S. Shoigu ngunjungi KAPO dheweke. S.P. Gorbunova

27
Rebo, 4 Juni, Menteri Pertahanan S. Shoigu teka ing Kazan ing perjalanan kerja. Rencana perjalanan kasebut kalebu ngunjungi perusahaan, nganakake rapat lan upacara pembukaan monumen A.N. Tupolev. Bebarengan karo Menteri Pertahanan, Presiden United Aircraft Corporation M. Pogosyan lan Komandan Distrik Militer Tengah N. Bogdanovsky teka ing ibukutha Republik Tatarstan. Ing bandara Asosiasi Produksi Penerbangan Kazan. S.P. Gorbunov (KAPO), padha ketemu karo Presiden Tatarstan R. Minnikhanov lan pimpinan republik liyane.



Acara pisanan sajrone perjalanan kerja Menteri Pertahanan yaiku upacara pembukaan monumen kanggo desainer pesawat gedhe A.N. Tupolev. Ing pimpinan Tupolev, luwih saka satus jinis pesawat dikembangake, sawetara sing dibangun ing Kazan. Ngandika ing bukaan monumen, Presiden Tatarstan R. Minnikhanov ngelingi peran Tupolev ing pangembangan KAPO lan Kazan Aviation Institute. Perlu dicathet yen monumen ing alun-alun Gagarin ing Kazan minangka monumen pisanan kanggo desainer pesawat gedhe. Sadurungé kanggo ngurmati A.N. Tupolev busts didegaké ing sawetara kutha.

Menteri Pertahanan lan Présidhèn Tatarstan tindak menyang Kazan penerbangan asosiasi produksi lan pabrik KAPO-Composite, sing nggawe sawetara bagean kasebut. Ing bengkel KAPO, Menteri S. Shoigu ditampilake proses ndandani lan modernisasi bom jarak jauh. Sajrone kunjungan menyang pabrik KAPO-Composite, delegasi ibukutha ditampilake produksi komponen komposit kanggo pesawat penumpang SSJ100. Kajaba iku, ana presentation saka sawetara perusahaan Tatarstan sing bisa melu ing construction saka pesawat anyar.

Acara utama perjalanan bisnis yaiku rapat khusus kanggo pangembangan penerbangan jarak jauh Rusia. Menteri Pertahanan nyathet yen dheweke kaget banget karo kahanan bengkel KAPO. Kepemimpinan departemen militèr wareg karo jangkah karya ing ndandani saka pesawat ngebom Tu-22M3. Pemugaran lan ndandani pesawat jarak jauh dadi topik utama rapat kasebut. S. Shoigu nuntut supaya industri terus ndandani pesawat lan nyetel target kasebut: ing taun 2017, tingkat layanan pengebom jarak jauh kudu tekan 80%.

Miturut menteri, perlu kanggo ngrembug babagan kemungkinan nambah volume karya ndandani lan modernisasi peralatan. Ing sawetoro wektu, industri dibutuhake kanggo njaga kacepetan kerja saiki. Taun iki, unit angkatan udara bakal nampa 10 pengebom Tu-22M3 sing didandani lan dimodernisasi. Ing 2015-16, bakal bisa kanggo nyepetake karya, thanks kanggo kang 12 pesawat bakal didandani saben taun. Semono uga, miturut pimpinan departemen militèr, kahanan kudu karo bom jarak jauh saka jinis liyane.

Masalah penting sing ana gandhengane karo nganyari penerbangan jarak jauh yaiku biaya komponen lan karya. Ngatasi Presiden UAC M. Poghosyan, Menteri S. Shoigu menehi perhatian khusus kanggo kabutuhan pambentukan rega sing cukup lan transparan kanggo macem-macem komponen kanggo pesawat. Kamentrian Pertahanan lan KLA wis entuk pendapat umum babagan masalah iki lan arep nggawe kontrak anyar, kanthi nimbang persetujuan sing wis ditindakake. Kontrak, miturut karya sing bakal ditindakake ing 2015 sabanjure, bakal ditandatangani sajrone sawetara wulan sabanjure.

Ora mung Kamentrian Pertahanan, nanging Republik Tatarstan uga kasengsem kanggo nerusake ndandani lan modernisasi pesawat jarak jauh. Miturut R. Minnikhanov, ana 13 pabrik lan 20 organisasi riset industri pertahanan ing Tatarstan. Gunggunge karyawane kurang luwih 46 ewu wong. Ing 2013, total volume pesenan pemerintah ing sektor pertahanan diselehake ing Enterprises Tatarstan ngluwihi 41 milyar rubles. Ing 2014, angka iki kudu 47 milyar rubles. Sajrone taun kepungkur, volume produksi mundhak 12%. Ing kuartal pisanan 2014, mundhak 10% diraih.

