Penyapu ranjau "Alexander Obukhov" kanthi awak fiberglass siap diluncurake

114
Ing situs kasebut pengadaan umum ana informasi babagan panyedhiya layanan asuransi kanggo penyapu ranjau "Alexander Obukhov" kanthi tanggal pungkasan kanggo pertimbangan aplikasi tanggal 20 Juni taun iki. Iki nuduhake yen musim panas iki bakal diluncurake kapal penyapu ranjau "Alexander Obukhov", sing dadi proyek 12700 lan duwe awak fiberglass sing unik.

Penyapu ranjau "Alexander Obukhov" kanthi awak fiberglass siap diluncurake


Pelanggan asuransi kanggo kapal sapu ranjau yaiku OJSC Sredne-Nevsky Shipbuilding Plant (wong sing tanggung jawab yaiku Marina Kuzina).
Miturut rencana komando Angkatan Laut Rusia, kapal iki kudu dadi bagian saka armada ing 2015 sawise nindakake kabeh tes sing dibutuhake. Tes kasebut bakal dawa banget, lan penyapu ranjau kudu lelungan paling ora 6000 mil laut sadurunge tekan pelabuhan Murmansk. sumber iki laporan armada.com.

Jeneng kapal kasebut diwènèhaké kanggo ngurmati komandan kapal lapis baja legendaris saka divisi kapindho kapal patroli saka Pangkalan Utama Armada Baltik, Alexander Obukhov, sing ing Maret 1945 nampa gelar Pahlawan Uni Soviet kanthi gelar Pahlawan Uni Soviet. Medali Bintang Emas lan Ordo Lenin kanggo keberanian lan keberanian ditampilake ing 138 pertempuran laut.

Peletakan kapal resmi digawe ing September 2011. Fitur utama kapal kasebut yaiku awak fiberglass monolitik paling gedhe ing donya.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    114 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 21
      5 2014 Juni
      Armada Rusia dadi! Hore!
      1. +6
        5 2014 Juni
        Armada Rusia dadi! Hore!


        HURUH! HURUH! HURUH!
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +2
        6 2014 Juni
        armada dadi! Banjur!!!)
        1. jj
          +5
          6 2014 Juni
          Pengalaman operasi ing suhu sing kurang lan ing kahanan lawas bakal menarik. Dadi, mesthi, penyapu ranjau kayu mundur
    2. +2
      5 2014 Juni
      Sing fumbles ing kapal apa jenis fiberglass dumadakan ?? Mungkin karbon utawa kevlar? Plastik ora kuwat banget
      1. + 20
        5 2014 Juni
        Kutipan saka Mayer1980
        Plastik ora kuwat banget

        Sampeyan ora bener. fiberglass minangka barang sing unik. gampang dibor, angel pecah, ora kobong, ora leleh. ing industri pertahanan wis digunakake wiwit jaman Soviet
        1. +7
          5 2014 Juni
          Kutipan saka: andrei332809
          Sampeyan ora bener. fiberglass minangka barang sing unik. gampang dibor, angel pecah, ora kobong, ora leleh. ing industri pertahanan digunakake wiwit jaman biyen


          Salah sijine kekurangane yaiku bolongan pemasangan sing rusak.
          1. +7
            6 2014 Juni
            Kutipan saka bulvas
            Salah sijine kekurangane yaiku bolongan pemasangan sing rusak.

            iku bener. apik nanging kanggo urip layanan maneh, fasteners liwat bushings, lan liyane utawa kurang
        2. Komentar wis dibusak.
        3. + 11
          5 2014 Juni
          Kutipan saka: andrei332809
          fiberglass minangka barang sing unik. gampang latihan...


          kampanye kudu waspada saka saboteurs ing jero banyu karo pengeboran keprungu
      2. PAM
        +9
        5 2014 Juni
        kaca fiber! Serat fiberglass fiberglass gumantung banget marang resin saka serat (lan apa sing digunakake ing kana lan minangka rahasia militer, mesthi). Kapal fiberglass paling gedhe ing donya.
        1. + 16
          5 2014 Juni
          Korps iki dibentuk kanggo setahun. "Kapal kasebut nduweni lambung paling gedhe ing donya sing digawe saka fiberglass monolitik, dibentuk kanthi infus vakum. Kanggo implementasine teknologi iki kanthi sukses, peralatan modern lan produk piranti lunak dituku, lan produksi pilot digawe. SNSZ OJSC minangka siji-sijine pabrik ing Rusia sing nduweni teknologi kasebut lan siji-sijine ing donya sing bisa nggawe lambung monolitik nganti dawane 80 meter.
          1. +6
            6 2014 Juni
            Eh, 13 taunku endi? Dheweke uga nyetak lambung model kapal. Lan ing kene wis 80 meter! Kelangan! apik
        2. Komentar wis dibusak.
      3. + 17
        5 2014 Juni
        Kutipan saka Mayer1980
        OJSC Sredne-Nevsky Shipbuilding Plant

        Deleng, cukup informatif babagan kapal kasebut lan teknologi
        1. 0
          5 2014 Juni
          LAN DITURUNKAN MUNG DI 2014. APA ALASANE? GUILTY saka tundha kuwi MINESWEEPER perlu ing RAY. TO THE RUSIA FLEET VIVANT!!!
          1. Korablev
            0
            6 2014 Juni
            Quote: YUBORG
            LAN DITURUNKAN MUNG DI 2014. APA ALASANE?

            dhuwit dhingklik ing mistral lan sudo
        2. woixo
          0
          5 2014 Juni
          kamulyan kanggo angkatan laut Rusia
        3. 0
          6 2014 Juni
          Kutipan saka APAS
          Deleng, cukup informatif babagan kapal kasebut lan teknologi


          Wiwit ana omongan babagan mbangun feri penumpang nggunakake teknologi iki, kenapa ora miwiti mbangun BDK?

          Lan ing kana sampeyan ndeleng CARRIER PESAWAT "ayo buka puasa" ...
          1. 0
            6 2014 Juni
            Kutipan: Corsair
            Kutipan saka APAS
            Deleng, cukup informatif babagan kapal kasebut lan teknologi


            Wiwit ana omongan babagan mbangun feri penumpang nggunakake teknologi iki, kenapa ora miwiti mbangun BDK?

            Lan ing kana sampeyan ndeleng CARRIER PESAWAT "ayo buka puasa" ...

            Apa sing ora dikandhakake ing video iki yaiku manufaktur matriks sing paling larang ing teknologi iki, mula dheweke mung mbuwang siji-sijine awak. biaya luwih saka awak.
      4. +4
        5 2014 Juni
        Hmm...Kabeh kedadean arang-arang kanggo pisanan!!! Urip!!!
      5. +5
        5 2014 Juni
        Plastik kanggo tukang kapal dudu barang anyar, wis suwe dikuasai. Kapal kacepetan, jet ski, hovercraft nylametake, lan liya-liyane. Kapal gedhe kasebut, mesthi, durung ana. Nanging langkah pisanan wis ditindakake. Lan seneng.
      6. Komentar wis dibusak.
    3. +8
      5 2014 Juni
      Fitur utama kapal kasebut yaiku awak fiberglass monolitik paling gedhe ing donya.
      Ana sing kudu dibanggakake. Miturut tengen. Kita bisa. Vivat menyang armada Rusia !!!
    4. +6
      5 2014 Juni
      Mungkin karbon utawa kevlar?
      Kevlar - bakal larang kanggo kasus kasebut
    5. + 15
      5 2014 Juni
      Plastik sing dikuatake klasik (pilihan sing paling gampang yaiku fiberglass lan resin epoksi diobati ing cetakan, iki carane pesawat lego-mesin modern digawe lan didandani. Konstruksi sing entheng lan tahan lama - kulit sing ngemot beban lan set monolitik. Rincian babagan kimia - Kevlar utawa liyane, Aku ora ngerti, nanging materi iki ora Magnetik, kanggo mineweeper - paling tsimmes. Ora bakal jotosan munggah ing tambang Magnetik - batesan sekring ngisor kolom Magnetik kapal dhewe)
      1. 0
        5 2014 Juni
        Matur nuwun kanggo info
      2. +2
        5 2014 Juni
        Quote: Morgan
        nanging materi iki ora Magnetik, kanggo trawl iku paling tsimes. ora bakal diunekake ing tambang magnetik - ambang sekring ana ing ngisor medan magnet kapal dhewe)

