Yayasan Poroshenko tuku Pabrik Desain Eksperimen Kyiv

91
Miturut situs AMCU, Dana investasi perusahaan non-diversifikasi tertutup (ZNKIF) Prime Asset Capital, sing dadi milik Petro Poroshenko, nampa ijin kanggo tuku saham OJSC Kiev Plant of Experimental Structures saka Komite Antimonopoli Ukraina. Akibaté, dana kasebut bakal duwe luwih saka 50% swara ing badan manajemen paling dhuwur ing perusahaan kasebut.

Miturut Unified State Register of Legal Entities and Individual Entrepreneurs, 100% saham ZNKIF Prime Asset Capital PJSC kagungane Petro Poroshenko, lan dana kasebut dikelola dening bapake Alexey Poroshenko.

Pabrik Struktur Eksperimen Kiev, sing sadurunge mrodhuksi struktur logam welding kanggo pembangkit listrik termal lan nuklir, wiwit mrodhuksi struktur bantalan beban lan nutup ing taun 2013. Utamane, perusahaan mrodhuksi pondasi prefabrikasi lan monolitik lan struktur logam saka struktur lan bangunan: overpass, galeri, kolektor, sumber daya lan kutub komunikasi. Kajaba iku, tanduran kasebut nyewakake real estate dhewe.

Miturut rating Forbes, Poroshenko manggoni posisi kaping 6 ing dhaptar oligarki Ukraina. Asete kira-kira $ 1.3 milyar.
  • http://korrespondent.net/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

91 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 60
    5 2014 Juni
    "Yayasan Poroshenko tuku Pabrik Desain Eksperimen Kiev"

    Mekaten. Presiden anyar diwiwiti kanthi sing PALING PENTING ing negara kasebut. Sing paling dikarepake.
    1. + 12
      5 2014 Juni
      Kutipan saka: mamont5
      Lha ora usah ngenteni peresmian, kudu langsung tumindak.

      muspra yen dheweke kepengin nguwasani kekuwatan. Banjur Pak Obama dhewe ngakoni.



      Lha ora usah ngenteni peresmian, kudu langsung tumindak.

      muspra yen dheweke kepengin nguwasani kekuwatan. Banjur Pak Obama dhewe ngakoni.
      1. + 25
        5 2014 Juni
        Sapa sing bakal mangu-mangu, muga-muga remnants Shenevmerlik bakal seneng!wassat

        Asu dipecat! Jen, kita bakal kangen sampeyan! Kita elinga, kita nangis! nangis

        1. +9
          5 2014 Juni
          Kutipan: Sid.74
          !Jen kita bakal kangen kowe

          Lan kepiye bedane iki? Werna rambute? Omong kosong sing padha!
          "Jen! Sampeyan ora karo kita! Nanging karya sampeyan urip !!!"
          Stsuki! Dheweke seneng karo kendharaan junta!
          Ora kabeh bocah dipateni? Inggih! Cookie kanggo wong-wong mau!
          1. +1
            5 2014 Juni
            Kutipan saka: dmitriygorshkov
            Lan kepiye bedane iki? Werna rambute? Omong kosong sing padha!

            Ya! Ora ana bedane! Nanging sing ayu iku! Yen retorika negara kesatuan anak bawana India ora owah! Banjur padha ndhudhuk bolongan kanggo awake dhewe!
        2. +1
          5 2014 Juni
          Ayo! Ora, tenan?
          1. +2
            5 2014 Juni
            Kutipan saka: sso-250659
            Ayo! Ora, tenan?

            Ayo budal! Nyuwun Aku tuku kanggo apa sing tak adol! Sayange sing rambut abang! Dheweke pura-pura salah paham banget! nangis
            1. +1
              5 2014 Juni
              Ora ana tembung ing dhaptar warta babagan pemecatan dheweke, mung sawetara situs sisih kiwa sing ditemokake sing ora ana gunane. Tegese, saiki, pambubaran psaki iku salah paham. Makna saka misinformation uga ora jelas.
              1. +1
                5 2014 Juni
                Kutipan saka afire
                Tegese, saiki, pambubaran psaki iku salah paham.

                Dadi kaya TVC! opo Iku dudu Rain! Ayo ndeleng, jujur ​​​​aku ora pengin dheweke dipecat! Bebarengan karo Makeyushka, dheweke nindakake perkara sing padha, nggawe negarane katon kaya wong bodho lan Russophobes sing pathetic kanthi macem-macem isme lan fobia!
            2. Anton Sed
              +3
              5 2014 Juni
              Dheweke ora pura-pura, dheweke pancen goblok)))
              1. +3
                5 2014 Juni
                Kutipan saka Anton-Sed
                Dheweke ora pura-pura, dheweke pancen bodho

                Tenang, kesalahan program lagi didandani eseman
            3. 77 bob 1973
              0
              5 2014 Juni
              Iki ora bener, Psaki mung saiki ing trip bisnis karo Obama, ayo ngomong, ing tugas!
        3. Anton Sed
          +2
          5 2014 Juni
          Sapa sing bakal dadi bodho banget saiki? Eh Psaki, sampeyan pancen pasuryan sejatine AS.
        4. +2
          5 2014 Juni
          Napa sampeyan nyasarké wong - mung dudu dheweke sing nindakake obrolan rutin karo pers, nanging wakil ...
          1. 0
            5 2014 Juni
            Kutipan: zeleznijdorojnik
            Napa sampeyan nyasarké wong - mung dudu dheweke sing nindakake obrolan rutin karo pers, nanging wakil ...

