Perang ing checkpoint "Marinovka" ing tapel wates karo Rusia

164
Kepala grup "Resistensi Informasi", Dmitry Tymchuk, sing ing sisih kidul-wétan Ukraina umume dianggep minangka tokoh fiktif dening Kyiv kanggo menehi informasi atas jenenge pasukan "ATO", ing kaca Facebook dheweke nglaporake yen ing tapel wates. karo Rusia ing wilayah pos papriksan "Marinovka" (wilayah Donetsk utawa DPR) pecah perang antarane pengawal tapel wates Ukrainia lan milisi.

Perang ing checkpoint "Marinovka" ing tapel wates karo Rusia


Dmitry Tymchuk virtual utawa nyata nyerat:

Miturut data operasional saka grup IS ("Information Resistance" - cathetan "VO"), ing tapel wates karo Federasi Rusia, pengawal tapel wates Ukraina perang ing wilayah saka Marinovka checkpoint.

Saka sisih Rusia, unit tapel wates diserang dening klompok teroris (dumadi saka 1 operator waja personel, 4 truk KamAZ kanthi senapan mesin berat NSV dipasang, lan 4 minibus).

Pengawal tapel wates numpes 1 truk KamAZ sing nyerang wilayah Ukraina.

Luwih saka satus militan teka saka mburi saka wilayah Ukrainia.

Ana perang.


sumber RBC Ukraina kanthi referensi kanggo Layanan Darurat Negara Ukraina nglaporake yen nalika perang ana telung pengawal tapel wates sing tatu lan sawetara milisi tiwas. Nindakake sawetara penerbangan menyang medan perang penerbangan Ukraina. Serangan udara kasebut nyebabake suket garing, geni wiwit, lan wilayah kasebut akeh asap.

Miturut Layanan Perbatasan Negara Ukraina, para penjaga tapel wates bisa ngalahake salah sawijining truk KamAZ milisi. Saliyane truk, milisi rakyat duwe kendaraan lapis baja: sawetara operator personel lapis baja. Milisi Donbass durung menehi komentar babagan informasi iki.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    164 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 58
      5 2014 Juni
      Jokers, padha mung duwe tatu! Prajurit super tenan
      1. + 57
        5 2014 Juni
        Inggih, kaya sing dikarepake, para pengawal :))) Penjaga coklat, malah bayonet lan granat lan cangkang lan roket ora bisa njupuk :)))) Saiki sawise perang kasebut, laporan kuburan massal lan mayit tanpa organ. teka.
        1. KCC
          KCC
          +8
          5 2014 Juni
          Nalika tatu, dheweke nutupi Poroshenko karo coklat lan kabeh kaya anyar wassat , pramila Poroshenko minangka "presiden".
          1. +2
            5 2014 Juni
            Apa dheweke ora sengaja nembak T-50 Rusia "PARASHNIK"? ngguyu
            1. +2
              6 2014 Juni
              Dheweke kejiret nganggo jala.
        2. Komentar wis dibusak.
        3. +5
          5 2014 Juni
          Kutipan: Kazanets
          Inggih, kaya sing dikarepake, para pengawal :))) Penjaga coklat, malah bayonet lan granat lan cangkang lan roket ora bisa njupuk :)))) Saiki sawise perang kasebut, laporan kuburan massal lan mayit tanpa organ. teka.

          Kapitunan Bandera mung ora ana ing grafik; dheweke kanthi tenang ngubur mayit. Iki ngendi monsters iki pindhah. Sampeyan isih bakal diadili amarga kejahatan sampeyan.
          1. + 10
            5 2014 Juni
            Dina iki ana informasi babagan kabar yen Duta Besar Rusia Mikhail Zurabov, sing bali menyang kantor tugas ing Kyiv, bakal melu upacara peresmian Petro Poroshenko. Iki link http://www.1tv.ru/news/polit/260431
            Aku bingung - kita ngukum panguwasa ing Kyiv, nuntut manawa tangane nganti sikut ing getih lan cepet utawa mengko kabeh wong bakal tanggung jawab, lan saiki kita milih duta kanggo dheweke. Nyuwun , de facto ngenali daya ing Kyiv, karo presiden sing. Apa babagan SE? Napa kita ora ngakoni referendum kasebut? Sapa sing duwe pikiran?
            1. -6
              5 2014 Juni
              Tujuan utama Rusia kanggo Ukraina wis digayuh:
              Armada Laut Ireng tetep ana ing Crimea, Ukraina dudu anggota EU utawa NATO. Lan banjur supaya kabeh dadi kaya. Pragmatik. Inggih, pamaréntah Rusia ora tanggung jawab kanggo Ukraina. Mesakaké. Ora ana wong liya.
              Kepiye sampeyan seneng karo pilihan iki?
              1. +5
                5 2014 Juni
                Kutipan saka: imrek_ua
                Kepiye sampeyan seneng karo pilihan iki?

                Pilihan iki ora cocog karo kita Alexander, kok malah takon?
                1. +4
                  5 2014 Juni
                  Ya, pilihan iki uga ora cocog karo kita.
                  Nanging, sayangé, aku ora weruh panjelasan liyane. Aku bakal bungah yen aku salah.
                  Lan aku ora takon. Lan aku nyoba nerangake kenapa Rusia "de facto ngakoni kekuwatan ing Kyiv."
                  Ing wektu sing padha, aku ora nyalahake Rusia lan pamrentahane apa wae. Aku percaya manawa pemerintah apa wae utamane ngladeni warga negarane dhewe tanpa duwe kewajiban kanggo warga negara liya.
                  Inggih, kita ... Maymo sho maymo. Wong-wong kuwi ngomong nèk saben bangsa pantes kanggo pamréntahané dhéwé-dhéwé. Dadi kita pantes. Saiki kita kudu entuk liyane.
                  1. +4
                    6 2014 Juni
                    Ora pantes, nanging kanggo nelukake! Lan De jure lan de facto minangka cithakan sing bisa ditrapake kanggo ...
                    1. +1
                      6 2014 Juni
                      Aku setuju karo sampeyan babagan "nelukake". Lan "template" sing sampeyan maksud yaiku "Saben bangsa iku pantes ..."? Apa aku ngerti ide sampeyan kanthi bener yen ora ana sing gumantung karo wong? Nanging banjur tesis pisanan sampeyan mbantah sing kapindho. ora?
                      1. +1
                        6 2014 Juni
                        Lha kok pikirane kaya ngono? sing ing Lugagsk lan Donetsk ora setuju karo sampeyan
                        1. 0
                          6 2014 Juni
                          Ora setuju karo apa? Sing pamaréntah anyar - maca negara anyar tanpa fasis - kudu entuk / ditaklukaké? Utawa apa amarga Rusia ngupayakake kepentingane rakyate?
                          Inggih, pikirane disababaké déning kasunyatan sing bantuan saka Rusia utamané sukarela. Nyatane, para penggemar mbantu Ukraina. Lan ing tingkat negara - obrolan karo masyarakat internasional, kang mratelakake panemume, ing mratelakake panemume, mung bisa digatèkaké. Dheweke ora nggatekake ing wulan Agustus 2008 lan Maret 2014.
                  2. ed65b
                    +1
                    6 2014 Juni
                    Kutipan saka: imrek_ua
                    Ya, pilihan iki uga ora cocog karo kita.
                    Nanging, sayangé, aku ora weruh panjelasan liyane. Aku bakal bungah yen aku salah.
                    Lan aku ora takon. Lan aku nyoba nerangake kenapa Rusia "de facto ngakoni kekuwatan ing Kyiv."
                    Ing wektu sing padha, aku ora nyalahake Rusia lan pamrentahane apa wae. Aku percaya manawa pemerintah apa wae utamane ngladeni warga negarane dhewe tanpa duwe kewajiban kanggo warga negara liya.
                    Inggih, kita ... Maymo sho maymo. Wong-wong kuwi ngomong nèk saben bangsa pantes kanggo pamréntahané dhéwé-dhéwé. Dadi kita pantes. Saiki kita kudu entuk liyane.

                    Yagene padha ngakoni? VVP ora ngomong babagan pangenalan; dheweke ngomong babagan rasa hormat uga ngormati pilihan Lugansk lan Donetsk. lan VVP dudu bocah lanang sing kudu diganggu, dheweke minangka politisi paling berpengaruh ing donya. Iku ora apik kanggo wong kanggo njaluk menyang pose. Anane duta besar minangka pilihan kanggo ngobrol langsung karo pamrentah anyar ing Kyiv tanpa perantara. lan PDB bakal nerusake kerjane kanggo nulungi Novorossiya tanpa histeris lan jeritan. Apa sampeyan mikir yen milisi ngupayakake wektu lan gaweyan kanggo ngontrol tapel wates kanthi sia-sia? Tentara Novorossiya bakal entuk titik balik ing perang attrition amarga Rusia ana ing mburi lan ing mburi Kiev ora ana wong liya kajaba EU lan Amerika Serikat. nanging padha ora bakal menehi dhuwit sing. Penting yen dheweke nolak ide produksi shale gas ing sisih kidul-wétan. Apa iki tegese apa-apa?
                    1. 0
                      6 2014 Juni
                      Sejatine pilihan. Nanging kok duta kasebut ora bali luwih dhisik? Yagene dheweke dieling-eling kabeh? Inggih, oke - ana pamaréntahan sementara, saiki ana Poroshenko. Nanging dheweke pancen ora sah kaya pamrentah saiki.
                      Lan yen sampeyan ora pikiran, please nyedhiyani link kanggo sumber informasi bab nolak Shell kanggo gawé shale gas. Ora sarcasm ing sembarang cara - Aku pancene kasengsem ing iki.
                      1. 0
                        6 2014 Juni
                        Mangkene apa sing aku temokake babagan topik shale gas: http://rkm.kiev.ua/kalejdoskop-sobytij/149121/
                        Mangkono, Shell ora nolak kanggo gawé gas, nanging nundha eksplorasi. Lan aku seneng.
              2. +2
                6 2014 Juni
                Kutipan saka: imrek_ua
                Kepiye sampeyan seneng karo pilihan iki?

