Jen Psaki terus nglirwakake pitakonan babagan Ukraina

85
Washington ora ndhukung draf resolusi Rusia babagan Ukraina sing diajukake menyang Dewan Keamanan PBB, laporan kantor berita. "Kabar". Rusia wis nawakake kanggo menehi kesempatan kanggo warga sipil ninggalake zona perang lan ngirim bantuan kamanungsan menyang Ukraina wétan. Nanging, miturut Departemen Luar Negeri AS, ora perlu langkah-langkah kasebut.

Juru bicara Departemen Luar Negeri AS Jen Psaki uga ujar manawa akeh data sing konflik teka saka zona perang, "nanging Departemen Luar Negeri ngawasi perkembangan kahanan kasebut."

Psaki kayane wis mutusake kanggo ngganti taktik, cathetan agensi kasebut. Saiki dheweke ora nggatekake pitakon-pitakon sing biasane mbingungake dheweke. Lan jawaban, kayata, contone, ing kasus resolusi, diwaca saka kertas.

"Iku hipokrit pimpinan Rusia kanggo mungkasi kekerasan lan nggawe koridor kamanungsan," ujare Psaki. - Ing wektu sing padha nalika pasukan ora teratur bersenjata teka ing Ukraina saka Rusia, gaman diselundupaké saka Rusia, lan separatis sing didhukung Rusia nyerang target anyar lan nyekel wakil OSCE. Lan Rusia ora nindakake apa-apa kanggo mungkasi.
  • http://www.vesti.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

85 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 32
    4 2014 Juni
    Ya, iki dudu warta kabeh))) ... Psaki malah ora lucu maneh ... dheweke ngluwihi kulawarga Bush ing latihan intelektual lan terus maju.
    1. + 81
      4 2014 Juni
      Iki "politisi" gedhe..
      1. +8
        4 2014 Juni
        Kanthi iki cetha - kabeh otak miber metu saka jotosan ...
        Kepiye babagan Psachka? Apa dheweke ora katon kaya pirang? Ah-ah-ah-.. Iki toleransi. Aja katon luwih pinter tinimbang atasanmu! Utawa iku klinik?
        1. Bodrov
          + 16
          4 2014 Juni
          Kok mirip...
          1. ivan.kormoran
            0
            4 2014 Juni
            Dheweke ora bisa, kanthi definisi, ndeleng Sesuk utawa Dina Sawise Sesuk, kanthi siji hibrida konstituen (Scribblers) mung kanggo mangan lemak sawise ngeluh liyane. Lan ing komponen liyane, sanajan ing kejuaraan pemuda ing wilayah provinsi, otak tumpah dadi kathok cendhak.
            Hmm, sayangé Khokhlovs, maneh (4 kaping) padha crap, nesu lan dinuga milih Pemimpin, iku perlu kanggo Khokhlovs tumindak jujur ​​- iku bodho kanggo nransfer sing ana ing Maidan ing tarub menyang Rada, mbok menawa. ana wong liya ora ngganti kabeh otak kanggo obat-obatan lan perasaan sing duwe pengawetan diri. Lan apa sing paling masuk akal - Poroshenko, Bocah wadon tuwa sing wis ora duwe sabit lan macem-macem sampah amarga seneng mbuwang militan ing kana !!
            Aku Obyama, karo otak kethek, malah bakal wedi kanggo pindhah menyang Polandia, nanging bakal matèni kethek, lan banjur padha ngomong yen iku dhawuh dening Khokhls - kethek ora lemak !!
            Iki sarkasme, nanging anggere Khokhols bakal mbasmi awake dhewe, utawa iki minangka keputusan program panganan saka RADA, ora ana wong - ora perlu roti !!!!
            Serem, nanging miturut pendapatku, iki minangka penilaian sing paling bener babagan kedadeyan kasebut.
            Ikhlas.
      2. +9
        4 2014 Juni
        Quote: MIKHAN
        Iki "politisi" gedhe..


