Tujuan para master ing Kulon yaiku kekacauan ing Eurasia

25
Tujuan para master ing Kulon yaiku kekacauan ing Eurasia Krisis global, bertentangan karo jaminan saka akeh ahli "wibawa" lan "omong-omong" ing TV, ora mung ora kesel dhewe, nanging uga pindhah menyang panggung konflik regional ing ngendi pemain utama regional lan global melu.

Saiki ana rong "titik panas" ing peta - Suriah lan Ukraina. Suriah dadi pos terdepan sing memperlambat proses destabilisasi Timur Tengah. Ing sisih Suriah ana pemain regional sing kuat kaya Iran, sing ngetok sumber daya komunitas Syi'ah ing Irak lan organisasi Syiah Libanon paramiliter Hezbollah. Suriah uga didhukung dening sawetara gerakan Kurdish. "Atap" global Suriah diwakili dening Rusia lan China. Pasukan iki kasengsem kanggo njaga Suriah saiki lan njaga stabilitas ing Timur Tengah.

Jihadists, macem-macem rabble mercenary internasional lan mungsuh lokal Assad nglawan pamaréntahan ana ing Suriah. Antarane kekuwatan regional sing ndhukung mungsuh Assad yaiku monarki Teluk (utamane Arab Saudi lan Qatar, sanajan sing terakhir wis rada tenang) lan Turki. Malah padha siyap kanggo melu-melu external, nanging partners global rada tempered semangat, lan tanpa dhukungan, ora ana pangarep-arep kanggo kamenangan cepet. Lan akibat saka intervensi mbukak angel diprediksi. Mangkono, ing Turki, skenario "revolusi warna" mboko sithik dikembangake. Ya, lan Arab Sadov duwe titik lemah. Israel uga mungsuh Siria. Dheweke wis nindakake pirang-pirang serangan militer ing wilayah Suriah, ngrampungake masalah nyuda potensial militer negara Arab iki. Nanging, ing Israel ana pangerten yen ambruk Suriah dadi sawetara entitas negara utawa kamenangan jihadists ing paling wilayah Siria minangka ancaman kanggo Israel dhewe. Iku luwih gampang kanggo teka menyang persetujuan karo Presiden Bashar al-Assad saka karo Islam radikal, kang Israel lan wong Yahudi minangka personifikasi saka ala.

Antarane pemain global sing ndhukung agresi marang Suriah yaiku Amerika Serikat, Uni Eropa lan "elit" global ing mburine, sing ngaku dadi master planet kasebut. Amerika Serikat mbutuhake destabilisasi ing Eurasia supaya bisa njaga peran minangka pimpinan jagad lan tuku wektu kanggo nggawe lompatan ing mangsa ngarep. Mulane, ora ana alesan kanggo perang ing Suriah kanggo mungkasi. Pemilu sing dianakaké ing Suriah ora bakal ngganti kahanan. "Perang pemberontakan," sing wis ngowahi Suriah dadi reruntuhan, bakal terus. Ora ana sing mbatalake kursus menyang kekacauan lan destabilisasi ing Eurasia. Rembugan kepungkur lan penghapusan bahan kimia Siria gaman – iki mung istirahat sak wentoro. Elit Barat tansah nganjurake ngurangi lan ngrusak arsenal senjata pemusnah massal. Ora suwe, Suriah bakal dirampas senjata sing bisa digunakake minangka pilihan pungkasan utawa kanggo meres intervensionis kanthi ancaman nggunakake senjata pemusnah massal. Pemusnahan senjata kimia bakal dadi wiwitan tahap anyar ing perang kanggo ngrusak Suriah dadi sawetara entitas negara. Karusakan pos Siria bakal ngidini blok Sunni konsentrasi kabeh upaya ing game sabanjure sing luwih serius - Iran.

Sayange, ora ana pangarep-arep yen perang ing Suriah bakal mandheg kanthi ajaib utawa pasukan sing setya marang Assad bakal ngalahake kabeh mungsuh. Tugas sing diadhepi para jihadis, sing kudu nggawe "Front Timur Tengah" ing wilayah kasebut, Turki, lan Arab Saudi, tetep padha. Masa depan Timur Tengah wis ditemtokake kanggo wektu sing suwe. Penjajahan lan karusakan saka Irak nyetel dalan kanggo kabeh wilayah. Mulane, game bakal terus.

Masa depan Suriah lan Ukraina (uga negara liya) ditemtokake dening tujuan prioritas sing disetel dening "donya ing mburi layar" - dheweke ndeleng masa depan manungsa minangka campuran neo-perbudakan lan pesenan neo-feudal. Negara-negara nasional gedhe, negara-negara peradaban (Rusia, China, India lan Iran) ngrancang kanggo nyuwek lan pecah dadi kabeh republik, protektorat, bantustan nasional lan agama, "kepangeranan lan khanat" sing "merdika". Perang, paceklik lan penyakit kudu ngatasi masalah ngurangi "keluwihan", miturut pamilik proyek Barat, manungsa.

