Rosoboronexport promosi peralatan Ratnik Rusia menyang pasar donya

54
Miturut RIA "Kabar", kanthi referensi kanggo layanan pers Rosoboronexport, manajemen perusahaan nyatakake kapentingan kanggo promosi peralatan "prajurit masa depan" "Warrior" ing pasar donya.

Anggota Dewan Ilmiah lan Teknis Rosoboronexport nganakake rapat babagan pangembangan lan produksi model senjata jarak dekat, senjata cilik. gaman lan peralatan personel militer kanggo tujuan ekspor.

"Ing mangsa ngarep, model anyar senjata cilik, peralatan, amunisi, lan gaman gegaman bakal katon. Utamane, uji coba peralatan tempur generasi kapindho ("Ratnik"), sing taun iki bakal ditransfer menyang pasukan, wis rampung. Nanging saiki perlu kanggo promosi menyang pasar donya, "ujare Dmitry Semizorov, Direktur Umum TsNIITOCHMASH.

Bubar, Rusia wis mlebu lan kawujud kontrak ora mung karo partners tradisional, nanging uga karo Finland, Bahrain, Meksiko lan negara liyane sing durung tuku senjata Russian.

"Faktor restraining minangka sawetara jinis senjata anyar, rega sing luwih dhuwur lan undang-undang sing wis lawas sing ngalangi panjaluk cepet saka pelanggan manca," ujare Igor Sevastyanov, Direktur Jenderal Rosoboronexport.

Peralatan tempur Ratnik kasusun saka senjata cilik modern, peralatan pengintaian lan komunikasi, lan sistem protèktif sing efektif. Iku menehi pangayoman efektif marang macem-macem faktor ngrusak ing paprangan.
  • http://ria.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

54 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 10
    4 2014 Juni
    lan ing artikel bab pasukan khusus padha nulis sing wong dilengkapi ing biaya dhewe karo amunisi manca
    1. + 13
      4 2014 Juni
      Umumé, menarik: kita duwe staf dhewe karo "prajurit" supaya bisa ngati-ati maju menyang "pasar donya".
      1. +3
        4 2014 Juni
        Aku setuju, aku uga nglawan, sampeyan bisa lan kudu ngedol kanggo ekspor nalika sampeyan dhewe wis nampa sing luwih apik.
      2. +1
        4 2014 Juni
        perdagangan .. ketoke ora ana pesenan sing cukup saka Wilayah Moskow, mula dheweke pengin ngedol kanggo ekspor
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +3
      4 2014 Juni
      lan ing artikel bab pasukan khusus padha nulis sing wong dilengkapi ing biaya dhewe karo amunisi manca


      "Utamane, uji coba peralatan tempur generasi kapindho (Ratnik) wis rampung, sing bakal ditransfer menyang pasukan ing taun iki."
    4. +1
      4 2014 Juni
      Aku uga weruh yen ing artikel kasebut ora ana tembung babagan Warrior
    5. +1
      4 2014 Juni
      Kutipan saka saag
      lan ing artikel bab pasukan khusus padha nulis sing wong dilengkapi ing biaya dhewe karo amunisi manca



      lan ana. kabeh dituku nganggo dhuwit (gedhe) dhewe. Ops-inti, Peltor, Crye Precision, Aimpoint, EOTech, Nightforce, etc. - kita isih bisa ngimpi manufaktur domestik saka tingkat iki. Kita uga duwe soko apik, nanging cilik lan larang (!) Survival Corps padha (SRVV) break prices kuwi sing luwih gampang lan luwih murah kanggo kula pesen saka Ibey.
    6. +1
      4 2014 Juni
      dadi jawata durung lumebu ing wadyabala, mulane padha dicawisake sauntara ing manca. Ora ana sing jelas.
  2. + 15
    4 2014 Juni
    Aku nonton latihan, dadi prajurit kita isih mlaku-mlaku nganggo helm lawas, mbok menawa bisa ngganti sandhangan kanggo wiwitan, kaya ekspor.
    1. pit
      pit
      +6
      4 2014 Juni
      Lan bener.
      Nanging uga bener yen kanggo tuku bahan mentah, banjur digawe kanggo kita, dhuwit uga dibutuhake.
      1. +1
        4 2014 Juni
        Kutipan saka Pit.
        Nanging uga bener yen kanggo tuku bahan mentah, banjur digawe kanggo kita, dhuwit uga dibutuhake.

