Avakov nolak pejabat polisi sing ora gelem melu "ATO", lan ngakoni yen ana perang ing negara kasebut.

112
Wolung karyawan Departemen Dalam Negeri Ukraina, sing mantan karyawan unit Berkut saka wilayah Chernigov, ora gelem pindhah menyang sisih kidul-wétan negara kanggo melu ing "ATO". Kanggo iki, "Menteri" Dalam Negeri, Arsen Avakov, dipecat. Dheweke ngumumake iki ing kaca Facebook https://www.facebook.com kanthi sentuhan dill (ejaan lan tandha waca disimpen):

Kajaba iku, perang minangka tes lakmus sing angel. Sapa sing gelut, sapa sing ndhelik. Dheweke ora gelem lelungan bisnis menyang zona ATO. Aku malah ora ngrembug .. Kanca-kancane mlebu Krasny Liman wingi minangka bagean saka pasukan ATO, nuduhake awake dhewe saka sisih paling apik - lan iki ..
Mung sawetara dina kepungkur, mantan prajurit Berkut sing mati saka Ivano-Frankivsk dikubur. Perang ndadekake jagad ireng lan putih, iyub-iyub ilang.


Avakov nolak pejabat polisi sing ora gelem melu "ATO", lan ngakoni yen ana perang ing negara kasebut.


Avakov sing padha, sing seneng karo Facebook, nyritakake apa sing dheweke sukses lan apa sing gagal ditindakake minangka "menteri" sajrone 100 dina ing posisi iki (ejaan lan tanda baca):

Sing penting banget kanggo aku dina iki - jujur ​​- apa sing dakanggep minangka prestasi: Skenario separatis ora diidini ing Kharkov. Dheweke ora ngidini Kharkov ditransfer menyang kahanan kekacauan. Aku tumindak angel nalika iku, nanging aku ngerti yen aku nindakake perkara sing bener lan aku ngerti yen Kharkiv bakal ndhukung aku. Thanks kanggo wong-wong mau lan matur nuwun kanggo kabeh wong sing pancene mbantu, lan dudu PR. Thanks kanggo tim Kharkiv - padha ora nglilani kula mudhun ing wayahe nemtokake!

Lan aku uga bangga carane kita bisa, nggawé ulang Pengawal Nasional Ukraina. Tentara ora dibangun, mesthi, ing sawetara sasi - nanging wis cetha - langkah iku tengen, jangkah apik lan asil kanggo negara bakal banget pinunjul!

Bisa, kanthi kerjasama karo kabeh struktur, kanggo nganakake pemilihan sing paling angel iki crita negara. Ora ketompo carane padha scolded polisi, kadhangkala pantes, kadhangkala ora - nanging kene padha makarya cetha. Iki minangka plus.

Ora prelu ngomong babagan investigasi sing dhuwur - kita bakal ngomong sawise sesi pengadilan, nalika ana kedadeyan sing logis.

Nanging apa sing bisa ditindakake dening EDAPS minangka plus. EDAPS, sing wis ana ing bisnis korupsi sajrone sepuluh taun ing kabeh pamrentah lan menteri. Lan kita bisa nggawe printing paspor kosong luwih murah lan transparan. Plus siji langkah nyedhaki Eropah!

Dheweke gagal nerusake reformasi saiki ing sistem Kementerian Dalam Negeri. Kahanan saiki ing negara nyetel imperatives urgent liyane - kanggo sawetara wektu, stabilitas lan manageability sistem wungu ndhuwur kualitas - sayangé - nanging ancang-ancang padha ora ala, thanks kanggo Evgeny Zakharov. Muga-muga, apa wae sing kedadeyan, kita bakal miwiti perestroika lan reformasi ing Maret.

Lan sajrone 100 dina iki, aku nampa akeh negativitas sing bakal tahan seumur hidup. Negativity kanggo kabeh - kanggo sabab lan ora - liyane kanggo akumulasi nesu manungsa .. Kuwi nasib karya iki, posisi iki .. Kuwi wektu wis tiba - trials lan demolition, pendhudhukan lan perang, ngiyanati lan pati.

Ya, aku meh lali - karyaku lan Kolomoisky banget dihargai ing Rusia - dheweke entuk pojok. bisnis. Lan sampeyan ngomong..
Ana akeh sing apik lan ala. Ora ana wektu kanggo refleksi saiki. Wektu iku beda. perang. Gusti Allah, ora suwe!


Ketoke, Avakov ngakoni awake dhewe lan wong Ukraina yen ana perang ing negara kasebut. Butuh "sawetara" 100 dina kanggo mangerteni lan ngenali iki.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    112 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 17
      6 2014 Juni
      Yen wong duwe paling sethithik sisa manungsa, ora narkotika dening propaganda Goebel sing metu, mula dheweke ora bakal nembak marang bangsane.
      1. + 32
        6 2014 Juni
        Cepet utawa mengko, Avakov bakal dilebokake ing tembok dhewe utawa wong liya ...
        1. +9
          6 2014 Juni
          Kita ing Slavyansk ditembak mudhun An-30! Mung kacarita ing "Vesti".
        2. +4
          6 2014 Juni
          Hmm ... Aku setuju banget !!! Mung siji klarifikasi: Ayo SIAP lan njaluk ing KULON !!!
        3. +4
          6 2014 Juni
          Ide iki bener banget yen malah sayang yen ora nambah luwih saka siji.
        4. +3
          7 2014 Juni
          Kutipan saka Voldmis
          Cepet utawa mengko, Avakov bakal dilebokake ing tembok dhewe utawa wong liya ...

          Aku ndhukung, -p.dor rampung.
      2. +4
        6 2014 Juni
        "Wong dhewe" kanggo wong sing njupuk ing populasi sipil SE yaiku Zapadensky ragul, lan liya-liyane: "ji-o mos-ali" ...
        1. +5
          6 2014 Juni
          Geni Avkaov .. geni! Sampeyan ora bisa nebus kabeh..!
          1. +7
            6 2014 Juni
            Cepet, Avakov mesthi dipecat ..... anumerta!
            1. +4
              6 2014 Juni
              Kutipan saka kocclissi
              Cepet, Avakov mesthi dipecat ..... anumerta!

              Wong-wong kuwi kudu dipecat nganggo es, kaya Trotsky.
              1. +3
                6 2014 Juni
                Quote: Nagant
                Wong-wong kuwi kudu dipecat nganggo es, kaya Trotsky.

                Ana gambar sing luwih mbebayani - contone Kolomoisky! Tanpa pendanaan kanggo freaks kuwi, Avakov, Lyashko, Yaroshi pancen apa-apa. Kaping pisanan, kepala kudu dibuwang dening ukrooligarki-fasis. Shelupol sing kasebut ing ndhuwur dhewe bakal mlayu kanggo nyerah (lomba lol ) lan saling gadai.
                1. +2
                  6 2014 Juni
                  Kutipan: Gsh-18
                  Ana gambar sing luwih mbebayani - contone Kolomoisky!
                  Muga-muga kapak es cukup kanggo saben wong, uga, utawa totoan. Aspen, kaya sing kudune kanggo ghouls lan roh jahat liyane. Mung ghouls padha sijine kanggo ngaso karo totoan liwat jantung, nanging iki luwih apik karo totoan ing tenggorokan, supaya kang mlebu ana liwat titik. Kaya iki:

                  1. +3
                    7 2014 Juni
                    Quote: Nagant
                    Mung ghouls padha sijine kanggo ngaso karo totoan liwat jantung, nanging iki luwih apik karo totoan ing tenggorokan, supaya kang mlebu ana liwat titik. Kaya iki:

                    Minangka pilihan, sampeyan bisa. Nanging luwih becik nyingkirake "pengusaha" kasebut saka sarana produksi lan modal finansial. Iku bakal Samsaya Awon kanggo wong-wong mau saka saham ing titik! percoyo aku. ya
                    1. 0
                      7 2014 Juni
                      Lan ing kene aku ora setuju karo sampeyan. Sampeyan ora bisa njupuk modal karo sampeyan menyang neraka. Dadi yen sampeyan nduduhake saham ing alam, utamané yen sayap tengen muter lan mooing menyang lelucon ing saham tetanggan, bakal langsung dadi banget accommodating. Lan padha bakal mlebu makalah kanggo transfer saka kontrol totoan, lan padha bakal jeneng nomer akun ing perusahaan lepas pantai, yen mung kanggo njupuk saham saka titik larang.
              2. 0
                7 2014 Juni
                Quote: Nagant
                Padha kudu dipecat karo es pick

                Kanggo Avakov, alat khusus kudu - PEDORub.

