Situs web OSCE kena serangan DDoS sing kuat sawise publikasi informasi babagan serangan udara ing Lugansk

53
Miturut pawarta kasebut "RT in Russian", ngutip layanan pers OSCE, situs web resmi Organisasi Keamanan lan Kerjasama ing Eropa nandhang serangan DDoS sing kuat.

Situs web OSCE kena serangan DDoS sing kuat sawise publikasi informasi babagan serangan udara ing Lugansk


"Kita isih diserang lan ngupayakake cara metu saka kahanan iki," ujare layanan pers OSCE.

Miturut Perwakilan OSCE babagan Kebebasan Media, Dunja Mijatović, "serangan DDoS sing terus-terusan ora bisa ditampa" lan nuduhake yen "pasukan wis aktif nyoba mbatesi kebebasan ngomong."

Saiki, situs kasebut wis dipulihake sebagian, nanging gangguan isih diamati.

Kaya sing kacathet "Musim semi Rusia", Situs web OSCE diserang sawise publikasi laporan liyane babagan kahanan ing Ukraina, sing nyatakake yen ing 2 Juni bangunan administrasi negara regional Luhansk teka ing geni roket saka udhara.

"Ing wilayah Lugansk, kahanan isih ora stabil. Ing tanggal 2 Juni, sakcepete sawise jam 15:00, roket nyerang bangunan sing dijupuk saka administrasi regional. Miturut informasi winates saka Special Monitoring Mission (SMM), serangan kasebut minangka asil saka rudal sing ditembakake saka pesawat. Jumlah korban ora dingerteni, "dokumen kasebut nyathet.

Kyiv resmi nolak keterlibatan Angkatan Udara Ukraina ing kedadeyan iki. Sawise situs web OSCE diserang, pesen muncul ing media Ukrainia manawa organisasi kasebut bakal njlentrehake laporan babagan acara ing Luhansk. Nanging, Michael Bochurkiv, juru wicoro kanggo Misi Observasi Khusus OSCE ing Ukraina, ujar manawa para pengamat ora duwe tujuan kanggo ngowahi temuan kasebut.

"Kita duwe alesan kanggo percaya manawa rudal kasebut teka saka ndhuwur," ujare.
  • http://rusvesna.su/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

53 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 45
    5 2014 Juni
    Punika - kebebasan wicara lan demokrasi Barat ing tumindak!
    1. +5
      5 2014 Juni
      Apa mung wong-wong Kulon iki sing ora dituju, yen mung ora ana sing ngerti apa sing dilakoni karo rakyate.
    2. Ujin61
      +2
      5 2014 Juni
      Ping-Sia manunggal ngatur kabeh.Kabeneran kaya balung ing gulune.
    3. +3
      5 2014 Juni
      Iki "kabebasan ora saben tembung"! Pemilu, terus terang, kebebasan. Aku kesel kaget karo kemunafikan Barat. Iki minangka mega-unimaginable, pikiran normal nolak kanggo ndelok. Aku mikir dhewe: apa aku bodho dhewe? Apa aku ngimpi?..
      Punika wong-wong Amerika lan Gayropeans, pasuryan bener. Admire: topeng "demokratis" mudhun!
  2. + 27
    5 2014 Juni
    Penjahat ora seneng karo tumindake sing reged!
    1. +2
      5 2014 Juni
      Wis akeh ing Kulon ngomong yen informasi sing bener bisa dipikolehi saka sumber Rusia, ing wiwitan. bab kabeh acara ing donya. (Wong Kulon mung ngladeni apa sing dibutuhake)
  3. +6
    5 2014 Juni
    Apa ana kebebasan ngomong apa-apa? Utamane ing Ukraina.
    1. sergey261180
      +6
      5 2014 Juni
      Kutipan saka: roman72-452
      Apa ana kebebasan ngomong apa-apa? Utamane ing Ukraina.

      Iku kaya, karo Savik Shuster. lol
      1. +6
        5 2014 Juni
        Kutipan saka: sergey261180
        Iku kaya, karo Savik Shuster.

        Yen Savik wiwit ngandhani bebener, dheweke bakal diwenehi dosis supaya ing wayah esuk bakal ditemokake ing wadhah sampah.
        1. sergey261180
          +3
          5 2014 Juni
          Kutipan: Alexander Romanov
          Savik bakal miwiti ngomong sing bener, dheweke bakal diukum

          Padha ora otdidosyat, nanging padha otpindosyat. Nanging aku ora mikir dheweke bakal diusir, dheweke pinter.
    2. -WAYANG-
      +1
      5 2014 Juni
      Kita ora duwe kebebasan ngomong, ora duwe kebebasan milih ...
      dadi ilusi..
    3. +2
      5 2014 Juni
      Kutipan saka: roman72-452
      Apa ana kebebasan ngomong apa-apa? Utamane ing Ukraina.


