Apa tank T-72 bali menyang layanan karo tentara Ukraina?

126
Miturut sawetara laporan, militèr Ukraina bali menyang pasukan tank T-72, sing nganti saiki diwenehake menyang negara manca, laporan "Buletin Mordovia".

Sawise ambruk USSR, luwih saka 1300 tank T-72 saka macem-macem modifikasi ana ing pembuangan saka Ukraina. Kanggo dangu padha ing layanan karo bagéan saka tentara nasional, kalebu padha digunakake nalika operasi peacekeeping ing tilas Yugoslavia. Kajaba iku, Ukraina aktif nyedhiyakake T-72 ing luar negeri. Nganti saiki, kira-kira 700 bekas tank Ukraina dadi pemilik anyar.

Mobil kasebut dituku dening negara-negara tilas USSR (Georgia, Azerbaijan, Turkmenistan) lan negara-negara adoh (Kenya, Aljazair, Uganda, Macedonia, Sudan Kidul, Ethiopia lan liya-liyane).

Mengko, T-64 dadi tank tempur utama tentara Ukraina, lan T-72 sing isih dicopot saka layanan lan digawa menyang pangkalan panyimpenan.

Nanging, miturut ahli militèr, sawise aggravation saka kahanan ing negara, tentara Ukrainia ngalami kekurangan serius saka peralatan serviceable. Mulane, cukup alami yen ing laporan babagan latihan ing lapangan latihan Yavorivsky cedhak Lvov, sampeyan bisa ndeleng, antara liya, tank T-72A. Iki sebagéyan amarga kasunyatan sing ana pabrik repair tank ing Lviv, kang specialized ing ndandani T-72.
  • http://www.vestnik-rm.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

126 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 27
    9 2014 Juni
    tse berita kotor
    1. + 21
      9 2014 Juni
      Padha nglumpukake turahan, padha ngedol kabeh sing bisa didol, lan dheweke dhewe ditinggal karo bokong gundhul.
      1. + 21
        9 2014 Juni
        Kutipan saka yush
        Ngumpulake turahan

        Kanthi kacepetan karusakan peralatan kasebut, kita bakal weruh gerobak mandiri
        1. +7
          9 2014 Juni
          Ing wektu panipisan kritis teknologi Ukrainia (nalika ora ana apa-apa), reruntuhan lan kuburan bakal tetep saka Kidul-Wétan. nangis

          Senadyan bubar ana kabar yen peralatan wis digawa saka Lviv.
          1. +4
            9 2014 Juni
            Kutipan: Dmitry Toderese
            Ing wektu panipisan kritis teknologi Ukrainia (nalika ora ana apa-apa), reruntuhan lan kuburan bakal tetep saka Kidul-Wétan.

            Kabar iku mesthi ala, nanging aku ora bakal dadi pesimis, amarga. technique apik ing tangan saka fanatics, minangka wektu wis ditampilake, wis efficiency kurang. Kanggo luwih akeh, dadi cara teror marang populasi, lan iki sedih banget ..
            Lan ngelingi carane milisi nggunakake Nonu, muga-muga sawise nyekel sawetara T-72, dheweke bakal mbukak potensial lengkap.
            1. +9
              9 2014 Juni
              NONA saka milisi Slavyansk, sayangé, wis ngembangake sumber daya motor. Dadi dheweke mlaku kanthi sekuat tenaga. Lan sawetara ora dadi gedhe sing Strelkov bisa nggayuh posisi artileri dill ... Sanadyan Donetsk utawa Lugansk ora nyedhiyani pitulungan efektif kanggo Slavyansk. Kaya iki ... ing kasunyatan. Lan sanajan Parashenko ngumumake perlu gencatan senjata, nanging, miturut pendapatku, iki minangka verbiage sing ngganggu ing pihake. Kanthi demagogi, eksekusi SE Ukraina bakal ditundha ing kabeh cara. Kanggo maksud iki, mbokmenawa T-72 ditarik menyang wayah awan.
              1. +1
                9 2014 Juni
                Aku bakal ngomong sing senadyan kabeh statements, bantuan kanggo Slavyansk ora kasedhiya ing kabeh kutha-kutha sing ditetepake, lan padha bisa diantemi saka mburi utawa ing paling ajeg Kagodha, supaya narik kawigaten manungsa waé saka Slavyansk.
              2. 0
                9 2014 Juni
                Kutipan: Bogranz
                NONA saka milisi Slavyansk, sayangé, wis ngembangake sumber daya motor. Dadi dheweke mlaku kanthi sekuat tenaga.

                Dheweke wis ora "mlaku" kanggo dangu, padha nggawa dheweke, salah siji ing Trailer, utawa ing mburi, padha kenek karo soko lan rusak chassis. Nang endi wae dheweke njupuk tambang kanggo dheweke, ora ana cara "Allah nulungi" ...
            2. +2
              9 2014 Juni
              Minangka Kopral Hitler wrote, ing salah siji opuses, salah siji kita ngajari wong enom sing bakal menang, utawa rearmament saka tentara ora ana gunane. Amarga, pengecut ing tank paling modern tetep dadi pengecut ...
      2. +3
        9 2014 Juni
        Kutipan saka yush
        Padha nglumpukake turahan, padha ngedol kabeh sing bisa didol, lan dheweke dhewe ditinggal karo bokong gundhul.
        Ing kono, SISA isih JAUH. Ing USSR padha ngerti carane nggawe MANY, BANGET SENJATA ...
        1. nicollider
          0
          9 2014 Juni
          apa sing didol. pancen sisan. goleki statistik babagan volume ekspor militèr
          1. 0
            9 2014 Juni
            Kutipan saka: nicollider
            goleki statistik babagan volume ekspor militèr

            Nalika aku ngerti, sampeyan duwe ... dadi saiki sampeyan mung kudu mbandhingake karo jumlah tank sing isih ana ing wilayah Ukraina sawise ambruk USSR ... ora kurang saka ing Rusia ...
            1. +5
              9 2014 Juni
              kurang saka 20% saka total waja wis didol, mesthi, meh kabeh T-72s didol - sethitik luwih saka 100 bêsik tetep.

              Carane kesel ngumbah balung ing Ukraina, iku bakal luwih apik kanggo ngrembug artikel kuwi
              http://andrei-bt.livejournal.com/277367.html
              1. 0
                9 2014 Juni
                Kutipan saka Kars
                Carane kesel ngumbah balung ing Ukraina, iku bakal luwih apik kanggo ngrembug artikel kuwi

                Tentara Irak mbutuhake artikel sing kapisah. Lan bakat Syiah nggunakake kendaraan lapis baja wis ing tingkat guyonan ...
              2. +1
                9 2014 Juni
                Kutipan saka Kars
                Carane

                Lan apa sing dadi panas banget karo dheweke ... tank wis mili kanthi cara apa wae ... kok kaya ngono? Sawetara jinis jalur penerbangan "proyektil" lan bentuke menarik. Apa ora "Vampire" kita ...?
    2. + 10
      9 2014 Juni
      Kabeh bisa dianggep supaya ngomong ing "konteks".
      Mbok ing sisih kidul-wétan wis 64 pertandhingan. miwiti mbukak jendhela.
      1. 0
        9 2014 Juni
        Sampah wis dijupuk. Katon kaya wis lungse tenan
        1. +3
          9 2014 Juni
          "Sampah wis dibuwang. Jebule wis entek"

          T-72 luwih apik tinimbang T-64.
          1. +1
            9 2014 Juni
            Iki T-72A
            bakal dadi luwih elek. Senajan yen warga Lviv rampung, banjur ya - iku anyar reged
          2. 0
            9 2014 Juni
            Mbokmenawa pikiran sing cendhak ora cukup kanggo ndandani, mula dheweke tumindak kanthi prinsip yen rusak, dheweke entuk sing sabanjure saka gudang.
          3. 0
            9 2014 Juni
            mbecikake kok T-72 luwih apik tinimbang T-64 ?? Lan luwih becik digali ing arsip, ana akeh debat babagan iki !!!
            1. +1
              9 2014 Juni
              Kutipan saka limmor
              kok T-72 luwih apik tinimbang T-64?

