            Kutipan: Alexander Romanov
            Kutipan saka tungus
            Pangiriman peralatan bakal pindhah saka Crimea liwat Rostov, dadi apa? Peralatan kasebut yaiku Ukrainia, tegese dudu Rusia. De jure Rusia wis metu saka bisnis.

            Ana SHAM!

            Alexander, ya, ora kabeh sampah ana ...
            Utawa kabeh sampah wis menyang kaklam ing daya dhewe?
            1. +5
              4 2014 Juni
              Kutipan: podpolkovnik
              Utawa kabeh sampah wis menyang kaklam ing daya dhewe?

              Nanging apa bedane, bagean wis diwenehake, lan apa sing isih ana ...... Aku ora mikir yen MANPADS sing muncul ing milisi saka Crimea, bakal perlu kanggo nyedhiyakake, bakal nyedhiyakake senjata normal. , lan ora bisa didaur ulang.
              1. +1
                4 2014 Juni
                MANPADS bisa uga saka Georgia sawise perang ing 08.08.08, lan produksi kita lan ora. Ora ana wonder dheweke nyebutake stingers modern. Kajaba iku, iku cukup bisa kanggo tuku soko ing saindhenging donya, utamané ing ngendi ana utawa ana kekacoan: ing Afghanistan, Libya, Suriah, lan malah ing Ukraina. Contone, apa militan ing Suriah, contone, bisa ngrebut gudang karo MANPADS sesuk?
                Lan babagan sampah Krimea ... Supaya sampeyan bisa muter trik, supaya sampeyan bisa nggunakake. Sing utama yaiku bagean sing nomer kasebut "native".
          2. +3
            4 2014 Juni
            Kutipan: Alexander Romanov

            Ana SHAM!


            Lan yen kita nganggep sing kabeh wektu iki, teknisi wis conjuring lan conjuring liwat sampah, ngumpulake saka telu - siji?
        2. +5
          4 2014 Juni
          Pangiriman peralatan bakal pindhah saka Crimea liwat Rostov, dadi apa? Peralatan kasebut yaiku Ukrainia, tegese dudu Rusia.

          Banjur, gerakan peralatan iki bakal direkam kanthi tepat nalika nyabrang tapel wates antarane Rusia lan Novorossia, apa ora ana gunane? Sanajan "kanca-kanca sing disumpah" ngerti manawa peralatan iki saka Crimea, dheweke isih bakal ujar kaya mangkene: "Konvoi peralatan militer abot Rusia wiwit saka wilayah Rostov ing Rusia menyang wilayah mbrontak ing Ukraina. ."
          1. Komentar wis dibusak.
          2. +1
            4 2014 Juni
            Wingi Tymchuk ngandika yen Rusia wis nyiapake pejuang saka Crimea kanggo sabotase ing wilayah Ukrainia, saiki sampeyan katon lan blurt metu sing Rusia murub ing Luhansk Regional Administrasi Negara, iku bakal dadi wong.
        3. +4
          4 2014 Juni
          Nalika Perang Patriotik, bapak lan mbah kakung kita nandhang masalah sing padha, garwane lan bocah-bocah lungguh ing roti satus gram, nanging wong-wong mau lunga, dheweke nggawe Jerman. Inggih, bisa uga, utawa ora, banjur katon bakal perang, yen sampeyan ngakoni dhewe minangka Rusian, banjur tindak tanduk sing cocog.
        4. +3
          4 2014 Juni
          Kutipan saka tungus
          Kanggo populasi ... Faktor mandeg utama yaiku finansial. Wong lanang duwe kulawarga, kudu diwenehi panganan.

          Otake ora bisa ... Ing sawetara minggu dheweke ora bakal bisa tuku obat utawa panganan biasane nganggo dhuwit sing entuk. Dheweke mung ora bakal. Lan dheweke bakal njagong nganggo potongan kertas kanthi tulisan "hryvnia", lan ora bakal ana panganan. Lan apa...
          - entuk?
          - entuk ...
          - Apa sampeyan wis mangan?
          - Ah .. mnu .. oink ... ora.

          Padha mikir dina iki ... Nanging mikir 2-3 sasi ahead ora ... tumpukan oveflow ...
        5. +1
          4 2014 Juni
          Kutipan saka tungus
          Kita butuh keuangan. Amarga karusakan saka sektor perbankan, mung awis sing bisa digunakake. Kanggo ngimpor ing volume normal, maneh, tapel wates dibutuhake.

          Iki ing titik! Kaya sing dikandhakake, telung perkara sing dibutuhake kanggo perang: dhuwit, dhuwit lan dhuwit liyane.
      3. +8
        4 2014 Juni
        Kutipan saka: dmitriygorshkov
        LNR lan DNR ora wewatesan karo Crimea! Sing tegese kabeh padha, pasokan bakal teka saka wilayah Rusia.

        Penulis mung nyoba menehi jawaban kanggo pitakonan sing dheweke dhewe ora ngerti jawabane. Sawetara asumsi lan ora liya. MANPADS dipasang tanpa Crimea.
        1. +1
          4 2014 Juni
          Kutipan: Alexander Romanov
          MANPADS dipasang tanpa Crimea.

          Inggih, yen padha sijine iku, banjur ana kesempatan lan cara? Lan sampeyan kuwatir yen Rusia ora nulungi.
          Ya, resmi ora, nanging kita ora ngerti apa sing kedadeyan ora resmi.
          Ana wong sing nyoba menehi jawaban kanggo kabeh sing kedadeyan karo sesanti urusane, lan aku meh setuju karo dheweke.
      4. OlgaS
        +9
        4 2014 Juni
        Jam weker iki diarani media! Kita terus-terusan komunikasi karo sederek, kenalan ing Ukraina, alon-alon nanging mesthi, pangerten wong babagan apa sing kedadeyan ora ana sing dikarepake. Kita kaget, amarga wong sing ora duwe akses menyang Internet wiwit mikir yen Putin lan Rusia kudu disalahake kanggo kabeh. Antarane wong-wong iki yaiku mantan militèr (kanca-kanca), umure wis luwih saka 70, nanging informasi sing salah kaya banyu sing ngilangi watu ...
        1. +2
          4 2014 Juni
          tenang, dheweke ora kanca
      5. Komentar wis dibusak.
      6. + 13
        4 2014 Juni
        “ “Gugah nurani warga LPR/DPR, supaya dadi wong lanang, pembela Tanah Air”.
        Nanging kepiye carane nindakake tugas iki? Yen dheweke ora tangi karo bledosan omahe dhewe, banjur jam weker apa maneh sing bisa sampeyan lakoni?"

        Nanging apa aku bisa ngomong, yen utama, minangka padha digunakake kanggo mikir, serangan pasukan ing Donbass, paling wani lan recalcitrant - MINERS, isih ajeg pindhah menyang mine (nyatane, padha milih kanggo metu oligarki - ing pemilik tambang nganggo tangane dhewe) lan sawetara wong mikir babagan resistensi. Kaos sampeyan luwih cedhak karo awak ...
        Lan ing kahanan kaya mengkono, Rusia kudu ngirim lanang?
        Kanggo nglindhungi para penambang sing kerja keras sing "ora tangi saka bledosan omahe dhewe"?!
    3. chizhik
      +1
      4 2014 Juni
      Sawijining wedhus wedhus lanang, ing endhas komplotan, mikir "yen padha ngetutku, aku bakal nuntun dheweke," komplotan kasebut "yen nuntun kita, kita bakal ngetutake dheweke." Pepatah oriental lawas. pemimpin ideologis.bakal ganti, kuwi sing diwedeni wong lanang, uripe wis suwe diilangi pemimpin kita.Ora ana IMAN marang "sesuatu".
    4. +5
      4 2014 Juni
      karya wis ditindakake ing tingkat internasional, ora ana sing ninggal sapa wae, yen ora nulis ing pers yen Rusia ndhukung milisi, iki ora ateges dheweke wis dilalekake, ing Crimea, uga wong sing sopan ora ngakoni. sing iki padha pasukan Russian lan nganti saiki ora ana siji wis ngakoni, padha ngandika iku poto-nimbali saka Crimea.
    5. +5
      4 2014 Juni
      Stop panik, gunakake otak!

      ARTIKEL LAIN BRED!!!!!

      APA ITU IGOR STRELKOV PONICKER?????
      SING ORA NGERTI : KENAPA BISA MUNGKIN, PERTANYAAN KABEH, NYIMATE OSETIAN-KUDARES EWU SING DIHORMATI, LANGSUNG GESANG TULUNG, ORA PEDULI, NANGING WULAN WIS BU.” RUSIA" DENGAN BANTUAN URGENT??? KANG kene JUTAAN!!!


      NEVSKY-ZU..., KOWE NING MAIDAN ..... SAIKI CUKUP PI... GAMPANG OTOMATIS LANGSUNG BERJUANG .... ORA DUWE DUWE, IKI URAINE... BAWA. SLAVIA LAN BERJUANG UNTUK KEDEL TANAH AIR!!!!
      1. +3
        4 2014 Juni
        Kutipan saka cosmos111
        NEVSKY-ZU..., KOWE NENG MAIDAN ..... SAIKI CUKUP PI... GAMPANG OTOMATIS LANGSUNG LANGGENG...

        Lan babagan Nevsky?
      2. -2
        4 2014 Juni
        Amarga Strelkov minangka taktik, nanging dudu ahli strategi. Dheweke ora alarmist.

        Bantuan saiki dening pasukan tentara Rusia = operasi militer skala penuh Ukraina nglawan Rusia.

        Apa sampeyan mikir bakal kurang korban?
        Punika bab ingkang sami. Strelkov kepengin nylametake nyawa para pejuang lan populasi. Dheweke ngerti carane nindakake.
        Nanging melu tentara Rusia ing perang bakal mateni pejuang Strelkov lan akeh liyane ... Akeh banget.

        Amarga Grads lan Hurricanes bakal nyerang ora ing pinggiran kutha, ing ngendi populasi cilik, nanging ing alun-alun, rumah sakit, dalan lan taman ... Nazi apik babagan iki.

        Nalika pembela Sevastopol, nyadari kahanan sing ora dikarepake, perang nganti pungkasan, nalika para pembela Stalingrad perang ing pinggir Volga, dheweke bisa nglumpukake kekuwatan lan serangan yen perlu kanggo menang ...

        Aku mesakake wong-wong sing dipateni dening Nazi, nanging panik asring nyebabake kesalahan.
        Kesalahan ing kene luwih elek tinimbang kejahatan. Amarga biaya kesalahan ora satus nyawa, nanging jutaan.
        Yen ora ana kesalahan ing wiwitan Perang Dunia II, akeh korban sing bisa dihindari. Banjur kesalahan digawe amarga panik ...
        1. zzz
          zzz
          +3
          4 2014 Juni
          Kutipan saka gandalf
          Bantuan saiki dening pasukan tentara Rusia = operasi militer skala penuh Ukraina nglawan Rusia.


          Akeh sing ngerti iki, kabeh iki bener. Nanging saiki kita ora ngomong babagan ngirim pasukan menyang kana, nanging mbantu luwih akeh senjata.
        2. +4
          4 2014 Juni
          Akeh regane. Strelkov ora perang kanggo baris pungkasan, ngidini kanggo ngumpulake pasukan sing wis ana lan melu ing latihan. Kapindho, dudu permusuhan sing terus-terusan, nanging bantuan militèr (miturut conto Amerika Serikat) lan koridor kamanungsan, zona larangan terbang lan liya-liyane sing migunani. Ing kasus iki, bakal ana korban luwih sithik ing tentara anti-fasis pembebasan lan ing antarane warga sipil! Ing ngarsane bantuan militèr, liberators ora mung Grads, nanging uga peralatan liyane sing perlu, supaya agressors junta malah ora wani nggunakake Grads lan Tornadoes, nanging bakal cepet njagong mudhun kanggo "negosiasi". Dene wadyabala DPR lan LPR kekirangan ing sanjata, padha dipateni. Lan dheweke bakal bersenjata kanthi serius - para agresor Ukraina bakal meneng.
    6. +1
      4 2014 Juni
      jaringan wis nyebar INFA

      ana akeh perkara ing net ...
      1. + 13
        4 2014 Juni
        Kutipan saka Welly
        jaringan wis nyebar INFA

        ana akeh perkara ing net ...



        Contone:

        Warta saka Ukraina
        "Telung bus saka pasukan khusus Rusia "Vityaz" wis ndharat ing Boryspil!"
        "Kolom tank angkatan bersenjata Rusia nglanggar wilayah udara Ukraina!"
        "Penerbang personel lapis baja karo polisi kerusuhan Chechen nyerang pesisir Odessa!"
        Divisi Kantemirovskaya nyabrang tapel wates negara karo Ukraina ing wilayah Kharkov lan pindhah menyang kidul!
        "Penjelajah rudal bertenaga nuklir Peter Agung wis ngliwati Kharkov lan nyedhaki Poltava!"
        Dnepropetrovsk ngandhani!
        Armada Segara Ireng katon ing dalan Dnieper!
        Penjelajah rudal bertenaga nuklir "Vlad Monomakh" ditarik kanthi cepet saka tes pabrik lan dikirim menyang Kiev.
        Sawise ngliwati saluran pembuangan ing ngisor wong sing ora curiga ing Kiev menyang Maidan Nezalezhnosti, dheweke ndhelikake ing jero periskop ing mode bisu akustik lan, kanthi bantuan periskop sing diangkat liwat salah sawijining hatch ing tengah Maidan, mirsani kahanan kasebut. lan nglaporake kahanan kasebut marang Vlad Putin kanthi pribadi.
        Kabar sing ngganggu teka saka lurung-lurung Kyiv!
        Kayane kapal penggedhe Armada Laut Ireng, kapal penjelajah Moskow, ngluncurake serangan rudal ing Euromaidan saka wilayah Cherkassy!
        Ewonan sing tatu! Eurotractor kenek! Berkut, kanthi dhukungan saka OMON Moskow, bersenjata karo shovel sapper, terus nyerang!
        Armada kaping XNUMX katon ing Beograd! Katon kaya Laksamana Pandolph bingung Danube karo Dnieper!
        Istimewa! Ing udhara enggal!
        "Putin ngluncurake serangan nuklir ing Lviv - benteng utama integrator Eropa Ukrainia nasional! A maya radioaktif wis nyedhak Kiev! Ewonan tatu lan mayuta-yuta pengungsi nyabrang tapel wates karo Brussels. Populasi sipil Uni Eropa manggonake ing kamp-kamp sementara, nyedhiyakake saben pondokan 2-lantai sing madhep Montmartre , Wi-Fi gratis lan tunjangan pengangguran!"
        Unit pasukan khusus Estonia katon ing pinggiran Kyiv!!! Iki minangka "Batalion Lost" legendaris, sing dikirim ing 2004 kanggo ndhukung Yushchenko!!! Sayange, wong Eropa ora kudu bungah amarga bantuan sing kuat - wong Estonia ngetutake misi tempur lan mula sibuk nggoleki Kuchma ing Kyiv!!!
        "Agen warta donya wis ngonfirmasi informasi awal:
        Rekaman kamera keamanan sing dipasang ing jamban KTT Kemitraan Timur Vilnius kanthi jelas nuduhake yen Yanukovych -!
        Ing Kyiv, ancang-ancang kanggo kebangkrutan Space Marines padha ngeweruhi. Gosip duwe manawa Warmaster siyap nglakokake rencana Exterminatus.

        Muga-muga kabeh wong ngerti yen iki guyon?
        Banjur sampeyan bakal minus luwih cepet-cepet ....
        1. +3
          4 2014 Juni
          Kutipan: podpolkovnik
          Muga-muga kabeh wong ngerti yen iki guyon?