                :)
          2. +2
            6 2014 Juni
            bagéan saka Berkut (saka i-Frankivsk) Nanging njupuk bagéyan ing karusakan saka sipil ... padha ora ngerti pawulangan?
        2. Komentar wis dibusak.
      3. +9
        6 2014 Juni


        niki info kahanan saking seberang.. bajingan ngoten
        1. + 23
          6 2014 Juni
          Iku misale jek sing juru tulis ora sneak munggah ing Ukraina. Dheweke manggon ing kono. Dheweke duwe bolongan ing kana.
        2. Komentar wis dibusak.
        3. +4
          6 2014 Juni
          Karakter saka film 6 Element. ..iku ambush))
        4. +9
          6 2014 Juni
          siji iki, sing rants kaya angel ing tentara dill, nanging kabeh wong pengin nglindhungi milyar bendarane, iku mung goroh lan provokes wong lanang sing ora bisa ngomong ora! Rungokake, rungokake, dheweke bakal tuku sampeyan, nanging dheweke ora bakal lunga menyang endi wae, sanajan dheweke ora nate lunga menyang endi wae !!!
        5. wong kuwat
          +4
          6 2014 Juni
          Prajurit sing nggegirisi, "titik didih wis liwati" ndedonga marang wong-wong sawah Bandera supaya kepunjulen ing paprangan, lan yen sampeyan dicekel dening Chechen utawa milisi, sampeyan bakal mulih ing macem-macem parcel ing bagean !!
        6. +8
          6 2014 Juni
          elinga, iki Bendera wicara ing Rusian lan ngandika bab sawetara jinis tentara lan sawetara jinis perwira, wong kaya wong kudu digantung lan ditembak kaya asu mad, mung ana siji perawatan kanggo kuwi, pati.
        7. +2
          6 2014 Juni
          Kutipan saka Mayer1980
          bajingan ngoceh

          Ya, aku ora bakal ngrungokake dheweke. Siji katon ing cangkir, lan sampeyan bisa langsung ndeleng - moron.
          1. +1
            6 2014 Juni
            Hmm ... Aku setuju dheweke isih mikir yen Kulon bakal nulung dheweke ... Yesaaaaaaaa UMA ... ORA NDELENG !!!
          2. +2
            6 2014 Juni
            ora, iki cetha celukan gop karo long term
        8. +6
          6 2014 Juni
          Siap kanggo cons. Wong ora ditarik kanggo ngapusi ... Utamane babagan Kharkov, misale jek bener: dheweke ora ngidini wong kulon menyang sisih wétan lan kosok balene. Lan carane iku ora bisa metu, padha bakal tansah saiki: kita padha kanggo sampeyan (pemenang) utawa "lan kita padha kanggo donya." Iku nyedot yen Rusia matèni saben liyane.
          1. +2
            6 2014 Juni
            Quote: Bayun
            Siap kanggo cons

            Inggih ... banjur copot kathok dowo ... Kita bakal flog ... ing cara diwasa ...
        9. 0
          6 2014 Juni
          Banget subtly, Aku malah ora bisa mbayangno sing warga lokal ndandani ukrotechnics. Ya, yen Kars mung ngatur bantuan, nanging iki uga kudu dideleng)
          1. +3
            7 2014 Juni
            Kutipan saka kirieeleyson
            Aku ora bisa mbayangno yen warga lokal ndandani ukrotechnics.

            Apa sampeyan bisa mbayangno siji lan setengah ewu wong Chechen ing kana? Kanthi kabeh pakurmatan, aku ora. Skillfully bengkong bebener uga roso karo goroh!
        10. 0
          7 2014 Juni
          Wong lanang iki ora katon kaya bajingan, dheweke sambat yen dheweke lan wong-wong kaya dheweke ora diarani perang nglawan Republik Donetsk, nanging para pemuda ijo diarani. Mungkin mulane dheweke ora njaluk, amarga wong diwasa, mandiri lan berpengalaman ing papan kasebut bakal cepet ngerti sebabe perang ditindakake. Lan nalika dheweke ngerti yen dheweke diapusi, dheweke bakal tumindak ora bisa diramalake. Lan sing bisa mbebayani. Mulane, aja ngerti apa-apa, lungguh ing omah lan entuk manfaat saka rezim kanthi pidato kasebut.
        11. 0
          7 2014 Juni
          Makhluk bodho iki ora bisa ndeleng ngluwihi irunge, lan ora diwulang mikir.
          "Silence lan 1500 Chechens karo braids ngadeg"
        12. 0
          7 2014 Juni
          Inggih, mung apa tentara dill apes, banjur ana wong bombing, murub mortir, artileri lan arep ing serangan, shooting ing sipil, mbokmenawa, minangka warga sipil dhewe nulis ing media. Inggih, ayo lunga, njaluk 9 gram, bajingan. Yen dheweke ora ana ing negara pengawal, carane ngerti imbangan saka daya? Mesthi provokator
      4. + 11
        6 2014 Juni
        Kuwi sifat hohlyatskaya ...

        Kiev, 6 Juni. /ITAR-TASS/. Kamentrian Luar Negeri Ukraina nimbali Andrey Vorobyov, Charge d'Affaires Rusia ing Ukraina, lan menehi rong cathetan protes. Iki dilaporake dening layanan pers departemen Ukrainia.

        Ing salah sawijining dokumen, kementerian kasebut "njaluk sisih Rusia kanggo menehi klarifikasi babagan fakta nglanggar rezim tapel wates negara Ukraina-Rusia."

        Kajaba iku, sisih Rusia dikandhani "protes kuwat marang inaction saka layanan tapel wates lan panguwasa wewenang liyane saka Rusia, sing ora nyegah gerakan ilegal saka formasi lan wong bersenjata diatur menyang wilayah Ukraina.".


