Pengawal tapel wates Lugansk ninggalake pos tapel wates

151
Miturut RIA "Kabar", kanthi referensi kanggo layanan pers Layanan Perbatasan Negara Ukraina, detasemen tapel wates Lugansk, sing wis dikepung dening milisi sawetara dina, ninggalake pos tapel wates lan pindhah menyang papan sing aman.

Pengawal tapel wates perang karo milisi ing dina Senin. Bentrokan terus dina Selasa. Limang milisi tiwas nalika perang, lan ing dina Selasa, para pengawal tapel wates nglaporake 10 sing tatu ing sisihe.

"Gegandhengan karo kahanan sing muncul minangka akibat saka serangan sing luwih dawa lan ora bisa nindakake fungsi manajemen luwih saka papan panyebaran permanen, manajemen detasemen Lugansk lan departemen layanan tapel wates Stanichno-Luganskoye dikirim maneh menyang papan sing luwih aman kanggo digawa. metu tugas ngatur pangayoman tapel wates negara", - layanan pers kacarita.

Ora ditemtokake manawa kiriman sing ditinggalake dikuwasani para pejuang milisi.

Wingi, panguwasa Republik Rakyat Lugansk menehi para penjaga perbatasan lokal kesempatan kanggo nyerah nganti 17.00 (18.00 wektu Moskow). Kepala LPR, Valery Bolotov, nyathet yen "ora ana negosiasi sing bakal ditindakake: nyerah utawa ngrusak lengkap."
  • http://ria.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

151 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. soyuz-nik
    + 41
    4 2014 Juni
    Inggih, Bolotov! Mung cara iki lan ora ana cara liya!
    1. + 28
      4 2014 Juni
      kanthi referensi kanggo layanan pers Layanan Perbatasan Negara Ukraina, detasemen tapel wates Luhansk, sing wis dikepung dening milisi sawetara dina, ninggalake pos tapel wates lan pindhah menyang papan sing aman.
      Ya, ana wong sing bisa disambungake. Sawise tautan kasebut, kabeh unit sing bubar dijupuk kanthi pakurmatan mundur menyang papan sing aman. Ora ana sing nyerah. ngguyu
      1. + 14
        4 2014 Juni
        Menehi Pundhak umum kanggo Novorossiya lan Rusia! apik
        1. +5
          4 2014 Juni
          Kutipan: Baikal
          Menehi Pundhak umum kanggo Novorossiya lan Rusia!

          Ya, iku slogan sing apik. Mangga mlebu petisi menyang Putin hi http://warfiles.ru/show-59578-peticiya-k-vvputinu-o-vvedenii-bespoletnoy-zony-na
          d-donbassom.html
          1. +5
            4 2014 Juni
            Kutipan: Alexander Romanov
            Mangga mlebu petisi menyang Putin

            Rusia ora bakal ngirim inisiatif menyang Dewan Keamanan PBB babagan zona larangan terbang ing Ukraina
            "Ing tahap iki, inisiatif kasebut ora dianggep ing pihak kita. Kita meh ora bisa ngetung manawa sanajan dikenalake, bakal didhukung dening negara-negara Barat, "ujare Gennady Gatilov, Wakil Kepala Kementerian Luar Negeri Rusia.
            1. + 10
              4 2014 Juni
              Kutipan saka Cherdak
              . Kita meh ora bisa ngetung manawa sanajan wis dikenalake, bakal didhukung dening negara-negara Kulon

              Apa hubungane PBB lan Putin? Ing kasus Crimea, dheweke uga ngandelake PBB lan AS.
              1. +4
                4 2014 Juni
                Kutipan: Alexander Romanov
                Ing kasus Crimea

                Ora ana kasus karo Crimea.
                Ora ana sing nyatakake zona larangan mabur.
                Ora ana keputusan PBB.
                Amerika Serikat umume kaget sajrone rong sasi lan nggoleki alasan apa sing kedadeyan dumadakan ing "bodho" CIA.
                1. +4
                  4 2014 Juni
                  Kutipan saka Cherdak
                  Ora ana sing nyatakake zona larangan mabur.
                  Ora ana keputusan PBB.

                  Lha..... lha kok sak iki dibutuhke bareng-bareng karo PBB, sing pertama mbantah sing nomer loro opo sing nomer loro mbantah sing pertama?
                2. angin topan7
                  +2
                  4 2014 Juni
                  Ya, ora bakal ana kasus apa wae ing kene, kita mung bakal ngenalake lan supaya kabeh wong bisa digunakake. Kita mirsani dheweke melu kekacauan sajrone rong puluh taun, nanging dheweke adoh banget.
              2. +2
                4 2014 Juni
                Aku setuju banget. Iki minangka alesan. PBB wis suwe ora ngrampungake apa-apa, ala yen Rusia ora ngrampungake apa-apa ing kahanan iki.
            2. -7
              4 2014 Juni
              25000 Rusia njaluk, lan Gena Gatilov mutusake. Apa dheweke njaluk pendapat sampeyan?
            3. +7
              4 2014 Juni
              Kutipan saka Cherdak
              Rusia ora bakal ngirim inisiatif menyang Dewan Keamanan PBB babagan zona larangan terbang ing Ukraina

              Iki ora dadi masalah, sing penting nyatane yen pendhudhuk njaluk presiden, lan luwih akeh tanda tangan, swarane rakyat saya tambah akeh. Kita butuh tekanan populer ing pimpinan negara supaya dheweke ngerti yen ora tumindak nyebabake nesu umum. Mulane, iku perlu ora mung kanggo mlebu dhewe, nanging uga kanggo narik kawigaten saben wong sing ora indifferent kanggo nasib Donbass, lan Rusia minangka kabèh.
            4. +3
              4 2014 Juni
              Ya, dheweke ngomong kabeh kanthi bener.
              Mulane, sampeyan mung kudu lengen karo pertahanan udara lan masalah kasebut bakal ilang dhewe!
              Aku 20 MANPADS bakal cukup lan junta dhewe bakal wara-wara zona ora-fly
          2. +3
            4 2014 Juni
            Kutipan: Alexander Romanov
            Kutipan: Baikal
            Menehi Pundhak umum kanggo Novorossiya lan Rusia!

            Ya, iku slogan sing apik. Mangga mlebu petisi menyang Putin hi http://warfiles.ru/show-59578-peticiya-k-vvputinu-o-vvedenii-bespoletnoy-zony-na

            d-donbassom.html

            Alexander, ora ana pitakonan, nanging ...

            Rusia ora bakal ngirim inisiatif kanggo Dewan Keamanan PBB kanggo nggawe zona larangan terbang ing sisih wétan Ukraina. Wakil Menteri Luar Negeri Federasi Rusia Gennady Gatilov nglaporake iki menyang RIA Novosti, njelasake yen proposal kasebut kemungkinan ora bakal nemokake dhukungan ing antarane mitra Barat.

            "Minangka, kita njupuk kahanan iki ing Dewan Keamanan," ujare. Dheweke nambahake manawa langkah-langkah kasebut minangka prerogatif eksklusif Dewan Keamanan lan nggunakake Bab 7 saka piagam organisasi, sing diarani "Tindakan babagan ancaman perdamaian, pelanggaran perdamaian." Kajaba iku, miturut Gatilov, langkah-langkah kasebut utamane digandhengake karo panggunaan kekuwatan.

            Gatilov ngelingi manawa keputusan sadurunge babagan zona larangan terbang wis digawe kanthi inisiatif anggota Dewan Keamanan Barat, "khususe babagan Bosnia, Irak, Libya, nanging akibate wis dingerteni kabeh wong."

            Wakil Menteri Luar Negeri utamane nandheske yen Rusia "ndeleng tugas utamane kanggo mungkasi spiral kekerasan ing Ukraina wétan." Kanggo tujuan iki, negara kasebut ngirim rancangan resolusi kamanungsan ing Ukraina menyang Dewan Keamanan PBB, dheweke kelingan.