        aku paham!!! Klitschko minangka idola, dheweke bakal wiwit ngomong kaya dheweke:
        "Aku mikir kita bakal mbantu Ukraina yen, mesthi, kita ora pikiran onomatopia, nanging senjata kakehan, nanging demokrasi bisa uga ora bisa kanggo menang ing atine sawetara wong sing kanggo kita. Nanging isih kita nglawan Rusia. sanajan bisa nglawan perang ing Ukraina, kita bakal ndhukung argumentasi kasebut yen dheweke ora bisa. Lan umume, aku kudu njlentrehake carousel iki babagan kanca-kanca saka Ukraina. Nanging saiki aku angel njawab!!!!"
        1. +2
          4 2014 Juni
          Kutipan saka Deniska
          aku paham!!! Klitschko minangka idola, dheweke bakal wiwit ngomong kaya dheweke:


          Lan Psaki, kanthi kasempatan, ora nindakake tinju? Yen ora, dheweke duwe "brainlessness" - cacat bawaan.
      3. +2
        4 2014 Juni
        Psaki lan malah liyane psache
        1. +1
          4 2014 Juni
          Kutipan saka Alez
          Psaki lan malah liyane psache


          Lawakan lawas: Monyet lungguh lan nindakake omong kosong sing ora bisa dingerteni. Gajah takon - apa sing sampeyan tindakake? Dheweke - menehi kula 3 dolar, aku bakal pitutur marang kowe. Dheweke menehi, dheweke marang. Dheweke - uga, sampeyan lan wong bodho! Dheweke bodho, wong bodho, lan aku duwe dhuwit sampeyan, wah, sapa sing luwih bodho.
          Mangkono psaki (lan akeh ing Amerika Serikat), wong bodho iku bodho, lan Amerika Serikat aturan. Lan kita kabeh pinter, padha ngerti kabeh subtleties diplomasi, lan Federasi Rusia wis outcast.
      4. +2
        4 2014 Juni
        Pasuryan ora rusak dening kapinteran.
      5. +4
        4 2014 Juni
        Ya, nag ing umum minangka "generator tembung acak." psaka - "generator jawaban acak."
        1. alex 241
          + 12
          4 2014 Juni
          Kutipan saka booze
          psaka - "generator jawaban acak."
      6. ivan.kormoran
        +1
        4 2014 Juni
        Sayange, aku ora setuju, iki dudu politisi bodho, mbandhingake kesalahan kasebut lan korban aborsi sing gagal - sampeyan ngina politisi.
        Nanging kolase sing menarik - uga, bajingan anyar tuwuh saka serikat iki, kanthi sirah sing rusak lan asu sing ngeluh !!!
      7. +1
        4 2014 Juni
        nanging katon ing physio dheweke - sampeyan ndeleng ditutupi karo bintik abang - iku ateges stupidity ngamuk
      8. GCU
        +1
        4 2014 Juni
        Quote: MIKHAN
        Iki "politisi" gedhe..

        Negara apa, politisi kaya ngono !!!
      9. 0
        5 2014 Juni
        Oh, tutup maneh))
    2. + 13
      4 2014 Juni
      Kutipan saka silberwolf88
      Psaki malah ora lucu maneh ... dheweke ngluwihi kulawarga Bush ing latihan intelektual lan terus maju.

      Dheweke ujar apa sing kudu dirungokake wong Amerika lan ora liya.
      1. +5
        4 2014 Juni
        Kutipan: Alexander Romanov
        Dheweke ujar apa sing kudu dirungokake wong Amerika lan ora liya.

