Rapat Norman

174


Pungkasan taun, Rusia ora diundang menyang perayaan ing Normandia - lan saben taun - dheweke ujar manawa iki mung kumpul Barat, Rusia ora melu landing Sekutu ing Normandia ing taun 1944. Nanging kanggo mengeti 70th - padha diundang ... Menu meja perayaan kalebu "Anggur Perancis lan Ukraina," Euronews joked. Lan Presiden Rusia dadi intrik utama acara internasional iki.

Iki diumumake sadurunge dening penyelenggara perayaan kasebut, Presiden Prancis Hollande: Presiden Rusia bisa "intersect" karo "presiden mentas kapilih" Ukraina Poroshenko. Barat kolektif maneh pengin ngomong ing Normandia yen Rusia "kudu" nindakake apa-apa kanggo "ngapura" lan lali babagan sanksi: ngenali Poroshenko lan miwiti dialog karo dheweke.

Kulon nganggep nuduhke pemenang: sanksi mesthine wedi Rusia, lan dheweke ora ngirim pasukan menyang Ukraina, lan saiki Putin ketemu karo Poroshenko ... Lan apa banjur republik Novorossiysk?

Sadurunge, Perdana Menteri Inggris Cameron mbatesi posisi patron saka Washington: kahanan ing Ukraina ora bisa ditampa. Rusia kudu nggunakake pengaruhe marang para pemberontak. Lavrov ora alon-alon mangsuli dheweke: para panyengkuyung federasi bakal njagong ing meja negosiasi. Yen bakal ana…

Vladimir Vladimirovich ngandika maneh ing Sochi yen dheweke ora bakal mlayu saka sapa wae ing puncak iki, iki kredo Sergey Lavrov: tansah migunani kanggo ngobrol. Lan dheweke ketemu, antara liya, karo "Pak Poroshenko", nanging dheweke ora krungu ucapan selamat babagan kamenangan ing pemilihan. "Aku ora bisa nolak nanging nampa posisi Pak Poroshenko babagan perlu kanggo mungkasi pertumpahan getih ing Wetan Ukraina. Dheweke duwe rencana kanggo iki."

Iki dudu ucapan selamat saka "Pak Poroshenko", katon minangka undhangan kanggo dheweke munggah scaffold ing Maidan. Putin, kaya-kaya, tindak menyang Kulon, janji bakal miwiti dialog karo Poroshenko, nanging mung sawise mungkasi operasi punitive ing Wetan Ukraina, lan miwiti dialog karo republik Novorossiysk. Ayo ndeleng carane presiden junta (!) bakal bisa menyang Maidan karo rencana kuwi lan ninggalake iku. Lan yen kedadeyan kasebut, Putin bisa ngucapake ucapan selamat babagan kamenangan diplomatik ing Normandia.

Wis jelas yen hubungan Rusia karo Kulon sawise "Ukraina" bakal owah sacara dramatis. Rusia wis diusir saka G-8! Sampeyan ora pengin, nanging sampeyan ngelingi: "Apa sampeyan mikir dheweke menehi kula 15 dina? Dheweke menehi kita 15 dina!” Juru bicara Putin Dmitry Peskov ngirim pesen sing ora jelas kanggo nanggepi: Rusia ora mikir bali menyang format G-8. Dina iki kontraproduktif kanggo Rusia.

Nyatane, Rusia ora gelem melu kampanye unipolar G-7, ngirim alon-alon. Rusia ora pengin ngobrol karo Barat kolektif maneh, nanging pindhah menyang hubungan bilateral, kaya sing ditindakake ing Normandia. Dadi, meh ora katon, jagad iki ganti, saka G-7 dadi G-20, dadi format multipolar!

Cetha yen perang kanggo Ukraina ana ing antarane Amerika Serikat lan Rusia, lan Putin ngupaya kanggo misahake Kulon supaya ninggalake Amerika Serikat rada piyambak, paling ora kanthi resmi diplomatik. Putin lunga menyang Normandia kanggo "prick" Kulon, lan dheweke "pricks" yen wong Eropa nggawe pretexts kanggo ngajak Putin. Mungkin kanggo rapat-rapat adhep-adhepan, kanggo ngomong soko pasuryan, langsung, tanpa bebaya kang overheed dening kuping gedhe NSA.

Ing sih sing kasunyatan banget saka rapat ing Normandia? Analis Yevgeny Satanovsky terus terang babagan kabeh pernyataan Normandia: "Ora ana tegese apa-apa."

Sawise prayaan jubilee Normandia, Putin kudu ngomong soko ing inti saka kahanan ing Ukraina, break "kasepen". Apa sing dikandhakake gumantung apa Poroshenko ngrampungake "rencanane" kanggo mungkasi pertumpahan getih ing negara kasebut. Iki minangka upaya pungkasan kanggo rembugan karo Kulon babagan Ukraina. Lan yen Satanovsky bener, banjur ing Normandia Kulon mung "wisuh tangane" ing Ukraina: ninggalake iku kanggo sih-rahmat nasibe ...
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

174 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 13
    7 2014 Juni
    Apa sing ditindakake Poroshenko ing kana? Dheweke jelas ndeleng Putin kanthi rasa ora seneng.
    1. + 35
      7 2014 Juni
      Lan kaya aku, kaya, aku tegang, awak deflected bali, kaya wedi pukulan. Sawise kabeh, ana alesan ...
      1. + 25
        7 2014 Juni
        VV bakal seneng uncalan liwat pupu! Lan rampung :-):-):-)!!!
        1. + 19
          7 2014 Juni
          Ora rampung mati - nanging suffocating, nganti dheweke dadi biru lan wiwit ketukan ing tatami karo kabeh perangan awak.
        2. alex 241
          + 11
          7 2014 Juni
          Kutipan saka kimyth1
          VV bakal seneng uncalan liwat pupu! Lan rampung:
          1. +7
            8 2014 Juni
            wong lanang. Kita ora njaluk apa-apa! Ora ana dhuwit, ora ana sembako, ora ana sandhangan, ora ana obat-obatan, ora ana sms.
            Cukup teka.

            Ing tanggal 14 Juni jam 14:00, rapat umum kanggo mbela Donbass bakal dianakake ing Triumfalnaya Square ing Moskow. Para peserta bakal nyuwun pamrentah lan Presiden Rusia kanggo njupuk langkah sing luwih aktif kanggo mbantu Republik Rakyat Donetsk lan Luhansk, sing berjuang kanggo urip.

            SYARAT POWER KAMI:

            # Gawe ZONA NO-FLY liwat DNR lan LNR

            # Mesthekake panyedhiya bantuan kamanungsan lan liya-liyane sing PENTING kanggo DPR lan LPR

            # Mungkasi sponsor rezim fasis Ukraina kanthi pasokan gas gratis

            Loro-lorone warga biasa Federasi Rusia, Ukraina lan negara liya, uga organisasi sosial-politik diundang kanggo melu rapat umum.

            Rapat VK: http://vk.com/vvodi_voiska
            1. +4
              8 2014 Juni
              "Ora ana bala bantuan ing Slavyansk. Lan, ketoke, ora ana rencana. Dalan kasebut ditembak dening tank musuh. Sawise serangan keras ing tengah kutha, ana kaca pecah lan pecahan wit ing saubengé. Ana sawetara geni. ing kutha.
              Ing tangan siji, kabeh iku bener - iku perlu kanggo mbentuk cadangan seluler lan nglindhungi liyane saka wilayah Novorossia. Ing sisih liya, yen Slavyansk ora dibantu, mula kabeh gunung kerang sing saiki tiba ing kita bakal tiba ing kutha-kutha liyane ing wilayah Donetsk lan Luhansk. Lan dudu kasunyatan manawa "penjaga mburi" sing wis mapan ing Donetsk bakal bisa mungkasi mungsuh kaya detasemen kita. Nganti saiki, conto-conto kasebut pancen ngelawan.
              Ing kasus apa wae, kira-kira 100 "pasukan khusus" utawa malah 1000 (apa sing kaping telu "alpha-rams") ora bakal bisa nglawan tentara biasa. Penasehat apes ing Kremlin nggawa kahanan menyang titik ing ngendi ana dilema uncontested: salah siji Novorossia bakal rampung nyerah, utawa bakal perlu kanggo FIGHT kanggo iku ing pasukan lengkap. Katelu ora diwenehi maneh - kabeh opsi liyane wis "dikunyah kanthi snot" kanthi aman sajrone setengah wulan kepungkur.
              Mesthi, kanggo kita, para pembela Slavyansk, pilihan kaloro katon mung siji-sijine - urip prajurit lan kulawargane lan sedulure gumantung. Nanging mbok menawa Moscow duwe pendapat beda. Dideleng saka "setengah langkah", "suplai snot chewing" adoh saka kesel ana.
              Aku njaluk ngapura kanggo ngutip, nanging perlu kanggo meksa Kremlin kanggo nglakoake.
      2. gfnhbjnrf
        +4
        7 2014 Juni
        Lan kayane aku wedi.
      3. 0
        9 2014 Juni
        1) Rusia kalah ing Ukraina lan kalah meh kabeh (mung hadiah nasibe yaiku Crimea, sing diwarisake ora amarga jenius Putin lan tumindak Rusia sing jelas, nanging mung amarga arrogance lan cilaka saka tumindak Amerika (ing wektu iku). wektu wretchedness, mengko padha narik kesimpulan lan saiki tumindak competently) Ora mung Putin resmi ngakoni kekuwatan fasis-Bandera karo piglet ing sirah ing dina liyane (de facto padha wis dikenali lan salaman ing Normandia - ngiyanati saka Donbass, sampeyan ora bisa ngomong liyane ... Nanging ana cathetan saka acara Februari, nalika junta kurban kondhang "swarga atus", nyalahke Yanyk kanggo kabeh dosa, lan saka cathetan iki cetha katon lan krungu. sing organizer saka provokasi iki karo penembak jitu (salah siji saka wong-wong mau), saliyane kanggo nduweni Amerika, Pak Porosenko (maksudku iku putyatic kita ing Normandia padha ngandika sing "Pak Poroshenko durung stained tangané karo getih. " lan " ana kesempatan unik kanggo mungkasi pertumpahan getih " lan dheweke nggawa vodka liyane ing kana (paling ora dheweke ora nyegah aku??? kanggo ngucapake sesat kuwi - sawise kabeh, piglet wis diwarnai getih, lan nganti sikut, lan liyane, dheweke wis ngandika ing teks kosong kaping pirang-pirang yen ATO bakal terus lan "ora ana apa-apa kanggo ngomong karo teroris, kudu dirusak”...Putyatich, apa kowe cah wadon sing wis dijanjekake bojo (wong desa papat), nanging mung ngguyu sak bunderan. Dheweke banjur nangis ... Umumé, kira-kira 6 taun, wiwit kekacauan Georgia ing Agustus 2008, aku duwe perasaan sing kuat yen Putin minangka nol lengkap minangka ahli strategi lan nol sing luwih gedhe minangka julukan KGB ... ora profesional kanggo medeni, ora muspra yen dheweke kudu dadi sopir taksi sing kerja sawise organ ...
        Inggih, 3) - ing topik iki ana apik banget, mung nggantheng artikel ing bebener Rusian, ing link
        http://ruspravda.info/Est-li-u-Kremlya-ukrainskaya-strategiya-5342.html