            Dina sadurunge, serangan udara ditindakake ing Lugansk, minangka asil paling ora 8 wong tiwas. Ahli OSCE uga ngonfirmasi kasunyatan serangan udara kasebut. Nanging, Kyiv dhewe nolak kabeh tuduhan. Sawise serangan udara, pimpinan LPR sing nyatakake awake dhewe njaluk "introduksi kontingen perdamaian utawa paling ora nyatakake wilayah udara ing wilayah kasebut minangka zona larangan terbang."

            Bukti http://www.rg.ru/2014/06/04/zona-anons.html
            1. +2
              4 2014 Juni
              Kutipan: podpolkovnik
              Wakil Menteri Luar Negeri utamane nandheske yen Rusia "ndeleng tugas utamane kanggo mungkasi spiral kekerasan ing Ukraina wétan." Kanggo tujuan iki, negara kasebut ngirim rancangan resolusi kamanungsan ing Ukraina menyang Dewan Keamanan PBB, dheweke kelingan.

              Sayange, kekerasan ora bisa diendhegake nganggo makalah ing Dewan Keamanan. Amarga serigala Barat butuh penindasan lengkap ing wilayah kasebut, lan korban apa sing ora peduli ...
            2. +4
              4 2014 Juni
              Kutipan: podpolkovnik
              Rusia ora bakal ngirim inisiatif kanggo Dewan Keamanan PBB kanggo nggawe zona larangan terbang ing sisih wétan Ukraina.

              Inggih, ora bakal lan ora bakal, sampeyan kabeh nerusake saka hukum internasional, sing West wis suwe diadegake.
              Kulon bakal ngalangi banding menyang PBB, sanajan setengah saka Donetsk dirusak.
              1. +1
                4 2014 Juni
                Kutipan: Alexander Romanov
                Kutipan: podpolkovnik
                Rusia ora bakal ngirim inisiatif kanggo Dewan Keamanan PBB kanggo nggawe zona larangan terbang ing sisih wétan Ukraina.

                Inggih, ora bakal lan ora bakal, sampeyan kabeh nerusake saka hukum internasional, sing West wis suwe diadegake.
                Kulon bakal ngalangi banding menyang PBB, sanajan setengah saka Donetsk dirusak.

                Sing tak omongke....
                Lan aku wis ngomong luwih saka sepisan babagan PBB.
                Aku bakal mbaleni sepisan maneh - ora ana apa-apa (kanggo dilebokake kanthi entheng) kanggo negara kita nindakake ing toko iki.
                PBB wis suwe dadi mouthpiece saka kreditur paling gedhe, kabeh apparatus urip, mangan, fattens lan njoget kanggo tune sawijining. Aku ngomong babagan S.Sh.P. Aku ngomong.
                Wis wayahe metu!
                Ing sawijining wektu, USSR bisa kanthi becik tanpa Liga Bangsa-Bangsa.
        2. +2
          4 2014 Juni
          Muga-muga Gusti Allah maringi pundhak kanggo nyedhiyakake pitulungan
        3. +3
          4 2014 Juni
          Donbass bakal menang! Amarga dheweke wong Rusia. "Kita minangka wong sing menang" (C) V.V. Putin
        4. Nikola73
          -4
          4 2014 Juni
          Ora bakal ana pundhak. Aku mikir presiden kita bocor bros. Dheweke kaya-kaya wis medeni dheweke. Saiki mungsuh bakal tegang lan mung! Sampeyan ora bisa nglawan Kalash nglawan pesawat. Saiki bajingan Nazi bakal saya kuwat ing wates kita lan maneh kita kudu ndandani kabeh.
      2. +3
        4 2014 Juni
        Alexander, sampeyan ora ngerti, padha mung teleported bebarengan karo senjata, peralatan lan malah bangunan menyang SPACE-TIME CONTINUUM lan saiki ing Rada Verkhovna padha nampa medali kanggo heroisme lan dedikasi. ngguyu ngguyu ngguyu
        1. SakaTheNewWorld
          +2
          4 2014 Juni
          Banjur ora ana maneh medali, nanging elixir pribadi saka muda langgeng ... ngiring dening teleportasi langsung menyang Pengadilan Terakhir.
        2. angin topan7
          +1
          4 2014 Juni
          Aku setuju, ana bantuan, aku mikir yen langit ing Donbass bakal dikuwasani Republik banjur tentara DPR ora mung ing sisih kidul-wétan, ora kanggo apa-apa yen junta kesusu, wates mboko sithik teka ing kontrol milisi.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. narn
        +2
        4 2014 Juni
        Semono uga ora jelas... kepriye carane ngrujuk marang pejabat. Kyiv...lan kabeh media Rusia sing misuwur ngrujuk marang dheweke...!!!
      5. +1
        4 2014 Juni
        Mungkin ora ana sing bisa nyerah maneh!? ngguyu
      6. +1
        4 2014 Juni
        kanthi referensi kanggo layanan pers Layanan Perbatasan Negara Ukraina, detasemen tapel wates Luhansk, sing wis dikepung dening milisi sawetara dina, ninggalake pos tapel wates lan pindhah menyang papan sing aman.


        Milisi duwe versi sing beda ...

        Miturut juru wicoro milisi, prajurit penjaga perbatasan nyerah amarga para perwira sadurunge kanthi diam-diam ninggalake unit kasebut. Milisi ana ing wilayah unit tapel wates lan mriksa piala. Jejak saka akeh kertas sing diobong katon ing wilayah unit kasebut. Ketoke, sajrone tawuran ana akeh sing tatu - ana akeh jejak getih ing wilayah unit kasebut, cathetan RIA Novosti.
        1. +2
          4 2014 Juni
          [/ Quote]

          Milisi duwe versi sing beda ...

          Miturut juru wicoro milisi, prajurit penjaga perbatasan nyerah amarga para perwira sadurunge kanthi diam-diam ninggalake unit kasebut. Milisi ana ing wilayah unit tapel wates lan mriksa piala. Jejak saka akeh kertas sing diobong katon ing wilayah unit kasebut. Ketoke, sajrone tawuran ana akeh sing tatu - ana akeh jejak getih ing wilayah unit kasebut, cathetan RIA Novosti.[/ Quote]

          Rasane kaya roh jahat ana sadurunge milisi! Apa sampeyan ora nemokake? Ora ana perwira, ora ana sing tatu, mung ana jejak!
      7. 0
        4 2014 Juni
        Kutipan: Alexander Romanov
        kanthi referensi kanggo layanan pers Layanan Perbatasan Negara Ukraina, detasemen tapel wates Luhansk, sing wis dikepung dening milisi sawetara dina, ninggalake pos tapel wates lan pindhah menyang papan sing aman.
        Ya, ana wong sing bisa disambungake. Sawise tautan kasebut, kabeh unit sing bubar dijupuk kanthi pakurmatan mundur menyang papan sing aman. Ora ana sing nyerah. ngguyu


        Dadi aku kepingin weruh sapa sing ngidini aku lolos menyang papan sing aman saka kuburan, lan sanajan limang warga lokal tiwas??? Mesthi kabeh padha menyang Wahalla massal?
      8. 0
        4 2014 Juni
        Dheweke maneh nemokake papan sing aman ing antarane papan papriksan - ing zona sing diarani netral, dheweke ngenteni sapa sing bakal dadi sing pertama mutusake menyang sisih milisi, sing bakal dadi sing pertama ngatasi rasa wedi. jalaran bisa lan buron saka sektor tengen.
    2. +3
      4 2014 Juni
      Kabeh bener! Iku wektu kanggo njupuk liwat kabeh tapel wates karo Rusia
    3. +6
      4 2014 Juni
      Milisi sing apik! Kontrol wates luwih saka setengah sukses
    4. Komentar wis dibusak.
    5. +3
      4 2014 Juni
      A "path" kanggo bantuan lagi mbatesi. Muga-muga kabeh sing dibutuhake milisi wis cedhak. Lan bakal cepet tiba ing tangan tengen.
      1. Sibiryak 19
        +1
        4 2014 Juni
        Muga-muga ora muspra yen dheweke ngumumake rekrutmen kru kanggo kendaraan lapis baja.
    6. +2
      4 2014 Juni
      Deleng, koridor menyang tapel wates Rusia bakal katon!
      1. 0
        4 2014 Juni
        Ora bakal ana koridor; para pengawal tapel wates kita kanthi suci njaga Perbatasan Negara sing dipasrahake marang dheweke.
    7. +2
      4 2014 Juni
      Kutipan saka: soyuz-nik
      Inggih, Bolotov! Mung cara iki lan ora ana cara liya!

