Oleksandr Turchynov mblokir tapel wates Rusia-Ukraina

61
Miturut kantor berita "Kabar", lan. babagan. Ketua Verkhovna Rada Ukraina Oleksandr Turchynov ngumumake pamblokiran parsial tapel wates Rusia-Ukraina ing sisih kidul wilayah Donetsk lan Luhansk. Miturut dheweke, "iki minangka salah sawijining unsur utama operasi anti-teroris."

Miturut Turchynov, dheweke durung bisa ngomong suwene tahap operasi khusus saiki bakal terus, lan apa martial utawa negara darurat bakal dienalake ing wilayah tartamtu, nanging masalah iki diteliti dening para ahli lan anggota Keamanan Nasional. lan Dewan Pertahanan.

Miturut Turchynov, kanthi nutup tapel wates, bakal bisa kanggo lokalisasi konflik ing sisih kidul-wétan.

Lan babagan. Kepala Departemen Dalam Negeri Ukraina Arsen Avakov ngandhakake yen tanggal 4 Juni Oleksandr Turchynov ngunjungi markas lapangan ATO ing wilayah Donetsk.
  • http://www.vesti.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

61 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 31
    5 2014 Juni
    Ghoul! Kabeh padha, pasuryan ngandika kathah, malah yen wong saka bunder saka saiki "pemimpin" Ukraina wis expression rai normal ???
    1. + 13
      5 2014 Juni
      Quote: Kucing sing apik
      Ghoul! Kabeh padha, pasuryan ngandika kathah, malah yen wong saka bunder saka saiki "pemimpin" Ukraina wis expression rai normal ???

      Lipslap!
      1. +4
        5 2014 Juni
        Kutipan: SRTs P-15
        Lipslap!

        Bokong pitik ... Dheweke bakal "mblokir" tapel wates ...
        1. jj
          +5
          5 2014 Juni
          Apa Turchinov ngerti yen kabeh getih bakal digantung ing dheweke lan kanca-kancane
          1. 0
            5 2014 Juni
            Kutipan saka jjj
            Apa Turchinov ngerti yen kabeh getih bakal digantung ing dheweke lan kanca-kancane

            Mungkin dheweke ora pengin ngerti?
          2. Anton Sed
            +3
            5 2014 Juni
            Sapa sing bakal takon apa? Pungkasane, iki warga AS utawa wong Eropa gay. Padha ora menehi kita runaways, nanging Amerika bakal nutupi iki
    2. +1
      5 2014 Juni
      Quote: Kucing sing apik
      Ghoul! Kabeh padha, pasuryan ngandika kathah, malah yen wong saka bunder saka saiki "pemimpin" Ukraina wis expression rai normal ???

      Ots..setel bebarengan karo Avakov.
      1. 0
        5 2014 Juni
        Dheweke ora nindakake iki, dheweke kerja minangka penambang emas, uga, kaya sweeps cerobong asep, mung ing ngisor bangkekan. keprungu
    3. +4
      5 2014 Juni
      Hmm ... Zae ... nutup BORDER ... Mung sing bisa ndhudhuk selokan ... DIKUbur !!!
      1. 225 teh
        +3
        5 2014 Juni
        Quote: armageddon
        Hmm ... Zae ... nutup BORDER ... Mung sing bisa ndhudhuk selokan ... DIKUbur !!!


        "Turchinov mblokir tapel wates ..."
        Apa Turchina duwe bokong gedhe?
    4. +2
      5 2014 Juni
      Quote: Kucing sing apik
      Kabeh padha, pasuryan ngandika kathah, malah yen wong saka bunder saka saiki "pemimpin" Ukraina wis expression rai normal ???

      Iki dudu rai, iki jo @ underdog Yahudi-Polandia kanthi akar Turki ..
    5. +3
      5 2014 Juni
      Ing Downs, pasuryan tansah katon padha.
      1. +3
        5 2014 Juni
        Aja ndemek wong lara. Iki minangka moral w..od biasa.
    6. +3
      5 2014 Juni
      Ya, dheweke ngliwati garis. Katon kaya hadiah saka obamka - "duri" tekan penjaga perbatasan Ukhlopov. Nanging nasib ala - ora cukup kanggo kabeh tapel wates.
    7. 0
      5 2014 Juni
      Nanging pasuryan ngandika akeh.