        Sadurungé iku, kabeh penyapu ranjau, kanthi lambung logam, diunekake ing tambang magnet sing pisanan sing ditemoni?
        Sedheng semangat, bocah enom ....
        1. +1
          6 2014 Juni
          Nyatane, lambung kapal sapu ranjau saka proyek sadurunge digawe saka wesi magnetik sing kurang ...
          1. w2000
            0
            6 2014 Juni
            Lan saka kayu.
        2. +2
          6 2014 Juni
          Kutipan saka: stalkerwalker
          Sadurungé iku, kabeh penyapu ranjau, kanthi lambung logam, diunekake ing tambang magnet sing pisanan sing ditemoni?
          Sedheng semangat, bocah enom ....
          Alamiah, "ora ing counter pisanan", nanging supaya dadi SO, sawetara sakabèhé saka ngukur wis dijupuk kanggo ngurangi tingkat saka sawetara lapangan fisik kapal dhewe.

          Lan ing kene, "voila" sedulur , lan kasus sing NON-MAGNETIK LENGKAP...
      3. +3
        5 2014 Juni
        Quote: Morgan
        materi iki ora Magnetik, kanggo trawl - paling tsimes. ora bakal diunekake ing tambang magnetik - ambang sekring ana ing ngisor medan magnet kapal dhewe)
        Ana kemajuan! Sadurungé, mung TSCs "sungai" saka jinis "Korund" digawe saka baja-plastik (sabun sabun), saiki ing ukuran wis teka menyang BTShch paling. Saiki bakal ana pitakonan babagan baja non-magnetik. Kanggo peralatan lan mekanisme, mesthine bakal nemokake, nanging kepiye cara ngatasi senjata minangka pitakonan. Ketoke, kanthi cara sing lawas, medan magnet kudu diremuk dening gulungan demagnetisasi. Nanging aku masterpiece kuwi ora bakal menek minefields dhewe, nanging bakal ndarbeni rolas remot kontrol (lan Mungkin otonom) seeker-destroyer, lan mbokmenawa robot otomatis ing jero banyu (uga, utawa remot kontrol dening kabel, kang luwih gampang). Ing kasus apa wae, piranti lan kapal kasebut mbutuhake tautan (divisi) kanggo saben pangkalan angkatan laut. Banjur bakal bisa ngatasi bebaya tambang kanthi serius.
    6. +4
      5 2014 Juni
      Mesthi wae, aku ora ngerti kepiye tambang laut sing populer saiki, nanging isih, Angkatan Laut tanpa penyapu ranjau kaya prajurit tanpa helm.
      1. +4
        5 2014 Juni
        Resmi 5 taun kepungkur isih ana. Gabungan sekring - magnetohydrodynamic, akustik, sawetara omong kosong liyane ... Aku ora kuwat ing rincian, nanging misale jek AMD kita duwe saluran magnetik ... Nuwun sewu, aku mung ora ngelingi liyane - komisaris militer ing sipil universitas...
        1. Komentar wis dibusak.
        2. 0
          5 2014 Juni
          ing cahya saka tren paling anyar ing drones jero banyu nunggu ing swiwi
          penyapu ranjau bakal dikarepake kanggo dangu, njupuk menyang akun spesifik anyar
    7. +1
      5 2014 Juni
      sing anyar, ayo ndeleng asil tes ...
    8. +2
      5 2014 Juni
      fiberglass monolitik, ana sing ora bener ing kene, bisnis iki ora dibuwang, nanging fiberglass multilayer sing diresapi karo formaldehida utawa resin epoksi, dipotong, dicetak, ditempelake, tatu, carane fiberglass dibuwang ora bisa dipahami :-)
      1. 0
        5 2014 Juni
        Nalika aku ngerti, iku cetakan sing bisa dipindhah. Omong kosong iki cocok kanggo produksi seri VERY gedhe.
      2. +3
        5 2014 Juni
        Kutipan saka saag
        fiberglass monolithic, soko ora tengen kene

        Teknologi infus vakum kira-kira ing ngisor iki: Ing cetakan sing mbaleni kontur njaba awak, fiberglass sing disigar (garing, tanpa impregnasi) dilebokake ing jumlah sing tepat lan ing arah serat sing bener, banjur ditutupi karo film polimer, selang vakum ditempelake ing film, sing disambungake menyang pompa, pompa metu udhara saka ngisor film lan banjur resin Cairan diwenehake liwat hoses liyane (infus dhewe) ing film, iku isi kabeh voids lan impregnates. fiberglass, padha nahan vakum kanggo sawetara wektu nganti resin mundhak, sing disederhanakake lan mung nglirik
        Proses kasebut bisa diulang kanthi nambah macem-macem unsur lan bahan, mbangun arsitektur sing dibutuhake ing lapisan.
      3. +2
        5 2014 Juni
        Kutipan saka saag
        carane nggawe fiberglass ora jelas :-)

        Aku kenal karo teknologi sing sampeyan jelasake. Nanging kolega sub307 nyerat:
        Korps iki dibentuk kanggo setahun. "Kapal kasebut nduweni lambung sing unik, paling gedhe ing donya sing digawe saka fiberglass monolitik, dibentuk kanthi infus vakum."
        "Cara infus vakum minangka cara kanggo ngecor produk fiberglass, ing ngendi, amarga film sing disegel ing jejere matriks, rongga kerja digawe kanthi bahan penguat sing dilebokake (tas vakum). Vakum digawe ing rongga, lan amarga vakum iki, binder ditarik menyang rongga kerja lan impregnates materi penguat".http://composite-prof.ru
        Kauntungan saka metode iki yaiku ngirit wektu. Iki persis apa sing kita kekurangan kanggo rearmament pas wektune saka Armada.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. 0
          6 2014 Juni
          Nanging kepiye carane ndandani bolongan ing dermaga utawa ing segara dhuwur kanthi bahan kasebut?
          1. 0
            6 2014 Juni
            Mungkin bakal ana sawetara kit ndandani (contone, materi + lim khusus) sing nutup bolongan sementara, banjur bali menyang port. Senadyan yen roket tekan kapal kasebut kanthi pamindahan sing relatif cilik, mula ora ana wektu kanggo nutup bolongan kasebut.
            Nanging teknologi kasebut minangka masa depan.
            Lan pengadilan kuwi dibutuhake.
    9. +1
      5 2014 Juni
      Ora suwe kepungkur, kita padha cekikikan bebarengan ing kapal NATO, sing lambung bisa gampang ditusuk saka sisih menyang sisih. Banjur dumadakan kapal Rusia anyar lan saka awak fiberglass.
      Lan apa, saiki bakal bisa teka-teki kapal kita saka meriam kapal sing cepet-cepet?
      Dadi apa sing kudu seneng? Sing kapal luwih entheng - ya; kang kurang katon dening locators - ya, - nanging kekuatan ?!
      Apa ana pelaut ing situs sing wis urusan karo kapal digawe nggunakake teknologi padha? Ing driji nerangake, pliz. hi
      1. +3
        5 2014 Juni
        Kutipan saka: Starover_Z
        Apa ana pelaut ing situs sing wis urusan karo kapal digawe nggunakake teknologi padha? Ing driji nerangake, pliz.

