Penerbangan Ukrainia nglanggar tapel wates udara Federasi Rusia?

150
Miturut pawarta kasebut "Musim semi Rusia", ing wayah sore 5 Juni, Ukrainia penerbangan nyerang desa tapel wates Repikhovaty, lan pesawat kasebut mlebu kanggo ngebom wilayah Rusia. Ing wilayah iki, perang pecah antarane pengawal tapel wates ing pos papriksan lan pejuang milisi Republik Rakyat Donetsk. Angkatan Udara Ukraina ngluncurake serangan rudal lan bom ing kolom milisi.

Mengko, kepala distrik Kuibyshevsky ing wilayah Rostov, Alexander Krivorotov, ujar manawa warga Ukraina sing tatu sing nandhang serangan kasebut digawa menyang rumah sakit regional pusat.

"Akeh wong sing tatu. Mayit siji uga digawa menyang kamar mayat. Aku iki karyawan tatu saka checkpoint Ukraina, kang dibom dening pesawat Ukraina dina. Nanging, saiki ora dadi masalah sapa, sing utama yaiku nylametake wong, ”ujare camat.

Kajaba iku, dheweke ujar manawa serangan pesawat Ukrainia diamati dening warga Kuibyshevo.

"Kita ndeleng kanthi jelas kepiye pesawat kasebut ngebom titik kasebut. Sakwise diunekake, asap putih katon ing kono, banjur dadi ireng. Lan sing uga penting: pesawat kasebut nyerang ruang Rusia; kanggo pendekatan sabanjure, dheweke ngubengi lapangan kita. Ora jelas kenapa ora ana sing nanggapi, "ujare Krivorotov.
  • http://rusvesna.su/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

150 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 53
    6 2014 Juni
    kok ora ditembak???
    1. + 32
      6 2014 Juni
      Kutipan saka awg75
      kok ora ditembak???

      Pitakonan iki saiki bakal dadi sing paling populer ing Internet. Saiki ora ana jawaban.
      1. + 16
        6 2014 Juni
        Kutipan saka awg75
        kok ora ditembak???

        Dachshund! Ya, iki kekacoan! Dheweke wis dadi ora sopan, kita kudu menehi pelajaran! Sampeyan ngerti kelainan kasebut !!! duka

        Ngomong-ngomong, Obamenko nggawe kesalahan ing kene! Obama kanthi umum nuduh Kyiv pengin ngebom Novorossiya lol Lan sampeyan ngomong yen dheweke ora ngerti, ngerti, nanging ora bisa ngontrol wong bodho iki!

        "Yen iki minangka posisi serius sing diwenehake marang Presiden Poroshenko sing kapilih, mula kita bakal weruh kepiye kedadeyan," ujare Vitaly Churkin.

        Pernyataan (utawa slip) sing luar biasa skandal digawe dening Presiden AS Barack Obama sajrone konferensi pers karo David Cameron. Minangka media kacarita, nyebutake wakil permanen Rusia menyang PBB Vitaly Churkin lan sumber ing kalangan diplomatik, Obama nuduh Kyiv pengin "ora negosiasi, nanging ngebom."

        Miturut pers, Barack Obama ngumumake kepinginan kanggo dialog antarane Kyiv lan warga wilayah wétan Ukraina, nambahake "Kyiv ora pengin melu dialog karo sapa wae, nanging mung pengin ngebom."

        Sabanjure, wakil plenipotentiary Rusia menyang PBB takon apa iki mung leladen utawa apa iku resmi, sanajan ora sengaja, posisi administrasi AS.

        Iki, kanthi cara kasebut, pancen nggumunake - sawise kabeh, Amerika Serikat bubar kanthi munafik nyatakake yen "ora percaya serangan marang warga sipil ing Lugansk kanthi bantuan penerbangan" (soko sing padha ngeksekusi Libya lan ndhukung pembunuhan Gaddafi) lan nyebut operasi punitive Kyiv marang Novorossiya "ditahan lan normal."

        Nanging, Amerika Serikat ora "pracaya" sadurunge radikal lan Maidanists ing Odessa ngobong lan ngalahake 48 aktivis "anti-Maidan" urip - sanajan EU ngumumake "pembantaian", lan anggota Parlemen Eropa nuduh "tengen". sektor" lan "Maidan" nggunakake senjata kimia ing Odessa.

        http://www.politonline.ru/rssArticle/21607391.html
        1. +8
          6 2014 Juni
          Kutipan: Sid.74
          Presiden AS Barack Obama nggawe statement (utawa slip) sing luar biasa skandal sajrone konferensi pers karo David Cameron

          Program kethek wis salah, dheweke flailing ilat, pigura
          1. +2
            6 2014 Juni
            Ya ora, dheweke duwe dubur, antarane otak sing ora bisa digunakake lan ilat pangolahan. Mula diare, ora mung mental lan lisan!
            1. +2
              6 2014 Juni
              Iki nuduhake yen dheweke (Obama) dhewe minangka wayang utawa mung kepala ngomong. Dheweke minangka wong Afrika-Amerika sing sinau sing ngerti sapa sing dibuwang "ing tank" ing Amerika sing duwe budak. Dheweke ana ing perjalanan bisnis lan adoh saka masarakat Amerika, dheweke santai lan ngeculake. Saiki Departemen Luar Negeri bakal sambat yen dheweke salah paham, lsp.
        2. +3
          6 2014 Juni
          Sid.74: "...ora bisa ngendhaleni wong bodho iki."

          Pakdhe Sam ngganteni sing nakal. Ana akeh jacks ing dekne
          Pira pelamar sing ana? coklat lan anggur
          1. 120352
            +2
            6 2014 Juni
            Yen pesawat teka saka non-combatant, iku menehi kesan yen non-combatant lagi perang. Iki minangka provokasi. Lan kasunyatan manawa dheweke ora nembak - Sehr schlecht! Iki ora nggawe wewenang kanggo "beaters" kita. Kajaba iku, pitakonan muncul: "Apa ora Rusia lan fasis Ukrainia ing wektu sing padha?"
        3. +1
          6 2014 Juni
          Ing kene maneh nuduhake lelembut. Apa jenis mamang iki? Wong kasebut kanthi terang-terangan ngumumake pembantaian. Mung nyekel ilat lan iku. Padha ora ngadeg ing upacara karo kita, padha kokwaca tumindak kita kaya sing dikarepake.
      2. + 38
        6 2014 Juni
        Wakil komandan kabupaten kudu dipecat, kompetensine yaiku pertahanan udara kabupaten ... Lan tanpa persetujuan ... Pesawat tempur, kanthi senjata militer lan amunisi, mabur ing wilayah kita ... Apa maneh dheweke kudu netepi kuwajibane?kaya anak buahe?
        Komandan apa iki sing ora bisa tanggung jawab? Ana peraturan, ana algoritma tumindak sing jelas, nanging ... Kabar kasebut ora fantastis, mesthi ...
        1. + 17
          6 2014 Juni
          Kutipan saka domokl
          Wakil bupati kudu dipecat

          Lha kok langsung murub!Yen pancen ana sing nglanggar tapel wates?Tegese dilapurake menyang markas,nanging ora ana perintah kanggo likuidasi!Ana tandha pitakon ing daftar isi artikel!Nanging acarane mesthi karu, malah yen miber cedhak tapel wates!
          Iki warta apik!!!
          Milisi nembakake IS-3 sing ngadeg ing pedestal

          Milisi miwiti tank IS-3, kang ngadeg kanggo dangu ing pedestal ing kutha Konstantinovka.

          Iki dudu sing sepisanan milisi nggunakake peralatan militer sing sadurunge dianggep minangka monumen. Ing awal Mei, ing Lugansk, aktivis pro-Rusia nyolong tank T-34 sing lagi direkonstruksi. Kendaraan tempur madeg pirang-pirang taun ing area kompleks memorial Sharp Grave.

          IS-3 ana ing produksi massal nganti pertengahan 1946. Ing wulan Juni taun 50-an, kendaraan kasebut ngalami modernisasi tambahan lan dikenal minangka IS-3M. Siji-sijine kasus panggunaan mesin tempur iki dening USSR dumadi ing taun 1956 ing Hongaria kanggo nyegah pambrontakan anti-Soviet.

          Rincian liyane: http://www.rosbalt.ru/video/2014/06/05/1277546.html
          1. + 14
            6 2014 Juni
            Kutipan: Sid.74
            Lha kok langsung murub!Yen pancen ana sing nglanggar tapel wates

            Aku nerusake saka kasunyatan manawa informasi kasebut bisa dipercaya. Saben komandan, utamane ing pertahanan udara (Mbokmenawa ora sesambungan karo dheweke) tentara (kabupaten) kudu nggawe keputusan kanthi mandiri babagan karusakan saka mungsuh. Yen ora, komandan kaya ngono. ora ana gunane.pesawat kasebut mabur, bali murub lan kesasar..lan kabeh iki mung sawetara menit, utawa malah sawetara detik ... apa sing kudu diputusake markas? Sersan utawa letnan, komandan instalasi mutusake. Banjur jendral. lan perwira-perwira senior padha ngerti, lan komandan, sanajan tingkat junior, mesthi duwe jaminan yen dheweke ora nglanggar piagam lan prentah, dheweke nindakake perkara sing bener ...
            1. +2
              6 2014 Juni
              Kutipan saka domokl
              Lan komandan, sanajan sing luwih enom, mesthine duwe jaminan yen ora nerak aturan lan prentah, tumindak sing bener ...

              Sampeyan ngerti carane inisiatif diputer metu saka komandan tingkat junior! Dadi sampeyan wis siyap kanggo provokasi! Wah, tenan, radar ora katon jero menyang DPR lan LPR! Apa sampeyan mikir, Alexander? hi
              1. +1
                6 2014 Juni
                Kutipan: Sid.74
                Sampeyan ngerti carane inisiatif menang saka komandan junior!

                Sampeyan ngerti, nalika dinas militer ana kasus, mesthi ora padha karo kene. Operator stasiun drive cedhak mutusake kanggo nglatih ing stasiun, nguripake, sanajan iki dilarang banget, lan banjur pesawat TU-22. butuh drive menyang lapangan udara amarga ana darurat .Dheweke lungguh. Komandan napuk wong kasebut kanthi penahanan 5 dina, lan komandan, Letnan Jenderal Gulyaev, ngumumake matur nuwun lan lunga. Sing paling menarik yaiku dheweke bali saka liburan lan ngladeni wektu ing lambe.Paukuman ora bisa dihindari.
            2. PAM
              +2
              6 2014 Juni
              dadi kudu langsung mateni sing nerak utawa dilebokake ing kunjara, nanging kita ora ngerti pesenan apa sing ditampa ing distrik tapel wates.
          2. +6
            6 2014 Juni
            Kutipan: Sid.74
            Iki warta apik!!!
            Milisi nembakake IS-3 sing ngadeg ing pedestal


            Aku ndhukung! IS-3 minangka tank abot sing paling kuat. Armor ngarep 200 mm. Ora saben bedhil bisa nyerang iki. Yen mung kita bisa njaluk cartridges lan cangkang kanggo iku, banjur sawetara bakal bisa kanggo mungkasi wong.
            1. +3
              6 2014 Juni
              Kutipan saka: tux.topwar
              Yen mung kita bisa njaluk cartridges lan cangkang kanggo iku, banjur sawetara bakal bisa kanggo mungkasi wong.

