Obama lan Poroshenko: Warsaw debut

101
Wis rampung. Patemon pisanan antarane Barack Obama lan Petro Poroshenko dianakake ing Warsawa sawise sing terakhir kapilih "presiden" Ukraina. Rapat kasebut dianakake minangka bagéan saka tur gedhe ing Eropa Wétan presiden Amerika. Kantor berita nglaporake iki AP.

Obama lan Poroshenko: Warsaw debut


Topik utama kanggo diskusi yaiku kahanan ing Ukraina lan ing sekitar Ukraina. Barack Obama ngendika yen pemilihan Petro Poroshenko minangka Presiden Ukraina minangka keputusan sing wicaksana, lan janji bakal mbantu Pak Poroshenko ngowahi Ukraina dadi negara sing makmur. Ing wektu sing padha, Obama ora nyebutake yen dheweke wis mbantu negara-negara kayata Libya lan Afghanistan "makmur" lan kepengin banget nggawa Suriah "menyang kamakmuran." Yen skenario sing padha nunggu Ukraina, banjur warga Ukraina bisa sepisan maneh sympathize.

Kasunyatan manawa skenario bantuan saka Amerika Serikat tetep ora owah, dibuktekake manawa Obama janji karo Poroshenko ing mangsa ngarep kanggo nyedhiyakake peralatan militer (waja awak) lan peralatan teknis (optik militer, peralatan komunikasi) sing regane $ 5 yuta kanggo Ukraina. lan uga mbantu nglatih tentara lan polisi.

Sawise patemon iki, pemilik Gedung Putih sepisan maneh ngajak para pemimpin donya kanggo ndhukung Petro Poroshenko minangka presiden Ukraina sing mentas kapilih, ujar manawa dheweke (Obama) kesengsem karo rencanane. Apa presiden Amerika kesengsem karo rencana lan kemajuan operasi punitive ing sisih kidul-wétan?
  • http://itar-tass.com/ Николай Лазаренко
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

101 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 32
    4 2014 Juni
    Loro fasis, sialan. Aku sengit iku!
    1. Sinik lawas
      +7
      4 2014 Juni
      Aku wedi yen katon kaya wedhus ireng, nanging yen aku nemoni rong jinis iki, aku bakal sinau khusus kabeh metode lan teknik BDSM kanggo nyoba !!! Sumpah!
      1. +5
        4 2014 Juni
        Pfft..bdsm...Wacanen Marquis de Sade sadurunge iki, kanggo inspirasi ...
        1. Sinik lawas
          +2
          4 2014 Juni
          Apa sing disaranake? "Justin"? "Juliette"? "Lard utawa ..."?
          Aja isin, mbok menawa aku ora kejawab? lol hi

          Sawise kabeh, ora ana watesan kanggo kasampurnan !!!

          Plus mine
          1. +2
            4 2014 Juni
            Ana akeh perkara sing "apik", lan obat-obatan modern bakal ngidini sampeyan nyoba akeh)) nglirik
            1. +7
              4 2014 Juni
              Rapat ing Vistula ...
              1. +1
                4 2014 Juni
                Presiden Amerika Barack Obama ngutuk "agresi" Rusia ing Ukraina. Dheweke nyatakake iki nalika ngaturake pidato ing Warsawa ing perayaan sing menehi tandha ulang taun kaping 25 pemilihan parlemen Polandia sing sebagian gratis.

                "Kepiye carane kita bisa ngidini taktik peteng ing abad kaping 20 digunakake ing abad kaping 21?" - BBC ngutip Obama. "Kita ora bakal nampa pendhudhukan Crimea dening Rusia utawa nglanggar kedaulatan Ukraina," dheweke nambah.

                Obama uga njamin sekutu NATO yen Amerika Serikat ora bakal ninggalake dheweke yen ana ing bebaya. "Polandia ora bakal dadi piyambak, Estonia ora bakal dadi piyambak, Latvia ora bakal piyambak, Romania ora bakal piyambak," ujare, miturut Reuters


                Banjur, kayane, dheweke ora mlebu pelajaran geografi utawa sekretaris dheweke nedha awan.
                1. Sinara70
                  0
                  4 2014 Juni
                  loro!!!!
                  Tembung lumrah!!!!Sastra!!!
                2. Sinara70
                  0
                  4 2014 Juni
                  loro!!!!
                  Tembung lumrah!!!!Sastra!!!
              2. mad
                0
                4 2014 Juni
                Heh, aku bisa nggunakake biaya taktik ing kana. Sampeyan bisa mateni 3 manuk nganggo watu siji - ireng, kuning lan biru - lan isih bisa ngrampungake masalah Polandia kanthi tee
            2. 0
              5 2014 Juni
              yen Obama janji marang Poroshenko yen ing mangsa ngarep dheweke bakal nyedhiyakake peralatan militer (waja awak) lan peralatan teknis (optik militer, peralatan komunikasi) sing regane $ 5 yuta kanggo Ukraina, uga menehi pitulung kanggo latihan tentara lan polisi.

              Yagene tutup kasur kanthi terang-terangan mbantu para maling, dene Rusia kudu nggawe alasan kanthi diam-diam? Panjenenganipun brazenly nggunakake ora larang meriam meriam Amerika, nanging mirah native Ukrainia. Luwih gampang perang karo tangane wong liya tinimbang karo tangane dhewe. Lan ora ana tanggung jawab. Lan iki sanajan kasunyatane Ukraina ana ing tapel wates kita. Arrogance saka Yankees punika limitless.
        2. +2
          4 2014 Juni
          Kutipan saka nizrum
          Pfft..bdsm...Wacanen Marquis de Sade sadurunge iki, kanggo inspirasi ...

          Luwih apik tinimbang "Penyihir Hammer" ... am
          1. Sinik lawas
            + 10
            4 2014 Juni
            Aku maca ... The tediousness elek. Iku langsung ketok - ora ana inovasi ... Dmitry Anatolyevich ora melu, ketoke!
            Aku luwih seneng nggunakake obat rakyat - pisanan "bubur birch", lan banjur - miturut swasana ati ... Ana pinset kanggo chop gula, lilin ... jack karo pry bar ...