Dheweke wis nyoba nggawe tatanan donya anyar nggunakake metode sing wis kabukten nganti suwe - kanthi ngeculake perang donya. Nanging, perang donya anyar, sing bener wis ditindakake (lan matine atusan lan ewu wong ing Afrika, Timur Tengah lan Timur Tengah lan Ukraina), nduweni karakter sing beda. Mungsuh dirusak ora liwat pasukan njaba, sanajan ora dikecualian ing salah siji wangun utawa liyane, kaya ing Libya lan Suriah, nanging kanthi bantuan "revolusi warna," "pemberontakan," lan perang sipil. Pasukan eksternal nggunakake akeh agama-agama, budaya-ideologis (dominasi utawa ana ing negara ideologi asing, konsep, kayata gagasan Barat babagan prioritas hak-hak individu tinimbang hak-hak masyarakat, masyarakat) lan masalah sosial-ekonomi. Dheweke nggunakake "kolom kalima" sing wis diwasa, lan jangkauane amba banget - saka Islamis radikal lan separatis nasional nganti liberal lan aktivis hak asasi manusia. Mangkono, ing Timur Tengah, pasukan utama sing nyerang yaiku jihadis (Islamis radikal), lan ing Ukraina - fasis liberal lan neo-Nazi.

Para master ing Kulon nggunakake sumber daya dhewe kanggo ngrusak negara. Strategi kuna: dibagi lan digdaya. Warga negara siji padha diadu, dibagi dadi kelompok agama, nasional, ideologi lan politik, sing wiwit sengit lan mateni saben liyane. Kajaba iku, teknologi informasi modern ndadekake bisa nyuda pikiran kanthi bantuan emosi. Sawetara provokasi sing apik, diatur dening para profesional, cukup kanggo miwiti perang lan getih bakal diwutahake. Banjur cukup kanggo nambah minyak tanah supaya proses terus, lan wong ora duwe wektu kanggo mikir apa sing kedadeyan. Sawetara negara dibongkar langsung, liyane ing sawetara tahapan. Dadi, ing Ukraina, kita wis ndeleng sawetara tahapan proses kasebut:

- ngatur kahanan revolusioner, confrontation sadawane baris "wong - daya", kang, diwenehi rottenness saka rezim Yanukovych, cukup gampang kanggo nindakake;

- tekanan informasi ing kepala negara, sing rampung lumpuh struktur sing bisa nyegah penyitaan kekuwatan; kudeta; whipping munggah Nazi, histeria Russophobic;

- wiwitan ambruk negara - pamisahan Crimea;

- pembantaian sing diatur sacara artifisial (Odessa), sing nyebabake segara emosi - "padha ngalahake wong-wong kita" lan nambah proses ambruk negara, kristalisasi pasukan neo-Nazi lan pro-Rusia;

- kelanjutan saka ambruk - pamisahan "republik" Lugansk lan Donetsk; tatanan saka "Dnipropetrovsk Principality" Kolomoisky karo pasukan bersenjata sawijining;

- wiwitan perang sipil, nalika Rusia (sing wis lali yen dheweke iku Rusia utawa wis diangkat dadi mungsuh ing donya Rusia) mateni Rusia. Kajaba iku, proses kasebut entuk momentum kanthi cepet - saka serangan pertama senjata lan tatu nganti nggunakake senjata abot lan penerbangan, wis rada suwe. Iku ketok yen perang ing Ukraina bakal suwé. Pimpinan militer Neo-Nazi wis ngakoni iki. Mungsuh peradaban Rusia wis entuk tujuan utama - ambruk donya Rusia terus, proses perang antarane Rusia lan Rusia wis diluncurake.

Ing tahap iki, Kulon wis bisa menehi pitulungan marang neo-Nazi Ukraina kanthi terang-terangan. Yen sadurunge proses iki didhelikake, liwat saluran layanan khusus, organisasi non-pemerintah, yayasan, saiki bakal ditindakake kanthi resmi. Presiden Amerika Barack Obama janji karo pimpinan mentas kapilih saka "Ukrainia Reich" Poroshenko bantuan militer - waja awak, seragam, piranti night vision, komunikasi lan peralatan liyane. Obama uga janji bakal ngirim instruktur militer. Umumé, Amerika Serikat ndhukung geng Siria kanthi nggunakake skema sing padha. Kajaba iku, mercenary manca perang ing sisih "Ukrainia Reich". Penampilan pasukan NATO ing Ukraina uga ora nggumunake. Sawise serangan udara ing Donetsk lan Lugansk, iki ora bakal kaget maneh.

Afrika Lor lan Timur Tengah lan Cedhak

Kanegaraan ing negara kayata Somalia, Sudan Kidul, Republik Sudan (Sudan Lor), Mali, Republik Afrika Tengah, lan Libya ambruk ing ngarepe kita. Nigeria ana ing ancaman ambruk, ing ngendi Muslim Lor lan Kristen, pagan South ngadeg metu. Tumindak saka sekte Islam radikal Nigerian Boko Haram, sing mateni lan nyulik atusan wong, ngrusak kahanan ing negara kasebut. Kajaba iku, Nigeria duwe macem-macem masalah sosial-ekonomi sing menehi tumindak radikal minangka karakter perjuangan kanggo keadilan sosial.