      Apa dheweke wis tau ana ing geyrop? Utawa ing negara?

      Ora Ana
  4. +6
    5 2014 Juni
    Ana wong sing bener-bener nyusup mata babi .. Dadi dheweke nyoba nyenengi kaya wong sing pinter, nanging sing bodho dhewe ora bisa nindakake apa-apa karo informasi kasebut ...
    1. +1
      5 2014 Juni
      Wong pancene prick mata babi
      Lan ing mburi mripat babi, kuping belang lintang katon jelas.
  5. +5
    5 2014 Juni
    Junta durjana arep nutupi tilas kadurjanan, ora ana apa-apa, para penjahat perang, sira lenggah ing dermaga.
  6. +3
    5 2014 Juni
    "Situs web OSCE diserang" Mangkene jawaban WHO ing Internet minangka penyusup paling jahat !!! Ing kabeh Rusia, China .....
  7. +5
    5 2014 Juni
    Miturut Perwakilan OSCE babagan Kebebasan Media, Dunja Mijatović, "serangan DDoS sing terus-terusan ora bisa ditampa" lan nuduhake yen "pasukan wis aktif nyoba mbatesi kebebasan ngomong."

    belay
    Ora bisa!!!!! Nanging isih, Putin bakal disalahake ...
    1. +2
      5 2014 Juni
      Yura, hi.
      Peretas duwe kebebasan nyata - nggih, tutup, tuku cookie, janji menehi ...
      1. +2
        5 2014 Juni
        Sugeng siang Valentine! hi
        Aku ora mikir padha kudu idealized. Sejatine, padha pengusaha korupsi kaya wartawan, etc.. Pramila, ana kontrol liwat wong-wong mau. A dicokot intersected karo lingkungan sing ... dangu kepungkur, nanging endhepan, minangka padha ngomong, tetep ... Inggih, mbok menawa ana sing ideologis, uga, kang: mung "kanggo bebener", nanging aku ora. percaya tenan... Senajan aku salah...
        Nanging kanggo wong-wong sing kerja ing pamaréntahan lan intelijen - ngormati lan ngurmati, kaya sing diucapake para pemuda.
  8. +3
    5 2014 Juni
    Ya, jelas ana sawetara "inisiator" ing kene, amarga jelas yen luwih gampang ora nerbitake utawa mbatalake dokumen iki tinimbang nyoba "ngremehake" mengko. Utawa bisa uga kosok balene, wong ing kuwi cara kanggo usaha, supaya kabeh wong bakal mbayar manungsa waé kanggo document tartamtu. Apa ora versi ...
  9. sergey261180
    +2
    5 2014 Juni
    "Kita duwe alesan kanggo percaya manawa rudal kasebut teka saka ndhuwur," ujare.
    Apa ana liyane sing kedadeyan ing ngisor iki? ngguyu
    1. 0
      5 2014 Juni
      Kutipan saka: sergey261180
      Apa ana liyane sing kedadeyan ing ngisor iki? ngguyu


      Dadi ukrohunta ngandika. Padha ngandika dibukak roket piyambak, lan nanggepi samovar panas, i.e. ugh, AC, lan mabur liwat jendhela.
      1. +1
        5 2014 Juni
        Kutipan saka: mamont5
        Kutipan saka: sergey261180
        Apa ana liyane sing kedadeyan ing ngisor iki? ngguyu


        Dadi ukrohunta ngandika. Padha ngandika dibukak roket piyambak, lan nanggepi samovar panas, i.e. ugh, AC, lan mabur liwat jendhela.
        ....
        ... Inggih, ya ... lan nggawe rong bolongan ing ngisor jendhela ... i.e. njeblug XNUMX kali... ngguyu
    2. 0
      5 2014 Juni
      Kutipan saka: sergey261180
      Apa ana liyane sing kedadeyan ing ngisor iki?

      Inggih, yen salah siji saka rudal kenek tembok ing tingkat saka lantai katelu, iku bisa wis dibukak ana saka tingkat lemah, kang, dening cara, UkroSMI mekso ing, nanging kasunyatan ngandika liyane, sing pluru. padha mabur saka ndhuwur ...
      1. +2
        5 2014 Juni
        Kutipan saka: svp67
        Kutipan saka: sergey261180
        Apa ana liyane sing kedadeyan ing ngisor iki?