              Ing babagan linuwih lan maintainability, lan kanggo latihan iki penting banget ...
        2. nicollider
          0
          9 2014 Juni
          Inggih, iku meh ora sampah, malah modifikasi A. rodo ora duwe wektu / ora bisa ngedol.
      2. +4
        9 2014 Juni
        Apa wae ing hodoo, banjur padha ngidini menyang "kasus" ... M * zi!
      3. +1
        9 2014 Juni
        Kutipan saka Hariva
        Mbok ing sisih kidul-wétan wis 64 pertandhingan. miwiti mbukak jendhela.
        Malah njupuk menyang akun kasunyatan sing mundhut tank bakal nambah, padha duwe T64 kanggo taun liyane perang kuwi ...
    3. +3
      9 2014 Juni
      Kutipan saka luke
      tse berita kotor

      Anyar... ngguyu
      1. +1
        9 2014 Juni
        Anyar.

        hi gaya rock liwati - kabeh iki lali, vibatchte
      2. Komentar wis dibusak.
    4. +3
      9 2014 Juni
      Carane iku, ing, Aku muzzle Nazi, tank, iku ora kothak, ora Svidomo, ora dill!!!!
    5. +4
      9 2014 Juni
      Kutipan saka luke
      tse berita kotor

      Ing wangun sing ing foto bakal diobong saka Bassoons, kaya lilin, malah ing bathuk.
    6. +1
      9 2014 Juni
      Kutipan saka luke
      tse berita kotor


      Kanthi dhewe, tank ora bakal gelut. We kudu kru dilatih, lan ngendi kanggo njaluk wong.

      Kajaba iku, kasunyatan menarik dicethakaké:
      "Kasunyatan mbubarake kendaraan lapis baja kanthi jumlah total luwih saka 2,3 yuta hryvnias dicethakaké ing Pabrik Armored Kiev, layanan pers saka Kantor Jaksa Agung laporan.

      "Petugas perusahaan negara "Kyiv Armored Plant" nindakake dismantling lan nyolong unit lan majelis tank lan peralatan militer liyane sing ana ing perusahaan kanggo ndandani. Bagean sing dicolong didol ing luar negeri, lan dhuwit sing ditampa kanggo iki kanthi jumlah luwih saka 2,3 yuta hryvnia digunakake kanthi kawicaksanan dhewe, "ujare layanan pers.
      http://warfiles.ru/show-60286-v-kieve-razvorovali-bronetehniki-na-23-milliona-gr
      iven.html
      1. 0
        10 2014 Juni
        Kutipan saka: mamont5
        Bagian sing dicolong didol ing luar negeri, lan dhuwit sing ditampa kanggo iki kanthi jumlah luwih saka 2,3 yuta hryvnias digunakake kanthi kawicaksanan dhewe.


        MA-wong... ngguyu
  2. +2
    9 2014 Juni
    Mulane, cukup alami yen ing laporan babagan latihan ing lapangan latihan Yavorivsky cedhak Lvov, sampeyan bisa ndeleng, antara liya, tank T-72A.
    T64 lan T72 minangka mobil sing padha banget lan kanggo nglatih mekanik pembalap, utawa luwih, ngajari carane nyopir, bisa uga ngganti saben liyane, mula ora ana sing kaget ... Loro ing tentara USSR lan tentara Rusia. wis digunakake ing ngendi wae ...
    1. Bombardier
      +6
      9 2014 Juni
      Mesin ing T64 minangka komposit lantai, sampeyan kudu kekacoan kaya bocah cilik. Lan sapa sing bakal nindakake iki ing sawetara tentara? We tak T72 minangka prasaja minangka telung kopecks saka stash (relatif kanggo T64) lan menyang perang. Ora perlu dingerteni, kekuwatan USSR sawise 23 taun isih apik tenan.
    2. tanker75
      +1
      9 2014 Juni
      Ngomong-ngomong, ya, ing latihanku ing awal 90-an, kita dilatih ing T-80, iki sing utama kanggo kita. Saiki, ing panggonan sing padha, pembalap dilatih ing 64, ing tahap awal, banjur ditransfer menyang tank utama.
      1. +2
        9 2014 Juni
        Kutipan saka: tanker75
        Saiki, ing panggonan sing padha, pembalap dilatih ing 64, ing tahap awal, banjur ditransfer menyang tank utama.

        Oleg, apa sampeyan bisa nulis maneh ukara iki kanthi luwih "bisa diwaca"?
        Lan malah "pembalap" lan "T-64" lan "tank utama" ...

        Lan kabeh iki ing "wektu saiki" ... piye wae ora pas.
        Nyuwun
        1. tanker75
          0
          17 2014 Juni
          Aku panginten luwih saka dingerteni.
          Ing 90s, latihan ing T-80, saka awal kanggo mburi, banjur layanan ing T80.
          Saiki, latihan ing wiwitan T-64, banjur, nalika pengalaman katon, padha ditransfer menyang T-80, lan banjur layanan kanggo T-80.
          Maksudku latihan ing latihan, banjur layanan ing unit.
    3. +1
      9 2014 Juni
      Pitakonan iku, kok padha duwe 64 tank utama, lan 72 ing panyimpenan? Iku bakal katon logis kanggo nindakake ngelawan?
      1. +4
        9 2014 Juni
        Kutipan saka: g1v2
        Iku bakal katon logis kanggo nindakake ngelawan?

        T-64 diprodhuksi ing Kharkov
        T-72 diprodhuksi ing Nizhny Tagil
        Umume T-64 saka GSVG ditarik menyang Ukraina.
        1. +1
          9 2014 Juni
          Iku cetha, nanging kajaba tank anyar dikirim menyang pasukan, kajaba 10 benteng, lan karo pangopènan, Kharkovites bakal ditarik. Iku mung sing 72 kudu anyar, lan malah luwih sukses ing mratelakake panemume, utawa iku kanggo bengok-bengok sing produksi Ukrainia ing layanan karo tank Angkatan Bersenjata?
        2. 0
          9 2014 Juni
          Kutipan saka Kars
          Umume T-64 saka GSVG ditarik menyang Ukraina.

