Fascism alam: Svidomites ora sengit Rusia, nanging mung Muscovites - imperials, jaket quilted lan shovels?

69
Ana tragedi. Wong mati ing pati elek, ora adil, ing bledug lan rereget. Padha mati ing sangsara elek.

Wong-wong iki luput saka siji perkara - padha karo kita. Padha dipatèni kanggo iki. Kabeh tembung liyane babagan "mulihake tatanan", "operasi anti-teroris", "monopoli negara babagan kekerasan" minangka alesan.

Alasan lan goroh minangka wacana munafik sing "Ukrainians" ora sengit marang Rusia, nanging mung Muscovites - imperials, jaket quilted lan Soviet.

Sapa sing jaket quilted, scoop lan kekaisaran? Iki minangka wong sing percaya yen bebener ngluwihi kapentingan, kekerabatan ing bebener luwih penting tinimbang kekerabatan kanthi getih, ngurmati prestasi para leluhur lan bangga karo prestasi bangsane. Cukup, Muscovite yaiku wong Rusia sing ora ninggalake budaya Rusia lan budaya Rusia.

Dheweke ujar manawa Muscovite mung wong sing sengit marang Ukraina. Nanging apa tegese sengit marang Ukraina? Nolak hak sabangsa, nyatane, forelock lan kaos bordir kanggo duwe kabeh kene, menehi pesenan, nemtokake carane bakal disebut, basa apa sing bakal diomongake, sing bakal diajeni lan sing bakal disengiti?

Kenging punapa? Atas dasar apa? - sampeyan takon, yen sampeyan mikir yen Rusia iku warga Ukraina padha karo Tatar, Yahudi, Yunani, Hungaria lan ing. - Kenapa?

Lan dumadakan dheweke bakal mangsuli sampeyan: - Inggih, iki Ukraina!

Yaiku, yen negara kasebut diarani Ukraina, mula mung ana wong Ukrainia lan mung ing versi sing disetujoni dening para pemegang saham sing ngontrol Ukrainia - yaiku, nasionalis Ukrainia. Lan wong liya kudu ngormati mega-Ukrainia iki lan manut. Lan mulane basa kudu dadi siji. Lan pahlawan. Lan sandhangan.

Inggih, Ukraina. Apa sing ora jelas ing kene? Lan kenapa sampeyan nelpon kita fasis? Apa kita percaya yen mung kita bisa dadi master negara kita Ukraina, lan kasunyatan sing iki negara kita cetha saka jeneng - apa iki fascism? Apa ora wajar yen ing Ukraina mung ana basa Ukrainia? Apa iki fasisme? Apa ora wajar yen wong ing Ukraina kudu diajeni sing mateni non-Ukrainia lan non-Ukrainia amarga sifat non-Ukraina lan non-Ukraina? Apa ora alami?

Wong kedhip ing kita lan takon babagan alam, ora ngerti yen dheweke fasis. Iku mung sing fascism iku alam kanggo wong-wong mau.

Ana sethitik alam ing budaya lan peradaban. Proses coitus, buang air besar, nutrisi lan liya-liyane iku alamiah. Nanging peradaban ora ngendi wong telek ngendi padha mangan. Peradaban ing ngendi jamban dibangun lan warga bisa tahan. Lan peradaban ora ngendi wong, kanggo gawe marem rasa kaendahan, ngalahake wong wadon ing sirah karo klub lan rudo pekso ngendi dheweke tiba, nanging ing ngendi katresnan, pacaran, pasamuwan lan kantor pendaptaran.

Swiss duwe papat basa resmi negara. Lan mung siji - sing paling langka lan paling ora akeh - asli Swiss, Romansh. Rusia lan Rusia cetha tembung saka oyod padha, nanging ora ana sing seneng banget sing, ing basis iki, kepengin nglarang Tatar lan bakal pindhah menyang taman kanak-kanak, urging Tatar anak kanggo ngganti jeneng saka Timur kanggo Timofei utawa nyalahke wong-wong mau kanggo, ngomong, Turkey.

Iku aneh, nanging wong njaluk saka kita kanggo ngerti kabeh iki, pisanan kabeh nelpon kita dadi wong Eropah, dadi lan manggon ing West sabar.

Aneh, nanging iki wong-wong sing padha nggegirisi kanthi umum babagan crita babagan detasemen Soviet. Iku wong-wong sing ora weruh apa-apa aneh lan fitnah ing kasunyatan sing militan saka Sektor Kanan ing Ukraina nembak prajurit sing ora gelem nembak ing compatriots lan fellow tribesmen.

Iki kabeh wong sing padha njaluk introduksi tanggung jawab kolektif kanggo Rusia kanggo Kadurjanan perang ing Chechnya, nanging karo pangerten lan condescension padha nambani kasunyatan sing pilot saka Angkatan Bersenjata Ukraina dumadakan wanted kanggo matèni sawetara wong sing ora bersenjata.

Iki kabeh wong sing disebut Raduev lan Basaev - pejuang kamardikan. Iku sing nelpon wong sing durung kaleksanan sandera siji, sing durung njeblug bom siji ing Kyiv, teroris.

Iki "teroris", nyatane, dadi brutal numpes amarga padha ngerti sing padha ora bisa dipeksa kanggo njupuk wanita ngandhut lan anak sandera lan njeblug bom ing Kyiv. Amarga wong-wong mau, saka warga negara apa wae, yaiku Rusia - sing nduweni kode budaya Rusia, pewaris Ilya Muromets, Dobrynya Nikitich lan Daniil Kazarin.

