Presiden United Rocket and Space Corporation ngandika babagan masalah ing industri

19
Miturut pawarta kasebut INTERFAX.RU, Presiden United Rocket and Space Corporation Igor Komarov ujar manawa masalah ing industri roket lan ruang angkasa lan akeh kasus pidana ing perusahaan muncul amarga manajemen lan kontrol sing ora apik babagan organisasi kerja.

"Masalah sing akumulasi banjur dadi kasus pidana ana hubungane karo kualitas manajemen lan kontrol organisasi kerja. Yen ora dirampungake ing wektu, bisa uga ana akibat, "ujare ing wawancara karo koran Kommersant.

Miturut Komarov, dheweke kudu "ngadegake interaksi karo perusahaan."

Kepala URSC uga ngelingi yen perusahaan kasebut didaftar ing Maret 2014, lan komposisi dewan kasebut dibentuk ing April.

"Ing Agustus, kita kudu nampa saham ing perusahaan saham gabungan sing mbukak industri roket lan ruang angkasa. Evaluasi lan persiapan saiki ditindakake kanggo introduksi saham kasebut menyang ibukutha URSC. Sanalika kedadeyan kasebut, kita bakal duwe dhasar hukum kanggo nggawe kabeh keputusan manajemen sing dibutuhake, "ujare.

Miturut Komarov, transisi perusahaan kesatuan negara federal menyang ibukutha resmi perusahaan bakal rampung ing paruh kapindho 2015.

Kajaba iku, Presiden URSC nyatakake yen perlu nindakake "karya sistematis" ing hubungane karo Pusat Khrunichev, sing produk, utamane kendaraan peluncuran Proton-M, wis gagal kaping pirang-pirang ing taun-taun pungkasan.

"Sawise kabeh, masalah saya tambah amarga kekurangan dana sing suwe, kelangan kompetensi personel lan nyuda upah. Iki minangka set masalah sing bakal ditindakake ORCC ing Pusat Khrunichev sing padha, "ujare.

Uga, miturut Komarov, sadurunge pungkasan musim gugur, usulan-usulan kudu katon ing pangembangan luwih saka sawetara proyek, kalebu sistem satelit orbit rendah Gonets.

"Aku ora nolak muncule proyek anyar, sabisane - ing bidang astronautika sing padha, eksplorasi ruang angkasa jero ... Nanging sadurunge nindakake tugas serius lan global, perlu kanggo nyelehake barang supaya ekonomi,” imbuhe.
  • ntlt.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

19 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    9 2014 Juni
    Mungkin nggawe United Rocket and Space Corporation bakal mbantu ngatasi masalah personel, nyuda kacilakan, nambah tingkat teknologi produksi ... ayo ndeleng kepiye tahap pembentukan ... Asil pisanan bisa ditaksir sajrone telung taun . .. iki minangka periode minimal kanggo perusahaan skala gedhe lan teknologi dhuwur.
    1. +1
      9 2014 Juni
      Kutipan saka silberwolf88
      Mungkin nggawe United Rocket and Space Corporation bakal mbantu ngatasi masalah personel, nyuda kacilakan, nambah tingkat teknologi produksi ... ayo ndeleng kepiye tahap pembentukan ... Asil pisanan bisa ditaksir sajrone telung taun . .. iki minangka periode minimal kanggo perusahaan skala gedhe lan teknologi dhuwur.


      Kepiye carane JSC bisa ditindakake ing industri roket lan ruang angkasa?!
      Uni Soviet, contone, nanggulangi tanpa wong-wong mau.

      Seven Enterprises bakal diowahi saka Federal State Unitary Enterprise menyang OJSC: Space Center dijenengi sawise Khrunichev, NPO dijenengi sawise Lavochkin, Riset lan Pusat Produksi kanggo Otomasi lan Instrumentasi dijenengi sawise Pilyugin, Institut Riset Ilmiah Teknik Mesin, Biro Desain "Arsenal", Scientific Institut Riset Microdevices, Asosiasi Ilmiah lan Produksi "Geofisika".