Présidhèn Tatarstan uga nyathet manawa ana prospek pangembangan tartamtu sing dijenengi Asosiasi Produksi Penerbangan Kazan. Gorbunov, lan perusahaan pertahanan liyane. R. Minniakhnov janji bakal nindakake kabeh sing bisa ditindakake supaya KAPO bisa ngrampungake kabeh tugas sing diwenehake.

Sajrone rapat kasebut, Presiden UAC M. Poghosyan negesake manawa pemenuhan pesenan Kementerian Pertahanan minangka tugas utama JSC Tupolev. Kanggo nyukupi jadwal perbaikan, sawetara langkah ditindakake sing mbantu ngimbangi sistem pasokan komponen lan nyinkronake rencana kontraktor.

M. Poghosyan ngandika bab acara paling anyar ing gesang United Aircraft Corporation. Tanggal 31 Mei, penggabungan loro organisasi sing dadi bagéan saka KLA rampung. Firm "Tupolev" lan KAPO mau. Gorbunov saiki dadi struktur tunggal. Kepemimpinan industri pesawat yakin manawa asosiasi iki bakal nambah efisiensi rong organisasi kasebut. Kajaba iku, program modernisasi fasilitas produksi KAPO wis ditindakake. Sawise ngentekake babagan 3 milyar rubel, direncanakake kanggo nganyarke fasilitas produksi, uga mbangun landasan pacu perusahaan.

Asil modernisasi kasebut bakal katon ing mangsa ngarep banget. Miturut presiden UAC, taun iki direncanakake kanggo ngganda produksi KAPO lan nambah revenue pabrik dadi 20 milyar rubel.

Acara pungkasan ing kerangka kunjungan Menteri Pertahanan lan kepala KLA menyang Kazan yaiku nampa pesawat liya sing wis didandani. Ing ngarsane pimpinan departemen militèr lan industri pesawat, didandani liyane Tu-22M3 long-range bomber iki dipasrahake marang angkatan udara. Sanalika sawise transfer, pesawat bali menyang lapangan udara.


Miturut situs web:
http://redstar.ru/
http://rt-online.ru/
http://aviaport.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

27 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    9 2014 Juni
    Ndandani manawa kanthi modernisasi. Ing tingkat saka 12 kendaraan saben taun, ing sepuluh taun iku bisa kanggo nggawa ALL Tu-22s ing layanan kanggo tingkat M3M. Amarga kasunyatan manawa PAK DA ora bakal nggawe produksi sadurunge pertengahan dekade sabanjure, iki minangka langkah sing cukup.
  2. arthur_hammer
    +3
    9 2014 Juni
    luwih apik kanggo Tu-22M4
  3. Andrey44
    +5
    9 2014 Juni
    Apa kawontenan bengkel kasebut nyenengake dheweke? Dheweke bakal weruh kepiye ing USSR, kepiye ngrusak lan terus ngrusak pabrik lan lembaga riset sing paling kuat. Apa sampeyan bakal kaget? Mbokmenawa bakal dhawuh kanggo njupuk langsung ing take-off saka tanduran 22 setengah saka "wong" ngancani dheweke. Duh, jijik...
    1. 0
      9 2014 Juni
      Kutipan: Andrey44
      Apa kawontenan bengkel kasebut nyenengake dheweke? Dheweke bakal weruh kepiye ing USSR, kepiye ngrusak lan terus ngrusak pabrik lan lembaga riset sing paling kuat. Apa sampeyan bakal kaget? Mbokmenawa bakal dhawuh kanggo njupuk langsung ing take-off saka tanduran 22 setengah saka "wong" ngancani dheweke. Duh, jijik...


      Dukung Andrew. Nanging kabeh iki saiki diarani modernisasi.
  4. +1
    9 2014 Juni
    Modernisasi apik, nanging bomber anyar dibutuhake
  5. +2
    9 2014 Juni
    Shoigu dudu inspektur utawa turis. Lha kok kowe teka? Apa sampeyan ora bisa njlentrehake warta? Sawise Kazan, Astrakhan nyaranake dhewe karo flotilla Kaspia lan ... kahanan sing apik kanggo mancing.
    Aku uga kasengsem ing pendapat saka buruh Kazan. Apa padha duwe cukup rags, piranti lan consumables liyane sing Pak Poghosyan ora digunakake.
    Yen Shoigu dhewe teka ing endi wae, mula aja ngrungokake nomer, muga-muga.
    1. +2
      9 2014 Juni
      Aku dibangun ing 39. Be-200. Lan ing tlatah peternakan Angara ana sing diarani pangkalan pelatihan Kementerian Situasi Darurat kanthi hydrodrome. Dadi Shoigu, dadi Menteri Situasi Darurat, nalika dheweke mabur, karo Shifrin, dheweke nyopir mobil iki kanggo mancing ing Lake Baikal. Ing banyu, padha mbukak lawang kargo, lan mbuwang pancing saka ing kono.
    2. +1
      9 2014 Juni
      Kutipan saka shurup
      Aku uga kasengsem ing pendapat saka buruh Kazan. Apa padha duwe cukup rags, piranti lan consumables liyane sing Pak Poghosyan ora digunakake.