        Sing mesthi. Sawise kabeh, asu uga ora diwenehi prentah sing dawa, amarga ora ngerti. Lungguh tegese lungguh, lungguh tegese lungguh. Kabeh liyane ora bisa dingerteni.
        1. +1
          4 2014 Juni
          Ya, dheweke iku asu, mung perbandingan kasebut nyinggung asu kasebut
      2. +9
        4 2014 Juni
        Inggih, kabeh wis jelas karo Psaki, nanging karo Klichno ... Ing forum ana wong sing jelas nyathet yen Klitschko minangka generator tembung acak. ngguyu Dadi pitutur marang aku CARA? Kepiye carane wong bisa njupuk wong-wong iki kanthi serius?
        1. + 13
          4 2014 Juni
          Kutipan saka Kibalchish
          Inggih, kabeh wis jelas karo Psaki, nanging karo Klichno ... Ing forum ana wong sing jelas nyathet yen Klitschko minangka generator tembung acak. ngguyu Dadi pitutur marang aku CARA? Kepiye carane wong bisa njupuk wong-wong iki kanthi serius?

          Nah, kaya iki, utawa apa ...
        2. +9
          4 2014 Juni
          Ing kali ngambang bata, kayu kaya kaca
      3. Komentar wis dibusak.
      4. alex 241
        +2
        4 2014 Juni
        Kutipan: Alexander Romanov
        Dheweke ujar apa sing kudu dirungokake wong Amerika lan ora liya

        Woy Sash, wakil LGBT Amerika s.saki sabanjure mimpin Pusat Intelijen Udara lan Angkasa Nasional Kongres USAF lan pasukan ing medan perang, Kolonel Leah Loderbeck, kanthi terang-terangan homoseksual. Ing upacara peresmian, Loderbeck, 42 ​​taun, tampil ing ngarep 700 militer sing kumpul ing museum penerbangan nasional. Nduwe 3100 karyawan militer lan sipil lan anggaran $ 350 yuta kanggo nglacak ancaman udara, ruang angkasa lan cyber marang angkatan udara lan negara kanthi sakabehe. Loderbeck ujar manawa butuh 60 nganti 90 dina kanggo sinau babagan owah-owahan sing dibutuhake kanggo kepentingan agensi kasebut. Nyebutake garwane Brenda, Kolonel Leah Loderbeck nyathet bangga khusus sing dirasakake minangka komandan homoseksual pisanan ing salah sawijining layanan khusus negara. Dheweke ujar manawa mbatalake Undhang-undhang Aja Takon, Aja Ngomong, sing nglarang prajurit Amerika LGBT kanthi terang-terangan ngakoni orientasi homo, wis ngidini dheweke nindakake tanggung jawab manajerial luwih apik tinimbang sadurunge. Kolonel Loderbeck nandheske pentinge komponen cyber ing intelijen modern, utamane amarga kabutuhan intelijen mundhak amarga mundurake pasukan AS saka Afghanistan terus, nalika ana pasukan militer AS ing wilayah Pasifik mundhak.
        1. +2
          4 2014 Juni
          Kutipan: alex 241
          Perwakilan LGBT mimpin Pusat Nasional Angkatan Udara AS kanggo Intelijen Udara lan Angkasa

          Hi Sanya! Lan sampeyan ngerti, padha nindakake iku ora mung kanggo gay lan lesbian, padha nindakake kanggo awake dhewe, perverts tenan pengabdian kanggo wong-wong mau lan bakal nindakake prentah tanpa mikir, malah paling njijiki, amarga padha nistha.
          1. alex 241
            +2
            4 2014 Juni
            Sialan San, aku ora duwe tembung. Kepinteran perverts! Apa sing ana ing sirahe ana, mung Gusti Allah sing ngerti!
            1. 0
              4 2014 Juni
              Kutipan: alex 241
              Apa sing ana ing sirahe ana, mung Gusti Allah sing ngerti!