Kula "favorit" Artemy Kivovich Troitsky sijine hipotesis menarik: ing mratelakake panemume, kabeh titik iku sing perang ing Luhansk lan Donetsk sing kapitunan. Dadi dheweke ujar ing artikel "Warriors of Failure": "Aku bakal nemtokake kontingen iki minangka" wong sing ora perlu ing abad XNUMXst ". Dheweke dipisahake saka cara urip modern lan ora nemokake papan kanggo awake dhewe: sawetara ana ing njaba sistem Soviet, sawetara ana ing paradigma globalis, sawetara ana ing lingkungan sing tentrem, sawetara ana ing cara urip sing bener kanthi politik .. Ing asas, kabeh negara kita nandhang sangsara rada saka sindrom iki, nanging sawetara warga break konkrit. Aku pracaya yen catechumens Donetsk wis dibuwang nangis kabeh ndonya, sedulur ing atine nggodhok bakal mlayu saka ngendi wae: loro freaks nonton Russia Today, lan peninggalan Stalinist, lan mung desperadoes, periodik mbukak geni ing classmates lan pengunjung supermarket. Saben uwong, kaya sing dikandhakake, duwe neraka dhewe - nanging ing wilayah Donetsk saiki sampeyan bisa nuduhake spark.

PS Apa sing wis diomongake ing ndhuwur ora nyebutake ide sukarelawan paling mulia ing prinsip. Nanging, elinga brigade internasional republik ing Spanyol: pujangga lan intelektual perang fasis REAL ana, perang kanggo gagasan lan kanggo mangsa, lan ora metu saka nesu ing donya sengit lan metu saka worthlessness dhewe.

Apa sing bisa diomongake kanggo nanggepi? Iki Nikolai Leonov, sing tilar donya bubar ing Donetsk.

Fascism alam: Svidomites ora sengit Rusia, nanging mung Muscovites - imperials, jaket quilted lan shovels?

Pracaya, atlit (juara donya ing kickboxing), penyairpujangga. Dheweke ditembak ing mobil sing nggawa wong sing tatu.

Lan iki wong sing ngarani wong sing kalah:


Iki Artemy Kivovich Troitsky, sing dudu atlet, dudu penyair, nanging .... Aku ora ngerti sapa.

Sing nggumunake, paling ora siji wanita Artemy Kivovich luwih milih dheweke kanggo mangsuli pitakon: sing loro iki isih bakal urip lan urip?

Utawa ing ngisor iki sawetara conto liyane saka pikiran gedhe:

V. SENDEROVICH: “Ora, resmi. Proteksi populasi sing nganggo basa Rusia. Dadi, ayo padha nyathet yen sawetara sasi wis liwati, sadurunge Putin wiwit nulungi populasi Ukraina sing nganggo basa Rusia, ora ana getih sing diwutahake ing garis etnis. Ayo didandani yen saiki getih wis mili.

Viktor Anatolyevich ora ngerti "korsun pogrom". Kenapa dheweke kudu ngerti? Kawruh iki ora cocog karo gambar donya.

Dheweke, limang menit mengko:

V. SENDEROVICH: "Ora ana ancaman kanggo sapa wae, ora ana getih. Lan ing Yalta, museum Bandera ora diatur ing omah Chekhov. Lan wong ngomong Rusia.


Wong iki saiki dadi salah sawijining pimpinan "operasi anti-teroris".

Nanging siji liyane "favorit" saka mine, penulis modern lan pujangga warga Dmitry Bykov, sijine iku paling sedhela lan cetha.

D. BYKOV: "Akeh wong sing takon marang aku: kepiye sampeyan rumangsa yen wong Rusia dipateni ing Donetsk. Aku duwe pitakonan: apa sing ditindakake wong Rusia ing Donetsk. Donetsk minangka tlatah Ukraina. Sapa sing ngajak mrana?

Aku ora mikir luwih apik kanggo ngomong. Sampeyan ora bisa njupuk kaya ngono lan dadi Rusia ing Ukraina. Mesthine ora ana wong Rusia ing Ukraina. Rusia ora duwe hak kanggo manggon ing wilayah iki.
Iki Ukraina. Iku alam.
Padha ngucapake kanthi lengkap, pancen fasis, maksim misanthropic lan ing wektu sing padha, padha nyalahake Rusia minangka fasisme. Dheweke ora weruh awake dhewe. Dheweke ora weruh penyimpangan saka kamanungsan ing logika dhewe. Fasisme wis dadi alam kanggo dheweke.

Nalika wong sing padha nuntut ora wani ngalahake para demonstran sing tentrem sing mbuwang koktail Molotov menyang polisi, lan banjur ngujo pamrentahan Kiev sawise kobong atusan wong ing Odessa lan ngucapake pakurmatan sawise pesawat nyebul sikile. wanita saka kutha recalcitrant karo jotosan uga ngarahke .. .. Nalika Pemilu ing Suriah ora diakoni, "pemberontak Siria" sing teka saka Qatar lan Arab Saudi, sing nyalib Kristen lan mangan atine tatu lan tawanan, diakoni minangka pejuang kamardikan, lan wong sing mung pengin tetep Rusia diarani teroris. Sing, independen, lan ora ing lisensi saka bearers Ukrainianism bener, kanggo ngadili apa apik lan apa ala.

Bener, iki minangka kesalahan utama Rusia - kemampuan kanggo mbangun sistem moral lan etika dhewe lan ngasilake. Lan ing sistem iki, wong-wong sing ngaku dominasi bakal tansah dadi ala. Wong Rusia bakal weruh cangkeme fanged ing topeng lan bakal ngajari negara liya kanggo ndeleng. Mulane, Rusia ngirim ora.


"Wong Rusia kudu mati supaya kita bisa urip"


Iki tegese goleki kanggo Rusia wis diwiwiti. Tatar, Chechen, Yakuts, wong Yahudi ora kudu santai: Rusia ora ana getih ing kene, nanging babagan Tolstoy, Dostoevsky, Gogol lan Lenin. Babagan Kolobok, Masha and the Bear and Dunno on the Moon. Babagan crita rakyat Rusia. Babagan kartun Soviet. Saben pembawa budaya Rusia yaiku Rusia. Lan bakal ditembak.