        Lan yen kita ora duwe dhuwit ing negara utawa ora cukup?
    2. alex 241
      +2
      4 2014 Juni
      Kutipan: Alexander Romanov
      Aku nonton latihan, dadi prajurit kita isih mlaku-mlaku nganggo helm lawas

      Ya, sepatu biasa.
      1. +2
        4 2014 Juni
        Kutipan: alex 241

        Ya, sepatu biasa.

        Ya, sawetara ora, malah padha nyopir nomer nganggo sepatu bot. Lan iki prajurit kanggo ekspor. Foto 2014
        1. 0
          5 2014 Juni
          Pracayaa, ora kabeh gampang banget)) Iki minangka peralatan tempur lan regane akeh, ora kabeh ana ing nomer, nanging uga bisa dadi bagean teknik, mula seragam lan helm wesi. Amerika padha, bagéan saka support sing ora melu BD, padha nganggo kamuflase Perang Vietnam lan uga duwe bedhil AR-16.
          Lan ana akeh video babagan pasukan khusus ing YouTube, nalika udan wah lan sampeyan ora bisa ndeleng amunisi sing diimpor, utamane dituku ing eBay.
    3. +1
      4 2014 Juni
      Liberal, Pak! eseman
      1. +3
        4 2014 Juni
        Kutipan saka: Max_Bauder
        Liberal, Pak!

        Ped***s!
  3. +8
    4 2014 Juni
    Katon banget nyengsemaken. Iku apik kanggo njaluk saran positif saka Donbass bab sepuluh ewu set.
  4. +7
    4 2014 Juni
    dhewe ora dilengkapi, ana siji mummers sisih ngarep lan cukup kanggo Rusia ???????
  5. +5
    4 2014 Juni
    bener! nganggo seragam Federasi Rusia .... lan wong ijo cilik bakal ana ing saindenging planet!)
  6. +5
    4 2014 Juni
    Peralatan tempur Ratnik kasusun saka senjata cilik modern, peralatan pengintaian lan komunikasi, lan sistem protèktif sing efektif. Iku menehi pangayoman efektif marang macem-macem faktor ngrusak ing paprangan.
    Ngrawat prajurit sampeyan, kanggo keamanan ing medan perang, iku sing utama kanggo komandan apa wae. Wong iku sing utama. Saiki cepet-cepet kabeh iki menyang pasukan.
  7. +3
    4 2014 Juni
    Pisanan, sampeyan kudu nganggo tentara lan pasukan khusus, banjur sampeyan bakal entuk dhuwit!
  8. +2
    4 2014 Juni
    Yagene kabeh pembangunan paling modern diekspor kabeh wektu? Apa ora luwih apik kanggo nindakake kaya ing USSR - kanggo njupuk kabeh sampah lawas. Lan nglengkapi dhewe mung nganggo conto sing paling apik.
    1. 0
      4 2014 Juni
      Lan apa shisha banjur kanggo gawé dhewe. kanggo dhuwit sing teka saka 1 set, 2 kudu diprodhuksi kanggo nggunakake internal.
      1. retur
        0
        4 2014 Juni
        Minyak, gas entek? Utawa kita wis mbatalake kabeh pajak?
  9. +5
    4 2014 Juni
    Mungkin pisanan kudu munggah pangkat menyang Angkatan Bersenjata? ora ketemu?
    1. fess
      +1
      4 2014 Juni
      Umumé, akal kanggo adol ing luar negeri - luwih akeh ngasilake, rega produk luwih murah. Aku ora mikir manawa pabrikan ora bakal bisa nepaki pesenan negara amarga dodolan ing luar negeri. Ayo dheweke entuk ekstra. MediaWiki, bakal soko kanggo nambah. Kajaba iku, peralatan kasebut dudu pesawat, ora ana sing paling rahasia.
  10. terapis
    -1
    4 2014 Juni
    Kabeh iki modern, nanging ora kaya ngono. Dibutuhake tameng entheng sing fleksibel sing bisa nahan peluru bedhil, saben duwe pandelengan sing adoh supaya bisa nembak saka tutup tanpa protruding. Sarana penggalian cepet.
    1. +3
      4 2014 Juni
      Kutipan saka terapis
      Kabeh iki modern, nanging ora kaya ngono. Dibutuhake tameng entheng sing fleksibel sing bisa nahan peluru bedhil, saben duwe pandelengan sing adoh supaya bisa nembak saka tutup tanpa protruding. Sarana penggalian cepet.