        4) Minangka ringkesan, wangyu - kanggo bitterness gedhe lan kacilakan Rusia gedhe kita, kepemimpinan kita biasa-biasa wae lan kita bakal entuk 2000 km saka tapel wates karo fasis-Bandera, negara banget musuhan, lan ancaman saka PS sing bakal Chechnya. katon kaya swarga kanggo Rusia - lagi dileksanakake kanthi lengkap ....(Dheweke bakal ngracun sumur kita ing wilayah Rostov, Belgorod, Kursk, ngatur serangan teroris ing saindhenging Eropah ing Rusia, numpes sepur, mbuwang pembunuh langsung minangka bagéan saka sabotase Inggih, pangkalan NATO bakal ana ing wilayah Kharkov lan Luhansk ... Nanging kabeh kemungkinan, meh tanpa getih lan galur, kanggo ngenalake wong sing sopan BACK IN MARCH, bebarengan karo Crimea !!!, paling ora ing 3 sisih wétan. wilayah lan saiki wis ana Novorossia, utawa republik Donbass, karo referendum cukup, loropaken kanggo Rusia negara sing bakal dadi buffer, perang ing ngarep marang Bandera, makarya kanggo Komplek militèr-industri kita, mbangun mesin kanggo helikopter lan pesawat, tank lan operator personel wojo ing tank Kharkov, lan kita bakal bantuan financial babagan lan militèr, spesialis lan KGBists, manggonke pesenan lan diskon ing gas (lan ora Kyiv junta, kang aku siap kanggo menehi cara murah maneh, Aku bener sponsor wong Bandera - isin lan nistha lan boten liyane) ... Alas, Putin ing kawicaksanan manca lan ing strategi, Amerika ora cocog, lan iki, karo stupidity, iku psak lan loro .... Padha njupuk sistem lan cetha dipun ginakaken uga-dipikir-metu strategi, kang methodically. lan rigidly ngleksanakake, karo sawetara misfires, mesthi. Lan kita ora duwe strategi ing salawas-lawase, kita nongkrong kaya telek ing bolongan es ... Putin lan analis / partai Kremlin pancen biasa-biasa wae ... Dheweke kepengin dadi eksekutif bisnis, dheweke kayane bisa nindakake ing kana. , dheweke isih ngangkat negara ing babagan iki ...
        1. Zenturion77
          +1
          9 2014 Juni
          Stop panik, H7 Wanderer. Ora ana sing dirampungake. Kahanan kasebut mesthi kritis, nanging, sayangé, bakal adoh saka dirampungake kanthi lengkap.
          Isih, kita ora kudu ngrampungake kabeh masalah internal Ukrainians (IMHO), yen sampeyan ora bisa sah dig karo Crimea, banjur SE kahanan luwih rumit lan ana saben kasempatan kanggo mbukak menyang sanksi ora entheng lan ngowahi. menyang aggressor Absolute, kang kita ora perlu.
          Aku luwih disabetake dening Ukrainians piyambak, kanggo kang Bandera ubl.y.dok lan co dumadakan dadi nat. pahlawan lan simbol kamardikan, lan 8 yuta Ukrainians sing perang nglawan Nazi dadi jaket quilted lan Colorados, yen komplotan iki, disebut Ukrainians, setuju karo pranata iki, banjur "A babu sing ora ngupaya kanggo metu saka perbudakan pantes perbudakan pindho. "
          Secara pribadi, sampeyan bisa mbukak kanthi pribadi kanggo ndhukung SE tanpa nyeret kabeh Rusia menyang penipuan iki.
        2. Aristoteles711
          +1
          10 2014 Juni
          Dear Wanderer H 7!! Nuwun sewu, aku pengin nyatakake posisiku. Aku percaya yen panggilan kanggo invasi skala penuh pasukan Rusia menyang Ukraina ora produktif. Perlu mbantu blok anti-fasis Timur, nanging ora perlu ngganti Rusia uga .. Aku wedi karo sanksi ekonomi .. Presiden duwe negara gedhe ing mburine, wanita, bocah-bocah .. Dheweke kudu mikir LEBIH LANJUT wutah ekonomi. Aku percaya yen ana akeh troll ing situs iki sing kerja ing dina liyane layanan intelijen Barat. Wong-wong kuwi sing njaluk invasi. Kanggo iki kabeh muddle geopolitik iki ditindakake. Aku njaluk prudence lan planning ati-ati.
    2. + 16
      7 2014 Juni
      Aku malah ngomong rada wedi, ndeleng foto kaya sing rada nyimpang, iki minangka tandha yen wong wedi.
      1. N.Zero
        +3
        7 2014 Juni
        The Chocolate Hare wedi karo Putin nyekeli lara ... Ukraina kudu clap tangane ing tatami ... Liyane saka pimpinan mung klik breadboxes tanpa resiko ngganggu. wassat
      2. + 18
        7 2014 Juni
        Ing foto iki, P ngadohi kabeh wong. Ing pirang-pirang versi foto iki, malah dipotong. Miturut cara, mbayar manungsa waé kanggo Putin lan Obama ing kadohan padha saka pemilik saka Normandia.
        1. kamulyan45
          + 19
          7 2014 Juni
          Lan apa sing kudu ditindakake dening Parasyuk fasis ing kana? Iki dudu preinan.
          1. + 10
            7 2014 Juni
            Kutipan saka: gloria45
            Lan apa sing kudu ditindakake dening Parasyuk fasis ing kana? Iki dudu preinan.

            Kita duwe sesanti sing beda kanggo wong-wong mau - kanggo sapa "terwelu coklat" ing kue "perayaan", lan kanggo sapa "pawn liwat" ing saos getih ...
            Nanging ing kana lan ing kene, dheweke ngerti kanthi sampurna - dudu penyewa ...
            1. kamulyan45
              +1
              7 2014 Juni
              Nanging ing kana lan ing kene, dheweke ngerti kanthi sampurna - dudu penyewa ...

              Apa sampeyan mikir?
              1. + 10
                7 2014 Juni
                Kutipan saka: gloria45
                Nanging ing kana lan ing kene, dheweke ngerti kanthi sampurna - dudu penyewa ...
                Apa sampeyan mikir?

                Yulenka...
                Ya, iki dill-sayuran (lan iki sijine iku mildly!) Wis mung, karo pidato post-triotic ing semangat Nazi Jerman, nyiyapake kabeh dwarf-crats sing "pas" kanggo wong. Lan dheweke nyoba "nyurung" menyang tangan GDP ing Normandia.
                Mishka Prokhorov wis ngerti yen antarane bisnis gedhe lan politik gedhe ana jurang gedhe. Mulane "nggabung".
                CNN kenapa "ningali cahya"? - Departemen Luar Negeri menehi go-ahead - "ngrokok" kudu "ninggalake kanthi apik" ...
                1. kamulyan45
                  + 28
                  7 2014 Juni
                  Wingi ing Normandia iki ana akeh wong aneh Eropa (Aku ora nggunakake istilah iki kanggo para veteran, ing kasus apa wae), nanging kabeh wong saka Ratu Elizabeth nganti Parasyuk. Kepiye carane dheweke menehi salam marang Obama kanthi bangga, kanthi seru, lan kepiye carane dheweke nyoba ngoceh Putin, wong sing ngupayakake upaya kasebut.
                  donya iki wadi. Lan aku mesthi ngerti. manawa iki minangka arah panggung sing apik banget, amarga 400 wong ngumpul ing Paris kanggo ketemu karo Putin, kanggo nyebutake.
                  matur nuwun lan ngormati, nanging Putin digawa menyang Normandia kanthi rute sing beda.
                  Punika.
                  1. + 20
                    7 2014 Juni
                    Kutipan saka: gloria45
                    Lan aku mesthi ngerti. manawa iki minangka arah panggung sing apik banget, amarga 400 wong kumpul ing Paris kanggo ketemu karo Putin, kanggo nyebutake.
                    matur nuwun lan ngormati, nanging Putin digawa menyang Normandia kanthi rute sing beda.

                    Thanks kanggo informasi terkenal. Ora mung penasaran. Iki arang banget pinunjul lan pinunjul.
                    hi
                    1. kamulyan45
                      + 21
                      7 2014 Juni
                      Aku nggoleki, malah pengin nuduhake peta, panggonan kumpul, nanging sayang, sapi didilat ilate. Aku njupuk akeh informasi saka wong iki, Alain Benajam, iki tentara Prancis, pangkat katon umum, mbukak kaca facebook, mung kanggo seneng-seneng.
                      Lan kanggo informasi, iku ora worth matur nuwun, aku duwe akeh banget, sing utama iku menarik kanggo wong liya, lan ora mung menarik, nanging uga migunani. Bebarengan - kita pasukan.
                      1. +4
                        7 2014 Juni
                        Kutipan saka: gloria45
                        Alain Benajam, iki wong militer Prancis, pangkate kaya umum, bukak kaca facebook, mung kanggo seneng-seneng.

                        Спасибо.
                        Aku bakal nyoba.
                      2. alex 241
                        +3
                        7 2014 Juni
                        Kutipan saka: gloria45
                        malah pengin nuduhake peta, panggonan kumpul, nanging
                2. Syur
                  0
                  8 2014 Juni
                  Dheweke mambu coklat.
          2. 0
            7 2014 Juni
            uga Jerman
          3. Associate Professor
            + 10
            7 2014 Juni
            Kutipan saka: gloria45
            Asyuka umume ditindakake ing kana? Iki dudu preinan.

            Sampeyan ngerti, aku mikir yen iki mung liburan, amarga kebangkrutan ing Normandia ora marang Nazi, nanging marang USSR, supaya kita ora Occupy Eropah kanggo Atlantik. Iki dudu preian Putin.
            1. kamulyan45
              +7
              7 2014 Juni
              Mesthi wae, bisa dianggep kaya ngono, lan yen ora ana pembantaian massal wong Rusia, mesthine Putin luwih becik nolak, amarga iki ora gelem pindhah menyang Sochi,
              nanging sing apa Putin lan Putin, kanggo nyampur plans kanggo kabeh bajingan lan ranyono.
          4. +2
            7 2014 Juni
            Kutipan saka: gloria45
            Lan apa sing kudu ditindakake dening Parasyuk fasis ing kana? Iki dudu preinan.


            Banjur ora Merkel kanggo ngrameke ana.
            1. Syur
              0
              8 2014 Juni
              Dheweke ngrayakake liyane nyabut virginity.
          5. Pak
            +2
            7 2014 Juni
            Lan apa sing ditindakake Merkel ing kana? iku allies ndharat marang wong-wong mau!
            1. 0
              7 2014 Juni
              Kutipan saka Pak
              Lan apa sing ditindakake Merkel ing kana? iku allies ndharat marang wong-wong mau!

              Lelucon politik, lan ora liya. Ing teori, mesthine ora ana babi ing kono, bebarengan karo Merkel (Baba Dura)
          6. Zenturion77
            0
            9 2014 Juni
            Kutipan saka: gloria45
            Lan apa sing kudu ditindakake dening Parasyuk fasis ing kana? Iki dudu preinan.

            Padha sijine babi ing pinggiran banget, supaya editors aman bisa Cut foto iki, pasuryan utama bakal ing pigura.
        2. +6
          7 2014 Juni
          Kutipan saka igordok
          Ing foto iki, P ngadohi kabeh wong.

          Outskirts, dheweke lan ing Normandia Outskirts.
        3. 0
          7 2014 Juni
          :) Inggih, Poroshenko ing Normandia dudu format ... dheweke dudu format ...
        4. +7
          7 2014 Juni
          Foto saka abad. Ana Poroshenko, nanging ora ana Lukashenka, lan sawise kabeh, sawise asil perang, USSR, Ukrainia SSR lan BSSR padha ing madegé PBB. SSR Ukrainia lan BSSR nampa anggota, minangka bagéan saka USSR, sabenere kanggo manfaat ing kamenangan.
          Malah luwih menarik yaiku ndeleng upacara kasebut, nalika Poroshenko ngetutake ratune lan arep dadi meh ing tengah ing jejere dheweke. nistha.
        5. +4
          7 2014 Juni
          nistha! Ana Poroshenko, nanging Lukashenka ora ana, lan sawise kabeh, SSR Ukrainia lan BSSR ngadeg ing asal-usul PBB sawise asil saka perang donya, sabenere njupuk menyang akun keuntungan saka bangsa ing perang nglawan fascism. Lan saiki fasis anyar dijupuk ing foto sajarah. Sing luwih nggumunake yaiku proses motret. http://www.vmir.su/75082-ceremonya-fotografirovaniya-v-chest-70-letiya-vysadki-
          soyuznikov-v-normandii.html Saka. syuting nuduhake yen Poroshenko ditempelake tengen konco ratu lan wanted kanggo dadi meh jejere dheweke. Putin, ing sisih liya, ngethok sistem sing wis ngadeg kaya kue Prancis piso sing cetha.
        6. +3
          7 2014 Juni
          Kutipan saka igordok
          Ing foto iki, P ngadohi kabeh wong. Ing pirang-pirang versi foto iki, malah dipotong. Miturut cara, mbayar manungsa waé kanggo Putin lan Obama ing kadohan padha saka pemilik saka Normandia.

          Mangkene carane foto Poroshenko beda-beda, lan Ukraina bakal diisolasi. Kulon ora bakal nglilani Ukrainians ing. Lan barang saka Ukraina bakal tetep karo dheweke. Mangkono, Kulon nyuwek Ukraina adoh saka Rusia (ora rampung, mesthi) lan nggunakake wilayah lan sumber daya ing discretion dhewe marang Rusia. Ana paribasan populer ing Ukraina: Yen sampeyan ora entuk, aku bakal cokotan. Ing kene Kulon wis ngetrapake paribasan Ukrainia iki.
          1. +3
            7 2014 Juni
            Kutipan saka ioann1
            Mangkene carane foto Poroshenko beda-beda, lan Ukraina bakal diisolasi.

            Ukraina mung ditampilake maneh panggonane ... iku kabeh. Lha kok gumun.
            1. +5
              7 2014 Juni
              Kutipan saka: svp67
              Kutipan saka ioann1
              Mangkene carane foto Poroshenko beda-beda, lan Ukraina bakal diisolasi.

              Ukraina mung ditampilake maneh panggonane ... iku kabeh. Lha kok gumun.

              Nuwun sewu, aku ora kaget, nanging ujarku ora kanggo sampeyan.
              Situs iki dibukak ora mung dening Rusia. Akeh ing Ukraina sing zombified dening propaganda ing TV lan nganggep piyambak ngédap banget, sing Eropah mung arep edan tanpa wong-wong mau. Nanging nyatane, masa depan sing sedhih nunggu dheweke, mula aku nyoba nerangake sapa sing pantes lan apa sing kudu diarepake sabanjure ...
        7. +1
          7 2014 Juni
          Biyen aku seneng karo bocah wadon sing nganggo warna putih, nanging saiki aku seneng warna biru ... dudu topik, nanging kanthi cara sing menehi inspirasi ...
        8. +9
          7 2014 Juni
          Obama banjur, dheweke isih nakal.
          1. +3
            7 2014 Juni
            Kutipan: 31231
            Obama banjur, dheweke isih nakal.