        Freebie ora bisa dirusak, dheweke dhewe nyerahake penjaga perbatasan, dibuwang dhewe ...
        Lan saiki njaga tapel wates "sing" kanggo Rusia ...
        Menteri Luar Negeri kudu njawab yen jarene kita duwe zona pabean gratis karo DPR lan LPR ...)))
        1. 0
          6 2014 Juni
          DAYS, perang ing Donbass:
          Dadi tentara semi-sipil sing digawe dhewe saka Rusia Anyar.
          Kang digawe saka sapa?
          Wong lanang asring luwih saka 40. Utawa ing umur 40.
          Iki umur nalika urip arang menehi Peluang Padhang Anyar kanggo ngganti kabeh.
          lan urip gedhe.
          Ya, antarane kita ngomong kutha cilik ing provinsi frank.
          Nyuwun pangapunten bilih kirang sopan - provinsi budheg.
          Lan saiki ana wong kanthi jelas ngerti yen SAIKI lan Saiki ing provinsi sing adoh
          kedadean sing ora akeh sing ora mungkin kedadeyan
          A negara NEW wis kawangun!
          Lan malah kanggo "landak" utawa penambang sing mung nyusup batu bara kabeh urip
          lan ora ana siji hektar bolam lampu penambang ing mburi trowongan sing ora dumadakan sumunar kanggo dheweke.
          Aku malah ora weruh Dawn dhewe!
          Mbayangno dheweke melu perang. Dheweke bisa dadi
          pahlawan negara anyar.
          Banjur, nalika kabeh bakal rampung lan SAY slamet? Dheweke lan mung dheweke
          bakal ana ing ngarep kanggo APPLY kanggo posisi kepemimpinan.
          Ayo ora dhuwur banget ora presiden (sanajan saiki ana ing Novorossia
          karo presiden, panggonan iku piye wae ora cetha banget ditetepake / uga kaya
          lowongan setengah liyane :-0)
          Dheweke minangka penambang / pejuang sing jenenge, umpamane "Motorola" (c) umur patang puluh taun.
          yen sampeyan SURVIVE lan "kertu tiba", kang rightfully nuntut dhewe NEW
          urip. uga, ana kang bakal mimpin, contone, kabèh distrik, kutha, kang bakal entuk apik
          posisi / apartemen / urip anyar saka pimpinan serius?
          Ing skenario liyane, dheweke bakal mungkasi uripe (wiwit tuwa) kanthi bodho
          tambang. bodho penambang, petani kolektif, utawa sapa maneh? Shiro, mboseni
          teka lan bisa ditebak.
          Lan saiki dheweke duwe KESEMPATAN! padha mung ora bisa perang ing negara NEW
          njaluk watara, sabenere amarga kabeh iku NEW lan kabeh bakal kawangun saka iku
          sing luwih ditransfer! (elinga CARA pahlawan Civil 17 wungu
          taun ing abad pungkasan)
          Yaiku, motivasi gedhang kanggo wong rata-rata kanggo RISIKO
          malah kulite gedhe banget!
          Lan yen padha Mbunuh? Ya, dheweke bakal dadi pahlawan!
          NEGARA Novorossia sing mentas diatur mbusak tunggul, bakal ngurmati kanthi kamulyan lan sedulure bakal
          dielus-elus karo macem-macem tunjangan pengetan kanggo HERO!
          Lan pungkasane, pilihan sing ora becik / saiki meh ora nyata:
          Ora matèni, nanging ilang, tentara Dill ulig lan enslaved Donbass.
          Inggih? Apa kita bakal pindhah menyang Rusia karo kabeh kulawarga?
          Kanggo padha perang ora langsung FOR?
          papan perlindungan! Lan umume lan umume, urip rata-rata ing Rusia sing tentrem, ing
          papan anyar ora bakal beda karo sing saiki (utawa sing kepungkur)
          urip tentrem ing kutha padha cedhak Shakhta. uga, kajaba sing bakal ana panggonan anyar
          - Apa sing dikarepake? Mati amarga stroke utawa kanker ing limang nganti sepuluh taun? wedi kanggo bokong wesi sing, wedi Natsik dill?
          1. +2
            6 2014 Juni
            Aku ngerti yen aku duwe "keluarga gedhe"
            Aktivis Maidan, Nuland, Psaki lan Obama,
            Yatsenyuk lan Tymoshenko
            Parubiy lan Parashenko
            Merkel, Kerry lan Conchita,
            Sektor tengen, svidomity,
            Lan Turchinov, lan Klitschko,
            Makarevich plus Lyashko
            Sakashvili, sniper
            Tentara-Penjaga Nasional
            Yarosh, Tyagnibok
            Schuster, Rain lan Eurobots,
            Kalomoisky lan Taruta,
            Lan Akhmetov, lan Baluta,
            Lan punishers saka ATO
            Lan tentara bayaran -NATO
            Geta cocog ing Mei?
            Ya pasli
        2. +2
          6 2014 Juni
          Kutipan saka gfs84
          karo DPR lan LPR kita duwe zona bebas pabean.
          ngguyu
          kabeh bener...
      5. + 10
        6 2014 Juni
        06.06.14/20/03. XNUMX:XNUMX. Pesen saka milisi

        18:43 - Pangatusan mudhun menyang Slavyansk. loro Mi-8 mabur kanggo nggoleki pesawat sing mudhun.
        19:30-Mung kanggo mbales metu, dill nyoba kanggo bom bangunan SBU ing Slavyansk, mbokmenawa karo mortir. Ora bisa metu. Bangunan apartemen meh dibom.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. +7
            6 2014 Juni
            lungaa...
        2. +3
          6 2014 Juni
          Iku ing semangat tentara kang metu kanggo njupuk ing siji obyek lan kenek liyane
      6. +5
        6 2014 Juni
        Leaky nulis yen kanca-kancane ing ATO mlebu Krasny Lyman, ing kono kabeh wong sing tatu ditembak ing rumah sakit.
        Wolung pejuang iki pantes diajeni amarga ora dadi kewan.
      7. +2
        6 2014 Juni
        Ora mambu kaya iki! Kosok baline, deleng apa sing dipamerake! Dudu tetesing kalbu, kamanungsan... senajan sing tak omongke... sopo sing tak omongke
        1. +4
          6 2014 Juni
          Apa kabar kanggo sampeyan: Eurasia Polandia wis tekan Donetsk! ("Gazeta Wyborcza", Polandia)
          Nasionalis Polandia tindak menyang Ukraina kanggo ndhukung separatis

          "Wingi" Israel, saiki Polandia ... wiwit tekan wong !!!


          http://inosmi.ru/sngbaltia/20140606/220850212.html
      8. 0
        7 2014 Juni
        Yen ana manungsa sing tangi ing dheweke, mula dheweke kudu nembak awake dhewe!
      9. UFO
        0
        7 2014 Juni
        Kutipan saka: fox21h
        Yen wong isih duwe manungsa sithik

        Umumé, luwih becik ora nglebokake apa sing digiling awak iki kanggo maca umum, mbebayani virus!
    2. + 17
      6 2014 Juni
      Tegese, polisi iki, sing arep dakceluk polisi, percaya yen prajurit Berkut arep perang kanggo pemerintahan anyar??? Apa dheweke pancen ora kuwat mental? Umumé, aku kepengin weruh kenapa ora kabeh perwira Berkut durung mandheg sawise apa sing ditindakake, utawa iki minangka set anyar?
      1. +2
        6 2014 Juni
        sawetara dina kepungkur padha ngubur mantan prajurit Berkut mati saka Ivano-Frankivsk
        ya ora... ketoke wong-wong sing pecah perang kene... tumungkul. belay
      2. 0
        6 2014 Juni
        Kutipan saka Wiruz
        Umumé, aku kepengin weruh kenapa ora kabeh perwira Berkut durung mandheg sawise apa sing ditindakake, utawa iki minangka set anyar?

