karya asu

16
Sadawane taun perang ing Afghanistan, pasukan koalisi nggunakake ewonan asu sing dilatih khusus kanggo ndeteksi bahan peledak, obat-obatan utawa nggoleki kanca sing ilang. Asu ora mung makarya ing garis ngarep, nanging ing mburi, mbantu wong lara (terapi canis) lan mung kanca sejatine wong. Ing negara iki, asu, kaya wong, asring tatu lan kadhangkala tiwas ing paprangan.

Iki kerja asu ing Afghanistan.

karya asu


1. Asu sapper dilatih kanggo nggoleki bahan peledak. Kandahar ing Afghanistan kidul, 26 Januari 2010. (Foto AP | Kirsty Wigglesworth):



2. Perang karo Taliban, provinsi Helmand, 4 Februari 2011. Asu uga ora bisa lungguh. (Foto dening Dmitry Kostyukov | AFP | Gambar Getty):
Perang karo Taliban, provinsi Helmand



3. "Dheweke ora tau duwe dina ala."



4. Karya sappers. Bom pinggir dalan sing ditemokake diunekake, provinsi Helmand, 1 April 2010. (Foto dening Mauricio Lima | AFP | Gambar Getty):



5. Lan asu sapper iki nemokake bahan peledak ing dalan, provinsi Helmand, 1 April 2010. (Foto dening Mauricio Lima | AFP | Gambar Getty):



6. Crazed ing proyek asu. Afghanistan, 26 November 2012. (Foto dening USMC | Sersan Pete Thibodeau):



7. Prajurit karo asu mlayu kanggo nutupi, 8 Juli 2010. (Foto dening Reuters | Bob Strong):



8. Prajurit sing tatu ditemokake ing medan perang lan ditulungi dening asu, provinsi Helmand, 3 Juni 2011. (Foto AP Photo | Anja Niedringhaus):



9. Asu sapper ing pinggiran Kabul, 13 September 2012. (Foto dening Daud Yardost | AFP | Gambar Getty):



10. Pusat ngendi asu dilatih kanggo ndeteksi tambang. Kabul, 28 Agustus 2012. (Foto dening Massoud Hossaini | AFP | Getty Images):



11. Turun menyang helikopter, Afghanistan, 21 Juni 2013. (Foto dening USAF | Sersan Staf Stephenie Wade):



12. "Tanpa sikil mburi" sawise dina kerja. Provinsi Kandahar, 30 Mei 2012. (Foto dening Reuters | Shamil Zhumatov):



13. Saben asu tentara sing dilatih khusus bisa biaya luwih saka $ 70. (Foto dening Dmitry Kostyukov | AFP | Gambar Getty):



14. Anjing tatu ing paprangan, 30 September 2012. (Foto dening Tentara AS | Spc. Alexandra Campo):



15. Asu sapper nggoleki tambang ing provinsi Kandahar, 27 Desember 2010. 2 taun kepungkur, miturut para ahli, ana sekitar 1 yuta ranjau lan 14 yuta liyane sing ora mbledhos ing tanah Afghanistan. Butuh 10 taun kanggo ngresiki wilayah Afghanistan. Mesthi, yen sampeyan ora lay tambang anyar. (Foto dening Behrouz Mehri | AFP | Gambar Getty):



16. Asu tatu, 8 September 2011. (Foto USMC | Kpl. Logan W. Pierce):



17. Mantan medic Amerika tatu ing bledosan. Dheweke ujar manawa asu kasebut mbantu dheweke ngatasi gangguan stres pasca trauma. (Foto AP Photo | Ted S. Warren):



18. Piwulang Amerika ing Teluk Meksiko. Helikopter mlumpat, 1 Maret 2011. (Foto USAF | Sersan Tek. Manuel J. Martinez):



19. Pangertosan lengkap. (Foto USMC | Kpl. Reece Lodder):



20. Sappers bipedal lan quadrupedal ing provinsi Helmand, 18 Juli 2013. (Foto dening USMC | Kpl. Alejandro Pena):



21. Wengi. Asu iki dilatih kanggo patroli lan nggoleki wong, provinsi Kandahar 15 Agustus 2011. (Foto dening Romeo Gacad | AFP | Gambar Getty):



22. Panas. Nalika asu ngetokake ilat, dheweke nyuda suhu awak sing dhuwur. Afghanistan, 21 Januari 2014. (Foto dening USAF | Senior Airman Kayla Newman):



23. Siswa Afghan ngrungokake deg-degan asu. Deleng uga artikel Terapi Canis: Carane Anjing Mbantu Anak Lara. (Foto Pengawal Nasional Angkatan Darat AS | Kapten Mike Thompson):



