Loro kekuwatan

47
Loro kekuwatanNanging, konflik akut ing Ukraina nggumunake. Pungkasane, ora akeh wong Banderaite sing terang-terangan, malah nggatekake propaganda rabid. Inggih, misale jek apa sing nyegah persetujuan, kenapa penolakan kategoris saka sudut pandang liyane? Kepiye lan sapa sing ngganggu basa Rusia? Napa propaganda Russophobia, sing ngrusak negara Ukraina ing ngarep kita?

Kanggo wong normal, iki nyebabake kejutan sing tulus, utamane babagan pembantaian, sing jelas ditujokake kanggo medeni sebagian besar populasi.

Saka ngendi kabeh iki teka? Jawaban kanggo pitakonan iki, minangka asring kedaden, dumunung adoh ngluwihi wates Ukraina. Lan iki dudu masalah "tangan Washington" utawa "tangan Moskow," kaya sing diucapake para propagandis ing loro-lorone. Masalahe luwih menarik lan luwih jero.

Kasunyatane yaiku ing saben dinane kita ngadhepi rong kekuwatan, rong wujud kekuwatan. Ingkang sepisanan yaiku kekuwatan wuda, kekuwatan gaman, kekerasan langsung. Kapindho yaiku kekuwatan dhuwit. Dhuwit biasane ngalahake kekuwatan telanjang, utawa luwih, nyedhiyakake layanan kasebut.

Nanging ana uga daya katelu, konseptual. Wong biasane ora nemoni ing urip saben dina, nanging ngalahake kekuwatan dhuwit. Iki minangka kekuwatan, sing ditemtokake dening sawetara hukum sing diakoni sacara umum lan diakoni dening kabeh wong, malah sing ora setuju karo iku.

Iki bisa dadi kekuwatan raja utawa raja (banjur adhedhasar hak ilahi, raja iku jebadane Gusti Allah), kekuwatan dhuwit minangka prinsip suci, lan pungkasane, kekuwatan keadilan. Kekuwatan saka USSR ana persis sing menehi donya salah siji saka wangun kaadilan - lan anggere padha pracaya ing, kekuatan saka USSR ora goyah, senajan mungsuh banget serius.

Yen dideleng ing jagad saiki, kita bakal weruh manawa nganti saiki meh kabeh jagad iki dikuwasani mung siji kekuwatan konseptual - adhedhasar "nilai-nilai liberal".

Aku sijine tandha petik kanggo alesan: Nilai utama liberalisme - "kabebasan" - presupposes pilihan independen basis nilai dening penganut, lan nilai liyane, "toleransi", nglarang masyarakat saka njelajah sistem nilai iki.

Mula, kanthi cara kasebut, "serangan" liar ing negara-negara kanthi model nilai tradisional, sing, contone, ora ndhukung propaganda homoseksualitas. Ya, dheweke ora dianiaya - nanging hak masyarakat kanggo nggawe pengadilan babagan prilaku individu dikritik ing kene. Kekuwatan konseptual liberal nduweni tambahan sing penting banget, tanpa model kasebut ora bisa ana.

Iki minangka cara kanggo ngontrol prilaku sosial, sing tanpa moralitas (yaiku, pangerten babagan apa sing apik lan apa sing ala adhedhasar nilai-nilai tradisional) diganti dening kontrol negara (liwat hukum) lan aturan sing kuwat. Yaiku, sing duwe dhuwit luwih akeh.

Lan ing pangertèn iki, kasedhiyan dhuwit iku dhasar - masalah apa wae ing masyarakat liberal wis dirampungake liwat pengeluaran dhuwit (kaya sing kita ucapake, dimonetisasi). Malah mekanisme murni umum, kayata referendum lan diskusi lokal, isih dimonetisasi liwat mekanisme sing diarani "PR" (saka hubungan masyarakat Inggris, hubungan masyarakat).

Masalah ing donya modern yaiku mekanisme kanggo nyebarake dhuwit ing kerangka konseptualitas liberal wis mandheg. Aku ora bakal ngomong apa, kabeh situs kita darmabakti kanggo iki, kene sampeyan mung perlu kanggo deleng kasunyatan.

