Kerugian pisanan saka armada Baltik. Latvia-Lithuania 0:1

161
Armada Baltik nanggung kerugian pisanan. Dina iki, Kementerian Pertahanan Latvia resmi ngakoni yen penyapu ranjau armada Pasukan maritim Latvia rusak sawise prau nelayan Lithuania, nindakake manuver, ora bisa nyegah tabrakan karo "Rūsiņš" (jeneng saka kapal sapu ranjau). Laporan portal kasebut Delphi.

Kerugian pisanan saka armada Baltik. Latvia-Lithuania 0:1


Kedadeyan kasebut kedadeyan luwih saka sasi kepungkur, nanging mung saiki Kementerian Pertahanan Latvia wis ngangkat tembung sing bisa nyatakake inti saka kedadeyan kasebut. Kanggo njlentrehake kahanan "kahanan darurat" ing Latvia, komisi khusus digawe, sing nyimpulake yen para nelayan Lithuania, kanthi tumindak sing ora sopan, nyebabake karusakan ing kapal penyapu ranjau armada Latvia. Sawise nggawe kesimpulan kasebut, wakil saka Angkatan Bersenjata Latvia wis ngirim aplikasi menyang Polisi Negara kanggo miwiti kasus pidana. Angkatan Bersenjata Latvia ngrancang kanggo njaluk ganti rugi saka wong sing tanggung jawab kanggo tabrakan.

Minesweeper "Rūsiņš" minangka kebanggaan gedhe saka armada Latvia. Ing wulan Maret, dheweke melu perayaan ulang tahun kaping 10 saka aksesi Latvia menyang NATO. Saiki bangga gedhe mbutuhake renovasi gedhe.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    161 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 71
      4 Juni 2014 19:57
      Saiki bangga gedhe mbutuhake renovasi gedhe.
      ngguyu
      Amputasi atavisme tanpa ngenteni peritonitis! am Inggih, ing pangertèn: kanggo neraka karo accordion tombol wedhus?
      1. + 97
        4 Juni 2014 20:04
        Manungsa waé !!! A kudu ndeleng kanggo kabeh!!! Mangkene jawaban kenapa lan apa sing kedadeyan saiki !!!

        1. + 27
          4 Juni 2014 20:34
          Ya, Slavik. Iku misale jek sing iki ora mung wicara dening Mentri Luar Negeri, nanging MANIFESTO nyatakake gagasan saka kabijakan luar negeri Rusia. Dokumen sing paling penting. Aku ora mangu sing bakal dijupuk loro kanggo kuotasi.
        2. + 12
          4 Juni 2014 21:49
          Sergey Viktorovich, pendekatan multi-vektor keren! Lan karo Ukraina, apa sing bakal kita lakoni?
        3. + 44
          4 Juni 2014 22:46
          Saiki (22,35), aku nonton wawancara Putin karo media Prancis ing P24. A ngarsane depressing, minangka kuldi Eeyore ngandika! Upbringing Eropah vaunted nuwuhake mamang, padha terus-terusan nyegat, takon pitakonan tambahan sak jawaban .. Wartawan ora sopan lan arrogant, lan liyane, padha mung gerah-mannered. Iku mengaruhi lack saka pendidikan kualitas, ngormati dhasar kanggo interlocutor (menarik, kanggo Presiden) Padha bakal ngirim menyang pamirso (mirengke) apa sing bakal padha marang ing Capitol Hill!
          1. cutsolia
            + 12
            5 Juni 2014 00:59
            Wong Prancis tansah mapanake awake dhewe minangka wong sing berpendidikan lan berbudaya ... lan iki minangka conto sing sabalikna.
            1. Byv
              + 11
              5 Juni 2014 04:17
              Temtunipun! Trawler kudu diukum ing umum! Kanggo kabeh wong ngerti. NATO saiki dadi mercusuar demokrasi lan pilihan Eropa. Lan ora peduli yen prajurit NATO sing gagah (pelaut) pipis ing endi wae. Sampeyan, Balts, kudu ngucapke matur nuwun yen NATA ngelingi sampeyan, maneh nglindhungi sampeyan saka ambisi kekaisaran Kremlin !!!
              1. +6
                5 Juni 2014 04:34
                lan kanthi cara pipis mandheg? yen ora ana protes, utawa apa wong Latvia wis biasa lan saiki lagi nyiapake kanggo ngetrapake dhasar budaya gedhe?
          2. +2
            5 Juni 2014 07:47
            Kutipan saka Oprychnik
            Wartawan ora sopan lan sombong

            Lan aku bodho ngguyu wong-wong mau ngguyu
            1. MVV
              MVV
              +3
              5 Juni 2014 10:23
              Kenapa BARAK media kita ora bakal menehi wawancara marang Kiselyov, umpamane. Sing bakal nyenengake kanggo ALL donya.
              1. +2
                5 Juni 2014 17:54
                Gusti, kok takon marang dheweke? Wayang kanthi organ tinimbang sirah (Saltykov-Shchedrin the seer)...
          3. +1
            5 Juni 2014 16:02
            Dadi kita kanggo wong-wong mau, "Kaukasia", kaya kethek. Lan sikap sing bener. Dheweke, kaya wong Ukrainia, wis dicuci otak nganti setengah abad, mula padha sombong.
          4. RAF
            +1
            5 Juni 2014 23:15
            ngguyu Lan wartawan asing saiki nganggep kasar, arrogance lan kasar minangka aerobatik.
        4. Eugene1
          +1
          4 Juni 2014 23:32
          Lagu lawas babagan sing utama, ora ana sing anyar ing jagad anyar sing diganti.
        5. Komentar wis dibusak.
        6. RAF
          0
          5 Juni 2014 23:11
          Bakal menarik kanggo ngerti reaksi geyropas lan pembuat kasur marang kinerja Lavrov, sanajan asu kasebut ora bisa nggawe kesimpulan sing bener.
      2. + 13
        4 Juni 2014 20:04
        Kanggo sawetara alasan, penerbangan roket Estonia langsung diragukan wassat
        http://www.youtube.com/watch?v=H3Isbkw_1-Y
        1. + 44
          4 Juni 2014 21:25
          Aku langsung kelingan guyon babagan komunikasi radio antarane komandan kapal induk Amerika lan petugas mercusuar ... wah, sapa ngerti, dheweke bakal ngerti.
          1. +1
            5 Juni 2014 00:27
            Kutipan saka: sabakina
            operator pesawat Amerika lan petugas mercusuar ... uga, sapa ngerti, dheweke bakal ngerti.

            Iki saka Goryunov!! ngguyu
            Kelangan!
            1. Evgeniy.
              0
              5 Juni 2014 04:36
              Wis suwe sadurunge Goryunov + ana versi ersatz
            2. +1
              5 Juni 2014 17:57
              Sing pisanan ditayangake yaiku M.N. Zadornov.
              1. Kosha
                +1
                6 Juni 2014 15:28
                Aku maca iki maneh ing Fido, nalika Zadornov durung krungu bab kuwi =)
          2. RAF
            0
            5 Juni 2014 23:18
            ngguyu ngguyu ngguyu Persis! Ing mratelakake panemume, Zadornov wis bab kuwi.
        2. 0
          4 Juni 2014 21:52
          Aku sijine +, Nanging apa, ing kasus iki, wong Estonia?
        3. +1
          6 Juni 2014 08:50
          mulane kudu nyurung, nanging padha ngarep-arep yen bakal mabur dhewe.
      3. -24
        4 Juni 2014 20:06
        Klip Junta perang suci!
        1. + 37
          4 Juni 2014 20:26
          Kutipan saka aspirin02
          Klip Junta perang suci!

          Piye wae ternyata ora patriotik, nyanyi lagu-lagu kanggo kamulyan ATO ing Ukraina ing basa Rusia. Ana cacat, dheweke bakal nyanyi luwih apik ing basa Prancis ..............
          1. +7
            4 Juni 2014 21:43
            "bakal nyanyi luwih apik nganggo basa Prancis................."

            Dheweke bakal nyanyi lagu Reich kaping 3 ing basa Jerman!
          2. +6
            4 Juni 2014 22:59
            Kutipan saka APAS
            Kutipan saka aspirin02
            Klip Junta perang suci!

            Piye wae ternyata ora patriotik, nyanyi lagu-lagu kanggo kamulyan ATO ing Ukraina ing basa Rusia. Ana cacat, dheweke bakal nyanyi luwih apik ing basa Prancis ..............

            Cut kartun saka Putin, lan kabeh tiba menyang Panggonan, Inggih, iki lagu kabangsan saka milisi, Sector of New Russia in RUSSIAN.
            1. 0
              6 Juni 2014 11:08
              Cut kartun saka Putin, lan kabeh tiba menyang Panggonan, Inggih, iki lagu kabangsan saka milisi, Sector of New Russia in RUSSIAN.

              Siji siji lan aku mikir. Barack kanggo masang lan 100% hit saka lagu kabangsan marang Ukrhunta.
          3. +2
            4 Juni 2014 23:05
            Ya, lan Klychko minangka ahli basa sing paling apik ngguyu
            kaya lelucon lawas:
            Sampeyan duwe stasiun ngendi?
            Ora ngadeg, nanging zupynka .... ngguyu
            Aku wis entuk mova velyka sing dumadi saka 70 persen basa Rusia.
        2. + 43
          4 Juni 2014 20:29
          Klip Junta perang suci!

