"Ngumbah cakar angsa ..."

58
"Ngumbah cakar angsa ..."Wiwit jaman Marquis de Custine, para panulis Prancis sing ngunjungi jarang ngrusak pamaca kanthi pandangan sing apik utawa objektif babagan Rusia.

Lan wektu iki, Monsieur Jean-Pierre Elkabaha saka stasiun radio "Europe-1" lan Gilles Bulo, tuan rumah edisi sore. warta saluran TF-1, teka ing Sochi kanggo wawancara karo Vladimir Putin kanthi rai sing ora apik.

Sanadyan assertiveness boorish, utawa disiapake arrogantly pinunjul expression saka physiognomies, utawa dedeg piadeg bangga bisa ndhelikake kasunyatan sing purun mung nepaki tatanan politik overlord. Ora. Ora duweke dhewe, nanging sing kudu teka ing 6 Juni ing pantai Normandia amarga "Genangan Gedhe".

Lha piye carane kowe ora kegawa. Sawise kabeh, perlu loosen lemah, kanggo nyiapake, supaya bisa ngomong, acara sing bakal teka. Masyarakat ora sabar, gosok-gosok tangan, ngenteni, Pak, lan kangen tontonan kepiye Pak Nobel Laureate bakal "nyelehake" Rusia lan "Putin sing ora bisa ditahan"!

Mesthi, skenario sing cocog wis disiapake kanggo ngremehake presiden kita. Mitulungi Monsieur Hollande ora diragukan.

Nanging pangarep-arep muspra, purun. Ora kanggo topi Senka. Iku bakal luwih apik yen padha maca dening D. Swift saka acara rampung nalika Lilliputians nyoba kanggo dasi Gulliver.

Aku yakin Vladimir Vladimirovich, kanthi katemtuan, ketajaman pikiran lan tembung, bakal bisa ngowahi kahanan kasebut, amarga dheweke nuduhake luwih saka sepisan, kalebu wawancara wingi. Sampeyan ora perlu kuwatir babagan iki.

Nanging Dinas Keamanan Presiden lan pengawale kudu tetep mbukak. Para dalang saka Barak Khuseinovich ora bakal kantun kesempatan kasebut, supaya ora nyoba ngilangi Putin. Sawise kabeh, dheweke kaya balung ing tenggorokan, lan cara-carane dikenal. Aku ora pengin mbaleni nasib Chavez.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

58 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 44
    5 2014 Juni
    Aku entuk kesan yen wawancara ditindakake dening rong pelawak saka komedi Prancis taun 70-an - ekspresi rai, gerakan. retorika lan jinis karakter dhewe ora mangu-mangu ... Siji langsung diwutahake metu Louis de Funes, loro metu lan pitakonan bodho ... ngguyu
    1. + 25
      5 2014 Juni
      Umumé, Vladimir Vladimirovich nindakake pakaryan sing apik - kanthi kamulyan, kanthi tenang, kanthi rasa percaya diri lan bener! Apike, Prancis bakal nuduhake kabeh?
      1. +8
        5 2014 Juni
        Apike, Prancis bakal nuduhake kabeh?

