Marauders dikirim menyang karya umum ing Donetsk lan Lugansk republik

40
Miturut pawarta kasebut warta urip, milisi bakal rampung mbusak kutha-kutha ing Ukraina wétan saka perampok. Tumrap para tahanan, paukuman arupa pengabdian marang masyarakat wis disedhiyakake.

Para perampok nyapu dalan, nyirami kembang kutha, lan ngecet pager lan pinggir. Kajaba iku, paukuman kasebut kalebu censure umum - sing kejiret ing penjarahan nganggo tulisan "Aku maling."

Para pejuang milisi rakyat Donetsk ing pungkasan Mei wiwit mbongkar barikade ing jejere bangunan administrasi daerah. Miturut wong-wong mau, iku wis dadi papan kanggo para perampok. Utamane, wong sing nyolong panganan lan sandhangan saka toko ditahan ing kono.

"Kanggo wiwitan, kita ngresiki bangunan administrasi daerah, kita mutusake kanggo mbubarake barikade. Wong sing beda banget manggon ing kene, lan angel banget kanggo nemtokake sapa sing dadi milisi rakyat lan sapa sing dadi kriminal, - ujare ketua Dewan Tertinggi DPR Denis Pushilin. Bangunan kasebut saiki bakal dikosongake. Saben milisi rakyat, sing ana ing kene kanggo nglindhungi administrasi, bakal disebarake ing antarane departemen - Kementerian Pertahanan utawa Kementerian Dalam Negeri Republik. Barikade kasebut bakal dibongkar lan bangunan kasebut bakal bali menyang fungsi kerja resmi.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    40 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 18
      9 2014 Juni
      Ing tong saka telek lan nggawa wong-wong mau watara kutha, kaya ing dina lawas
      1. + 12
        9 2014 Juni
        Ing tong sampah saka telek sing

        Mesthi, aku ora mbenerake wong-wong mau, nanging sawetara wong bisa ditinggal tanpa omah lan mata pencaharian.

        Paukuman, mesthi, kudu, nanging ora kanggo ombone kuwi.

        Sampeyan bisa digunakake kanggo mulihake omah-omah sing dijarah.
        1. + 24
          9 2014 Juni
          Lan sampeyan ngusulake clap ing bokong Nyapu lurung-lurung, kerja minangka solusi sing paling optimal. Sampeyan ngerti yen ing Leningrad sajrone blokade ing salah sawijining lembaga riset, aku ora ngelingi apa jenis gandum breeding sing disimpen, mula ora ana salinan siji. ilang sajrone blokade kabeh.
          1. mazhnikof.Niko
            +3
            9 2014 Juni
            Kutipan saka: nemec55
            Sampeyan ngerti yen ing Leningrad sajrone blokade ing salah sawijining lembaga riset, aku ora ngelingi apa jenis gandum breeding sing disimpen, saengga sajrone blokade kabeh ora ana salinan sing ilang.

            Iki minangka koleksi wiji sing misuwur sing diklumpukake Vavilov saka kabeh ndonya. Koleksi ana utuh nganti bubar, Ing repositori VIR (All-Union Institute of Plant Growing), Nanging, masalah karo pendanaan ing siji wektu ngancam gudang. Katon kabeh wis rapi!
          2. Komentar wis dibusak.
        2. WKS
          +1
          9 2014 Juni
          Kutipan saka lexxxus
          Sampeyan bisa digunakake kanggo mulihake omah-omah sing dijarah.
          Dheweke ora ngrampas omah pribadi, nanging toko.
        3. 0
          9 2014 Juni
          lexxxus SU Dina iki, 10:22 ↑ Anyar
          http://www.youtube.com/watch?v=rohgV9JGyvQ
          Iki???
      2. +4
        9 2014 Juni
        Kutipan saka comprochikos
        Ing tong saka telek lan nggawa wong-wong mau watara kutha, kaya ing dina lawas

