Kyiv nuduh Moskow "ngrampok Ukraina"

118
Miturut kantor berita "Kabar", panguwasa Ukraina ngajokake rong tuntutan hukum marang Federasi Rusia karo Pengadilan Hak Asasi Manungsa Eropa. Miturut Kyiv, Rusia nyolong wilayah Crimea, uga 2.2 milyar meter kubik gas. Kajaba iku, miturut kepala pamaréntahan Ukraina, Arseniy Yatsenyuk, tuntutan hukum uga bakal ditindakake marang panguwasa pamaréntahan Rusia - "kanggo penyitaan ilegal lan rampokan Ukraina."

Kantor Jaksa Agung Ukraina wis ngluncurake penyelidikan pidana babagan nyolong properti negara ing Crimea. Miturut panguwasa Kyiv, antara liya, Rusia nyolong gas. "Sadurungé, Ukraina dituduh nyolong gas. Saiki aku bisa ngomong yen Rusia nyolong gas - dheweke nyolong wilayah kita, dheweke nyolong Chernomornaftogaz, dheweke nyolong gas 2,2 milyar meter kubik saka kita, sing saiki ana ing Crimea, "ujare Arseniy Yatsenyuk.

Sadurungé, Kamentrian Kehakiman Ukraina ngitung kerugian sing dialami negara sawisé Crimea gabung karo Federasi Rusia. "Dina iki jumlah kerugian 1 triliun 80 milyar hryvnia. Amarga watesan hak nggunakake obyek, properti lan mineral, jumlah iki bakal terus berkembang, "ujare kepala departemen, Pyotr Pavlenko.

Miturut dheweke, kanggo nutup kerugian kudu ngrebut aset lan properti perusahaan Rusia. "Kita ngomong babagan Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, Segara Ireng angkatan laut RF. Kita ngusulake menyang Kantor Kejaksaan Umum, ing kerangka proses pidana iki, kanggo njupuk sawetara keputusan prosedural kanggo ngrebut properti saka Federasi Rusia lan perusahaan Rusia sing melu pendhudhukan, "Pavlenko nandheske.
  • http://www.vesti.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

118 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Khalmamed
    + 18
    4 2014 Juni
    .....ojo ngomong opo, kethek endhog iku MONYET BODOH!!!
    1. + 10
      4 2014 Juni
      Sapa sing paling banter bengok-bengok - nyetop maling? MALING!
      1. +6
        4 2014 Juni
        Quote: Morgan
        Sapa sing paling banter bengok-bengok - nyetop maling? MALING!

        bener. Rusia kudu ngajukake counterclaim "kanggo panggunaan ilegal wilayah lan sumber daya Rusia wiwit 1954," lan ngajukake pratelan, multiplying ho.khlyatsky siji dening 240, lan ndeleng reaksi am . (kanggo 240 adhedhasar 60 taun minangka bagéan saka Ukraina, 1 triliun. 80 milyar hryvnia kanggo 3 sasi, 12/3 * 60 = 240 lan sing 259 triliun 200 milyar hryvnia).
        1. +2
          4 2014 Juni
          Kutipan: fyvaprold
          bener. Rusia kudu ngajukake counterclaim

          - rong yuta Crimeans tindak menyang Rusia, ngarep, ninggalake karo properti. Utawa apa iki (pi)maidanut endhog-sniff nganggep minangka hak kanggo ngrampas wuda nalika padha lunga? Korbane bidan mendem iku omong opo!!
    2. Komentar wis dibusak.
      1. + 14
        4 2014 Juni
        Aku ngguyu kesel. Rusia nyolong saka Ukraina. Iki logis mokal kanggo mbayangno. Dheweke pancen ngrusak menara kasebut. Lan Kulon mbantu akeh ing perisakan iki.
        1. + 19
          4 2014 Juni
          Miturut pendapatku, siji-sijine cara kanggo ngobati "penyakit otak" pamrentah Ukraina yaiku mbebasake saka pamrentahan iki. Ayo kula nerangake: nampa dhukungan terus-terusan saka Kulon, wong-wong Ukrainia sing kuat ngupayakake panjaluk sing luwih anyar, mula nyatane Rusia kudu nyuplai gas kanthi gratis lan mbayar ganti rugi.
          Minangka dhokter, aku nyatakake yen terapi konservatif ora bakal efektif ing kasus iki. Cut, mung dipotong.
          1. +7
            4 2014 Juni
            Kutipan saka: maxcor1974
            Cut, mung dipotong.
            ...
            ...Luwih becik tanpa anestesi....
            1. +9
              4 2014 Juni
              Kutipan saka: aleks 62
              ...Luwih becik tanpa anestesi....

              Loro dokter bedah ing koridor rumah sakit. Siji takon marang liyane:
              - Kepiye operasi kasebut?
              Kang kapindho mangsuli:
              - Ya, ora menarik ... Ing anestesi ...
              ombenan
            2. +3
              4 2014 Juni
              Ya, iki wektu kanggo euthanize kabeh Kyiv Caudle iki.
          2. +1
            4 2014 Juni
            Kutipan saka: maxcor1974
            Miturut pendapatku, siji-sijine cara kanggo ngobati "penyakit otak" pamrentah Ukraina yaiku mbebasake saka pamrentahan iki.

            utawa saka otak ... cedhak tembok ...
        2. Komentar wis dibusak.
        3. +4
          4 2014 Juni
          REDBLUE SU Dina iki, 10:02 ↑
          Aku ngguyu kesel. Rusia nyolong saka Ukraina ... "
          ONE STROKE babagan kahanan ing Crimea ... apa sing isih ana lan apa sing isih ana ...
          Panfilova: "Masalah kasebut ana ing kasunyatan manawa layanan migrasi kita entuk, ujar, kantor paspor kasebut (aku ora bakal ujar manawa iki minangka layanan migrasi Krimea), sing 20-25 taun kepungkur ing kabeh wilayah. "((Patemon karo Komisioner Hak Asasi Manungsa ing Rusia Ella Pamfilova
          http://www.kremlin.ru/news/45825)
        4. +6
          4 2014 Juni
          Kutipan saka REDBLUE
          Aku ngguyu kesel. Rusia nyolong saka Ukraina. Iki logis mokal kanggo mbayangno

          Gazprom ora pindhah menyang Arbitrase Stockholm kanggo siji alesan prasaja - ora ana kaadilan ing pengadilan EU menyang Federasi Rusia ... Dadi sampeyan bakal ngguyu malah luwih yen claims dill iki wareg ...
          1. 0
            4 2014 Juni
            Batu tulis sing gemerisik, atap alon-alon ... ngguyu
          2. 0
            4 2014 Juni
            Kutipan saka bif
            Gazprom ora lunga menyang Arbitrase Stockholm amarga siji alasan sing gampang ...

            Iku luwih kamungkinan sing ora Gazprom "ora lunga", nanging Euro-Ukrainians piyambak ...
            aja lali sing Stockholm Arbitration Tribunal (SAT) ora pengadilan internasional, nanging mung internasional umum organisasi kanthi fungsi arbitrase ... lan saka "keputusan" SAT nganti eksekusi - kaya mlaku menyang rembulan ... sanajan ana Konvensi New York (1958) ... juntas mung nyadari yen dheweke ora bakal ngenteni. kanggo eksekusi "keputusan" SAT ing urip iki, lan ing liyane - miturut Vysotsky - dheweke bisa uga "lair minangka baobab" ... ngguyu
        5. +4
          4 2014 Juni
          Kutipan saka REDBLUE
          Rusia nyolong saka Ukraina.