              Miturut wartos, wonten cangkangipun!Awit saking pundi? keprungu
              1. zzz
                zzz
                +4
                6 2014 Juni
                Kutipan: Sid.74

                Miturut wartos, wonten cangkangipun!Awit saking pundi?


                Ing sacedhake kutha Soledar ana tambang uyah, lan ujar manawa ana akeh senjata sing isih ana saka perang. Aku ora ngerti yen bener utawa ora .... Lan bener aku eling yen kita mangan uyah Artemovskaya.
                1. 0
                  6 2014 Juni
                  Kutipan saka zzz
                  Ing sacedhake kutha Soledar ana tambang uyah, lan ujar manawa ana akeh senjata sing isih ana saka perang. Aku ora ngerti bener apa ora...

                  Ya, ora! Ana pabrik senjata ing Donetsk, bisa uga saka kana! hi
              2. +5
                6 2014 Juni
                Kutipan: Sid.74

                Miturut wartos, wonten cangkangipun!Awit saking pundi? keprungu
                Amunisi kasebut asale saka howitzer D30, sing sampeyan ngerti dhewe ing gudang kaya rereget ...
          3. + 22
            6 2014 Juni
            Kutipan: Sid.74
            Iki warta apik!!!Milisi miwiti IS-3 ngadeg ing alas
          4. +2
            6 2014 Juni
            Inggih, padha miwiti, banjur padha miwiti ... Nanging ngendi padha bisa njaluk amunisi kanggo iku, yen padha arep perang (marang operator personel wojo lan hummers) padha bakal nggunakake?
          5. ipshum
            0
            6 2014 Juni
            tank apik. Kanggo pisanan, turret sing meh rata lan bathuk "Pike Nose" digunakake.
        2. -5
          6 2014 Juni
          Kutipan saka domokl
          .Apa maneh sing dibutuhake kanggo nindakake kuwajibane?

          Ora ana prentah saka Kremlin, lan ora ana sing bisa menehi
          1. +1
            6 2014 Juni
            Kutipan saka saag
            Ora ana prentah saka Kremlin, lan ora ana sing bisa menehi

            Lha kok ngomong omong kosong, kahanan geopolitik elek! Ayo ndeleng apa sing bakal diomongake V.V.P ing pungkasan dina, ayo ngrungokake apa sing bakal diomongake politesse EU! keprungu
        3. +1
          6 2014 Juni
          Iki paling mungkin provokasi liyane ... Lan amarga wong-wong kita ora nembak dheweke, tegese pesen sing jelas diwenehake - "aja nembak"!
        4. Komentar wis dibusak.
        5. zavesa01
          +4
          6 2014 Juni
          Wah, sampeyan lincah banget. Ayo ngomong. Lan apa sing bakal kita entuk?
          1- Pesawat kasebut nindakake penerbangan sing dijadwalake.
          2- Navigasi gagal lan pilot ilang.
          3- Sawise nampa peringatan babagan nyabrang G.G, pesawat wis siyap ninggalake wilayah kasebut.
          Iki diarani kedadeyan perbatasan. Ora ana alesan kanggo ngrusak pesawat manca.
          Nanging yen kita nyirnakake, kita bakal entuk akeh masalah. Lan Kamentrian Luar Negeri kita bakal disiksa kanggo mbatalake sedulur sing luwih cilik.
        6. +2
          6 2014 Juni
          Setuju! Wis lali karo Rust?..
        7. +3
          6 2014 Juni
          Paling kamungkinan padha ora nggawe ing wektu. Yen nyatane montor mabur mubeng, ya mung sawetara menit. Malah yen padha murub pluru, padha kamungkinan bakal "njaluk" pesawat wis liwat wilayah Ukrainia. Iki bakal dadi hadiah kanggo Amerika.
        8. 0
          6 2014 Juni
          Kaya Rust: padha weruh, diiringi, etc., nanging ora ana TEAM!
      3. mad
        + 24
        6 2014 Juni
        Kutipan: Alexander Romanov
        Ora ana jawaban saiki.

        Aku mikir nalika pejabat tugas operasional saka Rostov koordinasi masalah karo Moskow, pesawat kasebut kanthi bodho bali menyang wilayah udara. Maneh, kanthi pilihan wektu penerbangan iki, bakal ana sistem pertahanan udara sing cukup kanggo pesawat bisa muter lan reruntuhan bakal tiba ing wilayah Independence Square. Aku bisa mbayangno bau sing bakal digawe Babi lan Kelinci ... Nanging yen kita siyap tumindak adhedhasar lelucon Mentri Luar Negeri sing misuwur (babagan Monyet Ireng), mesthine kita kudu metu! Lan kanthi ati-ati ngrekam wacan radar.
        1. +7
          6 2014 Juni
          Kutipan saka mad
          Nanging yen sampeyan tumindak adhedhasar guyonan Kamentrian Luar Negeri sing misuwur (babagan Monyet Ireng), mesthine sampeyan kudu metu!

          Dina iki Putin bakal ngrembug masalah ing Normandia. Lan ora gampang kanggo dheweke, dheweke isih ora duwe cukup pesawat Ukrop kanggo njupuk mudhun ... Dadi kabeh bener, sanajan aku seneng banget kanggo mencet!
          1. +1
            6 2014 Juni
            Quote: matros
            Kutipan saka mad
            Nanging yen sampeyan tumindak adhedhasar guyonan Kamentrian Luar Negeri sing misuwur (babagan Monyet Ireng), mesthine sampeyan kudu metu!

            Dina iki Putin bakal ngrembug masalah ing Normandia. Lan ora gampang kanggo dheweke, dheweke isih ora duwe cukup pesawat Ukrop kanggo njupuk mudhun ... Dadi kabeh bener, sanajan aku seneng banget kanggo mencet!


            Kompeten! Nalika Putin gelut karo geng iki, data pesawat + radar sing ora ditembak bakal dadi ace, nanging sing ditembak bakal dadi enem!
        2. Igor Gor
          +2
          6 2014 Juni
          Kita ora kudu mikir babagan bau, nanging babagan ngrampungake tugas ngancurake pesawat tempur mungsuh)))
        3. Komentar wis dibusak.
        4. +1
          6 2014 Juni
          Setuju. Mung protokol ora bakal ngasilake apa-apa. Dheweke bakal ujar manawa palsu, lan reruntuhan ana ing kene, ing wilayah "Nezalezhnaya".
        5. +1
          6 2014 Juni
          Aku bisa mbayangno bau sing bakal digawe Babi lan Kelinci ...

          Ayo dibuktekake... Milisi DPR sing ngetok, kita ora melu.
      4. +4
        6 2014 Juni
        kok ora ditembak???
        Kedaden ing sawetara detik. Dheweke mung ora duwe wektu kanggo nanggepi.
        1. +2
          6 2014 Juni
          "Ora jelas kenapa ora ana sing nanggapi."
          Apa sing ora jelas? Kita ora tau serius nganggep Ukraina minangka mungsuh musuhan ("sadulur Slavs kaya ngono"), lan benteng teknis tapel wates karo dheweke ana ing tingkat sing cocog: "bolongan ing bolongan."
        2. Komentar wis dibusak.
      5. + 10
        6 2014 Juni
        Dadi iki provokasi blatant ing bagean Ukrainians Eropah. Dheweke rada nglanggar tapel wates, pesawat ditembak mudhun, kabeh jagad njerit yen Rusia minangka agresor, lsp.

        Mulane ora ditembak.
        1. +1
          6 2014 Juni
          Yen kita ora nanggapi provokasi kasebut, mula kenapa kita butuh pertahanan udara. Provokasi sabanjure bakal liwat Moskow?
      6. Rusin Dima
        +3
        6 2014 Juni
        Kanca-kanca, apa sampeyan wis kesel? Rusia bengok-bengok ing saindenging jagad, ayo mungkasi pertumpahan getih, nalika dheweke bakal nembak pesawat? Kanggo apa?
      7. ed65b
        +5
        6 2014 Juni
        Kutipan: Alexander Romanov
        Kutipan saka awg75
        kok ora ditembak???

        Pitakonan iki saiki bakal dadi sing paling populer ing Internet. Saiki ora ana jawaban.

        Hai Sanya hi Wis ing urutan samubarang, miturut warga lokal wilayah tapel wates wilayah Rostov. Ana pelanggaran sistematis tapel wates dening Angkatan Udhara Ukrainia. Helikopter ora ragu-ragu mabur liwat tapel wates lan ngliwati desa lan farmsteads. Wong-wong lokal nesu ing ngendi pertahanan udara, kenapa penjaga perbatasan meneng, kaya ing Slavyansk, dheweke terus-terusan ngguyu. Lan nanggepi mung swara saka baling-baling saka capung baja Ukrainia.
        1. 0
          7 2014 Juni
          Kutipan saka ed65b
          ed65b(2)

          Kutipan saka ed65b
          Wis ing urutan samubarang, miturut warga lokal wilayah tapel wates wilayah Rostov. Ana pelanggaran sistematis tapel wates dening Angkatan Udhara Ukrainia. Helikopter ora ragu-ragu mabur liwat tapel wates lan ngliwati desa lan farmsteads. Wong-wong lokal nesu ing ngendi pertahanan udara, kenapa penjaga perbatasan meneng, kaya ing Slavyansk, dheweke terus-terusan ngguyu. Lan nanggepi mung swara saka baling-baling saka capung baja Ukrainia.

          Ana provokasi ing kene. Wong tuwa manggon ing cedhak tapel wates. Nadys ngunjungi dheweke ing akhir minggu. Kaping pindho dina helikopter kita mabur ngubengi perimeter pemukiman. Bapak ngandika sing overflights wis digawe saben dina wiwit Februari. Kita wis tau ndeleng Ukropskys. Nanging ana tenan akeh pengungsi.
      8. 0
        6 2014 Juni
        Penerbangan Ukrovsky ora mlebu ing wilayah kita, iki kabeh omong kosong saka media Ukraina. Punika laporanipun:

        Perang cedhak pos papriksan Marinovka

        Jun. Rebo 6, 2014 ing 12:01


        Peperangan cedhak checkpoint Marinovka rampung ing udakara 19.20. Anggota milisi DPR nyerang pos papriksan saka loro-lorone, nembak kanthi gaman otomatis, senapan penembak jitu lan senapan mesin 2 Utes. Ora ana truk Kamaz ing kana, supaya ora kobong. Kita teka ing minibus lan mobil. Gunggunge ora luwih saka 50 wong. Ora ana terobosan ing papan iki saka Federasi Rusia lan ora direncanakake. Pesawat kasebut pancen ana lan nembakake 3 rudal menyang endi wae. Bantuan tenan teka ing pengawal tapel wates. Nanging dheweke meh ora mlebu perang, amarga milisi wis lunga.
        Nalika fasis padha "heroik" ing kono, 12 truk Kamaz jam 17.30 kanthi tenang nyabrang tapel wates menyang arah Snezhny, wilayah Donetsk.