Nanging iki tegese kabeh sistem manajemen sosial ing donya, dibangun liwat dekade, dibangun ing rencana banal: "kita menehi dhuwit kanggo ngenali hak kita kanggo nulis hukum lan banjur siap kanggo ngleksanakake wong-wong mau," wiwit ambruk.

Yen sampeyan ora menehi dhuwit, apa kita peduli karo hukum sampeyan? Nanging donya ora bisa urip tanpa konsep ing umum - lan wakil saka konsep lawas wiwit mundhakaken sirah, lan kadhangkala anyar katon.
Ing kasus Ukraina, kahanan kasebut jelas - amarga "kasenengan" sing dijanjekake ora katon saka liberal (kajaba penipuan langsung, kayata asosiasi karo Uni Eropa), wong sing paling masuk akal wiwit ngelingi konsep lawas sing ana hubungane karo keadilan. ing jagad Rusia (utawa luwih akeh, ing ruang Eurasia , sing ajeg manunggal ing sawijine kulawarga bangsa, paling anyar ing kerangka Persemakmuran Bangsa-Bangsa sosialis).

Mesthine, ing Rusia ing jaman oligarki lan privatisasi ora perlu ngomong babagan keadilan, nanging saiki kahanan kasebut katon, sanajan alon-alon, wiwit owah, lan Putin sing digandhengake karo owah-owahan kasebut. Miturut cara, aku ora ngilangi manawa propaganda anti-Putin sing pancen rabid ing media liberal disambungake karo asosiasi iki. Nanging ing kasus apa wae, wong wiwit pindhah menyang arah iki.

Ing sisih liya, ana konseptualitas sing beda, ora nyawiji, nanging divisive, strictly nasionalistik. Saka sudut pandang Amerika Serikat lan Eropa Barat liberal (lan ana, minangka pengalaman Prancis nuduhake, ana pasukan liyane), sing tremblingly wedi nyawiji tendensi ing Eurasia (ing cara, China wedi wong-wong mau). , fasis luwih apik tinimbang pasukan pro-Rusia, mula saiki ing Kiev, nasionalis kerja karo liberal (sanajan sing terakhir nyoba ngirim mantan kanggo mateni).

Nanging ing kasus apa wae, apa sing kedadeyan ing Ukraina minangka akibat saka karusakan saka kekuwatan konseptual liberal lan muncule konsep anyar (luwih tepate, kebangkitan lawas). Wigati dimangerteni manawa "Arab Spring" saka opera sing padha - mung proses ing kana sing beda-beda, ana hubungane karo sing beda. sejarah lan peserta liyane.

Lan tingkat agresi ana sing luwih dhuwur, amarga Islam politik saiki, ing asas, ora ngakoni hak peradaban saiki kanggo kasunyatan sing bisa nggawa sawetara jenis kaadilan (ing pangertèn iki, iku analog saka komunis pungkasan abad kaping 19 - awal abad kaping 20).

Bali menyang Ukraina, iku bisa nyatet sing, ketoke, iku ora bakal bisa maneh kanggo nggayuh persetujuan. Kekaisaran liberal ora bakal diuripake maneh (yaiku, iki pendapat pribadiku, nanging ana teori ekonomi.

Pandangan alternatif, sanajan didhukung dening mayoritas "ahli," ora bener didhukung dening argumentasi serius; iki luwih "daftar kepinginan" tinimbang analisis nyata), sing tegese siji utawa konsep alternatif liyane bakal menang.
Aku cenderung pracaya yen Ukraina bakal disintegrate minangka asil, nanging ora liwat metu saka Kidul-Wétan, nanging liwat metu saka nasionalis Galicia saka donya Russian united. Sabenere amarga kita ngomong bab konsep daya, kang model luwih mbangun biasane menang.

Nanging nasionalisme duwe masalah karo konstruktivisme; Galicia isih dudu Jerman ing taun 30-an. Bener, sadurunge kamenangan iki, para liberal isih bakal ngetokake getih akeh.