            "Ing pungkasan abad
            Dheweke njupuk lan nggulingake.
            Wong ala
            Wong sing apikan.

            Saka peluncur granat
            Tampar wonge, wedhus!
            Isih apik
            Luwih kuwat tinimbang EVIL"!!!
      2. +1
        4 2014 Juni
        Quote: Cynic lawas
        yen aku bisa nyekel wong loro iki


        Dheweke wis ngasingake awake dhewe saka bangsane dhewe kanthi keamanan, lan angel mbayangake kepiye wedi karo warga negara liya. Aku uga ora bakal mbuwang sepatu marang dheweke ...
        1. Sinik lawas
          0
          4 2014 Juni
          Lan "jinis" endi sing ora dipageri?
          Cukup elinga perjalanan menyang pelantikan presiden ing dalan-dalan sing kosong ...
      3. +1
        4 2014 Juni
        Quote: Cynic lawas
        Aku khusus nyinaoni kabeh metode lan teknik BDSM supaya bisa nyoba !!!

        Kanggo apa? Dheweke bakal seneng ...
        1. Sinik lawas
          +1
          4 2014 Juni
          Apa sampeyan ngusulake supaya langsung tenggelam ing cesspool? Ya, sampeyan pancen sadis, sayang! Apa aku kudu mambu kaos kaki saben minggu? Aku ora ngelingi khusus kanggo vodka !!!
      4. +1
        4 2014 Juni
        ing dhengkul lan Kiss ing mburi sirah, ora ana gunane kanggo njupuk reged babagan
        1. Sinik lawas
          +1
          4 2014 Juni
          Apa sing disaranake kanggo ngambung?
          Panemuku beda-beda - wong wadon lan bocah-bocah saka Slavyansk bakal dipasrahake "tanpa sirahe," kaya sing wis ditindakake wiwit jaman kuna ing Rusia.
          Lan apa sing isih ana sawise iki bakal dikapitalisasi ing artikel "Pakan senyawa kanggo babi kanthi sisa-sisa dhasar intelijen."
          Ing kene lan iki ditampa ...
          1. 0
            26 2014 Juni
            Anak-anak ora kena ndemek 9mm iki minangka pencium sing paling semangat
    2. + 15
      4 2014 Juni
      Kutipan saka Stiletto
      Loro fasis, sialan. Aku sengit iku!

      Obama umume. Ora mung iku, nanging uga penipuan karo delusi keagungan karo latar mburi gen budak. Nah, parasha mung M*ss. Dadi dheweke ngedol rakyate bebarengan karo Yatsin lan liya-liyane.
      1. +1
        4 2014 Juni
        Kutipan saka: punk
        ...mung bajingan...

        Loro Bajingan!

        Loro badut!
      2. 0
        4 2014 Juni
        Aku duwe certificate padha, nanging passport beda
    3. +6
      4 2014 Juni
      Amarga kalah terus-terusan, junta mutusake nggunakake ALL jinis gaman abot sing kasedhiya ing arsenal Angkatan Bersenjata Ukrainia. Sistem ing ngisor iki wis dikonfirmasi bakal dibusak saka gudang panyimpenan lan re-mothballed: 152mm 2S5 "Gyacinth", 240mm 2S4 "Tulip", 203mm 2S7 / 7M "Pion" / "Malka", ground-to-lumahing roket launcher "Tochka -U", 160mm PM- mortir 43, rudal pesawat Kh-29L/T.
      Kabeh ngalami pangopènan, ndandani lan ndandani, lan banjur dikirim menyang wilayah operasi pertempuran. Lokasi utama kanggo penyebaran senjata abot tetep kutha Izyum. Ana uga latihan akselerasi kanggo kru tempur.
      1. +2
        4 2014 Juni
        Quote: Gusti saka Sith
        Amarga kalah terus-terusan, junta mutusake nggunakake ALL jinis gaman abot sing kasedhiya ing arsenal Angkatan Bersenjata Ukrainia.

        Detasemen wanita jenggot saka Austria teka kanggo nulungi fasis Kyiv. Babagan
        Iki diumumake dening Primata Gréja Katulik Yunani Ukraina Svyatoslav
        Shevchuk, laporan UNN.
        “Ora, iki kakehan! Dina apa iki?
        Antarane pasukan punitive Ukrainia matèni minangka asil saka ATO, mung
        dikenali loro sadomites (siji ing ndhuwur liyane), siji saka Austria, lan
        liyane saka Amerika Serikat. Apa sing ditindakake ing kene? Sayange, dheweke ora bakal mangsuli maneh.
        Не
        Aku bakal kaget yen sesuk ketemu detasemen hamadryas Ukrainia-Afrika karo
        potret Poroshenko lan panji Somalia. Ana kedadeyan
        luar biasa ...", nyathet Svyatoslav Shevchuk.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. +4
      4 2014 Juni
      Ketoke AS ora apik ing Eropa lan Ukraina wiwit dheweke teka????
      1. +3
        4 2014 Juni
        Loro master planet kasebut pungkasane ketemu wassat
        1. 0
          4 2014 Juni
          Kutipan saka Sterly
          Loro master planet kasebut pungkasane ketemu

          Ing kamar sing padha wassat
    6. Komentar wis dibusak.
    7. +3
      4 2014 Juni
      Aku ora bisa nolak iki - Ana loro kelinci coklat ing gambar - scoundrels kondhang!
    8. +3
      4 2014 Juni
      PPC...Wah, KISS...bajingan...!!!
    9. Komentar wis dibusak.
    10. +4
      4 2014 Juni
      .....Padha pandeng-pandengan asih banget...Sakedap bakal padha ambung-ambungan....:))))))))
    11. +1
      4 2014 Juni
      Wong Papua siji ngocok endhog liyane. Loro saka Kind.
    12. +3
      4 2014 Juni
      Kutipan saka Stiletto
      Loro fasis, sialan.


      Wong loro iku kuat...
    13. 0
      4 2014 Juni
      Pasangan manis.
    14. +3
      4 2014 Juni
      Kanca-kanca! Warga! wong lanang! Bocah-bocah wadon! Ora ana watesan kanggo nesuku!!!!
      Deleng apa sing diarani Parashen !!!! Kanggo mutusake masalah masalah ing SE Ukraina, TO END KONFLIK THE, LANGKAH FIRST HE PROPOSES, LISTEN, kanggo ngatur RE-PILIHAN RADA VERKHOVNA RADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
      Nooo, mungkasi pasukan lan lungguh ing meja rembugan!!!!! bokong!!!