          Ya, akeh gas
          2,2 milyar meter kubik
          Iki logis amarga Psaki ujar manawa "Eropa nyuplai gas menyang Rusia liwat Ukraina"
        6. +9
          4 2014 Juni
          Kutipan saka REDBLUE
          Aku ngguyu kesel. Rusia nyolong saka Ukraina. Iki logis mokal kanggo mbayangno.

          Dibandhingake karo logika Ukrainia
          logika wadon katon langsing lan anggun kaya matematika.
          eseman
        7. +1
          4 2014 Juni
          Ukraina nyolong saka dhewe! Kanggo 23 taun, industri ing wilayah kulon lan tengah wis meh rampung numpes! A cadangan kekuatan isih tetep ing sisih wétan. Nanging ana watesan kanggo kabeh!
          Perang sipil diluncurake ing WETAN Ukraina: iki kasangsaran pamaréntahan saiki! Muga-muga Gusti Allah maringi para pejuang Timur bisa slamet!
        8. 0
          4 2014 Juni
          Kutipan saka REDBLUE
          Rusia nyolong saka Ukraina.


          Kita setuju karo pernyataan sampeyan, TAPI Kita kudu mbayar kanggo pangerten kita ...
    3. + 19
      4 2014 Juni
      Sadurungé, Kamentrian Kehakiman Ukraina ngitung kerugian sing dialami negara sawisé Crimea gabung karo Federasi Rusia. "Dina iki jumlah kerugian 1 triliun 80 milyar hryvnia.
      Inggih, ayo nyetak hryvnia, sial, ora ana sing butuh kertas iki maneh.
      1. +3
        4 2014 Juni
        Kutipan: Alexander Romanov
        Inggih, ayo nyetak hryvnia, sial, ora ana sing butuh kertas iki maneh.

        Aku ngusulake kanggo ngetung timbal ing bagian, wiwit saka 9 gram, yen ora cukup, gramming bisa ditambah.
      2. 0
        4 2014 Juni
        rauh bakal bisa ora malah kanggo print mau, nanging kanggo fotokopi ngguyu
    4. +7
      4 2014 Juni
      Kutipan saka Khalmamed
      ..... nggih punapa ingkang saged kula aturaken

      Aku ngusulake kanggo nyewa Egg the Eunuch kanggo ngetokake invoice kanggo karusakan sing dialami wong India marang pemerintah lan negara Amerika!
      Lan yen tanpa ngguyu, kita kudu, njupuk minangka model huruf reged saka negara Baltik, kanggo nggawe claims wewenang kanggo karusakan sing disebabake dening pendhudhukan Crimea, Novorossiya, Little Rusia dening negara disebut Ukraina. gawea iki urgent!Omong kosong kudu dijawab nganggo omong kosong, supaya levele!
      1. +3
        4 2014 Juni
        Kutipan saka: dmitriygorshkov

        Aku ngusulake kanggo nyewa Egg the Eunuch kanggo ngetokake invoice kanggo karusakan sing dialami wong India marang pemerintah lan negara Amerika!

        19900000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

        00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

        00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

        0000000000000 Sampeyan tindakake prinsip iki - Aku ora ngerti pira, nanging kudu dibalekake ngguyu
    5. +2
      4 2014 Juni
      Gak, bensin-bensine dhewe-dhewe, diekspor wae. Gas iki dikumpulake nalika Crimea ana ing Ukraina. Ananging lemah punika kagunganipun rakyat, negara. Ing wayahe, iki wong Crimea, lan negara Federasi Rusia
      1. + 10
        4 2014 Juni
        Kutipan: Irkutsk
        Ing wayahe, iki wong Crimea, lan negara Federasi Rusia

        Inggih, pisanan, Verkhovna Rada isih ora ngakoni iki, lan liya, tanpa gas Crimean bakal angel nyolong, lan kanggo ngisi budget ... Inggih, njupuk menyang akun skema - gas murah Ukrainia (bebarengan karo gas Crimean). ) nyedhiyakake populasi Ukraina. Nanging (gas) didol menyang populasi kanthi rega sing dituku ing Federasi Rusia. Empu nangis ing antarane wong-wong bab Moscow ala! Nanging gas domestik murah dikirim menyang Eropa. Apa sampeyan aran prabédan ing rega? Saiki apa? Ngendi sampeyan bisa duwe gesheft tanpa gas Crimean? Dadi Yaitsenyuk cipratan idu saka kabeh BP. Senajan kanggo statement umum kuwi ing rapat parlemen, "Rusia nyolong gas kita," yen aku dadi Federasi Rusia, aku mesthi bakal ngencengi kabeh sekrup lan ora menehi diskon!
        1. +1
          4 2014 Juni
          Cekap semanten - dheweke mlaku liwat alas...... am
        2. +1
          4 2014 Juni
          Ing parlemen kita ora bakal krungu mutiara kuwi, nanging Yaytsenyuk isih dudu wong tato prasaja, iku dijupuk amba, kudu mikir. Supaya dheweke ngadhepi kasunyatan - njupuk gas sing isih ana, paling ora dilebokake ing kanthong sampeyan.
        3. +2
          4 2014 Juni
          Sing paling lucu ing kene:
          Miturut dheweke, kanggo nutup kerugian kudu ngrebut aset lan properti perusahaan Rusia. "Kita ngomong babagan Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, Armada Laut Ireng Federasi Rusia. Kita ngusulake menyang Kantor Kejaksaan Umum, ing kerangka proses pidana iki, kanggo njupuk sawetara keputusan prosedural kanggo ngrebut properti saka Federasi Rusia lan perusahaan Rusia sing melu pendhudhukan, "Pavlenko nandheske.

          Aku mung mikir kepiye carane dheweke pengin nangkep Angkatan Bersenjata Rusia lan Armada Laut Ireng Rusia? Apa Senya dadi sing pertama nyoba utawa dheweke lan Parasenko bakal bebarengan?
        4. +1
          4 2014 Juni
          Gelisah......- yen aku dadi Federasi Rusia, aku mesthi bakal ngencengi kabeh sekrup lan ora menehi diskon!


          Sayange, ora kabeh gampang banget. Pateni "katup gas" kaya pipa banyu
          mokal.Iku kaya ngalangi kali rampung. Proses produksi gas terus-terusan
          lan kudu terus-terusan dipompa metu. Ora ana tank sing bisa nyerep aliran iki.
          EU lan Ukraina ngerti iki, mulane dheweke tumindak ora sopan, yakin manawa Rusia kudu mbatesi produksi gas utawa menehi konsesi. Amerika kasengsem ing
          ing ngganggu pasokan gas Rusia menyang Eropa supaya bisa ngetrapake gas shale ing kana.
          Dadi, Ukraina nepaki pesenan saka pemilik anyar, Rusia kudu cepet
          garis gas saka Siberia Kulon menyang Wétan kanggo China lan wilayah Asia-Pasifik, wiwit EU dadi partner ora bisa dipercaya, rampung tindakake timbal Amerika.
      2. +6
        4 2014 Juni
        Kutipan: Irkutsk
        Gak, bensin-bensine dhewe-dhewe, diekspor wae. Gas iki dikumpulake nalika Crimea ana ing Ukraina.