      Iku misale jek kula sing terus constipated lan nyurung kabeh wektu. :)
      1. 0
        5 2014 Juni
        Siji ebultyr wis ngeduk "selokan anti-tank" ing tapel wates karo Rusia ... wassat Diterbitake: 18 Maret 2014
        Watesan dikunci! Kanggo ngiyataken tapel wates wétan, ing wilayah Donetsk padha wiwit dig selokan ageng. Inisiatif kasebut duweke gubernur lokal kanggo Sergey Tarut. Trench, dawane 180 kilometer, bakal mlaku saka Segara Azov menyang tapel wates karo wilayah Luhansk. Parit kasebut ambane 4 meter. Ambane struktur anti-tank yaiku 2,5 meter. Kajaba iku, poros dhuwure 2 meter didegake ing cedhak. Lan ing papan strategis sing penting, insinyur militer nginstal tetrapods - supaya ora ana transportasi mungsuh sing ngliwati tapel wates.
        1. 0
          5 2014 Juni
          Ya, nyilem...
    8. 0
      6 2014 Juni
      Ngalangi tapel wates miturut kho-khlyatsky: para pengawal tapel wates lunga lan nggantung kunci ing gapura pos papriksan. Kabeh tapel wates dikunci))
  2. + 15
    5 2014 Juni
    Pengawal wates nggawa mudhun saka ing kono, nanging sapa sing bakal ngalangi?
    1. + 11
      5 2014 Juni
      Ya, dheweke bakal nemokake karyawan sabanjure.
      Sampeyan kudu njaga koridor! Simpen ing kabeh biaya! Yen ora .....
      1. + 11
        5 2014 Juni
        Kutipan saka: dmitriygorshkov
        Sampeyan kudu njaga koridor! Simpen ing kabeh biaya! Yen ora .....

        Bandera Sait ana nix, 100 km tapel watese ora ana pangayoman, penjaga perbatasan mlayu menyang kabeh arah. , tikar, tikarngguyu
        1. 0
          5 2014 Juni
          Kutipan: Alexander Romanov
          Ana nix ing Bandera Sait, 100 km saka wates

          Ya, mung tapel wates negara Khoklandia-Rusia ing wilayah Luhansk udakara 700 km! Lan ora tau dikontrol utawa diblokir, sanajan ing April / Mei! Dheweke ora duwe kekuwatan utawa kemampuan kanggo nindakake! Mung gropyokan lan ambushes isih bisa operate ing situs saka temonan kemungkinan, utawa ngendi informasi bab preparation saka transisi wis ditampa (pengkhianatan). Ana Dhiskusi sing padha nyoba kanggo mine tapel wates karo tambang bouncing Amer, nanging iki durung diverifikasi.
          Dadi 100 km tansah karo wong-wong mau lan iku normal, aku ana liyane! Selokan kuwi mung digali ing DPR dening Taruta, lan wates kita karo wong-wong mau luwih saka 100 km.
          1. 0
            5 2014 Juni
            Kutipan: wong tuwa54

            Ya, mung tapel wates negara Khoklandia-Rusia ing wilayah Luhansk udakara 700 km! Lan dheweke ora tau dikontrol lan ora tumpang tindih, sanajan ing April / Mei

            Sampeyan ngerti, nanging ing sirah saka banderlogs padha saben dina ndamel ing tapel wates kaya tembok watu, ora siji fraer bakal slip liwat. ngguyu
    2. 0
      5 2014 Juni
      Iki ora nyukupi utawa barang ala liyane sing dikandung, utawa Zh. kudu dadi dheweke ...
    3. 0
      5 2014 Juni
      Kutipan: Igor39
      Pengawal wates nggawa mudhun saka ing kono, nanging sapa sing bakal ngalangi?

      --------------------
      Kaya sapa? Kabeh padha ... Karatsupa lan Mukhtar ... ngguyu
      1. +1
        5 2014 Juni
        Kutipan saka Altona
        Kaya sapa? Podo wae...Karatsupa lan Mukhtar... ngguyu


        Aku ngira yen Karatsupa, bebarengan karo Mukhtar, bakal mateni reptil iki dhewe yen urip kanthi rasa isin.
      2. +1
        5 2014 Juni
        Dadi iki saka sisih kita.
      3. 0
        5 2014 Juni
        Kutipan saka Altona
        Kutipan: Igor39
        Pengawal wates nggawa mudhun saka ing kono, nanging sapa sing bakal ngalangi?