          Sing luwih cilik, sing luwih gedhe, dikirim menyang Rusia, lan kabeh klompok Kidul lan Tengah digawa menyang sampeyan ...
  3. + 10
    9 2014 Juni
    Aku mung kasengsem ing siji bab, ngendi dill njaluk dhuwit kanggo mulihake tank? Utawa Parasha lan Kalomoisha nyoba maneh? wong bodho
    1. +3
      9 2014 Juni
      Kutipan saka: major071
      Utawa Parasha lan Kalomoisha nyoba maneh? wong bodho

      Saka ngendi dheweke entuk dhuwit? Ora bakal menehi dhuwit saka dompete! Maneh, limang hryvnia saka Svidomo! wassat
      1. +3
        9 2014 Juni
        Bodho, Rusia ora mbayar dhuwit kanggo gas, nanging diklumpukake saka Enterprises lan populasi kanggo gas padha kanggo perang lan patching bolongan. Banjur ing paling suket ora tuwuh.
    2. pacangan bebener
      +4
      9 2014 Juni
      Minangka pilihan - medeni sing nyekel munggah. Dheweke ngirim foto tanduran ndandani tank ing kene. medeni!
      1. 0
        9 2014 Juni
        tenan? Apa kabeh dadi ala ing pabrik ndandani tank Ukrainia? Iki, mesthine, nyenengake, amarga kabeh kompleks industri militer Ukraina saiki digunakake kanggo numpes wong.
        1. +1
          9 2014 Juni
          Kutipan: Dmitry Toderese
          tenan? Apa kabeh dadi ala ing pabrik ndandani tank Ukrainia?
          Ora bener, nanging mung PART saka bebener ... Kaya bebener sing saiki, saliyane lawas "Soviet", akeh anyar, Enterprises cilik operate ing wilayah Ukraina ... kanggo ndandani, pemugaran lan modernisasi. saka peralatan militèr lan senjata.
      2. +2
        9 2014 Juni
        Quote: Kekasih sejati
        Dheweke ngirim foto tanduran ndandani tank ing kene. medeni!
        Dheweke nyelehake, nanging ora saka pabrik kasebut ...

        1. Zauralec
          +2
          9 2014 Juni
          Marang kula, apa purebred Bandera pembuangan kudu ngormati "getih" kepungkur Soviet, urgently numpes tanduran sing dikutuk komunis dibangun.
        2. wanderer_032
          0
          9 2014 Juni
          Ing video kapindho, sampeyan bisa ndeleng manawa rol tanpa bandage karet dipasang ing mobil sing wis ngalami perbaikan gedhe.
          Apa syarat pelanggan?
          Sa adoh aku mangertos saka apa aku weruh sing rollers diinstal saka T-55, T-62 mesin.
          "hodovka" kuwi bakal nggawe akeh gangguan nalika obah, kang ora bakal duwe efek paling apik ing rahasia saka gerakan Unit kuwi (clang karakteristik saka logam nyebar adoh banget), lan ing kinerja saka kru tank iki, utamane sajrone pawai sing dawa (gangguan sing kuat mengaruhi wong kanthi cara sing negatif lan sawise nyopir malah 25 km ing tank kasebut, sampeyan bisa kanthi gampang ilang pangrungon sajrone seminggu, umpamane).
          1. 0
            9 2014 Juni
            Kutipan: wanderer_032
            Sa adoh aku mangertos saka apa aku weruh sing rollers diinstal saka T-55, T-62 mesin.
            Ora, T55 lagi didandani lan dimodernisasi ...
    3. +3
      9 2014 Juni
      Amerika menehi dhuwit saben 2 minggu, pisanan 15 yuta, banjur 72 yuta, saiki 48 yuta. Kajaba iku, IMF menehi 3,2 milyar lan Eropah 1,5 milyar, Kajaba iku, Jepang menehi 80 yuta.
      1. +3
        9 2014 Juni
        Quote: Gusti saka Sith
        Amerika menehi dhuwit saben 2 minggu, pisanan 15 yuta, banjur 72 yuta, saiki 48 yuta. Kajaba iku, IMF menehi 3,2 milyar lan Eropah 1,5 milyar, Kajaba iku, Jepang menehi 80 yuta.

        Sampeyan mung kepingin weruh kepiye sampeyan bisa dadi tentara bayaran ing negara sampeyan kanthi dhuwit gratis ... wong bodho
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +2
        9 2014 Juni
        Apa urusane karo Jepang? Padha durung rampung ngankat metu telek radioaktif ana. Kanggo rakyate, wong Jepang ora duwe dhuwit kanggo masker gas! Golek dhuwit kanggo mbuwang. Pamrentah Jepang *DIOTS!
      4. +3
        9 2014 Juni
        Nanging negara Jepang minangka negara. Pay manungsa waé kanggo migrasi. Wong ing donya wis ngerti kabeh kanggo dangu. Pembangkit listrik tenaga nuklir Fukushima wis dirasakake. Padha kerep duwe gambar ngendi lagi raking telek radioaktif, nanging sampeyan bisa ndeleng sing ora saben wong malah duwe topeng gas! Ora ana dhuwit sanajan kanggo topeng gas, nanging dheweke mbantu junta ing Ukraina. Stunned! sedulur
        1. +1
          9 2014 Juni
          Fukushima kok pas wektune.... dene tusuk-tusuk lagi rame-rame, masalah Kuril ora tambah abot....ora perlu saiki....ya, dalane Gusti iku ora bisa digatekake!
      5. 0
        9 2014 Juni
        Siji pesawat regane saka 30 nganti 50 yuta dolar. Sawijining dina atom regane 3 yuta, mula dhuwit amers ora cukup kanggo tuku barang sing serius. Dadi ing turnover, supaya padha ora mandheg njupuk saka lack dhuwit. Saka dhuwit Eureka lan IMF, kita wis nyilikake udakara 780 yuta kanggo gas lan bakal njupuk luwih akeh. Umumé, silihan ukram bakal cukup kanggo kerja rutin, nanging ora ngimpi babagan peralatan anyar. Istiméwa mung operator personel lapis baja, sing wong Irak ora gelem lan gabung karo pengawal nasional.
    4. +3
      9 2014 Juni
      Kutipan saka: major071
      Aku mung kasengsem ing siji bab, ngendi dill njaluk dhuwit kanggo mulihake tank?
      Miturut kontrak internasional, T72 didandani lan dimodernisasi ing Lviv diekspor ...
    5. zzz
      zzz
      +3
      9 2014 Juni
      Kutipan saka: major071
      Aku mung kasengsem ing siji bab, ngendi dill njaluk dhuwit kanggo mulihake tank? Utawa Parasha lan Kalomoisha nyoba maneh?