        Umumé, katon kaya "perang" sing dipentasake ing sacedhake tapel wates karo Federasi Rusia. Bisa uga kanthi tujuan provokasi para pengawal tapel wates Rusia kanggo campur tangan (karo bantuan ing lemah lan ing udhara) lan / utawa kanggo Rusia nembak pesawat Ukraina. Penulis naskah ora nyisakke peralatan, nanging ora ngomong babagan kerugian ing antarane para panyerang (kaya kabeh wong bisa lolos).

        punika ingkang resmi:

        ROSTOV-ON-DON, 5 Juni - RIA Novosti. Bentrokan antarane milisi DPR lan pengawal tapel wates Ukraina dumadi ing Kamis sore 3 kilometer saka garis tapel wates karo Federasi Rusia, wakil saka layanan pers departemen tapel wates FSB Federasi Rusia kanggo wilayah Rostov marang RIA Novosti.
        "Dina iki, kira-kira jam 17.00 ing wektu Moskow, milisi Republik Rakyat Donetsk ngluncurake serangan bersenjata ing titik kontrol wates Ukraina Marinovka ing distrik Shakhtarsky ing wilayah Donetsk, dumunung 3 kilometer saka tapel wates karo Federasi Rusia," ujare agensi kasebut. ujare mitra tutur.
        Miturut dheweke, kanthi bantuan pesawat Su-25 saka Angkatan Udara Ukraina, serangan milisi kasebut ditanggulangi.
        Ora ana pecahan peluru utawa amunisi sing mlebu ing wilayah Rusia, ujare.

        iki sing resmi:

        Penerbangan Ukraina nyerang milisi cedhak tapel wates karo Rusia
        Ing wilayah pos papriksan Marinovka ing wilayah Donetsk ing tapel wates Rusia-Ukraina, perang wiwit antarane milisi lan pasukan keamanan. Iki nyatakake ing pesen saka State Border Guard Service saka Ukraina. Departemen kasebut uga nyatakake yen pesawat kaping pindho nyerang posisi milisi, sing nandhang korban jiwa. Kajaba iku, telung pengawal tapel wates tatu.
        Dituduhake, nalika serangan kasebut, salah sijine saka papat truk KamAZ milisi ditabrak lan bedhil mesin abot dirusak. "Sawijining detasemen gabungan Layanan Border Negara lan Angkatan Bersenjata wis pindhah menyang pos pemeriksaan," ujare departemen kasebut.
        Pimpinan grup Rintangan Informasi, Dmitry Tymchuk, nulis ing kaca Facebook dheweke yen milisi duwe operator personel lapis baja. Miturut dheweke, luwih saka satus milisi wis digawa saka wilayah Ukrainia, "ana perang."

        iki sing gedhe:

        "Ing radio Donetsk, dheweke ujar manawa ing pos pemeriksaan Marinovka - salah siji saka 2 "pengering" - diblokir. Ambruk ing wilayah mine 8 ing Snezhnoye. Info lagi dipriksa..." ©

        lan luwih:

        ana informasi operasional (korrespondensi saksi mata langsung ing Skype) -
        Cekakipun - Banderlogs nyerang pengungsi nganggo jet tempur. Dheweke ana ing pos tapel wates Ukrov nalika perang ... Ana korban jiwa (ambulans Rusia njupuk akeh). Nganti saiki, loro-lorone durung ngumumake nomer kasebut. Napa pertahanan udara Rusia (S-300) meneng dadi pitakonan ... Iki minangka tembakan nyata ing wilayah tapel wates dening mungsuh ...
    2. +2
      6 2014 Juni
      Kozhugetych, nalika kekacauan ing pertahanan udara bakal mandheg? Ora ana keputusan politik sing kudu ditindakake ing kene - mung ngerti, pencet tombol sampeyan.
      1. +1
        6 2014 Juni
        Ora, mesthi - pirang - lan kenapa dheweke ngganggu Kozhugetych? Ing negara kita, Ukraina, kaya Belarus, dianggep minangka negara persaudaraan. Mbayangno: pejuang Rama mabur sèket kilometer menyang tlatah Federasi Rusia, lan bam - ditembak mudhun. Wong ora bakal ngerti pertahanan udara kasebut.
        Nanging, kaya sing diomongake wong Inggris, "kahanan, sayangé, wis owah." Ing sambungan iki, ana perlu kanggo ngganti instruksi carane mencet ing navel. Lan iki ora ana maneh hak prerogatif Kozhugetych, nanging, ayo ora nuduhake sapa. Umumé, hey, sampeyan ing kana - ganti instruksi babagan pusar ing wilayah pertahanan udara tartamtu!
    3. + 21
      6 2014 Juni
      Menehi saben warga desa sing manggon ing cedhak tapel wates dill MANPADS pribadi! ngguyu Bakal migunani maneh lan maneh! ya
      Sugeng enjang Panjenengan sedaya! hi
    4. +8
      6 2014 Juni
      Aja ngomong omong kosong!? Napa dheweke ora nembak - apa kita perang karo Ukraina!? Sajrone Perang Dingin kabeh, rong pesawat ditembak mudhun sing nyerang ruang USSR, lan intensitas luwih dhuwur tinimbang saiki!
      Pitakonan liyane kudu, ing ngendi pertahanan udara, kenapa pertahanan udara. para pejuang ora mandheg nyebrang udara. panggonan!
      1. + 10
        6 2014 Juni
        Kutipan saka: makst83
        Aja ngomong omong kosong!? Napa dheweke ora nembak - apa kita perang karo Ukraina!?

        Ora, kita duwe katentreman lan kekancan. Apa bedane, pesawat tempur ing wilayah kita nyedhaki target lan ngawut-awut ana ing kana? Tembak mudhun lan kabeh. Tampilake kabeh reruntuhan sing nabrak ing wilayah kita. Aku ngelingake sampeyan Turki?
        1. +7
          6 2014 Juni
          Lebu sing bakal tiba ing wilayah kita bakal ditampilake ing saindenging jagad.
          Lebu kasebut bakal tiba ing Ukraina kanthi inersia.
          1. +2
            6 2014 Juni
            Nalika dheweke mlebu ing wilayah kita
        2. +1
          6 2014 Juni
          Miturut cara, ing siji wektu (ing 2001), dill dijupuk mudhun pesawat sipil, lagi ngomong, sejatine sifate dening Laka. Iku bakal perlu kanggo mbalekake, nanging ora marang sipil, nanging nglawan pertempuran. Nanging ing sisih liya, aku wis nyatakake posisiku.
        3. 0
          6 2014 Juni
          Sampeyan iku elang, kancaku! Sampeyan pengin perang, nanging ora cukup getih sing tumpah!?
      2. +4
        6 2014 Juni
        Kutipan saka: makst83
        endi pertahanan udara, kok dezh. para pejuang ora mandheg nyebrang udara. panggonan!

        Apa sampeyan kelingan carane wong lungguh ing Red Square ing Moskow? Kabeh uga "terkoordinasi". Sampeyan wis perlu kanggo nggawe sawetara kesimpulan. Saiki kita kudu menehi pesenan sing jelas yen ana pelanggaran wilayah udara, supaya ora mikir apa arep ditembak utawa ora.
        1. +1
          6 2014 Juni
          Banjur ana provokasi marang jenderal, sing ora ndhukung langkah-langkah unilateral USSR menyang disarmament lan nyerahake posisi geopolitik!
      3. +1
        6 2014 Juni
        Adoh saka piyambak. Lan, kanthi cara, pejabat pengintaian minangka salah sawijining perkara, nanging perwira tempur minangka perkara sing beda.
      4. +1
        6 2014 Juni
        Kita bosen karo perbandingan sing ora kompeten:
        Kutipan saka: makst83
        Sajrone Perang Dingin kabeh, rong pesawat ditembak mudhun sing nyerang ruang USSR, lan intensitas luwih dhuwur tinimbang saiki!

        Lan nalika Perang Dingin, apa kita wis dipateni dening pesawat kasebut ing ngarep kita?
        Kutipan saka: makst83
        Napa dheweke ora nembak - apa kita perang karo Ukraina!?

        Sing diarani Ukraina wis resmi ngumumake perang marang kita sajrone nem wulan!
        Kutipan saka: makst83
        intensitas luwih dhuwur tinimbang saiki!

        Bener? Ora tau luwih dhuwur tinimbang saiki ing kabeh sejarah, kabeh wong ngakoni iki! Ya, kajaba sampeyan, mesthi!
        Dadi aja omong kosong!
        1. 0
          6 2014 Juni
          Kita bosen karo perbandingan sing ora kompeten:
          - Aku weruh yen kompetensi sampeyan ana ing ndhuwur sirah sampeyan!)))

          Lan nalika Perang Dingin, apa kita wis dipateni dening pesawat kasebut ing ngarep kita?
          - Aku ing stupor! Apa maksudmu iki !?

          Sing diarani Ukraina wis resmi ngumumake perang marang kita sajrone nem wulan!
          - oops, nalika Dill ngumumake perang marang kita, bukti ing studio lan statement saka pejabat!

          Oalah? Ora luwih dhuwur tinimbang saiki ing kabeh sejarah, kabeh wong ngakoni iki! Ya, kajaba sampeyan, mesthi! Dadi, aja ngomong omong kosong!
          + sing ngakoni yen fase Perang Dingin luwih panas tinimbang perang sipil ing Dill!?

          Aku kanggo perdamaian lan ketertiban! Apa sampeyan uga saka partai Hawks, sampeyan pengin game perang, ora cukup getih!? Dheweke njupuk bedhil mesin lan mlayu menyang DPR lan LPR, pejuang kursi!
          1. 0
            6 2014 Juni
            Kutipan saka: makst83
            - Aku weruh yen kompetensi sampeyan ana ing ndhuwur sirah sampeyan!)))

            Aku ora bisa mbandhingake karo sampeyan!
            Kutipan saka: makst83
            - Aku ing stupor! Apa maksudmu iki !?

            Nyesel yen lagi stupor! Aku bakal nyoba metu. Gagasane yen ing tapel wates Rusia, ing ngarepe mata Rusia, nalika mlebu wilayah udara Rusia, Rusia dipateni! Apa jelas? Utawa sliramu komplit?Lho, contone jaman Perang Dingin???
            Kutipan saka: makst83
            - oops, nalika Dill ngumumake perang marang kita, bukti ing studio lan statement saka pejabat!