      "Ing rapat ing Warsaw tanggal 3 Juni, Poroshenko nyathet yen, pisanane, dheweke arep nerusake inisiatif perdamaian lan melu dialog karo wakil saka sisih wétan negara kasebut.
      Poroshenko manteb ing ati yen kanggo nggawe dialog kuwi perlu "kanggo nganakake re-pemilihan kanggo Verkhovna Rada lan dewan lokal sanalika bisa." Iki, mratelakake panemume, bakal bisa kanthi demokratis ngenali wakil sah anyar saka kabeh wilayah Ukraina lan ngrampungake kabeh masalah kanthi tentrem.

      Sumber: http://www.segodnya.ua/politics/pnews/poroshenko-nazval-tri-shaga-dlya-resheniya
      -situacii-v-donbasse-526089.html
    15. kuzia rocker
      +1
      4 2014 Juni
      ngedol negara kanggo sepotong gajih
    16. +2
      4 2014 Juni
      Hitler karo Gauleiter Ukraina ing Polandia sing dikuwasani.
    17. timer
      0
      4 2014 Juni
      PATI PASKUDAM LAN KURYA!
    18. 0
      4 2014 Juni
      Obama lan Poroshenko: Warsaw de-bi-ly.
    19. +1
      4 2014 Juni
      Kutipan saka Stiletto
      Loro fasis, sialan. Aku sengit iku!

      Jijik ndelok wajah-wajah iki, duh.
    20. 0
      5 2014 Juni
      Delengen kanthi teliti ing Foto kasebut, Kelinci Coklat Senior katon tresna banget marang Kelinci Coklat Muda)), kayane dheweke kepengin ngambung dheweke banjur nggabungake.
  2. +8
    4 2014 Juni
    Aku kelalen nyetrika setelan parashenka, saka pasukan khusus saka pabrik coklat ......... wong pisanan iku piye wae wrinkled ing Ukraina ...... wah, apik luck, enggal rapat bener nunggu sampeyan ing Prancis, eseman kudu dibusak saka pasuryan:
    Dmitry Peskov, sekretaris pers Presiden Rusia: "Ora ana sing nyiapake rapat sing kapisah. Nanging peserta ing acara pengetan bakal bebarengan, ing grup sing padha, supaya kontak ora dikecualekake.
    1. +2
      4 2014 Juni
      Kutipan saka: strannik595
      Aku kelalen nyetrika setelan parashenka, saka pasukan khusus saka pabrik coklat.........pasuryan pisanan piye wae wrinkled ing Ukraina


      Tengen ing mripat banteng. Rasane Parashenko langsung metu saka ember sing dikunyah. Kaya "murid sing apik saka Saakashka," nanging dheweke luwih maju. Malah Obashka kaget karo rencanane ... negatif
    2. Komentar wis dibusak.
    3. 0
      4 2014 Juni
      Kutipan saka: strannik595
      Aku kelalen nyetrika setelan parashenka, saka pasukan khusus saka pabrik coklat ......... wong pisanan iku piye wae wrinkled ing Ukraina ...... wah, apik luck, enggal rapat bener ngenteni sampeyan ing Prancis, eseman kudu dibusak saka pasuryan: Dmitry Peskov, sekretaris pers Presiden Federasi Rusia: "Ora ana sing nyiapake rapat sing kapisah. Nanging peserta ing acara pengetan bakal bebarengan, ing grup sing padha, supaya kontak ora dikecualekake.

      KONTAK LENGKAP sing luwih apik!
  3. +3
    4 2014 Juni
    Inggih, sujud marang wong ireng, laporan lan tampa instruksi luwih lanjut.
    Apa neraka sing padha nganggo ing lapels? Apa padha sawetara freemason maneh, utawa mung badut?
    1. +2
      4 2014 Juni
      Kutipan: Fkensch13
      Inggih, sujud marang wong ireng, laporan lan tampa instruksi luwih lanjut.

      "Ukraina bisa dadi negara demokratis sing sregep lan makmur yen yen AS ndhukung lan masyarakat internasional,” ujare Obama.

      Iki sumpah vassal karo wortel lan tongkat
      1. 0
        4 2014 Juni
        Kutipan saka Cherdak
        Kutipan: Fkensch13
        Inggih, sujud marang wong ireng, laporan lan tampa instruksi luwih lanjut.

        "Ukraina bisa dadi negara demokratis sing sregep lan makmur yen yen AS ndhukung lan masyarakat internasional,” ujare Obama.

        Iki sumpah vassal karo wortel lan tongkat


        ... ing posisi dhengkul ...
        Petrusha nganggo kathok dowo karo mabur ing mburi.
  4. +7
    4 2014 Juni
    Loro gavrik kumpul - siji ngrokok, liyane nyusu babi ....
    1. +1
      4 2014 Juni
      Majikan menehi tugas marang buruh tamu - iki sing diimpiake dening Ukraina.
  5. Sinik lawas
    +7
    4 2014 Juni
    Photoshop jelas!!! ngguyu Budak kudu sujud ing ngarepe bendarane. Poroshenko ketoke disanjung ...
    1. +3
      4 2014 Juni
      Quote: Cynic lawas
      Budak kudu sujud ing ngarepe bendarane. Poroshenko ketoke disanjung ...

      Ya, kaya ngono iku ...
      Potroshenko kuwatir banget yen dheweke ora nglilani dheweke mlebu saka "lawang mburi", kaya pelayan, dheweke wis kringet nalika diijini ing panggung kanggo rant...
      Banjur dheweke wiwit nyanyi ... nightingale bledosan - nuwun - kaya jago bajingan ...
      1. Sinik lawas
        +2
        4 2014 Juni
        Lan apa? cukup masuk akal, dear! "Coklat babi", nyekeli "mripat coklat" .... lan luwih ing teks.
  6. + 11
    4 2014 Juni
    Celeng lan monyet!
    1. Sinik lawas
      +6
      4 2014 Juni
      Mlyn, dear!!! Ora ing alis - nanging ing mripat !!!