        --------------------
        Kaya sapa? Kabeh padha ... Karatsupa lan Mukhtar ... ngguyu

        Saben uwong ngerti yen Karatsupa lan Mukhtar mblokir tapel wates, nanging piye wae aku nemokake sawetara informasi kenapa akeh wong sing nglanggar kejiret ing bagean kasebut. Ing kana, tapel wates USSR liwati cedhak rong desa, sing disambungake dening kulawarga lan hubungan liyane. Mulané padha mlayu-mlayu marani siji lan sijiné, lan ora mèlu nylundupaké. Iki kira-kira sing wis kedadeyan ing kabeh tapel wates Rusia-Ukraina kanggo dangu.
    4. +4
      5 2014 Juni
      Dhawuh lan kabeh, pesenan ora dibahas. Ing kene dheweke bakal nglarang njupuk pesawat, ngobong tank, njupuk ing Pengawal Nasional. Lan kabeh tentara Ukrainia sing paling ora bisa dikalahake, mungsuh mlayu kanthi gupuh
      1. 0
        5 2014 Juni
        ngandika dumadakan lan bluntly ngguyu
    5. Komentar wis dibusak.
    6. Komentar wis dibusak.
    7. +2
      5 2014 Juni
      Sapa sing "Atus Swarga" ... ngguyu ngguyu ngguyu
    8. 0
      5 2014 Juni
      asu nilar dening pengawal tapel wates dill
    9. 0
      5 2014 Juni
      Dheweke teka kanggo mimpin "proses"!
    10. +1
      5 2014 Juni
      Twitter lan Facebook bakal gampang mblokir ... nglirik
  3. +6
    5 2014 Juni
    Ay apik! Hey ahli strategi! Kene dhawuh tapel wates kanggo Bèntèng lan kabeh ora masalah
  4. +2
    5 2014 Juni
    Lan carane wis ngrancang kanggo nindakake iki yen pengawal tapel wates Luhansk ninggalake unit? Mbokmenawa ing kertas
    1. jj
      +4
      5 2014 Juni
      Tapel wates ora mung papan papriksan. Apa angel ngliwati tapel wates Rusia-Ukraina kanthi ilegal? Yen sadurunge isih ana sawetara kontrol ing kabeh baris - kadhangkala penyelundup dicegat utawa cabang makeshift saka pipa minyak ditemokake, saiki mlaku-mlaku - aku ora pengin. Kanggo kaadilan, aku pengin ngelingi tembung sing sadurunge dikenal: "Tapel wates USSR dijaga dening kabeh wong Soviet." Dadi, warga lokal sing nemokake akeh pratandha pelanggaran Perbatasan Negara. Apa warga lokal ing Novorossiya mbantu Nazi mblokir tapel wates? Jawabane katon jelas
    2. +3
      5 2014 Juni
      Kutipan saka Lyubimov
      Lan carane wis ngrancang kanggo nindakake iki yen pengawal tapel wates Luhansk ninggalake unit?

      Bakal ana sawetara komentar sing apik ing Facebook lan kabeh wong bakal percaya - tapel wates dikunci. Siji masalah - ana kastil, nanging gapura dicolong. Ora ana sing bisa digantung. ngguyu
      1. 0
        5 2014 Juni
        PITAKONAN: Presiden anyar Ukraina dipilih kanthi demokratis tanggal 25 Mei, iki Pak Poroshenko. Apa sampeyan ngakoni legitimasi?

        VLADIMIR PUTIN: Aku wis ngomong babagan iki, lan aku pengin mbaleni: kita bakal nambani lan nambani karo bab pilihan saka wong Ukrainia lan Kita bakal nggarap panguwasa Ukrainia.