Rusia mesthi bakal menang lan njupuk Ukraina metu saka pembantaian iki.
Nanging sampeyan kudu ngerti yen sabanjure dheweke ora bakal kenek Ukraina. Lan kanggo Moscow, Kazan, Novosibirsk.
Sawise iki crita padha arep nyerang ing ati. Lan jantung iku Rusia.
Lan kita ana ing - ing ati iki. Lan apa sing kedadeyan saiki ing Donetsk ana ing wangun sing beda, nanging mesthi bakal kelakon kanggo kita.
Amarga kita wong Rusia.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

69 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 55
    9 2014 Juni
    Iku luwih apik kanggo dadi kekaisaran, jaket quilted lan malah scoop saka gundhul-bokong hoom - a Westerner
    1. +8
      9 2014 Juni
      Iku mung cara sing beda kanggo ndeleng urip
      1. + 19
        9 2014 Juni
        Iku mung elek yen anak mati.
        Gusti Allah pareng iki kanggo sapa! Aku duwe putri cilik dhewe (kurang saka 3 taun). Yen kedadeyan iki, aku mesthi bakal menyang milisi. Lan aku mesthi ora bakal dhewekan. Lan kaya-kaya bakal nembak kanthi getih kadhemen kabeh wong sing ana ing sisih liya barricades, checkpoints lan kawat barbed.

        Bocah-bocah kudu ora mati! C.m.e.r.t.b menyang sayap tengen, Nazi, kabeh Junta m.r.a.z.i!
        1. + 45
          9 2014 Juni
          yen
          D. BYKOV: "Akeh wong sing takon marang aku: kepiye sampeyan rumangsa yen wong Rusia dipateni ing Donetsk. Aku duwe pitakonan: apa sing ditindakake wong Rusia ing Donetsk. Donetsk minangka tlatah Ukraina. Sapa sing ngajak mrana?

          banjur padha kudu siap kanggo pitakonan sing padha kanggo wong-wong mau: "Akeh wong takon kula: carane aran bab kasunyatan sing wong Yahudi Bykov, Shenderovich, Makarevich, Gozman, Nemtsov dipatèni ing Rusia. Aku duwe pitakonan: apa sing ditindakake dening wong Yahudi Bykov, Shenderovich, Makarevich, Gozman, Nemtsov ing Rusia? Rusia iku tlatah Rusia. Sapa sing ngajak mrana?
          Aku ngerti yen ing duplikat, Jesuitisme, hypocrisy lan impunity, padha ora weruh maneh ing sudhut, padha pracaya Kalomoisky lan Poroshenko wis pungkasanipun lan irrevocably saddled fascism. Lan saiki dheweke dhewe ngontrol fasisme lan pembantaian. Nanging, sawise kabeh, samubarang liyane bisa nguripake. Ora bakal ragu-ragu.

          Ancaman wilayah Donetsk-mung sebagian Rusia Anyar. Lan Sloboda sethitik. Lan iki uga wilayah Don Cossack. Kabeh iku tanah Rusia. Nanging, kepiye wong-wong bajingan ing ndhuwur ngerti iki.
          1. +7
            9 2014 Juni
            Ana akeh wong Yahudi sing dikenal lan ora dingerteni sing nganggep awake dhewe Rusia lan ora mung nganggep awake dhewe, nanging uga urip (urip), kerja (kerja) lan perang (perang) kanggo Rusia.
            Ana bangsa liya, bangsa lan bangsa sing manggon lan makarya ing Rusia, kanggo kabecikan Rusia, lan nganggep awake dhewe wutuh karo Rusia.
            Ing negara lan wong apa wae, kaya ing kulawarga apa wae, ana wedhus ireng.
            1. 225 teh
              +3
              9 2014 Juni
              Quote: Oleg Sobol
              Ing negara lan wong apa wae, kaya ing kulawarga apa wae, ana wedhus ireng.


              Akhir-akhir iki ana akeh aneh ing sawetara negara ...
              1. +1
                9 2014 Juni
                Waca artikel Wasserman, kalebu. lan ing situs iki. Russian ora dadi luwih getih lan DNA, nanging negara pikiran lan posisi sosial lan pribadi. Miturut cara, aku Rusia kanthi getih (supaya ora ana tuduhan Semitisme).
            2. 0
              10 2014 Juni
              Ing negara lan wong apa wae, kaya ing kulawarga apa wae, ana wedhus ireng.
              Aku krungu alesan iki nalika 95 Rusia dipatèni ing Tajikistan lan Chechnya.

              Wong apik, mesthi, ana ing endi wae. Nanging dheweke dadi kurang, lan yen ana kekacoan, ora ana sing ngerti - apa dheweke apik utawa ala?
        2. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Natalia
      + 21
      9 2014 Juni
      Ora ana Yaryshes lan Tyagnyabok sing bisa ngganti kasunyatan manawa Ukraina wis lan bakal dadi pengaruh lan kapentingan Rusia. Lan mesthi, kita ora bakal njaluk ijin saka sawetara jenis Bednerites shitty cilik, pathetic dening alam, cowardly, kanggo kesempatan kanggo ngleksanani pengaruh iki ing sembarang wangun.
      Aku yakin aku ora mangu yen ing sawijining dina Yaryshs lan Tyagnyaboks bakal njaluk ijin kanggo ambegan jejere kita kabeh.
      Lan hadiah sauntara iki ora bakal tahan suwe, revolusi sabanjure ing Ukraina wis dadi Pro-Rusia, lan jam pitungan bakal teka kanggo wong-wong Benderites iki. Lan bakal padha mlayu ing kabeh arah, ana sing menyang Eropah, ana sing menyang Amerika, amarga kanthi sifate padha pengecut, lan pengecut iki luwih jelas yen dheweke bisa perang karo wong sing ora duwe gegaman, wong akeh nglawan siji, ing kahanan unggul cetha lan boten liya ... lan iki pungkasan ingloriously. Sejarah negesake iki.