      Lan padha duwe mung siji cara metu, kanggo mbusak Donbass, utawa Donbass bakal mbusak mau!
    6. +1
      9 2014 Juni
      Kutipan saka: major071
      Aku mung kasengsem ing siji bab, ngendi dill njaluk dhuwit kanggo mulihake tank? Utawa Parasha lan Kalomoisha nyoba maneh? wong bodho

      Sampeyan mikir banget babagan dheweke, Maramoysky ngisi bahan bakar konvoi kanthi gratis lan ... entuk kontrak kanggo ngisi bahan bakar kabeh tentara kanthi ... rega eceran. Selyavi. hi
    7. tanker75
      0
      9 2014 Juni
      Saka 2-3 tank, sampeyan bisa luwih utawa kurang ngumpulake 1.
    8. 0
      9 2014 Juni
      Utawa Parasha lan Kalomoisha nyoba maneh? wong bodho

      Bocah cilik, dolanan kayu ... Dorval, ngenteni, malah saiki dheweke bakal main tank
      1. +2
        9 2014 Juni
        Kutipan saka technolux
        Bocah cilik, dolanan kayu...

        Poravochka.
        angel bocah cilik, dolanan kayu. Kabeh mangsa - ing sneakers...
  4. Komentar wis dibusak.
  5. +4
    9 2014 Juni
    rauh sampeyan katon saka pedestals kabeh Ises lan 34s bakal dibusak
    1. +4
      9 2014 Juni
      Kepiye carane MARK ing Luhansk? Sampeyan mung kudu njaluk iku!
  6. +3
    9 2014 Juni
    Mesthi, T-72 bakal luwih apik tinimbang T-64. Dadi Maidan pengin nambah kemampuan tempur kanggo nyapu Novorossia, nanging, aku mikir, nalika T-72 nyedhaki Donbass, milisi bakal duwe senjata anti-tank sing cukup.
    1. pacangan bebener
      +5
      9 2014 Juni
      Quote: Raksasa Pikiran
      Mesthi, T-72 bakal luwih apik tinimbang T-64.

      Ing kene sampeyan bisa mbantah tanpa wates :))))
      1. +2
        9 2014 Juni
        Quote: Kekasih sejati
        Ing kene sampeyan bisa mbantah tanpa wates :))))


        Kanthi iki kanggo Kars...

        Lan aneh banget yen dheweke isih durung muncul ing thread iki, amarga tembung "TANGKI"Kasebut ing Sue, tumindak ing dheweke kaya kain abang ing bantheng ...
        1. +9
          9 2014 Juni
          Kutipan: Corsair
          Kanthi iki kanggo Kars

          aku neng kene

          Saka wilayah Lviv, peralatan mung teka luwih aman, lan repairman ana Lviv + spare parts, lan ing Kharkov lan Zhytomer ndandani kabeh alon banget, lan break cepet lan luwih cepet.

          Kabar kasebut rada dipotong - saiki kabeh sing ana, lan apa wae, digunakake, kalebu BMP-3 lan T-80.
          ana uga gosip babagan subbatage ing pabrik ndandani lan ing Kharkov. Sawetara masalah karo unit tank Kyiv ing Bulaty, isih ora bakal ditransfer ..
          1. +2
            9 2014 Juni
            Kutipan saka Kars
            aku neng kene

            Nah, iku perlu! ... Disebut ... ngguyu
          2. nicollider
            0
            9 2014 Juni
            Kars, datane saka ngendi? Lan apa kabar iki tegese Strelkovite "lemah" kabeh sing lunga?

            sing. peralatan dibusak saka panyimpenan nalika perlu kanggo ngrampungake Unit ana lan ngirim menyang perang, utawa mbentuk Unit anyar
            1. +4
              9 2014 Juni
              Kutipan saka: nicollider
              Kars, datane saka ngendi?

              Gosip kaya ngono, nyebar kanthi cepet.
              Kutipan saka: nicollider
              sing Strelkovite "lemah" kabeh sing lunga?

              ora ora ateges.
              Kutipan saka: nicollider
              .e. peralatan dibusak saka panyimpenan nalika perlu kanggo ngrampungake bagean ana

              Apa ana unit lengkap ing Ukraina? Ora ana sing nyiapake perang lan ora nyana, lan ora pengin perang, mula akeh perkara sing tiba-tiba rusak.
              1. +1
                9 2014 Juni
                Kutipan saka Kars
                Apa ana unit lengkap ing Ukraina? Ora ana sing nyiapake perang lan ora nyana, lan ora pengin perang, mula akeh perkara sing tiba-tiba rusak.
                Nanging ing "stream" iki, mangga nerangake carane iku karo Staff saka unit tank karo kru, lan bab kualifikasi.

                Yen, mesthi, "sampeyan bakal apikan" lan ana informasi kaya ...
                1. +3
                  9 2014 Juni
                  Kutipan: Corsair
                  Yen, mesthi, "sampeyan bakal jenis" lan ana INFA kuwi

                  Lan apa ora katon sing conscripts lagi mimpin saka gums?
                  Baja Damask saka Chernigov dosi ana mimpin menyang negara pertempuran.
                  Bagian Kiev uga Kyiv .. nglindhungi ..
                  Tanpa guna sampeyan miwiti referendum babagan pemisahan, sampeyan kudu nelpon kabeh ing Kiva, mungkin luwih akeh unit militèr bakal ditransfer.
                  Lan, aku ora ngerti apa sing kedadeyan karo kapal tanker Kramotor?
              2. 77 bob 1973
                0
                10 2014 Juni
                Ing taun 1990, ana rong tentara tank ing Ukraina, 6 lan 8, tentara eselon kapindho wis dilengkapi, ing 6 telung divisi tank ing 8th loro!
          3. 0
            9 2014 Juni
            Sing mung BMP-3???
            1. 0
              9 2014 Juni
              Kutipan: zeleznijdorojnik
              Sing mung BMP-3???

              Telu ... telu BMP 3 ing Kiev VOKU, nanging nalika lelungan, dheweke ujar manawa siji, ing kasus apa wae, dheweke ndeleng siji ...
        2. +1
          9 2014 Juni
          Kutipan: Corsair
          Karo Kars...

          Apa ana informasi babagan carane dheweke?
          1. +1
            9 2014 Juni
            Kutipan saka Drednout
            Apa ana informasi babagan carane dheweke?

            Ing babagan carane aku?


            Aku ora ana ing video iki
            1. +1
              9 2014 Juni
              Kutipan saka Kars
              Aku ora ana ing video iki




              Lan babagan iki? nglirik
              1. +2
                9 2014 Juni
                Aku durung perang. Yagene aku bakal perang kanggo detasemen Donbass? Lan iku uga ora menarik kanggo perang kanggo junta.
                1. nicollider
                  +2
                  9 2014 Juni
                  sing. sampeyan makili pihak katelu? kanggo Ukraina bersatu nanging tanpa junta ?? wates taun apa?
                  1. +9
                    9 2014 Juni
                    Kutipan saka: nicollider
                    sing. sampeyan makili pihak katelu?

                    Aku kanggo Ukraina united, minangka konsesi aku bisa nimbang masalah bali Galicia kanggo Polandia kanggo ganjaran babakan dhuwit gedhe.
                    Nyatane, aku ora marem yen swasana ati protes padha saddled dening sawetara aligarhs, lan gerakan nasionalis disponsori dening wong-wong mau, sayangé, media ing Poroshenko / Kolomoisky lan bodho kepala wong.
                    Crimea, uga, Crimea, neraka, kita bakal lolos, kita bakal bisa tanpa dheweke.
                    1. +3
                      9 2014 Juni
                      Kutipan saka Kars
                      Aku kanggo Ukraina united, minangka konsesi aku bisa nimbang masalah bali Galicia kanggo Polandia kanggo ganjaran babakan dhuwit gedhe.
                      Nyatane, aku ora marem yen swasana ati protes padha saddled dening sawetara aligarhs, lan gerakan nasionalis disponsori dening wong-wong mau, sayangé, media ing Poroshenko / Kolomoisky lan bodho kepala wong.
                      Crimea, uga, Crimea, neraka, kita bakal lolos, kita bakal bisa tanpa dheweke.