            Miturut cara, miturut tata krama kraton, sampeyan ora bisa ndemek wong Agustus!
            Ing pasuryan saka bodho utawa ora nggatekake tata krama sekuler. Dheweke isih ngunyah permen karet ing kabeh acara perayaan!
            1. Syur
              0
              8 2014 Juni
              Umumé, aneh yen dheweke ngadeg ing ngarsane "pemilik".
          2. +1
            8 2014 Juni
            Kutipan: 31231
            Obama banjur, dheweke isih nakal.

            ya mung pervert.
          3. -2
            8 2014 Juni
            Kutipan: 31231
            Obama banjur, dheweke isih nakal.

            ya mung pervert.
        9. terapis
          0
          8 2014 Juni
          Poroshenko bisa ndlosor ing ngarepe Obama, mula dheweke bakal njupuk gambar nalika turu.
        10. pliev78
          +7
          8 2014 Juni
          Dheweke ngerti carane ngedhunake mungsuh kanthi mripate.
        11. Komentar wis dibusak.
      3. +4
        7 2014 Juni
        Tangan gatel nggawe "saechka kanggo wedi" ...
      4. alex 241
        +9
        7 2014 Juni
        Kutipan saka jPilot
        Aku malah bakal ngomong sethithik kanthi wedi,
      5. george737577
        -31
        7 2014 Juni
        Iku mung Poroshenko katon ing Putin kaya Mr.
        1. maca
          +9
          7 2014 Juni
          Dheweke katon kaya ngono nalika ora pengin wong liya ngerti yen dheweke wis najis. Iki diarani "tetep pose".
        2. 0
          7 2014 Juni
          bubuk iku sementara. bocah ora ngerti apa sing ditindakake lol
        3. +8
          7 2014 Juni
          Kutipan saka george737577
          Iku mung Poroshenko katon ing Putin kaya Mr.


          Piglet katon kaya-kaya wis dicemplungake karo monconge menyang bab sing sampeyan omongake. Mripat menehi metu. Umumé, Putin minangka wong enom! Dheweke ngerti yen ing cockerel Norman iki kabeh bakal nglawan dheweke, nanging dheweke ora wedi, dheweke banjur ngomong. Apa sampeyan ora kuwat? nglirik ngguyu
          Oalah, gendera sampeyan katon kaya kothak rereged kucing, kanthi tumpukan ing pojok lan garis-garis sing katon kaya tandha cakar kucing. ngguyu
    3. + 10
      7 2014 Juni
      Kutipan: Igor39
      Apa sing ditindakake Poroshenko ing kana?

      Dadi dheweke percaya yen Ukraina uga kalebu negara sing menang ing Perang Donya II. Lan ing kebangkrutan saka allies ing Normandia, Ukraina, ing mratelakake panemume, njupuk bagéyan aktif.
      1. +9
        7 2014 Juni
        Kutipan: Kombitor
        Kutipan: Igor39
        Apa sing ditindakake Poroshenko ing kana?

        Dadi dheweke percaya yen Ukraina uga kalebu negara sing menang ing Perang Donya II. Lan ing kebangkrutan saka allies ing Normandia, Ukraina, ing mratelakake panemume, njupuk bagéyan aktif.

        Ya, lan anane mamah asli Kenya, padha nuwuhake pitakon.
        1. +8
          7 2014 Juni
          Novel! hi

          Utawa mungkin Babama mung ora ngerti apa sing bisa ditindakake ing masyarakat lan apa sing ora?
          Sawise kabeh, sapi ing resepsi apa wae bakal ngunyah permen karet, mula dheweke ora nggawa dheweke menyang swarga mandheg . Inggih, Babama padha.
          Sapi iku sapi! ngguyu
          1. +4
            7 2014 Juni
            Sugeng sonten Sasha! hi Kene sawetara dina kepungkur gambar ayu babagan Obama dikirim, nanging banjur cepet dibusak, nanging aku bakal nyoba kanggo nemokake lan ngirim. Aku meh mati ngguyu nalika ndeleng dheweke. Lan kabeh kanca-kancaku uga. Ngguyu ana alam bébas kanggo 10 menit ing kantor kita.
            1. +1
              7 2014 Juni
              Yura! hi

              Setuju. Babama mung presiden sing pikirane sempit ing negara paling gedhe. Ing pangertèn saka wong bodho wong bodho . Dheweke duwe kompleks inferioritas saka iki. Iku bakal becik yen ana negara Afrozhoppia karo populasi saperangan yuta, kang bakal njagong lan meneng. Dheweke ngomong yen negara cilik, dadi cilik lan aku. Lan ing kene dheweke terus-terusan dicelupake, ing wektu sing padha ana diare sing jelas amarga kesadaran babagan bisnis sing durung rampung. ngguyu , saka kene sembarang muck ambu ora enak cepet-cepet.
          2. +2
            7 2014 Juni
            Ya, dheweke mung njupuk saka cangkeme.
        2. +4
          7 2014 Juni
          Inggih, paling aku ora ngeruk endhog, nanging aku bisa ngguyu
          1. +6
            7 2014 Juni
            Kutipan: Gecko
            Inggih, paling aku ora ngeruk endhog, nanging aku bisa

            Kanggo awake dhewe opo wong liya??? ombenan
    4. +6
      7 2014 Juni
      Mungkin diwakili Bandera ...
    5. mihasik
      + 11
      7 2014 Juni
      Apa sing ditindakake Poroshenko ing kana? Dheweke jelas ndeleng Putin kanthi rasa ora seneng.

      Iku dudu rasa ora puas, nanging rasa kuwatir. Mung Poroshenko ora ngerti apa sing diomongake Putin lan Merkel.)) Sawise kabeh, dheweke ngomong basa Jerman.)
    6. WKS
      +3
      7 2014 Juni
      Kutipan: Igor39
      Dheweke jelas ndeleng Putin kanthi rasa ora seneng.

      Dheweke posing kanggo konsumen Ukrainia, ngandika carane kelangan aku katon ing P. piyambak karo displeasure. Dummy, dheweke ora bisa nindakake apa-apa ing pinggiran, kajaba kanggo nyolong saka budget.
    7. +3
      7 2014 Juni
      Vladimir Putin, menehi komentar babagan rapat karo Poroshenko, ujar manawa Poroshenko duwe rencana kanggo ngrampungake kahanan ing Timur.

      "Nanging apa rencana iki, luwih becik ora takon aku, nanging dheweke," ujare Presiden Rusia.

      Kajaba iku, miturut dheweke, Rusia ora bakal melu ing proses negosiasi, amarga ora dadi pihak ing konflik kasebut.

      "Aku nandheske maneh yen pihak ing negosiasi ing kasus iki ora kudu Rusia lan Ukraina - Rusia dudu partai konflik - nanging panguwasa Kyiv lan wakil lan panyengkuyung federalisasi ing Timur," ujare Putin.
    8. +4
      7 2014 Juni
      Kabeh foto lan video kanthi jelas nuduhake peran servile-servile sing ditugasake kanggo Svidomo ing wong Parasyuk. Dheweke nangani dheweke kanthi hina, dheweke nyetel foto supaya dheweke ora mlebu ing bingkai kasebut. Aku ora bakal kaget yen padha ngawula marang turahan ing meja. Lan ing foto karo Putin, expression saka "pasuryan" lan nuduhke wong embittered, wedi, uncomprehending.
    9. + 28
      7 2014 Juni
      Kutipan: Igor39
      Dheweke jelas ndeleng Putin kanthi rasa ora seneng.

      Dheweke mung nuduhake dheweke sadurunge rapat, foto iki ngguyu
      1. uri
        0
        7 2014 Juni
        KELAS!!! KEREN!!!
      2. IRKUT
        0
        9 2014 Juni
        Persis, dheweke saka klan MacLeod))) Panjang umur kanggo dheweke.
    10. +1
      7 2014 Juni
      Dheweke diundang menyang "puncak" Rusia lan Putin, mula dheweke cemberut. Kayane dudu Ukraina sing "dinamit" Rusia, nanging kosok balene!
      1. 0
        7 2014 Juni
        Dheweke nimbali dheweke supaya bisa gabung karo Putin.
    11. 0
      7 2014 Juni
      Kutipan: Igor39
      Apa sing ditindakake Poroshenko ing kana? Dheweke jelas ndeleng Putin kanthi rasa ora seneng.

      nanging misale jek kula, ing pasuryan ing print gedhe, grimace saka hopelessness! tiba wong lanang, kaya pitik ing pluck!
      lagi nguatake tapel wates, kayata karantina, lan latihan pasukan sepur, bubar ana penembakan ...
      oh paras iki mambu ora enak
    12. 0
      7 2014 Juni
      Lan katon parashenka ilang, kesel, adoh banget ....
    13. +1
      7 2014 Juni
      Nah, cangkir babi iki ngguyu . Katon yen dheweke duwe untu sing apik. Kanthi untu sing ala sampeyan ora bisa mangan pasuryan sing kaya ngono ngguyu. Bisa uga ana sawetara otak ing kana ...
    14. + 11
      7 2014 Juni
      Kutipan: Igor39
      Apa sing ditindakake Poroshenko ing kana?

      Dheweke nggambarake wong Ukrainia!

      Lan ing kene aku ndeleng asil sensus taun 1897 lan aku pengin ngerti kapan negara kasebut dibentuk?
      Lan bakal saka apa?
      Nanging sadurunge revolusi 1917, mung 21 taun
    15. +4
      8 2014 Juni
      Putin ora butuh Poroshenko ... gagasan yen Putin "nyusup Kulon" cukup masuk akal, nanging ... Kremlin ora bentrok karo bubuk lan ora malah karo Eropa lan Amerika Serikat, nanging karo pemilik nyata sing ora. njagong ing Gedung Putih, nanging padha ngadeg ing bayang-bayang, ngatur Obamas, Merkels lan liyane kaya wong-wong mau ... kasepen Moscow iku cukup logis lan banget imbang, ngelingi looking for titik lemah ing pertahanan mungsuh. sing kabeh fuss iki ing Ukraina bakal persis nganti cuaca kadhemen pisanan .. .banjur Eropah bakal mikir kaping telu babagan posisi saiki lan arrogance murah junta bakal musna ... mulane, Amerika nggawe pemanasan buatan. kahanan ing saindhenging Ukraina, ora ana wektu akeh ... Putin nyuarake salah sawijining pikirane - THE UNIPOLE WORLD IS ENDED ... Lan iki tegese Rusia, minangka pemain penting lan kunci ing geopolitik ing donya, ngganti kahanan, meksa kudu dianggep, sing "dalang" ora bisa nyenengake..
  2. + 21
    7 2014 Juni
    weruh.
    Inggris ngandika yen: "Cameron" scolded "Putin" ngguyu
    ps, ps.
    Aku arep ngomong iki - ratu teka ing Land Rover, Obama ing mobil Amer, supaya Putin ora weruh carane dheweke teka, nanging aku panginten sing mbokmenawa teka ing mobil ora kita produksi, iku ora nyenengake kanggo. kula, Aku uga pengin wong ing mobil kita tindak, kaya pesenan kanggo pangembangan limosin pemerintah diwenehi kanggo siji saka manufaktur kita.
    1. + 11
      7 2014 Juni
      Kutipan saka mirag2
      , Aku uga pengin dheweke nyopir mobil kita, kaya pesenan kanggo pangembangan limosin pemerintah diwenehake marang salah sawijining pabrikan kita.


      Ana lan nggawe ing ZIL, wis ana tata letak 1: 1 ... nanging ora mungkin dheweke bakal nyeret dheweke ing saindenging jagad ing IL ing mburi presiden. Prancis menehi mobil, Poroshenko diwenehi Citroen, lan Putin diwenehi Mercedes
      1. zavesa01
        + 16
        7 2014 Juni
        Kutipan saka sledgehammer102
        nggawa presiden ing saindhenging donya ing ILs

        Mesthi WAJIB kanggo nindakake. Iki ora mung warga negara. Iki wong pisanan. Dheweke ora bakal rusak. Pancen kabeh kudu dadi milik kita lan dadi sing paling apik ing jagad iki. Cara mung !!
        1. +5
          7 2014 Juni
          Omong kosong opo? Bisa mbayangno apa jenis lolongan bakal munggah? Putin nyeret buruh transportasi nganggo limusin pribadi! Dhuwite wong sing mbayar pajak iku!
          Sewulan kepungkur, mung Obama sing didol.
          1. zavesa01
            +8
            7 2014 Juni
            Siji sisih luwih, siji kurang ora biaya gedhe. Iki uga minangka indikator kemampuan negara. Utawa dheweke, kaya Parashenka, kudu nyopir Renault?
            1. Erg
              +7
              7 2014 Juni
              Setuju. Ing sawijining wektu, Lukashenka, njawab pitakonan sing padha, ujar manawa iki minangka gambar negara, lan presiden negara ora bisa katon kaya wong sing ora duwe omah lan nampa tamu ing gubuk (dheweke ngomong babagan omah mewah).
          2. uri
            +2
            7 2014 Juni
            MEDVEDEV teka ing SIBERIA karo dheweke 5 Piece saka desa transportasi militer, karo SERVICE GUARDS lan mobil.
      2. + 19
        7 2014 Juni
        Kutipan saka sledgehammer102
        . nanging ora mungkin dheweke bakal diseret ing saindenging jagad ing IL kanggo presiden. Prancis nyedhiyakake mobil, Poroshenko diwenehi Citroen, lan Putin diwenehi Mercedes

        Putin nggawa Merce, nunggang menyang ngendi-endi, kalebu kutha-kutha Rusia, mbedah, lan Parasha diwenehi gerobak dening Prancis, ana negara miskin, dheweke ora bisa narik gerobak karo dheweke. mudhun, oligarki iku nakal
        1. Ham
          + 10
          7 2014 Juni
          Apa, ing "Zaporozhets" WEAK !?
      3. Bormental
        +7
        7 2014 Juni
        Aku pribadi ora peduli apa Putin teka ing (ing limosin gelding), yen mung tentara lan angkatan laut padha bersenjata karo dhewe lan paling apik ing donya.
        1. 0
          7 2014 Juni
          nanging bakal teka menyang "Hiu"?
      4. rus1983
        0
        7 2014 Juni
        Mercedes kanthi 97 wilayah ing nomer kasebut)))
    2. +2
      7 2014 Juni
      Kutipan saka mirag2
      pesenan kanggo pangembangan limosin pemerintah diwenehake marang salah sawijining pabrikan.