      Lan wong-wong Ukrainia, kanthi idin diam-diam sing kabeh Benderaisme iki kedadeyan, ngiyanati memori leluhure sing, kanthi warisan, menehi kemenangan ing perang gedhe. Lan yen dheweke ngiyanati kapercayan, ora ana keraguan manawa dheweke bakal ngiyanati kaping pindho.
    4. +8
      9 2014 Juni
      Aku Rusia! Lan aku bangga!

      Aku duwe akeh kanca lan kenalan saka macem-macem bangsa lan saka negara (ora mung saka negara tilas USSR). Lan sapa sing normal - iku normal, karo dheweke kaya awake dhewe sampeyan bisa ngomong lan ngerti wong. Lan sing karo ... zdyu ing sirah - nuwun, kita ora ing dalan.

      Lan minangka MC AK-47 ngandika - "Lan yen dheweke pengin njeblug ing antarane kita - aku kudu duwe kesempatan kanggo matèni wong pisanan!"
    5. +4
      9 2014 Juni
      Hmm...Ayo dideleng Bender NANTI rencanane gagal...Ing kene MUSTAHIL kanggo nuduhake marang Benders: ORA KASIH...Utawa simpati....Amarga Aroma iki bakal ndhelikake maneh KEPERCAYAAN IDEOLOGIS...!! !
    6. +2
      9 2014 Juni
      Kutipan saka anodomene
      Iku luwih apik kanggo dadi kekaisaran, jaket quilted lan malah scoop saka gundhul-bokong hoom - a Westerner
      1. +3
        9 2014 Juni
        Maknane jelas, tapi kartune apik ......, salah sijine favoritku!!!
    7. +1
      9 2014 Juni
      Dear, kepiye perasaan sampeyan babagan wong normal sing lair ing memori? Aku dhewe asale saka Lviv, dheweke mung ora nglilani wong kaya aku manggon ing kono. Dadi aku saiki manggon ing wilayah Kharkov, jujur, aku ndhukung kanthi lengkap DPR lan LPR.lan fanatik saka "Merdeka" aku sengit banget. Lan aku dhewe bakal melu ing DPR, nanging ana awan pengawal Nazi ing cedhak kuthaku, mula aku ora bisa.
      PS Iku mung ora perlu kanggo padha saben wong karo siji tembung.
      1. 0
        Juli 20 2014
        Kutipan: Sukhoi_T-50
        Dear, kepiye perasaan sampeyan babagan wong normal sing lair ing memori? Aku dhewe asale saka Lviv, dheweke mung ora nglilani wong kaya aku manggon ing kono. Dadi aku saiki manggon ing wilayah Kharkov, jujur, aku ndhukung kanthi lengkap DPR lan LPR.lan fanatik saka "Merdeka" aku sengit banget. Lan aku dhewe bakal melu ing DPR, nanging ana awan pengawal Nazi ing cedhak kuthaku, mula aku ora bisa.
        PS Iku mung ora perlu kanggo padha saben wong karo siji tembung.


        Kita nambani wong normal sing lair ing Ukraina kulon kanthi normal. Lan ing ngendi dheweke lair ing kene? Iku babagan mentalitas. A zapadenet ora kudu native saka Ukraina kulon, iku wong sing duwe mentality Ukrainia kulon.
  2. + 11
    9 2014 Juni
    Utamané nyatet emphasis ing
    Iman Katolik Yunani kita
    . Lan kasunyatan manawa akeh populasi Ukraina yaiku Ortodoks, Yarosh ora peduli. Kabeh sing diomongake lan ditindakake mung nyebabake pamisah ing Ukraina, serikat pekerja ora bakal bisa digunakake ing kana.
    1. +2
      9 2014 Juni
      Saka Galicia, dheweke ... Iku kabeh titik.
      Liyane ora kue.
      1. +3
        9 2014 Juni
        Kasunyatane yaiku Yarosh minangka skhidnyak, dheweke saka Dnepropetrovsk.
        1. +4
          9 2014 Juni
          Kutipan saka Klibanophoros
          Kasunyatane yaiku Yarosh minangka skhidnyak, dheweke saka Dnepropetrovsk.


          Lan renegades malah luwih elek.
    2. +5
      9 2014 Juni
      ana, ing program Solovyov, siji wong wadon ngutip tembung wong (sing aku ora ngelingi verbatim): lan Gusti Allah ngalang-alangi gabung Galicia lan Volhynia kanggo Ukraina, padha bakal racun dheweke.
      1. +2
        9 2014 Juni
        Kutipan: svd-73
        annex galicia lan volhynia kanggo Ukraina

        Volhynia tansah dadi bagéan saka Kakaisaran Rusia! Volhynians mung diapusi lan digawe wong Kulon. Sawise acara sedih 1943, "Volyn Massacre", Galicians ora utamané disenengi ing kono.
      2. 0
        Juli 20 2014
        Kutipan: svd-73
        ana, ing program Solovyov, siji wong wadon ngutip tembung wong (sing aku ora ngelingi verbatim): lan Gusti Allah ngalang-alangi gabung Galicia lan Volhynia kanggo Ukraina, padha bakal racun dheweke.