Nanging ing pungkasan, kudu dicathet yen masalah sing padha karo Ukraina nunggu Eropah Kulon, Asia, lan China (sing uga, sawise ninggalake sosialisme bertahap, duwe masalah konseptual).

Lan ing pangertèn iki, kita kudu nggedhekake konseptualisasi sing bener kanggo ngatur negara kita dhewe, yaiku mbangun kulawarga bangsa sing dibangun ing nilai-nilai tradisional, ninggalake liberalisme, utamane ing kebijakan ekonomi.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

47 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    5 2014 Juni
    Lan ing pangertèn iki, kita kudu nggedhekake konseptualisasi sing bener kanggo ngatur negara kita dhewe, yaiku mbangun kulawarga bangsa sing dibangun ing nilai-nilai tradisional, ninggalake liberalisme, utamane ing kebijakan ekonomi.

    Mung ana siji cara kanggo nindakake iki: bali menyang sistem sosialis.
    1. jj
      + 28
      5 2014 Juni
      Kanca-kanca! Aku quietly wiwit hiccup saka ngguyu bisu, nonton carane pemimpin ing donya Western wis nyepakaké kanggo rapat karo Vladimir Vladimirovich. Iki kudu dideleng. Nonton warta TV. Kabeh padha kaya rombongan TK nakal sing dumadakan krungu langkahe guru. Lan sawetara wis cepet-cepet maju kanggo ngapusi.
      Cameron mbatalake kabeh bisnis supaya duwe wektu kanggo ketemu karo Putin sadurunge nedha bengi ing Hollande.
      Lan Hollande dhewe ujar manawa dheweke siap kerja sama karo Rusia sanajan posisi Washington.
      Obama ujar manawa Rusia duwe kepentingan sejarah sing sah ing Ukraina.
      Barroso ujar manawa gas Amerika ora bakal nggawe bedane ing Eropa.
      Atmosfer umume kaya ngono, mula dheweke bisa ngambung tapak kaki Presiden Rusia
      1. WKS
        +2
        5 2014 Juni
        Kutipan saka jjj
        bisa miwiti ngambung tapak kaki Presiden Rusia

        Inggih, sampeyan jelas exaggerating. Sanjungan diplomatik biasa, nanging dheweke ora pengin nggawe wong nesu, lan bisa uga pengin entuk dhuwit kanggo tujuan pemilihan.
        1. Komentar wis dibusak.
      2. +2
        5 2014 Juni
        Lan aku sedih - Asu dipecat! nangis Kamangka jarene sekretaris pers anyar iku manuk wulu. nglirik
        1. +2
          6 2014 Juni
          Ya, dheweke ora murub, dheweke saiki lagi lelungan bisnis - Israel, Eropa, lan pirang saiki, wakil resmi dheweke, wis maca teks kaping pirang-pirang. kanthi sukses sing padha.
    2. WKS
      +3
      5 2014 Juni
      Aku cenderung pracaya yen Ukraina bakal disintegrate minangka asil, nanging ora liwat metu saka Kidul-Wétan, nanging liwat metu saka nasionalis Galicia saka donya Russian united.