24. Provinsi Helmand, 6 Maret 2013. (Foto USMC | Kpl. Ashley E. Santy):



25. Iki, asu kerja ing Afghanistan. Provinsi Logar, 28 Januari 2013. (Foto dening Tentara AS | Pfc. Coty M. Kuhn).

Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

16 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    6 2014 Juni
    Aku kepengin weruh apa sing dipikirake asu babagan wong saiki ...
  2. + 11
    6 2014 Juni
    Wong resiko urip sing kanggo idea, sing kanggo dhuwit, sing dipeksa lan mung asu amarga tresna kanggo kanca, sampeyan bisa sinau saka wong-wong mau.
    1. +2
      6 2014 Juni
      Kutipan: Kazakh
      25 taun cynologist

      Ing foto, kaya sing dakngerteni, ora kabeh asu iku murni, apa ora penting?
      1. julukan 1 lan 2
        +4
        6 2014 Juni
        Kutipan saka Nayhas
        Kutipan: Kazakh
        25 taun cynologist

        Ing foto, kaya sing dakngerteni, ora kabeh asu iku murni, apa ora penting?


        sing kurang thoroughbred luwih asring mung siji sing pinter. Lan pengabdian lan katresnan kalimpahan ........!!!!!!!!!!!!!
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +2
        6 2014 Juni
        Kutipan saka Nayhas
        Ing foto, kaya sing dakngerteni, ora kabeh asu iku murni, apa ora penting?

        Nalika aku ngerti, Amers, kaya kita, nampa pesenan ing sasi 30 sappers kudu disiapake, padha milih lan milih lan asring asu luwih pinter saka pemilik.
      4. ITT
        0
        6 2014 Juni
        Kutipan saka Nayhas
        Ing foto, kaya sing dakngerteni, ora kabeh asu iku murni, apa ora penting?


        uga, mongrels ora katon ing foto, iku mung sing kabeh asu makarya kene, lan ora saka pameran pameran, Labradors, Jerman, uga, kaya mung angon.
  3. Komentar wis dibusak.
  4. +7
    6 2014 Juni
    Luwih akeh aku komunikasi karo wong, aku luwih seneng asu. Aku wis urip lan mbudidaya asu wiwit cilik. Aku malah ora ngerti sapa sing mulang sapa lan apa maneh kita.
    1. +1
      6 2014 Juni
      Miturut cara, pungkasan mangsa panas asu kejiret obah lan lara banget - ing umum, droppers lan injeksi - saiki arep menyang dokter hewan kanggo ujian (kita pindhah saben 2 minggu) dheweke mung lungguh karo bokong ing meja dhokter - dheweke tresna (kanca paling apik ing dalan) nanging ing kantor bali menyang urip ora nguripake maneh
  5. +1
    6 2014 Juni
    "Nyurka nangis - nyawa urip ..."
  6. prajurit Rusia
    +4
    6 2014 Juni
    Ing kawitan aku wanted kanggo break metu menyang tirade duka, kaya apa jancok ... kene padha rub babagan ov sing ora ana Rusia, utawa apa? A sethitik cooled mudhun lan mutusaké kanggo tetep meneng. Pancen lara banget yen kelangan wong sing ditresnani, anggota kulawarga. Aku mung menyang ngendi asuku lunga !!!
  7. +6
    6 2014 Juni
    Gusti Allah nitahaken titah. Siap mati kanggo kanca. Siji-sijine makhluk ing donya menehi urip kanthi bungah kanggo kancane, aku nulis iki lan nangis
  8. +5
    6 2014 Juni
    Asu iku kewan sing apik tenan! Aku ora bisa ngerti sing sing nyimpen asu ageng ing apartemen, utawa malah sawetara. Asu kasebut kudu duwe omah dhewe, dudu pojok ing lorong.
  9. 0
    6 2014 Juni
    Artikel sing dibutuhake banget kanggo kita kabeh.
  10. +3
    6 2014 Juni
    ya. Artikel kasebut ditulis babagan asu sing luwih apik tinimbang sing duwe. "Awan alus" kanggo wong-wong sing kupinge mati nylametake wong. Ya, lan umume kanggo kabeh wong. Dheweke mesthi luwih apik tinimbang homo sapiens. Dadi peternak asu, aku ngerti kabeh iki.
  11. EKT
    0
    6 2014 Juni
    Asu mung ayu
  12. Cheka
    0
    7 2014 Juni
    Matur nuwun prajurit asu! Matur nuwun kanggo karya militer sing angel lan mbebayani, kanggo pengabdian sampeyan! Lan, kaya sing kasebut ing ndhuwur, awan sing alus kanggo sampeyan ...
  13. 0
    8 2014 Juni
    Kaping pindho wong manca, asu gedhe dicokot, sapisan narik metu sepotong daging saka shin (saiki jugangan). "mengko, mengko, lsp."

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"