Kepiye Putin njupuk Crimea saka Amerika Serikat

100
Sawetara sumber rahasia (ora ana jeneng, ora ana jeneng, ora ana papan patemon) ngandhani publikasi Italia sing ana kanthi langganan yen Amerika miwiti Euromaidan ing Kyiv kanggo ngganti Segara Ireng. armada ing Sevastopol karo Angkatan Laut. Putin piyambak dinuga ora ngidini Departemen Luar Negeri lan Pentagon kanggo ngleksanakake rencana monstrous kuwi: wis weruh tangan sautan tekan Crimea, Vladimir Vladimirovich nggawe pamindhahan pantes grandmaster a: piyambakipun ngumumaken semenanjung Rusia.

Kepiye Putin njupuk Crimea saka Amerika Serikat


Artikel dening Maurizio Blondet muncul ing publikasi kasebut www.effedieffe.com. Ing terjemahan Rusia sing disingkat digawe dening M. Nekrasova, kasedhiya, contone, kene.

Putin, ngandika penulis materi, wis bukti irrefutable sing kudeta ing Kyiv iki ngarahke ing neutralizing Armada Segara Ireng adhedhasar ing Sevastopol lan ngganti karo armada US.

Maurizio Blondet ngelingi kronologis acara.

Tanggal 18 Februari, parlemen Ukrainia dikuwasani dening aktivis bersenjata saka Sektor Kanan lan Svoboda. Tanggal 22 Februari Yanukovych mlayu saka Kyiv. Pasukan pro-Kulon dadi kuwasa.

Analis nyathet yen Valentin Nalyvaichenko diangkat dadi kepala SBU Ukraina. Lan ternyata dheweke ... warga Amerika.

Lan kanyatan menarik liyane.

Tanggal 13 Februari, salah siji saka papat klompok angkatan laut Amerika, sing dipimpin dening kapal induk "George Bush", ninggalake pangkalan angkatan laut ing Norfolk lan menyang Segara Aegean. Iki diiringi 16 kapal perang lan telung kapal selam nuklir.

Tanggal 22 Februari, klompok kapal Amerika mlebu ing Segara Ireng liwat Selat Bosphorus, lan panguwasa Turki menehi ijin rahasia supaya armada Amerika bisa liwat. Armada iki, wartawan yakin, mesthine kanggo njupuk Panggonan saka Armada Segara Ireng Rusia.

Apa sing nyegah rencana AS?

Inggih, sepisanan, Gedhung Putih ngarep-arep yen Crimea bakal milih demokrasi lan seneng karo Stars and Stripes. Nanging pangarepan aneh iki ora dibenerake.

Wong-wong ngepung bangunan parlemen ARC, ngusir Perdana Menteri Anatoly Mogilev, sing sadurunge "sumpah" menyang putschists ing Kyiv, lan Sergei Aksyonov, pimpinan pasukan pro-Rusia, dilebokake ing panggonane.

Kapindho, referendum. Acara berkembang kanthi cepet.

Ing awal Maret, parlemen ARC ngumumake penolakan kanggo manut marang Kyiv. Uga diumumake yen referendum bakal dianakake tanggal 16 Maret babagan penyatuan maneh Crimea karo Rusia.

Tanggal 5 Maret, operator pesawat nampa pesenan liyane: kanggo nguripake saka Piraeus Yunani menyang Antalya, teka ing pangkalan Turki lan ngenteni. Akibaté, mung kapal perusak USS Truxtun, USS Donald Cook lan kapal fregat USS Taylor menyang pesisir Crimea Lor kanggo pengintaian (saka 7 nganti 22 Maret). Pretext yaiku latihan gabungan karo Bulgaria lan Romania.

Nanging, angkatan udara Rusia ujar manawa Donald Cook

"... teka kanggo ngganggu operasi antena sing ana gandhengane karo Pusat Angkasa Armada Laut Ireng lan jaringan satelit militer ELINT sing beroperasi ing spektrum elektromagnetik. Sistem modern sing canggih iki ngidini Crimea nampa data pengawasan elektronik saka radar lan sistem navigasi babagan armada Amerika, pesawat ing papan lan peluncur roket.


Rusia mungkasi kegiatan mbebayani iki: pesawat perang sing ngalangi tumindak kapal. Rong pesawat Su-24MR ngubengi Donald Cook kaping sewelas ing papan sing paling dhuwur, nggunakake sistem pamblokiran onboard kanthi frekuensi 12-18 Hz kanggo netralake radar Amerika.

Miturut layanan intelijen Rusia, enem klompok komando 16 wong wis siyap ing kapal Amerika. Para pejuang iki, sing bisa nglangi ing banyu, kudu tekan pantai. Tugase ing pesisir yaiku nindakake aksi sabotase lan nggawe suasana panik. Jeblugan ing transportasi umum, njeblug bangunan ing wayah wengi referendum - iki minangka acara sing direncanakake.

Nanging, Rusia, kanggo ngilangi tumindak kasebut, "nglakokake kontrol pencegahan lan ora bisa ditembus sing ketat."

Referendum lan pangenalan asile dening Rusia mungkasi usaha Amerika Serikat.

Armada Amerika didhawuhi ninggalake Aegean lan tumuju Bahrain.

Analis Italia nyaranake yen kudeta AS ing Kyiv duwe rong tujuan militer: 1) ngilangi Pusat Angkasa Rusia; 2) mlebu Ukraina menyang NATO.

