Asil minggu. "Abdullah, adat menehi go-ahead!"

72
Iki pesawat

Kepala grup "Resistensi Informasi", Dmitry Tymchuk, sing ing sisih kidul-wétan Ukraina umume dianggep minangka tokoh fiktif dening Kyiv kanggo menehi informasi atas jenenge pasukan "ATO", ing kaca Facebook dheweke nglaporake yen ing tapel wates. karo Rusia ing wilayah pos papriksan "Marinovka" (wilayah Donetsk utawa DPR) pecah perang antarane pengawal tapel wates Ukrainia lan milisi.

Asil minggu. "Abdullah, adat menehi go-ahead!"


Perang ing checkpoint "Marinovka" ing tapel wates karo Rusia


Iki ora mung perang sing dumadi ing minggu iki antarane para pejuang milisi ing sisih kidul-wétan lan pengawal tapel wates Ukraina. Bener, mung siji-sijine sing dilaporake dening para pengikut Tymchuk.

Yen pancen ana perang ing checkpoint Marinovka, mula kudu disorot. Kasunyatane, ing kasus iki, pasukan keamanan Ukrainia menehi prentah kanggo ndhukung penjaga perbatasan saka udara. Sawetara pesawat tempur lan helikopter diduga nindakake sorties lan ngluncurake serangan roket ing milisi. Lan kabeh "pertunjukan udara" iki kedadeyan sawetara atus meter saka tapel wates Rusia… Lan persis, ora ana pesawat utawa helikopter Ukrainia sing nglanggar wilayah udara Rusia ing wektu sing padha? Lan umume, apa pejuang ora kepenak banget? penerbangan negara, kang panguwasa painfully disetel ing hubungan kanggo Rusia, cedhak tapel wates Russian?

Komentar saka pembaca kita:

rubah21h
Yen iki dudu disinformasi liyane saka para pengikut Goebbels, mula aku ora ngerti kenapa badai yen ana wilayah gedhe ing wates sing ora ditutupi?


andrei332809
Lan sing nyoba kanggo break liwat saka wilayah Rusia? Bukan Putin? Banjur sampeyan bisa nyana kabeh saka info dill.

Giovanni
Saka Rusia?! APC siji?! Kamaz lan minibus?!!! ... Ora, iki dudu gaya kita. P. ridurki wis bingung karo "Kalomoisky".


Apa sing kudu dijupuk saka Benny?

Kepala akting Republik Crimea Sergey Aksyonov ngandhakake yen inspeksi gedhe-gedhe saka properti duweke oligarki Ukrainia lan kepala wilayah Dnipropetrovsk Igor Kolomoisky, uga properti miliarder Ukrainia liyane, wis diwiwiti ing Crimea. Iki dilaporake dening kantor berita "KrymInform". Sauntara kuwi, ing situs web petisi internasional AVAAZ.org, koleksi tanda tangan wis diwiwiti kanggo ndhukung petisi sing ngarahake kemungkinan nyabut kewarganegaraan Israel Kolomoisky.



Kolomoisky bakal dirampas properti Krimea lan kewarganegaraan Israel


Yen Benya dumadakan kelangan properti Krimea, dheweke bakal nangis, nanging banjur bakal bungah, amarga dheweke bakal ngelingi yen dheweke isih duwe properti liyane - kabeh Dnepropetrovsk ... Yen Benya dumadakan kelangan paspor Israel, dheweke bakal nangis. , nanging mulane dheweke bakal bungah maneh, amarga dheweke bakal duwe paspor Ukrainia (jarene dheweke uga duwe). Dadi, apa sing kudu dicopot Benya supaya eseman sing nyenengake nyenengake wong saka foto? ..

Komentar saka pembaca kita:

Aron Zaavi
Kita umume duwe sistem idiotic nyabut kewarganegaraan. Ana 103 wong Arab Israel ing pakunjaran ing Israel amarga melu terorisme, kalebu mateni wong Yahudi, mula apa? Ora mung ora ana sing nyingkirake warga negarane, nanging kulawargane entuk manfaat amarga kelangan wong sing golek nafkah. Ugh! Lan sampeyan ngandhani babagan Kolomoisky. Ya, ing kene 99% wong Israel sing nganggo basa Ibrani ora tau krungu jeneng kulawarga kasebut, lan umume percaya yen ana perang kaya Chechnya ing Rusia, amarga padha ora weruh bedane antarane Rusia lan Ukraina. Lan sampeyan, purun, umume romantis. Apa sampeyan mikir yen ing donya utawa Israel ana akeh perhatian marang Ukraina? Inggih, 0,5 menit ing laporan antarane Suriah lan Nigeria lan gallop kanggo warta saka Rolling.


Tersky
Iku wektu kanggo nyabut sirahe, lan dudu kewarganegaraan lan properti, tk. 105% dheweke wis suwe duwe paspor warga AS ing kanthonge, lan kanggo adonan sing dicolong saka wong-wong, dheweke duwe dhuwit cukup kanggo mbiayai scumbags saka Maydaun, ora mung kanggo tuku real estate anyar ing gunung. Iki BAB #2.


Veteran
Publikasi Israel sing kondhang Avigdor Eskin disebut Benya "feces Yahudi" ... Ora ing alis, nanging ing mripat!


Perbatasan dikunci ketat?

Checkpoint "Dolzhansky" rampung ing kontrol pasukan pertahanan diri saka LPR. Ing wektu sing padha, miturut wakil saka milisi wilayah Luhansk, 26 pengawal tapel wates Ukraina dhewe ninggalake pos kasebut sawise ultimatum ditanggepi ing arah saka milisi. Miturut saluran TV LifeNews, sawetara pengawal tapel wates Ukraina ing pos pemeriksaan Dolzhansky ana ing tlatah Federasi Rusia.



Pengawal tapel wates Ukraina ninggalake Ukraina menyang wilayah Federasi Rusia utawa pindhah menyang sisih milisi rakyat


Ing babagan iki, reaksi saka Kamar Dagang lan Industri Lugansk menarik, sing wakil ngomong yen checkpoints "Dolzhansky" lan "Red Partizan" ditutup "amarga kekurangan penjaga perbatasan." Iku meh kaya ing guyon kondhang: "Kyiv teka - padha nembak, milisi teka - padha nembak, lan banjur "hutan" (ing kasus iki, Lugansk Kamar Dagang lan Industri) teka, buyar everyone lan nutup checkpoint. ... Utawa: warga, dilarang mlebu amarga ora ana lawang.

Komentar saka pembaca kita:

Alexander Romanov
Yen ora ana penjaga perbatasan, sapa sing nutup tapel wates?


Bedane
Dadi rauh kabeh tapel wates Rusia-Ukraina bakal tanpa kiriman. Kuwi sing diarani wates TRANSPARENT!


Gandalf
Ing checkpoints, tapel wates Ukraina ditutup, lan tapel wates Republik Rakyat Luhansk mbukak!


Duta Besar Zurabov ngunjungi sampeyan ...

Pejabat sing ditunjuk kanggo makili Federasi Rusia ing upacara pelantikan "presiden" Ukraina Petro Poroshenko bakal dadi duta besar Rusia kanggo Ukraina, Mikhail Zurabov. Luwih saka telung sasi, Zurabov ana ing Rusia, dielingake ing Februari "kanggo konsultasi."



Zurabov dikirim ... kanggo congratulate Poroshenko


Peresmian Poroshenko, peresmian Poroshenko, peresmian Poroshenko. Aku duta kanggo Ukraina, aku duta kanggo Ukraina, - Mikhail Zurabov mbaleni, naleni dasi ing ngarepe pangilon. Sadurunge, dheweke ngliwati kabeh konsultasi sing dibutuhake babagan aturan tumindak karo wong sing nyebut awake dhewe minangka presiden sing dipilih kanthi konstitusional tanpa ana konstitusi.

Tiket menyang Kyiv wis dituku, nanging Mikhail Yuryevich maneh mriksa paspor kanggo mesthekake yen dheweke ora ana maneh ing klompok umur wong Rusia, sing, miturut Maidan, mbebayani kanggo kamardikan kabeh-Ukraina. . 61 taun sawise kabeh ...

Komentar saka pembaca kita:

grbear
Uga kula "acara". Chel bali kerja. Protokol ngiring. Inggih, menyang Ukraina. Ing bisnis, iku bakal perlu kanggo Botswana.


sinis lawas
Inggih, carane ... Sampeyan mbayar jumlah sengsara kanggo gas - sampeyan bakal nampa jumlah sengsara ing peresmian!


Marder4
Apa iki ateges kita ngakoni pemilu minangka sah? Aku rumangsa ora ana gunane ...


Realitas "laut" Baltik: nelayan nglawan kapal sapu ranjau

Armada Baltik nanggung kerugian pisanan. Dina iki, Kementerian Pertahanan Latvia resmi ngakoni yen penyapu ranjau armada Pasukan maritim Latvia rusak sawise prau nelayan Lithuania, nindakake manuver, ora bisa ngindhari tabrakan karo "Rūsiņš" (jeneng penyapu ranjau).



Kerugian pisanan saka armada Baltik. Latvia-Lithuania 0:1


Juozas, nelayan Lithuania rata-rata, sing ana ing dina sing nggegirisi kanggo armada Latvia ing schooner nelayan, sawise kedadeyan kasebut, mesthine wis siyap kanggo nggambar bintang pisanan "kanggo sing ambruk" ing kapal, nanging banjur kelingan kanthi sedih. sing simbol komunis wiwit 2008 begalan ing Lithuania. Tinimbang tanda bintang, aku kudu nggambar siluet Menara Gediminas ... Kangge, nang endi wae ing dacha pinggiran kutha, Presiden Latvia Andris Berzins kanthi tenang ngipat-ipati ing basa Rusia, nambahake jeneng Grybauskaite ing pidato ...

Komentar saka pembaca kita:

De Clermont
Asring kedadeyan karo "bangga gedhe": yen sampeyan nduduhake marang wong ing kabeh wektu, banjur cepet utawa mengko sampeyan kudu nambani ... ing pangertèn kanggo ndandani iku!

PS Yen sampeyan ora ngerti carane nggunakake "bangga" - tetep kanggo dhewe lan aja muter-muter!!!


Angro Magno
Kanthi ati-ati, aku ngucapake salam marang wong Lithuania babagan kamenangan maritim sing pertama.
Dina iki bakal ing salawas-lawase critane republik cilik nanging bangga.


Sluganka
Penyapu ranjau saka armada Angkatan Laut Latvia rusak, lan ora ana hubungane karo Rusia? omong kosong)))


Kanggo ndeleng luwih apik

Turchynov, sing nyebut awake dhewe dadi presiden Ukraina, teka ing sisih wétan negara kanggo mesthekake yen tugas sing ditugasake kanggo pasukan keamanan Ukraina wis rampung. Bab iki diweruhi sawisé ketua Rada ora rawuh ing rapat parlemen dina iki. Deputi, sing looking inquiringly ing kursi kosong, padha reassure dening matur sing ora ana elek wis kedaden kanggo Turchynov, lan dheweke ora ana amarga tindak bisnis menyang wetan Ukrainia.



"Field Marshal" Turchinov ing ngarep


Utamane tampilan marshal lapangan ditambahake karo kaca tingal Turchinov, sing jelas ora tanpa diopter. Kenapa dioptri? Inggih, kados pundi ... Ing kaca tingal ajaib iki, dipilih khusus kanggo "panglima utama", skala "kamenangan" tentara Ukraina katon kaping pirang-pirang luwih gedhe, lan ukuran kekalahan, uga skala tragedi manungsa ing sisih kidul-wétan negara, ora katon ing kabeh.
Kanggo ngunggahake semangat para pejuang tentara Ukrainia, Turchinov nggawa karo dheweke menyang pinggiran Slavyansk pistol penghargaan ing kothak. Perwira sing nampa penghargaan saka tangan Turchinov gaman, yen ngono, aku mesthekake yen ora diisi karo siji kartrij ...

Mungkin langkah sabanjure kanggo "mundhakaken semangat" kanggo tentara Ukrainia bakal ngeculake salib penghargaan lan kartu ucapan saka pesawat ...

Komentar saka pembaca kita:

2ya19
Inggih, oke, waja lan helm saka wedi, nanging kaca tingal saka apa?