        Aku dudu pelaut lan ora cedhak karo topik iki, nanging awak fiberglass tukang sapu ranjau, Aku bisa misunderstand, nanging misale jek kula sing lambung iki salah siji opsi kanggo nyimpen kapal saka kabeh limo tambang ingeniously digawe, uga, iku mbokmenawa cemlorot kurang ing radars.
        1. + 13
          5 2014 Juni
          Keahlian militerku, diterjemahake menyang Rusia - obat nyilem ... sacara teoritis, perwira angkatan laut (lucu saka teori iki dhewe), aku ngelingi babagan desain kapal ... Dadi, awak iku monolit (kekuwatan +) , ora ana set lan plating sing kapisah (ora ana konsentrator stres - seaworthiness sing luwih dhuwur, maneh, kekuatan +), proporsi bobot awak ing distribusi bobot kapal kaping telu kurang, ora perlu degaussing stands, Magnetik kolom dhewe cilik banget, rega luwih murah karo seri gedhe. Rintangan proyektil saka trawl ora dibutuhake, kabeh kapal modern dirampungake ing tingkat AK-630 kapal ...
          Ringkesan: miturut kriteria efektifitas biaya, efisiensi cukup, biaya moderat. Materi kanggo ngganti galangan kapal (dudu waja !!!!!) dadi relevan banget kanggo kelas iki ... Seneng kanggo Armada kita ...
          Sorry, aku ora ngelingi langsung.
        2. Komentar wis dibusak.
      2. +5
        5 2014 Juni
        Aku nerangake - sadurunge minesweepers padha kayu. Apa sing luwih cetha?
        1. +2
          6 2014 Juni
          Ora kaya ngono, kapal sapu ranjau laut digawe saka baja, dhasar digawe saka kayu, lan rai digawe saka plastik.
      3. +1
        5 2014 Juni
        Dadi, sampeyan pisanan maca babagan kapal fiberglass, banjur tulis komentar ...
        1. 0
          5 2014 Juni
          ALL TRALTS borjuis (ora multifungsi !!!) wis plastik wiwit ing paling tengah 1970-an. Trawl pasca perang kita minangka wit, mengko - aku ora ngelingi
          1. 0
            5 2014 Juni
            266 - "lumin" ?, "Zheleznyakov" lan "Gumanenko" - fiberglass, dawane luwih saka 60 meter, awal 90s, tanduran Sr-Nevsky.
          2. +2
            5 2014 Juni
            Quote: Morgan
            ALL TRALTS borjuis (ora multifungsi !!!) wis plastik wiwit ing paling tengah 1970-an. Trawl pasca perang kita minangka wit, mengko - aku ora ngelingi

            Kutipan saka nikcris
            Aku nerangake - sadurunge minesweepers padha kayu. Apa sing luwih cetha?

            Mekaten... Juru tulis... Ngirit banyune...
            Saiki, SWEET SIXTEEN bakal muncul lan ngurus pencerahan sampeyan.
            Dokter munggah menyang Teori Piranti Kapal - menyang endi? Apa dheweke bisa entuk kerja minangka paramedic, utawa langsung menyang bedah saraf? wong bodho
            1. +3
              6 2014 Juni
              Inggih, kula mboten purun damel kapal, alhamdulillah mboten nawarake. Yen ditawani dadi paramedis, muga-muga sampeyan nolak? Utawa sampeyan bakal nindakake trepanation saka sinus sphenoid karo brace? ngguyu
              Lan ing kapal kita padha cukup tegang ing komisaris militèr, akeh sing lali (amarga apa, ora perlu, nanging aku isih ngelingi soko).
              Bantahan ing manfaat, pliz ... Lan aku ngerti unsuitability sandi minangka tukang kapal. A rakit, kajaba aku mbangun ... River sanitary non-self-propelled transport :-)
              PS Paling menarik - apa sampeyan lali?
              1. +2
                6 2014 Juni
                Quote: Morgan
                Yen ditawani dadi paramedis, muga-muga sampeyan nolak?

                Aku duwe sertifikat internasional babagan pertolongan pertama lan keperawatan. Diclofenac beda karo aspirin ...
                Tinimbang brace, aku bakal nggunakake bor sing nganggo baterei - luwih becik yen ana wong sing ngebor bolongan ... ngguyu
                1. +1
                  6 2014 Juni
                  Ya, ing kene aku meh padha ing kapal - aku mbedakake ramalan saka kaleng lan stabilitas saka stabilitas, aku dadi pejabat cadangan sing ditugasake ing Angkatan Laut, aku bakal mbangun transportasi ambulans (rakit) ... Sampeyan bisa malah karo motor ... Iku bakal wong kanggo evakuasi ing ngguyu
                  1. +2
                    6 2014 Juni
                    Quote: Morgan
                    Sampeyan bisa malah nganggo motor ... Iku bakal wong kanggo evakuasi ing

                    Inggih ... banjur - good luck, kolega! wassat
      4. +7
        5 2014 Juni
        Minesweepers digawe saka bahan non-magnetik. Angkatan Laut duwe kayu, plastik, lan fiberglass. Penyapu ranjau yaiku bajak laut sing ora dimaksudake kanggo pertempuran. Aku duwe pakurmatan! prajurit
        1. 0
          5 2014 Juni
          Ing! Tembung pro! Matur nuwun!
        2. +1
          5 2014 Juni
          Hmmm, dheweke mbledhos, "Aku ora weruh gajah." Pancen, iki MINESWEEPER! sad
          Lan tambang magnet "nyekel" kapal kanthi lambung sing digawe saka baja lan paduan sing gegandhengan.
          Iku bener
          Kutipan saka nikcris
          Aku nerangake - sadurunge minesweepers padha kayu. Apa sing luwih cetha?
          Aku maca, nanging wis suwe banget, ing taun sekolah ...
          Banjur mung "7 kaki ing ngisor keel" lan tambang mung ing trawl!
        3. +2
          6 2014 Juni
          Kutipan saka Kapitanleutnant
          Penyapu ranjau yaiku bajak laut sing ora dimaksudake kanggo pertempuran.