        Romanov b-a-shoy hello!
    3. 0
      5 2014 Juni
      Aku maca babagan siji regu ... ana liyane?
  5. +1
    5 2014 Juni
    uga, uga, statements banter sabanjuré pi ... la Senka salah siji saka 3 presiden Ukraina, oh, malah 4, wong wadon uga bisa lantaran kanggo clowns iki.
    1. nvv
      nvv
      +6
      5 2014 Juni
      Apa nglebokake cangkir iki menyang artikel? Lara.
  6. Komentar wis dibusak.
  7. 0
    5 2014 Juni
    Apa lokalisasi konflik tegese mateni luwih akeh mantan warga? Kanggo miwiti, dekorasi karo label "separ, colorado, lugandon", supaya ora dadi isin kanggo mateni ... Logika kaya iki ...
  8. zzz
    zzz
    +2
    5 2014 Juni
    Nutup tapel watese? Kajaba kabeh Turchinov gabung tangan lan baris ing sadawane tapel wates.
  9. 0
    5 2014 Juni
    Lha, apa sampeyan nutupi akeh wong bodho?
    Wis ukroklouny. Ahli strategi ajaib,
    mentri saka facebook, coklat
    preziki...Svidomo loshit pira?
    Aku ora mikir dheweke ora percaya marang awake dhewe ...
    Nanging padha ngomong, padha ngomong ...
  10. pengembara
    +1
    5 2014 Juni
    --------- wong aneh duwe pikiran sing ala)))
  11. +5
    5 2014 Juni
    Nanging apa babagan panjaluk mundur pasukan saka tapel wates, utawa iki, kaya biasane, mung babagan Rusia? Kita kudu cepet-cepet bali pasukan kanggo latihan sabanjure. Umumé, iki omong kosong lengkap lan liyane samesthine saka Kyiv Fuhrer, dheweke ora bakal mikir karo otak, sawise kabeh ghouls iki wis rampung, meh ora ana sing pengin utawa bisa manggon ing tatanan fasis anyar.
  12. +1
    5 2014 Juni
    3,14.YES.nut, tanpa mikir iku gampang kanggo wong edan, nanging apa inti iki bakal nerangake kanggo Ukrainians makarya ing Rusia ... nglirik Maneh, pepadhamu wétan bakal disalahake ...; mbokmenawa "penyakit" sing bakal ditemokake ing sisih Rusia ... recourse ngguyu
  13. 0
    5 2014 Juni
    "Angon" sejati, kepiye sampeyan bisa mlumpat menyang amben sing padha karo bledug?
  14. 0
    5 2014 Juni
    Kutipan: Arhipenko Andrey
    dheweke ora bakal mikir
    - Apa dheweke duwe otak?
  15. Komentar wis dibusak.
  16. +8
    5 2014 Juni
    Kaya jerami nyebar, padha ngandika dhawuh, nanging padha ora kaleksanan, nanging kene iku sabotase, lan mung nindakake kabeh Putin kanggo nyalahke.
    1. P-38
      0
      5 2014 Juni
      Super, offset, respect, plus!!
  17. PiP
    0
    5 2014 Juni
    Tembung anyar ... Ana Pionir, "pemotong jendhela"
    ;, lan iki "pionir" Dheweke apik banget! Tutup apa sing ora prinsip!
    s.s
    Cetha! Bakal ndhudhuk selokan karo krakadilOmi! wassat
  18. 0
    5 2014 Juni
    ngumumake pamblokiran parsial tapel wates Rusia-Ukraina ing sisih kidul wilayah Donetsk lan Lugansk. Miturut dheweke, "iki minangka salah sawijining unsur utama operasi anti-teroris."


    Aku nerjemahake saka bodho menyang Rusia:

    Kita wis bisa mlumpat 2 meter maju! Iki minangka salah sawijining unsur utama kanggo mlumpat ing jurang 15 meter!
  19. 0
    5 2014 Juni
    Aku kepengin weruh apa tegese dheweke bakal mblokir? kathokmu dhewe?
  20. 0
    5 2014 Juni
    Iku menarik kanggo kula, lan banyu kanggo Crimea diblokir, wartawan dijupuk, negara kita diwutahake karo lendhut. Lan purun kita, liberal, wedi kanggo mateni gas. Apa kabeh wong ngerti yen Kolomoisky duwe dacha ing Crimea. Wigati ora ana sanksi. Yaiku yen dheweke teka ngaso. ora ana sing nyoba nyegah dheweke?
    1. 0
      5 2014 Juni
      sijine wong ing dhaftar wanted ... banjur supaya wong teka Crimea
  21. 0
    5 2014 Juni
    Kentut liyane menyang kekosongan.
  22. 0
    5 2014 Juni
    "Urchinov ngumumake pamblokiran parsial tapel wates Rusia-Ukraina ing sisih kidul wilayah Donetsk lan Luhansk."