Nickolay74
Lan padha jambon, kanthi warna biru


Sing sabar
Carane pathetic kabeh. Field Marshal Turchinov cetha ngimpi peran Paulus. Nanging dheweke ora metu karo mug utawa intelijen. Dheweke mesthi ora bakal njupuk tahanan kaya ngono


Dadi sampeyan Poroshenko? ..

Sajrone acara khusus kanggo perayaan ulang tahun 70th saka pendaratan Sekutu ing Normandia, Vladimir Putin ngomong karo Petro Poroshenko. Miturut sekretaris pers Peskov, topik obrolan singkat yaiku kanggo mungkasi pertumpahan getih ing sisih kidul-wétan.



Lebokno. Poroshenko. Kita ngomong...


Media Ukrainia nglaporake kanthi bangga yen para presiden salaman. Ing foto resmi sing diterbitake ing dina Jumuah, jabat tangan ora katon, nanging UkroSMI nuduhake layanan pers presiden Prancis, sing diduga sacara pribadi ("sumpah dening ibune") weruh carane Putin lan Poroshenko salaman.
Miturut cara, Poroshenko, minangka peserta ing acara darmabakti kanggo mengeti saka kebangkrutan saka koalisi anti-Hitler, katon ing Normandia minangka moyoki saka kebangkrutan iki lan kebangkrutan. Koalisi isih anti-Hitler, banjur Poroshenko kudu nindakake ...

Komentar saka pembaca kita:

B.t.a.
Apa sing bisa diomongake karo wayang? Kabeh babagan Ukraina diputusake ing Washington.


Propolsky
Ditilik saka susunan lenggahan, Putin dadi saksi ing "pernikahan" iki! Ora posisi sing paling ala ...


Salamander
Pakdhe Vova bisa komunikasi karo babi mung ing ngarepe saksi supaya ora cilaka wong ing panas wayahe.


Kumpul sinis

Dina Senin, wakil Rusia ing PBB, Vitaly Churkin, ngandhakake yen Rusia wis ngirim rancangan resolusi menyang Dewan Keamanan organisasi donya, sing ngarahake kanggo mungkasi kekerasan lan nggawe koridor kamanungsan.



"Kita wis ngirim draf resolusi babagan kahanan kamanungsan ing Ukraina," ujare, lan nambahake manawa iki "dudu dokumen politik" sing njaluk mungkasi kekerasan ing Ukraina wétan lan ngidini warga sipil ninggalake wilayah operasi militer. .

Miturut Churkin, negara-negara Kulon "nampa dokumen kasebut kanthi cara sing ora konstruktif." Sawetara anggota Dewan Keamanan "nanggapi kanthi sinis kanthi pranala" kanggo njaluk informasi tambahan babagan kahanan Ukrainia.

"Dheweke ngarani perkara sing jelas nyebabake politisasi masalah kasebut. Ide kita pancen fokus kanggo mungkasi kekerasan, nggawe kahanan kanggo ngrampungake masalah kamanungsan, supaya pihak kasebut nggawe koridor kamanungsan supaya warga sipil sing pengin ninggalake wilayah sing mbebayani bisa nindakake iki, supaya Palang Merah lan organisasi kamanungsan bisa ngirim bantuan ing kana. Nanging dheweke nanggapi kanthi sinis kanthi referensi babagan kabutuhan laporan tambahan, sinau tambahan babagan masalah kasebut, lan liya-liyane, "ujare.

Rusia diajukake menyang PBB rancangan "resolusi kamanungsan" ing Ukraina


Comrade Churkin, mesthi, uga weruh sing goal iki Assessors sinis ora kanggo mungkasi panganiaya ing Ukraina. Perwakilan Barat ing PBB pengin "resmi" Kyiv kanggo mungkasi "pemberontak" lan Novorossiya sapisan lan kanggo kabeh.

Amerika Serikat arep ngekstrak gas saka serpih Novorossia, lan iki kabeh. Ora ana resolusi sing ndadékaké perdamaian ing Ukraina bisa diadopsi dening masyarakat internasional.

Ing dina liyane, Presiden AS kanthi ora langsung ngonfirmasi asumsi kasebut kanthi ngeculake babagan "pengeboman". Liyane babagan iki ing episode sabanjure "Hasil".

Komentar saka pembaca kita:

DMB 1995
IMHO. Iku wektu kanggo nyerah ing taksiran Western lan miwiti tumindak miturut pendapat dhewe. Ya, bakal angel, ya, bakal ana pengasingan sementara, nanging worth iku.


Egoza
PBB dudu PBB maneh! Iku wektu kanggo break toko iki! USSR digawe kanggo donya! Lan Federasi Rusia, minangka penerus, mung kudu nutup proyek sing gagal iki.


igor_m_p
PBB, nyatane, wis ilang fungsine, kaya Liga Bangsa-Bangsa biyen. Mulane, wektune bubar, amarga Liga Bangsa-Bangsa bubar bubar.


Bom iku gampang

Perwakilan Tetap Rusia kanggo PBB Vitaly Churkin ngomentari babagan leladen Barack Obama sajrone konferensi pers karo Perdana Menteri Inggris David Cameron.



"Dina iki aku nonton konferensi pers Obama karo Cameron ing Brussels, lan ing pungkasan statements, Obama dumadakan ngandika yen dheweke pengin residents saka wilayah wétan Ukraina kanggo mlebu menyang dialog karo Kyiv, nanging Kyiv ora pengin mlebu. dadi dialog karo sapa wae, nanging mung pengin ngebom. Aku wonder apa iki mung slip saka ilat saka Presiden Amerika Serikat, kang mengkono kadhangkala, utawa iku pancene posisi. Yen iki minangka posisi serius sing digawa menyang Poroshenko, mula kita bakal weruh kepiye kedadeyan kedadeyan, "ujare diplomat Rusia ing saluran TV Rusia-24.

Barack Obama: Kyiv ora pengin mlebu dialog karo sapa wae, nanging mung pengin ngebom


Iki, mesthi, minangka titik moot babagan sapa sing nggawa "posisi" marang sapa. Nanging, yen Obama mundur amarga kasunyatane yen Kyiv "mung pengin ngebom", mula iki posisi Poroshenko, sing digawa menyang Obama.

Iku banget trep kanggo Obama kanggo ndhelikake konco kaya "posisi" Poroshenko, "kapilih sah" presiden Ukraina independen, sing saiki bebas kanggo crack mudhun ing "separatis" lan malah luwih "teroris". Menapa malih, Obama malah bakal bantuan ing perang iki: ketemu Poroshenko ing Polandia, prajanji marang $ 5 yuta ing "peralatan non-nyebabake": peralatan komunikasi, waja awak lan iku migunani ing perang.

Obama lan Poroshenko kudu mungkasi "pemberontak". Loro-lorone duwe tujuan sing padha - ora kanggo mungkasi kekerasan, kaya sing dikandhakake Comrade Churkin, nanging kanggo ngembangake ekonomi Ukraina.

Amarga wis dikuasai politik.

Komentar saka pembaca kita:

Bodrov
Minangka Freud ngandika, ora ana slip sengaja ...


SpnSr
Ya, iki dudu reservasi, nanging pratelan kasunyatan! Dheweke mung ngomong ...


A1L9E4K9S
Umumé, kanthi jelas lan bisa dingerteni, Poroshenko diprentahake kanggo numpes populasi Donbass supaya ora ngganggu pangembangan shale gas.


Keputusan Amerika sing wicaksana

Minangka bagéan saka tur Eropah Wétan gedhe, presiden Amerika ketemu karo Petro Poroshenko ing Warsaw.



Topik utama kanggo diskusi yaiku kahanan ing Ukraina lan ing sekitar Ukraina. Barack Obama ngendika yen pemilihan Petro Poroshenko minangka Presiden Ukraina minangka keputusan sing wicaksana, lan janji bakal mbantu Pak Poroshenko ngowahi Ukraina dadi negara sing makmur.

Obama ora nyebutake yen dheweke wis mbantu negara kayata Libya lan Afghanistan "makmur" lan uga kepengin banget nggawa Suriah "menyang kamakmuran". Yen skenario sing padha nunggu Ukraina, banjur warga Ukraina sepisan maneh kudu sympathize.

Sawise rapat kasebut, pemilik Gedung Putih ngajak para pemimpin donya kanggo ndhukung Poroshenko minangka presiden Ukraina sing mentas kapilih, kanthi ujar manawa dheweke (Obama) kesengsem karo rencanane.

Obama lan Poroshenko: Warsaw debut


Sadurunge Obama, Amerika Serikat, ing perusahaan NATO, ngatur kanggo kamakmuran massive saka Yugoslavia, lan Serbia, pecahan saka mantan negara, saiki wis dadi wayang saka EU. Pemisahan Sudan dadi rong bagean uga minangka prestasi Amerika, ditutupi kertas saka PBB.

Nanging apa yen ngelingi negara manca - ayo mikir babagan negara kita. Babagan Rusia ing taun 1990-an. Ambruk gawean saka USSR, bab kang ikitiators kacarita utamané kanggo pemilik jaban rangkah, ekonomi miturut Gaidar lan Chubais, inflasi elek, industri dying, mundak akeh dening leaps lan wates utang kanggo IMF lan kanggo "Paris Club of Creditors. ", banjur "standar" 1998 th taun ... Kabeh bebarengan, iki tegese meh lengkap katergantungan ing Amerika Serikat.

Saiki Pak Poroshenko ketagihan sing padha, lan Obama ujar manawa pemilihan poroshenko dadi presiden minangka keputusan sing wicaksana.

Iku tetep kanggo ngandika sing kaputusan iku.

Komentar saka pembaca kita:

Sterlya
Akhire, loro master planet ketemu.


341712
Ing kamar siji.


Bojone Petugas
"... ngowahi Ukraina dadi negara sing makmur."
Tampilake paling ora siji negara sing makmur sawise "bantuan" Amerika Serikat !!!


Proposal bisnis menyang PBB

Pemilihan presiden dianakaké ing Suriah. Militan bersenjata nyoba ngganggu voting ing sawetara panggonan, nanging serangane ditangkis. Bashar al-Assad minangka pimpinan sing ora bisa dibantah saka lomba presiden. Pungkasane, dheweke menang kanthi 88,7% swara. Malah ing wayah wengi pemilihan, Dewan Keamanan PBB wiwit ngomong babagan "kesepakatan" geopolitik: Kulon bakal ngatur "intervensi kamanungsan" ing Suriah, sing Rusia ora bakal mbantah, lan kanggo iki Dewan Keamanan bakal ndhukung Rusia. resolusi ing Ukraina.



Alignment dadi prasaja - tengen kanggo titik medeni. Nanging, Perwakilan Tetap Rusia menyang PBB Vitaly Churkin ujar manawa kemungkinan kesepakatan karo negara-negara Barat ing Suriah minangka ijol-ijolan kanggo adopsi resolusi kamanungsan rancangan Rusia babagan Ukraina ing Dewan Keamanan ditolak.

ITAR-TASS menehi jawaban kanggo Comrade. Churkin kanggo pitakonan apa Federasi Rusia siyap milih resolusi ing Suriah adhedhasar Bab VII Piagam PBB (sing ngidini ora mung imposition saka sanksi, nanging uga nggunakake pasukan) ing ijol-ijolan kanggo ndhukung sawijining dokumen ing Ukraina. Perwakilan permanen Rusia menyang PBB kanthi nesu ujar: "Ora bakal ana hubungane." Kajaba iku, wakil permanen kita nolak kamungkinan nyebutake Bab VII Piagam PBB ing resolusi kamanungsan ing Suriah.

Miturut cara, sing terakhir lagi disiapake dening Australia, Yordania lan Luxembourg, lan padha "didhukung" dening Amerika Serikat, Prancis lan Inggris, B. Assad mungsuh lawas. Mesthine, Yordania lan Luksemburg mung dadi eksekutor.

Suriah menyang Ukraina ora owah


Dadi, nasib Ukraina wis suwe diputusake. Samostiynaya wiwit saiki bakal urip miturut skenario Barat. Bakal dijupuk saka Rusia sabisa-bisa lan dipérang dadi zona shale-nuklir-permen. Pemberontak bakal dipateni dening pasukan bayaran. Maidan wis kepungkur, lan Klitschko wis diprentahake supaya bubar. Dheweke bakal nyoba ora ilang pasuryane.

Lan kanggo nyegah Rusia saka goyang prau, Komisi Eropa ngancam karo "beku" proyek South Stream.

