Angkatan Laut Rusia ora pengin nampa korvet Stoyky

62
Miturut pawarta kasebut warta nord, Angkatan Laut Rusia ora gelem nampa korvet Stoyky, sing dibangun ing galangan kapal Severnaya Verf ing St.

Korvet produksi katelu "Stoykiy" mesthine dadi bagéan saka Baltik armada. Nanging, tanggal 28 Mei, Panglima Angkatan Laut Rusia, Wakil Laksamana Viktor Chirkov, ora gelem nandhatangani tumindak nampa lan transfer kapal sing regane 13 milyar rubel.

"Panglima Agung nampa informasi yen ana masalah karo sawetara sistem radio-elektronik ing kapal sadurunge proyek iki. Mulane, Panglima Agung mutusake kanggo nundha penandatanganan tumindak kasebut nganti masalah kasebut diilangi. , "ujare sumber ing United Shipbuilding Corporation sing diduweni negara.

Corvette "Stoykiy" dilengkapi sistem rudal anti-pesawat paling anyar "Polyment-Redut". Ing 2012, tes sistem pertahanan udara kudu dibatalake amarga geni ing korvet serial pisanan "Savvy". Miturut sawetara pembuat kapal, masalah karo sistem rudal anti-pesawat bisa nyebabake penolakan saka panglima utama.
  • http://nord-news.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

62 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -3
    9 2014 Juni
    Aku malah ora ngerti arep ngomong apa... Nyuwuntenan kickbacks maneh?!
    1. + 61
      9 2014 Juni
      Kutipan saka siberko
      Aku malah ora ngerti arep ngomong apa... Nyuwuntenan kickbacks maneh?!

      Ing mratelakake panemume, ing nalisir, yen ana rollback (ing tingkat dhuwur), padha bakal langsung nampa!
      Kayane ora muspra yen Shoigu didadekake menteri!
      1. -12
        9 2014 Juni
        dheweke ora mundur, lan ora mlebu, dudu dheweke, mesthi, nanging wong saka komisi ... mulane para pelaksana kontrak ora seneng ...
      2. + 28
        9 2014 Juni
        Iki dudu kickback, iki kekurangan lan kudu diilangi. Iku isin sing iki kapal katelu, lan masalah isih ana!
    2. + 17
      9 2014 Juni
      Yen ana kickbacks, kabeh wis rampung sepi. Lan iki skandal kuwi - saiki padha bakal mriksa sing ngaco munggah ngendi.
      1. 0
        9 2014 Juni
        Kutipan saka NastyPirate
        Yen ana kickbacks, kabeh wis rampung sepi. Lan iki skandal kuwi - saiki padha bakal mriksa sing ngaco munggah ngendi.

        Dadi, supaya ora ana wong, ing endi wae, sing bakal nyolong apa wae sing diragukan banget! Nanging sampeyan bener, swara ing kasus kaya mengkono ora cocog!
      2. +7
        9 2014 Juni
        Kutipan saka NastyPirate
        sing ngaco ngendi.

        Cetha sing - subkontraktor, sing nggawe elektronik. Elektronik minangka wayahe sing paling lara ing produksi meh kabeh cabang kompleks industri militer.
    3. +4
      9 2014 Juni
      Aku ora apa-apa. Dukun sethitik lan nampa!
    4. + 12
      9 2014 Juni
      Praktek umum yen kekurangan kasebut dicethakake sajrone operasi, sawise ngilangi kekurangan kasebut, korvet bakal ditampa.
    5. Edward
      +1
      9 2014 Juni
      apa wis nandhang saka sampeyan liberalisme. ora preduli apa kedaden, ora preduli sing kentut ngendi wae, kickbacks ing ngendi wae. ayo ngaso
  2. + 24
    9 2014 Juni
    Miturut sawetara pembuat kapal, masalah karo sistem rudal anti-pesawat bisa nyebabake penolakan saka panglima utama.


    Dheweke nindakake perkara sing bener sing ditolak, kita ora butuh kuantitas, nanging kualitas.
    1. +6
      9 2014 Juni
      Putin bubar ujar manawa industri pertahanan kita bakal mboko sithik saka kuantitas menyang kualitas.
    2. +3
      9 2014 Juni
      Ora temenan. Kabeh padha, jumlah lan kualitas sing dikarepake prajurit !
  3. +8
    9 2014 Juni
    Muga-muga dheweke bakal ngelingi lan nampa! hi
  4. +4
    9 2014 Juni
    Bagean optimisme isih ana: masalah bakal diatasi, ing wektu sing padha, yen sampeyan ngerti babagan masalah sadurunge, kenapa sampeyan ora ndandani sadurunge ditampa ???
    1. +3
      9 2014 Juni
      Quote: Ireng lan kuning
      Yagene dheweke ora ndandani sadurunge ditampa?

      Minangka tansah - Mungkin kulo. Lan ing umum - wayahe kerja biasanipun. Corvette - ora shovels, padha bakal ngilangi, Mugi.
    2. +1
      9 2014 Juni
      Amarga padha ngarep-arep bakal pas karo tanggal ulang taun, dina Armada Baltik, Adhuh, kita isih duwe pakulinan bodho kanggo nampa kapal ing preian penting, jendhela klamben banyu murni, mesthine .... Dheweke pengin nyerahake kapal, lan nutup komentar mengko sak operasi. Nanging saiki padha miwiti kampanye perang sistem iki. Padha ngomong Chirkov bengok-bengok dadi hard ana sing windows meh miber metu.
      1. +3
        9 2014 Juni
        Kutipan: Anton Gavrilov
        Dheweke ngomong yen Chirkov bengok-bengok kanthi keras nganti jendhela meh mabur.