      Nyuwun agunging pangaksami... ngguyu
      Bravo! Plus mine.


      Nanging, nuwun sewu, bisa uga luwih apik: "Monyet lan Asshole"?
      1. +1
        4 2014 Juni
        Umume endi sing paling disenengi, nanging tegese padha ... makhluk !!!
  7. + 14
    4 2014 Juni
    "... kanggo ngowahi Ukraina dadi negara sing makmur."
    Tampilake paling ora siji negara sing makmur sawise "bantuan" AS !!!
    1. +4
      4 2014 Juni
      Quote: Bojone Petugas
      Bojone Petugas

      Jeneng julukan sing menarik, ngendi putrimu sing wis misuwur?
      1. +8
        4 2014 Juni
        Ora, aku saka Kostroma. Apa sampeyan bener babagan sing liyane, sing saka Crimea?
        Lan aku nyata. nglirik
        1. +2
          4 2014 Juni
          Aku mung ora bisa nemokake kabeh avatar ...
          1. alex 241
            +9
            4 2014 Juni
            Quote: Bojone Petugas
            Aku mung ora bisa nemokake kabeh avatar ...

            Nah, iki avatarmu.
  8. +9
    4 2014 Juni
    Pasangan manis: Aktif lan Pasif
    1. Sinik lawas
      0
      4 2014 Juni
      Loro sedulur - HOMEOPATH...
    2. Komentar wis dibusak.
    3. 0
      4 2014 Juni
      Ya! Siji horisontal lan liyane lengthwise ngguyu
  9. Ham
    +4
    4 2014 Juni
    Wis rampung!! Diakoni ing awak! Apa rasa seneng!! Nggawa luh!
  10. +1
    4 2014 Juni
    Pranyatan hubungan kanggo politik donya. Petya nampa instruksi ing wektu sing suwe, sanajan Obama "milih" dadi presiden! Lan jeneng samaran saka CIA yaiku "Piglet". ya
  11. +3
    4 2014 Juni
    Pasangan "Coklat" - "Twix", reuni. ngguyu
    1. MBA78
      0
      4 2014 Juni
      luwih tepat, kabeh sing kiwa saka Twix ... sawise sawetara Processing
  12. +1
    4 2014 Juni
    Ya, Obama ngowahi Ukraina dadi negara sing makmur, ora tanpa bantuan Poroshenko. Lan apa sing sampeyan mekar luwih mewah bakal nyedhiyakake gaman 5 yuta. Napa dheweke mekar banget, Yellowstone njupuk dheweke ...
    Kabeh Timur Tengah blossomed liwat efforts saka Amerika Serikat, kalebu Obama saka Irak kanggo Suriah, saka Libya kanggo Mesir.... Dheweke mbokmenawa saiki ngimpi nggawe Rusia blossom.
  13. +9
    4 2014 Juni
    Jamilev uga kacathet ana, lan apa pose karakteristik ngguyu
  14. +7
    4 2014 Juni
    Mergo ngono...
  15. +3
    4 2014 Juni
    S, U, K, Aku! loro-lorone.
    1. MBA78
      0
      4 2014 Juni
      donya ambune malah Samsaya Awon
  16. +1
    4 2014 Juni
    Ing foto, Obama kepengin ngambung parashka fasis? Sedhela maneh lan dheweke bakal nggabung ing ambungan sing nyenengake ... Lan setelan parashka pancen dudu kesegaran sing sepisanan lan dheweke wis ngisi dhuwit menyang kanthong nalika mendaki - padha bristling!
    1. Sinik lawas
      +1
      4 2014 Juni
      Ya... Aku posisi lambeku kaya biasane...
  17. +2
    4 2014 Juni
    Apa Obama pancen eling karo jeneng bapake Roshenka? ngguyu
  18. +5
    4 2014 Juni
    Coklat ndeleng coklat saka kadohan!))
  19. +4
    4 2014 Juni
    Master wis teka !!!
    1. +2
      4 2014 Juni
      Master wis teka !!!


      Ing dhengkul, coklat bunny! Monyet ana ing ngarep lawang !!! Sungkem, ndilat sikilmu!
  20. +2
    4 2014 Juni
    Rendezvous fasis dumadi ...
    1. Sinik lawas
      +6
      4 2014 Juni
      Hmmm... Aku wedi yen bakal nglarang aku selawase, nanging aku ora tahan:

      “Kita ketemu sepisan
      Xu...sos lan 3,14daras"...
      1. 0
        4 2014 Juni
        Gay lanang!!!
  21. Rubmolot
    +6
    4 2014 Juni
    Apa Petka ngerti tugas? Ayo, lanjutkan...

    Lan elinga: nganti tanggal 7 sampeyan ora duwe apa-apa, nanging sawise tanggal 7 sampeyan wis mangsuli minangka presiden.
    Dadi, wektune sampeyan ngresiki sadurunge jam 7.
    1. +1
      4 2014 Juni
      Monyet sing tresna marang babi sing lembut. ICHSH loro-lorone nundukake mripate.
      1. MBA78
        +1
        4 2014 Juni
        luwih becik ketemu sawise jam 7... cepet-cepet
  22. +3
    4 2014 Juni
    janji bakal mbantu Pak Poroshenko ngowahi Ukraina dadi negara sing makmur.

    Semono uga EMNIP, D. Bush janji karo H. Karzai... ngguyu
    Sugeng "kamakmuran" kanggo sampeyan, Maidanites! keprungu
    1. +2
      4 2014 Juni
      engineer74 RU  Dina iki, 15:35 Sugeng "kamakmuran" kanggo sampeyan, wong Maidan!