            Lha kok lara-lara, kakehan mangan roti Nuland!!! ngguyu
        5. +2
          5 2014 Juni
          Kutipan: Sid.74
          Asu dipecat! Jen, kita bakal kangen sampeyan! Kita elinga, kita nangis!


          Kita nangis karo ngguyu. Wong bodho apa liyane sing bisa ngirim armada menyang pesisir Belarus
        6. +3
          5 2014 Juni
          Saliyane tresna perhiasan mutiara massive, wanita disambungake dening, kanggo sijine iku mildly, kawruh "cethek" ing bidang politik lan ekonomi donya.

          Ing briefing debut, Harf nyoba tumindak luwih mulya tinimbang sing sadurunge. Nanging ing wektu sing padha, dheweke tetep setya marang "cita-citane" - dheweke nyerang Rusia, nyoba nyingkirake pitakonan saka wartawan sing ngganggu, lan janji bakal njlentrehake informasi kasebut.

          DUMB AND DUMBER komedi Amérika ing urip nyata

        7. 0
          5 2014 Juni
          Iku mokal kanggo murub Psaki, dheweke "pasuryan" nyata saka Gedhung Putih, dheweke saiki goyang G-7, lan dheweke mung intern, backing vokal.
      2. +3
        5 2014 Juni
        Kutipan saka bulvas
        muspra yen dheweke kepengin nguwasani kekuwatan. Banjur Pak Obama dhewe ngakoni.

        Saiki Pak Obama duwe jempol ijo kanggo kabeh, lakoni apa wae sing dikarepake. Lan Eropa claps kanggo dheweke, lan bisnis lancar, lan dheweke kanthi kendel ngancam Rusia kaya ngono, wah, dheweke pancen wani. Saiki, sanajan dheweke wiwit njupuk ing mungsuh langsung saka podium, dheweke bakal keplok ribut, nanging muga-muga ora suwe, Kol ngenteni.
      3. + 16
        5 2014 Juni
        Kutipan saka: mamont5
        Mekaten. Presiden anyar diwiwiti kanthi sing PALING PENTING ing negara kasebut. Sing paling dikarepake.

        Ing babagan iki, mesthine kudu nggawa "SELAMAT" sing IKHLAS marang KABEH WONG UKRAINE, sing milih Poroshenko lan sing berjuang nglawan dominasi oligarki ing Maidan...Wong lanang, sampeyan wis bajingan maneh....Iku. wektu kanggo sampeyan mateni "kotak zombie" lan miwiti manggon ing pikiran.
        Kutipan saka bulvas
        Lha ora usah ngenteni peresmian, kudu langsung tumindak.
        Apa sia-sia yen dheweke kepengin kuwasa?

        Lha kok dilebokake ing kompor mburi, iku sing dakkarepake, nanging iku ... pemanasan, nanging sawise peresmian ... "Kamulyane Ukraina!!!!"
        1. 0
          5 2014 Juni
          Lan ing wangun perverted! Kaya ing lelucon:
          Bear kanggo pamburu sawise nyoba katelu kanggo mbales bear: - Rungokake, man! Aku ora ngerti soko. Sampeyan pemburu apa homo.....s?
      4. +5
        5 2014 Juni
        Nggoleki kabeh kekacauan sing ora sopan ing Ukraina, apa sing kita duwe:

        kabèh idea karo Ukraina ngarahke mung ing provoking Rusia lan complicating urip Rusia. Ora ana sangsi babagan iki. Kaya ing gapura, dheweke pengin njaluk wong lanang - salah siji "menehi kumelun" utawa "tuku bata" - ora masalah, sing utama yaiku provokasi.

        Inaction lan pangenalan "hooligans" punika mundhut saka kadhaulatan kita, "mudhun" lan weakening saka negara.

        Sembarang tumindak Rusia marang "hooligans" bakal nyebabake sanksi anyar, sing bakal nyuda standar urip wong lan nyebabake rasa ora puas karo panguwasa.

        Apa sing kudu dilakoni ing kasus iki?