        Bener!
      2. +2
        9 2014 Juni
        Kutipan: Anton Gavrilov
        Dheweke ngomong yen Chirkov bengok-bengok kanthi keras nganti jendhela meh mabur.
        Ora melu, aku ora ngerti. TAPI! Yen kabeh dadi apik, Redoubt gagal target, kabeh bisa ditindakake kanthi bener - kenapa bengok-bengok!? Viktor Viktorovich, Laksamana apik-apik, pengalamane, nanging rudeness (kaya wong self-respecting) ora nampa. Lan kene: mlebu, nanging mlebu omong kosong sing padha slip, nanging ora bisa biasane. Ing kene, sapa wae, ora malah Panglima (kapal penggedhe senior), bakal nguwuh saru. Aku dhewe ora ndeleng kahanan sing beda, amarga aku rada kenal karo "wong sing melu kasus kasebut".
        1. 0
          10 2014 Juni
          Duc Redoubt ora gagal target saka kapal iki! Kabeh iku individu ing saben kapal. Aku mbaleni maneh, ana komentar unclosed, lan paling kamungkinan ora karo REV, paling kamungkinan padha ora duwe wektu kanggo nggawa soko kanggo pikiran. . Kuwi merga wong-wong mau ngomong yen kabeh wis tertib, nanging jebule malah mbengok-mbengok, nanging umume ya padha ngomong yen dheweke kuwi wong sing tenang lan tenang, mung wektu iki dheweke pancene. nesu + ana uga ngomong babagan 22350 .... Ing kene sampeyan duwe alesan kanggo nesu kasebut, lan bisa dingerteni banget ....
  5. +2
    9 2014 Juni
    Masalah karo Polyment utawa apa?
    1. +3
      9 2014 Juni
      ya ora ana, ora pas. furke dipasang, nanging iki ora cukup kanggo panuntun dhumateng dipercaya saka 9m96m standar.
  6. +1
    9 2014 Juni
    Off topik, video dina iki, Odessa. Ora komentar durung.........
    pembunuh kasebut ditahan House of Trade Unions 9 06 2014
    https://www.youtube.com/watch?v=w7ELnGLeL1o
  7. 0
    9 2014 Juni
    Iku jenis sedih, kita ora bisa nindakake tanpa marriage.
    1. +2
      9 2014 Juni
      Apa sampeyan isih percaya ing "kualitas super" Barat? muspra, ora ana sing kerja tanpa nikah! (Aku ketemu, ing karya, karo industri penerbangan borjuis - masalah padha karo kita. Mung padha ngatasi iku sethitik luwih cepet.) Dadi alur kerja normal kanggo nemokake inconsistencies, ngilangi, mriksa, saiki kanggo customer, etc. eseman
    2. Komentar wis dibusak.
    3. 0
      9 2014 Juni
      Tanpa marriage, iku ora nindakake ANYwhere. Dolanan elektronik Jepang uga rusak ... Sing utama yaiku nemokake lan ndandani kanthi tepat. Dadi ora ana sing kritis.
    4. +3
      9 2014 Juni
      Kutipan saka tormazok
      Iku jenis sedih, kita ora bisa nindakake tanpa marriage.

      Iku dudu perkawinan, nanging sistem sing durung rampung. Nikah saka prodhuk pabrikan ora medeni, nanging cacat ing sistem minangka jamb desainer, luwih elek ...
      1. +1
        9 2014 Juni
        Kutipan saka Nayhas
        Iku dudu perkawinan, nanging sistem sing durung rampung. Nikah saka prodhuk pabrikan ora medeni, nanging cacat ing sistem minangka jamb desainer, luwih elek ...

        Posisi sing bener. Ing 22350 ora ana "Polyment-Redoubt". Poliment minangka radar kapal (multifungsi!) Kanthi HEADLIGHTS! Lan tinimbang iku stands "Furke-2". Low-power, lan, aku pracaya, kurang kawin karo BIUS. Iki ndadékaké kanggo kasunyatan sing sinyal dibayangke saka target ora cukup kanggo seeker semi-aktif (kaya ing S-200), supaya tugas kanggo nggawa 9M96M SAM kanggo D kanggo nangkep wong golek aktif rudal. Miturut cara, iku 2-saluran: AGSN + IR. Kerjane ing jarak cendhak, nanging ora muter ing 100-120 km - ana breakdown ing ngiringan, rudal ora tekan wilayah target. GOS roket kasebut rada ringkih, lan uga ora ana gandhengane karo target. Ing 2012, 3 tembak ditindakake: 2 saka kapal, 1 saka peluncur pesisir. Kabeh ora kasil. Banjur infa liwat: 2.06.14 kasil murub saka "Smart". Aku lagi nonton video. Ing latar ngarep ana radar (telemetri) sing arah banget kanggo nglacak paramèter target. Nyatane, iki minangka "lampu telusuran" saka Badai. Apa rudal target? Ya, kabeh padha "Riyat" (modernized P-15) karo RCS bab 2 sq.m. Lan Harpoon ?, nanging tanpa lampu latar? Lan aku dadi sedhih. Banjur informasi babagan BIUS teka ing wektu ...
        Nanging ana liyane sing kuwatir. ZUR 9M96 lan 9M100 minangka basis saka S-400 lan Reduta. Frigate pr.22350 biaya 400 yuta dolar. "Galangan kapal Utara" kudu mbangun 6 unit. ing 2020. Kita kudu nggawe sistem supaya "dhuwit mudhun", kaya "bir tanpa vodka", ora bisa. IMHO.
  8. 0
    9 2014 Juni
    Apa iku - padha swelled dadi akeh dhuwit, nanging ana sawetara masalah ?! Biyen ana kontrol sing ketat, kesalahan bisa nyebabake pati ing perang !!! Iki kabeh tonggak sejarah "Serdyukovsky".
  9. +4
    9 2014 Juni
    Kutipan saka saag
    Masalah karo Polyment utawa apa?