      Interested in sampeyan, lan sawetara saka "kita", nanging ora "pengikut". Aku wis meneng babagan pembayaran advance kanggo master situs menyang KAPO.
  6. +2
    9 2014 Juni
    Monumen sing apik kanggo Tupolev yaiku produksi pesawat kanthi merek Tu. Lan kabeh opsi liyane, kalebu. modernisasi, setengah ngukur.
  7. BuGiMAN
    +5
    9 2014 Juni
    Aku ana ing pabrik kaping 22, lan ing KAPO, sanajan dheweke dudu bangunan paling modern, bengkel, nanging dheweke bisa dipercaya. Dibangun kanggo umur.
  8. +4
    9 2014 Juni
    Kepemimpinan departemen militèr wareg karo jangkah karya ing ndandani saka pesawat ngebom Tu-22M3

    Lan pirang-pirang wong sing bosok ing lapangan udara Rusia?! Kasihan tech! nangis
  9. +2
    9 2014 Juni
    Kabeh padha, Aku penasaran kanggo ngerti apa iki repair ngrancang utawa modernisasi? Lan yen kanggo Ing 2017, tingkat layanan saka pengebom jarak jauh kudu tekan 80%. saiki level opo? Pranyata umume pengebom kita ngadeg ing baris Kalash nunggu ndandani? Gambar sing surem dijupuk.
    PS Lan banjur Poghosyan - urchin kita wis ripened nang endi wae!
    1. waf
      waf
      +1
      9 2014 Juni
      Kutipan saka edeligor
      Apa iki mrikso dijadwal utawa upgrade?


      Loro-lorone ... lan liyane ... sanadyan "modestly" padha meneng bab ndandani mesin NK wassat .
      Lan dina sadurunge wingi iku sedulur artikel bab JEC .... ana motor, hektar .. Kuznetsovsky nangis

      Kutipan saka edeligor
      . saiki level opo?


      Luwih becik kowe ora ngerti nangis

      Kutipan saka edeligor
      Pranyata umume pengebom kita ngadeg ing baris Kalash nunggu ndandani?


      Sayange, nanging sampeyan bener +! prajurit
      Lan kira-kira 12 taun ..... iki mung ing Gazprom ... "impen dadi nyata" wassat
      Laporan resmi KAPO ana ing domain umum.. diwaca.. pira, apa lan ... kepiye.
      Lan sawise maca, sampeyan bisa takon Kepala Inspektur .... apa maksud sampeyan, ing Plyuk maneh.. padha ora laporan bener? lol
      1. tukang pos
        +3
        9 2014 Juni
        Kutipan saka waf
        "modestly" meneng bab ndandani mesin NK

        woy Serge, ing mratelakake panemume, sumber NK-25 ora bisa ditambah maneh (padha ditambahi, ditambahi lan sepisan maneh pr..li)
        Bisa "ngunggahake" Tu-22M4 (lan luwih apik 5), lan dudu NK-32, nanging NK-321
        Kutipan saka waf
        Lan kira-kira 12 taun ..... iki mung ing Gazprom ... "impen dadi nyata"

        oke, paling ora padha ngedol menyang China (kayane)
        2013: Rusia sarujuk kanggo ngedol 36 pesawat pengebom Tu-22M3 menyang Beijing kanthi rega $1,5 milyar, lapor media Barat, kanthi nyebutake sumber Internet Cina sing ora dijenengi.

        Ing penerbangan angkatan laut Cina, mesin kasebut bakal diarani H-10, nyerat Business Insider.

        Kesepakatan karo Rusia nyakup transfer 36 kendaraan menyang China ing rong klompok - saben 12 lan 24 pengebom.
        Ing China, mesin kasebut dianyari, utamane, nambah jangkauan, sing bakal dadi ancaman serius kanggo akeh sistem senjata modern, cathetan koran.
        1. waf
          waf
          +1
          9 2014 Juni
          Quote: tukang pos
          Bisa "ngunggahake" Tu-22M4 (lan luwih apik 5), lan dudu NK-32, nanging NK-321


          Hello Vasily sedulur Ora mungkin, amarga kudu dites banjur mlaku.
          Dheweke ora bisa nggawe 32M, lan sampeyan ngomong babagan 321 ... eh .... "impen ora kelakon."

          Wong Tionghoa ora bisa .. dheweke bakal nggawe permen kaya ngono ... sing .... sampeyan ngerti apa sing digawe saka Tu-16 lan An-12 lawas .... sampeyan mung bisa dilat lambe.