        Ayo ngelingi masa kanak-kanak, dalan, hooligan - ngormati sing wani lan tekad!

        duka duka
        1. Pantai Sanyok
          0
          5 2014 Juni
          Mungkin kita kudu miwiti karo McDonald's? Ngrusak ekonomi AS. Lan saru amez liyane.
      5. +8
        5 2014 Juni
        Penganten putri kok raine kecut?
        1. +3
          5 2014 Juni
          Quote: Gusti saka Sith
          Penganten putri kok raine kecut?

          Sawise coklat, rasa wiji ireng iku pait!
      6. 0
        5 2014 Juni
        Impen lan tujuane Maidan wis kawujud! Oligarki, pejabat korup lan penggelapan dipindhah...UP!
        Yen sadurunge padha kuwasa, cedhak, cedhak, bareng, saiki padha dadi kekuwatan ...
    2. +6
      5 2014 Juni
      Ya, mesthi ... Dadi "presiden" saiki gampang banget kanggo dheweke kanggo njupuk apa wae sing dikarepake. Tuku tumbak utawa mung njupuk.
      A tangan wisuh tangan.
      1. + 10
        5 2014 Juni
        Tuku lan repurchasing saka Ukraina wis diwiwiti ..)))) rampokan iki bakal cetha mudhun ing sajarah!
        1. +8
          5 2014 Juni
          Punika maydays lan "St. George Day"!!!! Apa sing berwajib saiki wedi???.... ngguyu wassat
          1. +8
            5 2014 Juni
            Kutipan: 311
            Punika maydays lan "St. George Day"!!!! Apa sing berwajib saiki wedi???.... ngguyu wassat


            Aktivis wiwit ilang tanpa tilas saka Balai Kutha Kyiv
            Mengko, sawetara wong, miturut demonstran Maidan, ditemokake mati
            Rebo sore, limang mobil karo teknisi bahan peledak mlayu menyang balai kutha - padha golek bahan peledak. "Siji wis diresiki," salah sijine dilaporake liwat telpon.
            Nanging nêdya nêdahakên dhatêng Vesti: botên wontên kawartosakên bab tambang, nanging têka wau namung badhe mriksani laladan, kemawon. "Nyatane, ana bahan peledak ing ruang paling ngisor bangunan kasebut," ujare salah sawijining aktivis ing kamuflase. "Wong lanang nyopot tripwires, nanging ora nyedhaki bahan peledak dhewe - padha wedi njeblug."
            Saperangan aktivis ketemu kita ing bale balai kutha. Kabeh nganggo kamuflase, siji nganggo bedhil. Lantai kosong. Kadhangkala wong sing nganggo jas lan aktivis sing nganggo kamuflase mlayu ngliwati kita, lan tukang resik nganggo jas biru ngumbah lantai. Ing wektu sing padha, bagean saka lantai isih tetep barricaded karo lemari, lan wong manggon ing kantor.
            "Kita ora bakal lunga saka kene. Sawise kabeh, akeh sing lunga ilang ing dalan. Lan ora ana sing bisa nemokake. "Utawa ditemokake mati," ujare salah sawijining warga balai kutha marang kita, sawise dheweke njupuk telpon lan nuduhake foto wong lanang kanthi sirah sing dipotong. - Iki minangka aktivis Maidan, dheweke ditemokake sawise kabeh acara kasebut. Bab sing padha bisa uga kedadeyan ing saben kita."
            Petugas kantore, uga aktivis, terus: "Dheweke uga wiwit teka ing omah kita. Contone, wong sing nganggo bedhil mesin teka ing kulawargaku ing wilayah Odessa, nuding bojoku lan anak-anakku, lan nulis ing kertas koordinat sawetara kolonel ing polisi Kyiv. Wong-wong mau dakkandhani teka mrana. Lan ora mung aku. Dheweke ngancam bakal dikunjara nganti 10 taun, contone, amarga penjarahan lan separatisme. Aku ora mbantah yen iki kedadeyane loro aktivis balai kota sing ditahan SBU lan dituduh sabotase. Dheweke dicopot lan cangkeme ditutup."
            http://vesti.ua/kiev/55193-iz-kievskoj-mjerii-nachali-bessledno-ischezat-aktivis
            ty
            http://vesti.ua/kiev/55191-mjera-klichko-predstavjat-v-kgga-s-dikimi-sotnjami


            Kaya sing dikandhakake Einstein! Ana rong jumlah sing ora bisa diukur, kabodhoan manungsa lan alam semesta, sanajan aku ora yakin babagan sing nomer loro!

            Aku menehi sampeyan standing ovation, maydauna permozhniki! Semesta durung tau ndeleng tirani epik lan idiocy!
            1. +2
              5 2014 Juni
              Kutipan: Sid.74
              Dheweke dicopot lan cangkeme ditutup."

              Iku dosa, nanging sakperangan alesan aku ora sedhih! Mungkin amarga wong-wong iki nggawa sedhih luwih saka sing bisa digawa bali!
              Apa sing bisa dak tambahake ing kene? Kamulyan kanggo para pahlawan! Utawa Petya???
              1. +1
                5 2014 Juni
                Kutipan saka: dmitriygorshkov
                Iku dosa, nanging sakperangan alesan aku ora sedhih!