        Lan apa sing dikarepake yaiku Ukraina!
    3. + 20
      6 2014 Juni
      Pulisi sing ngakoni lurah pi---sa, wis ora dadi pulisi maneh. Mulane, ora pantes kanggo ngomong babagan bawahan Avakov minangka polisi.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. +2
      6 2014 Juni
      Sawise kasus kasebut diajukake, bakal ana pengadilan. Bakal kudu ditemokake. Tuladha Trotsky, Bandera, lsp. Sanalika dadi ora perlu, kabeh bakal kelakon.
    6. +3
      6 2014 Juni
      Kabeh lelucon iki bakal rampung sanalika bisa lan wong Ukrainia bakal nglumpukake kabeh kodok iki dadi siji tumpukan kanggo diadili ing Den Haag amarga tumindake marang manungsa!
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Sing sabar
          +1
          7 2014 Juni
          Fu, kenapa? sad
          1. +1
            7 2014 Juni
            Banjur, supaya Pak "don" iki ora nglairake anak utawa testosteron.
    7. +5
      6 2014 Juni
      Sembarang wong normal ing panggonan polisi Ukrainia bakal "ing bajingan" kanggo ngawula ing printah saka gay.
    8. Melnik
      +4
      6 2014 Juni
      Aku banget kasengsem ing apa motivasi Gentleman iki kanggo nelpon karo katon ... Sanajan mbungkus sirahe obliquely kaping lima, iku wong Armenian Russian-speaking Apa "dheweke" ngomong kanggo awake dhewe ing pribadi menarik banget.
    9. + 13
      6 2014 Juni
      Avakov kutipan:
      "-ngerti yen wong Kharkiv bakal ndhukung. Thanks kanggo wong-wong mau lan thanks kanggo kabeh wong sing pancene mbantu, lan ora PR. Thanks kanggo tim Kharkov - Aku ora nglilani kula mudhun ing wayahe nemtokake!"

      Aku wonder carane residents Kharkiv aran sawise tembung kuwi? Full h_m_o utawa rampung h_m_o?
      Terus terang, review ala ...
      1. nicollider
        +3
        6 2014 Juni
        Lha, aja nganti kesasar. facebook-umum avakov kolonel Gro nyekel Welasan
      2. +1
        6 2014 Juni
        yen Kharkovite ... didol metu ... banjur apa kita bisa ngomong bab tengah lan kulon
    10. Sing sabar
      +5
      6 2014 Juni
      A offtopic cilik: Aku ngucapke matur nuwun marang kabeh pengunjung VO ing kamenangan epik pemain bal-balan kita liwat tim Maroko sing nggegirisi ombenan
      1. +6
        6 2014 Juni
        Nah, mangan vodka maneh sad Sawise kabeh, aku mung rampung ngrayakake kamenangan pemain hoki ing dina liyane wassat
        1. Sing sabar
          +4
          6 2014 Juni
          Kok saiki angel banget? Mung pengangkut barang. Sawise Piala Donya, aku bakal nyerahake wiski sing apik.
          Iku mung, mbokmenawa, saka sungkowo nglirik
        2. 0
          6 2014 Juni
          Kutipan saka Wiruz
          Sawise kabeh, aku mung rampung ngrayakake kamenangan pemain hoki ing dina liyane

          Njupuk wektu, pemain bal-balan kita pro.sru.t kabeh! Sijine cons nanging kanggo kula bal-balan rampung ing 86th!
          1. Sing sabar
            +1
            7 2014 Juni
            Banjur aku miwiti ombenan Terus plus.
      2. +2
        6 2014 Juni
        yen sampeyan yakin rating tim nasional, Maroko ora malah mlebu 100-ratus paling kuat sedulur
        1. Sing sabar
          +1
          6 2014 Juni
          Inggih, karo Aljazair kuwat, padha kira-kira ing tingkat padha.
    11. + 12
      6 2014 Juni
      Fag sing sabar iki, miturut pendapatku, nganggep pati lan getih wong minangka sawetara pencarian virtual. Mangkene keprungu ing wejangane: Ingsun tindak kaya mangkene, banjur padha kaya mangkene, lan ingsun kaya mangkene ..... Ingsun bakal nembak bangkai iki.
    12. +5
      6 2014 Juni
      Uga, dheweke uga bisa nulis nggawe gaya manajemen revolusioner minangka plus - liwat Facebook.
    13. +9
      6 2014 Juni
      Ya, kanthi cara, deleng pasuryan ing foto, sampeyan ora bisa ndeleng semangat juang. Dibandhingake karo Kolonel Strelkov. Lan sampeyan bakal weruh prabédan nalika pejabat nyata mbela Motherland utawa perang kanggo dhuwit. Wong-wong iki wis dadi pasukan kolonial NATO, kudu kasebut SIPAYS - Prajurit Tentara sing Ngganti Sumpah.
    14. 0
      6 2014 Juni
      Ya, kanthi cara, deleng pasuryan ing foto, sampeyan ora bisa ndeleng semangat juang. Dibandhingake karo Kolonel Strelkov. Lan sampeyan bakal weruh prabédan nalika pejabat nyata mbela Motherland utawa perang kanggo dhuwit. Wong-wong iki wis dadi pasukan kolonial NATO, kudu kasebut SIPAYS - Prajurit Tentara sing Ngganti Sumpah.
    15. +3
      6 2014 Juni
      Perang, Avakov, Gusti Allah ngalang-alangi, ora suwe, lan sampeyan, babi lan sampah Kolomoisky iki, bakal dikubur kaya asu gila ing peti mati sing padha - urip ...
    16. +6
      6 2014 Juni
      Kutipan saka Walk
      Fag sing sabar iki, miturut pendapatku, nganggep pati lan getih wong minangka sawetara pencarian virtual. Mangkene keprungu ing wejangane: Ingsun tindak kaya mangkene, banjur padha kaya mangkene, lan ingsun kaya mangkene ..... Ingsun bakal nembak bangkai iki.

      Aku ora ngerti, banding iki kanggo Avakov utawa kanggo wong sing kirim luwih dhuwur tinimbang sampeyan?
      pisi: nanging + isih sijine ...
      1. Sing sabar
        +4
        6 2014 Juni
        Ora kanggo kula. Aku apik, patriotik lan ora tau sitor mandheg
      2. +4
        6 2014 Juni
        Nyuwun pangapunten, kula mboten refresh halaman, dados kula nganggep komentar kula punika ingkang sepisanan. Patut, tegese, mesthi, Avakov.
        1. Sing sabar
          +2
          6 2014 Juni
          Ora ana sing njaluk ngapura. Mung kedadean cilik eseman Nyekel plus sabar.
          1. +4
            6 2014 Juni
            Apa sampeyan pancen toleran? Terserah sampeyan, nanging sampeyan bisa nggawe julukan sing luwih apik
            1. Sing sabar
              +1
              6 2014 Juni
              Pitakonan sing terus terang lan ora sabar eseman
              Mangkene jawaban langsung kanggo sampeyan: Aku wong enom sing sukses, pengusaha cilik lan wanita gedhe, bibliophile sing elek, polyglot, lelungan ing saindenging jagad, penggemar bal-balan sing semangat, patriot Tanah Airku sing gedhe lan pungkasane. .... drum roll .... .sabar Mekaten.
              Minangka kanggo julukan - Aku kangelan. Ngatasi wong-wong mau minangka fitur integral saka alamku, perlu kanggo pangembangan pribadine sing kuwat.
              Lan timer ironi punika priceless keprungu Sampeyan plus.
    17. +3
      6 2014 Juni
      Perasaan sing lara - perang (PERANG ITU) isih ana lan Himmler anyar ngirim paukuman anyar ing tanah sing padha kanggo urip wong-wong sing bisa slamet ing PERANG ITU ... amarga anak, putu ...
      Dheweke durung rampung - saiki kabeh wis bola-bali, Eropa nutup mripate, Amerika seneng karo demokrasi ... apa sing bakal dikandhakake yen demokrasi iki teka ing negarane? Apa padha bungah, meneng? ..
      Kita pengin padha ukuran sing padha diukur kanggo kita ... Himmler anyar kanggo Eropah ...
    18. + 15
      6 2014 Juni
      kaya sing wis daktulis, ora ana sing bakal diadili ing Den Haag! Saaka isih mlaku. Ing Den Haag, wong lan patriot rezim sing ora nyenengake EU lan AS wis suwe dicoba.
      1. Tanechka-pinter
        +4
        6 2014 Juni
        Kutipan saka Mayer1980
        ora ana sing bakal diadili ing Den Haag