Kajaba iku, kudu dicathet yen ing persimpangan wilayah Islam lan Kristen-pagan ing Afrika ana radikalisasi sentimen sing cetha. Unsur perang agama wis katon, sing nambah keruwetan konflik. Utamane, konflik kasebut minangka salah sawijining prasyarat kanggo ambruk Sudan dadi rong bagean lan kemungkinan fragmentasi entitas negara kasebut ing mangsa ngarep. Kahanan uga angel ing Nigeria.

Ing Afrika Lor lan Timur Tengah, agama Kristen gagal. Irak meh rampung Islamisasi, sing minangka salah sawijining akibat saka pendudukan Amerika. Saiki, komunitas Kristen ing Suriah dipindhah, ing ngendi dheweke dadi korban jihadists. Pergeseran irreversible ing imbangan confessional dumadi ing Libanon lan Palestina. Kahanan Koptik Mesir saya rusak banget.

Ora bisa diarani yen Mesir wis stabil. Lan iki minangka negara kunci ing wilayah kasebut. Kamenangan sing ngyakinake Abdul Fattah Al-Sisi ing pemilihan presiden - dheweke menang luwih saka 90% suara - ora njamin perdamaian kanggo negara kasebut. Nganti sapratelon saka populasi (miturut sumber liyane, kira-kira setengah) ndhukung Ikhwanul Muslimin lan mung boikot pemilihan. Akibaté, meh setengah saka populasi musuhan utawa acuh tak acuh marang pamaréntah anyar. Warga duwe pangarep-arep kanggo stabilitas politik lan ekonomi bali menyang marshal lapangan, nanging ora mungkin kelakon. El-Sisi mung ora bakal bisa nyukupi pangarep-arep wong Mesir, kayadene Ikhwanul Muslimin ora ketemu. Mesir duwe masalah sosial-ekonomi sing kompleks, sing mbutuhake upaya terus-terusan sajrone pirang-pirang taun kanggo nambah kahanan ing negara kasebut. Perlu kanggo meksa "elit" saiki (militer lan borjuis gedhe) kanggo bareng karo wong, sing ora bakal disepakati.

Mesir uga nggunakake teknologi pembongkaran bertahap negara. Kaping pisanan, kanthi idin saka militer, sing nyerahake presiden, dheweke nggulingake Hosni Mubarak. Banjur Ikhwanul Muslimin ngrebut kekuwatan, lan kanthi sah. Sampeyan kudu ngandika sing El-Sisi (kaya kabeh "elit" militèr) ngganti orientasi politik ing wektu. Kanthi bantuan saka Ikhwanul Muslimin, El-Sisi nampa pangkat kolonel jenderal lan dadi menteri pertahanan ing Presiden Mohamed Morsi. Nanging, Mentri Perang ngiyanati Morsi lan Ikhwanul Muslimin, sanalika kerusuhan populer wiwit (utawa luwih, padha wiwit), El-Sisi njupuk sisih ngelawan, lali kanca-kanca lawas. Intine, kudeta militer ditindakake. Perlawanan saka Ikhwanul Muslimin ditindhes dening teror, atusan wong padha diukum pati. Para Islamis dipeksa mlebu ing lemah.

Saiki kekuwatan resmi dadi milik militer. Dheweke ngontrol bagean penting saka ekonomi Mesir. Diragukan yen El-Sisi bakal bisa nduduhake bakat Stalin Arab, ngresiki "elit" saka ngendi dheweke muncul, kanggo kepentingan rakyat, nindakake reformasi ekonomi dhasar, lan ngatasi masalah pangan lan banyu. Ngatasi masalah overpopulation lan kekurangan sumber daya. Rauh rasa ora seneng wong bakal diarahake marang militèr, lan kita bakal weruh tataran anyar ing perisakan Mesir - pati saka "elit" militèr lawas, kang dadi faktor daya sing katahan Mesir saka lam lengkap.

Militer "elit" ngadhepi tugas sing angel banget: njaga kekuwatan lan kasugihan, njaga negara supaya ora kekacauan lan nyalurake rasa ora puas. Ngelingi kabisan konseptual, strategis lan taktik sing rada kurang saka militèr Arab, sing urip akeh lan kepenak sajrone pirang-pirang dekade, tahap anyar ing revolusi Mesir meh ora bisa dihindari. Mesir bakal terus ambruk, diikuti dening kabeh wilayah.