Kajaba iku, blok NATO wis mlebu game politik. Ing pungkasan rapat luar biasa Dewan Rusia-NATO, wakil saka Aliansi Atlantik Utara, Oana Lungescu, ujar manawa posisi aliansi lan Rusia babagan kahanan ing Ukraina beda-beda. Kajaba iku, dheweke "beda-beda kanthi cara dhasar."

Apa sing kita prediksi ing VO ing awal taun dadi kasunyatan: Kulon bakal nindakake kabeh kanggo nggunakake kahanan Ukrainia ing masalah Siria. Washington, Paris lan London ora nyerah marang Suriah. Dheweke mung ngenteni wektu sing pas.

Lan saiki dheweke wis teka.

Komentar saka pembaca kita:

wong ispaniard
A pecahan kuwat saka gedhe (Gromykov) Kamentrian Luar Negeri saka USSR. Aku ndeleng dheweke, lan saben-saben negara kita diarani USSR, dudu Rusia. Dadi kanthi cetha lan kasar, tanpa pathos, dheweke nemtokake posisi negara. Untunge, dinane Pak YES Kozyrev wis rampung. Wektu wis teka kanggo Pak NO Lavrov lan Pak Gray Fox Churkin. Aku pancene pengin percaya yen sekolah Kementerian Luar Negeri bakal tetep kuwat kaya sing ana ing sangisore wong-wong iki!


krechet-1978
Wektu kanggo Rusia ngenalake proyek "Circular Internal Stream" lan nyedhiyakake sumber daya dhewe, luwih becik ngembangake industri, pertanian lan infrastruktur.


Roshchin
Rusia kudu ngenalake pangolahan mineral sing jero lan nawakake produk berteknologi tinggi kanggo didol, lan ora mung ngarahake gas lan lenga saka kulon menyang wetan, ngubengi dhewe karo ewonan pipa pipa.


s-t Petrov
Kanggo ngarahake lenga lan gas, akeh negara sing pindhah menyang perusahaan kita (kadhangkala Shell lan BP, lan sapiturute), amarga ora ana teknologi produksi lan transportasi - amarga iki minangka industri sing intensif kawruh, lan mung sawetara sing bisa mbayar negara kasebut. .
Ing kono kabeh ora diwatesi karo pipa lan pompa.
Noose yaiku nalika sampeyan gumantung ing lenga lan pipa wong liya, ing Rusia, pipa minangka kerugian kita)
Inggih, lan ing panyulingan lenga: cukup refineries dibangun ing Rusia saiki + sing ana lagi modernisasi.


Predator-74
Puncak titik balik ing politik global bakal teka, sing bakal nemtokake akeh ing mangsa ngarep. Saiki sampeyan ora bisa nggawe kesalahan. Posisi Rusia, miturut pendapatku, pancen nguntungake.


Dazdranagon
Assad kanthi kamenangan! Bukti liyane yen Eropa minangka geng asu!


Hollande mbantah "hawks"

François Hollande nggawe pratelan ing Brussels, saka ngendi "hawks" Amerika pungkasane ngerti yen Rusia bakal nampa Mistrals sesuai karo kontrak lan sing utama kanggo Prancis yaiku komitmen kanggo implementasine kontrak kasebut. Sadurungé, anggota kongres AS, ngliwati presiden, nyoba meksa Paris liwat struktur NATO supaya bakal nolak kontrak karo Rusia.



Antarane wong-wong sing mlebu pesen menyang Anders Fogh Rasmussen yaiku Michael Turner, kepala delegasi Amerika menyang Majelis Parlemen NATO, lan Eliot Engel, anggota penting saka Komite Kebijakan Luar Negeri Kongres.

Carane ngirimaken RIA News ", anggota kongres ngirim surat menyang Sekretaris Jenderal NATO, ing ngendi dheweke njaluk tuku utawa nyewa operator helikopter Mistral, sing saiki dibangun kanggo Rusia. Miturut para penandatangan, akuisisi kapal kasebut bakal nguatake potensi NATO lan njamin mitra aliansi ing Eropa Tengah lan Timur. Kajaba iku, transfer Mistral menyang tangan liyane bakal dadi sinyal kanggo Putin: "Tuku kaya ngono bakal ngirim sinyal sing kuat menyang Presiden Putin sing nuduhake yen NATO ora bakal ngidinke utawa kanthi cara apa wae ngetutake tumindak sembrono."

Supaya kesepakatan karo Rusia gagal, para anggota kongres menehi saran marang Pak Rasmussen supaya "pencet" ing Paris. Nanging, nalika dheweke nulis "Koran Rusia", referring kanggo sumber uga-informed, lelungan bisnis kanggo Prancis spesialis Rusia melu ing kontrak Mistral diterusake tanpa masalah, karya karo kolega Prancis ana woh.

Kamentrian Pertahanan Prancis ngonfirmasi manawa kontrak kasebut ditindakake miturut jadwal.

5 Juni Présidhèn Prancis F. Hollande ngumumake: “Prancis setya netepi kontrak. Ana kontrak sing ditandatangani ing 2011, sing lagi rampung. Kapal-kapal kasebut bakal dikirim ing wulan Oktober."

Salajengipun, présidhèn Rusia mratelakaken bilih kaleksanan kontrak Mistral saged ndadosaken mupangat tumrap ékonomi Prancis ing mangsa ngarep.

"Kita ngarepake mitra Prancis supaya bisa nindakake kewajiban kontrak, lan yen kedadeyan kaya sing kita sarujuk, mula kita ora nolak sawetara pesenan anyar, lan ora kudu ing bidang galangan kapal militer - lan ing wilayah liyane," ujare tembung Putin, ngandika dening wong ing Interview karo saluran TV "TF 1" lan stasiun radio "Eropa 1", RIA News ".

"Yen Prancis mutusake ora nransfer, mula iki keputusane, banjur bali dhuwit, nanging iki ora bakal menehi kita kesempatan, mesthi, kanggo ngembangake hubungan ing bidang militer-teknis. Dadi, sacara umum, kita siyap nggedhekake kerjasama, lan malah pesenan anyar, bisa uga, yen mitra Prancis kita kepengin banget, "ujare Vladimir Putin.

Paris lan Washington pisah kaya kapal ing segara


Dadi, Prancis nerangake marang Amerika yen bakal ngeyel kinerja kontrak kasebut.

Kanggo blok NATO, aliansi kasebut mung ora duwe dhuwit kanggo tuku Mistral. Mulane, Michael Turner lan perusahaan nyoba njupuk operator helikopter "kanggo nyewa" ...

Komentar saka pembaca kita:

Tor Hummer Kab
Prancis isih gedhe, padha kanca karo sirahe. Amarga sing dadi taruhan dudu kontrak khusus kanggo pasokan Mistral menyang Rusia, nanging reputasi Prancis minangka negara - pemasok senjata utama.
Sapa sing bakal kerjo bareng karo negara sing ora merdika ing keputusane lan bisa uga gagal nepaki kewajiban ing pesenan saka Washington?


Hammer
Inggih, pungkasanipun geyropa badan alus ing paling ing sawetara cara nuduhake semblance saka atose. Inggih, sing utama yaiku proses wis diwiwiti ...


Sibiryak
Opo meneh sirah!!! Sing utama yaiku kursi sing gampang ing titik kaping lima, sampeyan kudu miwiti saka kene, amarga yen ora, karir politik iki ... bebarengan karo partai bakal rampung.


Eropah ngrungokake Yatsenyuk

Uni Eropa bakal mblokir proyek pipa gas South Stream. Alesan kanggo krisis anyar ing hubungan gas antarane EU lan Rusia iku politik, ora ekonomi. Pernyataan anyar kasebut digawe sawise Pak Yatsenyuk saka Kyiv nerangake yen South Stream ora apik kanggo Eropa, nanging ala. Swara Yatsenyuk keprungu ing Brussel.



Sabina Berger, sekretaris pers Komisioner Eropa kanggo Energi G. Oettinger, ngandhakake yen Komisi Eropa ngusulake kanggo beku implementasine proyek pipa gas Rusia.

Nanging kabeh iki diwiwiti saka statement Yatsenyuk. Dheweke menehi rasa wedi marang Ibune Eropa kanthi ngumumake manawa South Stream bakal nambah katergantungan energi Eropa, lan pancen apa sing diupayakake Rusia. Yen Eropa mikir yen Kremlin peduli babagan mbangun sistem keamanan energi ing Eropa, mula salah. Banjur Yatsenyuk, tanpa ado maneh, nawakake kanggo mblokir South Stream.

Lan dina sabanjure, kaya-kaya Ukraina wis wiwit nyetel nada ing Eropah kanggo sawetara wektu, Komisi Eropa ngandika. Dheweke ngelingake Kremlin babagan "Paket Energi Katelu", uga kebijakan sing salah ing arena internasional. Ternyata, sing pertama dina iki ora ateges sing nomer loro ...

EU nglawan South Stream


Elinga yen Rusia wis nyimpulake perjanjian antar pemerintah bilateral babagan kerjasama ing proyek South Stream, sing bakal ngliwati Segara Ireng, karo sawetara negara: Bulgaria, Serbia, Hongaria, Slovenia, Kroasia, Austria lan Yunani. Desember pungkasan, Direktur Departemen Pasar Energi Internal Komisi Eropa K. Borchardt ngandhakake yen perjanjian Rusia karo negara kasebut ora tundhuk karo peraturan EU. Mangkono, dheweke nempatake undang-undang supranasional ing ndhuwur perjanjian antarpemerintah bilateral. Peserta proyek kasebut ora setuju karo pernyataane. Nanging, Paket Energi Katelu wis dadi sandhungan nyata.

Saiki watu liyane wis ditambahake - Crimea. Mesthine amarga Rusia "nggabungake" Crimea manawa proyek kasebut "beku".

Kanggo Kyiv, posisi Uni Eropa mung main ing tangan Yatsenyuk. Kyiv isih pengin tibrate gas ing guise. Lan yen sampeyan ora tibrate, banjur mbayar karo diskon. Sawise kabeh, nganti sèket persen gas Rusia sing dituju kanggo negara-negara Uni Eropa ngliwati saluran "mandiri". Lan Kyiv pengin njaga katergantungan transportasi gas iki.

Komentar saka pembaca kita:

Letun
Aku ilang bobot! Rag "Gazprom" bakal nundha pembayaran utang, siap menehi diskon kanggo rezim musuh, lan ing wektu sing padha njaluk sabotase "South Stream"! Ale, Miller, apa sampeyan pancen padu karo sirahmu ana?!


ankh-andrej
Miller, yen sampeyan ora weruh, saiki ndeleng cangkeme Putin lan nindakake kaya sing dikandhakake. Yen wis diijini, mesthine wis suwe ditutup. Dadi ora perlu...


Thompson
Mung padha, padha arep matèni sawetara manuk karo siji watu!
Yen "UP" bisa digunakake, mula Eropa bisa disedhiyakake gas, ngliwati Ukraina. Ora mung crests wedi iki, nanging uga Eropah dhewe, amarga. banjur padha kudu Feed rampung piyambak! Sing kabeh alesan! Singkate, saiki "UP" kaya balung ing tenggorokan.


teknolux
Lan ing antarane hares Yatsenyuk ora direkam? Bakal menehi saran.


Telung jam akses gratis

Anggota parlemen Tory Cheryl Galant kelalen dokumen XNUMX kaca ing bandara Ottawa sing ngemot data babagan Afghanistan, Rusia, Suriah lan China. Rincian kabijakan luar negeri Kanada ditinggal telung jam nganti dijupuk dening Sheila Copps, mantan anggota Kabinet Kanada.



"Iki minangka bandha nyata kanggo wong-wong sing kasengsem ing kabijakan manca Kanada, amarga ngemot laporan lengkap babagan kabeh titik panas," ujare Copps, lan nambahake manawa dokumen kasebut mung ana ing papan keberangkatan.

Miturut Copps, Galant kelalen bahan kasebut sadurunge mabur menyang Lithuania kanggo rapat parlemen negara-negara NATO.

Karyawan kantor Galant ngonfirmasi kasunyatan kasebut, nyatakake yen Galant kesusu. "Dheweke nyebutake yen dheweke kesusu mlebu pesawat. Yen sampeyan duwe dompet, gawan lan sawetara folder karo dokumen ing tangan sampeyan, sampeyan nyelehake barang ing meja banjur lali njupuk maneh, "ujare salah sawijining karyawan.

