Saluran TV CNN nyakup kahanan ing Ukraina wétan

57
"RT in Russian" nerbitake terjemahan saka materi CNN babagan acara ing Ukraina wétan.

"Nimbulake serangan udara ing wilayah pemukiman, Kiev ora mungkin bisa nyingkiri korban sipil lan luwih-luwih entuk simpati warga lokal," laporan saluran TV, nyatakake yen "panguwasa Ukraina ora kepengin ngudhari rekaman rumah sakit sing dibuwang. ing Krasny Liman."

Kajaba iku, CNN ndemek topik inconsistencies ing laporan korban ing bentrokan antarane milisi lan pasukan keamanan Ukraina. Utamane, miturut walikota Slovyansk, 10 pejuang milisi tiwas ing dina Selasa, lan 12 liyane tatu. Dheweke uga ujar manawa dina Rebo, milisi bisa nembak rong helikopter.

Sabanjure, saluran TV nyathet, wakil saka pamrentah Ukraina nyatakake yen luwih saka 300 "militan pro-Rusia" tiwas ing panggonan kasebut sajrone operasi anti-teroris.

"Lan mulane, saliyane kasunyatan manawa jumlah operasi anti-teroris wis mundhak sadurunge, siji kudu ati-ati banget, utamane karo tokoh kayata telung atus pemberontak sing tiwas. Sampeyan ngerti, nomer kasebut kudu ditindakake kanthi skeptisisme - utamane nalika para pemberontak ngaku mung sepuluh wong sing tiwas, "ujare wartawan CNN Diana Magney.

Wartawan kasebut nyebutake tembung Perdana Menteri Republik Rakyat Donetsk Alexander Boroday sing digunakake kanggo nglawan penerbangan, abot gaman, kendaraan lapis baja, artileri kaliber gedhe. Kajaba iku, "padha digunakake ing wilayah omah - nyatane, kajaba ing omah, ora ana apa-apa sing kudu nggunakake senjata."

Nanging, minangka cathetan Magney, "Slavyansk minangka pemukiman sing bener-bener mbrontak, lan para pemberontak ndhelik ing antarane penduduk sipil."
  • http://russian.rt.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

57 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
    1. + 25
      6 2014 Juni
      Kutipan saka Gxash
      :) RT mbukak afiliasi CNN.


      Psaka jare ora percaya RT. Lan dheweke uga ora seneng wewenang antarane wartawan. Punika asil!
      1. + 12
        6 2014 Juni
        Kutipan saka: nahalenok911

        ...
        Psaka jare ora percaya RT. Lan dheweke uga ora seneng wewenang antarane wartawan.
        ...


        Akeh wartawan sing males dheweke.
      2. +3
        6 2014 Juni
        DONETSK, 6 Juni - RIA Novosti.
        Kanggo pisanan ing rong sasi confrontation antarane tentara Ukrainia lan "militia rakyat" ing Slavyansk (wilayah Donetsk), pasukan keamanan melu ing operasi khusus digunakake tank, RIA Novosti marang ana ing markas milisi.
        "Ing wayahe, serangan tank ing Slavyansk teka ing rong arah - saka Krasny Liman (kutha ing sisih lor Slavyansk) lan Semenovka (pinggiran wétan Slavyansk)," ujare wakil milisi.
        Dadi, ing Semyonovka, sing dipecat saka Tyulpan mortir self-propelled ing esuk, saiki, miturut milisi, ana telu utawa papat tank. Padha nyoba kanggo nyerang milisi, sing terus-terusan maneuvering supaya perang.
        Sawetara tank liyane katon ing lawang mlebu Slavyansk saka Krasny Liman. Milisi kasebut ngaku yen bisa ngrusak salah sawijining tank saka sistem rudal portabel wong Fagot.
      3. +8
        6 2014 Juni
        Kutipan saka: nahalenok911
        Psaka jare ora percaya RT. Lan dheweke uga ora seneng wewenang antarane wartawan. Punika asil!