      Wis ing proses. "Limosin kanggo presiden." http://auto.vesti.ru/doc.html?cid=1&id=343132&p=8
    3. +1
      7 2014 Juni
      wah. Apa geger ing Paris yen Putin wis teka ing tank) Putin iku bocah sopan lan ora wedi geyvropa.
  3. +8
    7 2014 Juni
    "Apa sing kudu ditindakake Rusia supaya bisa "ngapura" lan lali babagan sanksi ...
    Tuan-tuan saka EU lan NATO! Lan sampeyan ora bingung apa-apa. Kawula dereng nindakaken punapa-punapa, kenging punapa kedah nyuwun pangapunten. Apa sampeyan pengin manggon ing panangkaran khayalan sampeyan. We teka munggah karo "game sanksi", uga, muter nganti tiba, lan kita bakal weruh
    1. Erg
      +9
      7 2014 Juni
      Iku misale jek sing Eropah wis dadi bogged mudhun ing rawa saka kuwalik moralitas sing bakal bungah kanggo metu, nanging ora ngerti carane recourse
  4. + 69
    7 2014 Juni
    Nuding menyang Rusia yen perlu kanggo nindakake perkara sing bosok, uga ngancam karo sanksi anyar. EU yakin babagan iki, Obama durung tekan ...
    1. karpag
      +9
      7 2014 Juni
      Bejo Rusia karo pimpinan kaya Putin !!! Aku iri karo sampeyan kanthi cara manungsa sing apik ...
  5. + 21
    7 2014 Juni
    Lan aku disabetake dening pasuryan chewing saka "pangareping peacemaker saka planet", carane akeh "spiritualitas" lan "intelligence" ana ing.
    1. Erg
      +3
      7 2014 Juni
      Jujur, gedhang wis kesel karo pesenan
    2. Bormental
      +6
      7 2014 Juni
      Nalika Darwin nulis manawa manungsa asale saka kera, dheweke tegese wong ireng.
    3. +1
      8 2014 Juni
      Kutipan: B.T.V.
      Lan aku disabetake dening pasuryan chewing

      Ayo dheweke mamah luwih apik, akhir-akhir iki, amarga cangkeme mbukak saka kelimpahan demokrasi, butuh wektu sing suwe kanggo ngumbah.
  6. + 13
    7 2014 Juni
    Aja ngomong Rusia apa "kudu" lan ora bakal ngomong ngendi kulon kudu pindhah! am
  7. + 14
    7 2014 Juni
    Paling ora kanggo njupuk iki, iku wis worth trip kanggo Normandia ngguyu
    http://coub.com/view/1zalr
    1. Repty
      +3
      7 2014 Juni
      Quote: Ek.Sektor
      Paling ora kanggo njupuk iki, iku wis worth trip kanggo Normandia
      http://coub.com/view/1zalr



      Miturut video kasebut, kethek iki wedi marang dheweke, nanging kanthi eseman aneh iki dheweke nyoba njaga citrane. Lan yen dideleng saka grimis GDP, dheweke pancene pengin njaluk bajingan iki sajrone 3 menit ing tatami.
      Lan kanggo video plus!
      1. -7
        7 2014 Juni
        Ing gambar - Putya, Masha lan ember!
  8. + 20
    7 2014 Juni
    Wong ireng nandur babi, ora mung ing Ukraina lan Rusia, nanging ing kabeh komunitas donya!
    1. + 25
      7 2014 Juni
      Kutipan saka Sakhalin.
      wong ireng

      Wiwit kapan kera dadi manungsa?
      1. + 13
        7 2014 Juni
        Sing mesthi wae ... "evolusi ora duwe daya", nanging carane dheweke ngunyah permen karet wingi mung minangka puncak sing ora sopan lan ora ana rasa hormat!
        1. Erg
          +6
          7 2014 Juni
          ya wis. Minangka ngandika, "apa x..m ora nandur modhal - sampeyan ora bisa ngalahake karo ajiné." Perwakilan khas negara monkey ing Amerika
          1. Repty
            +2
            7 2014 Juni
            Kutipan saka Erg
            ya wis. Minangka ngandika, "apa x..m ora nandur modhal - sampeyan ora bisa ngalahake karo ajiné."


            Iki minangka tambahan, nanging aku rumangsa yen dheweke ditugasake ing barak sajrone seminggu (paling ora ing batalyon konstruksi), dheweke bakal "mabur kaya bumblebee" (c)
        2. Igor62
          +1
          7 2014 Juni
          Negro, dheweke ana ing Normandia Niger.
          1. Kisel
            0
            8 2014 Juni

            Kutipan saka Sakhalin.
            Sing mesthi wae ... "evolusi ora duwe daya", nanging carane dheweke ngunyah permen karet wingi mung minangka puncak sing ora sopan lan ora ana rasa hormat!
    2. +3
      7 2014 Juni
      Merkel ora weruh babi :). Mungkin ngganti pikirane?
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +1
        7 2014 Juni
        Ya, gantung asu tuwa iki ing panggonan iki !! negatif
  9. zavesa01
    + 14
    7 2014 Juni
    Lan apa sing bakal kelakon nalika pemilu ing Eropah lunga!!!
    Nasionalis entuk suara. Lan padha ora seneng paus minke, nanging ing nalisir, padha setya marang Rusia.

    PS Guys sing nonton perayaan iki? Catur tembung, produksi omah kreatif daerah katon urutan gedhene luwih, iku narik maksimum kanggo grup teater sekolah. Iku misale jek sing aristos padha direkrut antarane buruh tamu rong dina sadurunge kinerja.
    Mesthi, aku iki dudu sandiwara, nanging kecut, kecut.
    Presiden kita ing ndhuwur. Aku bakal keturon ing acara kaya iki.
    1. Erg
      +9
      7 2014 Juni
      ngurmati. Aku sing kebangkrutan allies - padha mlumpat menyang mobil pungkasan. Yen ora, Vissarionich bakal njupuk alih kabeh Eropah. Iku perlu kanggo ing wektu kanggo Cut
    2. 0
      8 2014 Juni
      Iki iPhone kanggo turu)))
  10. +2
    7 2014 Juni
    Lan asu iku sapa? Mesthine Lizki! Wong Negro mesem ora sopan, nggambarake puncak demokrasi.
  11. + 24
    7 2014 Juni
    Ya ojo dumeh pendapate wong Barat!!! ngguyu
  12. +3
    7 2014 Juni
    Patemon antarane Putin lan Paroshenko, utawa luwih komunikasi ing Kulon, wis meh inflated dening kamenangan.
    Kaya saka telung Musketeers, nanging padha bakal ngomong, padha bakal ngomong sing ana papat kita! Putin mesthi nggawa dheweke menyang lara, nanging sopan.
    1. +1
      7 2014 Juni
      Kutipan saka fedor13
      Patemon antarane Putin lan Paroshenko, utawa luwih komunikasi ing Kulon, wis meh inflated dening kamenangan.

      Sing inflated?
  13. +6
    7 2014 Juni
    [kutipan] [/ Iki minangka upaya pungkasan kanggo negosiasi karo Kulon babagan Ukraina.]

    Upaya pungkasan kanggo nggayuh persetujuan ora bisa ditindakake, sing bakal diarepake. Sajian politik sing ora ana gunane maneh disedhiyakake ing meja - hubungan antarane Rusia lan Ukraina Amerika-Eropa. Ora ana sing anyar kedadeyan. Tahap negosiasi sabanjure Proses kasebut yaiku nggunakake sistem penerbangan lan pertahanan udara Rusia lan sanksi ekonomi nyata marang rezim fasis.
    1. +2
      7 2014 Juni
      Kutipan saka: uzer 13
      Uzer 13

      Sapa cah wadon ing foto kasebut?
      1. +9
        7 2014 Juni
        Kutipan: Alexander Romanov
        Kutipan saka: uzer 13
        Uzer 13
        Sapa cah wadon ing foto kasebut?

        Shaw ... sampeyan seneng? Nanging dheweke wis syarat kenceng... wassat
        1. +6
          7 2014 Juni
          Halo kanca-kanca!
          Kutipan: Alexander Romanov
          Sapa cah wadon ing foto kasebut?

          Sash sampeyan, kaya biasane, "kanggo babs" ombenan

          Kutipan saka: stalkerwalker
          Shaw ... sampeyan seneng? Nanging dheweke ketat banget ...

          Deleng Ilyich ngelingake, dheweke kanthi khusus nuduhake ukuran opo
          1. 0
            10 2014 Juni
            Kathah pitulungan mboten cekap.Kesimpulan: khayalan kaluhuran lan pangarep-arep sing gedhe banget.
        2. +7
          7 2014 Juni
          Hello Ilyich! hi
          Kutipan saka: stalkerwalker
          Dheweke duwe ketat ...
          Ngelingake kula ing lelucon lawas.
          Mykola mutusaké kanggo woo Olena. Kanca-kanca ngumpul, disandangi, digigit lan karo lagu-lagu pindhah menyang omah Olesya. Dheweke menehi salam marang saben wong sing ditemoni, ngandhani kabeh: menyang ngendi lan kenapa dheweke pindhah. Kita wis teka. Padha nuthuk ing gapura, lan Olesya mlumpat metu saka ing kono lan bang - garbuz Mikola ing tangané! Nolak tegese. Inggih, apa ... Prosesi kabeh kudu ora asin slurping, minangka padha ngomong. Ing kene ibune Mikolina wis njedhul, padha ngomong: kenapa sikap tanpa jiwa iki marang putrane? Dheweke lunga dhewe, uga, dheweke njupuk Mikola karo dheweke. Padha menyang tuwane Olena. Ibune Mikola langsung takon saka ambang: lan "Kenapa?????". Ibune Reindeer mangsuli: "Olesya kandha yen Mikola ... cilik. Ibune Mikola takon kanthi bingung:" Kepiye carane cilik ?? ndeleng barang-barang pribadine, dheweke kanthi menang noleh menyang ibune Olena: "Lan iki cilik ???? Dheweke uga kanthi ati-ati mriksa kabeh sing ana ing kono lan kandha kanthi gumun: "Wah!!" Ibune Mikola, menehi prentah marang putrane supaya nganggo celana, kandha, "Dadi aku ngomong apa! Umumé, kita mulih, lan sampeyan ngandhani Olena yen dheweke SPOTTED !!"
          1. +3
            8 2014 Juni
            Quote: pensiunan
            Ngantuk!!".