      Kutipan: Kepala LPR Valery Bolotov nyathet yen "ora ana negosiasi sing bakal ditindakake: nyerah utawa ngrusak lengkap."
      Cekak lan cetha, ora ana sing kudu ditambahake.
    8. +1
      4 2014 Juni
      Aku setuju karo sampeyan - nanging sing nguwatirake yen junta entuk luwih akeh pengawal tapel wates, Novorossiya bakal nandhang susah. Delengen suwene suwene tanpa bantuan.
      1. 0
        4 2014 Juni
        Numpes wong bodho
      2. Komentar wis dibusak.
    9. +3
      4 2014 Juni
      Sejatine iki dudu pos perbatasan, bagean militer saka detasemen tapel wates cedhak kutha Lugansk. Detasemen tapel wates lan pos tapel wates ora padha. ing kadohan saka tapel wates.Detasemen wates kalebu sawetara pos tertamtu lan detasemen kasebut, minangka cadangan lan pusat pos-pos kasebut. hi
      1. +1
        4 2014 Juni
        Detasemen perbatasan minangka pusat kontrol pos-pos perbatasan. Nalika pusat kontrol ing kontrol, iku luwih gampang kanggo menehi hasil karo kiriman wewatesan individu.
        1. +1
          4 2014 Juni
          Sampeyan lali babagan pusat kontrol serep)) Ora kabeh gampang banget!
    10. 0
      4 2014 Juni
      Sugeng rawuh para patriot, tapel wates mbukak! Boldotov mbukak wates.
  2. + 19
    4 2014 Juni
    "Ninggalake pos tapel wates, pindhah menyang papan sing aman."

    opo Tembung sing menarik. Ing endi papan sing aman? Ruang paling ngisor bangunan tetanggan? Polandia? Antartika? Ivano-Frankivsk?
    1. +8
      4 2014 Juni
      Muga-muga ana ing kuburan.
    2. +2
      4 2014 Juni
      Kutipan: Vladimirets
      Tembung sing menarik. Ing endi papan sing aman? Ruang paling ngisor bangunan tetanggan? Polandia? Antartika? Ivano-Frankivsk?
      Paling kamungkinan wilayah Kharkov utawa Dnepropetrovsk ...
    3. +5
      4 2014 Juni
      Kutipan: Vladimirets
      Tembung sing menarik. Ing endi papan sing aman?

      Where padha ora doyo sampeyan ing pasuryan.
      1. +4
        4 2014 Juni
        Kutipan: Alexander Romanov
        Where padha ora doyo sampeyan ing pasuryan.

        Saiki padha doyo sampeyan ing pasuryan ing ngendi wae.
    4. +2
      4 2014 Juni
      Teleportasi menyang Mars.
    5. +5
      4 2014 Juni
      Vladimirets
      Ya, menarik. Iku bakal tega yen padha entuk persetujuan lan mbebasake personel. Wusanane wadyabala rezim ora nate nulungi, lan ora suwe anggone ana ing kono....Yen dibebasake, ora bisa ditindakake - mung pasrah lan ijol-ijolan tawanan marang wong-wong sing ditawan. pasukan rezim lan layanan khusus - dhewe padha kudu bantuan metu, yen nasibe mundhakaken anggepan paling awon.
      1. +2
        4 2014 Juni
        Kutipan saka: eseman
        Sayange yen padha sarujuk lan personel dibebasake

        Rungokake Vladimir, wis suwene sampeyan mbuang kerja? Komentar sampeyan wiwit esuk ngguyu
        Hello hi
        1. +1
          4 2014 Juni
          Alexander Romanov
          Bantheng apik, Alexander. hi
          Kadhangkala aku ngantuk nganti pirang-pirang minggu, lan kaping pindho saben taun suwene utawa rong sasi, sayangé, lan aku ora duwe wektu kanggo tyrnet ... nanging, untunge, kadang aku bisa nyopir bajingan ... sawise aku mbuang adoh "Aku wis ing trip bisnis kanggo setengah sasi :))) Inggih, apa sampeyan bisa nindakake yen kecanthol ing situs. Sampeyan ndeleng, aku seneng maca ... lan, ing wektu sing padha, ternyata, aku uga seneng nulis :))) Kang, jujur, aku ora nyana saka aku. :)))
          Iki minangka urip penjaga parkir sing dibayar. sedulur
          1. +1
            4 2014 Juni
            Kutipan saka: eseman
            Iki minangka urip penjaga parkir sing dibayar.

            Kolega, tegese ... aku simpati recourse
            Sugeng sonten Vova! hi
            1. 0
              5 2014 Juni
              pensiunan
              Menyang kamar mandi, aku ora bakal percaya kanggo uripku yen sampeyan dadi satpam robish ing parkiran....:))) Sampeyan pinter!
          2. +1
            5 2014 Juni
            Kutipan saka: eseman
            Sampeyan ndeleng, aku seneng maca ... lan, ing wektu sing padha, ternyata, aku uga seneng nulis :))

            Ing limang taun bakal ana telung jilid karya saka Smail - langganan, purun. Langganan diwatesi ngguyu
            1. 0
              5 2014 Juni
              Alexander Romanov
              Nah, buku telung jilid bisa digawe saiki ... mung volume sing kudu digawe tipis, utawa ing kertas sing kandel, utawa nganggo huruf gedhe ... nanging dudu sing utama - sing utama yaiku sapa. arep snag kabeh! :))) Lan sampeyan pancen bener - winates ... babar blas .... Sing utama kaya Ilf lan Petrov - ayo Dangy! ayo deng! :)))) Aku mung wedi yen mlebu neraka....:))))
              1. +4
                5 2014 Juni
                Kutipan saka: eseman
                Aku mung wedi diobong nganti neraka....:))))

                Adol kanthi bobot - luwih dipercaya ... wassat
              2. 0
                5 2014 Juni
                Kutipan saka: eseman
                ..nanging dudu sing utama - sing utama yaiku sapa sing entuk kabeh! :))

                Ngelingi sampah apa sing didol ing toko buku lan ngelingi yen wong tuku .... Buku telung volume sampeyan bakal dadi laris, klasik modern kanthi gaya Prosaku. ngguyu
                Lan ing ngisor iki kabar, kabeh pos Ukrainia wis ninggalake tapel wates, 100 km saka tapel wates tanpa pengawal. Sapa sing butuh akses menyang Ukraina kanthi cepet - gapura mbukak wassat
          3. +1
            5 2014 Juni
            Kutipan saka: eseman
            Iki minangka urip penjaga parkir sing dibayar.

            Aku kerjo dadi tukang parkir taun ..2001 wis ora kelingan maneh. Ora suwi udakara telung sasi, nanging aku dadi wong sugih, ora bakal percaya, dhuwite mili menyang tanganku. ngguyu
            1. +1
              5 2014 Juni
              Alexander Romanov
              Lha...sajujure kowe nglarani aku.....kanggo urip kita...aku mesthi ngomong apa sing perlu, nanging yen aku ngelingi yen wong bisa nganggep awake dhewe sugih kanthi kerja minangka pengawasan ing parkir. ......
              Sampeyan ngerti, sampeyan ora ngagetake aku karo apa sing sampeyan ngandhani aku ... setengah saka umurku sawise umur wis dileksanakake ing asrama ... Aku wis ndeleng kabeh ... Aku malah weruh yen wong sing njabat ing Cobalt makarya lan isih kerja ing posisi sing kita sebutake ... wong sing nduweni kualifikasi paling dhuwur ... ora, kutu daun, ora ana sing butuh ... Oke hi
              1. +1
                5 2014 Juni
                Kutipan saka: eseman
                .mesti aku ngomong apa sing perlu, nanging yen aku ngelingi yen wong bisa nganggep awake dhewe sugih kanthi kerja dadi satpam ing parkiran......aku kudu gremet untu.