          Ing komentar ekstrem saka sing disorot, sing ana ing publikasi iki ora bisa ngerti manawa "ancaman serius kanggo akeh sistem senjata modern" dudu jangkauan operator, nanging RANGE lan kapabilitas PrNK, uga RANGE saka ASP Bukak prajurit
          1. tukang pos
            +1
            10 2014 Juni
            Kutipan saka waf
            lan sampeyan ngomong babagan 321 ... eh .... "impen ora kelakon."

            iki impenku wiwit "wektu" nalika diwiwiti, nanging ora rampung

            Kutipan saka waf
            sing ana ing publikasi iki ora bisa ngerti apa wae,

            Sergei, iku
            Quote: tukang pos
            Media Barat nyebutake sumber Internet Cina sing ora dijenengi.
            aja kakehan takon marang wong-wong mau
  10. Lyoshka
    +1
    9 2014 Juni
    Aku mikir yen dheweke uga mundur saka konservasi
    1. tukang pos
      +2
      9 2014 Juni
      Kutipan: loska
      Aku mikir yen dheweke uga mundur saka konservasi

      Ora ana apa-apa ing konservasi (yen kita ngerti kanthi k- "konservasi")
      150 unit - siap tempur 40
      1. 0
        9 2014 Juni
        Quote: tukang pos
        150 unit - siap tempur 40
        Umumé, meh kaya ing Ukraina ...
        1. tukang pos
          +1
          9 2014 Juni
          Kutipan saka Dixon
          Umumé, meh kaya ing Ukraina ...

          -ing (ing) Ukraina padha ora ana ing kabeh (kang, mbokmenawa padha getun, ing Maidanchaika sampeyan mung bisa goyangake udhara)
          -kita duwe "mitra" (tembung ala) sing dicelupake saka Amerika Serikat miturut persetujuan
          Tanggal 26 Februari 2013, pembom Tupolev Tu-22M3 (Backfire) Rusia nindakake simulasi serangan rudal jelajah ing kapal sing dilengkapi Aegis sing dipasang ing cedhak Jepang minangka bagéan saka sistem pertahanan rudal AS, miturut pejabat AS, miturut Washington Free. Situs web Beacon.
          Serangan kapindho kasebut ditindakake tanggal 27 Februari ing posisi lemah sistem pertahanan rudal sing ana ing wilayah Jepang.

          Pejabat ujar manawa "ora ngerti" kenapa Rusia nindakake serangan mock. nglirik
          ========================
          Mulane padha nglajengake babagan Amerika?
          bisa uga "dikonversi"

          2006, St. Petersburg Biro Desain "Arsenal" ngrampungake pangembangan platform ruang cilik "Neva" minangka modul kanggo sistem layanan pesawat ruang angkasa cilik. Dicocogake karo kahanan operasi minangka bagéan saka kompleks aerospace Skif, kang kalebu pesawat operator Tu-22M lan booster spasi. Adhedhasar platform kasebut, direncanakake nggawe pesawat ruang angkasa sing bobote nganti 300 kg kanggo ngrampungake macem-macem masalah ilmiah lan sosial-ekonomi. Tujuan saben piranti tartamtu bakal ditemtokake dening modul sistem target.
          1. waf
            waf
            +2
            9 2014 Juni
            Quote: tukang pos
            Pejabat ujar manawa "ora ngerti" kenapa Rusia nindakake serangan mock.


            Vasily, aku bakal mbenerake ... ora latihan serangan, nanging latihan diluncurake.

            Sing ala yaiku dheweke kanthi tenang nemokake lan ngitung. yen iki Tu-22M3 (frekuensi operasi PNA) lan diluncurake (frekuensi kepala roket PG utawa PMG).
            Kesimpulan sing padha bakal weruh adoh kanggo baris Bukak, ngganggu lan ..... Nalika padha makarya ing target nimbali rudal lemah, iki umume gampang banget memangsan kanggo pejuang, lan yen ana uga grup operator pesawat, banjur . .telpon, nanging ..... ..ora ana gedhang! prajurit
            Sing. mula pejabat ora ngerti...kok dolan dewe... Nyuwun
            1. tukang pos
              +1
              9 2014 Juni
              Kutipan saka waf
              Vasily, aku bakal mbenerake ... ora latihan serangan, nanging latihan diluncurake.

              Serge! ora, aku ora nulis sing
              Quote: tukang pos
              Miturut Amerika pejabat
              - Aku ngutip potensial "mitra" kita sedulur

              Latihan serangan rudal (NANGING ORA ditembak !!!)
              latihan peluncuran rudal(bener, logis lan miturut sampeyan)

              Sampeyan "seneng" yen PSSAki ora bisa digunakake ing wektu iku lan ora carousel


              Kutipan saka waf
              Sing ala yaiku dheweke kanthi tenang nemokake lan ngitung. yen iki Tu-22M3 (frekuensi operasi PNA) lan diluncurake (frekuensi kepala roket PG utawa PMG).