          Kesimpulan saka video "patriotik" iki? Nasionalis Ukrainia paling ardent sing residents Russian-speaking wilayah kayata Kyiv, Dnepropetrovsk, Odessa, Poltava, Cherkasy, Chernihiv lan sebagéyan Kharkov. Kaping pisanan, dheweke mbuktekake yen dheweke dudu Rusia, nanging Ukrainia. Ya wong lanang, kok ora lagu ing pagelaran Ukrainia? Aku ngerti yen budaya petani Ukraina Kulon kadhangkala mboseni lan rasa desa lan peternakan kolektif. Nanging nyuwun pangapunten, ideologi kebon pawon menang ing Maidan! Revolusi desa nglawan peradaban kutha sing nganggo basa Rusia, sing menehi sampeyan infrastruktur. Mulane, konsisten nganti pungkasan. Mateni kabeh Rusia lan kabeh teknologi dhuwur sing isih ana ing Sovka, malah kebiasaan rock Rusia lan budaya massa liyane sing nganggo basa Rusia. Ana komposisi musik modern sing apik Tartak, OE, Scriabin, TNMK lan liya-liyane. Malah lagu-lagu gagah saka UPA. Maju, mung maju lan luwih adoh saka studi Rusia
          1. +3
            4 Juni 2014 22:25
            Kutipan: Nevsky_ZU
            Mulane, konsisten nganti pungkasan. Mateni kabeh Rusia ing njero sampeyan

            Muga-muga dheweke bakal numpes kabeh Rusia kanthi ngrusak awake dhewe.
            Iku bakal logis
          2. 0
            6 Juni 2014 11:12
            Nevsky_ZU

            Kesimpulan saka video "patriotik" iki? Nasionalis Ukrainia paling ardent sing residents Russian-speaking wilayah kayata Kyiv, Dnepropetrovsk, Odessa, Poltava, Cherkasy, Chernihiv lan sebagéyan Kharkov. Kaping pisanan, dheweke mbuktekake yen dheweke dudu Rusia, nanging Ukrainia. Inggih guys, kok ora lagu Ukraina?

            Kanggo 23 taun, otak wis clogged, lan basa ora bisa pas menyang otak kuwi.
        3. +3
          4 Juni 2014 20:47
          Katon kaya SEKTOR GAZA.
        4. +5
          4 Juni 2014 21:29
          Sing kabeh aku mikir, kok Ukrainians ora bisa sijine menara waktu ing BTR-4?
          1. +3
            5 Juni 2014 00:57
            Kutipan saka: sabakina
            Sing kabeh aku mikir, kok Ukrainians ora bisa sijine menara waktu ing BTR-4?

            ya. Saka KV-2. Schaub pungkasane ora nggegirisi lan mbalik nalika dipecat.
            1. 0
              7 Juni 2014 17:08
              Kutipan saka Shuhartred
              Kutipan saka: sabakina
              Sing kabeh aku mikir, kok Ukrainians ora bisa sijine menara waktu ing BTR-4?

              ya. Saka KV-2. Schaub pungkasane ora nggegirisi lan mbalik nalika dipecat.

              Ya, ora saka "macan" mung bener, amarga saka KV-2 bakal ing mratelakake panemume, nanging ing mratelakake panemume padha ora seneng fasis menehi wong.
          2. +4
            5 Juni 2014 05:20
            Iku kabeh gumantung ing wangun saka sirah, padha ngatur kanggo asu!
        5. RBLipetsk
          +9
          4 Juni 2014 22:05
          sial, lagu iki apik tenan. ana ... eh, aku ora ngerti carane kanggo clempung. musike padha. ngganti urutan video, lan banjur bakal ing subyek. contone - "Legiun pepeteng munggah" - iku prasaja, vidyuha saka Maidan. sampeyan bisa nggawe fun karo "padha ngambung bokong wedhus ing ngisor buntut" kene vidyuha karo ukrogeneral (foto ditempelake). lsp.
        6. Eugene1
          0
          4 Juni 2014 23:46
          Lagu iki vile ing isi lan makna, lan iku digawe minangka unsur perang "budaya" dening korup Bandera-fasis agitprop, nanging apa buruh budaya patriotik kita (kanthi cara, akeh sing didhukung dening negara). bisa nglawan nistha iki - ora ana! lan kene, ing bagean cilik perang iki, kita ora perang maneh, i.e. ilang.
          1. +4
            5 Juni 2014 10:12
            Kutipan: Eugene1
            Lagu punika vile ing isi lan makna, lan iku digawe minangka unsur saka "budaya" perang, rusak

            Lagu iki digawe ing taun 90-an. ana klompok kuwi - "Gaza Strip". lanang saka Voronezh. pemain - Yura Klinskikh (Khoy) - ngaso ing tentrem kanggo wong. Dadi yen sampeyan ora ngerti, aja ngomong. mandheg
            1. +1
              5 Juni 2014 15:05
              Kutipan saka RBLip
              Kutipan: Eugene1
              Lagu punika vile ing isi lan makna, lan iku digawe minangka unsur saka "budaya" perang, rusak

              Lagu iki digawe ing taun 90-an. ana klompok kuwi - "Gaza Strip". lanang saka Voronezh. pemain - Yura Klinskikh (Khoy) - ngaso ing tentrem kanggo wong. Dadi yen sampeyan ora ngerti, aja ngomong. mandheg


              Kabeh bener.
              Iku mung klip dhewe bisa diinterpretasikake kanthi rong cara (yen kolase PDB dibusak).
              Mangkono, gumantung ing posisi sing padha.
              Mungkin "kekuwatan saka pepeteng" ...
        7. Komentar wis dibusak.
        8. 0
          5 Juni 2014 00:03
          perjuangan cahya lan pepeteng, interpretasi apik, pitakonan sing ngerti apa pasukan kang perang kanggo, warga Ukraina rampung bingung brainwashing. PUTIH NDUWE BLACK.
        9. 0
          5 Juni 2014 08:54
          Mayit sing mlaku, dudu tentara, bakal ngobong teluk.
        10. 0
          5 Juni 2014 18:04
          Rammstein sialan!
        11. 0
          6 Juni 2014 08:55
          wis padha kalah nalika Maidan wiwit, saiki mung ternak penjahat perang, mikir bakal entuk dhuwit lan mbuwang menyang kulon.
      4. + 28
        4 Juni 2014 20:14
        Nelayan meh klelep kapal Angkatan Laut Latvia? lol ngguyu
        1. +7
          4 Juni 2014 20:34
          Sampeyan kudu nggunakake pengalaman latihan tempur saka para nelayan, gegayutan karo latihan terus-terusan sing ditindakake bebarengan karo para pengawal tapel wates, latihan kasebut paling apik! Ora suwe, kapal dawane bakal munggah ing kapal penggedhe "Angkatan Laut" Latvia. ngguyu
        2. ipshum
          +2
          5 Juni 2014 01:29
          Kapal mung! Banget brazenly rammed karo prau karet pindho ageng, lan uga kecanthol karo dayung. Aku kudu lem lan nglukis maneh ...
        3. 0
          5 Juni 2014 08:58
          Lan apa iku mbilas kanggo bak yen padha meh klelep karo longboat?
      5. Komentar wis dibusak.
      6. Stalker
        + 10
        4 Juni 2014 20:16
        Ing wilayah pelabuhan Bulgaria Varna ana kapal pengintai Angkatan Laut Prancis "Dupuy de Lom",

        Suku kata pungkasan saka jeneng kapal "Scrap" aku seneng !!! ngguyu
        1. 0
          5 Juni 2014 16:55
          DUPUY-DE-LOME (Dupuy de Lome), Izv. Prancis tukang gawe kapal, b. ing taun 1816. Ing taun 1842, dheweke dikirim menyang Inggris kanggo sinau babagan pembangunan sepur. kapal
          1. 0
            6 Juni 2014 09:02
            thanks kanggo klarifikasi, nanging Crowbar isih nyengsemaken.
        2. Komentar wis dibusak.
      7. +3
        4 Juni 2014 20:19
        Hmm... PIKIR sial... Sapa sing kudu menehi dalan marang sing KUDU...!!!
        1. Stalker
          +6
          4 Juni 2014 20:48
          Hmm... PIKIR sial... Sapa sing kudu menehi dalan marang sing KUDU...!!!

          Rem!!! ora duwe wektu kanggo muter karo pertandhingan !!!! ngguyu
          1. +5
            4 Juni 2014 20:59
            pecah, wis lima!!! ngguyu nangis ngguyu
          2. +7
            4 Juni 2014 21:04
            Quote: Stalker
            Hmm... PIKIR sial... Sapa sing kudu menehi dalan...!!!Rem!!! ora duwe wektu kanggo muter karo pertandhingan !!!!



            Lan ing Kulon bakal ngomong ..... iku Putin sing dadi kapten nelayan .... Rusia sing disalahake ... nglirik
            1. Komentar wis dibusak.
            2. Stalker
              0
              4 Juni 2014 22:18
              Lan ing Kulon bakal ngomong ..... iku Putin sing dadi kapten nelayan .... Rusia kudu disalahake.

              Lan ing Kulon padha bakal ngomong mergo - Putin sijine apik banget nggodho ing rod fishing kuat karo garis fishing kuwat ... supaya trawler apes, siji kecanthol lan nalika ditarik dheweke nggawe tumpukan ing pepadhamu !! ! ngguyu
          3. Komentar wis dibusak.
          4. +2
            4 Juni 2014 22:42
            Quote: Stalker
            Rem!!! ora duwe wektu kanggo muter karo pertandhingan !!!!