        ... tanpa disetujoni dening layanan pers teks, plot ... dheweke ora duwe hak kanggo nuduhake ... lan sawise disetujoni ... malah surat ora bisa diganti ...
        Dheweke bakal ganti - ora mung dhuwit, nanging uga ora ana celonone sing cukup kanggo wong-wong sing nyiapake lan ngetokake wawancara kanggo mbayar denda ....
        1. kamulyan45
          + 13
          5 2014 Juni
          Aku mangsuli: ora kabeh ditampilake ing Prancis! 2 menit dialokasikan saka wawancara 20 jam. Banjur, pracaya kula, iki kemajuan gedhe, iku kabèh 5 menit maneh,
          tinimbang ramalan cuaca!
        2. +1
          5 2014 Juni
          Ing-in, dheweke ngerti carane ngetung rampokan, dheweke bakal ngedol apa wae sing dikarepake, sanajan Kitab Suci kanthi kamuflase.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +8
        5 2014 Juni
        Ya, Pakdhe Vova ngerti carane nyemplungake mungsuh ing genangan kanthi moncong. Kanggo kang, lagi ngomong ing Internet, ngormati lan ngormati. eseman
      4. +1
        5 2014 Juni
        Kutipan saka: ksv500
        Apike, Prancis bakal nuduhake kabeh?
        Ora, iku Fantastic!
    2. + 10
      5 2014 Juni
      Kutipan saka Altona
      Gambar Louis de Funes sing langsung ngidoni, ing njaba lan ing pitakonan konyol ...
      Dheweke uga bakal nggunakake "akting swara" Soviet kita lan mesthi - ONE to ONE ya ...
      1. kamulyan45
        +5
        5 2014 Juni
        Iki sing luwih cedhak, Gilles Bulo, iki swarane mouthpiece Prancis, saluran pemerintah TF-1. Nanging sing luwih adoh yaiku radio pi ... un,
        ngapunten kanggo akurasi. Wingi aku krungu sawetara nistha ing radio muter trik ing Putn kita, nemokake iku banget pinter, nanging aku ora nganggep ngomong
        iku Jean-Pierre Elcabaja.
    3. 225 teh
      +1
      5 2014 Juni
      Kutipan saka Altona
      Aku entuk kesan yen wawancara ditindakake dening rong pelawak saka komedi Prancis taun 70-an - ekspresi rai, gerakan. retorika lan karakterisasi paraga kasebut dhewe ora mangu-mangu ...


      Padha persis ... mung bakal luwih bener kanggo ngganti huruf pisanan "K" karo "G" karo iki ... urks
    4. +1
      5 2014 Juni
      Dadi kodhok sing komedi sundel.
      1. +4
        5 2014 Juni
        Antarane Prancis, ora mung nitpicks. Contone Alexander Latsa nyerat kanthi objektif babagan Rusia. Bener, dheweke manggon ing kene lan omah-omah karo kita.
    5. +3
      5 2014 Juni
      Wangsulan: Bab ingkang utama ora carane pools paddling iki tumindak ing Interview, sanajan iki uga indikatif. Utama APA? bakal dicithak lan disuarakake dening media kasebut. Cukup angel kanggo ngrusak pernyataan PDB babagan ora ana pasukan lan instruktur kita ing Ukraina. Ayo padha ndeleng carane padha metu. Sawise kabeh, yen padha nyithak wawancara iki minangka, banjur tutup kasur bakal VERY !!! ora marem marang bawahane.
    6. +3
      5 2014 Juni
      Kutipan saka Altona
      gambar Louis de Funes sing langsung ngidoni, ing njaba lan pitakonan konyol ...