    Inggih, paling kamungkinan, och iku tega sing masalah durung ditanggulangi.
  10. +6
    9 2014 Juni
    Supaya dheweke terus kerja kanthi cara sing lawas: Sing utama yaiku mlebu sertifikat panampa, banjur, miturut jaminan, kita bakal nyoba ngilangi kabeh.
  11. +4
    9 2014 Juni
    Ana sing bosok ing Kerajaan Denmark. (Dusun)

    Wektu kanggo ngatur debriefing, ana masalah ing kapal sadurunge, sing anyar ora didandani sadurunge, KENAPA?
    1. +2
      9 2014 Juni
      Kutipan saka herruvim
      KENE?

      Amarga .... Aku dikirim dina liyane ing "cabang babagan Mistrals" ...
  12. +6
    9 2014 Juni
    Foto ing header ora pas wektune.





    Dijupuk saka bastion-karpenko.ru
  13. +1
    9 2014 Juni
    Kabeh kekirangan kudu diilangi dening kontraktor, iki mesthi kedadeyan, lan ing saben wektu kontraktor nindakake iki kanthi wegah banget.
    1. +1
      9 2014 Juni
      Lan ora ana sing bisa sukses tanpa cacat - wayahe kerja normal.
  14. +3
    9 2014 Juni
    Inggih, Pak Rogozin, nuduhake kanthi tumindak, sampeyan ngerti carane ora mung nganggo basa lan nindakake perang rahasia ... Kita ora takon maneh, nanging nuntut.
    1. N.Zero
      +1
      9 2014 Juni
      uga, saiki dheweke ana ing tangane logaritma njupuk garis ...
      lan, ngetung kabeh cacat ing corvette! wassat
  15. +1
    9 2014 Juni
    "Panglima Agung nampa informasi yen ana masalah karo sawetara sistem radio-elektronik ing kapal sadurunge proyek iki. Mulane, Panglima Agung mutusake kanggo nundha penandatanganan tumindak kasebut nganti masalah kasebut diilangi. , "ujare sumber ing United Shipbuilding Corporation sing diduweni negara.

    Wah, oke, informasi tekan... Lan kahanan uga katon tekan - Komandan-in-Chief wis katon tumindak acceptance, kang mbokmenawa wis liwati Bunch saka persetujuan ing kabeh kedadean ngisor.
    Sing. saben wong sing perlu ngerti bab jamb (malah, kang dadi metu, Panglima-in-Chief) lan Nanging sijine tumindak kanggo tondo asto saka First.
    Ing departemenku sing wis sipil, pitakonan saka kantor kejaksaan bakal muni kaya mangkene: "Pinten sampeyan, pejabat warga, tampa saka kontraktor kanggo tandha tangan sampeyan?"
    Skema iki prasaja: Aku nampa rollback, mlebu, lan dikirim. Apa, sing pisanan ora mlebu? Oh, pichalka ... Nanging aku nindakake tugasku, mula aku ora bakal mbalekake babosiki ...
    1. 0
      9 2014 Juni
      Kutipan: Moore
      Lan kahanan uga katon wis tekan -

      Wis teka, Shoigu nyoba mbusak Oboronservis saka "tangan" Rogozin ... Dheweke, mulane, ora pengin kelangan "feeder kaya ngono" lan "diwiwiti ..."
      Sayange, saiki sampeyan ora perlu mikir babagan "palung pakan" ... Ora wektu.
    2. -1
      9 2014 Juni
      Tembung kunci:
      Apa ing sadurunge kapal proyek iki duwe masalah karo sawetara sistem elektronik.

      Yaiku, ana masalah karo iki?
      Mungkin langkah iki mung kanggo meksa pabrikan kanggo ngilangi kekurangan ing kapal sing wis diadopsi.
  16. papavam62
    +3
    9 2014 Juni
    Kabeh bener! Kapal kasebut kudu digawa kanthi lengkap. Ing Uni, lan malah sawise ambruk, padha ditampa karo imperfections, ora digawa menyang atine, lan banjur padha sijine menyang operasi kanggo dangu, utawa mung digawa karo bobot mati. Yen sampeyan butuh conto, aku bakal menehi.
  17. + 23
    9 2014 Juni
    Corvette "Stoykiy" dilengkapi sistem rudal anti-pesawat paling anyar "Polyment-Redut"