                Ana akeh pilihan, aku yakin manawa pamrentah kita duwe rencana. Mesthine, negara saiki ora menehi inspirasi optimisme, amarga wong loro-lorone padha mati. Iku luwih gampang ing Crimea. Mbok menawa ana titik ing rencana kasebut. kanggo pungkasane bener-bener nambah masyarakat ing Ukraina lan mbukak mata sawetara sing digawa menyang kuwasa, wong Ukrainia kudu "nyingkiri penyakit kasebut" supaya ing mangsa ngarep dheweke bakal ngembangake kekebalan menyang Sektor Tengen, Benders lan Westerners lan ngerteni sapa pancen mbantu.
                1. +1
                  6 2014 Juni
                  Iku angel mbayangno yen masalah tingkat iki dirampungake tanpa rencana, nanging ana kesan yen Rusia tumindak "saka kasunyatan." Kita ngrampungake program minimal banjur kita bakal weruh apa sing kedadeyan.
                  Babagan perbaikan masyarakat. Aku ragu yen ing kahanan perang sipil, masyarakat bakal nambah. Kosok baline. Aku ndeleng wong - saka akeh ... ana sing ora apik.
                  1. +2
                    6 2014 Juni
                    lan sing ala bakal dipisahake dening para separatis
                  2. Ora nesu
                    0
                    6 2014 Juni
                    Lan ora ana sing ngira yen saiki ibu-ibu wong-wong Kulon padha turu ing dalan supaya ora nglilani putra-putrane menyang sisih wetan, banjur sawise Angkatan Bersenjata RF mlebu ing Ukraina, dheweke bakal ngancani dheweke ana ing kono kanthi lambang berkah, ora liya bau sing bakal diunggahake Kulon kaya sing dakkandhakake marang kabeh wong yen Federasi Rusia minangka aggressor.
                    1. 0
                      6 2014 Juni
                      Apa sampeyan ngerti apa masalahe? Dheweke tiba ing bus amarga sedulure dikirim menyang perang tanpa peralatan pelindung lan ora dilatih. Lan kasunyatan sing padha dikirim kanggo matèni sedulur-seduluré ora ngganggu.
            2. 0
              5 2014 Juni
              Aku bingung - kita ngukum panguwasa ing Kyiv, nuntut manawa tangane nganti sikut ing getih lan cepet utawa mengko kabeh wong bakal tanggung jawab, lan saiki kita milih duta kanggo dheweke.

              Inggih, wong kudu ngurus asu
            3. 0
              5 2014 Juni
              Kutipan saka: elmir15
              lan saiki kita milih utusan kanggo wong-wong mau

              Zurabov diangkat dadi duta bali ing 2009, misale jek. Mung ing wulan Februari dheweke dielingake menyang Moskow kanggo "konsultasi". Pengacara sementara tetep kanggo dheweke. Sawise kabeh, ora ana sing ngrusak hubungan diplomatik ...
        4. SSR
          +1
          5 2014 Juni
          Kutipan: Kazanets
          Inggih, kaya sing dikarepake, para guardsmen :))) Chocolate guardsmen, malah bayonet lan granat lan cangkang lan roket ora bisa njupuk :)))).

          Dadi ing kono padha muter ngubengi kothak zombie kanthi jeblugan lengkap - aku bangkekan coklat, aku bajingan sing lembut, aku manis satus persen ... Wong Gayropians sing nyiapake manuk hantu kanggo tentarane. . Saiki aku ngerti persis kenapa kuping Parashenko Afrika-Amerika metu saka kothak zombie.
      2. UFO
        + 14
        5 2014 Juni
        Kanggo ngobong suket, apa sampeyan kudu ngluncurake serangan udara? Nyuwun ngguyu
        1. +3
          5 2014 Juni
          dill "nyiapake" kanggo nyebar! Dheweke ngobong suket, ujare - luwih efektif lan luwih spektakuler!
        2. +7
          5 2014 Juni
          Kutipan: UFO
          Serangan udara kasebut nyebabake suket garing, geni wiwit, lan wilayah kasebut akeh asap.

          Aku wonder ngendi padha ketemu dadi akeh garing suket. Iki minangka awal musim panas lan kabeh wis mekar, nanging ing musim gugur dadi garing. Ana sing salah karo orientasi menyang musim.
          1. + 10
            5 2014 Juni
            Lan iki jawabane:

            Milisi rakyat Slavyansk nembak helikopter kaping papat tentara Ukraina dina iki sajrone telung dina kepungkur. "Mi-24 ditembak ing Kamis cedhak desa Yampol cedhak kutha Krasny Liman, ing ngendi pertempuran terus antarane milisi lan tentara," ujare RIA Novosti komandan milisi Igor Strelkov. Rebo sore Pak Strelkov ngendika, sajrone rong dina perang, milisi nembak telung helikopter, "helikopter siji wis kobong, sing kapindho mapan ing sisih lan ora bakal mabur ing ngendi wae, lan sing katelu (Mi- 24 - Kommersant) ditambahake (dina Rebo) ing wayah esuk - tiba lan diobong ing wilayah resort Slavyansky.


            http://www.kommersant.ru/doc/2487126

            Iki ora ngobong suket karo stormtroopers ...)))
          2. +3
            5 2014 Juni
            Aku wonder ngendi padha ketemu dadi akeh garing suket. Iki minangka awal musim panas lan kabeh wis mekar, nanging ing musim gugur dadi garing. Ana sing salah karo orientasi menyang musim.


            Iku ora mung mangsa sing "ora saka urutan" karo wong-wong mau! Umumé, kanthi "orientasi apa wae" wis suwe "salah"! ngguyu
          3. lg41
            +8
            5 2014 Juni
            Ing Donbass, suket saiki pancen garing lan gampang diobong.
          4. 0
            5 2014 Juni
            Kutipan saka Irokez
            Ana sing salah karo orientasi menyang musim.

            Nanging perang ing Crimea epik, kabeh ana ing kumelun!
          5. +4
            5 2014 Juni
            Kutipan saka Irokez
            Aku wonder ngendi padha ketemu dadi akeh garing suket. Iki minangka awal musim panas lan kabeh wis mekar, nanging ing musim gugur dadi garing. Ana sing salah karo orientasi menyang musim.

            Suket garing akeh banget. Aku manggon 80 km saka tapel wates karo Ukraina, watara farm ing steppe, kabeh suket wis withered lan garing, saiki steppe banget mbebayani. Kamentrian Situasi Darurat terus-terusan mabur, patroli ing helikopter, dheweke malah nggoleki sampeyan kanggo geni ing pekarangan, iklim ing kene garing lan panas (35-37 derajat ing iyub-iyub kanthi asor 10%) ...
            Pitakonan liyane yaiku apa pracaya marang statement Tymchuk iki, 99% saka statements iku goroh blatant ... Nanging padha ngganti orientasi biyen ...
          6. 0
            6 2014 Juni
            Kutipan saka Irokez
            Kutipan: UFO
            Serangan udara kasebut nyebabake suket garing, geni wiwit, lan wilayah kasebut akeh asap.

            Aku wonder ngendi padha ketemu dadi akeh garing suket. Iki minangka awal musim panas lan kabeh wis mekar, nanging ing musim gugur dadi garing. Ana sing salah karo orientasi menyang musim.


            Ya mung kuwi. Sejatine wong-wong kuwi sing ngrokok suket, nganti kumelun tekan langit. Banjur gambar katon ing mripatmu - gerombolan teroris teka saka sisih Rusia, bersenjata karo operator personel lapis baja, tank lan truk KamAZ lan karo Putin ing sirahe. Suket alus, cendhak.
          7. 0
            6 2014 Juni
            Kutipan saka Irokez
            Ana sing salah karo orientasi menyang musim.

            Ya, yen mung iki, dheweke uga duwe orientasi liyane sing tambah ora konvensional, Lyashko minangka conto sing jelas. Lan almarhum Sashko Bily uga mesthine dadi masokis, dheweke seneng ditabrak ing pasuryan nganggo sepatu bot, dheweke ora bisa urip tanpa.
      3. +7
        5 2014 Juni
        ya. John Rambo kabeh...
        1. + 14
          5 2014 Juni
          Lan ora ana helikopter utawa pesawat sing ambruk! Ora ana pengawal tapel wates sing ninggalake gaman lan watese! Pejuang Facebook epik!

      4. + 26
        5 2014 Juni
        Saiki, tanpa perang apa-apa, para pengawal tapel wates Ukraina budhal menyang Rusia ing kabeh pos supaya rakyate dhewe ora kena ditembak.
        1. +4
          5 2014 Juni
          Kutipan saka: ksv500
          Saiki, tanpa perang apa-apa, para pengawal tapel wates Ukraina budhal menyang Rusia ing kabeh pos supaya rakyate dhewe ora kena ditembak.

          Bener, dheweke kudu nglawan Bandera.
          1. 0
            6 2014 Juni
            Kutipan saka Sandov
            Bener, dheweke kudu nglawan Bandera.

            Dadi dheweke duwe siji dhewe, dudu pamane, sing bisu diganti.
            1. cutsolia
              0
              6 2014 Juni
              Pranyata lagi nembak ing kana lan mbebayani, mula para penjaga tapel wates bakal tetep karo kita saiki ...
      5. +8
        5 2014 Juni
        Kutipan saka Mayer1980
        Jokers, padha mung duwe tatu! Prajurit super tenan

        Sing bener! - Tumindak kekuwatan kasebut ala, sing ora bisa njupuk langkah tanpa goroh sing ora ana tandhingane!
      6. kamulyan45
        + 42
        5 2014 Juni
        Kutipan saka Mayer1980
        Jokers, padha mung duwe tatu! Prajurit super tenan

        Ana atusan mayit ing kamar mayat wilayah Kharkov sawise perang cedhak Krasny Liman. Sumber ing departemen kesehatan administrasi negara regional Kharkov nglaporake iki menyang Saluran Cadangan kanthi syarat anonim. ing jumlah gedhe. Cacahe wis atusan. Direktur Departemen Galatsan kita ngancam bakal dipecat yen informasi kasebut bocor. Nanging iki ora mungkin nalika kabeh katon jelas, "ujare. Elinga yen supaya ora ngrusak "statistik," mercenaries ora kalebu ing laporan saka matèni lan tatu, sanajan ing antarane Ana uga warga Ukraina. Padha bakal fly ngarep lan peparingé kanggo USA))
        REPUBLIK NOVOROSSIYA | ANTIMAYDAN
        1. + 25
          5 2014 Juni
          Kutipan saka: gloria45
          Ana atusan mayit ing kamar mayat wilayah Kharkov sawise perang cedhak Krasny Liman.