      wiki.ru/sites/kosmonavtika/id-news-488333.html


      Ana kedadeyan liar ing negara kasebut ...
  2. pink
    +3
    9 2014 Juni
    Penerimaan militer kudu diuripake maneh ing perusahaan pertahanan ...
  3. dmitrij.blyuz
    +3
    9 2014 Juni
    Masalah ora lara! "Proton" - operator sing paling dipercaya - wis kaping pirang-pirang tabrakan? Versi sabotase lagi dikembangake. Aku condong menyang iki.Ana acceptance militèr, nanging, ketoke, ora ngendi iku kudu.
    1. +3
      9 2014 Juni
      PPC ... Kudu nyolong kurang ... Dheweke nulis kabeh minangka KECAKAAN ... !!! Saboteur...!!!
    2. +2
      9 2014 Juni
      Kutipan saka: dmitrij.blyuz
      Versi sabotase lagi dikembangake


      kemungkinan sembarang sabotase sak Déwan saka kendaraan Bukak ora luwih saka 1%, lan 99% rampung sloppiness lan irresponsibility rampung biasa, gegandhengan karo penipuan ing komponen dening Managers ora jujur. Alesan sing padha disuarakake nalika kacilakan ing 2012. karo satelit Yamal, bantalan turbopump uga mabur mung ing booster Breeze-M. Yen iki pancene versi lan dudu alesan kanggo umum, banjur ana perkawinan sistemik utawa komponen tangan kiwa. Nanging, iku bakal terus yen, kaya ing jaman Soviet, padha ora tiba ing sengaja sabotase utawa sabotase. Miturut cara, mung ora ana sabotase ing KUHP Federasi Rusia, amarga sawise runtuh USSR, pengkhianat nasional omong kosong langsung mbatalake artikel 58 saka KUHP RSFSR sing disengiti (sabanjure (Artikel). 69 saka KUHP RSFSR) Lan mulane ora ana sabotase ing undang-undang Rusia, lan ora ana tanggung jawab.
      1. +2
        9 2014 Juni
        Stanislav! hi

        Ing paling dhuwur ing fashion ana panemu yen sing utama ora keruwetan paukuman, nanging ora bisa dihindari. Dadi aku pengin padha manggon ing wilayah karo buruh tamu lan bandar narkoba, diobati ing klinik-klinik kabupaten, menyang toko biasa lan liya-liyane. Lan aku setuju kanggo publicly ngukum keluhan sing: rudo pekso, bandit, maling, loafers ing kantor omah lan liyane. Ing sawetara sasi, PDB lan DAM bakal nyadari yen para filsuf bener karo panemu sing nemtokake kesadaran. Sing ora tanggung jawab nyebabake indifference lan kejahatan anyar. Sing, kaya ibuku biyen: "Pekerjaan tipis padha karo nyolong."

        Lan pratelan sing ora ana sing bisa diandelake lan sampeyan kudu nandhang iki kanggo wong miskin lan bajingan. Aku ngerti luwih saka siji conto nalika pimpinan anyar wool loafers / maling lan sijine maju normal saka ngisor. Lan ora ana apa-apa, kanthi kabijakan tartamtu, bajingan sing diusir malah wedi ngucapake tembung. Apa sing kita duwe? Apa Serdyukov, Chubais, Popovkin lan liya-liyane kudu dikunjara lan demonstrasi rakyat bakal diwiwiti kanthi dhukungan? Utawa apa Zurabov lan Livanov bakal kerja luwih elek? Ora anjir! Saben uwong bakal ngerti yen wektune wis teka kanggo mangsuli tumindake dhewe!

        Iku ora kanggo apa-apa sing Gusti ing Pethel Injil liwat kaca sing bakal kudu njawab kanggo kabeh!
    3. 0
      9 2014 Juni
      Nanging ora ana sing ditampa negara, ing taun 90-an dheweke nolak, kanthi dekrit saka kono.
    4. 0
      9 2014 Juni
      Ya, lan deversion gampang banget kanggo nindakake, sampeyan mung kudu mbayar sapa wae sing mbutuhake lan nyetel mesin wiwitan supaya apa sing kedadeyan, apa sing kedadeyan. Sawise kabeh, peluncuran komersial sabanjure ditindakake tanpa kesalahan. Lan siji iki karo satelit militer tabrakan.
  4. 0
    9 2014 Juni
    Sampeyan bisa ndeleng manawa ana masalah ing wiwitan. Ya, bangga prestasi Soviet ...
  5. +5
    9 2014 Juni
    Pranyata menarik karo Proton. Kita miwiti kabeh satelit lan ora ana apa-apa, padha mabur. Sanalika kita miwiti dhewe, disambungake karo industri pertahanan, padha tiba tanpa tekan. Apa sampeyan ora bisa ndeleng hubungane karo sabotase sing disengaja? Utawa buruh industri sing pangkat dhuwur ora bisa dipriksa akun asing lan real estate?
  6. 0
    9 2014 Juni
    Inggih, nalika pungkasanipun nindakaken prakawis ing industri antariksa, ora ana kekacoan kaya ing taun-taun pungkasan, dheweke mandheg nindakake pakaryan ruang angkasa, dheweke wiwit ngethok dana anggaran sing dialokasikan kanggo pangembangan industri ruang angkasa.
    1. N.Zero
      0
      9 2014 Juni
      Kutipan saka: A1L9E4K9S
      Inggih, nalika pungkasanipun bakal nggawe prekara ing industri angkasa, ora ana kekacoan kaya ing taun-taun pungkasan