    Tembung kunci ing kene yaiku "sebagean". ora ana kekuwatan, ora ana liya, ora ana kesempatan kanggo mblokir wates. Mulane, kabeh liyane babagan "unsur utama ATO" mung verbiage biasa.
  23. + 11
    5 2014 Juni
    Apa sampeyan ngerti apa kelemahane kita? Kasunyatan manawa saben wong ngremehake mungsuh! Padha ngguyu, guyon, apa wong bodho ... Nanging umume, Rusia isih kalah! Tentara Dill bakal numpes Donbass lan mati kaliren, ewonan pengungsi wis lunga menyang Rusia ... Nalika kita ngguyu ing kene, apa Junta bodho, alon-alon nindakake karya reged, lan Rusia dadi budheg. kuping kanggo njaluk bantuan! Aja ngandel yen Dill bakal nutup tapel wates lan sampeyan ngguyu. Nanging ora lucu kanggo aku, aku njupuk kabeh ancaman Junta kanthi serius!
    1. +7
      5 2014 Juni
      Kutipan: agen 008
      Kasunyatan manawa saben wong ngremehake mungsuh! Ngguyu, guyon, apa wong bodho

      Aku setuju karo sampeyan. Nalisir publikasi capricious ing tumindak junta Kyiv, siji ora bisa gagal kanggo Wigati ing ngarsane logika lan sukses rada pinunjul ing suppressing gerakan mardika ing Wétan. Gerakan iki dilokalisasi mung ing rong wilayah, sanajan wilayah sing cukup penting, lan saiki ngluncurake serangan massal marang posisi pemberontak sing kasebar, sing ora bisa ngatur front united (mung ana perlawanan fokus). saka tapel wates karo Rusia, ing pos papriksan nganti saiki njaga wates Ukraina, nanging orane gumantung. Bantuan saka Rusia jelas ora cukup, paling ora, lan ditujokake kanggo ngilangi akibat saka serangan punitive. Umumé, aku ragu manawa ana rencana kanggo republik kasebut ing bagean Rusia. Niat junta kanggo ngalangi tapel wates karo Rusia kanthi kenceng kanggo nyegah akses bantuan kasebut pancen bener, nanging cukup angel kanggo ngetrapake. Mesthi, ora bisa mblokir kabeh wates. Kajaba iku, perang informasi wis diluncurake marang Rusia ing saindenging jagad, ing ngendi Rusia ditampilake minangka agresor, lan kanthi latar mburi lolongan sing akeh swara iki, Rusia kudu mbenerake awake dhewe lan mbuktekake kasus kasebut. . Aku ora ngerti maksud pungkasan Rusia ing hubungane karo Ukraina, yen Rusia pancen ora gelem nulungi republik-republik kasebut, banjur suwe-suwe ora bakal bisa nglawan mesin negara Ukrainia, sanajan wis dibuwang. Aliran gedhe saka populasi saka zona pertempuran wis diwiwiti. Media Ukraina nggunakake iki minangka kertu trump tambahan kanggo nindakake perang informasi. Nasib republik iki saiki gumantung, mesthi, ing Rusia. Apa dheweke saiki bakal mutusake kanggo menehi bantuan militer langsung marang para pemberontak, utawa bakal ninggalake dheweke menyang nasibe, amarga wedi karo tuduhan agresi?
    2. narn
      +1
      5 2014 Juni
      Mungkin mung loro review artikel iki sing ora dipisahake saka kasunyatan sing diwaca! lagi ngomong ora njupuk adoh ora nambah! bab bantuan (langsung militer) menyang DPR lan LPR, ora bakal ... yen sampeyan mateni emosi sedhela lan mawas kahanan, iki dadi tambah jelas saben dina ...
  24. 0
    5 2014 Juni
    Oleksandr Turchynov mblokir tapel wates Rusia-Ukraina

    Iki bakal bisa ya . Kanthi &opi kaya ngono, dheweke uga bisa nyoba mblokir bagean saka tapel wates Belarusia ...
  25. +3
    5 2014 Juni
    opo Lan kepiye yen likuidasi pejabat tinggi negara ora dadi cara kanggo nindakake politik?
  26. +1
    5 2014 Juni
    Maneh Khoklyatsky lip-tamparan.
    Ing kene kita wis difitnah.
    Dheweke ngomong yen dheweke pahlawan ...
    Laler apa sing nyerbu sampeyan?