          Lan yen padha maca ing Geyrop? Kabeh kapet, garing dayung, Rusia wis ana!
          1. +2
            4 2014 Juni
            Nanging bathi keluwihan saka adol popok bakal diwenehake!
    7. +2
      4 2014 Juni
      Panyerat bener, kita butuh "jejak". Lagi perang kanggo iku saiki. "Resmi" saiki ora ana sing bisa ditindakake kajaba koridor kamanungsan. Lan banjur PBB "ora ngerti kahanan" karo operasi militer lan nuntut "panjelasan lan panjelasan." Ing tembung - volynyat. Lan bakal ana "dalan", para sukarelawan bakal entuk kabeh sing dibutuhake.
    8. +8
      4 2014 Juni
      Dadi jumlah provokator saya tambah akeh banget ing jaman saiki, ora mung babagan iki, nanging uga ing forum sing padha. Kajaba iku, kabeh wong ngipat-ipati Putin amarga pengecut lan ngomongake atas jenenge kabeh Rusia. Lan, sing khas, dheweke nulis perkara sing meh padha lan kanthi kesalahan sing padha. Apa tandha waca sing ora dingerteni para penuntut iki. Ora ana wonder Obama njaluk 30 milyar dolar kanggo "pembangunan demokrasi ing Rusia."
    9. Komentar wis dibusak.
    10. +3
      4 2014 Juni
      Ha! Nanging ing taun 1991 ana rong referendum. Ing Maret, wong Ukraina ndhukung USSR, lan ing Desember - kamardikan Ukraina. Lan sapa sing kudu percaya? Iki murni manipulasi pikiran.
    11. +6
      4 2014 Juni
      Kutipan: Nevsky_ZU
      Jaringan kasebut wis nyebar informasi yen Tenggara sing kudu disalahake nalika ndhukung kamardikan Ukraina ing referendum kaping pindho ing taun 1991. Lan apa bantuan wong-wong mau?
      South_East lan saiki iku salah dhewe. 7 yuta pedunung, banjur ing asas kanggo tentrem iki 1% ing tentara, i.e. 70000 wis ing tangan kudu ngadeg. Lan saiki perang. Sajrone perang ing Bosnia, pasukan tentara Serbia kira-kira 5,5-5,8% saka populasi (aku ora ngelingi persis, aku diitung ing 90s), i.e. 385-406 ewu tentara. NENG ndi? Bakal ana wong lan gaman kanggo wong-wong mau.
      1. +2
        4 2014 Juni
        Kutipan saka Horst78
        70000 wis ing tangan kudu ngadeg.

        Ya, nanging ing ngendi entuk prajurit sing kaya ngono, yen saiki jumlahe Strelkov mung cukup.
        1. +1
          4 2014 Juni
          Kutipan saka saag
          lan nyediakake sawetara prajurit ngendi kanggo njaluk

          Lan carane Leningrad dikepung aman? Sajrone blokade, pabrik Leningrad ngasilake akeh senjata lan amunisi kanggo ngarep. Ing USSR, ALL industri duwe rencana kanggo pindhah menyang perang. Rencana kasebut uga nyatakake transfer kapasitas produksi menyang produksi produk militer. Ana produksi FULL ing Tenggara. Ing endi rencana perang Soviet? Ditakoni.
          Aku lan PS wis ngomong babagan perang ing Bosnia. Kahanan ing kono meh padha karo saiki ing Wetan Kidul. Diubengi dening mungsuh ing telung sisih lan negara loropaken ing sisih siji. Mungkin wis wayahe pimpinan DPR lan LPR njupuk pengalaman iki?
          1. 0
            4 2014 Juni
            Perbandingan sing ora bener, ing Leningrad sing dikepung ana pabrik lan personel lan dalan urip, sing digawa apa sing ora ana ing Leningrad, kalebu senjata, nalika kekandelan es ing Ladoga tekan 30 cm, tank-tank lunga.
        2. 0
          4 2014 Juni
          Ya, nanging ing ngendi entuk prajurit sing kaya ngono, yen saiki jumlahe Strelkov mung cukup.

          Lan iki pitakonan sing bener ...
          Watesan sing mbukak dibutuhake kanggo nyedhiyakake populasi lan tentara.
          Nyedhiyakake tentara ora mung ngeterake KAMAZ ngliwati tapel wates ...
    12. +3
      4 2014 Juni
      Kayane tapel watese wis gundhul. Penduduk lokal wis suwe ngerti yen dijaga mung lokal.

      Kabar saka sawah

      Jun. Rebo 4, 2014 ing 2:15


      Dina iki jam 0:29
      Informan sederhana nglapurake yen udakara rong jam kepungkur, sukarelawan saka Rusia, sing cacahe kira-kira telung batalyon, kanthi muatan sukarela lengkap ing kendaraan sukarelawan, kalebu operator personel lapis baja, nyabrang tapel wates Rusia-Ukraina ing wilayah Lugansk. Ora ana pengawal tapel wates Ukraina ing wilayah tapel wates.
      Aku iki sore bakal dadi cetha carane bener informasi iki.
      Kolega Ukrainia konfirmasi liwat saluran.
    13. 0
      4 2014 Juni
      Jaringan kasebut wis nyebarake informasi sing disalahake Tenggara-Wétan
      kaya ora cetha WHO nyebar iki, Svidomo-kasur provokator jeneng sing
    14. Sams
      +5
      4 2014 Juni
      Alamat Mozgovoy 03.06.14/XNUMX/XNUMX
    15. +1
      4 2014 Juni
      Kutipan: Nevsky_ZU
      Iki carane nulis

      Dadi sampeyan kudu nyumerepi slogan kontra:

      sing arep nglakoni - golek dalan, sing ora gelem - golek alesan

      Lan matur nuwun kanggo Pavel Sibirsky kanggo nyoba ngatasi kahanan sing angel iki.
    16. 0
      4 2014 Juni
      Mung dina iki aku mbuwang link menyang wiki kanggo siji provokator. drive menyang mesin telusur, asil referendum 1991 babagan pelestarian USSR. ana, yen aku ora salah, 71% milih kanggo pengawetan. Miturut komisi kanggo USSR sakabèhé: 185 wong kalebu ing daftar warga sing nduweni hak kanggo melu referendum USSR; 647 wong, utawa 355% persen, melu voting. Saka jumlah kasebut, 148 wong mangsuli "Ya", utawa 574%; "Ora" - 606 wong, utawa 80%; Diakoni ora sah - 113 kertu suoro, utawa 512%.

      RIA Novosti http://ria.ru/history_spravki/20110315/354060265.html#ixzz33fA5djYN
      Ing SSR Ukrainia "Ya" dijawab dening 70,2%; ing SSR Byelorussian - 82,7%; ing Uzbek SSR - 93,7%; ing Kazakh SSR - 94,1%; ing Azerbaijan SSR - 93,3%; ing SSR Kirghiz - 94,6%; ing Tajik SSR - 96,2%; ing SSR Turkmenistan - 97,9%.
    17. 0
      4 2014 Juni
      Inggih, sampeyan ora bisa lali bab referendum 1991, nanging referendum iki ngandika, pisanan kabeh, sing Novorossiya kudu mecahaken masalah karo Ukrainians dhewe, i.e. tanpa pasukan Rusia (kanggo mangan kamardikan sing gagal karo sendok lengkap). Lan sanalika tapel wates dibukak (maneh, dhewe) bakal ana pitulungan. Artikel plus.
  2. + 12
    4 2014 Juni
    A dipikir banget menarik ing acara, mesthi pantes manungsa waé .... Aku uga pengin nambah - dhuwit ora bakal ngganggu wong, apa kanggo ndhukung tentara?
    1. 0
      4 2014 Juni
      Utang kanggo bensin bakal ana ...
  3. +7
    4 2014 Juni
    Kabeh ilang!!! , isih awal banget kanggo bengok - tumindak, tumindak lan tumindak maneh ...
  4. + 15
    4 2014 Juni
    Ana gandum saka bebener kene. Wong tani kudu nyingkiri rok bojone lan mbelani kulawargane nganggo gaman. Bantuan, minangka aturan, sing paling ora nindakake apa-apa. Kita nunggu aktivitas sing luwih gedhe saka populasi lokal Novorossia ing pambentukan tentara.
    1. +4
      4 2014 Juni
      Quote: Raksasa Pikiran
      Ana gandum saka bebener kene. Wong tani kudu nyingkiri rok bojone lan mbelani kulawargane nganggo gaman. Bantuan, minangka aturan, sing paling ora nindakake apa-apa. Kita nunggu aktivitas sing luwih gedhe saka populasi lokal Novorossia ing pambentukan tentara.


      Ya, posisi kaya saiki wis dadi modis banget, nanging posisi wong sing nulis komentar babagan RV luwih cedhak karo aku:
      "Kepiye sampeyan bisa maca kanthi tenang lan ndeleng pelanggaran hukum fasis iki.
      Ora, oke, bisa gelisah, nanging ora ana konkrit lan kardinal sing ditrapake.
      Apa sampeyan ngomong babagan?
      Babagan kasunyatan manawa warga sipil kudu nglindhungi awake dhewe, mlebu ing milisi?
      Ya, pinten sampeyan bisa maca lan ngrungokake ing TV?
      Marang Donbass biaya tentara, kabeh tentara militer Ukro-fasis. Lan kita ngajak sing Kidul-Wétan bakal ngadeg dhewe !!!
      Strelkov I.I. , Gusti Allah nulungi dheweke, artileri utama dicekel amarga kapinteran lan kabisan sing luar biasa.
      Pitakonan, ngendi bantuan Rusia?
      Wong Rusia, kita nulis menyang Putin V.V. layang liwat Internet, kita mréntahaké kanggo bantuan kanggo Donbass. Nanging kita ora teka ing Red Square karo kabeh donya lan ora ngandika siji tembung kanggo ndhukung Donbass. Yagene kita ora bisa pengaruhe pamrentah kita kanthi cara apa wae.
      Sawise kabeh, swara saka wong rampung kanggo bantuan wong Rusia ing Donbass.
      Takon carane dadi?
      Pateni gas kanggo fagots iki, jancok munggah Izyum mlaku lan mlebu Kiev minangka liberators saka Wewelak coklat ing abad 21, sing apa misi Rusia dina iki, tentara.
      Lan pamrentah kita njamin yen Donbass kudu ngatasi dhewe.
      Aku iki, kanggo sijine iku mildly, ora bener.
      Kita kudu lali babagan utang lan nglindhungi wong sing tentrem.
      Apa ana $3,5 milyar? Apa sing Mistrals?
      Ing kene nyawa jutaan warga Rusia ing DPR lan LPR dadi taruhan. Kabeh jenenge Donbass.
      Bayangna wae yen bengi ora turu ing kono, padha sumelang lan wedi marang anak-anake, ora mangan, tiba saka kesel banget.
      1. 0
        4 2014 Juni
        Kapan rally??!! Sapa sing ngatur? pesta apa?
      2. 0
        4 2014 Juni
        Nanging kita ora teka ing Red Square karo kabeh donya lan ora ngandika siji tembung kanggo ndhukung Donbass
        Nanging pirang-pirang rapat umum sing dianakake ing macem-macem kutha ing Rusia kanggo ndhukung referendum Krimea! Banjur, kaya dipotong nganggo piso, sampeyan ana ing ngendi, wong-wong sing peduli sing ngandhani ing TV yen ana wong Rusia lan kudu didhukung. Mbokmenawa ing sisih kidul-wétan, ora kaya Rusia, rally ora pantes.
        1. +1
          4 2014 Juni
          Kutipan saka: plebs
          Nanging pirang-pirang rapat umum sing dianakake ing macem-macem kutha ing Rusia kanggo ndhukung referendum Krimea! Banjur, kaya dipotong nganggo piso, sampeyan ana ing ngendi, wong-wong sing peduli sing ngandhani ing TV yen ana wong Rusia lan kudu didhukung. Mbokmenawa ing sisih kidul-wétan, ora kaya Rusia, rally ora pantes.

          Apa sampeyan ora ngerti? Ora ana prentah saka ndhuwur kanggo ngatur rapat umum. Kaping pirang-pirang, para aktivis nggawe sawetara piket liwat jaringan sosial, lan ana rapat umum ing Simferopol ...
          1. 0
            4 2014 Juni
            Ya, ana rapat umum ing Simferopol ...
            Ya, Simferopol durung ngerti kepiye lan kapan rapat umum sing bener ditindakake, dheweke diapura.
      3. 0
        4 2014 Juni
        Quote: Badass
        Nanging kita ora teka ing Red Square

        Setuju 200% sedulur.
        Apa kita ketemu ing Nikolskaya utawa Ilyinka?
  5. + 13
    4 2014 Juni
    Nyatane, tapel wates kudu mbukak. Artikel kasebut bener. Ing Rusia, isih ana akeh sampah ing gudang sing bisa gampang katon kaya peralatan Ukrainia sing dicekel milisi saka tentara Ukrainia ...
    1. +1
      4 2014 Juni
      Lan babagan pilot lan tanker - kok dumadakan? Nah, sampeyan isih bisa ngerti babagan "lenga bahan bakar", nanging kepiye pilot? Fly ing An-2 kanggo serangan? belay
    2. +1
      4 2014 Juni
      Contone, 12500 tank ana ing konservasi.
      1. +4
        4 2014 Juni
        Ing Ukraina, pasukan tank yaiku T-64, lan ing Rusia T-72, rollers beda, maneh bisa nemokake kesalahan karo kasunyatan sing tank saka Rusia ... kene perlu kanggo transportasi apa kiwa saka Crimea.
  6. uri
    + 17
    4 2014 Juni
    Ora ana bantuan resmi kanggo sapa wae. Mungkin senjata kasebut bocor. mung kabeh sing diklasifikasikake. kita ora bakal ngerti babagan iki karo sampeyan. kajaba mung bunderan sing sempit. Aku ora kaget yen spesialis kita wis gelut ing kana. suwe-suwe.ora kanggo awake dhewe.lan ana sesambungan karo pimpinan DPR lan LPR karo Putin.Lan ora sia-sia yen GUBAREV LINDUNGI PUTIN.
    3901 Pitakonan Apa dheweke bakal kandha, yen ora ana pitulung saka RUSIA lan ora ana hubungane karo WFP, iki mbuktekake manawa dheweke luwih ngerti tinimbang kita. durung wektu. lan pracaya Donbass, Rusia ora bakal nggabung. iku mokal. yen kita ngerti iki. banjur malah luwih ing Kremlin. . ing sawetara jinis dokumenter. apa bantuan saka Rusia nyatane. nanging saiki sampeyan kudu pracaya Slavs.
    1. +1
      4 2014 Juni
      Tombol Shift kadhangkala perlu dipencet, yen ora ana huruf sing ora ana gunane.
      1. +4
        4 2014 Juni
        Kutipan: Mikhail m
        Tombol Shift kadhangkala kudu dipencet,

        Emosi sedulur Ya, lan sing kandha yen iki forum sekretaris profesional, ahli basa, guru basa Rusia ...? Forume wong-wong sing peduli, aku bakal ngarani kaya ngono. Nah, ejaan ... Ngapikake ing proses, iki Ora penting saiki, iku?
    2. 0
      4 2014 Juni
      http://anovk.ru/videos-70903901?z=video-70903901_168916425%2Fclub7090

      Matur nuwun kanggo link!
    3. Tur
      +6
      4 2014 Juni
      Aku ora ngerti sapa sing bisa salah informasi!?
      Pracaya Eropa lan Amerika Serikat, ora percaya! Awaké déwé iki dikongkon luput saka kabèh dosa!
      Iku mung perlu. Ora ana embel-embel.
      Ana akeh wong ing Rusia sing ora langsung nyambung karo panguwasa. Nanging dheweke duwe tingkat kepercayaan umum sing dhuwur.
      Cukup kanggo nggawe Komite Anti-Fasis (Anti-Nazi) Umum, lan kanggo jenenge, sukarelawan bisa dikirim senjata lan peralatan. Lan padha ngatur dhuwit. lsp.
      Dadi kita ngenteni Putin ngomong utawa nindakake. Lan dheweke ora bisa mbukak cangkeme. Inggih, sampeyan uga ora bisa nindakake apa-apa.
    4. +2
      4 2014 Juni
      Nanging rally kudu dianakake kabeh !!!
  7. retur
    +6
    4 2014 Juni
    Juru tulis, kaya-kaya kita duwe kawat duri ing endi-endi ing pinggir negara. Kita ora duwe wates nyata karo Ukraina. Akeh desa sing dipérang dadi rong bagéan miturut wates.