          Minangka kanggo "plowmen" - tengen. Minangka kanggo "perang" - delusion. Sampeyan nganggo pangkat angkatan laut, mula sampeyan kudu ngelingi saka kuliah ing IVMI yen ana MTShch "Helmsman" (Armada Laut Ireng), sing ing taun 1973 nalika "Perang Kiamat" ing Latakia,
          "Ing pendekatan katelu, Phantom ditembak mudhun dening wong-wong bersenjata Helmsman. Miturut paseksen kru penyapu ranjau, pesawat kasebut tiba ing segara kanthi tampilan lengkap" ...
          Kesimpulan: Yen sampeyan duwe gaman, sampeyan bisa perang! Anti-udara, anti-prau, ngusir serangan infanteri nalika ditambatake ing pelabuhan Latakia - uga perang!
          Apa sampeyan mikir, dear c/l-t!?
          1. +2
            6 2014 Juni
            Aku bakal nyelehake limang sen. Aku ora kelingan yen dheweke ngomong babagan iki ing IVMI, aku kelingan babagan Gangut, Peperangan Trafalgar, Tsushima, lan liya-liyane. Aku uga Wigati atas jenenge Obukhov Ngartekno rodok olo ing syarat-syarat persenjataan kanggo Project 266 ditampilake ing foto, ora kanggo sebutno Gumonenko lan Zheleznyakov. iki isih sapu ranjau laut. Iku uga rodok olo kanggo sawijining leluhur BTShch pr.1265 (1265.1). tinimbang buritan AK-306, dheweke duwe bedhil mesin abot.
      5. +1
        5 2014 Juni
        Iki minangka penyapu ranjau, mula kudune ora magnetik, sadurunge digawe lambung kayu.
        1. +2
          6 2014 Juni
          Kutipan: Patriot.ru.
          Padha digunakake kanggo nggawe kothak kayu.
          Persis! Nanging sing paling dakkarepake yaiku 1,5 ton KUKU TEMBAGA digunakake kanggo nggawe kasus kayu! lan iku ora guyon. ya
      6. +1
        5 2014 Juni
        Kutipan saka: Starover_Z
        Lan apa, saiki bakal bisa teka-teki kapal kita saka meriam kapal sing cepet-cepet?

        ing tank T72, lapisan tengah waja frontal digawe saka fiberglass, bisa tahan projectile APCR 120 mm saka bedhil TANK. ngguyu
    10. +3
      5 2014 Juni
      iki kanggo yachtsmen, iku umum ana
    11. +3
      5 2014 Juni
      Ana temenan ora fiberglass klasik, ana Lawakan manawa. Nanging aku ngerti siji sing pasti, swarane ombak ing njero bakal tetep padha ... Aku iki kaya insinyur, nanging ora bisa monolitik nganti pungkasan, ora diwutahake ing cetakan. utowo dicap.. mbok aku bisu, omongno.
      Lan Kevlar minangka industri sing beda banget, lan larang banget. Yen 1-n bronik regane udakara 5000 USD, mbayangno regane prau.
      Ya, lan Kevlar ora monolith, padha digunakake ing upholstery saka "salon" tank, helikopter, pesawat, supaya pecahan saka awak ora cilaka.
      1. +1
        5 2014 Juni
        Asilé yaiku BOAT gedhe kanthi dek sing ora lengkap, papan sing wis siap kanggo nyepetake unsur struktural internal, jendhela teknologi kanggo peralatan sing dipasang, ing ngendi bagian njero cetakan ditarik metu sawise diobati. Afloat bakal ngrampungake instalasi peralatan lan nutup dek, nginstal superstructure. A kapal rampung monolithic ora bisa, nanging bagean PALING cukup. Iki Kevlar, utawa sawetara serat liyane - tau Copenhagen ... Ing sekolah, aku sculpted desain padha saka fiberglass, epoxy lan talc (plasticizer filler). Aku, konsep, teknologi wis ora diganti.
      2. 0
        5 2014 Juni
        Kutipan: Barracuda
        Lan Kevlar dudu monolit

        Omong kosong, monolith bakal nggawe pengikat, nalika akeh lapisan kain sing tipis, ora peduli apa kaca, batu bara, Kevlar, dilebokake ing lapisan, kanthi cara, komposit modern asring. nggunakake Kevlar + coal ing wangun siji kain, lan iku ora dadi larang http: //www.carbonscout-shop.de/CFKGFK-Gewebe-Gelege.html, punika conto kanggo modeler.
    12. 3vs
      +2
      5 2014 Juni
      Fiberglass piye wae ora menehi inspirasi.
      Siji plus - ora kasus magnetik.
      Lan carane bakal nindakake ing sisih lor, lan yen ana uga es?
      Ora sembrono pengin asuransi! eseman
      1. 0
        5 2014 Juni
        Kita ora ngerti apa jenis "fiberglass" ana, Mungkin padha disebut kanggo mungsuh, nanging apa yen padha diwilang kanggo Armada Segara Ireng ..?
        1. 3vs
          +1
          5 2014 Juni
          Artikel ngandika ing abang ing ireng:
          Tes kasebut bakal dawa banget, lan penyapu ranjau kudu lelungan paling ora 6000 mil laut sadurunge tekan pelabuhan Murmansk.
          ^^^^^^^^^^
          Dadi bakal ngawula ing sisih lor.
          Mbokmenawa, icing ora ngancam dheweke - banyu mung nggulung saka permukaan! eseman
          1. 0
            5 2014 Juni
            Dadi artikel, aku ora bakal mbantah.
          2. +1
            5 2014 Juni
            Ya, sawetara fiberglass ora bisa dibasahi - banyu gulung.
          3. +2
            6 2014 Juni
            Balik Utara!!! am Dheweke duwe Gumanenko, lan luwih akeh BTShch ing Polyarny tinimbang ing kabeh Armada Pasifik. Nalika kapal sapu ranjau anyar teka ing Armada Pasifik?
        2. +2
          5 2014 Juni
          Sialan, Kolonel Jenderal ... Kanggo armada sing endi? Luwih saka 40 taun, SNSZ wis mbangun dheweke ... Inggih, bukak situs sing ora bodho lan delengen. Apa pour banyu?
      2. 0
        5 2014 Juni
        Ya, iku inspirasi. Wis 40 taun wis inspirasi ... Kita maca buku pinter.
      3. +2
        6 2014 Juni
        Kutipan: 3vs
        Lan carane bakal nindakake ing sisih lor, lan yen ana uga es?
        Aku ora ngerti kepiye ing sisih lor, nanging ing Baltik, es sing paling nggegirisi kanggo "kotak sabun" yaiku 1,0-1,5 cm, kanthi vulgarly ngethok awak kanthi ujung sing cetha. Banjur tambalan kasebut dilapisi nganggo epoksi. Lan kedaden.
    13. 0
      5 2014 Juni
      Aku krungu saka pojok kuping yen awak dibuwang, teknologi paling anyar lan rahasia, lan awak ditutupi piring khusus sing bisa nahan proyektil kaliber 70mm. Kauntungan utamane yaiku entheng, bobote mesthi bobote.
      1. +2
        5 2014 Juni
        Ora ana kaliber kaya ing artileri meriam angkatan laut. Piring apa, Pak. Iki minangka review militer, lan sampeyan duwe tali bahu ing avatar sampeyan ... Apa pancene ora bisa ngetik panjalukan sing cocog ing panelusuran lan maca? Sampeyan nulis kabeh jinis telek ...
      2. +4
        5 2014 Juni
        Video kasebut kanthi jelas nuduhake proses, impregnasi (isi). Sawise impregnation lan grinding, polimer dadi awet banget, lan ngluwihi logam ing sifat (tensile, twisting, kekuatan, bobot). Lan sawise dilebokake ing conveyor (ana matriks sing bisa digunakake), butuh 3-4 wulan kanggo ngasilake kasus kasebut. Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa ngasilake matriks sing luwih mirip lan prangko kapal penyapu ranjau, ing volume apa wae, gumantung saka kabutuhan armada lan ekspor.
      3. setan0n
        0
        5 2014 Juni
        Kutipan saka: sv68
        Aku krungu saka pojok kuping yen awak dibuwang, teknologi paling anyar lan rahasia, lan awak ditutupi piring khusus sing bisa nahan proyektil kaliber 70mm. Kauntungan utamane yaiku entheng, bobote mesthi bobote.