      Ing kene penulis salah, Galicia ora bakal bisa ninggalake kanthi sukarela, psikosis Bandera dheweke wis nyebabake cilaka banget ing jagad Rusia. Galicia bakal ditransfer ing kontrol Polandia, utawa diisolasi saka donya Rusia kanthi reresik awal Tyagnibok lan Yarosh karo Lyashkas.
      1. +2
        6 2014 Juni
        Ora masalah. Apa menyang Polandia, utawa menyang ghetto ... sing utama yaiku nyingkirake kabeh bajingan iki!
    3. Komentar wis dibusak.
    4. 0
      5 2014 Juni
      Bener. Justru menyang sosialis.
  2. +5
    5 2014 Juni
    Artikel sing rada mboseni. Semangat lan perdamaian Rusia bisa nylametake Ukraina saka ambruk lengkap, lan junta fasis kabeh buruh sauntara, lan bakal ilang liwat wektu menyang lalen.
    1. Erg
      +3
      5 2014 Juni
      Ya mboseni. Akeh barang sing dicampur dadi siji tumpukan. Kekuwatan konseptual luwih akeh kanggo ngatur pendapat massa, nanging ora minangka pengaruh langsung ing proses. Ana siji daya - dhuwit. Wiwit pambentukan Sistem Cadangan Federal (1913), jagad iki dikuwasani dening dolar lan mung dolar. Mekanisme subordinasi marang dheweke beda-beda lan dikembangake kanthi apik. Iku liwat dhuwit sing wong digawa menyang kuwasa, perang lan kudeta "dhawuh". Panemuku sing andhap asor hi
    2. +7
      5 2014 Juni
      Khazin, kaya biasane, menehi analisis jero. Boten bosen. Kita wis biasa kanggo nyederhanakake samubarang. Kanggo nyegah stres
  3. +2
    5 2014 Juni
    "yen ana sing suda ing sak panggonan, banjur ing liyane bakal tambah" M. Lomonosov
    "kang uga, sawise nglirwakake bertahap saka sosialisme, duwe masalah konseptual)."
    Nalika sosialisme ilang ing China, bakal katon ing Rusia :-)
  4. +9
    5 2014 Juni
    Sing ora jelas ing kene yaiku Rusia wis dipesen maneh, lan pelanggan yaiku Departemen Luar Negeri. Nganti Amerika Serikat klelep, Rusia ora bakal weruh tentrem ...
    1. +7
      5 2014 Juni
      Hmm...KAMI mung ngimpi tentrem...TENTERA lan ANGKATAN iku SEKUTU!!!
    2. Erg
      0
      5 2014 Juni
      Lan apa karo wong-wong mau? Dheweke bakal mbuwang gedhang menyang kita, nanging ora tuwuh ing kene ... negatif
  5. +1
    5 2014 Juni
    Saka sudut pandang Amerika Serikat lan Eropa Barat liberal (lan ana, minangka pengalaman Prancis nuduhake, ana pasukan liyane) sing tremblingly wedi saka tendensi unifying ing Eurasia, fasis luwih apik tinimbang pasukan pro-Rusia. ,
    Artikel liyane ora ana gunane. Lan iku ora rahasia
  6. +2
    5 2014 Juni
    Apik banget Khazin! Senajan ora kabeh iku tansah indisputable ing construction, siji bab ora bisa dijupuk adoh saka wong - iku ahli ekonomi lan analis banget serius. Aku tansah nyoba ngetutake publikasine.
    1. 0
      5 2014 Juni
      Aku uga mikir nganti sawetara wektu. Nanging sawise korupsi "ECHA", ana owah-owahan ing aku menyang kabeh publicists. Lan aku ora pengin ngrungokake lan aku isih ndeleng sawetara jinis nyekel. Iku luwih apik kanggo dheweke lungguh ing bagean dhewe saka ECHA.
      1. +1
        5 2014 Juni
        Ora, dheweke isih ora ana ing pesta ing Echo. Ya, analis tamu. Tanpa nesu lan histeria
        1. Erg
          0
          5 2014 Juni
          Amerika ing Ukraina uga katon metu saka daur ulang. Diundang...
  7. +2
    5 2014 Juni
    Konflik langgeng antarane Rusia lan donya Anglo-Saxon. Nganti ana kamenangan lan dominasi pungkasan, nganti saiki bakal ana upaya kanggo numpes jagad Rusia.
    Kita, anak, lan putu isih kudu "perang". Proses kaya ngono ora kedadeyan kanthi cepet ...
    Lan kita urip "... ing jaman owah-owahan ..."
  8. +2
    5 2014 Juni
    """ Iki minangka cara kanggo ngontrol prilaku sosial, sing tanpa moralitas (yaiku, pemahaman adhedhasar nilai-nilai tradisional apa sing apik lan apa sing ala) diganti dening kontrol negara (liwat hukum) lan hak wong sing kuwat, yaiku sing duwe dhuwit luwih akeh."""