              Ora ana sing apik, mesthi!
        2. 0
          4 2014 Juni
          Iki Leah Loderbeck ngomong anggere mung wanita bisa ngomong dawa. Ketoke dheweke "rembugan" karo bojone Brenda sadurunge turu. Lan iki ngelingake aku babagan: "Kebiasaan langgeng konsultasi karo Raisa Maksimovna ngeculake dheweke (Gorbachev). Sawise mikir lan rada bingung, Gorbachev menyang kamar turu ....
          Saben uwong ngerti apa sing dadi kebiasaan konsultasi karo bojone. Muga-muga Pusat Nasional kanggo Intelijen Udara lan Angkasa Angkatan Udara AS bakal cepet rusak.
    3. +5
      4 2014 Juni
      psaki mung duwe saki ing sirahe lan ora ana otak sing diamati.
    4. +3
      4 2014 Juni
      Dheweke kudu pindhah menyang klub komedi, sing bakal dadi pesaing! ngguyu
    5. +3
      4 2014 Juni
      Kutipan saka silberwolf88
      Ya, iki dudu warta kabeh))) ... Psaki malah ora lucu maneh ... dheweke ngluwihi kulawarga Bush ing latihan intelektual lan terus maju.


      Amerika ora perlu ngerti maneh. Akeh sing wis biasa ngandelake kothak kasebut, kaya ing negara liya.

      Kaya Obama ing jamane, Psaki tetep dadi peran iki amarga kualitase ora isin karo kabodhoane (utawa mung aktris sing apik)
    6. +1
      4 2014 Juni
      Iki Psaki. Wong bodho lair, wong bodho bakal mati.
      1. EKT
        +1
        4 2014 Juni
        Sawise maneh, aku ngusulake ngirim Psaki menyang Komedi!
  2. +9
    4 2014 Juni
    Pranyata luwih nguntungake mow kaya wong gemblung, wong ngguyu, ngilangi ketegangan, lan yen sampeyan mikir babagan iki, dheweke ngidoni kabeh jagad lan "nilai demokrasi".
    1. +4
      4 2014 Juni
      Kutipan saka: roman72-452
      Iku luwih bathi kanggo mow ing wong bodho

      Aku ora mikir dheweke slacking.
    2. +2
      4 2014 Juni
      Apa nilai-nilai demokrasi? Dheweke wis suwe. Siji-sijine sing isih ana yaiku konsep demokrasi sing salah - muni kaya mangkene: "Kabeh bisa ditindakake yen aku rumangsa apik, lan aku pengin ngrusak kabeh wong sing nglawan demokrasi kita !!!"
  3. + 19
    4 2014 Juni
    Psakki - Iki khusus dilatih mudhun eseman
  4. +5
    4 2014 Juni
    Psaki kaya asu, panemune wis suwe ora disenengi wong normal!
  5. +3
    4 2014 Juni
    Washington ora ndhukung draf resolusi Rusia babagan Ukraina

    Lan padha ora tau ndhukung. Utawa wong mangu?
    Diplomasi kuwat mung kanthi dhukungan saka sawetara tank, helikopter, pesawat, lsp.
    1. +3
      4 2014 Juni
      ora katon SU  Dina iki, 08:54 Diplomasi kuwat mung kanthi dhukungan saka sawetara tank, helikopter, pesawat lan


      ,,,Inggih leres,,,
      ,,, Aku ora bisa njamin akurasi:

      "Tembung apik sing didhukung dening Colt luwih akeh tinimbang mung tembung sing apik" (c)
      1. +3
        4 2014 Juni
        Rudal pelayaran ngyakinake luwih cepet tinimbang catchphrases. (Ora mine).
    2. Komentar wis dibusak.
  6. +1
    4 2014 Juni
    Psaki minangka prawan telpon.
    1. +1
      4 2014 Juni
      Kasunyatane ora ana sing nyeluk dheweke!
  7. +4
    4 2014 Juni
    Piye wae aku kesel maca babagan iki ... asu ... Omong kosong dheweke wis nyenengake kabeh Internet ... Lan kanggo dheweke ..... pipis ing mripate, embun Gusti ...
  8. +7
    4 2014 Juni
    Saiki dheweke ora nggatekake pitakon-pitakon sing biasane mbingungake dheweke.