        Kabeh sing ana ing Crimea duweke wong Crimea. Iki minangka prinsip sing ana nalika runtuh USSR.
        1. +2
          4 2014 Juni
          Ayo, iku kelangan kanggo ndeleng carane padha berjuang kanggo ngekspor gas sing diekstrak sadurunge. Sami. Infrastruktur ora bisa mbantu. Cukup ngomong - iki gas sampeyan, njupuk, lan cepet, kita kudu njaluk kita. Kanggo nggunakake infrastruktur Crimean, invoice bakal ditawakake kanggo biaya gas.
      3. + 12
        4 2014 Juni
        Kutipan: Irkutsk
        Gak, bensin-bensine dhewe-dhewe, diekspor wae. Gas iki dikumpulake nalika Crimea ana ing Ukraina. Ananging lemah punika kagunganipun rakyat, negara. Ing wayahe, iki wong Crimea, lan negara Federasi Rusia
        ....
        ....Gas lan subsoil kagungane Crimea, sing sauntara ing pendhudhukan Ukraina!!!! Bill Ukrainians kanggo 23 taun nggunakake wilayah wong liya!!! Sing bener!!!..
    6. Komentar wis dibusak.
    7. +1
      4 2014 Juni
      Yainenyuk ngomong apa sing migunani kanggo dheweke ... Ing kasus iki, ora masalah apa bener utawa salah. Umumé, posisi Kyiv padha karo Psaki. Bentenipun iku Psaki mung wedhus bodho, lan Kyiv mangertos kabeh sampurna, nanging kelet kanggo garis sawijining.
      1. +4
        4 2014 Juni
        Padha bengok-bengok ing kabeh situs sing Crimea didhukung mung dening subsidi. Inggih, kita ngeculake dheweke saka keprihatinan iki, lan dheweke ora marem maneh. Dheweke ora ngerti apa sing dikarepake, babi cilik.
        z.y. Kepiye babagan mbalekake tabungan saka "hi-bank" menyang Crimeans? Kanggo miwiti?
    8. 0
      4 2014 Juni
      Kutipan saka Khalmamed
      Yaytsenyuk BODOH MONYET


      Bener kowé. Arseny Petrovich sing akeh wicaksana percaya karo aksioma:
      "Nalika Maidan xoxol lair, bangsat Eropa homo nangis"
    9. 0
      4 2014 Juni
      Rebut Armada Laut Ireng Rusia!!!! Muga-muga Pak Yaitsenyuk ora nyepelekake celana nalika PDB mutusake kanggo nindakake manuver armada sabanjure "cedhak tapel wates Ukraina." Wong-wong mau wis edan banget. Ayo nganggep soko sing ora realistis: Sawetara pengadilan ing Eropa bakal ngrebut Armada Laut Ireng Rusia kanthi rampasan kanggo para penjahat kanggo "aneksasi" Crimea. Apa, Yaytsenyuk dhewe bakal teka kanggo njupuk Armada Segara Ireng, utawa dheweke bakal "nyewa bailiff." Ya, dheweke ora bakal teka dhewe, nanging bailiff kudu paling sethithik duwe rudal nuklir tinimbang endhog. Lan nuwun sewu, ora ana wong sing kaya ngono !!! Ing cendhak, paranoia antarane pembunuh.
    10. 0
      4 2014 Juni
      Kenapa bodho? Mung uga dilatih. eseman
  2. +4
    4 2014 Juni
    Ana sing nyolong otak Yaytsenyukh, nanging dheweke ora ngerti!
    1. +2
      4 2014 Juni
      Kutipan saka polly
      Ana sing nyolong otak Yaytsenyukh, nanging dheweke ora ngerti!

      "Bodho sing apik tenan! Dheweke kudune ora nglilani dheweke metu saka omah edan ...." (Down House (C))
      1. +1
        4 2014 Juni
        Rusia nyolong gas. "Sadurungé, Ukraina dituduh nyolong gas. Saiki aku bisa ngomong yen Rusia nyolong gas

        Ya, iku nyolong lan dikirim bali menyang telenging bumi ngguyu lol
  3. +3
    4 2014 Juni
    Oh! Ngakak, warga yang baik..!
    Dirampok......

    Wis padha rampung ilang otak?
    Utawa apa dheweke ngarep-arep yen NATO bakal mbantu? (ampun ampun!)
    1. +3
      4 2014 Juni
      Kutipan: podpolkovnik
      Wis padha rampung ilang otak?
      Utawa apa dheweke ngarep-arep yen NATO bakal mbantu? (ampun ampun!)

      Estonia utawa Laivya, aku ora ngelingi, nuntut 100 milyar dolar. Sapa maneh ing antarane wong-wong mau sing ngetung utang meh 1 triliun. Ora ana gunane kanggo nindakake apa-apa, ayo padha ngetung lan nggambar nol. Sing peduli panas utawa adhem.
      1. +2
        4 2014 Juni
        Kutipan: Alexander Romanov
        Kutipan: podpolkovnik
        Wis padha rampung ilang otak?
        Utawa apa dheweke ngarep-arep yen NATO bakal mbantu? (ampun ampun!)

        Estonia utawa Laivya, aku ora ngelingi, nuntut 100 milyar dolar. Sapa maneh ing antarane wong-wong mau sing ngetung utang meh 1 triliun. Ora ana gunane kanggo nindakake apa-apa, ayo padha ngetung lan nggambar nol. Sing peduli panas utawa adhem.

        Ya bakal ana maneh....
        Aku bakal bali menyang topik iki mengko; saiki aku nyiapake materi cilik kanggo publikasi.
        1. +1
          4 2014 Juni
          Kutipan: podpolkovnik

          Ya bakal ana liyane ...

          Ya, lan kanggo siji, tulisake jumlah sing dibutuhake sing ditampa ngguyu
          1. +1
            4 2014 Juni
            Kutipan: Alexander Romanov
            Kutipan: podpolkovnik

            Ya bakal ana liyane ...

            Ya, lan kanggo siji, tulisake jumlah sing dibutuhake sing ditampa ngguyu

            "Kuping saka kuldi mati!" (O. Bender. Koleksi paribasan lengkap 2 jilid)
          2. 0
            4 2014 Juni
            Aku ngirim artikel, kaya sing dijanjekake, babagan sapa sing duwe utang lan pira. Apa dheweke bakal mamerake, aku ora ngerti. Ayo ndeleng.
  4. + 15
    4 2014 Juni
    Sadurungé, Kamentrian Kehakiman Ukraina ngitung kerugian sing dialami negara sawisé Crimea gabung karo Federasi Rusia. "Dina iki jumlah kerugian 1 triliun 80 milyar hryvnia. Amarga watesan hak nggunakake obyek, properti lan mineral, jumlah iki bakal terus berkembang, "ujare kepala departemen, Pyotr Pavlenko.


    1. +3
      4 2014 Juni
      Kantor Jaksa Agung Ukraina wis ngluncurake penyelidikan pidana babagan nyolong properti negara ing Crimea. Miturut panguwasa Kyiv, antara liya, Rusia nyolong gas.


      opo sing iso tak unekke. Minangka wong sadurunge nulis:

      KNITTING lan nempel
    2. 0
      4 2014 Juni
      asu karo polisi janji teka ngguyu
  5. +1
    4 2014 Juni
    Apa maneh sing dikarepake Nazi iki? Ketoke, kabodhoan Amer nyebar menyang dill, bodho, sanajan sampeyan ngedol, banjur ditambahake eksternal.
    1. 0
      4 2014 Juni
      Penting banget kanggo ngilangi korban.
      Siji drawback - ora ana siji.
  6. +5
    4 2014 Juni
    Apa sing menarik bakal ditindakake, amarga pratelan kasebut bakal kepenak, ECHR minangka perusahaan kanthong, kaya kabeh institusi "independen" internasional liyane. Apa kita palu ing bolt?
    1. +6
      4 2014 Juni
      Apa sing menarik sing bakal kita lakoni, palu ing bolt?
      referendum iki dianakaké karo partisipasi saka pengamat internasional, Crimea tansah Russian ......... sampeyan uga kudu njupuk dhuwit saka dill for rent. Kasep kanggo ngombe Borjomi, setengah negara bakal rauh tiba adoh, lan padha menyang Eropah kanggo sambat babagan Crimea. Ora suwe bakal ana pemilihan ing Parlemen Eropa lan ana kemungkinan gedhe yen wong sing ndhukung Rusia bakal dadi kuwasa, Le Pen sing padha, Jerman ing tingkat rakyat uga ana ing sisih kita....... ....... bakal ana obrolan sing beda, wektu waras, kita kudu ngenteni musim gugur, nalika pahlawan Eropa wiwit beku lan dadi luwih akomodatif.
      Miturut dheweke, kanggo nutup kerugian kudu ngrebut aset lan properti perusahaan Rusia. "Kita ngomong babagan Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, Armada Laut Ireng Federasi Rusia.
      Aku mung bisa ndeleng carane Yarosh teka karo gopota kanggo nyekel Armada Segara Ireng, tragicomedy, "Wedding in Malinovka" ngaso.
      1. +1
        4 2014 Juni
        Kutipan saka: strannik595
        referendum iki dianakaké karo partisipasi saka pengamat internasional, Crimea tansah Russian ......... sampeyan uga kudu njupuk dhuwit saka dill for rent.