        Dadi ing kasus iki kita ngomong babagan terjemahan laporan "mouthpiece utama demokrasi" -CNN. Ngelingi yen sajrone rong dina kepungkur iki minangka laporan CNN kaping pindho ing ngendi junta ora ditampilake ing cahya sing paling apik, ana anggepan sing penting yen "pemimpin Maidan" bebarengan karo Poroshenko wis mulai disiram kanthi tenang ing jamban. Kajaba iku, dudu Obama sing bocor, nanging wong sing luwih serius. Obama, diwenehi prangko kang wis ora diganti, kang nduweni ketoke dianggep iku rasah kanggo ngandhani plans sing. Tandha pisanan saka wong sing lagi disiapake minangka kambing hitam.
      4. +1
        6 2014 Juni
        Kutipan saka: nahalenok911
        Psaka jare ora percaya RT.


        Ora ana bazaar - dheweke duwe homolyashki ing wewenange.
      5. +1
        6 2014 Juni
        Yen psaka ngandika ora pracaya RT, sampeyan ora bisa mbayangno iklan paling apik kanggo saluran))
  2. +7
    6 2014 Juni


    nonton saka 1.40..1.50

    Apa ora ngelingake sampeyan apa-apa? nglirik
    1. + 15
      6 2014 Juni
      Evakuasi peralatan sing diobong


      Batalyon "Vostok" cedhak Zugres


      Shelling saka Semyonovka 06.06.14/XNUMX/XNUMX


      Batalyon "Azov" Aku ora ngerti apa gendera Ukraina katon kaya?
      1. + 11
        6 2014 Juni
        Quote: Gusti saka Sith
        Batalyon "Azov" Aku ora ngerti apa gendera Ukraina katon kaya?

        Ya, pembunuh setengah sinau iki ora peduli ...
        1. + 12
          6 2014 Juni
          Padha ngadeg kaya ing plabuhan Quebec. Diaspora Ukraina ing Kanada ageng. Wektu, awal 90an. Aku ngomong karo wakil dodolan babagan tuku lan pangiriman pasokan lan pranata ing kapal kasebut. Obrolan lancar saka jembatan navigasi menyang swiwine. Shipchandler dadi wong Ukraina sing lair ing Kanada. Dumadakan, pasuryan owah-owahan dramatically, lan ngalih menyang Mat Russian internasional, ngandika: "Punika s.u.k. lan carane akeh kita bantuan wong, nanging padha isih nggantung flag sing regane mudhun." Aku katon ing flagpole saka kapal kargo Ukraina tetanggan, lan tenan macet, nanging macet karo belang kuning munggah.
          1. Anton Sed
            0
            7 2014 Juni
            Patriot, apa sing bisa dakkandhakake. Kamulyan kanggo Ukraina ...
        2. +3
          6 2014 Juni
          Ukrainians kudu ngerti gendéra, nanging diijini kanggo wong manca kanggo galau ... Mungkin iki mercenary manca?
      2. +4
        6 2014 Juni
        Bebungah Austro-Hungaria ing wangun gendéra, diwenehake marang Galician Rusyns ing pungkasan abad kaping 19 kanggo layanan setya, katon persis kaya iki (urutan werna).
      3. +3
        6 2014 Juni
        Padha twirl gendéra gumantung daya.

        Gendéra resmi negara Ukrainia Pavlo Skoropadsky warna biru-kuning, sing diganti dadi biru-kuning ing Direktori Symon Petliura.
        Antarane imigran Ukrainia ana panyengkuyung saka varian biru-kuning lan kuning-biru. Ing pungkasan, diputusake nggunakake biru lan kuning nganti masalah kasebut dirampungake ing Ukraina sing merdika.