      Persis! Aku disiksa, sapa sing ngelingake aku!
      Lan obahe fussy, lan awl ing bokong!
    7. 0
      5 2014 Juni
      Aku uga langsung mikir - loro homo lawas. Ramping, choleric - mlumpat, moyoki, ngacungake tangan, nendhang sikil ... FFUUUUU ....
  2. + 24
    5 2014 Juni
    Acara kasebut ora ditindakake kanthi alasan objektif: Juru tulis geyropa sing disewa dening obamka ora cocog karo PDB! Nuwun sewu, nanging ana hubungane karo: "Sampeyan Kashtanka nglawan wong, kaya tukang kayu nglawan tukang kayu" ...
    1. + 10
      5 2014 Juni
      Sing mesthi, sanajan padha nindakake boorishly, terus-terusan interrupting Vladimir Vladimirovich, nanging kabeh iki muspra. Wong lanang sing salah nyerang sing salah. Lan Putin sepisan maneh (sanajan wis suwe ora perlu mbuktekake apa-apa marang sapa wae) ngonfirmasi yen dheweke minangka pimpinan NEGERI BESAR.
  3. + 10
    5 2014 Juni
    Aku nonton rekaman loro badut iki.
    Inggih Putin, diplomatically subtly nerangake kabeh.
  4. + 13
    5 2014 Juni
    Dheweke ngirim sing paling apik. Yen IKI sing paling apik, banjur aku mesakake dheweke. De Gaulle muter ing kuburan kaya baling-baling.
    1. kamulyan45
      +9
      5 2014 Juni
      Dadi, ora ana gunane Putin ngandhani babagan De Gaulle kanthi langsung, tanpa pitunjuk. Lan jeneng iki saiki inspires wedi serius ing bunderan panguwasa, amarga kasunyatan sing bagean mikir Prancis nggoleki jenderal anyar. Lan minangka conto, jeneng iki tambah akeh disebutake dening 87% saka wong-wong sing ora wareg karo kawicaksanan bojo kapindho Obama kang Francois Hollande.
      Mulane, aku ora bakal dadi categorical ing statements ing hubungan kanggo wong Prancis biasa. Ya, ing sisih lor Prancis luwih pinter, sampeyan bisa uga komunikasi karo wong Paris, nanging sisih kidul, mesthine, penyergapan, kabeh wong santai ing kene.
      1. +2
        5 2014 Juni
        kamulyan45
        Hello
        Apa wong Prancis dhewe nyebutake Francoise Hollande minangka garwa nomer loro Husseinovich? :)))
        Aptly.
        Apa sampeyan mikir babagan Marine Le Pen? Apa dheweke ora bisa dadi de Gaulle? Utawa mungkin ana calon liyane?
        1. kamulyan45
          +2
          5 2014 Juni
          Halo, iki carane bojoku nelpon dheweke, lan akeh sing mung nyebut dheweke "merd",
          kang ing terjemahan tegese telek. Marine Le Pen ... mmm ... ora kabeh cetha, ing pangertèn sing nyebar alon, nanging carane sampeyan kudu turu? Piye wae, dheweke apik banget. Aku malah krungu manawa ana rencana gabung karo kaum sosialis. Nanging aku ora ngerti kabeh, mula aku ora bisa ngomong sing luwih spesifik. Aku ngadili politisi ing kene kanthi jumlah serangan saka CRIF, organisasi Yahudi sing mutusake kabeh. Sawise kabeh, CRIF ing sawijining wektu nuduh De Gaulle dhewe minangka anti-Semitisme.
          Calon liyane, pancen pantes, ora mlebu Parlemen Eropa, demokrasi iku Eropa, lho.
          1. +2
            5 2014 Juni
            kamulyan45
            Inggih, apa "merd". Aku ngerti saka wektu nalika aku maca The Three Musketeers :))) Inggih, Aku marang sing ing hubungan - kanggo padu. lan ing basa apa wae - kita kabeh rada Prancis ... :)))
            Apik banget. Terus terang, aku ora ngerti babagan peran penting CRIF ing urip politik Prancis, kanggo aku iki minangka panemuan ... Inggih, mbok menawa, miturut apa sing sampeyan ucapake, siji kudu ora kaget yen wong Yahudi Eropa nindakake. ora nyingkirake Benya Kolomoisky saka kabeh jabatan sing dikuwasani ing organisasi ...
            Lan babagan Le Pen, aku takon sampeyan amarga dheweke katon apik banget babagan Rusia. Nightingales ing kene kapenuhan pujian marang dheweke ... nanging dheweke jelas bibi sing angel, lan bapake, fasis, aku ora seneng ...
            1. kamulyan45
              0
              5 2014 Juni
              Ya, ya, ana sawetara sing nyekel iki ... lan kasunyatane ora cukup informasi babagan kabeh calon lan partai. Iku Marine Le Pen lan iku. Sedhela mengko, yen ana kapentingan, aku bakal menehi sawetara informasi liyane babagan CRIF uga.
            2. 11111mail.ru
              0
              5 2014 Juni
              Kutipan saka: eseman
              Nah, apa iku "merd"

              Iku prasaja: mung ngelawan - "mrd"(Prancis)"drьм"Oh (ing basa Rusia).
          2. utama
            0
            6 2014 Juni
            Ya, ing sisih lor Prancis luwih pinter, sampeyan bisa uga komunikasi karo wong Paris, nanging sisih kidul, mesthine, penyergapan, kabeh wong santai ing kene.

            Aku manggon ing sisih lor Prancis, wong Normandia, padha pinter banget. Mulane, mbokmenawa, ana kecenderungan kanggo ngurangi kecerdasan iki sethithik. Narkoba, pendidikan seksual kanggo bocah-bocah umur 11 taun. isih erysipelas)
      2. P-38
        +1
        5 2014 Juni
        Garwa kapindho Obama François Hollande
        Bravo, plus!
      3. +2
        5 2014 Juni
        Kutipan saka: gloria45
        Garwane kapindho Obama, Francois Hollande.