Terus ...
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

25 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    7 2014 Juni
    Obama kudu medeni Barat supaya bisa urip maneh kompleks industri militer amarga ekonomi AS didhukung dening adol senjata.
    1. + 13
      7 2014 Juni
      Ekonomi AS ora adhedhasar adol senjata, sampeyan salah, lan ing Eurasia kekacauan dibutuhake kanggo mbagi sisa-sisa USSR, entuk potongan Eropa + Rusia sing jinak, uga nyiyapake dhewe. pemerintah - lan ing Kazakhstan banjur nyedhaki China ora saka Pasifik Oh, lan saka njero banget.
      1. + 12
        7 2014 Juni
        Kita kudu ngakoni manawa Amerika Serikat wis sukses ngetrapake rencana kasebut, nanging kita mung mbela awake dhewe.
        1. 0
          7 2014 Juni
          Saiki ana rong "titik panas" ing peta - Suriah lan Ukraina.

          Yagene ana kerusuhan ing Turki metu saka biru, Moldova lagi ing dalan, wong Romania dilat lambene ing! Kabeh sing kita tindakake saiki nyoba kanggo gain sawetara wektu! Ora kanggo apa-apa sing pangon Amérika nunggang ing saindhenging Eropah Wétan ! ora
        2. -3
          7 2014 Juni
          Kutipan: Igor39
          Kita kudu ngakoni manawa Amerika Serikat wis sukses ngetrapake rencana kasebut, nanging kita mung mbela awake dhewe.


          Pertahanan paling apik yaiku serangan. Aku sing rauh GDP bakal nyetel pandelengan ing Alaska.... Senajan iku bakal luwih angel kanggo nindakake.... Nanging ing asas iku bisa. Mung pitakonan langsung: Apa kita butuh?....... Kita ora bakal kelangan apa sing kita duwe.....
          1. 0
            7 2014 Juni
            Kutipan: SS68SS
            Aku mikir yen GDP bakal enggal-enggal ndeleng Alaska ...


            Kanggo apa? Apa gunane iki? Ya, lan sing paling penting, adhedhasar apa?
            1. Beck
              0
              10 2014 Juni
              Kutipan saka: mamont5
              Kutipan: SS68SS
              Aku mikir yen GDP bakal enggal-enggal ndeleng Alaska ...

              Kanggo apa? Apa gunane iki? Ya, lan sing paling penting, adhedhasar apa?


              Kanggo chauvinists edan, ana alesan utama - Alaska tau Russian, lan liyane saka kasunyatan saiki ana ing sisih. Lan urashniks ora perlu makna - Menehi adoh lan iku.
        3. +7
          7 2014 Juni
          Kutipan: Igor39
          Kita kudu ngakoni manawa Amerika Serikat wis sukses ngetrapake rencana kasebut, nanging kita mung mbela awake dhewe.

          Aku mung bisa nggambarake maksud sampeyan:
        4. Kitahiko
          +1
          8 2014 Juni
          Peradaban Anglo-Saxon - peradaban serangan (kabijakan kolonial, parasitisme marang wong liya)
          Donya Rusia - peradaban pertahanan (aksesi sukarela, nggawe)
          padha bakal tansah nyerang, kita bakal tansah defend
          goroh marang akal sehat
          becik lawan ala
          swing iki bakal tansah kene
      2. Beck
        0
        10 2014 Juni
        Kutipan saka mirag2
        kanggo mbagi sisa-sisa USSR, entuk potongan Eropa + Rusia sing jinak, lan uga nginstal pamrentahan dhewe ing Kazakhstan


        Pengunjung iku omong kosong. Katon kabeh wong kepengin ngrusak apa wae. Ya, kita ora rumangsa ing Kazakhstan yen Barat kepengin nindakake perkara sing ala kanggo Kazakhstan. Ana kerjasama multi-vektor karo Bea Cukai umum lan karo negara liya.

        Kita kabeh manggon ing Donya sing padha.
    2. 0
      7 2014 Juni
      http://news.yandex.ru/yandsearch?cl4url=tvrain.ru%2Farticles%2Fpredsedatel_prezi
      diuma_dnr_soobschil_ob_ubijstve_svoego_pomoschnika-369616%2F&lr=213&lang=ru
      MACA!!!
  2. + 17
    7 2014 Juni
    Dadi akeh pikiran sing cerdas lan bisa diwaca ... Nanging intine prasaja - Tujuan saka kabijakan Amerika yaiku kanggo nyegah owah-owahan ing donya. Geyropa wis metu. Monster-monster ing sisih wétan lan Rusia saya mundhak. Tegese sampeyan kudu nyurung wong-wong mau, banjur melu ngrampas raksasa sing kalah...
    Mung sikil sing ringkih minangka dhukungan sing ora bisa dipercaya kanggo game kasebut.
  3. +6
    7 2014 Juni
    Sing nandur prahara bakal sirna saka prahara....
    1. 0
      8 2014 Juni
      Ya, MONSTER-USA iki wis nyebar akeh badai, lan ora ana apa-apa,
      ora bakal mati...
  4. Boralex63
    +4
    7 2014 Juni
    Suwene sampeyan bisa clempung ing bab sing padha?! Nah, sapa sing isih ora ngerti iki?!
    1. +4
      7 2014 Juni
      Sampeyan bakal kaget, nanging iki ora cetha kanggo meh kabeh wong ing "beradab hehe" Eropah.
  5. +3
    7 2014 Juni
    Artikel kasebut biasane bener. Nanging kita ora bisa ngilangi skenario nalika teknologi "dibagi lan aturan" lan "revolusi werna" gludhug sak Amerika Serikat dhewe lan setya lor lor, lan ana uga sawetara "graters" antarane wong-wong mau. Banjur kita bakal weruh carane efektif tutup kasur bisa ngumpulake watu sing biyen kasebar.
  6. +3
    7 2014 Juni
    Aku maca siji humorist kene:

    "Saben atus taun, wong-wong ing Eropah nyawiji kanggo njaluk lyuli saka Rusia."