    Ya, lan titik tapel wates ing dalan ing alas tetangga minangka papan sing ora dijaga dening sapa wae.
    1. +3
      4 2014 Juni
      Bisa uga iki kedadeyan nganti bubar.
      1. retur
        0
        4 2014 Juni
        Aku saka wilayah Bryansk, aku ngerti lan weruh apa tapel wates, aku numpak sepedha menyang Belarus.
    2. zzz
      zzz
      +2
      4 2014 Juni
      Ya, aku wis ana ing kene, kayane, kabeh wong wis ngilangi otak babagan "wates" iki! Watesan apa ana - iki negara siji, ora ana owah-owahan, wah, padha nglebokake alangan ing kana-kene .... mula aja mrana, nanging ngubengi, luwih adoh. Ana desa - siji sisih Ukrainia, liyane Rusia. Yen dikarepake, piranti kasebut bisa diatur kanthi ora katon ing wayah wengi, utawa paling ora nganggo tangan cilik.
      1. 0
        4 2014 Juni
        Kutipan saka zzz
        Watesan apa ana - iki negara siji, ora ana owah-owahan, wah, padha nglebokake alangan ing kana-kene .... mula aja mrana, nanging ngubengi, luwih adoh.

        Iki bisa uga, nanging mung ing mobil cilik lan siji-sijine ing wangun kontraband, lan sampeyan ora bakal njupuk akeh.
        Ana sing kaya satelit spy, lan saka ndhuwur, ing paling sak dina, kabeh katon sampurna lan diawasi, lan yen konvoi gedhe ngeweruhi, iku bakal katon ing Internet utawa ing statements resmi ing wangun tuduhan marang Rusia.
        Truk gedhe ora bakal muter ing dalan negara, nanging mung ana sampeyan bisa ndhelikake pitulung. Mula kesimpulane yen dalan lan koridor normal dibutuhake kanggo transportasi sing cepet lan tanpa masalah, yen ora ing wayah awan, banjur ing wayah wengi ing sangisore pepeteng.
        Aja lali uga rel sepur sing saiki sampeyan ora bisa nggawa apa-apa, lan iki minangka jinis transportasi utama.
        Kesimpulan: Kita butuh keterbukaan lan kontrol dalan lan nindakake apa wae ing sangisore tutup wengi (uga, ana jamur, timun, jarum lan benang lan kabeh sing dibutuhake kanggo urip).
        1. +1
          4 2014 Juni
          Kutipan saka Irokez
          Iki bisa uga, nanging mung ing mobil cilik lan siji-sijine ing wangun kontraband, lan sampeyan ora bakal njupuk akeh.

          Titik pamriksa mobil internasional, nalika operasi ing mode biasa, tanpa amplifikasi, yaiku 20-25, nanging ora luwih saka 30, pengawal tapel wates tanpa peralatan abot. Iku cukup bisa kanggo dijupuk karo pasukan saka 100-150 milisi. Elinga carane Bolotov diantemi mati: Kanggo jam padha murub saka loro-lorone, siji tatu, lan banjur milisi mbebasake Bolotov lan kiwa. Pengawal tapel wates mung IMITATED resistance, Kajaba iku, saliyane kanggo mriksa, ana atusan dalan, malah karo lumahing hard, kang wis ndudhuk munggah saka sisih Ukraina ing 5-10 taun pungkasan. Ora ana patroli tapel wates sing bakal ngubungi klompok gedhe bersenjata. Minangka pungkasan, dheweke bakal mundur, njupuk supaya ora didakwa apa-apa, banjur laporan kedadeyan kasebut marang atasane. Pungkasane, sampeyan mung bisa setuju babagan "jendhela" ing tapel wates, kaya sing ditindakake para penyelundup.
          Pitakonan iku beda. Apa sampeyan duwe apa-apa kanggo kapal liwat tapel wates? Lan, sing paling penting, kepiye carane? Saka sisih kita, ora bakal mbukak. Iki mbutuhake kaputusan saka kepala negara. Lan iki, ing kasus apa wae, ora ana sing bakal ngumumake kanthi terbuka.
          Muga-muga (muga-muga, dheweke sing pungkasan mati) yen pangiriman wis ditindakake. Acara tartamtu langsung menehi kesaksian babagan iki.
          PS Ora sakabehe ing topik, mesthi, nanging siji bab surprises kula: pinten amunisi dibutuhake kanggo Nona kanggo sasi lan setengah saka operasi pertempuran? Sampeyan ora bisa njupuk ing siji truk! Lan ana amunisi!
      2. 0
        4 2014 Juni
        Yen dikarepake, piranti kasebut bisa diatur kanthi ora katon ing wayah wengi, utawa paling ora nganggo tangan cilik.
        Utawa, paling awon, wadhah hryvnia liyane utawa apa wae sing saiki digunakake ing Nezalezhnaya. Prajurit bakal tuku dhewe ing titik apa sing kurang.
  8. johnsnz
    +5
    4 2014 Juni
    Wedhus sehat. Pitakonan:
    1) panyiapan langsung saka kontrol
    2) Rusia bakal dituduh campur tangan ing konflik bersenjata kanthi kabeh akibat
    3) nanging nggawa bocah-bocah, wong tuwa, lan warga sipil sing ora gelem nglawan koridor - iku worth iku. Lan bantuan wong ing Rostov padha. Ing kene ora ana sing wani blather
  9. +8
    4 2014 Juni
    Ya wis. Wingi aku mirsani banding Mozgovoy - ing ngisor iki - kenapa sampeyan lungguh - iki ditujokake kanggo populasi lanang ... Lan iki kanggo umpteenth wektu ....
  10. zzz
    zzz
    +6
    4 2014 Juni
    Artikel sing apik, nanging nggawe aku sedhih banget. Bosku bakal ngusir aku saka kerja, aku wis miwiti kampanye ribut ing kene!

    Cukup iki: Ringkesan. Supaya bantuan teka saka Rusia, kontrol liwat tapel wates dibutuhake. Banjur senjata lan peralatan saka Crimea bakal menyang kana. Rusia kanthi ati nurani sing resik bakal ngandhani Amerika Serikat yen iki dudu senjata, nanging senjata Ukrainia.

    Kanggo ngontrol tapel wates, sampeyan kudu gaman sing kudu ditindakake, lan milisi meh ora ana sing isih ana. Apa sampeyan ndeleng tapel wates antarane Donetsk, wilayah Luhansk lan wilayah Rostov? Kepiye sampeyan mbayangno dheweke?
    1. +4
      4 2014 Juni
      Kutipan saka zzz
      Apa sampeyan ndeleng tapel wates antarane Donetsk, wilayah Luhansk lan wilayah Rostov?

      Lan penulis sakperangan alesan pracaya ana tapel wates Crimea.
      Mesthi, (kaya kabeh kita) Aku ora ngerti kabeh nuansa, TAPI!
      Kabeh padha, sing diarani "pendapat umum" ora bisa diyakinake yen ora, dheweke bakal percaya apa sing dikarepake!
      Contone, sing Putinoids khusus diiseni label digawe Polandia ing MANPADS Rusia modern.....!
      1. +7
        4 2014 Juni
        Apa sampeyan ndeleng tapel wates antarane Donetsk, wilayah Luhansk lan wilayah Rostov?

        Ya ora ana wates ing kana, patroli ngubengi sawah lan sawah, aku dhewe ora sengaja ngunjungi wilayahe luwih saka sepisan, nganti aku weruh pos perbatasan, aku ora ngerti yen ing Ukraina.
        1. +6
          4 2014 Juni
          Ing kene aku duwe pendapat sing padha. Kita bisa ngirim sawetara atus uga-dilatih, kaya, milisi tengen tapel wates, nanging kita ora bisa duwe wong mblokir pengawal tapel wates lan supaya kabeh sing bisa liwat. Ora, iki keputusan politik. Secara teknis ora ana masalah kanggo entuk apa sing sampeyan butuhake ing tapel wates. Kepiye carane aku ngerti kenapa dheweke ora nindakake cukup ... sad Aku mung ngerti siji. Yen presiden kita lan liya-liyane ora njupuk langkah lan ora mbela Novorossiya, mula bakal angel banget kanggo dheweke ing Rusia. Dheweke ora bakal bali. Ing negara kasebut, arbitrariness kuwi, kaya ing Crimea, ora diapura, ora ketompo carane fawn, ora ketompo apa sampeyan kurban. Lan wong kita pancen ora seneng "obrolan beradab" karo asu ajag. Iku bakal antarane Pethel lan anvil.
      2. +2
        4 2014 Juni
        Aku ora ngerti apa-apa, apa kita duwe mungsuh ndhukung DPR, LPR, banjur apa underground? Sebut dhewe, ayo ngomong.
        1. zzz
          zzz
          +2
          4 2014 Juni
          Kutipan saka: dmitriygorshkov
          Aku ora ngerti apa-apa, apa kita duwe mungsuh ndhukung DPR, LPR, banjur apa underground? Sebut dhewe, ayo ngomong.


          Padha ora bakal dijenengi, nanging padha kene, mesthi.
    2. +1
      4 2014 Juni
      Kutipan saka zzz
      . Bosku bakal ngusir aku saka kerja, aku wis miwiti kampanye ribut ing kene!

      Ya, bos sampeyan dhewe mesthi lungguh ing VO ngguyu
      1. zzz
        zzz
        +3
        4 2014 Juni
        Kutipan: Alexander Romanov
        Ya, bos sampeyan dhewe mesthi lungguh ing VO


        Adhuh!
      2. 0
        4 2014 Juni
        Kutipan: Alexander Romanov
        Ya, bos sampeyan dhewe mesthi lungguh ing VO

        muspra dibakar wong!
    3. Tur
      +1
      4 2014 Juni
      Nerbitake jeneng perusahaan, alamat lan jeneng lengkap bos!
      Kita pengin ngerti "patriot" kita!
      1. zzz
        zzz
        0
        4 2014 Juni
        prajurit
        Kutipan saka demo
        Nerbitake jeneng perusahaan, alamat lan jeneng lengkap bos!
        Kita pengin ngerti "patriot" kita!


        Aku ing pamaréntahan.
        1. +2
          4 2014 Juni
          Kutipan saka zzz
          prajurit
          Kutipan saka demo
          Nerbitake jeneng perusahaan, alamat lan jeneng lengkap bos!
          Kita pengin ngerti "patriot" kita!


          Aku ing pamaréntahan.
          ....
          .... Ora ana ing Kremlin kanthi kasempatan ??? ...:)))))))))
          1. zzz
            zzz
            0
            4 2014 Juni
            Kutipan saka: aleks 62
            Ora ing Kremlin kanthi kasempatan??? ...:)))))))))


            ora.
  11. +9
    4 2014 Juni
    Aku setuju ing umum.
    Aku ngerti yen milisi Slavyansk menehi wektu kanggo konsentrasi, lengen, sinau Donbass lan Lugansk.
    Nanging aku ora pengin pahlawan mati.
  12. +3
    4 2014 Juni
    Setuju karo penulis. Kajaba iku, padha ngandika dening wakil saka DPR ing siaran Minggu Solovyov. Sawise iku, langsung dina Senin, serangan diwiwiti ing pos tapel wates ing Lugansk.
  13. +4
    4 2014 Juni
    Aku ora pengin ngalem dhewe, nanging ing salah sawijining komentar pisanan, ide kasebut diungkapake yen nggawe Negara lan Tentara ing wilayah DPR lan LPR minangka tugas sing paling penting. Banjur - mobilisasi lan nggawe tapel wates antarane Rusia lan Novorossiya. Ing kasus iki, Ukraina ora ana maneh ing dhaptar. Lan dheweke adoh ... Lan banjur ... algoritma kasebut ing ndhuwur.
  14. +3
    4 2014 Juni
    Umume, aku setuju karo Pavel - sanajan sampeyan ndeleng pendekatan "Vostok" - kendaraan KAMAZ anyar (maneh, model tentara) omunyaga lan senjata pejuang anyar - sampeyan ora bisa tuku sponsor. dhuwit ing sudhut. ora bakal ana wong. Wingi aku weruh ing video babagan munculé bedhil anti-pesawat kaliber gedhe ing antarane milisi, ketoke ora akeh.
    1. Salamander
      +9
      4 2014 Juni
      Aku kaget yen milisi ora nggunakake IED. Ukroarmiya lelungan ing dalan utama tanpa pancegahan. Apa pancene ora bisa nggunakake pengalaman Siria? Yen sampeyan ngrusak paling ora siji kolom, mudhunake paling sethithik siji sepur kanthi kendaraan lapis baja ... Iki kurang limang kendaraan tempur infanteri lan akeh operator personel lapis baja. Aku ora ngomong babagan truk. Nanging kabeh kolom iki pindhah menyang Slavyansk karo Donetsk lan dadi bala serius kanggo punishers. Atur perang tambang kanggo junta kaya ing Afghanistan. Aku yakin manawa jumlah pasukan bakal suda banget. ya
  15. -2
    4 2014 Juni
    Awaken kalbu saka populasi lanang saka LNR / DNR, supaya padha dadi wong, pembela Fatherland.

    Aku kepekso kanggo nerusake saka pilihan paling awon, sing kalbu ora bisa awakened
    Banjur bantahan saka artikel iki ora worth peduli
    1. +1
      4 2014 Juni
      Minus tanpa penjelasan?
      Aku bakal njlentrehake babagan kalbu. Nurani miturut ukromerka minangka kemewahan sing ora terjangkau
      Kanggo luwih saka ngidini wong-wong mau iki banget kalbu , iki migrasi massal menyang Rusia. Tangi sing ora ana ora ana sing ngucapke matur nuwun
      Aku ora bakal seneng yen aku salah ing ramalanku
      Nanging tren umum iku
  16. +1
    4 2014 Juni
    Kapindho, miturutku, wis digoleki, wiwitane wong-wong ora munggah kabeh, saiki watese ora cukup mbukak, sing nomer telu mesthine "ya, ora jelas sing nyedhiyakake senjata" , sing papat bakal teka karo liyane, apa sing lagi nunggu?
  17. +4
    4 2014 Juni
    Cepet-cepet dibutuhake nalika nyekel kutu utawa, kaya sing dilalekake mbah Shchukar sing apik banget ing Virgin Soil Upturned, nalika sampeyan mlayu saka bojone wong liya, lan bojone mlaku ing tumit. Iki kudu diadopsi, utamane saiki, nalika tangisan: "Rusia nyerah Novorossia!", "Rusia maju mundur ?!", wedi karo akibat saka sanksi internasional, nglayang liwat expanses ahli lan analitis ing Tanah Air.


    Samudayanipun taksih wonten ing ngajeng, prastawa ingkang utami, ing ngarsa kawula, dereng kawiwitan, badhe buka tapel watesipun, lajeng sami ningali, nanging Novorossia tan kantun, punika tamtu.
  18. +4
    4 2014 Juni
    Minangka El Murid wrote:
    Alamiah, mesthi ana wong sing bakal nerangake posisi kepemimpinan Rusia iki kanthi sawetara keputusan rahasia lan dipikirake kanthi jero. Nanging, ing kasus iki, kita ngomong babagan kapentingan ekonomi sing paling banal saka para pembesar kita saka bisnis lan politik. Prasaja lan primitif, kaya amoeba. Kanggo ngrusak wong-wong mau - ing sistem nilai saiki, wong adoh lan jero. "Elit" kita digawe lan manggon ing kono, lan nganti nilai kasebut diganti, sistem iki bakal bisa digunakake - ora ketompo apa TV marang kita.

    Wong kanthi pendekatan iki minangka sumber daya. Kadang perlu, kadang ora akeh. Nganti saiki, wong Donbass ora katon kaya nilai paling dhuwur kanggo elit Rusia. Apa wong Rusia utawa ireng, ora masalah. Rusia bakal tresna mung yen katresnan iki mbayar kanggo soko Cairan. Nanging ora sadurunge."
    1. +2
      4 2014 Juni
      Quote: Orik
      Wong kanthi pendekatan iki minangka sumber daya. Kadang perlu, kadang ora akeh. Nganti saiki, wong Donbass ora katon kaya nilai paling dhuwur kanggo elit Rusia. Apa wong Rusia utawa ireng, ora masalah. Rusia bakal tresna mung yen katresnan iki mbayar kanggo soko Cairan. Nanging ora sadurunge."