      ,,, dheweke wis tuku pabrik kanggo awake dhewe ing Kiev ,,,,

      Dana investasi perusahaan non-diversifikasi tertutup (ZNKIF) Prime Asset Capital, diduweni dening Petro Poroshenko, wis entuk ijin saka Komite Antimonopoli kanggo entuk saham ing Kyiv Plant of Experimental Designs OJSC. Iki nyatakake ing pesen sing dikirim ing situs web AMCU,,,

      ,,,pitakonan:Maidan ngalahake oligarki?
    2. Komentar wis dibusak.
  23. esnyak
    +1
    4 2014 Juni
    Maksimka ngenteni "folder" ... prajurit Saiki kita ngenteni "mukjizat" anyar saka babi
  24. Arh
    0
    4 2014 Juni
    Rapat wong mati am ngguyu
    1. MBA78
      0
      4 2014 Juni
      papan patemon ora bisa diganti
  25. uwis ss
    +3
    4 2014 Juni
    Yen Polandia duwe presiden normal, dheweke bakal njaluk bali sawetara wilayah saka Ukraina lan saka Lapus kutha kuna Vilno (Vilnius), banjur bakal ana kekacoan.
  26. +3
    4 2014 Juni
    Dadi Karzai ora nampa Obama maneh.
  27. talnax7
    +1
    4 2014 Juni
    Manuk jago ngalem jago merga ngelem jago
  28. 0
    4 2014 Juni
    Apa presiden Amerika kesengsem karo rencana lan kemajuan operasi punitive ing sisih kidul-wétan?

    Iku gumantung carane sampeyan laporan menyang pemilik! Dheweke bakal duwe pengaruh luwih akeh ing mangsa ngarep!
    Lan aja lali nyatakake keprihatinan sing jero, ngirim memorandum, deklarasi, niat lan cookie kanthi jatah.
  29. 0
    4 2014 Juni
    Obama ora nyebutake yen dheweke wis mbantu negara-negara kayata Libya lan Afghanistan supaya "makmur", lan kepengin banget nggawa Suriah "menyang kamakmuran".
  30. Ora nesu
    +1
    4 2014 Juni
    Ing omah putih, banyu panas dipateni musiman, sing duwe mabur menyang para budak supaya bisa metu. ngguyu ngguyu ngguyu
  31. Komentar wis dibusak.
  32. Lankrus
    0
    4 2014 Juni
    Setelan Parashenko kerut, apa dheweke nginep ing lawang? Senajan karo pasuryan kuwi, paling kamungkinan ing stabil.
  33. Rubmolot
    0
    4 2014 Juni
    Kutipan saka Stiletto
    Loro fasis, sialan. Aku sengit iku!

    Luwih elek tinimbang fasis sing tresna yaiku kolaborator saka bangsane dhewe
  34. 0
    4 2014 Juni
    "lan janji bakal mbantu Pak Poroshenko ngowahi Ukraina dadi negara sing makmur. Ing wektu sing padha, Obama ora nyebutake yen dheweke wis mbantu negara-negara kaya Libya lan Afghanistan supaya "makmur," lan kepengin nggawa Suriah "kanggo kamakmuran. "Yen skenario sing padha nunggu Ukraina, banjur warga Ukraina Sepisan maneh kita mung kudu simpati." - Présidhèn Amérika umume duwe sawetara jinis total sclerosis, bisa uga ana sawetara radiasi sing mbebayani ing Gedung Putih? ngguyu
  35. +1
    4 2014 Juni
    Aku nemokake ing situs web Neusland, nalika Yanukovych isih "urip."
    Katon manawa umat manungsa sing progresif pungkasane mberkahi kita kanthi janjian Gauleiter, sing paling pantes kanggo nindakake karsane kamanungsan progresif ing Ukraina. Apa sampeyan mikir iki Klitschko, sing wis dijenengi minangka calon tunggal saka oposisi, utawa paling ora Yatsenyuk? Nanging ora kaya ngono. Simpati wong pribumi kanggo pimpinan iki utawa sing paling ora prihatin kanggo manungsa sing maju.

    Ing Konferensi Keamanan Munich sing dianakaké tanggal 1-2 Fèbruari, topik utama, mesthi, tawaran Jerman kanggo kabijakan kepemimpinan sing luwih aktif, didhukung, cukup aneh, dening Amerika Serikat. (Sanajan kok "aneh"? Minangka sogokan kanggo dhukungan elit Jerman saiki ing zona perdagangan bebas transatlantik, sing isih bakal nyuda ambisi Jerman menyang nol lan nyebabake panyerepan Eropa dening Amerika. Ayo wong Jerman seneng-seneng. kanggo saiki...)

    Nanging Amerika Serikat uga ora nilar Ukraina kanthi perhatian. Kaya model paling enom ing casting, politisi oposisi Ukrainia mlayu menyang wakil Amerika, kanthi setya ndeleng mripate lan njaluk supaya dheweke seneng karo pilihane. Dadi, Klitschko lan Yatsenyuk ninggalake konferensi Munich pucet lan ora seneng, lan Poroshenko mung beamed. Sampeyan bisa uga sok dong mirsani iki saka noto wong ing foto njupuk Panggonan sawise rembugan karo Kerry. Minangka Valery Kucherchuk, kepala Pusat Analitik Grigory Skovoroda, nyathet, iki jelas ora mung kasus kasebut.

    Mberkahi trinitas oposisi kanggo tumindak kotor, Kerry ngusulake supaya Poroshenko mbentuk pamaréntahan teknis, Yatsenyuk - kanggo ngrampungake rencana kanggo nyedhiyakake bantuan finansial kanggo Ukraina, lan Klitschko - kanggo rembugan karo Yanukovych nalika bali saka konstitusi 2004. Iku angel ngomong sing Kerry pengin ndeleng minangka presiden ing kasus iki, lan iku ora Matter, amarga miturut konstitusi 2004, presiden iku dudu sapa-sapa, lan kabeh kekuwatan dadi perdana menteri, lan mesthi pengin ndeleng. Poroshenko minangka perdana menteri. Mekaten.
    Dadi, djalmo manungso progresif wis ngrumusake preferensi babagan Gauleiters kanggo Reichskommissariat "Ukraine". Raja coklat sing menang balapan iki tumindake kanthi ngempet lan meneng. Dheweke mung njamin yen dheweke wis setuju karo Amerika ora mung ing deklarasi umum, nanging uga ing langkah-langkah tartamtu kanggo cepet nggawe Reichskommissariat ing Ukraina. Lan kanggo PR, dheweke langsung wiwit ngrawat mantan pimpinan Automaidan Bulanov, sing kupinge dipotong dening militan Galicia supaya bisa dadi korban saka "panguasa ala."