            Hey Yuri! hi
            Apike, Romanov seneng guyon? wassat
  14. + 13
    7 2014 Juni
    Aku menehi perhatian marang Vladimir Vladimirovich nalika dheweke metu menyang wartawan, dheweke pancen sibuk, dheweke bisa uga nyerna kabeh omong kosong sing ana kesempatan kanggo ngrungokake. Nanging sawise sawetara pitakonan, dheweke seneng lan mangsuli pitakonan babagan Ukraina ing basa Inggris, tanpa ngenteni terjemahan, lan mangsuli kanthi cetha lan jelas. Bangga karo presiden.
    Aku setuju karo penulis artikel lan ora setuju karo ilmuwan politik, wiwit rapat pseudo kanggo ngrameke tanggal paweling nuduhake yen kita ora lan ora bakal nyerah posisi kita, kita siap kanggo dialog, nanging kita bakal ora ngoyak sapa-sapa lan ora bakal mlayu saka sapa-sapa.
  15. +8
    7 2014 Juni
    Klumpukne kabeh junta Ukrainia, nambah menyang Rada, lan sijine ing sawetara pesawat amba. Lan ing Smolensk, milih landing.
    1. 0
      9 2014 Juni
      Apa sampeyan lali babagan kabut?
  16. +7
    7 2014 Juni
    Dheweke wis wiwit nggabungake Ukraina.Komisaris Energi Eropa Andreas Piebalgs wis nyatakake yen ora ana sing njanjeni Ukraina kanggo kalebu ing EU.
  17. + 10
    7 2014 Juni
    Frasa nyata Putin
    “Aku ora bisa ingSugeng rawuh ing posisi Pak Poroshenko babagan kasunyatan sing…”


    diowahi ing umume media "Putin disambut ..." Iki dudu kesulitan terjemahan. Iki kangelan mikir.
  18. +5
    7 2014 Juni
    Ora, tenan. Presiden negara sing menang perang gedhe diundang kanthi milih, sawise setahun. Lan aja langsung menyang sapa wae. Ora, toleransi pemimpin kita mung bisa meri, meri putih.
  19. Komentar wis dibusak.
    1. Erg
      -2
      7 2014 Juni
      Pilihan, mesthi, nggodho. Nanging ana sing kaya ngono - diplomasi. Nanging nyatane - pi prasaja ... pain
  20. +6
    7 2014 Juni
    "Kita ora ngrembug rega gas karo Pak Poroshenko, nanging aku ngerti yen Gazprom lan mitra Ukrainia wis cedhak karo perjanjian pungkasan. Kita ora nolak manawa bisa nyukupi kabutuhan wong Ukrainia, nyengkuyung, yen kedadeyan, mesthine mbayar utang sing wis dikumpulake akhir-akhir iki.
    Putin ngandika.
    Kene sampeyan lan hello! Sapa sing bakal didhukung Presiden Putin? Lan apa sing kudu didhukung?
    Wingi rezim ing Kyiv ana fasis lan Nazi, lan saiki - kanggo ndhukung? Lan yen Hitler ing taun 1942 ora miwiti cepet-cepet kanggo lenga Baku, nanging langsung menehi rega sing padha, apa Stalin uga ndhukung dheweke? Aku ora mikir ...
    1. +3
      7 2014 Juni
      Kutipan: demotivator
      Lan yen Hitler ing taun 1942 ora cepet-cepet kanggo Baku lenga, nanging langsung menehi rega cukup,

      Sawise kabeh, dheweke kepengin bal :-)
    2. 0
      7 2014 Juni
      "... kanggo nyukupi kabutuhan Ukrainia..." sawise rusake junta, kudu rembugan karo sisa-sisa pinggiran ...
    3. 0
      7 2014 Juni
      Iku nggodho ... iki kasedhiya yen Pak P. ora rereged tangane karo getih.
    4. 0
      7 2014 Juni
      Mungkin dhisik utang banjur syarat?
  21. +1
    7 2014 Juni
    Kutipan: Vasyan1971
    Lan kaya aku, kaya, aku tegang, awak deflected bali, kaya wedi pukulan. Sawise kabeh, ana alesan ...

    Aha! Ing mripate rasa wedi lan kangen, dheweke katon kaya wong sing ngalahake dheweke lan saiki bakal pindhah, lan Vladimirych duwe pose kaya ngono, kaya "endi 3,5" yard "?
  22. khan
    +3
    7 2014 Juni
    Aku bisa ngerti kabeh, nanging apa sing ditindakake dening Kanselir Jerman ing kana, amarga dheweke makili Jerman, lan Jerman minangka negara sing kalah ing Perang Donya II. Frau sing ora duwe spine banget teka kanggo ngrameke kamenangan ing Jerman.
    1. Ham
      +6
      7 2014 Juni
      Lan Prancis!??Sapa sing menang?
      1. +3
        7 2014 Juni
        Apa sampeyan ora ngerti babagan kita? Prancis ngalahake kabeh kodhok lan akal sehat kanthi milih homoseksual minangka presiden
        1. Ham
          +1
          7 2014 Juni
          Ya, kayane, Oland ngubengi wanita, utawa aku ora kejawab!?
      2. +6
        7 2014 Juni
        Undhang-undhang Penyerahan Tanpa Syarat Jerman. Dönitz, sing mlebu, nalika ndeleng Prancis, ngandika - lan iki ngalahaké kita?
    2. Erg
      0
      7 2014 Juni
      Lha, kepiye carane nyelehake dheweke ing pojok? ngguyu Jerman ngukum fasisme
  23. +1
    7 2014 Juni
    Lat luwih larang tinimbang euro, lembu Ukrainia luwih larang tinimbang ruble. Wis 20 taun, negara iki plowing ing sisih kulon, lan padha mangsuli kita. Kowe bajak gelut aja lali panggonanmu. Pamburu diatur kanggo populasi sing nganggo basa Rusia.
  24. + 12
    7 2014 Juni
    "... Taun kepungkur, Rusia ora diundang menyang perayaan ing Normandia - lan saben taun - dheweke ujar manawa iki mung kumpul Barat, Rusia ora melu landing Sekutu ing Normandia ing taun 1944 ..."
    Yen Stalin ora ngluncurake serangan massal nalika kebangkrutan (kanthi panjaluk saka sekutu), kalebu operasi Warsawa, ing ngendi sekutu kasebut? Mbokmenawa bakal lelayaran kaya kutha nyabrang Selat Inggris menyang Denmark.
  25. +5
    7 2014 Juni
    Putin mung ngandika telung tembung kanggo parachute - aja grunt babi wassat
  26. +1
    7 2014 Juni
    Kutipan: Igor39
    Apa sing ditindakake Poroshenko ing kana? Dheweke jelas ndeleng Putin kanthi rasa ora seneng.


    Dheweke duwe ekspresi kaya ngono ing raine, kaya shcha bakal nemoni raine.
  27. +2
    7 2014 Juni
    PDB lan Lavrov isih kabeh jaman, lan sawise kabeh, akeh sing isih ngelingi Yeltsin lan Andryusha Kozyrev nalika Barat ora ngerti apa sing ora ana, nanging mung ya, lan apa wae sing dikarepake .... mung 20 taun.
  28. Palych9999
    +3
    7 2014 Juni
    Kulon sing paling penting kanggo nganakake pemilihan ing pinggiran.
    Elek banget ngginakaken.
    Saiki kabeh kabijakan lan pitulungan bakal ditindakake, lan pembusukan alami ing Outskirts (tanaman sing ora ditandur, pendapatan pajak sing luwih murah, rega sing luwih dhuwur kanggo omah lan layanan komunal, potongan pensiun, potongan staf, lan liya-liyane) bakal ngrampungake wilayah sing ora ana gunane iki. musim gugur..
    1. +1
      7 2014 Juni
      Kaping pisanan, mung wong-wong sing bakal hoot, lan wong-wong, kanthi latar mburi euforia saka kamenangan gedhe demokrasi ing Ukraina, bakal terus mangan apa sing diwenehake junta Yahudi.
      sareh, Eropah lan Amerika Serikat artificially bakal ndhukung aktivitas vital saka Ukraina, ambruk junta ora ono gunane kanggo wong-wong mau. Dheweke bakal menehi persis kaya sing cukup kanggo njaga standar urip minimal.
  29. ed65b
    + 14
    7 2014 Juni
    Aku weruh wingi carane Merkel diduga ora sengaja gabung karo Putin ing buntut antrian, Poroshenko minangka sing pungkasan ing wektu kasebut. dadi fussily ditarik Poroshenko lan ngandika soko kanggo Putin. Putin ora ndeleng Poroshenko, lan dheweke jelas tegang. uga, nalika Oland galloped kanggo limosin Putin lan gesticulating kaya jendhela resik disebut wong metu, ngandika soko lan salaman tangan kanggo dangu. Umumé, GDP minangka favorit sing jelas ing rapat kasebut lan Obamych lungguh kanthi tampilan sing ora seneng lan ngunyah permen karet kanthi gugup.
    1. +7
      7 2014 Juni
      Sajrone G-7 ing Brussels, asisten nyedhaki Angela Horstovna lan kanthi bisik teater ngumumake yen siaran wawancara Putin menyang saluran TV Prancis wis diwiwiti. Sawise patang puluh detik ngobahake kursi-kursi lan swara-swara cilik saka wong-wong sing ana, sing cepet-cepet metu saka kamar, Hollande lan Rompuy tetep ing meja.
      Hollande:
      -Aku wis weruh, tanpa nyunting, nanging kok lungguh ana, rem Brussels?
      Ora ana gunane, Rompuy lungguh maneh, lan mung rong menit dheweke takon:
      - Oh, ngendi kabeh?

      Sumber: http://politikus.ru/events/20926-putin-prigrozil-sokratit-postavki-gaza-v-evropu


      -v-case-reversa-na-ukrainu.html
      Politicus.ru
  30. Speznaz T
    +5
    7 2014 Juni
    Apik banget Vladimir Vladimirovich! Go Rusia!
  31. Michael 156
    -5
    7 2014 Juni
    Saka kabeh negara lan bangsa sing melu perang, Jerman minangka pendekatan sing paling tanggung jawab kanggo layanan seksual para prajurite.
    Lan prajurit Soviet?
    Ing wengi perayaan sabanjure tanggal 9 Mei, aku ngusulake supaya bisa kenal karo dokumen-dokumen sing nuduhake wajah sejatine "pembebas". Kita ora duwe hak moral kanggo ngurmati tentara sing wis rampung dishonored dhewe karo total rudo pekso anak ing ngarepe tuwane, ontran-ontran lan torture warga sipil resik, rampokan lan looting legalized.
    Atrocities marang populasi (rudo pekso lan torture, ngiring dening Rajapati sipil) "liberators" wiwit melu malah ing Crimea. Mangkono, komandan Front Ukrainia kaping 4, Jenderal Angkatan Darat Petrov, kanthi urutan No. 074 tanggal 8 Juni 1944, ngukum "antics keterlaluan" para prajurit ing ngarepe ing wilayah Soviet Crimea, "malah tekan bersenjata. rampog lan mateni warga lokal.”
    Ing Belarus Kulon lan Ukraina Kulon, kekejeman saka "pembebas" tambah akeh, luwih-luwih ing negara-negara Baltik, ing Hongaria, Bulgaria, Rumania lan Yugoslavia, ing ngendi tumindak kekerasan marang penduduk lokal dianggep nggegirisi. Nanging teror lengkap teka ing wilayah Polandia. Perkosaan massal wanita lan bocah-bocah wadon Polandia wiwit ana, lan pimpinan pasukan, sing nduweni sikap negatif marang Polandia, ora nutup mata iki.
    Mulane, pancen mokal kanggo nerangake kekejaman kasebut minangka "males dendam marang wong Jerman kanggo pendhudhukan." Wong Polandia ora melu ing pendhudhukan iki, nanging padha dirudopekso meh padha karo Jerman. Mula, panjelasan kudu digoleki ing papan liya.
    Kadurjanan seksual (lan ora mung ing Jerman, nanging malah sadurungé ing Polandia) stained piyambak ora mung prajurit lan perwira, nanging uga rangking paling dhuwur saka tentara Soviet - jenderal. Akeh jenderal "pembebas" Soviet sing dirudopekso bocah-bocah wadon lokal. Conto khas: Mayor Jenderal Berestov, komandan Divisi Rifle 331, tanggal 2 Februari 1945, ing Petershagen cedhak Preussish Eilai, karo salah sawijining perwira sing ngiringi dheweke, dirudopekso putri wanita petani lokal sing dipeksa kanggo ngladeni dheweke, uga bocah wadon Polandia (kaca 349 ing buku sing dikutip).
    Umumé, meh kabeh jenderal Soviet ing Jerman Timur melu kejahatan seksual kanthi bentuk sing serius: iki rudo pekso bocah-bocah, rudo pekso kanthi kekerasan lan mutilasi (nglereni dodo, nyiksa organ kelamin wanita kanthi macem-macem obyek, mata gouging. , ngethok ilat, nailing kuku, lsp) - lan mateni korban sabanjure. Jochaim Hoffman, ing basis saka dokumen, jeneng wong utama guilty utawa melu ing Kadurjanan kuwi: iki Marshal Zhukov, jenderal: Telegin, Kazakov, Rudenko, Malinin, Chernyakhovsky, Khokhlov, Razbiitsev, Glagolev, Karpenkov, Lakhtarin, Ryapasov, Andreev, Yastrebov , Tymchik, Okorokov, Berestov, Papchenko, Zaretsky, lsp.
    1. 0
      7 2014 Juni
      Kutipan: Michael 156
      Saka kabeh negara lan bangsa sing melu perang, Jerman minangka pendekatan sing paling tanggung jawab kanggo layanan seksual para prajurite.

      Lha sak ngertiku yo wes akeh pengalamane soal iki, trus koyok EU, ketoke seneng. wassat
  32. +1
    7 2014 Juni
    Kutipan: Alexander Romanov
    Parasha diwenehi gerobak dening wong Prancis, ana negara miskin, dheweke ora bisa narik gerobak karo dheweke, mula tulisen, oligarki iku nakal

    Ya, ora kaya ngono: ember ing pedagang pribadi mlumpat, dheweke duwe barang biaya - 5 hryvnias saben kebangkrutan.
  33. Matroskin 18
    +2
    7 2014 Juni
    Nyatane, Rusia ora gelem melu kampanye unipolar G-7, ngirim alon-alon. Rusia ora pengin ngobrol karo Barat kolektif maneh, nanging pindhah menyang hubungan bilateral, kaya sing ditindakake ing Normandia. Dadi, meh ora katon, jagad iki ganti, saka G-7 dadi G-20, dadi format multipolar!