            Ora, mung ing Lithuania "gangguan ing sisih tengen" muni kaya "kiwa" ing Latvia!
            Nanging ing umum - uga rampung labus: longboat, nanging ing kapal penggedhe! Jancok judhul lan panguwasa! ngguyu
      8. Komentar wis dibusak.
      9. +1
        4 Juni 2014 20:59
        Logika! Castrate ing sadawane garis banyu
      10. 0
        4 Juni 2014 20:59
        Logika! Castrate ing sadawane garis banyu
      11. +4
        4 Juni 2014 21:04
        Asring kedadeyan karo "bangga gedhe": yen sampeyan nuduhake marang wong kabeh, banjur cepet utawa mengko sampeyan kudu nambani ... ing pangertèn kanggo ndandani iku!
        PS Yen sampeyan ora ngerti carane nggunakake "bangga" - tetep kanggo dhewe lan aja muter-muter!!!
      12. +2
        4 Juni 2014 21:13
        Amputasi atavisme tanpa ngenteni peritonitis! am Inggih, ing pangertèn: ing horseradish wedhus tombol akordion?
        wektu nambani malah lara mental, kayata Balt lan Polandia.
      13. +1
        4 Juni 2014 21:22
        Nalika aku ngerti, iki sing pisanan lan mung, lan dheweke sing pungkasan. Saiki kita kudu perang ing rakit.
      14. +1
        4 Juni 2014 22:04
        Go-o-rrdost iki ora ana gunane maneh!
      15. +4
        4 Juni 2014 22:08
        Quote: pensiunan
        Amputasi atavisme tanpa ngenteni peritonitis!

        Nanging padha pracaya sing padha duwe armada, lan ora peritonitis. Waca carane dheweke bakal nglawan Armada Baltik.
        Elinga yen dheweke uga duwe skuadron penyergap sing kalebu kapal motor. ngguyu
        1. +4
          4 Juni 2014 22:45
          Kutipan saka TroN
          skuadron ambush, dumadi saka prau motor.

          ...lan perang kayaks. prajurit
        2. RAF
          0
          5 Juni 2014 23:25
          ngguyu Sialan, kepriye kedadeyane, lan dumadakan bakal teka ing tapel wates lan pasukan darat kita. Katurunan Baltik saka armada Spanyol. ngguyu ngguyu ngguyu
      16. Ujin61
        +1
        4 Juni 2014 23:30
        Telek ora klelep
      17. GARNET-19
        0
        5 Juni 2014 00:08
        Quote: pensiunan
        Amputasi atavisme tanpa ngenteni peritonitis! Inggih, ing pangertèn: kanggo neraka karo accordion tombol wedhus?

        Aku ndhukung kenapa dheweke butuh penyapu ranjau, sawetara prau penjaga pantai cukup kanggo dheweke, lan malah larang regane, amarga ora ana sing butuh negara rem ing negara Baltik ...
        Mangkene kabeh armada sing dibutuhake:
      18. Komentar wis dibusak.
      19. +3
        5 Juni 2014 00:14
        Ing latihan kepungkur, tank siji-sijine ilang ing endi wae. Bali, padha klelep bangga ing iki. Senajan asil ora bisa nanging bungah)
      20. cutsolia
        +2
        5 Juni 2014 00:35
        Apa dheweke duwe kapal sapu ranjau - kabeh armada? Sugeng - saiki ora duwe armada.
        1. +3
          5 Juni 2014 04:46
          Ya, sampeyan muspra, mangan pangembangan rahasia saka bom torpedo sepedha tempur
      21. -1
        5 Juni 2014 06:28
        Quote: pensiunan

        pensioner (5) wingi, 19:57 New
        Saiki bangga gedhe mbutuhake renovasi gedhe.

        Kenapa amputasi? Amerika karo kita!!! sedulur
      22. 0
        5 Juni 2014 07:04
        Quote: pensiunan
        menyang neraka karo akordion tombol wedhus?

        Babagan kapal.
        A trifle, nanging becik!
      23. 0
        5 Juni 2014 13:20
        Armada Baltik - apa ana?
      24. 0
        5 Juni 2014 18:00
        dadi kanggo wong-wong mau makhluk!)
      25. 0
        5 Juni 2014 18:00
        dadi kanggo wong-wong mau makhluk!)
    2. + 14
      4 Juni 2014 19:58
      Rem iku rem.
      Kedadeyan kasebut kedadeyan luwih saka sewulan kepungkur, nanging saiki Kementerian Pertahanan Latvia wis ngangkat tembung sing bisa nyatakake inti saka kedadeyan kasebut.
      1. mad
        + 12
        4 Juni 2014 20:32
        Saiki kabeh anggaran militer negara diancam bakal ndandani penyapu ranjau wassat
        1. Komentar wis dibusak.
        2. Stalker
          +4
          4 Juni 2014 20:51
          Saiki kabeh anggaran militer negara diancam bakal ndandani penyapu ranjau

          Anggaran total mung cukup kanggo lukisan, lan liyane bakal dibayar dening NATO lan EU !!! ngguyu
        3. +6
          4 Juni 2014 20:53
          A jotosan serius kanggo daya angkatan laut.
        4. Komentar wis dibusak.
    3. +4
      4 Juni 2014 19:59
      Armada Baltik

      Kapal iki ngambang ing kali apa? ngguyu ngguyu ngguyu
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Stalker
        +8
        4 Juni 2014 20:03
        Kapal iki ngambang ing kali apa?

        Ing Neglinka ... ngguyu
    4. Stalker
      + 36
      4 Juni 2014 19:59
      Lan aku mikir yen aku ngalami kerugian amarga alasan sing beda !!! ngguyu
      1. +2
        4 Juni 2014 21:19
        Ambisi kekaisaran Latvia mundhak! Mesthine ana akeh kapal perang sing ora bisa diluncurake kapal nelayan sing miskin ...
      2. Komentar wis dibusak.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. GARNET-19
        0
        5 Juni 2014 00:22
        Quote: Stalker
        Lan aku mikir yen aku ngalami kerugian amarga alasan sing beda !!! ngguyu

        Aku wonder carane torpedo kapal iki?
        Mbokmenawa kaya iki:
      5. Komentar wis dibusak.
    5. + 33
      4 Juni 2014 20:00
      Kanthi ati-ati, aku ngucapake salam marang wong Lithuania babagan kamenangan maritim sing pertama.
      Dina iki bakal tansah mudhun ing sajarah republik cilik nanging bangga.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Stalker
        +5
        4 Juni 2014 20:05
        Dina iki bakal tansah mudhun ing sajarah republik cilik nanging bangga.

        Saiki admiral bakal katon !!!! ngguyu
        1. + 13
          4 Juni 2014 20:12
          Quote: Stalker
          Saiki admiral bakal katon !!!

          Trawler bakal ditingkatake dadi pangkat - Kapal perang Angkatan Laut Lithuania.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. Stalker
            +6
            4 Juni 2014 20:26
            Sepele, Pak hi !!! Kapal induk!! lan prau minangka prau tambahan !!! Alhasil, ANG!!! Iku, Rusia Khan .... lol
            1. +2
              4 Juni 2014 21:03
              Quote: Stalker
              !!! Kapal induk!!

              Kapal induk minangka jeneng kanggo masa depan. Saiki, yen dheweke nyelehake kapal penyapu ranjau nganggo jaring iwak, dibuwang ing kapal sapu ranjau (paling ora ana serangan udara), aku setuju - kapal induk.
              Quote: Stalker
              ! lan prau minangka prau tambahan !!! Alhasil, ANG!!!

              Seagulls sing omong kosong kabeh - sayap udara.
            2. +8
              4 Juni 2014 21:41
              Kapal induk Lithuania ... Kaya iki? http://topwar.ru/uploads/images/2014/589/smcv702.jpg
              1. +4
                4 Juni 2014 22:50
                Kutipan saka Oprychnik
                Kapal induk Lithuania ... Kaya iki?

                Lan traktor ana - tinimbang mesin?
                Utawa iku pesawat-traktor-carrier?
                1. +3
                  4 Juni 2014 22:58
                  Hmm... Ah!!! Traktor tinimbang catapult elektromagnetik !!!
                  1. +1
                    4 Juni 2014 23:05
                    Senajan ... Aku ora ngerti ... Mungkin narik bomber metu saka ngisor?
                2. +2
                  5 Juni 2014 15:34
                  Quote: Vasek
                  Lan traktor ana - tinimbang mesin?

                  Foto apik tenan! Bravo Oprychnik!
                  Nanging keunikane uga amarga tinimbang baling-baling lan jet banyu, keajaiban teknik hidrolik iki nggunakake ROADING ROAD minangka propulsor !!!
                  Iki sampah lengkap!
        2. GARNET-19
          +1
          5 Juni 2014 00:25
          Quote: Stalker
          Dina iki bakal tansah mudhun ing sajarah republik cilik nanging bangga.

          Saiki admiral bakal katon !!!! ngguyu

          Laksamana-trawler, iki judhul - menang.
        3. Komentar wis dibusak.
      3. +4
        4 Juni 2014 22:12
        Kanthi ati-ati, aku ngucapake salam marang wong Lithuania babagan kamenangan maritim sing pertama.

        Dheweke kudu dianugerahi pesenan tulka kaleng.
    6. +4
      4 Juni 2014 20:00
      ... Penyapu ranjau "Rūsiņš" minangka kebanggaan gedhe saka armada Latvia ...
      - iku bakal luwih bener: "nganti EU allocates loot kanggo ndandani" ngguyu
    7. + 10
      4 Juni 2014 20:00
      Latvia sing miskin kelangan sebagian besar Angkatan Laut ing siji tabrakan. Ana mung prau motor inflatable saka layanan wates pesisir. Sing waspada nonton armada Rusia.
      1. +9
        4 Juni 2014 20:12
        Sing paling nggumunake yaiku dheweke siap ngusir agresi saka Angkatan Laut Rusia.
        1. +3
          4 Juni 2014 20:54
          Kutipan saka Hariva
          Sing paling nggumunake yaiku dheweke siap ngusir agresi saka Angkatan Laut Rusia.