    Aku pracaya deadline kanggo seneng-seneng Eropah wis nyedhak.

    Ing London, Cossack kita durung nyirami jarane. Mbokmenawa amarga wanita ing Inggris medeni banget)))

    Sanajan, sampeyan bisa nyelehake tas ing sirah sampeyan)))
  7. + 14
    7 2014 Juni
    Kutipan: Boralex63
    Suwene sampeyan bisa clempung ing bab sing padha?! Nah, sapa sing isih ora ngerti iki?!

    Rusia duwe penganut gagasan Barat dhewe babagan mbangun donya shitcratic! ya
    1. +1
      7 2014 Juni
      Kutipan: kot28.ru
      Kutipan: Boralex63
      Suwene sampeyan bisa clempung ing bab sing padha?! Nah, sapa sing isih ora ngerti iki?!

      Rusia duwe penganut gagasan Barat dhewe babagan mbangun donya shitcratic! ya

      setan tenan!
    2. waisson
      +2
      7 2014 Juni
      ------------------- hi
    3. +1
      7 2014 Juni
      Chubais, Venediktov lan liya-liyane wis ilang...rasane kaya ana ing kene ing perjalanan bisnis, kebak genre epistolary, frown, goyang ajiné ... nanging banjur lunga ...
  8. Komentar wis dibusak.
  9. Vlad Gor
    +1
    7 2014 Juni
    Wong bodho ing Washington kudu sinau sejarah. Cepet utawa mengko, kabeh warmongers mungkasi ala. Conto paling anyar yaiku Jerman Hitler. Amerika Serikat ora bisa dadi pimpinan donya maneh. Lan nyoba kanggo artificially njaga kapasitas iki bisa mungkasi ing Gagal crushing. ya
  10. +3
    7 2014 Juni
    Nemtokake hukum ing negara kasebut - ngusir kabeh wong kaya Nemtsov tanpa hak bali lan menehi Novodvorskaya dildo gedhe lan banjur
    dheweke bakal tenang. Sawise kabeh, kabeh diwiwiti kanthi kompleks; ora ana sing pengin jancok utawa ngambung - raine medeni, ya
    yen ditutupi koran!
    1. +1
      7 2014 Juni
      Dildo ora bakal nulungi dheweke maneh, dheweke ora duwe pengarep-arep ... Ora ana sing bisa nulungi dheweke ... Dadi dheweke bakal mati, wong bodho, ora ana gunane kanggo sapa wae lan embittered ing saindenging jagad.
      1. 0
        8 2014 Juni
        Apa yen aku menehi IZRAИliu???
  11. VSK
    +4
    7 2014 Juni
    Ana ukara lawas "diplomasi dibutuhake kanggo wong sing ora duwe kekuwatan dadi padha." Anggere padha guwa ing sadurunge pitenah Anglo-Amerika iki (wedi kanggo dompet, bukti incriminating, etc.), ora bakal ngganti. Ora bisa dilebokake kanthi mantep ing panggonane (masalahe ora ana siji lan ora ana), lan ora mungkin - gambar bakal nandhang sangsara.
    1. +1
      7 2014 Juni
      Gaya doggy ngadeg minangka gambar sing ala.
  12. +3
    7 2014 Juni
    Dear penulis, sampeyan pancen bener, kajaba siji bab, kabeh iki wis kedaden ing Federasi Rusia ing periode saka 1991 kanggo 2000 ... ana lam padha, perang, subordination lengkap kanggo Kulon, stranglehold saka IMF. . Lan mulane, sampeyan kudu ngomong babagan iki sesuai karo sejarah negara sampeyan kanthi conto saka saiki Ukraina sing padha lan nyritakake kanthi agresif supaya bisa tekan siswa lan inteligensia ... yen ora, kabeh mundhak liberalisme sampeyan. saka urip sing apik
  13. +1
    7 2014 Juni
    Yen kita njupuk ing "gambar gedhe", banjur iki dudu serangan ing Rusia, iku serangan ing Eropah, amarga yen sampeyan pinter ... banjur Rusia durung ngalami cataclysms kuwi, nanging yen Eropah "nakal" "Ukraina, bakal keselak banget, lan sanajan ora "bakal ngganggu sampeyan" ... uga, sawetara wektu akut wis diamati lan iki mung wiwitan ...
  14. 0
    7 2014 Juni
    Kutipan: Boralex63
    Suwene sampeyan bisa clempung ing bab sing padha?! Nah, sapa sing isih ora ngerti iki?!