"Nanging cepet-cepet supaya Amerika mudhun: nganggep awake dhewe dadi master ing kahanan kasebut, dheweke ngirim skuadron kabeh ing Dnepropetrovsk luwih dhisik. dron (pesawat tanpa awak) kanggo penerbangan pengintaian. Iki minangka penerbangan drone ing wilayah Krimea ing wayah wengi referendum sing dicethakaké ing sisih Rusia, nggunakake antena kanggo penyadapan, rencana nyata Amerika Serikat.


Kapercayan diri Amerika lan kebiasaan ala sing nganggep awake dhewe minangka bangsa eksklusif, ayo nambah saka awake dhewe, sepisan maneh main guyon sing ala ing proyektor Pentagon lan CIA. Cukup mikir: rong dekade kanggo demokratisasi Ukraina, ngarahake Sevastopol - lan pungkasan sing ora dikarepake. Nah, kaya ing thriller.

Dideleng lan dikomentari dening Oleg Chuvakin
- khusus kanggo topwar.ru
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    100 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 20
      6 2014 Juni
      "Euromaidan ing Kyiv diwiwiti dening Amerika kanggo panggantos sakteruse saka Armada Segara Ireng ing Sevastopol karo Angkatan Laut."

      Ya, wis jelas, skenario liyane, IMHO, omong kosong.
      1. + 44
        6 2014 Juni
        Iku worth nambah kene sing ing kantor. Tender kanggo pambangunan lan ndandani fasilitas ing Sevastopol dikirim ing situs web DoD AS ...
        1. + 12
          6 2014 Juni
          Nalika Ordo Revolusi Oktober 1967 diadegake (Kapindho penting, sawise Ordo Lenin, Ordo USSR), wong-wong mau menehi penghargaan marang Kaisar Nicholas 2 (anumerta) "Kanggo nggawe kahanan revolusioner ing Rusia" ...
          Apa Parubiy lan Co bisa dianugerahi medali "Kanggo Return of Crimea"?
          1. Mbah Vitya
            +9
            6 2014 Juni
            Ya, bebarengan karo tali ...
            1. + 26
              6 2014 Juni
              Kene Obama nangis pait. Panjenenganipun wanted kanggo muter bal, Mung Putin (howl - ora howl) Ora menehi kabeh globe bumi, Njupuk adoh saka Obama, Wipes rereget saka Ukraina. Banjur Obama sobbed, Panjenenganipun mlayu kanggo "bantuan". Kene enem nitih munggah Lan bengok-bengok ing Vova: "Yagene sampeyan nggebug Obama? Apa sampeyan menehi bal ing tangan sampeyan? Sampeyan mbusak sing biru saka bal Lan sampeyan ora ngormati Bandera? Wenehi bal kanggo Obama saiki! Lan dheweke ngempet sikile: "Sampeyan ora bisa mbantah! Saiki awake dhewe dadi mungsuh!” Vova ngenteni sethithik, Lan banjur ngandika kaya mangkene: "Persahabatan sampeyan ora perlu - Rong kopecks minangka rega kanggo dheweke. Aku ora bakal menehi bal, sanajan sampeyan omong kosong dhewe, Sanajan sampeyan kabeh cling kanggo kula. Ora ana sampeyan nganti saiki, aku durung ndemek lan entheng. Nanging aku ora perlu nesu: Aku bisa cokotan. Sampeyan wis muter cukup, Lan trampled ing wates, Smeared karo getih lan rereget, kebanjiran karo macem-macem scum, Poke roket, Supaya cahya putih ora katon. Ora, sampeyan ora mikir! Gusti Allah ora bakal ninggalake Rusia! Aku bakal ngumbah globe! Sapa sing kanggo tentrem? Ayo karo aku!
              1. -5
                6 2014 Juni
                Artikel kasebut ora ana apa-apa. Bebener ora tekan plus, nanging kanggo gambar entuk minus. Gambar ora bener. Ora bener! Adhedhasar logika apa sing kedadeyan, bruwang gedhe kudu nyuwek paw ngarep utawa mburi saka sing cilik, lan mbuwang pitik liyane ing njero. Bakal luwih cedhak karo topik kasebut.
            2. +1
              6 2014 Juni
              lan sabun kanggo boot.
            3. 0
              7 2014 Juni
              Ya, lan medali sabun!
          2. 0
            6 2014 Juni
            Kutipan saka knn54
            Apa Parubiy lan Co bisa dianugerahi medali "Kanggo Return of Crimea"?

            tingkat troll 80 ngguyu
        2. Komentar wis dibusak.
      2. + 15
        6 2014 Juni
        Wartawan kanca lali babagan "petunjuk" liyane kanggo GDP, sing digawe saka tutup kasur. Publikasi ing situs Amer saka pengadaan lelang Angkatan Laut AS kanggo ngenali organisasi AS kanggo ndandani lan rekonstruksi bangunan ing wilayah kasebut, banjur isih Republik Otonomi Crimea.
      3. +4
        6 2014 Juni
        Kutipan: Vladimirets
        "Euromaidan ing Kyiv diwiwiti dening Amerika kanggo panggantos sakteruse saka Armada Segara Ireng ing Sevastopol karo Angkatan Laut."

        Iki mung sing bener. Liyane iku spekulasi saka wartawan sing adoh saka topik.
        "... teka kanggo ngganggu operasi antena sing ana gandhengane karo Pusat Angkasa Armada Laut Ireng

        Apa pusat ruang kurang ajar. Ora ana siji-sijia sing kerja ing kana sajrone 10 taun, utamane kabeh Ukropov.
        ing kapal Amérika padha ing siyap lengkap enem kelompok komando 16 wong. Para pejuang iki, sing bisa nglangi ing banyu, kudu tekan pantai. Tugase ing pesisir yaiku nindakake aksi sabotase lan nggawe suasana panik. Jeblugan ing transportasi umum, njeblug bangunan ing wayah wengi referendum - iki minangka acara sing direncanakake.