          Kutipan saka: gloria45
          .bakal fly ngarep lan peparingé kanggo USA

          Iki utamané nyenengake. Cepet AS gorge piyambak ing (!) daging mayit, luwih cepet jumlah Slavs matèni bakal mandheg multiplying.
          1. kamulyan45
            + 34
            5 2014 Juni
            Inggih, banjur bungah.
            "Novoross.info" -Swara sasi gelut ing tlatah Donetsk lan Lugansk Rakyat Republik, luwih saka satus karyawan karir layanan khusus lan tentara bayaran Amérika tiwas, pusat pers DPR kacarita.

            Antarane: 25 karyawan CIA (13 tiwas, 12 tatu serius) lan 70 tentara bayaran.

            Perusahaan militer swasta ASBS Othago kelangan 8 spesialis (penembak jitu).

            PMCs Greystone, Hello Trust, lan Akademi ilang total 64 militan.
            1. +5
              5 2014 Juni
              Oh, menyang tanah air ing kothak belang! Sing liyane saka wong-wong mau, luwih bungah wong Amerika applarge presidene. Bungah sing padha disambut kothak padha saka Vietnam, banjur protes pawai lan kabeh iku!
              1. +6
                5 2014 Juni
                Sing luwih akeh, luwih seneng wong Amerika ngajeni presidene.

                Sayange, dheweke ora bakal ngerti, lan tentara bayaran iki, umume, dudu wong kulawarga, lan pungkasane ndeleng bapak lan ibune nalika umur 18 taun.
            2. s1n7t
              +1
              6 2014 Juni
              Utawa apa dheweke nggawa wong anyar menyang KMB, utawa Alpha lan Vympel saka jaman Andropov nglawan dheweke ing kana? “Aku ora percaya!” (c)
              Apa sampeyan ngerti bedane antarane anggota milisi lan pejuang PMC sing duwe luwih saka siji "titik panas" ing mburine, senjata "ortopedi", sarana komunikasi modern, lan kepemimpinan sing wajar (ing babagan kerugian)? Aku pengin sukses kita, nanging dadi "sombong" iku ora apik kanggo sabab. Sanajan, yen sampeyan kerja kanggo "propaganda khusus", mula bisa dingerteni ngguyu Halo rekan kerja! hi
              1. 0
                6 2014 Juni
                Apa sampeyan mikir milisi minangka buruh sing prasaja? Aku mangu-mangu. Iki dikonfirmasi kanthi kasunyatan manawa akeh sukarelawan mung ora gelem melu milisi, miturut laporan, ana akeh conto penolakan.
                1. s1n7t
                  0
                  6 2014 Juni
                  Ora, aku ora mikir apa-apa - iki sampeyan kudu duwe informasi sing bisa dipercaya. Nanging penolakan ora ateges apa-apa, amarga ... ana akeh alasan. Aku mung bakal Wigati sing kanggo perang sampeyan kudu 2 iku: sistem (kawruh, skills, plans) lan mesin kanggo implementasine (wong, peralatan, peralatan, senjata). Lho, aku iki, kaya sing diarani wong ngguyu Lan kita ora ngerti apa sing diarani. milisi. Nanging ing PMC, miturut definisi, mesthine, yen ora bakal dadi rabble sing ora ana gunane, sing ora ana sing bakal menehi dhuwit sing ana ing kono. hi
          2. PAM
            +8
            5 2014 Juni
            Ya, sanajan dheweke nggawa tentara bayaran (saka AS), masarakat ora bakal weruh (metu saka Afghanistan, Irak, tatu, mayit lan kabeh kanthi bisu) nganti sawetara ewu militan miwiti pembantaian ing Amerika Serikat (ngrusak lan mow mudhun everyone karo slogan nganti basa iku ora bakal kelakon njaba negara) dhuwit bakal terus crap nang endi wae. Dadi masarakat bakal nggrundel nalika ana wong saka pamrentah mutusake campur tangan ing urusan negara liya. Napa ora diam-diam mbayar negara kita kanggo perang ing negara-negara? negatif
        2. +7
          5 2014 Juni
          Pati kanggo penjajah fasis! Hadiah kanggo Obama - beban 200 ing conveyor tanpa wates. Junta wis nyiapake kanggo donya sabanjuré, wanita karo arit mangertos iki lan terus sirah mudhun ...
          1. +2
            5 2014 Juni
            Gifts kanggo Obama - 200 mbukak dening conveyor telas

            Iki dudu wong militer, nanging pedagang pribadi, ora ana sing ngerti babagan iki, bisa uga mung kolega.
        3. +1
          6 2014 Juni
          3,14 spesialis pertahanan sing disumbang ujar manawa dheweke ngidini 2-3 ewu 200, iki normal, 200-an milisi bakal dadi ora apik, mula dheweke ngrekrut rencana dhewe.
      7. +4
        5 2014 Juni
        Kamarady, aku, minangka provokasi miturut resep Departemen Luar Negeri ... Super warriors ora ana hubungane - umume bisa nggebug wong kanthi kothong lan njeblug mercon. Ayo ngenteni data RUSIA.
        1. + 12
          5 2014 Juni
          Waduh!

          Kepala markas Poroshenko tiwas ing wilayah Vinnytsia

          Kamentrian Dalam Negeri Ukraina: "Mayit wong sing tatu ing sirahe ditemokake ing interior mobil dhewe ing salah sawijining dalan ing Nemirov. Sajrone kampanye pemilihan, almarhum mimpin markas pemilihan ing Ukraina calon presiden Petro Poroshenko ing salah sawijining distrik ing wilayah kasebut.

          Comrades duwe pikirane ing prakara iki!
          1. +7
            5 2014 Juni
            Sid.74 (2) EN  Dina iki, 20:39
            belay

            ,,,tutupi trek sing, miwiti ski? Nyuwun
            1. +4
              5 2014 Juni
              Kutipan saka bubalik
              ,,,tutupi trek sing, miwiti ski? Nyuwun


              Hmm, aku uga mikir dhisik! Apa yen dheweke nyegat informasi karo penampilan lan sandhi! Dheweke ngapusi dheweke ing mobil lan ora ana ing omah utawa ing alas! Ora ana panggung apa-apa lan ditembak ing sirahe. ! opo
              1. +5
                5 2014 Juni
                Sid.74 (2) EN  Dina iki, 20:50


                ,,, Mungkin dheweke kaya Sashko, "dhewe", dheweke bakal ngomong kaya ngono,,, nglirik
                1. 0
                  6 2014 Juni
                  Kepala markas Poroshenko tiwas ing wilayah Vinnytsia
                  Kamentrian Dalam Negeri Ukraina: "Mayit wong sing tatu ing sirahe ditemokake ing njero mobil dhewe ing salah sawijining dalan Nemirov.
                  ,, utawa mungkin dheweke kaya Sashko, "dhewe", dheweke bakal ngomong kaya ngono,,
                  Dheweke nglanggar aturan parkir. Dadi dheweke menehi "denda".
                  Lan mesthi nyoba ngobati Sashko saka alkoholisme. Merga weruh deweke lagi nongkrong nang warung, banjur diparingi obat.
              2. Komentar wis dibusak.
          2. +2
            5 2014 Juni
            utawa underground bisa digunakake???
            1. +3
              5 2014 Juni
              Hmm...Wong jero lemah...Nemu BEREZOVSKY sial!!! Sapa sing butuh dheweke !!!
          3. PiP
            +7
            5 2014 Juni
            Kutipan: Sid.74
            Comrades duwe pikirane ing prakara iki!

            Nanging sampeyan ora perlu bangga lan gelombang rambute ing ngarepe irung saben wong lan tetep metu keterlibatan ing daya. Wong duwe views lan panemu liyane, lan bedhil ing kanthong ngguyu
          4. +9
            5 2014 Juni
            Penghargaan kasebut wis nemokake pahlawan
          5. +3
            5 2014 Juni
            Kutipan: Sid.74
            Comrades duwe pikirane ing prakara iki!
            Media Ukraina bakal nglaporake manawa dheweke nembak awake dhewe ngguyu
          6. +4
            5 2014 Juni
            Kutipan: Sid.74
            Comrades duwe pikirane ing prakara iki!

            Kemungkinan gedhe yen partisipasi pemilih sithik ... dheweke kudu mbuwang dhuwit kanggo nyogok ... mula golek sing pungkasan ...
          7. +1
            5 2014 Juni
            Waduh!

            Comrades duwe pikirane ing prakara iki!

            Iku pancene mesthi dhewe. Iki kedadeyan ing Ukraina.
            1. 0
              6 2014 Juni
              Iku pancene mesthi dhewe. Iki kedadeyan ing Ukraina.
              Ayo! Dheweke sing ora sengaja mati ing mobil. Lan peluru ing sirah ... Dadi dheweke wis arep karo iku wiwit ... sekolah. Lan dheweke bangga banget karo dheweke.
          8. s1n7t
            0
            6 2014 Juni
            Ing pemilihan presiden ing sawijining negara (sanajan sub-negara kaya Ukraina), peran "penyelenggara" skala regional ora pati penting. Contone, aku kudu ngatur pemilihan Putin liwat United Russia ing wilayah kanthi 211 pamilih - mula aku ora tuwuh ing mripatku dhewe! ngguyu Lan dhuwit, dhasar, ana ing tingkat ibukutha lan wilayah. pusat, crumbs tekan "lemah" - kanggo mbayar "grid", lan iku cilik. Ana kemungkinan sawetara kahanan domestik ing kene.
        2. +5
          5 2014 Juni
          Kamarady, aku mikir, minangka provokasi miturut resep Departemen Luar Negeri ...
          Luwih kamungkinan. Iki mbokmenawa minangka salah sawijining bukti "agresi Rusia"
        3. +7
          5 2014 Juni
          perang wis ing! Mung dilaporake ing Rossiya 24! Nanging milisi perang karo dill, njupuk checkpoint menyang "ring"! Good luck kanggo sampeyan, milisi!!! KEMENANGAN! (metu, dill karo informasi bosok babagan teroris Rusia!)
      8. +5
        5 2014 Juni
        Dheweke dhewe edan lan bayangane padha - siji salvo saka "Buratino" utawa saka "tulip" lan ora mung ana checkpoint, sampeyan ora bakal nemokake papan ing tapel watese, sampeyan bakal bisa nyebrang rute sepur ing saperangan jam lan supaya Sepur pindhah, banjur ngomong, sing carane iku ...
        Rusia nyerang nganggo 4 truk KamAZ wassat Dheweke krungu dhewe, badut ...
      9. Ujin61
        +1
        5 2014 Juni
        Liyane palsu saka Ukropov.
      10. +2
        5 2014 Juni
        kabeh padha tatu ing kono ... diwiwiti karo Parash enko
      11. Erg
        +2
        5 2014 Juni
        Putin ora ditangkep? Badut, sialan... wassat
      12. +1
        6 2014 Juni
        Mangkene informasi nyata saka milisi:

        Perang cedhak pos papriksan Marinovka

        Jun. Rebo 6, 2014 ing 12:01


        Peperangan cedhak checkpoint Marinovka rampung ing udakara 19.20. Anggota milisi DPR nyerang pos papriksan saka loro-lorone, nembak kanthi gaman otomatis, senapan penembak jitu lan senapan mesin 2 Utes. Ora ana truk Kamaz ing kana, supaya ora kobong. Kita teka ing minibus lan mobil. Gunggunge ora luwih saka 50 wong. Ora ana terobosan ing papan iki saka Federasi Rusia lan ora direncanakake. Pesawat kasebut pancen ana lan nembakake 3 rudal menyang endi wae. Bantuan tenan teka ing pengawal tapel wates. Nanging dheweke meh ora mlebu perang, amarga milisi wis lunga.
        Nalika fasis padha "heroik" ing kono, 12 truk Kamaz jam 17.30 kanthi tenang nyabrang tapel wates menyang arah Snezhny, wilayah Donetsk.
      13. zavesa01
        +1
        6 2014 Juni
        Kutipan saka Mayer1980
        Saka sisih Rusia, unit tapel wates diserang dening klompok

        Wong lanang, iki omong kosong lengkap. Mung "sensor ora" bisa nulis kanthi cara kasebut. Truk Kamaz, bedhil mesin, ajaran sesat apa?
        Kepiye para pengawal tapel wates Rusia ngidini sampeyan ngliwati? Iki minangka provokasi utamane kanggo Rusia.
    2. + 11
      5 2014 Juni
      Yen iki ora misconception liyane saka pandherekipun Goebbels, banjur aku ora ngerti kok padha badai yen ana wilayah ageng saka tapel wates ditemokke?
      1. +4
        5 2014 Juni
        Dheweke pengin meksa nyerah supaya ora ana mungsuh ing mburi lan gaman ora berlebihan
      2. +3
        5 2014 Juni
        Kutipan saka: fox21h
        Yen iki ora misconception liyane saka pandherekipun Goebbels, banjur aku ora ngerti kok padha badai yen ana wilayah ageng saka tapel wates ditemokke?

        Aku padha ora badai, nanging pura-pura "nyingkirake" pasukan Natsyks sing ora gedhe!
        Ya, lan sampeyan ora kudu lali wayahe psikologis: 5-6 milisi bakal teka lan nembak, lan dill mbokmenawa bakal nglaporake "menyang ndhuwur" - dheweke wis ngusir serangan batalyon, ana gunung tank sing rusak ing saubengé, lan Mayit-mayit ing baris menyang cakrawala! Lan padha nglumpukake sandhangane dhewe - dumadakan dheweke bakal ngurus dheweke kanthi serius!
    3. + 11
      5 2014 Juni
      Loro-lorone, lan ing kabeh saluran, ana informasi manawa para pengawal tapel wates nyabrang menyang wilayah Rusia utawa gabung karo milisi.
      1. +6
        5 2014 Juni
        Kutipan saka AleksPol
        Loro-lorone, nanging informasi disiarake ing kabeh saluran

        Ing kabeh saluran ana informasi babagan Lugansk, lan ing kene babagan Donetsk. nglirik
        1. +1
          5 2014 Juni
          salah . Emosi sing akeh banget.
    4. + 13
      5 2014 Juni
      Milisi Donbass durung menehi komentar babagan informasi iki.

      Dill-media kanggo pracaya - ora kanggo ngormati dhewe ...
      Wong wuta kandha, "Ayo ..."
      1. + 14
        5 2014 Juni
        Ayo kula nambah - wong budheg ngandika "Ayo ngrungokake" ... ngguyu
        Sawetara info bodho, 1 pengangkut personel lapis baja, 4 truk KamAZ saka NSV, saka tlatah Federasi Rusia, para pengawal perbatasan Ukrop sing gagah berani ngobong truk Kamaz lan nyekel pertahanan. Kajaba iku, saka shelling gedhe padha mung tatu. Sialan! Nalika kena peluru kuwi, ora ana wong sing tatu. wong bodho Kabeh artikel minangka fabrikasi lengkap kanggo nambah ketegangan. negatif
        1. +2
          5 2014 Juni
          Kutipan saka: major071
          Ayo kula nambah - wong budheg ngandika "Ayo ngrungokake" ... ngguyu
          Sawetara info bodho, 1 pengangkut personel lapis baja, 4 truk KamAZ saka NSV, saka tlatah Federasi Rusia, para pengawal perbatasan Ukrop sing gagah berani ngobong truk Kamaz lan nyekel pertahanan. Kajaba iku, saka shelling gedhe padha mung tatu. Sialan! Nalika kena peluru kuwi, ora ana wong sing tatu. wong bodho Kabeh artikel minangka fabrikasi lengkap kanggo nambah ketegangan. negatif

          padha arep mundhakaken Ukraina, kaya Rusia wis nyerang negara kita!
          Iki kanggo wong Ukrainia, kaya sing arep mbela tanah air!
    5. + 20
      5 2014 Juni
      lan sapa sing nyoba metu saka wilayah Rusia? Ora Putin? digunakake sampeyan bisa nyana kabeh saka info dill wong bodho
      1. + 11
        5 2014 Juni
        Mesthi wae Putin! Aku pribadi numpak bruwang kanggo melu nglanggar pertahanan heroik para pengawal tapel wates Ukraina!
      2. +5
        5 2014 Juni
        "Sapa sing nyoba metu saka wilayah Rusia? Ora Putin?" - lan ing mancal lan karo Berdanka ngguyu Mesthi padha ngapusi - dheweke ora asing ...
      3. +7
        5 2014 Juni
        Putin, mesthi! Dheweke arep menyang Prancis nganggo tank!
      4. +1
        5 2014 Juni
        Mesthine, PDB mlebu Prancis, kanggo ngrayakake ing Normandia!
    6. +8
      5 2014 Juni
      Pondok iku gaman favorit scum! Halo, UkroSMI - asu ngapusi lan bokong Amerika!
      1. +3
        5 2014 Juni
        Kabar kasebut wis dikirim ing Musim Semi Rusia, lagi ribut!
      2. +1
        5 2014 Juni
        Ngapusi iku kriya.
    7. narn
      +8
      5 2014 Juni
      Napa nyetak ulang informasi saka Ukrosmi? Kita isih bakal ngenteni gambar nyata saka apa sing kedadeyan saka milisi !!! Sampeyan uga ora jelas kenapa kabeh media utama kita nyebar lan ngrujuk, uga nyetak ulang, informasi resmi lan warta! Aku rumangsa kabeh wong wis ngerti yen iki ngapusi ...
      1. +5
        5 2014 Juni
        Lha yo kudu ngguyu debs ki, guyu iku ono gunane
    8. +2
      5 2014 Juni
      Kepiye diverifikasi informasi sing diterbitake iki, utawa informasi iki kanggo kepentingan informasi? Yen akurat, ngendi konfirmasi saka DNR utawa sumber liyane? Ing ngendi Marinovka iki dumunung ing peta ... Ana akeh pitakonan.
      1. +2
        5 2014 Juni
        Kutipan: Tatar 174
        Where Marinovka iki dumunung ing peta

        Luwih cedhak karo tapel wates karo wilayah Lugansk - ngelawan Kuibyshevo ing sisih kita.
    9. +2
      5 2014 Juni
      fox21h Dina iki, 20:17 anyar
      Yen iki ora misconception liyane saka pandherekipun Goebbels, banjur aku ora ngerti kok padha badai yen ana wilayah ageng saka tapel wates ditemokke?

      Desa, mbokmenawa. Kita kudu nyalahake Rusia kanggo kabeh dosa sing bisa ditindakake. Ya, lan kaya "penjaga tapel wates kita ..."
    10. +2
      5 2014 Juni
      Ing 15:15, ing area pos papriksan Marinovka ing wilayah tanggung jawab departemen layanan tapel wates Dmitrovka, para pengawal tapel wates weruh akumulasi pasukan sukarelawan ing operator personel lapis baja, 4 kendaraan Kamaz sing dilengkapi Utes bedhil mesin abot, 3 minibus karo prajurit lan 4 mobil. 1 kilometer saka checkpoint, kolom disebarake menyang formasi perang.