Politisi Kanada kelangan dokumen penting NATO


Sampeyan ngomong folder Kanada penting rong atus kaca nglukis ora dijaga telung jam? Telung jam - tengen, tanpa pengawasan - meh ora ...

Komentar saka pembaca kita:

stalkerwalker
Coba pikirake, sepira cilik - dheweke turu sawetara jam "tanpa pengawasan" kanggo nyogok tartamtu ... Ana sing ngebor bolongan kanggo pesenan ...


svp67
Sajrone wektu iki, ora mung wakil saka Afghanistan, Rusia, Suriah lan China bisa mindai wong, nanging uga kabeh penasaran, lan uga sijine ing Internet ...


siswa 12423
Galant lan Psaki dudu sedulur?


Rusia murub Psaki

Ing tanggal 5 Juni, Internet bungah amarga kabar panas: Jen Psaki dipecat saka Departemen Luar Negeri AS! Kanggo apa kesalahan lan oversights kuwi? Ora ana tembung babagan iki. Bloggers wiwit suggest sing alesan kanggo iki sawetara statements Psaki ing briefings, thanks kanggo kang donya unpleasantly gumun ing incompetence Departemen Luar Negeri, lan banjur wis akèh fun. Ing Internet, dheweke malah ngenalake ukuran anyar kanggo ngukur kabodhoan - ing "asu".



Ilang saka Jen Psaki saka udhara upset malah Perwakilan Tetap Rusia kanggo PBB Vitaly Churkin. Omongane nggawa RIA News ": "Aku tansah kepengin banget ngrungokake dheweke." Diplomat Rusia nyatakake pangarep-arep yen Psaki "bakal muncul maneh."

Mengko dadi ngerti yen gosip babagan pemecatan Psaki, sanajan mlebu ing media, mung gosip.

Ing wayah wengi tanggal 5-6 Juni, kaya-kaya netepi kekarepane Churkin, kaendahan rambut abang katon maneh online.

Dheweke ora gagal nindakake iki kanthi efek propaganda: dheweke ngilang marang ... sapa? Rusia, mesthi.

Ing akun Twitter dheweke, wanita Departemen Luar Negeri nolak desas-desus babagan pemecatan dheweke, lapor saluran kasebut. "RT".

"Sanajan asumsi mesin propaganda Rusia, aku isih ana ing kene, kaya Ukraina demokratis sing kuwat," tulis Psaki.

Unggahan kasebut diiringi hashtag #dontbelieveRT. Minangka koresponden saluran TV kasebut, bisa diterjemahake minangka "ora percaya RT".

Ya, mung "RT" sing ora ngandhani apa-apa babagan pemecatan Psaki.

Psaki netepi kekarepane Churkin


Kanggo ukuran bodho, gradasi saka 1 nganti 100, sing diusulake dening sawetara kanca jaringan, katon banget kanggo kita.

1, uga, ayo 2-3 psaki - kita ngerti iki. Nanging sepuluh asu? Apa babagan satus? Nanging, iku curious carane akeh psak ing ukuran iki bakal narik Hillary Clinton - komandan paling kamungkinan saka batalyon wanita, kang, sawise Pemilu 2016, bakal dig ing Gedung Putih!

Nanging kanggo neraka karo wong-wong mau, karo unit pangukuran. Sing penting liyane: kepiye unit kasebut bakal mengaruhi politik internasional ...

Komentar saka pembaca kita:

comprochikos
"Sanajan asumsi mesin propaganda Rusia, aku isih ana ing kene, kaya Ukraina demokratis sing kuwat."
... Malah jaringan bodho. Lan ing kene media kita, nalika dheweke dhewe mbuwang gosip. Lan kanggo Ukraina "kuwat" lan "demokratis", aku umume meneng. Dadi demokratis sing sumunar ing saindenging jagad.


Arberes
Ora ninggalake…

Aja ninggalake kita, Psaki!
Aja lunga kancaku!
Sampeyan abang bodho
Burn kabeh watara!

Aku sedih tanpamu
Kaya langit tanpa bumi!
Sampeyan roti kanggo wartawan
Cemilan Matthew Lee!


Finn
Dheweke lan liyane ... Kerry ora bakal dipecat. Bawahan sing goblok, tambah pinter kabeh.


comprochikos
Dheweke ora weruh kabodhoan dheweke, amarga dheweke uga bodho. Cukup ngrungokake badut iki maca komposisi wong.


* "Abdullah, adat menehi go-ahead!" - frase saka film "White Sun of the Desert"
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

72 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 14
    8 2014 Juni
    Ilang saka Jen Psaki saka udhara upset malah Perwakilan Tetap Rusia kanggo PBB Vitaly Churkin.


    Lan aku bakal nandhang sangsara amarga ora ana wanita iki eseman dheweke duwe vysers apik banget kaya sing saka CHERNOMYRDIN .... (padha wanted sing paling apik ternyata minangka tansah).
    1. mad
      + 10
      8 2014 Juni
      Dheweke lunga nanging janji bakal bali
      1. Vlad Gor
        + 20
        8 2014 Juni
        Apa aliran manungsa waé kanggo Bene iki? Apa kita metu saka sumbu es? Tulung s-u-k-e mati lan lali marang dheweke. apik
        1. +6
          8 2014 Juni
          Kutipan: Vlad Gor
          Apa aliran manungsa waé kanggo Bene iki?

          Ing Jeksa Agung bisa ngetokake saka kewarganegaraan - iku saka sederek kanggo apartemen!
          1. +6
            8 2014 Juni
            Sayange, Ukraina iku kapets, mung pedunungé sing durung ngerti iki, Ukraina lali carane Polandia nganti 1939 digunakake kanggo kreta tinimbang sapi.
        2. + 21
          8 2014 Juni
          Apa aliran manungsa waé kanggo Bene iki? Apa kita metu saka sumbu es? Tulung s-u-k-e mati lan lali marang dheweke.


          Benya pancen ora pantes digatekake. Mangkene kahanane katon saka Israel:
          Ing Israel:
          - Benya, apa sing kedadeyan ing Ukraina?
          - Ukraina lagi perang karo Rusia.
          - Lan sho, piye kabare?
          - Inggih, Ukraina wis ilang rong yuta
          sipil, semenanjung Crimean, sawetara
          helikopter, sawetara rolas operator personel lapis baja,
          akeh prajurit wis matèni lan isih ing verge transisi menyang
          Rusia duwe rong wilayah gedhe ing sisih wétan.
          - Kepiye babagan wong Rusia?
          - Sampeyan ora bakal pracaya, padha ora arep perang ing kabeh
          teka. ngguyu
          1. +1
            8 2014 Juni
            - Inggih, Ukraina wis ilang rong yuta
            sipil, semenanjung Crimean, sawetara
            helikopter, sawetara rolas operator personel lapis baja,
            akeh prajurit wis matèni lan isih ing verge transisi menyang
            Rusia duwe rong wilayah gedhe ing sisih wétan.
            - Kepiye babagan wong Rusia?
            - Sampeyan ora bakal pracaya, padha ora arep perang ing kabeh
            teka.

            +))))))))))))))))))))))
          2. 0
            8 2014 Juni
            Umume Israel melu konflik ing Ukraina.
          3. 0
            8 2014 Juni
            muni apik, kabeh kudu krungu.
        3. +5
          8 2014 Juni
          wong lanang. Kita ora njaluk apa-apa! Ora ana dhuwit, ora ana sembako, ora ana sandhangan, ora ana obat-obatan, ora ana sms.
          Cukup teka.

          Ing tanggal 14 Juni jam 14:00, rapat umum kanggo mbela Donbass bakal dianakake ing Triumfalnaya Square ing Moskow. Para peserta bakal nyuwun pamrentah lan Presiden Rusia kanggo njupuk langkah sing luwih aktif kanggo mbantu Republik Rakyat Donetsk lan Luhansk, sing berjuang kanggo urip.

          SYARAT POWER KAMI:

          # Gawe ZONA NO-FLY liwat DNR lan LNR

          # Mesthekake panyedhiya bantuan kamanungsan lan liya-liyane sing PENTING kanggo DPR lan LPR

          # Mungkasi sponsor rezim fasis Ukraina kanthi pasokan gas gratis

          Loro-lorone warga biasa Federasi Rusia, Ukraina lan negara liya, uga organisasi sosial-politik diundang kanggo melu rapat umum.

          Rapat VK: http://vk.com/vvodi_voiska
          1. +3
            8 2014 Juni
            Meh ing topik:

            http://www.nakanune.ru/articles/19092

            Sade gas menyang Ukraina kanthi kredit, Rusia mbiayai operasi punitive ing sisih kidul-wétan
            Ekonom Vladislav Zhukovsky babagan aspek finansial, politik lan etika saka rembugan Gazprom karo panguwasa Ukrainia

            Lan kutipan saka artikel iki:
            Ora jelas kenapa Gazprom nimbang kemungkinan menehi diskon kanggo Naftogaz, nanging umume nindakake paling ora sawetara pasokan bahan mentah menyang Ukraina, ing ngendi panguwasa sing ngatur ngupayakake anti-Rusia, Russophobic, Bandera-fasis. kabijakan menyang Rusia. Kajaba iku, ora jelas kenapa monopoli gas nyedhiyakake gas menyang Naftogaz tanpa entuk dhuwit - iki bisa dianggep minangka utangan marang rezim neo-Nazi pidana-oligarkis. Kanthi ngedol gas kanthi kredit, Rusia ora mung mbantu defisit keuangan Kyiv ing perdagangan manca karo Eropa lan mbantu Ukraina nyedhaki EU, nanging uga mbayar kanthi ora langsung, menehi dana kanggo operasi punitive, getih ing Ukraina kidul-wétan.
      2. + 17
        8 2014 Juni
        Kutipan saka mad
        Dheweke lunga nanging janji bakal bali

        Malah ana film sing judule "Sometimes They Come Back".
        Lan saiki aku bakal ngomong sawetara tembung babagan presiden anyar Ukraina!

        Apa mambu Poroshenko?

        Pasuryan sing njijiki!
        Coba delengen moncong iki.
        Departemen Negara panggang presiden-
        Taipan permen Petka Poroshenko.

        Dheweke ana ing jaman kepungkur-Valtsman, oligarki mulya,
        Wong Yahudi lan Nazi kabeh digabung dadi siji.
        Mung wingi, mug bandit,
        Nanging dina iki presiden ing hukum!

        Sampeyan ora bisa nglampahi karo Maidan ing chaff!
        Panjenenganipun punika kalach grated karo owah-owahan!
        Tangane nganti sikut getih,
        Ukraina Wétan, dheweke minangka algojo!

        Wis suwe jelas kanggo kabeh wong sing maju
        Ora perlu pinter!
        Senajan PETIA sampeyan raja lan coklat,
        Nanging kowe mambu mayit lan telekmu dhewe!!!

        Ditempelake ing peresmian PARASHENKO!
        1. + 15
          8 2014 Juni
          Kitab Suci ing kanthong, hukum ing tangan
          Ing liyane - tandha saka daya ataman
          Dheweke sumpah banget tresna kanggo wong
          Sing dadi pait saka permen Petrusha
          Kalih pasuryan I (a) nous saiki presiden
          Saiki kabeh bakal persis ing coklat
          Lan njupuk kantor iki "sabar"
          Wiwit sepi telek ing Timur
          Dina iki Petya ngandika banter
          Dheweke nuthuk dhadhane nganggo ajiné, nanging tumindak liya
          Kaya ing urip wong nelpon "Inggih, der.mo!"
          Ile miturut ilmu: "Sifat lanang!" ngguyu

          Halo kanca! hi ombenan
          1. +2
            8 2014 Juni
            Kutipan saka: major071
            Dina iki Petya ngandika banter
            Dheweke nuthuk dhadhane nganggo ajiné, nanging tumindak liya

            To the point sobat! Dheweke wis janji kaping pirang-pirang kanggo pindhah menyang Donbass, nanging isih ora ana! Mungkin gawe???
            Kula ngaturaken sugeng rawuh! hi ombenan
        2. +2
          8 2014 Juni
          Nah, mung SUPER SUPER SUPER !!! apik
        3. N.Zero
          +2
          8 2014 Juni
          hi bab mambu cadaverous karo telek dhewe...
          banget wawasan lan wawasan! apik
        4. +9
          8 2014 Juni
          Kutipan: Arberes
          Apa mambu Poroshenko?