                      Ing kene, ing kene, pungkasane, paling ora sawetara pencerahan ing kesadaran Svidomo, iki wis dadi "tembung dudu bocah lanang, nanging saka SUAMI" ...
                      1. +2
                        9 2014 Juni
                        Kutipan: Corsair
                        Ing kene, ing kene, pungkasane, paling ora ana pencerahan ing pikirane Svidomo, iki wis dadi "tembung dudu bocah lanang, nanging SUAMI"

                        Sampeyan mbingungake aku karo wong liya. Aku ora ngomong apa-apa sing beda karo posisi biasane kajaba Crimea.
                      2. +1
                        9 2014 Juni
                        Kutipan saka Kars
                        Aku ora ngomong apa-apa utamané beda kajaba Crimea saka posisi biasanipun.

                        Inggih, sabenere ing iki, ing pasuryan, sing EVOLUSI ketok ...
                        Lan nalika bab sing padha kedaden kanggo piglet, banjur bakal bisa kanggo ngarep-arep sing karo wilayahU durung rampung...
                        Nanging sampeyan bisa ndeleng, sadurunge kuwi "minangka crustacea sadurunge Kyiv" ... Lan ora ana gunane ngenteni "cuaca saka segara" ... Kanggo Kyiv? ... Dadi kanggo Kyiv ...
                      3. +3
                        9 2014 Juni
                        Kutipan: Corsair
                        Inggih, sabenere ing iki, ing pasuryan, sing EVOLUSI ketok ..

                        Lan kepiye evolusi? Iki pragmatisme biasa - dheweke menehi Crimea, ora tanpa bantuan kita. Saiki, amarga iku, luwih larang kanggo ngatur perang karo Federasi Rusia.
                        Kutipan: Corsair
                        .Kanggo Kyiv? ... Dadi kanggo Kyiv ...

                        sakdurunge iku perlu, sakdurunge pemilu.
                        Saiki, yen Piglet cukup pinter, dheweke bakal nggabungake Pravosekov, maydaun wis bocor, dheweke bakal nyelehake Yarosh, ngirim menyang .. tyagnibok lan malah aku bakal duwe sawetara pratelan. Kene, mesthi, pitakonan apa sing bakal timoslyushka sing ngatur kabeh iki. Banjur dheweke kalah pemilihan. tresna))
                      4. +1
                        9 2014 Juni
                        Kutipan saka Kars
                        Kene, mesthine, pitakonan apa sing bakal ditindakake dening timoslyushka sing ngatur kabeh iki. Banjur dheweke kalah ing pemilihan. Aku panginten dheweke tresna banget))

                        Mesthine, kita wis nyimpang kritis saka topik artikel kasebut, nanging aku bakal nyathet yen dudu yulka, dudu babi sing ora nulis naskah, mung aktor ing teater Ukrainia sing absurd. , nanging panulis skenario, pyrotechnicians, prop, produser, direktur, ZNAMO ngendi ...
                        Lan liyane diwenehi peran STATS sing ora bisa ditindakake, sing ditakdirake kanggo ngisi statistik kematian ...
                      5. +2
                        9 2014 Juni
                        Kutipan: Corsair
                        padha mung aktor ing téater Ukrainia

                        sampeyan ora kudu nyalahke kabeh ing Amerika, aja padha mung nyedhiyani gendheng saka Yanyk ing mangsa, lan liyane iku kabeh kreatifitas .. posisi ..
                      6. +3
                        9 2014 Juni
                        Kutipan saka Kars
                        padha mung nyedhiyani gendheng saka Yanyk ing mangsa, lan liyane iku kabeh kreatifitas .. posisi ..

                        Kars, sampeyan ora kaya bodho ... "Bukak mripatmu" lan ngevaluasi BENER, apa junta (ayo kita "ngilangi" proses dadi kuwasa) nindakake apa sing diarani "ATO" ing volume saiki tanpa injeksi financial?Lan ngendi padha teka saka?
                        Iki dudu naskah?
                        Iki minangka perkara sing jelas, katon "kanthi mripat telanjang", lan yen "DIG" ...
                      7. +2
                        9 2014 Juni
                        Kutipan: Corsair
                        "Mbukak mripatmu" lan evaluasi tenan, apa junta (ayo nglewati proses dadi kekuwatan) nindakake apa sing diarani "ATO" ing volume saiki tanpa injeksi finansial?


                        injeksi finansial apa? Dhuwit ora tekan tentara, mung yen .. patriot .. dheweke dhewe nggawa apa-apa. Tentara mung ora pengin perang. -4 bodho diperes saka pabrikan, sumpah mbayar mati. 30 milyar hryvnia nembe dicithak. (Yen gosip kasebut bener, mesthi)
                        Sampeyan bisa ngandika sing kabeh dumunung ing Nazi, Maidauns lan pribadi propped munggah dening sawetara aligarhs.
                        by the way yanyk sing ana mikir kanggo bantuan?
                      8. +3
                        10 2014 Juni
                        Kars, salam saka Alma-Ata! Ana informasi kaya mangkene:
                        1. CIA lungguh ing SBU.
                        2. Bantuan dijanjekake (utang multi-milyar dolar saka IMF) yen Ukraina ora kelangan Timur lan njaga integritase.
                        3. PMC saka Amerika Serikat lan Polandia.
                        Lan dheweke, tunggul awu, bakal nyolong bantuan. Apa kabeh booze, yen padha nyuwek saka feeder. Iki ngendi kesimpulan teka saka, sing kabeh skenario diwènèhaké ing Kulon. Padha nuduhake ing P24 carane Amerika dijaluk kanggo akun dhuwit diparengake kanggo waja, etc.. (5 lemons ijo). Lan Yatsenyuk lan pejabat (DL-Yarema) nemokake liwat telpon ing ngendi laporan biaya wis ilang (jelas yen dheweke wis nempelake sikil menyang dhuwit). Lan DL bingung yen dheweke bakal takon kaya ngono. Yatsenyuk langsung ngandhani yen Amerika bakal ngilangi pendanaan. Pungkasane, dheweke mutusake nggunakake dhuwit kanggo mbayar bensin. "Aku dhewe bakal mutusake karo Miller, dheweke bakal sabar" - Yatsenyuk.
                        Sampeyan mbokmenawa ora weruh ing kono. Lan thukul. Sampeyan bisa nonton TV utawa ora? Sugeng enjang.
                      9. +2
                        10 2014 Juni
                        Quote: Kasym
                        Sampeyan mbokmenawa ora weruh ing kono. Lan thukul. Sampeyan bisa nonton TV utawa ora?
                        Amarga Kars ana ing "mripat" sumangga kula mangsuli pitakon sampeyan ...
                        Televisi Rusia ing "kabel" "dipotong" ing saindhenging wilayah sing dikuwasani junta.Ing DPR lan LPR, siaran wis dibalèkaké ing wilayah sing relatif tenang.
                        Nanging umume, saluran Rusia kasedhiya ing "satelit" lan ing udhara ing titik sing wewatesan karo Federasi Rusia ...
                      10. +1
                        10 2014 Juni
                        Matur nuwun Corsair! Lan apik luck!
                2. +2
                  9 2014 Juni
                  Kutipan saka Kars
                  Aku durung perang.