    Inggih, leres! Kok dadi ngisin-isini yen dadi kanca karo bandit politik iki, nalika akeh negara ing donya sing duwe pemerintahan sing cukup lan ora duplikat! Ing kene sampeyan bisa nggawe kanca lan dagang karo dheweke lan ngembangake ekonomi!


    zavesa01 (1) IS  Dina iki, 08:04 ↑ Anyar



    Kutipan saka sledgehammer102

    nggawa presiden ing saindhenging donya ing ILs

    Mesthi WAJIB kanggo nindakake. Iki ora mung warga negara. Iki wong pisanan. Dheweke ora bakal rusak. Pancen kabeh kudu dadi milik kita lan dadi sing paling apik ing jagad iki. Cara mung !!


    Lan isi limosin iki kanthi macem-macem sampah telik supaya bisa ngrungokake adoh, ndeleng luwih akeh, lan nggoreng otak politisi sing ora sopan nganggo gelombang mikro !!! wassat
  34. parus2nik
    +2
    7 2014 Juni
    Apa jenis negosiasi karo juntas .. maneh, wartawan kita dicekel - saluran TV Zvezda .. Perang bakal terus, ora bakal ana meja negosiasi .. Juntas saiki sijine Poroshenko ing pose salah siji sampeyan karo kita utawa marang kita .. dheweke bakal mbuwang dheweke rauh .. Lan Kulon, ing dhengkul, bakal nyusup menyang Rusia, kanthi panjaluk .. nggawa pasukan .. Kabeh dadi kaya biasane ..
    1. Oleg Amos
      +2
      7 2014 Juni
      Nanging nomer ageng artikel saka seri: Putin, ngusapi irung menyang Kulon, kita cookie.


      Wong-wong kita padha mati ing kono, sing dipateni, ambune Amerika Serikat wis suwe banget.
      Saliyane ing zona ora mabur, kita butuh basis transshipment ing wilayah kita supaya milisi bisa dilat tatu lan bali kanthi kekuatan.
      Nanging ... MANPADS lan sawetara bedhil durung mbantu.
  35. +7
    7 2014 Juni
    Ora jelas kenapa Belarus ora diundang ing Lukashenka, amarga Ukraina wis diundang ... kontribusi Belarusians kanggo kamenangan Nazisme luwih gedhe tinimbang negara Eropah ... saben pedunung papat Belarus mati. .
  36. Oleg Amos
    -5
    7 2014 Juni
    Pitakonan kanggo Patriot:
    Lan kamenangan Novorossia migunani kanggo Putin, mungkin kuncine ana ing iki?
    Cakupan perang iki sepi banget.
    Ing gulat ana pranatan kang becik, yen sira tekan, nuli kena kang prayoga, yening mengsah, aningali kabingahanira, bakal ngidak-idak.
    Dheweke duwe akeh kesempatan kanggo nulungi Novorossia kanthi sah, dheweke uga ora nindakake iki, dheweke mung meneng.
    1. +3
      7 2014 Juni
      Conto kesempatan ing studio! Mung supaya sawise iku padha ora bengok-bengok ing kabeh saluran lan warta babagan kediktatoran Rusia, Putin dadi bully, kewan Rusia nyiapake invasi Eropah, etc. lsp.
      (Bantuan karo gaman lan pasukan khusus wis aktif, amarga yen ora, turntable lan pesawat ora bakal tiba ing lemah)
  37. +3
    7 2014 Juni
    Kutipan saka: zavesa01
    PS Guys sing nonton perayaan iki? Catur tembung, produksi omah kreatif daerah katon urutan gedhene luwih, iku narik maksimum kanggo grup teater sekolah. Iku misale jek sing aristos padha direkrut antarane buruh tamu rong dina sadurunge kinerja.
    Mesthi, aku iki dudu sandiwara, nanging kecut, kecut.

    Aku mirsani squalor iki ing "LIFENEWS". Ya, kita duwe reconstruction 10 pesenan saka gedhene sing luwih dhuwur, lan kene ana klompok, tanpa senjata, ora nembak siji, mung languidly mbengkongaken supaya tolerantly ing sawetara jenis tari alon saka disko. saka 70s
  38. Repty
    0
    7 2014 Juni
    Sawise prayaan jubilee Normandia, Putin kudu ngomong soko ing inti saka kahanan ing Ukraina, break "kasepen".

    Iki minangka alesan utama kanggo ngundang VVP menyang Normandia. Tarik paling sethithik tembung babagan maksud saka dheweke lan kanthi alami "apa aku, aku ora apa-apa. Aku mung tresna sampeyan. etc."
  39. +2
    7 2014 Juni
    Ukraina lan Rusia minangka rong proyek sing saling eksklusif, muga-muga rombongan Putin ngerti iki. Ukraina kudu mungkasi eksistensi lan ora ana bedane, mung pitakonan bisa dadi wektu lan taktik.
    1. Oleg Amos
      -1
      7 2014 Juni
      Aku setuju, nanging Ukraina ono gunane kanggo wong, amarga kasunyatan sing iki dudu wilayah kita lan sampeyan bisa nindakake kabijakan dhewe, lan ora miwiti saka hukum internal.
  40. +3
    7 2014 Juni
    Amerika enem lan Amerika Serikat dhewe ora teka karo apa-apa anyar. Nalika Srakashvili bubar ing Ossetia Kidul, kita uga nilar Georgia, kaya kondom sing digunakake, nanging ing wektu sing padha, kita ora lali kanggo ngandhani kabeh jagad mengko yen WEST sing manggon ing Georgia-Rusia-Kidul. konflik Ossetian. Sing padha saiki ing Ukraina. Amerika nyadari yen ora ana sing tuwuh bebarengan kanggo wong-wong mau (kanthi cara, perusahaan sing mesthine nyedhot gas shale ing Ukraina nganti saiki wis kalem kegiatane .. ketoke isih BREAK)))) saiki bakal ujar manawa yaiku KULON sing gawe tenang Rusia, gawe ribut lan menang kanthi sanksi. Iki sing paling nyerang, lan kabeh donya bakal nyebar kuping kaya kuldi lan bakal pracaya pindoryly.
  41. +6
    7 2014 Juni
    Peresmian Poroshenko mentas disiarkan... Dheweke blak-blakan ngetokake pratelan utama lan cela marang Rusia, lan uga nyuarakake slogan Bandera Kamulyan kanggo Ukraina-........ kamulyan! Lagu wis lawas, lan saka kinerja kuatir mlebu ing nyawa. Ora ana sing bakal owah dadi luwih apik. Anggere negara dadi godfather saka rezim Poroshenko, hubungan antarane Ukraina lan Rusia bakal dadi panas.
    Liyane lan liyane pengungsi ninggalake Ukraina ... Gréja Rusia dadi liyane lan liyane kapenuhan kasangsaran. Dhuh Yehuwah, mugi Paduka welasi!
    1. +4
      7 2014 Juni
      Aku uga duwe pikiran sing padha sawise nonton upacara pelantikan. Paling kamungkinan, operasi militer ing Donbas bakal dadi topik utama ing release warta kanggo dangu teka. Lan jurang antarane Ukraina lan Rusia wis tekan proporsi sing ora bisa ditemtokake. Ukrosmi nindakake pakaryane.
  42. Erg
    0
    7 2014 Juni
    am Off-topik. Dheweke mung nuduhake ing TV bali Mephistopheles menyang Bumi lan inkarnasi ing gambar Poroshenko. Nalika dheweke ngomong, aku tansah ngomong karo TV. Aku nyesel yen aku dudu panulis lan ora nganggo gaya kanthi sampurna. Apa sing bisa dakkandhakake ... "Rakasa wis mati. Urip monster"
    1. +4
      7 2014 Juni
      Kutipan saka Erg
      Aku ngomong karo TV kabeh wektu.

      Serenya! Svetlakov!
      Apa sampeyan ora ngomong sadurunge? Kenapa sampeyan dipecat saka TV? ngguyu
  43. Komentar wis dibusak.
  44. +2
    7 2014 Juni
    Kanthi Rusia ana G8, tanpa Rusia G7 minangka kasur lan enem.
    1. +1
      7 2014 Juni
      Ora suwe bakal ana G8 maneh. Carane ora kasur ora kantun wayahe, ngajak Potroshenko kanggo ndeleng carane paman Amérika serius nempatno kanker ing enem.
  45. rus1983
    +1
    7 2014 Juni
    Penampilan PARASHENKO piye wae ora cukup))) dheweke ngrokok wong miskin ing kampanye ... wassat
  46. +3
    7 2014 Juni
    Njupuk conto saka wong Cina, kemampuan kanggo mikir kanggo masa depan. Kesadaran diri Rusia, ing siji utawa liyane, umure 1000 taun, lan kita, sing duwe, kudu dilebokake ing langkah geopolitik kita sajrone atus taun sabanjure, nalika ora ana Ukraina utawa Amerika ing Eropa. Pemenang yaiku wong sing nggawe acara, lan dudu sing nanggepi ing ngisor, sanajan kanthi cepet lan cepet ditindakake.
  47. +1
    7 2014 Juni
    Kabeh iki statements gay, Bandera mantra ...... Kadhangkala katon sing padha mbukak koleksi kuotasi diijini disetujoni dening Departemen Negara Pindo Stan lan ngidoni, ora langkah ngiwa, ora langkah menyang bener.
  48. +2
    7 2014 Juni
    Aku mikir yen, miturut laporan kasebut, Presiden Vladimir Putin ngomong karo "slow-witted" ing basa Jerman. Peran penerjemah (saka Jerman menyang Rusia) ditindakake dening Angela Merkel. Mulane dheweke katon kaya pedhet. Piye carane ngucapake yell ing basa Jerman...
    1. 0
      7 2014 Juni
      Kurka, endhog, mamalia - nein. Zuckerki mangan apik. apik
  49. Komentar wis dibusak.
  50. +1
    7 2014 Juni
    Presiden kita Putin V.V. punika BIG SMART!!! Sampeyan bisa ngrasakake latihan lan profesionalisme minangka pejabat intelijen karir! Dheweke ngerti kanthi jelas apa informasi sing dibutuhake babagan sing diarani. "mitra" lan carane nggunakake! Putin uga menang ing babak iki ing Normandia! Kanggo pitakonan wartawan babagan Ukraina, gas, Poroshenko lan liya-liyane, dheweke menehi jawaban sing jelas lan ora jelas. Sing ngrungokake, nonton video lan maca bakal setuju. Obama mung "mahasiswa" dibandhingake karo Putin, dheweke kudu njagong ing meja Rusia lan njupuk pelajaran saka Presiden kita ing kelas master babagan kebijakan luar negeri lan diplomasi!!! Aku pancene disenengi tembung saka film "Partner" ing artikel "... Apa sampeyan mikir padha menehi kula 15 dina, padha menehi kita 15 dina ...". Iki minangka tanggapan kita marang sanksi AS lan EU!
  51. +1
    7 2014 Juni
    Miturut apa sing dingerteni Parashenko kanthi "mandheg pertumpahan getih" minangka entuk kamenangan cepet liwat milisi Donbass, dheweke ora bakal sukses. Nanging, perang kasebut pindhah menyang sisih lor-kulon, menyang Kyiv. Lan ana - gelaran karo Bandera boneka kewan.
  52. 0
    7 2014 Juni
    Rapat apa iki?.. Mung wong normal siji (GVP), lan siji setengah normal (Oland). Liyane ora peduli babagan liburan iki; para pejuang nglawan fasisme dadi sponsor fasisme. Dhuwuré munafik! Aku menehi saran VVP kanggo adus apik ing bathhouse sawise rapat iki!
  53. +4
    7 2014 Juni
    lan saiki Putin ketemu karo Poroshenko
    Kok ora ketemu karo dheweke?? Parasut iki ditendhang ing kabeh rute perjalanan Putin. Aku ora bakal kaget yen dheweke dipeksa menyang jamban nalika Putin ana ing kana. Ing kene, seneng utawa ora, sampeyan isih bakal kesandhung ing ember iki. Siji mung bisa simpati karo Putin ...
  54. +1
    7 2014 Juni
    Mergo raine Poroshenka pancen sedhih ngguyu
  55. 0
    7 2014 Juni
    Kutipan saka Repty
    Kutipan saka Erg
    ya wis. Minangka ngandika, "apa x..m ora nandur modhal - sampeyan ora bisa ngalahake karo ajiné."


    Iki minangka tambahan, nanging aku rumangsa yen dheweke ditugasake ing barak sajrone seminggu (paling ora ing batalyon konstruksi), dheweke bakal "mabur kaya bumblebee" (c)

    Ing jamanku, 99% wong sing disalahké dadi batalyon konstruksi, lan aku uga njabat ing kana. Dadi sampeyan, paling ora ing batalyon konstruksi, kekacoan lengkap !! Lan iki mung cabang militer sing nggawe lan ora ngrusak
  56. +2
    7 2014 Juni
    Mata uang anyar Ukraina:
    1. waisson
      +3
      7 2014 Juni
      ----------------------------- hi
  57. Sampun
    -2
    7 2014 Juni
    KONTRAK GAS KARO SETAN
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uCR6eYe_Mwo
    --------------------
    Egor Kholmogorov babagan daya tarik I. Strelkov:

    "... Strelkov mung dipotong saka bala perwira saka Rusia.