        Iki minangka masterpiece saka teori konspirasi ...
      4. VaranG42
        +6
        6 2014 Juni
        ya ora, ora omong kosong, ana bukti babagan "tender" Angkatan Laut AS kanggo ndandani "sekolah" ing Sevas.
        dadi luwih kaya ngono.
        AS bakal duwe rong bathi sing jelas saka iki.
        1. bakal ngunci Armada Segara Ireng ing teluk sing ora nyenengake ing Inggris.
        2. Padha bakal mungkasi kamungkinan bantuan kanggo Suriah saka Federasi Rusia ing Segara Ireng.
        banjur padha wis melu "demokrasi" Federasi Rusia.
        1. +1
          6 2014 Juni
          Kutipan saka: VaranG42
          ya ora ora omong kosong

          Kutipan: Vladimirets
          "Euromaidan ing Kyiv diwiwiti dening Amerika kanggo panggantos sakteruse saka Armada Segara Ireng ing Sevastopol karo Angkatan Laut."

          Inggih, punika cetha


          Kutipan: Vladimirets
          liyane saka script, IMHO, omong kosong.
        2. + 12
          6 2014 Juni
          Yen amers bisa njupuk Crimea, banjur kabeh kahanan ing Mediterania, Timur Tengah, Eropah, Kaukasus bakal ngganti dramatically ing sih saka Amerika Serikat. Bali saka Crimea tanpa nembak tembakan minangka operasi tingkat paling dhuwur.
      5. +2
        6 2014 Juni
        Ana kebetulan, nanging kabeh liyane ... sapa ngerti? Gagasan sing paling edan apik amarga ora ana sing percaya, nanging kanthi persiapan sing apik, kabeh bisa ditindakake!
      6. +1
        6 2014 Juni
        Seneng karo owah-owahan retorika media Barat. (yen dudu "bebek"). Banjur: "sawetara sumber sing ora dijenengi marang siji publikasi. "Aku pengin luwih spesifik, paling ora babagan publikasi ...
      7. + 23
        6 2014 Juni
        guyon:
        "Sajrone dhiskusi resolusi ing Crimea, ana diskusi sing cetha antarane para wakil saka Verkhovna Rada, carane nulis kanthi bener: "Crimea dikuwasani" utawa "ditambahake"?
        Swara saka penonton:
        - Babagan .. Bali!
        1. +4
          6 2014 Juni
          Kutipan: 222222
          - Babagan.. bali!

          lol
          1. +2
            6 2014 Juni
            Ora ana tembung "didhelikake" ing politik. Ana tembung "promaydanili".
        2. +2
          6 2014 Juni
          Ya, ngomong nganggo basa Ukrainia, wong Amerika nesu, utawa dheweke telat, iku ...
      8. +4
        6 2014 Juni
        Iki dudu skenario, nanging minangka salah sawijining hipotesis.
        Aku mikir yen The Darkest One sinau babagan rencana kasebut luwih awal)) saka EDIK S. Lan dheweke duwe wektu kanggo ngetung lan nyiapake kabeh. Amarga angel banget kanggo nggayuh koherensi lan kacepetan kasebut kanthi cepet.
        1. Melnik
          0
          6 2014 Juni
          Nuwun sewu, kangge ningkataken literasi, sinten Edik S?
        2. 0
          6 2014 Juni
          Aku menehi sampeyan plus, aku setuju karo sampeyan satus persen, nanging aku ora ngerti babagan Edik, pencerahan aku.. eseman
          1. +1
            6 2014 Juni
            Iku perlu kanggo pracaya E. Snowden.
            1. 0
              6 2014 Juni
              Persis...Matur nuwun!!! eseman Aku bodho ... Sanajan aku mikir kabeh wis dikenal sanajan tanpa Snowden, sawise kabeh, Rusia minangka Kekuwatan Agung!
      9. +1
        6 2014 Juni
        Nanging kok. Ing asas, departure saka Ukraina menyang Kulon lan pendekatan NATO menyang tapel wates Rusia wis goal. Sevastopol minangka tidbit, ceri ing kue Ukraina. Lan kita didilat cherry iki. Lan saiki kita uga bakal ngethok sepotong kue, sing paling jus.
      10. 0
        6 2014 Juni
        Kutipan: Vladimirets
        Ya, wis jelas, skenario liyane, IMHO, omong kosong.

        Aku pancen setuju karo sampeyan. Kajaba iku, penulis minangka wong awam sing lengkap.
        Nanging, angkatan udara Rusia ujar manawa Donald Cook

        "... teka kanggo ngganggu operasi antena sing ana gandhengane karo Pusat Angkasa Armada Laut Ireng lan jaringan satelit militer ELINT sing beroperasi ing spektrum elektromagnetik. Sistem modern sing canggih iki ngidini Crimea nampa data pengawasan elektronik saka radar lan sistem navigasi babagan armada Amerika, pesawat ing papan lan peluncur roket.

        Rusia mungkasi kegiatan mbebayani iki: pesawat perang sing ngalangi tumindak kapal. Rong pesawat Su-24MR ngubengi Donald Cook kaping sewelas ing papan sing paling dhuwur, nggunakake sistem pamblokiran onboard kanthi frekuensi 12-18 Hz kanggo netralake radar Amerika.
        Omong kosong opo? 12-18 Hz kurang saka ing soket. Ikhlas.
      11. +1
        7 2014 Juni
        artikel sampah!!!!!
    2. +8
      6 2014 Juni
      Kayane sing kudu ditindakake, nyopot celanamu, lungguhan kanggo push, siyap-siyap lan aja ngobong, mula ora, dheweke ora menehi apa-apa ... omong kosong ... dadi metu sing US wis krivochka a.
      1. +4
        6 2014 Juni
        Kutipan: Skandinavia
        Kayane sing kudu ditindakake, nyopot celanamu, lungguhan kanggo push, siyap-siyap lan aja ngobong, mula ora, dheweke ora menehi apa-apa ... omong kosong ... dadi metu sing US wis krivochka a.