      Aku tau nulis manawa wong minangka perkara pungkasan sing bakal dipikirake ing kahanan iki, kepiye aku minus iki, kepiye aku mikir babagan panguwasa :-)
      1. +1
        4 2014 Juni
        Kutipan saka saag
        Aku tau nulis manawa wong minangka perkara pungkasan sing bakal dipikirake ing kahanan iki, kepiye aku minus iki, kepiye aku mikir babagan panguwasa :-)

        Aja mbayar manungsa waé, iki manuk unta Putin, padha ana ing kahanan atos saka "ireng-putih" sesanti donya, padha manteb ing ati, sembarang (!) Informasi sing ora pas menyang gambar saka donya sing ditindakake dening propaganda ditolak kanthi agresif miturut slogan pseudo-patriotik. Ing sisih liya, iki luwih apik tinimbang yen otak dheweke dicemari karo propaganda sing beda lan musuhan. Kaya 70-80% saka masyarakat (ing cara, ing Ukraina banget) lan iki kudu dijupuk menyang akun, nanging cons ... iku omong kosong.
  19. +2
    4 2014 Juni
    Mayoritas populasi lanang ing Donbas sing bisa nyekel gegaman ing tangane kaya manuk unta, sirahe ana ing pasir lan ora katon, bisa dipikolehi, mobilisasi paksa ditindakake, amarga pitakonan babagan. urip lan pati kabeh populasi republik, carane padha ora bisa ngerti iki karo otak bodho sing perang wiwit exterminate populasi Donbass lan sawetara wong ora bakal nuduhake.
    1. + 13
      4 2014 Juni
      Kutipan saka: A1L9E4K9S
      Mayoritas populasi lanang ing Donbass sing bisa nyekel senjata ing tangane kaya manuk unta,


      Aku kanggo demagoguery kuwi larangan tanpa bebaya amarga adhedhasar latar palsu. Kita kudu Novorossiya ora amarga wong manggon ing kono kabeh minangka siji, siap perang lan mati kanggo Rusia. Ora ana wong sing kaya ngono ing Vologda, utawa ing Bryansk, utawa ing Irkutsk, amarga wong kasebut disusun kanthi cara sing beda.
      Kita butuh Novorossiya amarga iku Tanah Rusia. tanah kita. Lan ing tanah iki manggon wong sing bisa gampang dadi Rusia - iku cukup kanggo mbusak meksa saka Ukrainization saka wong-wong mau. Mesthine, dheweke ora bisa dadi wong Rusia sing luwih apik tinimbang sampeyan lan aku - lan, kaya sing sampeyan ngerti, kita wong Rusia sing ala - malah wong Bandera kadang-kadang ngubengi Moskow, iku Maidan sampeyan, lan kita ora bisa nglindhungi awake dhewe saka para migran lan liya-liyane. samubarang. Mulane, ora masuk akal kanggo ngetrapake syarat kanggo wong Rusia liyane sing ora bakal ditindakake.

      Strelkov I.I.
      1. +1
        4 2014 Juni
        Aku kanggo demagoguery kuwi larangan tanpa bebaya amarga adhedhasar latar palsu. Kita kudu Novorossiya ora amarga wong manggon ing kono kabeh minangka siji, siap perang lan mati kanggo Rusia. Ora ana wong sing kaya ngono ing Vologda, utawa ing Bryansk, utawa ing Irkutsk, amarga wong kasebut disusun kanthi cara sing beda.
        Kita butuh Novorossiya amarga iku Tanah Rusia. tanah kita. Lan ing tanah iki manggon wong sing bisa gampang dadi Rusia - iku cukup kanggo mbusak meksa saka Ukrainization saka wong-wong mau. Mesthine, dheweke ora bisa dadi wong Rusia sing luwih apik tinimbang sampeyan lan aku - lan, kaya sing sampeyan ngerti, kita wong Rusia sing ala - malah wong Bandera kadang-kadang ngubengi Moskow, iku Maidan sampeyan, lan kita ora bisa nglindhungi awake dhewe saka para migran lan liya-liyane. samubarang. Mulane, ora masuk akal kanggo ngetrapake syarat kanggo wong Rusia liyane sing ora bakal ditindakake.
        Strelkov I.I.


        Apa sing sampeyan tindakake?
        1. +1
          4 2014 Juni
          Kutipan saka Eragon
          Apa sing sampeyan tindakake?

          Takon Strelkov I.I. Iki mratelakake panemume. Lan maksudku reproaches sistematis ing kadohan aman saka populasi lanang Donbass.
          1. 0
            4 2014 Juni
            Kutipan saka Anper
            Takon Strelkov I.I.

            Miturut cara. Kaca VK saka Strelkov (ora palsu - liwat Vladimir Rogov, Slavic Guard, Zaporozhye)
            http://vk.com/strelkov_info
  20. +3
    4 2014 Juni
    A VIEW SOBER saka sisih. Lan sampeyan kudu ngangkat kursi saka sofas. Merdika ora bakal digawa ing piring perak. Sampeyan kudu berjuang kanggo dheweke. Lan kita bakal mbantu bantuan kamanungsan, senjata, dhuwit. Lan ora ana alesan sing pilot sukarelawan wiwit direkrut. prajurit
    1. +2
      4 2014 Juni
      Sapa sing kudu diunggahake! Iku Khokhols!!! Padha mung mlumpat ing kothak, nanging ora ana cara kanggo njupuk soko karo kamera telpon. Padha FSUs padha njagong ing basements karo pikirane: "Gubugku ing pinggiran." Iku kabeh pangayoman saka Natsiks. Lan apa trep yen milisi menang, padha ngomong kita ora perang kanggo Nazi, lan yen Nazi ngandika kita ora karo milisi, kita malah ora duwe tandha saka bokong lan ora ana sabuk.
      1. +2
        4 2014 Juni
        Sapa sing kudu diunggahake! Iku Khokhols!!! Padha mung mlumpat ing kothak, nanging ora ana cara kanggo njupuk soko karo kamera telpon. Padha FSUs padha njagong ing basements karo pikirane: "Gubugku ing pinggiran." Iku kabeh pangayoman saka Natsiks. Lan apa trep yen milisi menang, padha ngomong kita ora perang kanggo Nazi, lan yen Nazi ngandika kita ora karo milisi, kita malah ora duwe tandha saka bokong lan ora ana sabuk.
        Minus kowe. Strelkov ujar manawa 90% saka milisi kasebut minangka wong lokal, kalebu puncak.
  21. +3
    4 2014 Juni
    Logis, ati-ati, diplomatis, nanging ... piye wae unconvincingly, utawa soko. Sapa sing kepéngin nggolèki kesempatan, lan sapa sing ora kepéngin marem karo alesan. "Aku duwe pakurmatan!" - iki, mesthi, bener lan ayu, TAPI! Ing pejabat sing ngapusi, kaya sing dingerteni, cognac ora mili.
  22. +1
    4 2014 Juni
    ... paling ora siji versi sing bisa dingerteni babagan kedadeyan kasebut
  23. +4
    4 2014 Juni
    Artikel '+' Bener! Ora usah panik!!!
    Mati penjajah fasis!!! am
  24. SanEpidNadzor
    +5
    4 2014 Juni
    Aku rumangsa akeh warga sing ora ngerti lingkungane. Aku bakal nerangake supaya ora ana wong sing tersinggung. Aku ora bisa ngomong yen aku duwe kabeh informasi, nanging, contone, aku ngerti yen wis meh seminggu wiwit OMON regional lunga menyang Donbass. Iku ing trip bisnis lan Donetsk dituduhake minangka panggonan penyebaran prajurit. Sampeyan bisa nelpon kula provokator utawa sawetara tembung ala liyane, nanging acara ora bakal bali saka iki. Lan aku yakin manawa pejabat keamanan saka wilayah liyane uga dikirim ing perjalanan bisnis menyang Ukraina. Dadi kabeh pirembagan babagan ora bisa ditindakake Putin katon adhedhasar ora ngerti dhasar.
    1. +2
      4 2014 Juni
      Apa polisi kerusuhan, ora ana teroris, nanging apa ora tentara Ukraina biasa! ? paling ora pasukan kebangkrutan utawa pasukan khusus GRU kudu ana, ora ana sing katon (sederek manggon ing Donetsk) Yen ana, banjur ing dhuwur kasebut ora ana pengering utawa helikopter sing mabur, lan MANPADS bakal mbuwang kabeh wong. (kaya aku ngomong spesialis)
      1. +1
        4 2014 Juni
        Kutipan saka Andchev
        GRU kudu ana, ora ana siji utawa liyane sing katon (sederek manggon ing Donetsk)

        Apa sederek ngerti kabeh sing kedadeyan ing kono lan kabeh wong GRU mlaku-mlaku ing dalan kanthi garis-garis lan njupuk gambar?
      2. kombat58
        +1
        4 2014 Juni
        Spesialis MANPADS ora bakal nulis sampah kaya ngono. Nonton video, maca pandhuan kanggo nggunakake, ngitung kerugian junta ing pesawat.
        Lan pihak kebangkrutan kudu nyulam THERE ing rompi lan chevrons, miturut sampeyan. Supaya kabeh wong bisa ndeleng yaks, padha garni lads. Sampeyan ngomong omong kosong.
    2. +1
      4 2014 Juni
      Data!!! Yen ora, aku uga bisa ngomong yen departemen FSB ing wilayah kasebut wis ana ing Donetsk sajrone sasi saiki.
    3. +3
      4 2014 Juni
      Kutipan: SanEpidNadzor
      Aku rumangsa akeh warga sing ora ngerti lingkungane.

      Lan aku rumangsa yen forum isih krungu gema saka kekacauan lan kebingungan wingi, digawe kanthi jelas kanthi artifisial (SanEpidNadzor, iki ora kanggo komentar sampeyan, mung pikiran sampeyan minangka pesen) - lagi ngrembug lan ngembangake isi palsu saka Strelkov (sawise kabeh. , wis diurutake wingi kaya!) lan liya-liyane.
      Umume aku pengin ngelingi yen wingi ditandhani kanthi isi informasi nglawan Kidul-Wétan, ora mung ing kene, forum kita ora nganti - squabbling meh level Censor.net. (deleng komentar wingi) .
      Dadi pitakonan: kenapa, amarga ora ana informasi sing dikonfirmasi wiwit esuk, apa kita terus perang, kadhangkala cukup gugup?
      Dadi pitakonan: sapa sing milih warta ing situs kasebut, amarga wingi blok berita kasebut utamane disinformasi?
      Mulane pitakonan: misinformation iki diajukake lan trampil diproses dening trolls supaya CHEF, kabeh wis ilang, pengalamane karo patriotisme ragi lan ide delusional ing semangat Maidan sejatine sifate, malah wis wiwit repot.
      Dadi pitakonan: aku mung wingi yen perang informasi nyata wis diwiwiti?
      Mula pitakone: kok wingi wae?
      Z.Y03.06.14 19:25 Ekonomi
      Royal Dutch Shell Plc wis mandhegake operasi pengeboran ing lapangan gas shale ing Ukraina wétan amarga pertempuran antarane pemberontak pro-Rusia lan tentara Ukraina nyebabake ancaman kanggo karyawan perusahaan, laporan Bloomberg.
      Sawise ngebor rong sumur wiwit mlebu persetujuan bareng produksi taun kepungkur, perusahaan sing berbasis ing Den Haag wis nundha pengeboran, CFO Simon Henry marang Bloomberg TV ing London.
      Perusahaan minyak paling gedhe ing Eropa wis entuk lisensi kanggo ngembangake lapangan gas shale Yuzovsky kanthi area 8000 kilometer persegi ing tapel wates wilayah Donetsk lan Kharkiv, ing ngendi atusan wong wis tiwas nalika bentrok karo pendukung bersenjata pemisahan saka Ukraina. lan gabung karo Federasi Rusia. Sumur Yuzovskoye Shell luwih beresiko tinimbang lapangan Olevskoye Chevron Corp. ing sisih kulon negara.
      Kanthi bantuan gas shale, Ukraina ngarepake nyuda katergantungan marang bahan bakar Rusia. Pangiriman OAO "Gazprom" nyathet luwih saka setengah saka gas sing dikonsumsi Ukraina, sing ngidini Federasi Rusia mengaruhi ekonomi Ukraina.
      1. SanEpidNadzor
        +2
        4 2014 Juni
        gagasan apik babagan pilihan warta. Ing mratelakake panemume, mung saperangan saka warta mung kawangun negatif umum, kang spilled metu. Ana gelut, Putin ora ngenalake pasukan, kabeh wis ilang. Maklum, kahanane ora lumrah. Nanging katon watara. Sajrone bentrokan ing Ukraina, persetujuan ditandatangani ing Kazakhstan, persetujuan ditandatangani ing China, lan sawetara masalah ing Suriah dirampungake. Karya skala gedhe ditindakake ing pirang-pirang wilayah.
        Aku ora bakal mbuktekake apa-apa, aku ngomong kaya ngono - miturut informasiku, wis ana kehadiran militer ing Ukraina lan bisa uga bakal terus. Ana macem-macem tugas lan ditanggulangi ing kasus apa wae. Carane - kita sinau mung sawise kasunyatan, ora sadurunge. Amarga iki sing diarani politik, dudu dongeng bazaar.
      2. SanEpidNadzor
        +2
        4 2014 Juni
        gagasan apik babagan pilihan warta. Ing mratelakake panemume, mung saperangan saka warta mung kawangun negatif umum, kang spilled metu. Ana gelut, Putin ora ngenalake pasukan, kabeh wis ilang. Maklum, kahanane ora lumrah. Nanging katon watara. Sajrone bentrokan ing Ukraina, persetujuan ditandatangani ing Kazakhstan, persetujuan ditandatangani ing China, lan sawetara masalah ing Suriah dirampungake. Karya skala gedhe ditindakake ing pirang-pirang wilayah.
        Aku ora bakal mbuktekake apa-apa, aku ngomong kaya ngono - miturut informasiku, wis ana kehadiran militer ing Ukraina lan bisa uga bakal terus. Ana macem-macem tugas lan ditanggulangi ing kasus apa wae. Carane - kita sinau mung sawise kasunyatan, ora sadurunge. Amarga iki sing diarani politik, dudu dongeng bazaar.
    4. 0
      4 2014 Juni
      SanEpidNadzor EN Dina iki, 09:44

      Aku rumangsa akeh warga sing ora ngerti lingkungane. Aku bakal nerangake supaya ora ana wong sing tersinggung. Aku ora bisa ngomong yen aku duwe kabeh informasi, nanging, contone, aku ngerti sing wis meh seminggu wiwit OMON regional lunga menyang Donbass. Iku ing trip bisnis lan Donetsk dituduhake minangka panggonan penyebaran prajurit. Sampeyan bisa nelpon kula provokator utawa sawetara tembung ala liyane, nanging acara ora bakal bali saka iki. Lan aku yakin manawa pejabat keamanan saka wilayah liyane uga dikirim ing perjalanan bisnis menyang Ukraina. Dadi kabeh pirembagan babagan ora bisa ditindakake Putin katon adhedhasar ora ngerti dhasar.

      Mesthi, sampeyan uga nyedhiyakake link, yen sampeyan takon, apa saka infa driji?
      Yen ya, apa sampeyan keberatan?
      Utamane, aku njaluk sampeyan njlentrehake polisi kerusuhan ing wilayah endi sing lelungan bisnis?
      1. SanEpidNadzor
        +1
        4 2014 Juni
        Kepiye carane bisa menehi link yen aku ora nggambar informasi saka media, nanging sinau dhewe, langsung? Wilayah, mesthi, aku ora bakal nemtokake. Ora pitakonan, sampeyan bisa nimbang sing "infa saka driji." Aku mbaleni - saka sapa sing sampeyan pikirake lan kepiye perasaan sampeyan babagan tembungku, ora ana kedadeyan sing bakal mundur lan ora bakal owah.
      2. 0
        4 2014 Juni
        Kutipan saka kare
        Mesthi, sampeyan uga nyedhiyakake link, yen sampeyan takon, apa saka infa driji?
        Yen ya, apa sampeyan keberatan?
        Utamane, aku njaluk sampeyan njlentrehake polisi kerusuhan ing wilayah endi sing lelungan bisnis?

        Kok dadi empuk banget? gugup,” kaya maydaun.
    5. 0
      4 2014 Juni
      Kutipan: SanEpidNadzor
      Dikenal yen wis meh seminggu OMON regional lunga menyang Donbass. Iku ing trip bisnis lan Donetsk dituduhake minangka panggonan penyebaran prajurit.