                  "BYE" iku tembung kunci? Dadi ana pilihan kanggo dadi ana? Sampeyan duwe kepinginan kanggo njupuk tank, nanging warga mung "ora bersenjata" T34 lan IS3, kok ora target ...
                  1. +1
                    9 2014 Juni
                    Kutipan saka: svp67
                    "BYE" iku tembung kunci?

                    apa ora guyon, padha bisa nyekel.
                    Kutipan saka: svp67
                    ? Apa sampeyan duwe kepinginan kanggo njupuk ing tank

                    dadi perlu kanggo Nazi ndhaptar para pengawal, yen ora, aku bakal ditugasake mriem lan aku bakal nyebul piglets kanggo murub ing alun-alun.
              2. 0
                9 2014 Juni
                Ya, ora ana woh kaya ngono, kaya mancing, mburu lan perang - mungsuh wis mateni 200, lan iki saben dina, duweke 3 ... ing wilayahe, lan saiki bisa uga nalika ALL populasi Donbass dirusak ...
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +5
        9 2014 Juni
        Ya, pitakonan kasebut bisa didebat. Aku bisa nglayani T-64 lan T-72. Kendaraan kasebut padha karo daya tembak (sanajan T-64 kurang amunisi). engine capricious, sanajan iku luwih gampang kanggo ngganti ing lapangan saka T-64.
        1. +2
          9 2014 Juni
          Kutipan saka mmrr
          Aku bisa ngawula ing T-64 lan T-72.

          Ing modifikasi apa?
          Kutipan saka mmrr
          Ing babagan daya tembak, mesin padha (sanajan T-64 kurang amunisi.
          Malah T64B Soviet ing syarat-syarat firepower luwih apik tinimbang ALL T72s, kajaba T72B2 lan B3 ... Ya, lan ing laying mechanized, lan ing 99% padha nggunakake mung - beban amunisi T64 luwih gedhe tinimbang sing saka T72 iki...
      4. +1
        9 2014 Juni
        Ora ana sing kudu dibantah .... Rusia bakal mbantu PTRUS
    2. +2
      9 2014 Juni
      Quote: Raksasa Pikiran
      Mesthi, T-72 bakal luwih apik tinimbang T-64
      Ora, ora mesthi ...
  7. PAM
    +3
    9 2014 Juni
    lan sadurunge iku, Ukrainians ing media (ing majalah, Interview, forum) sanalika padha ora nemu fault karo T72 ing comparison karo 64th lan nalika padha pecked ing bokong, padha teka kanggo pikiran sehat.
    1. +1
      9 2014 Juni
      Kutipan: PAM
      lan marang kowe nalika padha pecked ing bokong - padha bali menyang pangertèn

      Nalika kita ndeleng dheweke ing ngarep - banjur kita bakal ngomong ... lan ...
    2. 0
      9 2014 Juni
      Kutipan: PAM
      sanalika padha ora nemu fault karo T72 ing comparison karo 64th, lan nalika padha pecked ing sampeyan ing bokong, padha dadi pikiran sehat.

      Kita bakal "pecked" lan kita bakal "narik metu" T64 lan T80UD saka panyimpenan ...
      1. +3
        9 2014 Juni
        Kutipan saka: svp67
        kita bakal "narik metu" T64 lan T80UD saka panyimpenan ...

        kajaba mbok menawa saka tungku jeblugan.Ana wong sing wis seneng nglaporake manawa akeh T-64 wis digergaji.
        1. +1
          9 2014 Juni
          Kutipan saka Kars
          .Ana sing wis seneng nglaporake manawa akeh T-64 wis diombe.

          Komplek industri militer sing gedhe lan kuat ing USSR nggawe akeh, apa sing isih ana ...
  8. +2
    9 2014 Juni
    Lan sing ora gelem njupuk adoh teknologi Ukrainia?!
    1. +1
      9 2014 Juni
      Kutipan saka: serega.fedotov
      Lan sing ora gelem njupuk adoh teknologi Ukrainia?!

      hi
  9. Sekring
    +3
    9 2014 Juni
    Ora ketompo carane ekonomi Ukrainia navel wis untied saka sembarang mbuwang militèr kuwi.
    1. +1
      9 2014 Juni
      Quote: sekring
      Ora ketompo carane ekonomi Ukrainia navel wis untied saka sembarang mbuwang militèr kuwi.

      Nazi ora mikir babagan ekonomi, wong, lan masa depan umume.
      Para kurator wis nemtokake tugas kanggo nyegah perlawanan, amarga iki nyedhiyakake rampokan sing teka saka mburi cordon, sanajan ora ana ing "kali", nanging kanthi volume sing cukup kanggo mbayar, paling ora, perang gedhe ...
      1. nicollider
        0
        9 2014 Juni
        Aku duwe perasaan manawa handout ing bentuk 15kk, 40kk digunakake kanggo proyek sing dikembangake kanthi apik kaya "repair 20 tank", lsp. Amerika Serikat nglawan korupsi.
    2. +2
      9 2014 Juni
      Quote: sekring
      Ora ketompo carane ekonomi Ukrainia navel wis untied saka sembarang mbuwang militèr kuwi.

      Lan saka APA Amerika mbuwang sawetara puluhan yuta saben wektu ...
  10. +3
    9 2014 Juni
    Kajaba iku, iki tumpukan wesi, wektu wis rampung tugas karo wong-wong mau, nanging mung ana teknologi liyane. Nanging Strelkov lan kuwi bisa pierce karo senjata conventional.
    1. 0
      9 2014 Juni
      Kutipan saka: nikrandel
      Shooters lan kuwi bisa pierce karo senjata conventional.
      Apa omong kosong, sampeyan isih nawakake dheweke ngirim topi utawa "Budyonovki" ... Dheweke butuh banget saiki senjata MODERN, ing kahanan iki dheweke bakal bisa ngrusak getih ukram kanthi pasukan cilik nganti suwe ... MODERN, nanging akeh, dheweke duwe sukarelawan ana ...
  11. Kodar75
    +4
    9 2014 Juni
    Banjur kabeh tank iki bakal pindhah menyang Kyiv! Lan nyebarake junta kabeh menyang pengering rambut sing kuat!
  12. +4
    9 2014 Juni
    Apa dheweke duwe tank sing bisa digunakake ing kana? Diganti-diganti?
    1. +3
      9 2014 Juni
      Kutipan saka Altona
      Diganti-diganti?
      Kanthi jumlah sing ditampa nalika runtuh USSR, dheweke bisa mbayar ...
    2. +2
      9 2014 Juni
      Kutipan saka Altona
      Apa dheweke duwe tank sing bisa digunakake ing kana? Diganti-diganti?