              Ya, dheweke ora bakal mbingungake tanggal 22 karo liya (khusus, lan kita ora duwe pilihan sing apik), aja lali yen:
              - segara
              ing pesisir Jepang ing Prefektur Kyoto, ing sisih tengah pulo Honshu


              plus liyane
              AWACS E-767 lan E-2C Hawkeye


              \Bakal tambah parah
              -TOKYO, 26 Februari 2013. Radar Amérika kapindho kanggo nglacak peluncuran rudal Korea Utara bakal disebarake ing pangkalan Pasukan Bela Diri Jepang ing Kyogamisaki ing pesisir Segara Jepang.
              - Jepang arep nambah patroli udara ing Segara China Wétan. Kanggo tujuan iki, Kamentrian Pertahanan Jepang njaluk dana saka pemerintah 1,3 milyar yen ($13,3 yuta), sing bisa diwenehake ing taun fiskal 2014 (wiwit 1 April 2014). Utamane, direncanakake nambah frekuensi patroli dening pesawat AWACS E-767 lan E-2C Hawkeye.
        2. waf
          waf
          0
          9 2014 Juni
          Kutipan saka Dixon
          Umumé, meh kaya ing Ukraina ...


          Apa ing pangertèn ngadeg ing museum ing Zhuliany lan Poltava? dadi ana, kalebu loro 0s lan MO .. ana lagi wae 5 bêsik wassat
          1. +1
            9 2014 Juni
            Ora, aku ora ngomong khusus babagan tanggal 22, aku ngomong babagan rasio "ngadeg ing beton" - "bisa munggah menyang udhara"
            1. waf
              waf
              0
              9 2014 Juni
              Kutipan saka Dixon
              Aku ngomong babagan rasio "ngadeg ing beton" - "bisa munggah menyang udhara"


              Banjur +! ombenan Bener, saiki wong Ukraina wis nglakoni sing paling apik kanggo mulihake kabeh sing bisa dipulihake..dipulihake.

              Punika foto "resusitasi" paling anyar saka UB-shki



              Bener, kanthi helikopter bakal luwih angel.
      2. waf
        waf
        0
        9 2014 Juni
        Quote: tukang pos
        150 unit - siap tempur 40


        nglirik nanging siap tempur utawa kabeh padha ... siap tempur nglirik ombenan
        1. tukang pos
          +1
          9 2014 Juni
          Kutipan saka waf
          utawa kabeh padha ... siap

          Aku ngenteni sampeyan nulis.
          Aku kabeh ing ndhuwur, lan sampeyan ngerti oyod
          1. waf
            waf
            +2
            9 2014 Juni
            Quote: tukang pos
            , lan sampeyan ngerti oyod


            Inggih, iku bakal bodho ora ngerti prajurit bab ingkang pungkasan... ojo dirembug.... "pambocoran".... Lurah ngendika.... "lumin". tegese bakal ... "lumin" sedulur lan .. sing utama yaiku .. "topi liyane" wassat
            1. +1
              9 2014 Juni
              Kutipan saka waf
              Lha mbuh mbuh.. ora ngerti prajurite sing keri... ojo dirembug.... "pambocoran".... Lurah ngomong.... "lumin". tegese bakal ... "bercahaya" kanca lan .. sing utama yaiku .. "topi liyane" wassat.


              Yen mung tembung sampeyan, nanging iwak emas ing tutuk! Ora ana regane! ombenan Kasunyatan bilih "mobil" nyepetake ing rem tangan .... Rusia tansah perlu ora "pamer", nanging DEVOTED DIRI, kayata Korolev, Glushko, Chelomei, Yangel, Myasishchev, Sukhoi, Mikoyan, lan Tupolev banget. Tugu iku pantes, ora mangu ....
    2. waf
      waf
      +1
      9 2014 Juni
      Kutipan: loska
      padha uga mundur saka konservasi