                Bosku saben dina nyusup menyang parkiran, ora ngetung kasir. ngguyu lan banjur, nalika iku karo sing prioritas nglirik
        2. +2
          5 2014 Juni
          Kutipan: Alexander Romanov
          Suwene sampeyan wis boros ing karya?

          Ora layu ana, mekar wassat
          1. +1
            5 2014 Juni
            Kutipan: Ruslan67
            Ora layu ana, mekar

            Ruslan, aku ngetik ing Google - dheweke boros ing kantor, mula akeh foto Kim Kardashian nganggo baju renang sing mabur. wassat Aku ora ngerti carane siji disambungake menyang liyane ngguyu
            1. +1
              5 2014 Juni
              Alexander Romanov
              Alexander ... iki ... Aku ora bakal kasengsem ing sapa Kim Kardashian (Aku uga duwe Google, jujur, aku mung kesed kanggo njupuk kapentingan), nanging wiwit pitakonan saka tambang languishing ing parkiran wis njedhul, aku njaluk ngayomi aku saka ... kabeh jinis swimsuits .... Kene. :)))
              1. +1
                5 2014 Juni
                Kutipan saka: eseman
                banjur aku bakal njaluk sampeyan nglindhungi kula saka ... kabeh jinis swimsuits .... Kene. :

                Ana video karo dheweke, nanging tanpa swimsuit nglirik
            2. +3
              5 2014 Juni
              Kutipan: Alexander Romanov
              , dadi akeh foto Kim Kardashian ing swimsuit miber metu

              Lan tanpa? Lan sapa iku? opo
              1. +1
                5 2014 Juni
                Kutipan: Ruslan67

                Lan tanpa? Lan sapa iku?

                Ya lan tanpa nglirik Kanggo sapa iki, goleki ing internet nglirik
                Sampeyan nganggo utawa tanpa Vaseline?
                Kanthi Vaseline.
                Veselin, mlebu.
                Tanpa, Tanpa...
                Tanpa, sampeyan uga mlebu ngguyu
          2. +1
            5 2014 Juni
            Ruslan67
            Ruslan, kaya sing diomongake Ibuku, ora mung mekar, nanging uga Mambu! :)))) Sampeyan ora ngerti kita, penjaga ...:))))
            1. +2
              5 2014 Juni
              Iki kanggo aku sawise nem taun non-departemen lan sepuluh taun pribadi? Nyuwun gelo nangis Yeees? ombenan
      2. nicollider
        +1
        4 2014 Juni
        Ya, dheweke ngandhani yen dheweke wis lunga menyang papan sing aman. Aku perwira rada telat
    6. Komentar wis dibusak.
    7. +1
      4 2014 Juni
      Ing endi papan sing aman? Ing Polandia! ngguyu Ana aman ... meh.
    8. +1
      4 2014 Juni
      Nah, apa sing ora jelas ing kene. Ing Ukraina, panggonan sing aman yaiku solo sing didhelikake. Iku aman amarga ora ana sing ngerti ngendi.
    9. nicollider
      +1
      4 2014 Juni
      Sampeyan bisa nyerahke dhewe menyang panangkaran. Iku uga cukup aman
    10. +1
      4 2014 Juni
      Kutipan: Vladimirets
      Tembung sing menarik. Ing endi papan sing aman?


      wilayah Rusia. ngguyu
    11. +1
      4 2014 Juni
      Dikubur ing bolongan. Ora ana dalan metu.
  3. paul1992
    +7
    4 2014 Juni
    Ora ditemtokake manawa kiriman sing ditinggalake dikuwasani para pejuang milisi

    Iki minangka sing paling penting ing warta iki, lan, kaya sing dikarepake, ora ditemtokake ...
  4. +2
    4 2014 Juni
    Ing mratelakake panemume, iki salah siji nyerah utawa karusakan karo wong-wong mau!
  5. Khalmamed
    +4
    4 2014 Juni
    ..... jendhela mbukak?
  6. + 10
    4 2014 Juni
    Milisi kudu ngontrol tapel wates karo Rusia.
  7. +4
    4 2014 Juni
    Ana sing ora jelas. Carane sampeyan lunga? Apa sampeyan berjuang liwat? Apa sampeyan metu tanpa gaman? Miturut wartos sanès-sanèsipun, para punggawa wau rêmên mangkat saking unit militèr. Kepiye carane? Pranyata ora ana blokade unit kasebut?
    1. +5
      4 2014 Juni
      Kutipan saka ruton
      Miturut wartos sanès-sanèsipun, para punggawa wau rêmên mangkat saking unit militèr. Kepiye carane? Pranyata ora ana blokade unit kasebut?
      Padha mung squeezed metu, laku umum nalika mungsuh banget wangkal, kang mung diwenehi lorong kanggo metu. Biaya koridor luwih murah, nyawa puluhan prajurite ...
      1. +2
        4 2014 Juni
        Iki tegese dheweke uga njupuk sing tatu. Lan saiki kabeh wong kuwatir babagan pitakonan apa sing kedadeyan karo gudang penjaga tapel wates lan sapa sing ngontrol?
    2. +1
      4 2014 Juni
      Padha ndhudhuk trowongan karo untu! Padha nguntal bumi lan telek, mula banjur padha nyabrang ing sadawane rante, lan ing wayah esuk padha oncat ...
  8. +6
    4 2014 Juni
    Ing mratelakake panemume, loro-lorone isih teka menyang konsensus sing ora bisa trompeted ing media
    1. Kapitalis
      +8
      4 2014 Juni
      paling mungkin ya... nanging penjaga perbatasan njelasake kahanan kasebut kanthi cara sing ora jelas supaya ora mbukak pengadilan.
      bener, kok padha kudu iki? iki dudu perang, dheweke ora nglawan warga sipil utawa milisi ... dheweke nindakake tugas - nglindhungi tapel wates. padha nindakake kanthi temen-temen... iku sejatine DPR mbebasake wong-wong mau ora kena apa-apa. PPC...Ukrovsk printah ora ngerti sing padha ngeduk bolongan kanggo awake dhewe karo tumindak kuwi - sing arep perang kanggo tentara kuwi ing minggu?
      Ya, sanajan saiki - dheweke bakal mblokir benang liyane saka detasemen tapel wates, dadi apa? Aku sing njaga tapel wates sabanjure bakal langsung nyerah amarga ora ana sing ngirim bantuan kanggo kanca-kancane.
      1. +2
        4 2014 Juni
        Dheweke mung diwenehi kanggo nyembelih. "Negara anyar" mbutuhake pahlawan anyar sing bisa nahan pasukan mungsuh sing maju lan mati kanggo kamulyan Ukraina. Propaganda sialan!
        Iku apik sing paling sampeyan cukup pinter kanggo mundur.
    2. angin topan7
      0
      4 2014 Juni
      Mbokmenawa, amarga ana tentara bayaran sing nembak banget, mesthine padha sarujuk yen bakal ngeculake wajib militer, sing umume lokal, urip kanthi ijol-ijolan koridor. Iki mesthi versi. Sanajan ana informasi ing Internet manawa prajurit kontrak dipateni.
  9. +1
    4 2014 Juni
    Muga-muga milisi kasebut pindhah menyang jagad sabanjure
  10. +3
    4 2014 Juni
    Kabar apik! Muga-muga saiki pasokan menyang Kidul-Wétan bakal mulai saya apik, sistem pertahanan udara sing ditunggu-tunggu lan senjata liyane bakal teka. Apik banget Bolotov! Good luck lan kamenangan!
    1. +8
      4 2014 Juni
      Ya, lan iki menehi asil. Cedhak Slavyansk, milisi saiki "ndharat" Ukrop Mi-24 liyane
      1. +2
        4 2014 Juni
        Aku wonder carane akeh sing isih. Iku bakal rampung rauh.
        1. Kapitalis
          +5
          4 2014 Juni
          Miturut gosip, ora ana luwih saka 24 unit 30x sing digunakake ing saindhenging Ukraina.
          Cetha yen 7 unit wis ditembak (karo video lan foto - sawise kabeh, milisi uga kadhangkala ngapusi, mula ora mungkin ana liyane). tambah akeh sing rusak..
          pranyata mung setengah saka wong-wong mau tetep ing layanan
          1. +2
            4 2014 Juni
            bakal entek, sing anyar bakal dilebokake, dibangun ing sekitar pitung nganti sepuluh taun lan maneh ATO))))
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +1
        4 2014 Juni
        Padha kacarita sing loro wis dijupuk mudhun.
  11. P-38
    +7
    4 2014 Juni
    Apa aku ngerti kanthi bener, saiki truk KAMAZ kanthi gaman bakal nyabrang tapel wates tanpa gangguan saka penjaga perbatasan Ukropov?
    1. +4
      4 2014 Juni
      Ngenteni lan ndeleng. Ora ana informasi sing cukup kanggo nggawe kesimpulan optimistis kasebut.
      1. Ora nesu
        +2
        4 2014 Juni
        Kutipan: sub307
        Ngenteni lan ndeleng. Ora ana informasi sing cukup kanggo nggawe kesimpulan optimistis kasebut.