    Mbokmenawa mayoritas pitakonan kaya ngono! ngguyu
  9. +4
    4 2014 Juni
    Kaya wong sing kalah ing papan tulis, yen mung ora bisa meneng, lan ing kana bisa uga paling sethithik menehi biji C.
  10. +8
    4 2014 Juni
    "Lan Rusia ora nindakake apa-apa kanggo mungkasi" Kanggo iku, Amerika Serikat nindakake kabeh kanggo miwiti.
  11. +1
    4 2014 Juni
    Profesi manuk beo ora ateges kegiatan intelektual. Nanging kabisan mental wong-wong sing mulang bokong iki kanggo maca saka Piece saka kertas tenan nimbulaké ora mung mamang, nanging uga badhan serius - warga iki kudu didandani lan dianggep, nanging padha duwe senjata nuklir ing tangan ...
  12. +2
    4 2014 Juni
    Baba iku robot, apa sampeyan bisa ngomong karo dheweke ...
  13. +1
    4 2014 Juni
    Dadi kita ora ngenteni dhukungan. Lan ditindakake supaya dheweke nolak. Lan nalika ora gelem, dheweke ngrusak awake dhewe. Sithik, sithik. Lan sithik-sithik gambar Amerika Serikat saya mudhun.
  14. +5
    4 2014 Juni
    Yen kita nganggep kekurangan otak kabeh psaks iki sing dadi pimpinan ing Amerika Serikat, mula sisa-sisa massa sing diarani "bangsa Amerika", ing babagan tingkat pembangunan, ora malah. iso dibandhingke karo kethek.
  15. Ham
    +5
    4 2014 Juni
    "Iku hipokrit pimpinan Amerika kanggo mungkasi kekerasan lan nggawe koridor kamanungsan," ujare Psaki. - Ing wektu sing padha ora duwe aturan baku bersenjata teka ing SYRIA lan Ukraina saka AMERIKA, senjata diselundupaké saka AMERIKA lan separatiss, didhukung dening AMERIKA, nyerang target anyar lan nyekel wakil OSCE tawanan. Lan AMERIKA ora nindakake apa-apa kanggo nyegah.


    IKI IKI DITULIS PERSIS NENG KERTAS PSAKI !!!!
  16. +1
    4 2014 Juni
    Ekspresi ing raine aku ora ngerti apa-apa, aku ora krungu apa-apa, aku ora bakal ngomong apa-apa marang sapa wae. Dheweke nulis marang aku lan aku maca. Lan nalika takon apa sampeyan banjur sirah mangsuli, aku mangan ing. ngguyu
  17. 0
    4 2014 Juni
    Raikin duwe miniatur kaya ngono - "ayo miwiti wong bodho." Kaya pitik mati! - Ah, teleskop wis digawa. Semono uga Psaki. Dheweke didhawuhi supaya ora ndemek topik kasebut, lan dheweke "ngluncurake wong bodho." Pranyata kabeh ora lumaku miturut rencana Washington. Sampeyan ora bisa ngatur kahanan dhewe. Dheweke ora nemoni wong-wong mau.
  18. 0
    4 2014 Juni
    Kesel malah ngguyu ing wong bodho iki ing komentar, lan iku dosa, apa sampeyan bisa nindakake yen Gusti Allah maringi dheweke atine saka anak telung taun.
    1. Kapten61
      0
      4 2014 Juni
      jelas yen ana masalah gedhe karo intelijen ... lan ora bisa dibatalake ... nanging makhluk iki minangka pejabat! - maca pasuryan usa
    2. Kapten61
      0
      4 2014 Juni
      jelas yen ana masalah gedhe karo intelijen ... lan ora bisa dibatalake ... nanging makhluk iki minangka pejabat! - maca pasuryan usa
  19. + 14
    4 2014 Juni
    Krasnodar kita gabung karo sanksi ngguyu
  20. 0
    4 2014 Juni
    Kuwi oh, minangka sekretaris pers, sampeyan isih kudu nggoleki. Nanging, apa presiden, kaya sekretaris ...
  21. 0
    4 2014 Juni
    Efek saka psaking bisa digunakake kanggo wong sing percaya karo media lokal, wong sing ngalami owah-owahan kesadaran, lan sing ana ing
    Ana akeh AS, EU lan Ukraina, posisi Rusia kaget, yen kabeh donya pracaya yen kita mbantu milisi, banjur
    kok ora tulung-tinulung karo kargo kamanungsan, ora mung nyediakake senjata konvensional, nanging uga senjata sing luwih efektif kanggo nglawan pesawat lan tank, lara, sampeyan sing ati-ati, Pak Presiden!
    Utawa butuh kali getih kanggo mutusake!
  22. +2
    4 2014 Juni
    Inggih, ninggalake cah wadon piyambak. Dheweke kerja. Apa padha ngomong. Lan umume .... pajak dheweke, asuransi kesehatan, kanggo bocah-bocah kuliah, neg.. opo .. Afrika Amerika ..... lsp. kanggo mbayar. Iki mung ngomong babagan "kualitas" wong-wong sing tanggung jawab marang pers. Coba dhewe kanthi tampilan serius kanggo blurt metu kanggo temenan nindakake omong kosong ...
  23. +3
    4 2014 Juni
    Psaki ngakoni yen "kedadeyan sing disesalake" kedadeyan ing Ukraina wétan, minangka akibat saka wong sipil sing tatu utawa malah tiwas. Miturut juru bicara Departemen Luar Negeri, "Iki kedadeyan umum ing zona perang", laporan "Interfax".
    Apa sinisme lan hasutan sing ala saka Departemen Luar Negeri!
    1. ZSP
      0
      4 2014 Juni
      Iku apik kanggo njagong lan piz ... liwat segara bab fénoména biasanipun ing zona perang.