      Ing 16:05 serangan ing checkpoint diwiwiti.
      1. +8
        5 2014 Juni
        Mayer1980 SU  Dina iki, 20:21


        ,,,Aku dudu ahli babagan iki, nanging kenapa pos papriksan kasebut dikuwatake banget? Waja operator personel, 4 Utes, nanging padha bakal kabongkar ing cepet, utawa aku salah? Nyuwun
        Para penjaga perbatasan ing ngarepe Kiev, kayane aku, lagi main pagelaran ...
        1. +2
          5 2014 Juni
          Sampeyan bisa, nanging ana sing kudu dilawan! Masalahe yaiku dheweke dudu Rusia lan mula dheweke gampang nyerah ...
      2. Komentar wis dibusak.
    11. +9
      5 2014 Juni
      Saka sisih Rusia?! Siji pengangkut personel lapis baja?! Truk Kamaz lan minibus?!!! ... Ora, iki dudu gaya kita. P.ridurki wis bingung karo Kalomoisky.
      1. +1
        5 2014 Juni
        Aku setuju iku sawetara jenis omong kosong, padha mbokmenawa leveling dhewe. Kendaraan tempur infanteri lan kendaraan tempur infanteri yaiku tank, truk lan peralatan militer abot. Kepiye carane dheweke ora mikir nulis manawa operator personel lapis baja diangkut nganggo trailer?, lan truk Kamaz padha nggeret.
      2. +1
        5 2014 Juni
        Kutipan saka Jovanni
        Saka sisih Rusia?! Siji pengangkut personel lapis baja?! Truk Kamaz lan minibus?!!! ... Ora, iki dudu gaya kita. P.ridurki wis bingung karo Kalomoisky.

        sing bener! endi bruwang, endi pejuang karo balalaikas!? ora
    12. +3
      5 2014 Juni
      Apa ana gunane ngirim badai salju kaya ngono?
    13. +9
      5 2014 Juni
      Inggih, cukup babagan "teroris" saka Rusia! Yen padha mlebu, ora "teroris", nanging "wong sopan", banjur tanpa "KAMAZ" karo "Utes" lan operator personel wojo! Lan pos tapel wates bakal ora ana maneh biyen! Kabeh bakal "rampung" "tanpa gangguan lan bledug"! Lan ora bakal ana serangan udara - biyen pesawat dill bakal ngrokok ing suket, sing bakal nyebabake "kumelun abot"! Kuwi cukup!!!
    14. Honeybee
      +1
      5 2014 Juni
      Ana perang ing tapel wates antarane DPR lan Rusia, iki link nyata

      http://rusvesna.su/news/1401980679
      1. 0
        5 2014 Juni
        Quote: tawon madu
        Ana perang ing tapel wates antarane DPR lan Rusia,

        Lan kenapa wedi "Musim Semi Rusia" niru Tymchuk mitos?
    15. +7
      5 2014 Juni
      Sial, aku nonton warta wanita Ukraina, bocah-bocah sing dadi pengungsi, pancen edan kepiye kedadeyan kasebut marang wong-wong kita. Sawise kabeh, iki minangka UMAT, ANAK. Ora ana pangapura kanggo junta, sial
    16. +4
      5 2014 Juni
      Kepiye carane dheweke ora nggatekake "gerobak" lan "kavaleri pisanan" saka Rusia ...
      Yen wong-wong kita wis nembus ing kana, banjur sawetara klompok pasukan khusus wis cukup kanggo nggawe pos tapel wates iki "sepi" dadi bisu ing salawas-lawase ...
      1. +1
        5 2014 Juni
        Hmm...Tachanka bakal ana ing episode sabanjure ...!!!
        1. +3
          5 2014 Juni
          Quote: armageddon
          Hmm...Tachanka bakal ana ing episode sabanjure ...!!!

          Strelkov duwe pengalaman.
    17. +6
      5 2014 Juni
      Agas: wong janggut ing Budennovkas, vodka Rusia lan balalaikas lan bengok-bengok kaya ing film aksi Amerika ing Rusia sing rusak.
    18. +7
      5 2014 Juni
      Lan banjur Putin mlumpat saka mburi grumbulan kanthi peluncur granat sing kuat, lan para pengawal tapel wates ora kalah lan mudhun, banjur adoh ... Umume, M.O.S.K.A.L.E.
    19. Centuri0n
      +5
      5 2014 Juni
      Legenda liyane saka UkrSmi babagan storming pass tapel wates saka Federasi Rusia, yen ana serangan, mung saka Novorossiya, UkrSmi minangka jenis apes ing acara TV anak-anak Soviet - "Ngunjungi Dongeng", elinga sethithik. omah gedhong lan wong wadon ing jendhela? Dadi wong-wong kaya Tymchuk lan liya-liyane padha lungguh ing kono kanggo panggonan wanita.
    20. +3
      5 2014 Juni
      Serangan ing truk KAMAZ!!! Rally ngliwati steppes Ukraina.
    21. zzz
      zzz
      +1
      5 2014 Juni
      Saka situs liyane:
      Repost.
      ANTI-MAIDAN lan kita 809 Gabung karo milisi DPR - ★☆★☆★ I am for PEACE★☆★☆★
      809 958 anggota, 19 kanca
      20:20
      DONGENG DAERAH DONETSK LAN LUGANSK!!! MENURUT SUMBER YANG DIVERIFIKASI (saka sapa lan ora ketompo) INFORMASI 100% DITAMPI SAKA KIEV SESEK 6 JUNI 2014 ING WILAYAH IKI KIEV wis ngrancang PEMBERSIH SELENGKAPAN ing kabeh kutha sing ditampa (akeh PNS. nelpon saka Kyiv lan didhawuhi supaya ora kerja sesuk lan nylametake sederek ing endi bakal bisa digunakake)!!! Prentahe JUNTA ORA NGgatekake WANITA, ANAK, TUWANG.. IKU JUMLAH MEMBERSIH WILAYAH NURUT TULADHA KRASNYY LIMAN ING DAERAH DONETSK LAN LEMBARAN POTENSI ING SLAVYANSK. KABEH BAKAL DILAKUKAN!!! MONGGO SEBARE LUAR BIASA.YEN ADA KEMUNGKINAN,Ngerti rumiyin bab shelter,shelter bom,yen ana angkot,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, NANGGO MAKLUMAN IKI .JASAJEBUNGE URUSAN SING SING BAKAL LAN KEPIYEN.NURANIKU SING CERAH. Kanthi UV. ALENKA SLAVYANKA.
      1. +1
        5 2014 Juni
        Aku iki topi
        1. +6
          5 2014 Juni
          Kutipan: Komintern
          Aku iki topi

          Apa topi?
          Ora sesuk utawa sesuk, Turchinov teka - dheweke langsung pamer!
          Nyatane, ditulis kanthi bener - dheweke bakal ngalahake kabeh lan apa wae.
          1. +4
            5 2014 Juni
            Hmm...Benders apa sing bisa KITA wis ngerti ... S.U.K.I. ISIN...!!!
          2. +2
            5 2014 Juni
            Kutipan saka APAS
            Nyatane, ditulis kanthi bener - dheweke bakal ngalahake kabeh lan apa wae.

            Dina iki, Rada ngetrapake hukum babagan hukum militer. Dadi kegiyatan lan panggunaan senjata abot bakal saya tambah akeh ...
          3. zzz
            zzz
            0
            5 2014 Juni
            Kutipan saka APAS
            Apa topi?
            Ora sesuk utawa sesuk, Turchinov teka - dheweke langsung pamer!
            Nyatane, ditulis kanthi bener - dheweke bakal ngalahake kabeh lan apa wae.


            Saluran 24 mung ngonfirmasi yen serangan tank ing Slavyansk lagi disiapake bengi iki
        2. 0
          5 2014 Juni
          Aku iki topi
          saka seri padha anti-Maidan ing Odessa ing 16.00
        3. Komentar wis dibusak.
      2. zzz
        zzz
        +6
        5 2014 Juni
        Slavyansk Milisi mbukak geni ing patroli Ukraina
    22. +3
      5 2014 Juni
      ana apa? penjaga tapel wates ngece warga sing kudune dilindungi! isin lan isin!
    23. +3
      5 2014 Juni
      Kutipan saka Darth Vader
      ya. John Rambo kabeh...



      John Salo!!!!
    24. +2
      5 2014 Juni
      Maneh, mesthine bakal sukses tembak karo wong bodho :)
    25. INFOLegioner
      -2
      5 2014 Juni
      ngapusi. Piz.dezh. Provokasi.
      1. INFOLegioner
        0
        6 2014 Juni
        Ngerti Tymchuk, Aku ora pracaya siji tembung ngandika. prajurit
    26. +3
      5 2014 Juni
      Suwene sampeyan bisa nulis iki??? Yen serangan teka saka Rusia, banjur ora mung bakal numpes Kamaz, padha ora duwe wektu kanggo nggawe squeak! Iki ukroinformers lara wong, utamané storyteller iki!
    27. +4
      5 2014 Juni
      Sapa Tymchuk?? Dheweke pengin nggawe dheweke dadi ahli ing kene! (Deleng wingi.) Ngomong-ngomong, situs kasebut diarani "RESISTANCE INFORMASI TERHADAP PEKERJAAN". Aku bakal menehi conto informasi sing dakkarepake: "Ing wayahe, ing pos papriksan Marinovka, personel kita lagi perang sengit karo teroris sing nyerang pengawal tapel wates saka loro pihak: siji geng bersenjata diserang saka pos papriksan Rusia Kuibyshevo, kaloro - saka wilayah Ukraina Iki nyatakake ing alamat Ketua State Border Service Ukraina Mykola Lytvyn, laporan UNN.

      "Kahanan sing angel banget wis dikembangake ing tapel wates Ukraina-Rusia ing wilayah Lugansk lan Donetsk.

      Penetrasi kelompok teroris bersenjata saka Federasi Rusia menyang wilayah Ukraina wis dadi masalah umum kanggo para penjaga perbatasan.

      Malah ing wektu iki, ing pos papriksan Marinovka, personel kita lagi perang sengit karo teroris sing nyerang pengawal tapel wates saka loro-lorone: siji geng bersenjata diserang saka pos papriksan Kuibyshevo Rusia, kaloro - saka wilayah Ukraina.

      Layanan Border wis nindakake sing paling apik kanggo nglindhungi tapel wates Ukraina. Nanging, kemampuan kita diwatesi amarga alasan objektif, sing dakkarepake kanggo dianalisis mengko. Saiki kita kudu nindakake kabeh kanggo nglindhungi tapel wates negara kita, "ujare pesen kasebut.

      Kepala Dinas Perbatasan Negara uga njaluk supaya implementasine langsung saka seperangkat langkah kanggo mbela tapel wates negara kanthi nggunakake sumber daya lan penegakan hukum sing kasedhiya ing negara kasebut. Lan uga mungkasi konfrontasi informasi ing masyarakat, discrediting tumindak layanan tapel wates, kang personel defend kapentingan negara karo tangan ing tangan.

      "Kita bakal nglindhungi tapel wates lan negara mung liwat tumindak gabungan kabeh lembaga keamanan lan penegak hukum.