                Aku setuju, aku uga nesu! Nanging dheweke ora sedih babar pisan! Sinisme utawa saben revolusioner kudu entuk apa sing pantes! Nah.. Pitakonan!
            2. +1
              5 2014 Juni
              Coolssssss!!!!!!!!
            3. +1
              5 2014 Juni
              Payback wiwit teka. prajurit
    3. +4
      5 2014 Juni
      Kutipan saka: mamont5
      Mekaten. Presiden anyar diwiwiti kanthi sing PALING PENTING ing negara kasebut. Sing paling dikarepake.

      Sing dibutuhake kanggo dibuktekake yaiku dheweke minangka tukang becak biasa.
      1. +1
        5 2014 Juni
        Kamulyan kanggo BABBL! - Kamulyan kanggo OLIGARCHS !!!
    4. Komentar wis dibusak.
    5. Siberian
      0
      5 2014 Juni
      Pranyata yen tanpa nolak kegiatan komersial, dheweke entuk negara kanggo awake dhewe - kanggo ...
    6. +2
      5 2014 Juni
      Babi wiwit ngumpulake produksi "perlu" kanggo awake dhewe. Lan ing ngendi dheweke ora bisa mbayar dhuwit, dheweke bakal nyolong. Kuwi sifate maling Ukhlopian.
      1. 0
        5 2014 Juni
        Kutipan saka xenod55
        Kuwi sifate maling Ukhlopian.

        Sampeyan sengaja, ta?!
        Uhlopsian tediousness!
    7. +2
      5 2014 Juni
      Klitschko babagan waja awak

      1. Komentar wis dibusak.
      2. +5
        5 2014 Juni
        Klitschko reassures "meriem fodder" sing padha duwe rompi peluru ing wangun tossing hryvnias kanggo sederek sawise pati supaya padha ora ngemis? Matur nuwun, aku ngyakinake sampeyan ngguyu Inggih, bodho!
      3. +3
        5 2014 Juni
        Lho, w.d.u.r.o.k, apa sing diomongake!!! Dheweke wis ngubur dheweke !!! wong bodho
    8. +1
      5 2014 Juni
      Hmm... Kuburan bongkok bakal dibenerake !!!
      1. +1
        5 2014 Juni
        Wong bongkok ya, nanging bodho. . . . Nyuwun
    9. 0
      5 2014 Juni
      Lan kok ngenteni, sampeyan bisa uga ora duwe wektu.
    10. +3
      5 2014 Juni
      ........................
    11. 0
      5 2014 Juni
      Ayo wedhus menyang kebon, dheweke bakal langsung mangan kubis. Apa maneh sing bisa dakkandhakake.
    12. +2
      5 2014 Juni
      Kutipan saka: mamont5
      Sing paling dikarepake.

      Apa jaman "atom coklat" teka?
      Cara alternatif kanggo ngasilake bom atom manis
    13. 0
      5 2014 Juni
      "Yayasan Poroshenko tuku Pabrik Desain Eksperimen Kiev"
      ..oranye kok kesusu..
      Kang KUM YUSHCH-1 (lan sing pungkasan) sumpah sadurunge woro-woro asil voting ing Dewan Tertinggi (http://korrespondent.net/ukraine/politics/107466-yushchenko-prinyal-pris
      yagu-prezidenta-v-verhovnoj-rade-obnovlyaetsya), ing wayah sore ing perayaan Catherine Claire-Chumachenko katon nganggo bros saka gundukan kuburan Scythian..(""Viktor Yushchenko wiwit dadi presiden kanthi nglanggar hukum. dening wakil kepala Partai Buruh Ukraina "Alexandra Kuzhel, ngomentari kasunyatan sing sak peresmian garwane Presiden Yushchenko iki ngagem bros, "dipinjam" saka museum."" http://www.og.com. ua/st404.php))
    14. 0
      5 2014 Juni
      Ya, kok saiki nganggo coklat ... Luwih aman kanthi cara iki. Ing sawetara wulan sabanjure, Program Modernisasi TGC 10 taun bakal diadopsi, lan ing kene IT - Panggonan pisanan ing dhaptar ing antarane sing padha. Muga-muga "jaran" tekan ngendi dheweke kesusu.
    15. 0
      6 2014 Juni
      Babi Coklat mutusake nggawe endhog sarang kanggo pensiun))
  2. Komentar wis dibusak.
    1. +8
      5 2014 Juni