    Yen ana cara kanggo ngontrol, liberalisme apa iki????? Rave!! Dheweke dhewe wis bingung ing skema lan terminologi !!! ))) Ajining dhiri....
  9. +1
    5 2014 Juni
    Kutipan saka Grif
    Mung ana siji cara kanggo nindakake iki: bali menyang sistem sosialis.

    Kanthi kepemilikan pribadi sarana produksi, ora ana sing ala ing sosialisme.
  10. +1
    5 2014 Juni
    Khazin nduwe petungan sing menarik. Umumé, iki bener. Ing Rusia, Nazi radikal wis manunggal karo liberal lan kiwa ekstrim, karo kolom kalima Navaplny, nanging mung kanggo duration kanggo nggayuh tujuan umum. Liberal Barat ora wedi karo Nazi kaya karo pasukan pro-Rusia. Iki sing paling penting sing kuwatir Merkel, Hollande lan macem-macem Polandia lan Swedia saiki.
  11. buser
    +1
    5 2014 Juni
    ing nyoba kaping telu aku ngerti apa sing dikarepake penulis !!! Dheweke ngomong babagan kabutuhan konsep pembangunan sosial sing anyar, yaiku babagan sing sadurunge diarani ideologi. Nanging ing wektu sing padha, dheweke dhewe ora menehi apa-apa sing anyar utawa menarik, nanging mung mbantah ... Lan dheweke nindakake kanthi cara sing rada canggih lan abstruse, nanging akeh artikel sing bisa ditulis. Apa Pak Khazin bisa menehi saran sing spesifik (lan ora canggih lan abstruse)???
  12. bda
    bda
    0
    5 2014 Juni
    Mesthine, ing Rusia ing jaman oligarki lan privatisasi ora perlu ngomong babagan keadilan, nanging saiki kahanan kasebut katon, sanajan alon-alon, wiwit owah, lan Putin sing digandhengake karo owah-owahan kasebut. Miturut cara, aku ora ngilangi propaganda anti-Putin pancen rabid ing media liberal sabenere disambungake karo asosiasi iki.


    Propaganda anti-Putin sing ora dikepengini mung minangka salah sawijining unsur sistem sing ana propaganda anti-Rusia, propaganda anti-Ortodoks, propaganda anti-tentara (sing akeh sing eling, wiwit taun 90-an), propaganda pro-konsumen, propaganda saka maksiat lsp.

    Saka sudut pandang Amerika Serikat lan Eropa Barat liberal (lan ana, minangka pengalaman Prancis nuduhake, ana pasukan liyane), sing tremblingly wedi nyawiji tendensi ing Eurasia (ing cara, China wedi wong-wong mau). , fasis luwih apik tinimbang pasukan pro-Rusia, mula saiki ing Kiev, nasionalis kerja karo liberal (sanajan sing terakhir nyoba ngirim mantan kanggo mateni).

    Lan liberal iku fasis, mung posing nganggo sarung tangan putih.
  13. 0
    5 2014 Juni
    Kutipan: mik-51
    Konflik langgeng antarane Rusia lan donya Anglo-Saxon. Nganti ana kamenangan lan dominasi pungkasan, nganti saiki bakal ana upaya kanggo numpes jagad Rusia.
    Kita, anak, lan putu isih kudu "perang". Proses kaya ngono ora kedadeyan kanthi cepet ...
    Lan kita urip "... ing jaman owah-owahan ..."