    Dear penulis, kenapa sampeyan nganggep kasunyatan kanthi bebas? Ora ana "Polyment-Redoubt" ing "Resistant".
    Kasunyatane, ana sistem rudal anti-pesawat Redut. Kene dipasang ing corvette. Lan kompleks iki nggambarake, aku ora wedi karo tembung iki, revolusi tartamtu ing sistem pertahanan udara kapal domestik
    Meh kabeh sistem pertahanan udara sing dipasang ing kapal ing USSR lan ing Federasi Rusia dilengkapi rudal kanthi printah radio utawa panuntun dhumateng semi-aktif. Punika padha "tenang" ing karusakan saka project 956, contone, utawa "Benteng" saka cruisers rudal kita - ana rudal ing seeker semi-aktif. Iki tegese rudal kasebut mbutuhake radar khusus kanggo madhangi target kasebut. Komplek kasebut kaya mangkene - radar tujuan umum ndeleng mungsuh, radar iluminasi njupuk kanggo ngiringan, sinar sing dibayangke saka target nyekel pencari rudal.
    Nanging "Redoubt" nduweni sistem pertahanan rudal kanthi pencari aktif, yaiku. Ing sirah sistem pertahanan rudal ana mini-radar sing bisa ndeteksi lan nangkep target udhara dhewe - iki luwih trep, nanging ana uga masalah - AGSN relatif ringkih lan kanggo panangkepan sing dipercaya kudu ditindakake. digawa menyang target kanggo 10-15 kilometer. Tugas iki kudu ditindakake kanthi radar tujuan umum
    Akibaté, "Redoubt" kudu kaya iki - radar tujuan umum ndeleng target, rudal diluncurake, radar nggawa rudal menyang jarak 10-15 km saka target, AGSN nguripake, nyekel target lan skiffs iku.
    Dadi, khusus kanggo sistem pertahanan udara Redut, stasiun radar tujuan umum, Poliment, dikembangake. Iki minangka radar anyar, modern lan kuat banget, bisa nglacak target udara, misil sing diluncurake, mbenerake penerbangan rudal kita dhewe - umume, kabeh kaya sing ana ing omah paling apik ing London lan Paris :) Lan saiki Komplek radar anyar lan sistem pertahanan udara anyar diarani "Polyment-Redut"
    Nanging sakperangan alesan "redoubt" ditumpuk ing ndhuwur corvette. Lan ora ana "Polyment" ing korvet, ana radar tampilan umum - "Furke" sing ringkih, sing ora ana sing bisa diasah ing kontrol misil. Iki ngendi dheweke gagal.
    1. +2
      9 2014 Juni
      Matur nuwun, intelligibly, aku krungu malah sadurungé "Furke" ora narik karya bebarengan karo "Redoubt". Lan ing "Gorshkov" padha koyone sijine lengkap-fledged "Polyment-Redut".
      1. +4
        9 2014 Juni
        Kutipan saka: surovts.valery
        Matur nuwun, dingerteni

        Sampeyan olèh!
        Kutipan saka: surovts.valery
        Aku krungu malah sadurungé "Furke" ora narik karya bebarengan karo "Redoubt"

        ya, informasi iki wis liwati kanggo dangu - banjur, Nanging, informasi liyane uga liwati - sing padha ngomong padha bisa nggawe kanca karo "redoubt" karo "fourke", nanging banjur langsung ana perasaan sing kabeh iki. ora serius. Ya, bisa uga bisa digunakake ing sawetara kahanan omah kaca, nanging kanthi oposisi serius saka perang elektronik mungsuh, ora mungkin. Dadi aku nganggep penolakan saka acceptance murni positif. Pelaut, yen ana kedadeyan, perang ing kapal kasebut
        Kutipan saka: surovts.valery
        Lan ing "Gorshkov" padha koyone sijine lengkap-fledged "Polyment-Redut".

        pancen bener
        1. PLO
          +2
          9 2014 Juni
          iki video menarik nglirik
          1. +1
            9 2014 Juni
            Aku ngerti. Nanging, aku mbaleni, ora ana kepastian manawa bisa nggabungake furka lan redoubt kanthi efektif.
    2. 0
      9 2014 Juni
      saiki dheweke bakal nggoleki pelakune, mesthine, Almaz ora ana hubungane, paling ora wiwitan spontan, sawise mriksa weker geni :)
      PS saiki ora bakal pindhah menyang endi wae - dheweke bakal ndandani, biaya liyane ($ 380 yuta) mbingungake, nglarani cedhak karo mitra asing, ing wektu sing padha aku yakin manawa saka 3 dibangun, ora ana 2 sing padha. siji.
      1. +4
        9 2014 Juni
        Kutipan saka twviewer
        PS saiki ora menyang ngendi wae - dheweke bakal ndandani, biayane isin ($ 380 yuta), cedhak banget karo mitra asing

        Amarga maneh ana rasa kuwat yen 2200 ton senjata diiseni ing kapal 5000 ton. Nyuwun
        Lha, endi sing butuh GAS telu? Njupuk menyang akun "redoubt", persenjataan saka kapal "narik" frigate cukup apik. Alamiah, uga biaya. Nanging Inggris, bali ing abad pungkasan (yen ora taun sadurunge), ngandika yen sampeyan sijine 8 bedhil ing kapal sing bisa nggawa 10 bedhil, banjur 6 bakal bisa njupuk ...
        1. +1
          9 2014 Juni
          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
          raos kuwat sing 2200 ton saka gaman diiseni menyang 5000-ton kapal

          Andrew, sugeng sonten. Krylov Institute ora bisa ngidini iki ing asas! Ing kene, saben kilogram peralatan, saben ton pamindahan dibenerake lan "dilindungi".
          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
          Lha, endi sing butuh GAS telu? Njupuk menyang akun "redoubt", persenjataan saka kapal "narik" frigate cukup apik.
          GAS lan radar iku rong perkara sing beda! Siji ora ngganggu liyane, bisa uga kerja ing fisik sing beda. lingkungan. Utawa sampeyan duwe informasi manawa Redoubt ora duwe papan sing cukup?
          Lan telung GAS minangka burp saka "modularitas". Aku dimuat PLUR menyang sel - punika PLO corvette (fregat) kanggo sampeyan. GAS, kaya roket, sampeyan ora bisa mbongkar.
          1. +1
            9 2014 Juni
            Quote: Boa constrictor KAA
            Andrew, sugeng sonten

            Lan sampeyan, sing mulya KAA, aja lara! :)
            Quote: Boa constrictor KAA
            Krylov Institute ora bisa ngidini iki ing asas! Ing kene, saben kilogram peralatan, saben ton pamindahan dibenerake lan "dilindungi".