        Sampeyan lan aku ngerti iki, nanging singa flabby (utawa baya) karo Pack saka hyena lan serigala kabeh loreng miturut jeneng kembang "komunitas internasional" mikir beda. Yen ECHR ana ing Saransk, aku ora kuwatir, nanging ana ing Strasbourg.
        1. 0
          4 2014 Juni
          Sampeyan lan aku ngerti iki, nanging singa flabby (utawa baya) karo Pack saka hyena lan serigala kabeh loreng miturut jeneng kembang "komunitas internasional" mikir beda. Yen ECHR ana ing Saransk, aku ora kuwatir, nanging ana ing Strasbourg.
          Dheweke uga ora rampung mudhun ing bumi, dheweke ngerti kabeh kanthi sampurna, mung paman saka mburi genangan menehi skenario kaya ngono kanggo dheweke, dheweke nyuarake, nanging ora ana bebener lan ora ana dhukungan saka pamilih. ........ ora siji aku ora weruh rapat umum "Rusia tangan mati Crimea", nanging karo intonasi ngelawan kaya sing sampeyan seneng, siji gerakan "nyimpen wong donbass" apa regane ...... dadi, ora ana sing bakal teka saka junta kanthi pratelan lan tangisane, malah menyang Strasbourg, malah menyang Mars, malah menyang Kanselir Swarga.....
          Yen ECHR ana ing Saransk, aku ora kuwatir, nanging ana ing Strasbourg.
          ... kepiye carane bisa sambat menyang pengadilan hak asasi manungsa nalika dheweke dhewe, wingi, mateni warga sipil saka pesawat militer, mateni wanita, ibune wong liya? awake dhewe kudu diadili
      2. +1
        4 2014 Juni
        Kutipan saka: strannik595
        ...Yarosh teka karo gopota ...

        ... njaluk iku ing snot wassat
  7. olf_1959
    +4
    4 2014 Juni
    Ya, kita kudu nyekek hydra iki kanthi ekonomi. Aja ndeleng sanksi apa wae. Ing musim gugur, Nazi edan dhewe bakal ngethok sabuk lan mangan. Tutup klep wis.
    1. 0
      4 2014 Juni
      Aku uga mikir - Poh ... tsunami, Mao karo kita !!!
  8. +4
    4 2014 Juni
    Ya ampun, dheweke dhewe biyen bengok-bengok yen Crimea wilayah subsidi, nanging saiki dadi tambang emas.
    1. +3
      4 2014 Juni
      Kutipan saka tormazok
      Ya ampun, dheweke dhewe biyen bengok-bengok yen Crimea wilayah subsidi, nanging saiki dadi tambang emas.


      Subtly nyatet.
    2. +2
      4 2014 Juni
      Kutipan saka tormazok
      Ya ampun, dheweke dhewe biyen bengok-bengok yen Crimea wilayah subsidi, nanging saiki dadi tambang emas.

      Dheweke uga nyebut Donbass ora duwe bathi. eseman
      1. 0
        4 2014 Juni
        Ora ketompo carane lucu bisa muni, miturut undang-undang pajak Ukraina, kabeh wilayah tanpa pangecualian disubsidi, lan bagean revenue saka wilayah ora pindhah menyang budget sawijining, nanging dibuwang menyang kuev, lan banjur, sawise Cut. dadu di buwang menyang periphery. Sirkus iki sakbenere bisa amarga negara kesatuan, mulane wis 23 taun ora pengin federasi !!!
  9. vtel
    +2
    4 2014 Juni
    "kanggo penyitaan ilegal lan rampokan Ukraina"


    Yaitsenyukh lan liya-liyane kaya dheweke nyolong nyawa nyata Wong Rusia ing pinggiran, sing bakal dijawab ing ngarsane Gusti Allah! Utawa mungkin sadurungé.
  10. Wajar, 2,3
    +2
    4 2014 Juni
    Iki ora lucu. Oke, aku cretin, nanging Poroshenko wis ngluwihi aku.
  11. +6
    4 2014 Juni
    Ing kasus iki, luwih gampang mbebasake Ukraina saka junta tinimbang nuntut.
    1. +2
      4 2014 Juni
      Bener, bakal luwih murah.
  12. Kodar75
    +5
    4 2014 Juni
    Kita padha ketemu maneh karo Crimea ing wektu! Yen ora, Amerika pengin ngrokok armada kita saka kana lan nggawe sawetara pangkalan ing kana. Ora, tuan-tuan, dalang jambul! Jancok hamburger sampeyan, dudu Crimea!
  13. +2
    4 2014 Juni
    PENGADILAN APA? WIS METU OYOS, NOVOROSSIYA DIBOMBOM, SING TATU MENDAM, KANG SINIS. PATI kanggo FASCIS am
  14. +4
    4 2014 Juni
    Terwelu iku ing edhan, maneh figured metu carane remet dhuwit liyane saka Rusia. Mung dheweke bingung konsep "dicolong" lan "ditempelake" sethithik. Aku mikir ora bakal ana apa-apa, kaya sing dikandhakake Pak Lavrov, aku mbaleni: "A bangkrut ora bisa nuntut apa-apa, dheweke mung bisa takon!" Senyaa Yaitsenyukh sampeyan pancen picik lan jahat!
  15. +3
    4 2014 Juni
    Sing isih ana yaiku nuduh Tymoshenko dirudopekso dening Rusia...
  16. +2
    4 2014 Juni
    Penduduk Crimea mung njupuk properti sing dipikolehi wiwit ditaklukake Crimea dening Rusia. Kanthi penaklukan Crimea, serangan Turki-Tatar ing Rusia, kalebu Kiev, mandheg.
  17. Komentar wis dibusak.
  18. pica2
    +1
    4 2014 Juni
    Gopher wis bingung maneh....
    Kabeh wis lulus kanthi sah, pemilihan lan referendum.
  19. Rubmolot
    +2
    4 2014 Juni
    Ora penggugat, ora pengadilan!
  20. +1
    4 2014 Juni
    Jancok ..., sepisanan, ora ana sing ngompa gas "teknis", tetep ana ing Chernomorneftegaz, lan properti Crimea dadi milik wong Krimea, sing nyatakake kepinginan kanggo gabung karo Federasi Rusia. Lan Ukraina dirampok dening pamrentahane karo oligarki "ing rangkulan."
  21. +1
    4 2014 Juni
    Mungkin sawetara pengusaha saka Federasi Rusia bakal kelangan apa-apa ing Ukraina, nanging aku seneng ngguyu carane dheweke bisa ngrebut maneh Crimea lan nyekel Armada Segara Ireng. ngguyu
    Umume, mesthi, kita kudu duwe saraf, ora mbayar utang kanggo bensin lan bengok-bengok yen kita dirampok.....
  22. +1
    4 2014 Juni
    Bosen tanpa badut, Yaitsenyuk, Psaki lan liya-liyane "seneng" masyarakat. Gendéra ing tangané lan drum ing mburi.
  23. 0
    4 2014 Juni
    Iku banget awal kanggo pindhah menyang pengadilan, Novorossiya durung dietung!!!
    1. Sibiryak 19
      0
      4 2014 Juni
      Ing kono wong-wong mau bakal ndhawahake dhuwit batu bara marang kowe, desa iki bakal dadi bodho.
  24. +1
    4 2014 Juni
    Panguwasa Ukraina ngajokake rong tuntutan hukum marang Federasi Rusia karo Pengadilan Hak Asasi Manusia Eropa.