        Nganti padha muter lan ora sok dong mirsani carane piyambak bakal bajingan.
      4. +8
        6 2014 Juni
        Iki wong Kulon ... dheweke mesthi ujar yen gendera kudu dibalik ... kaya sing apik ing Feng Shui ...
        1. Ferrum Lek
          0
          6 2014 Juni
          Sampeyan nggantheng, titik apik! Kasunyatan iki ana ing tren Eropa - kabeh dibalik ing kono!
        2. Komentar wis dibusak.
    2. + 16
      6 2014 Juni
      ya
      Inggih, matur nuwun Gusti!
      Es wis ngrusak para juri! (C)
      Yen SNN wis wiwit ngerteni kasunyatan perang, mula dill bakal angel muter!
      Lan dadi ngelingake aku babagan kaya iki:
    3. +4
      6 2014 Juni
      Wirang ing wong Rusia. Langsung kaya.
  3. +3
    6 2014 Juni
    Pisanan kanggo kesehatan, nanging ing pungkasan kabeh padha kanggo tentrem ....
    Wedi dipecat
  4. +8
    6 2014 Juni
    mung ana overlay teknis - disinformer salah, lan plot ora dicenthang ing output
  5. +8
    6 2014 Juni
    Nanging, minangka cathetan Magney, "Slavyansk minangka pemukiman sing bener-bener mbrontak, lan para pemberontak ndhelik ing antarane penduduk sipil."

    Diwiwiti kanggo kesehatan, rampung kanggo tentrem. Kabeh katon bener babagan Kyiv, nanging ing pungkasan, inersia pamikiran Amerika isih menang. Siji pleases sing saliyane Ukrov omong kosong, padha wiwit nuduhake ing paling sawetara setengah bebener.
    1. +1
      6 2014 Juni
      "Tutup" wong-wong mau misale jek! Pangertosan babagan informasi sing sejatine "ngrusak" pikirane kanggo wong-wong Kulon sing ngapusi! Ketoke, "dheweke" ngerti babagan iki, lan pungkasane dheweke "mbuwang" kabeh! Nah, bisnis tetep bisnis, sanajan dicithak, nanging bisnis! Rating "luwih penting" tinimbang bebener !!!
  6. +2
    6 2014 Juni
    Nah, kepiye negara paling demokratis ing donya)
  7. +1
    6 2014 Juni
    CNN isih ngganggu ...
  8. + 28
    6 2014 Juni
    Mungkin ora akeh off topic. Nanging menarik banget

    Ban Ki-moon, Sekretaris Jenderal Perserikatan Bangsa-Bangsa, nggawe panemuan sing nggumunake, distribusi kasebut ing media Ukrainia lan sumber daya Internet langsung dilarang. Kita ngomong babagan konflik antarane rong negara, Rusia lan Ukraina, sing dilebokake ing agenda ing Dewan Keamanan PBB. Ternyata ing ngisor iki: Ukraina durung ndhaptar watese wiwit Desember 1991. Ing tembung liya, tapel wates Ukraina, minangka negara sing berdaulat, ora diumumake lan didaftar ing PBB. Akibate, ora ana pelanggaran marang Ukraina dening Rusia, lan ora bisa dadi prinsip. Sesuai karo perjanjian CIS, Ukraina minangka distrik administratif USSR. Mulane, iku mokal kanggo nuduh sapa separatisme utawa meksa ngganti integritas wates negara Ukraina.
    Kanggo ngatasi masalah iki, Ukraina kudu nindakake karya demarkasi, lan manawa kanggo koordinasi karo negara tetanggan. Uni Eropa wis sarujuk lan nyatakake kepinginan kanggo menehi bantuan teknis.
    Saiki - sing paling menarik: apa Rusia bakal pindhah menyang Ukraina ing kahanan sing angel iki?
    Nanging, demarkasi wis diwiwiti, saiki rong klompok spesialis sing mumpuni digunakake kanggo ngrampungake masalah kasebut, menehi tandha wates ing lemah lan mriksa fakta kanthi peta. Senadyan kabeh efforts junta Kyiv saka patron sawijining, Rusia mung bisa nggawe statement lan mratelakake Ukraina wilayah sawijining, amarga Ukraina biyen dadi bagéan saka USSR, lan Federasi Rusia minangka penerus legal saka Uni Soviet. Lan kabeh sing kedadeyan ing Ukraina minangka urusan internal Federasi Rusia, kabeh upaya kanggo ngganggu bisa dianggep minangka agresi marang Rusia. Mesthine, asil pemilihan 25 Mei bisa dibatalake lan Petro Poroshenko isih mung "terwelu coklat".
    Ora ana negara sing berdaulat ing Ukraina.
    Lan ora tau.
    1. +7
      6 2014 Juni
      Aku uga nyedhiyakake pranala menyang informasi iki ing cabang sabanjure. Muni kaya dongeng! Nanging nang endi wae meneng, lan artikel ing situs tanggal 03.06.14/XNUMX/XNUMX.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +8
      6 2014 Juni
      Iki pranata ing tapel wates bakal isih "muter" nalika padha miwiti njupuk adoh kabeh sing isih saka alun.
    4. Palych9999
      0
      6 2014 Juni
      Lan saiki ora bakal ana
    5. Palych9999
      0
      6 2014 Juni
      Lan saiki ora bakal ana
  9. +1
    6 2014 Juni
    Perang informasi terus ... ora ana gunane ... dibangun ing setengah bebener lan sepi ...
  10. 0
    6 2014 Juni
    pertama kali kanca Barat...
    ..kene .. "Amerika Serikat bakal diwakili ing peresmian Presiden Ukraina Petro Poroshenko tanggal 7 Juni, saliyane Wakil Presiden Joe Biden, dening Senator John McCain lan Asisten Sekretaris Negara Victoria Nuland, Gedung Putih ngumumake dina Jumuah. Sadurunge, mung partisipasi Biden ing upacara kasebut dilaporake. Roshen ----- kanggo tingkat McCain lan Nuland .. http://www.fondsk.ru/news/2014/06/06/na-inauguraciu-poroshenko-v-kiev-po
    edut-bajden-makkajn-i-nuland-27874.html
    .By the way ..... Wakil Menteri Luar Negeri Federasi Rusia Grigory Karasin ngendika yen ing pelantikan Presiden Ukraina Petro Poroshenko, Rusia bakal diwakili ing tingkat Duta Besar Mikhail Zurabov, sing dielingake menyang Moskow ing Februari kanggo "konsultasi kab
    http://glavred.info/politika/na-inauguraciyu-poroshenko-rossiya-otpravit-posla-2
    81557.html
    1. +1
      6 2014 Juni
      Kutipan: 222222
      Rusia bakal diwakili ing tingkat ambassadorial