    Setuju! Tujuan utama Amerika yaiku numpes kabeh lan dadi raja ing kabeh, truisme iki wis suwe jelas kanggo kabeh wong!
  15. +2
    7 2014 Juni
    Sampeyan perlu kanggo nolak Kulon nggunakake pengalaman Soviet perjuangan ideologis. Iki kalebu kerja ing negara-negara sing pengin nolak Amerika kanthi dhukungan saka Rusia (Amerika Tengah lan Kidul, Korea Lor, lan uga Meksiko). Kita kudu nglawan mungsuh nganggo senjata! Siarake bebener saka angkasa menyang saindenging jagad!!!!
  16. soyuz-nik
    0
    7 2014 Juni
    Thanks kanggo Penulis kanggo artikel!

    Ayo dadi ngomong sing p.i.n.d.o.s.o.v. Ternyata nggawe kekacauan ing planet iki: kanggo ngojok-ojoki Afrika, nyetel Islamists nglawan China (Xinjiang) lan Rusia (Kaukasus lan Kidul) lan HYPOTHETICALLY nindakake rencana - kanggo numpes China lan Rusia karo tangan saka Islamists. .
    Ing kasus iki, iku cetha yen Islamists banjur bakal nyerang Eropah, lan iku ora cetha carane Eropah homoseksual bakal ngomong karo Islamists. Kajaba padha ngganti jender bebarengan utawa mbuwang dheweke ing luar negeri ...
    Inggih, banjur pitakonan muncul: suwene p.i.n.d.o.s.o.v bakal cukup: (A) kesempatan kanggo Feed migran lan (B) bantahan kanggo njaga Islamists saka netepake Syariah ing saindhenging planet, kalebu p.i.n.d.o.s.t.a.n. ???? Sawise kabeh, bisa uga kanthi jelas ngelingi penganiayaan masyarakat Islam sawise 11 September.
    Koyone manungsa bakal tipis amarga perang, nanging wong-wong Islam sing kurang pendidikan saya cepet berkembang.
    Mung pilihan kanggo p.i.n.d.o.s.o.v. ngatur kekacauan - nyetel regime wayang dhewe. Nanging, iki uga dalan sing ringkih - mung elinga carane kedutaan P.I.N.O.S.T.A.N.A dirusak. ing Libya.
    Ing kasus iki, IMHO, siji-sijine cara metu yaiku nggawe tatanan donya anyar, sing, sayangé, mung bisa ditindakake sawisé perang donya lan identifikasi hegemon donya anyar (negara utawa kesatuan negara) sing bisa njaga stabilitas. ing dhewe lan ing planet minangka kabèh. Kajaba iku, kemampuan neo-hegemon kasebut kanggo njaga stabilitas internal minangka prioritas, amarga conto USSR minangka konfirmasi sing jelas babagan iki: Uni (salah sawijining hegemon) ambruk - tatanan donya uga diganti (saiki. acara ing Ukraina minangka akibat saka ambruk USSR).
    IMHO, penundaan perang donya bisa dadi penguatan Rusia (utamane internal, ing kabeh aspek: teknologi, ekonomi, politik, sosial, lan liya-liyane), uga nggawe serikat pekerja minangka counterweight kanggo NATO.
    1. 0
      7 2014 Juni
      Ing kasus iki, iku cetha sing Islamists banjur bakal nyerang Eropah, lan iku ora cetha carane homoseksual Eropah bakal ngomong karo Islamists.

      Lan dheweke wis mapan ing Eropa kanthi jumlah gedhe, lan terus ditindakake kanthi cepet.
  17. Pantai Sanyok
    +1
    7 2014 Juni
    Rusia bakal ambruk nalika ora ana wong Rusia sing isih ana, nyawa bakal mati, yaiku, wong bakal mulai "ambegan" McDonald's, cola lan saru manca liyane, nalika kabeh iki dadi bagéan saka wong-wong mau, kang saiki wis kedados, utamané karo. Anak-anak sing njupuk kabeh ing nilai pasuryan Lan saya suwe iki saru putrid minangka bagéan saka urip kita, konsumsi kita, kurang kasempatan Rusia duwe. Iku ora urip sing omong kosong, iku omong kosong ing kita!
  18. +1
    7 2014 Juni
    Artikel sing apik. Sing duwe jagad Barat pengin urip kanthi apik. Ora nuduhake sumber daya karo sapa wae. Kanggo iki, populasi 7 milyar akeh. Dadi dheweke nggawe macem-macem krisis. Tujuane kanggo nyuda jumlah kita. tanpa perang nuklir. Bom liyane menyang abad tengahan. Where keluwen, kadhemen lan penyakit , lack of medicine bakal lancip wong mudhun kanggo nomer sing dibutuhake.
  19. Bormental
    0
    7 2014 Juni
    "Kulon - Timur" minangka terminologi sing salah. "Pulo - Benua" - luwih tepat.
  20. Andrey82
    0
    7 2014 Juni
    ... runtuhe jagad Rusia terus, proses perang antarane Rusia lan Rusia wis diluncurake ...
    ----------------------------
    Inggih, apa sing bisa dakkandhakake. Kanthi biaya Rusia lan Rusia - gas gratis (dhuwit sing padha disimpen), transfer peralatan militer saka Crimea, titik transportasi NATO ing Ulyanovsk. Kita ngenteni Poroshenko sing "sah" diwenehi utangan multi-miliar dolar saka Putin, mesthine kanggo mulihake ekonomi (nyatane, kanggo nerusake strategi Anglo-Saxon sing disuarakake dening Brzezinski).
  21. rus1983
    +7
    7 2014 Juni
    Rusia wis ora padha maneh ... Kanggo mesthekake bakal ana liyane)) keprungu
  22. 0
    7 2014 Juni
    Amarga kompetisi antarane Eropa, Amerika, Rusia, lan China, owah-owahan gedhe dumadi ing donya - ing sawetara panggonan padha liwati kanthi tenang, lan ing liyane padha njupuk.
  23. marcus62
    +1
    7 2014 Juni
    Saiki wis jelas kanggo kabeh wong yen Amerika minangka kekaisaran sing ala.
  24. +1
    7 2014 Juni
    Tinjauan sing apik lan menarik, nanging sampeyan isih kudu mriksa sadurunge nerbitake supaya ora ana "mutiara" kaya:

