Kepala Oleg Tsarev kira-kira setengah yuta dolar

46
Miturut kantor berita "Kabar", markas pertahanan nasional wilayah Dnipropetrovsk nawakake setengah yuta dolar kanggo sapa wae sing nahan calon mantan presiden Ukraina Oleg Tsarev, sing ora duwe kekebalan parlementer.

"Miturut informasi sing ditampa, Markas Pertahanan Nasional Wilayah Dnipropetrovsk ngumumake ganjaran ing jumlah $ 500 kanggo pangiriman warga Tsarev Oleg Anatolyevich menyang lembaga penegak hukum Ukraina," Wakil Kepala Administrasi Daerah Dnipropetrovsk Boris Filatov ngandika ing jaringan sosial.

Sadurungé dilapurake yen Verkhovna Rada saka Ukraina mutusake kanggo nyabut kekebalan parlementer Oleg Tsarev lan sarujuk kanggo penahanan kanggo panggilan separatisme.

Tsarev piyambak ngendika bilih piyambakipun badhe nglawan junta. "Aku melu kasunyatan manawa cara politik ngatur warga Ukraina kanggo nglawan pamrentah saiki. Aku dadi kepala gerakan Tenggara, aku dadi wakil ketua front anti-fasis, lan aku bakal terus kerja ing arah iki, "ujare politisi kasebut.

“Dheweke ngobong omahku, kantor, resepsi wakil, ngrusak bisnisku, lan sing kedadeyan ing Rada saiki mung kelanjutan saka kedadeyan sadurunge. Aku rencana kanggo ngunjungi tenggara ing cara sing padha, ngendi aku wis - ing Donetsk, ing Luhansk. Aku rencana nglawan pamrentah fasis iki nganti kita ngirim maneh menyang asale - ing luar negeri, utawa dilebokake ing dermaga lan menehi wangsulan kanggo kejahatane, "ujare.
  • http://www.vesti.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

46 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +7
    4 2014 Juni
    Kolomoisky adol kanthi tenanan.... Serius gendheng utawa gendheng dipindhah metu? opo
    1. +4
      4 2014 Juni
      gendheng. Ora ana mafia sing luwih adhem - kulawarga Don Barak saka Fashington keprungu keprungu lan dheweke wis dawa lan adoh ... ing salawas-lawase! ngguyu ngguyu
      PS Lan warta iku ciri junta banget ... uh ... uh ... macem-macem!
      1. +4
        4 2014 Juni
        Apa Kalo Moysky entek dhuwit? Dheweke janji yuta kanggo Tsarev, lan saiki mung setengah.

        Aja ngece, Benya, sampeyan ora butuh sepeser ing peti mati sing cedhak.
        1. IGS
          +4
          4 2014 Juni
          Miturut pacelathon biyen, masyarakat menehi dhuwit. Lan Kalo Moysky mbatalake persentase. Gesheft, ora ana pribadi utawa politik.ngguyu
    2. +7
      4 2014 Juni
      Kutipan: Nevsky_ZU
      Kolomoisky adol kanthi tenanan.... Serius gendheng utawa gendheng dipindhah metu? opo



      Urusane dibuwang, mung sak karepmu kudu dikonsolidasi, ben mengko ora ana sing nuntut.

      Kajaba iku, Tsarev - wong pinter, mbok menawa ngerti bab liyane penting
    3. +9
      4 2014 Juni
      Aku mikir yen sawise sawetara wektu, wong-wong sayap tengen lan militan Kalomoyets bakal nyekel Kolomoisky dhewe, lan ora kanggo dhuwit, nanging supaya dheweke ora dilebokake ing saham lan ngidini dheweke nebus urip kanthi kerja keras.
      1. 0
        4 2014 Juni
        Quote: Prokop
        Pravoseki lan militan Kalomoyets bakal nyekel Kolomoisky dhewe

        Dheweke bakal ora bisa ditrapake, utamane nalika, kaya biasane, dheweke hi uncalan wong kanggo dhuwit. Mungkin dheweke bakal nyelehake dheweke ing saham yen dheweke ora lolos menyang AS utawa Israel. lan kanthi sukarela. Dill zombified, utawa ing obatan lan ora ngerti sing padha ora mbayar ing kantor iki.
    4. +3
      4 2014 Juni
      Kutipan: Nevsky_ZU
      Kolomoisky putus tenan..