      bulvas RU  Dina iki, 11:11
      Inggih, boten wonten ingkang dipun tunggu


      ,,, sawise révolusi Februari biasane ana Oktober aran ,,,
    2. Komentar wis dibusak.
  3. XYZ
    +4
    5 2014 Juni
    Perang iku perang, nanging geshefts uga ora kejawab! Kajaba iku, kahanan kasebut cocog kanggo redistribusi properti.
  4. +7
    5 2014 Juni
    Ya, iki teka blanja, nanging sawise pemilihan dheweke ujar saka podium yen dheweke bakal ngedol kabeh kajaba saluran TV favorit 5.
    1. +2
      5 2014 Juni
      Lan pitakonan langsung muncul - ing endi kabeh pejuang (kalebu Kyivians) ing Lapangan Maidan, sing kepengin banget nglawan oligarki?!
      1. +2
        5 2014 Juni
        Kutipan saka luke
        Lan pitakonan langsung muncul - ing endi kabeh pejuang (kalebu Kyivians) ing Lapangan Maidan, sing kepengin banget nglawan oligarki?!

        Dadi dheweke wis nulis ing kana Nyuwun , Wong-wong mau digawa metu menyang alas kanggo barbecue, minangka kebab!
        Lan aku pancene pengin main pahlawan ...
    2. Komentar wis dibusak.
    3. 0
      5 2014 Juni
      Kutipan saka tormazok
      Dheweke bakal ngedol kabeh kajaba saluran TV favorit 5.

      Supaya sampeyan bisa terus ngandhani wong yen sampeyan wis ngedol kabeh!
      ngguyu !
  5. +9
    5 2014 Juni
    Lan kenapa aku ora kaget? Aku ing saperangan saka taun dheweke utawa putrane bakal pindhah menyang salah siji panggonan hadiah. Nah, sawise sawetara taun: "Gang! Nyingkirake panda!" karo Yulia ing gurney rumah sakit ing sirah.
    1. Komentar wis dibusak.
  6. +6
    5 2014 Juni
    watesan iku liwat, Aku miwiti tuku munggah negara
    1. +2
      5 2014 Juni
      Quote: prajurit
      , wiwit tuku munggah negara

      Ing gati, pitakonan kanggo Experts!Perusahaan kang bakal nampa kontrak pemerintah kanggo pemugaran Kyiv?
      Aja kesusu! Iki pitakonan sing angel banget!
    2. 0
      5 2014 Juni
      Nah, kaya iki! "Yen aku ora njupuk, aku bakal cokotan lan mbuwang!"
    3. iw-lankof2011
      +2
      5 2014 Juni
      Quote: prajurit
      watesan iku liwat, Aku miwiti tuku munggah negara

      Kita ora ngelingi sejarah kanthi becik, keparenga kula ngeling-eling: sawise nyekel pemukiman mungsuh, wong-wong mau diwènèhaké marang wong-wong sing menang kanggo njarah-rayah suwene telung dina, yen maca Kitab Suci, luwih cetha babagan iki. Dadi Parashenko bisa kanthi aman diarani humanis.
  7. +2
    5 2014 Juni
    Presiden njupuk kabeh luwih utawa kurang migunani kanggo awake dhewe, kok ora Yanukovych?
  8. +1
    5 2014 Juni
    Kotoran (nuwun - eksperimen) karo Ukraina ora bakal rampung ing kene.
    Dheweke nyolong, saiki giliran kita ... Tahan, sampeyan ...
  9. +2
    5 2014 Juni
    Inggih, mesthi, nanging kasunyatan sing teka kuwasa muspra, saiki bakal njupuk kabeh sing ala kanggo awake dhewe. Nanging ing Ukraina saiki kabeh ala. Mung bajingan rakus biasa. Obama ketoke menehi go-ahead kanggo takeover lan diganjar abdi kang.
  10. +1
    5 2014 Juni
    Urip demokrasi... Parasha wis ngrusak kabeh bisnis "Nezalezhnaya", nganti suwene !!!???....
  11. +6
    5 2014 Juni
    Siklus Maidan ing alam, maneh kanthi cara anyar.
  12. 0
    5 2014 Juni
    Oh, kayane aku wiwit mambu kaya Maidan liyane!
    1. +1
      5 2014 Juni

      Dwarfik RU  Dina iki, 11:16
      Oh, kayane aku wiwit mambu kaya Maidan liyane!


      ,,,sapa sing nyoba kanggo muddy banyu bakal langsung nyatakake teroris lan accomplice saka separatis, karo kabeh sing entails. Saiki, nganti kabeh shobla mbayar biaya, ora bakal ana galloping marang panguwasa. Lan wong-wong sayap tengen bakal nerangake kabeh marang wong sing alon-alon, ya
    2. 0
      5 2014 Juni
      Kutipan saka Dwarfik
      Oh, kayane aku wiwit mambu kaya Maidan liyane!