        Beda sethithik - ing pungkasan, lah .... Lan dheweke lali nyopot celana ...
        1. 0
          6 2014 Juni
          Utawa galoshes gedhe lan tiba ora ing push, nanging ing galoshes dhewe.
    3. vovka
      -7
      6 2014 Juni
      Omong kosong. Su24 mabur liwat pangrusak ing Mei. Artikel kasebut kentut kaya genangan.
      1. +5
        6 2014 Juni
        Ora jelas sapa sing kentut lan ing ngendi, nanging ing kene ana artikel saka 24 April babagan patemon antarane Su24 lan Donald Cook tanggal 12 April.
        http://www.dk.ru/news/donald-kuk-i-su-24-kak-eto-bylo-video-236850755
      2. 0
        6 2014 Juni
        lan sampeyan mbokmenawa ing setir
    4. +4
      6 2014 Juni
      ora, dheweke ora njupuk maneh. lan apa wae dheweke (Putin), dheweke nindakake kanthi alesan! Aku dhewe saka Crimea saka Feodosia, sayangé wis telat, aku nemokake kabeh desa ing kuburan (iku taun 2010) saka polisi distrik nganti cilik ... ing desa mung sindrom down bodho lokal. tetep urip.
    5. +6
      6 2014 Juni
      Elang Amerika ora duwe wektu kanggo njupuk pose saka elang ... lan dheweke shat piyambak, bangga ... ngadeg.
      1. Blondie
        +2
        6 2014 Juni
        ...kaya singa kang gumunggung, ing papat! (karo)
      2. +9
        6 2014 Juni
        Apa maneh elang? Dheweke duwe elang putih ing lambang - undereagle. Wiki ditulis kanthi apik babagan apa sing dipangan.
        "A manuk mangsa, preys utamané ing kéwan banyu - iwak lan waterfowl cilik. Kajaba iku, iku mangan reptil, amfibi, crustacea, mamalia cilik lan invertebrata. Kadhangkala mangan, kalebu ternak tiba "
        1. +2
          6 2014 Juni
          Sakbenere ora ana kebetulan kaya ngono!
          1. 0
            6 2014 Juni
            Apa wae sing luwih cilik tinimbang panganan ...
        2. +2
          6 2014 Juni
          Wong lanang, apa sing kita duwe? luwih apik?
          Umumé, kepala loro, iki ora ana ing alam.
          Mbok menawa dheweke ora bisa ngalahake kita, amarga kita ora bisa diprediksi. loro sirah...
          Siji mutusake, lan sing kapindho dibatalake. Dadi?
    6. Khalmamed
      0
      6 2014 Juni
      Kutipan: Skandinavia
      Kayane sing kudu ditindakake, nyopot celanamu, lungguhan kanggo push, siyap-siyap lan aja ngobong, mula ora, dheweke ora menehi apa-apa ... omong kosong ... dadi metu sing US wis krivochka a.


      ..... SETUJU, aku bakal nambah:
      ..... sawise USSR, usus Iblis ora bisa maneh saka tension demokratis-gay, ana wava gedhe, lan banjur ana uga kepala kekacoan mobam ing wav sing.
    7. +5
      6 2014 Juni
      Padha nyiapake kanggo mangan, glethakaken metu ing meja, serbet ing tenggorokan, garpu lan piso ing nangani - looking, ana apa-apa ing meja. Iku dadi isin, supaya saiki Obama mlaku-mlaku sambat kanggo kabeh wong, nuthuk wong gelo menyang Bunch.
    8. +3
      6 2014 Juni
      Padha wis drooled liwat Crimea, lan kene sampeyan bummer! Amarga gesheft sing gagal, Amerika lan satelite ing Eropa ngunggahake jeritan kasebut kanthi sanksi. Padha arep njajah Rusia, nanging kudu lungguh ing sepur padha..pe. Wong lanang greyhound sing ora sopan "nyopir muzzles liwat bumps."
    9. +5
      6 2014 Juni
      "Kita ndeleng prospek gedhe kanggo kerjasama antarane sistem GLONASS lan sistem navigasi Cina, utamane amarga sistem kita luwih fokus ing garis lintang lor, lan sistem Cina luwih kidul. Sawise entuk komplementer, kita bakal bisa nggawe sing paling gedhe lan paling akeh. pesaing kuat kanggo sistem navigasi apa wae, "ujare Rogozin.

      RIA Novosti http://ria.ru/technology/20140606/1010911362.html#ixzz33peCTzw8
    10. +5
      6 2014 Juni
      Saka pakulinan, Rusia disalahake minangka republik pisang, ora edan ...
    11. 0
      6 2014 Juni
      Bener, pedalur sing belang-belang ngoceh celana.
    12. +4
      6 2014 Juni
      Bebener utawa spekulasi ing artikel, umume, ora dadi masalah! Penting kanggo ngerti yen Rusia ana ing ambang bilai, lan mung amarga PDB, kita ora tiba ing jurang iki.
    13. Hyperboreec
      +1
      6 2014 Juni
      Iku apik. Nanging sing paling angel durung teka. . .
    14. 0
      6 2014 Juni
      Kutipan saka: olegff68
      Iku worth nambah kene sing ing kantor. Situs web Departemen Pertahanan AS ngirim tender kanggo pambangunan lan ndandani fasilitas ing Sevastopol ..

