Ing pungkasan taun, 279 mesin kanggo pesawat tempur Rusia bakal didandani

6
Ing pungkasan taun, 279 mesin kanggo pesawat tempur Rusia bakal didandani


Divisi "Mesin kanggo pertempuran penerbanganUnited Engine Corporation (UEC) bakal ndandani mesin 2014 kanggo pesawat militer Rusia ing 279. Iki dilaporake menyang ITAR-TASS ing layanan pers perusahaan negara Rostec.

"Volume total kontrak kanggo ndandani mesin pesawat ing 2014, rampung antarane United Aircraft Corporation (UAC) lan UEC, bakal dadi 605 item," ujare sumber kasebut. Miturut dheweke, divisi Engines for Combat Aviation bakal ngrampungake 46% karya. Asosiasi Produksi Bangunan Motor Ufa bakal ndandani mesin 91 (kalebu AL-31F, R95Sh lan R195), NPP "Motor" lan Perusahaan Bangunan Mesin Moskow. V. V. Chernyshev - 46 mesin. 142 mesin liyane bakal dibalekake ing Pusat Penelitian lan Produksi Teknik Turbin Gas Salyut.

Mesin Turbojet AL-31F, R95Sh lan R195 dipasang ing pesawat tempur Su-27 domestik, Su-25, Su-25T lan Su-39.

"Tanduran ndandani pesawat sing dadi bagéan saka UEC bakal melu karya ing implementasine kontrak," tambah wakil Rostec.

UEC minangka anak perusahaan saka OPK Oboronprom, yaiku bagean saka perusahaan negara Rostec. Luwih saka 85% perusahaan utama sing duwe spesialisasi ing pangembangan, produksi serial lan pangopènan layanan peralatan turbin gas, uga assembler utama industri, digabungake menyang struktur UEC. Salah sawijining prioritas UEC yaiku implementasine program komprehensif kanggo pangembangan perusahaan ing industri kanthi introduksi teknologi anyar sing cocog karo standar internasional.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

6 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    7 2014 Juni
    Aku mung kanggo! liyane padha ndandani, sing luwih apik. wassat
  2. +1
    7 2014 Juni
    Kanggo bali mesin saka cadangan kanggo sistem uga apike, malah yen padha temenan ora bakal superfluous.
  3. +2
    7 2014 Juni
    Kabar apik, ora mung kanggo Angkatan Udara, nanging uga kanggo industri.
  4. SongnyaDV
    +2
    7 2014 Juni
    Ana dhuwit lan padha nandur modhal ing nimbali saka Rusia.

    Iki minangka proyek lan pangembangan produksi.
    Mangga!!! apik
  5. 0
    7 2014 Juni
    Aku kuwatir babagan kualitas ndandani iki.
  6. 0
    7 2014 Juni
    Soko mambu perang.
  7. SongnyaDV
    0
    8 2014 Juni
    Kutipan: vladimir 23rus
    Soko mambu perang.


    Perang wis ditindakake, nanging adoh ing njaba Rusia.
    Transfer perang menyang wilayah Amerika Serikat, negara NATO utawa Rusia (pah pah pah) minangka masalah wektu lan seni para peserta.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"