      Sembarang Maidan ora mbentuk dhewe. Kita butuh kekuatan, sing butuh lan butuh dhuwit. Tanpa dhuwit, Maidan ora bakal tahan suwe. Sampeyan ora bisa urip ing bawang lan radishes suwene, lan saiki padha ora mungkin kanggo njaluk cookie, amarga ... Pembawa cookie wis entuk gol, nggawe boletus sing manut ing kekuwatane, lan minangka gantine dheweke ngidini dheweke mangan roti gratis.
    3. 0
      5 2014 Juni
      lan sapa sing bakal mbiayai? wong sawise sade dill saka Taman ing Maidan
  13. Ivan 63
    +2
    5 2014 Juni
    Aku yakin manawa dhaptar ENTIRE kutha Rusia sing makarya kanggo kepentingan kompleks industri militer kita wis suwe digawe lan Yankees ora bakal entuk apa-apa - tanah iki duweke.
  14. +1
    5 2014 Juni
    ... oh, "seneng" aku kanggo dill, lan pribadi, kanggo ...
    Muga-muga dheweke ora kudu bungah banget - Sungkowo sing digawa lan "pengikut" kanggo wong-wong ing sisih Kidul-Wétan negara kudu BOOMERANG BACK TO HIM, lan luwih cepet luwih apik.
  15. Ham
    +1
    5 2014 Juni
    Apa sampeyan ngelingi pasuryane nalika dheweke lunga lapor menyang bapak ireng, mula dheweke kandha: "Saiki aku kelangan, saiki aku bisa nindakake kabeh, aku ngambung tangane "sing", sing nomer loro mung kanggo Gusti! ”Lho, mung kelas enem, Jancok! Ya, aku mung miwiti karo sing paling penting - privatisasi.
  16. +1
    5 2014 Juni
    Junta kuwasa, presiden oligarki. Lengkap Ukraina.
  17. +1
    5 2014 Juni
    Apa desain? Ekskresi?! keprungu
    1. +2
      5 2014 Juni
      Kabeh Ukraina minangka eksperimen sing ditindakake Departemen Luar Negeri AS karo opa gay. Sayange, "asisten laboratorium" yaiku x / r / e / n / o / v / s / e.
  18. +3
    5 2014 Juni
    Yayasan Poroshenko tuku Pabrik Desain Eksperimen Kyiv

    opo Nanging ngandika ngelawan, dheweke bakal ngedol kabeh ing setengah rega, meh menehi kabeh kanggo wong lan bakal dadi presiden miskin pisanan Ukraina ... Paradox ...
  19. +3
    5 2014 Juni
    Iki durung kelakon. Ngrusak negara!
    1. +1
      5 2014 Juni
      Sakdurunge peresmian - Parasha bisa ngindhari reged getih ... Nominal, dudu dheweke sing menehi prentah, nanging pandhita.
      Nanging sawise iku ora bisa maneh. Mulane, Putin ngenteni peresmian lan apa sing bakal ditindakake Parasha ing Tenggara ... Apa sing bakal dikandhakake sawise pelantikan. Amarga tembung sadurunge lan sawise ana rong bedane gedhe, utamane ing Ukraina...
    2. +1
      5 2014 Juni
      Kutipan: VNP1958PVN
      Iki durung kelakon. Ngrusak negara!

      Cathetan, negara sing diciptakake, kaya sing dikandhakake Kiselyov: "psaki lengkap."
  20. +3
    5 2014 Juni
    Kutipan saka: mamont5
    Sing paling dikarepake.

    Negara kasebut minangka properti saka oligarki - Porosenkoism utawa Negara Babi (SS)
    1. +1
      5 2014 Juni
      Kutipan saka Duelist
      Negara Babi (SS)

      ing Schwein Staat
  21. +1
    5 2014 Juni
    Kutipan: Sid.74
    Asu dipecat! Jen, kita bakal kangen sampeyan! Kita elinga, kita nangis!
    - Apa, padha serius ngaco munggah?! belay
    1. +2
      5 2014 Juni
      Kutipan saka marder4
      Kutipan: Sid.74
      Asu dipecat! Jen, kita bakal kangen sampeyan! Kita elinga, kita nangis!
      - Apa, padha serius ngaco munggah?! belay

      Persis.. Sayange dheweke cah ayu..)))
      1. Ork-78
        +2
        5 2014 Juni
        Quote: MIKHAN
        Kutipan saka marder4
        Kutipan: Sid.74
        Asu dipecat! Jen, kita bakal kangen sampeyan! Kita elinga, kita nangis!
        - Apa, padha serius ngaco munggah?! belay

        Persis.. Sayange dheweke cah ayu..)))

        Seneng!
        1. +2
          5 2014 Juni
          Kutipan: Ork-78
          Quote: MIKHAN
          Kutipan saka marder4
          Kutipan: Sid.74
          Asu dipecat! Jen, kita bakal kangen sampeyan! Kita elinga, kita nangis!
          - Apa, padha serius ngaco munggah?! belay

          Persis.. Sayange dheweke cah ayu..)))

          Seneng!