      Ora saka konservasi, nanging saka .. panyimpenan sementara. nglirik
  11. +3
    9 2014 Juni
    Shoigu, mesthi, salah siji saka mentri paling dihormati Rusia. Siji Kamentrian Darurat Situasi ana regane. Saliyane nggawe pasukan lan sarana sing bisa kanthi cepet lan efektif nanggapi kahanan darurat ora mung ing Rusia nanging ing saindenging jagad, dheweke nggawe layanan kanggo modeling lan prédhiksi bencana buatan manungsa lan alam ing Kementerian Situasi Darurat. Kahanan darurat kanggo nyiapake luwih dhisik kanggo kejutan "nyenengake". Pendekatan kreatif sing padha diamati ing jabatan Menteri Pertahanan Rusia. Mesthi, ora kabeh sing direncanakake dadi kaya sing dikarepake. sanajan dana sing cukup diparengake (yaiku MO), asring ora ana sing bisa nguwasani. leluhure bisa numpes ora mung USSR, nanging uga kabeh industri militèr kuwoso Uni, lan permeate wreckage industri iki karo korupsi kuwi sing ora bakal bisa kanggo njaluk nyisihaken saka ing kabeh rauh, iku wis direndhem. nang endi wae lan wis dadi bagian integral saka urip. Kasunyatan bilih dheweke, industri militèr saka USSR kuat, digawe manawa piyambak luwih saka sepisan utawa kaping pindho. Bab liyane yaiku industri iki ora mesthi diwenehi tugas sing kudu ditindakake lan dhawuh apa sing kudu dipesen. Lan nalika padha temen maujud lan dhawuh sing, wektu iku salah siji ilang utawa digawe hastily lan dipasrahake liwat ing pungkasan taun, prau selam lan waterfowl lan pejalan kaki potongan wesi kabeh burned lan mbledhos saka marriage dhasar digawe ing cepet-cepet iki, amarga slogan tansah padha "Nyerah ing wektu ing sembarang biaya" kertu party digunakake ing meja lan lumaku Vasya. Lan dipasrahake menyang ngendi. Fitur liyane ing wektu kasebut yaiku kunjungan tamu sing misuwur ing perusahaan industri pertahanan lan anane para tamu kasebut ing latihan kasebut. Apa sing nyebabake panemu tamu sing dhuwur nanging pancen "luar topik" dadi garis umum kabeh industri, asring nglawan apa sing dibutuhake lan penting kanggo tentara ing wektu iki. Aku ngarep-arep supaya Shoigu lan bunder batine ora bakal dadi tamu kaya ngono ing mangsa ngarep. Saben uwong kudu melu bisnis sing cocog karo levele ing hirarki sistem administrasi negara lan kompetensine. Yen ora masalah
  12. -4
    9 2014 Juni
    Sampeyan pancene ngarep-arep. Shoyga minangka pembalap sing padha karo sing sadurunge. Ora dadi tentara. Wis ngomong apa-apa.
    1. 0
      9 2014 Juni
      Shoigu kasil nggawe ing negara sing ambruk, struktur paramiliter sing bisa digunakake ing planet Bumi, ngrampungake akeh tugas. Dadi ora ana lagu ...
      1. +1
        9 2014 Juni
        kutipan - Acara pisanan sajrone perjalanan kerja Menteri Pertahanan yaiku upacara pembukaan monumen kanggo desainer pesawat gedhe A.N. Tupolev.

        kutipan-Menteri Pertahanan lan Presiden Tatarstan ngunjungi Asosiasi Produksi Penerbangan Kazan lan pabrik KAPO-Composite, sing ngasilake sawetara bagean kasebut.

        1. waf
          waf
          0
          9 2014 Juni
          Kutipan saka Apollon.
          kutipan - Acara pisanan sajrone perjalanan kerja Menteri Pertahanan yaiku upacara pembukaan monumen kanggo desainer pesawat gedhe A.N. Tupolev.


          Arollon, halo ombenan ! Monumen iki apik banget lan pantes! prajurit



          Ing film .. ing 3.11 carcass njupuk mati karo Gagal saka mesin tengen .. prakteke ninggalake piring "ekstrim" ... jet wis ngengingi safety Strip ing lemah recourse lan supaya .. pancake-pancake ing pesawat
          .
          Lan padha wanted, minangka tansah .... kanggo akselerasi sawise "undermining", mbusak pindah landing lan flaps lan ing mburi ... lumaku lan .. ing "salib" lan pertempuran siji .... nanging . . "ora tuwuh bebarengan" ... mengkono recourse

      2. 0
        11 2014 Juni
        Kutipan saka Dixon
        Shoigu kasil nggawe ing negara sing ambruk, struktur paramiliter sing bisa digunakake ing planet Bumi, ngrampungake akeh tugas. Dadi ora ana lagu ...

        Ing kene, ayo ngomong, aku ora nindakake luwih elek, sing luwih cocog kanggo taun 90an. Sistem pertahanan sipil USSR ora dadi ayu, nanging ora kurang efektif.
      3. Komentar wis dibusak.
    2. waf
      waf
      +2
      9 2014 Juni
      Kutipan: 16112014nk
      Shoyga minangka pembalap sing padha karo sing sadurunge