            Ya, kepiye ora? :) Lan proyek 20380 korvet? :)
            Quote: Boa constrictor KAA
            GAS lan radar iku rong perkara sing beda! Siji ora ngganggu liyane, bisa uga kerja ing fisik sing beda. lingkungan. Utawa sampeyan duwe informasi manawa Redoubt ora duwe papan sing cukup?

            Ya dudu kuwi. Lan ing kasunyatan sing maneh lan maneh nyoba kanggo nggawe station wagon saka prau saka pesisir, ing umum, plus zona, ketoke, padha nyoba kanggo ram menyang kabeh sing kita kuwat lan sugih kanggo dina iki. Lan asil - diiseni nevpihuemoe.
            GAS intrakeel "Zarya-2"
            Ditarik GAS "Minotaur-M"
            Ngurangi GAS "Anapa-M"
            Napa kapal iki 2200 ton kabeh bebarengan? Ngendi dheweke kudu "tenun" + "redoubt" + sel kanggo "Kaliber"? Lan asil - kita entuk korvet sing larang banget ($380 yuta) kanthi rega fregat
  18. 0
    9 2014 Juni
    Ing tanggal 30 Mei, dheweke njupuk maneh ing kompleks "Smart" "Redoubt-Polyment". Kabeh iku apik. Ana foto ing Military Russia.ru. Sampeyan bisa ndeleng dhewe.
    1. +2
      9 2014 Juni
      murub 9m100. iki minangka rudal jarak cendhak kanthi panangkepan target sawise diluncurake, lan 9m96 jarak jauh lan kudu nyorot target, nanging furke ora cocog kanggo iki, lan polimen ora pas ing kapal.
      1. 0
        9 2014 Juni
        Ora, padha dijupuk nganggo standar 9m96 lan sampeyan bisa ndeleng ing foto iki saka sel.
        1. +1
          9 2014 Juni
          iki tegese iki minangka salah sawijining peluncuran sing nuduhake asil sing ora nyenengake. Lan miwiti dheweke lan ana wiwitan.
          1. PLO
            0
            9 2014 Juni
            iki mung foto peluncuran saka tes sing sukses banget
            1. 0
              9 2014 Juni
              kok padha ora nampa?
              1. PLO
                -1
                9 2014 Juni
                ora lapor marang aku)
                nanging ana gosip ing forum khusus sing ana sawetara masalah organisasi, nanging ora ana teknis anyar
        2. +2
          9 2014 Juni
          Kutipan saka donavi49
          Ora, padha murub biasa 9m96

          Apa ana video sing ora sengaja sampeyan entuk? ngguyu
          (aku guyon)
          1. +1
            9 2014 Juni
            Andryusha, ora ana sing lucu, sampeyan pancen bener, sanajan saben rudal detik tekan target, ora ana sing butuh sistem pertahanan udara kasebut. linuwih kudu 100% ing kasus ekstrim 99.
  19. arch_kate3
    0
    9 2014 Juni
    Iku wektu kanggo "ngencengi sekrup"! Ora tanggung jawab lan slovenliness bisa ngrusak kita! Pegawe (ing kabeh tingkat, kalebu direktur) kudu tanggung jawab kanggo ombone kebekan saka hukum kanggo Pelanggaran, banjur bakal migunani.
    1. +2
      9 2014 Juni
      Tandha M.S. Gorbachev. Artikel Pamikiran anyar. ngguyu
  20. +4
    9 2014 Juni
    Ora jelas apa jenis panik. Proses kerja - ngilangi kekurangan lan nggunakake. Kok gupuh. artikel ora apa-apa ...
    1. +1
      9 2014 Juni
      wong sing ditresnani, mesthi, cepet utawa mengko, kekurangane bakal diilangi, nanging wektune kudu dibiasakake kanthi bener.
  21. argon
    +2
    9 2014 Juni
    Penulis diplomat: Informasi wis tekan! Kanthi tekane Shoigu, sistem kanggo nampa senjata anyar wis tightened. Putin pitados marang dheweke, lan yen ana jamb, Shoigu bakal ngusir sembarang lamp-bearer kanggo "liberal" views nalika ditampa.
  22. 0
    9 2014 Juni
    Kutipan saka saag
    Masalah karo Polyment utawa apa?