      Ayo pungkasane mbela Ukraina bebarengan, "ujare.
      sial!
    28. -9
      5 2014 Juni
      Simpen sing bisa!
      Dmitry Volkov
      Saint Petersburg
      4 Juni 2014 'g'. - Inggih, uga, kita wis ngenteni respon saka panguwasa Rusia: Rusia ora bakal nyedhaki Dewan Keamanan PBB kanthi inisiatif kanggo nggawe zona ora mabur ing sisih wétan Ukraina. "Ing tahap iki, inisiatif kasebut ora dianggep ing pihak kita. Kita meh ora bisa ngetung manawa sanajan wis dikenalake, bakal didhukung dening negara-negara Kulon." - Wakil Menteri Luar Negeri Federasi Rusia Gennady Gatilov marang RIA Novosti. Ora bakal dianggep ing tahap iki. Apik, tembung sing ramping. Mbok menawa dheweke nuduhake yen acara tartamtu bisa kedadeyan ing Donbass sing bisa nyebabake intervensi Rusia. Nanging bakal luwih jujur ​​yen dina iki Donbass ditinggalake karo tentara Ukrainia, angkatan udara lan batalyon Kolomoisky. Kanggo bageanku, aku nyatakake yen aku ora bakal mbusak petisi kasebut. Ora bakal ana owah-owahan ing jeneng utawa tembung anggere aku ngontrol voting. Saben uwong sing pengin milih bakal njupuk kesempatan iki. Yen ora bisa ngucapake panjaluk, kita bakal protes.


      Iki carane pemerintah kita nambani wong Rusia
      1. +5
        5 2014 Juni
        Kanggo bageanku, aku nyatakake yen aku ora bakal mbusak petisi kasebut. Ora bakal ana owah-owahan ing jeneng utawa tembung anggere aku ngontrol voting. Saben uwong sing pengin milih bakal njupuk kesempatan iki. Yen ora bisa ngucapake panjaluk, kita bakal protes.

        Wangsulan: Bab ingkang utama ora nggunakake usulan ing mangsa minangka sawetara jinis voting nglawan "tiran" - Putin. Iki babagan PROTES. ngguyu
      2. +6
        5 2014 Juni
        Kutipan saka Valevampo
        Dina iki, Donbass ditinggalake karo tentara Ukrainia, angkatan udara lan batalyon Kolomoisky.

        wong-wong sing wis digedhekake lan dirumat. ngresiki dhewe. sampeyan duwe populasi 7 yuta. Cukup kekuatan kanggo tekan Kyiv lan drive luwih. nanging ora lungguh ing sofa karo slogan myhatskray
      3. Komentar wis dibusak.
    29. +2
      5 2014 Juni
      Ing Odessa, dheweke ngobong awake dhewe, utawa saka Rusia nyerang truk KamAZ ... Nyuwun Nanging! Schenevmerlyand mangan.
    30. PRN
      +2
      5 2014 Juni
      Kutipan saka: andrei332809
      lan sapa sing nyoba metu saka wilayah Rusia? Ora Putin?

      Saliyane Putin V.V. lan ora ana wong, dheweke sing menyang Prancis nganggo transportasi darat !!
    31. +1
      5 2014 Juni
      JANCOK Kenapa kabeh omong kosong? selaras kanggo acara kuwi
    32. Tanechka-pinter
      +6
      5 2014 Juni
      "Resistensi informasi" minangka geng saboteur informasi lan tukang ngapusi.
      Situs iki digawe dening pasukan punitive Bandera. Nanging padha ngapusi banget stupidly lan buta huruf - kanggo wong-wong sing maca apa-apa liyane ing Ukraina.
      Aku maca kaping pirang-pirang lan bosen - sanajan ing Rada Ukraina padha ngapusi luwih ati-ati. Lan ing kene goroh didorong dening goroh. Ketoke padha bisa independen lan tanpa instruktur Amérika. Amerika Serikat mung ora bisa nyedhaki kabeh "pengkhianat sukarela". Nanging sing ngukum ora kelangan pangarep-arep lan isih ngarep-arep yen dheweke bakal digatekake lan diapresiasi. Lan padha ngarep-arep kanggo nampa bonus dollar karo pangarep-arep sing "caressed" dening exceptionalism Amérika. Nanging ana sawetara wong ing saindhenging donya - ing Polandia lan Lithuania mung cukup, lan mulane padha ora tekan saben wong. Sawise kabeh, ora ana sing tau kerja gratis ing AS.
      1. INFOLegioner
        0
        6 2014 Juni
        Mbok menawa iki minangka gambaran sing paling apik babagan kegiatan "tokoh" iki kanggo kabeh kegiatane ing perang informasi sing daktemoni. Aja nambah utawa nyuda. Siji mung kudu ngelingi yen pambayaran lan promosi "karya" uga bisa ditindakake liwat wong cilik Kalomoisky-Parashenko, sing kepengin banget nylametake budak-budake kanggo kepentingan para raja junta.
    33. +1
      5 2014 Juni
      Mbok menawa dina kerja gedhe wis teka kanggo ahli bedah Eropa ireng.
      Gilingan daging kidul-wétan ngolah para abdiné revolusi.
    34. +1
      5 2014 Juni
      yen ukrosmd ora direset, banjur dina boroske - mung bener ana perang ing kono, nanging ora ana data sing tepat saka ukrosmd. Kita bakal nonton lan ngenteni informasi
    35. +3
      5 2014 Juni
      Kutipan saka: major071
      Kajaba iku, saka shelling gedhe padha mung tatu. Sialan! Nalika kena peluru kuwi, ora ana wong sing tatu. wong bodho Kabeh artikel minangka fabrikasi lengkap kanggo nambah ketegangan. negatif

      Nanging kok. Aku ngerti yen peluru tekan weteng, banjur ngaco, nanging apa yen kena lengen, sikil utawa sirah? Apa sampeyan maca "The Headless Horseman" nalika isih cilik?
      1. +2
        5 2014 Juni
        Kutipan saka nikcris
        Kutipan saka: major071
        Kajaba iku, saka shelling gedhe padha mung tatu. Sialan! Nalika kena peluru kuwi, ora ana wong sing tatu. wong bodho Kabeh artikel minangka fabrikasi lengkap kanggo nambah ketegangan. negatif

        Nanging kok. Aku ngerti yen peluru tekan weteng, banjur ngaco, nanging apa yen kena lengen, sikil utawa sirah? Apa sampeyan maca "The Headless Horseman" nalika isih cilik?

        12.7 liwat jejere perangan awak remuk balung! Lan yen sampeyan mencet awak ... mung sikil mlaku luwih! Dadi ora bakal tatu! Lan nambah 14.5 meh mriem!
        1. 0
          6 2014 Juni
          Quote: non-principal
          Lan nambah 14.5 meh mriem!

          Nalika perang, tank kaya iki digunakake kanggo ngalahake tank (PTRD lan PTRS)!
      2. +1
        5 2014 Juni
        Kutipan saka nikcris
        nanging yen ana ing lengen utawa sikil

        Sampeyan bakal cepet mati amarga kejut lara utawa mundhut getih. Ora ana pilihan!
    36. +1
      5 2014 Juni
      Ana konfirmasi ing TV babagan pertempuran ing Marinovka kanthi nggunakake penerbangan. Losses ing loro-lorone.
      1. zzz
        zzz
        +1
        5 2014 Juni
        Quote: siberalt
        Ana konfirmasi ing TV babagan pertempuran ing Marinovka kanthi nggunakake penerbangan. Losses ing loro-lorone.


        Ing saluran apa?
    37. +6
      5 2014 Juni
      Panyuwunan gedhe, aja nelpon militèr ukrovoyak, iki makhluk sing ora ana pangapura, aja ngina prajurit. Punishers bakal kobong ing neraka
    38. +5
      5 2014 Juni
      Bomber tempur FA-18E Angkatan Laut AS tabrakan nalika ndharat ing USS Carl Vinson. Pesawat kasebut tiba ing banyu, nanging pilot kasebut bisa metu. Amarga kedadean kasebut, kabeh operasi ing kapal induk kasebut ditundha nganti diselidiki. Nalika kacilakan pesawat tempur-bomber, kapal induk USS Carl Vinson melu latihan angkatan laut. Wigati dicathet yen iki dudu sing sepisanan sajrone 4 jam pungkasan pesawat militer AS nabrak. Sadurungé, jet tempur Harrier tabrakan ing Imperial County, California. Darurat kedaden ing 20:XNUMX wektu lokal ing wilayah pedunung. Minangka asil saka fighter kang tiba, paling siji bangunan omah kobongan.
      Wong Amerika SADAR - Luwih becik klelep dhewe langsung ...
    39. A. Syah.
      +3
      5 2014 Juni
      Sampeyan ora bisa matèni wong-wong mau karo siji peluru, malah bisa nembak piyambak karo siji
      Padha ora bisa nggunakake peluru, padha kudu njupuk piyambak kaping pindho.
      Lan ing panggonan sing padha.
    40. +1
      5 2014 Juni
      Anekdot yen Rusia "yen pancene perlu" menyang Eropa ing tank entuk status sunnat!
    41. IGS
      +2
      5 2014 Juni
      Ngontrol koridor tapel wates saiki dadi prioritas utama. Mangga serius. Gesang ora mung milisi, nanging populasi sipil, uga perlawanan sukses ing mangsa ngarep, gumantung ing iki. Lan mbayangno kaya apa sing ana ing cedhake, nanging ora duwe hak campur tangan lan mbantu. Lan apa sing ditulis babagan ukrosmi lan anhidrida, kalium peroksida.
      1. +2
        5 2014 Juni
        Kalium permanganat dilarang!
        PS Wingi ana pesta. Ora cukup. Ayo padha menyang pub. Kita wis teka. Dheweke kandha yen kita bakal ngombe lan mangan bareng dheweke yen ngrokok. Dheweke - Ora ana pitakonan, nanging mung ngombe luwih akeh ...
        1. IGS
          +1
          5 2014 Juni
          Wigati dimangerteni - granular! Diijini ing solusi, cocok kanggo disinfeksi, nanging umume 0,1% kanggo degassing sedulur : biasa wae.
          P.S. Babagan udud, dheweke wis ngenalake larangan, dheweke pengin ngenalake tingkat asuransi kesehatan sing tambah. Napa ora diobati kanthi gratis lan efektif? Lan dorongan kanggo mandheg? Kita luwih elek tinimbang alkoholik! Utawa aku ilang soko?
    42. 3vs
      +1
      5 2014 Juni
      Muga-muga wargane dhewe enggal ngrusak junti.
      Properti wis dijupuk saka wong kanggo utangan sing isih ana,
      Dheweke ora menehi dhuwit saka kertu bank.
      Ing Kyiv, aku ngarep-arep, warga bakal mbukak ngarep kapindho.
    43. +1
      5 2014 Juni
      bus minangka senjata rahasia anyar saka Tentara Rusia ngguyu
    44. +1
      5 2014 Juni
      Warta AnAgA mung nulis babagan carane para pengawal tapel wates Ukrainia nilar jabatane lan ninggalake tapel watese tanpa dijaga.
      Minangka asil penerbangan penjaga perbatasan, celah sing ora dijaga 130 kilometer digawe. Lan saiki, miturut media Ukrainia, 15 truk kanthi bantuan milisi wis mlebu Donbass liwat bagean tapel wates sing ora dijaga. Miturut sawetara sumber, kolom kasebut kalebu mobil lapis baja Tiger, sing disumbang menyang milisi Zhirinovsky.
      Kepala Dinas Perbatasan Negara Ukraina, Nikolai Lytvyn, nuduh para pengawal tapel wates Rusia ngakoni penetrasi "militan nganggo senjata" menyang wilayah Ukraina.
      1. 0
        5 2014 Juni
        Kutipan saka: vezunchik
        ana mobil lapis baja Tiger, disumbangake menyang milisi dening Zhirinovsky