      Babagan obyek kasebut, aku bisa ngomong yen gimnasium No 5 mesthine kudu dimodernisasi, luwih-luwih direktur ana jinis pro-Ukraina, dheweke nyanyi bebarengan karo akeh, mula sekolah kasebut ora dipilih kanthi kebetulan.
    15. talnax7
      +1
      6 2014 Juni
      Inggih rampung ing antarane wedhus lan marang wedhus uga rampung dhewe kesimpulan saka artikel
    16. 0
      6 2014 Juni
      kaya tansah, nanging kedaden kanggo nyedhot Egorovna. Kelakon, lan aku wani ngarep-arep bakal terus.
    17. +3
      6 2014 Juni
      Mesthi wae, kanggo Sevastopol, kabeh kotovassia iki karo Crimea diwiwiti, ora amarga resort karo kebon anggur.
    18. 0
      6 2014 Juni
      Artikel sing relevan "banget". Akeh barang "anyar". Minus artikel kanggo "efisiensi" lan presentasi fakta "ora dingerteni".
      1. 0
        6 2014 Juni
        Kutipan saka Eragon
        Artikel sing relevan "banget". Akeh barang "anyar". Minus artikel kanggo "efisiensi" lan presentasi fakta "ora dingerteni".

        O. Chuvakin presented ora kronologis acara, nanging tampilan saka sisih liyane acara.
    19. mlayu cedhak
      +3
      6 2014 Juni
      Umumé, tokoh kasebut wis mangsuli Sevastopol (c). Kita nunggu kamenangan Novorossiya!
    20. +1
      6 2014 Juni
      Kutipan saka vovka
      Omong kosong. Su24 mabur liwat pangrusak ing Mei. Artikel kasebut kentut kaya genangan.

      Vovka, sampeyan kentut!!!!! STE kedadeyan tanggal 12 April ing dina Kosmonautika. wassat
    21. -7
      6 2014 Juni
      Artikel iku omong kosong. Penulis "mudhun lan mateni awake dhewe ing tembok." Kabeh "Euromaidan" iki diwiwiti dening Amerika Serikat ing Panggonan pisanan, kanggo kick Rusia metu saka pasar gas EU, kanggo mesthekake Advertisement saka keluwihan gas shale sawijining.
      1. Associate Professor
        +1
        6 2014 Juni
        Kutipan saka Monster_Fat
        Artikel iku omong kosong. Penulis "mudhun lan mateni awake dhewe ing tembok." Kabeh "Euromaidan" iki diwiwiti dening Amerika Serikat ing Panggonan pisanan, kanggo kick Rusia metu saka pasar gas EU, kanggo mesthekake Advertisement saka keluwihan gas shale sawijining.

        Lan sampeyan ora ngakoni yen kudeta bisa duwe sawetara gol?
    22. sv1964
      +4
      6 2014 Juni
      Amerika wis lan mesthi bakal dadi mungsuh-mungsuh potensial kita! Rusia ana ing tenggorokan! Gedhe lan saiki uga bersenjata! Asil penting - Crimea iku kita!
    23. +2
      6 2014 Juni
      Inggih rampung Italia, kang sijine kabeh teka-teki bebarengan .. Yen, kanggo nambah sing Rusia tenan arep ninggalake Crimea dening 2017, ing wektu iki, amandemen kanggo Konstitusi Ukraina, sing basa manca bisa dumunung ing sawijining wilayah .. Mangertos, nanging Yanukovych ora bakal menang pemilu .. lan Novorossiysk wis nyiapake minangka basis utama Armada Segara Ireng, Lan kabeh turnover kargo .. direncanakake .. ditransfer menyang pelabuhan anyar ing Taman, sing mesthine bakal dibangun ing 2017 .. Dheweke uga mikir babagan iki ing 2010. .Mbok menawa kedadeyan iki .. nanging ing kene .. Amerika Serikat ... lan awake dhewe, ngrusak kabeh .. kaya sing diucapake ing Rusia: cepet-cepet nggawe wong ngguyu. lan wong, wong biasa ing saindenging jagad ngguyu Obama ..
      1. Associate Professor
        +2
        6 2014 Juni
        Kutipan saka parusnik
        Rusia, nyatane, bakal ninggalake Crimea ing 2017, ing wektu iki, amandemen Konstitusi Ukraina mandhek kanggo operate, sing basis manca bisa dumunung ing sawijining wilayah ..