            Ya, ora ana sing kudu diomongake karo sampeyan ing kene!
            Kutipan saka: makst83
            Aku kanggo perdamaian lan ketertiban! Apa sampeyan uga saka partai Hawks, sampeyan pengin game perang, ora cukup getih!? Dheweke njupuk bedhil mesin lan mlayu menyang DPR lan LPR, pejuang kursi!

            Nanging iki umume ora sopan! Sampeyan ngidini sampeyan dhewe! Apa sampeyan ngerti, kanthi senapan mesin, aku ora mung mlaku-mlaku kanthi atiku, nanging aku ngremehake boor kasebut kanthi tangan kosong!
        2. 4952915
          +1
          6 2014 Juni
          "Apa kedadeyan nalika Perang Dingin yen OURS dipateni dening pesawat kasebut ing ngarep kita?"
          Kasus kasebut diterangake, contone, ing buku M. Kalashnikov "Battle for Heaven", yen sampeyan pancene kasengsem. Film "The Korean War" lagi ditampilake; ing episode 3, yen ora salah, Amerika ngebom lapangan udara kita ing Primorye (1950). Ora mung "ing ngarepe mata", nanging padha nyerang.
      5. -1
        6 2014 Juni
        Aja omong kosong. Kaping pisanan, ora loro, nanging telu (sing umum dikenal) U2, RB 47 lan Boeing penumpang. Utamane USSR sing nesu babagan loro sing pertama, babagan mata-mata Amerika. Ing Kulon padha andhap asor tetep meneng. Kanthi KAL 007, sebaliknya, Barat nesu, amarga pesawat kasebut minangka pesawat penumpang, sanajan kru kerja part-time kanggo CIA.
        Lan yen kita nabrak pesawat tempur nalika nyedhaki wilayah kita, ora ana sing bakal bisa ngomong apa-apa, amarga iku ana ing sisih tengene.
    5. +1
      6 2014 Juni
      Kutipan saka awg75
      kok ora ditembak???
      Reply Quote Report nglanggar aturan situs

      gulung mudhun lan aja sele
    6. +1
      6 2014 Juni
      Lan ana kesempatan !!! Apa celah liyane katon ing sistem pertahanan udara? Secara sepihak nyatakake zona larangan terbang ing sisih kidul-wétan !!!
    7. +1
      6 2014 Juni
      Hmm...Dheweke bakal teka rauh...Koyone negara-negara mundur. -zona fly luwih nyata saka tau!!!
    8. +1
      6 2014 Juni
      Sétan ing Censor nglaporake kanthi referensi kanggo wong saka Kuev manawa dheweke nyelehake 15 milisi ing tapel wates. Dheweke nyoba ambegan !!!
      Lan sing nglanggar kudu ditembak, kanca!!!!
    9. SSR
      +1
      6 2014 Juni
      Kutipan saka awg75
      kok ora ditembak???

      Amarga padha ora nyana, lan yen padha weruh, banjur edan, lan yen wis sadar, dheweke wis mabur. Sing ala yaiku nalika nyedhak, dheweke ora ngidini mikir yen bakal nglanggar utawa pertahanan udara ana bocor, utawa saka seri, nanging apa ....? Ana akeh pilihan.
    10. +3
      6 2014 Juni
      Ing endi pertahanan udara kita, sing dilatih ing latihan kabeh musim semi???
    11. +1
      6 2014 Juni
      Dheweke wisuh kepala urapatriot kita; padha ndeleng S-300 ing saben grumbulan wates.
    12. +1
      6 2014 Juni
      Dadi mung ana checkpoint, kontrol paspor, bea cukai, malah ora nggawa senjata pribadi. Saiki, mesthine kudu tetep MANPADS ing jejere saben papan kerja petugas paspor lan petugas pabean. Yen ora, wong-wong sing ngapusi wis dadi ora sopan.
    13. +3
      6 2014 Juni
      kok ora ditembak???

      amarga pasukan padha mundur, lan overflights short-term kuwi mung bisa mandegake dening pertahanan udara radius cilik, i.e. militèr, lan ngarahake menyang area tanggung jawab tartamtu. Pertahanan udara negara (jarak dawa/menengah) ora bisa mlaku yen ana pelanggaran kasebut. Periode tetep ing zona cendhak banget. Pitakonan liyane yaiku kenapa ora ana unit intelijen pertahanan udara sing tugas ing wilayah kegiatan Angkatan Udara Khokhlyatsky ... iki minangka overflight, tuan-tuan, militer. Mesthine kudu diturunake supaya dadi isin.
    14. +3
      6 2014 Juni
      Kutipan saka awg75
      kok ora ditembak???
      - nanging amarga ora ana pertahanan udara ing distrik Kuibyshevsky ing wilayah Rostov. Ing kana, pos papriksan tapel wates ana 3 wong sing bersenjata teka-teki silang! hi
    15. 0
      6 2014 Juni
      Amarga ora ana sistem pertahanan udara sing aktif ing wilayah iki.
    16. 0
      6 2014 Juni
      Ora ana prentah, nanging paling kamungkinan dheweke ora nglanggar wates.
  2. -1
    6 2014 Juni
    ???????????? APA UDARA TURU MANEH?
    1. +4
      6 2014 Juni
      Ayo pertahanan udara ora turu, mabur lan ninggalake udhara. papan punika prakara 2 menit! Lan wektu reaksi kanggo invasi padha, nanging sampeyan kudu koordinasi karo atasan, iki ora perang, padha ora njupuk tanpa pesenan!
  3. 0
    6 2014 Juni
    Lha, pertahanan udhara ing endi, kenapa sampeyan tetep ngenteni? Apa ora iki alesan kanggo njupuk mudhun pesawat? Nanging, Federasi Rusia kudu nanggepi luwih cepet lan agresif
    1. + 11
      6 2014 Juni
      Ora... ora ana alesan kanggo njupuk mudhun. Nanging ana alesan kanggo nggawa divisi pertahanan udara kanthi keamanan menyang wates.

      Keamanan bakal ditindakake dening 2-3 tentara tank, amarga Kita wedi banget ... Lan ngomong yen amarga wedi kita bakal ngalahake ngguyu
      1. +1
        6 2014 Juni
        Kutipan saka gandalf
        Lan ujar manawa kita bakal ngalahake sampeyan kanthi wedi

        Ngguyu iku ngguyu, nanging pikirane swara!
        100 mil padha kudu wedi nyedhaki tapel wates kita!
      2. +2
        6 2014 Juni
        Lha, kok Kementerian Luar Negeri kita ora ngandhakake prihatin, ana operasi militer sing ditindakake ing cedhak tapel wates lan tetep meneng kaya cangkeme cukup banyu. ing kabeh sisih, interceptors diangkat menyang langit, Ya, yen perang pecah ing watese, padha bakal pipis karo godhok banyu.
  4. +6
    6 2014 Juni
    Paling kamungkinan, kaya ing taun 41, aja nyerah marang provokasi.
    1. +4
      6 2014 Juni
      Kutipan: BCH-3
      aja nganti provokasi

      Apa jenis provokasi sing ana? Awak digawa karo game "Sing luwih dhuwur, luwih ora bisa diakses", banjur kudu diturunake. Piye wae wong Turki ora ragu-ragu kanggo nurunake wong Siria ing kahanan sing padha ...
    2. 0
      6 2014 Juni
      More kaya karo Matthias Rust ing 1987, padha ngaco munggah, nanging padha kudu nggawa dheweke mudhun kanggo E6@#oh ibu.
      1. +6
        6 2014 Juni
        Dadi Rust ditemokake, nanging ora ditembak, amarga ... ora ana dhawuh. Ing wektu iku, padha wedi skandal internasional kaya ambruk saka Korea Boeing 747 ing taun 1983.
        1. +2
          6 2014 Juni
          Lan bocah lanang sing lunga menyang ram wong Turki ora ngenteni pesenan - dheweke nindakake tugas!
  5. +5
    6 2014 Juni
    Apa dill rampung ilang?! Elinga, Nerds - Rusia dudu papan kanggo "tumindak kotor" sampeyan! Lan saiki ora perlu nyeret Rusia menyang "petualangan" kanthi cara iki! (mratelakake panemume, enggal dill bakal kelangan pesawat, nanging wis ana ing wilayah dhasar, oh, aku rumangsa bakal ngrampungake game kasebut!)
  6. + 11
    6 2014 Juni
    Kabeh iku logis, yen padha ngebom saka sisih kita, banjur NURS utawa bom bisa tiba ing sisih kita (lan iki telek, siji bisa ngomong agresi), lan yen padha ngebom saka sisih kita, banjur bakal persis ing wilayah dhewe. (lan dadi nglanggar tapel wates)!
    P.S. Wis wektune kanggo ngenalake zona larangan terbang ing DPR lan LPR, sistem pertahanan udara ngidini iki rampung, apa bal cukup kuwat!?
    1. +4
      6 2014 Juni
      Wis wektune kanggo ngenalake zona larangan terbang ing DPR lan LPR, sistem pertahanan udara ngidini iki rampung, apa bal cukup kuwat!?

      Zona larangan mabur bisa ditepangake kanthi ijin saka Dewan Keamanan PBB! Nanging kenapa Dewan Keamanan PBB meneng, amarga pelanggaran hak asasi manungsa sing terang-terangan ing Tenggara, iki dadi PITAKONAN!
      1. +1
        6 2014 Juni
        Kutipan saka asar
        karo pelanggaran hak asasi manungsa sing terang-terangan ing Tenggara, iki dadi PITAKONAN!

        Ya, ora ana pitakonan, kahanan ing Ukraina wis bias wiwit wiwitan! Iki minangka bathi kanggo EU lan kanggo AS! Inggih, lan kepinginan kanggo prick bear Rusia ing tumit luwih nglarani! Dadi bajingan wis tangi! Para revanchists ala!
      2. +1
        6 2014 Juni
        "Zona larangan mabur bisa ditepangake kanthi ijin saka Dewan Keamanan PBB" - hahahahaha, toko omong-omongan iki wis suwe discredited dhewe ing mata masyarakat. kapentingan Amerika Serikat lan lackeys sing dilayani ana!
  7. +4
    6 2014 Juni
    "Apa penerbangan Ukrainia nglanggar tapel wates udara Federasi Rusia?"