      Lan apa sing ditindakake kanggo nyegah iki, dheweke ngirim tentara bayaran ???

      Mulané ditutupi nganti sapa waé bisa ngobong ing kuping, nanging sejatine isih bakal metu, ora bisa ndhelikake!
  24. krokiza
    0
    4 2014 Juni
    Muter bodho
    1. Kapten61
      +1
      4 2014 Juni
      ora, iku ora muter - iku cara iku ... Nyuwun
    2. Kapten61
      0
      4 2014 Juni
      ora, iku ora muter - iku cara iku ... Nyuwun
  25. +1
    4 2014 Juni
    Psaki, Psaki...
    Ora kulit, ora pasuryan, ora pikiran.
  26. 0
    4 2014 Juni
    Kutipan saka sscha
    Kanthi iki cetha - kabeh otak miber metu saka jotosan ...
    Kepiye babagan Psachka? Apa dheweke ora katon kaya pirang? Ah-ah-ah-.. Iki toleransi. Aja katon luwih pinter tinimbang atasanmu! Utawa iku klinik?



    Lan dheweke ngalami perkara sing nggegirisi nalika isih cilik !!! Aku mikir sawetara jenis MININGITIS sing nggegirisi kanthi transisi menyang tumor kanker otak.
  27. +3
    4 2014 Juni
    "Rusia wis menehi tawaran kanggo menehi warga sipil kesempatan kanggo ninggalake zona perang lan ngirim bantuan kamanungsan menyang Ukraina wétan. Nanging, miturut Departemen Luar Negeri AS, ora perlu kanggo langkah-langkah kasebut."
    Amerika Serikat kasengsem ing penghancuran lengkap populasi Rusia Anyar.
  28. +1
    4 2014 Juni
    AS ora mandheg gumun. Bush utawa Presiden Ireng. Presiden sabanjure kudu wanita lesbian rambut abang.
  29. pica2
    +1
    4 2014 Juni
    Psaki - panggonan ing kennel.
  30. +1
    4 2014 Juni
    "... Psaki misale jek wis mutusake kanggo ngganti taktik dheweke, cathetan agensi. Saiki dheweke ora nggatekake pitakonan klarifikasi sing biasane mbingungake dheweke."