    Kabeh wis diputusake suwe, iki ora dadi rahasia kanggo sapa wae, sing maneh nandheske yen kabeh sing kedadeyan ing Ukraina sajrone nem sasi pungkasan subordinated kanggo siji gol - janjian Poros minangka Gauleiter Washington. Lan wong iki bakal nindakake apa wae kanggo nepaki tujuane lan tetep kuwasa.
  36. krokiza
    0
    4 2014 Juni
    Presiden sing ala duwe setelan ala saka tumpukan sampah)) Lan ing kanthonge wis ana Vaseline lan kondom))
  37. +1
    4 2014 Juni
    Ya, karo Piglet wis jelas: kapan maneh dheweke bakal duwe kesempatan kanggo njamin presiden Amerika. Lan ora dingerteni: kapan wong ireng sabanjure bakal dipilih? Apa kasus sing unik?
    Nanging Barack ngeculake kita - Piglet durung diresmikake, ana perang ing negara kasebut, negara kasebut duwe utang gedhe, lan masa depan luwih samar. Iki carane sampeyan kudu ora ngormati dhewe lan negara lan ora menehi peduli babagan kabeh protokol diplomatik lan etiket supaya setuju kanggo rapat kuwi!!!
    Kayane lingkungane wis cukup kuwat kanggo dheweke, Psaki bisa ngaso saiki.
  38. 0
    4 2014 Juni
    Ah, iki wong perdamaian sing rambute ireng dianugerahi penghargaan Nawbel saka penghargaan donya, siji tembung dadi moyoki. Diwenehi pisang sing bodho iki, mbok menawa dheweke bakal tenang?
    1. 0
      4 2014 Juni
      Lan sajrone Uni, aku elinga, dheweke mulang manawa kabeh wong kulit ireng ditindhes, mula kabeh dadi kanca gedhe saka USSR !!!
  39. +1
    4 2014 Juni
    "Pilihan sing wicaksana," ujare Obama marang sing dipilih. Yen sampeyan ora ngalem dhewe, sapa? ngguyu
  40. Sinik lawas
    +1
    4 2014 Juni
    @dnrpress: Ringkesan 3 jam kepungkur. Semyonovka ana ing kontrol milisi. XNUMX helikopter Angkatan Udara Ukraina dikonfirmasi ditembak mudhun. Loro unit militèr ing Lugansk dicekel.
  41. +2
    4 2014 Juni
    "Babagan Ukraina sing banget Ukrainized (lan, utamane, Kyiv), sing" ora bakal nampa pendhudhukan Rusia.

    Kyiv ngalami sindrom biasa elit provinsi dumadakan dadi metropolitan. Yen ana Zazhopinsk Ukrainia utawa Muhosk Rusia dumadakan, kanthi ajaib dadi ibukutha negara merdika, elit lokal uga bakal miwiti negesake dhewe, mbuktekake ing saindenging jagad (sing ora peduli) yen (elit) iku sing paling apik. , paling pinter, paling tuwa lan makili bangsa sing jumeneng sadurunge dinosaurus. Lan elit iki uga bakal wedi kompetisi saka mantan pimpinan (elit kekaisaran).

    Cetha, sawise kabeh, ing USSR (kaya ing negara liya) sing paling bakat, dinamis, literate ing kabeh lingkungan (manajemen, ilmu, seni, lan sapiturute) sakabeheng metu menyang ibukutha. Iki mesthi kedadeyan ing endi wae - ing ibukutha luwih akeh kesempatan kanggo mujudake awake dhewe, pamirsa sing luwih gedhe, lan ibukutha kekaisaran (dadi Moskow, dadi London, dadi Paris) nyedhiyakake akses menyang pamirsa ing saindenging jagad.

    Dadi elit Zazhopinsky ora butuh akses menyang jagad gedhe. Pramila dheweke dadi bajingan amarga bakate ora ngidini dheweke munggah ing tingkat bajingan.

    Anggere dheweke mandhiri, dheweke bakal duwe tekad kanggo nglindhungi monopoli ing kontrol Zazhopie, lan kamardikan bakal dadi prioritas dheweke mung amarga dheweke kalah karo kompetisi ing jagad gedhe. Lan bakal nglindhungi monopolie, pisanan kabeh, saka mantan elit kekaisaran, amarga kanthi intuisi ngerti yen iku hak (elit kekaisaran) kanggo mrentah sing direbut, nanging dheweke dhewe ora ngerti carane ngatur.

    "Nazarbayev, sing dadi politisi sing kompetitif banget ing USSR (kudu dadi Perdana Menteri Uni) ora wedi karo integrasi, sebaliknya, dheweke ngupayakake kabeh kekuwatane - dheweke rumangsa padha karo politisi Moskow. . Lan Kravchuk, Kuchma, Yushchenko, Yanukovych lan pimpinan liyane saka Ukraina minangka pemain cilik, wedi banget yen prilaku cilik bakal katon lan mulane kembung kaya hamster, ngarep-arep bisa menehi bobot. Aku mbaleni, iki khas ora mung kanggo politisi, nanging uga kanggo seniman, panulis, pengusaha lan malah hamster kantor. Yen wong merjuangake awake dhewe, mula dheweke ora kompetitif ing jagad gedhe."

    "Yen kekaisaran bali menyang tilas provinsi, banjur Ukrainians lan Ceko, Polandia lan Hungaria, uga" Swedia liyane "bakal langsung dadi subyek setya lan mantan komunis, sing rong puluh taun kepungkur dadi Banderaites, bakal maneh mbusak nasionalisme borjuis Ukraina minangka zealously. amarga padha ngilangi sadurunge 1991. Lan para inteligensia Ukrainia kanthi tenang bakal mbantah ing pawon ing wayah sore, nyenyet lan seneng-seneng ing wayah awan ing layanan kasebut. Lan mung siji pratelan kanggo kekaisaran - kenapa dheweke ora mindhah aku, nanging pepadhamu menyang Moskow.