      Ing kasunyatan, ana liyane Donetsk - wilayah Rostov. Iku cukup bisa sing padha lunga kanggo ngiyataken tapel wates.
  25. +4
    4 2014 Juni
    Ngakoni LPR lan DPR tegese ninggalake wilayah liyane ing Tenggara. Kenging punapa? Aku nerangake.
    Pangenalan mung DPR lan LPR tegese wiwit demonstrasi lan protes ing wilayah liyane ing Tenggara. Sapa sing bakal nyuda wong-wong mau? Tebak? Wong-wong sing saiki perang karo milisi bersenjata ... Lan Nazi perang luwih aktif karo warga sipil. Kepiye carane bakal nyuda protes wis jelas. Bantuan saka LPR lan DPR ing wilayah kasebut tegese agresi, lan militer ukrovinye kanthi "nurani" sing cetha bakal perang karo wong-wong mau ing Kharkov utawa Odessa.
    Penulis ora ngyakinake, apamaneh rasane mbantah dhewe. Pancen ora setuju yen kontrol wates iku penting, nanging sing luwih penting yaiku aspek politik lan moral saka pengakuane republik, pengakuan apa sing diperjuangake, sing kudu didhukung kanthi lengkap. Iki minangka pengakuan DPR lan LPR dening pimpinan Rusia, wong-wong biasa ngakoni karsane Rusia Anyar ing jaman biyen, kaya ing Crimea lan Sevastopol. Junta ora bakal narik pasukane ing endi wae anggere Luhansk lan Donetsk terus metu. Liyane saka Kidul-Wétan ora bakal munggah nganti Rusia ngakoni DPR lan LPR. Lan ora perlu prevaricate kene, kanggo tarik kuping bantahan mbenerake kasepen kita lan sebutan saka republik ing warta Russian minangka "self-proclaimed". Novorossiya sing diakoni bakal menang, lan bakal nggedhekake dhewe lan ngrusak junta. Siji kudu ora isin kanca sejati lan sekutu, siji kudu isin dadi "kanca" karo scumbags saka Amerika Serikat lan fawning liwat timer ditunjuk lan timer nyatakake Kyiv "sah" panguwasa, ngarep-arep kanggo bali ing paling. sawetara dhuwit kanggo gas tamed.
    1. +1
      4 2014 Juni
      Setuju! Pengakuane DPR lan LPR kanthi cepet!
  26. +2
    4 2014 Juni
    Penulis artikel kasebut ora nemokake apa-apa sing anyar. Tapel wates dibutuhake kanggo omset kargo sing terus-terusan. Malah pasokan senjata efektif siji-wektu karo milisi bisa ngganti dalan perang. Pilihan
    akeh, liwat pos tapel wates, rolas tank temenan ora bakal pindhah, lan pesawat ing bandara Donetsk bisa uga ndharat, wis sadurunge dijupuk Nazi sing wis manggon ing kono.
    DNR lan LNR.
  27. +3
    4 2014 Juni
    Yen ora ana bantuan saka kita, Donetsk lan Luhansk wis suwe dijupuk. Kabeh operasine gagal banget. Lan supaya bakal terus. Aku pengin ndeleng operasi nyerang milisi luwih cepet. Ketoke wektune durung teka, kita bakal ngenteni. Artikel bener, aku sijine plus.
    1. +2
      4 2014 Juni
      Kutipan saka leon17
      Ketoke wektune durung teka, kita bakal ngenteni.

  28. 0
    4 2014 Juni
    Ngapunten, apa mbuktekaken kanggo kita wates ditutup?
    Dituduhake kolom rusak saka Federasi Rusia?
    Nangis njaluk bantuan saka pangkalan sing dikepung para pengawal tapel wates Ukraina?
    Panemu sing digedhekake babagan ... t.s. babagan "kapasitas ora bisa digunakake" saka negara Ukrainia. institusi, kalebu Kementerian Dalam Negeri, Angkatan Bersenjata, pengadilan .... lsp?
    ......
    paribasan penggalihipun dhumateng sing 200 warga Federasi Rusia periodik katon, kowe ngerti carane padha rampung munggah ana?
    Dadi? Nyuwun
    Aku setuju, iki kabeh miturut info saka majalah Lizdov. Kanthi kabeh akibat.
    Dadi penulis ora nglajengake. ora ...
    1. +1
      4 2014 Juni
      Nulis minangka Klitschko ngandika ...
  29. INFOLegioner
    +2
    4 2014 Juni
    Pasokan senjata lan pesawat saka Crimea (Rusia) lan Greater Russia, mesthi, apik banget lan apik, nanging diwenehi kasunyatan, iku cukup apik lan Fantastic. Rekrutmen pilot lan tanker disambungake karo pangarep-arep kanggo njupuk peralatan ing pangkalan, lan liyane kanggo masa depan, sing uga apik banget lan perlu. Sing penulis 100% bener (IMHO) yaiku pangiriman OBAT, PANGAN, DOKTOR, EVAKUASI ANAK LAN TAtu ing wates kudu disederhanakake lan dipercepat, mula wates kasebut kudu ditindakake paling ora kanggo alasan iki. Lan babagan gaman lan barang-barang liyane - TRANSFER Dhuwit menyang MILICIAN ING DANA, dheweke ngerti apa sing dibutuhake lan bakal tuku liwat saluran. Senjata apa wae didol lan dikirim sanajan saka Afrika, malah saka Asia. Elinga yen pasokan senjata saka Rusia sejatine minangka perang resmi kanthi kabeh akibat am
  30. 0
    4 2014 Juni
    Kanggo nambah semangat, iki minangka lagu perang utama saka kanca-kanca Cina.

    [media=http://anovk.ru/videos-70903901?z=video-70903901_168935053/club70903901]
  31. Sibiryak 19
    +2
    4 2014 Juni
    Kutipan saka kare
    Awaken kalbu saka populasi lanang saka LNR / DNR, supaya padha dadi wong, pembela Fatherland.

    Aku kepekso kanggo nerusake saka pilihan paling awon, sing kalbu ora bisa awakened
    Banjur bantahan saka artikel iki ora worth peduli

    Aku setuju banget. Aku dhewe duwe sedulur loro sing manggon ing wilayah kasebut, mula aku takon ing Skype kira-kira telung minggu kepungkur apa sing sampeyan tunggu, lan kanggo nanggepi sawetara jinis bleating sing ora dingerteni kaya sampeyan saka kabeh sedulur sing padha perang. ing Chechnya, nanging kita kaya tentrem lan kita ora ngerti carane. Ugh, kita ora malah padu sethitik.
    1. +2
      4 2014 Juni
      Sabanjure, critakna apa sing bisa disinaoni.
      Sinau mlaku, sinau nguyuh ing pot, uga sinau nyekel sendok, mlumpat, ngomong. Lan yen dheweke ora sinau, dheweke bakal nyusup lan ngobong.
      Dadi takon apa dheweke bakal terus nyusup utawa bakal sinau.

      Minangka kanggo "panganan kulawarga" - takon apa padha mbutuhake dhuwit ing sasi yen toko kosong?
  32. +3
    4 2014 Juni
    Ya, kabeh wis jelas. Artikel kasebut bener, nanging dawa. Wewatesan iku ing kontrol! Cukup gampang kanggo nulis ing kene ...
  33. Komentar wis dibusak.
    1. -1
      4 2014 Juni
      Quote: Adzhimushkay
      Kamenangan ing Olimpiade

      Quote: Adzhimushkay
      juara donya hoki es


      Iki kabeh minangka gangguan saka sing utama, kayata tontonan kanggo wong
      1. max30
        +1
        4 2014 Juni
        Lan mung menehi getih
  34. GexZloy
    -1
    4 2014 Juni
    Penulis naively pracaya sing populasi Donbass kebak ndhukung resistance, lan mung garwa tetep bojo.
    Iku ora kaya sing.
    Lan Rusia wis sibuk kanggo sasi saiki karo pitakonan saka carane crush ing paling sawetara bagéan saka Ukraina lan ing wektu sing padha ora kelangan pasuryan ing tingkat donya.
    Sing ora bakal bisa.
    Salah siji ngrusak junta karo blitzkrieg, utawa ora ngalahake kita.
    Sanadyan kita utawa sampeyan ora perlu perang sipil ing tangan.
    Eropa wis menehi bali, sanajan ora kabeh wong Ukrainia ngerti iki, lan ora ana sing apik sing nunggu kita ing kana, sing utama yaiku mungkasi perang ing sisih kidul-wétan.
    1. chizhik
      +1
      4 2014 Juni
      GexZloy
      Bener, aku ndhukung. Sampeyan kudu perang ora ing Donbass, junta ana ing Kyiv. "Cutting mati sikil, kita ora bakal nyimpen sirah."
      1. +2
        4 2014 Juni
        Quote: chizhik
        .Sampeyan kudu perang ora ing Donbass, junta ing Kyiv.

        Igor Ivanovich mangsuli pitakon babagan pesawat tempur musuh sing ditembak / rusak nalika tanggal 3 Juni. Elinga yen miturut milisi, helikopter Mi-24 rusak ing cedhak Slavyansk, lan informasi teka saka Krasny Liman babagan Su-25 sing mudhun, sing ora bisa dikonfirmasi Strelkov. Kira-kira jam 19:00 wektu lokal. suhu nampa informasi babagan Su-25 sing ambruk kaping pindho.

        Babagan pesawat junta kapindho sing ditembak dina iki:

        "Aku ora bisa menehi konfirmasi manawa pesawat kasebut ditembak mudhun. Iki rusak amarga geni saka ZU-23-2 ing Semenovka, ngrokok banget lan wiwit lunga, nanging ora ana sing weruh tiba."

        - Igor, ana video rudal sing nyerang "baya" (Mi-24) liwat Slavyansk, sing tiba ing darurat. Apa sing sampeyan ujar sampeyan nabrak bedhil utawa liyane?

        "Iki dudu serangan rudal. Iki minangka voli NURS. Loro-lorone helikopter kasebut utuh ing video kasebut. Kerusakan ing helikopter sing ndharat ing cedhak Kramatorsk ditindakake kanthi tembakan senjata cilik."

        - Apa sampeyan ngremukake mungsuh dina iki?

        "Yagene bungah? Aku katon ing wong lanang lan ngerti - padha karo kita. Mung brainwashed pati. Akeh wong sing tenan yakin sing kita mercenary teroris sing nampa 1000 hryvnias dina. Aku pengin cokotan sikut karo nesu - carane njaluk menyang wong-wong sing kemudi padha kaya wayang tanpa otak.
        Pengamat militer http://warsonline.info/ukraine/kommentariy-igorya-strelkova-po-povodu-sbitich-sa
        moletov-i-vertoletov-protivnika.html
      2. 0
        4 2014 Juni
        Quote: chizhik
        "Ngethok sikil ora bakal nylametake sirah."

        kesimpulan sing salah.
        Yen buntut ula dipotong nganti kupinge, banjur apa sing bisa ditindakake?
        1. chizhik
          0
          4 2014 Juni
          Kutipan saka Irokez
          Quote: chizhik
          "Ngethok sikil ora bakal nylametake sirah."

          kesimpulan sing salah.
          Yen buntut ula dipotong nganti kupinge, banjur apa sing bisa ditindakake?

          Aku ngeweruhi dangu kepungkur sing "bener" ing situs punika do.era A patriot drive patriot ing patriot, cokotan dhewe, purun, kanca-kanca, kesimpulan sing bener kanggo sampeyan!
    2. snake_gadukin
      -9
      4 2014 Juni
      Kutipan saka GexZloy
      sing utama kanggo mungkasi perang ing sisih kidul-wétan.

      Dheweke ora butuh.
      Maca artikel ing situs kasebut, maca komentar.
      Aku, minangka warga Donbass, ngandhani yen ora kabeh wong kepengin menyang Rusia, menyang DPR, lan tumindake Dnrovites kadhangkala minangka rampokan terbuka.
      Antarane wong-wong mau ana wong sing sopan lan jujur, ideologis. Nanging akeh, kajaba pemain tamu saka Federasi Rusia, duwe tingkat gopnik sing diwenehi bedhil.
      Serangan saka sektor omah, banjur mbucal saka jawaban lan bengok ing ndhuwur paru-paru sing panguwasa pidana matèni sipil.
      Ora, ora setuju karo pendapate. Iki bertentangan karo informasi sing ditelan.
      Sapa sing salah? Loro-lorone sing kudu disalahake. Malah ora dirembug. Mung sisih Rusia duwe siji kepinginan - kanggo rampung trample Ukraina, drown ing getih, lan blitzkrieg kanggo Kyiv.
      Lan aku isih kasengsem, nanging ing ngendi para panyengkuyung ideologi Rusia sing nganggo bendera Ukrainia ing avatar? Chet saliyane Nevsky, saka wong tuwa, ora ana oshan sing nyanyi kanggo Rusia? Ya, lan Nevsky schaz ora dadi kategoris. Apa kabeh wong ing Donbass gelut?
      1. +7
        4 2014 Juni
        zmey_gadukin... Aku, putri perwira, wong Krimea pribumi, uga pracaya yen Rusia nganakake pembantaian Ukrainia ing Odessa, ing Mareupol, ngebom Donetsk lan Luhansk, penjajah Rusia nembak wong Ukrainia sing tatu ing Krasny Liman, dheweke uga mateni wanita lan bocah-bocah ing Slavyansk. Rusia sing ngelak getih ora ngidini Ukraina ngetutake dalan pembangunan demokrasi-fasis lan kepengin nyemplungake Ukraina ing getih, kaya sing klelep Jerman ing taun 1945! Ukraina urip quietly, calmly, nyolong gas, nampa suap kanggo Sevastopol lan sepi yapping menyang Rusia, nanging mutusaké sing Yanukovych iku maling, lan Uni Eropah minangka kawilujengan saka kabeh alangan lan Ukrainians mutusaké kanggo ngganti siji maling kanggo kabèh klompok. maling, lan kanggo nggawe iku luwih gampang kanggo grup iki nyolong marang wong kanggo bantuan Nazi. Nanging dumadakan ternyata ora kabeh Ukrainians pengin owah-owahan kuwi! Ya ampun! Rusia sing ngelak getih iki mbujuk lan tuku! Saint Obama ngukum Rusia!
        1. snake_gadukin
          -1
          4 2014 Juni
          Aku ngenteni "putri perwira" lan tantrums padha.
          Takon admin utawa modders kanggo nyoba IP sandi.
          1. +4
            4 2014 Juni
            Oh, kancaku, aku ora ing umur sing kanggo mbuwang tantrums, lan otak ing sirah lan ora ing bokong. Nanging histeria mung ula viper sampeyan, iki wis dadi kasunyatan sejarah sing mapan, sanalika Nazi kena ing gulu, dheweke langsung mulai abrade. hi
      2. +1
        4 2014 Juni
        Kutipan saka: zmey_gadukin
        Mung sisih Rusia duwe siji kepinginan - kanggo rampung trample Ukraina, drown ing getih, lan blitzkrieg kanggo Kyiv.

        Ora, lan Rusia ora tau duwe kepinginan kaya ngono! Rusia entuk manfaat saka Ukraina sing netral tunggal, nanging mungsuh Rusia duwe pendapat sing beda.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. +2
      4 2014 Juni
      Kutipan saka GexZloy
      Penulis naif percaya

      GexZloy
      Rating negatif
      Tambah menyang dhaptar ireng
      Jeneng lengkap:
      Kelompok: Pengunjung
      Tanggal riko: 4 Juni 2014 10:06
      Tanggal registrasi: 16 Mei 2014 16:57

      Publikasi: 0 [ Deleng kabeh publikasi ]
      Komentar: 77 [ Komentar pungkasan ]
      Rating: -854 +
      Troll provokator
      Offtopic: Kiriman sing ora cocog kanggo fokus forum.
      Page bloat: Nempatake gambar gedhe kanggo nggawe kiriman sadurunge angel diwaca.
      Serangan media: file swara ngganggu, gambar nggegirisi ing pesen utawa pranala menyang sumber daya karo isi padha. Asring pranala masked.
      Hasutan, kalebu komentar rasis.
      Tuduh mungsuh trolling.
      Pernyataan percaya diri: nyatakake pendapat dhewe minangka kasunyatan sing ditampa tanpa argumentasi utawa analisis, hasutan "perang agama" (perang suci).
      Spoiler: Publikasi sing disengaja babagan denouement film utawa novel sing paling anyar lan saiki populer.
      A resurfacing utawa rehashing saka topik kepungkur banget kontroversial, utamané ing komunitas cilik.
      Disengaja lan bola-bali salah nulis jeneng celukan (jeneng, jeneng samaran) pangguna liyane kanggo nyinggung utawa ngganggu.
      А snake_gadukin ON THE PICKUP ing enem.
      1. snake_gadukin
        -9
        4 2014 Juni
        Bodho, nyengsarakke aku kanggo tanahku, tinimbang arep ngrampungake konflik kanthi tentrem, sampeyan terus mundhak lan nelpon kanggo klelep kabeh wong ing getih.
        1. +2
          4 2014 Juni
          Kutipan saka: zmey_gadukin
          Bodho, nyengsarakke aku kanggo tanahku, tinimbang arep ngrampungake konflik kanthi tentrem, sampeyan terus mundhak lan nelpon kanggo klelep kabeh wong ing getih.