        Ora cukup "cast" ... Ayo kula nerangake. Ana serat lan benang sing digawe saka serat, ana sawetara jinis (pengklasifikasi umum - rumus kimia, kayata aramid / kevlar, fiberglass, serat karbon, nilon, ...) lan biji (komposisi kimia lan jumlah serat ing benang). : kaya benang kluwarga ... Salajengipun, benang lan kain digawe saka serat iki (serat bisa dicampur) ... - kain (sawetara serat + jinis tenun), minangka. Nanging, sampeyan ora bisa nggawe kasus saka kain, sampeyan kudu lem bebarengan ... Kanggo iki, contone, resin epoxy karo plasticizers lan hardeners cocok digunakake. Asil punika tensile lan mlengkung materi komposit banget (ora seragam ing syarat-syarat viskositas, Kapadhetan, kekuatan, etc - lingkungan variabel, kang paling cocog kanggo pangayoman balistik). Dadi ... Dheweke bisa ngisi resin, nanging kain ora bisa dicithak ing cetakan.
        Piring, paling kamungkinan, dudu piring, nanging luwih akeh, kain / kain sing dikuatake (contone, aramid / Kevlar) digunakake ing lapisan njaba, sing nambah resistensi lapisan njaba saka bahan komposit.
      4. +2
        6 2014 Juni
        Kutipan saka: sv68
        Aku krungu saka pojok kuping yen kasus kasebut dibuwang, teknologi kasebut paling anyar lan rahasia, lan kasus kasebut ditutupi piring khusus sing bisa nahan proyektil kaliber 70mm.

        Kolega! wong tanpa isin ... ngapusi sampeyan. Teknologi kasebut bisa uga rahasia, nanging kanggo piring sing bisa nahan proyektil 70mm, iku peluru banyu sing paling murni! Iku mung bisa dadi piring waja, lan ing antarane wong-wong mau aku ora ketemu "non-magnetik". Mungkin ilmu wis mandegake ngluwihi pojok kawruh lan hukum fisika, utawa iki piring titanium, nanging aku ora ngerti kuwi. Aku pracaya paling anggota forum - banget.
    14. Palych9999
      +2
      5 2014 Juni
      Apa sing kudu dibantah, ora dadi ahli?
      Aku ana sawetara makna ing mineweeper kuwi
      Liyane bab ala: sing corvettes lan destroyers wis dibangun kanggo taun, lan prau - 3 bêsik ing 8 taun lan isih dites.
    15. +2
      5 2014 Juni
      Saben kelas kapal nduweni tujuan utamane. Sapu ranjau, mesthi, pisanan, yaiku ngresiki wilayah banyu. Iki mbutuhake omah anti-magnetik. Padha biyen digawe saka kayu. Iku kabeh trik.
    16. +2
      5 2014 Juni
      Bakal luwih adhem yen kita nyithak kapal ing printer 3D sing gedhe banget.
      Muga-muga aku urip.
    17. +2
      5 2014 Juni
      Kabar positif liyane. Good luck kanggo minesweeper ing tes, supaya padha lulus tanpa alangan, lan banjur cepet mundhakaken gendera St. Ayo armada Rusia kita dadi kuat lan modern.
    18. 0
      5 2014 Juni
      Sapa sing ngerti yen wong liya ing seri iki bakal mbangun?
    19. 0
      5 2014 Juni
      Kapal penyapu ranjau proyek Alexandrite bakal miwiti layanan ing 2015 - http://topwar.ru/38957-golovnoy-tralschik-proekta-aleksandrit-nachnet-sluzhbu-v-
      2015-taun.html
    20. ans
      +1
      5 2014 Juni
      Serat kaca!? iki mokal ... penulis bingung karo textolite - iki daya! 6 kaping luwih kuwat tinimbang baja! nanging wedi geni, sanajan ora kobong ... iku non-magnetik, ketoke kahanan iki nemtokake pilihan saka materi ...
      1. +6
        5 2014 Juni
        Textolite, miturut definisi, ora bisa luwih kuwat tinimbang baja. Aku bakal ndhudhuk bolongan kanggo sampeyan karo garpu. Lan yen sampeyan ngomong babagan kapasitas bantalan struktur sing digawe saka iku, banjur ana jebakan - textolite wedi karo srengenge, kaya plastik apa wae.
        PS Yen sampeyan wis tuwa kaya kula, sampeyan mbokmenawa kelingan pendopo sing ditutupi karo fiberglass "slate". Iku mawarni-warni. Ana ing ngendi? Padha uga fenced saka balconies.
        KABEH bosok!!!
        PS2 Yen sampeyan isih enom, banjur elinga kios-kios sing digawe saka plastik "lining". Ing endi gerbong iku?
        PS3 tembung p-e-rdun ilang. Lebokake yen perlu.
        1. 0
          5 2014 Juni
          Kutipan saka nikcris
          banjur ana jebakan - textolite wedi karo srengenge, kaya plastik apa wae

          Warga! cukup kanggo nggawa badai salju, apa srengenge, roket SS20 meh kabeh fiberglass, bom hidrogen uga, mesin saka roket padhet digawe saka fiberglass, sampeyan bisa uga maca soko !!
      2. 0
        5 2014 Juni
        Kutipan saka ans
        Serat kaca!? iki mokal ... penulis bingung karo textolite - iki daya!

        Apa babagan serat kaca? nglirik , iki fiberglass ngguyu
      3. Komentar wis dibusak.
      4. +2
        6 2014 Juni
        Kutipan saka ans
        Serat kaca!? iki mokal ... penulis bingung karo textolite - iki daya! 6 kaping luwih kuwat tinimbang baja! nanging wedi geni, sanajan ora kobong ... iku non-magnetik, ketoke kahanan iki nemtokake pilihan saka materi ...


        banjur cangkang kudu digawe saka ibanite sing wis entek
        bledosan banget kuat sedulur
        1. +2
          6 2014 Juni
          Quote: Aryan
          banjur cangkang kudu digawe saka ibanite sing wis entek

          Neng ngendi maning? Dheweke wis nglarang ... Yen ora fonit ... wassat
          1. +2
            6 2014 Juni
            Wong sugih tansah ora nggatekake wong mlarat
            dadi kene cangkang miskin pertahanan udara larang bakal nglirwakake keprungu
          2. Komentar wis dibusak.
    21. +2
      5 2014 Juni
      Yen memoriku bener, ing kabeh helikopter, ventilasi dhewe digawe saka fiberglass, lan iki ora mung ing Rusia.
      1. +1
        5 2014 Juni
        Spar yaiku logam, liyane yaiku serat karbon. Baling-baling pesawat entheng uga duwe lading, malah ana monolit tanpa spar.
        1. +1
          5 2014 Juni
          Quote: Morgan
          Spar - logam, liyane - serat karbon

          kanggo agul-agul baling-baling, SPAR mung sarung serat karbon, lan honeycombs logam ing jero biasane gasket remot.
          1. 0
            6 2014 Juni
            Nuwun sewu. Spar - unsur kekuatan longitudinal, biasane dumunung ing wilayah paling lengkap saka profil, i.e. ing 1/3 SAH, kadhangkala dileksanakake minangka unsur struktural siji karo driji sikil saka lading. Ka duwe tubular. Nanging ing wangun klasik, spar saka agul-agul utawa swiwi minangka I-beam. Lading sing diisi honeycomb modern bisa uga duwe monocoque i.e. lining bantalan beban. Banjur spar ora digunakake.
    22. coserg 2012
      +2
      5 2014 Juni
      Sawise ing taun 1977, kita ana ing galangan kapal sing ora adoh saka Murmansk, desa Chelpushka, utawa Chalpushka. Ing sacedhake ana mesin penyapu ranjau (cilik) sing digawe saka aluminium. uga terus-terusan dibongkar, salah siji keputusan teknologi ora bener, utawa sing nunggang mlayu, nanging lambunge pancen non-magnetik.
      1. 0
        5 2014 Juni
        Plastik sing dikuatake duwe elastisitas lan kemampuan kanggo deformasi plastik. Fuselages saka Chernov (Che-) prau mabur digawe saka fiberglass lan flyers sing VERY tresna kanggo kekuatan lan maintainability. Kulite lambung kapal iku TEBAL. Plastik bakal bledosan yen gandhewo ana ing ngisor rocky ing jangkah apik, nanging baja ora bakal tahan kekerasan kuwi. Bahan normal! IMHO!
        PS Peralatan sing ngidini sampeyan nggoleki tambang ing ngisor EMNIP diarani trawl-finder ...
        1. +2
          5 2014 Juni
          Quote: Morgan
          Plastik bakal bledosan yen batang ana ing ngisor watu kanthi cepet, nanging baja ora bakal tahan kekerasan kasebut.