      Ana masalah ing industri pertahanan lan industri roket lan ruang angkasa.
      Industri punika inovatif, Komplek, mulane .. padha, lan bakal.
      Personil kudu ora mung dilatih, nanging uga kudu mbayar kanthi cekap.
  7. +4
    9 2014 Juni
    Lan nalika gaji buruh ing ngisor normal ing negara (ora minimal utawa rata-rata, nanging nyata, ing ngendi sampeyan bisa manggon, lan ora ana), mung banjur kita bisa ngomong bab terobosan nyata. Lan, liyane "nangis ing rompi." Ora ana jinis pigura. Manajemen ala. Ya, mbayar kanthi apik. Njaluk pemenuhan syarat legal (Aku nandheske LEGAL) kanggo organisasi produksi lan kinerja karya. Lan bakal ana "liburan ing dalan sampeyan." Lan supaya "manajer efektif" anyar bakal teka, bakal nggawe syarat perusahaan anyar kanggo personel, diundhuh saka Internet lan ditulis minangka cithak biru saka perusahaan Barat, sing ora bisa dingerteni wong Rusia. Lan rampokan anyar astronautika kita bakal diwiwiti. Sampeyan kudu bisa, ing basa Rusia, kadhangkala nganggo sawetara jinis ibu utawa kethokan, nanging ing RUSIA, lan karo kita kabeh ana ing cara Barat. Ora ana sing bisa ditindakake, aku yakin, yen sampeyan ora ngasilake sistem kontrol sing sadurunge. Ngapikake, ya, nanging terus wuta - kaya ing Kulon - iki cara kanggo ora ono. Buruh kita duwe mentalitas sing beda lan sikap urip sing beda.
    1. 0
      9 2014 Juni
      Sampeyan pancen bener
  8. Vovanishche
    0
    9 2014 Juni
    Miturut sapa, Cossack mishandled lungguh ana lan melu sabotase, plus razdol.by, kene rudal tiba. Langkah-langkah sing angel dibutuhake.
  9. 0
    9 2014 Juni
    Kutipan saka silberwolf88
    Mungkin nggawe United Rocket and Space Corporation bakal mbantu ngatasi masalah personel