        Carane wong Kristen murtad karo Kakaisaran Ottoman.
    3. 0
      10 2014 Juni
      Sampeyan maca bahan sejarah kanthi cara apa sing ditanam ing serikat kasebut. Agresi creeping saka Vatikan. Iku ora bisa metu dening pasukan militèr - Alexander nyuwil mati lan shortened ksatria ing Lake Peipus. Mula, kanthi rasa tresna lan seneng-seneng, dheweke narik wong-wong pasamuwan sing ringkih lan rakus lan wong awam - sing setuju ngambung sepatu papal kanggo berkah kadonyan.
  3. + 11
    9 2014 Juni
    YA KARYA KAMULYA ING TEMBOK SING SING SEBUTKE ING ARTIKEL, LAN LEBIH BAIK .. KECELAKAAN LAN AYO DIANGGO AKU, WAH, WONG TETELU GERAH !!!! am
  4. + 10
    9 2014 Juni
    "... D. BYKOV: "Akeh wong sing takon marang aku: kepiye sampeyan rumangsa yen Rusia dipateni ing Donetsk. Aku duwe pitakonan: apa sing ditindakake Rusia ing Donetsk. Donetsk minangka wilayah Ukraina. nimbali wong-wong mau?"... "
    Nanging padha ora nelpon kita, kita dhewe teka marang freaks, utawa nelpon wong, tengen ing lawang
    1. + 11
      9 2014 Juni
      Kesalahan cilik - Donetsk, uga Lugansk, uga kabeh bank kiwa - yaiku Rusia. Lan wong Rusia manggon ing kono ...
      1. +2
        9 2014 Juni
        Lan iki kesalahan gedhe. Dheweke munggah sing salah.
    2. +5
      9 2014 Juni
      Dadi Bykov uga non-Rusia, wong disebut wong.
      1. 225 teh
        +1
        9 2014 Juni
        Quote: Tetangga
        Dadi Bykov uga non-Rusia, wong disebut wong.

        "Banteng" iki nggegirisi kaya kecoak lan melu nyipta rasa sengit etnis lan mainake bangsa-bangsa liya ...
        Kepiye carane nyingkirake kecoak lan kutu liyane?
    3. +3
      9 2014 Juni
      Kutipan saka anodomene
      "... D. BYKOV: "Akeh wong takon kula: carane sampeyan aran bab kasunyatan sing Rusia dipatèni ing Donetsk Aku duwe pitakonan: apa sing Rusia mengkono ing Donetsk Donetsk iku wilayah Ukraina. "

      Masalah wis ditanggulangi mung: kanggo bali Ukraina menyang Rusia.
      1. 225 teh
        0
        9 2014 Juni
        Quote: kosopuz
        Masalah wis ditanggulangi mung: kanggo bali Ukraina menyang Rusia.


        Logika. Lan Bykovs menyang neraka karo Novaya Zemlya ...
        1. 0
          Juli 20 2014
          Kutipan: 225chay
          Quote: kosopuz
          Masalah wis ditanggulangi mung: kanggo bali Ukraina menyang Rusia.


          Logika. Lan Bykovs menyang neraka karo Novaya Zemlya ...


          Lan bykovs kanggo Israel. Bykov dhewe minangka wong Yahudi - sing tegese, miturut logika HIS, dheweke bisa diusir saka Rusia. Ayo menyang Israel.
    4. +1
      9 2014 Juni
      Kutipan saka anodomene
      "... D. BYKOV: "Akeh wong takon kula: carane sampeyan aran bab kasunyatan sing Rusia dipatèni ing Donetsk Aku duwe pitakonan: apa sing Rusia mengkono ing Donetsk Donetsk iku wilayah Ukraina. "

      Masalah wis ditanggulangi mung: kanggo bali Ukraina menyang Rusia.
      1. MINSK 1965
        +1
        9 2014 Juni
        Inggih, yen kabeh iku prasaja - bali! Cara paling gampang yaiku ngeklik keyboard.
    5. gsg955
      +1
      10 2014 Juni
      Miturut pendapatku, Yarosh minangka mungsuh kita lan dheweke ora ndhelikake iki, nanging kabeh jinis kosmopolitan tanpa akar kaya: A. Troitsky, D. Bykov, D. Shenderovich, lan liya-liyane. dhuwit dibayar.
  5. +2
    9 2014 Juni
    anodomain SU
    Iku luwih apik kanggo dadi kekaisaran, jaket quilted lan malah scoop saka gundhul-bokong hoom - a Westerner

    Iki kudu dijlentrehake ing kene:- h.o.h.l.o.m - kulon - FASIS...
  6. arch_kate3
    +5
    9 2014 Juni
    "... lan kubah emas wuta mripat ireng wong ..." - kita ngerti yen padha sengit marang kita, nanging kita ora wedi!
  7. +3
    9 2014 Juni
    Aku bakal langganan saben tembung!
  8. +3
    9 2014 Juni
    Sayange, aku ora kaget ... Apa sing dibutuhake kanggo dibuktekake ...
  9. +3
    9 2014 Juni
    Bravo Penulis! Aku maca karo nangis lan lara ing atiku.......
  10. Komentar wis dibusak.
  11. dmitrij.blyuz
    +5
    9 2014 Juni
    Ing nguber. Mung fasisme.
    1. 0
      9 2014 Juni
      Nyengsemaken banget, nyengsemaken.
    2. 0
      9 2014 Juni
      Aku pengin takon, apa sampeyan ngerti kepiye fasisme beda karo Nazisme? Iku ngganggu kula nalika loro konsep bingung.
      1. 0
        10 2014 Juni
        FASIS
        Fasisme (saka basa Italia fascio - bundle, bundle, association) minangka gerakan sosial-politik sing nyebar ing Eropah ing taun 20-40-an. abad kaping 20
        Ensiklopedia Filsafat Anyar
        Fascism (fascismo Italia, saka fascio - bundle, bundle, association) minangka jeneng umum kanggo gerakan sosial-politik, ideologi lan rezim negara saka persuasi ekstremis sayap tengen, sing dibedakake karo rasisme militan.
        Ensiklopedia politik gedhe
        NAZISME
        Nazisme (Sosialisme Nasional) - Jerman. versi fascism, accumulating sawijining inti. fitur sistemik lan ditondoi dening emphasis khusus ing rasisme lan militarism.
        Kamus Kemanusiaan
        Nazisme (saka jeneng Partai Sosialis Nasional Jerman) yaiku jeneng ideologi lan praktik rezim Nazi ing Jerman ing taun 1933-1945. Inti saka N. yaiku cara teroris totalitarian kekuwatan ...
        Glosarium istilah hukum