          Menang kanthi yakin ing game komputer!
      2. +4
        4 Juni 2014 20:38
        Kutipan: Barboskin
        Mung perahu motor inflatable sing isih ana

        mandheg "Balon inflatable sing kuat!" Kuwi jenenge...
        1. +5
          4 Juni 2014 21:02
          militèr marr plottt ngguyu
    8. + 12
      4 Juni 2014 20:01
      Aku panginten padha mung Pick munggah tembung ing Lawakan kanggo dangu.
    9. +6
      4 Juni 2014 20:04
      Kahanan sing serius! Kayane latihan gaya "Kontak lengkap" wis diwiwiti. Aku wonder apa totoan padha?
      1. GARNET-19
        0
        5 Juni 2014 00:29
        Kutipan saka technolux
        pesenan tulka kaleng

        Satus kilogram dhuwur, amarga asil pungkasan wewatesan karo omong kosong. 100: 1 ora kurang.
      2. Komentar wis dibusak.
    10. +9
      4 Juni 2014 20:04
      Sing. Latvia, 80% saka armada Lithuania dipatèni !!! Hey wong enom!
      Ya, paling ora dheweke ora ngeterake pesawat kasebut, yen ora, dheweke bakal tetep tanpa penerbangan!
      1. +1
        5 Juni 2014 15:39
        Kutipan saka sergkar
        Sing. Latvia, 80% saka armada Lithuania dipatèni !!!

        Cukup ngelawan: pihak sing tatu yaiku Angkatan Laut Latvia, lan trawler Lithuania terus mancing kanthi tentrem.
    11. +5
      4 Juni 2014 20:08
      sial! Kanggo sasi padha figured metu apa kedaden lan ngangkat munggah tembung ... Alhamdulillah padha nanggepi. Aku wonder suwene iku bakal njupuk "sedulur ing pikiran" ing Lithuania kanggo sok dong mirsani Latvian "badai" obahe awak?
      1. +2
        5 Juni 2014 09:06
        Dheweke mung mabur adoh sawise impact, padha nggoleki kanggo dangu.
    12. +4
      4 Juni 2014 20:10
      Minesweeper "Rūsiņš" minangka kebanggaan gedhe saka armada Latvia. Ing wulan Maret, dheweke melu perayaan ulang tahun kaping 10 saka aksesi Latvia menyang NATO. Saiki bangga gedhe mbutuhake renovasi gedhe.

      Kepiye carane dheweke bakal ngrayakake saiki, tanpa "Kebanggaan" saka armada "ora bisa dirusak"?!!! Lan sing paling penting, babagan apa? Mung scows fishing isih! Inggih, yen sampeyan sijine senapan mesin "Maxim" ing baris fishing, iku bakal, mbok menawa, malah "adem" saka sadurunge! "Kekuatan geni" dikalikan karo "kelayakan laut sing durung ana sadurunge" !!! wassat wassat wassat
      1. GARNET-19
        +1
        5 Juni 2014 00:34
        Kutipan saka asar
        Inggih, yen sampeyan sijine senapan mesin "Maxim" ing baris fishing, iku bakal, mbok menawa, malah "adem" saka sadurunge! "Kekuatan geni" dikalikan karo "kelayakan laut sing durung ana sadurunge" !!!

        Senapan mesin "MAXIM", iki ora patriotik! Dheweke bakal nyedhiyakake Vickers utawa MG-08. Sawise kabeh, iki NATO ...
        Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
        1. 0
          5 Juni 2014 01:08
          Kutipan: GARNET-19
          Senapan mesin "MAXIM", iki ora patriotik!

          Kenging punapa? American teka munggah karo gun mesin rampung politik bener.
          1. +1
            5 Juni 2014 15:44
            Kutipan saka Shuhartred
            American teka munggah karo gun mesin rampung politik bener.

            Dadi iku! Nanging muni nglarani Rusia. Lan padha gelut karo basa Rusia, kang ngandika dening "non-warga".
      2. Komentar wis dibusak.
    13. Arh
      +5
      4 Juni 2014 20:16
      V.V. Putin kudu disalahake kanggo kabeh !!!))) eseman
    14. +2
      4 Juni 2014 20:16
      Soko sing lagi kesusu. Ora perlu kesusu.
    15. +2
      4 Juni 2014 20:17
      Lan ing ngendi dheweke nyelehake kapal perang, mung jangkar sing isih ana (digambar).
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Stalker
        +4
        4 Juni 2014 21:08
        Lan ing ngendi dheweke nyelehake kapal perang Delhi, mung jangkar sing isih ana

        Iku mung sing jangkar muncul, sing arang banget ing sajarah donya !!! belay wassat lol
    16. + 11
      4 Juni 2014 20:19
      penyapu ranjau armada Angkatan Laut Latvia rusak - lan sho, ora ana hubungane karo Rusia? omong kosong)))
      1. +7
        4 Juni 2014 20:33
        Aja cepet-cepet nggawe kesimpulan! Sawetara wong ngerti, nanging kepala minder kapal agresor iku asli saka wilayah Rostov. Ketoke, iku dheweke - "Stalinis" ardent - sing treacherously menehi knots ing wektu paling inopportune. Mung wae "komisi kacilakan" sing paling dicegah butuh wulan liyane kanggo netepake kasunyatan kasebut.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. Stalker
          +1
          4 Juni 2014 21:10
          Perlu sasi liyane kanggo netepake kasunyatan iki.

          Nganggep rem ing otak - sampeyan bisa kanthi aman nambah 10 !!! ngguyu
      2. Komentar wis dibusak.
      3. Stalker
        0
        4 Juni 2014 22:28
        penyapu ranjau armada Angkatan Laut Latvia rusak - lan sho, ora ana hubungane karo Rusia? omong kosong)))

        ... ora nyimpen .. ibune ana ... ngguyu
        1. +2
          4 Juni 2014 22:57
          penyapu ranjau armada Angkatan Laut Latvia diarani "Rusins". Nanging labuse buta huruf maca: "Rusish", padha panginten - aggressors! lan lunga menyang ram. wong bodho
          1. +2
            5 Juni 2014 15:51
            Quote: Vasek
            Nanging labuse buta huruf maca: "Rusish",

            Dear Vasek! LABUSES iku wong Latvia! Padha nyoba kanggo Dodge tabrakan, nanging padha kelalen menehi printah kanggo mobil lan setir!
            Tangisan sing nggegirisi "T-P-R-UUUU!" wis krungu ing Klaipeda lan Tallinn.
            1. 0
              6 Juni 2014 12:16
              Matur nuwun! mesem!!! ngguyu
    17. +7
      4 Juni 2014 20:24
      Rusia, kanthi tumindak ing Ukraina, wedi marang komandan penyapu ranjau lan dheweke nabrak schooners fishing! Dadi nalika penyelidikan rampung, Rusia ora bakal metu! Sanksi bakal ditampa kanthi lengkap kanggo ngrusak armada anggota NATO.
    18. +6
      4 Juni 2014 20:24
      Lan saiki, contone, aku nulis saka Liepaja, sing ana ing foto kasebut, mula aku nggawa menyang sampeyan kabeh yen ana nelayan Lithuania numpak nelayan Latvia! Amarga penyapu ranjau iki asline dianggep dadi nelayan! ngguyu
      1. +2
        4 Juni 2014 23:00
        Kutipan saka KIBL
        nelayan Lithuania nangkep nelayan Latvia!

        Nelayan nganti nelayan lupus est.
      2. +1
        5 Juni 2014 15:57
        Kutipan saka KIBL
        Lan saiki, contone, aku nulis saka Liepaja, sing ana ing foto kasebut, mula aku nggawa menyang sampeyan kabeh yen ana nelayan Lithuania numpak nelayan Latvia! Amarga penyapu ranjau iki asline dianggep dadi nelayan! ngguyu

        GENE, ayo! Saka kekurangan kapal konstruksi khusus, sedulur-sedulurmu kepeksa adaptasi para trawler (nelayan) karo tugas PMO. Nanging dheweke nggawa gendéra Angkatan Laut Latvia. Dadi - kapal perang, dudu nelayan.
      3. +1
        5 Juni 2014 16:11
        Kutipan saka KIBL
        Dadi aku nggawa sampeyan kabeh yen nelayan Lithuania wis numpak nelayan Latvia! Amarga wiwitane kapal sapu ranjau iki dianggep minangka nelayan! ngguyu

        KIBL, lan sampeyan troll! Utawa ngapusi! Aku felt Petunjuk, nanging aku tiba kanggo .. Banjur aku mutusaké kanggo mriksa apa tenan kedaden.
        "Sawijining kapal nelayan Lithuania ing pelabuhan Liepaja tabrakan karo penyapu ranjau "Rusins" armada Angkatan Laut, lan kapal perang kasebut ngalami karusakan nyata, "laporan agensi LETA, nuduhake departemen pers Kementerian Pertahanan ....
        Foto kasebut kanthi jelas nuduhake yen iki minangka kapal sing dibangun khusus kanthi B No. M-05, dudu "nelayan", kaya sing sampeyan bayangake.
    19. +8
      4 Juni 2014 20:25
      Sugeng rawuh ing NATO. Kaping pisanan, wong Amerika nesu, saiki wong Lithuania ora peduli. Kampanye iki minangka ritus, kabeh ing pamrentahan ... nanging ing NATO. ngguyu
      1. +1
        4 Juni 2014 20:56
        ngguyu Inggih ngandika, aku njengking ngguyu
    20. +9
      4 Juni 2014 20:25
      Kahanan, yen dipikir-pikir, ora ana gunane. Sapu ranjau militer ora nuduhake dalan karo kapal sapu ranjau sipil, sing sejatine minangka prau nelayan. Kesimpulan: perang kanggo nyekel. Iku misale jek sing wis dadi ala banget ing Baltik karo sprats sing malah kapal perang nyekel wong-wong mau, ing resiko njupuk lyuli saka kapal sipil saka negara tetanggan. lol
    21. +3
      4 Juni 2014 20:29
      Armada "Kuwat"! ngguyu
    22. + 10
      4 Juni 2014 20:31
      Bener, tentara reguler Latvia duwe 5000 wong. Lan meh siji-sijine unit tempur yaiku Brigade Infanteri. Sayange, kabeh "kebun binatang" peralatan sing digunakake ing taun-taun pungkasan, mung Hummer lapis baja sing ditampilake - biasane 6 potongan kanthi telung pilihan senjata - bedhil mesin abot M2 Browning, peluncur granat otomatis lan sistem anti-tank. .