    Mung ana siji pitakonan - Apa sampeyan mabur bali? Lan umume, kanggo masa depan, terus-terusan njaga sepasang pejuang sing tugas ing udara. Inggih, nimbali udhara adhedhasar lemah siap.
    1. +1
      6 2014 Juni
      Lan pilot Ukrainia mbokmenawa bakal kanthi bangga ngandhani carane dheweke mabur liwat wilayah Moskow kanthi impunity ...
    2. zavesa01
      +3
      6 2014 Juni
      Ya, pesawat pertahanan udhara sing lagi tugas lungguh ing tapel wates lan nembak saka ketapel. Coba, weker, lepas landas, pendhudhukan eselon, wektu penerbangan.
      Unit pertahanan udara: weker, panyebaran pertempuran, panrima data, wektu penerbangan.
      Ing kasus apa wae, pesawat mungsuh kudu tiba ing wilayah kita.
      Wektu dheweke ana ing wilayah kita yaiku 2-3 menit. Yaiku, dheweke mlebu, nindakake giliran pertempuran, nyerang target lan lunga. Kabeh.
      Menawi kula aturaken menika, Mentri Luar Negeri tamtu badhe nguncalaken curveball, nanging mboten malih.
      Ing sisih plus, iki minangka alesan liyane kanggo nembus zona ora mabur.
      1. +2
        6 2014 Juni
        Kutipan saka: zavesa01
        Ing sisih plus, iki minangka alesan liyane kanggo nembus zona ora mabur.

        Lan siji plus liyane:
        Sampeyan bisa, ing gaya Kulon, njerit ing saindenging jagad babagan agresi Angkatan Udara Ukrainia, ngomong babagan kasunyatan manawa Federasi Rusia wis mundur pasukane saka tapel wates karo Ukraina, lan saiki, ing cahya. saka agresi iki, Federasi Rusia maneh bali pasukane lan nguatake keamanan tapel wates karo Ukraina karo unit pertahanan udara. Lan uga nindakake latihan kanggo ngusir agresi saka Ukraina.
        1. 0
          6 2014 Juni
          Sampeyan bisa, kanthi gaya Barat, njerit menyang saindenging jagad babagan agresi saka Angkatan Udara Ukrainia
          Nanging iki ora bisa ditindakake, nanging kudu ditindakake. Utamane yen sampeyan nyambungake karo pernyataan sawetara wong bodho babagan nransfer perang menyang wilayah Rusia.
        2. zavesa01
          0
          6 2014 Juni
          Iki uga bisa dianggep minangka pilihan. Alhamdulilah duwe wong pinter ning Kementerian Luar Negeri. Dheweke bakal nemtokake sing paling apik. Siji-sijine sing bisa ditindakake yaiku nyoba nganalisa kahanan kanthi bener lan kelangan sirah sing panas. nglirik
          Ati sing anget, sirah sing COOL lan tangan sing resik. apik
      2. 0
        6 2014 Juni
        Wiwit musim dingin, pesawat kita wis mabur ngubengi wilayah Bryansk sak jam ing rute saka lor nganti kidul, patroli. Dadi suwene 2-3 dina pungkasan kita ora krungu apa-apa, pitakonane, apa kahanan wis tenang? Yen pesawat kita disimpen ing langit 100 kilometer saka Ukraina, banjur ing wilayah Rostov padha kudu wesi tapel wates supaya junta ora ngendhokke.
  8. +2
    6 2014 Juni
    ora, sing kakehan.
  9. +4
    6 2014 Juni
    Aja nyalahake pertahanan udara, amarga nyebrang tapel wates durung kabukten, ora perlu diomongake yen prajurite turu utawa kenapa pesawat kasebut lunga.
  10. 0
    6 2014 Juni
    Rusia mesthine bakal nembak kabeh sing mlebu. Utawa wis padha nyerah marang sih-rahmat Amerika Serikat?
  11. +8
    6 2014 Juni
    Bisa uga iki minangka provokasi sing direncanakake.
    Teka saka arah Rusia; yen ditembak mudhun, mesthine bakal ndharat ing wilayah Ukrainia. Lan saiki kabeh saluran warta Barat bakal bengok-bengok sajrone 24 jam yen Rusia nembak pesawat Ukraina ing wilayah Ukraina.
    Tegese, dheweke kudu ditembak kanthi cara sing padha tiba ing Rusia.
    1. 0
      6 2014 Juni
      Kutipan saka: aud13
      Teka saka arah Rusia; yen ditembak mudhun, mesthine bakal ndharat ing wilayah Ukrainia.

      Yen ora langsung ambruk ing wilayah kita.
    2. 0
      6 2014 Juni
      Kutipan saka: aud13
      Teka saka arah Rusia; yen ditembak mudhun, mesthine bakal ndharat ing wilayah Ukrainia.

      Paukuman saka amatir. Wacan radar direkam kanthi otomatis, ora ana lebu sing tiba utawa bola mata sing dibutuhake!
      1. 0
        6 2014 Juni
        Iki diarani photocontrol, Aku ora ngerti cara kerjane karo automation, nanging iku digunakake kanggo operator radar. Bener, yen dheweke lunga ing ngisor 300 meter, peralatan lawas bisa uga ora katon.
      2. zavesa01
        0
        6 2014 Juni
        Mesthine, mung saka pihake uga bakal ana paseksi saka perekam. Lan ing wong-wong mau 100% iku liwat wilayah Ukraina.
    3. 0
      6 2014 Juni
      Ana konflik ing cedhak tapel wates kanthi nggunakake penerbangan, sing tegese kudu ngatur tugas penerbangan ing udhara, lan yen wilayah udara dilanggar, kudu dicubit, dipeksa ndharat ing wilayahe, lan diwenehake menyang wilayah kasebut. masyarakat donya.
  12. +5
    6 2014 Juni
    Kita weruh kanthi jelas carane pesawat kasebut ngebom titik kasebut.
    Lha nggih, pak kepala administrasi namung ngawasi. Dheweke ora duwe sistem pertahanan udara. Nanging ing ngendi militer kita? Utawa padha dijupuk adoh saka tapel wates sawise latihan sing ora tilak saka wong-wong mau tetep? Sampeyan kudu mbela wilayah sampeyan supaya ora ana sing ora manut.
  13. +4
    6 2014 Juni
    Lan bakal dadi. Nganti dill mabur liwat Red Square (utawa luwih apik, tanah kaya Rust), ora ana sing bakal ngangkat driji. Kita kaya WAY, kita ora kepikiran gas, lan pesawat kasebut cramped ing langit Ukraina - kita bali lan njupuk kursus pertempuran. Nanging pasukan pertahanan udhara kemungkinan ora weruh iki; dina iki Amerika bakal ngirim foto saka satelite, banjur bakal ana konfirmasi.
  14. yulka2980
    +2
    6 2014 Juni
    Suwene sampeyan bisa ngilangke sikilmu ing kita??!! Sampeyan kudu ditembak mudhun, utamane amarga satelit bakal bisa ndeleng ing ngendi pesawat kasebut mabur ing wektu kasebut! Pancen nesu. duka
    1. zavesa01
      +2
      6 2014 Juni
      Kutipan saka: yulka2980
      Kajaba iku, saka satelit bakal katon ing endi pesawat kasebut mabur ing wektu kasebut!

      Lan satelit, mesthi, fokus khusus ing wilayah iki lan njupuk foto.
      Dear, sampeyan wis nonton film babagan mata-mata?
  15. +5
    6 2014 Juni
    Padha provoke sc..ki! am
  16. 0
    6 2014 Juni
    Yagene ora ditembak? am
  17. StepanovTDSM
    -2
    6 2014 Juni
    Saiki, wiwit saka Menteri Pertahanan lan mudhun, kabeh wong bakal entuk lyuli. Priksa kesiapan tempur ora kasil.
  18. +1
    6 2014 Juni
    Tembak wae! Sanajan dheweke meh ora mlebu ing wilayah kita lan wis lunga. Justifikasi - kru makarya sadurungé, nanging rudal kejiret karo intruder mengko.
    1. +3
      6 2014 Juni
      Downvoted! Miturut cara, presiden duwe ijin kanggo nggunakake angkatan bersenjata ing wilayah Ukraina! Malah Obama ngukum Kyiv amarga nggunakake pesawat militer! Saiki iki wektu kanggo njupuk mudhun. Nalika pesawat Turki mlebu wilayah udara Siria lan panguwasa nggarap. bedhil (kaya Shilka), nanging tiba ing banyu netral - kabeh wong meneng! Pesawat tempur Ukrainia ora kudu mandheg sawise kedadeyan paling anyar! Lan kasus iki minangka alasan kanggo nindakake kanthi paksa! Lan sampeyan downvoting telpon kanggo mbela martabat negara dening kabeh cara. Eh, wong...
  19. Jamukha
    +1
    6 2014 Juni
    Warga desa tapel wates kudu diwenehi Panah
    1. -2
      6 2014 Juni
      Quote: Jamukha
      Warga desa tapel wates kudu diwenehi Panah

      Gandhewo lan panah liyane.
  20. INFOLegioner
    +4
    6 2014 Juni
    Saiki, yen padha bisa njupuk dijamin dijupuk ing sisih Rusia (supaya padha ora duwe wektu kanggo ambruk ing dill) - iku bakal dadi mewah. Nanging ketoke ora ana wong sing nganggo MANPADS ing tangane ing detik kasebut. Nanging yen dheweke bisa ngalahake dheweke kanthi bantuan pertahanan udara, lan dill bisa urip lan ambruk ing dill, mula Rusia bakal dadi "agresor lan tiran sing elek", nembak pesawat serangan sing tentrem ing wilayah kasebut. saka Ukraina. Iki kasunyatan, bengkong ing sembarang cara kanggo nyenengake propaganda saka liberal.
    1. +2
      6 2014 Juni
      Ya, kita wis suwe pengin tentara $ kanggo propaganda liberal! Kanggo wektu sing suwe, otak dheweke dadi bengkong nganti omah "Napoleons" ngaso. Lan kanggo wong normal, adaptasi karo wong bodho Russophobic iki, ing asas, ora nyata.
      Wingi aku ngobrol karo kanca babagan topik "Intervensi Rusia ing Tenggara." Dheweke ngetokake tutuk kanggo mbuktekake yen warga sipil ing Novorossiya mati amarga kesalahane "wong kaya Strelkov," amarga Kidul-Wétan ora duwe hak kanggo mbela diri marang Bandera scumbags. Ora ana hak kanggo mbela tanah sampeyan saka wong-wong sing ngatur Odessa Khatyn, pembantaian Mariupol, lsp.
      Dheweke wis suwe percaya yen putih iku ireng. Babagan wong-wong kaya wong-wong kuwi, Alkitab kandha nèk ”nyenyamah marang Roh Suci ora bakal diapura” (yaiku, kanthi sadar.
  21. +2
    6 2014 Juni
    Ora ana sing bakal diukum, utawa ora ana reaksi apa-apa (sing luwih mungkin), utawa para diplomat bakal ngoceh.
  22. Dbnfkmtdbx
    +1
    6 2014 Juni
    Napa dheweke ora nembak ing ngendi komando pertahanan udhara dicopot saka posisi kasebut, jancok ana ing kono para fasis mateni warga sipil lan apa sing ditandur ora jelas, ana sing nerangake. duka
  23. 0
    6 2014 Juni
    Ketoke padha khusus pengin nyeret Rusia menyang perang, Aku ora bakal kaget yen NURS "acak" tiba kanggo kita rauh. Pertahanan udara saiki ora bisa turu.
  24. +1
    6 2014 Juni
    Ing kahanan kaya mengkono ing tapel wates karo Rusia, pasangan tugas kita kudu rutin patroli ...
  25. +3
    6 2014 Juni
    tumindake biasanipun bakal biaya kita dearly. Ngerti ana perang cedhak lan aviation mabur terus-terusan, padha ora malah teori foresee pangembangan acara kuwi, padha ora nginstal sistem pertahanan udhara tambahan ing wilayah tapel wates. dadi yakin yen ora tumindak kita, bakal ngebom pengungsi sipil lan kita bakal ngunyah lan ngeluh marang PBB kaya bajingan, nggawe negara dadi bahan ngguyu. rangking ora mung hush munggah kawirangan sing, nanging uga wiwit nolak kasunyatan banget saka apa kedaden
  26. +1
    6 2014 Juni
    Psaki wedi yen dumadakan, saka kabodhoan alam, dheweke bakal mbukak manawa pesawat Ukraina sing tentrem diserang dening Rusia, luwih becik meneng, ngilangke idu lan ndhukung junta kanthi gas gratis.
    1. 0
      6 2014 Juni
      Kutipan: Neophyte
      Psaki wedi yen dumadakan, amarga kabodhoan alam, dheweke bakal mbukak manawa pesawat Ukraina sing tentrem diserang dening Rusia.