        Lan iki apik tenan! Nanging nyuwun pangapunten, apa wong ireng ora milih Francoise nakal dadi bojone sing ditresnani ing minggu iki?
        1. kamulyan45
          0
          5 2014 Juni
          Sawise kabeh, dheweke lunga menyang Valtsman ibn Poroshenko, sanajan sapa sing ngerti primata ing kono!
  5. +2
    5 2014 Juni
    saka Don.
    Lan apa sing bisa sampeyan ngarepake: 6:? Ace banget angel kanggo wong-wong mau! Lan kanggo: 7:, muga-muga: ace: duwe joker!
    1. +1
      5 2014 Juni
      Kutipan saka Borisjdin1957
      Lan kanggo: 7:

      Ana Lavrov, amarga PDB rada langsung (lan muji dheweke !!), lan Menteri Luar Negeri KITA bakal bisa ngomong SO ..., dadi kirim menyang kono(ing ngendi Makar ora graze calves) sing mungsuh Rusia bakal ngerti kabeh mung nalika ndeleng. hi
  6. +3
    5 2014 Juni
    Aku uga mikir babagan bebaya lelungan menyang Normandia kanggo Vladimir Vladimirovich, nanging iki ora mungkin diatur, amarga nimbang deklarasi perang nuklir langsung ... Sanajan sing bakal ngurutake wong bodho.
    1. +3
      5 2014 Juni
      Soko aku zaperezheval kanggo Putin, lan dumadakan ..... pah pah pah, Gusti Allah ngalang-alangi. Sawise kabeh, ora ana panggantos kanggo dheweke, ora Medvedev.
  7. +2
    5 2014 Juni
    Dokter ora gelo karo wong sing lara, lan uga presiden kita: apa sing kudu ditindakake, diprogram?
  8. KOH
    +4
    5 2014 Juni
    Nanging Dinas Keamanan Presiden lan pengawale kudu tetep mbukak. Para dalang saka Barak Khuseinovich ora bakal kantun kesempatan kasebut, supaya ora nyoba ngilangi Putin. Sawise kabeh, dheweke kaya balung ing tenggorokan, lan cara-carane dikenal. Aku ora pengin mbaleni nasib Chavez.

    Nalika dheweke wiwit ngomong babagan perjalanan GDP menyang Normandia, aku uga mikir babagan iki, FSO, aja turu !!!
  9. +2
    5 2014 Juni
    Muga-muga Putin wis nyiapake .. surprise .. kanggo purun saka Komite Regional Washington lan panitia distrik Paris, Berlin, London bawahan kanggo dheweke ..
  10. +1
    5 2014 Juni
    Kutipan: KOH
    Para dalang saka Barak Khuseinovich ora bakal kantun kesempatan kasebut supaya ora nyoba ngilangi Putin


    Putin bakal nganggo rompi anti peluru. FSO lan FSB ing tandha!
    1. KOH
      +2
      5 2014 Juni
      Rompi minangka rompi, lan sawetara prau lan angsa kudu dikirim ...
  11. Anton Sed
    0
    5 2014 Juni
    Usus iku tipis.
    Lan ing diplomasi, dheweke bakal nindakake kabeh ana ing kana.
  12. +4
    5 2014 Juni
    Kutipan saka: ksv500
    Umumé, Vladimir Vladimirovich nindakake pakaryan sing apik - kanthi kamulyan, kanthi tenang, kanthi rasa percaya diri lan bener! Apike, Prancis bakal nuduhake kabeh?