      Wis dikirim supaya dikirim ... duta lan Poroshenko.
  11. + 24
    6 2014 Juni
    Ora ana topik, nanging iki minangka pengamatanku saka saluran warta Jerman.
    1. Putin lan Cameron ngomong ing bandara "padha ora salaman"
    2. Putin lan Hollande salaman.
    3. Putin mangan ing Istana Elysee, Obama ing "Restoran Tertutup"
    4. Merkel nyeret Poroshenko "Erysipelas asem banget"
    5. Putin Merkel salaman karo saben liyane.
    Kanggo kula, iki wis dadi kamenangan cilik kanggo Putin. Nanging isih ana perang gedhe ing ngarep. Siji marang swara, sabenere swara, amarga ora ana rencana sing tepat. Kabeh kabur banget.
    1. +4
      6 2014 Juni
      Heinrich Ruppert (3) DE Dina iki, 13:14
      Putin lan Hollande ora nggawe statement sawise rapat kasebut
      Kabar | 06.06.2014/08/15 | XNUMX:XNUMX
      Dhiskusi antarane Présidhèn Rusia lan Prancis Vladimir Putin lan Francois Hollande ing Istana Elysee suwene setengah jam, para pamimpin negara loro kasebut ora nggawe pernyataan sawise rapat kasebut.http://www.fondsk.ru/news/ 2014/06/06/putin-i- olland-ne-sdelali-zajavleni
      j-po-itogam-vstrechi-27876.html
      1. +8
        6 2014 Juni
        [quote=222222]Heinrich Ruppert (3) DE Dina iki, 13:14
        Putin lan Hollande ora nggawe statement sawise rapat kasebut
        Kabar | 06.06.2014/08/15 | XNUMX:XNUMX
        Dhiskusi antarane Présidhèn Rusia lan Prancis Vladimir Putin lan Francois Hollande ing Istana Elysee suwene setengah jam, para pamimpin negara loro kasebut ora nggawe pernyataan sawise rapat kasebut.http://www.fondsk.ru/news/ 2014/06/06/putin-i- olland-ne-sdelali-zajavleni

        j-po-itogam-vstrechi-27876.html[/quote
        Dadi ing saben saiki banjur mung Cameron lan Obama "nyalib".
    2. + 16
      6 2014 Juni
      Kutipan saka Heinrich Ruppert
      Putin lan Hollande salaman.