    "Great Game" terus ...
  14. +1
    5 2014 Juni
    Kutipan saka jjj
    Kanca-kanca! Aku quietly wiwit hiccup saka ngguyu bisu, nonton carane pemimpin ing donya Western wis nyepakaké kanggo rapat karo Vladimir Vladimirovich. Iki kudu dideleng. Nonton warta TV. Kabeh padha kaya rombongan TK nakal sing dumadakan krungu langkahe guru. Lan sawetara wis cepet-cepet maju kanggo ngapusi.
    Cameron mbatalake kabeh bisnis supaya duwe wektu kanggo ketemu karo Putin sadurunge nedha bengi ing Hollande.
    Lan Hollande dhewe ujar manawa dheweke siap kerja sama karo Rusia sanajan posisi Washington.
    Obama ujar manawa Rusia duwe kepentingan sejarah sing sah ing Ukraina.
    Barroso ujar manawa gas Amerika ora bakal nggawe bedane ing Eropa.
    Atmosfer umume kaya ngono, mula dheweke bisa ngambung tapak kaki Presiden Rusia
    Lan Barroso wis ngomong, yen Eropa ora ana ing ngendi wae tanpa gas Rusia. Lan Amerika mesthine adoh lan ora ana gas lan ora ana dalan ing kana.
    1. parus2nik
      +1
      5 2014 Juni
      Lan ing wiwitan, kayane dheweke bakal ngalahake ...
  15. Vlad Gor
    0
    5 2014 Juni
    Pungkasane, ora akeh wong Banderaite sing terang-terangan, malah nggatekake propaganda rabid.
    Inggih, penulis saestu optimistis yakin. Nanging muspra. 23 taun kamardikan wis rampung tugas. Justru ing antarane wong enom sing mayoritas zombie dening propaganda Bandera.
  16. parus2nik
    +1
    5 2014 Juni
    Pungkasane, ora akeh wong Banderaite sing terang-terangan, malah nggatekake propaganda rabid....Partai Nazi Hitler ora akeh, sing paling kondhang ana ing kono..Nanging..Jerman wis dadi edan..Iki sing kita deleng ing Ukraina...Lan ana akeh Banderaite ing kana, sawetara, ora penting. .malah nganggep propaganda rabid...
  17. Vlad Gor
    0
    5 2014 Juni
    Kutipan: mik-51
    Konflik langgeng antarane Rusia lan donya Anglo-Saxon. Nganti ana kamenangan lan dominasi pungkasan, nganti saiki bakal ana upaya kanggo numpes jagad Rusia.
    Kita, anak, lan putu isih kudu "perang". Proses kaya ngono ora kedadeyan kanthi cepet ...

    Ing Paris lan Berlin, pasukan Rusia wis mlaku. Saiki giliran London dadi tuan rumah parade militer Rusia. ya
  18. +1
    5 2014 Juni
    Aku setuju karo penulis.Model ekonomi liberal donya saiki, aku bakal ngarani model asu rabid.Model kebebasan mutlak kanthi bantuan dhuwit.Model iki asing ing jagad Rusia lan kudu dirusak kabeh lan ora bisa dibatalake. Yen ora, donya bakal kepunjulen dening pageblug laku jina lan laku jina lan lam bakal ensue. Mungkin mesthi, ngandika pathetically, nanging yen sampeyan mikir bab iku, sayangé iku supaya.
  19. 0
    5 2014 Juni
    Pandangan alternatif, sanajan didhukung dening mayoritas "ahli," ora bener didhukung dening argumentasi serius; iki luwih "daftar kepinginan" tinimbang analisis nyata), sing tegese siji utawa konsep alternatif liyane bakal menang.


    Apa sampeyan bisa luwih jelas?
  20. igor58
    +1
    5 2014 Juni
    Artikel kasebut pancen ora biasa, kanthi sudut pandang anyar babagan acara politik saben dina, interpretasi kasebut menarik lan nuwuhake rasa hormat marang penulis.
  21. +3
    5 2014 Juni
    Setahun kepungkur aku nonton film babagan ibune sing putrane tilar donya ing Ossetia, ditembak dening tentara bayaran - Ukrainia. Dheweke ngentekake kabeh dhuwit lan nyewa profesional sing nemokake lan nusuk wong sing mateni putrane. Pilot Fagot sing nembak rudal ing kutha - dadi wedi - mati ing stake banget nglarani!
  22. +2
    5 2014 Juni
    "Ukraina tetep ing kuburan"

    "Kolumnis kita ngomong babagan owah-owahan sing kedadeyan ing urip Ukraina bubar
    Aku lair ing Ukraina, kang mambu saka susu seger lan apples seger, lan ora kobong ban lan mesiu. getih Ukrainia mili ing vena. Setengah uripku wis liwati kene. Nanging saiki, saben taun aku teka ing tanah air kanggo sujud ing kuburane wong tuwa. Aku kaya kanggo utamané Wigati sing bapakku, Ivan Zhilin, tindak liwat kabeh perang saka awal kanggo Berlin dhewe, mbela kamardikan bener saka negara.