        Sampeyan bisa nerusake, nanging intine iki ora bakal owah: fasisme lan Nazisme minangka teori ras misanthropic. Definisi bisa diganti, nanging inti tetep padha.
  12. Vlad Gor
    +3
    9 2014 Juni
    D. BYKOV: "Akeh wong sing takon marang aku: kepiye sampeyan rumangsa yen wong Rusia dipateni ing Donetsk. Aku duwe pitakonan: apa sing ditindakake wong Rusia ing Donetsk. Donetsk minangka tlatah Ukraina. Sapa sing ngajak mrana?
    Bykov minangka herbivora bodho, dheweke ora ngerti sejarah. negatif
    1. +1
      9 2014 Juni
      apa sing ditindakake wong Rusia ing Donetsk. Donetsk minangka tlatah Ukraina. Sapa sing ngundang wong-wong mau ing kana?[/quote]
      Nanging nalika pogrom Yahudi diwiwiti ing Ukraina, mesthine bakal takon apa sing ditindakake wong Yahudi ing kana, amarga iki wilayah Ukraina. Sapa sing ngajak mrana? wong bodho
  13. +1
    9 2014 Juni
    Rusia ora nampa filsafat lan ideologi fasis, amarga kita duwe mentalitas kuwi. Kita minangka bangsa sing bebas, mula kita disengiti ing Kulon, lan wong-wong Eropa homo nularake gething iki marang wong Ukrainia. Kita wong sing tentrem, nanging sepur waja kita ngadeg ing sisih pinggir.
    1. rodevaan
      +2
      9 2014 Juni
      Quote: Raksasa Pikiran
      Rusia ora nampa filsafat lan ideologi fasis, amarga kita duwe mentalitas kuwi. Kita minangka bangsa sing bebas, mula kita disengiti ing Kulon, lan wong-wong Eropa homo nularake gething iki marang wong Ukrainia. Kita wong sing tentrem, nanging sepur waja kita ngadeg ing sisih pinggir.


      - Sepur waja kita mesthi ana ing sisih pinggir. Rusia dudu Andorra lan dudu Denmark sing besmirched - grin saka kolonialis Western bandit-predatory bakal tansah diarahake ing 1/6 saka tanah.
  14. StepanovTDSM
    +2
    9 2014 Juni
    Aku ora ngerti kenapa Yarosh Nazi iki isih mlaku ing bumi lan mambu, Lan dheweke kudu ngaso ing 2 meter persegi kanggo wektu sing suwe.
  15. Elena Pavlova
    +1
    9 2014 Juni
    Dheweke duwe iki saka pikiran sempit, ora ana sing bisa dibanggakake, kompleks inferioritas dikembangake, lan umume aku meneng babagan rasa iri.
    1. rodevaan
      0
      10 2014 Juni
      Kutipan: Elena Pavlova
      Dheweke duwe iki saka pikiran sempit, ora ana sing bisa dibanggakake, kompleks inferioritas dikembangake, lan umume aku meneng babagan rasa iri.


      - Balt, Polandia, Galician lan liya-liyane duwe perkara sing padha. Malah Dostoevsky ing sawijining wektu nulis kanthi ora adil apa kanggo Rusia lan kanggo Rusia ana sing disebut "Sadulur Slavia" ....
      Kanggo kula, wong Kuba lan Vietnam luwih sedulur kanggo kita saka kabeh scum tetanggan iki.
  16. Dbnfkmtdbx
    +2
    9 2014 Juni
    A negara ngendi ing saben kulawarga mbah kakungipun utawa mbah putri tilar donya ing tangan saka Nazi, nanging padha mati kaya, ing tungku, disarèkaké urip lan fascism flourishes ing wutah lengkap, elinga wong, mungkasi nyalahke Rusia kanggo kabeh, yen Rusia ninggalake. banjur umume aku ngusulake kanggo ngumumake perang kanthi resmi marang wong Ukrainia Jerman lan mungkasi karo piala, durung kasep, amarga wong Rusia ngerti apa fasisme, lan mung amarga ana wong Rusia sing duwe puncak Jerman-Amerika, ana wong. liyane ngomong
  17. rodevaan
    +2
    9 2014 Juni
    Mung wong-wong iki durung ngerti yen dolanan lan dolanan karo Russophobia bakal luwih larang kanggo awake dhewe. Siji, uga, 70 taun kepungkur, nyebar ing saindenging jagad yen Reich gedhe kudu ngluwihi Ural lan balung Rusia - Nanging, ing taun 45, kabeh rampung kanthi identifikasi untu ing bunker sing diunekake. Ora maca kanggo ndeleng Comrade Otto Bismarck. Lan para pengikuté ing saindenging jagad saiki uga ora maca. Nanging muspra. Dheweke minangka wong sing pinter banget sing ngerti Rusia lan Rusia. Lan sing unequivocally dielingake turunane marang Russophobia lan perang karo Rusia ... - kadhemen, panas ... informasi.