          Ora Poroshenko, nanging isih ....
    2. + 16
      8 2014 Juni
      Quote: LYOKHA padha
      Lan aku bakal nandhang sangsara amarga ora ana wanita iki

      Iku bener! Ing kawitan padha mbusak Pak McFaul, wong sing paling pinter (dheweke ngomong omong kosong sing ora bakal kelingan) ngguyu , lan saiki Psaki !!!!! belay Ora, aku ora bakal slamet saka sanksi kaya ngono! wassat
    3. Komentar wis dibusak.
      1. +4
        8 2014 Juni
        Kutipan: Alexander Romanov
        .Arep kekacauan lan prajurit -pi ****e menyang Washington.Iku kabeh!

        Kaya ing dongeng, ana watu sing ditulis (aku ora kelingan carane, yen aku mbenerake) sampeyan bakal ngiwa, sampeyan bakal nikah, sampeyan bakal nemokake pati sampeyan tengen, nanging. yen sampeyan langsung?
        1. Komentar wis dibusak.
        2. +4
          8 2014 Juni
          Kutipan saka tronin.maxim
          piye yen lurus?

          Sampeyan bakal njaluk pil ngguyu
          1. +4
            8 2014 Juni
            Kanca-kanca, deleng video sing menarik banget:
        3. 77 bob 1973
          +1
          8 2014 Juni
          Lan yen sampeyan mencet watu langsung karo bathuk!
        4. +1
          8 2014 Juni
          Kutipan saka tronin.maxim
          Kaya ing dongeng, ana watu sing ditulis (aku ora kelingan carane, yen aku mbenerake) sampeyan bakal ngiwa, sampeyan bakal nikah, sampeyan bakal nemokake pati sampeyan tengen, nanging. yen sampeyan langsung?

          Sampeyan bakal mecah bathuk ing watu.
      2. +2
        8 2014 Juni
        Yen sampeyan pengin tentrem lan negosiasi, pindhah menyang Moskow, yen sampeyan pengin kekacauan lan prajurit, pindhah menyang Washington.

        Kabeh iki dadi! Nanging tren utama ing donya saiki katon ing liyane ... ING PERJUANGAN DOMINASI EKONOMI!
        Mikir babagan kabijakan Amerika Serikat - adhedhasar IMPOSISI ing saindenging jagad, utamane ing EUROPE, saka SOLUSI politik kaya ngono sing ING PENGEMBANGAN EKONOMI NEGARA EROPA ... nalika ora nyopir dhewe, sing ditresnani. siji, menyang sudhut! Kabijakan sing ditindakake dening Amerika meksa negara-negara Eropa kanggo njupuk keputusan sing wicaksana sing ora ngidini Eropa ngatasi krisis ... lan kanthi mangkono njamin lan nguatake kamardikan ekonomi. Iki carane ngilangake awake dhewe saka kamardikan politik.
        Ing wektu sing padha, AXIOM dilalekake - KEBIJAKAN, IKI MANIFESTASI EKONOMI ING IKI UTAWA KONDISI LAIN. Ing sawetoro wektu, politik wiwit nemtokake pangembangan ekonomi (buntut wags asu ... lan ora kosok balene!). Kanthi iki, Amerika nyoba nggawe ekonomi saya ambruk lan ambruk ing Eropa ... banjur KEBIJAKAN EROPAH BISA GANTUNG ING AS! Amerika bakal numpes saingan, nelukake pasar, cepet ngatasi krisis lan sepisan maneh dadi Pangeran DUNIA!
        Kuwi mung negara-negara Eropa sing duwe wates sabar ... lan ... kayane ... wis tekan.
      3. Komentar wis dibusak.
    4. + 12
      8 2014 Juni
      Quote: LYOKHA padha
      wanted sing paling diaktifake metu minangka tansah


      http://www.image.kg/images/2014/06/07/rhit.jpg
    5. +2
      8 2014 Juni
      dheweke mung ora bisa ngungkapake pikirane, nanging dheweke duwe, nanging iki ora ngerti carane mikir, lan iki beda banget.
    6. +6
      8 2014 Juni

      awake dhewe bakalan kangen kowe ngguyu
      1. +4
        8 2014 Juni
        "PSAKI wis edan!" Dheweke ora bisa mudhun, dheweke edan!

        Ora ana pikiran utawa pesona!
        Kuwi alangan!
        Dheweke bodho kaya neraka
        Lan iki langgeng.

        Dheweke ngapusi
        Departemen Negara tansah dhawuh
        Ing kene Psaki ngomong,
        Lan mung lintang!

        Aku wis mangan asu ing Psaki iki. Pengasah pena sing sampurna!
        Kabeh padha, apa ana Gusti ing donya, yen "individu" kuwi rampung ing Departemen Negara?
      2. waisson
        +3
        8 2014 Juni
        -------------------- hi
  2. +9
    8 2014 Juni
    Matur nuwun kanggo review minggu iki, aku seneng banget karo Psaki. eseman
    1. + 23
      8 2014 Juni
      1, uga, ayo 2-3 psaki - kita ngerti iki. Nanging sepuluh asu? Apa babagan satus? Nanging, iku curious carane akeh psak ing ukuran iki bakal narik Hillary Clinton - komandan paling kamungkinan saka batalyon wanita, kang, sawise Pemilu 2016, bakal dig ing Gedung Putih!


      http://www.image.kg/images/2014/06/06/BgY3J.jpg
      1. + 16
        8 2014 Juni
        Kutipan saka igordok
        igordok

        Iki iker-iker rasukan, ngandika tembung ekstra lan BANG belay
      2. sazhka4
        +3
        8 2014 Juni
        Kutipan saka igordok
        igordok SU Dina iki, 08:51 ↑

        Iku kaya jimat. Supaya pikirane ora ngganggu.. Banjur dumadakan Rusia bakal ana ing Asia lan Geyrop ing wektu sing padha.. Banjur ana China lan Amerika Kidul.. Insya Allah. Pindosam mung tetep karo rebana cedhak geni. Duwe ngrokok hemp Ukraina, "ajrih" saben klik ..
    2. +1
      8 2014 Juni
      Minggu ala.
      Mual diwiwiti saka posisi PDB ing Ukraina.
      Wong-wong sing dikonsolidasi, siap nandhang sanksi, persatuan ing Duma, lan ing kene kita!

      DPR wis disetrika, lan UP nawakake kanggo "meretas" endhog
      Lan kita nyekel tangan karo Parashenko. Sampeyan ora bisa ngumbah tangan getih kanggo menehi salam.
      Zurabov congratulated ing peresmian
      IMHO, yen kita wis kejiret ing gambit Ukrainia, banjur nerusake, nuduhake untu Turchinov karo driji sikil boot ing bledug. Lan supaya dadi ala, nanging nyawa luwih gampang.
      1. N.Zero
        +4
        8 2014 Juni
        Luwih becik mual "saka posisi GDP ing Ukraina"tinimbang saka mambu getih gedhe ... Entri pasukan Rusia nggabungake masyarakat Ukrainia, lan kerugian (kalebu ekonomi) sajrone ATO bakal dipecah.
        1. +1
          8 2014 Juni
          Iki worth pangerten. Big Blood bakal, yen sampeyan ora ngirim pasukan.
          [media=https://m.youtube.com/watch?v=Uj0NGhoLxTw]
          1. Komentar wis dibusak.
          2. N.Zero
            +4
            8 2014 Juni
            Getih bakal ana ing tangan presiden Ukrainia, nanging dudu kita!...
            Pasukan lemah Ukrainia bersenjata karo bahan bakar Tochka-U lan sistem rudal pertahanan udara -120 km, Smerch MLRS -120 km, Elbrus OTRK -300 km. Dheweke bisa nyerang kutha-kutha Rusia gedhe kayata Belgorod lan Taganrog. Iki mung ana ing film Pantsyr-1C lan liya-liyane. Sistem pertahanan udara tipe S-300,400) nyegat kabeh sing mabur liwat ... ora ana sirah babagan iki lara (ora kaya Presiden) ...
            Kajaba iku, pertahanan udara Ukraina luwih kuwat lan luwih terlatih tinimbang Georgia.
            Aktifake serangan teroris dening layanan khusus Ukraina ing wilayah Rusia.
            Aspek politik... Lukashenka lan Nazarbayev ora ndhukung Rusia ing aneksasi Crimea. Isolasi politik lan ekonomi saka introduksi pasukan bakal ngrusak ekonomi Rusia.
            1. 0
              8 2014 Juni
              Apa sampeyan wis mlebu neraka?
              dill kita ora duwe tank sing siap tempur, lan sampeyan ngomong babagan presisi dhuwur ... hi
              '
          3. +3
            8 2014 Juni
            Kutipan: a52333
            Iki worth pangerten. Big Blood bakal, yen sampeyan ora ngirim pasukan.


            Lan malah luwih nalika ngenalaken. Ing sawijining wektu, USSR ora ngirim pasukan menyang Spanyol, nanging bantuan iku akeh. OBAMA lan liya-liyane kaya dheweke mung ngenteni ing ngendi Rusia bisa nembus. Aku mikir kabeh ana wektune. Nganti saiki, aku ora weruh dhukungan saka wilayah liyane ing sisih kidul-wétan Ukraina. Apa dheweke ngenteni kapan bakal ana. Utawa ora cukup kanggo wong-wong mau Odessa?
        2. 0
          8 2014 Juni
          Kutipan saka N.Zero
          Luwih becik mual "saka posisi GDP ing Ukraina"tinimbang saka mambu getih gedhe ... Entri pasukan Rusia nggabungake masyarakat Ukrainia, lan kerugian (kalebu ekonomi) sajrone ATO bakal dipecah.

          Lan sampeyan ora perlu ngirim pasukan, bakal cukup bantuan karo peralatan, senjata, amunisi lan persediaan kamanungsan, lan milisi dhewe bakal ngremuk nits.
  3. +6
    8 2014 Juni
    Checkpoint "Dolzhansky" rampung ing kontrol pasukan pertahanan diri saka LPR.- dadi mungkin saiki sing paling penting yaiku mindhah wates menyang LPR ... aran
    Eropah ngrungokake Yatsenyuk- ayo Eropa maneh ngrungokake terwelu lan mikir babagan:Kyiv ora siap nyerah gas Rusia, ujare kepala pamaréntahan Ukraina Arseniy Yatsenyuk., uga bakal ngrungokake tembung saka PDB babagan konsekuensi kanggo EU ing acara mbalikke gas Rusia menyang Ukraina. ngguyu
    1. +7
      8 2014 Juni
      Quote: Jeneng
      Pos papriksan "Dolzhansky" wis rampung ing kontrol pasukan pertahanan diri saka LPR - supaya bisa nganti titik kanggo mindhah tapel wates jero menyang LPR ... aran
      Lan malah prajanjèn ora ngganggu kita! Kajaba iku, padha ninggalake CIS, lan iki mung document lan persetujuan konfirmasi wates Eropah! ngguyu
    2. +4
      8 2014 Juni
      "Dolzhansky" apik, saiki kita bakal pindhah menyang mertua luwih cepet !!!
      1. +1
        8 2014 Juni
        Kutipan saka: warrior1979
        "Dolzhansky" apik, saiki kita bakal pindhah menyang mertua luwih cepet !!!