      Adatipun salam-salam ingkang gadhah griya. Yen ora, aja teka.
      Kutipan saka Heinrich Ruppert
      Putin Merkel salaman karo saben liyane.

      VVP nggitik telapak tangan Anzhelka nganggo driji tengah - tembung sandhi sing disepakati wiwit wektu kenalan pribadi ... ngguyu
      1. +6
        6 2014 Juni
        Kutipan saka: stalkerwalker
        VVP nggitik telapak tangan Anzhelka nganggo driji tengah - tembung sandhi sing disepakati wiwit wektu kenalan pribadi ...


        Matur nuwun konco kanggo "nerangake sandi rahasia turnout" ombenan
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +2
        6 2014 Juni
        Kutipan saka: stalkerwalker
        Adatipun salam-salam ingkang gadhah griya. Yen ora, aja teka.
        Aku entuk kesan yen Putin ngenteni tangane, banjur kamera tiba-tiba lunga. Ketoke, Cameron menyang ngendi wae miring, lan dadi jelas kanggo juru kamera (direktur?) yen ora ana salaman.
    3. +2
      6 2014 Juni
      Rapat karo Presiden Prancis Francois Hollande http://news.kremlin.ru/media/events/photos/big/41d4e436fa1bc64c3984.jpeg?rand=34
      9119688

      http://president.kremlin.ru/news
  12. +5
    6 2014 Juni
    Kutipan saka REDBLUE
    Mungkin ora akeh off topic. Nanging menarik banget

    Ban Ki-moon, Sekretaris Jenderal Perserikatan Bangsa-Bangsa, nggawe panemuan sing nggumunake, distribusi kasebut ing media Ukrainia lan sumber daya Internet langsung dilarang. Kita ngomong babagan konflik antarane rong negara, Rusia lan Ukraina, sing dilebokake ing agenda ing Dewan Keamanan PBB. Ternyata ing ngisor iki: Ukraina durung ndhaptar watese wiwit Desember 1991. Ing tembung liya, tapel wates Ukraina, minangka negara sing berdaulat, ora diumumake lan didaftar ing PBB. Akibate, ora ana pelanggaran marang Ukraina dening Rusia, lan ora bisa dadi prinsip. Sesuai karo perjanjian CIS, Ukraina minangka distrik administratif USSR. Mulane, iku mokal kanggo nuduh sapa separatisme utawa meksa ngganti integritas wates negara Ukraina.
    Kanggo ngatasi masalah iki, Ukraina kudu nindakake karya demarkasi, lan manawa kanggo koordinasi karo negara tetanggan. Uni Eropa wis sarujuk lan nyatakake kepinginan kanggo menehi bantuan teknis.
    Saiki - sing paling menarik: apa Rusia bakal pindhah menyang Ukraina ing kahanan sing angel iki?
    Nanging, demarkasi wis diwiwiti, saiki rong klompok spesialis sing mumpuni digunakake kanggo ngrampungake masalah kasebut, menehi tandha wates ing lemah lan mriksa fakta kanthi peta. Senadyan kabeh efforts junta Kyiv saka patron sawijining, Rusia mung bisa nggawe statement lan mratelakake Ukraina wilayah sawijining, amarga Ukraina biyen dadi bagéan saka USSR, lan Federasi Rusia minangka penerus legal saka Uni Soviet. Lan kabeh sing kedadeyan ing Ukraina minangka urusan internal Federasi Rusia, kabeh upaya kanggo ngganggu bisa dianggep minangka agresi marang Rusia. Mesthine, asil pemilihan 25 Mei bisa dibatalake lan Petro Poroshenko isih mung "terwelu coklat".
    Ora ana negara sing berdaulat ing Ukraina.
    Lan ora tau.