    Lan babagan "Imperials" lan "Sovkovs" - kaya ngono! A Great Russian nyata - ora dening getih, ora dening warga negara, nanging ing nyawa! Kaping pirang-pirang aku ndeleng wong Kaukasia utawa Tatar luwih Rusia tinimbang wong Rusia dhewe - iki minangka kekaisaran! Kanthi eling kekaisaran gedhe. Lan wong sing ora kuwatir banget kanggo wong sing ditresnani, nanging kanggo negara, rakyat lan kaadilan! Iki minangka kekuwatan gedhe bangsa kita, sing ora ana sing bisa ngilangi.
    1. +1
      9 2014 Juni
      Rungokake himne dill lan kabeh bakal jelas kanggo kita.
  18. +1
    9 2014 Juni
    Rusia bakal tansah ngormati lan tresna marang Rusia, iku mokal kanggo assimilate wong.

    Ing kene aku setuju banget karo Yarosh. Apa iki kok akeh gething lan nesu...? Lan sampeyan tresna sing nglarang sampeyan..?
  19. +5
    9 2014 Juni
    Lan kok kabeh wong meneng yen iki LAIN YIDOVSK COUP.
    Yarosh kuwi sapa (sanajan sampeyan bisa ndeleng ing pasuryan)
    http://judastruth.livejournal.com/175291.html
    Lan ing kene ana situs sing kabeh babagan pimpinan kudeta
    http://judastruth.livejournal.com/
    Elinga komposisi nasional AUCPB ing taun 1917. Wong Slav iku kaya balung ing tenggorokan .......
  20. +2
    9 2014 Juni
    iki "Nanging sampeyan kudu ngerti yen wektu sabanjure dheweke ora bakal nyerang Ukraina. Nanging ing Moskow, Kazan, Novosibirsk "kanggo maca lan sinau kanthi ati kanggo saben wong sing saiki ujar manawa kita ora perlu menyang kana, iki dudu kita. bisnis, kita kudu ngerti dhewe
  21. dmitrij.blyuz
    +7
    9 2014 Juni
    Ing subyek. Pilihan cilik saka situs kita. Insolent, saru, ora adil.
  22. +4
    9 2014 Juni
    Bener, iki "Bykov" wis jeneng nyata Zilbeltrud ...
    Dijupuk saka kene http://lelchukfamily.com/muzyka-pevtsy-pisateli/muzya-i-muzykanty-pevtsy-i-pesni
    -pisateli-i-poety/pisateli-i-poety-ocherki-i-stikhi/dmitrij-bykov-i-guberman/
    Lan iki link menyang Lvov Yahudi ing Perang Donya II http://za.zubr.in.ua/2014/05/26/26115/
  23. +4
    9 2014 Juni
    Kita Ortodoks Rusia ora bakal nampa nilai gay Eropa !!!
    1. +2
      9 2014 Juni
      Iman ora ana hubungane karo - iki masalah pendidikan
  24. +3
    9 2014 Juni
    Pindoukram kudu diwaca maneh dening N. V. Gogol. Mungkin dheweke bakal ngerti. Utamané "Carane Ivan Vasilievich padu karo Ivan Nikiforovich." Dadi padha manggon kabeh urip ora kanggo, nanging ing éwadéné. Lan apa? Endi Banderlogia saiki? Mulane, wong Rusia karo Pindoukrams ora ana ing dalan.
    1. +1
      9 2014 Juni
      Lan malah luwih apik tinimbang "Demons" Dostoevsky.
  25. +8
    9 2014 Juni
    Kaping pirang-pirang aku wis ngucapake ide kasebut - pira wong Amerika lan antek-antekne. lan ing Rusia, kita ora bakal ngambung ing panggonan sing beda-beda, dheweke bakal ngganti bokong kita. Bajingan kaya Bykov lan Shenderovich ora kudu manggon ing Rusia, padha duwe panggonan ing Kulon, lan sanalika tekan kono, dheweke bakal meneng lan ora ana sing butuh.
    DUMA, pass hukum ing expulsion saka scum sing telek ing wong, ing negara, lan manawa kanggo njaluk metu saka Novodvorskaya, karo dheweke ora digunakake girlhood, padha nyiapake faloimitator karo notches kanggo dheweke .. Mbusak kabeh scum iki, njupuk kauntungan saka kahanan!
    1. +2
      9 2014 Juni
      Kutipan saka Karevik
      Ayo metu saka scum iki, njupuk kauntungan saka kahanan!

      Aku ndhukung sampeyan kanthi lengkap, pikiranku diucapake tembung demi tembung.
      Saiki ana kesempatan kanggo ngusir kabeh sampah iki kanggo wong sing menehi panganan. Lan dadi metu sing padha crap ngendi padha manggon.
      Ambyar....
    2. +1
      9 2014 Juni
      Hmm ... Kabeh JAHAT iki ... kudu dicopot saka FINANCING ... bakal dipalsukan ... S.U.K.I.
    3. Mbah Vitya
      0
      9 2014 Juni
      Sampeyan ngomong sing bener, anakku!
      1. 0
        9 2014 Juni
        Quote: mbah Vitya
        Sampeyan ngomong sing bener, anakku!

        Aku nganggep sampeyan tokoh agama?!
  26. sv1964
    0
    9 2014 Juni
    Apa sing bakal ditindakake Artemy Kivovich Troitsky iki nalika wong ngadili dheweke! Jaman saiki wis beda, nanging sejarah ora kudu dilalekake! Mussolini mbokmenawa uga mikir yen kabeh bakal rampung apik kanggo dheweke! Lan kabeh junta iki bakal mlayu menyang Amerika kanggo uwal!
  27. 0
    9 2014 Juni
    Nalika fasisme dadi norma, dadi medeni.
  28. +1
    9 2014 Juni
    Artemy Kivovich, pindhah menyang ngendi wae, aja ngajari wong Rusia carane urip.
  29. +3
    9 2014 Juni
    Kutipan saka anodomene
    Iku luwih apik kanggo dadi kekaisaran, jaket quilted lan malah scoop saka gundhul-bokong hoom - a Westerner