        Inggih, yen salah siji saka rudal kenek tembok ing tingkat saka lantai katelu, iku bisa wis dibukak ana saka tingkat lemah, kang, dening cara, UkroSMI mekso ing, nanging kasunyatan ngandika liyane, sing pluru. padha mabur saka ndhuwur ...
        .....
        ... Spektrum radiasi termal saka AC ora pas karo sawetara operasi GOS .... A priori, iki ora bisa ... nglirik
        1. +1
          5 2014 Juni
          Ya, mbok menawa. Yen (Gusti Allah ngalang-alangi) pseudo ATO nganti pungkasan musim gugur, kita bakal krungu liyane. Banjur kita bakal krungu babagan rudal MANPADS sing nanggepi panas saka radiator ...
  10. +1
    5 2014 Juni
    OSCE lan kebebasan ngomong ora kompatibel
  11. +4
    5 2014 Juni
    "Kyiv resmi nolak keterlibatan Angkatan Udara Ukraina ing kedadeyan iki."- lan versi resmi ... mugi kula guess recourse ...Gru...noooo, Nyuwun FSB ..., cendhak, RUSIA sing kudu disalahake ... wassat
  12. yulka2980
    0
    5 2014 Juni
    Ya, Der.mocracy ing kabeh kamulyan! wassat
  13. PASUS
    +4
    5 2014 Juni
    Pangguna UkroSMI lan zombie, saka panggonan sing padha, ing komentar menyang video "akibat saka serangan udara ing Luhansk" nyoba mbuktekake manawa akeh korban sipil ing tengah Luhansk disebabake dening cangkang RPG milisi sing nyerang AC ing gedung administrasi. Nanging supaya aku takon zombie dill: ngendi corong dumunung ing baris saka area taman kanggo bangunan? Ing pigura mbenakake serangan udhara, iku cetha katon sing bledosan ngetutake siji-sijine kanthi interval minimal ing area sing cukup gedhe saka alun-alun menyang bangunan.
    ps: apa su.k.a. sampeyan pilot pesawat iki?
    Nuwun sewu, nanging iki kudu katon! 18+ http://youtu.be/jOtgwYbcd7E
    1. 0
      5 2014 Juni
      Ya, dheweke bakal percaya kabeh lan menehi versi anyar: karusakan disebabake methiorite (Rusia ditembak mudhun saka orbit kanthi sengaja), lan mayit ing taman kasebut minangka badan sing ora ditemokake saka klompok Dyatlov (Rusia uga nandur. ) - sing paling awon sing bakal dipercaya.
    2. +2
      5 2014 Juni
      Nanging supaya aku takon zombie dill: ngendi corong dumunung ing baris saka area taman kanggo bangunan?

      Aku ora bakal kaget yen dheweke ujar ing Ukropress manawa iki dudu corong, nanging milisi nandur wit ing taman kasebut.
    3. +1
      5 2014 Juni
      UkroSMI ngetung komplotan sing ora duwe pendidikan, wong normal ing jaman perang informasi kudu takon informasi saka kabeh pihak. Ya, contone, pindhah menyang Peta Yandex, ketik mode "street view" lan ndeleng ing jendhela sing " peluncur granat" diduga kena AC. Lan uga google akibat saka bledosan peluncur granat utawa MANPADS.
  14. +2
    5 2014 Juni
    Kutipan saka AleksPol
    OSCE lan kebebasan ngomong ora kompatibel

    Kene iku ngelawan, padha wrote bebener.
    1. 0
      5 2014 Juni
      Sanalika OSCE ngandhani bebener sapisan, padha banjir. Pranyata metu sadurunge sing gang iki mung melu ngapusi, lan padha nulis laporan ing Fashington?
    2. Komentar wis dibusak.
  15. +1
    5 2014 Juni
    Mula ora sarujuk wiwit ing Kulon, ora ana cara kanggo ndhelikake sing jelas, sing bener nglarani mripat.
  16. 0
    5 2014 Juni
    Departemen Negara lan para pengikuté ora seneng karo bebener, nanging bebener ora bisa dirusak - iku langgeng ....
  17. +3
    5 2014 Juni
    Lan kepiye sampeyan seneng karo komentar ing censor.net yen ing Lugansk para pedunung Odessa, sing slamet sawise pembakaran dhiri ing House of Trade Unions, nindakake bledosan dhewe?????