    Lan ora suwe sampeyan kudu nggawe tape recorder kabeh, amarga kabeh pitakonan bakal mbingungake. Degradasi, sampeyan ngerti ...
  31. 3vs
    0
    4 2014 Juni
    Apa sing ditindakake para negarawan yen "mukjizat" kasebut nyuwara posisi resmi negara! ngguyu
  32. +6
    4 2014 Juni
    Mesthi ora nggatekake ...
  33. 128 mgb
    +1
    4 2014 Juni
    Jarene wong wadon iku ayu – bodho, utawa elek – pinter. Ing kasus iki, ana gabungan saka loro ngelawan. Sing aku ora bakal ngomong, guess dhewe.
  34. 0
    4 2014 Juni
    wong, uga, sawise kabeh, iki wis rampung dening spesialis -psaka, uebama, rasmus, grumbulan, etc., etc. - TALKING HEAD - requirement utama kanggo karakter kuwi lack ABSOLUTE analisis.
  35. terapis
    0
    4 2014 Juni
    Ya, dheweke ora peduli. Saiki dheweke mikir babagan amben kebon anyar ing balkone. Ora preduli kembange layu. Cepet mulih lan ngombe.
  36. vtel
    0
    4 2014 Juni
    Kang menehi kritik dening Psaks, ora ana wong wicaksana ing negara, lan wanita glamor karo eseman halal aturan kabeh ana. Degradasi saka perakitan stasiun sepur katon.
  37. +1
    4 2014 Juni
    Lha iki wis ora lucu maneh, ngguyu wong mlarat lan lara.
  38. mishkent
    +2
    4 2014 Juni
    "lan separatis, didhukung dening Rusia, nyerang target anyar".
    Wong wadon celaka malah ora ngerti yen "separatis" iku wong Rusia ...
  39. +2
    4 2014 Juni
    Miturut hukum konservasi materi - yen ana Jen Psaki, banjur sawetara WANITA duwe rong otak !!!
  40. +1
    4 2014 Juni
    Ya, apa sampeyan, kabeh logis ing Departemen Luar Negeri, ora kabeh wong bodho. Mbukak D.U.R.U. iki, ing sembarang wektu sing alus, dheweke bakal ngrujuk marang kekurangane, amarga kita nate milih abu-abu minangka wong sing salah, kaya celana pemadam kebakaran , Yegorushka Gaidar.
  41. +1
    4 2014 Juni
    wong gemblung sing luar biasa ... ternyata ing Amerika paling akeh iki..
  42. Leonard
    +1
    4 2014 Juni
    Sampeyan katon ing pasuryan - expression saka oligophrenic 100%. Kajaba iku, carane dheweke nindakake nalika njawab pitakonan saka pers. Iki minangka wakil saka Departemen Luar Negeri lan kabeh demokrasi Amerika
  43. +2
    4 2014 Juni
    Mbusak Alien saka Politik !!!
  44. 0
    4 2014 Juni
    Pssaki, oke, ayo sampeyan terus "beku"! Nanging carane ngatur kutha kaya Kyiv kapasrahake kanggo kuwi "pinter" lan apa bakal asil? Ing kutha Maidan, walikota Maidan? Mandes Ukraina!
  45. 0
    4 2014 Juni
    hmm ... mung kanggo aku sing "psaki" dudu wong ???
    menurutku iki android, yapi wis luwih saka sepisan demonstrasi wong kaya ngono, mula rai kayu, jawabane bodho, lan beku iku periodik.
  46. UNTUK IBU NKRI
    0
    4 2014 Juni
    Psaki digawe
    1. ipshum
      +1
      4 2014 Juni
      Iki Samantha Power
  47. UNTUK IBU NKRI
    +1
    4 2014 Juni
    Psaki digawe 2
  48. 0
    4 2014 Juni
    Aku uga bakal nglawan evakuasi wong Amerika saka Gedung Putih nalika rampung, aku ora ngerti sebabe
  49. +1
    4 2014 Juni
    Lan Jen Psaki iki, nyatane, ora katon kaya wong, model mekanisme saka organ sing dipasang kanthi apik, awak tanpa nyawa.
    Mungkin iki mesin manungsa, mula jawabane aneh banget.
  50. ivan.kormoran