      Ora, sampeyan salah banget prajurit
  13. +1
    10 2014 Juni
    Iku kabeh lawas! Kanggo 20 taun, ora ana siji-sijine piranti sing dhasar anyar. Kabeh sing Rusia duwe kabeh abad pungkasan. Genius saka perancang Soviet sijine cadangan ageng modernisasi menyang peralatan kita, nanging malah iki duwe watesan, lan tanpa pembangunan anyar lan teknologi kita ora bakal menang lomba kanggo ngisor.
    1. 0
      10 2014 Juni
      Apa tegese lawas? Yen mesin digawa menyang tingkat sing njamin kinerja misi pertempuran ing wektu sing diprediksi lan duwe sumber daya sing cukup kanggo layanan kanggo periode iki, mula iki sing dibutuhake ing tahap iki, amarga luwih becik duwe hak. jumlah ajur iki kene lan saiki saka iku ora ngerti apa, iku ora dikenal nalika lan ora ngerti carane akeh . Sawise kabeh, malah dinosaurus kayata Tu95 lan B52 isih ngladeni lan ora ana sing ngeluh. Lan padha bakal ngawula kanggo dangu. Kajaba iku, atusan pesawat saka jaman Perang Vietnam ana ing konservasi ing negara sing padha, lan yen perlu, mesthi bakal ditindakake. Siji uga bisa ngelingi bali menyang donya kita tabung vakum ketoke rampung kuna vakum. Lan ternyata, dheweke luwih tahan kanggo EMR, lan swara elektronik radio konsumen bakal luwih adhem tinimbang karo transistor lan microchip. Dadi istilah "sampah" iku konsep relatif. Utamané ing peralatan militèr, kang, minangka aturan, iku siji-wektu bab lan kang perlu akèh ing perang, nanging ora ana ing ngendi wae lan ora ana sing nindakake. Ya, lan wektu kanggo "nindakake" ora mungkin.
      1. tukang pos
        +1
        10 2014 Juni
        Kutipan saka: gregor6549
        Yen mesin digawa menyang tingkat sing njamin kinerja misi tempur ing wektu sing diprediksi lan duwe sumber daya sing cukup kanggo layanan kanggo periode iki

        1. Basis kawruh wis owah banget wiwit iku, lan sarana counteraction (nalika nindakake basis kawruh) padha. Pinten wektu wis liwati.
        2. Ana mung ora sumber NK-25 squeezed metu (kabeh miturut sumber), vaf bakal pitutur marang kowe liyane babagan lemes glider.
        Kutipan saka: gregor6549
        Sawise kabeh, malah dinosaurus kayata Tu95 lan B52 isih ngladeni lan ora ana sing ngeluh.

        Iki mobil "liyane". Global, larang regane, bakal "ditarik" nganti pungkasan, lan basis pengetahuan wis diganti.
        Inggih, sapa sing bisa mbayangno yen B-52, digawe nglawan USSR, minangka operator senjata nuklir. (Tugas utama sing dikembangake B-52 yaiku ngirimake rong bom termonuklir sing ngasilake dhuwur menyang ngendi wae ing USSR.)
        bakal ngebom target ing Afghanistan, Irak lan Serbia
        Miturut cara, luwih gampang kanggo kita yen apa sing diprodhuksi USSR, sacoro prakteke mrodhuksi (nganti ombone rodok kurang) Federasi Rusia.
        Nanging Angkatan Udara AS duwe masalah elek karo suku cadang.
        Miturut B-2 mesthi (padha ora ngerti ngendi kesandhung), nanging B-52H CEM - "freezes"
        1. 0
          10 2014 Juni
          Aku ora weruh masalah tartamtu ing ngganti mesin sing wis makarya metu sumber karo "seger" sawise mrikso utama utawa karo anyar. Masalahe, mesthine, mesin kasebut ora beda-beda ing efisiensi tartamtu, nanging kita ora kudu lali manawa iki isih dudu pesawat penerbangan sipil sing mbutuhake bathi maksimal. Kajaba iku, ing siji wektu padha dilengkapi sistem refueling ing-pesawat sing ngidini mobil iki kanggo fly ngendi padha perlu malah ing mesin uneconomic> Sistem iki mulane sebagian dismantled dening persetujuan karo paus minke. padha wedi banget karo "litak" iki. Mulihake sistem iki uga ora ana masalah tartamtu.
          Ing lemes kekuatan saka airframe.
          Kelelahan iki ditrapake kanggo pesawat sing wis suwe digunakake. Ya, lan kesel iki, wis suwe sinau kanggo "mbusak". Ing kasus apa wae, teknologi kanggo ndawakake umur pesawat saka F111 lawas banget kasil digunakake ing Australia, kang ngidini kanggo tetep iki "sampah" ing layanan nganti bubar. Mesthi, model lungse pesawat sing mentas dibangun ngirim ora duwe masalah khusus karo lemes, miturut definisi.
          opo maneh? Sampeyan uga bisa ngganti avionik lan senjata sing ora ana moral karo sing modern.
          Ya, saiki ana antarmuka liyane, piranti lunak, basis unsur, lan liya-liyane, nanging kabeh "cybenimatics" iki ana ing pangerten para spesialis tingkat rata-rata, lan implementasine lan modifikasi saiki luwih gampang diakses lan luwih gampang tinimbang kabeh mesin kasebut. kode padha ditulis dening tangan lan "flashed" meh tightly, kang digawe iku angel banget kanggo nindakake owah-owahan perlu lan mbutuhake ngarsane installers saka kualifikasi paling dhuwur.
          1. tukang pos
            0
            10 2014 Juni
            Kutipan saka: gregor6549
            Ing panggantos engine