      Apike, yen sampeyan bang Kalamoisky, Israel bakal njerit - Holocaust opo
    5. +1
      4 2014 Juni
      Kolomoisky adol kanthi tenanan.... Serius gendheng utawa gendheng dipindhah metu?
      Yahudi Amérika ndhukung pion babi ing game amba, Komoysky prajanji akèh iku kanggo wong.
    6. +2
      4 2014 Juni
      Ayo, dheweke adol - dheweke menehi lyam ing telpon, lan saiki setengah - Tsarev saya murah - tegese ana sing luwih wedi lan iki apik banget
    7. Validator
      0
      4 2014 Juni
      Kalomoisky manggon ing Swiss kanthi permanen saiki. Aturan liwat timbalane. Kaya dheweke alergi kanggo sawetara serbuk sari lokal ing Dnieper. Mulane, ora bakal bisa digantung karo Filatov ing lentera tetanggan, pendekatan khusus bakal dibutuhake, kaya BAB.
      1. +1
        4 2014 Juni
        Kutipan saka Validator
        Kalomoisky manggon ing Swiss kanthi permanen saiki.

        Oh aku ragu! Nanging, dheweke pancen wis digebug lan dhuwit banke dicopot. Nanging mayit kasebut "nunggu ing swiwi" ing endi wae ing gletser. Yen ana apa-apa, dheweke bakal nyalahke kabeh marang wong mati lan menehi mayit. Nganti saiki, dheweke tau ditampilake ing TV - dicukur, dicukur, luwih tipis ... metune mirip, nanging tata kramane beda. Dheweke ora nuduhake maneh, kabeh ana ing telpon. Dadi .... kita ngenteni kabar pati sing durung wayahe nalika panas.
    8. 0
      4 2014 Juni
      Kutipan: Nevsky_ZU
      Serius gendheng utawa gendheng dipindhah metu?

      loro-lorone. Gendheng wis pindhah metu. ana gendheng serius. wassat
    9. +1
      4 2014 Juni
      Ing negara sing ora duwe apa-apa kanggo mbayar gas, ngendi saben dina padha ngomong bab sabdhoning kanggo mundhakaken prices lan tariffs, dadi metu sing ana setengah yuta dolar kanggo sirah Tsarev ...
    10. Komentar wis dibusak.
  2. johnsnz
    +6
    4 2014 Juni
    Apa, Kolomoisky, dhuwite entek? Sewulan kepungkur, lam nawani? nglirik
    1. +1
      4 2014 Juni
      Kutipan saka johnsz

      Apa, Kolomoisky, dhuwite entek? Sewulan kepungkur, lam nawani?


      Lyam - kanggo wakil, saiki luwih murah
  3. +2
    4 2014 Juni
    "Mburu kulit sirah" wis diwiwiti. Iki murni Amerika. Iku misale jek sing Tsarev mung kanggo nyalahke kanggo kasunyatan sing asring kelip-kelip ing TV kita?
  4. +8
    4 2014 Juni
    Para oligarki Federasi Rusia bakal entuk hadiah kanggo nyekel Kolomoisky, tembung catur. ngguyu
    1. +4
      4 2014 Juni
      Manuk gagak ora bakal ngetokke mripat gagak.
      Lan carane lucu - nglirik
  5. soyuz-nik
    +2
    4 2014 Juni
    Iki - "cara kita", kanthi cara Eropa!
    Aku ora bakal kaget yen UkroSMI bakal nglaporake marang Ukroplebs yen Tsarev sing dhawuh dhewe!
  6. +2
    4 2014 Juni
    Sadawane dalan, telung kasus pidana wis dibukak marang Tsarev!
    1. +2
      4 2014 Juni
      Quote: Egoza
      Telung kasus pidana wis dibukak marang Tsarev

      Yen telung sasi kepungkur, swasana Tsarev ora pro-Rusia, malah anti-fasis.
      “Dheweke ngobong omahku, kantor, resepsi wakil, ngrusak bisnisku, lan sing kedadeyan ing Rada saiki mung kelanjutan saka kedadeyan sadurunge.
      Sawise kabeh iki, Tsarev ora bisa teka karo junta maneh. Inggih, Gusti Allah (lan GDP) bantuan. Lan omah lan bisnis iku kanggo gain.
    2. 0
      4 2014 Juni
      Quote: Egoza
      Sadawane dalan, telung kasus pidana wis dibukak marang Tsarev!