    Lan kanca-kanca aja lungguh ........ Ora ana pangertèn ing perusahaan lan asosiasi iki! Nalika pemain tartamtu, proyek tartamtu, nampa kaping pirang-pirang kurang dhuwit kanggo hard karya dibandhingake karo kabèh maya inspektur lan pengontrol, ora bakal ana pangertèn! Kanggo saben karyawan, ana puluhan inspektur sing dibayar luwih dhuwur. Iki mung bisa kanggo kita.
  10. +2
    9 2014 Juni
    "Masalah sing akumulasi lan banjur dadi kasus pidana ana hubungane karo kualitas manajemen lan kontrol organisasi kerja." ... ana keraguan sing kuat yen kasus kasebut diwiwiti marang pelaku nyata ... ngirim protégés lan accomplices kanggo shkonka ... ora lucu, padha bakal milih switchmen minangka adat.
    Masalahe yaiku Moskow wis narik kabeh sing durung nate ditindakake sadurunge ... ngluwihi Urals padha ninggalake kabeh wong tanpa karya, lan kasunyatane roket tiba ... ing drum ... dhuwit wis ditampa.
  11. StepanovTDSM
    +1
    9 2014 Juni
    Ing 90s, industri wis numpes, saiki bakal njupuk wektu dawa kanggo mulihake.
  12. pahom54
    +2
    9 2014 Juni
    Inggih, kasunyatan bilih kita ngluncurake satelite wong liya, tiba dhewe, dianggep wong akeh minangka sabotase sing disengaja, aku uga ngakoni. Nanging aku elinga carane ing 90s, Tsniimash cedhak Moscow lan NPO Energia (Kaliningrad, Moscow Region, saiki Korolev) wiwit gawé pot I!!! Paling "ilmu lan teknologi-intensif" yaiku prosesor panganan sing kikuk, lan kanthi tangan para pekerja lan insinyur sing apik banget !!! Lan bank mbayar gaji, lan ... dhaftar dawa banget. Banjur wong-wong sing mumpuni banget mlayu - sawetara kanggo mbangun pondokan, sawetara kanggo perdagangan bras lan kathok ketat ... Ya, wong-wong padha kaya Russian Lefty misuwur - padha bisa nggawe mukjijat karo tangane dhewe. Dadi dheweke "mateni" ing taun-taun kasebut spesialis kelas dhuwur ing industri ruang angkasa, lan ora ana sing ngganti. Lan sistem latihan buruh kelas ing industri iki uga ambruk, lan ora ana siji lan ora ana siji kanggo nransfer pengalaman lan kualifikasi ... Supaya kita bisa nganggep sing, ora njupuk menyang akun sabotase, industri antariksa Rusia, matur nuwun marang Gusti Allah iku. durung mati babar blas. Aku sing saiki Kepemimpinan negara wis pungkasanipun temen maujud soko lan wis wiwit njupuk sawetara ngukur, nanging maneh, kang menehi kritik dening artikel, iku wis ora kebak temen maujud sing masalah utama industri antariksa Russian ora support financial lan materi (padha bakal. golek dhuwit, ora bakal menyang ngendi wae), nanging tanpa profesionalisme personel dhuwur ing kabeh lantai-rak industri.
  13. prahara1203
    +3
    9 2014 Juni
    Inggih, iku kabeh, nalika wong-wong kuwi ngadeg ing pucuk pimpinan, papan ilang kanggo kita. Pak Komarov ngrusak lan ngedol AVTOVAZ, nanging iki ora cukup, sampeyan kudu menek luwih dhuwur, saiki uga bakal diwiwiti. Iku ala nalika wong incompetitive njupuk setir, banjur makarya ing industri lenga lan gas, sawise dadi direktur umum "AvtoVAZ", saiki dheweke entuk bal roket. Brad wis lengkap. Ing dheweke, dewan direksi ing pungkasan taun nulis bonus kasebut kanggo awake dhewe yen jumlah kasebut dibagi karo jumlah anggota dewan lan suwene 12 wulan, mula saben wulan saben wong ngalahake luwih saka patang lyama ing saindenging jagad. taun, mbokmenawa sepuluh norma dina iya. Lan sing paling menarik yaiku ing taun kasebut ana kerugian ing pabrik, dheweke ngilangi bonus luwih akeh tinimbang bathi tanduran kasebut. Aku wong ngomong karo wong ing konferensi, Aku bakal ngomong sing iku, kanggo sijine iku mildly, ora wong budaya, kang ora ngrungokake interlocutor kang, interrupts, kang mung ngerti kahanan sing kira-kira lickers laporan. Umumé, apa sing bisa rusak, lan apa sing ora duwe wektu, didol menyang wong manca. Miturut jajak pendapat umum babagan alasan ambruk AvtoVAZ, persentase paling gedhe saka jawaban: kekurangan kompetensi kepemimpinan lan manajemen, mula aku kaget banget nalika maca dheweke mutusake kanggo netepake manajemen ing bidang rudal. Produksi dudu dheweke
    1. rsnv
      +2
      9 2014 Juni
      Aku ndhukung, nanging atas jenenge dhewe aku bakal nambah sing manager risak-efisien iki digawa menyang nangani ora mung AVTOVAZ, nanging uga akeh Enterprises related ing industri otomotif. Iki minangka wakil khas tim sing nggunakake Rusia, mula papan kasebut bakal padha karo AVTOVAZ. Saiki ing kuwasa AT ALL POINTS KUNCI ana, kanggo sijine iku mildly, wong INCOMPETENT sing wis tiba ing titik-titik tombol iki kanggo alesan apa wae, nanging ora kanggo KOMPETENSI ing masalah sing padha "ngawasi". Iki STRATEGI GLOBAL !!! gagale negara, mung bisa digawe dening VOLTAGE GIANT saka kabeh masyarakat lan KEPEMIMPINAN ing Panggonan pisanan, nanging ora ana apa-apa ing negara lan ora diramal, mula roket bakal tiba, lan negara bakal luwih rusak.