    Mula, aku duwe hak ngomong.

    Inggih, crests, kita bisa congratulate dhéwé! Kabeh sing kedaden ing negara - saka awal Euromaidan kanggo janjian dening Amerika saka billionaire Poroshenko minangka vassal - penghinaan saka billionaire Poroshenko, ing syarat-syarat tingkat cretinism, Ngartekno ngluwihi malah Psaki incomparable! Wiwit saiki, kita dadi sing pertama ing perkara iki lan unit pangukuran kretinisme ora dadi siji psaki, nanging siji ukra.


    kanthi lengkap:


    http://iinews.ru/economy/127444-ukraine-ostaetsya-lech-v-grob.html
  23. +7
    5 2014 Juni
    Aku wis suwe maca (sawetara taun). Aku nulis dhisik. Aku wis manggon ing Israel kanggo taun 16. Aku tresna negara ngendi aku lair (Ukraina, Kherson). Aku pengin bali menyang USSR, urip, lan mati. Apa bener! Lan aku bakal nindakake apa aku bisa kanggo iki. Aku ora pengin duwe senapan mesin ing tanganku ....
  24. +6
    5 2014 Juni
    Quote: antiyankes
    Setahun kepungkur aku nonton film babagan ibune sing putrane tilar donya ing Ossetia, ditembak dening tentara bayaran - Ukrainia. Dheweke ngentekake kabeh dhuwit lan nyewa profesional sing nemokake lan nusuk wong sing mateni putrane. Pilot Fagot sing nembak rudal ing kutha - dadi wedi - mati ing stake banget nglarani!

    Apa makhluk kasebut bisa diarani pilot? Dheweke ora nate ragu-ragu nalika nyerang
    http://youtu.be/zH7BppMWY9o
  25. +6
    5 2014 Juni
    Kanggo komentar ing ndhuwur
  26. 0
    6 2014 Juni
    Aku elinga Khazin ngendika babagan 5 taun kepungkur yen dheweke lan tim kerjane nggawe model anyar struktur pemerintahan. Muga-muga ana kemajuan, amarga bakal migunani banget.
  27. 0
    6 2014 Juni
    Sing paling nggumunake aku yaiku pitakonan babagan arah sing bener SAwise MOTO! Horror luwih kaya komputer. game! Sapa sing ana ing stan? Tolboev bener! Monyet duwe kapinteran sing apik!
  28. Komentar wis dibusak.
  29. +1
    6 2014 Juni
    Yen sadurunge format kasebut diarani G7+1 banjur G8 enggal format kasebut bakal diarani ONE+g7
  30. SongnyaDV
    +1
    6 2014 Juni
    Eropa saiki ora beda karo jaman Hitler mrentah ing kana.

    Padha eseman ing tugas, padha munafik lan padha siyap kanggo ndhukung ANYONE sing ngomong marang Rusia.

    Pamrentah kita (kanthi pengecualian langka) nyoba njupuk conto saka panguwasa Eropa saiki.
    Contone, GazProm kita tawar-menawar karo fasis babagan rega gas.
    Ora cukup yen GazProm tawar-menawar, uga SPONSORS para fasis, ngeculake barang kanthi gratis!??? wong bodho