    Ora. liyane lan liyane banal - interaksi electronics kudu mbukak ing kanggo dangu lan painfully
    lan kita pura-pura ing wiwitan yen tataran iki, kaya-kaya, ora ana.
    Nanging kasunyatane campur tangan :)
  23. +1
    9 2014 Juni
    Masalah karo elektronik ing proyek iki dikenal wiwit wiwitan. Mesthine, "efisien" ora turu lan ngasilake "optimasi" produk ing babagan pengurangan biaya, kanthi rega tetep ora ana pilihan liyane kanggo nambah bathi lan ningkatake kesejahteraan pribadi. Lan kasunyatan sing sadurunge piye wae makarya saben wektu liyane, saiki mung nuduhake kru jotosan ing layar wutuh. Kanthi kapal sadurunge, industri mung bengkong armada, saiki sabar wis entek utawa bisa ngirim scammers.
  24. +1
    9 2014 Juni
    Iku bener yen dheweke ora nampa - ngrampungake masalah ing tahap konstruksi bakal nyegah kepahlawanan pelaut sing ora perlu lan nyederhanakake operasi material. Sayange yen kapal sadurunge ora menyang pengadilan - mung ngukum wakil militer lan manufaktur - kualitas bakal langsung nambah!
  25. cheldon
    -3
    9 2014 Juni
    iku diarani degradasi total.
    1. 0
      9 2014 Juni
      Iki diarani degradasi lengkap media. Lan ing produksi produk anyar - iki proses normal.
  26. +1
    9 2014 Juni
    Kanthi pakaryan elektronik, mungsuh lan analog Khibiny ora bakal dibutuhake ...

    Ayo padha ndandani cacat ing pabrik luwih apik tinimbang para pelaut bakal squirming ing segara (Gusti Allah, ing geni / raid ...)
  27. Ivan 63
    +2
    9 2014 Juni
    Corvette kanggo rega kaya ngono kanthi gaji buruh lan insinyur? Tilu plankton kantor lan telung ukara kanggo nyolong.
  28. 0
    9 2014 Juni
    Jujur, Angkatan Laut cepet-cepet menehi pesenan kanggo korvet kasebut. Kapal-kapal kuwi kudu digawe wingi.
    X-35 ora menehi inspirasi kapercayan, kita butuh rudal supersonik - Onyx utawa Kaliber.
    Senapan anti-pesawat, sing diwakili dening 12 sel peluncuran, ing prinsip ora ala, nanging peluncuran latihan nuduhake yen amarga masalah karo sebutan target, mokal kanggo njupuk luwih saka 15-20 km, lan mulane kabeh sistem pertahanan udara dadi diwakili mung 9M100 pluru (ana 48 wong).
    AK-630 bisa diganti karo Chestnuts, uga ing sisih.
    Ana torpedo, nanging ora ana rudal torpedo (aku ngerti).

    Kaya utawa ora, sampeyan kudu proyek anyar, utawa mung mbangun 20385, nanging ora "ah".
  29. Vlad Gor
    0
    9 2014 Juni
    Kutipan saka siberko
    Aku malah ora ngerti arep ngomong apa ... request, ana tenan kickbacks maneh?!

    Militer saiki duwe gaji "ibu aja nangis." Lan luwih kanggo para jenderal. ya
    1. kvm
      +1
      9 2014 Juni
      Bayarane ora tau kakehan. Lan manungsa kuwi kewan, sing ora bakal cukup.
  30. +1
    9 2014 Juni
    Apa sing kita duwe saiki? Medveputs kita wis mrentah suwene 14 taun, kompleks industri militer ajeg nampa dhuwit, lan minangka asil ...
    1 TFR proyek 11540 "Hawk" - "Yaroslav the Wise", kanggo Armada Baltik, dilebokake ing taun 1988 - ditugasake ing taun 2009 (21 taun liwati saka wayahe laying mudhun kanggo pangiriman kanggo armada);

    2 proyek TFR 11661 kanggo KFL, "Tatarstan" dilebokake ing taun 1990 - ditugasake ing taun 2003 (13 taun); "Dagestan" iki glethakaken mudhun ing 1991 - ditugasake ing 2012 (21 taun);

    3 TFR saka zona segara cedhak (korvet) proyek 20380, kanggo Armada Baltik: "Guarding" dilebokake ing taun 2001 - ditugasake ing 2008 (7 taun); "Savvy" glethakaken mudhun ing 2003 - ditugasake ing 2011 (8 taun); "Boikiy" iki glethakaken mudhun ing 2005 - ditugasake ing 2013 (8 taun). Tegese, kita wis mbangun korvet kanthi total pamindahan 2220 ton sajrone 7-8 taun. Kanggo mbandhingake, korvet sing padha Type 056 Jiangdao, kanthi pamindahan 1500-1800 ton, dibangun ing China sajrone 1-1,5 taun.
    Liyane 1 corvette saka project 22380 "Stoykiy" iki glethakaken mudhun ing 2006, kang mesthine bakal dipasrahake menyang armada taun iki, iku dadi metu maneh ing paling 8 taun. Ing Timur Jauh, ing taun 2006, korvet Sampurna diselehake ing Galangan Kapal Amur, durung diluncurake, samesthine bakal dipasrahake menyang armada ing pungkasan taun iki, sing ora mungkin ...
    Kapal gedhe Project 22350 "Admiral Gorshkov", kanthi pamindahan 4500 ton, dilebokake ing taun 2006, mesthine bakal dipasrahake menyang armada taun iki. Nanging, A-192M AU durung dipasang ing kapal kasebut, paling ora ing gambar pungkasan tanggal 28 Mei durung ana, sanajan dheweke janji bakal nginstal langsung sawise Taun Anyar.

    Kahanan kasebut padha karo kapal landing gedhe Ivan Gren proyek 11711, sing dibangun ing taun 2004, sing dibangun kanthi cepet sing bakal mlebu layanan mung ing taun 2015, lan kemungkinan minangka transportasi bersenjata. Bener, ana laporan sing isih bakal ditindakake ing taun iki.