          Nalika kapal ing pamindhahan tekan ngisor rocky karo gandhewo, bolongan serius kawangun menyang banyu outboard wiwit mili ing kacepetan kuwi sampeyan ora bakal duwe wektu kanggo nyelehake ing jaket urip.
          Lan ora preduli saka bahan apa sing digawe saka awak - plastik utawa logam ...
          1. +2
            6 2014 Juni
            Kutipan saka: stalkerwalker
            bolongan serius kawangun menyang kang banyu outboard wiwit mili ing kacepetan sing ora duwe wektu kanggo nyelehake ing jaket urip.

            Lan kenapa kapal kasebut dipérang dadi kompartemen kedap banyu? Lan kenapa PC (dudu "pistol", nanging asisten komandan!) nyiksa pesta busur darurat ing kabeh wektu kanggo nutup bolongan, nutup lambung kapal, lsp?
            Lan sampeyan bakal nyelehake rompi ngluwari kanthi prentah "Para kru ninggalake kapal", nanging iki ora bakal sadurunge banyu munggah menyang superstruktur. Sing mesthi wae, ora ana maneh sing kudu dicekel ... Paragraf!
            1. +2
              6 2014 Juni
              Quote: Boa constrictor KAA
              Lan kenapa kapal kasebut dipérang dadi kompartemen kedap banyu? Lan kenapa PC (dudu "pistol", nanging asisten komandan!) nyiksa pesta busur darurat ing kabeh wektu kanggo nutup bolongan, nutup lambung kapal, lsp?

              Aku pengin ndeleng kepiye Partai Darurat bakal "menempelake" bolongan kasebut, lan apa ... ngguyu
              Lan carane akeh kompartemen ing kapal duwe cukup akses free menyang panggonan bolongan bisa? Lan suwene malah AP sing dilatih bisa nglawan kelangsungan urip ing garis lintang kutub?
              Latihan ing simulator, minangka aturan, ditindakake miturut conto tartamtu sing disetujoni kurikulum. Lan urip dadi luwih sedih ...
          2. +1
            6 2014 Juni
            Lha, apa sing dakkandhakake? Sembarang materi struktural ora bakal tahan!
        2. +2
          6 2014 Juni
          Quote: Morgan
          Peralatan sing ngidini sampeyan nggoleki tambang ing ngisor EMNIP diarani trawl-finder ...

          Eugene, aku weruh sampeyan "docking" ing kapal sapu ranjau! Mung TI stands for TV seeker, lan ana uga seekers-destroyer, contone, KIU-2M.
          Nanging umume, kanggo dhokter kapal ("doc"), kawruh babagan maritim sampeyan pancen prayoga. Mbokmenawa ing siji wektu padha lulus saka Gorky Bursa. Utawa aku salah?
          1. +1
            6 2014 Juni
            Sawise diploma - pejabat medis militer ing St. Petersburg, pilihan ing kapal - Rostov.
      2. +2
        5 2014 Juni
        Kutipan saka coserg 2012
        Tiang-tiang pager terus-terusan digodhog nganggo argon, uga terus dibongkar.

        Nalika gelombang muter, 1,5-2 m dhuwur, aluminium rak bend tanpa pitakonan. Lan yen sampeyan nyekel gelombang kasebut ing dalan lan kacepetan saka 5 knot lan ndhuwur - malah luwih.
        Lan Segara Barents duwe cuaca kaya (kanthi ombak 5 poin lan luwih dhuwur) - 150-200 dina setahun. Iki dudu Miami utawa Karibia.
    23. +1
      5 2014 Juni
      Aku pengin kapal iki ora kudu perang.
    24. +1
      5 2014 Juni
      Aku sing kabeh komentar luwih bab mineweeper iki bakal cocok sawise 6000 wis liwati.
    25. kirqiz SSR
      0
      5 2014 Juni
      bisa ditusuk nganggo Kalash utawa kuku nglirik
    26. +1
      5 2014 Juni
      Iku kabeh omong kosong, mung tanduran iki nggarap teknologi lambung gedhe sadurunge ngethok dhuwit saka Angkatan Laut Rusia. Telung puluh taun kepungkur, 14 kapal nelayan jinis Nadezhda dibangun, dawane luwih cendhek, mula ditinggal sawise nem wulan operasi ing zona pesisir Maroko. Lambung kasebut muter kaya baling-baling, lan ora ana tulangan longitudinal siji sing katon saka pigura ing laporan kasebut, kanthi dawa kasebut bakal dadi baling-baling ing segara lor kita. Panglima Armada Lor bakal duwe kapal pesiar fishing anyar. Lan teknologi, ketoke, bakal digunakake kanggo mbangun yacht larang kanggo wong-wong miskin kita, pasar cukup dikarepake, malah ing Severodvinsk padha supaya yacht saka Zvezda. Terusan Suez. Ngapunten yen sampeyan ora seneng
      1. +2
        5 2014 Juni
        Kutipan saka McArrow.
        Sorry yen sampeyan ora seneng

        Ya apa...
        Kutipan saka McArrow.
        Lambung padha muter kaya baling-baling

        Ora bisa digunakake - ora ana sing mbatalake sopromat. Momen lentur lan gaya geser minangka masalah utama kekuatan lokal lan longitudinal awak.
    27. +1
      5 2014 Juni
      Pitakonan - carane ndandani bolongan? Sawise kabeh, sampeyan ora bisa ngelas tembelan, amarga sampeyan ora bisa ngelas retak ing kasus logam ...

      Lan topik sing rada adoh - apa babagan kapal hidrofoil (khusus militer)? Dibangun, dibangun? Aku mung krungu yen sajrone 10 taun kepungkur mung sawetara warga sipil sing dibangun lan kabeh diekspor menyang China.
      1. +3
        5 2014 Juni
        Kutipan saka manul
        Aku mung krungu yen sajrone 10 taun kepungkur mung sawetara warga sipil sing dibangun lan kabeh diekspor menyang China.

        Ing kanal Amsterdam-IJmüden, Komet sing dibangun Uni Sovyèt dipatèni mung taun iki. Ana, mesthi, re-peralatan, padha diganti engine native kanggo engine diesel kacepetan dhuwur. Nanging - luwih saka 30 taun operasi!
      2. +1
        6 2014 Juni
        Kanggo ndandani, ora ana masalah ing Uni Soviet yen lem merek SPRUT dijupuk, mat kaca diresapi karo lem, ditekan ing bolongan lan sawise 4 jam wis siyap sanajan kanggo pipa ing jero banyu kanthi tekanan dhuwur. Lan babagan hydrofoils, bapak arah iki, Alekseev, ujar manawa iki minangka dalan buntu.
        1. +2
          6 2014 Juni
          Kutipan saka McArrow.
          Lan babagan hydrofoils, bapak arah iki, Alekseev, ujar manawa iki minangka dalan buntu.