        Kanggo ngadili mung ing Rusia lan supaya respon junta Kyiv mung sadurunge wong Rusia
      2. Tanechka-pinter
        +1
        6 2014 Juni
        Kutipan saka Mayer1980
        ora ana sing bakal diadili ing Den Haag


        Kanggo ngadili mung ing Rusia lan supaya respon junta Kyiv mung sadurunge wong Rusia
      3. +2
        6 2014 Juni
        Mbokmenawa iki wektu kanggo ngetokake rolas es sumbu.
      4. Komentar wis dibusak.
    19. +3
      6 2014 Juni
      Quote: Sabar
      Ora kanggo kula. Aku apik, patriotik lan ora tau sitor mandheg

      OK. Banjur aku seneng kanggo sampeyan ...
      pisi: Nanging Avakov isih ora asing karo ...
    20. +3
      6 2014 Juni
      Lan aku bungah - bungah yen ana wong sing nyukupi ing Ukraina lan seneng banget yen iki wong-wong saka wilayah Chernihiv asli - wiwit wiwitan kabeh kekacoan iki aku ora ngerti - apa Chernigov, ing ngendi ora ana Svidomo lan kabeh merit kutha iki sadurunge Maydanuts - mung sing fag Lyashko lair ana, carane kutha iki 1200 taun succumb - lan saiki lonceng pisanan iku ora kabeh residents Chernihiv karo junta ...
      1. +2
        6 2014 Juni
        Aku mikir ana wong sing luwih pinter. Lan malah ing antarane wong-wong sing wis dicuci otak, ana persentase cilik banget saka wong-wong sing agresif lan fasis. Iku mung sing padha katon kosong, nanging netral ora katon utawa krungu.
    21. +2
      6 2014 Juni
      Kutipan---Wolung karyawan Departemen Dalam Negeri Ukraina, sing mantan karyawan unit Berkut saka wilayah Chernigov, ora gelem pindhah menyang sisih kidul-wétan negara kanggo melu ing "ATO".
      Mesthine, aku wong sing pinter, nanging aku isih ora ngerti kenapa dheweke ora ngerti sawise Kyiv apa sing nunggu dheweke. Ketik Resolve lan bakal ngawula maneh.?????? Iku wis ora brainer, wis dangu, nanging ing kene wong diwasa isih durung kejiret????? .
      Sampeyan kudu bungah sing ora ngubur, durung.
    22. +2
      6 2014 Juni
      kutipan:
      "Lan aku uga bangga karo cara kerjane, nggawe maneh Pengawal Nasional Ukraina. Tentara ora dibangun, mesthi, sajrone sawetara wulan - nanging wis jelas - langkah kasebut bener, kecepatane apik lan asil kanggo negara bakal penting banget!

      Temtunipun, asil kanggo "negara" bakal penting banget ...
      pisi: Iku mung ora kabeh wong sing wis buyar menyang omah-omahé ing nunggu gas Rusia free lan cookie éca saka paman, sing, ing asas, ora paman ing kabeh, nanging lik, lan malah banjur ing siji ... (nuwun, digawa lunga) Dadi, durung ngerti yen ing mangsa ngarep iki pengawal nasional bakal backfire ing wong.
      (kanggo sing ora mabuk sawise cookie, iki minangka gulungan kubis Euro_gay ...)
    23. +3
      6 2014 Juni
      Sing penting banget kanggo aku dina iki - jujur ​​- apa sing dakanggep minangka prestasi: Skenario separatis ora diidini ing Kharkov. Dheweke ora ngidini Kharkov ditransfer menyang kahanan kekacauan. Aku tumindak angel nalika iku, nanging aku ngerti yen aku nindakake perkara sing bener lan aku ngerti yen Kharkiv bakal ndhukung aku. Thanks kanggo wong-wong mau lan matur nuwun kanggo kabeh wong sing pancene mbantu, lan dudu PR. Thanks kanggo tim Kharkiv - padha ora nglilani kula mudhun ing wayahe nemtokake!
      Oh, aku dadi bungah banget! Kharkov lan Odessa bakal munggah. Iku mung sing saiki ing Slavyansk
    24. Aneh
      -4
      6 2014 Juni
      avakov !!!lan apa wae sing diomongake .. apa wae sing ditulis .. apa wae sing bleats kabeh (aku rumangsa ora duwe ibu.. mung (OMEN) .. eling !! .. wong iki- .. mesti gantung dulu.. tak turuti.. mumpung aku urip.. trus piye kabare???
    25. +6
      6 2014 Juni
      Lan yen miturut Freud, kasus pidana sing diwiwiti ing Moskow ora metu saka sirah Avakov. Dadi dheweke wedi, asu! gumunggung. sad
    26. Aneh
      -1
      6 2014 Juni
      AVAKOV --- KOWE iku bom bunuh diri .. lan awal .. lan ora kasep .. sampeyan ora bisa ndhelikake .. mung ing oh Amerika .. sampeyan bakal mati ana ..
      1. +3
        6 2014 Juni
        Aneh, nanging sampeyan, kancaku, katon kaya provokator - nalika sampeyan ndhaptar dina iki ing 17-44, sampeyan wis entuk 500 minus ...
    27. +2
      6 2014 Juni
      Quote: Sinyalman
      Kutipan---Wolung karyawan Departemen Dalam Negeri Ukraina, sing mantan karyawan unit Berkut saka wilayah Chernigov, ora gelem pindhah menyang sisih kidul-wétan negara kanggo melu ing "ATO".
      Mesthine, aku wong sing pinter, nanging aku isih ora ngerti kenapa dheweke ora ngerti sawise Kyiv apa sing nunggu dheweke. Ketik Resolve lan bakal ngawula maneh.?????? Iku wis ora brainer, wis dangu, nanging ing kene wong diwasa isih durung kejiret????? .
      Sampeyan kudu bungah sing ora ngubur, durung.

      Lencana lan lencana ora mesthi dadi ganjaran kanggo perang, nanging ing perang karo wong-wong dhewe, umume, panguburan kudu dianggep minangka ganjaran ...
      pisi: Sayange durung kabeh juru kampanye wis tekan ...
      1. Aneh
        -3
        6 2014 Juni
        lha piye tho?... kene jupukna.. nang umah.. trus budhal tentara.. nggo latihan maneh.. jarene.. telung sasi.. trus kudu nembak.. ora. ing alangan nanging ing wong .. nasional- njaga ora count .. iki Banderas ideologis .. ana sawetara wong .. nanging ana .. biasane wong enom .. (amarga ing Rusia ana uga nganti . . Aku ngomong manawa .. Aku bajingan munggah loro Toko dina iki .. kita lungguh ing taman piz * dily onation ) .. lan iki wayahe saiki .. sampeyan kudu perang .. apa maneh urgent ..
    28. +3
      6 2014 Juni
      soko marang kula sing wong piyambak mandhek, lan Ukrainians teka munggah karo apa padha murub! padha ngomong, ndeleng carane kita perang pengkhianat ... ing umum, sampeyan bisa kanthi aman kokwaca informasi Ukrainia cara liyane watara lan sampeyan bakal duwe bebener ngguyu
    29. +3
      6 2014 Juni
      karya sandi lan Kolomoisky iki Highly ngormati ing Rusia - padha nggawa sudhut. bisnis

      Sampeyan kudu dadi narcissist patologis! Cukup kanggo mbaleni ukara kasebut, rada ngganti perspektif sejarah - "... Karya kita dihargai banget ing donya - dheweke mutusake kanggo nganakake uji coba Nuremberg ..."
      Dina iki dheweke nyithak garis merak. Lan ing dermaga bakal pathetic.
    30. +5
      6 2014 Juni
      Sawise maca garis-garis iki, rasane yen jagad kapindho ana maneh ing UKRAINE! Si cilik maca iki ing buku babagan Perang Dunia II ....