      Yen ora angel, jelasake cara ngeduk kanthi cepet.
      1. +3
        4 2014 Juni
        Kutipan saka GREY
        Yen ora angel, jelasake cara ngeduk kanthi cepet.

        Soko kaya iki, mbok menawa?
        1. +2
          4 2014 Juni
          Quote: Manajer
          Soko kaya iki, mbok menawa?

          Utawa iki.
        2. Komentar wis dibusak.
        3. terapis
          +1
          4 2014 Juni
          Tunggul awu, yen sampeyan ora ndhudhuk lemah ing mangsa, mula sarkasme, shovel ora dipotong akeh.
          1. 0
            4 2014 Juni
            Sampeyan bisa nggunakake pick, linggis, shovel, nanging pilihan sing paling apik yaiku kapak lan sledgehammer 3-5 kilogram kanthi gagang cendhak 15-20 sentimeter.
            Kesimpulan: uga nglengkapi para pejuang kanthi kapak lan sledgehammers (ing wektu sing padha, tameng bakal migunani).
            1. 0
              4 2014 Juni
              ... sledgehammer
              , kapak es, ora?
              1. 0
                4 2014 Juni
                , kapak es, ora?

                Ora perlu blunt sumbu es, padha isih bakal teka ing Handy kanggo maksud sing dimaksudaké.
  11. +1
    4 2014 Juni
    Aku setuju sing pisanan sampeyan kudu lengen tentara, nanging bagéan saka versi simplified kudu di-push kanggo ekspor. Kaping pisanan, dhuwit kanggo pangembangan, lan nomer loro, tes ing kahanan pertempuran nyata. Luwih becik sinau saka kesalahan lan uripe wong liya, senajan kejem banget.
  12. KOH
    0
    4 2014 Juni
    Ing pungkasan taun iki, kabeh Angkatan Bersenjata Federasi Rusia bakal ngganti sandhangan, nang endi wae wis ngandika ...
  13. +1
    4 2014 Juni
    Nalika kabeh tentara diwenehi peralatan anyar ditambah cadangan strategis, banjur kita bisa mikir babagan ekspor. Lan maneh nyatane dhuwit kita luwih dhuwur tinimbang nyawane prajurit, lan iki salah.
  14. vtel
    +1
    4 2014 Juni
    Ingkang utama yaiku kanthi cepet ngedol ing sisih kulon, sisih kulon bakal ngedol menyang Orkaina lan Nazi ing Suriah, lan ing Kiev bakal dilengkapi teknologi Rusia paling anyar. Inggih peduli sampeyan menehi.
  15. Arh
    0
    4 2014 Juni
    Pindhah saingan ing pasar eseman ! Aku bungah lan pangembangan Rusia, dheweke wis ngenteni suwe !!! eseman
  16. 0
    4 2014 Juni
    Aku pengin ngelingake para priyayi Newtaburetkin tembung saka lagu lawas, isih jaman Soviet: "... pisanan mikir bab Motherland, lan banjur bab sampeyan dhewe!"
  17. +1
    4 2014 Juni
    Lyyaya! Apa dheweke wis ngetokake rong set kanggo para pejuang ??? Dhuh, kapan sampeyan bakal nggatekake "tuku lan adol" ??? Sawise kabeh, kabeh wis didol! Kalebu iman ing sampeyan. Ugh!
    1. retur
      0
      4 2014 Juni
      Lan iman lan dewa wis didol wiwit jaman biyen.
  18. 0
    4 2014 Juni
    Nyedhiyani prajuritmu dhisik, banjur adol marang wong liya. Finlandia bubar nyoba gabung karo NATO. Napa mungsuh potensial kudu adol? Rosoboronexport kudu selektif nalika nerangake dodolan senjata menyang mungsuh sing potensial.
  19. +2
    4 2014 Juni
    Isih, nesu kita bakal dirungokake dening para hucksters saka Rosoboronexport iki (kanthi cara, sing, amarga ora efisien, dibubarake kanthi saran saka Shoigu), lan pamrentah. Klambi prajurit rusia dhisik!!!
  20. khan
    0
