Apa rapat umum mbantu wong Donbass?

9


Terus terang, aku ora tahan unjuk rasa, pawai lan liya-liyane. Amarga akeh alasan. Nanging jebul ana kegiatan sing bisa migunani.

3 Juni. Voronezh. Pusat kutha. Klompok cilik (kira-kira 30 wong) kanthi gendéra saka macem-macem organisasi. Partai "Great Fatherland", "Gerakan Pembebasan Nasional", "Persatuan Dagang Warga Rusia". Ora ana pidato. Ora hymns. Mung wong sing duwe gendera lan poster babagan topik sing kobong: "Simpen wong Donbass."

[/ center]

Saben wong sing nyedhaki, sanajan penasaran, dikon njupuk poster sing ana tulisan kaya ngono lan njupuk foto. Sabanjure, kaya biasane, kirim foto kasebut ing sumber daya sing cocog. Kontribusi cilik kanggo perang informasi nglawan pelanggaran hukum ing Ukraina.

[tengah]

Ana wong sing ora pengin fotone diterbitake ing ngendi wae. Nanging ana mung sawetara. Mayoritas mung ing sih. Akeh sing kasengsem "apa iki bisa mbantu?" Akeh wong sing takon kepiye carane mbantu wong sing butuh. Dheweke menehi dhuwit.

Ngerteni manawa ana akeh wong sing peduli lan responsif ing saubengé iku becik. Sawetara ujar manawa dheweke mikir babagan carane bisa mbantu tujuan kasebut minangka ndhukung warga sipil ing roket lan cangkang. Lan dheweke seneng banget yen barang cilik kaya foto kanthi daya tarik bisa migunani.

Sawetara nyatakake mamang. Padha ngomong yen ana, ing Kulon, dheweke ora peduli karo kabeh sing kedadeyan. Sing foto karo poster iku cilik. Nanging siji wong tuwa kandha kanthi wicaksana: "Apa yen ana yuta foto? Apa yen sepuluh?" Kayane wis teka. Wong lanang kuwi mikir. Lan dheweke njupuk poster ing tangane.

Jumlah wong sing melu ing tumindak iki minangka indikator. Kaping pisanan, iki minangka indikator yen wong kita isih dadi wong sing paling responsif lan paling apik ing donya. Lan sing paling dipercaya.

Mbok menawa naif percaya yen foto kanthi daya tarik bakal mbantu nglindhungi tanah Donbass saka bom. Nanging nalika sawetara atus wong ing sawijining kutha, sawetara puluhan yuta ing sawijining negara pracaya iki saka dhasar atine, mukjijat pancen bisa kelakon. Lan ing ngendi dheweke ngrancang pati kanggo warga Donetsk lan Luhansk, paling ora siji wong bakal mikir babagan iki. Paling ora amarga wedi. Gething lan ngremehake apa sing wis ditindakake - ing kasus apa wae, iki masa depane.

Banjur ana tenan akeh foto karo telpon "Hands off Donbass".
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

9 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    5 2014 Juni
    Langit Donbass mung bisa direksa Pantsir, lan dudu foto wong sing duwe poster, apa kita wong naif, padha mateni kita, mateni anak-anak kita, lan kita kabeh mlaku-mlaku nganggo plakat, Obama, ya kudu bengok-bengok. supaya Rusia ngadeg kanggo nimbali Donbass, Yen kita ora nglindhungi Donbass saiki, kabeh iki bakal diwiwiti ing Rusia sawise sawetara wektu.
    1. +1
      5 2014 Juni
      Lan ing ngendi para penambang Donbass dhewe? Endi pasukan sing lunga nganggo helm menyang Kiev kanggo upah? Yagene dheweke ora nglindhungi kulawargane? Dheweke nuduhake pengungsi saka Slavyansk babagan warta ing VESTI. Dheweke teka karo kulawargane, karo bojo. Wong-wong mau ninggal omah lan lunga. Apa iki normal? Apa wong-wong kita lungguh ing rok nalika perang, nalika bom tiba ing omah-omah? Aku pengin tentrem kabeh. lan negarane. Tembung-tembung kasebut sinonim - Ukraina lan Freebie. Iki maneh ana wong sing duwe utang. Kaya gas.
      1. 0
        6 2014 Juni
        Apa ana gunane nganakake rapat umum nalika bom lan cangkang tiba ing omah sampeyan? Mbokmenawa ana, nalika omah iki dudu duweke sampeyan ...
  2. Volland
    +1
    5 2014 Juni
    Aku ora tau nganggep Donbass minangka Ukraina, mung Tanah Suci Rusia, acara sing kedadeyan ing kana ora bisa diterangake kanthi cara apa wae.
  3. +2
    5 2014 Juni
    Kabeh bakal mbantu yen kita kabeh nyawiji, ing saben negara, ing saben kutha ing saben negara ...
  4. 0
    5 2014 Juni
    Aku malah ora ngerti yen acara kuwi dumadi ing Voronezh. Sanajan kabeh wong kerja lan sing ngerti apa sing kedadeyan ing tengah.
  5. diamond
    0
    5 2014 Juni
    mung rapat umum gedhe. Sanalika Crimea dicaplok, ana puluhan ewu ing lurung-lurung. kaya malah liyane Russian Donbass - supaya 30 wong
    1. +1
      5 2014 Juni
      30 wong padha ing alun-alun, nanging carane akeh wong teka lan njupuk gambar karo poster, carane akeh foto bakal nyebar ing Internet, ora cukup?!
  6. 0
    5 2014 Juni
    sawetara wong sing disambungake karo sabotase informasi saka akeh media - iku mung sing populasi kutha malah ora ngimpi bab kasunyatan sing tumindak perlu iki njupuk Panggonan. - mung Crimea bali, supaya bisa ngomong, ing kabeh lan mulane ngumpulake akeh wong, lan Donbass nyatane, ing blokade informasi, para birokrat ora ngerti carane bakal katon ing rapat umum kuwi saka ndhuwur, kang kok padha sing hushing munggah kasunyatan nesu populer
  7. 0
    5 2014 Juni
    Milisi Donbass uga butuh dhukungan moral. Dhukungan wong ing Rusia lan jagad iki penting kanggo dheweke. Saiki aku mikir iki minangka wayahe kritis ing perang sipil, kita kudu nggunakake kabeh pasukan kita ing perang kanggo kamardikan Donbass!
  8. +1
    6 2014 Juni
    Sing gedhe mesthi diwiwiti saka perkara sing cilik. Bravo Voronezh!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"