    Mréntahaké Igor Ivanovich sayangé nandheske hipotesis sing wis muncul dangu sing wates kanggo
    sukarelawan dilatih diblokir ora dadi luwih saka Ukrainia, nanging saka sisih Russian!!!
    Yen ora, ora bisa mbayangno manawa paling ora 30-50 perwira ora ditemokake ing kabeh Federasi Rusia sing wiyar,
    sing ora teka kanggo iki 1,5 sasi. Aku wis krungu akèh gosip ala bab carane wong
    "ora nyaranake" kanggo pindhah - lan wis berkembang dadi gambar holistik sing ora apik banget.

    Watesan kasebut kudu dipecah saka sisih Ukrainia lan saka sisih kita, lan oposisi nyata kanggo kepentingan
    Wong Rusia ing Donbas kudu dadi kritik sing paling keras.

    Siji cara utawa liyane, Strelkov nyatakake kanthi jelas.
    Ora perlu ngenteni bantuan militer saka elit pengecut saka Federasi Rusia ... "

    http://3rm.info/47468-ob-obraschenii-igorya-strelkova-mne-ne-nuzhna-podderzhka-m
    ne-nuzhna-armiya.html
    ----------------
    Pesen Kolonel Strelkov:

    “... Apa iki ora cukup kanggo intervensi militer???
    Pira mayit sing dibutuhake kanggo nggawe keputusan?
    Utawa aku kudu nyimpen wong tinimbang pertahanan angel?
    evakuasi massal? Aku malah ora bisa nindakake kanthi kekuwatanku sing sederhana.
    ... Kita nyuwun publisitas. maksimal. 03.06.14/19/15. XNUMX:XNUMX"

    (Mratelakake panemume yen warga ing Donbass luwih seneng ora njupuk senjata - supaya kanggo wong-wong mau
    iki ditindakake dening wong liya, minangka alesan kanggo ora tumindak panguwasa Federasi Rusia - ana misinformation. Kanggo referensi
    (miturut Strelkov dhewe): 90% saka milisi lokal, 10% isih ngunjungi Cossack, Rusia, Ossetia,
    Chechen, malah ana Polandia ...)

    http://anna-news.info/node/16737

    ... lan iki minangka wakil Kolomoisky Filatov ngandika babagan kita, Rusia:
    http://ruskombat.info/zam-kolomoyskogo-evrey-filatov-..
    ---------------------------

    ANALISIS ANCAMAN UNTUK RUSIA. Tanpa crita horor, cekak, jelas, bisa dingerteni. Konstantin Sivkov.

    http://3rm.info/47489-konstantin-sivkov-analiz-ugroz-..

    http://3rm.info/47509-putin-ty-predal-rus-rezultat-vc..
    http://3rm.info/47511-dnr-osudila-predstoyaschiy-vizi..
    http://3rm.info/47510-vladimir-markin-to-chto-tvoryat..
    -------------------------
    1. +1
      7 2014 Juni
      Sawetara jinis wol katun sing ora bisa dingerteni. Apa sampeyan wis maca dhewe? Lan yen sampeyan maca, apa sampeyan ngerti? Sapa sing butuh bakal lunga menyang ngendi wae sing dibutuhake. Lan "rekomendasi kuwat" saka pengawal tapel wates Rusia mung R E K O M E N D A C I I. Iki tegese ing tataran acara iki perlu. Kabeh wong indecisive lan pliable diilangi.
  58. 0
    7 2014 Juni
    Obama chewing gum mung nesu aku. Bajingan Afrika ruminant.
  59. 0
    7 2014 Juni
    Kayane Akhmetka pungkasane "sarujuk" karo Porosenko kanggo "nggabungake" DPR:

    DPR lan Akhmetov ora setuju. Perwakilan saka republik sing nyatakake awake dhewe komunikasi karo pengusaha liwat Skype. Topik negosiasi yaiku pambayaran pajak menyang anggaran republik sing nyatakake diri.

    Sadurungé ing Donetsk, rapat umum limang ewu wong nuntut tur ing omah pengusaha. Jeneng Rinat Akhmetov bubar terus-terusan kasebut ing hubungane karo kemungkinan pemukiman politik ing Donbass. Dheweke bisa nylametake kahanan - pitakonan apa bakal bisa digunakake utawa ora.

    Rinat Akhmetov muncul ing Kyiv lan bakal tetep ana nganti kahanan ing Donetsk stabil. Layanan pers pengusaha kasebut nglaporake iki. Dheweke ora nemtokake apa tegese stabilisasi iki.

    Papan panggonane pengusaha iku ana ing pangayoman para pejuang DPR. Tegese, dheweke ora bisa bali, nanging asete durung dinasionalisasi. Pers nglaporake manawa swara bip Akhmetov sacara periodik dirungokake ing Donetsk. Minangka bagéan saka kampanye kanggo Donbass tentrem, Enterprises muni sinyal swara.

    Sadurungé, pengusaha kasebut ngomong kanthi ora sopan babagan DPR. Dheweke wiwit ngomong babagan dheweke nyatakake perang marang dheweke. Kanggo nanggepi, dheweke duwe tujuan nasionalisasi asete. Nanging, iku durung teka kanggo iki. Menapa malih, Perdhana Mentri Republik Alexander Borodai dhawuh kanggo nglindhungi panggonan wong paling sugih ing Ukraina.

    Rembugan isih ditindakake, lan DPR ngarepake sukses. Kita bisa nyimpulake yen pimpinan republik sing nyatakake diri ora pengin padu karo Akhmetov. Sing bisa dingerteni ing prinsip yaiku dheweke duwe pabrik lan ibukutha, komentar ilmuwan politik Kiev Rostislav Ishchenko.

    Rostislav Ishchenko, ilmuwan politik

    Padha kasengsem ing Akhmetov salah siji njaga neutrality utawa teka liwat kanggo sisih. Mulane, penting kanggo wong-wong mau ing kahanan iki supaya ora nyebabake konflik. Ing kana, aku mikir, dheweke nuduhake kemampuan kanggo tumindak aktif ing kahanan kritis. Nanging nganti Akhmetov dhewe njupuk tindakan aktif, padha nyoba kanggo gawe uwong yakin wong karo tembung apik lan pistol, nanging ora kanggo miwiti njupuk.

    Miturut versi paling anyar, Akhmetov wis rampung disillusioned karo DPR lan sijine taruhan ing Kyiv-luwih tepat, ing de facto kapilih presiden Petro Poroshenko. Mbok menawa ana rembugan rahasia, mbok menawa ana kesepakatan. Bisa uga Akhmetov bakal nampa mandat saka Poroshenko kanggo mrentah Donbass.

    Dheweke malah nulis babagan tentara pribadine, sing digawe kanthi analogi karo proyek daya Dnepropetrovsk Igor Kolomoisky. Sanajan isih ora jelas kepiye slogan babagan Ukraina bisa ditindakake tanpa oligarki. Lan wahyu iku Rinat Leonidovich sing dadi pangadeg DPR. Ilmuwan politik Andrei Tomsky mbantah.

    Andrey Tomsky, ilmuwan politik

    Dheweke bisa nampa amanat kasebut - para oligarki mesthi setuju. Akhmetov adoh saka pion. Kanggo Poroshenko, aku mikir uga bakal cepet banget. Wong-wong iki mesthi nggawe kesepakatan sing apik karo saben liyane. Manuk gagak ora bakal ngetokke mripat gagak.

    Poroshenko ujar manawa dheweke siap miwiti negosiasi karo wong-wong sing ora duwe senjata. Nganakake pemilihan lan malah referendum ing sisih wetan supaya warga lokal duwe wakil politik dhewe. Iku Akhmetov, kanthi panguwasa lan ibukutha, sing bisa dadi tokoh kompromi. Dheweke ana ing Donetsk - dheweke ora numpes. Sampeyan bisa nemokake sawetara kompromi antarane bagean moderat saka republik lan Kiev - kanggo ngganti tentrem kanggo sawetara jinis status khusus. Nanging saiki iki minangka teori - ana perang ing wilayah Donetsk.


    http://news.mail.ru/politics/18337403/
  60. +1
    7 2014 Juni
    Rusia ora diundang ing perayaan iki ing taun kepungkur, nanging Ukraina uga ora diundang. Lan banjur mbah manut Merkel nggawe gerakan ksatria lan praktis ndadekke Putin lan Poroshenko bebarengan kanggo dialog singkat nanging migunani. Sampeyan gugup - rapat kasebut ditindakake tanpa disetujoni. Geyropa wiwit kesel karo tekanan Amerika.
  61. +1
    7 2014 Juni
    Lan Kulon mlayu Ukraina lan nilar, saiki mung Amerika Serikat sing numpak kapal.
  62. 0
    7 2014 Juni
    "Vladimir Putin dadi presiden Rusia pisanan sing melu perayaan ulang taun pendaratan Sekutu ing Normandia, lan perdana iki minangka tandha pangenalan sajarah babagan peran penting Tentara Merah ing kamenangan Nazi Jerman ing Perang Donya II."

    Panemu iki diucapake dening Agence France-Presse tanggal 6 Juni, nyakup partisipasi kepala negara Rusia ing perayaan ulang taun sing menehi tandha ulang taun kaping 60 saka pendaratan pasukan sekutu ing pesisir Prancis Selat Inggris.
    "Dina iki, ing perayaan kasebut, Presiden Prancis ngomong kanthi apik babagan peran USSR. Lan Presiden Amerika Serikat, ing obrolan pribadi sajrone upacara kasebut, marang aku: "Yen ora ana Rusia, ora ana iki bakal kelakon, "ujare Putin. "Iki minangka penilaian sing gampang, jelas, jujur ​​​​lan terus terang," ujare presiden Rusia.
  63. Ural_Republic
    +2
    7 2014 Juni
    Siji bab sing aku ora ngerti kenapa dheweke ngajak Oligarki Poroshenko menyang Normandia? Apa sing ditindakké dhèwèké nganti pantes teka ing perayaan iki? Yen ana sing kudu digawa mrene, Pak Turchinov, pimpinan Kyiv Junta. Ya, lan umume, Rusia minangka pewaris USSR, dudu Ukraina! Napa dheweke ora ngundang Pak Lukashenko? Nazarbayev? lan tenan, kabeh wakil saka USSR? Apa status Ukraina sing oligarki Ukrainia diundang ing acara kasebut? Mung dina iki dheweke dadi presiden, lan, miturut tradisi Ukrainia, dheweke njupuk jabatan kanthi simbol sing ora bisa dilalekake ...
    1. Kisel
      +2
      7 2014 Juni
      kangen plak (
  64. +1
    7 2014 Juni
    Pungkasan taun, Rusia ora diundang menyang perayaan ing Normandia - lan saben taun - dheweke ujar manawa iki mung kumpul Barat; Rusia ora melu landing Sekutu ing Normandia ing taun 1944.

    mesem!!! Utamane nyenengake yaiku partisipasi aktif Jerman ing kebangkrutan "sekutu" (pemuat gratis) ing Normandia. ngguyu ngguyu ngguyu
  65. +1
    7 2014 Juni
    Iku misale jek sing West mutusaké kanggo meneng Rusia "ing perayaan" ing Normandia, i.e. piglet ... Apa piglet apa karo kebangkrutan pasukan koalisi ing Normandia? BENAR ORA!!! Penerus hukum USSR yaiku Federasi Rusia! Kabeh "sedulur" liyane ing Uni ora ana hubungane karo iki. Lan carane hard presiden Prancis nyoba kanggo nggawa piglet lan BB bebarengan! Akibaté, sing terakhir nduduhake diplomasi lan sopan santun (lan, nyatane, siji ora kudu mbuwang dheweke ing pinggul, ing bale resepsi resmi ...).
    Lan babi cilik ngrungokake lan mangan saka trough Amérika ... Dheweke wis munching ... Lan dheweke nunjukake vektor saka aturan sing bakal teka - Ukraina Crimea!, gas - misale jek, uga, kanggo "teroris" saka Kidul- Timur - ora ana ampun! lsp. lan liya-liyane. Lan sapa sing kudu diajak ngobrol sawise kabeh iki? Lan sing paling penting - kanggo apa? Yahudi Ukrainia iki minangka penguin sing bandel lan bodho, nuruti prentah saka Amerika Serikat ... Ing kono "tukang masak" utama! Sampeyan kudu perang karo dheweke, ora kanggo urip, nanging kanggo pati ...
  66. men47647
    +2
    7 2014 Juni
    Delengen Poroshenko marang Putin, aku malah mesakake Pak Poroshenko... Pandangan putus asa... Kasunyatane, miturut pendapatku, sanajan wong sing pancen pro-Rusia dadi presiden Ukraina, dheweke mung ora bakal diwenehi apa-apa sing bisa ditindakake ... Kita direkrut bandit dadi kekuwatan pemerintah, saiki kita ora bisa ngerteni tanpa FSB ...
  67. 0
    7 2014 Juni
    Ngomong-ngomong, kok ora ana, kajaba sawetara kepala negara tilas USSR, ing acara iki, Inggris bisa dimangerteni sawise kabeh minangka bekas koloni, lan kita Belarus, Kazakhstan, etc ...
    Ternyata kaya koloni utawa apa wae ...
    Isin... Senajan sejatine kowe... Nanging....
    Mekaten...Rusia narik beban lan liyane...
  68. +4
    7 2014 Juni
    Kadhangkala aku simpati karo Vladimirovich - kanggo nerangake komplotan iki kaping pirang-pirang ing kondom lan bra kanggo apa karya liyane iki.
  69. +3
    7 2014 Juni
    Yaitsenyukh takon Poroshenko: - Apa "nyata" lan apa "hipotesis"?
    -Senya, kepiye carane aku bisa nerangake marang sampeyan ... ayo luwih ngerti kanthi conto ... Cukup njupuk, menyang Yulia Timoshonka lan takon dheweke: dheweke bakal turu karo Obama kanggo Crimea?
    Endhog bali:
    - Dheweke ngandika dheweke bakal turu.
    - Kene. Saiki lunga lan takon Farion: apa dheweke bakal turu karo Obama kanggo bali Luhansk karo Donetsk?
    Yaytsenyukh bali:
    Dheweke uga bakal turu.
    - Saiki takon Lyashko yen bakal menehi Obama kanggo wilayah Belgorod?
    wangsul:
    - Oleg uga setuju.
    - Sampeyan ndeleng, Senya, hypothetically sampeyan lan aku duwe Ukraina kabeh cara kanggo Don, nanging ing kasunyatan ana mung loro perek lan pus.
  70. +3
    7 2014 Juni
    Ayo miwiti?
    1. +3
      7 2014 Juni
      Apa sing ana ing kendi sampeyan???
    2. waisson
      +4
      8 2014 Juni
      saka meja kita menyang meja sampeyan ---------- hi
    3. +3
      8 2014 Juni
      Quote: pensiunan
      Ayo miwiti?