      Nanging, tentara Latvia uga duwe siji MRAP, lan malah ditampilake ing parade. Ing wektu sing padha, MRAP pancen Amerika, yaiku, ora mung dirancang lan dibangun dening wong-wong mau, nanging uga dadi milik Amerika Serikat (kayane disewakake), nalika prasasti Angkatan Darat AS durung dibusak . ..

      Secara total, ana rong unit pertahanan udara full-time - ing Zemessardze iki minangka batalyon pertahanan udara kaping 17, lan ing Angkatan Udara - Divisi Pertahanan Udara. Batalyon kaping 17 bersenjata karo 8 bedhil Bofors L-70. Loro meriam lan loro radar deteksi biasane diluncurake menyang parade, lan 4 biasane digunakake kanggo salam. Traktor kanggo bedhil lan radar ing batalyon 17 iku rodo kuna bonet kabeh-wheel drive Volvo 934P, model saka 50s pungkasan abad pungkasan. Divisi kasebut dipasrahake dening wong Swedia kanthi kekuwatan lengkap, kanthi sakumpulan bedhil, radar lan traktor.
      Divisi pertahanan udara bersenjata karo jeep Mercedes-Benz G-Wagen kanthi sistem pertahanan udara RBS-70 Swedia sing dipasang ing badan kasebut. Nanging, iki mung diangkut, sajrone latihan, tripod peluncur tansah dilebokake ing lemah. Sanajan dianggep hotspot, iku ora ateges Stinger, luwih abot lan lawas, karo panuntun dhumateng laser semi-aktif. Pitungan kasebut dipeksa kanggo nyeret bagean kasebut menyang situs instalasi - tripod kanthi kursi, sistem panuntun, sawetara rudal, kanggo ngumpulake kabeh. Operator saka radar bisa nampa panuntun dhumateng kasar ing arah target (sinyal swara saka jinis panas-kadhemen). Dheweke kudu ndeteksi kanthi visual, ngarahake sinar, ngluncurake roket lan tahan nganti 10-20 detik nganti tekan. Ing latihan (menembak saka pesisir mbukak menyang segara ing cuaca apik) biasane bisa kanggo mencet conthong ditarik dening pesawat transportasi kaya L-410. Umumé, sampeyan bisa njupuk helikopter, nanging pesawat modern cukup angel, utamane amarga kecepatan, gangguan terrain lan kahanan psikologis penembake.
      Saka kaluwihan saka RBS-70, siji bisa nyathet sawetara luwih saka MANPADS klasik lan kakebalan kanggo traps panas murub.
      Ya, kekuwatan artileri tentara Latvia yaiku artileri Batalyon Pengawal Ngarep kaping 34: bedhil Ceko 100-mm saka 50-an K-43 karo Mercedes sipil minangka traktor.

      Uga pickup Chevrolet Blazer komersial Amerika kanthi mortir 120mm.

      Tahan aku pitu nganti aku mlayu ... wassat
      1. + 10
        4 Juni 2014 20:41
        Wedi Russian Ivans, Latvia duwe penerbangan:
        Dina iki, penerbangan Latvia sing kuwat kalebu pesawat transportasi ringan Ceko L-410 lan jagung Soviet An-2 sing luwih kuna (4 pcs), uga Mi-2 lan Mi-8. Ya, malah sing mabur nganggo. angel, lan mulane ing militer Parade Angkatan Udara Latvia katon kaya iki:

        Lan Latvia malah duwe 3 (TELU) tank T-55AM2. Dheweke disumbang dening Republik Ceko. Iki digunakake minangka latihan kanggo familiarization pasukan infanteri lan anti-tank, siji ora ing pamindhahan, bedhil kabeh ora ing urutan apa.

        O-O-A tank Latvia sing medeni banget ngatasi alangan
        Padha malah ajeg ngutangi siji kanggo Estonia:
        Militer Estonia nyilih tank Soviet T-55 saka Angkatan Bersenjata Nasional Latvia kanggo sawetara dina kanggo nindakake latihan militer, koran Latvia Chas laporan.
        Estonia nguripake menyang Latvia kanthi panjalukan kanggo nyedhiyakake tank siji kanggo melu latihan militer, amarga Estonia ora duwe tank dhewe. Latvia duwe sawetara tank buatan Soviet sing disumbangake Republik Ceko menyang Republik Baltik sawetara taun kepungkur.
        Miturut publikasi kasebut, kanthi bantuan T-55 Latvia, prajurit Estonia arep nyoba kekuwatan sawetara obyek sing penting militer, laporan RIA Novosti.

        http://www.snariad.ru/2010/01/28/сми-эстония-одолжила-у-ла
        1. 0
          4 Juni 2014 23:07
          Kutipan: Rum 1977
          bedhil ora ing urutan apa

          Kanthi sirah sawn lan batang dilatih.
          Supaya ora sengaja dibor bodho ...
        2. Komentar wis dibusak.
        3. Stalker
          0
          4 Juni 2014 23:54
          O-O-A tank Latvia sing medeni banget ngatasi alangan

          Utamane yen macet ing prapatan - sampeyan bakal ngubengi FIG !!!! lol
      2. +4
        4 Juni 2014 20:42
        Kutipan: Rum 1977
        bedhil Ceko 100-mm saka 50s K-43

        Dheweke katon kaya PAK-40 Jerman ...
        Kutipan: Rum 1977
        Tahan aku pitu nganti aku mlayu ...

        Saiki aku bakal ngumpulake wong lan teka ...
        1. +2
          4 Juni 2014 20:51
          Apa sing penasaran. Ana 6 hummers, lan minangka akeh minangka 3 opsi gegaman.
          Lan sampeyan ngomong Balts rem. Kreatip paling keren! ibu jepang :)
      3. 0
        4 Juni 2014 23:04
        Kutipan: Rum 1977
        hummers wojo - biasane 6 bêsik

        Ana 2 liyane quadricycles "mati" ing arakan! prajurit
      4. +3
        5 Juni 2014 07:51
        Aku weruh parade. Wedi kanggo shreds. COMMENTATOR utamane medeni.
    23. +1
      4 Juni 2014 20:42
      A renovasi gedhe ora bakal natoni ing pikirane politisi Latvia-Lithuania.
    24. Komentar wis dibusak.
    25. +3
      4 Juni 2014 20:48
      Kutipan: Rum 1977
      Kerugian pisanan saka armada Baltik. Latvia-Lithuania 0:1

      Sapi tanggane mati. Sepele, nanging apik)
      1. +1
        4 Juni 2014 21:00
        Sapi iki malah ora narik wedhus kurus
    26. +3
      4 Juni 2014 20:52
      Kutipan saka antarmuka
      Nelayan meh klelep kapal Angkatan Laut Latvia? lol ngguyu

      Dheweke ujar manawa nyebabake karusakan amarga tumindak sing ora sopan. Utawa, ing nalisir, banget trampil?
    27. Palych9999
      + 10
      4 Juni 2014 20:52
      Sing nggumunake, "ram" saka Lithuania diarani "Rūsiņš", sing ing basa Jerman tegese "Rusia" (ing basa Latvia bakal dadi "Krievins" (Rusia)
      Dadi kita ora bisa nindakake tanpa ...
      1. +3
        4 Juni 2014 20:55
        Turu karo tsuko. Iku bakal miwiti.
        Lan ATP kanggo info menarik.
      2. +1
        4 Juni 2014 20:59
        Ah-ah-ah-ah, maneh Rusia sing disalahake kanggo kabeh !!! eseman
        1. +1
          4 Juni 2014 21:05
          Ayo, dheweke bakal milih wong menyang Marinescu
        2. 0
          4 Juni 2014 21:05
          Ayo, dheweke bakal milih wong menyang Marinescu
        3. RAF
          0
          5 Juni 2014 23:37
          ngguyu Persis, saboteurs Rusia nyamar dadi nelayan Lithuania miturut rencana sing dikembangake dening Putin V.V.
      3. +1
        5 Juni 2014 16:26
        Kutipan saka Palych9999
        Sing nggumunake, "ram" saka Lithuania diarani "Rūsiņš",

        Rammer yaiku kapal trawler Lithuania (nelayan), "Rusins" yaiku kapal sapu ranjau Latvia kanthi B No. M-05.
    28. +3
      4 Juni 2014 20:59
      Kedadeyan kasebut kedadeyan luwih saka sewulan kepungkur, nanging mung saiki Kementerian Pertahanan Latvia wis ngangkat tembung kasebut
      Ya, butuh wektu suwe kanggo ngerti apa sing pinter ngomong. Malah karo kalem merek dagang ngguyu
    29. +4
      4 Juni 2014 21:00
      :))) Aku panginten Estonia alon banget. :))) Ayo ngenteni pengadilan nggawe keputusan. Aku percaya yen ing wektu iki mesin sapu ranjau bakal teyeng dadi bledug! :)))
    30. +3
      4 Juni 2014 21:04
      Wong Latvia wis ngumbah otak kita. nyatane, padha duwe 10 kaping liyane operator pesawat lan kapal selam saka Amerika lan Rusia digabungake! infa stopudovaya.
    31. Lyoshka
      +2
      4 Juni 2014 21:04
      daya tempur latvia wis undermined ngguyu
      1. +3
        4 Juni 2014 21:15
        Kutipan: loska
        dirusak
        mandheg Dirusak...
    32. +3
      4 Juni 2014 21:07
      Kutipan saka antarmuka
      Nelayan meh klelep kapal Angkatan Laut Latvia? lol ngguyu