    Mung degenerates, goroh lan pengkhianat kanggo wong!
  18. 0
    5 2014 Juni
    Info perang ananging.. Sapa sing pengin ngerti sing bener iku nganggo! Sing pengin dadi zombie bakal dadi (paling ora tiang ing sirahe) Kabeneran mesthi padha..
  19. 0
    5 2014 Juni
    Ya, Kulon kudu menehi perhatian babagan sapa sing murub ing ngendi lan ing ngendi ... Geyrop pelacur kepengin katon kaya prawan sing ora lugu ing perang iki, lan motto AS wis dikenal suwe banget - mung bisnis, ora ana sing pribadi . .. Yen gegayuhan loro iki digabung, jebule kaya mancur tai, kaya pagelaran pssuki lan sato kewan...
  20. KAVS
    0
    5 2014 Juni
    Gusti Allah ngalang-alangi informasi sing bener mlebu ing kuping GAYROPEES!!!! Pakdhe Sam waspada!!!
  21. +1
    5 2014 Juni
    Tembung "demokrasi", aku yakin, wiwit nyebabake penolakan kanggo akeh, amarga akeh sing wiwit digandhengake karo tembung "fasisme" mesthi bakal mudhun ing sejarah minangka tembung kutukan!
    1. +1
      5 2014 Juni
      Kutipan saka Koshel2901
      Tembung "demokrasi", aku yakin, wiwit nyebabake penolakan kanggo akeh, amarga akeh sing wiwit digandhengake karo tembung "fasisme" mesthi bakal mudhun ing sejarah minangka tembung kutukan!

      Aku wis sengit marang demokrasi lan pengin bali menyang sosialisme. Ing kono, ora ana toleransi, homoseksual, lan liya-liyane, nanging kanggo iku ana KESEHATAN MASYARAKAT.
  22. +2
    5 2014 Juni
    Malah CNN ing Amerika nuduhake cuplikan saka serangan roket, nanging Ukrainians mbantah kabeh.Apa cynicism bisa tekan.
  23. +1
    5 2014 Juni
    "Kita duwe alesan kanggo percaya manawa rudal kasebut teka saka ndhuwur," ujare. cah, sampeyan wis biasa. Umumé, serangan DDoS dhewe minangka indikatif, saiki isih kudu ngetung saka arah ngendi serangan kasebut lan bakal jelas sapa sing lobi kanggo operasi punitive, sanajan iki wis dingerteni.
  24. pravda2014s
    0
    5 2014 Juni
    Bebasan wicara ing Kulon minangka MITOS, uga demokrasi. Iki minangka bungkus permen sing apik, senjata ing tangane imperialis!
  25. nator78
    +4
    5 2014 Juni
    Kabeh sing kedadeyan ing Ukraina bakal disalahake ing Rusia yen ana bencana alam banjur Rusia bakal disalahake. Umume wong ing Kulon lan ing Amerika mung zombie.
    1. Arkhara
      +1
      5 2014 Juni
      Bener! Amarga ora!! Dheweke kabeh homo erectus, lan putrane sapiens!
  26. 0
    5 2014 Juni
    Ora ana kebebasan mikir ing Kulon. Iki dikonfirmasi dening kabeh kenalan sing ninggalake ing 90s kanggo urip apik. Slogan "kabebasan lan keamanan dijamin" ora bener. Minangka mantan Rusia (Soviet! Malah) ngomong: ora ana kebebasan ing kabeh, nanging iki njamin keamanan. Saben uwong mikir lan mutusake kanggo sampeyan, aturan kabeh pancen ditemtokake, instruksi ditanggepi. Nalika kabeh wis ditulis lan diwènèhaké, ana sethitik kesempatan kanggo apa-apa kanggo ngganggu proses iki. Sampeyan uga dilindhungi saka kasunyatan manawa ana wong sing ngganggu lan saka kasunyatan manawa sampeyan macet ing endi wae.
    1. 0
      5 2014 Juni
      Ya, lan kita duwe cukup - kabeh pangguna iPhone cocok kanggo komentar sampeyan.
    2. 0
      5 2014 Juni
      siji kanca mbalek munggah menyang Amerika - turis! ing sawetara kutha, katon - sheriff! kita! akrab! iki dikunjara ing 2000s minangka racketeer a, oncat saka zona, ora kejiret, nanging kene dheweke! sheriff ing kutha Amérika, cilik, nanging isih! ing njaga hukum! lan kita panginten - racketeer ... Mungkin iku Robin Hood? Miturut cara, aku saka Ukraina Kulon ...
  27. +1
    5 2014 Juni
    Kene padha manggon!
    Ngapusi - serangan hacker..
    Dheweke ngandhani sing bener - serangan peretas terus .. sedulur
  28. +1
    5 2014 Juni
    "Kita duwe alesan kanggo percaya manawa rudal kasebut teka saka ndhuwur," ujare.