          Aneh, nalika Timur rong sasi tindak rally, aku ora krungu ana sing arep ngomong karo dheweke.
          Sawise bom warga sipil, rumah sakit, sekolah, omah lan panti asuhan, ana sing ngomong babagan kepinginan kanggo rembugan kanthi tentrem?
          Saiki katentreman bisa ditetepake kanthi cara siji, kanggo ngundurake pasukan saka wilayah DPR lan LPR, banjur bakal dadi rembugan sing dawa lan surem. Ora bakal cepet ...
          1. snake_gadukin
            -3
            4 2014 Juni
            Sawise teroris, saboteurs wiwit njupuk liwat kene, mung sawise karusakan.
            Sapa sing Girkin? Sapa sing Bolotov? Warga Ukraina?
            1. +4
              4 2014 Juni
              Hitler kaput, snake, Hitler kaput!!!
              1. snake_gadukin
                -3
                4 2014 Juni
                Kutipan: Serg65
                Hitler kaput, snake, Hitler kaput!!!

                Yagene sampeyan nulis marang aku babagan pimpinan spiritual sampeyan? ))
                1. +1
                  4 2014 Juni
                  Ana alasan liyane sing mimpin pangguna zmeya_gadukina kanggo trolling:
                  • Eksperimen. Komunikasi ing Internet nyebabake anonimitas tartamtu, sing ngidini sampeyan nguji watesan kesabaran manungsa.. Nanging kudu eling yen impunitas ing Web iku khayalan, lan nglanggar aturan tumindak bisa nyebabake akibat sing serius.
                  Ekspresi permusuhan. Trolling ngidini sampeyan kanthi anonim nyatakake posisi sing asing ing sembarang sudut pandang utawa klompok.
                  Priksa karya moderator. Trolling ndadekake bisa mirsani reaksi kanggo nglanggar wong-wong sing dijaluk supaya njaga ketertiban ( !!! ).
                  Sadisme. Sawetara mung seneng serangan pribadi. Iki minangka kasus klinis.
                2. +1
                  4 2014 Juni
                  Kutipan saka: zmey_gadukin
                  Yagene sampeyan nulis marang aku babagan pimpinan spiritual sampeyan? ))

                  Sampeyan kudu ngerti yen iki pimpinan spiritual sampeyan, presiden sing dipilih kanthi sah sing pengin ngrampungake konflik ing wilayah sampeyan kanthi cara sing tentrem?
            2. +1
              4 2014 Juni
              Kutipan saka: zmey_gadukin

              Sapa sing Girkin? Sapa sing Bolotov? Warga Ukraina?

              Sapa sing Poroshenko? Warga Ukraina!
        2. +5
          4 2014 Juni
          Sadurunge Nazi muncul ing Tenggara, ora ana pertumpahan getih ing kana ... Aneh, ta?
          Sadurunge Nazi muncul ing Odessa, ora ana sing ngobong utawa mati ing bangunan sing kobong.
          Sadurunge Nazi muncul ing Mariupol, ora ana sing nglawan utawa ngobong departemen polisi.
          Sadurunge munculé Nazi ing Kyiv, ora ana bangunan sing dicekel lan ora ana sing matèni.

          Mungkin iku kabeh babagan munculé Nazi?
          Yen sampeyan duwe otak - nguripake lan miwiti mikir ...
        3. +2
          4 2014 Juni
          Kutipan saka: zmey_gadukin
          nyengsarakke aku kanggo tanahku, tinimbang arep ngrampungake konflik kanthi tentrem, sampeyan terus mundhak lan nelpon kanggo klelep kabeh wong ing getih.

          ula, Aku njupuk ing iman sing lara kanggo tanah sampeyan Nanging mbok menawa sampeyan ora weruh sing
          - Putin sing ngusulake kanggo ngatasi konflik kanthi tentrem (ngaktifake memori);
          - padha propose lan arep drown everyone ing getih, aktif mencorong ing TV, mung saka Kyiv;
          - Sampeyan sing nyuntikake:
          - kabeh wong nelpon bebarengan karo Putin kanggo ngirim pasukan (lan sakperangan alesan dheweke ora ngenalaken kanggo sasi - UKROSMI malah wis mandheg procrastinating ing topik iki), lan sampeyan ngomong yen Rusia pengin drown kabeh wong ing getih lan tekan Kiev Kanggo sawetara alesan blitzkrieg.
          Bisa uga sampeyan duwe situs sing salah karo nyeri?
          1. +1
            4 2014 Juni
            Lan iki kanggo sampeyan - sing pengin pour getih kanggo sapa.
  35. explorer
    0
    4 2014 Juni
    wates?
    Pitakonan utama, miturut pendapatku, beda-beda: sisih endi sing bakal ditindakake dening warga sipil yen wong sing ditresnani terus mati.
    1. 0
      4 2014 Juni
      Gumantung sapa sing bakal mati.
  36. vladsolo56
    +6
    4 2014 Juni
    Wah, penulis nerangake kabeh kanthi cara kaya mengkono, carane bodho kita, lan ora mikir iku, Pranyata kabeh iku prasaja. Lan iku mokal lan mokal. Siji mung bisa nonton lan ngenteni Amerika kanggo crush, remet Ukraina, banjur Rusia bakal miwiti rembugan, condemnations, lan lay tanggung jawab ing. Mung wong sing mati, sing tetep ana ing perbudakan sing ngremehake (sawise kekalahan milisi, siji ora bisa nyana liyane), kabeh bakal miturut Gbr. Ora ana keuntungan saka simpati kasebut. Sapa sing mati ing ngarep, wong sing paling sopan lan wani, sapa sing bakal entuk kekuwatan, sanajan rakyat menang? sing lungguh ing mburi lan ngenteni keuntungan sing. Dadi luwih suwe kita ngenteni, luwih sithik wong sing diajeni. Punika aritmetika.
  37. omah58
    +3
    4 2014 Juni
    1 Yanukovych minangka pengecut lan pengkhianat sing nilar rakyate lan ora ngumumake ing wektu sing tepat yen dheweke mung presiden sing dipilih kanthi sah, lan kabeh liya yaiku ekstremisme lan neo-Nazisme, sing ora ana ing njaba hukum. Wektu wis ilang.
    2 Invasi tentara Rusia mbebasake tangan NATO nandheske ing mata masyarakat donya yen Rusia minangka agresor sing ora bisa dipercaya lan mbebayani banget kanggo Aliansi lan negara liya.
    3 Koridor kasebut dibutuhake, nanging saiki AS nindakake lan bakal nindakake kabeh supaya ora katon. Iki kaya serangan frontal LA: sapa sing duwe saraf kuwat bakal menang perang.
    4 Sawetara wong pengin perang ing Tentara Ukraina. Sampeyan kudu nggawe kabeh gaweyan kanggo pungkasane goyangake lan pamisah semangat tempur personil militer, sing ora ana struktur lan tujuan operasi militer sing jelas (Kanggo apa aku berjuang? Mbela rakyat, Tanah Air, apa sing bakal kelakon karo aku .. . Eksekusi utawa gantungan? Paling kamungkinan sing perang saiki bakal superfluous yen menang) Propaganda uga alat banget kuat.
    5 Federasi Rusia ora bisa ngirim pasukan, wah, negara liya (liwat negara liya) sing pengin mbantu DPR lan LPR?
    6 Ana prajurit kang nindakake dhawuh, lan ana senapati kang sirahe ora digawe saka waja.
    7 Aktif nuduhake data SVR karo DPR, LPR babagan penyebaran lan obahe mungsuh, lan data liyane.
    8 Partisipasi Pasukan Khusus GRU ing penghapusan penembak jitu, operasi sabotase, karusakan peralatan komunikasi, bahan bakar lan pelumas, amunisi, sistem kontrol penerbangan darat, lsp.
    (kabeh iki omong kosong. Apa sampeyan ora bisa ngomong ing delirium ...)
  38. +3
    4 2014 Juni
    Kutipan: Alexander Romanov

    Utawi kawilujengan tiyang ingkang klelep, karyanipun tiyang ingkang klelep piyambak.
    Iki jenis ....... Rusia siap mbantu, sampeyan bakal mbukak tapel wates saiki. Dadi apa sing dikira penulis?
    Penulis dhewe ora ngerti apa-apa babagan apa sing kedadeyan lan apa sing bakal ditindakake Rusia lan nyoba nemokake jawaban kanggo pitakonan, lan nerusake versi jawaban.


    Wong sing klelep kudu mbuwang pelampung urip. Nanging kanggo iki, kudu paling sethithik angkat tangane banyu, lan ora mung nguwuh "Bantuan."
    Saiki luwih. Kanggo "dunia beradab" de jure, panguwasa Kiev sah, LPR lan DPR ora. Mulane Kyiv - "hukum", SE - "bandit". LNR lan DNR ora diakoni sanajan Rusia. Kenging punapa? Ketoke amarga mung diumumake, nanging nyatane dheweke ora duwe kekuwatan lengkap sanajan ing Donetsk lan Lugansk, ora kanggo sebutno kutha lan desa. Ing "donya beradab", de jure, bisa bantuan Kyiv ing sembarang cara lan ing sembarang cara, nalika Rusia kang mbukak pitulungan kanggo Donetsk lan Luhansk support kanggo "bandit". Dadi, perlu bantuan ilegal. Nanging minangka? Mung liwat wates mbukak. Lan sapa sing kudu mbukak? Miwiti agresi mbukak, tanpa kuotasi, nglawan Ukraina merdika, nyapu wates? Utawa apa milisi dhewe kudu mbukak?
    1. +3
      4 2014 Juni
      Kutipan saka Eragon
      Utawa apa milisi dhewe kudu mbukak?

      Ya, atur presentasi pembukaan tapel wates supaya kabeh resmi lan diumumake :-)
  39. -5
    4 2014 Juni
    Kabeh iki omong kosong lengkap, nanging kasunyatan Putin mbuwang Tenggara sawise akeh janji kanggo nglindhungi donya Rusia! Apa sing bakal dikarepake saka wong sing legalized asil privatisasi (rampokan) kabeh negarane !!! nanging sawise sanksi kenek kanca-kancane, dheweke ketoke owah-owahan pikirane banget! Kabeh sing tiwas ing konflik iki ana ing kalbu! Yen dheweke ora menehi jaminan marang wong-wong, mula ora ana sing bakal ngomong, uga, Poroshenko utawa Tymoshenko mesthi bakal urip piye wae !! sawise pidato dhuwur-profil Putin, wong-wong ngarep-arep lan wiwit mbantah lan nampa bom udhara, mandheg pembayaran pensiun, lsp. Yen negara milih antarane perang lan isin - isin, banjur bakal nampa loro isin lan perang (W. Churchill) sampeyan ora bisa ngomong liyane babagan Putin
    1. kombat58
      +2
      4 2014 Juni
      Aja wedi wong enom!
      Titik kabeh opus sampeyan ana ing ukara "banjur ora ana sing bakal ngomong."
      Ngalamun ora ala! Mung ora bakal dadi, uwis ditindakake! Ora ana dalan maneh.
      Fascism lan conciliation karo iku ora bakal pass!
  40. Komentar wis dibusak.
  41. +4
    4 2014 Juni
    Artikel kasebut makarya kaya udan adhem. Aku setuju karo penulis lan muga-muga, nanging panguwasa Rusia nindakake kabeh kanggo ndhukung DPR lan LPR. Nanging sawise maca warta, mripate peteng nesu.
  42. 0
    4 2014 Juni
    Kutipan: Alexander Romanov
    Kutipan saka tungus
    Pangiriman peralatan bakal pindhah saka Crimea liwat Rostov, dadi apa? Peralatan kasebut yaiku Ukrainia, tegese dudu Rusia. De jure Rusia wis metu saka bisnis.

    Ana SHAM!



    Dill uga sampah. Sampah lawan sampah. Nanging siji bab!!! Kanthi sampah sampeyan bisa nggawa barang liya.
  43. +3
    4 2014 Juni
    Aku setuju karo penulis, supaya populasi sipil mati, lan ora ana sing bisa ditindakake. Nanging pasukan milisi ngusir kabeh serangan saka "Pengawal Nasional", saiki bisa diarani yen Novorossia ora bakal nyerah. Mulane, dheweke bakal nggegirisi mlebu pasukan perdamaian saka Rusia, saiki kita kudu nuduhake sabar lan solidaritas, kiriman senjata cilik wis menyang Novorossia. Wong bakal takon apa nyana, lan aku bakal ngomong apa, yen wong wis ora ngeweruhi, wis saiki ing "tur" saka Presiden AS ana tembung sing stabilitas ing Ukraina ana ing tangan saka Presiden Rusia, sing tentrem. pemukiman kahanan ing Ukraina ora bisa tanpa bantuan saka Rusia, iki meh padha tembung nalika padha ngedika bab stabil kahanan ing Suriah. Mulane, mung ana siji asil: AS lan Uni Eropa bakal "politik" nransfer Ukraina menyang "tangan" Rusia, kompromi bakal ditemokake ing ngendi Novorossia uga bakal aman (operasi punitive ing Tenggara bakal mandheg) lan konflik "gas" bakal dirampungake. Mesthine, konstanta ora bakal owah, Ukraina bakal terus ngalami negara pra-standar sajrone 10-20 taun liyane, lan stabilitas politik ora bakal teka nganti panguwasa wiwit nganggep kepentingan Ukraina Kulon lan Rusia Anyar.
  44. +2
    4 2014 Juni
    “Gugah nurani warga LPR/DPR, supaya dadi priya, pembela Tanah Air”
    siji kalbu lan gabung rangking ora cukup, amarga iku mung bakal militias sing bakal glethakaken mudhun ing kelompok. latihan personel dibutuhake, paling sethithik 2-3 sasi. digunakake, mbuwang bala bantuan untrained menyang perang bodho, amarga. bakal nyuda kepinginan kanggo perang ing Donbass dhewe
  45. Eugene
    +9
    4 2014 Juni
    Aku bakal nambah dhewe ...

    Aku uga ngetutake acara ing Ukraina lan sawise Crimea aku ngenteni mlebu pasukan kita menyang Kidul-Wétan. Lan kaya sampeyan, pisanan aku ora ngerti kenapa Kremlin alon. Lan saiki aku wiwit ngira ... ngadili dhewe:
    - Tragedi ing Odessa... kita kabeh weruh ngipi elek iki ... wis sasi ... Odessa meneng
    - Penambang ing Donbass... sakwise mlaku-mlaku ngubengi kutha, dikabari yen lagi dipecat ... bali menyang tambang
    - Kharkov... Bunch saka wong karo gendéra ing alun-alun nunggu bantuan (lan ing Kharkiv, dening cara, ana pasar ageng "Barbashov" saka ing kono kanggo Rusia padha nggawa akèh barang .. lan saiki??? bakal padha ninggalake pasar?
    -Kherson... ing 9 Mei, gubernur wis ngetokake yen Nazi ing 41 teka kanthi misi pembebasan

    Dadi pitakonanku iki....WONG-WONG IKI TUNGGU SIAPA??????

    Aku mbantu Novorossia nanging kanthi cara ora resmi: nganggo senjata, spesialis, sukarelawan, lsp.
    Nanging aku ora ngerti sebabe, yen dheweke dhewe ora pengin perang, Rusia kudu ngirim pasukan lan, minangka asil, diisolasi lan ngirim beban 200 menyang Oryol, Rostov lan kali liyane. area...