        Ing taun 2010, tetep armada dilanjutake nganti 2042. Basis Novorossiysk ora dimaksudake kanggo ngganti Sevastopol, nanging mung kanggo tambahan
      2. +1
        6 2014 Juni
        Soko misale jek kula kasunyatan Eropah saka Departemen Negara Mrs Nolland uga wis soko apa karo Crimea sedhep kuwi. Isih, kabeh iku adoh saka spontan, paling kamungkinan, jebakan wis disetel ing advance kanggo provoke wiwitan palsu Amérika. Pola sing padha kalebu ora dikarepke non-tandatangani persetujuan karo EU dening Yanukovych lan silihan gedhe kanggo Ukraina, kang dadi pemicu kanggo bejat lampahing saka kahanan diwilang. Reaksi histeris banget ing Amerika Serikat disebabake kegagalan dhasar ing Crimea. Drawing Rusia menyang penyebaran prajurit ing Donbass menehi Amerika kasempatan kanggo menehi hasil karo Crimea, nanging Rusia wis cukup cetha sing nomer iki ora bakal sukses. Wektu bakal liwati, akeh rahasia bakal jelas, lan iki, bisa uga diarani, acara nggawe jaman, akeh riset bakal dikhususake, volume novel sing apik banget bakal ditulis.
    24. karpag
      -9
      6 2014 Juni
      Ana pitakonan kanggo artikel: apa sing ngalangi Amerika saka Armada Segara Ireng Rusia? Sawise kabeh, ora ana wigati strategis, Turki, yen dikarepake, bisa nutup Selat Beaufort kanthi rapet
      1. Hiu
        +4
        6 2014 Juni
        Nanging ora ana pikirane manawa Armada Segara Ireng ngganggu kita ing Segara Ireng?
        1. karpag
          -4
          6 2014 Juni
          Ora yakin yen iki alasan utama. Sawise kabeh, Rusia isih nduweni garis pantai sing dawa karo pelabuhan Tuapse
          1. +4
            6 2014 Juni
            Ana pesisir, nanging ora ana teluk lan prasarana sing trep. Malah Novorossiysk ora cocok kanggo panyebaran lan pangopènan normal Angkatan Laut. Aja lali babagan kulawarga personil militer lan personil sipil. Uga, pipa gas South Stream, aviation saka Armada Segara Ireng pamblokiran meh setengah saka Eropah lan Mediterania saka Crimea, uga aku ora aran kaya ngomong bab rudal anti-kapal gisik - kang njupuk liwat kanggo Turki (bisa luwih).
      2. +1
        6 2014 Juni
        karpag, Apa sampeyan saka TK utawa sampeyan nyamar dadi naif?
        1. 0
          6 2014 Juni
          ya ora - benderane bener - iki pitakonan "bener". hi
      3. RAF
        0
        7 2014 Juni
        ngguyu Takon sederek sing manggon ing kasur apa sing nyegah Amerika Serikat ora mung saka Armada Segara Ireng, nanging uga saka Rusia sakabèhé.
      4. 0
        7 2014 Juni
        karpag, ora, kok ora jelas?


    25. +2
      6 2014 Juni
      Iku mbokmenawa exaggerated babagan saboteurs nyiapake serangan teroris (ana persetujuan unspoken antarane layanan khusus supaya ora nindakake sabotase ing zona pengaruh, wiwit jaman USSR), yen ora, padha bakal nyekel saboteur, iki bisa unspoken tangan setengah. layanan khusus donya ... Nanging saham Amerika Serikat diselehake ing Tatar lan Turki , ing destabilization saka kahanan ing Crimea, kang kita wis diamati wiwit Februari 24, nganti pasukan khusus Rusia njupuk prakara menyang tangan dhewe.
      Bagean gosip liyane: ing salah sawijining desa ing distrik Belogorsk ing wayah wengi (24-26 Februari), kabeh wengi ana sing dimuat menyang KAMAZ, dibongkar saka masjid. Sawijining warga sing waspada marang petugas polisi distrik, sing ana ing ndhuwur, sawise sawetara jam dheweke njupuk mobil kanthi gaman ing papan kasebut. Mesthine, wektu liwati, desas-desus dadi akeh goroh, kayata ana MANPADS (aku mung ana tangan cilik). Ing konfirmasi saka gosip, loro cr. Tatar lan masjid isih ditutup, miturut kanca-kanca. Aku tumindak disiapake kanthi cara iki ing saindhenging Crimea.
    26. +3
      6 2014 Juni
      Lan Saxon impudent tansah dadi mungsuh saka Slavs. Padha tetep dadi. Lan ing mangsa ngarep, kayane, ora ana sing bakal owah.
    27. AX
      0
      6 2014 Juni
      Apa aku wis maca crita saiki? ora?
    28. Hiu
      +4
      6 2014 Juni
      Artikel kasebut minangka konfirmasi sing jelas. Salah sawijining kancaku mbandhingake aneksasi Krimea karo rebutan kraton Amin.
    29. 0
      6 2014 Juni
      Ameroam ora suwi ngobahake rak kondektur...
    30. PASUS
      +1
      6 2014 Juni
      Aku sing iku ora mung kanggo ngganti Armada Segara Ireng, ana langkah Komplek ngrancang dening Amerika Serikat. Ngrusak rencana AS ing negara satelit minangka prioritas Rusia.
    31. wef
      0
      6 2014 Juni
      Kutipan saka: VaranG42
      ora, iku ora omong kosong, ana bukti bab "tender" Angkatan Laut AS kanggo ndandani "sekolah" ing Sevase. Dadi luwih kaya iku. USA bakal duwe 2 bathi ketok saka iki. bakal ngunci Armada Segara Ireng ing teluk sing ora nyenengake ing Inggris. 1. Padha bakal mungkasi kamungkinan bantuan kanggo Suriah saka Federasi Rusia ing Segara Ireng, lan banjur padha wis melu "democratization" saka Federasi Rusia.

      Kutipan saka Strashila
      Elang Amerika ora duwe wektu kanggo njupuk pose saka elang ... lan dheweke shat piyambak, bangga ... ngadeg.


      Sampeyan bisa nambah kanggo paragraf 2. bakal mungkasi Suriah karo bantuan Rusia, nggawe owah-owahan saka daya ing terakhir, transportasi gas lan lenga saka Irak liwat wilayah Siria (lan path luwih cendhek lan ana masalah kurang karo pirates).