    Yaitsenyuk nyampur organisasi. Dheweke kudu ngajukake pratelan karo organisasi kanggo nglindhungi kewan langka, antarane dheweke lan "mitra". ngguyu

    1. Miturut Kyiv, Rusia nyolong wilayah Crimea,

    Dheweke ora nyolong, dheweke njupuk. ngguyu

    2. lan uga nyolong 2.2 milyar meter kubik gas.

    Dheweke ora nyolong, nanging ngasilake gas sing ora dibayar, sing sadurunge ditampa Tymoshenko. ngguyu
  25. +2
    4 2014 Juni
    Mungkin Yatsenyuk bakal lunga lan nyolong otak wong? Dheweke bisa nggunakake
  26. GexZloy
    0
    4 2014 Juni
    Pengadilan iki edan.
    Sah, Ukraina, mesthi, duwe bantahan babagan Crimea, nanging mung wong naif bakal pracaya sing Rusia bakal ngenali sawetara utang ana.
    Yatsenyuk ora ngerti jiwa Rusia, ing kahanan kaya mengkono, minangka aturan, hukum "kita tentara" dadi pasukan.
    Lan ora ana sing bakal nindakake apa-apa marang Rusia, utamane EU.
    Aku mikir sanajan pasukan dikirim menyang Ukraina, dheweke mung bakal nonton lan nyatakake keprihatinan.
  27. +1
    4 2014 Juni
    Aku mbaleni maneh! Gusti Allah mung siji paukuman ing bumi, iku njupuk adoh pikiran! Kita ndeleng kabeh akibat saka fenomena iki saiki ing donya lan utamane ing Ukraina! Sawise kabeh, mung iki nerangake kabeh sing kedadeyan saiki!
  28. nicollider
    +1
    4 2014 Juni
    1 milyar 80 yuta hryvnia ... padha bakal dibagi ing junta proporsional utawa miturut "kontribusi kanggo sabab umum." Dheweke mbokmenawa wis mbayangno apa sing bakal dituku kanthi dhuwit iki. uga, sawetara yacht, sawetara omah ing Swiss ... kaendahan
  29. +1
    4 2014 Juni
    Piye wae Yaitsenyukh nganggep wilayah kasebut, lan dudu pedunung sing duwe. Wilayah kasebut tansah dadi kagungane wong-wong sing manggon ing kono. Inggih, bodho! Nah, coba copot! ngguyu



    http://topwar.ru/uploads/images/2014/719/vwuc569.jpg
  30. +2
    4 2014 Juni
    Miturut dheweke, kanggo nutup kerugian kudu ngrebut aset lan properti perusahaan Rusia. "Kita ngomong babagan Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, Armada Laut Ireng Federasi Rusia.

    Oh nggih. Kok Senya ngrokok sing menarik, kaya suket sing kandel.
    1. +1
      4 2014 Juni
      Kutipan saka: aleks_29296
      Miturut dheweke, kanggo nutup kerugian kudu ngrebut aset lan properti perusahaan Rusia. "Kita ngomong babagan Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, Armada Laut Ireng Federasi Rusia.

      Oh nggih. Kok Senya ngrokok sing menarik, kaya suket sing kandel.
      ...
      ...Ora udud....Adem neng kono....Teh jenenge "Maidan"....Kabeh ngonsumsi....Pecandu...:)))))))
  31. XYZ
    +2
    4 2014 Juni
    Ngajokake tuntutan balik! Etung pinten Ukraina ditampa kanggo eksploitasi ilegal saka Crimea, paling sak kamardikan, lan njaluk pembayaran.
  32. +1
    4 2014 Juni
    Logika H.O.H.Lyat...Ana sing dicolong saka aku! Lan padha nyolong m.o.s.kali...Aku ora bisa nerangake wacana iki kanthi cara liya...
  33. +1
    4 2014 Juni
    Mesin lip-rolling.
  34. +1
    4 2014 Juni
    Yatsenyuk minangka "raksasa pamikiran ekonomi" anyar. Ing kahanan krisis jero model ekonomi neoliberal ing donya, dheweke nemokake cara kanggo ngisi anggaran Ukrainia kanthi arus finansial sing ora bisa diitung. Mung dheweke bakal ngrampungake kabeh pakaryan ing rumah sakit jiwa.
  35. +1
    4 2014 Juni
    Apa sampeyan ngomong babagan? Rusia ngelingake yen pemisahan Kosovo dadi preseden. Nanging Barat kudu numpes Yugoslavia ... Saiki ora bisa menehi apa-apa marang Rusia.
    Ukraina nampa bantuan saka NATO (nanging NATO dudu Ukrainia!), Kenapa Rusia ora bisa nulungi RUSIA????
    Eksekusi warga sipil lan wong sing tatu minangka kejahatan perang! Wong Rusia ngeculake wong-wong sing nyerah! Hitler nggunakké pengikuté Bandera dadi algojo, saiki Barat nganggo dadi algojo!
    Kesimpulan - Kulon lan AS minangka fasis! Wong-wong sing manggon ing kono mulai ngerti iki! KANGGO PEMERINTAH KITA INGIN "MESRA" KARO ???
  36. +2
    4 2014 Juni
    Rusia mung mbalekake bagean saka gas sing ora dibayar saka Ukraina. Kita bakal minus iki kanggo utang kanggo gas ing rega 268 USD, minangka diwenehake njupuk menyang akun diskon. Lan tagihan kanggo gas sing ora dibayar kudu diwenehi 500 USD, kanthi rega sing padha, kaya sing dibutuhake dening EU.
    1. 0
      4 2014 Juni
      apa tegese minus perlu kanggo ngunggahake dokumen, yen gas ing fasilitas panyimpenan ing lemah diprodhuksi sacara lokal, banjur bakal kanthi otomatis ngliwati alas - iki wis dadi mineral kita !!!
  37. +1
    4 2014 Juni
    Hmm... Payon obah, omahe ngadeg...
  38. +2
    4 2014 Juni
    Quote: Raksasa Pikiran
    Mesin lip-rolling.
    1. 0
      4 2014 Juni
      Kutipan saka Crazy Bear
      Quote: Raksasa Pikiran
      Mesin lip-rolling.