          Ing endi lan kapan?
          Kutipan saka McArrow.
          Kanggo ndandani, ora ana masalah ing Uni Soviet yen lem merek SPRUT dijupuk, tikar kaca diresapi nganggo lem, ditekan ing bolongan lan sawise 4 jam wis siyap sanajan pipa ing jero banyu kanthi tekanan dhuwur digunakake.

          Nanging dheweke ora nyoba nggunakake lem clerical - uga lem yen sampeyan nyekel sepatu ...
          Apa sampeyan mikir babagan pipa?
          Segara iku uyah, asor dhuwur, tambah geter saka HSU kerja.
          Yen bolongan ana ing jarak 1 m saka garis banyu, mula tekanan ing bolongan kasebut yaiku 1 bar. Multiply dening area bolongan, lan sampeyan mung kudu ngarep-arep kanggo nyedhiyani Gusti Allah lan daya saka pump ballast sing kapal ora klelep nalika sampeyan "lem" bolongan ...
          1. +1
            6 2014 Juni
            Miturut cara, babagan lem klerikal, ditambahake ing semen nalika kothak semen dilebokake ing bolongan minangka katalis lan kanggo neraka, geter, uyah, lan liya-liyane. lan liya-liyane. Dene ing ngisor garis banyu ana piranti kaya mangkene ing angkatan laut - diarani tembelan, pancen nutupi bolongan 1x1 meter, dikeriting kanthi 4 ujung. Kajaba iku, ora ana sing mbatalake kompartemen kedap banyu ing kapal; kanggo mbenerake gulungan kasebut, dheweke bakal mbanjiri kompartemen sing diagonal. Endapan bakal owah, iku kabeh. Kaendahane SPRUT yaiku bisa ditempelake sanajan ana ing banyu lan ing karat. Ya, lan kinerja pompa saluran submersible 600 meter kubik saben jam malah ana ing nelayan, nanging ora ana sing bisa dikandhakake babagan militer.
            1. +2
              6 2014 Juni
              Kutipan saka McArrow.
              Miturut cara, babagan lem klerikal, ditambahake ing semen nalika kothak semen dilebokake ing bolongan minangka katalis lan kanggo neraka, geter, uyah, lan liya-liyane. lan liya-liyane

              Tips iki kanggo keuntungan wong miskin ...
              Apa sampeyan pengin nyelehake kothak semen? - Gunakake semen grade 500.
              Semen nyetel ing jam, hardens ing dina, "dadi" ing sasi.
              Kutipan saka McArrow.
              Kajaba iku, ora ana sing mbatalake kompartemen kedap banyu ing kapal; kanggo mbenerake gulungan kasebut, dheweke bakal mbanjiri kompartemen sing diagonal.

              Lan steamboat cepet nyilem ... njupuk karo nyawa saka "kru kompeten".
              Kutipan saka McArrow.
              . Ya lan kinerja submersible pompa saluran banyu 600 meter kubik saben jam malah ana ing nelayan, nanging ora ana sing bisa dicritakake babagan militer.

              A-f-i-g-e-t-s!!! Loader... 600 cph... ("... celonone... kanggo 400 dolar.. lan sampeyan nganggo?") ngguyu Ya, bakal bobote siji ton, utawa malah loro ... wassat
              Kanggo pompa kanthi kapasitas 200 meter kubik saben jam, sampeyan butuh paling sethithik 40-50% saka daya generator diesel 400 hp biasa.
              Wong lanang...ora salah...
              Aku weruh - sampeyan ngerti teori.
              Nanging yen sampeyan ngerti kepiye kadhangkala teori adoh saka praktik ...
              hi
              1. 0
                6 2014 Juni
                Ing nelayan kanthi pamindahan 900 ton, 4 unit tambahan 150 kW saben, lan prau proyek iki 502Em, kanthi cara, lan ditambah 30 taun Braentsev lan segara sekitar praktik umum.
                1. +2
                  6 2014 Juni
                  Kutipan saka McArrow.
                  Ing nelayan kanthi pamindahan 900 ton, 4 unit tambahan 150 kW saben, lan prau proyek iki 502Em, kanthi cara, lan ditambah 30 taun Braentsev lan segara sekitar praktik umum.

                  Sampeyan wis nggarap, berjuang kanggo slamet?
                  Apa informasi kaya ngono?
                  Kabeh "pembantu" iki dirancang kanggo nglayani peralatan trawl, lan biasane kerjane. Amarga Ora ana wektu kanggo ndandani serius ing lapangan, kabeh pasukan dibuwang menyang ekstraksi panganan laut.
                  Lan mundhakaken statistik - pira "nelayan" ambruk amarga kasunyatan sing CONSTRUCTIONLY malah ora bisa nyedhiyani BUOYANCY darurat nalika siji kompartemen banjir ...
                  PS
                  Kanggo miwiti, pindhah menyang segara, nyedhot udhara segara, rasakake kahanan "ing papan" - lan ayo ngomong babagan karakteristik kinerja sing ditetepake sajrone konstruksi, babagan instruksi operasi, babagan kemampuan perang kanggo kapal. survivability, babagan unsinkability. Babagan carane kedadeyan ing urip, lan ora ing pantai, lungguh ing omah utawa ing sinau / kantor, karo secangkir kopi lan cuaca panas ing njaba ...
          2. +1
            6 2014 Juni
            Kutipan saka: stalkerwalker
            yen kapal ora klelep nalika sampeyan "lem" bolongan ...

            Ing jamanku. lan saiki, mbokmenawa, ana (tetep) ing armada siji cara universal kanggo nutup bolongan: gedhe - tembelan, cilik, bunder - chop! Tegese, aku bakal pitutur marang kowe, 100 persen! Lan ing pangkalan, yen sampeyan tekan, TECH UPOR bakal ndandani sampeyan, bisa uga nyelehake sampeyan ing dermaga, yen sampeyan tumindak apik lan ora ana kapal sing lumpuh sing luwih penting tinimbang TS sampeyan.
            1. +2
              6 2014 Juni
              Quote: Boa constrictor KAA
              Ing jamanku. lan saiki, mbokmenawa, ana (tetep) ing armada siji cara universal kanggo nutup bolongan: gedhe - tembelan, cilik, bunder - chop!

              wah!
              Carane palu chop menyang kasus plastik!
              Apa sampeyan wis nyoba nyelehake band-aid (sanajan latihan, sing luwih entheng tinimbang pertempuran) ing ombak, kanthi suhu "minus", ing dek es?
              1. +1
                6 2014 Juni
                Bl.. yen arep urip, aja nganti susah ngguyu
          3. 0
            6 2014 Juni
            Kutipan saka: stalkerwalker
            Multiply dening area bolongan, lan sampeyan mung kudu ngarep-arep kanggo nyedhiyani Gusti Allah lan daya saka pump ballast sing kapal ora klelep nalika sampeyan "lem" bolongan ...

            Yagene, banjur, ing kelas ing BZhK, kita kesel karo latihan kanggo nutup bolongan kanthi kloso, tameng, wedges, sliding stop lan "piranti" liyane ???
            Mungkin "bapak komandan" kudu ngomong: "Bolongan ana ing sangisore" garis banyu ", kita mudhun saka kapal" (iki carane Amerika tumindak kanthi cara) ... Lan apa ora "squirming" "?