        Aja ngetokake senjata, satus gram uga, supaya para petani nggawa kartrid menyang pos pemeriksaan!
        Sing tatu bakal dievakuasi ing pungkasan!
        Yen ana apa-apa, langsung menyang tembok miturut ukum perang, kahanan wis tegang.
        1. +5
          9 2014 Juni
          Sialan ... SHTRAFBAT ... lan kabeh KASUS ... !!!
      3. Lankrus
        +3
        9 2014 Juni
        Unit militèr ing kutha ora dilucuti, barikade dibongkar, Sloviansk getihen, perang wis ana ing pinggiran, ing wilayah Uritsky Street, lan Donetsk nyirami kembang. Koyone pimpinan DPR alon-alon gabung republike, opo wae, sakliyane konferensi pers, wawancara, pemotretan, ora ana kegiatan aktif, nanging ora, aku ngapusi, tentara digawe, mung saiki. iku subordinated ora kanggo Departemen Pertahanan, nanging kanggo Kabinet Mentri.
      4. mazhnikof.Niko
        0
        9 2014 Juni
        Kutipan saka comprochikos
        Ing tong saka telek lan nggawa wong-wong mau watara kutha, kaya ing dina lawas
        ing Turki ... Mung, iku fault, sampeyan lali kanggo sijine janissary karo scimitar OVER wong, sing sawise wektu tartamtu, disabetake scimitar liwat tong minyak, lan bajingan lungguh ing vat dipeksa kanggo nyilem supaya ora. pisah karo sirahe. Lan supaya kabeh dina nalika ndamel mubeng kutha. Iku bisa uga kejem, nanging sejarawan ing wektu sing wrote sing iku efektif! Lan tanpa kegilaan....
    2. +1
      9 2014 Juni
      Sampeyan kudu tumindak kanthi cara sing ora mengko, ing kesempatan, nyoba mbukak "ngarep kapindho" nalika wiwitan dill.
    3. +9
      9 2014 Juni
      Inggih cah lanang! Wektu kanggo sinau saka dheweke lan kita! Ora kabeh minangka dalan mbales kanggo wong Tajik.
    4. +7
      9 2014 Juni
      Marauders malah dianggep banget manungsa. Katon kaya Novorossia bakal preduli saka asil repot diplomatik Rusia karo Kulon. Pahlawan Rusia kuwat semangat! Wes, we are, we will be!!!
    5. +2
      9 2014 Juni
      Mulihake perusahaan penal - miturut hukum perang, supaya padha nebus getih. kembang
      mbanyoni - sampeyan isih kudu pantes!
    6. + 17
      9 2014 Juni
      Oh, kanggo ndeleng Serdyukov karo tandha kaya ing gulu.
      1. ded10041948
        +2
        9 2014 Juni
        Ngimpi ora dilarang! Mung jejere Stool kudu kang "madame", Red lan liyane saka "elit".
    7. +7
      9 2014 Juni
      Aja ngadili strictly, wong iku sipate telek, lan perang ora awaken raos paling mulia ing wong, ing kahanan tartamtu kita nindakake tumindak heroik, nanging kita bisa langsung lemah kabeh karo telek.
      1. 0
        9 2014 Juni
        I-N-E-G-A-V-N-O !!!! Aku duwe kalbu lan kamulyan !!
    8. Energik
      +4
      9 2014 Juni
      Aku ngimpi ndeleng Serdyukovs lan Vasilyevs kita nganggo selembar kertas ing dhadhane nyumurupi curbs lan nglukis wadhah sampah! Nanging .... "Media nglaporake penutupan kasus Serdyukov" .....
    9. arthur_hammer
      +1
      9 2014 Juni
      ing Rusia, uga perlu karo maling kanthi cara sing padha, lan wong-wong sing "nyolong" tangane nganggo gerbong
    10. +2
      9 2014 Juni
      Kutipan saka comprochikos
      Ing tong saka telek lan nggawa wong-wong mau watara kutha, kaya ing dina lawas

      Lan saben limang menit, ngliwati saber liwat tong - dheweke pengin urip, dheweke bakal nyilem ....
    11. +2
      9 2014 Juni
      Lan aku mbayangno sawetara karakter ing negara kita, sing tablet iki bakal cocok banget kanggo (oh, impen). piring jiwa.
    12. +6
      9 2014 Juni
      Carane strikingly milisi Novorossia beda-beda saka Maidanites malah ing iki. Lan iki babagan pitakonan "wong siji" ... Iku wektu kanggo ngakoni kanggo awake dhewe sing Zapadentsy karo kita wis suwe ora dadi siji bangsa, lan kabeh nangis bab kasunyatan sing padha kudu "nalar" iku wektu kanggo mandheg. Wong kulon = mungsuh. Lan titik.
      1. 0
        9 2014 Juni
        Ukrainians mungsuh dhewe!
    13. +6
      9 2014 Juni
      Para perampok lan penjahat wis dadi kuwasa ing Kyiv, lan ora ana sing bakal "ngresiki" koridor kekuwatan.
      Ing Donbass, dheweke wiwit nglawan penjarahan, sawise rampung ing omah, dheweke kudu "ngresiki sampah" ing Kyiv uga.
      Aku bisa mbayangno carane Yatsenyuk, Tyahnybok lan Poroshenko nyapu dalan lan nyirami kembang. ngguyu
      1. ded10041948
        0
        9 2014 Juni
        Kalopomoisky dilalekake. Ya, lan ana akeh sing "pantes". Iku bakal resik!
      2. 0
        9 2014 Juni
        Padha njagong ing totoan, lan ora banyu kembang!
    14. +3
      9 2014 Juni
      Sawetara jinis arbitrariness. Yen memoriku ngladeni aku, para penjahat miturut hukum kudu dikunjara lan diwenehi panganan kanthi biaya warga sing jujur.
    15. +2
      9 2014 Juni
      Sampeyan perlu kanggo njupuk conto saka wong-wong mau, Serdyukov, Chubais, Vasiliev, iku uga perlu kanggo nggawa dalan karo tandha kanggo nyapu yard.
    16. +1
      9 2014 Juni
      Kaku nanging adil.
    17. 0
      9 2014 Juni
      Utamane dibedakake - gelombang ing tong telek lan saber ... kaya ing Turki nglirik