      Kutipan saka: svp67
      Kanthi jumlah sing ditampa nalika runtuh USSR, dheweke bisa mbayar ...


      Nanging karo CREW, aku mikir kahanan kasebut ora "merah" ...
      1. nicollider
        +2
        9 2014 Juni
        dilatih - ya, nanging "takeoff lan kebangkrutan" - iki bisa riveted ndhuwur gendheng.

        lan babagan ndandani - paling kamungkinan, ndandani luwih larang tinimbang mbukak maneh. kabeh liyane - sing bakal mriksa apa wiring diganti utawa ora. nanging kanggo pakurmatan saka crests, iku kudu ngakoni - sing sampah karo peralatan sing ana (tank obaran, etc.) ora saiki, uga, utawa kita ora ngerti.
      2. +1
        9 2014 Juni
        Kutipan: Corsair
        Nanging karo CREW, aku mikir kahanan kasebut ora "merah" ...

        Alas, aku mikir dheweke bakal nemokake ...
  13. +3
    9 2014 Juni
    Kabeh wong ngimpi. Sampeyan bisa uga mikir yen sing ana ing panyimpenan ora dicolong!
  14. Komentar wis dibusak.
  15. +4
    9 2014 Juni
    Padha bakal bangkrut sanalika bisa karo perang sing.
  16. +4
    9 2014 Juni
    Tank perlu kanggo bang ing kanca-kancane? Hoopoes!
  17. cnapma
    +3
    9 2014 Juni
    Pitakonan sapa sing bakal numpak, Garda Nasional ora yakin, nanging para prajurit lawas sing ngladeni teknik iki, muga-muga tanker ora dadi kaya dunker.
    1. nicollider
      0
      9 2014 Juni
      ana Svidomo-aja padha sumelang.
  18. +1
    9 2014 Juni
    padha mandheg. Sakabehing uwuh-uwuhe padha olèh kanggo nutupi kasur, banjur padha ngedol pirantiné marang wong-wong mau. isih ana kaputusan kanggo raze wétan kanggo lemah. banjur apa sing isih kudu didunungi dening Nazi ing pengawasan Amerika.
  19. 0
    9 2014 Juni
    Sapa sing nyadari yen dheweke ora digawe kanggo perang kudu nyoba mrentah kanthi cara tentrem, nanging ketoke panguwasa Ukraina (Kyiv) ora ngerti iki.
  20. Dbnfkmtdbx
    0
    9 2014 Juni
    Ya iki omong kosong, survivability tank saiki sak perang, 7 menit, siklus kutha, supaya ngetung 1300 tank cukup kanggo wong-wong mau, masalah karo aviation yen tank murub, banjur dadi kopets langsung. banjur nganggo pesawat luwih angel nyekel pilot ing lemah makhluk duka
    1. 0
      9 2014 Juni
      Kutipan saka: Dbnfkmtdbx
      yen tank murub, banjur dheweke langsung kopets

      uga, ora ngomong, gumantung ing ngendi lan gumantung ing ngendi sampeyan njaluk lan apa padha bakal ngidini sampeyan njupuk
    2. +2
      9 2014 Juni
      Kutipan saka: Dbnfkmtdbx
      Ya, iki pancen vitalitas tank saiki sajrone perang 7 menit siklus kutha:

      Bodho...
    3. -8
      9 2014 Juni
      Ayo, kanca ahli kursi, critakna babagan perang kutha ing tank, paling ora nonton video saka GoPro babagan tank Siria.
      1. +4
        9 2014 Juni
        Kutipan saka TheMi30
        Ayo kanca ahli sofa,

        Wong tanpa jeneng, sing ngomong karo sapa?
        Kanggo Sergey svp67?
        Aku bisa njamin yen dheweke minangka letnan kolonel ing cadangan, dheweke dadi tentara tank kabeh urip.
        Aku ngerti dheweke pribadi.

        Miturut cara, enlighten hadiah, "dudu pakar sofa", babagan perang kutha "ing tank" ...
        Apa sampeyan bisa ngomong babagan "wit Natal"?
        Ali apa liyane menarik?
        1. +3
          9 2014 Juni
          Quote: Aleks TV
          Aku bisa njamin sampeyan

          Nanging carane becik iku ngerti sing wong siap kanggo nutupi sampeyan saka flank ... Alex.prajurit Aku duwe kamulyan !!!
          1. +2
            9 2014 Juni
            Kutipan saka: svp67
            Alex.

            Seneng krungu, Sergei.
            ombenan
            1. +2
              9 2014 Juni
              Quote: Aleks TV
              Seneng krungu, Sergei.

              Piye kabare, kesehatanmu piye? Apa sampeyan mikir babagan "kekacauan" iki? Mesakake tenan karo Strelka, "kaya bajing ing rodha", nanging kayane wong-wong lokal "bocor" dheweke ... nalika dheweke gelut ing kana, dheweke milih "kursi" kanggo awake dhewe ...
              1. +2
                9 2014 Juni
                Kutipan saka: svp67
                Piye kabare, kesehatanmu piye? Apa sampeyan mikir babagan "kekacauan" iki?

                Dadi saiki aku duwe "batalyon anak" sing diterjunake saka Ukraina, sanak-sedulurku wis dirakit menyang Ural kanggo musim panas.
                Dadi kanthi pamindhahan, stres ditundha.
                Ing rapat: piye wae aku durung bisa ngerteni. Muter kaya bajing, nanging tansah SIAP.
                ngguyu

                Lan Strelkov ...
                Inggih, ya, ana raos kaya dheweke piyambak sing kekacoan, lan wong-wong ing Lugansk lan Donetsk padha sawing portofolio. Ayo lan nggawe segel nganggo kertu bisnis ...
                Pikiran sing padha ...
                Lan Strelkov nyekel hub transportasi, dheweke bakal tiba lan dalan bakal mbukak.
                Eh.
                1. +2
                  9 2014 Juni
                  Quote: Aleks TV
                  A Strelkov
                  Aku wedi yen dheweke bisa dadi "bargaining chip" supaya bisa dadi tukang ngapusi. Koyone ora ngerti siji-sijine ... bakal nyerahake Strelok, entuk istirahat sedhela, banjur kabeh bakal "ditekan" wae. Ya, "Wong Kulon" ora bakal ngapura dheweke, dheweke ora kaya ngono ...
          2. 0
            10 2014 Juni
            Kutipan saka: svp67
            Nanging carane becik iku ngerti sing wong siap kanggo nutupi sampeyan saka flank ... Alex. Aku duwe kamulyan !!!


            Lan saka mburi uga, ing kasus iki ombenan
        2. 0
          Juli 16 2014
          Wong tanpa jeneng, sing ngomong karo sapa?
          Kanggo Sergey svp67?