    Bener, informasi iki wis mabur ing Internet kanggo dangu ing macem-macem situs, nanging padha ora menehi. Aku mikir yen Kamentrian Luar Negeri kita uga ngerti. Lan yen bisa digunakake, mesthine bakal ditindakake.
    1. +5
      6 2014 Juni
      Ya, nanging ora ana sing ngomong "Sekretaris Jenderal PBB diakoni ..." Lan Rusia, mbok menawa, mung ora perlu smuts Ukrainia.
    2. +2
      6 2014 Juni
      Ing mratelakake panemume - iki ace ing bolongan!
    3. 0
      6 2014 Juni
      Bener, informasi iki wis mabur ing Internet kanggo dangu ing macem-macem situs, nanging padha ora menehi. Aku mikir yen Kamentrian Luar Negeri kita uga ngerti. Lan yen bisa digunakake, mesthine bakal ditindakake.

      Durung wektune kanggo nggunakake :)
  13. +4
    6 2014 Juni
    Ya, pungkasane dheweke ngerteni apa sing ditindakake para panguwasa Ukrov. Kayane ora ana sing mikir babagan njaga integritas wilayah ing Ukraina. Nyolong liyane, numpes infrastruktur ing sisih kidul-wétan lan aman geser kulon, nang endi wae ing London kanggo opalniks Russian. Tymoshenko squealed babagan bumi scorched, supaya panguwasa Ukrov nyoba (uga, paling sak ambruk USSR, padha ora entuk senjata nuklir.
    Aku karo Gagal lengkap saka operasi "Krayna Demokratis", Westerners bakal nyerahke henchmen Ukrainia, lan malah bisa ngukum wong. Wong-wong mau bakal ngomong: "Ay, ah, ah ... padha mateni warga sipil, wanita lan bocah-bocah, lan kita pracaya marang wong-wong mau. Kita ngira yen dheweke lunga menyang SE kanthi nggawa kembang lan hadiah kanggo nindakake ATO, nanging padha bajingan ... ... ".
  14. +2
    6 2014 Juni
    CNN wis duwe kebiasaan misinterpreting suwene suwe, lan isih ora bisa ngilangi.
  15. +2
    6 2014 Juni
    Bebener ora bisa didhelikake ing jaman digital. Wektu sethithik bakal liwati lan kabeh bakal dadi arah liyane.
  16. +3
    6 2014 Juni
    Dijupuk saka sabun:
    Kanggo pisanan ing rong sasi confrontation antarane tentara Ukrainia lan "militia rakyat" ing Slavyansk (wilayah Donetsk), pasukan keamanan melu ing operasi khusus digunakake tank, RIA Novosti marang ana ing markas milisi. "Ing wayahe, serangan tank ing Slavyansk teka ing rong arah - saka Krasny Liman (kutha ing sisih lor Slavyansk) lan Semenovka (ing pinggiran wétan Slavyansk)," ujare wakil milisi.
    Dadi, ing Semyonovka, sing dipecat saka Tyulpan mortir self-propelled ing esuk, saiki, miturut milisi, ana telu utawa papat tank. Padha nyoba kanggo nyerang milisi, sing terus-terusan maneuvering supaya perang.
    Sawetara tank liyane katon ing lawang mlebu Slavyansk saka Krasny Liman. Milisi kasebut ngaku yen bisa ngrusak salah sawijining tank saka sistem rudal portabel wong Fagot.
  17. zavesa01
    +2
    6 2014 Juni
    Diwiwiti, Gusti mberkahi. Isih kecut, nanging bagean saka bebener wis katon liwat.
  18. Dbnfkmtdbx
    +6
    6 2014 Juni
    Aku mung ora ngerti kenapa crests ora sengit marang tanah air wong bodho
    1. +2
      6 2014 Juni
      Kutipan saka: Dbnfkmtdbx
      Aku mung ora ngerti kenapa crests ora sengit marang tanah air wong bodho

      Amarga iku dudu Amerika.
    2. +1
      6 2014 Juni
      Kutipan saka: Dbnfkmtdbx
      Aku mung ora ngerti kenapa crests ora sengit marang tanah air