    Antarane pemain global sing ndhukung agresi marang Israel yaiku Amerika Serikat, Uni Eropa lan "elit" global ing mburine, sing ngaku dadi master planet kasebut.
  25. tiba
    +1
    7 2014 Juni
    "Kamentrian Luar Negeri Rusia lan Kedutaan Besar Rusia ing Belarus kudu kanthi ati-ati ngawasi manifestasi Russophobia ing Belarus, nyegah Presiden Lukashenko saka muter nasionalisme lokal miturut conto kanca-kanca Ukrainia," pengacara, sejarawan lan ilmuwan politik Kirill Averyanov-Minsky marang REGNUM koresponden tanggal 5 Juni, menehi komentar babagan pernyataan paling anyar dening Alexander Lukashenko babagan topik revisionisme.

    "Sajrone sawetara taun kepungkur, pamrentah Belarus wis mbukak kanthi terang-terangan karo nasionalisme kutha cilik kanthi nyilih saka konsep sejarah lan gambar intelektual "suci" saka sifat anti-Rusia (lan, kanthi mangkono, anti-Belarusia). Saluran televisi negara ora duwe ragu-ragu kanggo nuduhake dokumenter sajarah sing nampilake priyayi Polandia-Lithuania ing wangun "sapraudnyh Belarusians" ("Belarus nyata" - cathetan dening kantor berita REGNUM), Perang Patriotik 1812 - minangka perang sipil Belarusian, lan pambrontakan Polandia saka 1863 - minangka pemberontakan Belarusia. Mitos nasionalis uga dibayangke ing buku teks sejarah sekolah lan universitas, mbentuk bocah sekolah lan siswa Belarusia duwe gambar mungsuh ing Rusia, "ujare pakar kasebut.

    "Pesen saka Presiden Republik Belarus kanggo rakyat lan parlemen, sing diumumake tanggal 22 April 2014, nuduhake manawa panguwasa republik kasebut solidaritas karo oposisi pro-Kulon ora mung ing masalah interpretasi acara sejarah. , nanging uga ing permusuhan marang aktivis lokal Rusia, sing Lukashenko disebut "saboteurs lan provokator." Wigati dicathet yen sawise pidato iki dening presiden Belarusia, koran ultranasionalis "Nasha Niva" ing 25 April, kanggo pisanan ing sajarah, nerbitake kutipan saka kepala negara ing kaca ngarep, "ujare Averianov-Minsky.

    Miturut Averyanov-Minsky, panguwasa republik pasca-Soviet ajeg menehi alesan kanggo mangu-mangu tulus nalika ngukum revisionisme lan nuduhake kasetyan kanggo Rusia. Manifestasi Russophobia lan revisionisme ing Negara Uni, utamane represi politik lan ancaman marang Rusia, ahli percaya, ora kudu digatekake dening pemerintah Rusia lan LSM Rusia.