        Ya, paling ora bakal ana informasi maneh.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +4
      4 2014 Juni
      Saiki kita bakal weruh mung provokasi karo judhul "11 KAMAZ Truk karo Chechens ..." lan ing semangat iki.
      1. +4
        4 2014 Juni
        Kutipan saka: silverovskiy
        kanthi judhul "11 truk KAMAZ karo Chechens...."

        Wis akeh kabar iki ing ukroSMI sing kaya-kaya populasi ing Chechnya kaya ing China, lan Naberezhnye Chelny ngirim kabeh truk KAMAZ sing diprodhuksi wiwit pabrik kasebut.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. +1
      4 2014 Juni
      Kutipan: P-38
      Apa aku ngerti kanthi bener, saiki truk KAMAZ kanthi gaman bakal nyabrang tapel wates tanpa gangguan saka penjaga perbatasan Ukropov?

      Ya, yen sampeyan mikir babagan iki, mung iki sing bisa mbenerake mundur saka klompok pasukan penting saka "ngarep kulon", amarga saiki panas banget lan ALL pasukan sing bisa dibutuhake, ing kasus liyane game bakal ora worth lilin
      PS uga, yen checkpoint dijupuk, banjur saiki iku kanggo kita, mesthi padha ora bakal nulis bab iku - kita bakal nglacak nomer mudhun helikopter lan tank dill ing dina teka lan kabeh bakal dadi cetha, Mugi kanggo sing paling apik
      1. +5
        4 2014 Juni
        Apa aku ngerti kanthi bener, saiki truk KAMAZ kanthi gaman bakal nyabrang tapel wates tanpa gangguan saka penjaga perbatasan Ukropov?

        - Apa sampeyan ndeleng gopher?
        -Ora
        - lan dheweke (c)
        Yen ora ana sing ngomong yen bantuan bakal teka, ora ateges ora ana. Pracayaa, aku percaya mripatku, ora adoh saka aku menyang tapel wates.
        1. +1
          4 2014 Juni
          kandhakna apa sing kokdeleng nganggo mripatmu dhéwé
          1. Ora nesu
            +5
            4 2014 Juni
            Kutipan saka cerco
            kandhakna apa sing kokdeleng nganggo mripatmu dhéwé


            Sing kurang sing ndeleng ngomong babagan iki, luwih apik kanggo bisnis.
    6. 0
      4 2014 Juni
      Lan apa! Iku wektu kanggo ngidini tank liwat.
    7. avt
      +1
      4 2014 Juni
      Kutipan: P-38
      Apa aku ngerti kanthi bener, saiki truk KAMAZ kanthi gaman bakal nyabrang tapel wates tanpa gangguan saka penjaga perbatasan Ukropov?

      Ora, mung administrasi lan garnisun sing praktis dibusak ing Lugansk, kanthi cara, gambar karo garnisun iki isih ora jelas, lan likuidasi pos-pos lan pos-pos papriksan tapel wates isih ana ing ngarep, uga perang nglawan kelompok seluler Nanging wiwitan wis cukup apik ing Lugansk. Iku bakal dadi ide sing apik banget kanggo nyisihake para pengawal nasional sing ana ing lapangan udara.Ingkang utama yaiku cepet-cepet tanpa kesusu, kanthi ati-ati nyiapake operasi nalika paratroopers ora duwe kekuatan sing cukup kanggo Donetsk lan Lugansk ing wektu sing padha.
      Kutipan: sub307
      Ora ana informasi sing cukup kanggo nggawe kesimpulan optimistis kasebut.

      Ya, panguwasa tapel wates Ukraina nglaporake marang Ukrosmi babagan obyek iki wingi. Padha dadi kanggo perwira MIA sing nyerah, sing padha murub maneh nganti "babak pungkasan" lan meh menyang panangkaran singing anthem.
    8. +3
      4 2014 Juni
      Kutipan: P-38
      Apa aku ngerti kanthi bener, saiki truk KAMAZ kanthi gaman bakal nyabrang tapel wates tanpa gangguan saka penjaga perbatasan Ukropov?
      ....
      ....Detasemen tapel wates wis dicekel (sing bisa ngomong fasilitas manajemen), lan uga ana pos-pos perbatasan ...Nanging dumunung ing tapel wates.....Aku kepengin weruh apa ana????. ..Detasemen tapel wates dhewe ing istilah geografis ing pangertèn, iku ora kapentingan .... Rebutane kaya, contone, ngrebut kementerian, nanging isih ana departemen lan institusi sing dikontrol dening kementerian ...
      1. 0
        4 2014 Juni
        posko-posko uga ninggal panggonan-panggonan panyebarane, wong-wong sing durung kelangan akal-budi banjur mulih arep arep apa maneh, lan junta mlayu menyang kulon.
  12. +4
    4 2014 Juni
    Wingi, panguwasa Republik Rakyat Lugansk menehi para penjaga perbatasan lokal kesempatan kanggo nyerah nganti 17.00 (18.00 wektu Moskow). Kepala LPR, Valery Bolotov, nyathet yen "ora ana negosiasi sing bakal ditindakake: nyerah utawa ngrusak lengkap."
    Helikopter liyane ditembak mudhun dina iki ing Slavyansk. Perang entuk momentum
  13. +5
    4 2014 Juni
    FASIS kudu ditangani kaya SUSAH, tanpa rasa welas asih. Kowe melas marang dheweke dina iki, lan sesuk bakal mateni kowe, sedulurmu, ibumu, anak-anakmu.
    Aku ora ngelak getih, aku mung ora duwe kekuatan kanggo ngerteni saben dina yen FASIS ngebom WONG TENANG, sabangsane, JIWAKU SING LARAS.
  14. +4
    4 2014 Juni
    Pengawal tapel wates perang karo milisi ing dina Senin. Bentrokan terus dina Selasa.


    ,,,lan ing wektu iki padha ora nyedhiyani bantuan sembarang? ,,,saben departemen dhewe-dhewe?,,utawa aku salah paham??
    ,,, yen bantuan ora diwenehake, apa gunane nglawan nganti pungkasan, setya marang sumpah?
    1. +2
      4 2014 Juni
      setia karo sumpah?