      Nanging aku ora ngerti! Elena hi Apa sampeyan bisa nerangake, apa sing bisa diputusake Tsarev? Apa sing kudu dibayar? Apa sing bisa ambruk karo ilang?
      Miturut pendapatku, Benya mung seneng-seneng!
      1. +2
        4 2014 Juni
        Kutipan saka: dmitriygorshkov
        apa sing bisa diputusake Tsarev? Apa sing kudu dibayar? Apa sing bisa ambruk karo ilang?

        Tsarev - politisi wewenang, minangka wakil saka Verkhovna Rada saka wilayah tartamtu. Yen saiki padha miwiti kanthi resmi Novorossia - parlemen, presiden, Konstitusi, etc. - Dheweke bisa uga kapilih dadi presiden. Lan dheweke ora bakal nguciwani sampeyan. Mulane padha wedi banget.
        1. 0
          4 2014 Juni
          Quote: Egoza
          Tsarev - politisi wewenang, minangka wakil saka Verkhovna Rada saka wilayah tartamtu.

          Matur nuwun kanggo jawaban tresna , Aku saiki mikir yen dheweke ora ngrampungake apa-apa saiki. Lan banjur "wakil BP" meh ora plus ing kahanan iki, nalika BP padha iki nggawe lam alam bébas.
        2. 0
          4 2014 Juni
          Quote: Egoza
          Tsarev - politisi wewenang, minangka wakil saka Verkhovna Rada saka wilayah tartamtu.

          Menapa malih, sapunika sampun katingal bilih piyambakipun sampun tuwuh.
          Perkembangan posisi sipil lan pandangan politik katon.
          Dhek biyen anggone omong-omongan ora trep lan ora bisa dimangerteni, saiki wis bisa medharake kanthi cetha lan cetha. Tsarev kesengsem kula liyane lan liyane.
  7. +1
    4 2014 Juni
    Kaklomoisky ngethok tarif, iku cetha sing masalah wiwit ing bisnis getih.
  8. 0
    4 2014 Juni
    Go, liwat "bank of new york" pembayaran bakal pass, utawa ing awis saka Kalamoysky, kang padha, SHIT!!!
  9. +1
    4 2014 Juni
    Lan kabeh ana ing grup gay, ora ana sing kedadeyan, Ukraina diseret menyang EU
  10. Kodar75
    +4
    4 2014 Juni
    Miturut cara, aku bubar maca ing warta sing wakil saka Partai Komunis Federasi Rusia Valery Rashkin lan Sergey Obukhov mréntahaké kanggo Jaksa Agung Yuri Chaika karo panjalukan kanggo ban lan banjur liquidate kabeh perusahaan saka oligarki Ukraina Igor Kolomoisky dumunung ing Rusia.
    Cekakipun, mangga waca: http://www.stoletie.ru/lenta/kprf_prizyvajet_lishit_kolomojskogo_biznesa_431.htm

  11. +2
    4 2014 Juni
    Pamburu kulit sirah lagi rame. Kanggo wong India ing Amerika wis suwe banget, nanging ing ngendi vampire tanpa getih?
  12. +1
    4 2014 Juni
    Kutipan: Kodar75
    Miturut cara, aku bubar maca ing warta sing wakil saka Partai Komunis Federasi Rusia Valery Rashkin lan Sergey Obukhov mréntahaké kanggo Jaksa Agung Yuri Chaika karo panjalukan kanggo ban lan banjur liquidate kabeh perusahaan saka oligarki Ukraina Igor Kolomoisky dumunung ing Rusia.
    Cekakipun, mangga waca: http://www.stoletie.ru/lenta/kprf_prizyvajet_lishit_kolomojskogo_biznesa_431.htm



    Borjuis "kita" ora bakal ngidini, dheweke uga duwe sawetara properti ing Ukraina.
    1. +2
      4 2014 Juni
      Quote: Tetangga
      Borjuis "Kita" ora bakal ngidini, dheweke uga duwe sawetara properti ing Ukraina