    Kahanan karo proyèk 11356 frigate rada luwih apik, amarga kapal pisanan saka seri Admiral Grigorovich, dilebokake ing taun 2010, diluncurake tanggal 14 Maret taun iki lan uji coba mooring direncanakake diwiwiti ing musim gugur, nanging ing kene proyek kasebut duwe. wis digarap, 6 kapal dibangun kanggo wong India, lan adhedhasar proyek lawas sing apik 1135.

    Yaiku, saka 6 kapal gedhe, 3 sing paling gedhe ("Yaroslav the Wise", "Dagestan", "Tatarstan") dibangun saka backlog Soviet.
    1. +2
      9 2014 Juni
      3 MAK project 21630, kanthi pamindahan 500 ton, dilebokake ing 2004 kanggo CFL "Astrakhan" - ditugasake ing 2006 (2 taun); "Volgodonsk" glethakaken mudhun ing 2005 - ditugasake ing 2011 (6 taun); "Makhachkala" iki glethakaken mudhun ing 2006 - ditugasake ing 2012 (6 taun).

      Ing Segara Kaspia, tes 2 RTO proyek 21631 "Uglich" (3 taun) lan "Grad Sviyazhsk" (4 taun), kanthi pamindahan 949 ton, wis rampung. Kapal ajeg menyang segara kanggo latihan, padha njupuk karo kaliber utama, nanging padha ora klebu ing armada? Katon yen adopsi kapal anyar minangka acara sing luar biasa, nanging ana kasepen ing media. RTOs saka project padha "Veliky Ustyug", glethakaken mudhun ing 2011, iki dibukak ing 21 Mei lan lagi rampung ngambang, misale jek, ing pungkasan taun, kudu ditransfer menyang armada (masa konstruksi 3 taun). .

      1 MTShch "Vice-Admiral Zakharyin" project 02668 "Agat" kanggo Armada Segara Ireng dilebokake ing taun 1990 - ditugasake ing taun 2008 (18 taun). Proyek BT-730 "Alexander Obukhov" 12700 "Alexandrite" (ditetepake ing 22.09.2011/XNUMX/XNUMX) disiapake kanggo diluncurake ing wulan Juni taun iki.

      1 RCA proyek 12411 kanggo Armada Pasifik ditetepake ing taun 1992 - ditugasake ing taun 2003 (umur 11 taun);
      6 proyek PrDKA 21980 "Rook": 3 kanggo Armada Segara Ireng, 1 kanggo Armada Baltik, 1 kanggo Armada Pasifik, 1 kanggo CFL (rata-rata wektu konstruksi 1 taun). Siji liyane lagi rampung kanggo Armada Pasifik, diluncurake ing November 29.11.2013, 29, mesthine bakal ngalami uji coba laut lan prosedur nrima pelanggan. Tanggal XNUMX Mei, RCCA liyane kanggo CFL diluncurake.

      11 DKA: 3 proyek 1176 "Hiu" (kanggo Armada Lor, Armada Pasifik, Armada Laut Ireng); 7 proyek 11770 "Serna" (3 kanggo CFL, 2 kanggo Armada Baltik, 1 kanggo Armada Pasifik, 1 kanggo Armada Laut Ireng). 1 proyek 21820 "Dugong" (kanggo CFL).
      Ing tes 4 DKA: 2 proyek 11770 "Serna" (kanggo CFL) menyang Segara Kaspia, 2 proyek 21820 "Dugong": "Ivan Kartsov" (kanggo Armada Pasifik), "Denis Davydov" (kanggo Armada Baltik utawa CFL). 2 kapal liyane Project 21820 lagi rampung ngambang: Letnan Rimsky-Korsakov (diluncurake ing 10.04.2014/05.06.2014/XNUMX) lan Michman Lermontov (diluncurake ing XNUMX/XNUMX/XNUMX).

      Uga ing Prancis, CTM NG DKA kanggo Mistral UDC lagi rampung ngambang.

      Ing uji coba, 1 prau khusus 03160 "Raptor", 2 prau sing padha 12150A "Mongoose" lagi rampung ing banyu.
      1. +2
        9 2014 Juni
        Kapal selam:
        2 SSBN proyek 955 "Borey": Kanggo Armada Lor lan Armada Pasifik; "Yuri Dolgoruky" iki glethakaken mudhun ing 1996 - ditugasake ing 2012 (16 taun); "Alexander Nevsky" - glethakaken mudhun ing 2004 - ditugasake ing 2013 (9 taun). Loro-lorone prau ing operasi nyoba. Ing uji coba, prau proyek sing padha "Vladimir Monomakh", kanggo Armada Pasifik, wis dibangun wiwit taun 2006, yen rampung taun iki, 8 taun.
        1 proyek MPLATRK 885 "Abu" kanggo Armada Lor - dilebokake ing operasi uji coba. Ditetepake ing taun 1993, ditugasake ing armada ing 2013 (20 taun).
        "Severodvinsk" bakal ditampa ing struktur tempur Angkatan Laut Rusia ora luwih awal saka separo kapindho taun iki amarga incompleteness tes hydroacoustics, navigasi, bagean elektro-mekanik, sistem rudal Kaliber, uga karya kanggo ngurangi. gangguan supaya nggawa menyang paramèter ditetepake ing TTZ.