    0
    4 2014 Juni
    Wong lanang, aku ngerti kelakuane Tsey Psaki, mung kampanye PR, anti-rating dheweke ora mung ing AS nanging ing saindenging jagad (Snowden lagi ngaso).
    Iki individu saka suku asu whishes ing pangarep-arep yen padha nendhang saka Pale House ing singsot Rusty, banjur sawetara arus anti-manungsa (kayata Al ing Kaede utawa sawetara jenis Vsheikh poked karo jancok) bakal njupuk munggah kanggo koleksi, sijine iker-iker rasukan anti-kutu lan mangan pedigree. Punika individu adoh-sighted saka suku sundel, nanging aku figured metu sawise kabeh.
  51. macabrekill
    0
    4 2014 Juni
    Inggris maneh matèni manuk loro (utawa yuta) karo siji watu.
    Pamrentahan wayang wis dipasang. Iku bakal miwiti NATO menyang Ukraina. Lan kabeh wong teka. Omah leluhur Rusia ana ing tangane mungsuh. Sing dhewe iku jotosan moral ageng. Aku ora ngomong babagan rudal lan pangkalan. Iki minangka perkara cilik dibandhingake karo kasunyatan sing meh kabeh populasi Ukraina bakal dadi sandera ing tangan Inggris + USA. Lan mesthi, ing wektu sing trep kanggo wong-wong mau, bakal miwiti pembantaian "demokratis" saka populasi ing tangan saka "majeng" strata masyarakat - Nazi, bandit, utawa wong liya. Ngelingi yen akeh wong Ukrainia ing njaba Ukraina manggon ing Rusia, lan ing antarane wong Ukrainia (ing Ukraina) meh ora ana sing ora duwe sanak keluarga Rusia sing manggon ing Rusia. Mulane, Inggris, sawise ngenalake NATO menyang Ukraina, bakal kanthi bebas ngobongake pembantaian Perang Sipil ing Rusia, nalika trep kanggo wong-wong mau, lan ing syarat-syarat sing migunani kanggo wong-wong mau, supaya bisa numpes Rusia. Paling kamungkinan, saben kasempatan kanggo menang bakal digunakake, i.e. ngluncurake serangan nuklir.
    Lan saiki lolongan media, sanksi, lsp. duwe siji goal - kanggo nyegah Rusia saka ngganggu entri NATO menyang Ukraina. Kaya sing dicritakake, sapa sing lungguh ing kursi luwih dhisik yaiku master.
    Ana prabédan gedhe kanggo nglawan tentara Ukrainia sing adol, mlarat, utawa sing mabuk getih ing Irak, Afghanistan, lsp. pasukan NATO bersenjata apik.
    PS
    Lan sing paling menarik ing setahun yaiku rong toko media bakal ngilangi otak saka Ukrainia.
  52. 0
    4 2014 Juni
    Kutipan: alex 241
    ... Kolonel Leah Lauderbeck, sing ora ndhelikake orientasi homoseksual. Nyebutake garwane Brenda, Kolonel Leah Lauderbeck nyathet bangga khusus sing dirasakake dadi komandan gay pisanan ing salah sawijining lembaga intelijen negara kasebut. Miturut dheweke, pencabutan undang-undang "Aja Takon, Aja Ngomong", sing nglarang anggota militer Amerika, wakil komunitas LGBT, kanthi terang-terangan ngakoni orientasi seksual non-tradisional, ngidini dheweke nindakake fungsi manajerial. luwih apik tinimbang sadurunge.


    Nanging bawahan lanang "biasa" saiki bisa rumangsa tenang - dheweke ora bakal ngganggu usulan sing ora sopan ...
  53. 0
    4 2014 Juni
    lan iki minangka conto saka wong sing dicritakake - pitik sing ora duwe otak.
  54. 0
    4 2014 Juni
    Ing antarane amer, kabeh wanita politisi utawa pinter, utawa bodho, lan liyane gugup mental, dheweke milih khusus.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"