    Aku bakal nuduhake, kok ora ... Prancis, sawise kabeh, ora Amerika, padha ngapusi lan tetep maneh akeh kurang. Kabeh ing kabeh, wawancara apik! Putin, mesthi, ana ing ndhuwur! Iku apik kanggo ndeleng, ora ngomong apa-apa!
    1. 242339
      +3
      5 2014 Juni
      Aku bangga yen negara kita duwe presiden kaya ngono! Suwe ngenteni.
  13. Chuikov
    +1
    5 2014 Juni
    Padha mbokmenawa duwe sawetara jinis angger jurnalistik ing dhewe, carane kakehan sampeyan kudu mbaleni tembung: "perang", "kekaisaran", etc., etc.
  14. +3
    5 2014 Juni
    Nalika ana wawancara utawa konferensi pers karo wartawan asing, aku simpati karo Vladimir Vladimirovich. Bola-bali kanggo njawab pitakonan sing padha lan ora ngeculake, apa jenis toleransi sing diduweni wong?
  15. +2
    5 2014 Juni
    Dadi, sanalika aku ngerti yen PDB arep menyang Prancis, mula langsung ana pikirane babagan upaya mateni dheweke, kayane aku ora kudu mlebu, mbebayani banget.
  16. +5
    5 2014 Juni
    Loro-lorone pewawancara Perancis, kaya setan saka snuffbox, kabeh wektu ora sopan, kadhangkala interrupting saben liyane, kanggo sisih paling ora ngrungokake interviewee kanggo mburi, nyoba kanggo galau lan ngukum ing paling soko, uga ing paling piye wae GDP OUR, kang kadhangkala katon malah lucu. Nanging Vladimir Vladimirovich ngendhaleni awake dhewe supaya ora mangsuli kanthi cara sing apik banget, dheweke nindakake rapat iki lan ing pirang-pirang aspek ora cocog karo pangarepan Prancis, supaya ing endi wae ing jawaban kanggo pitakonan sing angel, dheweke bakal kesandhung utawa luwih apik. , sing bakal menehi alesan kanggo mangu-mangu ing veracity saka jawaban. Iku bakal luwih angel kanggo GDP ing Normandia, ngendi ora bajingan siji bakal sympathize karo wong, nanging nolak lan pengin wong alangan, sawetara malah bisa numpes wong (ing jaban rangkah " partners" wis sukses banget ing iki). GOD GOOD LUCK kanggo VLADIMIR VLADIMIROVICH ING ACARA ESOK ING FRANCE!!!!
  17. +1
    5 2014 Juni
    Sing mbarep banjur ngakoni ana ing panggonane yen dheweke ora tau njupuk wawancara gratis, malah pitakonan ora dikoordinasi sadurunge. Nanging, kaya sing diomongake, dhuwit ora mambu, pesenan rampung, bebener dicopot maneh.
  18. yulka2980
    +2
    5 2014 Juni
    Mesthine, PDB kudu tetep ana ing ndhuwur kupinge! Lan sampeyan mung kudu nggawa wong sing wis kabukten ing pirang-pirang taun.
  19. SongnyaDV
    +3
    5 2014 Juni
    Aku weruh manawa VV Putin mangsuli kanthi jelas ora SESUAI karo RENCANA, dheweke langsung narik dheweke, ngganggu, mbingungake ...