        Kapal sabanjure proyek Kazan samesthine ing 2015 (dilebokake ing 2009).
        1 kapal selam diesel-listrik saka project 677 "Lada" "St. Petersburg", kanggo wektu sing suwe banget (meh patang taun - saka 22.04.2010/17.10.2013/1997) wis ana ing operasi nyoba, Nanging, ing flag Andreevsky (pisanan ing Baltik, lan saka 2010/13/XNUMX - ing Armada Lor). Ditetepake ing taun XNUMX, ditugasake ing armada ing taun XNUMX (umur XNUMX taun).

        tekane kapal selam diesel-listrik proyek 677 "St. Petersburg" menyang Armada Lor
        Prau kasebut dadi ora kasil nganti ing Februari 2012, media nyatakake yen Angkatan Laut nilar proyek Lada - miturut Panglima Vysotsky:
        ... karakteristik teknis sing diumumake saka kapal selam proyek 677 ora dikonfirmasi ing tes kapal selam timbal "St. Petersburg". "Ing wangun saiki, Lada ora dibutuhake dening Angkatan Laut Rusia. Kita ora butuh "otak" anyar kanthi gaman sing bakal dadi energi Perang Dunia II. Kanggo apa? Sapa sing butuh? Lan dheweke duwe sifat operasional sing padha ...

        Nanging, proyek kasebut ora ditinggalake lan diputusake kanggo ngrampungake konstruksi 2 kapal selam diesel-listrik proyek kasebut: Kronstadt (dilebokake ing taun 2005) lan Sevastopol (dilebokake ing taun 2006).
        Sawise gagal karo proyek 677, dheweke kepeksa miwiti mbangun kapal selam diesel-listrik proyek 636.6, yaiku pangembangan proyek 877, sing asline kanggo ekspor. Kapal selam diesel-listrik pisanan B-261 "Novorossiysk" diluncurake ing 2010, diluncurake tanggal 28.11.2013 November 27, lan tanggal 237 Mei tindak menyang uji coba laut pabrik. samesthine bakal dikirim menyang armada ing Juni taun iki. Ing taun sing padha, kapal selam diesel-listrik liyane saka proyek B-21.11.2011 "Rostov-on-Don" samesthine (ditetepake ing 26 November 262), sing diluncurake dijadwalake tanggal 17.08.2012 Juni. Iku misale jek sing Bukak saka B-XNUMX Stary Oskol dijadwal kanggo Agustus (ditetepake ing XNUMX/XNUMX/XNUMX).
        1 Project 20120 Sarov kapal selam diesel tujuan khusus sing dirancang kanggo nguji model senjata lan peralatan militer anyar. Adhedhasar SF. Ditetepake ing taun 1989, dikirim menyang armada ing taun 2008 (umur 19 taun).
        1 kapal selam nuklir tujuan khusus proyek 10831 AS-31. Adhedhasar SF. Ditetepake ing taun 1990, dikirim menyang armada ing taun 2010 (20 taun).
        Yen terus kaya mangkene, Angkatan Laut kita bakal dadi papan uji coba sing gedhe, ing ngendi produk substandard USC (OPK) bakal dieling-eling, sing, kaya MPLATRK proyek 885 "Ash" "Severodvinsk",
        "ora siap kanggo misi pertempuran."
  31. 0
    9 2014 Juni
    Kanthi jinis senjata anyar, iki kadhangkala kedadeyan yen ana sing ora bisa digunakake, lan ora mung ing Rusia nanging uga ing negara liya
  32. +1
    9 2014 Juni
    Mulane Mistral bakal luwih apik. Kaping pisanan, dudu pesenan pangiriman geni. Kapindho, paling ora ana sing ngaku. Lan kapal kita minangka kapal kita. Ing kene sing dudu kapal iku duweke dhewe. Ora ana kapal sing bisa mbaleni liyane. Kabeh iku beda. Kabel lan banjur liwat saluran kabel beda. Lan babagan peralatan, iki pancen omong kosong. Siji siji. Ing sisih liyane bakal ana liyane, ing katelu katelu. Standardisasi lan unifikasi ora ditulis babagan kita. Utamane yen kapal kasebut, kaya biasane, dipasrahake kanthi prentah darurat. Padha diinstal soko nalika kabeh peralatan ana ing panggonan, lan siji bajingan (sampeyan ora bakal ngomong liyane) wanted kanggo meneng nangani kanggo panggonan liyane. Inggih, punika Bulgaria, bor. Inggih, diwiwiti, ing 03-00, sawise perakitan pungkasan lan verifikasi, banjur kabel kasebut rusak, ya, omong kosong, kita twist nganggo tape listrik, banjur ... Banjur rusak insulasi ing papan iki. lan geni. Nglangi, kita ngerti.
  33. +1
    9 2014 Juni
    Ing frigate "Admiral Grigorovich" (proyek 11356) dipasang gun 100-mm A190-01.

  34. Lyoshka
    0
    9 2014 Juni
    stupidity khas Russian
  35. 0
    9 2014 Juni
    Iku apik sing padha mbangun. Masalah teknis bisa ditanggulangi. Nganti saiki, padha ora mbangun babar pisan. Armada nyusut. Wis ora marem karo wektu, prices, etc. Sampeyan cepet digunakake kanggo apik.
  36. 0
    9 2014 Juni
    menarik, nanging ing proses mbangun corvette, padha ora ngerti incompatibility saka senjata lan sistem panuntun dhumateng, utawa mung hushed munggah masalah?
  37. sv100 taun
    0
    9 2014 Juni
    [quote = DMB87] Foto ing judhul ora pas wektune [quote] [/ quote] foto kasebut ora bener ing foto kasebut ana kapal patroli pr.1159 Angkatan Laut Aljazair

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"