        Ya, ibu maratuwa iku suci!
  4. +3
    8 2014 Juni
    Duta Besar Zurabov ngunjungi sampeyan ...- Frasa Zurabov sing "... rencana Poroshenko kanggo pemukiman muni nyemangati ..." punika bewildering ... Ing DPR lan LPR, shelling kutha ora mandheg malah sak peresmian ... Apa sing nggawe duta kita dadi nyemangati. recourse Nyuwun
    1. +2
      8 2014 Juni
      Quote: Jeneng
      .Apa sing njalari duta kita dadi pengarep-arep.
      Ya, dheweke ora serius. Mung wae yen dheweke ngomong kanthi cara pikire, mula dheweke bakal langsung diwulangake piwulang babagan demokrasi lan kebebasan ngomong ing kana. Lan dheweke pancen ora pengin.
      1. +1
        9 2014 Juni
        Kabeh iki wiwit menehi sawetara jenis farce -: uga, mesthi, padha barked kanggo wartawan saperangan kaping lan Kyiv, buntut antarane sikil, langsung dirilis - Aku mung kepingin weruh carane akeh dijupuk aktivis anti-Maidan - pejuang pertahanan diri saka Malarussia lan mung uninvolved, saiki ing pakunjaran lan ing interogasi - bakal ana reaksi kanggo wong-wong mau, kajaba kanggo sijine wong ing buku putih. Miturut cara, ing udhara Rusia 24 - wektu sing dikhususake kanggo tim bal-balan 2,5 kaping luwih saka acara ing Ukraina, lan ing kene ana uga molase kidul lan omong kosong liyane - aku iki minangka indikator.
  5. +4
    8 2014 Juni
    Minggu iku menarik. Utamane peresmian lan sing sadurunge. Bocah Ukrainia sing miskin, ora bisa ngatasi kasenengan. Aku meh nyelehake carbine ing presidenku. Lan kaya busuk pidato presiden iki ing Rada, sing pungkasane bungah. Kamulyan kanggo Ukraina, nduweni simbol kekuwatan presiden, kaya kabeh kabijakan. Mace karo stylet rahasia kanggo ngunekke sneaky saka underside.
    Inggih, boten, padha ora weruh meanness kuwi. Sing utama wis jelas - WHO terus, bagean wong sing nganggo basa Rusia isih dipateni, wartawan Rusia, kaya biasane, ditundha. Kok urutane bodho...
  6. +3
    8 2014 Juni
    Rusia diserang ing kabeh wilayah, lan tentara kita ...
  7. 0
    8 2014 Juni
    Kemungkinan ijol-ijolan wong kanggo gas dhuwur banget, aku kepingin weruh yen iki dikonfirmasi dening wong lan bakal terus melu chirping utawa bakal nemokake panggunaan liya kanggo awake dhewe?
  8. + 17
    8 2014 Juni
    Inggih, kanggo Crimea Rusia ..! ombenan
    1. +5
      8 2014 Juni
      nebudu lepit otsebjatinu tut vsjo skazano
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Komentar wis dibusak.
  9. +6
    8 2014 Juni
    "... Pejabat sing ditunjuk kanggo makili Federasi Rusia ing upacara pelantikan "presiden" Ukraina Petro Poroshenko bakal dadi duta besar Rusia kanggo Ukraina, Mikhail Zurabov. Luwih saka telung sasi, Zurabov ana ing Rusia, dielingake ing Februari "kanggo konsultasi.."
    Zurabov ing Ukraina wis rampung ora kurang saka dhingklik ing tentara. Kabeh Maidan-Chemaydan minangka asil saka inkompetensi. Utawa dheweke mimpin Kamentrian Kesehatan lan lingkungan sosial, utawa langsung dadi duta, sawetara jinis buruh multi-stasiun. Lan ing kabeh wilayah kegiatan, karusakan, kajaba dompet sampeyan, mesthi. Ing Antartika, dutane kanggo penguin.
  10. +7
    8 2014 Juni
    Saka Zurabov, duta besar kaya saka kutha ... peluru. Dheweke lan tetep biasa-biasa wae. Barat ora bakal tenang ing hubungane karo Rusia. jagad iki ora ana watese! Iki ora dianggep. Review minangka plus, koyo biasane.
    1. +1
      8 2014 Juni
      Ya, lan minangka kepala Kementerian Kesehatan lan Pembangunan Sosial, dheweke uga ora apik banget.
    2. +4
      8 2014 Juni
      Kutipan saka Altor86
      Saka Zurabov, duta besar kaya saka kutha ... peluru.

      nanging ora bisa clone utawa gabungke Churkin? Lan banjur "duta Besar Federasi Rusia ing Ukraina" gagal lengkap ....
    3. 0
      8 2014 Juni
      Kutipan saka Altor86
      duta kaya saka kutha ... peluru.. Dheweke lan tetep biasa-biasa wae

      IKI MUNG KEPALA OPO. MUNG.
  11. +2
    8 2014 Juni
    Tersky
    Iku wektu kanggo nyabut sirahe, lan dudu kewarganegaraan lan properti, tk. 105% dheweke wis suwe duwe paspor warga AS ing kanthonge, lan kanggo adonan sing dicolong saka wong-wong, dheweke duwe dhuwit cukup kanggo mbiayai scumbags saka Maydaun, ora mung kanggo tuku real estate anyar ing gunung. Iki BAB #2.


    Aku elinga, aku elinga ana wong Yahudi gundul cilik ing kene, sawise dheweke nyoba ninggalake "tandha" ing endi wae kaya sapi. Sanadyan milyar utawa mayuta-yuta bantuan zdoh, minangka padha ngandika ing mlarat, bab sing padha ngenteni iki kriting-rambut.
    1. 0
      8 2014 Juni
      Kutipan saka anfil
      Aku elinga, aku elinga ana wong Yahudi gundul cilik ing kene, sawise dheweke nyoba ninggalake "tandha" ing endi wae kaya sapi. Sanadyan milyar utawa mayuta-yuta bantuan zdoh, minangka padha ngandika ing mlarat, bab sing padha ngenteni iki kriting-rambut.


      Kaping pisanan, ora mung wong Yahudi sing ngrusak lan omong kosong, maneh, pitakonan - lan kanthi idin sapa sing dicekel lan dicekel? Sapa sing ana ing mburi bajingan iki? Ora wong Rusia dhewe sajrone sejam?

      Kapindho, amarga ana siji maling sing mati (ing MASALAH?!), awake dhewe ora adhem lan ora panas, sing luwih penting, menyang endi. "miliar" ? Yen maling liyane, banjur sayang, ora ana alesan kanggo bungah.
  12. +4
    8 2014 Juni
    Minggu iku luar biasa amarga maneh nuduhake sapa sing. Iki peresmian saka mongrel Amérika, lan prajurit tiba saka pengawal kehormatan banget, lan Psaka ditransfer menyang departemen analitis Presiden Obram (guyon, mesthi, nanging aku bakal mundhakaken dheweke), lan sukses lanang jujur. ing Wetan Kidul. Nanging aku ora ngerti kenapa Nazi diundang menyang perayaan bodho "landing gedhe"? Mungkin 70 taun kepungkur, sadurunge ndharat, dheweke ngobrol karo Hitler? Nanging babagan apa. Cetha kanggo kabeh wong yen Uni Soviet, sing wis entuk kekuwatan gedhe ing wektu kasebut, bakal gampang tekan Selat Inggris lan ngluwihi ... Dadi wong-wong Anglo-Saxon kudu ilang. Lan pitakonan persetujuan tetep mbukak. Utamané saiki, nalika padha mbukak ndhukung Nazi ing Ukraina. Dereng! Sing pertama, manuk walet cilik, mabur. Aku lan wong Korea nolak dolar ing pemukiman bebarengan. Dadi seminggu +
    1. Korablev
      +5
      8 2014 Juni
      Kutipan saka: ochakow703
      . Cetha kanggo kabeh wong yen Uni Soviet, sing wis entuk kekuwatan gedhe ing wektu kasebut, bakal gampang tekan Selat Inggris lan ngluwihi ... Dadi Anglo-Saxon kudu ilang.

      Lan iki wis jelas kanggo kabeh wong ing wektu sing suwe, bukaan ngarep kapindho perlu kanggo Angla-Saxon lan Amerika kanggo nyegah nggawe Republik Soviet Eropa, nalika dadi jelas yen "lagu kasebut ditembangake. "ing antarane Nazi.
  13. +2
    8 2014 Juni
    Warga Zurabov nampa jabatan duta ing semangat tradhisi Soviet sing paling apik Dheweke nyerbu, nutupi awake karo posisi sekretariat Komite Pusat lan ora katon ing salah sawijining negara Afrika utawa Korea Lor. Iki entuk kedutaan besar ing Ukraina. Lan apa sing ditindakake ing kana kajaba ngatur pesta ing kedutaan? Lan yen D Psaki dipecat, sampeyan kudu nonton Zadornov ing TV kanggo ngguyu.
  14. +3
    8 2014 Juni
    Yatsenyuk(s) wis sadurungé.


    http://img-fotki.yandex.ru/get/9651/42410816.7b/0_d7ba4_b9a5960b_orig.jpg
    http://www.image.kg/images/2014/06/07/skP2n.jpg
  15. +2
    8 2014 Juni
    Wong Prancis seneng banget. Apik banget Hollande!
  16. +2
    8 2014 Juni
    Kutipan saka Altor86
    Saka Zurabov, duta kaya saka kutha ... peluru.


    Hmm... ketoke, negara apa, kuwi dutane kono.
  17. -5
    8 2014 Juni
    "Rencana licik Putin" Ora suwe kita bakal ngilangi trik iki ing omah
    http://rusvesna.su/recent_opinions/1402090057
    1. 0
      8 2014 Juni
      Pendapat alternatif - kabeh ora dadi ala:
      http://takie.org/news/kolonel_rasskazyvaet_kak_rossija_progadila_ukrainu/2014-06
      -07-10841%20-
    2. -4
      8 2014 Juni
      http://takie.org/news/kolonel_rasskazyvaet_kak_rossija_progadila_ukrainu/2014-06
      -07-10841 - panemu alternatif (respon artikel B. Rozhin)
  18. XYZ
    + 18
    8 2014 Juni
    Lan aku seneng karo tampilan Poroshenko iki. Kanthi giblets saka oligarki experienced, felt sing soko substandard wis didol kanggo wong, amarga. nindakake dhewe kaping pirang-pirang. Mung dheweke ora ngerti ngendi dheweke dirudopekso lan mikir keras.
  19. +7
    8 2014 Juni
    Minggu iku angel kaya biasane. Aku iki pleasantly kaget dening netepake Prancis kanggo ngrampungake construction saka Mistral kanggo Rusia, senadyan meksa saka Russophobes, ketoke, ing serikat buruh industrialis banget transparently hinted ing langkah iki, ora ana siji ing Eropah kepengin kanggo ngalami losses amarga sawetara jenis Ukraina sing ora stabil, sing ora bisa mutusake cara urip - karo Rusia minangka negara merdika utawa karo Kulon, nanging tanpa pendapat dhewe ing kabeh bidang urip. Wong Bulgaria mesthi bisa slamet ing tekanan, yen ora ngendhegake pambangunan pipa gas, yen ora, junta bakal terus manipulasi Gazprom ing babagan transit. Donbass kasil nglawan teroris - aku ora bisa nyebat tentara, ing Internet ana foto-foto pasuryan saka Garda Nasional, sing nyekel tangan manungsa ing cangkeme - kaya kewan ing Suriah, kanthi cara, dheweke duwe. soko ing umum. Kepala Ukraina ora bakal mungkasi perang sipil, ing pidato dheweke nyampur kabeh supaya kabeh wong ngerti yen dialog lan perdamaian ora dikarepake. Miturut cara, dheweke arep bali menyang Crimea, sampeyan ora bisa bali apa historis ora kagungane sampeyan. Aja ngunjungi armada kasur ing Crimea!
    1. +1
      8 2014 Juni
      Kutipan: Gray 43
      Minggu iku angel kaya biasane. Aku kaget banget karo tekad Prancis kanggo ngrampungake konstruksi Mistral kanggo Rusia, sanajan tekanan saka Russophobes ...

      ya, kabeh wis jelas karo iki - 25% saka Prancis kanggo Marie Le Pen, mula Hollande prihatin babagan rating sing terus mudhun, nanging aku ora mikir bakal mbantu.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. -1
      8 2014 Juni
      Kutipan: Gray 43
      Wong Bulgaria mesthi bisa slamet ing tekanan, yen ora ngendhegake pambangunan pipa gas, yen ora, junta bakal terus manipulasi Gazprom ing babagan transit.