      Crita saka warga kutha babagan kekejeman lan karusakan sing ditindakake dening para penghukum:

      "Apa sampeyan kelingan stasiun kita? Cantik, gedhe. Padha dibom. Ora ana stasiun. Jembatan ing Donets dibom. Lan sing paling penting, sampeyan ngerti, rumah sakit. Bangunan lawas, lan bangunan modern anyar dibangun ing jejere. Sawijining cangkang nyerang unit operasi, ahli bedah lan mantri tiwas, lan penjaga Nasional Kyiv teka ing rumah sakit, lan ana 150 sing tatu, mbokmenawa saka loro-lorone, milisi lan pengawal, kabeh padha ditembak.

      ... Tanggi ing omah urip dhewekan. Sadurunge gropyokan, nuwun, dheweke pengin pipis. Fasilitas ing dalan. Medal. Ing wayahe, omah kasebut dibom. Dheweke metu saka jamban, lan ora percaya yen dheweke isih urip. Lan ora ana omah. Bisa mbayangno carane Bejo? (nangis)...

      ... Milisi saka Liman lunga. Dibuwang. Kita ora ngerti yen dheweke ana ing kene - aku ora weruh lan kanca-kanca ora weruh. Pengawal Nasional mlebu kutha. Ayo mulih - ngresiki. Diumumake kanthi jujur: kita bakal nggoleki milisi. Yen passports utawa pasuryan Taufik anggepan, padha dijupuk ing titik. Padha matèni kanca-kanca ing kulawargané wong. Dheweke uga, aku mikir, ora weruh milisi ing mripate ....
      dipateni. Dheweke mung nembak ing omah. Diresiki...

      ... Iki, saka Kyiv, luwe piyambak lan frenzied, National Guardsmen, uga lanang ing kabeh. Dina iki padha mlayu saka omah menyang omah, njupuk sisa-sisa panganan lan kewan. Padha weruh babi - bledosan bedhil mesin ing, lan nyeret adoh. Padha mung ngrampog. Lan kita ora duwe apa-apa kanggo mangan! Toko wis dibom. Ora ana produk. Keluwen bakal diwiwiti saka dina kanggo dina, lan padha pitik, babi - kabeh dijupuk adoh (nangis).

      ... TK dibom ing ngarep. Nanging ing wayah sore padha nyerang, - bocah-bocah wis ora ana maneh. Esuk-esuk kita lunga ndeleng reruntuhan - katon ora ana mayit. Aku ora ngira yen aku bakal nggoleki apa ana mayit ing Liman kita ... (nangis).
    31. +3
      6 2014 Juni
      Ing panggonane (Ya Allah, mesthi, aku ora bakal dadi) aku ora bakal bungah, yen ora, aku kudu perang dhewe, uga, sampeyan isih bisa njupuk wong sing padha karo sampeyan, malah luwih adhem tinimbang sampeyan. duweke lan anak-anake. Ing sawijining dina perang bakal rampung!
    32. +3
      6 2014 Juni
      Guys, "berkutovtsy" ninggalake sadurunge kasep, kita ana ing sisih liya saka barricades.
    33. +4
      6 2014 Juni
      Apa wong saka Berukt pancene arep perang kanggo junta? belay
    34. Komentar wis dibusak.
    35. Tanechka-pinter
      +7
      6 2014 Juni
      "Perang ndadekake jagad ireng lan putih, bayang-bayange ilang.." Kandhane wong sing ora nate nyusup parit. Iki diucapake dening wong sing, bebarengan karo Kolomoisky, ngobong wong urip ing Odessa. Iki menteri sing menehi prentah kanggo ngebom wanita lan bocah-bocah. Dheweke bungah dina iki amarga kasus pidana wis dibukak ing Rusia. Lan apa dheweke bakal bungah yen anak lan putu ing sawijining dina bakal ditutupi cangkang, lan bakal bungah yen ing sawijining dina wong sing paling cedhak lan sing ditresnani diculik - dheweke bakal nyelehake tas ing sirahe lan disimpen ing jugangan. Lan apa dheweke bakal bungah nalika wong-wong sing ditresnani bakal diobong ing ngarepe umum, lan wong-wong sing begja bisa slamet bakal rampung kanthi palu. Avakov miwiti pembantaian lan kabeh bakal bali menyang dheweke
    36. Anton Sed
      +2
      6 2014 Juni
      Ora saben wong dirusak.
      Apa Avakov katon ing umum antarane dill lan Eropah? Debil, aja menehi utawa njupuk
    37. Aneh
      0
      6 2014 Juni
      Avakov iku mungsuh .. squalor manis .. mung duwe pati .. lan liyane, ana sawetara wong ing Ukraina .. count ing driji .. mulane padha mati .. lan wong .. apa wong? .. bakal tangi .. mbesuk .. aku arep noleh Cherkassy, ​​wah, apa sampeyan bajingan .. sampeyan tresna banget marang Rusia lan adol kabeh bebarengan !!!?? .. KOWE WETA!!!
    38. Melnik
      +5
      6 2014 Juni
      Minangka warga negara, aku ora seneng banget yen Putin ora ngomong marang wong-wong. Iki dudu perang ing tarian ing peternakan kolektif tanggane. Kabeh wong ngerti yen perang nglawan kita. Negara iki bingung. Nerangake marang wong apa sing bisa lan apa sing ora bisa, kita bakal ngerti
    39. +3
      6 2014 Juni
      Aku entuk kesan yen gaypido ... satus avaks mung bisa komunikasi ing Facebook, alesane prasaja, dheweke wedi metu dhewe kanggo wong tanpa punishers gay, mung ing net lan nulis babagan prestasi minangka a wong bodho edan, ingsun bakal enggal mangsuli manut angger-angger, dudu jaman perang, nanging sadurunge ukum manungsa, lan ora ngeksekusi, nanging nyiksa freak, kanggo kabeh sing dipateni, ora duwe papan perlindungan, kanggo bocah-bocah, wong tuwa. , nom-noman, kanggo bapak-bapak lan anak-anake, enggal-enggal, mlaku-mlaku ing bunder ora suwe.
    40. Komentar wis dibusak.
    41. Komentar wis dibusak.
    42. Melnik
      +1
      6 2014 Juni
      Mergo sampeyan wis cukup semangat, apik yen iki karakter ....
    43. +2
      6 2014 Juni
      Kanggo satus dina padha wis entuk dhewe tembok.
    44. uri
      +3
      6 2014 Juni
      Kutipan saka Mayer1980


      niki info kahanan saking seberang.. bajingan ngoten

      LEWATKE, ING ANA BAKAL DIHORMATI Slawase!
    45. tukang sulap1973
      +5
      6 2014 Juni
      Saka sudut pandangku, solusi sing paling apik yaiku nutup katup gas kanggo wong aneh iki !!! Ayo Eropa njerit yen katup kasebut minangka pengungkit tekanan politik saka pihak kita. Bisa uga Uni Eropa bakal mandheg kaya manuk unta sing macet. sirahe ana ing pasir, lan Negara-negara duwe dheweke !! Wuta lan budheg !! Wong sing ora salah mati, lan kita nggawe dialog karo Poroshenko !! Mung ana siji solusi: penghentian permusuhan lengkap ing sisih kidul-wétan saka Ukraina lan, minangka asil, pengadilan militer kanggo para penjahat sing nindakake kejahatan perang marang rakyate !!!Lan Avakova lan kanca-kancane Kolomoisky - kanggo saham ing umum !!! duka
    46. +1
      6 2014 Juni
      nggawe maneh Pengawal Nasional Ukraina.
      Nggawe ulang???? opo Apa: yen Garda Nasional wis digawe lan ilang ing penciptaan? Lan ing Ukraina????????
      Paradoks... recourse
    47. +2
      6 2014 Juni
      Sapa sing padu lan sapa sing ndhelik ....... ing kene ana dungu, ing kasus iki ana jinis katelu, yaiku wong sing isih duwe kalbu.
    48. 3vs
      +1
      6 2014 Juni
      Puji lan pakurmatan marang wong wolu iki.
      Padha ngerti kaya apa perang nglawan bangsamu.
      Gusti Allah tulungana!
      Lan murid korup Avakov iki bakal nemokake peluru dhewe.
      Twitter bakal nulis kanggo dheweke kanthi cara sing beda.
    49. +1
      6 2014 Juni
      avakav mbokmenawa ngira yen dheweke nindakake kabecikan lan ganjaran sing nunggu dheweke. dheweke bener mung ing bagean kapindho pikirane - dheweke bakal diganjar sangang gram utawa tali sabun. kewan iki wis nganti gulu ing getih wong lugu sing pengin urip tentrem lan seneng.
    50. +1
      6 2014 Juni
      Kutipan saka urii
      Kutipan saka Mayer1980