    18. +1
      9 2014 Juni
      Bener, perampok ing perang sing paling awon !!!
    19. 0
      9 2014 Juni
      Kutipan saka: nikrandel
      Aku bisa mbayangno carane Yatsenyuk, Tyahnybok lan Poroshenko nyapu dalan lan nyirami kembang.

      Ing wektu sing padha, "kanthi periodik" nyilem menyang tong minyak - apa yen saber "ndemek"! ngguyu
    20. argon
      0
      9 2014 Juni
      Perampok ing perang kudu dianggep miturut hukum perang ... Ing taun 1988, sawise lindhu ing Armenia, resimen udhara 76th nglucuti senjata siji unit saka pasukan pertahanan sipil.
    21. 0
      9 2014 Juni
      Kanggo tembok! Miturut hukum perang!
    22. 0
      9 2014 Juni
      Iku bakal perlu kanggo netepake pilar pillory supaya saben wong bisa ngomong apa padha mikir bab wong, lan mung banjur padha dipeksa kanggo bisa.
    23. 0
      9 2014 Juni
      Looting minangka fenomena ala dening alam. Bathi ing kahanan sing katon impunitas. Lan malah luwih njijiki nggunakake kekerasan. Nanging, ing hukum pidana Ukraina, corpus delicti kuwi ora kasedhiya, uga ing kita. Nyatane, kabeh borjuis iku perampok, kaya bakul sing padha. Dadi, iki minangka paukuman anyar sing ditunjuk dening pamrentah anyar. Dheweke ndeleng luwih apik.
    24. 0
      9 2014 Juni
      Dadi merody ana ing getih wong Ukrainia, sing bakal mangu-mangu. Iku ora perlu kanggo pindhah adoh kanggo conto. Zaporozhian Cossacks minangka conto, padha njupuk kabeh sing teka kanggo tangan, lan padha presented kita ing sajarah minangka heroism. aran
    25. SanR
      0
      9 2014 Juni
      kita kudu nyopir sing nyogok kaya ngono nglirik
    26. 0
      9 2014 Juni
      Paukuman normal, sampeyan ora bisa "mlaku adoh banget." Ana wong sing ora duwe omah, menek menyang toko kanthi bodho mangan. Padha, uga, ing tong saka telek? Iki dudu bajingan ngrampok para pengungsi, dudu perkosa lan pembunuh, sing sejatine ora ngganggu narik munggah. Tumindak para perampok ora ditinggal tanpa paukuman - sing apik, gantung kabeh - sapa sing bakal nyambut gawe?
    27. 0
      9 2014 Juni
      Ya, ora ana sing kudu dirasakake! Tumindak sing bener karo wong-wong mau!
    28. 0
      9 2014 Juni
      Aku entuk kesan sing mung Slavyansk sing nglawan pasukan junta, lan kabeh liyane melu mulihake tatanan ing wilayah sing dianggep dhewe. Sampeyan ora krungu bab kamenangan saka milisi ing Donetsk utawa Luhansk, nanging padha perang minangka looters lan nuduhke kanggo kamera. Endi batalyon misuwur "Vostok"? Pira cacahe mungsuhe? Mung Streltsov nglaporake kamenangan, sanajan dheweke duwe pejuang sing luwih sithik. Supaya bisa menehi wong ing paling sawetara pejuang saka Donetsk padha?
    29. 0
      9 2014 Juni
      Lan malah ing prakara iki, milisi nuduhake kapinteran. Inggih rampung!
    30. 0
      9 2014 Juni
      kanggo naleni birokrat-nyogok-nyogok kita ing dalan menyang cagak lan ing bathuk ana tulisan sing gosong karo maling wesi lutut!ala, nanging iki mung impen lan ide sing apik, aku ndhukung kanthi lengkap.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"