      Ora, dheweke larang banget ora, tablet luwih murah lol - ANTI HUBORASKATIN wassat diarani. Aku malah ngerti apotek sing adol kanthi diskon ... aran
      hi
  39. +5
    4 2014 Juni
    Titik kabeh iku pratelan bakal wareg. Properti lan akun perusahaan Rusia lan Rusia bakal dicekel. Kegiatan internasional kita bakal rumit banget. Diplomasi kita bakal nggegirisi babagan absurditas kasebut, nanging kanthi hormat marang Lavrov lan Churkin, dheweke ora bakal bisa nindakake apa-apa.
    Lan kita bakal puff kene ... kita ora peduli. Kita ngomong babagan kabeh aspek kegiatan internasional ... Iki kalebu pameran ... kita ora nggawa ... kita ora mlebu kontrak ... Properti Gazprom sing padha ing luar negeri ... lan liya-liyane.
    Lan ing kene kita bakal bengok-bengok yen iki ora tundhuk karo hukum internasional ... Nanging dheweke ora menehi jancok ... iki pancen bener ... lan uga kasunyatan manawa kita ora peduli babagan sanksi lan keputusane. ...
    Rugi Rusia bakal gedhe banget ...
    Lan mung lungguh ing situs lan bengok-bengok yen kita ora peduli karo sanksi sampeyan..... ora kaya wong diwasa.
    Kanggo wong diwasa, iku kanggo ngumpulake bakal dadi ajiné ... kanggo consolidate bangsa Rusia lan miwiti proses retaliatory langkah-langkah ... Ya, kaya sing iki gedhe-gedhe Kulon bakal lolong .... Perang .. tegese perang. .... yen ora ana cara liya... .yen ora mung diburu....Pirang-pirang taun sanksi lan penahanan sing paling abot bisa mbalekake negara ing taun 90-an...dadi mungkin wis wayahe.. .nalika kita isih duwe kekuatan lan sumber daya
    1. +1
      4 2014 Juni
      Setuju banget karo sampeyan. Lan rasa wedi yen ing Ukraina kita bakal dianggep minangka penjajah ora ana dhasar (kajaba Ukraina Kulon, sing ora perlu ngganggu) kaya sawise mateni kothak zombie, mayoritas otak bakal urip maneh.
      Lan perang karo Kulon ora mandheg, sanajan ing periode perestroika lan pamaréntahan EBN, NATO wis nyedhaki tapel wates kita lan ana kapercayan mutlak yen kita ora campur tangan ing kahanan ing Ukraina, bakal dadi anggota NATO. (yen padha ora bakal nandur modhal dadi luwih ing dhuwit).
      Mulane, luwih becik ana konfrontasi sing mbukak (ora bakal bingung karo perang; Perang Donya Katelu mung bisa dadi nuklir, lan kanggo Ukraina ora ana wong ing Kulon sing bakal nindakake iki) lan kamenangan bakal dadi milik kita (yen ora ana). ekonomi kita bakal squeezed liwat pengadilan - kita bakal diisolasi, kaya Iran) .
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +1
      4 2014 Juni
      Kutipan saka gunung geni
      Titik kabeh iku pratelan bakal wareg. Properti lan akun perusahaan Rusia lan Rusia bakal dicekel. Kegiatan internasional kita bakal rumit banget.

      Wars wis diwiwiti kanggo kurang.
    4. +2
      4 2014 Juni
      Dheweke ngomong kabeh kanthi bener. Yagene pamrentah ora katon ing televisi kanggo nerangake marang wong-wong yen cara iki lan Rusia mlebu konfrontasi sing angel karo Barat. Lan iki, aku mikir, bakal dadi perang cepet, lan dudu apa sing saiki ditindakake kanggo awake dhewe.
      1. 0
        4 2014 Juni
        Apa oligarki kita bakal ngidini iki? Kucing lemu iki mung duwe prioritas siji - dompete. Dheweke bakal nyerahake ibune dhewe, ora kaya Putin.
    5. 0
      4 2014 Juni
      Dheweke ngomong kabeh kanthi bener. Yagene pamrentah ora katon ing televisi kanggo nerangake marang wong-wong yen cara iki lan Rusia mlebu konfrontasi sing angel karo Barat. Lan iki, aku mikir, bakal dadi perang cepet, lan dudu apa sing saiki ditindakake kanggo awake dhewe.
    6. 0
      4 2014 Juni
      nganti saiki sanksi-sanksi kasebut ing tingkat "blah blah blah". Nanging yen padha nyoba kanggo remet soko metu liwat pengadilan, banjur supaya wong-wong mau kanggo melolong, iku perlu kanggo nasionalisasi kabeh aset Western (kalebu pabrik karo siklus produksi lengkap) ing Rusia lan maringi pitutur kanggo aplikasi kanggo US Federal Reserve kanggo ganti rugi (lan sing padha karo emas ngguyu )!!!
  40. +1
    4 2014 Juni
    Kutipan saka: dmitriygorshkov
    dmitriygorshkov


    Aku setuju karo sampeyan rampung! Countermeasures dibutuhake, ora perlu nanggapi kanthi omong kosong, nanging kanggo ngetung jumlah USSR, lan penerus Rusia, ngentekake kabeh jinis diskon ing gas lan tuku barang kanggo ndhukung industri, sanajan iki barang diprodhuksi ing kene, lan sateruse, sampeyan kudu ngetung nganti dhuwit pungkasan, nanging ing kana kita bakal weruh sapa sing menehi subsidi marang sapa lan ing ngendi receivables! Wayang kulit nyoba nuduhake sing nduweni yen dheweke luwih akeh tinimbang sing dikarepake!
  41. 0
    4 2014 Juni
    Kyiv junta, babagan Bamka karo PSSSaki, DAY lan NIGHT sing salah nggawe "CERITA SERAM" kanggo Rusia!
  42. Nikolaev
    +2
    4 2014 Juni
    "Saiki aku bisa ngomong yen Rusia nyolong gas - dheweke nyolong wilayah kita, dheweke nyolong Chernomornaftogaz, dheweke nyolong 2,2 milyar meter kubik gas saka kita, sing saiki ana ing Crimea," ujare Arseniy Yatsenyuk.

    "Aku lan kancaku kerja bareng ing diesel. Dheweke bajingan, lan aku bajingan - kita nggawe alat!"
  43. +1
    4 2014 Juni
    Apa Yaitsenyukh arep nyopot properti Rusia? Oh nggih. Banjur oligarki Rusia, sing wis ana ing ancaman, chip lan nandur modal kanggo nulungi Novorossiya kanthi gaman, obat-obatan, lan liya-liyane, kanggo "nyegah bencana kamanungsan," ngetutake conto para sedulur, Kalomoisky lan liya-liyane kaya dheweke. . Yen ora, kabeh "Putin-save", "Putin dikhianati ...". Ayo oligarki mbuktekake yen dheweke duwe hak kanggo manggon lan entuk dhuwit ing Rusia.
  44. +3
    4 2014 Juni
    Kanca-kanca sing sesambungan karo sanak-sedulur ing Ukraina ujar manawa para sukarelawan saiki arep menyang Donbass, kaya sing lagi arep menyang Perang Sipil ing Don: menyang Denikin utawa menyang Reds. Westerners - kanggo batalyon Dnepr, penutur Russian - kanggo milisi rakyat Slavyansk. Kadang padha lelungan saka kutha padha ing kreta padha.