      Lan aku terus mikir - menyang ngendi pisoku? wong bodho
  71. +2
    7 2014 Juni
    Kutipan: Arberes
    Apa sing ana ing kendi sampeyan???

    Dessert.
    1. +2
      7 2014 Juni
      Quote: pensiunan
      Dessert.


      Moonshine karo kompote,
      Sorry, aku ora mangan!
      Ana guess liyane
      Mungkin iku horseradish?

      Bojoku nggawe appetizers apik tenan!
      1. +1
        7 2014 Juni
        Jagung kanggo dessert??? "Sampeyan asli wong!" - M. Bulgakov/L. Gaidai...
        Moonshine karo kompote pancen dudu camilleaux.
        Nanging kompote karo alkohol mung ... apik ING!
        Dipriksa ya
        1. +2
          7 2014 Juni
          Quote: pensiunan
          Jagung kanggo dessert??? "Sampeyan asli wong!


          Horseradish dadi karo kabeh, universal
          Bakal nganggo moonshine lan vodka!
          Lan kancaku, horseradish kaya panganan cuci mulut kanggo kita,
          Aku bakal ngombe, ora ana keraguan!

          POUR! ombenan
          1. +1
            7 2014 Juni
            wis. Lan: kanggo APA? opo
      2. +1
        7 2014 Juni
        Kutipan: Arberes
        Bojoku nggawe appetizers apik tenan!

        Siap kanggo rasa. Aku bakal ngirim alamat saiki.
        1. +1
          7 2014 Juni
          Kabeh iku apik, mesthi, nanging kita wis nyimpang saka topik. Aku duwe aran . Sithik, nanging ana ya . Aku ngenteni saran: kanggo APA?
          1. +2
            7 2014 Juni
            Quote: pensiunan
            Aku ngenteni saran: kanggo APA?


            Kanggo malaekat kita sing ditresnani!
            Kanggo kanca-kanca sing tresna!
            Kanggo wanita sing wicaksana lan ayu!
            Kanggo pasangan kita sing setia !!!

            Paling ora rong atus lan sisih kompote karo horseradish! ombenan
            1. +1
              7 2014 Juni
              Kutipan: Arberes
              Kanggo pasangan kita pengabdian!

              Aku setuju. ombenan lan kanggo kesehatan sampeyan. ya
              1. +2
                7 2014 Juni
                Quote: pensiunan
                Setuju. lan kanggo kesehatan sampeyan.

                Sampeyan kanggo kesehatanku,
                Aku bakal ngombe kanggo sampeyan!
                Nanging kita lungguh kanthi becik,
                Ing alam iku mine !!!

                Aku elinga nalika isih enom, kita seneng-seneng ing asrama, kita duwe grup favorit - "DUNE"!
                Iku langsung menehi kula swasana ati! Lagu sing alkohol lan hooligan, mung ing baris karo tema!
                1. +1
                  7 2014 Juni
                  Lan nalika lagi ngombé ing asrama, ing nalisir, padha nyoba kanggo nindakake quietly ... bab iki ora sambutan. kanthi kategoris. OSIS ora nesu banget ...
                  1. +2
                    7 2014 Juni
                    Quote: pensiunan
                    Lan nalika lagi ngombé ing asrama, ing nalisir, padha nyoba kanggo nindakake quietly ... bab iki ora sambutan. kanthi kategoris. OSIS ora nesu banget ...

                    Iku ora luwih gampang kanggo kita. Aku wis wiwit 70. Taun 90-an sing ora diikat wis diwiwiti!
                    Kabeh wis oke...Y!
                    Iku koyo aneh, pengarepan soko anyar lan wedi karo hopelessness!
                    1. +1
                      7 2014 Juni
                      Aku isih kelingan carane perang nglawan mabuk ing taun 85. Iku tekan titik absurdity. Lan aku elinga carane ing 83 Andropov wiwit perang prakara iki. Aku digeret ping pindho. Nanging amarga kita dadi siswa, dheweke nglilani kita ...
            2. +1
              7 2014 Juni
              Kutipan: Arberes
              Kanggo malaekat kita sing ditresnani!

              Miturut cara. Aku menehi sampeyan siji frase saka surat Turgenev gratis. Yen sampeyan ngapusi wong, gunakake. Wanita dilebokake ing stupor. Kanthi cara sing apik ...
              Malaikatku! Aku ngambung tip swiwimu, kaya sing diomongake Pushkin marang wanita sing ora pantes kanggo sampeyan!
              1. +1
                7 2014 Juni
                Quote: pensiunan
                Aku menehi sampeyan siji frase saka surat Turgenev gratis.


                Quote: pensiunan
                Malaikatku! Aku ngambung tip swiwimu, kaya sing diomongake Pushkin marang wanita sing ora pantes kanggo sampeyan!

                Iki minangka dhuwure gaya sastra! Matur nuwun!

                Quote: pensiunan
                Yen sampeyan ngapusi wong, gunakake. Wanita dilebokake ing stupor. Kanthi cara sing apik ...

                Aku wis ngapusi wong siji! Dheweke wis urip karo aku suwene rong puluh taun saiki, enchanted! VALENTINA iku bojoku.
                1. +1
                  7 2014 Juni
                  Kutipan: Arberes
                  Aku wis ngapusi wong siji!

                  opo
                  Kutipan: Arberes
                  Dheweke wis rong puluh taun karo aku

                  Telung puluh...Malah telung puluh siji recourse
                  oke...
                  Ayo ngombe kanggo kita. Kita wong apik! ombenan Carane?
                  1. +2
                    7 2014 Juni
                    Quote: pensiunan
                    Ayo ngombe kanggo kita. Kita wong apik!


                    Ora ana cara aku bisa nolak sampeyan iki! ombenan
                    Iku kabeh JURA, anakku wis nendhang kula metu, dheweke bakal lungguh mudhun ing komputer dhewe!

                    Kanggo kita, abu-abu lan langsing,
                    Kanggo abad mati kita,
                    Ayo ngunggahake kotak penalti, kancaku,
                    Kanggo kabungahan taun boroske.
                    1. +1
                      7 2014 Juni
                      Kutipan: Arberes
                      lan kurus,
                      recourse Ora babagan aku ... Weteng wis mangan sing elek ... Nanging aku siap ngombe! ombenan
                      Kutipan: Arberes
                      Kanggo kabungahan taun boroske.

                      Sampeyan ora elek. ya
                      Kanggo bungah! ombenan
  72. Tomic2
    +1
    7 2014 Juni
    Bener, liburan iki ditindakake saben taun, nanging mung ing Prancis, lan saben 5 taun diundang sekutu, penulis duwe minus lemak kanggo sejarah, lan wektune situs kasebut diarani Review Ukrainia, amarga ora ana sing ditulis. gaman lsp.
  73. +5
    7 2014 Juni
    Kutipan: alex 241
    Kutipan saka kimyth1
    VV bakal seneng uncalan liwat pupu! Lan rampung:

    Hollande ndeleng kabeh - Putin lungguh ing meja supaya ora ngganggu Obama lan Parashenko duka
  74. waisson
    +1
    8 2014 Juni
    --------------- hi
  75. waisson
    +1
    8 2014 Juni
    ------------------------ hi
  76. 0
    8 2014 Juni
    Lan Merkelsha diilangi saka foto kasebut. Napa ekonomi utama Eropa ing baris kapindho miturut protokol kasebut? Lan Potroshenko enem karo ngisor gundhul ing pisanan, lan ing sisih tengen. Lan wong wadon ing jejere Putin malah ora ngucapake salam marang dheweke. Wah, ala banget.
  77. KLM55
    0
    8 2014 Juni
    Kutipan saka Hariva
    Kutipan: Kombitor
    Kutipan: Igor39
    Apa sing ditindakake Poroshenko ing kana?

    Dadi dheweke percaya yen Ukraina uga kalebu negara sing menang ing Perang Donya II. Lan ing kebangkrutan saka allies ing Normandia, Ukraina, ing mratelakake panemume, njupuk bagéyan aktif.

    Ya, lan anane mamah asli Kenya, padha nuwuhake pitakon.


    Oh, omong-omong ... apa sing ditindakake wong ireng ing liburan iki? Dheweke ora melu perang. Kacang buncis lagi mateng wektu iku... opo
  78. 0
    8 2014 Juni
    Kutipan saka Samurai3X
    Conto kesempatan ing studio! Mung supaya sawise iku padha ora bengok-bengok ing kabeh saluran lan warta babagan kediktatoran Rusia, Putin dadi bully, kewan Rusia nyiapake invasi Eropah, etc. lsp.
    (Bantuan karo gaman lan pasukan khusus wis aktif, amarga yen ora, turntable lan pesawat ora bakal tiba ing lemah)

    heh, sanajan Federasi Rusia malah ana ing Mars tanpa sarana ngirim sinyal menyang Bumi, mesthine bakal disalahake kanggo kabeh wong sing kentut ing Ukraina kanthi cara sing dudu Ukrainia ...
    Intine yaiku yen Federasi Rusia luwih aktif tetep bisu, luwih akeh disalahake. Ing wektu retorika kasar, padha ngapusi babagan agresi nanging wedi. Bareng retorika mau banjur metu pitenah, kupinge layu lan pikirane luntur. Aku ora pengin wedi karo goroh. Laporan "Menang" babagan panangkepan "mayuta-yuta" saboteurs lan agen khusus, Putin kudu disalahake kanggo saben kacilakan mobil, pejabat tansah ndhelikake ing kahanan apa wae, iki manipulasi Kremlin. Tansah lan nang endi wae ana siji jawaban: THIS IS RUSSIA! Iku kabeh salah Putin. Lan ora ana rasa wedi. Ngapusi minangka kabijakan resmi Kyiv.
    Nalika padha wedi, padha ngapusi kanthi ngati-ati ... padha wedi yen goroh bisa dadi bebener lan yen dheweke teka, dheweke ora bakal bisa lolos maneh. Nanging saiki kabeh bisa ... ora ana sing bakal ngukum sampeyan. Kosok baline, Poroshenko ujar manawa dheweke bangga karo "wartawan Ukraina sing jujur"
  79. Komentar wis dibusak.
  80. 0
    8 2014 Juni
    Dheweke asring ujar manawa Rusia nguras Tenggara. Kayane aku uga, nanging saiki aku mikir yen ana game catur sing ana ing mburi adegan antarane sing ngrokok lan Pakdhe Vova. Saben uwong pengin nggawe gerakan ksatria, ngenteni kothak pindhah dadi bebas. Mbok menawa wis rampung kaya mangkene: Pakdhe Vova kanthi demonstratif nuduhake yen dheweke nggawe kontak, nyedhiyakake kahanan sing ora setuju karo para rokok lan parasha. Banjur Pakdhe Vova ngandika marang kabeh jagad lan junta: Wong lanang, aku menehi sampeyan pemukiman sing tentrem, nanging sampeyan ora pengin. Lan yen sampeyan ora pengin dadi apik, iku pilihan sampeyan.
  81. IRKUT
    0
    9 2014 Juni
    Kutipan saka: zavesa01
    Siji sisih luwih, siji kurang ora biaya gedhe. Iki uga minangka indikator kemampuan negara. Utawa dheweke, kaya Parashenka, kudu nyopir Renault?

    Babi kudu pindhah menyang Cossack. Negara apa iki mobil)))
  82. o11g
    0
    9 2014 Juni
    Kabeh iki apik, nanging perasaan yen Putin kalah saya tambah akeh lan dheweke kalah paling akeh ing Rusia kanthi korupsi lengkap, nyolong dhuwit lan PDB, ora ana sing bisa ditindakake lan ora ana sing bisa dipercaya, yaiku medeni. Masalah internal plus panas Amerika Serikat sing nyebabake kudeta.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"