      Tumindak AS ditujokake kanggo nyuda pasokan gas menyang Eropa saka Rusia. Aku pengin njupuk alih bisnis.
      Nanging "soko ing konservatori" gagal. Ora bisa digunakake karo Libya lan Mesir. Kanthi Suriah, bummer. Wong Arab wiwit nglirik. Rusia metu saka "ketaatan". Koor wong Eropa ora nyanyi kanthi harmonis ...
    32. Roshchin
      0
      6 2014 Juni
      Lan minangka Kepala Bourgeois ngandika: "Pancen, kita wis kamenangan kita, nanging banjur, metu saka ngendi wae, wong sopan muncul lan Crimea lelayaran adoh." Sampeyan ora ngerti, lan ora ketompo carane hard sampeyan nyoba, sampeyan, borjuis, ora bakal ngerti rahasia utama saka Tentara Abang kuwat.
    33. +3
      6 2014 Juni
      Aku bisa mbayangno carane Abams lan McCains getihen saka gums karo nesu, ketoke padha njupuk Crimea lan ... njupuk adoh saka tangan.
    34. +1
      6 2014 Juni
      Utawa bisa uga kudu ngelingi artikel babagan topik Ukrainia sing muncul sawetara taun kepungkur. Malah media asing ngirim materi babagan kemungkinan ngukir Ukraina. Rusia nemu Crimea lan pengaruh ing Ukraina Kidul Wétan, EU kabeh liyane bebarengan karo oligarki, sing bakal dipeksa kanggo nandur modal rejeki ing ekonomi Eropah, amarga kahanan anyar, lan transit tenang saka gas. Mung Barat, mesthine pengin nyuda bagean Rusia, nanging luwih becik ora menehi apa-apa. Utamané Crimea. Lan wiwit: gerakan armada kasur menyang Segara Ireng, ATO menyang Ukraina Wétan Kidul, tekanan ing pasokan gas. Babagan Perang Donya I, Lenin ujar: "Dheweke misahake Afrika." Saiki Afrika dadi Ukraina. Lan perang ditindakake kanthi cara liya. Mung inti sing padha.
    35. Mbah Vitya
      0
      6 2014 Juni
      Saiki, yen Putin njupuk Alaska utawa California saka Amerika Serikat (utawa luwih apik, loro-lorone), mesthine dheweke bakal dadi jenius politik ... Utawa mungkin durung sore?
    36. +2
      6 2014 Juni
      Sepur "Persahabatan" karo militan saka sektor tengen mesthine teka ing Crimea, sing mesthine ngatur provokasi ing pangkalan Segara Ireng lan kanthi mangkono meksa armada Rusia ninggalake Crimea.

      Mulane Obama histeris banget nalika bummer metu. ngguyu
    37. +1
      6 2014 Juni
      euromaidan ing Kyiv, Amerika miwiti ngganti Armada Segara Ireng ing Sevastopol kanthi Angkatan Laut dhewe.


      Ora mung kanggo pangkalan, nanging uga perluasan NATO menyang tapel wates Rusia, penyebaran sistem pertahanan rudal Amerika ing Ukraina, produksi gas shale ing lapangan Yuzovsky, penarikan Ukraina saka Rusia lan divisi saka wong Rusia.
    38. +4
      6 2014 Juni
      "Rusia mungkasi kegiatan sing mbebayani iki: pesawat militer mblokir tumindak kapal kasebut. Rong pesawat Su-24MR ngubengi Donald Cook kaping sewelas ing papan sing paling dhuwur, nggunakake sistem pamblokiran onboard kanthi frekuensi 12-18 Hz kanggo ngubengi Donald Cook. netralake radar Amerika.
      Miturut layanan intelijen Rusia, enem klompok komando 16 wong wis siyap ing kapal Amerika. Para pejuang iki, sing bisa nglangi ing banyu, kudu tekan pantai. Tugase ing pesisir yaiku nindakake aksi sabotase lan nggawe suasana panik. Jeblugan ing transportasi umum, njeblug bangunan ing wayah wengi referendum - iki minangka acara sing direncanakake.
      Nanging, Rusia, kanggo ngilangi tumindak kasebut, "nglakokake kontrol pencegahan lan ora bisa ditembus sing ketat." Referendum lan pangenalan asile dening Rusia mungkasi usaha Amerika Serikat.

      Referendum Crimean - 18 Maret.
      Flyby saka pangrusak SU-24 - pertengahan April. Sawise mbandhingake tanggal, sikap nulis iki ora jelas.
      Lan aja makili amers minangka bodho lengkap. Crimea mung siji obyek sing menarik kanggo Amerika Serikat. Ukraina, kanthi posisi geopolitik, penting banget kanggo direncanakake mung kanggo bagean kasebut. Mangkene akeh "manis" langsung: lapangan gas shale, likuidasi kompleks industri militer Ukrainia sing diikat karo Rusia, nggawe fasilitas NATO ing sacedhake wates Rusia, nggawe hotbed ketidakstabilan ing cedhak Rusia. kanthi sabarang akibat (pengungsi, bandit saka mburi kordon lsp).P.). Crimea "ngiwa", nanging perang terus kanggo liyane ...
    39. karpag
      -9
      6 2014 Juni
      Nyash-mash? Crimea iku sampeyan?
      1. +1
        6 2014 Juni
        Mesthi dudu sampeyan. Ora akeh sing dudu kita, saiki dadi milik kita ing salawas-lawase, amarga yen kabeh wong Barat sing rakus duwe kesempatan sing paling sithik, gerakan kasebut ora bakal dadi sanksi maneh.
      2. RAF
        0
        7 2014 Juni
        ngguyu Crimea iku duweke kita, kabeh kejahatan lan iri! Apa Palestina sampeyan? lol
    40. +1
      6 2014 Juni
      commandos nangis pait, smearing snot lan blisters ing pipi, ing bisu, pitakonan kuatir saka kolega, padha nuding driji ing langit ing Su-24 ngubengi kapal ...