    kesimpulan serius, nanging ngerti kabeh prasejarah Western Ukraina, uga saka pengalaman dhewe saka pasangan (etnis wadon Ukrainia), aku mbokmenawa bakal setuju karo sampeyan. -Westerner.IMHO hi
  30. -2
    9 2014 Juni
    Kutipan saka Karevik
    ana Novodvorskaya, karo bocah wadon sing ora digunakake, dheweke nyiapake faloimitator karo notches kanggo dheweke .. Metu kabeh scum iki, njupuk kauntungan saka kahanan!
    Komentar kasebut ala, lan artikel kasebut dhewe.
  31. +8
    9 2014 Juni
    Kabeh iki ngelingake siji anekdot:
    Saperangan saka Jerman lungguh ing warung, jejere saperangan Ukrainians. Jerman katon ing wong karo kapentingan, banjur padha mutusaké kanggo muter munggah.
    - Guys, sampeyan saka Rusia?
    - Ora, - padha ngomong, - kita saka Ukraina. - Lan apa iku?
    - Negara kaya ngono. Kita duwe lambang, lagu, gendera dhewe.
    "Iki bisa dingerteni," ujare wong Jerman. - Where negara kuwi?
    - Apa sampeyan ngerti Sevastopol? - Ukrainians takon.
    "Aku ngerti," ujare siji. - Simbah perang ing kana. Nanging iki Rusia.
    - Ora, iki Ukraina. Kita duwe lambang, lagu, gendera dhewe. Oke, kepiye carane aku bisa nerangake? Apa sampeyan ngerti Donbass?
    - Kita ngerti. Nanging iki Rusia!
    - Ora, iki Ukraina. Kita duwe lagu kabangsan, lambang, gendera dhewe.
    Jerman weruh yen ora ana sing bisa digunakake. Pikiran:
    - OK. Apa basa sampeyan? Rusian?
    - Ora, kita, Ukraina.
    - Apa sampeyan seneng tangan sampeyan?
    - Tangan.
    - Lan sikil?
    - Sikil.
    - Hmm .. Lan w.o.p.a?
    - S_kanker.
    - Lan sampeyan sing nggawe jas, lagu, gendera amarga siji s_raka ???
  32. 0
    9 2014 Juni
    Tatar, Chechen, Yakuts, Yahudi - aja santai: Rusia ora kanggo getih

    Dadi sawise kabeh, wis ngandika dangu - padha ngalahake ora ing passport, nanging ing pasuryan.
  33. Melnik
    +3
    9 2014 Juni
    Bykov ora bodho. Iku mung mengkono ing alam, ing anané counteraction, spesies kathah oh.uyevat, kang kita mirsani. Kanggo wong-wong mau ing umum, resistance Russian, soko saka dunyo Fantasi, kaya ram karnivora. Lan kita kudu nyalahke, wong lanang. .. Tikus kudu diracun,
  34. +5
    9 2014 Juni
    Ora bener, nanging ora bisa didandani
    1. 0
      10 2014 Juni
      Ing Ukraina Wétan, wong ora dicuci otak banget
  35. +2
    9 2014 Juni
    Aku mung kepingin weruh: Yagene para penegak hukum ora njupuk Troitskys lan Bykovs iki kanggo Faberge lan ngusir dheweke saka negara kasebut? Napa saben sampah ing Rusia lan Rusia sengit? Moskow, hey! Apa sampeyan wis tau ketemu wong kaya Troitsky-Bykov-Romanova? Ora ana sing bisa njupuk waluh kanggo dheweke?
  36. argon
    +2
    9 2014 Juni
    Wektu lan acara mbukak (kaya pangembang ing kertas fotografi) wong. Lan yen ing jero iku shitty, dadi cetha kanggo saben wong sing. Kabeh riffraff ngambang munggah. Wong Troitsky, Bykov. Pisanan - sing disebut. kritikus musik sing ngrungokake musik wong liya lan banjur "ngritik". Sing nomer loro umume ora jelas sapa ... Wong sing durung nggawe apa-apa sing positif ing uripe, umpluk ing tembung. Meh kaya Sharikov: padha nggawe kesimpulan babagan meanness kosmik lan jijik.
  37. 0
    9 2014 Juni
    Kutipan saka: dmitrij.blyuz
    Ing subyek. Pilihan cilik saka situs kita. Insolent, saru, ora adil.

    Inggih, apa brazen, kabeh liyane saru lan banget, sawetara, personable.
    Aku ngguyu kendel, matur nuwun.
  38. 0
    9 2014 Juni
    Nanging Ukraina ora perlu kanggo dijupuk ngendi wae lan disimpen! Maksudku Ukraina minangka pusat gagasan Ukrainianisme lan khokhlomerzyatina liyane
  39. Filipus
    +1
    10 2014 Juni
    Parasha.nko minangka penjahat perang, lan Kol.imeysky minangka mayit sing ora dikarepke.
  40. 0
    10 2014 Juni
    Wong kedhip ing kita lan takon babagan alam, ora ngerti yen dheweke fasis. Iku mung sing fascism iku alam kanggo wong-wong mau.

    Bener, iku lumrah kanggo wong-wong mau. Dheweke wis gedhe, ora ngerti apa-apa. Lan malah wong-wong sing manggon ing Uni nyanyi liwat untu - Colorados -! Mulane, mung surgery.
  41. topik ndhuwur
    0
    Juli 20 2014
    Para priyayi, mangertos bilih kita punika tamu ing donya punika, tumindak ingkang prayogi.
    Urip ora diwatesi karo pati badan jasmani, ing kene (ing Bumi) kita ngembangake pengalaman spiritual.
    Nampa lan pracaya iku, ana ... - padha bakal takon ora childishly.
    Aku ora seneng fasis lan -ov.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"