    Minangka REGNUM kacarita, panguwasa Belarusia ngleksanakake seperangkat langkah ing framework saka kawicaksanan "Belarusisasi alus", kang melu revisi saka sajarah lan de-Russification, conto striking kang ana sikap saka panguwasa kirim. -Republik Soviet kanggo mengeti 200th saka Perang Patriotik 1812. Institut Sejarah Akademi Ilmu Pengetahuan Nasional Belarus wis nyimpulake yen panggunaan istilah "Perang Patriotik 1812" katon ora ana dhasar ing historiografi resmi Belarusia. Kamentrian Pendidikan Belarus lan Negara Agitprop saka republik pasca-Soviet netepi penilaian sing padha babagan Perang Patriotik 1812. Miturut propagandis Belarusia, pambrontakan priyayi Polandia taun 1863 ing Karajan Polandia lan Wilayah Lor-Kulon Kakaisaran Rusia minangka "pemberontakan nasional" kanggo wong Belarusia. Pusat pambrontakan utama ing Warsawa; tujuane sing diumumake yaiku pemugaran Persemakmuran Polandia-Lithuania minangka negara nasional Polandia ing wates 1772 - i.e. kalebu tanah Ukrainia, Belarusia lan Lithuania. Ing 2014, Belteleradiocompany nuduhake video babagan teroris Polandia Vikenty Kalinovsky, lan ing 2013, Kementerian Komunikasi lan Informasi Republik Belarus ngetokake amplop peringatan sing didedikasikan kanggo teroris Polandia sing mimpin pembunuhan petani Belarusia lan imam Ortodoks. Perpustakaan Kepresidenan, Akademi Ilmu Pengetahuan Nasional Belarus lan organisasi pemerintah liyane nganakake serangkaian acara pengetan khusus kanggo mengeti "pemberontakan pembebasan nasional ing pimpinan Kastus Kalinovsky." Bubar, tanggal 3 Juni, saluran televisi negara "Belarus-3" uga nggunakake formulasi kasebut ing evaluasi acara 1863.
  26. waisson
    0
    7 2014 Juni
    ------------------ hi
    1. tiba
      0
      14 2014 Juni
      KATA-KATA YANG LUCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Enak ngomong!!!!!!!!!!!!!!!!
  27. waisson
    +3
    7 2014 Juni
    ------------------ hi
  28. 0
    7 2014 Juni
    Ya, kabeh wis jelas babagan USA iki - munggah tanpa sabun menyang *ops-ngendi-ora perlu.
  29. +1
    7 2014 Juni
    Aku urip tenang, meh ora ngganggu sapa wae, aku ndandani kompor primus. Nanging kenapa dheweke ora ngidini kita urip kanthi tentrem? Amerika wis mimpin indeks S&P 500 sing luwih dhuwur tinimbang kabeh bisa, lan iki tandha sing padha ora duwe wektu kanggo miwiti perang sing bakal nylametaké wong. Wong-wong ala iki tansah nyusup metu saka jurang mung nalika perang. Ekonomine ambruk, lan yen ora ana negara polisi sing fasis, mesthi seneng banget lan panas. Ana luwih saka sejuta wong Pengawal Nasional ing kana, nanging dheweke seneng banget karo pamrentah AS lan umume wong lanang sing lucu, kaya nasionalis. Lan aku malah ora ngerti carane akeh ireng wis tau bisa. A koktail bakal becik. Manajer AS ngerti banget babagan kahanan kasebut lan kaya-kaya nyoba kanthi sekuat tenaga. Kayane aku kudu ngetutake paribasan Cina, "Yen sampeyan lungguh ing pinggir kali nganti suwe, sampeyan bakal weruh mayit mungsuhmu ngambang ing kono." Nanging iki alesan ngandika, lan jujur, Aku pancene pengin siji prasaja lan dingerteni pesenan saka kita Supreme Panglima-in-Chief.
    1. 0
      8 2014 Juni
      Ana luwih saka sejuta wong Pengawal Nasional ing kana, nanging dheweke seneng banget karo pamrentah AS lan umume wong lanang sing lucu, kaya nasionalis. Lan aku malah ora ngerti carane akeh ireng wis tau bisa. A koktail bakal becik.


      Eh, aku pengin urip kanggo ndeleng iki.
    2. 0
      9 2014 Juni
      Kita wis lungguh telung abad, ora ana sing nglangi!
  30. Dracula
    0
    8 2014 Juni
    Minangka penulis * master saka kulon * nulis politik bener apik Sapa padha?
  31. waisson
    +4
    8 2014 Juni
    ---------------- hi
  32. Volland
    0
    9 2014 Juni
    Kepriye bisa kaya iki = perbandingan murni
  33. Beck
    0
    10 2014 Juni
    Pengarang.

    "Pendudukan lan karusakan saka Irak nyetel dalan kanggo kabeh wilayah".

    Penjajahan mung kanggo nggulingake diktator getih Hussein. Saiki ora ana pendhudhukan.

    Lan jeblugan ing Irak yaiku Sunni lan Syi'ah, ngganti piso abad pertengahan nganggo bahan peledak, saling ngethok munggah lan mudhun amarga beda agama sing muncul ing abad kaping 8.

    Lan apa sing bisa dadi karusakan saka Irak? Yen pamrentah Irak tuku senjata $ 3 milyar, nalika ana karusakan, dheweke tuku roti, dudu senjata. Lan tuku ora saka "Occupier" saka Amerika Serikat, nanging saka Rusia.

    Lan luwih. Sajrone pendhudhukan, para penjajah njupuk kabeh kanthi gratis tanpa njaluk ijin. Nanging pamrentah Irak ora mung menehi apa-apa marang sapa wae, ora Petroleum utawa Shell. Lan kanggo nentang penjajah, dheweke ngedol konsesi kanggo pangembangan lapangan minyak menyang Lukoil Rusia kanthi rega $ 2 milyar.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"