      Aku bisa nulis luwih apik tinimbang wartawan iki :-)
    41. 0
      6 2014 Juni
      Kutipan saka karpag
      Nyash-mash? Crimea iku sampeyan?

      Nan-ours wiwit penandatanganan prajanjèn perdamaian Kuchuk-Kainarji karo Turki kontrak ngandika: ing salawas-lawase, golek pranala dhewe, minangka G. Zheglov ngandika, "ora ana abdi miskin!" hi
    42. +1
      6 2014 Juni
      Yagene kita padha padu? Crimea Rusia, wektu. Lan ora ana siji! Ana kahanan, wong mutusake, Rusia ndhukung. Amerika padha outplayed. Lan apa sing ditulis wartawan yaiku visi. Iku ora ngganggu kita kabeh. Lan kanggo naskah film dokumenter manca, malah ora ala. Intine yaiku Putin menang. Utawa ora? hi
    43. -1
      6 2014 Juni
      Cetha yen kabeh repot amarga Sevastopol.
      Sapa sing duwe Sevastopol duwe Segara Ireng (c).
    44. Evgen77
      0
      6 2014 Juni
      Saiki dadi jelas kanggo tujuan apa "Maidun kabeh-Ukraina saka mlumpat lan bocah-bocah" diwiwiti.
    45. 0
      6 2014 Juni
      saben maca kaya kiye rasane kepenak :)
    46. 0
      6 2014 Juni
      nanging ing mratelakake panemume iku perlu, nalika njlentrehke tumindak obamka lan evrashkas sak Crimea lan turbidity ing Ukraina, kanggo Quote Krylov -
      "Lan sampeyan, kanca-kanca, yen sampeyan ora lungguh kabeh musisi ora apik!"
      Aku uga ngelingi mbah kakung karo sing ora iso dilalekake - "Sapa sing medeni kita, kita nyanyi !!!!
    47. Alex Donetsk
      -1
      6 2014 Juni
      artikel omong kosong
    48. Michael Strelin
      0
      6 2014 Juni
      Apa sing dikarepake lan entuk
    49. nachprod
      0
      6 2014 Juni
      Aku mbaleni Zadornov .... "Inggih, BODO!"
    50. +1
      6 2014 Juni
      Matur nuwun GDP.
    51. RAF
      0
      6 2014 Juni
      Inggih, wartawan makarya utawa entuk roti, nanging apa sing kedadeyan ing kasur karo Crimea pancen apik! Ora ana gunane mbukak cucuk menyang roti wong liya, yen ora, sampeyan bisa uga entuk tinsel.
    52. irat
      0
      7 2014 Juni
      Armada iki, wartawan yakin, mesthine kanggo njupuk Panggonan ing Rusia Black Sea Armada.

      Armada Laut Ireng mesthi nyerah tanpa perang! Lan iki wis perang antarane Federasi Rusia lan Amerika Serikat!
    53. 0
      7 2014 Juni
      Para pejuang iki, sing bisa nglangi ing jero banyu, kudu tekan pantai.

      Brevity iku nyawa saka wit. Nanging penulis cetha duwe bakat cilik. Mesthine kaya iki:

      Pejuang sing bisa nglangi kudu.

      "Bebek" kuwi ora pas karo celah sempit otak saya sing saya surut amarga siji alasan. Ana akeh banget rincian teknis. Kanthi rincian kasebut, salah siji rahasia Amerika dikenal kabeh wong, utawa "rahasia" iki diciptakake karo bir lan roach.
    54. 0
      7 2014 Juni
      Kutipan saka juneart
      Kene Obama nangis pait. Panjenenganipun wanted kanggo muter bal, Mung Putin (howl - ora howl) Ora menehi kabeh globe bumi, Njupuk adoh saka Obama, Wipes rereget saka Ukraina. Banjur Obama sobbed, Panjenenganipun mlayu kanggo "bantuan". Kene enem nitih munggah Lan bengok-bengok ing Vova: "Yagene sampeyan nggebug Obama? Apa sampeyan menehi bal ing tangan sampeyan? Sampeyan mbusak sing biru saka bal Lan sampeyan ora ngormati Bandera? Wenehi bal kanggo Obama saiki! Lan dheweke ngempet sikile: "Sampeyan ora bisa mbantah! Saiki awake dhewe dadi mungsuh!” Vova ngenteni sethithik, Lan banjur ngandika kaya mangkene: "Persahabatan sampeyan ora perlu - Rong kopecks minangka rega kanggo dheweke. Aku ora bakal menehi bal, sanajan sampeyan omong kosong dhewe, Sanajan sampeyan kabeh cling kanggo kula. Ora ana sampeyan nganti saiki, aku durung ndemek lan entheng. Nanging aku ora perlu nesu: Aku bisa cokotan. Sampeyan wis muter cukup, Lan trampled ing wates, Smeared karo getih lan rereget, kebanjiran karo macem-macem scum, Poke roket, Supaya cahya putih ora katon. Ora, sampeyan ora mikir! Gusti Allah ora bakal ninggalake Rusia! Aku bakal ngumbah globe! Sapa sing kanggo tentrem? Ayo karo aku!

      Karya Agung)))
    55. 0
      7 2014 Juni
      Dadi kabeh wis jelas lan bisa dingerteni.
    56. 0
      7 2014 Juni
      Ukraina kanthi sikap kasebut bakal tetep tanpa gas lan tanpa Crimea.
    57. Slavnik
      0
      7 September 2014
      Ora cukup Crimea. Kita kudu Kiev.
    58. 0
      Desember 29 2014
      Crimea duweke kita !!!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"