      (Umpan balik babagan karya ing Pusat Ilmiah lan Praktis Negara Khrunichev http://orabote.net/feedback/list/company/23563)
  14. +1
    9 2014 Juni
    Bukak pisanan saka Angara bakal njupuk Panggonan rauh. Yen kabeh wis apik !!
  15. +1
    9 2014 Juni
    Inggih, wiwit pisanan mung "Energia" mabur luwih utawa kurang biasane (lan malah banjur "muatan" ora pindhah menyang orbit) ...
  16. 0
    9 2014 Juni
    Kutipan saka pahom54
    Inggih, kasunyatan bilih kita ngluncurake satelite wong liya, tiba dhewe, dianggep wong akeh minangka sabotase sing disengaja, aku uga ngakoni. Nanging aku elinga carane ing 90s, Tsniimash cedhak Moscow lan NPO Energia (Kaliningrad, Moscow Region, saiki Korolev) wiwit gawé pot I!!! Paling "ilmu lan teknologi-intensif" yaiku prosesor panganan sing kikuk, lan kanthi tangan para pekerja lan insinyur sing apik banget !!! Lan bank mbayar gaji, lan ... dhaftar dawa banget. Banjur wong-wong sing mumpuni banget mlayu - sawetara kanggo mbangun pondokan, sawetara kanggo perdagangan bras lan kathok ketat ... Ya, wong-wong padha kaya Russian Lefty misuwur - padha bisa nggawe mukjijat karo tangane dhewe. Dadi dheweke "mateni" ing taun-taun kasebut spesialis kelas dhuwur ing industri ruang angkasa, lan ora ana sing ngganti. Lan sistem latihan buruh kelas ing industri iki uga ambruk, lan ora ana siji lan ora ana siji kanggo nransfer pengalaman lan kualifikasi ... Supaya kita bisa nganggep sing, ora njupuk menyang akun sabotase, industri antariksa Rusia, matur nuwun marang Gusti Allah iku. durung mati babar blas. Aku sing saiki Kepemimpinan negara wis pungkasanipun temen maujud soko lan wis wiwit njupuk sawetara ngukur, nanging maneh, kang menehi kritik dening artikel, iku wis ora kebak temen maujud sing masalah utama industri antariksa Russian ora support financial lan materi (padha bakal. golek dhuwit, ora bakal menyang ngendi wae), nanging tanpa profesionalisme personel dhuwur ing kabeh lantai-rak industri.



    Aku uga mikir yen sabotase - satelit kita mesthi tiba kanthi pengecualian langka, mula GLONASS iku liya, ana wong sing wis lungguh ing pabrik wiwit taun 90-an ing soldering Amerika.
  17. 0
    9 2014 Juni
    Dadi yen sampeyan ora nyolong, banjur carane serius wong bakal urip. Apa ora wis gaji, kaya apa, presiden anyar iki mbayangno apa.
    Senadyan tugas menarik iki "nggawe interaksi karo perusahaan" muni dadi samar-samar yen woh-wohan saka "panyiapan" iki paling kamungkinan bakal dikenal saka kasus pidana anyar ing presiden anyar saka URCC. Wong mati, ora suwe korban ujian, "konsumen sing berkualitas", bakal ngganti ing industri, lan malah Soyuz bakal mandheg mabur. Senadyan kasunyatan manawa pedagang swasta cilik saiki wis mulai mabur menyang angkasa, lan kabeh wong ngluncurake roket buatan omah kanthi webcam menyang papan sing cedhak. Ing wektu kita wis diunekake munggah karo divisi dhuwit lan bisa uga miwiti makarya, mabur menyang rembulan wis biaya minangka akeh minangka trip kanggo Turki. Wayah tutup toko iki, duite tambah akeh, kurang akal. Yaiku, mesthine, manajemen seneng, urip sing ayu dadi luwih menarik lan macem-macem.
  18. Roshchin
    +2
    9 2014 Juni
    Aku pengin maca paling ora yen sawetara industri ing negara kita berkembang kanthi progresif, sistematis, tanpa nyolong lan ora tanggung jawab kanggo bisnis. Durung ketemu. Nang endi wae, personel sing duwe pengalaman nyata lunga utawa wis lunga, gajine sing butuh sithik, lan sing ngatur yaiku sing ditunjuk dhewe, tanpa ana hubungane karo asile. Roket, isih saka desain Soviet, nguwasani kanggo rinci cilik, Mudhun liyane lan liyane, lan sing ngatur iku ora tiba ing sembarang cara. Ngerti dhewe "mimpin" lan urip kanggo kesenengan dhewe. Ing endi panguwasa sing relevan nggoleki?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"