    4 2014 Juni
    Umumé, perusahaan Rosoboronexport kudu dicekal, nanging kita bakal nindakake sing anyar ing luar negeri, sawetara jinis hama. Pisanan sampeyan kudu nglengkapi Tentara karo 100% item anyar, banjur nalika kita njaluk sing anyar, ngedol lawas kanggo kanca-kanca sumpah.
  21. -1
    4 2014 Juni
    manajemen perusahaan wis ditulis kapentingan ing mromosiaken peralatan saka "prajurit mangsa" "Warrior" ing pasar donya.
    lan manajemen perusahaan ora kasengsem ing promosi peralatan iki kanggo pasukan?
  22. Komentar wis dibusak.
  23. Igor Gor
    +4
    4 2014 Juni
    Soplezhui, priksa peralatan sampeyan ing tumindak, ing sisih kidul-wétan cedhak Slavyansk lan kutha-kutha liyane ing LPR lan DPR, wenehake menyang milisi, sedulur kita)))
    1. +1
      4 2014 Juni
      Iki bakal dadi tes nyata lan penilaian kualitas sing ora sopan.
  24. +1
    4 2014 Juni
    ganti jeneng dadi "wong sopan", ora bakal ana pungkasane
  25. 0
    4 2014 Juni
    Rosoboronexport promosi peralatan Ratnik Rusia menyang pasar donya
    Sampeyan krungu bab tentara dill, barang lawas apa ana, lan, misale jek, sampeyan pancene pengin pracaya yen tentara kita wis rampung rearmed, disandangi lan diganti shoes ... We perdagangan senjata tengen lan kiwa, lan asring kita ngedol. apa awake dhewe isih kurang, paling anyar. Lan, oke, kabeh bakal rampung kanthi cepet, ing atusan lan ewu, sing paling penting, ana masalah karo kapasitas produksi, kita kerep nggawe produk ing kelompok cilik, meh Piece dening Piece ... Kene, involuntarily, yen sampeyan ora dadi. komunis, sampeyan bakal sengit kapitalisme korup iki. Sampeyan ngedol senjata lan amunisi, supaya paling sethithik entuk bathi sing dikarepake karo kepentingan nasional Rusia, keamanane.
    1. 0
      4 2014 Juni
      Kita ora duwe USSR, saiki kabeh kanggo dhuwit, yen tentara tuku industri pertahanan, adol, yen ora, aku njaluk ngapura. Kapitalisme...
  26. +1
    4 2014 Juni
    Sing sampeyan kabeh cackled kaya pitik, kanggo nyuplai tentara sampeyan, kanggo nyuplai tentara sampeyan, iki Rosoboronexport, padha melu ngedol apa sing diasilake perusahaan pertahanan kita, struktur liyane ngrampungake tentara, lan kabeh pitakonan babagan seragam prajurit kudu ditakoni. marang wong-wong mau. Kajaba iku, diprodhuksi kanggo ekspor kanthi karakteristik kinerja liyane tinimbang kanggo pasar domestik. Lan iki ing ngisor iki. Aja lali yen Rusia saben taun nampa milyaran dolar saka Advertisement saka industri pertahanan. Dadi apik kanggo ngedol. Ya, lan ana program kanggo modernisasi lengkap tentara ing 2020. Sampun ngantos pinten-pinten taun ingkang kita lampahi, pramila lajuning pangrembakanipun sampun boten awon, lan sarehning Amerika Serikat badhe adu terang-terangan, mila wadyabala kita boten awon lan mlarat. Kabeh bakal dadi dalane.
  27. 0
    4 2014 Juni
    Piye wae aku ora setuju yen anyar, sing ora kasedhiya ing endi-endi ing pasukan kita, lagi didol ing gunung. Lan ing wektu sing padha, aku ngerti sing dhuwit prayoga asalé saka ekspor senjata kanggo pangembangan luwih saka Enterprises piyambak, riset ilmiah, lan nggawe jinis anyar senjata. Apa sing kudu ditindakake.
  28. 0
    4 2014 Juni
    Kutipan saka AikuSun
    Ya, lan ana program kanggo modernisasi lengkap tentara ing 2020