      Dheweke wis ana ing klinik.
  27. uri
    0
    6 2014 Juni
    babad ing Slavyansk. Video militia Semyonovka. swarane ora apik. Luwih becik ngrungokake nganggo headphone https://vk.com/leftesector?z=video245021809_168976955%2F8912218f74b6a4aa5f
  28. +1
    6 2014 Juni
    Ing endi jaminan manawa rudal bakal nyekel pesawat ing wilayah kita? Apa yen wis rampung kaklostan? Apa hadiah saka Kulon karo tangan sampeyan dhewe? Ora bisa! Watesan uga dibutuhake. Ora ketompo carane akeh sampeyan nyalahke Stalin, rubah lawas mangertos yen nanggapi malah siji provokasi Jerman, kantor Goebbels bakal duwe kesempatan gedhe kanggo ngumumake USSR aggressor. Dik. kabeh liwat pasuryan! Anggere kita tumindak diplomatis, kita ora duwe apa-apa kanggo nuduhake. Akeh wong ing Kulon wis diobong amarga salah kepinginan kanggo entuk persetujuan kanggo kelemahane. Lan wektu iki bakal diobong. Iku ketok sing p..s ing nglokro.
  29. +3
    6 2014 Juni
    Aku elinga yen ing taun 1914, mobilisasi dening Rusia dadi alasan Jerman ngumumake perang. Lan ing kene, ana operasi militer ing tapel wates karo negara sing ora bisa ditebak, lan pasukan kita ditarik saka tapel wates. Ora, iku salah, sampeyan kudu sworo seru paling sethithik, yen ora, wong Eropa sing nganggo dill bakal kelangan impudence, dina iki bakal ana pesawat, sesuk, sawetara "prajurit Narnia" bakal pindhah menyang tapel wates desa Rusia, karo Bulgaria, kanggo nindakake appropriation surplus ing desa-desa lan ing antarane warga desa, kanggo nglawan Holodomor . opo Achoa, lagi ora nyukupi, lagi lunga, lan sampeyan ora bisa duwe orderlies cukup kanggo kabeh.
  30. +3
    6 2014 Juni
    Kutipan saka domokl
    Wakil komandan kabupaten kudu dipecat, kompetensine yaiku pertahanan udara kabupaten ... Lan tanpa persetujuan ... Pesawat tempur, kanthi senjata militer lan amunisi, mabur ing wilayah kita ... Apa maneh dheweke kudu netepi kuwajibane?

    Aku ndhukung 100%! Napa junta Nazi Ukrainia mabur tanpa ukuman ing wilayah KITA !!!???
    Aku edan, ana perang ing negara tetanggan, lan pasukan pertahanan udhara ora siap tempur? Mungkin angsa iki, yen pertahanan udara kita diprentahake dening protégé Serdyukov, lan ora ngerti carane nindakake apa-apa kajaba nyolong dhuwit? Utawa luwih elek, apa dheweke dadi simpatisan Nazi?
    Wong lanang, kita kudu nulis layang menyang Shoigu nuntut supaya sing tanggung jawab kanggo zona pertahanan udara ing tapel wates karo Ukraina dipecat. Aku pancen curiga yen wong lanang iku mung simpati karo Maidanists. Ing negara kita uga cukup. Saiki kita mung butuh liberal fasis sing korup ing jajaran komando pertahanan udara! Vlasovites sialan. Hipsters iku Nazi. Aku ora duwe epithets liyane kanggo wong-wong mau.
    1. zavesa01
      0
      6 2014 Juni
      Iki persis kaya provokator sing NKVD kejiret ing taun 1941. Sampeyan grist marang pabrik sapa?
  31. +1
    6 2014 Juni
    "Iku nguripake watara kita kothak kanggo pendekatan sabanjuré kanggo titik. Yagene ora ana siji ing sisih kita reacted ora cetha "- tenan, kok? utawa kita dumadakan dadi wedi marang tuduhan luwih saka kabeh dosa mortal?
  32. 0
    6 2014 Juni
    Emosi ora bakal mbantu sampeyan menang. Dheweke bakal mbantu sampeyan nggawe kesalahan.
  33. +3
    6 2014 Juni
    sawetara sasi kepungkur aku maca yen wong Turki nembak pesawat serangan Siria, sing mabur menyang wilayah Turki nalika perang karo para pemberontak ... ora ana sing nesu. Apa sing nyegah kita nindakake perkara sing padha?
  34. 0
    6 2014 Juni
    Apa kita ngomong babagan? Iku wektu kanggo mungkasi chatter lan permanen "lemah" kabeh "Nezalezhnaya" aviation, ngirim ultimatum kanggo ban flights liwat Novorossiya, lan yen padha ora tundhuk, numpes kabeh airfields kanggo ibu kuwi!
  35. counter
    0
    6 2014 Juni
    Kutipan saka: inkass_98
    "Sing luwih dhuwur, luwih ora bisa diakses," lan ing kana dheweke kudu diturunake. Piye wae wong Turki ora ragu-ragu kanggo nurunake wong Siria ing kahanan sing padha ...

    Mung koreksi: wong Siria sing ngrusak RF-4 Turki ing banyu.
    1. +2
      6 2014 Juni
      Ringkesan kanggo 23:
      Pesawat Siria ditembak mudhun ing tapel wates Turki-Siria, lapor Reuters.
      Miturut agensi kasebut, pesawat kasebut diduga ditembak dening pasukan pertahanan udara Turki. Sabanjure, media Turki, nyatakake pejabat sing ora dijenengi, nyatakake yen dudu militer, nanging pemberontak Siria sing mbukak pesawat kasebut, cathetan agensi kasebut.

      Perdhana Mentri Turki Tayyip Erdogan negesake manawa pasukan pertahanan udara Turki nembak pesawat Siria ing tapel wates karo Suriah, laporan Reuters.

      "Para pejuang kita njupuk lan nembak dheweke mudhun. Kenapa? Yen sampeyan nglanggar wilayah udara (Turki), respon kita bakal kasar, "ujare Erdogan.

      Sawijining montor mabur, bisa uga kanggo tujuan militèr, nglanggar aerospace Turki. Kedadeyan kasebut dumadi ing sisih lor kutha Kasab. Miturut saluran TV Al-Manar, rong rudal ditembakake ing pesawat kasebut.


      Sumber: RIA Novosti.
  36. 0
    6 2014 Juni
    Ingkang utama yaiku _ Apa sing bakal kelakon kanggo para pelanggar sabanjure?
    Ing kene ana papan kanggo spekulasi.
  37. +2
    6 2014 Juni
    Kok ora tinembak montor mabur mungsuh, saora-orane iya padha nulungi, yen ora bakal dadi kurang ajar maneh, isin pertahanan hawa, kudu waspada.
  38. KOH
    +1
    6 2014 Juni
    Kita kudu nyatakake protes resmi liwat Kementerian Luar Negeri, lan ngelingake yen ana pelanggaran sabanjure, kita bakal ditembak, iki minangka provokasi, yaiku sing kita tiba, tembak, tembak ...
  39. 0
    6 2014 Juni
    Sapa lan ngapa ora nanggepi pelanggaran wilayah udara Rusia minangka topik penting lan mbutuhake paukuman sing paling abot kanggo para pelaku miturut hukum perang.
    Aku elinga yen Krust lungguh ing Red Square, "nuduhake" sloppiness kita kanggo donya.

    Ana uga plus - padha menehi alesan sing apik kanggo nutup langit ing sisih kidul-wétan Ukraina.
    Apa kita bakal nggunakake?
    1. 0
      6 2014 Juni
      Mathias Rust
  40. 0
    6 2014 Juni
    Ora jelas kenapa ora ana sing nanggapi, "ujare Krivorotov.

    Apa sing ora jelas ing kene? Kawicaksanan "ora campur tangan ing urusan negara berdaulat.."
    Sing, miturut tembung Ban Ki-moon sing dikutip ing "Musim Semi Rusia," yaiku, nyatane, wilayah Rusia, minangka penerus hukum USSR!
    Aku rumangsa kabeh pertahanan udhara kita weruh lan wis siyap nyerang - ora ana gunane yen tentara lagi mangan roti saiki! Instruksi kasebut mung "ora ngganggu," supaya ora nyebabake skandal anyar. Kita pancen apikan! CEPET..
  41. 0
    6 2014 Juni
    Padha ora njupuk mudhun lan rightly supaya, provokasi murni. Ana siji alesan liyane kanggo nuduh kita agresi. Karusakan pesawat sing nyerang isih ana karo sanksi saka Moskow. Lan dheweke bisa uga ana ing wilayah udara kita mung sawetara detik. Dheweke bakal ditembak mudhun ing wilayah Ukraina. Banjur mbuktekake manawa ana pelanggaran wates udara.
  42. +3
    6 2014 Juni
    Kanggo pitakonan ... kok padha ora ditembak mudhun ... apa jenderal kudu dibusak ... lan emosi liyane ... saka sudut pandang saka Profesi.

    Rusia ora duwe jangkoan sistem pertahanan udara sing terus-terusan ing kabeh wilayah udara ... sanajan ana unit RTV, ora mesthi ana sarana karusakan. Apa perlu kanggo nyebarake sistem ing sadawane tapel wates ing hot spot - mbok menawa iki titik.

    Apa kita mbusak jenderal apa ora ... serius, ora. Perang iku kelanjutane POLITIK kanthi cara liya... keputusane terserah politisi dudu militer.