      Ora kapal, nanging armada.
    33. +2
      4 Juni 2014 21:09
      Amerika bakal ngirim pirogue zumvolt2 sing dirancang khusus kanggo angkatan laut Baltik ngguyu ngguyu ngguyu
    34. +3
      4 Juni 2014 21:10
      Dadi dheweke bakal cepet-cepet patroli ing tapel wates karo kapal iwak. Ing sisih liya, dheweke bisa uga ngerti yen negara cilik luwih apik yen ana tetanggan sing gedhe lan grapyak.
      1. +2
        4 Juni 2014 21:14
        Bener. Inggih ngandika kanca!
    35. +2
      4 Juni 2014 21:13
      oh ibukku wong wedok!... kowe ndang moyoki neng kene wong bodho Utawa kepiye Yankees ngenteni patiku?
    36. +1
      4 Juni 2014 21:15
      Kedadeyan kasebut kedadeyan luwih saka sewulan kepungkur., nanging mung saiki Kamentrian Pertahanan Latvia ngangkat tembung kasebut ...
      ngguyu
      ... LAN SATU TAHUN DUrung Kliwat ...
    37. +6
      4 Juni 2014 21:18
      Ringkesan Strelkov kanggo dina iki:
      "Wingi, ing perang cedhak Semenovka, komandan batalyon 95th airmobile brigade tiwas."
      "Siji helikopter wis kobong, sing nomer loro ana ing sisih lan ora bakal mabur ing endi wae, lan sing nomer telu (Mi-24) ditambahake ing esuk iki - tabrakan lan kobong ing wilayah Slavyansky Kurort. ."
      "Aku konfirmasi penembakan TWO pesawat serangan Su-25 wingi. Siji tiba menyang Krasny Liman, sing nomer loro - ing sisih lor Slavyansk (dheweke weruh carane pilot ejected)."
      "Dina iki, Semyonovka dibom lan dibom sedina muput. Malah howitzer 240-mm digunakake. Padha diobong kanthi howitzer lan pesawat penyerang kanthi gantian. Kita duwe loro sing tatu.
      1. +2
        4 Juni 2014 21:36
        Kutipan saka: gfhjkm
        "Aku ngonfirmasi penembakan TWO pesawat serang Su-25 wingi.

        Dina iki, kanca-kanca ngomong, siji potongan, dheweke tiba Nyuwun Aku dudu alarmis, nanging aku uga ora ngerti "pelangi".
        pysy. apa x padha milih warna kabungahan bocah-bocah minangka simbol?!!! iki mung pantes kanggo nguripake Banderlogs menyang Eropah ... lan mung ana siji cara - ngidoni (saka Su-25th) .. lan ngomong - sampeyan dhewe wanted (nyengkuyung tembung karo tumindak) ..lan independen iki bakal rush menyang Eropah ... py.py.sy. Kepiye ing Eropa? - Minoritas seksual, minoritas nasional utawa pengungsi politik?
        Gusti Allah pareng aku urip lan aku bakal ngguyu tanpa twinge
      2. +3
        4 Juni 2014 21:41
        ora bisa? Apa babagan warga sipil? NURS isih du-kanker. Utamane kepinginan pilot ora nuruti. Mabur malah menyang milisi, malah menyang pangon desa.
      3. 0
        4 Juni 2014 22:38
        Hore!!!!!!!!!
    38. Komentar wis dibusak.
    39. +4
      4 Juni 2014 21:32
      apik Sinau saka Angkatan Laut Ukrainia, 23 taun, bangga armada kapal selam Angkatan Laut Ukrainia, ngadeg ing tembok. wong bodho Dheweke bakal nyelehake "bangga" ing jangkar lan ngujo. keprungu
    40. +2
      4 Juni 2014 21:37
      Kutipan saka APAS
      Kutipan saka aspirin02
      Klip Junta perang suci!

      Piye wae ternyata ora patriotik, nyanyi lagu-lagu kanggo kamulyan ATO ing Ukraina ing basa Rusia. Ana cacat, dheweke bakal nyanyi luwih apik ing basa Prancis ..............

      Ya ora tau duwe apa-apa, urip gratis, banjur utang, saiki sregep mbujuk ing ngarepe sing duwe.
    41. + 13
      4 Juni 2014 21:38
      Rada metu saka topik, nanging aku kudu ngakoni, aku gumun opo .
      Nanging pisanan: TR-85 "Bison", iku upgrade saka T-55

      TTX: Dawane karo bedhil maju, mm 9960
      Jembaré awak, mm 3435
      Dhuwur, mm 3100
      Clearance, mm 420
      Kaliber lan merek bedhil 100 mm A-308
      jinis bedhil rifled
      Amunisi 41
      Sudut GN, deg. 360
      Jarak tembak, km nganti 4000 m
      SUO Ciclop-M1 pandelengan
      Senapan mesin 1 × 12,7 mm DShKM,
      7,62 mm PKT
      Senjata liyane 20 peluncur granat kumelun
      Tipe mesin 8VS-A2T2M
      Daya mesin, l. karo. 860
      Kacepetan dalan, km/j 60
      Range ing dalan gedhe, km 400
      Daya spesifik, l. s./t 17,2
      Bar torsi individu jinis suspensi
      Tekanan tanah spesifik, kg/cm² 0,96
      Climbability, deg. 32°
      Tembok sing bisa dilewati, m 0,9
      Selokan sing bisa nyabrang, m 2,8

      Saiki inti:
      Minangka Kamentrian Pertahanan Romania marang wartawan, unit waja dikirim menyang papan latihan ing cedhak kutha Hohenfels, ing ngendi, bebarengan karo kolega saka 14 negara NATO, padha nindakake operasi nyerang gabungan, uga serangan ing pemukiman kanthi nggunakake lapis baja abot. kendaraan.
      Rumania diwakili ing latihan dening kendaraan TR-85 Bizon, sing dadi basis saka pasukan lapis baja negara lan minangka versi modern saka T-55 Soviet, diprodhuksi ing USSR ing taun 50-an. saka abad pungkasan, nyerat majalah Komplek militèr-industri.
      «Sajrone latihan kasebut, rapat latihan dianakake antarane Romania TR-85-M1 "Bizons" nglawan M1 Amerika "Abrams" (Abrahams). Kapal tanker kita ngalahake 8 saka 11 kendaraan Amerika. Miturut punggawa, sawise perang latihan, Amerika katon banget pegel.”, koran Romania Ziare lapor.
      http://vpk-news.ru/news/20481
      wong Romania belay
    42. +3
      4 Juni 2014 21:39
      KERDIK TO THE LATVIAN Armada. ON nganti ora pindhah adoh saka pesisir. ombenan
      1. +5
        7 Juni 2014 17:10
        Kutipan saka: BOB044
        ON nganti ora pindhah adoh saka pesisir.

        utawa mung ing dayung.)))))
    43. +5
      4 Juni 2014 21:48
      Iki kudu mudhun ing sejarah Latvia gratis kanthi jeneng Latvian Tsushima!
      1. 0
        4 Juni 2014 22:10
        mesem. Ora mung Tsushima. Tsuusiiiiiaaaa- bakal muni luwih dipercaya :)
    44. +4
      4 Juni 2014 21:55
      Dheweke ora nuduhake sprat ...
      1. +2
        4 Juni 2014 22:19
        Heh. Sapa sing arep didol? Miturut pengamatanku, 90 persen peserta situs mbukak ing rak-rak ing supermarket, kanthi produk saka negara Baltik, kanthi kacepetan mung kasedhiya ing Kejuaraan Dunia ing atletik.
        Aku mikir asil survey sosial ing negara liya ora bakal beda banget karo pendapat responden lokal.
    45. +1
      4 Juni 2014 22:01
      menarik ... yen sampeyan nerjemahake jeneng Rūsiņš ... banjur soko simbolis mbokmenawa katon
      1. +1
        4 Juni 2014 22:38
        Ndhuwur iku jadwal rinci. Tanpa nerangake rincian, nerjemahake minangka "Rusia"
    46. 0
      4 Juni 2014 22:06
      Kapten trawler, kanthi kasempatan, dudu Jepang?
    47. Adzhimushkay
      +5
      4 Juni 2014 22:09
      Ing Crimea, padha ngomong iki - Aja wedi nelayan ing segara lan bodho saka jawata.
    48. +1
      4 Juni 2014 22:12
      Zadornov ngelingi monolog babagan topik sing padha:
      Sajrone lelungan, wong sing ora dingerteni ngubungi kapten kapal Amerika lan ujar, "Supaya ora tabrakan karo kita, cepet-cepet ganti dalan." Nanging Amerika, sawise kabeh, mangsuli puser bumi - "Kita ora bakal ngganti dalan, sampeyan ngganti", banjur ancaman, saber-rattling lan liya-liyane. Lan nanggepi: "Ora, sampeyan ngganti. Kita minangka MERCU!"
    49. +2
      4 Juni 2014 22:14
      Kapal sapu ranjau Rūsiņš minangka kebanggaan armada Latvia. Ing wulan Maret, dheweke melu perayaan ulang tahun kaping 10 saka aksesi Latvia menyang NATO. Saiki bangga gedhe mbutuhake renovasi gedhe.
      Bangga gedhe - torpedo gedhe. Nanging, nelayan cilik wis cukup kanggo dheweke.
    50. 0
      4 Juni 2014 22:17
      Quote: pensiunan
      Dheweke katon kaya PAK-40 Jerman ...