      Kanggo kasunyatan sing padha crests! eseman
  19. Tanechka-pinter
    +6
    6 2014 Juni
    ".. panguwasa Ukraina ora semangat kanggo nuduhake dawane saka rumah sakit shelled ing Krasny Liman ing udhara .." - bebener iki banget nyenengake kanggo Kyiv lan Amerika Serikat. Sawise kabeh, padha nyoba kanggo nemtokke ing donya kabeh iki perang nglawan teroris saka Rusia, nanging pranyata junta Kiev matèni warga lokal, kaya ing perang, punishers Bandera, lan pesawat junta. ing taman kanak-kanak lan rumah sakit anak. Yanukovych dilarang dening Amerika Serikat lan Uni Eropa kanggo mbubarake Maidan, ing ngendi ana bandit bersenjata, lan saiki sekretaris pers Psaki nyebat mateni warga sipil - demokrasi lan ngatur barang.
    "Donetsk lan Lugansk ora bakal urip tanpa Ukraina, lan Ukraina butuh Donetsk lan Lugansk. Mulane, kita ora bakal menehi sapa wae, "ujare Yatsenyuk, sing tegese bakal terus mateni. Yatsenyuk kudu luwih tepat - iki Yatsenyuk lan junta Kiev, EU lan Amerika Serikat ora perlu tanpa Luhansk lan Donetsk, lan mulane warga mung siji cara metu - mung nganti kamenangan utawa padha bakal ulig dening mesin saka punishers - padha uga ora duwe cara metu. Kanggo junta Kyiv, Lugansk lan Donetsk minangka mas kawin ing EU lan "rega" rahmat saka "exceptionalism Amerika."
  20. Palych9999
    +5
    6 2014 Juni
    Uropia ora bisa diarani negara maneh, luwih-luwih negara.
    Iki mung WILAYAH sing didunungi dening wong sing ora ana gunane, sing mayoritas ora peduli apa sing kedadeyan lan kepiye pungkasane.
    Lan kabeh dadi AUTUMN, sing bakal nyelehake kabeh ing panggonane, tanpa tumindak aktif saka Rusia.
    Kepemimpinan Rusia wis milih strategi sing paling bener - Kutuzov.
    Dene milisi saka Wetan Kidul, ora ana kamenangan tanpa pertumpahan getih.
    "Mung dheweke sing layak kanggo rasa seneng lan kebebasan, sing saben dina dadi perang kanggo dheweke!"
    1. +2
      6 2014 Juni
      Bener! duka
  21. + 10
    6 2014 Juni
    Bapak, demokrasi iku opo?
    - Iki minangka kekuwatan ing negara kasebut, sing cocog karo kapentingan Amerika Serikat.
  22. 0
    6 2014 Juni
    Malah yen cnn wiwit ngomong sing bener, es wis pecah!!!
  23. SanEpidNadzor
    +1
    6 2014 Juni
    Kutipan: VOVCHIK-2014
    Bapak, demokrasi iku opo?
    - Iki minangka kekuwatan ing negara kasebut, sing cocog karo kapentingan Amerika Serikat.


    .Икарно
  24. 0
    6 2014 Juni
    Ukraina wis ora ana maneh lan iki kasunyatan, nanging iki bab wangkal.
  25. 0
    6 2014 Juni
    Ojo dumeh jabat tangan iki, kabeh sampah iki gosok tangan kringet ing celonone!Lan karo monyet Amerika, ora kaya lungguh ing meja sing padha kanggo mangan, dadi karo ghoul iki wong normal ora bakal lungguh. ing cakrawala visibilitas!
  26. +2
    6 2014 Juni
    Dear Ibu, keajaiban kedadeyan. Kanggo pisanan, media Barat sing bebas lan demokratis nulis bebener babagan Ukraina. Pranyata tentara dill nyerang kutha lan warga (utawa bisa uga mantan kutha lan warga). am
  27. 0
    6 2014 Juni
    [quote=Petergut][quote=nahalenok911]
    ...
    Psaka ngandika ... apa ing .... dikirim
  28. +5
    7 2014 Juni
    Kajaba iku, CNN ndemek topik inconsistencies ing laporan korban nalika bentrokan antarane milisi lan pasukan keamanan Ukraina.
    Inggih, yen hotbed kawulo iki uga wiwit mangu-mangu, banjur mburi dill ing perang informasi banget gundhul.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"