        Aku wis ilang count pira Macan wis disumbang dening Zhirinovsky. lolUtawa siji nitih mrana-mrene. nglirik
    45. +7
      5 2014 Juni

      kamulyan kanggo PATRIOT Rusia!
    46. +2
      5 2014 Juni
      Turchinov bakal nutup tapel wates karo Rusia ... HIS OWN DAYS!
    47. +3
      5 2014 Juni
      Kabeh karyawan salah sawijining kiriman tapel wates Ukrainia njaluk pindhah menyang Federasi Rusia, Komisaris Presiden Rusia kanggo Hak Anak Pavel Astakhov ngendika dina Rebo, njlentrehake manawa para pengawal tapel wates arep pindhah menyang Rusia karo kulawargane.

      "Ana informasi manawa kabeh pos tapel wates Ukrainia pengin ditinggal amarga para pengawal tapel wates wis sinau babagan kerusuhan sing kedadeyan," ujare Astakhov, kaya sing dikutip dening RIA Novosti.

      "Kita siyap nampa penjaga perbatasan," ujare ombudsman bocah-bocah.
      Miturut dheweke, dina iki jumlah pengungsi tambah akeh. Sajrone 20 jam kepungkur, luwih saka 7 ewu wong nyabrang saka Ukraina liwat XNUMX kiriman tapel wates ing wilayah Rostov wae, sing jumlah sing durung tau ana sadurunge.

      Uga ing dina Rebo, Astakhov ujar manawa amarga aliran pengungsi sing dhuwur, gubernur wilayah Rostov Vasily Golubev ngenalake kahanan darurat ing wilayah sing wewatesan karo Ukraina.
      Adhedhasar bahan saka: novoross.info
      1. +1
        5 2014 Juni
        Ana informasi manawa kabeh pos tapel wates Ukrainia kepengin lunga amarga para pengawal tapel wates wis ngerti babagan nesu sing kedadeyan.
        Apa sampeyan ngerti dina iki? .s, - lair enom sehat. Kaping pisanan, dheweke ngrampok kabeh wong ing checkpoints ing tapel wates, saiki mambu kaya sing digoreng - dheweke menyang papan sing aman. Nanging banget (ana akeh kesempatan, ora kaya warga Slavyansk, Kramatorsk, Donetsk, Lugansk, lan liya-liyane) kanggo ngeterake kulawarga menyang Rusia, lan awake dhewe nganggo senjata nglawan "ngamuk?" sing sampeyan ngerti babagan?
        1. 0
          6 2014 Juni
          [quote=lukke][quote]Kaping pisanan padha ngrampok kabeh wong ing checkpoints ing tapel wates, saiki mambu kaya sing digoreng - menyang papan sing aman. Nanging banget (ana akeh kesempatan, ora kaya warga Slavyansk, Kramatorsk, Donetsk, Lugansk, lan liya-liyane) kanggo ngeterake kulawarga menyang Rusia, lan awake dhewe nganggo senjata nglawan "ngamuk?" endi sing sampeyan ngerteni?[/quote]

          Yen kita ngomong babagan titik papriksan "Red Partisan", aku nyabrang kaping pirang-pirang kanggo tujuan bisnis, lan dheweke ora nate entuk dhuwit, apa maneh entuk dhuwit. Sapa ngerti, mungkin aku mung begja.
          Nanging kasunyatan sing ana ing Rusia, lan ora ing milisi, iku palsu. Dheweke bisa ngeterake kulawargane, lan dheweke dhewe bisa ngrusak junta karo milisi.
      2. Komentar wis dibusak.
    48. +1
      5 2014 Juni
      Ing kabeh kemungkinan, bab liyane saka crita Fantastic bab putra heroik kamulyane Galicia, kang peluru ora matèni.
      1. 0
        5 2014 Juni
        Inggih, padha ora duwe mbah kakungipun kamulyane, sing heroically scuttled saka ing Brody, sawise 20 menit perang karo Tentara Soviet, lan banjur ngginakaken kabeh urip marang apa prajurit sarwa padha, lan jenderal Jerman setengah-educated underestimated wong, kang. mulane dheweke dadi pahlawan Galicia lan nindakake maneuver taktik kanggo mbenerake garis ngarep kanthi mandiri.
    49. +1
      5 2014 Juni
      Kyiv, 5 Juni - RIA Novosti. Pasukan keamanan Ukrainia nggunakake pesawat tempur nglawan milisi nalika perang ing pos papriksan tapel wates Marinovka ing wilayah Donetsk; Ana korban jiwa ing antarane milisi, lan telung pengawal tapel wates uga tatu, layanan pers Layanan Perbatasan Negara Ukraina (SBS) dilaporake dina Kamis.
      "Aviation saka Angkatan Bersenjata Ukraina murub kaping pindho ing posisi saka panyerang. Ana losses ing sisih. Telung pengawal tapel wates padha tatu. Suket kobong cedhak checkpoint, "Layanan pers State Border Service kacarita.

      RIA Novosti http://ria.ru/world/20140605/1010871525.html#ixzz33muHmZgp
    50. PiP
      0
      5 2014 Juni
      Off topik TAPI ... Babagan "favorit" sensor ... Ngarep NewsCreator, sawetara materi menarik http://censor-net-ua.livejournal.com/2012/05/03/ utamané masalah integrasi EU-Ukraina
      Jerman: Persetujuan karo Ukraina ditundha. Kita kudu konsentrasi kanggo mbantu Tymoshenko
      Pamrentah Flemish, miturut conto kepala Kementerian Luar Negeri Belgia, nolak undhangan kanggo Euro 2012 ing Ukraina.
      Presiden Kroasia uga ora bakal teka ing Ukraina amarga kasus Tymoshenko

      Ternyata lucu - ing wiwitan, Eropa ora pengin asosiasi karo Ukraina amarga Timoshka, banjur Ukraina ora pengin.
    51. 0
      5 2014 Juni
      Saka sisih Rusia, unit tapel wates diserang dening klompok teroris (dumadi saka 1 operator personel lapis baja, 4 truk KamAZ kanthi senapan mesin berat NSV dipasang, lan 4 minibus.)

      Siji bab sing ora jelas: kepiye 4 minibus bisa nyerang pos tapel wates?
    52. +1
      5 2014 Juni
      Umumé, njupuk scum ... iki normal ... kita kudu golek sponsor (aku ora bakal getun setengah pensiun) lan ngumumake ganjaran kanggo kepala Nazi iki ... (wong iki coveted)
      1. INFOLegioner
        0
        6 2014 Juni
        Iku ala yen milisi ora duwe cukup dhuwit lan wektu kanggo nglatih populasi lokal ing shooting. Aku elinga saka Sejarah ing USSR ana kabeh sekolah sniper ing taun sadurunge perang lan perang, malah kanggo warga sing kasengsem. Lan malah bocah-bocah wadon lan wong wadon gelem marani wong-wong mau kanggo sinau kanggo matèni mungsuh.
    53. yurik
      0
      5 2014 Juni
      Slavs ora perlu wates, padha dipisahake kanggo rong puluh taun, lan saiki kita bisa ngomong sing saiki "Tembok Berlin" Ukraina ing sisih wétan ambruk, mung bab sing upsetting karo pangembangan kahanan iki. truk karo gaman ora teka kanggo bantuan saka milisi, Putin nyoba kanggo nyimpen pasuryan ing ngarepe Kulon kaya: kita ora ngganggu ing sembarang cara, lan minangka asil saka deflection iki, Rusia wis nampa luwih saka 40 ewu. pengungsi lan nomer mung bakal tuwuh amarga karusakan saka infrastruktur Donbass, nggunakake aviation marang sipil lan tangan free lengkap kanggo fasis Ukrainia ing exterminating pedunung ing sisih kidul-wétan.
    54. +2
      5 2014 Juni
      uga, Parashenites lan storytellers mung 33 pahlawan lan pamane Chernomor ing sirah, dispersing gerombolan invaders.
    55. +2
      5 2014 Juni
      Yen pesawat serangan Ukrainia wis katon ing titik tapel wates karo Rusia, pertahanan udara Rusia bakal nggulung menyang lemah.
    56. -2
      5 2014 Juni
      Katon padha pingsan! Iki minangka penjaga perbatasan sing nyerahake detasemen tapel wates lan entuk sampeyan ... sedulur
    57. +1
      5 2014 Juni
      Kutipan saka Irokez
      Aku wonder ngendi padha ketemu dadi akeh garing suket. Iki minangka awal musim panas lan kabeh wis mekar, nanging ing musim gugur dadi garing. Ana sing salah karo orientasi menyang musim.

      Ing kana saiki akeh suket garing lan kobong kanthi cemlorot apa wae.