      Ayo kula! Kanggo ing Ukraina, BP wis mutusake kanggo nglarang lan ngrebut kabeh perusahaan Rusia, bebarengan karo kabeh aset
  13. +1
    4 2014 Juni
    Kutipan: Kodar75
    Miturut cara, aku bubar maca ing warta sing wakil saka Partai Komunis Federasi Rusia Valery Rashkin lan Sergey Obukhov mréntahaké kanggo Jaksa Agung Yuri Chaika karo panjalukan kanggo ban lan banjur liquidate kabeh perusahaan saka oligarki Ukraina Igor Kolomoisky dumunung ing Rusia.
    Cekakipun, mangga waca: http://www.stoletie.ru/lenta/kprf_prizyvajet_lishit_kolomojskogo_biznesa_431.htm



    Ya, saiki wis wayahe, lan ora mung Kolomoisky kabeh wong duwe real estate lan bisnis ing Rusia, Tarut wis wiwit ilang, lan iki bakal rauh.
  14. +1
    4 2014 Juni
    Ya, Pak Tsarev kelangan regane, Kolomoisky ora ambegan kanthi rata marang dheweke.
    1. +1
      4 2014 Juni
      "Sinked" luwih adhem tinimbang ing "90s"! Oligarki pengin mrentahake "dibantah" - lan "penguasa demokrat berdaulat" nyumbang - kanggo pelanggaran hukum!
  15. +1
    4 2014 Juni
    Carane! Lan dheweke mutusake supaya Tsarev pindhah menyang organ ... Inggih, ya, dheweke dhewe duwe wektu angel karo sirahe ...
  16. 3vs
    0
    4 2014 Juni
    Lha, kalo-moishe ora mbayar dhuwite dhewe.
    Amerika bakal nyithak akeh dolar sing dibutuhake.
  17. nicollider
    +1
    4 2014 Juni
    ing rednecks: Kolomoisky ngandika bab 1kk, iki bab 500k, i.e. prabédan ing kanthong?
  18. vtel
    0
    4 2014 Juni
    Lan aku ora bakal menehi ruble mbengkongaken kanggo sirah Kalomoisha! Carane!
  19. +1
    4 2014 Juni
    Pemburu hadiah langsung ... Sawetara jinis Abad Pertengahan ...
  20. +2
    4 2014 Juni
    Nanging apa undang-undang Ukraina ngidini woro-woro dening wong pribadi babagan ganjaran kanggo nyekel wong? Aku panginten sing mung negara bisa ngumumake ganjaran kuwi, yen ora, saka sudut pandang hukum, iki "urutan" banal saka godfather bandit. Ketoke junta wis rampung mutusaké kanggo nggunakake carte blanche saka AS lan EU kanggo tumindak sembarang.
  21. +1
    4 2014 Juni
    Kok murah banget? Padha ora malah menehi kula linglang, Aku wis gelo yen aku wis ing panggonan Tsarev. Rakus kaya biasane Kolomoisky.
    Aku wonder carane akeh kang bakal menehi kanggo Putin?
    Good luck lan kamenangan ing perjuangan kanggo Tsarev lan pemimpin liyane saka Kidul-Wétan Ukraina.
  22. -1
    4 2014 Juni
    Kembar Tsarev mbokmenawa ora manis saiki, dumadakan sawetara pamburu hadiah bakal njupuk inisiatif kanthi kabeh akibat sing bakal ditindakake.
  23. 0
    4 2014 Juni
    Aku ngerti, Ukrainians mutusaké kanggo mung saingan karo COMEDY CLUB
    amarga saka kabeh warta kuwi, kajaba kanggo ngeluh, ora ana emosi maneh
  24. buser
    0
    4 2014 Juni
    tugas! Sirahe Tsarev regane $500000. Pira regane gaji Kalomoisky?
  25. -1
    4 2014 Juni
    Tsarev minangka karakter sing ambigu banget. kalih kula lan panjenengan, kados ingkang kapangandikakaken. Aku pengin lungguh ing kursi loro, nanging ora bisa. nanging dheweke nyoba banget.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"