      Wong Bulgaria, kaya biasane, ora bakal ngaco - ora bakal turu kanthi tentrem ...
      "MOSCOW, 8 Juni. / PRIME /. Bulgaria nundha karya ing proyek South Stream nganti komentar Komisi Eropa diilangi, Perdana Menteri Bulgaria Plamen Oresharski ngandika dina iki ing briefing sawise rapat karo senator AS "

      Ya, apa jenis wong, kaya sing diucapake: "siji tembung - Romania ... dadi wong Bulgaria? Lan apa bedane ...)))"
  20. tukang kapal100
    0
    8 2014 Juni
    HALLO SEDEREK!!! NANG ndi-ndi aku wis "LINKED" menyang situs kasebut.... NANGGO KOWE.... WAR, DONBASS.... AKU... SAK DONET TCHINA.... AKU MUNG MOSCOW... KUWAT BANGET. ... KABEH SAUDARA ANA .... SLAVYANSK, DONETSK ..... NANGING, URIP LANGSUNG!!!! CEPAT NIKAH!!!!! Nuwun sewu kulo saking TOPIK)))))))))))))))
  21. +3
    8 2014 Juni
    Saliyane review:
    Pasukan anyar wis muncul ing arena perang sipil ing Ukraina: Tentara Pembebasan Rakyat Ukraina (UNOA)
    07 Juni 2014 | 18:08
    Ing mangsa ngarep banget, unit Tentara Pembebasan Rakyat Ukraina (UNOA), tatanan sing bakal rampung, bakal mlebu perang.
    Penulis bisa ketemu karo wakile, sing ngandhani babagan alasan nggawe lan tujuan langsung saka dhawuhe. Sesuai karo pengaturan sing ndadekake wawancara iki bisa ditindakake, kita ora bisa ngumumake jeneng, wong iki, utawa papan ing ngendi rapat iki ditindakake.
    P: Ana akeh formasi bersenjata ing Ukraina saiki. Kanggo apa tentara sampeyan?
    A: Pancen, ana akeh formasi, luwih akeh tinimbang sing kudune. Nanging masalahe ora ana siji-sijia sing bakal mbela kepentingan Ukraina. Ala, iku. Tentara Tenggara mbela kepentingane pedunung wilayah wetan, sing wis ngumumake kedaulatan. Padha emphatically supaya tembung Ukraina, Ukrainia. Lan iki bisa dingerteni: iki wilayah Rusia sing wis nyetel dalan kanggo reunifikasi karo Motherland sing gedhe, lan dheweke ora prihatin babagan kepentingan Ukraina.
    Akeh formasi sing padha ngomong babagan pertahanan Ukraina - "penjaga nasional", macem-macem "battalion khusus", pravoseks lan geng neo-Nazi liyane, nyatane, minangka mungsuh utama, saka ngendi negara kita kudu direksa. Iku liwat efforts sing kita ilang Crimea, paling kamungkinan, kita ilang Lugansk, Donetsk, lan bisa uga wilayah liyane. Iki minangka pasukan pidana sing tumindak miturut dhawuh saka Kulon, kanggo kepentingan Kulon, sing tujuane kanggo nyurung pembantaian fratricidal ing Ukraina. Kaya ing Irak, ing ngendi Syi'ah padha diadu lan di-push menyang karusakan dhewe.
    Ing kahanan iki, mung pasukan sing tumindak kanggo kepentingane sing bisa nylametake negara. Ing Ukraina saiki, engulfed ing anarki lan lawlessness, protes sipil, disobedience sipil ora mung ora efektif, nanging uga agawe. Geng bersenjata mung bisa ditangani kanthi kekuwatan senjata.
    P: Lan apa, miturut pendapat sampeyan, kapentingan Ukraina?
    A: Kepentingan iki jelas. Negara butuh ketertiban, persatuan, nanging ora kanthi biaya kekerasan lan ngetrapake standar wong liya, nanging liwat pemahaman babagan nasib sing umum lan kasunyatan manawa kita luwih kuwat. Ukraina butuh hubungan sing apik karo wong-wong ing saubengé lan, sing paling penting, karo Rusia lan Belarus persaudaraan. Kapentingan negara mbutuhake warga negara kita ora bisa dibagi miturut garis nasional utawa linguistik. Dheweke uga njaluk supaya ora ana papan ing tanah Ukrainia kanggo Nazi lan wong Yahudi sing ngedol negarane kanthi dolar utawa euro, ngekspor emas kita ing luar negeri, utawa nyedhiyakake wilayah kanggo ngubur sampah nuklir.
    P: Dadi sampeyan pasukan pro-Rusia?
    A: Ora, pro-Ukraina. Nanging kasunyatan sing manunggal karo Rusia iku salah siji saka kapentingan utama lan langgeng negara kita.
  22. +4
    8 2014 Juni
    P: Kepiye Crimea, Lugansk lan Donetsk? Apa sampeyan nganggep Tentara Tenggara minangka separatis?
    A: Mesthi, mundhut Crimea minangka kahanan sing lara banget kanggo kita. Nanging kita ngerti sebab-sebab sing nyebabake wong-wong Krimea bisa ketemu maneh karo Rusia. Kita mangertos manawa sing nyalahke iki ana ing saben kita. Awit kita kabeh kudu disalahake amarga kasunyatane yen geng fasis wis kuwasa ing negara kita, sing mbagi warga dadi kelas siji lan kelas loro, lan nduweni keberanian kanggo njamin yen dheweke tumindak atas jenenge wong Ukraina.
    Sayange, kaya sing dakkarepake, sanajan kita nyapu junta, wong Krimea utawa Donbass ora pengin tetep dadi bagean saka negara kita. Meksa kanthi kekuwatan senjata utawa sanksi ora ana gunane. We are Ukrainians, lan kita ora duwe pilihan, lan supaya wong saka negara liyane pengin manggon ing negara kita, kita kudu nggawe Ukraina saestu nyaman lan makmur.
    Senadyan rasa lara lan ora nyenengake, kita bakal nampa pilihan saka sedulur lan sedulur kanggo njaga persaudaraan. Dene wadyabala ing Kidul-Wétan, iki sekutu kita, digawa lunga dening mungsuh umum, lan kita koordinasi tumindak kita.
    P: Apa sampeyan ngakoni yen sawise nggulingake junta, wilayah kulon wis pengin pisah?
    A: Aku dhewe wong Kulon, asli saka Volyn. Lan sing ana ing UNOA, yen ora mayoritas, paling ora setengah. Bagéyan penting saka pejuang kita yaiku sing kerja ing Rusia. Lan iki biasane wong Kulon. Sampeyan ora kudu nganggep yen kabeh warga Lviv, Uzhgorod, Ivano-Frankivsk, Lutsk kabeh Bandera. Kita ora kudu lali yen pedunung Ukraina Kulon sing dadi korban utama bandit UPA, lan batalyon pemusnahan, unit pertahanan diri, lan unit polisi sing melu ngrusak geng Bandera kalebu warga lokal. Sebagéyan penting saka wong-wong Kulon sing saiki kerja ing Rusia lan seneng banget karo hubungan sing apik ing antarane negara kita. Siji ngirim ora mikir sing mung wong kaya Muzychko manggon ing Kulon negara. Umume wong normal. Nanging dina iki padha wedi.
    P: Apa ukuran UNOA?
    A: Aku mung bisa jeneng sampeyan cadangan mobilisasi ing Rusia. Udakara 5 yuta wong Ukraina kerja ing kene. Malah siji persen saka jumlah iki bakal dadi 50. Iki cukup kanggo ngremuk junta. Kita nampa pangkat lan warga negara liya - Rusia, Belarus, Armenia. Kita didhukung dening Cossacks Rusia. Kaya sing dakkandhakake, kita sesambungan karo Resistance Tenggara. Kita duwe kekuatan sing cukup. Ora ana kekurangan personel sing dilatih.
    P: Kapan sampeyan bakal tampil?
    A: Kita wis tumindak. Klompok seluler UNOA wis beroperasi ing saindhenging Ukraina, nyiapake serangan kita. Kalebu karya ditindakake kanggo netralake mungsuh wong Ukrainia, wong-wong sing nglakoni kejahatan serius marang dheweke. Lan kita bakal metu nalika kabeh kahanan digawe kanggo mungkasi junta lan Nazi ing saindenging Ukraina kanthi siji jotosan. Iki kudu ditindakake kanthi cepet supaya bisa ngindhari korban sing ora bisa dihindari sajrone konflik sing terus-terusan.
  23. +2
    8 2014 Juni
    P: Apa sampeyan sesambungan karo Yanukovych?
    A: Iki ora perlu. Saka sudut hukum, dheweke mesthi tetep dadi kepala negara sing sah. Mbok menawa, sawise mardika saka Ukraina, dheweke bakal melu ing proses politik kanggo mbentuk pamaréntahan sah ing negara. Senadyan hak moral kanggo kepemimpinan banget diragukan. Wong anyar, sing durung najis apa-apa, kudu teka.
    P: Kepiye sampeyan ndeleng masa depan Ukraina?
    A: Bakal ditemtokake dening subyek utama kekuwatan - rakyat. Nanging aku mikir yen pilihan sing paling apik kanggo negara kita yaiku aliansi sing cedhak karo Rusia lan Belarus, kanthi bentuk konfederasi. Sampeyan kudu eling sing negara Ukrainia jumeneng sabenere ing framework lan thanks kanggo negara Rusia. Kita minangka bagean saka jagad Rusia sing gedhe, peradaban Rusia lan budaya Rusia. Nolak iki minangka bunuh diri kanggo Ukraina, kaya sing kita deleng ing conto saiki. Sawise kabeh, nyerahake bagean Rusia sampeyan kaya ngethok setengah.
    P: Apa nasib junta lan pimpinan Nazi?
    Wangsulan: Bab ingkang utama iki wis dadi bangsa jajahan Kulon. "Komisaris" Amerika mrentah ing Kiev, lan perang sipil diluncurake ing instruksi kasebut. Ora peran pungkasan sing dimainake dening tentara bayaran asing sing digawa menyang negara kasebut kanthi persetujuan junta. Kita ngomong babagan pendhudhukan Ukraina. Lan ora fiktif - Rusia, nanging babagan sing nyata. Penjajah iki mateni warga kita. Kita ora bakal ngadeg ing upacara karo pengkhianat menyang Ukraina. Lan kita pancen ora preduli apa reaksi Kulon babagan likuidasi para antek lan agen-agen kasebut.

    Pavel Prikhodko
    http://www.segodnia.ru/content/138570
    Katon kaya taun kaping 18 bali, saben kutha, kabupaten, peternakan nggawe tentara lan kabeh duwe ide sing apik.
    1. +6
      8 2014 Juni
      Kutipan: Kapten45
      Katon kaya taun kaping 18 bali, saben kutha, kabupaten, peternakan nggawe tentara lan kabeh duwe ide sing apik.

      "Wedding in Malinovka" + "Bumbarash" - lan kabeh ana ing gaya 70-80s, ing semangat Guatemala.
      Penulis skenario - Departemen Negara. Direktur - Babamka and Co.
    2. +3
      8 2014 Juni
      kanthi wicaksana. Iki bakal pamisah pasukan junta. Obahe apik. Iku worth ndhukung pasukan iki, yen malah tembung ora setuju karo tumindak.
      1. +2
        8 2014 Juni
        Aku mikir yen dheweke nuduhake apa sing bisa ditindakake lan sapa sing bakal ditentang, mula bisa uga duwe pendapat dhewe babagan dheweke.
  24. +2
    8 2014 Juni
    Miturut cara, Poroshenko, minangka peserta ing acara darmabakti kanggo mengeti saka kebangkrutan saka koalisi anti-Hitler, katon ing Normandia minangka moyoki saka kebangkrutan iki lan kebangkrutan. Koalisi isih anti-Hitler, banjur Poroshenko kudu nindakake ...