      niki info kahanan saking seberang.. bajingan ngoten

      LEWATKE, ING ANA BAKAL DIHORMATI Slawase!

      AMIN!
    51. Michael Strelin
      +1
      6 2014 Juni
      Pak Yatsenyuk bakal lunga menyang Inggris lan ora ngganggu wong Ukraina
    52. 0
      6 2014 Juni
      Mung sawetara dina kepungkur, mantan anggota Berkut sing mati saka Ivano-Frankivsk dikubur
      Lvivsky urip?! dhengkulku ora mbantu
    53. NBN
      0
      6 2014 Juni
      Kutipan saka GradusHuK
      Kutipan saka urii
      Kutipan saka Mayer1980


      niki info kahanan saking seberang.. bajingan ngoten

      LEWATKE, ING ANA BAKAL DIHORMATI Slawase!

      AMIN!

      Lan dheweke ngomong Rusia. Apa, aku lali basaku?!
      Lan sing paling penting, warga lokal menehi panganan, banyu, sandhangan, lan ndandani peralatan. Pramila wadyabala kita boten saged mrana, badhe nembak panjenengan ing wingking. Ayo padha mutusake dhewe kanggo sapa. Nalika arep mutusake apa sampeyan bisa mbantu kanthi serius utawa ora mbantu.
    54. nachprod
      +2
      6 2014 Juni
      Nalika sniper pungkasanipun bisa ing Avakov?
    55. +2
      6 2014 Juni
      Kutipan saka GradusHuK
      Kutipan saka urii
      Kutipan saka Mayer1980


      niki info kahanan saking seberang.. bajingan ngoten

      LEWATKE, ING ANA BAKAL DIHORMATI Slawase!

      AMIN!

      ngapusi lan ora isin
      Ora ana wong ing kana, ujare, ya, lan ora ana tentara bayaran saka kulon, iku g.n.i.d.a!
    56. +2
      6 2014 Juni
      Bakal menarik kanggo ndeleng carane dheweke swaggers ing pengadilan.
      1. +6
        6 2014 Juni
        Quote: Yun Klob
        Bakal menarik kanggo ndeleng carane dheweke swaggers ing pengadilan.

        ora ing bumi. pangadilan beda wis pinesthi kanggo wong-wong mau. iki luwih medeni
    57. lor
      +2
      6 2014 Juni
      Kothak obrolan iki kaya-kaya nggebug ing dhadha kanthi tumit lan janji bakal nembak dhewe. Kahanan dadi dalan maneh?
    58. +4
      6 2014 Juni
      Nanging ing Lugansk padha uga squeezed metu Kamentrian Dalam Negeri Universitas ...

      Prajurit Berkut lan Tentara Kidul-Wétan nguwasani Universitas Lugansk saka Kementerian Dalam Negeri, para kadet dikirim menyang omah.

      Dina iki, 6 Juni, ing tembok saka Lugansk State University of Internal Affairs dijenengi sawise E. O. Didorenko, rapat umum dianakaké bab ngirim kadet dening administrasi universitas kanggo internship ing wilayah Kharkov. Wong tuwa wedi yen praktik kasebut bakal ditindakake ing unit Garda Nasional. Wakil Dewan Tertinggi Majelis LPR lan komandan paruh wektu kutha kémah, Oleg Popov, ngandika ing rapat umum.

      Oleg Popov, bebarengan karo wong tuwane, dikembangake lan nggawe keputusan kanggo mbubarake kadet menyang omah-omah lan ngontrol administrasi. bangunan universitas dening wakil saka unit Berkut, bebarengan karo pejuang saka AYuV, kanggo nyegah aman saka file pribadi kadet saka wilayah institusi pendidikan.


    59. 0
      6 2014 Juni
      Ora adoh, Grad lagi palu, para prajurit lungguh meneng...
      Video http://vk.com/video-69763846_168882164?hd=2&t=47s
    60. Sekring
      +7
      6 2014 Juni
      Slavyansk Berjuang kanggo urip tentrem
    61. +6
      6 2014 Juni
      Ya, aku meh lali - karyaku lan Kolomoisky banget dihargai ing Rusia - dheweke miwiti perusahaan. kasus.

      Wong aneh iki kudu wedi, nanging dheweke bangga. Iku wektu kanggo dheweke ketemu Bely
    62. +3
      6 2014 Juni
      Sundel A-A, dheweke menehi rating banget, dheweke kudu ngirim pangilon kanggo narsis, nanging umume dheweke bodho lan ora ngerti yen dheweke wis dadi garis getih lan nasibe disegel, dheweke bakal dibanting sajrone 3-6 wulan. .
    63. +3
      6 2014 Juni
      Ing 100 dina, wong non-manungsa iki mateni udakara 3000 wong sajrone ATO mung, banjur, miturut perkiraan sing paling optimis, pira sing tiwas kanthi licik, ing guo lan ing gapura amarga ora gelem nguwuh "Pahlawan Sal!" , pira skor pribadi sing dirampungake dening para ghoul sing ngrebut kekuwatan, pira wong tuwa sing mati amarga serangan jantung?
      Padha nggawa negara, kang urip miskin lan stabil, kanggo standar. Pira akun pribadi sing diklumpukake ing ekonomi maneh? bal iki quietly dingerteni.
      Lan sing paling awon yaiku jumlah jiwa sing rusak lan otak sing dibuwang. Lan carane ageng longkangan saiki antarane pedunung siji negara isih angel kanggo ngomong, nanging elek lan amarga iku padha bakal mati kanggo akeh taun maneh, malah yen sesuk ATO kurang ajar tiba-tiba dibatalake, sing aku ora pracaya. ing. Wong sing kelangan bojo lan anak, bapak lan ibu ora bakal bisa ngapura.
    64. 0
      6 2014 Juni
      Yen Parashenko ora ngilangi kepemimpinan keamanan ing mangsa ngarep - Menteri Pertahanan, Menteri Dalam Negeri lan Keamanan Negara, dheweke ora bakal dadi sapa-sapa lan ora ana apa-apa kanggo elit kekuwatan Ukrainia lan Peter the Bloody kanggo rakyat. Salah siji dheweke adoh saka wong-wong mau, utawa urip minangka Presiden cendhak banget. Iki mung logika pangembangan acara. Dheweke ora duwe pilihan liyane.
      1. 0
        6 2014 Juni
        Quote: siberalt
        Yen Parashenko ora ngilangi kepemimpinan keamanan ing mangsa ngarep - Menteri Pertahanan, Menteri Dalam Negeri lan Keamanan Negara, dheweke ora bakal dadi sapa-sapa lan ora ana apa-apa kanggo elit kekuwatan Ukrainia lan Peter the Bloody kanggo rakyat. Salah siji dheweke adoh saka wong-wong mau, utawa urip minangka Presiden cendhak banget. Iki mung logika pangembangan acara. Dheweke ora duwe pilihan liyane.