            ing anyar ya ... nanging padha ora
            on austauschmotor (overhaul) .... piye carane mbayangno overhaul ing mesin turbojet?
            kabeh sing bisa "kapitalisasi" wis ana ing bolongan (sing aku ngerti)

            Kutipan saka: gregor6549
            nanging kita kudu ora lali sing iki isih ora pesawat aviation sipil ngendi MediaWiki maksimum dibutuhake saka wong-wong mau.

            beban pertempuran maksimum lan max. kacepetan / jangkoan
            Kutipan saka: gregor6549
            Mulihake sistem iki uga ora ana masalah tartamtu.

            ya wis. Aku kepengin weruh kenapa GDP durung "ngidoni"
            Kutipan saka: gregor6549
            lan iku, lemes iki, wis dawa wis sinau kanggo "mbusak".

            fly ing pesawat sipil - mbayar manungsa waé kanggo prilaku swiwi.
            njupuk baja elastis, Strip (spring): bolak-balik beban cyclic, kadhangkala kejut =
            microcracks, lemes logam, microcorrosion = rampung.
            ora njupuk mati
            Kutipan saka: gregor6549
            ing Australia, sing ngidini dheweke nyimpen "sampah" iki.

            Inggih, ora cukup ajur lan approx. F-111 dirancang lan digawe rada beda
            Kutipan saka: gregor6549
            opo maneh? Sampeyan uga bisa ngganti avionik lan senjata sing ora ana moral karo sing modern.

            larang.
            Secara pribadi, crita kasebut ana ing kulit: Hongaria gabung karo EEC, Mercedes nawakake tuku aktris kanthi diskon **% (aku ora bisa).
            aku :? lan apa salah ana?
            MB: safety, bar, soko
            Aku : dadi iki duwit receh, trus dikasih diskon **%, logikane endi?
            MB: jemput, gawa pabrik, bakar area, wong, pasang, tes, njaluk Gthntmigung, njupuk..= 50% biaya, kita ora perlu.

            lan bisnis iku ftgnya.
            Lan avionik, antarmuka (bakal palsu), hidraulik, saluran listrik, generator anyar, antarmuka ... lan liya-liyane
            Luwih murah kanggo nggawe.
            1. 0
              11 2014 Juni
              Apa sing anyar? Yen babagan PAK penerbangan jarak jauh, mula proses nggawene wis diwiwiti, nanging kapan rampung dadi pitakonan gedhe. Malah ing jaman stagnasi, proses kasebut mbutuhake paling ora 10 taun, lan saiki, nalika akeh produksi komponen lan bahan adoh saka tingkat wektu kasebut, lan liya-liyane wis kejiret ing pedhut, proses iki bisa uga mulet. kanggo 15-20 taun lan isih ora dingerteni apa jenis "Ajaib -ajaib" bakal katon ing output saka proses. Sawise kabeh, pesawat kasebut minangka nilai sing relatif banget. Luwih akeh sing dibutuhake kanggo dadi sistem senjata penerbangan sing lengkap lan efektif (gamane dhewe, infrastruktur lemah, simulator, lsp.). Lan malah assuming sing ing pungkasan kabeh karo PAK YES bakal OK, apa sing kudu "truckers" fly ing sadurunge katon. Sawise kabeh, TU22M3 saiki minangka pasukan striking utama saka penerbangan Angkatan Laut Rusia nglawan paus minke AUG lan ora ana sing bisa ngganti pasukan iki kanthi kualitatif utawa kuantitatif, utamane yen kita ngelingi kasunyatan sing mesthine nggunakake nganti sawetara resimen. saka pengebom jarak adoh / operator rudal kanggo numpes mung siji AUG. TU160 lan TU95 minangka pesawat saka kelas sing beda lan duwe tugas sing beda. Mulane, aku ora bakal dadi kategoris babagan "ora butuh sing lawas, ayo njaluk sing anyar" Sapa sing cepet banget. menehi akeh lan murah?
              Kanthi khayalan, uga kanthi kesucian, migunani kanggo pisah ing wektu (ngapura aku, sing lawas, wanita)
              Lan "situevina" ing donya saiki kaya sing "lawas" sing kasebut ing ndhuwur dibutuhake saiki lan kanthi jumlah sing cukup.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"