    Ing zona tapel wates ana penerbangan ngluwihi wilayahe (contone, kita ing wilayah Kaliningrad) ... nanging ing wektu tentrem iki ora luwih saka cathetan protes. Yen negara, sing diwakili dening pimpinan politik, nyatakake kanthi keras (lan iki prakteke nyedhiyakake provokasi ...) sing bakal ditembak, militer bakal ngrampungake tugas kasebut.
  43. terapis
    -1
    6 2014 Juni
    Lan umume, unit tugas ing kana kudu patroli lan ngusir pesawat musuh, wiwit awal wis jelas yen pesawat holo-lift bakal nglanggar.
  44. +2
    6 2014 Juni
    Minangka tansah, kita pro.rali! Iku luwih kamungkinan sing nimbali udhara ora malah murub! Lan nalika pesawat mabur menyang wilayah udara asing, dheweke ketemu karo para pejuang lan dibenerake! Lan ing kene, kaya taun 1941, aja nyerah marang provokasi!
  45. Komentar wis dibusak.
  46. tokin1959
    +1
    6 2014 Juni
    Inggih, amarga padha ora njupuk mudhun, iku tegese kita kudu mbenerake kesalahan - ngebom lapangan udara Ukraina saka ngendi intruder mabur.
  47. +2
    6 2014 Juni
    Bubar, tumindak pimpinan Rusia saya tambah bingung. Ing wiwitan, Ukraina ora mbayar gas lan ngomong kanthi terang-terangan yen ora bakal mbayar, nanging Rusia mundur. misale jek sing ora muspra pandherekipun Bandera ngandika sing loro wilayah Rostov lan wilayah Voronezh. lan liya-liyane minangka wilayah Ukraina, amarga ora ana pertahanan udara ing kana lan pimpinan Rusia kanthi meneng nguntal pelanggaran iki. akeh pitakon, durung ana wangsulane.NUNGGU.
  48. 0
    6 2014 Juni
    Yen Rusia ora miwiti nembak pesawat tempur ing wilayah kasebut, media Barat, kanthi nganggep omong kosong, kanggo sensasi, bakal nambah canard liyane babagan persetujuan sing ora diucapake karo Rusia kanggo nyedhiyakake wilayah udara kanggo operasi kasebut.
    (Iki kanggo wong-wong ing pamaréntahan sing luwih mikir babagan apa sing bakal diomongake ing Kulon)
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Igor Gor
      +1
      6 2014 Juni
      Yen sampeyan mikir kaya iki, mula ora perlu nglebokake Crimea, nanging kanggo mbubarake angkatan bersenjata ... - "apa sing bakal dikandhakake Kulon" - Aku kudu ngomong kanthi jujur ​​... Asil mundur saka pasukan, MISSED utawa durung nyapu jendral 90-an nganggo sapu reged - iku dhewe bokonge larang ... lan ora peduli karo liyane ...
    4. Komentar wis dibusak.
  49. +3
    6 2014 Juni
    Oh, carane patriot jingoistic sofa dadi bungah! Yagene ora ditembak? kabeh polimer wis ilang! etc.. Nguripake otak lan etung pinten wektu pesawat jet perlu kanggo muter pertempuran? Suwene wektu kanggo ngetokake sebutan target sawise deteksi lan identifikasi? Luwih becik takon marang para ahli, upamane sing kinurmatan waflan sing bisa nerangake kahanan kanggo patriot kebacut semangat luwih saka kula
    1. 0
      6 2014 Juni
      Ing wayahe ana 2 jarum lan masalah wis ditanggulangi, nanging kita malah ora bisa ngomong bab sebutan target.
      Ing Chechnya padha ditembak mudhun dryers kita tanpa sebutan target.
      1. 0
        6 2014 Juni
        Apa kita duwe penjaga tapel wates karo jarum sing dipasang ing tapel wates?
    2. Komentar wis dibusak.
    3. zavesa01
      +1
      6 2014 Juni
      Ora, padha duwe bedhil laser, sebutan target wis ngenalaken, prajurit lungguh konco menara. Lan sanalika pesawat manca mabur munggah menyang tapel wates, padha langsung miwiti nembak saka kabeh bedhil. Supaya pilot dadi wedi, wedi. Lan uga lapangan udara pertahanan udara ana ing tapel wates kaya pos-pos. ngguyu ngguyu ngguyu
  50. +1
    6 2014 Juni
    Yen mung pasukan ora mundur saka tapel wates lan Sushki bakal tiba!
  51. 0
    6 2014 Juni
    Cukup aneh yen pertahanan udara ora bisa digunakake. Sawetara taun kepungkur, cedhak Vyborg, ing kahanan sing luwih aman, pemilik pribadi Swedia ditampar, lan ing kene ana kendaraan tempur kanthi gaman ... Ora jelas ...
    1. +1
      6 2014 Juni
      Kutipan: Ivan-Cloud
      Cukup aneh yen pertahanan udara ora bisa digunakake.

      Nanging, pertahanan udara dadi pitakonan, mesthi ... Nanging Kementerian Luar Negeri kita meneng, biasane nalika pesawat militer ngliwati tapel wates, Kementerian Luar Negeri negara apa wae wiwit histeris, nanging ing kene maneh ana sepi sing mati. ...
  52. 0
    6 2014 Juni
    Umumé, pratelan kasebut minangka provokasi. Iki carane wakil saka administrasi ngandika pribadi, lan soko bisa mutusaké. Lan bisa uga, nanging ora mungkin, yen sampeyan kudu dibaptis ...
  53. 0
    6 2014 Juni
    Kamentrian Pertahanan Rusia ngumumake Senin yen latihan ing Distrik Militer Kulon bakal terus nganti Kamis. Dheweke bakal kalebu peluncuran rudal kanthi tliti dhuwur. Ing latihan kasebut, Rusia bakal nggunakake sistem permukaan-kanggo-permukaan Iskander. Moskow ora nemtokake wilayah sing bakal ditindakake latihan, lan ora nyebutake kahanan Ukrainia - Kepiye aku entuk kabar saka NET ...
  54. 0
    6 2014 Juni
    Sampeyan kudu langsung mudhun, yen ora, dheweke bakal ngomong yen Angkatan Udara Rusia dibom
  55. 0
    6 2014 Juni
    Yagene kowe kabeh padha cackling - kok ora ditembak mudhun, kok ora ditembak? Artikel kasebut adhedhasar prinsip sing diomongake dening mbah putri: ana wong ing endi wae sing weruh, lan ing kene kita nggawe wadhah lan bar. Ana bukti nyabrang tapel wates - banjur tembak mudhun!
  56. 0
    6 2014 Juni
    Iku alesan kanggo zona larangan mabur.
  57. +2
    6 2014 Juni
    Aku kudu ing 80s karo Marshal E.Ya. Savitsky nindakake langkah-langkah kanggo nyegah pesawat AS nyedhaki wates kita. Kabeh wis rampung lan sawise siji kedadean, nalika pilot AS temen maujud sing padha bakal numpes, penerbangan mandheg. Apa sing dibutuhake ing kene yaiku peringatan sing prasaja lan serangan sabanjure marang wong sing nglanggar. Aku duwe pakurmatan.
  58. yurik
    +3
    6 2014 Juni
    Amerika Serikat arep ngirim sekelompok cilik penasehat militer menyang Ukraina kanggo nemtokake kabutuhan negara ing bidang reformasi militer. Washington uga arep nransfer macem-macem peralatan militer menyang Kyiv, kalebu waja awak, piranti night vision lan peralatan komunikasi. Iki dikandhakake dening wakil resmi Departemen Pertahanan AS Eileen Lanez, laporan ITAR-TASS.

    Secara resmi, Amerika bakal tumindak ing Ukraina lan nyuplai senjata marang milisi, iki minangka asil pengkhianatan Putin marang Donbass.
    1. Igor Gor
      0
      6 2014 Juni
      Lan patriot snotty kita bakal mbantah yen kita ora bisa ngirim pasukan ..., bantuan ...
    2. Komentar wis dibusak.
  59. uri
    0
    6 2014 Juni
    Kutipan saka urii
    babad ing Slavyansk. Video militia Semyonovka. swarane ora apik. Luwih becik ngrungokake nganggo headphone https://vk.com/leftesector?z=video245021809_168976955%2F8912218f74b6a4aa5f
    lan siji maneh https://vk.com/leftesector?z=video245021809_168973829%2F8440f547bc39f7cca8 Gusti paringi kesehatan lan kekuatan
  60. +3
    6 2014 Juni
    Aku bakal ujar manawa sawise reformasi aktif angkatan bersenjata kita, pengurangan personel, pembubaran lan reformasi sekolah militer lan persenjataan maneh, kita ora nindakake kanthi apik karo pertahanan udara negara ...
  61. +1
    6 2014 Juni
    Kutipan saka: makst83
    endi pertahanan udara, kok dezh. para pejuang ora mandheg nyebrang udara. panggonan!

    Lan lagi nyiapake Aviadart, dheweke ora duwe wektu ....
  62. +5
    6 2014 Juni
    Aku maca lan aku gumun ... kok ora ditembak mudhun ... wah, ya, ing saben kebon kita duwe S-300, ing saben tumpukan jerami Shilka disamarkan lan ing mburi kandhang Shell muter. karo radar... Umume wong-wong sing menehi resep ing kene duwe otak?

    Pesawat kasebut bisa uga mlebu sajrone 5-6 detik, utawa bisa uga katon kanggo warga desa saka njaba, kedadeyan kasebut nalika pesawat NATO ngowahi Neman nindakake perkara sing padha, kabeh wong yakin satus persen, kabeh pasar weruh. ..... Nanging ternyata ora ana wong - dhewe Dheweke ora ngliwati garis tapel wates, sanajan dheweke nampa cathetan lan ora mabur luwih cedhak saka 10 km saka tapel wates ... Mung sistem pertahanan udara sing bisa. ndeleng iki... Bakal ana pendekatan, bakal ana cathetan lan peringatan....

    Oh, carane akeh warriors armchair kene pengin perang ... Nanging padha ora idea sing ora obah mouse ... Aku mung ora duwe tembung kanggo maca omong kosong iki ... Apa sampeyan arep karo bedhil mesin? Ora!!! Putin kudu ngirim tentara, wektu ... Lan tentara ing konsep sampeyan tokoh ing kamuflase sing mbukak ing layar lan njupuk ing kabeh arah .... Dheweke kudu lan iku, lan apa mengkono sabanjuré - ora menehi a sial..... Ojo dumeh.. .Lan ojo dumeh maneh.....

    Ing kene, wong sing pinter lan ora pinter wis atusan kaping diterangno marang kabeh komplotan, ora malah ing driji, kok iki ora bisa rampung, utawa luwih, ing cara iki - nanging kanggo neraka .... Aku kudu lan iku. ...