    Dadi perang bisa diwiwiti ing tanggal 14
  29. wef
    0
    4 2014 Juni
    Kutipan: Barboskin
    sampeyan kudu lengen tentara, nanging bagéan saka versi simplified kudu di-push kanggo ekspor. Kaping pisanan, dhuwit kanggo pangembangan, lan nomer loro, tes ing kahanan pertempuran nyata. Luwih becik sinau saka kesalahan lan uripe wong liya, senajan kejem banget

    Bener banget. Priksa ing kahanan pertempuran. Ngapikake, yen bisa, karo dhuwit wong liya lan kesalahane wong liya.
  30. everest2014
    0
    4 2014 Juni
    Sapa sing sesambungan karo moderator? Inggih, supaya wong-wong mau menehi alamat IP saka pesen lusuh, nanging artikel bakal menarik, ngendi wong nggantheng.
    1. 0
      4 2014 Juni
      Kutipan saka everest2014
      Sapa sing sesambungan karo moderator?

      ..............

      Kutipan saka everest2014
      Inggih, ayo padha menehi alamat IP saka pesen lusuh,

      1. +1
        4 2014 Juni
        Kutipan saka Apollon.
        Inggih, ayo padha menehi alamat IP saka pesen lusuh,


        Aha!!! lol
  31. everest2014
    -2
    4 2014 Juni
    Apollon, saka Azerbaijan, sampeyan luwih ngerti. Alamat IP minangka akun nomer sampeyan? Apa sampeyan mbuwang rollers? Iki kembaranmu? Apa sampeyan ngomong?
    1. +1
      4 2014 Juni
      Kutipan saka everest2014
      Apollon, saka Azerbaijan, sampeyan luwih ngerti. Alamat IP minangka akun nomer sampeyan?

      Sampeyan bakal poke kanca-kanca karo kula, panjalukan kanggo sampeyan.

      Kutipan saka everest2014
      Apa sampeyan mbuwang rollers? Iki kembaranmu? Apa sampeyan ngomong?

      Alamat IP diduweni dening admin nanging ora dening moderator lan ora ana sing bakal menehi sampeyan, yen video kasebut mung guyon, yen sampeyan ora nganggep minangka guyon, iki masalah sampeyan lan dudu masalahku.
      1. -1
        4 2014 Juni
        Kutipan saka Apollon.
        kanca-kanca sampeyan bakal nyopot.


        Cara mung!!! Aku ndhukung, Apollo, ora liya!apik Disiplin minangka dhasar tatanan!
        1. everest2014
          0
          17 2014 Juni
          Kutipan saka studentmati
          Kutipan saka Apollon.
          kanca-kanca sampeyan bakal nyopot.


          Cara mung!!! Aku ndhukung, Apollo, ora liya!apik Disiplin minangka dhasar tatanan!


          Anus dilat dilatih? Sampeyan ngladeni ing ngendi? Peternak babi?
  32. everest2014
    -1
    5 2014 Juni
    Kutipan saka Apollon.
    Sampeyan bakal poke kanca-kanca karo kula, panjalukan kanggo sampeyan.

    Aku ora ngerti yen kanca-kancamu iku mammoth, mula aku kudu menyang ngendi. Sampeyan mesthi bener. Sorry, dear, Aku bakal ninggalake situs iki.
  33. Alexey Prikazchikov
    0
    6 2014 Juni
    Sapa sing butuh nalika jawata iku kumpulan grebe mung sethithik, malah cedhak karo jawata darat ora tekan.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"