    Katon yen Putin diubengi saka kabeh sisih.
  31. 0
    6 2014 Juni
    A sethitik metu saka topik. "Sawise kamenangan ing ATO, unit Garda Nasional kanthi bagean saka militer sing dikontrol, didhukung kanthi politik dening Amerika Serikat lan Uni Eropa, dilengkapi senjata lan amunisi Barat paling anyar, nindakake serangan ing Crimea. Presiden, nyumurupi kekalahan sing mbebayani kanggo negara kasebut ing perang karo Rusia, menehi prentah kanggo nglucuti senjata paramiliter. Ing wektu sing padha, rally mayuta-yuta wong sing ora puas karo kahanan urip sing ala wiwit kumpul ing Maidan. penerbangan, kapal angkatan laut lan sistem rudal pesisir, unit "Crimean" sing dikalahake lan demoralized diwutahake menyang Kiev "kanggo bebener." Presiden mlayu. Batalyon oligarki wiwit ngrebut pamaréntahan pusat, "Sektor tengen karo perwira Maidan, militèr, bebarengan numpes sing ora dikarepake. Polandia, Hongaria, Rumania, Belarus, Rusia nyatakake perlu kanggo nglindhungi wargane. Ukraina ora ana maneh. "
  32. 0
    6 2014 Juni
    Kabeh katon bener, nanging kanggo wong sing ngomong _
    Quote: Mikhail Khazin
    Ora akeh wong Banderaite sing blak-blakan, malah nggatekake propaganda rabid. Inggih, misale jek apa sing nyegah persetujuan, kenapa penolakan kategoris saka sudut pandang liyane?

    Ora ana iman.
    Akeh sing nyoba setuju karo fasisme _
  33. dmb
    0
    6 2014 Juni
    Iki pancen nggegirisi jiwaku. Lan dheweke katon kaya wong sing sopan, nganggo kacamata lan jenggot. Dheweke biasane nulis artikel sing wicaksana. Sabanjure aku kepeksa pindhah menyang wangun "nyuwek metu" kuotasi sing aku ora seneng. Nanging ora bisa ditindakake kanthi cara liya; wektu iki Khazin nulis kanthi ora jelas. "Mulane, kanthi cara, "serangan" liar ing negara-negara kanthi model nilai tradisional, sing, contone, ora ndhukung propaganda homoseksualitas. Ya, dheweke ora dianiaya - nanging hak masyarakat kanggo nggawe pengadilan babagan prilaku individu dikritik ing kene, "ujare. ketoke babagan Arab Saudi lan Qatar. Nalika aku kelingan saiki, Obama lan Hollande ngadeg, lan padha nyalahake raja Saudi amarga ora seneng karo homoseksual. "Islam politik saiki, ing asas, ora ngakoni hak peradaban saiki kanggo kasunyatan sing bisa nggawa sawetara jenis kaadilan (ing pangertèn iki, iku analog saka komunis pungkasan 19 - awal abad 20). Nanging iki lucu.Wah, jelas babagan komunis, dheweke duwe alasan kanggo iki, lan ide-idee, malah implementasine parsial, pancen cocog karo keadilan. paling apik bisa netepake adhedhasar obrolan karo warga Rusia Grozny, Serbia Bosnia, lan ing pungkasan paling awon, dening reresik Hindu ing Qatar. Banjur mbok menawa dheweke bakal mangertos boten cecek saka analogi kuwi. Nah, kaya iki. kanggo mangerteni sambungan antarane kabeh Khazin ngandika lan divisi saka Ukraina.
  34. 0
    6 2014 Juni
    Ing sisih liya, ana konseptualitas sing beda, ora nyawiji, nanging divisive, strictly nasionalistik. Saka sudut pandang Amerika Serikat lan Eropa Barat liberal (lan ana, minangka pengalaman Prancis nuduhake, ana pasukan liyane), sing tremblingly wedi nyawiji tendensi ing Eurasia (ing cara, China wedi wong-wong mau). , fasis luwih apik tinimbang pasukan pro-Rusia, mula saiki ing Kiev, nasionalis kerja karo liberal (sanajan sing terakhir nyoba ngirim mantan kanggo mateni).

    Persis. Separatis utama ana ing Kyiv! Lan pengaruhe ing integritas Ukraina jelas.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"