    "Yen kekuwatan Rusia dipulihake ing Kyiv, dheweke bakal dadi sing pertama ing kamar resepsi gubernur jenderal, mbuktekake yen tanpa bakat, debanderisasi Ukraina ora bakal ditindakake utawa ora bakal efektif. Dheweke bakal kerja, kaya biasane, ora ala, nanging bodho, nanging pangkat, pesenan, lan sing paling penting, dhuwit kanggo idleness bakal terus-terusan nuntut lan denunciations marang saingan (mung wong sing luwih pinter lan luwih sukses) bakal ditulis kanthi ekstasi. Sawise kabeh, elit provinsi Ukrainia sing ing sawijining wektu ngatur paceklik sing disenengi, nindakake pengadaan gandum kanthi aktif lan lengkap, nganti ora ana apel ing kebon lan ora ana suket ing padang rumput.
  42. Sinik lawas
    0
    4 2014 Juni
    @dnrpress: Ing Lugansk, pejuang milisi nguwasani unit militer Pengawal Nasional
    http://t.co/c3w2xOybQz
    Informasi saka UkrSMI
    http://t.co/T6FO5ltjSA http://t.co/z5whWIYuC6
  43. Komentar wis dibusak.
  44. +4
    4 2014 Juni
    mabur ora tau salah
    1. +1
      4 2014 Juni
      Awale aku ngira iki dudu mabur, nanging bolongan ... Aku seneng awal
  45. Siberia2183
    +1
    4 2014 Juni
    macaque karo ember ing siji cabang kudu strung munggah bebarengan karo kabeh parlemen Amérika
  46. +1
    4 2014 Juni
    Henchmen Ukrainia ngenteni Potroshenko kanggo "nyanyi" ing ndhuwur paru-paru sawise rapat Warsawa. Dheweke ora bakal ngenteni! ngguyu
  47. 1st_user
    +2
    4 2014 Juni
    Apa hubungane karo Warsaw? Apa, loro (Obama lan Poroshenko) wedi ketemu ing Kyiv? Iki tegese ana sing kudu diwedeni. Dadi sing.
  48. Ork-78
    +1
    4 2014 Juni
    The footman nampa instruksi anyar tangan pisanan!
  49. qwertynsan
    +1
    4 2014 Juni
    Loro-lorone pigura ngganggu. Nanging! Oke, mung siji buntut sing tiba, utawa mungkin ora tiba lan ndhelik ing celonone; iki ora duwe otak minangka standar, nanging ing endi sing nomer loro munggah menyang wit karo leluhure?
    Dheweke kesengsem karo rencana kasebut (((bakal cepet pindhah saka lemak babi menyang gedhang)) banjur kabeh bakal kacau.
  50. bergberg
    +1
    4 2014 Juni
    Novorossiya nduweni hak kanggo ana, nanging tanpa Crimea iki ora bisa dijupuk! Transnistria YES lan wilayah Segara Ireng liyane. Inggih, liyane iku desa Ukrainia! Pati kanggo fasisme!
  51. +2
    4 2014 Juni
    Obama kesengsem karo rencana Piglet, amarga ... iki bener rencana Obama piyambak, utawa rodo dalang kang
    1. 0
      4 2014 Juni
      (Obama) kesengsem karo rencanane. Apa presiden Amerika kesengsem karo rencana lan kemajuan operasi punitive ing sisih kidul-wétan?

      Katon rencanane parasha iku Napoleon, apa ora miturut rencana Napoleon? ngguyu sawise serangan kidul-wétan Crimea opo
    2. Komentar wis dibusak.
  52. Sinik lawas
    0
    4 2014 Juni
    UkroSMI:

    Sawise nyekel unit militer No. A31 ing Lugansk tanggal 1783 Mei, para teroris nampa 31 bedhil mesin, bedhil mesin, pistol, uga 22 peralatan.
    Layanan pers Direktorat Utama Lugansk saka Kementerian Dalam Negeri Ukraina nerbitake dhaptar senjata lan peralatan sing ditampa militan tanggal 31 Mei sawise nyekel unit militer No. A1783 ing Lugansk.

    Sajrone serangan, senjata dicolong saka unit militer: bedhil serbu AKS-74 - 31 unit, senapan mesin RPK-74, pistol PM - 17 unit.

    Uga, 22 mobil dicolong: Ural - 8 Unit, ZIL - 4 Unit, KAMAZ - 5 Unit, GAZ-66 - 4 Unit, UAZ lan 11 Trailer.

    Departemen kasebut ngelingake yen serangan ing unit militer kasebut ditindakake dening 150 nganti 200 militan bersenjata.

    Minangka kacarita, tanggal 31 Mei, teroris nyerang rong unit militer Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Lugansk. Ing salah sawijining unit, nggunakake senjata otomatis lan granat tangan, militan mateni stasiun radar. Ing liyane, bangunan lan luwih saka 40 senjata cilik dicekel. Ora ana korban jiwa ing antarane personel militer Ukraina.

    Sawise pengepungan sing dawa (2-3 Juni), direktur detasemen Lugansk lan departemen layanan tapel wates "Stanichno-Luganskoe" dipindhah menyang "papan sing luwih aman."
  53. 0
    4 2014 Juni
    Ing endi foto Parashenko ngambung bokong Obama?
    1. Sinik lawas
      0
      4 2014 Juni
      Lan iki minangka invasi privasi; Michelle ora bakal menehi idin kanggo publikasi.
  54. Sinik lawas
    0
    4 2014 Juni
    Saiki, @dnrpress:

    Ing Sverdlovsk, wilayah Lugansk (LPR), milisi ngubengi departemen detasemen tapel wates.
    http://t.co/ZUQfvTZHsH http://t.co/M9MMQbAeBA