      Lan ing ngendi Jerman ngasilake bedhil?
    51. +2
      4 Juni 2014 22:34
      Lan song rodo ringkih, seri associative biasanipun, saka lonthe Babil kanggo Rising mati (apa sambungan?) Gambar lan klip ora bisa disebut, urutan video biasa. Lan pancen, tiron lengkap saka SEKTOR GAZ. Perang apa, lagu kabangsan ...
    52. Speznaz T
      +1
      4 Juni 2014 22:35
      Badut....)))
    53. Ork-78
      0
      4 Juni 2014 22:43
      Ya, ck, Laksamana Agung!
    54. 0
      4 Juni 2014 22:58
      Yen armada gedhe kuwi bisa tatu kritis dening seiner fishing prasaja utawa trawler, iki alesan kanggo mikir bab apa iku perlu ing kabeh. Ing armada Lytyshian mbokmenawa ana wolung laksamana kanggo saben pelaut kanthi bintang lan gaji gedhe. Umumé - bibis banjur yaks lan setan percale menyang kabeh palung timah kanggo fattening piglets, bangga disebut Armada.
    55. +5
      4 Juni 2014 23:21
      saka kayu apa kapal iki keling?))))) kapal selam sabanjure karo telung dayung?)))
    56. 0
      4 Juni 2014 23:29
      Ora bakal ala kanggo menehi Latvia sawetara sampah ngambang sing durung dipasrahake menyang dill) Alami, kanthi pick-up)))
    57. 0
      4 Juni 2014 23:31
      Kutipan saka aspirin02
      Klip Junta perang suci!

      yen iki klip junta, kok padha nyanyi ing Rusia (wong jahat sing nglanggar hukum) lan miturut teks, mbusak gambar, iku aran kaya iki klip milisi (lan bab bokong lan bab wong mati lan Iblis - cocok banget karo junta)
    58. 0
      4 Juni 2014 23:46
      Rem tabrakan karo rem ngguyu .
    59. 0
      4 Juni 2014 23:53
      Miturut hukum, NATO saiki kudu nyerang Lithuania amarga nyerang Latvia. Dheweke dadi anggota.
    60. w2000
      0
      5 Juni 2014 00:15
      Kapitan Baltik sing semangat banget mikir, mula kapale ora bisa buyar.
    61. 0
      5 Juni 2014 00:30
      A nelayan Latvia nilar rod spinning lan sengaja punctured prau kembung Lithuania. ngguyu
      kabeh apik tuan kabeh apik lol
    62. Matroskin 18
      +2
      5 Juni 2014 00:32
      Kedadeyan kasebut kedadeyan luwih saka sasi kepungkur, nanging mung saiki Kementerian Pertahanan Latvia nemokake tembung kasebut ...

      Ya, ya, aku krungu babagan efisiensi! Ketoke nelayan nyingkiri tabrakan karo penyapu ranjau kanthi kacepetan sing padha! wassat
    63. +1
      5 Juni 2014 00:36
      Kutipan saka Oprychnik
      Saiki (22,35), aku nonton wawancara Putin karo media Prancis ing P24. A ngarsane depressing, minangka kuldi Eeyore ngandika! Upbringing Eropah vaunted nuwuhake mamang, padha terus-terusan nyegat, takon pitakonan tambahan sak jawaban .. Wartawan ora sopan lan arrogant, lan liyane, padha mung gerah-mannered. Iku mengaruhi lack saka pendidikan kualitas, ngormati dhasar kanggo interlocutor (menarik, kanggo Presiden) Padha bakal ngirim menyang pamirso (mirengke) apa sing bakal padha marang ing Capitol Hill!

      iku mung nyamuk. arep ngombé getihe bruwang... nanging bruwang ora perduli.. nggolek iwak.
    64. +1
      5 Juni 2014 00:40
      Kapten nelayan nduweni gelar "admiral spratina" lan "rammer perkasa" ngguyu
      dheweke meh ora nglilani tanggane klelep ing ngisor Angkatan Laut ngguyu
    65. +2
      5 Juni 2014 02:42
      ora, wong apa iku!? endi kalbu! endi pakurmatan!? piye carane perang karo wong kaya ngono???? Sanalika Amerika Serikat lan NATO wiwit ngrusak hubungane karo Rusia, pesawate langsung ambruk, kapal siji-sijine ambruk, martinet lan pelaut kanthi massal lampus utawa sepi saka tentara! Piye carane perang karo wong-wong kuwi??????? Endi NATA sing gedhe lan kuwasa, sing diwedeni kabeh? :))))))
      PS RAFT angkatan laut Latvia rusak, isih ana layangan militer!)))
    66. +1
      5 Juni 2014 03:54
      Ndaa. Palung pungkasan wis ilang. 3.14 iku bangga.
    67. 0
      5 Juni 2014 04:00
      Ora cukup babagan topik - Obama keturon sajrone pidato Presiden Polandia! Ketoke, dheweke "inspirasi" kanthi rapat karo "tokoh politik" sing "ora bisa ditemtokake" kaya PARASHENKO-Potroshenko !!! ngguyu
    68. 0
      5 Juni 2014 05:37
      Kapal sapu ranjau Rūsiņš minangka kebanggaan armada Latvia. Ing wulan Maret, dheweke melu perayaan ulang tahun kaping 10 saka aksesi Latvia menyang NATO. Saiki bangga gedhe mbutuhake renovasi gedhe.

      Mesthi, sawetara palung lawas saka Skandinavia utawa Jerman, sing nduweni semangat ing siji wektu mung getun mbuwang lan didol menyang mantan budak, miturut prinsip: ing sampeyan, "Lettische Schwein", sing ora apik kanggo kita. .
    69. Polarfox
      +2
      5 Juni 2014 05:42
      Dheweke luwih apik karo stoples sprat. Dadi kita bakal melu sprats. Kok gawe wong ngguyu?
    70. Khalmamed
      +1
      5 Juni 2014 05:56
      ...."Perwakilan Angkatan Bersenjata Latvia wis ngirim aplikasi menyang Polisi Negara kanggo miwiti kasus pidana. Angkatan Bersenjata Latvia ngrancang njaluk ganti rugi kanggo kerusakan saka sing tanggung jawab kanggo tabrakan kapal."...

      .....jebul regane mesin sapu ranjau homo-trans-pedos dermo ora ngluwihi regane kaleng sprat, yen utek-utekne sing cendhek percaya yen NElayan bakal bisa mbalekake biaya sapu tambang MILITER.
      .....setunggal tembung GOMOS-SPROT LANDIA.
    71. +1
      5 Juni 2014 06:08
      Halo kabeh! Iki teks rembugan antarane kapten Amerika lan kru mercusuar Spanyol:
      " tenane
      obrolan direkam antarane Spaniards lan Amerika ing frekuensi
      "Kahanan ekstrem ing segara" saluran pandhu arah 106 ing selat
      Finisterra (Galicia). 16 Oktober 1997

      Spaniards: (statis ing latar mburi) ... ngandika A-853, please.
      nguripake 15 derajat kidul supaya tabrakan karo kita. Sampeyan
      tumuju langsung menyang kita, jarak 25 nautical mil.

      Amerika: (statis ing latar mburi) ...disaranake sampeyan nguripake 15 derajat ing sisih lor supaya ora tabrakan karo kita.

      Spaniards: Jawaban ora. Baleni maneh, nguripake 15 derajat kidul supaya ora tabrakan.

      Amerika (swara liya): Kapten kapal Amerika Serikat ngomong karo sampeyan
      Amerika Serikat. Nguripake 15 derajat lor kanggo nyegah
      tabrakan.

      Spaniards: Kita ora nganggep proposal sampeyan bisa uga cukup,
      Disaranake sampeyan nguripake 15 derajat kidul supaya ora nabrak kita.

      Amerika (kanthi swara munggah): Kapten Richard James ngomong karo sampeyan
      HOWARD, KOMANDER, USS LINCOLN, NAVY
      AMERIKA SERIKAT, KAPAL PERANG SING PALING AGUNG kaloro
      NAVY AMERIKA. KITA DIIRINGI 2 CRUISERS, 6 FIGHTER, 4
      SUBmarines lan NUMEROUS SUPPORT KAPAL. AKU ORA "NASIHATI" KOWE
      Aku "KOMANDI" KURSUS Panjenengan kanggo ngganti 15 derajat menyang lor. LAIN
      Ing acara kita bakal dipeksa kanggo njupuk langkah-langkah sing perlu kanggo njamin
      KESELAMATAN KAPAL KITA. MOHON LANGSUNG LANGSUNG SAKA
      KURSUS!!!!

      Spaniards: Juan Manuel Salas Alcantara ngomong karo sampeyan. We are 2 wong.
      Kita diiringi asu, nedha bengi, 2 botol bir lan kenari, sing saiki
      turu Kita didhukung dening stasiun radio 'Cadena Dial de La Coruna' lan saluran kasebut
      106 'Kahanan ekstrem ing segara'. Kita ora arep menyang ngendi wae
      mateni, considering sing kita ing tanah lan mercusuar A-853
      Selat Finisterra ing pesisir Galicia Spanyol. Kita ora duwe
      idea slightest apa panggonan ing ukuran kita Occupy antarane Spanyol
      mercusuar. Sampeyan bisa njupuk kabeh langkah sing dianggep perlu
      lan nindakake apa wae kanggo njamin keamanan e..go sampeyan
      kapal sing bakal remuk ing watu. Dadi sepisan maneh
      Disaranake sampeyan nindakake perkara sing paling migunani:
      ngganti dalan 15 derajat kidul supaya tabrakan.