    Wawancara kabeh katon ora sopan.
    Putin wis apik! mandheg
  20. +1
    5 2014 Juni
    Apa sing bisa dakkandhakake - presiden kita cukup sabar lan ngontrol diri.
    Lan ing sisih kodhok, murka sing mulia utamane "disentuh": kepiye sampeyan, Presiden Rusia, ndhukung "rezim berdarah" Bashar al-Assad! Banjur: kita ora ngerti, nanging kenapa sampeyan ora pengin komunikasi karo piglet?
  21. +1
    5 2014 Juni
    Luwih becik maca saka D. Defoe
    utawa D. Swift???
    1. +1
      5 2014 Juni
      Aku setuju. Matur nuwun kanggo klarifikasi
  22. +1
    5 2014 Juni
    PDB punika monolith a, lan badut iki pygmies sing nyoba kanggo mindhah, minangka asil, nul minangka asil.
  23. XYZ
    +3
    5 2014 Juni
    Aku pengin Wigati toleransi nemen lan dispassionateness saka GDP. Thatcher ing kahanan sing padha ing 5 detik bakal nyelehake badut ing panggonane lan nggawe dheweke ngrungokake dhewe. Ing kasus iki, taktik kasebut ora bakal nggawa apa-apa sing apik. Mongrel mung bakal nampilake Putin minangka czar otoriter. Kosok baline, dheweke tetep tenang sajrone wawancara, mangsuli kanthi lembut lan ora nanggepi kekasaran sing jelas. Full pakurmatan!
  24. +1
    5 2014 Juni
    Jurnalisme surrealisme Prancis....
    1. +3
      5 2014 Juni
      Ora babar pisan. Biasane wong tuwa prostitusi homoseksual.
  25. ed65b
    +1
    5 2014 Juni
    Aku ora pengin mbaleni nasib Chavez.
    Inggih, ing kene penulis tindak adoh banget ing ngimpi ala, Obamaych ora bakal ngimpi pilihan iki, nanging yen ora, dheweke bakal tangi ing kringet kadhemen lan bengok-bengok ing basa Rusia - "tangi." iku perang nuklir dijamin lan karusakan saka planet disebut Bumi.
    1. +3
      5 2014 Juni
      Saiki dheweke ora nembak. Saiki lagi keracunan. Chavez, wong sehat sing mekar, dumadakan lara kanker lan tiwas.
  26. dmb
    +1
    5 2014 Juni
    "Plato iku kancaku nanging sing bener luwih ditresnani". Ora elek yen Presiden negaraku njlentrehake marang masyarakat donya yen pemimpine padha ngapusi rakyate. Nanging luwih becik yen dheweke nyoba mangsuli pitakone kanca-kancane. Ora sing dipilih khusus ing rapat jurnalistik karo dheweke, nanging kanggo masalah saiki. Ana sawetara wong ing topik wawancara; sing dianggep wong-wong sing nyedhiyakake perlawanan bersenjata ing sisih kidul-wétan Ukraina. Kabeh pitakonan liyane mung bisa muncul nalika mangsuli sing pisanan, apa wae.
    1. 0
      5 2014 Juni
      Saben sayuran duwe wektu.
      1. dmb
        0
        5 2014 Juni
        Ya, nanging wong-wong ing Slavyansk lan Luhansk dudu sayuran, nanging padha njupuk senjata amarga "kasebut ing ndhuwur" lan wong-wong sing "gabung karo dheweke" janji ndhukung ora mung kanthi ngukum prilaku ala Obama lan Merkel.
        1. 0
          5 2014 Juni
          Apa mung amarga padha janji?
          Isih, sampeyan kudu ora overdo iku. Paribasan sing kondhang ora ana hubungane karo para pembela Slavyansk lan Donetsk, nanging saben diskusi, lan utamane wawancara, nduweni panggonan lan wektu.
          1. dmb
            0
            5 2014 Juni
            Mbok, nanging iku tega sing pisanan iku, lan kaloro godhong kanggo mengko. Ing mratelakake panemume, padha inextricably disambung, lan yen Interview luwih kanggo gambar dhewe, banjur jawaban kanggo pitakonan saka fellow warga bisa ngerti apa "ndhuwur" ngangap bab nasib Rusia ing Ukraina, minangka ngandika bab. iku. Kanggo alasan kanggo njupuk senjata, mesthine ora mung, nanging pernyataan kasebut langsung nyumbang kanggo iki, mesthi.
  27. 0
    5 2014 Juni
    Ngimpi ora mbebayani, nanging kepiye carane? ngguyu
  28. 0
    5 2014 Juni
    Kabeh tatanan donya pro-Amerika saiki ana ing ancaman. Penetrators poherili kabeh norma moralitas! Mulane, paragraf pungkasan ing artikel sing paling penting !!!
  29. Dracula
    0
    5 2014 Juni
    Putin ora kudu lunga. Dimon perlu anggur apik ana, lan iku spesialis kita ing wilayah iki.
  30. +1
    5 2014 Juni
    Wawancara kasebut ditindakake dening rong badut sing ditugasake, kaya bocah-bocah wadon nelpon sing kerja ing paman ing luar negeri. Lan apa sing diarani sawise iku? Sapa padha? Baron Jerman, marquise Prancis lan viscounts, Pak Inggris lan kanca-kanca - ing endi pakurmatan sampeyan, ing ngendi bangga sampeyan? Kesedihan total!!! Lan V.V. Putin, pakurmatan lan pujian!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"