    Saiki babagan Crimea ... Sampeyan, mesthi, nyuwun pangapunten, nanging padha ngenteni Rusia ing Crimea ... jeneng kula paling ora siji pengusaha (saka kategori Chaly) ing dharatan Ukraina, sing ndhukung basa Rusia. sekolah biayane dhewe...

    Lan pungkasane, babagan nulungi bangsa Ortodoks ing Balkan ... Kakaisaran Rusia saben-saben nulungi sedulur-sedulur Ortodoks Bulgaria, nanging sakperangan alesan iki ora nyegah sedulur-sedulur kita sing dibebasake ngucapke matur nuwun kanggo perang ing sisih Hitler nglawan wong Rusia

    Mbok ana sing salah ... nuwun ... godhok
  46. +6
    4 2014 Juni
    Oh, carane aku uga seneng pracaya yen Federasi Rusia ora bakal ninggalake, nyipta fantasi manis babagan pasokan senjata lan liya-liyane. Nanging kita ndeleng saben dina apa sing kedadeyan, wong-wong padha mati, milisi carane ngeluh babagan kekurangan senjata lan terus, sanajan yen kita ngirim paling ora sawetara truk MANPADS lan ATGM, kita ora bakal ngrembug serangan udara ing Luhansk lan serangan wingi bakal njupuk luwih akeh wong Ukrainia. teknologi. Ora koridor??? Lan kepiye wong Krimea ngliwati sawetara kendaraan KAMAZ, kepiye para sukarelawan liyane???
    Ora, wong lanang, aku bakal percaya karo bantuan kita mung ing dina nalika ana pesawat mungsuh sing gedhe banget lan kerugian serius ing peralatan. Kajaba iku, kekurangan koordinasi normal milisi nuduhake manawa spesialis kita uga ora ana.
    Lan iki nglawan latar mburi konsesi lan diskon kanggo mungsuh, ing latar mburi blathering liyane lan liyane sluggish saka Kamentrian Luar Negeri lan administrasi, marang latar mburi kurang lan kurang manungsa waé ing media. Aku pancene ora pengin percaya, nanging kita gabung ...
    Lan siji-sijine sing bisa mengaruhi manuk unta Kremlin yaiku kita, wong Rusia. Tulis layang kanggo administrasi presiden, pindhah menyang rapat umum nuntut bantuan kanggo Shashim. Kirimi bantuan kamanungsan. Yen musim semi Rusia, banjur Rusia, lan dudu Kremlin, sampeyan ora kudu ngarep-arep manawa para priyayi kanthi jeneng kulawarga "banget Rusia" sing luwih saka setengah ing pamrentahan ngalami perasaan persaudaraan lan kepinginan kanggo mbantu Timur Kidul.
    Sapa sing duwe pengalaman ngatur rapat umum?
  47. +2
    4 2014 Juni
    Rusia bakal ora nggawe zona larangan mabur liwat Donbas http://lenta.ru/news/2014/06/04/zona/
  48. +2
    4 2014 Juni
    Awaken kalbu saka populasi lanang saka LNR / DNR, supaya padha dadi wong, pembela Fatherland.


    Iki sing utama, lan banjur bantuan lan kamenangan, kabeh bakal.
  49. -1
    4 2014 Juni
    Dheweke ora pengin ngirim pasukan, padha ngadeg kanggo Abkhaziians, nanging ora bisa kanggo Rusia. Kayane dheweke wis dicekel bal. Nanging ora ana sing bakal ngapura dheweke ...
  50. +2
    4 2014 Juni
    sampeyan ahli strategi militer lan sampeyan analis politik kita. Apa sampeyan wis suwe mikir? Mbokmenawa, sampeyan wis ngolah akeh informasi sing teka langsung saka Staf Umum, lan, mesthi, Kremlin. ) ABOUT HELP KANGGO WONG TIMUR.artikel minusmu akeh-akeh mikir awakmu.
    1. +2
      4 2014 Juni
      "Kabeh wong mbayangake awake dhewe minangka ahli strategi, ndeleng perang saka sisih"

      K. Prutkov
  51. +4
    4 2014 Juni
    Что то сильно стала напрягать тематика статей. Помнится когда прошли референдумы Все кричали-русские своих не бросают. Наша армия показательно воевала на границе! Секи "тряслись" в укромных местах! Но сегодняшняя ситуация разве улучшает положение "не брошенных" русских?
    1. +2
      4 2014 Juni
      Согласен с Вами.Как говорится дали надежду людям и потом их фактически кинули.
      Такое ощущение что России выгоден вялотекущий конфликт до начала работы новоизбранного евро-парламента.
  52. Victoria 1980
    0
    4 2014 Juni
    В 2018 году буду голосовать за Зюганова вместо Путина, если он еще не умрет к тому времени. Так предать - это по путински.
  53. +4
    4 2014 Juni
    Паша, речь идет не о интересах ДНР ЛНР. Речь идет о НАШИХ интересах на украине. Пока украинцы воюют с украинцами - конечно, можно заниматься любым онанизмом - в. т.ч. включать-выключать мозг ( кстати, уважаемый, Вы, скорее, мозг выключаете). А вот когда у нас появится общая граница с государством НАТО, полным отморозков, ненавидящих все русское, когда его накачают оружием и ломанет эту границу - вот тогда придется уже не мозги включать, потому что убивать будут НАС.
    А вообще - бред пишете. Какая пограничники могут остановить колонну танков?
    А насчет совести - ее СССР 70 лет будил. Теперь вы за месяц разбудите? А каковы перспективы, если не сумеете? Первым на фронт пойдете? Демагог вы.
  54. 0
    4 2014 Juni
    А почему только сухопутная граница рассматривается? В Крыму нет портов? Может в Мариуполе его нет? Взять под контроль десяток ожиревших погранцов в Мариуполе и морская "дорога жизни" открыта. Да и трофейные катера сторожевые перебросить тоже, чтоб укропы морем ничего не подбрасывали.
  55. 0
    4 2014 Juni
    Надеюсь, вчера по 1 не зря показывали фильм про Корею и наших офицеров там без опознавательных знаков...
  56. 0
    4 2014 Juni
    Туфта это, а не аргументация! "Слабый - ищет оправдание, сильный - ищет решение." (с) А решением проблемы как раз-то пока и не занимаются наши руководители.
  57. +4
    4 2014 Juni
    Ясно только одно, Украину от нацистов могут и должны освободить сами украинцы.
  58. 0
    4 2014 Juni
    Президент России Владимир Путин опроверг предположения, что Россия имеет планы аннексировать юго-восточные регионы Украины. Об этом глава государства рассказал в интервью французскому телеканалу TF1, передает РИА Новости. Полная версия трансляции будет доступна в среду в 22:00 по московскому времени.
    «Нет, мы этим никогда не занимались и не занимаемся. Украинским властям сегодняшним нужно наладить диалог с собственным населением, и не с помощью оружия, танков, самолетов, а с помощью переговорного процесса», — заявил президент.
  59. +1
    4 2014 Juni
    Автор прав..не российским войскам штурмовать украинские погранзаставы..
  60. Victoria 1980
    -1
    4 2014 Juni
    Если посмотреть в то место с своем мировоззрении и душе, где еще недавно находились и занимали свое место гордость за страну, чувство единения и общности со всеми гражданами России, чувство, вернувшееся после Крыма, что все будет хорошо, Россия поднимется и преодолеет поражение последних 20 лет, то сейчас в этом месте пустота...
  61. Eugene
    0
    4 2014 Juni
    RIA News
    "Никаких военных сил, никаких российских инструкторов нет на юго-востоке Украины", — заверил журналистов российский президент.
    "Люди, где бы они ни проживали, имеют права, и эти права должны быть защищены", — подчеркнул Путин в беседе с французскими журналистами.


    Это Путин сказал сегодня, а это было немного ранее:

    «О военных в Крыму: это были местные силы самообороны. Участие в их подготовке мы не принимали», - сообщил Путин.


    Все помнят чем это закончилось prajurit Так что не отчаивайтесь раньше времени... Большая Игра продолжается...и я так думаю в этой игре надо Своих поддерживать хоть словом , хоть делом hi
  62. +1
    4 2014 Juni
    "Военная часть № 3035 ВВ МВД Украины в Луганске после ночного боя выкинула белый флаг и сдалась." - пишет http://ura.ru/content/svrd/04-06-2014/news/1052182392.html
  63. Rus1704
    0
    4 2014 Juni
    Причем здесь граница!!! Любое пересечение границы, свободной от украинских пограничников или нет, будут преподнесено как открытая агрессия со стороны России. Вообще, у меня складывается впечатление, что как раз те, кто и затеял всю эту АТ операцию, ждут не дождутся, когда же у путина терпение закончится и он введет войска. Кто то (не будем показывать на них пальцем) отчаянно пытается втянуть нас в эту никому не нужную войнушку. Кому то нужна открытая война. И война это уже будет не между двумя соседними дружественными по определению странами... Вот только не могу понять для каких целей? Что сейчас происходит? Борьба за территорию, попытка дойти до москвы? Дак это мы уже проходили пару раз. Борьба на природные ресурсы, за газ? За рынки сбыта военных сухих пойков? Или кто то просто хочет доказать свою исключительность?
  64. +1
    4 2014 Juni
    Я не хочу орать про "все пропало". Хочу высказать прямую угрозу насчет того, что судить наше правительство будем ПО РЕЗУЛЬТАТУ. Если Новороссия выстоит, значит ставка нашего Правительства на активность нас, простых граждан, что мы сами организуемся, найдем деньги, оружие и добровольцев, была верной. Если же нацисты одолеют, я никогда этого не прощу нашим чинушам. Вот так вот тупо и просто. И всем советую думать так же.
  65. 0
    4 2014 Juni
    вот, что Стрелков пишет, ему-то я верю:
    "Игорь Стрелков:

    "Wong-wong sing tilar donya dina iki ing rangking milisi (kabeh minangka siji - pribumi Donetsk lokal) ora pengin dadi pahlawan. Mati. Lan, mbok menawa, dheweke ora bakal dadi yen kita duwe senjata lan pasokan sing cukup, instruktur lan spesialis, " lan paling mburi SD.

    Aku meneng dangu babagan "bantuan kanggo Rusia". Amarga aku ngerti kabeh - lan nuansa saka "politik amba", ing comparison karo kang Slavyansk mung speck cilik ing tablecloth Sajarah, lan risiko kolosal sing Rusia kudu njupuk kanggo bantuan kita karo pasukan bersenjata, lan inang liyane. faktor sing dijupuk menyang akun lan unaccounted kanggo.

    SING ORA NGERTI : KENAPA BISA MUNGKIN, PERTANYAAN KABEH, NYIMATE OSETIAN-KUDARES EWU SING DIHORMATI, LANGSUNG GESANG TULUNG, ORA PEDULI, NANGING WULAN WIS BU.” RUSIA" DENGAN BANTUAN URGENT??? KANG kene JUTAAN!!!

    Apa Moskow pancen ngira yen sawetara atus sukarelawan Rusia sing bersenjata kanthi sembrono iku kabeh sing dibutuhake lan iki cukup? Aku pengin ndeleng paling ora siji pejabat ing trenches ing Semyonovka sing "tanggung jawab" kanggo sisih kidul-wétan (dheweke) ...

    Saiki ing Krasny Liman wong ditembak ing dalan. Ing Zeleny Klin, paling apik, dheweke njupuk menyang arah sing ora dingerteni, lan paling awon, dheweke nembak sapa wae sing ora duwe ijin panggonan! Lan iki sanajan kasunyatane milisi kita wis mundur saka kono! Iki ora cukup kanggo campur tangan militer??? Pira mayit sing dibutuhake kanggo nggawe keputusan? Utawa aku kudu nyimpen wong tinimbang nimbali angel? evakuasi massal? Aku malah ora bisa nindakake kanthi kekuwatanku sing sederhana.

    Kabeh, serangan kasebut diwiwiti maneh, miturut tembakan kasebut.

    Bisa ditiru. Kita ora duwe apa-apa."
  66. Mbah Vitya
    0
    4 2014 Juni
    Паша! Поинтересуйся, как "брали под контроль" границу между СССР и Чехословакией в августе 1968 года. Дело одного часа...
  67. +2
    4 2014 Juni
    Ну, так-то и насчёт совести почитать приятно и вообще - всё правильно.
    Но, мнение сельского дурачка позвольте высказать.
    Главным и основным решающим фактором для прекращения фашистско-бандеровского беспредела, творящегося в Новороссии, могло бы стать мнение - решение Главного санитарного врача т.Онищенко.
    Посмотрите - нет нужного (и мудрого, чего уж там!) человека на месте -и "раздрай" на Украине.
    Страна живёт внешнеэкономическими связями.
    "Закрыть" всех проституток с Тверской - и экономика Украины рухнет в одночасье! Наверняка, есть и другие экономические "приколы". Специально смотрю на кондитерскую продукцию в наших, уфимских магазинах.
    "Рошен", он и в Уфе - "Рошен".
    А, прикрыть бы эту сладкую лавочку, для начала, так сказать.
    И прочие хозяйственно-финансовые лавочки. Тех, что дорвались до власти.
    Эту станет не просто холодным - ледяным душем на их свиные загривки.
    Если до этих господ не доходит то простое соображение, что в Европе шоколада хватает и без Порошенко.
  68. macabrekill
    +5
    4 2014 Juni
    Думаю, что с Донбассом у России никакой ошибки нет.
    После Крыма, в сязи с Донбассом на Российское правительство посыпались санкции, "давление" со стороны бизнес-партнеров и т.д. - словом все, что показывают по ТВ, и еще больше не показывают. Ничего нового стандартная, исторически сложившаяся политика британцев(+США). Украину профукали еще при Ющенках, врядли в правительстве РФ не знали о созданных "спортивно"-учебных лагерях националистов, и том, что в их головы там вколачивают. Но это уже вроде, как не актуально.
    Возникает другой вопрос, - А почему Украина?
    А ответ довольно прост, - британцы опять одним выстрелом двух зайцев валят(или миллион).
    Pamrentahan wayang wis dipasang. Iku bakal miwiti NATO menyang Ukraina. Lan kabeh wong teka. Omah leluhur Rusia ana ing tangane mungsuh. Sing dhewe iku jotosan moral ageng. Aku ora ngomong babagan rudal lan pangkalan. Iki minangka perkara cilik dibandhingake karo kasunyatan sing meh kabeh populasi Ukraina bakal dadi sandera ing tangan Inggris + USA. Lan mesthi, ing wektu sing trep kanggo wong-wong mau, bakal miwiti pembantaian "demokratis" saka populasi ing tangan saka "majeng" strata masyarakat - Nazi, bandit, utawa wong liya. Ngelingi yen akeh wong Ukrainia ing njaba Ukraina manggon ing Rusia, lan ing antarane wong Ukrainia (ing Ukraina) meh ora ana sing ora duwe sanak keluarga Rusia sing manggon ing Rusia. Mulane, Inggris, sawise ngenalake NATO menyang Ukraina, bakal kanthi bebas ngobongake pembantaian Perang Sipil ing Rusia, nalika trep kanggo wong-wong mau, lan ing syarat-syarat sing migunani kanggo wong-wong mau, supaya bisa numpes Rusia. Paling kamungkinan, saben kasempatan kanggo menang bakal digunakake, i.e. ngluncurake serangan nuklir.
    Lan saiki lolongan media, sanksi, lsp. duwe siji goal - kanggo nyegah Rusia saka ngganggu entri NATO menyang Ukraina. Kaya sing dicritakake, sapa sing lungguh ing kursi luwih dhisik yaiku master.
    Ana prabédan gedhe kanggo nglawan tentara Ukrainia sing adol, mlarat, utawa sing mabuk getih ing Irak, Afghanistan, lsp. pasukan NATO bersenjata apik.
    PS
    Lan sing paling menarik ing setahun yaiku rong toko media bakal ngilangi otak saka Ukrainia.
  69. +1
    4 2014 Juni
    Kutipan saka: zmey_gadukin
    Sawise teroris, saboteurs wiwit njupuk liwat kene, mung sawise karusakan.
    Sapa sing Girkin? Sapa sing Bolotov? Warga Ukraina?