      Amerika: Oke, ditampa, matur nuwun."
    72. 0
      5 Juni 2014 06:22
      iki sabotase Rusia marang penguatan Angkatan Laut Latvia ing Baltik keprungu prajurit
    73. 0
      5 Juni 2014 06:45
      Paarni Laatvia sing panas ora menehi dalan kanggo sapa wae, sing kepungkur wajib, turunane wong senapan Latvia!
    74. +1
      5 Juni 2014 07:04
      "Rusia"
      Dheweke malah duwe penyapu ranjau Rusia ngguyu Ngelingi ideologi Latvia, dheweke kudu diundang kanggo mbanjiri umum, minangka tumindak nyingkirake "masa lalu komunis sing dikutuk"
    75. 0
      5 Juni 2014 07:07
      Hmm, angel kanggo Balts saiki - kabeh ana manipulasi Putin ngguyu
    76. 0
      5 Juni 2014 09:47
      Kapitunan pisanan nandhang armada Baltik. Dina iki, Kamentrian Pertahanan Latvia kanthi resmi ngakoni manawa kapal sapu ranjau saka armada Angkatan Laut Latvia rusak sawise kapal nelayan Lithuania, nalika nindakake maneuver, ora bisa ngindhari tabrakan karo "Rūsiņš" (jenenge kapal sapu ranjau).
      Kabeh padha ngapusi. Padha mung dibombardir karo sprats
    77. +1
      5 Juni 2014 09:47
      Prau nelayan disebat ing umum ing alun-alun lan dikirim menyang Teluk Persia
    78. +1
      5 Juni 2014 13:49
      Sugeng sonten kabeh, lan ing kene aku mikir, lan minangka diterjemahake saka basa Latvia "Rūsiņš" tegese "RUSINS", uga, jelas yen "kita" ora pengin ngladeni Latvia, "padha mowing mudhun" saka porsi.
    79. 0
      5 Juni 2014 17:27
      Napa ana 6 gelanggang skating ing foto? Ana 55 ing T-5!
      1. +2
        5 Juni 2014 20:20
        Kutipan saka angsa
        Napa ana 6 gelanggang skating ing foto? Ana 55 ing T-5!

        Suspensi diganti dadi hydro-pneumatic.
        Mangkene ringkesan ringkes babagan apa sing dipotong: http://btvt.narod.ru/5/tr85m1/tr85m1.htm
    80. 0
      5 Juni 2014 17:30
      Lan nyekel? Apa iwak sing sampeyan tangkep ora nglangi? Minangka nelayan, aku tansah nuwun kanggo nyekel yen loro prau tabrakan lan siji ambles.... Skandal donya! Trial kanggo 10 taun! Lan ngrusak EKONOMI WORLD! Saiki 10 kaleng sprat ora bakal nambah total produk NATO-plankton! EU kudu menehi pitulungan finansial! ngguyu
    81. RAF
      0
      5 Juni 2014 22:49
      ngguyu Khan menyang Angkatan Laut Latvia.Kapal apa wae sing diduweni yen rusak amarga tabrakan karo kapal nelayan sipil.Ya, Latvia ora beruntung, banjur anggota NATO nggawe jamban ing dalan kutha, banjur kapal perang rusak. , yen ora soko- kaya pelvis, nanging bangga armada.
    82. +5
      5 Juni 2014 23:55
      Dina iki Kementerian Pertahanan Latvia resmi ngakoni manawa kapal sapu ranjau armada Angkatan Laut Latvia rusak.

      Kang menehi kritik dening senjata presented ing arakan ing Riga, iki mundhut ageng kanggo wong-wong mau
    83. Komentar wis dibusak.
    84. 0
      6 Juni 2014 00:58
      Kanggo Amerika, kabeh populasi tilas USSR yaiku wong India, sing, kanthi salah paham, manggon ing jagad iki lan manggoni. Dheweke papan urip.
      AS minangka pasien sing kasar, lan pasien sing kasar ora diobati, diowahi dadi sayuran utawa euthanized. keprungu
    85. 0
      6 Juni 2014 07:50
      HA-HA-Ha Para nelayan kasil ngatasi kapal sapu ranjau
    86. 0
      6 Juni 2014 08:07
      rakit angkatan laut rusak, balon militèr kabur angin, pasukan waja sing tanggung jawab, siji mobil lapis baja saben republik Baltik ... nanging kemudi luwih alon.
    87. +1
      6 Juni 2014 13:56
      Saiki titik: [quote]Minangka Kamentrian Pertahanan Romania marang wartawan, unit kendaraan lapis baja dikirim menyang papan latihan cedhak kutha Hohenfels, ing ngendi, bebarengan karo kolega saka 14 negara NATO, padha nindakake aksi nyerang bebarengan, uga. minangka nyerang wilayah pedunung nggunakake kendaraan lapis baja abot.
      Rumania diwakili ing latihan dening kendaraan TR-85 Bizon, sing dadi basis saka pasukan lapis baja negara lan minangka versi modern saka T-55 Soviet, diprodhuksi ing USSR ing taun 50-an. saka abad pungkasan, nyerat majalah Komplek militèr-industri.
      «Sajrone latihan kasebut, rapat latihan dianakake antarane Romania TR-85-M1 "Bizons" nglawan M1 Amerika "Abrams" (Abrahams). Kapal tanker kita ngalahake 8 saka 11 kendaraan Amerika. Miturut punggawa, sawise perang latihan, Amerika katon banget pegel.", lapor koran Romania Ziare.[/quote] http://vpk-news.ru/news/20481
      wong Romania belay[/ Quote]

      Aturan World of Tank! lol
    88. Kostya-pejalan kaki
      0
      7 Juni 2014 12:06
      Formulasi menarik saka "Baltik Armada" - apa iku? Apa dheweke durung ngliwati portage? Lan padha nyeret kapal ing punuk? Secara pribadi, minangka wong Belarus sing ora bisa ngakses pantai, aku kesengsem karo perkembangan acara nalika kita, bebarengan karo Semigallanians, Prusia lan Rusia, bakal bisa "mateni" legiun non-Nazi lan non-Nazi. -Bolsheviks, nanging mung sapi, exterminating banget tuwa wong tuwa lan wanita karo anak amarga raspberries ing gisik saka Segara Baltik kita rampung. Lan Ordo Livonian dhewe kalebu ing TPA (Owls (ba, apa asu?, varnishes?) Nanging iki minangka rencana jangka panjang.

      Iku bakal gedhe kanggo gawe uwong yakin negara Eropah, anggota NATO, sing NATO dhewe ora "sah", nanging wis ora adoh saka sistem pertahanan rudal Rusia, i.e. Pertahanan udara Rusia bakal gampang nggawa dheweke metu saka jendhela apa wae, lan sapa wae sing mbukak kasur ing cedhak jendela iki.

      Ngomong babagan hukum. Aku kasengsem ngerti pendapat saka wong-wong sing perang kanggo Afghans, utawa Afghans piyambak, sing ngalami roket murub ing 2001. Nanging apa kita isih kudu menang final kamenangan ing NATO - sawise kabeh, Swedia bagean saka NATO, kang tegese NATO tanggung jawab kanggo Kadurjanan Swedia.

      Aku duwe pitakonan:

      Apa ora iki dhuwit kertas pisanan ing Eropah lan logo Al Qoida padha? Lan apa Swedia ora luwih saka sepisan ngusulake perjanjian antarane Rusia lan antarane Jerman lan Denmark? Pranyata ora mung tikus, nanging uga teroris ...

      Dadi apa jenis moral, ora kanggo sebutno "kurban" lan karusakan materi disebabake NATO ing Afghanistan ing 2001 - 2014.....


      Pati kanggo teroris!

    89. Kostya-pejalan kaki
      0
      7 Juni 2014 12:33
      Saiki cetha yen Gorbachev bisa gampang diseret kuping minangka teroris, nanging wong-wong iki, sing ora gelem "Bait" sing ditampa saka bahan peledak, bisa dihormati. Miturut cara, Barack Obama isih nampa penghargaan kasebut. Malah Presiden AS nggawe kesalahan!

      Lan ing ngisor iki para pahlawan sing nolak penghargaan kasebut:

      1. Leo Tolstoy
      2. Jean Paul Sartre 9Ngomong-ngomong, kanggo FBI Boston - luwih becik nambah versi iki babagan hasutan terorisme ing garis finish ing Boston)

      2.1. Ora suwe sawise tumindak terorisme ing Boston, wong Prancis ngalihake aku menyang pemasok listrik anyar, kaya tukang listrik rambut abang saka Novgorod - jenis "wiwitan anyar", mung ngelawan Erickson ing pelabuhan. Lan ing kene pantes kanggo ngelingi kedadeyan Prancis ing Sakai, sing menarik yen Universitas RNS Me Melbu kita didhukung dening mesin Sakai.
      3. Boris Pasternak
      4. Richard Kuhn - kene bener Hitler nglarang bonus, sanajan dheweke ora nglarang bijih lan baja Swedia, loro kanggo amunisi sing mateni atusan ewu wanita lan bocah-bocah Rusia, lan kanggo kendaraan lapis baja sing nglawan Tentara Merah sing gagah berani.
      5. Adolf Bethenend
      6. Gerhard Domagk
      7. Perelman

      Umumé, aku pengin wong golek pola antarane nasib Sale, segel South Dakota, lan Melbourne dockland. Secara pribadi, minangka kompatibel karo dewa Jepang Kami, aku nyalahake pondokan Jacobist Rusia ngrancang lan nindakake tumindak teroris marang tim hoki Lokomotiv. Menarik banget kanggo nyinaoni sindrom prajurit lan "sindrom Afghan", utawa kenapa Tentara Merah nggulingake Amin pro-Rusia, kanggo milih basa Yunani anal? Masyarakat rahasia Yunani ing AS?

      Jacob Mendez da Costa - kanthi cara, dheweke meh padha karo Cossack sing diasingake saka Conaire

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"