    Dheweke malah ora ngerti yen ing dina-dina pungkasan aku wis mirsani mlebu troll sing mentas kadhaptar sing nyritakake crita-crita medeni ing kene lan nulis nganggo huruf kapital yen Rusia diapusi..... Ora peduli dheweke ngapusi utawa ora, dudu apa sing diomongake ... Perusahaan saiki lagi discrediting Putin kanthi cara iki, amarga Amerika Serikat nyadari yen Rusia ora bakal tiba ing jebakan iki ...

    Inggih, komplotan tanpa otak terus njerit - endi tank kita ing Khreshchatyk .... Wong-wong sing ditindhes ing Kiev nunggu kita ing kana. saka Molotov koktail wis disiapake.... On Ing Donbass lan Luhansk wilayah, ora kabeh cetha minangka padha nggambarake kanggo kita. Lan ing liyane Ukraina ana pepeteng... Lengkap mudhun pepeteng saka gething patologis alam bébas marang Rusia lan marang Rusia minangka klompok ètnis.... Ing wektu luang, pilih sembarang situs Ukrainia lan seneng maca....

    Nanging ora, dheweke ngenteni kita ing kana ... Lan prajurit kaya ngono ora ngerti yen perang bakal pindhah menyang omah kita, menyang dalan kita. Amerika Serikat karo sekutu-sekutune..... Ya, ing dina pisanan, Windows bakal ngrusak awake dhewe lan Internet bakal dipateni ... Ing endi kita bakal nulis, sing dikasihi???


    Nyuwun pangapunten kanggo wong diwasa, aku arep kerja, aku nulis nalika sarapan, supaya ana sawetara kesalahan lan kebingungan, nanging aku ora bakal nyunting.
    1. Igor Gor
      0
      6 2014 Juni
      Aku arep nangis, sampeyan spesialis bodho ... kenapa para pengawal perbatasan kita ora mbukak bedhil lan liya-liyane ... dheweke duwe tugas kaya ngono karo pertahanan udara, lan luwih akeh ing Rotovskaya.. .kahanan darurat wis dikenalake ...
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Praetorian
      0
      6 2014 Juni
      Iki minangka pangertenku babagan jawaban. Yen ora, sampeyan ora bisa krungu apa-apa kajaba "hurray".
  63. Den77
    +2
    6 2014 Juni
    Kanggo nembak, Mentri Luar Negeri kita mbokmenawa kudu nyatakake protes kategoris, nelpon OSCE, nganakake rapat darurat ing PBB, lan liya-liyane, cendhak, kita ora duwe wektu, ternyata cepet banget, ana. durung cukup wektu....
    1. Igor Gor
      0
      6 2014 Juni
      Ya, lan sijine ing Buku Putih
    2. Komentar wis dibusak.
  64. Komentar wis dibusak.
  65. 0
    6 2014 Juni
    Piye kabare wong-wongmu karo sirahe? Sisir mlebu, dijupuk ing 800, dijupuk metu, lan menyang set karo giliran - lan nyabrang (ayo ngomong!) ing giliran ing sadawane tapel wates - suwene sampeyan mikir iku bakal. dadi liwat wilayah kita??? Utawa sampeyan menehi saran? tamparan wong sawise? lan yen dheweke mbalik lan mlebu menyang wilayahe? Kira-kira ing ngendi rudal bakal tekan dheweke? Utawa kita resmi perang? Ya, yen dheweke ngalahake dheweke, bau sing kaya ngono bakal ilang!!!! Ora bakal ngumbah awake dhewe. Kita duwe respon asimetris - Rosselkhoznadzor ngenalake watesan kanggo pasokan kentang Ukrainia menyang Rusia. Ayo padha nyoba adol menyang Geyropa basa
  66. Komentar wis dibusak.
  67. Igor Gor
    -1
    6 2014 Juni
    Aja mundur pasukan, Kyiv pin-dos wis rampung edan. Lan snot mlaku-mlaku ing tutuk babagan mokal ngirim pasukan. Liberal snotty mlebu Crimea ... lan ora ana sing urip ... lan ora ana kedadeyan sing nggegirisi ... lan yen lemak saka jinis Liberal Chubais Liberal leleh ing ngisor iki, iki minangka fenomena normal ...
  68. Komentar wis dibusak.
  69. Igor Gor
    -1
    6 2014 Juni
    Ora perlu mundur pasukan, Kyiv pin-dos wis rampung kacang. Lan jerks mlaku snot ing tutuk babagan mokal ngirim pasukan. Liberal snotty mlebu Crimea ... lan ora ana sing urip ... lan ora ana kedadeyan sing nggegirisi ... lan yen lemak saka jinis Liberal Chubais Liberal lebur, iki minangka fenomena normal ...
  70. Igor Gor
    0
    6 2014 Juni
    Ora perlu mundur pasukan, Kyiv pin-dos wis rampung kacang. Lan jerks mlaku snot ing tutuk babagan mokal ngirim pasukan. Liberal snotty mlebu Crimea ... lan ora ana sing urip ... lan ora ana kedadeyan sing nggegirisi ... lan yen lemak saka jinis Liberal Chubais Liberal lebur, iki minangka fenomena normal ...
  71. Komentar wis dibusak.
  72. Igor Gor
    0
    6 2014 Juni
    Ora perlu mundur pasukan, Kyiv pin-dos wis rampung kacang. Lan jerks mlaku snot ing tutuk babagan mokal ngirim pasukan. Liberal snotty mlebu Crimea ... lan ora ana sing urip ... lan ora ana kedadeyan sing nggegirisi ... lan yen lemak saka jinis Liberal Chubais Liberal lebur, iki minangka fenomena normal ...
  73. Igor Gor
    0
    6 2014 Juni
    Ora perlu mundur pasukan, Kyiv pin-dos wis rampung kacang. Lan jerks mlaku snot ing tutuk babagan mokal ngirim pasukan. Liberal snotty mlebu Crimea ... lan ora ana sing urip ... lan ora ana kedadeyan sing nggegirisi ... lan yen lemak saka jinis Liberal Chubais Liberal lebur, iki minangka fenomena normal ...
  74. 0
    6 2014 Juni
    Kutipan saka awg75
    kok ora ditembak???


    padha ora, iku mung sing saiki bakal dadi kertu trump cilik ing dialog politik antarane Rusia lan Kulon.
  75. Igor Gor
    0
    6 2014 Juni
    Ora perlu mundur pasukan, Kyiv pin-dos wis rampung kacang. Lan jerks mlaku snot ing tutuk babagan mokal ngirim pasukan. Liberal Snotty, dheweke mlebu Crimea ... lan ora ana sing urip ... lan ora ana kedadeyan sing nggegirisi ... lan yen lemak saka jinis Liberal Chubais Liberal leleh, iki minangka fenomena normal ...
    1. +1
      6 2014 Juni
      Igor, keyboard sampeyan rusak?
  76. 0
    6 2014 Juni
    kok padha ora kenek?
    - padha nindakake perkara sing bener: saiki kita bisa ngomong "iki wis mabur ing tanah kita, saiki kita bakal meksa wong-wong mau sabisa-bisa lan sanajan aku ngliwati garis tapel wates karo driji sikil, kita bakal mangan nganti tekan. ."
    ngilangke kepala pos...
    -We are ora perang karo Hochland (resmi). karusakan saka pesawat iki bisa mundhakaken badai telek kuwi ing Kulon sing bakal luwih gampang ora kanggo njupuk mudhun pesawat, nanging langsung ngirim gada ing pindah lengkap kanggo Kyiv - reaksi ing West isih bakal padha.
    PS: IMHO iki mung pendapatku, amarga aku ora ngerti babagan diplomasi)
    1. Igor Gor
      -1
      6 2014 Juni
      Wong bodho liyane, padha gelut - ora gelut ..., sing nglanggar negara. wewatesan iku salah siji dipeksa kanggo ndharat (ing kasus iki ora bisa) utawa numpes ... mung ora sing ... kita ora duwe wektu. Nalika pesawat (utamane pertempuran) menyang negara. wewatesan, sistem pertahanan udhara cocog (kalebu ZU, ZSU ...) lagi disiapake kanggo karusakan sanalika iku nglintasi negara. wates (yaiku rudal ketemu target sanalika pesawat ngliwati tapel wates negara)
      1. 0
        6 2014 Juni
        Dhuh panjenengan, nyaring alur wicara, mung bisa diarani bodho ing kene.
  77. 0
    6 2014 Juni
    Aku bakal mratelakake panemume. Yen sampeyan ngliwati wates, tembak! Kabeh wis direkam ing radar. Banjur padha mbuktekake manawa pesawat kasebut ora ngliwati tapel wates ... Lan ora perlu melu dolanan politik. Sampeyan kudu kuwat nyekel posisi sampeyan! Tembak mudhun!
  78. LDL-1
    0
    6 2014 Juni
    Sing jelas iki provokasi utawa aku kesasar, nanging sayangé ora nggegirisi
  79. 0
    6 2014 Juni
    Kutipan saka: aud13
    Bisa uga iki minangka provokasi sing direncanakake.
    Teka saka arah Rusia; yen ditembak mudhun, mesthine bakal ndharat ing wilayah Ukrainia. Lan saiki kabeh saluran warta Barat bakal bengok-bengok sajrone 24 jam yen Rusia nembak pesawat Ukraina ing wilayah Ukraina.
    Tegese, dheweke kudu ditembak kanthi cara sing padha tiba ing Rusia.

    KENAPA NGERTI! OPO KOWE LALI PIYE NANANE DIRI?
  80. 0
    6 2014 Juni
    nnnnuu ibune para ahli strategi....ora ana tembunge...mungkin padha ngira yen ing sadawane tapel wates karo Ukrainia, ing saben grumbulan ana torus ing basis data...ora ana indikasi sethithik....
  81. 0
    6 2014 Juni
    Kutipan saka Kibalchish
    Iki paling mungkin provokasi liyane ... Lan amarga wong-wong kita ora nembak dheweke, tegese pesen sing jelas diwenehake - "aja nembak"!
    Aneh kok, nalika nyedhaki tapel wates kita, pejuang kita ora ana maneh nglayang ing kana. Lan sabanjure dheweke bakal "sengaja" nyelehake bom ing warga kita.
  82. Dracula
    0
    6 2014 Juni
    Ya, iku isin. P kita sing gedhe lan elek, katon kaya bruwang Rusia, dadi asu Malta. Elinga, amarga saiki nglindhungi Rusia ing Ukraina, dheweke uga bakal nglindhungi kita.
    1. 0
      6 2014 Juni
      Quote: Dracula
      P kita gedhe lan elek

      Ya, sampeyan ora bisa nyumbang rong sen kanggo dana penghinaan, nanging sapa?
      Sapa sejatine iki gedhe lan nggegirisi P ?
      Wong Asing V. menowo, Agung lan Kuat saka Oz banget, nanging P. ora.
      Dadi ?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"