            HRENUSKI!!!
            Armada Rusia lan Soviet mulya amarga kru kapal SELF-FRIENDLY berjuang kanggo slamet kapal kasebut, lan iki minangka kekuwatan kita ...
            1. +3
              6 2014 Juni
              Kutipan: Corsair
              Yagene, banjur, ing kelas ing BZhK, kita kesel karo latihan kanggo nutup bolongan kanthi kloso, tameng, wedges, sliding stop lan "piranti" liyane ???

              Kaping pisanan, pitakonan diunggahake babagan cara kanggo nglawan kelangsungan kapal kanthi lambung PLASTIK, uga kemampuan lambung kasebut kanggo nyukupi syarat register kanggo torsi, mlengkung, lan kekuatan lokal.
              Nanging aku bakal mangsuli pitakon sampeyan.
              1. Sesi latihan karusakan kapal luwih saka faktor psikologis. Bolongan cilik uga bisa ditambal dening tim sing ora dilatih sing dipimpin dening komandan sing berpengalaman. Bakal ana bahan lan alat. Ingkang utama yaiku PANIC ora muncul, sing dadi sababe kabeh masalah lan kacilakan. Lan ora mung ing Angkatan Laut.
              2. Yen ana bolongan serius ing bagean jero banyu saka kapal, kemungkinan kanggo njaga buoyancy mudhun banget - nalika banyu bledosan metu saka bolongan 1 x 1 m ing meksa monstrous, sampeyan lan kloso, tameng, wedges, ngusapake. mandheg lan "piranti" liyane lan sampeyan ora bakal bisa nyedhaki bolongan kasebut, utamane yen banyu wis "nganti bangkekan", lan terus-terusan.
              Aja mbingungake kahanan "domestik" ing simulator, nalika kadet wis siyap, lan instruktur ing mburi bulkhead kanthi creak mbukak katup pasokan banyu menyang bolongan latihan standar sabanjure, lan kabeh wong cepet-cepet nganti banyu mundhak. ndhuwur tungkak.
              Minangka aturan, padha nyedhaki bolongan mung nalika volume banyu segara sing dijupuk ing kapal wiwit akeh mengaruhi stabilitas lan muter saka kapal.
              Kutipan: Corsair
              CEPET!!!

              Mekaten.
              Patriotisme bisa ditutupi ing situs kasebut, nanging ora ing segara, ing cuaca badai, nalika kapal "gulungan" saka sisih menyang sisih kanthi sudut tumit nganti 40 derajat. Lan kabeh sing bisa mabur - mabur kanthi cara sing ora bisa dicekel utawa diamanake ...
              Eh, pejabat politik...
        2. +1
          6 2014 Juni
          Kutipan saka McArrow.
          Kanggo ndandani, ora ana masalah ing Uni Soviet yen lem merek SPRUT dijupuk, mat kaca diresapi karo lem, ditekan ing bolongan lan sawise 4 jam wis siyap sanajan kanggo pipa ing jero banyu kanthi tekanan dhuwur.

          Apa sampeyan ndeleng ketebalan awak? Mbayangno yen kasus retak saka impact, pinggiran retak ora converge ing tumindak pasukan internal.. Pisanan, sampeyan kudu ndandani mau bebarengan, lan sareh, sampeyan kudu mesthekake paling setengah saka mantan solidity. Apa kekandelan patch sampeyan? Saka njero, ayo ngomong, sajrone lelungan, kita ngilangi bocor nganggo spacer-plaster, nanging ing dermaga, kabeh padha, awak kudu didandani. njaba (pembangun kapal - aku ora bingung apa-apa?) Lan carane "kaca Mat" glued kanggo awak mengaruhi kinerja driving? Ya, lan iku mangu tho kanggo kekuatan pisanan ilang saka lambung. Kajaba iku, kapal kasebut perang, lan kudu dielingi yen karusakan ora bisa dihindari ing permusuhan. . Nanging isih akeh pitakonan.
    28. SongnyaDV
      0
      5 2014 Juni
      70 lan 200 ton! Bentenipun ing bobot nyengsemaken.
      Aku bungah sing padha looking for lan nemokake teknologi NEW. Lan ana dhuwit kanggo iku.
      Dijogo prajurit
    29. 0
      6 2014 Juni
      lan apa sing menarik babagan karakteristik kinerja kapal ajaib anyar iki Nyuwun
    30. 0
      6 2014 Juni
      Kene dheweke nggantheng
      Sistem propulsi:
      - 1 x 2500 HP diesel (sumber)

      Energi (Sumber):
      - 2 generator diesel 315 kW saben;
      - 2 generator diesel 210 kW saben;

      TTX saka kapal:
      Awak - 41 wong (sumber)

      Dawane - 62 m (sumber)
      Jembar - 10,2 m (sumber)
      Draft - 2,68 m (sumber)
      Dhuwur awak - 8.5 m (sumber)
      Pamindahan lengkap - 800 ton (sumber)

      Kacepetan lengkap - 15 knot (sumber)
      Jarak jelajah - 1500 mil (kacepetan - 10 knot) (sumber)
      Otonomi - 10 dina (sumber)

      Penyapu ranjau bisa nindakake fungsine kanthi ombak laut nganti 5 poin (sumber).

      Persenjataan:
      Artileri (sumber):
      - 1 x 6 x 30 mm AK-306 gunung karo 1500 puteran amunisi.
      - MTPU 1 x 1 x 14,5 mm kanthi senapan mesin KPV.

      Misil (sumber):
      - MANPADS 9K38 "Igla" kanthi amunisi 8 misil 9M39;

      Mino-tral (sumber):
      - tambang UDM, UDM-2, UDM-500, MTPK-1, MTPK-2, MRPK-1, PMR-1, PMR-2
      - trawl kontak universal tunggal OUKT-B, trawl kontak pasangan PKT-B, trawl-imitator "Gelatin", pukat akustik broadband universal ShAT-U.
      1. +2
        7 2014 Juni
        Quote: Shurale
        Dawane - 62 m (sumber)
        Jembar - 10,2 m (sumber)
        Draft - 2,68 m (sumber)
        Dhuwur awak - 8.5 m (sumber)
        Pamindahan lengkap - 800 ton (sumber)

        Sumbere.... Omong kosong opo...
        Offhand, kita multiply dawa dening jembaré lan konsep. Lan kita entuk ton 1500. Lan pamindahan sing dituduhake yaiku 800 ton ...
        Lan nalika sampeyan nginstal EVERYTHING sing dituduhake ing ndhuwur ing kothak sinetron iki, banjur miturut tonase sing diumumake, pranyata prau kudu "njagong nganti pinggir banget."
        Pitakonan. Lan apa sing kudu dilakoni karo kru, pasokan (bahan bakar, banyu, pasokan)?
        Utawa bakal gaman uga nyetak saka plastik? wassat
    31. +2
      6 2014 Juni
      Aku pengin perusak aku pengin "Abu" potongan 16 nganti 8 ing Armada Pasifik lan Armada Lor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      1. 0
        6 2014 Juni
        Kutipan saka kapten281271
        Aku pengin perusak aku pengin "Abu" potongan 16 nganti 8 ing Armada Pasifik lan Armada Lor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Ora mungkin wit awu akeh banget, larang banget lan butuh wektu suwe kanggo mbangun. Aku iku bakal wicaksana kanggo pindhah cara Amérika. Dheweke nilar kapal selam Seawolf sing larang lan rumit lan saiki nggawe Virginia sing luwih gampang lan murah kaya kue panas. Iku cukup bisa kanggo mbangun 8-10 wit Ash minangka "klub amba kanggo konflik serius", lan banjur pindhah menyang prau massive lan mirah.
    32. Lyoshka
      0
      6 2014 Juni
      sapu ranjau apik, nanging aku pengin sing luwih serius

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"