          Aku seneng dheweke ... mikropon lan x ... mripate padha ... ngguyu
          1. 0
            5 2014 Juni
            Jen iku kabeh!!! ya Lan cah wadon iki saka Arkansas, sing misale jek menehi tandha ing tingkat intelektual mamzel iki! Kita kudu nggawe petisi kanggo njaluk dheweke bali kanthi cepet! Yen ora, kita bakal mati amarga bosen! Sanajan bisa uga dheweke ditransfer menyang Armada 6, sing adoh saka pesisir Belarus! ngguyu
        2. Komentar wis dibusak.
  22. IGS
    +2
    5 2014 Juni
    "Kiev Plant of Experimental Structures", sing sadurunge ngasilake struktur logam welding kanggo pembangkit listrik termal lan nuklir,
    Nalika aku ngerti, ana rencana, pesenan gedhe direncanakake. Pembangkit listrik mesthi ora bakal dibangun. Fasilitas panyimpenan sampah nuklir? Oh, padha ora kudu wis dirilis game "Stalker", padha scribbled ing.
  23. Ork-78
    +1
    5 2014 Juni
    Valtsman iki bakal nggawe Yanyk isin babagan nyolong!
  24. Komentar wis dibusak.
  25. buser
    0
    5 2014 Juni
    Kenging menapa kemawon ingkang kesusu nggatosaken Pak “Presiden”??? Utawa ana sing ngidak driji sikilmu??? Apa Maidan anyar ing cakrawala???
  26. 0
    5 2014 Juni
    Apa wong mati potensial kudu Enterprises iki lan ngendi dheweke entuk sawetara jenis dana tertutup???
    Siji bab sing jelas yen dhaptar lan, umume, kabeh tumindak ditindakake dening para pengikut, utawa luwih pewaris sejati saka Hitler.
    Saiki kabeh bakal rampung kanthi cepet karo perusahaan lan ekonomi bakal dilebokake ing rak.
    Mungkin paling saiki bakal esuke zombie yen gubuge ora ana ing pinggir?
  27. 0
    5 2014 Juni
    Wiwit wektu Lazarenko, tuku perusahaan sing dadi kuwasa wis dadi norma kanggo Ukraina
  28. Dbnfkmtdbx
    0
    5 2014 Juni
    Kanthi Pachin sampeyan sing utama utawa ora sing utama am
  29. +1
    5 2014 Juni
    marang sapa perang, lan sapa kang ditresnani ibu.... SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSUKA
  30. +1
    5 2014 Juni
    "A maling kudu dadi abu-abu ing pakunjaran" lan ora mrentah negara. Ora ana sing dikarepake saka Porosenko. Paling ora bisa ngenteni pelantikan. Sayange Paki dicopot saka Departemen Luar Negeri. Kita wis ilang banget nyenengake. Senajan video nuduhake yen kabeh ora ilang. Marie wis wiwit padhang ing semangat ceria padha.
  31. 3vs
    0
    5 2014 Juni
    Bar bakal dimasak karo bapak kanggo kamp konsentrasi, ing ngendi sing ora setuju bakal diselehake.
    Turks wis ing pasukan lengkap ing kutha Zhdanovka, wilayah Donetsk, jejere desa. Nizhnyaya Krynka mbangun kemah.
    Patroshenkas bakal ngukir grating kanggo proyek konstruksi iki.
  32. 0
    5 2014 Juni
    Napa - I-beam ing glaze coklat - iki persis apa sing dibutuhake Ukraina. Ing mangsa ing -30 padha bakal dilat.
  33. +1
    5 2014 Juni
    Sapa sing kudu udan?
  34. +1
    5 2014 Juni
    Sing Maidan perang kanggo lan mlayu menyang. Lan bapake Poroshenko minangka komunis lawas lan saiki putrane nyolong rampokan. Lan nglarang Partai Komunis minangka perkara sing suci, sanajan poroshenko sepuh mangan saka iku. hi
  35. Roshchin
    0
    5 2014 Juni
    Yayasan Potroshenko bakal tuku lan luwih akeh njupuk saka Yayasan PYanukovych kabeh sing wis dicolong liwat tenaga kerja sing mundur.
  36. 0
    5 2014 Juni
    "Daya kanggo dhuwit"
    Ora ana sing mangu-mangu kenapa babi iki dadi kuwasa.
  37. 0
    5 2014 Juni
    Yenko parasha iki arep grandly ngrameke aksesi kanggo presiden, nalika wong padha matèni, ewu pengungsi, Aku pengin wong ing dina iki serangan teroris utama ing Kyiv, supaya bisa cepet gabung karo swarga satus.
    1. 3vs
      0
      5 2014 Juni
      Ana wong sing ngarani dheweke "non-lokal" satus.
      Kaping pisanan, Gusti Allah dadi hakime, dheweke pancen ora ana maneh ing bumi.
      Kapindho, dheweke pancen dudu lokal, ing arti dudu wong Kyivian,
      teka ing jumlah gedhe saka wilayah.
  38. Februari
    0
    5 2014 Juni
    Miturut New York Times, Kerry kanthi pribadi njaluk Poroshenko kanggo menehi bukti yen Rusia ana hubungane karo milisi ing Ukraina wétan.
    Mail ru nggantung ing baris warta.
    Salah siji kang nyetel munggah, utawa kang duwe soko kanggo nuduhake.
    1. 3vs
      0
      5 2014 Juni
      Lan iki ..., passion, carane aku pengin kelet soko menyang Putin lan Lavrov.
      Gatel ing sak panggonan!
  39. 0
    5 2014 Juni
    Bos sing tanggung jawab ... utawa oligarki, nanging apa bedane?
    Wong ora peduli. Ora ana Gusti Allah sawise kabeh.
    Kesalahan mbebayani. prajurit
  40. 0
    5 2014 Juni
    Poroshenko: Kowe, menyang Donbass lan perang. Lan nalika kita, kanthi telpon "kanggo tanah air" kanggo nyerahake urip sampeyan ing perang sing ora ana gunane, kanthi telpon "kanggo oligarki," kita bakal mbagekake maneh kabeh pabrik sing sampeyan kerja sadurunge perang.
  41. Rubmolot
    0
    5 2014 Juni
    wong Ukraina!
    Kenapa sampeyan beku ing Maidan? Yagene akeh sing mati?
    Mangga nerangake!