    Kanggo generasiku, sing nom-noman ana ing taun wolung puluhan, pancen aneh yen krungu "ngalahake aku." Kita nglampahi Maret Shevchenko lan Juni Pushkin bebarengan. Gubug Ukrainia ing desa nasional ana ing jejere gubug Rusia. Nalika ana celah ing antarane wong-wong sing paling cedhak?
    Alexander Kosteniuk, tokoh masyarakat sing kondhang ing wilayah Orenburg, bubar ngeling-eling carane sawetara taun kepungkur dheweke rampung ing Ukraina Kulon karo Chernomyrdin. Dheweke nganggep awake dhewe ana ing kana wiwit jamane dadi duta. Dheweke ngobrol karo bocah lanang umur rolas sing menehi turis nunggang jaran:
    – Apa sampeyan ngerti Taras Shevchenko, wis maca buku kang?
    - Ora, aku durung maca apa-apa.
    – Pahlawan apa sing sampeyan kenal?
    - Stepan Bandera. Simbah kandha yen dheweke gelut karo Yogo.
    Lan nudingi wong tuwa sing dodolan oleh-oleh ing cedhake.
    Generasi enom saka wilayah kulon Ukraina wis dianggep dening nasionalis lokal. Lan politisi kaya Tymoshenko luwih maju, nuntut supaya "iku" dirusak nganggo bom atom, diobong nganggo geni, kaya ing Odessa. Lan padha nganggep warga negara dhewe minangka mungsuh. Iki ngendi absurdity dumunung! Ing Rusia, Rusia lan Ukrainia ora nuduhake apa-apa.
    Dadi, sadurunge dina Kamenangan, para kenalan, kanthi serius lan wedi, dilaporake ing telpon yen tank kita wis ana ing pinggiran Kyiv. Wong Eropa lan Amerika padha yakin yen tentara Rusia wis ngrebut Ukraina. Semono uga ing mediane. Wong wedi, pamrentah ngenalake sanksi anti-Rusia.
    Dadi, mungkin perang sipil ing Donbass ora ana ing antarane "Wong Kulon" lan "Rusia", nanging antarane Amerika lan Eropa ing sisih siji lan Rusia ing sisih liyane? Tenaga kerja murah dibutuhake ing kana. Lan wong-wong sing kerja ing pabrik utawa tambang, sing nampa pendhidhikan, mung bakal dadi daya industri. Yen Ukraina mandheg kaya ngono, sing isih ana yaiku Rusia, utawa paling awon, Novorossiya.
    Iki minangka jeneng wilayah tenggara Ukraina saiki nalika Kakaisaran Rusia. Aku wedi yen ora suwe, negara anyar ing wilayah iki bakal diarani. Nanging cara iki luwih apik tinimbang gelut.
  45. +1
    4 2014 Juni
    Ngguyu-ngguyu, nanging Gavriks iki wis ngajokake tuntutan hukum. Lan arbitrase Eropa, mesthi, bakal ketemu setengah. Lan apa sing isih ana ing institusi internasional? ora ana apa-apa. Pranyata kabeh iku fiksi, saben wong kanggo awake dhewe.
    1. 0
      4 2014 Juni
      Geyropa karo pedofil lan tumor kanker sing diarani PBB ora bisa ngrampungake apa-apa maneh.
      1. 0
        4 2014 Juni
        Kasunyatane yaiku "Kulon" pinter nyiptakake macem-macem kecanggihan, miturut pendapatku, bakal angel kanggo Rusia ing babagan iki. Wiwit "Kulon" wis nyatakake awake dhewe minangka pimpinan kamanungsan sing ora bisa dibantah, saiki angel banget kanggo nerangake manawa bangsa liya ora luwih ala tinimbang dheweke, nganti dheweke dicopot............
  46. +1
    4 2014 Juni
    Rusia ora ngakoni keputusan pengadilan iki.
  47. +1
    4 2014 Juni
    Ing sawijining wektu, wong Italia nyoba nggawa tuntutan hukum sing padha marang Prancis amarga ngrebut properti budaya dening tentara Napoleon. Napoleon ngandika, "Ayo lan njupuk!"
  48. +1
    4 2014 Juni
    ide sing menarik teka ing pikirane .... 600 milyar dolar dibagi 150 yuta wong, kita entuk 4 ewu dolar saben wong, yaiku udakara 140 ewu rubel, kanggo kulawarga sing duwe anak loro kira-kira 560 ewu rubel, sing bakal dadi apik. bantuan....lan ya push paling kuat ing ekonomi.... iki praktis budget kulawarga taunan..... kita menehi dhuwit iki kanggo USA..... Kita nyimpen ing panggonan sing ora dingerteni ... karo dhuwit iki kita bisa tuku Google lan Apple lan Microsoft lan liyane ing Amerika ... nanging kita nyimpen, nyimpen ... sawetara jenis omong kosong ... nanging kita ora duwe hak kanggo nglampahi iku
    1. 0
      4 2014 Juni
      Rusia lan umume donya, ing realitas ekonomi modern, mbayar kanthi sukarela "pajak" iki, lan China luwih akeh tinimbang liyane, yen sampeyan nolak, banjur dalan kasebut Libya, lsp.
  49. 0
    4 2014 Juni
    Strana, v kotoroi vlasti voruut s nizu doverxu nichego ne vkladivaja v ekpnomiku cvojej strani obvinaet kogoto v cvoix grexax. Russkomu cheloveku svojstvenno comnevatua, izuchat chuschuju tochku zrenija, ubeschdat v cvojej pologtelnosti. A est vot takije, oni v chem ne comnevajuza, oni voruut, lgut i ishut vinovatix na siderone!
  50. weruh486
    +1
    4 2014 Juni
    Sampeyan perlu kanggo sijine nerusake counterclaim kanggo kepemilikan ilegal saka Crimea saka wektu iku dadi bagéan saka Ukraina.
  51. buser
    0
    4 2014 Juni
    Yen sampeyan ngetutake logika Kyiv, banjur Yanukovych, umpamane, bisa nuntut pamarentah Ukrainia miturut artikel kayata "rampokan," "rampokan," "penipuan," lsp. kanggo pencabutan presiden ...
  52. Metal Bro
    0
    4 2014 Juni
    Ora, nggih, ing asas punika sabdho. Padha tuku bensin, diwenehake menyang Crimea, lan banjur njupuk.
  53. 0
    4 2014 Juni
    Onaniy Yaitsenyukh dhewe. Lan kantor kejaksaan umume katon lucu. Aku arep ngomong, "Sapa sing sampeyan gonggongan, pug?"
  54. 0
    4 2014 Juni
    tse yuki nistha nyalahke, woof, woof, woof
  55. 0
    4 2014 Juni
    A plus for everyone! Komedian gedhe santai lan gugup ngrokok ing pinggir!
  56. +2
    4 2014 Juni
    Iku Crimea lan Rusia sing ilang Ukraina! Kita kudu ngetung pinten Ukraina utang kita kanggo Crimea ngguyu 23 taun pendhudhukan wilayah Rusia!Lan pinten utang sing dibayar Rusia kanggo Ukraina sawise ambruk USSR? Dadi pitakonane sapa sing duwe utang marang sapa!
  57. 0
    4 2014 Juni
    Mutiara liyane saka ukroSMI ... eseman

    03.06.2014
    Petro Poroshenko duwe kesempatan kanggo dadi "Peter Agung Ukraina" lan menang konfrontasi militer karo Rusia, nyopir tentara Vladimir Putin menyang Urals, nyerat Navigator, nyebutake materi ing majalah Ukrainia Tyzhden.

    "Yagene ora nimbang versi babagan transformasi Peter Agung kita dadi Peter Agung, sing, sawise entuk semangat lan nesu, sing katon wis ditindakake, bakal ngowahi ombak sejarah lan mungkasi komandan Mercedes sing nganggo armor- ing-pangareping tentara Ukrainia mung nalika tekan Pagunungan Ural. Cedhak lawang Tula Cartridge Plant, ngomong. Futurologists ngomong yen Fantasi lara iki bisa dadi kasunyatan, amarga kahanan iki mesthine ana. Rusia duwe kabeh kemungkinan ambruk, "ujare publikasi kasebut.

    "Miturut kepiye tekane Peter Agung kita nandhani titik balik sing apik ing ATO, wong bisa ngimpi babagan apa wae. Iku mbokmenawa ora worth looking for sambungan langsung antarane kamenangan Poroshenko lan kaprigelan militèr Ukraina. Ora mungkin, ing kahanan euforia, dheweke bisa menehi prentah kanggo mateni kabeh teroris ing jamban, tanpa duwe wewenang resmi kanggo nindakake, nanging kasunyatane: kanggo pisanan, militer Ukraina dadi santai. lan lega," tulis majalah kasebut.