    А Кто такой Турчинов? Яценюк? Порошенко? надеюсь дальше нет смысла перечислять.Но ты себе ни когда ни дашь точный ответ потому что ты тупоголовое "зомби".А тупоголовым размышлять вредно.Им всем к Псаки в очередь.
  70. 0
    4 2014 Juni
    Извиняюсь за офтоп, но:
    - Под Славянском сбит вертолет МИ-24 (видео)
    http://rusvesna.su/news/1401872545
    -
    Российский истребитель перехватил американский самолет вблизи Японии

    23 апреля американский самолет радиотехнической разведки RC-135U Combat Sent выполнял штатный полет над Охотским морем к северу от Японии, когда российский истребитель пролетел примерно в 30 м от его носа, сообщил 3 июня представитель Пентагона контр-адмирал Джон Кёрби.

    Инцидент совпал по времени с визитом Барака Обама в Японию

    http://www.inopressa.ru/article/04Jun2014/bloomberg/japan_us.html
  71. Alexander 2
    0
    4 2014 Juni
    Нужно неофициально помочь ополченцам, ликвидировав пограничников открыть границу с Украиной для переброски туда оружия
  72. +3
    4 2014 Juni
    Александр Михайлов, начальник ЦОС ФСБ России (1993-1996 гг.), генерал-майор ФСБ запаса, генерал-лейтенант МВД запаса, член Союза писателей РФ:
    «Как только появится вмешательство извне – на Украине сразу изменится формат войны»

    - Обратите внимание: а ведь нам Украина так ничего и не предъявила, - не предъявила ни одного задержанного сотрудника правоохранительных органов, ни одного спецназовца, ни одного военного, который сегодня находится или был задержан, скажем, на территории Донецкой области.
    Все это слова, бла-бла-бла, о том, что какой-то спецназ там где-то чего-то делает, и какие-то вещи происходят… Но по сути мы должны исходить из того, что Донецк, Луганск, и те субъекты Украины, которые хотят стать независимыми, и должны сами решить этот вопрос.
    Вот если Донецк сам не решит свои проблемы, то вряд ли им сможет чем-то помочь внешнее вмешательство. Более того, оно в значительной степени будет стимулировать расширение антирусских настроений, и вполне возможен всплеск такого украинского патриотизма. И, кстати, это будет достаточно объективно с точки зрения вмешательства во внутренние дела Украины.
    Как следствие, те люди, которые попытаются сделать что-то для помощи Донецку и Луганску, окажутся в очень сложном положении потому, что они будут, по сути, «наймитами Москвы».
    Что касается того, что сейчас в восточных областях задействованы украинские войска, то могу сказать, что все это тоже не так однозначно. Там же огромное количество людей, которые понимают ответственность за гибель своих соотечественников.
    Там же не очень много желающих воевать, и они прекрасно понимают, что эта будет братоубийственная война. Но как только появится вмешательство извне – на Украине сразу же изменится формат этой войны, этого противостояния
    1. +1
      4 2014 Juni
      Кто-то понимает кто-то не понимает.Такое ощущение что ..... Что касается того, что сейчас в восточных областях задействованы украинские войска, то могу сказать, что все это тоже не так однозначно. Там же огромное количество людей, которые понимают ответственность за гибель своих соотечественников. но никто при этом не хочет остановить то что происходит - обдела...ь? Скорее всего ждут пока это не закончится что- бы не лезть в драку.
  73. +2
    4 2014 Juni
    Только одного не могу понять, зачем нам воевать за территории которые в оон признали частью России? А на счет протестов в Харькове и Одессе можно забыть, они запуганы хунтой.
  74. 0
    4 2014 Juni
    Скорее всего санкции давят на кремлевский олигархат гораздо сильнее чем нам говорят.И пока эти санкции не включили на полную,а когда включат вся олигархическая шушера перебежит на сторону сша.
    Весь этот кошмар с войной на бывшей Украине хорош ТОЛЬКО одним : он показывает кто чего стоит и все расставляет по своим местам.
    Выстоит Путин под этим давлением и НЕ БРОСИТ повстанцев на бывшей Украине - честь ему и хвала,если нет то будет плохо всем и России в том числе.
    Предлогаю Вам посмотреть и послушать АЛЬТЕРНАТИВНУЮ точку зрения человека которого не обвинишь в предвзятости:
    ссылка:Аналитика от Марата Мусина http://voicesevas.ru/news/yugo-vostok/1301-voyna-na-yugo-vostoke-onlayn-04062014
    -hronika-sobytiy-post-updatesya.html

    там есть несколько видео но это называется :
    12-00, Аналитика от Марата Мусина, (когда решится украинский вопрос. Марат Мусин о наступлении критической даты событий вокруг Украины.(Видео)):
  75. 0
    4 2014 Juni
    [quote=Irokez][quote=zzz]
    Ana sing kaya satelit spy, lan saka ndhuwur, ing paling sak dina, kabeh katon sampurna lan diawasi, lan yen konvoi gedhe ngeweruhi, iku bakal katon ing Internet utawa ing statements resmi ing wangun tuduhan marang Rusia.
    .[/quote]
    Если знать где и у кого - можно получить график пролета эти самых "шпионов"...
    Как это делается - хорошо показано в фильме "Игры патриотов" (конечно, это кино... но "все сказки откуда-то берутся!..")
  76. +2
    4 2014 Juni
    Смотрю новости с ЮВ. Здоровенные мужики из местных. Держа на руках детей,показывают подвалы, где прячутся. Рассуждают о горькой доли беженцев в РФ. При том в рядах ополченцев их нет. Взывают:-ПУТИН! ВВЕДИ ВОЙСКА!. А сами? Что сделали для защиты СВОЕГО ДОМА И СВОИХ СЕМЕЙ? Замес в Новороссии- это надолго. И как в Истории уже было (изюмский шлях- известен, как место Русского сопротивления захватчикам). Так и теперь. Новороссия станет новым ПОГРАНИЧЬЕМ РОССИИ. Бабай обмолвился о КАЗАКИИ. НР Республике следует вернуться к понятию ВОЙСКОВЫХ ЗЕМЕЛЬ. Принять ЗАКОН о наследственных земельных наделах для тех, кто реально ЗАЩИТИЛ ЗЕМЛЮ. Это и будет восстановлением ИСТОРИЧЕСКОЙ СПРАВЕДЛИВОСТИ. Сражался? Значит Казак с наделом. Нет? Значит не в праве претендовать. Живи- работай спокойно, вернувшись из эвакуации. В ГД и Правительстве РФ давно ходит проект закона о Казачестве с привязкой к ЗЕМЛЕ. Вот реальная возможность применить. Не РФ конечно! Правительству Новороссии.
  77. BlackBerry
    0
    4 2014 Juni
    Вот! Наконец-то трезвый разбор полетов со вменяемым планом действий. Павел, спасибо. Просто большое человеческое спасибо.
    Комменты не читала и читать не буду - увидела 43 минуса статье и поняла, что с ночи улучшения в мозгах не произошло. Интересно, в Великую Отечественную так же было? Люди ведь не меняются. Как человеческая популяция, я имею ввиду...Значит, всегда кем-то будут писаться альтернативные истории - войн, стран, народов. Так? Я думаю, историю как предмет следует перестать признавать даже естественной наукой. Нет в ней науки, только факты и их интерпретация. В какой-нибудь гомеопатической концентрации, например 1 к миллиону. Но как отравляет...

    maneh- Gampang banget.

    К озвученному Павлом плану по разблокированию границы (скриншот кликабелен):
  78. snake_gadukin
    -2
    4 2014 Juni
    Ответ на вопрос "Почему местные массово не вступают в ряды ополчения" прост - те кто хотел в ДНР, уже воюют. Остальным ДНР не нужна.
    Все очень просто и прозаично.
    А вы дальше рубитесь в комментариях.
    1. +1
      4 2014 Juni
      Kutipan saka: zmey_gadukin
      Ответ на вопрос "Почему местные массово не вступают в ряды ополчения" прост - те кто хотел в ДНР, уже воюют. Остальным ДНР не нужна.

      А Вы почитайте мемуары сподвижников Ковпака. Поначалу (первый год) в партизаны на Украине во времена ВОВ идти никто не хотел: все думали, как семьи прокормить. Потребовались зверства фашистов и довольно много времени, пока люди массово не взялись за оружие. Сейчас происходит тоже самое. И хунта делает всё, чтобы это случилось как можно скорее.
      Представьте себе, что с ДНР и ЛНР пошли бы хотя бы на разговоры, что была бы проведена федерализация (а это - повышенная ответственность местных властей), если бы не устраивали провокацию с русским языком (пусть он будет даже вторым государственным!,)если бы к ним относились как к гражданам Украины, а не к врагам. Как Вы думаете, много бы людей поддержало тогда идею референдума, который был просто от безысходности. А если бы после референдума хоть кто-нибудь начал нормальные переговоры, а не уничтожение народа, разве дошли бы до сегодняшнего положения? А теперь ДНР и ЛНР уже не смогут остаться в составе Украины - все будут против.
  79. +1
    4 2014 Juni
    Kutipan saka: elmir15
    А че, в 2008 году можно было также лицемерно рассуждать - ну, типа не могла маленькая Юж.Осетия противостоять танкам и "градам" Грузии

    Тогда обстреливали наших миротворцев имевших мандат ООН, были погибшие. К томуже всё население ЮО были гражданами России. В Новороссии ничего подобного не имеем.
    1. 0
      4 2014 Juni
      И там наши 17 лет их не признавали!
  80. +1
    4 2014 Juni
    Вот бы паникёров на благое дело, а именно в помощь ополченцам, прямо сейчас - сию минуту, как они требуют ввести российские войска. nglirik
  81. +1
    4 2014 Juni
    Kutipan saka: elmir15
    Кстати, Юж.Осетия и Абхазия такие-же непризнанные республики

    Кстати в этих республиках до ввода наших войск и "стар и млад" под ружьём стоял - это то чего нет в Новороссии!!! А жаль!!! У меня трое сыновей - на воину дык на войну - но сначала пусь новоросские ребята в "окопах поседят"!
    А ВВП знает, что делает - ни одного косяка с 1999 года! Терпения ВСЕМ НАМ - горячим российским парням!
  82. GexZloy
    -1
    4 2014 Juni
    Kutipan saka Anper
    GexZloy
    Rating negatif

    Из всего что там написано, действительности соответствует пару пунктов, остальное придумано, в прочем как и большинство информации на этом ресурсе. Вообще в ожидании скорого бана, так как не вписываюсь в концепцию сайта.
    Откуда будет положительный рейтинг если я пишу не то что хотят видеть большинство русских? Здесь все должны боготворить ВВП и хаять хохлов.
    1. +1
      4 2014 Juni
      Kutipan saka GexZloy
      Откуда будет положительный рейтинг если я пишу не то что хотят видеть большинство русских?

      Да Вы еще кокетничаете aran - все прочитали и выбрали для себя, хорошего, то, что Вам больше всего про себя понравилось!
      К делу.Напишите то, что хотят видеть большинство нерусских или меньшинство русских.Будьте внимательны - х.о.х.л.о.в здесь не хают, здесь хают фашистов и хатаскрайников.А если все это Вам так мучительно, зачем заниматься садомазохизмом - не паситесь на наших полях, глагольте истину в среде единомышленников.
  83. Gerda
    -2
    4 2014 Juni
    Да признайтесь сами себе, что в отношении нас жителей юга-востока вы поступили как мать наркоманка, которая привела и продала за дозу свою несовершеннолетнию дочь в притон.
    Жестко. Но где то так. Теперь не знаю. Может привыкнем к режиму, но по крайней мере уже не будем питать иллюзий относительно того, что якобы русские своих не бросают. Лучше бы тогда осетином быть.
    1. +4
      4 2014 Juni
      Цитата: gerda
      Может привыкнем к режиму, но по крайней мере уже не будем питать иллюзий относительно того, что якобы русские своих не бросают. Лучше бы тогда осетином быть.

      Если исходить из этого тезиса, такой пипл как вы русскими себя не считают - бросали русских раз за разом. Втихушку. А порой и не скрывая. И только майдан расставил всё на свои места. Так что нынешняя Руина прекрасно подходит под определение матери-наркоманки, продавшей всё и вся ради дозы звёздно-полосатой.
      Эх, Голландия... Всё бы о наркоте...
    2. +1
      4 2014 Juni
      Gerda
      Rating negatif
      Tambah menyang dhaptar ireng
      Полное имя: Лена
      Kelompok: Pengunjung
      Tanggal riko: 4 Juni 2014 20:16
      Tanggal registrasi: 4 Juni 2014 19:40

      Publikasi: 0 [ Deleng kabeh publikasi ]
      Komentar: 1 [ Komentar pungkasan ]
      Rating: -98 +
      Да что они, как травленые тараканы, лезут на сайт!
      Лена, а как ты из русскoh в осетина превратишься?
      1. +3
        5 2014 Juni
        Kutipan saka Anper
        Лена, а как ты из русской в осетина превратишься?

        Абонент временно недоступен - косяк забила в амстердамской курильне wassat
  84. 0
    5 2014 Juni
    Ну нет у нас ни другой страны ни другого президента. Не хочет "элита" холодной войны. Это поворачивать долго. Быстрее на законных основания частные армии создать, как в США. А помогать можно и сейчас. Если добровольцем не сумеешь, то http://awas1952.livejournal.com 3462723.html?view=147973699#t147973699
  85. 0
    5 2014 Juni
    Вообще -то автор прав, но сейчас поехало много добровольцев из Чечни и России. Да и вообще Луганск и Донбасс - героическая земля. Вы вспомните историю http://perestroyka2.ru/lugansk-vsegda-bl-zemley-geroev.html
  86. GexZloy
    0
    5 2014 Juni
    Kutipan saka Anper
    К делу.Напишите то, что хотят видеть большинство нерусских или меньшинство русских.

    Это и пишу, упорно минусуют, результат уже оглашён.

    Kutipan saka Anper
    Будьте внимательны - х.о.х.л.о.в здесь не хают, здесь хают фашистов и хатаскрайников.

    Здесь ты не один, хают ещё как.

    Фашизма на Украине намного меньше чем вам оттуда кажется. Этот вывод делаю на основе выборов (За Яроша 1,5%) и прожитой жизни на Украине. В России в отличии от Украины, это развитое направление, официальные марши по городам, осталось этих ребят поставить под ружьё и рубать будут мало не покажется. Вопрос только когда и кому это понадобится.

    Про "хату". Сидеть долбить по кнопкам мы можем все, но никто не знает как себя поведёт в определённой ситуации, поэтому ещё неизвестно что лично ты будешь делать в случае подобной ситуации в России.


    Kutipan saka Anper
    .А если все это Вам так мучительно, зачем заниматься садомазохизмом - не паситесь на наших полях, глагольте истину в среде единомышленников.

    Не мучительно, а не приятно.
    Среди единомышленников только поддакивать можно, я это не люблю.
    Истина порождается в споре.
  87. komrad.klim
    0
    5 2014 Juni
    GexZloy общаться в л\с отказывается!
    сцыт:-)
    1. GexZloy
      0
      5 2014 Juni
      Kutipan saka: komrad.klim
      GexZloy общаться в л\с отказывается!
      сцыт:-)

      на работе я ещё иногда работаю
  88. SASSpy
    0
    5 2014 Juni
    Я что то не пойму - в 2008 в Осетию войска ввели ( тоже опасались(ССАЛИ) Запада ). Хотя там были наши миротворцы ( слабое оправдание)-Более того - США там присутствовало непосредственно ....И никаких РУССКИХ ТАМ не было !!! СЕЙЧАС НАШИ РУССКОЯЗЫЧНЫЕ БРАТЬЯ И СЁСТРЫ гибнут !!!Находится оправдание - типа санкции экономика ...ВСПОМНИМ 41-е - 45-е даже 91-е !!!!Люди знали что надо УНИЧТОЖИТЬ ФАШИЗМ или смерть рабство ...Сейчас ПРОСТОЙ НАРОД НЕ ЖИРУЕТ И ТАК же готов на лишения , чтобы не пропустить фашизм ( поэтому такой высокий рейтинг у Путина )Вывод - У нас тоже свои олигархи КАК и в чеченскую....ВЫВОД НАС РОССИЯНЕ (простой народ ) ВСЕГДА БУДУТ ДЕРЖАТЬ ЗА ... Какой то найдёт оправдание и может даже очень убедительное ...НО Я УВЕРЕН - ПОКА НЕ УНИЧТОЖИМ КАПИТАЛИЗМ ----- МИРОВОЙ ---- ВСЕГДА БУДь готов к войне

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"