      Utawa wedi. Sekte asring ditembak amarga ora nuruti pesenan.
  15. +3
    4 2014 Juni
    Luwih becik njaga wates kulon. Scum, iku creeping metu saka kono!
  16. +2
    4 2014 Juni
    Panggonan paling aman kanggo pengawal tapel wates fasis isih Washington, jerami bakal digawa menyang kana kanggo mbangun omah pitik Bendera ...
  17. +2
    4 2014 Juni
    foto kasebut dudu saka pos perbatasan, nanging saka unit militer sing uga dijupuk dening milisi ...
    penulis, nyunting ... utawa bakal nindakake? keprungu
  18. +1
    4 2014 Juni
    Novorossia ora butuh layanan tapel wates fasis; kita kudu nggawe dhewe.
  19. + 26
    4 2014 Juni
    Dikirim ing feed dina iki
    1. +7
      4 2014 Juni
      Kutipan saka marcel1524
      Dikirim ing feed dina iki

      Kuat tenan...
    2. +3
      4 2014 Juni
      Epik! Iki sing kudu ditayangake ing kabeh saluran TV, nggawe luh!
    3. 0
      4 2014 Juni
      Nyuwun pangapunten, kita ngenteni pesenan lan uga ndedonga kanggo sampeyan !!!
  20. +3
    4 2014 Juni
    Departemen detasemen Lugansk lan departemen layanan tapel wates Stanichno-Luganskoye wis dipindhah menyang papan sing luwih aman kanggo nindakake tugas ngatur perlindungan tapel wates negara, "lapurake layanan pers.
    Paling kamungkinan, iki minangka alesan ing cahya saka "perang informasi" kanggo panggedhe.
    Nyatane, dheweke mung entuk "lyuli" lan mlayu. Iku apik sing padha sijine kanggo meksa. Wates kudu dikontrol.
  21. mrfox
    -3
    4 2014 Juni
    Kutipan saka fzr1000
    Muga-muga ana ing kuburan.

    Kenapa akeh babagan prajurit? Dheweke duwe prentah kanggo nglindhungi tapel wates negara, ora ana sing mbatalake.
    1. +3
      4 2014 Juni
      Pesenan kasebut bisa uga ora dibatalake, nanging watese katon dibatalake. ngguyu Ya, lan apa dheweke? Iku isin kanggo ngalahake dhuwit saka operator ing nyebrang.
    2. +1
      4 2014 Juni
      Kok lanang? Ibu-ibune kabeh ngenteni karo nangis!
      1. +2
        4 2014 Juni
        Lan amarga bocah-bocah wadon lan wong tuwa ing Odessa padha disigar lan diobong.
        Bocah-bocah sing digedhekake kanthi bener diwasa awal.
        Dadi awal sing padha ora bisa dikirim menyang perang nalika ana wong diwasa.
        Nanging nalika henchmen fasis operasi ing tanah sampeyan, lan unit personel tentara nyerang kutha-kutha lan kutha-kutha, iku piye wae ora manungsa lungguh ing trenches ing sisih siji, lan banjur ndhelikake ing mburi sisih liyane.

        Iku misale jek sing "anak-anake" dikuwasani Ukraina ing kabeh wilayah lan kutha.
        Mung sawetara sing mbanting lan mateni, dene sing liyane katon kosong.
    3. +2
      4 2014 Juni
      apa jenis prajurit, Nazi padha lungguh ana, conscripts ninggalake wilayah detasemen tapel wates wingi.
  22. +1
    4 2014 Juni
    Redeployment iki katon kaya tiket siji-arah. opo Inggih, punika papan ingkang paling aman.
  23. +1
    4 2014 Juni
    Kutipan saka luke
    Ing mratelakake panemume, loro-lorone isih teka menyang konsensus sing ora bisa trompeted ing media

    Katon kaya mangkono
    1. angin topan7
      0
      4 2014 Juni
      Saiki aku duwe kabar babagan Rusia 24, para perwira ditinggalake kanggo diselidiki, nanging ana uga polisi sing ngrusak senjatane sadurunge nyerah lan kanthi terang-terangan ngomong babagan redeployment luwih lanjut kanggo nerusake layanan, muga-muga milisi ora ngidini, amarga padha makarya uga karo senjata, mbok menawa iki mercenary. Sergei Ivanov ngandika sing perlu kanggo nggawe koridor kamanungsan, lan iku wong resmi. Ing Krasny Liman, ing rumah sakit, Nazi nembak kabeh sing tatu.
  24. +2
    4 2014 Juni
    Nuwun sewu, kanca-kanca! Pitakonan babagan fungsi ing kene. Kepiye carane ndeleng sapa sing munggah lan sapa sing mudhun? Ing pitakonan lan jawaban ditulis: "... Arahkan kursor ing nomer rating komentar. Klik ing nomer kasebut, dhaptar pemilih bakal katon." Aku klik. Lambang ireng katon karo nomer "kanggo" lan "marang". Ora ana dhaptar, ora ketompo carane sampeyan ngeklik nomer kasebut
    1. +2
      4 2014 Juni
      Kutipan saka svelto
      Kepiye carane ndeleng sapa sing munggah lan sapa sing mudhun?

      Ora ono. Mung nomer total tanpa data passport menehi ratings. nglirik
      1. +2
        4 2014 Juni
        Kutipan: Vladimirets
        Kutipan saka svelto
        Kepiye carane ndeleng sapa sing munggah lan sapa sing mudhun?

        Ora ono. Mung nomer total tanpa data passport menehi ratings. nglirik

        Apa banjur nulis rekomendasi ing pitakonan lan jawaban?
  25. +1
    4 2014 Juni
    Kutipan saka: svp67
    Paling kamungkinan wilayah Kharkov utawa Dnepropetrovsk ...

    Lan sapa sing bakal ngeculake? Paling kamungkinan, dheweke bakal mimpin pos-pos saka detasemen tapel wates liyane. Nanging ing kene aku ngarep-arep dheweke bakal duwe masalah, sepisanan karo komunikasi, mung liwat seluler. Inggih, "sukses", supaya padha aturan.
  26. +1
    4 2014 Juni
    Yagene wis ana "relokasi saka bagean tapel wates lan ing kontrol bagean kasebut ora ditemtokake" ... ngguyu Mie dill, kaya biasane: - Kita perang kanthi wani! Padha nggebug pasuryan karo ajiné! Saiki kabeh ros-rosan ing tangane rusak! Kita bakal menehi kanggo wong-wong mau yen padha kejiret munggah karo kita! ngguyu
  27. ivan.kormoran
    +2
    4 2014 Juni
    Sa adoh aku ngerti, jendhela mbukak, iki apik banget, digunakake aku katon lan wonder ngendi AGS17 ing pigura.
    lan kanggo mabur obyek sampeyan kudu luwih saka shafts.
    Mangkene pitakonan: kenapa Ukrophiles saka Alun-alun iki ora njaga tapel wates karo Belarus? Bros wis ngumumake republik dhewe ing Transcarpathia, lan bocah-bocah wajib militer saka Western Square ana ing kana.
  28. +2
    4 2014 Juni
    Kutipan saka svelto
    Nuwun sewu, kanca-kanca! Pitakonan babagan fungsi ing kene. Kepiye carane ndeleng sapa sing munggah lan sapa sing mudhun? Ing pitakonan lan jawaban ditulis: "... Arahkan kursor ing nomer rating komentar. Klik ing nomer kasebut, dhaptar pemilih bakal katon." Aku klik. Lambang ireng katon karo nomer "kanggo" lan "marang". Ora ana dhaptar, ora ketompo carane sampeyan ngeklik nomer kasebut


    Sampeyan mung bakal weruh rating umum, tanpa kapribaden. Nanging, wong-wong sing ngasorake asring mbenerake posisine; iki adil lan bener.
  29. +7
    4 2014 Juni
    Inggih ... Aku ngomong yen tapel wates dibukak dening warga Lugansk! nglirik

    Miturut cara ... bab gupuh ing perang, etc. Video apik. Iku bakal dadi film apik.
  30. +1
    4 2014 Juni
    Nalika aku ngerti, saiki kamanungsan, lan ora cukup kamanungsan, nanging bantuan sing dikarepake mung kudu diwutahake menyang Novorossiya!
  31. +6
    4 2014 Juni
    Warta Saiki 4 Juni (wektu Kiev)
    11:50
    Wis dikonfirmasi saka sawetara sumber: bagean tapel wates cedhak Lugansk ana ing kontrol pertahanan diri LPR

    Sawise pirang-pirang dina perang kanggo unit militèr, sing dadi basis detasemen tapel wates wilayah Lugansk, unit militèr wis rampung ing kontrol Republik Lugansk.

    RIA Novosti: Miturut perwakilan milisi, prajurit penjaga perbatasan nyerah amarga para perwira sadurunge diam-diam ninggalake unit kasebut. Milisi ana ing wilayah unit tapel wates lan mriksa piala. Jejak saka akeh kertas sing diobong katon ing wilayah unit kasebut.