    Inggih rampung ya . Saiki isih kudu dipikirake: kepiye carane dheweke munggah ing kono ...
  29. +2
    5 2014 Juni
    Nah, terus, geyrop! Pravoseki uga bakal nuduhake ibu Kuz'kin lol !!!
    1. 0
      5 2014 Juni
      Kutipan saka: vsoltan
      Nah, terus, geyrop! Pravoseki uga bakal nuduhake ibu Kuz'kin !!!

      Muga-muga wong-wong mau wis ngrasakake kabeh nikmate "karya" karo Amerika
  30. IGS
    0
    5 2014 Juni
    OSCE ngakoni serangan udara kasebut ora amarga kejujuran, nanging supaya G7 ing gangway sing liwat (negara + Gshesterka ngguyu ) kertu trump ekstra, lan Cut mudhun liyane saka wong-wong mau kanggo kasetyan lan dhukungan. Dadi realistis. Bisnis ora ana pribadi utawa jujur.
  31. 0
    5 2014 Juni
    OSCE iku geng saka Amerika sing-along, ndhelikake konco PBB, kang Sejatine padha sing-along. Informasi sing teka saka wong-wong mau minangka goroh lengkap, lan yen sawetara peretas bisa ngubur situs kasebut, meh sayang.
  32. 0
    5 2014 Juni
    wedi marang bebener. tegese padha rauh Khan
  33. 0
    5 2014 Juni
    Inggih, dill, nggih, bajingan lan toadies Amer, malah OSCE nyoba mbantah lan meksa dheweke nimbang maneh sudut pandange. Dadi pracaya saiki ghouls kuwi. Monyet saka Amerika Serikat menehi inspirasi yen pamrentah saiki minangka sing paling demokratis lan pilihane cocog karo visi Amerika babagan kebijakan masa depan Ukraina. Nanging, siji ngirim ora diapusi dening karya aktif saka OSCE ing Ukraina - purun ana ora prasaja lan nyoba kanggo nuduhake Rusia sing padha ora ndhukung salah siji sisih politik. Gay-Eropa ora bakal ngidinke OSCE kuwi yen banyu diwutahake kanggo Rusia. Kita bakal terus ndeleng kepiye acara berkembang. Gusti Allah maringi rejeki sing apik kanggo GDP ing Normandia, ing ngendi mung siji mungsuh Rusia sing bakal nglumpukake lan nglawan.
  34. Ivan 63
    0
    5 2014 Juni
    Iku ridiculous, Nanging, kanggo krungu saka wakil OSCE badhan bab ancaman kanggo "kabebasan wicara" - ing maling lan tutup ing geni.
  35. 0
    5 2014 Juni
    Ing Kulon, bebener kita ora dibutuhake, mung menehi dhewe, lan kepiye OBESE bisa menehi informasi sing bener, mula ora ana persetujuan ing ndhuwur.
  36. 0
    5 2014 Juni
    Sing nduweni uga ngandhani yen ora bisa nulis bebener. Kayane ora setuju...
  37. 0
    5 2014 Juni
    Saiki OSCE felt carane padha ora seneng bebener nang endi wae.
  38. StepanovTDSM
    0
    5 2014 Juni
    Standar ganda minangka senjata saka Kulon.
  39. 3vs
    0
    5 2014 Juni
    Ya, perlu kanggo nglacak alamat IP para panyerang lan ngirim ing situs web OSCE.
    Iku bakal dadi cetha kanggo saben wong saka ngendi serangan kasebut.
    Ana kemungkinan komputer sing kena infeksi bakal nyerang saka kabeh bal,
    nanging, lagi ngomong - "goleki wong duwe bathi."
  40. 0
    5 2014 Juni
    Untunge peretas durung duwe misil... "WEH"
  41. 0
    5 2014 Juni
    uga ngomong sing maneh iki machinations saka layanan khusus Russian lol
  42. A. Syah.
    0
    5 2014 Juni
    Ya, dheweke kepengin ngidoni bebener, fakta lan bukti.
    Saka satus wong, 10-20 sing paling gigih, bakal nemokake iki
    kasunyatan, lan liyane saka Svidomo perlu?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"