    Ya, ing wektu sing padha, apa Frau Merkel kudu apa karo, lan Hollande padha, paling. Umumé, kanggo acara iki, mung kudu ngumpulake wong-wong sing nglawan fasisme, lan ora ndhukung. Iku misale jek sing prayaan mung digunakake minangka alesan kanggo nggawa Putin lan Poroshenko bebarengan ing panggonan sing padha lan ing wektu sing padha, supaya mengko padha bisa ngomong kabeh donya bab "patemon" saka loro pemimpin. Lan kedaden.
  25. Ivan 63
    +2
    8 2014 Juni
    Donya wis edan utawa kidung kanggo wong munafik. lan kok dadi nyinggung Botswana? Ora ana komentar.
  26. +3
    8 2014 Juni
    Pangguna Twitter Prancis ngritik Barack Obama nalika ndeleng Presiden AS ngunyah permen karet sajrone upacara resmi kanggo ngurmati ulang tahun 70 taun pendaratan Sekutu ing Normandia.
    https://www.youtube.com/watch?v=7aTcvnnpd7s
    1. 0
      8 2014 Juni
      Hmm ... Lan pengeboman lan pembantaian ... ORA RITIK ... !!!
  27. Komentar wis dibusak.
  28. +4
    8 2014 Juni
    Ngundang Poroshenko kanggo perayaan ing Normandia minangka spit ing para veteran operasi koalisi Barat iki. Nanging, kaya undhangan saka Kanselir Jerman. Nurani lan kamulyan iku apa-apa, politik lan keuntungan iku kabeh. nglirik
    1. sazhka4
      0
      8 2014 Juni
      Quote: Lelek
      Ngundang Poroshenko ing perayaan ing Normandia minangka spit ing para veteran operasi koalisi Barat iki

      Patemon Putin Parashenko lan obrolan lan "pangerten". Anane Zurabov.. Debilizm kanthi definisi.. Saiki tetep kanggo nerangake kabeh "bener".
  29. +1
    8 2014 Juni
    Ya, geyropa, bebarengan karo Obama, ngandhut sing anyar kanggo Rusia, amarga kabeh strategi sing wis direncanakake sadurunge babagan Ukraina retak sacara komprehensif. resmi Kyiv ing hubungan kanggo South-East Ukraina, ing cara perang. Geyropa nang ing Powder, nanging bakal cepet diunekake yen ora njupuk inisiatif tentrem karo Donbass. Ukrainia Kulon ora pengin menehi putrane supaya disembelih ing wilayah wétan Ukraina.
  30. 0
    8 2014 Juni
    Ora ana sawetara garis sedih, nanging isih ana panorama ngguyu sing apik ngguyu
    1. 0
      8 2014 Juni
      Apa sampeyan ngrokok ing kono, yen kabar iki nggawe sampeyan ngguyu?
  31. +2
    8 2014 Juni
    Saka dhewe: Kamentrian Luar Negeri Rusia ora turu: "Pamrentah AS wis pindhah menyang sanksi sing luwih serius, karusakan saka sing wis bisa dirasakake kanggo warga Federasi Rusia. Padha dipecat Psaki!"

  32. +1
    8 2014 Juni
    Lan sing pasuryan lemu ndeleng Zubarov, katon bocah nakal sadurunge saran.
  33. +1
    8 2014 Juni
    Review kasebut kanthi humor ... normal.
    Kabeh topik, dudu Ukraina sing nggawe aku kuwatir (yen dheweke pengin bebas, dheweke bakal mbela kamardikan) ... kahanan kanthi persiapan "kemanusiaan" ... lan iki minangka gunung mayit .. .intervensi ... We kudu saham kita ngarsane karo armada ing roadstead lan perjanjian karo Suriah.

    Lintang media Psaki bakal dadi utawa ora ... ora masalah ... mung dadi kepala ngomong ... piye wae mboseni tanpa dheweke, nanging ora luwih))
  34. 0
    8 2014 Juni
    Mungkin langkah sabanjure kanggo "mundhakaken semangat" kanggo tentara Ukrainia bakal ngeculake salib penghargaan lan kartu ucapan saka pesawat ...

    - Ora, iku luwih apik kanggo mung nyabrang karo pratandha. Padha dibutuhake saiki.
    Sawise rapat kasebut, pemilik Gedung Putih ngajak para pemimpin donya kanggo ndhukung Poroshenko minangka presiden Ukraina sing mentas kapilih, kanthi ujar manawa dheweke (Obama) kesengsem karo rencanane.

    "Aku kepingin weruh apa rencana Piglet?" Sisipan, ketoke, ora lara ...
    "Sanajan asumsi mesin propaganda Rusia, aku isih ana ing kene, kaya Ukraina demokratis sing kuwat," tulis Psaki.

    - Ukraina Demokrat? Inggih, mesthi! Sawise kabeh, pamboman warga sipil ora demokratis! Pancen, Amerika Serikat ngebom negara manca lan wong manca, lan Ukraina tumindak luwih demokratis - mateni wargane dhewe. Iki minangka puncak demokrasi! Dadi panutan...
  35. 0
    8 2014 Juni
    sawise Pak Yatsenyuk saka Kyiv nerangake yen South Stream kanggo Eropah ora apik, nanging ala. Swara Yatsenyuk keprungu ing Brussel.


    Nanging kok mbujuk wong-wong mau, nyuwun, padha ngrungokake sawetara jinis Yatsenyuk, sing wong iku? Mateni gas menyang Eropah ing pungkasan Autumn (sadurunge mangsa), padha bakal nyusup ing dhengkul lan mbujuk kita kanggo nguripake gas wis, kanggo dhuwit
  36. 0
    8 2014 Juni
    Aku bungah banget yen Psaki ora dipecat. Sirkus durung ditutup, kita ngenteni nomer lucu anyar.
  37. +2
    8 2014 Juni
    Ing TV padha siaran bab panyiapan saka kontrol pemberontak liwat Snezhinsk. (saluran TV RBC) Proses lagi ditindakake.
  38. 0
    8 2014 Juni
    Kutipan saka: AIR-ZNAK
    Ing TV padha siaran bab panyiapan saka kontrol pemberontak liwat Snezhinsk. (saluran TV RBC) Proses lagi ditindakake.

    Ngapunten Snowy.
  39. +5
    8 2014 Juni
    Thanks kanggo review, Aku ora bisa maca kabeh topik ing minggu, nanging kabeh penting wis dijamin kene!
    Iki liyane babagan penobatan Parashenko (pertanda ala sing tiba !!!)
  40. 0
    8 2014 Juni
    Kepala klompok Resistance Informasi Dmitry Tymchuk

    Ora jelas manawa "resistensi informasi" tegese dheweke nolak informasi, utawa informasi kasebut nolak.
    Nanging panandha apik kanggo ngliwati kabeh teks sing diwenehake dening dheweke.
    Panyengkuyung panguwasa Ukrainia bakal entuk informasi sethithik kaya mungsuhe.
  41. OML
    0
    8 2014 Juni
    Kutipan saka suomi
    "Rencana licik Putin" Ora suwe kita bakal ngilangi trik iki ing omah
    http://rusvesna.su/recent_opinions/1402090057


    Soko sampeyan ngaco munggah. Utawa dheweke uga siap kanggo nyedhiyani backside kanggo neger?
  42. +1
    8 2014 Juni
    Ngapunten Psaki, tulus! Clowness mung kelas! Nalika pensiun, Petrosyan bakal duwe kanca! ngguyu
  43. Andrey44
    0
    8 2014 Juni
    Quote: LYOKHA padha
    Ilang saka Jen Psaki saka udhara upset malah Perwakilan Tetap Rusia kanggo PBB Vitaly Churkin.


    Lan aku bakal nandhang sangsara amarga ora ana wanita iki eseman dheweke duwe vysers apik banget kaya sing saka CHERNOMYRDIN .... (padha wanted sing paling apik ternyata minangka tansah).

    Ya, apik, Viktor Stepanovich minangka model ironi. Pinten tembung-tembungipun wonten ing masarakat. Lan Psaki malah tega - sing padha nyerang wong wadon miskin. Dheweke mung swara ****** saka Departemen Luar Negeri. Wong mlarat iku tansah tanpa make-up, sirahe ora dicuci, nganggo busana ora sopan lan ngomong kaya ngono. Mesthine dheweke ndeleng gambar kasebut. Dheweke pancen wanita sing lucu, mula mesakake dheweke. Heh heh heh...
  44. 0
    8 2014 Juni
    Bulgaria nundha karya ing South Stream
    08.06.2014, 17:55 | "Gazeta.Ru"
    Perdana Menteri Bulgaria Plamen Oresharski ngumumake penundaan kerja ing proyek South Stream nganti komentar Komisi Eropa diilangi.

    "Saiki, panjaluk wis ditampa saka Komisi Eropa, sawise kita nundha karya saiki, aku mrentahake iki. Sawise konsultasi tambahan karo Brussels, dalan kerja luwih lanjut bakal ditemtokake, "ITAR-TASS ngutip perdana menteri.

    Oresharski dilaporake mangsuli pitakon sing njlentrehake yen dheweke "bener mrentahake kanggo mungkasi kegiatan konstruksi, utawa luwih, kerja, amarga konstruksi nyata (South Stream) durung diwiwiti, nganti prosedur luwih lanjut karo Brussels dijlentrehake."
  45. waisson
    +2
    8 2014 Juni
    --------------- hi
    1. 0
      8 2014 Juni
      Kelas!!! Pasangan sing prayoga! ngguyu
  46. waisson
    +8
    8 2014 Juni
    ----------------- hi
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +1
      8 2014 Juni
      Kayane batere Psaki mati ing foto kasebut ngguyu
  47. 0
    8 2014 Juni
    Katentreman ing Tenggara, sayangé, ora bakal teka
  48. +2
    8 2014 Juni
    Aku bakal duplikat komentar ing akun Mistral "Kabeh padha, Prancis iku gedhe. Ayo elinga carane iku ing 50s lan 60s. Carane Presiden Prancis ngganti "pembungkus permen ijo" kanggo emas. "Saka 1949 kanggo 1965 , cadangan emas Prancis tambah saka 500 kilogram kanggo 4.200 ton, lan Prancis peringkat katelu ing donya antarane "kakuwasan emas" - ora kalebu USSR, informasi bab cadangan emas kang nganti 1991 diklasifikasikaké. Ing taun 1960, Prancis kasil nguji bom atom ing Samudra Pasifik lan telung taun sabanjure mundur saka pasukan nuklir gabungan NATO. Ing Januari 1963, de Gaulle nolak "pasukan nuklir multilateral" sing digawe Pentagon, lan banjur mundur armada Atlantik Prancis saka komando NATO.

    Nanging, wong Amerika ora ngerti yen iki mung kembang. Konflik paling serius ing sajarah pasca perang antarane de Gaulle lan Amerika Serikat lan Inggris wis ana. Franklin Delano Roosevelt utawa Winston Churchill de Gaulle, ora seneng karo Franklin Delano Roosevelt utawa Winston Churchill de Gaulle, nalika tanggal 4 Fèbruari 1965, Présidhèn Prancis nyatakake yen dheweke nganggep perlu yen ijol-ijolan internasional didegake kanthi basis standar emas sing ora bisa dibantah. Lan nerangake posisine: "Emas ora ngganti sifate: bisa ana ing ingot, bar, dhuwit recehan; ora duwe kewarganegaraan, wis suwe ditampa dening kabeh jagad minangka nilai sing ora owah. Ora ana sangsi manawa saiki nilai mata uang apa wae ditemtokake adhedhasar hubungan langsung utawa ora langsung, nyata utawa mesthine karo emas. Sawisé iku, de Gaulle nuntut saka Amerika Serikat - sesuai karo BVS - "emas urip". Ing taun 1965, nalika rapat karo Presiden AS Lyndon Johnson, dheweke ngumumake yen dheweke arep ngijolake 1.5 milyar dolar kertas kanggo emas kanthi tarif resmi $35 saben ons. Johnson dikabari manawa ana kapal Prancis sing diiseni "pembungkus permen ijo" ana ing pelabuhan New York, lan pesawat Prancis kanthi "bagasi" sing padha wis ndharat ing bandara. Johnson janji marang presiden Prancis masalah serius. De Gaulle nanggapi kanthi ngumumake evakuasi markas NATO, 29 pangkalan militer NATO lan Amerika Serikat saka Prancis, lan mundur 35 personel militer aliansi kasebut. Ing pungkasan, iki rampung, nanging kanggo wektu iki, de Gaulle kanthi signifikan ngenthengake Benteng Knox sing misuwur sajrone rong taun: kanthi luwih saka 3 ewu ton emas.Presiden Prancis nggawe preseden sing paling mbebayani kanggo Amerika Serikat. , negara liya uga mutusake kanggo ngganti "ijo" kanggo emas, sawise Prancis, Jerman nampilake dolar kanggo ijol-ijolan.
    Pungkasane, Washington dipeksa ngakoni yen ora bisa nyukupi syarat UA. Ing tanggal 15 Agustus 1971, Presiden AS Richard Nixon, ing pidato ing televisi, ngumumake yen wiwit saiki dhukungan emas dolar dibatalake. Ing wektu sing padha, "ijo" devalued.
  49. 0
    8 2014 Juni
    Rusia kanggo amer lan geyropes kaya balung ing tenggorokan, bakal ngenteni, bakal keselak.
  50. Ork-78
    0
    8 2014 Juni
    Ayo padha beku dicokot ing geyrop, iku apik kanggo otak!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"