    11:40
    Milisi DPR ngguyu karo pernyataan Kyiv "babagan ngresiki sisih lor wilayah Donetsk"

    Ing wengi sadurunge, layanan pers saka akting Présidhèn Ukraina nglaporake manawa pasukan keamanan Ukrainia dina Selasa "rampung ngresiki sisih lor wilayah Donetsk saka milisi lan mblokir wates ing sisih lor lan wétan wilayah Lugansk."

    Wakil Mabes DPR nglapurake, “Sajrone perang wingi, kita kelangan rong pos pemeriksaan, lan detasemen cilik kita kudu mundur saka Krasny Liman. Nanging, pernyataan Kyiv babagan "pembersihan lengkap ing sisih lor wilayah Donetsk," kanthi gampang, jelas dibesar-besarkan.
  32. +2
    4 2014 Juni
    Aku kepengin weruh yen Kyiv ora dipenjara amarga ninggalake? Dheweke uga ora wedi karo kekuwatan - ngarepake kabodhoan apa wae saka kuldi kaya ngono - sing wis ditampilake kaping pirang-pirang.
    1. 0
      4 2014 Juni
      Junta wis nuduh para pengawal tapel wates minangka pengecut, lan iki senadyan kasunyatane yen tutup ijo (utawa luwih bener, berets ijo) dikepung rong dina, lan ora ana sing ngirim bantuan.
  33. vladsolo56
    +2
    4 2014 Juni
    Kawicaksanan saka panguwasa LPR anyar kaya aneh, kanggo mateni akeh milisi supaya bisa nyekel detasemen tapel wates, lan minangka asil, ngeculake kabeh militan, lan malah nganggo senjata, lan, nalika nulis, menyang papan liya. bakal nindakake tumindak, ing blokade LPR. Aku pribadi ora ngerti apa-apa.
    1. +1
      4 2014 Juni
      Kutipan saka vladsolo56
      Kawicaksanan saka panguwasa LPR anyar kaya aneh, kanggo mateni akeh milisi supaya bisa nyekel detasemen tapel wates, lan minangka asil, ngeculake kabeh militan, lan malah nganggo senjata, lan, nalika nulis, menyang papan liya. bakal nindakake tumindak, ing blokade LPR. Aku pribadi ora ngerti apa-apa.

      Ana sing ora ngandhani apa-apa.
    2. tokin1959
      +4
      4 2014 Juni
      Miturut RIA Novosti, kanthi referensi kanggo layanan pers saka State Border Guard Service of Ukraine,


      kabeh warta nerangake karo referensi kanggo sumber Ukrainia.
      Aku ora ngerti kenapa Voennoye Obozrenie kudu nyetak ulang omong kosong dill iki.
      Ora ana akeh informasi ing ngendi wae.
      nanging isih, pengawal tapel wates ketoke nyerah, lan padha dikirim ngarep, alamiah - tanpa senjata.
      Yagene dill bakal ngomong - padha nyerah? padha ora bakal ngomong, lan padha teka munggah karo crita bab redeployment.
      Waca kabar dill - dheweke wis mateni Coloradoan kaping lima atus.
      dill dhewe wis ilang count carane kakehan tataran "final" ATO iki announced.
    3. Kapitalis
      +4
      4 2014 Juni
      Jebule bubar tanpa gaman... wis ana foto saka bagean iki ing Internet. ana toko bedhil kebak ing langit-langit.










      lan aku ngerti, padha dirilis amarga mayoritas wong lanang lokal, kang menehi kritik dening foto
      1. +2
        4 2014 Juni
        Iki BB 3035 - kita wis njupuk pengaturan katelu:
        Ing kana, meh kabeh bedhil rusak, mung kartrid sing dijupuk.
        Siji BTR-70 rusak, siji bisa diwiwiti, misale jek karo KPVT, nanging apa kerjane ora dingerteni.
        1. +1
          4 2014 Juni
          Kutipan saka donavi49
          meh kabeh bedhil rusak ing kono,

          Lha, ora akeh buruh...
    4. narn
      +1
      4 2014 Juni
      lan sampeyan maca sapa informasi iki, sing menehi, sing dicithak maneh ing kene !!! utawa kowe pracaya kabeh padha ngomong ing Kyiv?
  34. terapis
    -1
    4 2014 Juni
    Pengelolaan Layanan Perbatasan ana ing tangan Novorossiya. Apa pos-pos luar bakal nuruti? Apa dheweke bakal nindakake perintah Direktorat anyar?
  35. +2
    4 2014 Juni
    Saiki perlu kanggo ndarbeni sistem pertahanan udara lan senjata abot saka negara-negara sing ramah.
  36. Arh
    0
    4 2014 Juni
    Saiki tapel wates mbukak !!!)))
    1. +2
      4 2014 Juni
      Ing Lugansk? Iki minangka outpost saka ngendi rotasi lan manajemen ditindakake ing kiriman. Pos-pos posko iki dhewe durung dadi impen elek-elek lan katon kerjane.
      1. +2
        4 2014 Juni
        Inggih, suwene kirim tanpa manajemen lan dhukungan?

        "Kita ana ing dalan sing bener, kanca-kanca!" (c)
    2. +2
      4 2014 Juni
      Kutipan saka arh
      Saiki tapel wates mbukak !!!)))

      Lan carane mbukak? Njupuk barak sawetara puluhan kilometer saka tapel wates ora ateges mbukak ...
  37. +4
    4 2014 Juni
    Presiden AS Barack Obama salah percaya yen dheweke bisa ngalahake Kremlin lan tundhuk marang aturane: kaya silihan gedhe kanthi tingkat bunga sing dhuwur ora nggawe wong sugih, pemilihan Ukrainia ora nggawe Obama dadi pemenang, nyerat. majalah Amérika National Review.
    Nyatane, miturut publikasi, apa sing kedadeyan ing Ukraina mbuktekake beda banget: Putin menang. Lan Obama ora pengin ndeleng iki.
    Gendéra Uni Eropa lan Ukraina
    Amerika Serikat tumindak luwih radikal tinimbang wong Eropa babagan masalah Ukrainia
    Penulis artikel kasebut, Tom Rogan, blogger lan kolumnis kanggo British Daily Telegraph, sing manggon ing Washington, nyoba nimbang kanthi lengkap babagan kahanan ing Ukraina. Ing mratelakake panemume, kasunyatan banget yen wong Ukrainia milih presiden anyar iku kabar apik. Kasunyatan yen Petro Poroshenko duwe niat kanggo mulihake kedaulatan negarane menehi pangarep-arep, dheweke percaya. Nanging iki ora ateges Putin wis mundur; sebaliknya, iki minangka indikator sukses kabijakan Putin.
    Ing bidang diplomatik, Kremlin kasil ngeksploitasi katergantungan Jerman marang sumber energi Rusia lan misahake AS lan Uni Eropa. Panjaluk Obama kanggo sanksi Eropa sing luwih angel marang Rusia wis gagal nggayuh tujuane. Kajaba iku, masalah internal dhewe ngganggu Uni Eropa saka ngurutake hubungan karo Rusia lan ngrusak politik. Akibaté, kasunyatan kasebut cetha: ing Ukraina, Putin bisa mungkasi proses integrasi Eropa. EU wis nyadari iki, nanging kepeksa nampa.
    Tom Rogan mbandhingake strategi politik Putin ing Ukraina kanthi solusi sukses kanggo masalah senjata kimia Siria. Kanthi mbatalake bagean pinunjul saka pasukan saka tapel wates karo Ukraina, Kremlin reassure West, lan ing kasunyatan menang game, kang pracaya.
    RIA Novosti http://ria.ru/world/20140602/1010378935.html#ixzz33f7jNXYR
  38. +1
    4 2014 Juni
    Pos wates, utawa isih pos wates.
    1. lg41
      +1
      4 2014 Juni
      Detasemen wates
  39. +1
    4 2014 Juni
    Lan banjur "Penjaga Nasional" wis ditembak. Luwih becik yen dheweke lunga menyang "milisi".
  40. +1
    4 2014 Juni
    Dheweke nulis manawa iki "administrasi"; kiriman tapel wates ana ing papan liya. Utawa ora?
  41. +1
    4 2014 Juni
    Ya, dheweke lunga wingi, aku malah nemokake papan penyebaran, aman, ing tapel wates karo Polandia, ing sisih kulon.
  42. +1
    4 2014 Juni
    Kerry ngucapake rasa seneng marang wong Ukraina marang Poroshenko
    "Apa sing kedadeyan ing Ukraina minangka conto lan conto sing apik kanggo kabeh jagad sing wani, tekad lan dedikasi kanggo kebebasan," ujare.
  43. Alexis
    +3
    4 2014 Juni
    Inggih Bolotov lan milisi kang dipimpin déning Starikov. Remuk wong lanang. Gusti mberkahi sampeyan
  44. +1
    4 2014 Juni
    "Wingi sore ing sekitar 22.00 (23.00 Moscow wektu - cathetan VZGLYAD) pesawat Ukraina kapindho ditembak mudhun. Endi sing persis isih durung jelas. Dheweke tiba ing area pabrik bata, "ujare Ponomarev, kaya sing dikutip saka ITAR-TASS.
    Walikota Rakyat njlentrehake yen pilot kasebut metu lan ilang.
    Kajaba iku, dheweke ngonfirmasi informasi saka milisi sing ana ing Slavyanka milisi ditembak mudhun helikopter Angkatan Udara Ukraina.
    "Iki kedadeyan nalika helikopter murub ing posisi kita ing Semenovka saka udhara," jlentrehe.
  45. +1
    4 2014 Juni
    Kutipan: siswa 12423
    Milisi sing apik! Kontrol wates luwih saka setengah sukses