      Nanging gagasan yen teroris nyerang saka Rusia ing kendaraan KamAZ lan BeTeR iku omong kosong !!! Nanging kasunyatan manawa ing antarane para pengawal tapel wates Ukraina isih ana "zapodentsy" sing ora pengin ngrampungake masalah kasebut karo milisi kanthi tentrem. Uga kasunyatan manawa "zapodentsy" sing isih ana nganggep para pengawal tapel wates wis nyerahake senjata lan mulih (sanajan aku mikir sawetara sing mulih, lan yen dheweke nindakake, mung kanggo nggawa kulawargane menyang papan sing aman. lan sawise iku bali lan melu milisi, kalebu nerusake apa sing padha ngerti carane paling apik kanggo njaga tapel wates ing spanduk DPR) pengecut lan pengkhianat. Pancen uga yen wong "Kulon" nyebut milisi "sepor".
      Lan ing kene ana bebener liyane: para pengawal tapel wates sing isih ana pengin lelungan liwat Rusia nganggo senjata menyang wilayah Kharkov, ing ngendi dheweke nyabrang tapel wates lan gabung karo detasemen Kharkov, ing ngendi dheweke terus layanan. Nanging pengawal tapel wates Rusia kandha: Heh * sampeyan kanca-kanca, ora ana sing bakal mlebu ing wilayah Federasi Rusia nganggo senjata !!! Sawisé iku, bagéan saka "zapadentsev" numpes senjata ing wilayah lan sawise iku, ing sandhangan sipil, ing basis umum, miturut passports warga Ukraina, padha mlebu ing tlatah Rusia lan tindak menyang huntyatin ing Kharkov. lan aku mikir layanan khusus kita kabeh- padha isih dipimpin nganti ninggalake wilayah Rusia kita.
      Iki minangka untruth sing dilaporake dening media Ukraina.
    58. 0
      5 2014 Juni
      Kahanan mbebayani wis ana ing tapel wates kita, sanajan ana provokatif! Dheweke pengin nyeret Rusia menyang pembantaian. Oh, aku ora seneng kabeh iki ...
    59. Ork-78
      0
      5 2014 Juni
      guyon liyane!
    60. kula
      0
      5 2014 Juni
      Panggunaan penerbangan ing tapel wates dhewe bisa uga nyebabake status whitewash - NURS ora ngerti ing ngendi wilayahe lan ing ngendi dudu duweke. Ing asas, malah fragmen mabur bakal cukup.
      1. +1
        5 2014 Juni
        Casus Belli, Mlyn nangis
    61. +1
      5 2014 Juni
      Kutipan: PAM
      . Napa ora diam-diam mbayar negara kita kanggo perang ing negara-negara?

      Aku wis nulis luwih saka sepisan, DO CUKUP, mbayar ".... lan K" kanggo bali saka tanah leluhur kanggo Meksiko ing wangun California lan Texas, akeh Mexicans manggon ana, ing gelombang patriotisme lan keuangan, iki mbledhos. Campuran bakal kaping pirang-pirang luwih adhem tinimbang Kyiv Maidan. Gawe kesimpulan dhewe.
    62. 0
      5 2014 Juni
      Apa jenis ukrovoyak ing gambar iki katon kaya ora ana ara-ara samun ing Ukraina utawa sawise suket diobong?
    63. +5
      5 2014 Juni
      Warta AnAgA mung nulis babagan carane para pengawal tapel wates Ukrainia nilar jabatane lan ninggalake tapel watese tanpa dijaga.
      Minangka asil penerbangan penjaga perbatasan, celah sing ora dijaga 130 kilometer digawe. Lan saiki, miturut media Ukrainia, 15 truk kanthi bantuan milisi wis mlebu Donbass liwat bagean tapel wates sing ora dijaga. Miturut sawetara sumber, kolom kasebut kalebu mobil lapis baja Tiger, sing disumbang menyang milisi Zhirinovsky.
      Kepala Dinas Perbatasan Negara Ukraina, Nikolai Lytvyn, nuduh para pengawal tapel wates Rusia ngakoni penetrasi "militan nganggo senjata" menyang wilayah Ukraina.
      http://warfiles.ru/show-59802-podmoga-opolchencam-prorvalas-cherez-granicu.html
      1. +2
        6 2014 Juni
        Kutipan saka: pvv113
        Lan saiki, miturut media Ukrainia, 15 truk kanthi bantuan milisi wis mlebu Donbass liwat bagean tapel wates sing ora dijaga. Miturut sawetara sumber, kolom kasebut kalebu mobil lapis baja Tiger, sing disumbang menyang milisi Zhirinovsky.

        Zhirik "Macan" iki, miturut informasi kasebut, wis mimpin kolom kaping 10 ... eseman
        1. INFOLegioner
          0
          6 2014 Juni
          "Macan" Zhirik iki, miturut ukrosmi, wis mimpin kolom kaping 10 ... mesem ing kene. Wis saka "kasunyatan" kuwi wis cetha apa jenis omong kosong media iki nggawa kanggo massa.
    64. 0
      6 2014 Juni
      Kutipan saka luke
      Apa sampeyan ngerti dina iki? .s, - lair enom sehat. Kaping pisanan, dheweke ngrampok kabeh wong ing checkpoints ing tapel wates, saiki mambu kaya sing digoreng - dheweke menyang papan sing aman. Nanging banget (ana akeh kesempatan, ora kaya warga Slavyansk, Kramatorsk, Donetsk, Lugansk, lan liya-liyane) kanggo ngeterake kulawarga menyang Rusia, lan awake dhewe nganggo senjata nglawan "ngamuk?" sing sampeyan ngerti babagan?


      Aja bingung, iki minangka pengawal tapel wates saka "Zelenka" sing mlaku ing tapel wates - apa sampeyan ndeleng film kasebut?
    65. 0
      6 2014 Juni
      Warga desa distrik Kuibyshevo ing wilayah Rostov nyekseni pamboman ing peternakan tapel wates Repikhovaty dening pesawat Ukraina. Kajaba iku, pesawat kasebut ngebom ing lapangan Rusia. Pos papriksan Ukrainia karo wong dibom. Minangka dikenal mengko, perang pecah ing wilayah iki antarane karyawan saka papriksan tapel wates lan milisi Republik Rakyat Donetsk. Aviation ngluncurake rudal lan serangan bom ing kolom milisi. Sawise pamboman, kepala wilayah Kuibyshev, Alexander Krivorotov, ngirim ambulans menyang peternakan Ukrainia, sing njupuk sing tatu lan siji sing mati saka wilayah sing digeret. Mesthine, sing tatu kasebut minangka karyawan pos pemeriksaan Ukrainia. Ana wong sing kaget banget. Ing rumah sakit distrik pusat Kuibyshevo, sing tatu lagi dioperasi lan bantuan sing dibutuhake diwenehake.


      Sumber: http://politikus.ru/v-rossii/20850-ukrainskie-shturmoviki-vtorglis-v-vozdushnoe-

      prostranstvo-rossii-nad-rostovskoy-oblastyu.html
      Politicus.ru

      Lan siji bab liyane babagan topik iki ...
      Ukrainia sing tatu sajrone serangan udara ing pos pemeriksaan dikirim menyang Rumah Sakit Daerah Pusat Distrik Kuibyshevsky
      Pesawat Garda Nasional nyerang wilayah udara Rusia
      Dina iki, 5 Juni, dokter ngirim warga Ukraina sing tatu sing ditemokake ing desa tapel wates Repikhovaty menyang Rumah Sakit Distrik Pusat Distrik Kuibyshevsky ing Wilayah Rostov. Kepala distrik Kuibyshevsky, Alexander Krivorotov, ngandhani donnews.ru babagan iki.
      - Akeh wong sing tatu. Mayit siji uga digawa menyang kamar mayat. Aku ora bisa ngomong kanthi pasti saiki sapa wong-wong iki. Aku bakal nganggep manawa iki minangka karyawan sing tatu saka pos pemeriksaan Ukrainia, sing dibom dening pesawat Ukraina dina iki. Nanging, saiki ora preduli sapa dheweke, sing utama yaiku nylametake wong, "ujare Krivorotov.
      Warga Kuibyshevo mirsani serangan udara kasebut.
      "Kita weruh kanthi becik carane pesawat kasebut ngebom titik kasebut." Sasampuning pukulunipun, asep pethak katingal wonten ing ngriku, lajeng dados ireng. Lan sing uga penting: pesawat kasebut nyerang ruang Rusia; kanggo pendekatan sabanjure, dheweke ngubengi lapangan kita. Ora jelas kenapa ora ana sing nanggapi, "ujare Alexander Krivorotov.
      Setengah jam sawise shelling, kepala ngirim ambulans lan polisi menyang desa Repikhovaty, dumunung ing antarane loro checkpoints lawas. Ing kana dheweke nemokake wong Ukraina sing tatu.
      Rumah Sakit Distrik Pusat menehi komentar kanthi sithik babagan kahanan sing tatu: "operasi lagi ditindakake." Dikawruhi manawa salah sijine wong lanang kasebut kaget banget.
    66. 0
      6 2014 Juni
      Game perang khusus kanggo "Normandy".
    67. 0
      6 2014 Juni
      dheweke kudu nulis novel, kaya panulis, yen dheweke tetep urip prajurit
    68. 0
      6 2014 Juni
      Para pengawal tapel wates mabuk maneh karo RIA Novosti saka Ukraina.
    69. 0
      6 2014 Juni
      RIA kanthi referensi menyang Layanan Pengawal Perbatasan Ukrainia:
      Sadurungé, Layanan Perbatasan Ukrainia nglaporake manawa pos pemeriksaan Marynivka diserang dening milisi ing Kamis. Pasukan keamanan Ukraina nggunakake pesawat militer marang dheweke. Departemen tapel wates FSB Rusia kanggo wilayah Rostov njlentrehake yen bentrokan kasebut dumadi telung kilometer saka tapel wates karo Federasi Rusia. Miturut departemen kasebut, kanthi bantuan pesawat Su-25 saka Angkatan Udara Ukraina, serangan milisi kasebut ditanggulangi. Pecahan lan amunisi ora tekan wilayah Rusia, tambah sumber kasebut.
      "Pertempuran ing pos papriksan Marinovka wis rampung Ana informasi babagan kerugian ing antarane para penyerang. Ing bagean penjaga tapel wates, 5 wong sing tatu, "ujare Layanan Perbatasan Negara Ukraina ing statement.
    70. Igor Gor
      0
      6 2014 Juni
      Carane kabeh wong bungah nalika mikir bab losses saka Ukraina. Iku mung nesu kok pesawat sing mlebu pertempuran ... saka wilayah Rusia ... Ing kasus kaya mengkono, iku perlu kanggo menehi Ukrainians kick ... lan ora ngrungokake jerks, kok kita ngirim ora succumb kanggo provokasi ... Krungu tanggal 22 Juni 1941

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"