    Apa wani mambu kaya soko?
    Utawa terobosan feces nang endi wae?
    Mungkin lemak mambu kaya ngono?
    Nggawe pilihan, bajingan.
  27. +1
    5 2014 Juni
    Cairan mlaku ing kursi kanggo mblokir tapel wates, mesthi.
  28. 0
    5 2014 Juni
    Wakil rakyat saka fraksi Partai Wilayah Anna German nyerah menyang Parashenko kanthi lengkap.

    "Poroshenko * duwe pangarep-arep gedhe, saiki mung gumantung marang dheweke apa bakal diwujudake utawa ora. Kayane aku Poroshenko, ora kaya kabeh panguwasa sadurunge, ndeleng luwih jero, bisa mikir ora mung babagan dhuwit, nanging uga babagan nasibe wong biasa. wong. Pancen menehi pangarep-arep," ujare Herman.

    Sesuatu sing akrab...
    1. 0
      5 2014 Juni
      partai wilayah sawise penerbangan prezik kanthi cepet ngganti orientasi ...
  29. +1
    5 2014 Juni
    Ayo dheweke mblokir, milisi Donbass bakal nulungi dheweke kanggo mblokir, Strelkov bakal mrentahake para pengawal tapel wates!
  30. +1
    5 2014 Juni
    Pratelan kasebut nyata kaya panjalukku kanggo nutup lengkap wates darat Australia karo Selandia Baru. Psaki minangka sheet cheat kanggo sampeyan.
  31. nicollider
    +2
    5 2014 Juni
    ora perusahaan normal crept munggah: siji gelut ing Twitter, liyane nuntut gas kanggo pipis, katelu, metu, mblokir tapel wates. Aku duwe pangrasa, yen Amerika sing ngurusi kekacoan iki ora ngerti yen junta mung nguyuh ing kupinge. Miturut tradisi Soviet lawas, nindakake postscripts lan penipuan liyane.

    Mungkin dheweke (Amerika) ora ngerti yen setengah saka tapel wates wis tanpa pengawal tapel wates, ing asas, lan kahanan terus saya tambah? amarga kepala ngomong saka Turchins nindakake omong kosong kuwi?
    1. Tanechka-pinter
      0
      5 2014 Juni
      Kutipan saka: nicollider
      ngomong kepala turchins


      Nikolai YOU bener ngeweruhi iki - amarga mung ora duwe liyane.
      Kanggo wong kaya Turchinov, dongeng ditulis - "The Wizard of the Emerald City." Ya, kaya sirahe ana "sampah", lan "sampah" apa wae sing ana ing sirahe mesthi diisi karo macem-macem "sampah" lan "ala". Dadi Obama wis nggawe "tanah kosong" iki - aku wis suwe ora nyekel Kitab Suci ing tanganku.
    2. Tanechka-pinter
      0
      5 2014 Juni
      Kutipan saka: nicollider
      ngomong kepala turchins


      Nikolai YOU bener ngeweruhi iki - amarga mung ora duwe liyane.
      Kanggo wong kaya Turchinov, dongeng ditulis - "The Wizard of the Emerald City." Ya, kaya sirahe ana "sampah", lan "sampah" apa wae sing ana ing sirahe mesthi diisi karo macem-macem "sampah" lan "ala". Dadi Obama wis nggawe "tanah kosong" iki - aku wis suwe ora nyekel Kitab Suci ing tanganku.
  32. Tanechka-pinter
    +2
    5 2014 Juni
    "Miturut Turchynov, kanthi nutup tapel wates, bakal bisa lokalisasi konflik ing sisih kidul-wétan."
    Nanging, Donbass ora bakal nyerah marang punishers Bandera-Amerika.