    Sialan! Guys, apa wates? Opo sing salah? Iki departemen detasemen tapel wates! Saka Lugansk menyang tapel wates - 80 km.
  46. +1
    4 2014 Juni
    milisi nembak helikopter liyane, milisi nundhung penjaga perbatasan, milisi iki, milisi sing ... nglawan latar mburi kabar iki, laporan sing wani lan ceria babagan swara alien sing nyumet endhog sing lucu banget ing jaman kepungkur. 300 jam super-prajurit Fashguard numpes.. manungsa waé - 400 lan tatu XNUMX milisi (mung ing XNUMX jam pungkasan) sesuk, sawise sniffed bagean liyane saka endhog, Yaytsenyukh bakal ketoke wis ngumumake mayuta-yuta lan milyaran "teroris" numpes. ))))
  47. +1
    4 2014 Juni
    Saiki kita kudu njupuk outposts.
  48. artemon0502
    +1
    4 2014 Juni
    Dheweke ora ngrampungi reged, sayange (sawise kabeh, dheweke ora duwe pakurmatan saka kalbu, hmm.!
  49. +1
    4 2014 Juni
    Panggonan aman ^: Uzhgorod, Perechyn lan kabeh kulon tapel wates Polandia
  50. XYZ
    +1
    4 2014 Juni
    "Gegandhengan karo kahanan sing muncul minangka akibat saka serangan sing luwih dawa lan ora bisa nindakake fungsi manajemen luwih saka papan panyebaran permanen, manajemen detasemen Lugansk lan departemen layanan tapel wates Stanichno-Luganskoye dikirim maneh menyang papan sing luwih aman kanggo digawa. metu tugas ngatur pangayoman tapel wates negara", - layanan pers kacarita.


    Yen redeployment wis nyedhaki Kyiv, banjur iki pancen arah tengen. Ya, lan iki sejatine sifate sementara.
    1. 0
      4 2014 Juni
      Media Ukrainia nulis ing kana yen dheweke wis nyedhaki wilayah Rusia. Dadi ora jelas - penjaga tapel wates adoh saka tapel wates???
      Kayane artikel kanggo media Ukraina ditulis dening pelawak ...
  51. +1
    4 2014 Juni
    Wingi aku maca nang endi wae lan ndeleng video sing lagi lungguh ing kana saka pasukan khusus Direktorat Intelijen Utama Ukraina ... mulane dheweke njupuk nganti suwe. Kaya iki ...
  52. 0
    4 2014 Juni
    Iki kasempatan! Nalika koridor mbukak, perlu kanggo ngatur resepsi para tatu lan pengungsi, uga transfer sukarelawan lan senjata.
  53. 0
    4 2014 Juni


    cuplikan saka perang kanggo unit tapel wates
  54. +1
    4 2014 Juni
    Endi sing spesifik? Padha nyerah utawa koridor digawe kanggo wong-wong mau lan padha lunga karo senjata. Apa banjur Bolotov goyangake udhara babagan "ora njupuk tawanan." Yen kita setuju, kita bakal nulis. Minus artikel.
  55. +3
    4 2014 Juni
    Kutipan saka xenod55
    A "path" kanggo bantuan lagi mbatesi. Muga-muga kabeh sing dibutuhake milisi wis cedhak. Lan bakal cepet tiba ing tangan tengen.

    Trail Ho She Minh ombenan !
  56. +1
    4 2014 Juni
    Pengawal Nasional ing Lugansk nyerah
    Perang kanggo unit militèr 3035 ing pinggiran Lugansk dadi ora nyata. Pemberontak sarujuk ing advance karo printah saka unit bab kapitulasi, nanging karo syarat kabeh sing nyerah bakal dirilis, lan sadurunge padha bakal nggambarake "perlawanan heroik" kanggo panguwasa Kyiv. Sing apa padha: sawise njupuk kanggo nuduhake setengah jam ing udhara, National Guardsmen nyerahke bedhil mesin, bedhil mesin lan armored personel operator kanggo pemberontak, lan banjur mulih.
  57. 0
    4 2014 Juni
    Dmitro Yarosh ing FB, dina iki jam 18:20

    Seri batalyon sukarelawan Ukrainia bakal digabung karo batalyon Tatar Crimea "Crimea".

    Pangandikane wong tuwa:

    - Pisanan, bebarengan karo Ukrainia, kita bakal mbebasake Wétan Ukraina, lan banjur - uga bebarengan - kita bakal bali Crimea.

    Crimean Tatar wis terus-terusan njupuk posisi pro-Ukraina kanggo 23 taun.

    Iki wong gedhe. Dideleng dening "Haitarma", budaya wong Tatar Krimea lagi mekar.

    Ayo kula ngelingake sampeyan, miturut game ramalan kita, terobosan teknologi lan budaya Ukraina ing mangsa ngarep langsung ana hubungane karo saham kebangkitan nasional Tatar Krimea.

    Kesiapan kanggo gabung karo perjuangan bersenjata kanggo kamardikan Ukraina minangka konfirmasi paling apik babagan iki.
  58. 0
    5 2014 Juni
    "Aku wis ngomong babagan iki, aku pengin mbaleni: kita bakal ngormati lan nganggep pilihan rakyat Ukraina lan bakal kerja sama karo panguwasa Ukraina," ujare Putin, mangsuli pitakon apa dheweke ngakoni legitimasi presiden sing dipilih. Ukraina Petro Poroshenko.

    Poroshenko bisa mungkasi operasi punitive marang wong-wong mau, "tanganne durung stained karo getih," Vladimir Putin pracaya.
  59. arthur_hammer
    0
    5 2014 Juni
    Aku ngira countdown kanggo Poroshenko bakal diwiwiti sawise peresmian
  60. 0
    5 2014 Juni
    - Kenapa Y?
    - Lan supaya ora ana sing ngira.
    - Bodho

    Apa wis propaganda Ukrainia teka kanggo?! Iki carane media Ukraina nyakup kasunyatan nyerahake unit militer tapel wates menyang milisi.
    Supaya "separatis kandel" uga ora guess apa-apa, lan saliyane bakal kaget, dill wani ninggalake unit, ninggalake everyone kanggo surprise flag, senjata lan amunisi.
  61. 0
    5 2014 Juni
    Ukrainians malah ora bisa ngapusi video lan foto biasane. Ana akeh blunders katon ing mripat langsung saka non-profesional ing prakara iki. Lan pro umume ngguyu.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"