    Cukup aja ngombe obat nalika nerangake ...
  42. Anton Sed
    0
    5 2014 Juni
    Wong sing "gedhe" pantes dadi panguwasa "gedhe"!
    Terus, oligofrenia.
  43. +1
    5 2014 Juni
    Kabeh bisnis Pokrosheno, Klomoits, Tarut, Akhmetov, lan kabeh oligarki Ukraina beroperasi ing wilayah Federasi Rusia, nenek saka Rusia arep menyang ATO ing Ukraina lan apa sing arep diomongake?
  44. 0
    5 2014 Juni
    "Utamane, perusahaan ngasilake pondasi prefabrikasi lan monolitik lan struktur logam saka struktur lan bangunan: overpass, galeri, kolektor, sumber daya lan kutub komunikasi." - dheweke ora bakal ngendhaleni awake dhewe saka Kidul-Wétan, mung kudu dieling-eling manawa saiki Novorossiya, lan Odessa, Dnepropetrovsk, Zaparozhye lan Kharkov uga kudu mlebu.
  45. 0
    5 2014 Juni
    Klitschko babagan waja awak

    Ya, wong sing mlarat kasebut kena sirahe (ing prinsip, dheweke petinju sing apik, lan wong lanang ing politik), lan iki asile.

    Yen wong mati, iku bakal kanggo dangu.
    Yen d\u\r\ak - iku ing salawas-lawase.
  46. 0
    5 2014 Juni
    Liyane saka Piglet Aku ora nyana, iku babi, iku babi ing Afrika, nanging kene mung piggy
  47. +2
    5 2014 Juni
    TOKO PABRIK PIRING KUBUR, KOWE SING NGANDENG, LANGSUNG LANGSUNG AMEROV.. WONO SABANGAN KOWE, OKE, SIAPA MUNGKIN SALANG.
  48. +1
    5 2014 Juni
    "Lemak ing coklat" cakar karo hooves lan ora sabar kanggo ndeleng Gauleiter. Tanpa ngenteni janjian, dheweke slurps liwat palung. Babi iku babi. Lan carane devotedly dheweke nyawang mripate kethek ing Warsawa! kringet! Buntute ngombak-ombak nganti tekan kathok thok. Dheweke malah ngulungake amplop amarga pakulinan. Padha ngomong dhuwit kanggo nyepetake! Aku meh menehi bukkake ing ngarepe umum. ngguyu
  49. 0
    5 2014 Juni
    Quote: siberalt
    Klitschko reassures "meriem fodder" sing padha duwe rompi peluru ing wangun tossing hryvnias kanggo sederek sawise pati supaya padha ora ngemis? Matur nuwun, aku ngyakinake sampeyan ngguyu Inggih, bodho!


    Ya, yen mung mangkono. Klichok kanthi terang-terangan ngomong yen dheweke duwe SAUDARA, lan menehi pitunjuk babagan apa sing bakal kedadeyan yen salah sijine ora menyang Timur ...
  50. +1
    5 2014 Juni
    oh ora ana sing mangu-mangu.
    Mung ing antarane Maidanists naif sing, kanthi biaya apa wae, pengin kaadilan lan urip sing luwih apik kanggo Ukraina (utawa kanggo awake dhewe) ing Maidan ...
    Kaping pirang-pirang aku takon, dheweke kanthi ati-ati ndalang yen kabeh ora apik. Tembok sing ora bisa ditembus ...
    sing utama yaiku bos Donetsk dibuwang ... lan ora ana sing owah ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"