    "Yen sampeyan ngilangke kabeh lapisan berlian nganggo lengen klambi, mula GDP wis rampung, nganti gulu, lan kabeh" Donya Rusia "saiki ngambang ing zat iki," ujare Tyzhden. pamaosipun.
    1. +1
      4 2014 Juni
      Kutipan: russ69
      mung tekan Pagunungan Ural. Cedhak lawang Pabrik Kartrid Tula,

      Sejarahe ora apik banget, geografine sedih banget ...
    2. 0
      4 2014 Juni
      Kutipan: russ69
      Mutiara liyane saka ukroSMI ... eseman

      03.06.2014
      Petro Poroshenko duwe kesempatan kanggo dadi "Peter Agung Ukraina" lan menang konfrontasi militer karo Rusia, nyopir tentara Vladimir Putin menyang Ural.....
      "Yagene ora nimbang versi babagan transformasi Peter Agung kita dadi Peter Agung, sing, sawise entuk semangat lan nesu, sing katon wis ditindakake, bakal ngowahi ombak sejarah lan mungkasi komandan Mercedes sing nganggo armor- pimpinan tentara Ukraina mung sawise tekan Pagunungan Ural... ..
      "Miturut kepiye tekane Petrus Agung kita menehi tandha titik balik sing apik ing ATO ....
      "Yen sampeyan ngilangke kabeh lapisan berlian nganggo lengen klambi, pranyata GDP ana ing telek lengkap, nganti gulu, lan kabeh" Donya Rusia "saiki ngambang ing zat iki ....


      Miturut pendapatku, iki minangka klinik ...
      Diagnosa kasebut minangka skizofrenia kekerasan, ditambah karo khayalan keagungan ....
      Iki pil kanggo sampeyan, tuan!
  58. 0
    4 2014 Juni
    Kamentrian Kehakiman Ukraina ngitung kerugian sing dialami negara kasebut sawisé Crimea dadi bagéan saka Federasi Rusia. "Dina iki jumlah kerugian 1 triliun 80 milyar hryvnia.


    Ukraina ora bisa ngasilake Crimea, nanging pancene pengin entuk bathi. Supaya padha wis teka munggah karo tag rega kanggo Crimea: tag kertas, lan ing jumlah 1,8 triliun. hryvnia Mung dheweke lali yen Crimea ora ana maneh, mula ora ana sing bisa didol.
  59. 0
    4 2014 Juni
    TANGKAP ANGkatan bersenjata FEDERASI RUSIA!

    guyon anyar saka Ukrov
    1. 0
      4 2014 Juni
      Ora - ing Facebook Avakov nulis "kabeh wong ing Federasi Rusia kudu teka ing kono lan nyerahake senjata lan mratobat"; padha superhuman ing skala kosmik lan dudu "Sharikovs" kanthi kabodhoan kosmik. ....
  60. 0
    4 2014 Juni
    Alesan langgeng maling yaiku bengok "Stop maling"! Korban propaganda dhewe. Sampeyan ora bisa nambani yen sampeyan teles - sijine koma!
  61. 0
    4 2014 Juni
    Ojo ngoceh pi....mi iki mateni gas wis mateni kabeh sing bisa dadi sanksi. Kenapa Amerika bisa, nanging kita tetep meneng, Pengadilan Eropa ora bakal ana ing sisih Rusia, kaya institusi liyane.
  62. 0
    4 2014 Juni
    Lan Rusia uga nyolong banyu kanggo Crimea, nanging ora kasebut carane. Aku mikir, Putin pribadi nggawa ember saka wilayah Kherson.
  63. Ork-78
    0
    4 2014 Juni
    Sawise maneh aku yakin yen ana wong edan ing Kiev!
  64. GexZloy
    0
    4 2014 Juni
    Kutipan saka RADIK
    Ojo ngoceh pi....mi iki mateni gas wis mateni kabeh sing bisa dadi sanksi. Kenapa Amerika bisa, nanging kita tetep meneng, Pengadilan Eropa ora bakal ana ing sisih Rusia, kaya institusi liyane.

    Amarga tujuan mayoritas warga Rusia normal lan pemerintah ora kanggo njupuk adoh Ukraina, nanging kanggo nyawiji / annex / njaluk bal panggabungan dening nggulingaké pamaréntah.
    Apa sampeyan mikir yen kabeh dipateni, Yatsenyuk lan Poroshenko bakal urip luwih elek?
    Nanging ora ana gunane kanggo ngalahake wong Ukrainia, ing kene wis kekacoan, ora ana sing ngerti ngendi arep mlayu utawa apa sing kudu dicekel.
    Yen sampeyan kasengsem ngalahake wong kanggo seneng-seneng, iki dudu wektu kanggo gawe marem ego sampeyan.
  65. 0
    4 2014 Juni
    Kutipan: Alexander Romanov
    Inggih, ayo nyetak hryvnia, sial, ora ana sing butuh kertas iki maneh.

    Kertas kasebut lan proses nyetak Khokhlobaks bakal luwih larang tinimbang biaya nyata
  66. rabazan
    0
    4 2014 Juni
    kita kudu ngajukake counterclaim a, supaya Ukraina mbayar kabeh taun ilegal nggunakake Crimea
  67. 0
    4 2014 Juni
    Pancen, padha manggon ing sawetara donya liyane.
  68. 0
    4 2014 Juni
    Sampeyan uga perlu kanggo ngetung pinten oligarki saiki, kalebu sing kuwasa, nyolong saka Federasi Rusia, ngetung penalti kanggo pembayaran gas pungkasan kanggo kabeh periode kamardikan, ilang bathi, lan losses reputasi. Kabeh iki kudu didhukung karo bukti ironclad lan uga ing pengadilan lan ing Stockholm lan panguwasa Ukradistan.
    Aku padha isih kudu tetep.
  69. 0
    4 2014 Juni
    Iki wis nyabrang kabeh wates. Surgery dibutuhake.
  70. 0
    4 2014 Juni
    Ora suwe, asu Departemen Luar Negeri bakal njaluk supaya gas transit sing teka saka EU dipotong menyang Rusia.
  71. 0
    4 2014 Juni
    luwih adoh, luwih wani, sayang banget yen kita nundha penyebaran prajurit, njupuk kauntungan saka impunitas dheweke bakal terus perang.
  72. 0
    4 2014 Juni
    hoo-hoo, ora ho-ho
  73. GexZloy
    0
    4 2014 Juni
    Kutipan saka XYZ
    Ngajokake tuntutan balik! Etung pinten Ukraina ditampa kanggo eksploitasi ilegal saka Crimea, paling sak kamardikan, lan njaluk pembayaran.

    Apa eksploitasi ilegal?
    sampeyan soko.
  74. 0
    4 2014 Juni
    Ora ketompo carane Yatsenyukh yapped, Rusia nampa Republik merdika Krimea lan kutha Sevastopol menyang sawijining struktur!!!
    The buta huruf legal (kaya pengacara profesional) Yaitsenyukh ngundakake mangu.
    Rusia ora njupuk apa-apa saka Ukraina!
  75. sregep
    0
    4 2014 Juni
    Kutipan saka: maxcor1974
    Minangka dhokter, aku nyatakake yen terapi konservatif ora bakal efektif ing kasus iki. Cut, mung dipotong.


    Aku ngusulake kanggo amputasi ... sirah, kaya organ mati!
  76. 0
    4 2014 Juni
    Dill rampung! Salah siji sing Crimea ana mundhut-nggawe, wilayah subsidi lan nangis sing Rusia isih kesel "dipakani Crimea" padha krungu ing kabeh media Ukrainia, banjur dadi metu sing Crimea panganan meh kabeh iku! Sampeyan bakal nemtokake ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"