    Donbass nanggapi Turchynov:
    "Sampeyan kudu wis weruh apa jenis wong watara. Carane pengabdian padha. Iki wong paling Donbass, ora ana pilihan. Umur beda banget. Nanging saben wong ditemtokake kanggo menang. Ana ora mung saka panggonan iki. Dina iki Aku ngomong karo wong-wong saka Odessa. Dheweke ora sengaja mati 2 Mei. Kita oncat karo bruises. Saiki padha kene, lan padha bakal mbayar mati karo prajurit Ukrainia kanggo kanca-kanca sing wis mati. Saiki padha duwe senjata.
    Kita nindakake perang pembebasan nasional. Lan kita bakal menang."
    Musim semi Rusia
  33. yulka2980
    0
    5 2014 Juni
    Bareng dideleng kuwasane "puncak" iki langsung elek.. Opo pancen wong elek kabeh neng kono??Sing asline "Dr. EVIL"! wassat
  34. 0
    5 2014 Juni
    Tutup ora cukup
  35. 0
    5 2014 Juni
    Turchinov malah ora bisa menehi sogokan kanggo wong negro biasane, dheweke ngobong awake nganggo amplop ing ngarep kamera, lan mblokir tapel wates ing kono.
  36. +1
    5 2014 Juni
    Turchinov mblokir tapel wates karo Rusia ngguyu

  37. 0
    5 2014 Juni
    Panglima gedhe marang Ukrainians free apa apa ngguyu
  38. +1
    5 2014 Juni
    Ora ana komentar
  39. arthur_hammer
    0
    5 2014 Juni
    Dheweke mutusake kanggo nutup tapel wates)))) kepiye? ing persimpangan tapel wates, dheweke bakal nyumerepi woro-woro jinis kasebut - pos mriksa ditutup kanggo karantina. kabeh padha lara disentri
  40. 0
    5 2014 Juni
    Sampeyan ndeleng pasuryan kasebut lan mikir, sapa sing sampeyan pilih ing wektu sing padha? Iku bakal luwih apik kanggo mung pindhah ing dolan menyang Kunstkamera.
  41. +2
    5 2014 Juni
    Oh, cedhak, oh, kita wedi ngguyu Nalika ... ok kurang ajar
  42. +1
    5 2014 Juni
    tombol coklat

    Pengarang: Evgeny Dolmatovsky

    Tombol coklat dumunung ing dalan.
    Ora ana sing weruh dheweke ing bledug coklat
    Nanging kaki telanjang ngliwati dalan,
    Barefoot, tanned trampled, liwat.

    Wong lanang padha mlaku-mlaku ing sadawane dalan sing cerah,
    Alyoshka minangka sing pungkasan lan paling bledug.
    Ora sengaja utawa sengaja, dheweke dhewe ora ngerti
    Alyoshka mlaku ing tombol karo sikil.

    Dheweke ngangkat tombol iki lan njupuk karo dheweke,
    Lan dumadakan aku weruh huruf non-Rusia ing.
    Wong lanang kabeh padha rame-rame menyang kepala posko
    Padha mlayu, mateni dalan, cepet, cepet, cepet!

    "Kandhani persis," ujare kepala sekolah kanthi tegas,
    Lan dheweke mbukak kertu ijo ing ngarepe, -
    - Antarane desa lan dalan endi
    Apa Alyoshka langkah ing tombol?

    Digoleki patang dina, digoleki patang dina
    Pejuang ing kabeh dalan, lali mangan lan turu,
    Ing dalan ketemu wong liyo
    Wong-wong mau padha niti-priksa Panjenengané kanthi kenceng saka ing ngendi-endi.

    Lan ora ana tombol saka kanthong kiwa
    Lan celana cendhak ora dijahit ing basa Rusia,
    Lan ing ambane kanthong - cartridges saka revolver
    Lan peta benteng ing sisih Soviet.

    Mangkono uga mata-mata kasebut kejiret ing tapel wates.
    Ora ana sing bakal mlaku ing tanah kita, ora bakal liwat.
    Ing koleksi Alyoshka, tombol kasebut disimpen,
    Kanggo tombol cilik - dheweke diajeni banget!
  43. gen-48
    0
    5 2014 Juni
    Sanadyan gludhug utawa peluru njupuk dheweke .... nanging bakal mati saka x Russian.
  44. 0
    5 2014 Juni
    pandhita umume ngontrol kahanan utawa ora. dheweke umume ngerti apa tegese nutup tapel wates, pira pasukan lan sarana sing dibutuhake, kalebu finansial

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"