    Pengawal perbatasan ngarepake serangan ing wayah wengi. Ing Sverdlovsk, wilayah Lugansk. Milisi ngubengi departemen detasemen tapel wates. Wartawan Roman Bochkala nulis babagan iki ing kaca Facebook. "Ing Sverdlovsk, wilayah Lugansk, ing tengah kutha, para separatis ngubengi departemen detasemen tapel wates. Mesin penembak jitu lan penembak jitu katon. Dikarepake yen serangan bakal diwiwiti ing wayah wengi. Pengawal perbatasan saka pos papriksan Dolzhansky kesusu menyang ngluwari kolega. Nanging dheweke ora bisa mlebu Sverdlovsk, "- wrote wartawan. Miturut dheweke, warga lokal sing pro-Rusia ngalangi dalan kasebut. "Para pengawal tapel wates butuh bantuan sing cepet. Dheweke ora bisa ngubungi markas ATO. Miturut warga lokal, kira-kira 30 truk KamAZ tenda karo militan ditemokake ing wilayah desa Provalye, wilayah Sverdlovsk. Ing sabuk alas, ditutupi cabang, ana 10 operator personel lapis baja Rusia, sing kanthi ilegal nanging ora ana alangan nyabrang tapel wates Ukraina ing wayah wengi, " - wartawan ditambahake. Warta babagan topik: Ing Shchastya, papan papriksan karo wong bersenjata dipecat ing wayah wengi saka mortir, - Kementerian Dalam Negeri
    Waca liyane ing kene:
    http://112.ua/politika/v-sverdlovske-luganskoy-obl-opolchency-okruzhili-otdel-po
    granichnogo-otryada-istochnik-71591.html
  55. +1
    4 2014 Juni
    Sahak mung ngunyah dasi, nanging dheweke minangka guru Parashenko, lan dheweke, kaya murid sing apik, ngluwihi gurune lan ngunyah kabeh setelan ...
  56. 0
    4 2014 Juni
    Rapat loro coklat - alam lan industri.
  57. +1
    4 2014 Juni
    Wong bodho iki PASTI ora bakal mati dening patine dhewe. Lan ora bakal ketemu tuwa. Lan dheweke ora bakal dadi presiden suwe.

  58. -1
    4 2014 Juni
    Obama-babi-besuk aja slurp nalika nyedhot wassat babi cilik-kanggo-dhewe-cleaner-ku-bokong, ireng-bokong gibon wassat
  59. +1
    4 2014 Juni
    Kaping pisanan, "Presiden Petrukha" bakal ngeculake pabrik coklat saka kabeh pajak, lan banjur wiwit ngedol "bantuan" Amer ing bazaar. Jatah (kadaluwarsa, omong-omong) wis entek, ana sing dipangan, ana sing ditinggal kanggo oleh-oleh... .
  60. max422
    0
    4 2014 Juni
    Foto kasebut nggambarake lair saka jaman perbudakan anyar: master ireng lan budak putih.
  61. nabi
    0
    4 2014 Juni
    Dina iki ana informasi sing dana kontrol Poroshenko tuku pabrik Kiev saka struktur eksperimen Nanging sumpah kanggo ngedol kabeh bisnis yen dadi prez.. Apa padha perang kanggo ...
  62. 0
    4 2014 Juni
    Obama langsung ndhukung perang ing Ukraina lan janji sing limang yuta dolar worth saka waja awak, piranti night vision lan peralatan komunikasi bakal diwenehake kanggo pasukan keamanan Ukraina.
    Ing Ukraina, kahanan ekonomi cedhak karo bencana kamanungsan, lan ora mung ing sisih kidul-wétan. Nanging Amerika nyedhiyakake pitulungan khusus marang Ukraina - peralatan militer. Kaya-kaya rezim ing Kyiv diancam karo kabijakan liyane. Tinimbang roti - piranti sesanti wengi, supaya pasukan punitive bisa mateni ora mung ing wayah awan, nanging uga ing wayah wengi. Mungkin Obama kudu diwenehi Hadiah Nobel Perdamaian liyane? Supaya dheweke dadi wong pisanan ing donya sing duwe ganda Nobel. Lan ing pesta ing acara presentation, panggangan sikil manungsa, ambruk mati ing Lugansk, kanggo ngelingake native Afrika sultry tradhisi nasional ...
  63. 0
    4 2014 Juni
    Kita ngomong akeh babagan oppression wong ireng, carane padha nyebar rot lan dianggep inhumanely ing Amerika. Lan saiki wakil saka ras sing nyebar rot ing wong liya, ngwutahake getih wong liya ing saindhenging donya. Wong-wong kuwi uga ngomongké bab wong-wong sing mlarat, wong-wong Yahudi sing apes, sing dianiaya saka ngendi-endi. Lan dina iki, wakil saka wong-wong mau wis dadi malah Samsaya Awon saka fasis lan wisuh Kidul-Wétan Urkaina getih. Turchynov, Kolomoisky, Yarosh, Poroshenko dadi algojo getih sing rakus lan rakus marang wong ing negarane dhewe.
    Cilaka wong-wong sing nglebokake kepala pemerintahane saka wong-wong sing dibuang wingi. Ora ana sing gedhe-gedhe perebut panguwasa sing sregep nguwasani lan wis ngrebut, ora ana algojo-panguwasa sing ngelak getih tinimbang wakil saka tengah-tengahe.
  64. Ivan 63
    0
    4 2014 Juni
    Kabeh donya wis suwe "kesengsem" karo rencana lan tumindak Amerika fasis, lan saiki dill, nanging saben wong bakal entuk apa sing pantes.
  65. 0
    4 2014 Juni
    Poroshenko - elinga Berezovsky - nalika dhuwit sampeyan nyedhaki nol, gantung dhewe ... aja ngenteni "mitra" sampeyan ...
  66. +1
    4 2014 Juni
    НА встрече Обама похлопав Парашенко по плечу сказал..... Петро ты мой Ниггер!
  67. pemanah
    0
    4 2014 Juni
    Kanthi bekti apa padha pandeng-pandengan, kaya kanca sakelas ing acara wisuda
  68. Poceidon
    0
    4 2014 Juni
    Pak baptis kesusu menyang rapat kanggo menehi instruksi. Dheweke rumangsa manawa dheweke bakal dadi mahkota, nanging dheweke kepengin mrentah ing skala global. Mung saka taksi iki, tanganku nganti sikut getih, lan kabeh penampilanku dilumuri omong kosong coklat fasis. Ketoke iku ala kanggo dheweke yen kudu komunikasi karo maling lan crooks kaya prezik anyar Ukraina, Yatsenyuks lan rabble liyane.
  69. 0
    5 2014 Juni
    siji maneh dijupuk)))... ireng Lenin

  70. 0
    5 2014 Juni
    badut, stop nggawe donya ngguyu ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"