        Sugeng dalu, Oleg.
        Ora angel dipecat. Luwih angel golek wong sing setia kanggo ngganti sampeyan. Mungkin iku sebabe dheweke ora cepet-cepet nggawe PHK, nanging nggoleki kompromi?
    65. Ivan 63
      +1
      6 2014 Juni
      Ya, perang ndadekake donya "ireng lan putih," nanging sampeyan, Pak, warna telek.
    66. +5
      6 2014 Juni
      Nah, mungkin iki bakal rampung. Aku pengin pracaya. sing ora kabeh wong ing kono dadi zombie
    67. +4
      6 2014 Juni
      lan kahanan ing negara padha
    68. 0
      6 2014 Juni
      Cedhak Slavyansk, wartawan kita ilang maneh, saka saluran Zvezda ...
    69. -1
      6 2014 Juni
      Wong-wong kaya iki kudu diremuk nalika isih cilik! am
    70. 0
      6 2014 Juni
      06.06.14. Igor Ivanovich Strelkov sesambungan maneh.

      "Semalt shelling. Padha rampung mati pabrik kimia - ketoke padha looking for a gudang belerang kanggo ngobong.
      Saiki lagi njupuk ing desa Cherevkovka (desa pinggiran Slavyansk) karo 152-mm howitzers - telung omah pribadi ing geni, pipa gas rusak lan geni.
      Tank-tank kasebut diusir saka Semyonovka, dheweke nutupi posisi Ukrainia kanthi geni mortir kaping pindho, nyebabake kerugian, lan ing pos benteng cedhak prasasti Slavyansk ana sing kobong.
    71. +1
      7 2014 Juni
      lembah dongeng (kata unfairy)...
    72. +1
      7 2014 Juni
      Aku umume ora ngerti "Berkut" ing ngisor par lan ana sing ngrusak prinsip lan profesionalisme kanthi fasisme, arep nglawan wong-wong sing ngadeg ing mburi, sing dibela ing Maidan, ngiyanati wong-wong sing tiba saka fasis, lan saiki. fasis ngilangi wong-wong mau, disiksa, aku ngerti yen sampeyan kudu nyukupi kulawarga sampeyan, nanging ora nganggo getih kanca-kancane, wong-wong sampeyan.
    73. wong kuwat
      +1
      7 2014 Juni
      Deleng foto kasebut, Avakov sing ala nempatake bedhil ing jejere tangane, dheweke wedi mati sanajan jenderal ing rapat ing markas! Lan "pendeta" Turchinov sing nomer loro nyekel sirahe gundul nganggo tangane, dheweke katon kaya sadurunge pingsan! Ngenteni, jackals, iki mung wiwitan, iki ora kanggo sampeyan nyurung pidato snotty ing alun-alun!
    74. +2
      7 2014 Juni
      Kaya sing sampeyan ngerteni, Avakov ngakoni awake dhewe lan wong Ukraina yen ana perang ing negara kasebut

      Bener kowé! Dheweke ngakoni manawa kabeh wong wis ngerti babagan iki. Deleng, sampeyan fagot, dina iki Donbass ngakoni tanah Rusia. Dheweke njupuk akreditasi saka wartawan Rusia lan ujar, sampeyan ora duwe apa-apa apa ing tanah ukrovsk, lunga, menyang Donbass Panjenengan, lan ngomong ana opo Dadi, bisa uga bisa ngatur saperangan registrasi militèr lan kantor enlistment ing Donetsk lan Voroshilovgrad, lan malah mbentuk saperangan divisi bedhil motorized full-blooded saka warga Novorossiya, nang endi wae cedhak Rostov, supaya padha sinau. Ora, ninggalake senjata ing Donbass, bebarengan karo prajurit kontrak sukarela. Achoa, aja nyepak aku, apa sih, ana Kementerian Pertahanan ing kana, Strelkov, dheweke bakal ngisi dhewe, kanggo nglengkapi lengkap, lan ing wektu sing padha bakal nugasi liyane kanggo karya, ing wadya bala mesti ana komandan siji, yen ora, sial, ana macem-macem omong kosong, kene kita perang, kene kita lungguh ing omah, malah nedha awan ora miturut jadwal, kacau, ing tembung, lengkap. gangguan prajurit
    75. 0
      7 2014 Juni
      Piye wae komentar pisananku ora diterusake, aku mbaleni, "Berkut", sing mbela dhasar konstitusional Ukraina, sing saiki diturunake pamrentah ing ngisor plinth, lan durung njaluk perang nglawan wong-wong sing dibela "Berkut" ing Maidan, ngadeg minangka tembok nglawan fasis sing bisa kesapu ing sakedheping mripat, nanging padha nandhang asor lan pati, lan banjur fasis, wis disebut kanggo layanan, mesthine kita ngapura kabeh, wiwit ngadili wong-wong mau lan ngilangi. dheweke, wong lanang, sing lunga ngawula fasis iki, iki pitakonan nyata, aku ngerti, sampeyan kudu Feed kulawarga, nanging ora karo getih sabangsane, kanca-kanca prajurit.
    76. 0
      7 2014 Juni
      Halo, aku nyuwil soko, Aku ngandika salah, wong pindhah
    77. +1
      7 2014 Juni
      Sampeyan uga bisa ngomong bab pengawal tapel wates Ukraina, Zatzes, sing didol kalbu kanggo duwit 20 taun kepungkur, padha saiki paling wedi sing wong lanang saka Donetsk lan Lugansk bakal ngresiki munggah tapel wates lan mbayar kanggo extortion ing tapel wates. didol kabeh, nyawa lan pakurmatan saka pengawal tapel wates. Saiki feeder ngambang adoh lan clings karo kabeh kuwasane, yen ora, carane ngerti yen bocah-bocah ora diijini metu saka konflik, tamba ora diijini, wong bodho sing. kudu ngliwati tapel wates ing dalan gedhe ora bakal lunga lan ora bakal menehi dokumen
    78. 0
      7 2014 Juni
      Ya, penjaga dipan wis turu
    79. mosgeo1
      0
      7 2014 Juni
      Avakov? Sapa iki utawa apa? Sawise Parashenko bakal jelas apa jenis terwelu utawa sniffer endhog!
    80. +1
      7 2014 Juni
      Sawise sidang pengadilan, sampeyan bakal dikunjara, utawa luwih apik, nggantung saka wit birch sing paling cedhak.
    81. Paling apikan
      0
      7 2014 Juni
      piye carane? Kepiye carane - Mungkasi kekacauan - kompas ora dibutuhake maneh - wates ... Kita ... Aku wong militer - tunggal Kabeh perusahaan - infantri lan komunikasi .... TVVKUS - ayo mecah ...
    82. +1
      7 2014 Juni
      Avakov - dheweke wis nunggu sampeyan !!!
    83. 0
      7 2014 Juni

      Ana 67 dina kanggo preian.
    84. +1
      7 2014 Juni
      Kutipan: Michael Strelin
      Pak Yatsenyuk bakal lunga menyang Inggris lan ora ngganggu wong Ukraina


      Napa menyang Inggris, dheweke uga nemokake telpon ing kene:
    85. 0
      7 2014 Juni
      Quote: Egoza
      Apa sampeyan bisa mbayangno siji lan setengah ewu wong Chechen ing kana? Kanthi kabeh pakurmatan, aku ora. Skillfully bengkong bebener uga roso karo goroh!


      Kayane dhewek-dhewe wis diwedeni dening wong-wong Chechen nganti wedi karo wewayangan.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"