          Nek postingan-postingan kuwi ana hubungane, iki kutipan saka postingan pertama, mula aku ora ngerti hubungane karo postinganku. svp67,
  21. +2
    9 2014 Juni
    Mugi saben ukrotankist bakal nampa granat kapisah
  22. +1
    9 2014 Juni
    Ukraina tumindak sembrono, nglilani Amerika Serikat menyang wilayahe lan ngidini dheweke ngganggu pamrentahan negara kasebut. Saka wayahe iki, Ukraina, minangka negara, bisa dilalekake, sanajan kabeh pertunjukan sajrone lelungan junta marang para patron, lan ditutupi dening pelukan lan ambungan junta Kyiv saka panguwasa Barat, kanthi manifestasi refleks lelucon sing ora disembunyikan. sing terakhir. ngguyu
  23. +1
    9 2014 Juni
    T-64 minangka tank kompleks lan capricious. Ketoke, ana "tankers" ora bisa ngrampungake karo iku, lan T-72 - cukup mesin apa. Kauntungan saka t-64 ing sistem penampakan, nalika nembak ing checkpoints lan sipil, pancen ora perlu. Mulane, panggantos karo teknik sing luwih prasaja lan dipercaya nyaranake dhewe. Iki carane regejegan iki ditanggulangi minangka "luwih apik" t-64 utawa t-72. Ora mesthi luwih canggih, luwih apik tinimbang prasaja lan dipercaya. Sing, malih, ana akeh pembalap dilatih ing luar negeri, kanggo saben rasa, mung singsot.
    1. Bombardier
      0
      9 2014 Juni
      Nalar swara, mesin komposit corny mbutuhake mekanika sing trampil. Rumit tank iki ing kahanan iki teka metu saka tentara.
      1. 0
        9 2014 Juni
        Quote: Bombardier
        mesin komposit sing apik

        Ya, ora banget "banal", duwe akeh solusi teknik lan teknologi sing menarik lan OPPOSITE, dudu komposit, sanajan komposit uga digunakake ing kana ...
    2. 0
      9 2014 Juni
      Kutipan saka chunga-changa
      Kauntungan saka t-64 ing sistem penampakan, nalika nembak ing checkpoints lan sipil, pancen ora perlu.
      Iki ngendi lagi DECISIVE, wiwit shooting wis digawa metu ing maksimum, luwih ora tekan jarak milisi PTS ... Lan ing kene sistem penampakan T64B jelas luwih apik.
  24. +1
    9 2014 Juni
    ngobong wong-wong mau jancok ing Donbass prajurit
    1. 0
      9 2014 Juni
      Kutipan saka: xenofont7
      ngobong wong-wong mau jancok ing Donbass

      Iku bakal luwih apik yen padha pindhah menyang persenjataan saka tentara Rusia Anyar ...
  25. 0
    9 2014 Juni
    dheweke bakal nglukis tricolors karo manuk garudha. Dheweke bakal njupuk gambar lan squeal sing ngomong yen Rusia nyerang dheweke.
  26. 0
    9 2014 Juni
    Prakara-prekara sing apik kanggo tentara dill, mula sampeyan ndeleng, suwene wektu, "Abrams" bakal wiwit teka.ngguyu Iku gampang kanggo duwe peralatan modern ing layanan, sampeyan uga kudu duwe Staff printah wewenang lan kru, lan kanggo Banderlogs aku sangsi banget sing iki ing turah mbrawah. wassat
  27. MINSK 1965
    -1
    9 2014 Juni
    Kutipan saka Hariva
    Kabeh bisa dianggep supaya ngomong ing "konteks".
    Mbok ing sisih kidul-wétan wis 64 pertandhingan. miwiti mbukak jendhela.


    Lan ing ngendi papan paprangan iki sing ana atusan t-64, sing diduga dilebokake ing sisih kidul-wétan ???
    1. +3
      9 2014 Juni
      Kutipan: MINSK 1965
      Lan ing ngendi papan paprangan iki sing ana atusan t-64, sing diduga dilebokake ing sisih kidul-wétan ???
      Sing lucu yaiku akeh sing tetep ana ing sawah - ora tekan Timur ... T64 dheweke kaya ...
  28. Georgic
    +2
    9 2014 Juni
    Iku misale jek kula sing T-64 bodho break mudhun amarga pangopènan unskilled saka engine, banget capricious.
  29. +3
    9 2014 Juni
    Jarene, cedhak Artemovsk, ana pangkalan panyimpenan gedhe kanggo kendaraan lapis baja mothballed. Iki bakal nambani milisi.
  30. +1
    9 2014 Juni
    Teknik kalah iku kasunyatan! Lan ora ana asil! Kidul-Wétan perang ora kanggo urip, nanging mati!
  31. 0
    9 2014 Juni
    t-72s uga ora kobong kanti awon.
  32. Bormental
    0
    9 2014 Juni
    Aku ora bakal kaget yen Ukrainians nulis mati pertempuran losses lan ngedol sing tank padha.
  33. Pati kanggo Nazi
    0
    9 2014 Juni
    Iku ora nawakke sing padha kudu bali, nanging bagean otak tanggung jawab kanggo nggunakake.
    wong bodho. wassat
  34. 0
    9 2014 Juni
    Aku, mesthine, luwih minangka "strategi sofa", nanging siji pitakonan ora ngidini aku lunga: kenapa milisi ora nyoba ngatur RDG lan nyusup posisi artileri kanthi karusakan kru lan peralatan? Utawa dilapisi kanthi rapet, supaya sampeyan ora bisa liwat?
    1. +3
      9 2014 Juni
      Kutipan: Hort
      RDG lan nyusup posisi artileri kanthi karusakan kru lan peralatan sabanjure? Utawa dilapisi kanthi rapet, supaya sampeyan ora bisa liwat?
      Dheweke nyoba, dheweke ngalami kerugian gedhe. Ing kana, Polandia dijaga saka PMC, ing peralatan sing apik banget, nanging "strelkovtsy" ora duwe iki ...
      1. +1
        10 2014 Juni
        Kutipan saka: svp67
        Dheweke nyoba, dheweke ngalami kerugian gedhe. Ana Kutub sing dijaga dening PMC, dilengkapi banget


        ... Kutub iki saka PMC bakal digawa menyang provinsi Kostroma ... kanggo cranberries ... Lan panuntun ana turun temurun ing generasi kapitu hi
  35. Lyoshka
    +1
    9 2014 Juni
    ora warta paling apik, nanging kita bakal break liwat
  36. +2
    9 2014 Juni
    mula padha bengok-bengok menawa "baja Damask" luwih adhem tinimbang t-90a malah luwih t-72. ngendi kabeh damask? rampung utawa apa? utawa padha mung digawe kanggo pameran, lan mung t-64s tetep ing pasukan? lan, dening cara, ngendi sing diiklanake "benteng"?
  37. an200831
    0
    Maret 14 2015
    Tank cepet-cepet diusir saka gudang menyang Lvov lan Kharkov BTZ. Ana sawetara wong, amarga. kabeh didol sadurunge ing kamp sosialis lan ing Afrika. Nanging ana masalah, ana uga T-55, T64 Bulat lan T72 modifikasi awal, bab 500 kanggo 1000 Unit saben militèr. gudang. malah ing Angkatan Bersenjata Ukraina padha ora ngerti persis carane akeh ana.
    Dadi bakal angel kanggo BCH ing musim panas 2015, sanajan dheweke wis duwe luwih saka 400 unit. teknologi.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"